Sevilla potvrdila příchody obránců Ramiho a Escudera

06.07.2015, 15:55
Aktuality
Sevilla v posledních dvou letech opanovala Evropskou ligu, v nové sezoně na ní pak čeká Liga mistrů a k úspěchu v ní má pomoci posílená obrana. Celek z Andalusie na přelomu června a července opustili méně využívaní Fernando Navarro a Alejandro Arribas, jejichž místa v kabině zaujmou Adil Rami a Sergio Escudero...

25letý Escudero v minulosti hájil barvy Schalke a posledního dva a půl roku strávil v Getafe. Kluby se minulý týden dohodly na přestupu, který má vyjít na dva a půl milionu eur.

"Zdravotní prohlídka Sergia Escudera začala v pondělí brzy ráno. V nemocnici se setkal s několika novými spoluhráči. Španělský levý obránce bude představen na tiskové konferenci v úterý ve 13:30 společně s Ramim," stojí v prohlášení na internetových stránkách Sevilly.

Také Rami zná prostředí Primera División velmi dobře, a to z dob působení ve Valencii. Toto angažmá skončilo před necelými dvěma lety po jeho kritice trenéra a spoluhráčů, po níž přišlo hostování a následně i přestup do AC Milán. Rossoneri by nyní za francouzského stopera měli dostat tři a půl milionu eur.

"Francouzský střední obránce přicestuje do Sevilly v pondělí večer a v úterý ráno se podrobí zdravotní prohlídce. Oba fotbalisté mají posílit defenzívu, která přišla o Fernanda Navarra a Arribase," sdělila dále Sevilla, která oba tyto hráče uvolnila do Deportiva La Coruňa.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rami je za tu cenu určitě skvělej úlovek, ale zároveň sázka buď a nebo, pozitivní je, že budeme mít od odchodu Fazia konečně někoho extrémně silnýho ve vzduchu ze stoperů..

Escudero bude krýt záda Tremoulinasovi, pro mě je velkou neznámou, tak uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Do útoku se nejvíce skloňují jména Ben Yedder z Toulouse, Rolán z Bordeaux a Immobile z BVB, spekulace o Guidettim v posledních dnech opadly a Džeko je dle mě nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Immobile má jít za za 12m no

Reagovat
smazaný uživatel

Immobile nikde neide, zatiaľ. Rozhodnúť sa má po Asian tour, ako sa bude pozdávať Tuchelovi

Reagovat
Phillipinho

Yedder by mel prijit za 10 jako nahrada za Aspase pry. A misto Baccy chcete Immobileho, za kteryho nabizite 12 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to takhle neradil kdo za koho, vsichni tri budou mit startovní čáru stejnou at uz to bude kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Immobileho si ve Španělsku nedokážu představit, stejně jako Džeka. Ten Yedder by nebyl špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Cena je super, ale jestli je s ním počítáno do základu, než se vrátí Pareja, tak ten výsledek může být dost nejistý, protože v AC nic moc nepředvedl. Buď a nebo, jak říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Do základu nevím, tam mají všichni čtyři asi poměrně stejný šance nebo aspoň doufám že mají, protože si strašně moc přeju aby Emery neodstřelil na úkor Ramiho Kolodzieczjaka, který měl za sebou úžasný jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli nebude Rami hrát, tak vám nejspíš rozesere kabinu. Uvidíte až při přípravě, třeba se odstřelí na 4. stopera sám.

Bude u vás jedničkou v útoku Gameiro? Ten Ben Yedder vypadá zajímavě a přestupy z Ligue 1 vám dost vycházejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo prave toho se bojim u Ramiho cemuz vubec teda nepomohl odchod Navarra kterej tu kabinu držel nejvic, pomahal zapadnout novackum nebo mladakum. Ale stejne si myslim ze tohle ma emery tak pod palcem ze se to nestane, kabina drzi po spolu a jeden to nerozmrda, tam ani neni koho strhnout podle me kor kdyz je novej..

Kdo bude jednicka nevim, tam je to dost otevřeny, Gameiro je spis uzasnej zolik, od začátku kdyz hraje tak se mu moc nedari, ale do rozbehnutyho zapasu kdy uz jsou všichni mirne unaveny je jak stvorenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Rami je sázka na jistotu

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Ajjaj bakkali už podpísaný.

Len kam dať hrať týchto všetky talenty? Vyzerá to na hostovačky bohužial.

Reagovat
smazaný uživatel

Na neho som zvedavy. Ten ma skills jak belgicky freestyler.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriga posadi

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že se na lavce Rodrigo za 30 bude vedle Negreda za 30 krásně vyjímat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obrana je základ !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele