Simeone si přeje, aby Filipe Luis zůstal

20.08.2018, 12:02
Aktuality
Kouč Atlética Madrid Diego Simeone si přeje, aby obránce Filipe Luis zůstal v klubu. V posledních dnech se totiž objevily spekulace o zájmu francouzského Paris Saint Germain.

Informace o zájmu francouzského giganta přineslo rádio Cadena Ser. To také upozorňuje, že jednání Filipe Luise s Atléticem o novém kontraktu uvázla na mrtvém bodě.

Brazilec navíc přišel o jisté místo v základní sestavě Atlética na úkor Lucase Hernándeze, takže by se s největší pravděpodobností odchodu do Paříže rozhodně nebránil.

Proti je však razantně argentinský kouč Atlética Diego Simeone. "Filipe Luis je pro nás velmi důležitý hráč a dobře to ví. Stejně tak ví, jak tady všichni ctíme jeho kvality," řekl Simeone pro deník Marca. "V pondělí bude hrát proti Valencii a jediné, na co se teď soustředím, je právě tento zápas," pokračoval Simeone.

"Mé myšlenky jsou ale jasné. Nechci, aby nás Filipe opustil. Je to jeden z nejlepších hráčů, takže si přeji, aby zůstal s námi," dodal.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hernandez se rozehral, tak nevim no

Reagovat
Raylan

Uvidíme, proti realu hrál strašně a dneska sedí kvůli kartám

Reagovat
Y.N.W.A

to jo, ale taky před měsícem ukončil sezónu a hned mu začala další... se do toho dostane a Luis je prostě jen skvělá náhrada, která chce ale hrát

Reagovat
Kantos

Podle me je Luis porad kvalitnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Je nedoceneny. Postupne sice uvada (po navratu z Chelsea byl urcite mezi top trema LB na svete, to byl fenomenalni), ale stale patri mezi hrace kteri dokazi na hristi udelat zasadni rozdil. Kdezto Lucas ne, ten odehraje slusny part, ale veze se s tymem.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Udajne se urazil, ze sedel jak ve finale El, tak take proti Realu a chce odejit do PSG.

Reagovat
Messiáš

To je život. Mě se upřímně líbí Lucas mnohem více, i když SuperCup dobře nehrál. Je poctivej a ofenzívu časem zlepší, o tom nepochybuji. U Felipeho nečekám po vleklých zraněních nějaké zázračné výkony a zároveň si myslím, že Juanfranova a Felipeho pozice by měly být teď na řadě v generační obměně. Záleží na nabídce, těch 5 mega, co PSG nabízí je samozřejmě výsměch..

Reagovat
smazaný uživatel

Jakych vleklych zranenich?

Reagovat
Messiáš

Tak jen minulou sezonu musel kvůli zraněním vynechat 23 duelů : https://www.transfermarkt.com/filipe-luis/verletzungen/spieler/21725

Ono to navíc s věkem lepší nebude. Pořád bych byl samozřejmě radši, kdyby zůstal, ale jestli dá PSG 30 mega, tak bych o tom vážně uvažoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Spis bych rekl, ze to byly dve na nejake nachylnosti nezavisle zraneni (navic nestastne), ale v celkovem kontextu mas asi pravdu. Starne.

Reagovat
smazaný uživatel

A ohledne prodeje, asi bych to nesl s tezkym srdcem. Ale neco silne progresivniho a neuprosne dynamickeho na tom tvem pohledu je. Jakasi tvrdost jit dal a zavirat dvere za minulosti, i kdyz ta ma jeste co rict.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste se zeptam. Uvazoval bys o tom i vzhledem k tem ambicim, ktere Atletico momentalne ma?

Reagovat
Messiáš

Tak u mně je to možná způsobené minulou sezónou, kdy se dá říct, že jsem vnímal na levé straně de facto pouze Lucase a pořádně si zpětně neuvědomuji Filipeho výkony. Teď na ms na mě působil relativně matným dojmem. Spíše jsem chtěl říct, že už pro mě není nedotknutelným a možná se tahle příležitost nabízí, kdy by Atletico mělo zvážít, zda ho nechce heště zpeněžit. Trochu mne napadá paralela, kdy Barcelona pouštěla Daniho Alvese, byť tam to bylo snad zadarmo...

Ten hráč pořád svoji kvalitu měl, ale už jasně uvadal a otázka tedy byla, zda by se tento post neměl posílit. V tomhle ohledu tedy doufám, že pokud by měl Filipe odejít, tak přijde kvalitní náhrada (čti: lepší hráč než Bernat). Těch jmen mě moc nenapadá, takže by možná opravdu bylo fajn, kdyby se udržel. On sám ale už dávno není v situaci, kdyby měl bouchat do stolu a fňukat, že není vždycky v sestavě, tak už to teď holt bude, pokud ho Cholo rozebere a přesvědčí, tak jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Neni uz nedotknutelny no. Protoze Lucas se pri tech problemech na LB chytl lip nez se asi ocekavalo. Tu Filipeho neohrozenou pozici proste zboural a urcite renome si nese oproti Filipemu prave i z MS. Na potencialni urovni vykonu ale Lucas na Filipeho porad nema. No, Bernat. Kdyz uz by se to s tim Filipeho odchodem opravdu udalo, myslim si naopak, ze by to bylo idealni. Bernat by nemusel mit takove ambice a tim padem by nevytvarel takove dusno a zaroven by to byl (asi nijak vyrazny) solidni backup a Lucas by teda mohl s plnou duverou ukazat svuj horizont vyvoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Preci jenom Lucas je na LB relativne jeste zajic. Obcas tam nastoupil (kdysi tam vymazal Balea), ale jinak je to dlouhodobe CB. Coz jeste trochu vyvolava rozpaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj pripada do uvahy aj jeho vymena do Bayernu za Bernata.

Reagovat
smazaný uživatel

O Bernata ma myslim Simeone dlouhodoby zajem, takze by to davalo smysl. Filipe je hrac do zakladu, Bernat na lavku. Psychologicky pretlak by byl vyresen.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je pre mňa kvalitatívne o niečo vyššie. Obaja sú ale hajzlíci

Reagovat
smazaný uživatel

Cim je pro tebe nyni kvalitativne vys?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas neni lepsi nez Filipe jeste ani nahodou. Filipe byl porad dominantni, bohuzel ho v nejintenzivnejsim proudu sezony odstavilo na druhou kolej zraneni. Jestli odejde bude to velke oslabeni. Lucas je sice nadejny krome stopera i jako LB, ale proti velkym souperum je slabina. Je to kvalitni hrac, ale zadny tahoun. Kdezto Filipe jim je a je mi jeho soucasne pozice lito, protoze to on tahal Atletico snad jako jediny neustale, i kdyz bylo v hernim utlumu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tyhle problemy (drive Gimenez) jsou asi nevyhnutelna dan za uspesnou etablaci Atletica ve velkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne se zam muze pocitat i Vrsaljko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dodnes mě mrzí, jak dopadlo jeho angažmá u nás. Úžasnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Atletico vam zkratka tehda prodalo top kvalitu. Malokdo by se ihned po navratu dokazal zaradit mezi tri nejlepsi hrace tymu. Filipe byl tehda hned po Godinovi a Griezmannovi nejdulezitejsim hracem a dokonce klidne mohl aspirovat klidne na toho vubec nejdulezitejsiho, protoze hru zvedl oproti sezone bez nej o 50 procent. A Costa? Hned jak se vratil ihned se svou osobnosti stal taky jedni ze trech piliru a v mentalnim vyznamu dokonce uplne zastinil Griezmanna. Pro me je od jeho navratu osa tymu Oblak, Godin, Costa.

Reagovat
vilp

A proč to tak vůbec dopadlo?

Reagovat
Hokaido

Protože tenkrát ještě hrál na RB Ivanovič a Azpi hrál LB a byl tam výbornej. Mourinho preferoval Azpiho a Filipe nechtěl být jen back up.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne, mit v jednu chvili na jeden post Azpilicuetu a Filipeho.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze odehraje vyborny zapas na Mestalle a Lucasovi ten nastup do vrcholove kariery zkomplikuje, protoze neodejde. S jeho odchodem by ztratil Simeone tretinu ambici. Lucas se bude zkratka muset smirit s rotaci.

Reagovat
Phillipinho

Lucas je porad lepsi stoper nez levy bek a jednicku na LB zkratka delat nemuze. Filipe musi zustat, pripadne musi prijit kvalitni nahrada jako treba Grimaldo nebo Telles

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, na LB by se ale vyhral, ma vyborne momenty a vubec ma specificky styl, za ktery jsem si ho oblibil (az na caste zneuzivani zviditelnovani drobnych faulu, skoro az simulaci). Jinak se mi moc libi jeho nenapadne chytre nabehy, jeho prizemni centry, agresivita v soubojich, jeho kombinacni schopnost. Ale Filipe je ohledne ovladani prostoru a techniky uplne nekde jinde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele