Simeone na přestup nemyslí, v létě zůstane ve Fiorentině

03.05.2018, 10:05
Aktuality
Giovanni Simeone na sebe výrazně upozornil v dresu Janova, daří se mu i po přestupu do Fiorentiny a je otázkou času, kdy vyrazí za ještě lepším angažmá. O mladého argentinského útočníka je v Evropě zájem a všichni nápadníci si budou muset minimálně několik měsíců počkat, syn kouče Atlética Diega Simeoneho letos v létě měnit zaměstnavatele nechce...

"Ve Florencii se cítím velmi dobře a na přestup vůbec nemyslím," řekl jasně Simeone.

Viola za dvaadvacetiletého fotbalistu loni v srpnu zaplatila patnáct milionů eur a tento tah se jí vyplácí. Jihoameričan dal už třináct ligových branek a jeho jméno aktuálně straší především defenzívu Neapole, ta v renesančním městě o víkendu prohrála 0:3 a Simeone dal všechny góly.

Simeone má už několik nápadníků a některá média dokonce spekulují o Realu Madrid. Jeho výkony sleduje AC Milán, další možnosti ve španělské lize představují Sevilla, Valencia a Villarreal.

"Jsem zde zatím jeden rok a líbí se mi fanoušci, město i lidé, kteří v klubu pracují. Za svůj růst musím poděkovat všem, mám za sebou velmi náročný rok," dodává.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (26)

Přidat komentář
Airus

Fiore je pro něj super místo. Je to ambiciózní klub ca mladým dává šanci, talenty tam rostou jeden za druhým.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Airus
Reagovat
Fridgiee

Dlouhodobě můj nejoblíbenější hráč Juve. Přál bych si aby zase pravidelně hrával

Reagovat
JuventusFC1897

otazka je, preco kurva nehraje

Reagovat
LeonardoUžoa

Drzim palce

Reagovat
Fernando_Torres

Rád bych ho jednou viděl pod tátou v Atléticu, ale ještě minimálně rok je pro něj Viola ideální

Reagovat
Frantszek

On pod tátou bude, ale v Interu. Tak za 2 roky.

Reagovat
Messiáš

Věřím, že Cholo zůstane u Atletů déle než 2 roky a naopak moc nevěřím, že mladej bude tak dlouho hrát ve Viole. Každopádně parádní hráč. Pamatuji si, že ho mohl vzít i Gijon před Janovem, ale prováhal to.

Reagovat
Neyjrayx

Byla by to zajisté zajímavá spolupráce :D

Reagovat
Neyjrayx

Moc šancí jsem letos Fiorentine nedával, sice se pohybuje okolo nekolika posledních příček první desítky, ale po odchodu Kaliniče, Ilićiče a dalších opor jsem myslel že bude hrát dost dole ale mile překvapila a Simeone se pomalu stává jedním z mých nejvíce oblíbených hráčů

Reagovat
Houfi

Povedli se jim přestupy Simeone, Veretout, Milenkovič..a do toho už tam před tím bylo pár slušných hráčů jako Chiesa nebo Badelj myslím, že Viola brzo slušně naplní kasu....

Reagovat
olis

OT: ked uz sa zacal spominat ten Conte tak mi trocha preplo http://lineupbuilder.com/?sk=gy81w

Reagovat
jjnovo

Táta by byl rozhodně štastnější, kdyby mladej hrál na pořádný pozici, třeba v obraně

Reagovat
Neyjrayx

Ale vypadá že mu ten útok sedí :))

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

35 je strašne moc

Reagovat
snuff24

Je, ale když si vezmu že chceme dat skoro 30 za nějakýho mladíka z argentiny nebo za jaké hráče jsme už podobné sumy dali tak je to i málo.

Reagovat
Pipo123

Čo som čítal tak bez LM musíte predávať kvôli FFP, pôjde Kdog za 25 a musíte zaplatiť až 40 mega, takže stále zostáva 15 mega, niečo pokryje odchod Nagatoma do Turecka a možno predáte pár mladíkov. Prakticky bez LM ani nemôžete počítať že budete nejak výrazne nakupovať, Rafinga a Cancelo sú asi nereálne posily, možno to bude chcieť predať Icardiho.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Icardi alebo Škrinka

Reagovat
snuff24

proto nám ju musíte nechat vy jste dobří i bez ní nepotřebujete nějakou vydrbanou LM

Reagovat
smazaný uživatel

je, ale vezmi si, ze je lacnejsi ako J. Mario, Kondogbia, Gabigol a podobni pacienti a narozdiel od nich, nie je mizerny

Reagovat
JuventusFC1897

jak pre koho.

Diky ,berieme

Reagovat
Deki

je i není. už jsou to s Rafinhou hotoví hráči, jsou ozkoušení a svoje možnosti ukázali. když si vezmeme, že v týmu není nikdo alespoň trochu podobný Rafinhovi a beci jako Dalbert, Santon a Yuto jsou oproti Cancelovi na úrovni krajskýho přeboru, tak nechat si je protéct mezi prsty, je zase na prd. v květnu teda ušetříme 35 mega a v červenci kupujeme Dalberta 2 a do sezony jdeme zase s totálně průměrnými beky.

bohužel ale pokud do toho zahrneme další proměnné, tak to je problém a je to moc peněz. FFP na krku, Suning v létě, pokud nebude prodej, nezainvestuje, nebude LM atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto vhodny typ pro Atletico. Bylo by neco neuveritelneho, kdyby to tam dostalo takovouhle rodinnou rovinu. Otazka jak by na to reagoval zbytek muzstva, preci jen protezovani se nabizi a jak by na to reagoval Gio, kdyby mu Cholo zamerne, aby tuhle psychologickou pochybu vybalancoval, nakladal po vsem smerech vic nez ostatnim.

Reagovat
TheTopFootbaler

V Atléticu už jeden Simeone je a fotbal hrajou už tak dost nekoukatelný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele