ŠEVČENKO JE PRÝ NA ANGLII UŽ STARÝ

16.01.2007, 19:06
Aktuality
Věk je podle Aleksandra Hleba důvod, proč se hvězdnému Andriji Ševčenkovi nedaří prosadit se podle představ v londýnské Chelsea. Běloruský reprezentant uznává útočníkovy kvality, Ševčenko ale podle něj zamířil do Británie pozdě.

Třicetiletý Ševčenko přišel do Chelsea v létě za 30 milionů liber a svými výkony zatím zdaleka nepotvrdil oprávněnost Abramovičovy vysoké investice. Po době hájení už začíná být ukrajinský útočník nezřídka kritizován za své nevýrazné výkony.

Dnešní vydání deníku Bild přináší zajímavý pohled Aleksandra Hleba, záložníka konkurenčního Arsenalu. "Přestup do Anglie na sklonku kariéry bych nikdy neriskoval. Čím jste starší, tím je to těžší," načal Hleb téma "Ševa". "Nikdy jsem nebyl přesvědčený o tom, že by právě on mohl hrát v Anglii. Ale nic proti němu nemám, respektuji ho a jako fotbalisty si ho vážím."

"Problém je v odlišném stylu anglické ligy. Tempo je vysoké a na hřišti není moc času na přemýšlení. Italská a anglická liga jsou úplně jiné. Čím je hráč mladší, tím snadnější je pro něj zvyknout si na anglický fotbal."

V Chelsea navíc nejsou vztahy zrovna idylické, toho si všímá i Hleb. "Mluví se také o tom, že Jose Mourinho a Ševčenko nenašli společnou řeč. Ze své vlastní zkušenosti vím, že to není dobré. Pomoc Arsena Wengera v začátcích mého působení v Arsenalu byla neocenitelná," děkuje svému trenérovi záložník, který sám přišel do Anglie ve věku čtyřiadvaceti let.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pekná blbosť

Reagovat
HOST*XxX3J3

v necem ma pravdu ale v necem ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že má pravdu ve všem

Reagovat
HOST*

Myslim, že se Ševčenko ještě prosadí...

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím že se neprosadí, a že on bude ten kámen který stahne Chealsea ke dnu... Mourinho bude kvuli nemu vykopnut a hraci jsou ted taky na ševu nasraný.. vsichni vidí že na krizi muže konflikt mezi ševou a mourinhem.. a myslím že je mourinho v pravu ale abramovic o tom nechce ani slyšet...

Reagovat
HOST*

Ty woe...jaká krize...Chelsea je vpoho

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Di do piči...jaký modrý šupáci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Víš příspěvek se píše do toho velkého okna...

Reagovat
smazaný uživatel

Né každej má na to aby se prosadil v Anglickym rychlym fotbale. Ševa patřil vždycky k mejm oblíbencům, ale když vidim, jak všichni na hřišti makaj a Ševa (no a pak ještě Ballack) se na hřišti jen tak plouží...

Taky lehce nechápu, co je do toho Hleboj, aby řešil, proč se Ševčenko nemůže prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

Prý donáší Abramovičovi, co se děje v šatně?! Tvrdé jádro Chelsea, stojící za Mourinhem, by si tak mohlo hledat po Portugalcově odchodu nové angažmá... Je to těchto pět: Lampard, Terry, Drogba, Makelele a Essien...

Teď mě napadá, že jestli půjde Capello a místo něj přijde Mourinho, tak by mohl přitáhnout s sebou Terryho a Drogbu...

Reagovat
HOST*

Sorry, ale ty nikdy neodejdou...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě by k nám mohl jít Essien.

Reagovat
HOST*juve

ševčenko do Juventusu

Reagovat
HOST*

Ševčenko neodejde, protože si ho nemůže nikdo dovolit koupit....je moc drahej a Chelsea ho zadarmo nedá...

Reagovat
HOST*1860

presne tak, prestupem by se ukazal spatnej nakup a chelsea by hodne tratila, bo za ty penize ho nikdo nekoupi..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Hleb je nějakej moc chytrej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele