SHEVA DO CHELSEA?

17.03.2004, 16:06
Aktuality
Roman Abramovič nečekaně kontaktoval vedení AC Milán a nabídl svého útočníka Hernána Crespa + 20 milionů liber za Ukrajince Ševčenka! Alespoň to v dnešním vydání píše anglický list The Mirror, který tvrdí, že by se měli zástupci obou týmů sejít tento víkend...

Roman Abramovič by si tímto obchodem sáhl určitě hluboko do kapsy, ale nevadí mu to. Crespo je momentálně považován za nejlepšího útočníka Chelsea, ale stále ho tuto sezonu trápí zranění, možná proto by raději Abramovič vyměnil Crespa za "Ševu".

Ale každý má svůj názor a jeden zní - Abramovič je z Ruska a chce do týmu někoho, kdo má Rusku nejblíže. Když nevyšly testy Smertinovi, tak je na řadě Ševčenko z Ukrajiny.

Cena za Ševčenka je vysoká. "Nebudeme přece prodávat lacino jednoho z nejlepších útočníků planety," říká Berlusconi, prezident AC.

Hernán Crespo do Anglie přišel z Interu Milán za 16,8 milionů liber, nyní se jeho hodnota podle majitele Chelsea pohybuje kolem 20 milionů liber. Dohromady by tedy Ševčenko stál 40 milionů liber!

Sedmadvacetiletý útočník nedávno prohlásil, že se mu v AC Milán opět začalo dařit a nerad by někam přestupoval. "Teď o nějakém přestupu nechci ani slyšet. Daří se mi, nevím proč bych měl odcházet z nejlepšího týmu v Evropě," řekl.

Chelsea by si měla ale s jednáním pospíšit, o ukrajinského střelce se údajně také zajímá Manchester United! I když na Old Trafford o tom nic nevědí. "Ševčenko do United? Pěkný sen," vyvrátil informaci Alex Ferguson.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že Scheva nikam nepůjde, jeho góly by strašně chyběly. Bůh žehnej Sigmě a Milánu a taky Schevovi

Reagovat
HOST*

To by bola katastrofa pre ACM mat v klube takeho mantaka. To by musel Abramovic zaplatit minimalne 200 milionov. Forza MILAN!

Reagovat
HOST*

Crespo je najlepší tak neviem čo to tu trepeš. A Sheva?

Akurát tak 20 milionov. Ale mimochodom Sheva je schopny hráč.

Reagovat
Mr.Jindros

no jasne, Crespo je nejlepsi a proto Abrahamovic nabidnul za Shevu vedle crespa jeste DOPLATEK 20 milionu, coz je solidni castka i na samostatneho hrace (bz vymeny)

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile prodá AC ševu,tak může pomalu zapomínat na titul.AS je od milána jen o 7 bodů.Tento náskok je smazán za dvě kola.Myslím že by andreye prodávat neměli. Myslím že Cresco je sice dobrý útočník ale určitě nedá tolik gólů jako shevčenko.FORZA MILAN

Reagovat
exmafie

Tvoje úvahy jsou docela předčasné,ikdyby Sheva do Chelsea odešel,tak to bude nejdřív v létě,je po přestupovém termínu,takže na hru Milána v této sezóně by to vliv nemělo.....A až se chytí Crespo,tak Abramovič stejně Ševčenka nebude potřebovat......Navíc takových "nabídek" z Chelsea už bylo (Raúl,Beckham,Rosa a miliony dalších hráčů).....

Reagovat
HOST*bestie

ale dovedete si představit útočný duo Ševa - Mutu?? Neni to trochu reál??!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele