Sevilla se obejde bez kouče Berizza, jenž podstoupí operaci prostaty

27.11.2017, 17:12
Aktuality
Eduardo Berizzo se nějakou dobu neobjeví na lavičce Sevilly. Lodivod andaluského klubu, jenž zažívá úspěšnou sezónu, po diagnostice rakoviny prostaty podstoupí operační zákrok...

Sevilla nejprve v úterý dokázala vyrovnat utkání Ligy mistrů proti Liverpoolu (3:3), čímž se drží na postupové druhé příčce a o víkendu pro změnu otočila zápas s Villarrealem.

Nyní se však bude muset nějaký čas obejít bez trenéra Eduarda Berizza, kterému právě po zmíněném zápase Champions League byla diagnostikována rakovina prostaty.

Osmačtyřicetiletý kormidelník, jenž na lavičku Sevilly nastoupil před startem letošní sezóny, se zákroku podrobí zítra a zatím není jasné, jak dlouho bude chybět. "Návrat argentinského trenéra do pracovního procesu bude záviset jak na operaci, tak následně na pooperačním vývoji. Jsme přesvědčeni, že to bude co nejdříve," stojí na webu Sevilly, kterou nyní dostal na starost asistent Ernesto Marcucci.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brzké uzdravení TOTO

Reagovat
smazaný uživatel

TOTO

Reagovat
Phillipinho

Nikdo mu nerekne jinak nez Toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

OT: dneska mám narozeniny je mi 25 let se mnou slaví / by slavil Radek Štěpánek Jimi Hendrix Mirek Pelta Bruce Lee , Miro Šmajda a Julija Tymošenková

Reagovat
Bandita_Harry

Vsetko naj !!! somnou ich zase oslavuje Richard Muller, Bohdan Tuma, Carlo Cudicini, Hana Zagorová,Matus Bero, Roger Waters, Dominika Myslivcová

Reagovat
twelwer

Miro Smajda

Reagovat
alcantara

So mnou Hitler

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji brzké uzdravení

Reagovat
DieFohlenBMG

skvělý lodivod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele