Situace je kritická, přiznal trenér Slavie Beránek

18.04.2015, 20:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To už není normální ta Slávie

Reagovat
Mr.Mike

skončej jak hokejová Slavie

Reagovat
kalla

Kéž by

Reagovat
Shevchenko

Útok na poháry

Reagovat
Mr.Mike

jak chtěj útočit na poháry tak to smrdí sestupem

Reagovat
Shevchenko

Takže každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

asi sázej ,ale tento kouč je i a český poměry mimořádně neschopnej tak kdo ví

Reagovat
Irek

hlavne ho neodvolavat...k dispozici neni nikdo, kdo by ( podle meho ) byl lepsi nez Beran... Musime byt ustalení a ne porad neco menit, odvolavat, prekopavat... nespadneme, neverim tomu... SKS4ever

Reagovat
taws

to by byl sen kdyby spadla slavia v hokeji i ve fotbale

Reagovat
kalla

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
GEGE

Reagovat
Irek

a nemyslis si, ze by liga byla o dost chudsi??? kdyby nebylo derby "S" ??? Uz takhle stoji liga za hovno oproti ostatnim...co pak, kdyby to skoncilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit vidět slavii ve druhé lize - k nezaplacení

Reagovat
taws

tak je pravda ze je to nejvetsi zapas ligy..a hned po zapasech baniku je to zapas na ktery se nejvic tesim..ale ja proste slavii nesnasim. uz jen kvuli tomu megazlodejovi Rebickovi jim preju sestup. Uz jen ta sorta lidi ktera je se slavii spojena zacinaje Leskou pres dolezala a strasakem konce, je prehlidka kretenu, kteri si nic jinyho nezaslouzi. Hlavne posledni roky je Slavii parodii sama na sebe.

Reagovat
meno

Reagovat
Irek

ted s lehkym odstupem se na to divas jak? slavia o pohary a banik 1000% sestup :)

Reagovat
xhejl

tvrzení, že liga stojí za hovno je dost silný. Stačí se rozhlédnout okolo - může to být výrazně horší (to jen tak trochu OT)

Reagovat
Irek

ukaz mi nejakou horsi lugu nez mame my ? ok SVK...ale jinak??? i 5 nemecka liga ma vetsi kvalitu nez ta nase ceska :) natoz kdyby SKS sestoupilo :)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeji jim, ale sestup taky ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

No ještě že má náskok Sparta.. protože dneska v prvních 15ti minutách je na hřišti zatím jenom jeden tým. Ščasney bude imho hodně velkey krok vedle. Už jenom tím, že nechá hrát od začátku Matějovského, si to u mě pokazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský je strašnej tragéd no

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě výhry z posledních 19 zápasů... kdo z vás to má?

Reagovat
Gryphonheart

Delarge!!!

Reagovat
hrundy

Dokud budou hrat Prosek s Hrubym nic se nezmeni...

Reagovat
Mr.Mike

zrovna Slávie by to měla na mladejch stavět ..

Reagovat
smazaný uživatel

A konkrétně na kterých mladých? Prošek je příšerný, Hrubý v posledních kolech taktéž. Šimeček se už zřejmě neuchytí. Ti, kteří na to mají, tak hrají. V budoucnu by mohl být dobrý Fialka, ale podobné soudy po pár odehraných zápasech již byly vyřknuty v souvislosti s Kolaříkem, Součkem, či Kodrem. V juniorce je výborný mladý exsparťan Kuchta, který by mohl být skutečně výjimečným hráčem. Až čas ukáže...

Reagovat
ajurik

Tohle začíná být hodně špatný, letos to zachráníme, o to se nebojím, ale co příští rok? Od 6. kola je to fakt bída a přitom ten kádr mi nepřijde tak slabý, aby prohrával 15x za sezonu

Reagovat
spider_8

Kádr má reálně tak na 5. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii chybí slušnej křídelník, kterej by zásoboval Škodu, protože takhle je strašně odřízlej. Mladíci na to zatím nemají, tak se to řeší Proškem a všichni vidí, jak to pak vypadá... A Beránek tomu taky zrovna moc nepomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím Proškem skutečně Beránek příliš nepořešil. Místo Proška měl teď ve Slavii hrát Bazal, který odehrál slušně v přípravě a odešel na Žižkov. Na místě Beránka bych možná zkusil dát na levé křídlo Tamáse, který má slušný centr, ale hlavně se umí velmi dobře prosadit v soubojích 1 na 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slavie krom Škody v podstatě nemá útočníka. Navíc Beránek je strašnej posera.

Reagovat
ajurik

Z tohoto důvodu nechápu odchod Balaje, moc šancí teda nedostal, ale když jo, tak nezklamal. I podle statistik si v Rijece své odehraje.

Reagovat
hrundy

Me se treba dnes libil Diop, nebal bych se mu dat sanci vedle Skody, jenze to by Miva nesmel bejt takovej posera...

Reagovat
smazaný uživatel

Diop ještě není dost takticky vyzrálí. Nebojím se, že by se neprosadil, ale podle mě je ještě moc brzy.

Reagovat
Kang & Kodos

Juhar dneska hattrick

Reagovat
Sosi

Snad ji koupí ten Kellner a jako první vyhodí Beránka.

Reagovat
smazaný uživatel

V trenérovi to není. Slavii už nevalně trénovali Rada a Koubek, kterým se nyní daří. Navíc zrovna Beránek je trenér, který potřebuje čas na vybudování kádru.

Reagovat
Sosi

Slavia má dost kvalitní kádr na to, aby hráli v horní polovině. Beránek je tragickej trenér, sice má nějakej systém, ale naprosto starej, statickej a neatraktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má možná tak kvalitního brankáře, střed obrany a útok, jinak je to průměr, až podprůměr - viz. Mikula, Baéz, Hrubý, Prošek, Piták a v současné formě i bohužel ten Boudjemaa. A i tak, koho bys navrhoval v současné situaci na nového trenéra? Beránkovi bych dal ještě čas.

Reagovat
Sosi

dobře, nehodnotím současný kádr, nevím, kdo tam dnes hraje... ale za poslední roky pořád posilovali a posilovat chtěli, přitom měli tým na papíře kvalitní dost... trené dobrej volnej teď není, z těch obsazených je to utopie

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to "posilování" ve skutečnosti moc nebylo. Hráči jako Ritchie, Štěpán, Vošahlík, Fenin, Škutka a Frejlach skutečně nejsou hráči, kteří by Slavii vytrhli. Pak přicházeli i hráči s dobrou referencí, kteří se ale z určitých důvodů nechytili (Nitrianský, Čonka, Kaufman).

Skutečnost je taková, že Slavia věčně posiluje spíše "do počtu", namísto aby přiváděla hráče, kteří by skutečnými posilami byli. Ale to už není ani tak chyba trenéra

Reagovat
Sosi

Čontofalský, Boudjema, Gecov, Lička, Kisel, Juhar, Mičola, Piták, Jarolím, LAtka apod, všichni tito byli velký nadprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

Čontofalský jen do té doby, než začal stavět fotbal na vedlejší kolej. Boudjemaa byl skvělý, než ho zranil Matula, od té doby šel dolů a s příchodem Beránka už to rozhodně není rozdílový hráč jako dříve. Gecov - škoda mluvit, ten už ve Slavii rozhodně nadprůměr nehrál. Juhar rozhodně není nadprůměr. Piták už je spíše takový průměr. Jarolím po svém návratu už taky žádné terno nebyl.

Snad jen Lička, Kisel a Latka se dají počítat za nadprůměr.

Mičola je samostatná kategorie. Když už hrál, hrál velmi dobře. Bohužel ale vlivem zranění toho odehrál strašně málo. Navíc teď má i své soukromé problémy a po sezoně bude rád, když ho vezmou v Opavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co má za osobní problémy, zda to můžeš říct a není to jen nějaký kec? Jinak v Opavě ho rádi uvítáme, pokud se samozřejmě kousne, bude makat a bude za tu šanci vděčný

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem tak slyšel, tak začal hodně chlastat a na fotbal začal kašlat. Psalo se to na slavistických novinách a přinesl to člověk, který má velmi často pravdivé informace. Po sezoně mu končí smlouva, takže by k vám šel zadarmo. Zda by to ale byla posila, je otázkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak na tom asi něco bude, protože i tady často byl v lihu. No uvidíme, já bych ho klidně zkusil, pokud by neměl velké požadavky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tahle s dovolením sračka, kterou hrajeme, mě mrzí hlavně kvůli těm hráčům. V týmu jsou hráči jako Boudjemaa, Latka, vynikající Berkovec, Kenyia, Švec, Mičola, Zmrhal nebo třeba Piták. Náš herní plán je to poslat od Bílka ke Škodovi vzduchem do běhu a čekat co se stane.. Naši hráči jsou vesměs dobří technici, proč to teda v mezihře nevyužijeme? Chápu, že vzhledem k útočníkovi musíme využívat i dlouhých balónů, ale aby u nás doma dominovala Jihlava a my jsme se zmohli jen na pár nákopů a individuálních průniků je na blití.

Snad nějak ukopeme záchranu.

Reagovat
veikko

Kenia

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Zpočátku jsem si myslel, že to trpělivostí půjde. Slávia má silný kádr a jestli naši nejlepší hráči jako, kenia, škoda, či boudjemaa nepřestoupí, mohla by slávia bez problému do evropské ligy. Bohužel i když mi trenér beránek přijde ze všech trenérů za posl. 5 let nejlepší a nejsympatičtější, nemyslím si, že se tam můžeme dostat pod jeho vedením a to konkrétně kvůli:

1.Jeho obranné taktice a nakopávaným míčům

2.kvůli sestavám, které do zápasů posílá (napravo hrubý místo boudjemy - v příští sezoně pak bude k dispozici i Mičola a na příští zápas vukadinovič a nalevo prošek)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Hrubý byl prostě lepší a přínosnější než Boudjemaa (krom posledního cca měsíce). Boudjemaa pod Beránkem je slabý odvar toho hráče, který hrál ve Slavii dříve. Ale nebudu ho jen hanit. Přeci jen je to hlavně ofenzivní střední záložník a hra z křídla mu asi úplně nevyhovuje.

Prošek je šílený. Naprosto neviditelný, kazí příliš moc přihrávek a hře je neprospěšný.

Mičola už prakticky ve Slavii skončil.

Reagovat
AnthonyR

Jedině nový majitel a změna klubové filozofie může být ku prospěchu. Jako slávistovi se mi nelíbí ty každoroční předsezónní silácké řeči o pohárech. Chtělo by to trochu pokory hlavně od managmentu. Beránek není špatný trenér a z kádru je polovina ligový průměr, možná i nadprůměr. Tuhle sezonu doklepat a v létě zapracovat na taktice, kondici a hlavně myšlení - žádný poháry, posledních pět let hrajeme o záchranu, tak podle toho i jednat. Měli bychom si vzít příklad z lampasáků z Dukly.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Beránek ven !!! Už byla dost dlouhá doba na jeho obhajobu, od 1.kola ten tým absolutně nikam neposunul a to v zimě dostal hráče, na který si přímo ukázal (Tamáš, Deli, předtím Kenia) , zbavil se hráčů nepotřebných (takový odchod Juhara mě mrzí a zrovna minulý týden v derby se dal využít) a efekt ? Nulovej...Odstavil Boudjemau, který válel v Petrolulu, s Keniou mohli tvořit velmi dobré duo...Naopak má oblibu stavět hráče netechnické a pro technický fotbal nevhodné typy, ta jeho nakopávaná na Škodu bez systému mě vážně nebaví, my nedokážeme přehrát takřka žádný tým a vůbec nedokážeme hrát do připravené obrany, Beránek neumí ani měnit taktiku během zápasu, něčím překvapit, zkrátka stará škola...S takovým kádrem musíme hrát do 5 - 6 místa a ne aby nás porazil každej !!! A teď mě tu kamenujte klidně, za tím si stojím...

Boudjemaa, Kenia, Baéz, Latka, Švec, TAmáš, Škoda, Deli, Berkovec, Zmrhal --- silný nadstandart pro ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele