SIGMA SE CHYSTÁ NA HAMBURGER SV

26.07.2005, 23:24
Aktuality
Ještě dnes celá Olomouc a nejbližší okolí mluví o sobotním obrovském úspěchu, kdy ve 3. kole Intertoto Cupu vyřadila olomoucká Sigma slavnou Borussii Dortmund. A už zítra čeká olomoucké fotbalisty další velký zápas. V prvním zápase 4. kola se na Andrově stadionu představí další německý klub Hamburger SV.

Jednoznačně je opět favoritem na postup německý tým, ale na druhou stranu hráči Sigmy dokázali, že hrát a navíc postoupit se dá opravdu s každým. Někdo může polemizovat o tom, že když Olomouc vyřadila Dortmund, tak Hamburg by neměl být k postupu do finále Intertoto Cupu velkou překážkou. Tohle tvrzení může být však velmi zavádějící. Borussia Dortmund má sice slavnější jméno a v současném fotbalovém světě věhlasnější zvuk, ale je třeba uznat, že v současné době má kvalitnější kádr Hamburg. Vždyť v jeho řadách nastupuje hned dvanáct hráčů, kteří reprezentují i svou zemi. Mezi nejznámější tyto hráče patří Nizozemec Rafael van der Vaart, Belgičané Emile Mpenza a Daniel van Buyten, reprezentant Bosny a Hercegoviny Sergej Barbarez, Japonec Naohiro Takahara a íránský fotbalista Mehdi Mahdavikia. V německém klubu má také své zastoupení Česká republika, poněvadž do jeho kádru patří také David Jarolím.

Síla soupeře je tedy značná a navíc bude umocněna skutečností, že Sigma nebude moci do zápasu postavit všechny své hráče. Mezi dlouhodobě zraněné patří Martin Vyskočil a Radek Špiláček, dále nebudou trenérovi Petru Uličnému k dispozici Radim Kučera, Radim König a Michal Hubník. Citelné oslabení čeká domácí i na postu brankáře. Tomáš Lovásik v odvetě s Dortmundem obdržel v soutěži již svou druhou žlutou kartu, a tak musí jeden zápas nuceně absentovat. Šanci tak dostane dvacetiletý brankář Martin Blaha, který tak má obrovskou příležitost se nejen před domácím publikem vytáhnout.

Soupeři, kteří se zítra spolu na Andrově stadionu utkají, se nepotkávají v evropských pohárech poprvé. V sezóně 1991/1992, kdy Sigma odstartovala svou skvělou jízdu Pohárem UEFA, se právě ve třetím kole střetla s Hamburgem. První zápas se tehdy hrál na německé půdě a Olomouc překvapivě zvítězila 2:1, když obě branky zařídil bývalý reprezentant Pavel Hapal. V odvetě pak Sigma pod taktovkou Karla Brücknera jednoznačně dominovala. Domácí rozstříleli Hamburg 4:1, když se o góly postupně postarali Milan Kerbr, Pavel Hapal, Radoslav Látal a Roman Hanus. Sigma tak postoupila do čtvrtfinále, kde byla vyřazena Realem Madrid po výsledcích 1:1 a 0:1. Na tyto časy dodnes v Olomouci rádi vzpomínají.

Jak již bylo řečeno, favoritem na postup je Hamburger SV. Fotbalisté německého klubu, jak sami prohlašují, si také chtějí odvést z Hané velmi dobrý výsledek, který by pro ně znamenal základ pro postup do finále, ze kterého pak chtějí proklouznout do Poháru UEFA. Domácí však dopředu nic nevzdávají, opět je bude totiž hnát vyprodaný stadión. Jak se ukázalo v zápase proti Dortmundu, mohou být skvělí olomoučtí fanoušci tím pověstným dvanáctým hráčem, který pomůže Sigmě k úspěchu.

Jak vše dopadne se ukáže až zítra. Utkání, které bude řídit italský rozhodčí Paolo Bertini, začíná ve 20:15 a v přímém přenosu ho bude vysílat ČT 2 a německá DSF.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (126)

Přidat komentář
exmafie

to Sigmě vyjde, pokud zahraje jako první poločas proti Borusii, mohl by být k vidění aspoň pěknej fotbal, osobně ale v postup olomoučáků nevěřím, hlavně kvůli prachbídné koncovce...

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy na Van der vaarta. super hrac. podla mna mal prestupit inam ako len do Hamburgu

Reagovat
HOST*Maniac

Jako fanoušek SIGMy jsem smutný z toho, že bydlím na druhé straně republiky a nemůžu vidět zápas na vlastní oči. Ikdyž Sigmě chybí velké množství hrářů ze základu, myslím, že remíza je více než pravděpodobná. A jestli zahraje v Německu stejně jako když hrála v Dortmundu tak postup je zaručen. A když to nevyjde tak se nic neděje. Postoupit do semifinále IC přes Dortmund - to je pro Olomouc úspěch sám o sobě a myslim, že nikdo nebude zklamanej tak jako kdyby vypadli před Borussií a nebo i s nimi. Semifinále je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že sigma nebude mit problemy když postoupila přes dortmund proč ne přes hamburk. Jediny nebezpečky tam bude lauth a van der vaart s barbarezem. Lauth je velmi nebezpečny v koncovce a bude ho težke uhlidat. Barbarez bude dřit a společně s van der vaartem tvořit hru. A rafa bude v hamburku představovat neco jako v borussii rosa tedy mozek celeho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Sigmu to bude oveľa ťažšie ako predtým s Borussiou,pretože:

a/ prvý zápas hraje doma a musí myslieť na to že do odvety by sa hodil nejaký náskok-to znamená hrať aktívne,

b/ HSV ich určite nepodcení tak ako Borussia

Napriek tomu im držím palce.

Reagovat
Zdeno

No já osobně bych si samozřejmě přál, aby Sigma uhrála výsledek alespoň 2:0, ale moc tomu nevěřím. Důvody jsou dva - prvním je tady už zmíněná koncovka mužstva a tím druhým je neúčast brankáře Lovásíka. Ten jak se aspoň zatím zdá, byl pro Olomous dobrou posilou, ale ještě se ukáže jestli dokáže nahradit Vaniaka, který byl opravdu skvělý golman a je škoda že odešel, ale to zahraniční angažmá si určitě zaslouží. Doufám, že to bude pěkný zápas, jako odveta s Dortmundem. Sigma do toho!!!

Reagovat
Jajinek

Jsem z Olomouce a jsem rád, že se konečně plní Andrův stadion.I když v nedávné minulosti přijely takové týmy jako Real Zaragoza nebo Celta Vigo nebylo plno az letos.Je taky videt ze pred zaplnennyma ochozama se hracum hraje daleko lip. Atmosfera proti Dortmundu byla skvela a doufam ze bude i dnes. Myslim ze je Hamburk sice favorit ale stat se muze cokoli a pripadny dalsi zapas s Valencii bych si opravdu vychutnal(tam uz by byl postup asi utopii ale to by mi vubec nevadilo)

Reagovat
HOST*inkognito

No podle mě teda Hamburg favoritem není, naopak favorizuji mírně Olomouc. Sigma je po vyřazení Dortmundu určitě v laufu a teď má proti sobě určitě slabší mzžstvo než byl Dortmund. Klidně postupte až do UEFy, ale hlavně vypusťte první podzimní kolo ligy. Díky. Vivat FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zápas, hned v prvním kole moravské derby a jestli půjde Sigma v poháru dál, tak na Baník bude taky vyprodáno. SIGMA - BANÍK 2:1.

Reagovat
Zdeno

Bude to určitě dobrý zápas (na české poměry). Věřím, že vyhraje Olomouc, i když Baník bude asi taky docela silný.... a k té kulise, stejně mě VELMI zklamali fanoušci Baníku, kteří v mistrovské sezóně do světa křičeli: Baníčku mi jsme s tebou, NEOPUSTÍME TĚ!!! Ale co se to stalo, hned další sezónu - kde jsou ti věrní a skvělí fanoušci......??? Jinak doufám, že se Baník probojuje letos do pohárové evropy a že se aspoň dočkáme docela pěkných návštěv, jinak to zase nebude stát za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy to byla v Ostravě móda chodit na fotbal. kdo byl na stadionu, tak byl jak se říká IN. Každá móda jednou pomine a zůstali jen ti nejvěrnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Moda to bola, ale tak spoznas najvernejsich fanusikov od tych co chcu byt len in. co to spravi s hracmi ked vidia najprv super divakov, slubjuci im vernost a potom pride trochu smoly v zapasoch a oni odidu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
HOST*

No právě: A proto těm nejvěrnějším tady teď TLESKÁM: To není tím, že bych patřil k nim, nepatřím ani k těm druhým, ale tohle se prostě musí ocenit: BRAVO skutečným FANS!!!!!!!

Reagovat
Zdeno

Zapomněl jsem se přihlásit, takže ten příspěvěk byl ode mně..........

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo. inak viete co sa mi paci napriklad v spaniellsku? ze tymi si mozu vyberat cas zapasu ako chcu oni.proste je dany hraci den > napriklad sobota a oni si vyberu kedy im to najlepsie vyhovuje a pre divaka to je najlepsie. to nie ako Zizkovu to spravili, ktore dovtedy hravalo v nedelu doobeda a presunuli im zapase na 17 hod a potom tam nikto nechodil. aj to je na zamyslenie sa a ukazuje sa, ze na slovenksu i v cechach je divak az druhorady

Reagovat
HOST*inkognito

Pořád byly na baník tuším nejvyšší navštěvy v lize. Jinak část fanoušků tím vyjadřuje bojkot vůči ,,podivné politice´´ našeho vedení. Pokud naši začnou hrát tak bude zase plný dům. Jinak je rozdíl když se mužstvu prostě nedaří a když to flákají (viz. přístup p. Jarabinského v některých závěrečných zápasech) nebo ještě hůře prodají - viz zápas v Brně. Na fotbal chodím na Bazaly, ale na divadlo raději do divadla A. Dvořáka.

Reagovat
HOST*inkognito

Ač fanda baníku tak musím bohužel uznat, že těch 2:1 pro Sigmu je (vzhledem k současné formě obou mužstev) pravděpodobnější než že tam vyhraje baník. Pro mě je to ale remízový zápas. Asi to vsadím na remíz ´bude doufám pěkný kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

To neděláš dobře Jaromíre, s tou remízou.

Reagovat
smazaný uživatel

taky asi dám remízu, taky si ale uvědomte kolik baník fans přestalo chodit kvůli kapřík aféře a nenávisti vůči vlastním funkcionářům - i to je důvod proč už tam fotbal není tak IN. I když ti skalní samozřejmě chodí dál.

Reagovat
smazaný uživatel

neumím si moc představit, že bude baník vyhrávat venku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si podľa mňa dobre vedľa!Favoritom je HSV a či je slabší ako Borussia,tak to asi nie.Hráči Dortmundu zožali doma obrovskú kritiku ako odflákli duely s Olomoucom a navyše aj za prístup k svojmu klubu!

Ale budem držať Olomoucu

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím že je favoritem hamburk, ale za olomouc budu dýchat

Reagovat
smazaný uživatel

Van Der VAart, JArolim, Van Buyten, Barbarez a atd., myslim, ze je jasne kto je favorit. Olomouc ak bude hrat dobre takticky, ako tym a hlavne budu premienta sance maju tirz sancu.favorit vsak je HAmburg

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho,a čo budeš pozerať v telke?Celtic na Galaxii alebo tento zápas na ČT?Ono to zas tak blbo vyšlo,že hrajú naraz.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja Galaxiu nemam a Olomouc a Hamburg asi ma moc neuchvati. Vy to budete pozerat, lebo to je cesky tym , ale ja v tom zas tak zainteresovany nie som. Keby davali nasu Artmediu na stv tak mozno pozrem

Reagovat
smazaný uživatel

vies u nas verejnopravna televizia na nas uprimne kasle a radsej tam daju nejaky madarsky program, ktory zaujme tak 10ludi ako by dali futbal a tym ho aj prezentovali pre divaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho,ale ty si odpovedal na moju otázku ako keby som bol Čech:"vy to budete pozerať lebo to je český tím" Ale asi si tým myslel českú väčšinu na fóre.Ja mám obidva kanály,takže si môžem vybrať ale ja tú Artmediu neznášam,nemôžem si pomôcť Inak to o tej TV u nás-ja súhlasím s tým,čo robí STV,pretože tí darmožráči slovenskí,ktorí majú na starosť predaj tel.práv za to pýtajú obrovské prachy a tie majú ísť aj z našich daní. Nakopať ich do prdele,bandu jednu,tí sú vinní,nie STV.

Reagovat
smazaný uživatel

sekerou na nich. najviac ma stve, ked hraje reprezentacia vonku a oni nemaju zaujem to ani vysielat a povedia, ze to nie je pre divaka zaujimave. ni asi madarsky dennik ma vacsiu sledovanost

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu,že vysielať by sa to malo,ale to,že to stojí obrovské prachy pre našu STV potvrdzuje aj fakt,že to nechcú kúpiť ani komerčné televízie veľakrát.Mali by asi spraviť nejaký zhnitý kompromis.

Reagovat
smazaný uživatel

není to v čt, ale jenom na dsf ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a vono jo, takmto předtím blbě informovali

Reagovat
HOST*Maniac

jestli si to neviděl v programu, tak to proto, že nečekali postup přes Borussii

Reagovat
smazaný uživatel

no takto . pozrite sa ako sa prezentuje futbal u nas a napr. v nemecku. same zvucky, zostrihy, shoty, no proste parada a u nas 30sekundovy shot v tv novinach. nieze by ma ten nemecky futbal po hernej stranke nejak nadchol, ale ta reklama a vsetko mozne robi svoje a sem tam si na dsf pozrem aj bundelsigu 2. . u nas ked ide raz za polrok nejaky priamy prenos tak to po polhodine prepnem inam

Reagovat
smazaný uživatel

ČT2 to vysílá od 20:10. Nakonec se dohodli. Odvetu bude vysílat DSF.

Reagovat
HOST*inkognito

Robinho, ty hráče co jsi vyjmenoval mi nepříjdou jako hvězdy. Worns, Koller, Rosický, Dede, Metzelder=Dortmund a ten už Sigma vyřadila. Podle mě určitě větší sílu představuje Dortmund. Netvrdím, že postoupí Sigma i teď, ale nechápu proč by se měli bát Hamburku, který se snad s vyjímkou minulé sezony dlouhodobě trápil i v bundeslize. Pokud si nechají utéct postup tak to bude škoda jak sviňa. Na semifinále hodně přijatelný soupeř ten Hamburk.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ostrava aj liberec podla mna mali horsich hracov ako sparta a titul vyhrali. aj dortmund ma sice lepsich hracov ako hamburg, ale psychicka, fyzicka forma , zohratost a atd. je slabsia a preto je Hamburg podla mna vacsou hrozbou ako Dortmund. mozno sa milim. kazdopadne som hrozne zvedavy na Van Der Vaarta. iste obdobie som ho hrozne zral ale teraz mal rok nejaky utlm. no ked sa dostane do byvalej formy tak sam ten Olomouc porazi

Reagovat
HOST*inkognito

Hamburg je podle mě vyřaditelný soupeř. Na druhou stranu musím přiznat, že s tím 18-letým Blahou v brance (který ještě nechytal ani jeden ligový zápas) to bude asi o hodně těžší. Navíc ještě ti zranění hráči. No tak to svoje předešlé tvrzení opravuji na 50:50. Pokud Sigma ustojí tenhle zápas, kde bude oslabená tak má, ale velkou šanci. 0:0 by špatné nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

50:50 bychmožno súhlasil,aj keď už teraz viem,že to skončilo 0:1.No pred odvetou si myslím,že to je z pohľadu Sigmy tak 30:70.

Reagovat
HOST*inkognito

No tak teď už můžou fakt jenom překvapit, ale naděje umírá až poslední...

Reagovat
HOST*Andy

No jestli je SV slabší mužstvo, o tom by sa dalo polemizovat. Já si myslím, že mají dokonce kvalitnější kádr než Dortmund. Jsem zvědavý hlavně na Rafaela. Taky si myslím jako Rominho, že přestupem do Hamburku udělal krok zpátky. I bez něho jsou dost kvalitní, ale možná tak na pohár UEFA. Jinak si myslím, že postoupí SV, jelikož mají opravdu kvalitní útok a při absenci důležitých hráčů Sigmy a její chabé koncovce to budou mít snažší než Borusia. Samozřejmě fandím Sigmě a těším se. fotbal je nevyzpytatelná hra a stát se může cokoliv.

Reagovat
HOST*Prdla

mohlo by to jít, když si někdo z Hamburčanů dá vlastenec, sigma hraje krásnej fotbal až před bránu soupeře, ale tam.....

konec. No snad se už Babnič trefí, zatím spaluje víc než svého času Kuka

Reagovat
smazaný uživatel

No ja taky faworizuju Hamburger ale co bych to byl za wlastence kdybych nefandil Sigme. Zaklad bude uhrat dobrej wysledek doma pak by to wenku mohla udrzet Sigma umi hrat se zajistenou defenziwou

Takze podle me strasne moc napowi wysledek prwniho zapasu snad pride hodne diwaku

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že už se někdo z Olomouce trefí bylo by potřeba aby prorazili tu střeleckou smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. nevíte jak je na tom Hamburk s formou?Nevím jak se jim vedlo v přátelácích.

Reagovat
exmafie

Líbí se mi nadpis, "Sigma se chystá na hamburger" zní jako by hráči dostali pozvání do mekáče Jinak zdravím všechny tady na webu a Olomóc do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nejsem fanoušek Olomouce, ale Olomouci momentálně fandím, protože pokud Olomouc postoupí do poháru UEFA, zlepší tímto koeficient ČR v Evropských pohárech.

Jinak pěkný článek , všechny články od Marka Chromčáka jsou zajímavé, alespoň není nuda, jen tak dál !

Reagovat
smazaný uživatel

no je sice tazko hodnotit, ale kedze ma ten futbal uz nebavi tak som tu opat. hamburg to hra az moc profesorsky a neucinne. je to pomale a nudne. Van Der Vaartovi vobec nenahravaju a nevyuzivaju jeho potencial co je velka chyba. no teda chyba pre nich, pre Olomouc vyhoda. Olomocu je hrozne opatrny a nechce to otvorit. mozno keby to otvorili tak by dostali tri gole, ale myslim, ze Hamburg nic moc a podla toho co som zatial vydel mate na to Olomouc ma na to aby hrala s nimi viac ako vyrovnany futbal. maju hrozny respekt a namiesto toho aby boli priamociari a odvazny tak sa snazia dat 100percentne prihravky. risk sa oblati tak treba to skusit. no kedze preslo len 20 minut tak sa moze vsetko zmenit.zatial to je hrozna nuda

Reagovat
smazaný uživatel

no je mi do placu ked musim vidiet ako hrac takych kvalit(Van Der Vaart) musi hrat v takom klube v akom hraje. urobil zle,ze tam siel. spoluhraci ho vobec nechapu, necitaju jeho myslienky, nevyuzivaju jeho schopnosti. okamzite prec odtial. ohladom Melinha ma budete teraz za moj nazor kritizovat , ale nic moc. spomaluje hru a neskoro nahrava. herne ma nepresvedcil. treba ho pochvalit, ze sa snazi prevziat na seba zodpovednost a dirigovat ofenzivu, ale mne sa nepaci. moj nazor. sikovny je ten pravy zaloznik sigmy. nejaky mlady. neviem ako sa vola. sikovne nohy ma. na jeho vek je drzy a odvazny. sem tam mu utecie hracc, ale je to slusny talent. boze vidite toho Van Buytena. ved to je smrek vysoky. keby som ho stretol v noci tak sa zlaknem.

Reagovat
smazaný uživatel

kokos Petrzalka vedie nad Celtikom 1,0 .co sa deje?

Reagovat
HOST*Deco Souza

melinho dneska fakt nic moc, proti dortmundu byl lepší, vacek je sice talent, ale v první půli právě u něho nejčastěji končily nadějné akce sigmy

Reagovat
HOST*

co to je za haluz??? artmedia vede nad celticem 2:0

Reagovat
HOST*Deco Souza

haluz of the year jo a tamto sem psal taky já

Reagovat
HOST*Deco Souza

3:0 slovenští kapříci připluli

Reagovat
HOST*Deco Souza

4:0 dnes je apríl??? chudáci...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale asi půjdu k psychiatrovi, mám halucinace. To snad není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení století Artmedia vede 4:0!! Ty dřeva ze Skotska ani neví, která bije. A je mi jedno, že mi to posralo tiket, jsem rád, že slováci takhle válí. gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

prefackujte ma , ja nechapem. co sa stalo. kde sme . snivam? kaprik liga? je to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, když se daří, tak se daří

Reagovat
smazaný uživatel

no v telke som ten zapas nevidel, ale doteraz nechapem jak sa to mohlo stat , ze sme ich porazili a dokonca 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, to nechápe nikdo, a asi dlouho nikdo chápat nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

to se běž střelit jestli seš místo toho koukal na tu olomouckou haluz

Reagovat
smazaný uživatel

u nas kazdy cakal opacny vysledok a tak to radsej ani nevysielali. keby to vedeli tak stv kupi prava

Reagovat
smazaný uživatel

5:0, zítra nastoupím na léčení do Opavy. To se mi snad jen zdá, bože, co mi děláš? Já jsem žádnou drogu neměl! Že by mimozemšťani?

Reagovat
HOST*Deco Souza

skotská pětka v podání artmedie

Reagovat
HOST*Deco Souza

to bude mít zítra sport o čem psát

Reagovat
smazaný uživatel

no petrzalka dlho bude vysvetlovat jak sa im to podarilo. neeuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to takhle, ve fotbale je možné všechno, tento zápas ale byl jak z nějakého sci-fi. Celtic, světoznámý mančaft takhle jednoduše projede zápas s prominutím "průměrným"(po tomto zápase světovým) týmem ze Slovenska. Kdo věřil, že Bratislava jim dá pětku, tak at se přihlásí vezme si pistoli a střelí se do hlavy, protože v tento výsledek by nevěřil ani děda vševěda.

Myslí, že odvetu před pěti díváky ve skotském svatostánku vyhraje Celtic, ale určitě na postupovým výsledkem. Takže všechno bude nejspíš alles gute.

Reagovat
smazaný uživatel

neurazaj.podprumernym tymem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s kym bude tretie predkolo?

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě neví, nejspíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě neví.

Reagovat
smazaný uživatel

to se ještě neví

Reagovat
smazaný uživatel

se Slavií

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho ty příspěvky "to se ještě neví" jsou reakce na tvůj poslední příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi doslo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

ostavy:

Artmedia: Čobej - Kotula, Debnár, J. Ďurica, Tchuř (84. P. Staňo) - Borbély - Vaščák (72. Mikulič), J. Kozák, Fodrek - Obžera (76. Burák), Halenár

Celtic: Marshall - Telfer, Balde, Varga, M. Camara - S. Petrov, Sutton (17. McGeady), Lennon, Thompson (67. Aliadeire) - Žurawski (60. Maloney), Hartson

Reagovat
smazaný uživatel

tak doporucujem celtiku litre slovenskej slivovice , aby vedeli, ze existuju aj horsie veci ako prehry(opica)

Reagovat
smazaný uživatel

ako videl som tie gole a vsetko krasne akcie , ziadne plkacky. klobuk dole.hlavne ten volej po rohu a strela Halenara.vsetky ostatne tiez

Reagovat
HOST*Deco Souza

Burák střídal Obžeru a přece to na celtic stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

videli ste Halenarov gol? bereme ho do barcy?

Reagovat
smazaný uživatel

dej odkaz na videa

Reagovat
smazaný uživatel

nemaaam . ale voley z asi 20 az 25 metrov po nahravke z rohu. no proste paraaada. vsetky gole boli paraaada. nadhera. kraaasne akcie

Reagovat
smazaný uživatel

http://skysports.planetfootball.com/list.asp?hlid=294777&cpid=5&CLID=&lid=2& title=Bhoys+thrashed+in+Slovakia&channel=football_home

Reagovat
smazaný uživatel

jeeej. rozsirit som to nechcel.sorry

Reagovat
HOST*crocker

Kdo trénuje ten zázrak z bratislavského sídliště?

Reagovat
smazaný uživatel

weiss

Reagovat
HOST*crocker

dikas. to je nějakej bůh?

Reagovat
smazaný uživatel

buh bude az kym sa dostanu do hlavnej sutaze. takze o tom si silne pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

15:0

Reagovat
smazaný uživatel

prisiel som, videl som, dostal na prdel a vyhodili

Reagovat
smazaný uživatel

RUFETE DAL 2 GOLY , to je snad ještě větší senzace než ta Petržalka, Rodu vypráskáme, ale s Hamburkem to bude dost těžké, jsou skvěle taktičtí, a přes tu jejich obranu bude těžký se dostat. hlavně Boulahrouz je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

polcas. Hamburg spravite. nemaj strach

Reagovat
smazaný uživatel

no asi ee, a hamburg dost posiloval pred sezonou , a rafael dal gol nic v zlom, ale bayern vcera prehral so stuttgartom a ani som nevedel ze tomasson hra uz za vfb

Reagovat
smazaný uživatel

pořád jsme silnější ale bude to těžké, pokud zas nebude zářit patrick, bude těžké jim dát gol

Reagovat
smazaný uživatel

RUFETE HATTRICK!!!!!!!!!!!! Co to tam je za pako proti němu ? Bolavý post pravého záložníka má svého hrdinu, doufám že se to projeví i v lize

Reagovat
HOST*crocker

Nepřišel Halenár náhodou do Petržalky před chvilkou? nevíte někdo kolik stál? kolik tak vydávaj slovenské kluby za posily, např. v porovnání s českými? díky

Reagovat
smazaný uživatel

nj, prisiel z interu ale za kolko to vazne neviem, ale tak tie sumy sa nedaju porovnavat

Reagovat
HOST*

jestli přišel z Internazionale..

Reagovat
smazaný uživatel

no v AC ho neceli

Reagovat
smazaný uživatel

no Halenar stal urcite na ceske pomery velmi malo a na slovenkse pomery moc

nie typujem tak od 5 do 10 mega. medzi slovenskymi klubmi v lige sa prestupuje takmer zadarmo

Reagovat
HOST*Maniac

V Hamburgu SV to skončí 0:5, aby napodobili Bratislavu. A naopak v Celticu to skončí 1:0. A je to zaručený, páč když se kouknete na zápasy Sigmy s Dormundem a Liberce s Kerkrade bylo to taky přesně převrácené. TAKŽE SE DE SLAVIT POSTUP!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Maniac

bohužel jsem neviděl zápas, ale tan golman Bureš nabo jak se jmenuje se vyznamenal. Pustil jen nechytatelnou střelu od Vaarta(viděl jsem ji v TV zprávách)

Reagovat
smazaný uživatel

pocul som, ze ak Petrzalka prejde do tretieho kola co asi uz prejde, tak bude nasadena. je to pravda? to bz bolo super ale nepredbiehajme

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyřadí nenasazený tým nasazeného, tak se automaticky stává nasazeným místo něj ve 3. předkole. Z toho vyplývá, že i kdyby Liverpool ve 2. překole skončil, Slavia už být nasazená nemůže. Takže aspoň bude mít Slavia nějakou šanci na přijatelného soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem na nekterejch forech a skoti se tomu vylozene smejou, no co jinyho jim taky zbyva. Myslim ze pojem "Petrzalka" bude nejcastejsi hledany slovo v pristich dnech na googlu atd . Kazdy bude zvedavy, co to je za skillah klub co dal tomu slavnemu skotskemu klubu petku a pak najde tohle:

http://fcpetrzalka.tripod.com/

a nezachape uz vubec , vylozene divizni stadion, jestli teda to tam vypada porad stejne, mozna ze to zrekonstrukovali

Reagovat
HOST*Maniac

jestli se nepletu tak náze už neni pteržalka, ale bratislava a pochybuju, že by ten předhozí název skoti znali...

Reagovat
smazaný uživatel

napriklad na livescore je napsany pouze Petrzalka a pod tim to najdes taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic keby postupil tak by bol v tretom kole nasadenym tymom a ked vypadne co je velmi realne a nechcem predbiehat., tak by Petrzalka automaticky ako vitaz vzajomneho dvojzapasu bola nasadena a prebrala by poziciu Celtiku. to znamena, ze by mal prist relativne slabsi tym.Ale kto je dnes slaby?

Reagovat
HOST*crocker

to by mělo bejt spíš tak, že nasaděj slavii, pač ta byla po nasazení L'poolu těsně pod čarou. a že celtic vyřadila zrovna petržalka se na zřetel myslim brát nebude... myslim teda

Reagovat
smazaný uživatel

no celtic bol nasadeny a kto iny ako jeho premozitel by mal ziskat jeho miesto? mozno sa milim aj ja, ale pride mi to viac logicke

Reagovat
HOST*crocker

No mě spíš přijde logičtější ta slavie, ale radši mi poraď pls ty stránky

Reagovat
smazaný uživatel

stranky neviem. u nas ligovy futbal a tymi nikoho nezaujima.teda az na teba

Reagovat
HOST*crocker

Pochop mě, snažim se zkrátka tomu výsledku přijít na klob

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu na klob neprides , lebo ani sami hraci nevedia ako sa im to podarilo. Celtic to urcite podcenil, novy trener, novi hraci.asi neboli zohrati , este su len v priprave

Reagovat
HOST*Maniac

Jeden z důležitých faktorů byl ten, že je trénoval Vengloš, kterej už Celtic trénoval. Je to nejúspěšnější trenér všech dob slovenska. On sám říkal, že Artmedia na ně má.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyřadí nenasazený tým nasazeného, tak se automaticky stává nasazeným místo něj ve 3. předkole. Z toho vyplývá, že i kdyby Liverpool ve 2. překole skončil, Slavia už být nasazená nemůže. Takže aspoň bude mít Slavia nějakou šanci na přijatelného soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci som ta zle pochopil ale Venglos momentalne petrzalku netrenuje a trenuje ich Weiss

Reagovat
HOST*crocker

Má vůbec ta petržalka nějaký net stránky??? ty co maj bejt oficiální jaksi nejsou v provozu a neoficiální co sem zatim viděl stojej za prd. pls poraďte. díky

Reagovat
HOST*Andy

Díval jsem se na tu Olomouc. A tak v 80 min. Komentátor, myslím že se jmenuje Čapek něco začal kecat, že dostává zprávu od Svěceného. Ani sem ho neposlouchal, ale tu zprávu sem jasně slyšel. Myslel sem si že to je vtip. 5:0!!! Jo, fotbal to je hra. Jak se říká: Míč je kulatý. Ten Halenár, neznám ho, ale nebude to podobný typ jak Hološko? Nehrál Kozák náhodou někdy za Slávii?

K Olomouci

Tento výsledek, to zas byl normál. Žádné drama, prostě normální, jednoduchý výsledek. Hamburk se mi moc líbil. Jasně, že hráli vlažně, takový profesorský fotbálek. Sigma opravdu na víc neměla. Vynikající obrana, co maj ti Hamburgeři mě jen utvrdila,že SV je lepší tým než Borussia. A vypadali i kompatněji. Uvidíme jak si povedou v Bundeslize. Myslím, že by do pohárů příští rok mohli promluvit. Olomouc, ta by taky v lize mohla být vysoko.

Reagovat
Xavi

tak jsem se byl na tu Sigmu mrknout a musím říct, že Hamburk mě dost překvapil, protože hráli pěkný,kombinační technický fotbal. Já jsem tada čekal spíš německý účelový fotbal. A Sigma? S tolika zraněnými a vykartovanými ani na víc neměla!!! Jediná možnost jak mohli skorovat byla ze standartek, škoda že něco nevyšlo... Jinak opět skvěle zahrál Melinho... a taky mě překvapil ten 17letý borec, který s Dortmundem hrál dost nervozně, ale včera zahrál na jeho věk a s jeho skušenostmi parádně

Reagovat
HOST*Andy

Ten borec je Kamil Vacek a zkoušel ho anglický Charlton.

Reagovat
HOST*PUYOL

Je to rýchly a mladý utocnik,s celkom dobrou technikou a ešte lepšou strelou a čo je dôležite nezahadzuje šance..

Asi ešte toto leto zmení dres,ak sa Pertžka nedostane do hlavnej fázy LM::Inak presne taký isty vykon,ako predviedol Mário Breška proti FCB,len ten nedal hattrick...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele