Silvestre v letošní sezoně dohrál

17.09.2007, 14:48
Aktuality
Letošní sezona je sice teprve na svém začátku, Mikael Silvestre ale už může pomalu začít přemýšlet o soutěžním ročníku 2008/2009. Francouzský obránce ve službách Manchesteru United si v sobotním utkání proti Evertonu přetrhl kolenní vazy a tato sezona pro něho předčasně skončila...

Red Devils jako kdyby měli prokletá kolena. S touto částí těla dlouhodobě marodí brankář Ben Foster a záložník Park Ji-Sung, minulý týden se zranili John O'Shea a Darren Fletcher a kvůli přetrvávajícím problémům s kolenem ukončil kariéru Ole Gunnar Solskjaer.

Silvestre sice nepatřil do základní sestavy, jeho absence však bude citelná především díky tomu, že mohl nastupovat jak na levém okraji obrany, tak v jejím středu. Manažer Sir Alex Ferguson nyní řeší, koho povolat do zbraně pro úvodní utkání Ligy mistrů proti Sportingu Lisabon. Na lavičku by se podle všeho měli dostat mladíci Gerard Pique a Johnny Evans.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Devil

Nejaou lepsi zpravu pro United tam nemate ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney a Hargreaves už budú k dispozícii na LM. Stačí či ešte nejakú????

Reagovat
HOST*Devil

Ne dobry to staci dik . Ted bych potreboval aby United porazil Sportink a Chelsea a popripade dali vic nez jeden gol . Neumel by jsi to nejak zaridit ?

Reagovat
Shevchenko

To, jak si otočil to kolelo, jsem viděl LIVE, dost blbý, ale čekal jsem tak 3 měšíce. Jinak on mohl hrát i def. záložníka, ne?

Reagovat
HOST*Devil

Nevim , ale na tom postu jsem ho nikdy hrat nevidel . On toho posledni dobou moc nenahral .

Reagovat
HOST*hagis

www.manutd.cz tam je toho nejvic!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele