Shaqiri do AS Řím? Nikdy neříkej nikdy, reaguje agent

11.10.2016, 13:26
Aktuality
Xherdan Shaqiri v minulosti hrával za Inter Milán a na Apeninský poloostrov by se mohl brzy vrátit. Podle některých italských médií se o služby ofenzivního švýcarského fotbalisty zajímá římské AS, hráčův agent toto stěhování nevylučuje...

Shaqiri včera oslavil své 25. narozeniny a před čtyřmi roky přestupoval jako velký talent z Basileje do Bayernu Mnichov. Ve velké konkurenci v Bavorsku neměl jisté místo v základní sestavě, v lednu loňského roku tak odešel hostovat do Interu Milán, který následně hostování změnil v trvalý přestup. Přesto se Shaqiri na severu Itálie příliš dlouho neohřál, již v srpnu 2015 ho totiž koupil Stoke City.

Za anglický celek stihl Shaqiri loni 27 ligových zápasů, k nimž letos přidal zatím jenom tři starty. Důvodem byly potíže s lýtkem, otázkou pak zůstává, jak dlouho bude Shaqiri u Potters ještě působit.

"Omlouvám se, pokud toho nesdělím moc. Jedinou jistou věcí pro tuto chvíli je fakt, že Xherdan se koncentruje na Stoke," nechal se slyšet fotbalistův bratr a agent Erdin Shaqiri.

"Leden je ještě hodně daleko, je dostatek času si zjistit, jaké možnosti se vůbec budou naskýtat. Řím? Nikdy neříkej nikdy," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele