SILVESTRE SA ZRANIL

29.09.2006, 23:53
Aktuality
Futbalista anglického prvoligového klubu Manchester United Mikael Silvestre bude chýbať svojmu zamestnávateľovi najmenej šesť týždňov, potom čo utrpel zlomeninu predpriehlavkovej kosti, s ktorou mal pred MS vo futbale problémy aj jeho spoluhráč Wayne Rooney.

Francúzsky reprezentačný obranca nehral za United od zápasu s Arsenalom, ktorý "červený diabli" prehrali na domácej pôde 0:1. Aj keď prvé prognózy nenaznačovali, že ide o menej vážne zranenie nakoniec sa však potvrdila veľmi nepríjemná zlomenina predpriehlavkovej kosti.

Naštastie pre fanúšikov Manchestru United má manažér Sir Alex Ferguson namiesto zraneného Silvestreho adekvátnu náhradu v podobe Argentínčana Heinzeho alebo Francúza Evru.

Zranenie ľaveho obrancu Mikaela Silvestreho je v poradí už tretie zranenie v kádri ManU v tejto sezóne, pred ním sa zranili ďalší kľúčoví hráči, ako Park na tri mesiace a tiež Giggs, ktorý je mimo hru tri týždne.

V najbližšom zápase privítajú hráči Manchestru na Old Trafforde Newcastle, a budú sa snažiť dobehnuť milionársku Chelsea, ktorá má na čela Premier League dvojbodový náskok práve pred zverencami trenera Fergusona.

Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.com/home.php?

page=archiv&idzpravy=1203

To je citanicko. Vsetky diskusie z toho obdobia su naprosta bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaté časy. Tehdy to ještě mělo úroveň, žádné nadávky a zbyteční smajlíci

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.com/home.php?

page=archiv&idzpravy=1220

Hlavne ten tvoj prispevok v case 20:30:02 stoji zato. Inak mas s tym pravdu, bola to celkom slusna diskusia, i ked obcas tie nazory .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě když byl v MU, tak jsem ho vypral daleko víc. Byla to hádka s PAVKEM, ale už nevím kde...

Reagovat
HOST*FC Jokohama

silvestre je kvalitní bek, potřebovali bychom ho do FC Mosty u Jablunkova na výpomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Inter uvažuje o Ranierim, Erikssonovi (ajajaj) a Benítezovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby to bylo protože jinak Inter bude dále tápat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele