Seznam vážných marodů Hullu se rozrostl o stopera Dawsona

21.07.2016, 08:17
Aktuality
Jako domek z karet se sype defenzíva Hullu City. Anglický prvoligový nováček již do včerejška přišel s ohledem na podzimní část sezony o tři opory zadních řad, přičemž nyní se k nim přidal také stoper Michael Dawson. Dvaatřicetiletý obránce si poranil koleno a zmešká zhruba tři následující měsíce...

Bývalý zadák Tottenhamu k úrazu přišel během úterního přípravného duelu s Mansfieldem a nadcházejících cca šest týdnů bude muset při normálním pohybu nosit kolenní ortézu.

Ve stejný den, kdy se zranil Dawson, přitom operaci zad podstoupil brankář Allan McGregor, kterého na seznamu marodů doplňují ještě Dawsonův parťák ze srdce obrany Alex Bruce a krajní bek Moses Odubajo. U všech jde o vážnější zdravotní problémy.

I pár těch menších neduhů přitom manažer Steve Bruce registruje. Tom Huddlestone kvůli potížím s achillovkou přijde o velkou část přípravy, zatímco 14denní pauza čeká rovněž Jakea Livermorea, který si pro změnu na tréninku poranil kotník.

Jednou z mála dobrých zpráv pro Tigers je návrat útočníka Adamy Diomandého, jenž by se už o tomto víkendu mohl v přátelském utkání postavit Scunthorpe.

Autor: Tomáš Daníček / sport.bt.com

Komentáře (386)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele