Šilhavý: Víc jsem si přát nemohl, snad to nebude jen vlaštovka

13.10.2018, 21:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Kincl

Kde jsou ti slováci? v kanálech aaaaaaaaaaaaaaaaaaaghhhh

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani ne, to jen Majo

Reagovat
adoxx

Reagovat
Acrocephalus

Na juchot je ještě hodně brzy, ale jsem rád, že jsem po hodně dlouhé době viděl naši obranu jakž takž kompaktní. Předtím neexistovala, vyjma brankáře. V předchozích zápasech jsme vždycky vyrobili úplně debilní chybu, kdy obránce namazal rozběhnutému protihráči a zapříčinil buď rovnou gól, nebo ho dostal do obrovské šance. Takhle to byl zápas co zápas. Tentokrát ty chyby, co padaly, nebyly tak fatální, u prvního gólu se míč odrazil zrovna k Hamšíkovi, tam s tím nebylo moc co dělat. Naopak Slováci těch hrubek měli mnohem víc, bylo to jako se dívat na nás před pár zápasy. Je vidět, že jsme z podobných vajec. Techniku a přechod dopředu byl od Slováků lepší, ale to zakončení... bída. Potom začali kazit i přihrávky a to už klesli na "náš standart", protože považuji slovenský tým momentálně za kvalitnější a lépe sehraný. No dnes to nebylo vidět. Ale my jsme dnes docela makali a snažili se, bylo to vidět, za Jarolíma si takové nasazení ani nepamatuju, hráči se po hřišti ploužili, nevěděli co, jak a proč, koukali se po sobě, no strašná komedie.

Uvidíme co na Ukrajině, tam se naše chyby odpouštět tak snadno nebudou. Na výhru to reálně nevidím, to má trenér málo času na přípravu, plichta by se ale nějak uhrát dala.

Reagovat
adoxx

Reagovat
Beči

Souhlasím. Já spíš nechápu, co Kozák sledoval tím, že na křídlo nasadil typického středního záložníka Kucku, na levého beka již pomalého a nevýrazného Hubočana a že hru nepřizpůsobil tak, aby Slováci hráli technicky, když mají v záloze taková technická esa jako Hamšík, Duda či Lobotka. Ale samozřejmě jsem rád, že takové přešlapy udělal a že jsme vyhráli

Reagovat
mayday

Je to jen první zápas, je tam nadšení a elán, ale stejně je vidět, že i s ne úplně top kvalitou se dá odehrát normální zápas, trošku organizovaně a s nějakou taktikou a systémem.

S Jarolímem to byly probenděný dva roky, úplně vyhozený do luftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by tomu viac svedcala remiza, ale treba povedat, ze Silhavy velmi dobre zvolil zostavu a trafil sa do nej stopercentne. Vpredu to bolo este trosku o nahode a nasich chybach vzadu, ale obrana fungovala velmi dobre.

K nasim sa tazko vyjadruje. Kozak pre mna mal koncit uz po ME. Mame dobry tim, dobrych jednotlivcov a s progresivnejsim trenerom, ktory chce hrat aktivne, sme dnes mohli predviest uplne iny vykon. Len to by sme museli mat trenera, ktory chce hrat aktivny futbal a tlacit sa dopredu a nie hrat na 1-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci nebyli žádny měřítko tenhle odpolední pouťák na sranda turnaji z toho se nedá nic vyvozovat.Pořád tu je asi 30cet mančaftů co by snáma vyběhli jestě do poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

30cet Ozzy pls

Reagovat
Kincl

USA, Argentina, Brazílie, Kolumbie, Peru, Mexiko, Anglie, Francie, Portugalsko, Španělsko, Belgie, Nizozemsko, Itálie, Polsko, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Ukrajina, Rusko, Švédsko, Turecko, Dánsko, Japonsko, Austrálie, Řecko, Rumunsko a Afrika sletu nesleduji tak nevím :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta poznámka byla kvůli gramatice

Reagovat
Nebelung

*3cet

Reagovat
TheTopFootbaler

30cetto pls

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele