Sinclair dál trčí v Aston Ville, Celtic se ho ale nevzdává

28.07.2016, 15:45
Aktuality
Levý křídelník Scott Sinclair by i přes tři odmítnuté nabídky Celtiku přeci jen mohl opustit Villa Park a zamířit do Skotska. Jeho bývalý nadřízený ze Swansea, manažer Brendan Rodgers, prý chystá ještě jednu nabídku ve výši čtyř milionů liber. Ani ta by však nemusela stačit...

Dle některých dřívějších spekulací totiž birminghamský celek za olympionika z roku 2012 požaduje až šest milionů liber, přestože Roberto Di Matteo dříve vyhlásil úmysl zeštíhlit sestavu, a Sinclairův poměrně vysoký plat prozatím rozhodně nekorespondoval s jeho výkony.

Scott Sinclair už delší dobu trpí na nízké sebevědomí a v podstatě se dá říci, že se nikdy nepřiblížil své parádní formě ze sezony 2010/11, kdy Rodgersovu Swansea k postupu do Premier League pomáhal rovnou 22 přesnými zásahy.

Sám bývalý mládežnický reprezentant Anglie potom zřejmě netouží po sestupu opět působit v druhé anglické lize a dnes dokonce způsobil mírné pozdvižení, když si z vlastního twitterového profilu odstranil informaci "hráč Aston Villy".

Severoirský trenér proto logicky o podpis 27letého forvarda velmi usiluje a ani poslední odmítnutá nabídka ve výši 2,75 milionů liber ho prý nemá zcela odradit. Zhruba za stejnou částku přitom Aston Villa Sinclaira před rokem získávala z Manchesteru City.

Celtic včera v rámci 3. předkola Ligy mistrů uhrál v kazašské Astaně remízu 1:1 a pro příští pohárové boje by už jistě užil nějakou akvizici do ofenzívy. Tu dosud přišel posílit pouze dvacetiletý Moussa Dembélé, defenzivní složku zase vyztužil Kolo Touré - jiný Rodgersův bývalý svěřenec.

Autor: Tomáš Daníček / birminghammail.co.uk, readceltic.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
j_mrazik

Zvláštní hráč, přijde mi, že 2. liga je pro jeho kvality a sebevědomí tak akorát.

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
Riviera Kid

Forvard?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers se nevzmůže na víc, než podepisování svých bývalých hráčů. Nejrychlejší cesta, jak přivést Celtic na buben.

Reagovat
JacksLFC

tak retard to je o tom žádná, ale na Celtic si myslim bohatě má. Ať si podepisuje dál jeho bývalé hráče co hrají tužku v BPL, přeju jim ať se jim daří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zelda

Objektivní novinařina a respekt je z nadpisu přímo cítit

OT:

Eurofotbal

4 hrs ·

"Mi volal ten, Pelta."

"Ču*ák... co chtěl?"

"ePojisteni."

...bohužel, tohle není vtip. Česká nejvyšší soutěž mění název, příští dvě sezóny budeme sledovat zápasy ePojisteni.cz ligy. No a to logo! Gurmáni si musí pomlaskávat.

Měli bychom se ptát: Budou se teď místo gambáčů prodávat na stadionech pojistky?

Tohle psal na facebooku také pan Daníček?

Reagovat
fantomas

Ne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
off-olda

A co má být? Tohle kritizování redakce je tak otravný.

Reagovat
zelda

Jen se snažím říct, že Eurofotbal jsem měl vždy za relativně seriozní médium. Poslední dobou mi připadá, že se stránka prezentuje víc senzačními titulky a na facebooku se o nějaké objektivní úrovni nedá mluvit už vůbec.

Reagovat
fantomas

Taky je to proboha Facebook, dávají se tam věci na odlehčení. Jiný médium, jiná funkce. Neni nic jednoduššího než EuroFotbal přestat sledovat na všech možných místech, když ti některej ze způsobů informování nevyhovuje.

A na tomhle nadpisu vážně nic "neobjektivního" neni - hráč chce pryč, další klub za něho nabízí jak divej, jenom Aston Villa zatvrzele odolává. Že tam Sinclair "trčí" (jinými slovy čeká na vysvobození), je myslim docela trefný vystižení situace.

Reagovat
Azazelo RD

Hlavně v poslední době výrazně stoupá diskutérská agresivita Daníčka.

Reagovat
fantomas

Protože v přímý úměře stoupá diskutérská agresivita diskutérů.

Reagovat
soukup

já teda v Hefyho příspěvcích nějaký změny nevidím

Reagovat
Azazelo RD

Agresivně mlčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mně zase přijde, že poslední dobou (hlavně při EURU) EF kvalitou obsahu o míle předskočil všechny ostatní české stránky o fotbale i tištěná média...

Reagovat
smazaný uživatel

až tu budou titulky "Rodgers chce Sinclaira, neuvěříte, jak reagovalo vedení Villy!!", tak prosím... ale pozastavovat se nad slovem "trčí", když chce hráč odejít, je o něj zájem, ale klub ho drží, je stejná blbost jako kupovat/držet si/koukat na sinclaira...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvůj příklad s titulkem je trefný. Tohoto se EF – Tomáše nevyjímaje – zdržuje a nadpisy naopak občas okoření něčím jako právě "trčí" nebo "zaKuckal se".

Já jsem naprosto spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase meleš, zeldo?

Reagovat
Mada

Reagovat
chytrejkluk

a co s tím ty hovne!

Reagovat
Azazelo RD

Měl v uchu klacek. Píchání do ucha.

Reagovat
REPLIKATOR

Zpěvák ze Scooteru

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele