Serie A - souhrn 8. kola

14.10.2017, 19:57, aktualizováno 16.10.2017, 22:44
Komentáře a souhrny
Hellas zdolal Benevento a vyhoupl se mimo sestupové pásmo. Milán letos zatím patří Interu a potvrdilo to i derby s AC. Neapol pokračuje v krasojízdě, nezalekla se ani Stadia Olimpica. Překvapením začalo osmé kolo italské nejvyšší soutěže. Juventus doma proti Laziu plnil roli favorita jenom v prvním poločase, krátce po návratu z kabin začal úřadovat dvougólový Ciro Immobile a zajistil římskému celku výhru 2:1...

Hellas Verona - Benevento Calcio 1:0

16.10.2017 20:45

Góly: 74. Rômulo

Benevento ztrácí další cenné body a v konečném důsledku by jej právě dnešní ztráta mohla hodně mrzet. Jednalo se totiž o přímý souboj dvou zachraňujících se týmů a radovali se domácí. Hellas Verona zachránila jediná branka utkání, jejímž autorem se stal Rômulo.

Pondělní dohrávka osmého kola hostujícímu Beneventu nevycházela prakticky od prvních minut. Byla to hodně opatrná podívaná z obou stran, ale kvalita i zkušenost s podobnými zápasy byla přeci jen na straně domácích. Ti se navíc spoléhali na rychlonohého Alessia Cerciho, který se pro obranu Čarodějek stal velkým postrachem. Právě Cerci si připsal skvělé úvodní sólo zakončené střelou, bohužel nepříliš přesnou.

Obdobnou práci předváděl také další zkušený veterán, Giampaolo Pazzini. Na něm byla znát evidentní touha bojovat o každý míč. Po třiceti minutách se Cercimu vůbec nepovedla střela, ale k tečovanému míči se dostal Valoti. Ten však hlavičkoval mimo! Další komplikace pro hosty znamenala červená karta pro obránce Lucu Anteie, který až brutálním zákrokem sestřelil Valotiho a byl odeslán do sprch.

Po změně stran se do ofenzívy hodně tlačil Bessa, jenže jeho zakončení nebylo přesné. Hellas reagoval na vyrovnání sil a tempa hry stažením Valotiho a nasazením talentovaného Moiseho Keana. A ten o sobě dal hned vědět, protože se dokázal protlačit mezi obránce a poté zakončil pouze do nohy Brignoliho. Na další nadýchaný bochánek si sebíhal pro změnu Pazzini, kterému však scházel krok.

Když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou po svých s bodem na kontě, zasáhli domácí. Ti začali tlačit svého soka a Beneventu dalo hodně práce ubránit se akci Keana s Pazzinim. Domácí se dočkali až o chvíli později, když se snesl do vápna krásný pas na Rômula a ten jej z voleje poslal mimo dosah Brignoliho - 1:0 pro domácí Hellas.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AC Milán 3:2

15.10.2017 20:45

Góly: 28. Mauro Icardi, 63. Mauro Icardi, 90. Mauro Icardi (pen.) - 56. Suso, 81. Samir Handanovič (vl.)

Skvělé fotbalové vystoupení a šťastný konec pro Inter Milán. Derby patří modročerným barvám a největší podíl na tom má Mauro Icardi. AC po celý zápas tahalo za kratší konec a nakonec prohrálo díky penaltě v poslední minutě zápasu.

Milánské derby, to je vždycky velká událost. Inter nastoupil v nejsilnějším možném složení, scházel jen středopolař Marcelo Brožovič. To na druhé straně chyběli Conti, Calhanoglu či střelec Nikola Kalinić. Vincenzo Montella má ale i tak na výběr.

Zápas určitě nepostrádal tempo ani nasazení, nicméně zas tolik gólových příležitostí v prvním poločase k vidění nebylo. Tu vůbec první měl ve 13. minutě Inter, ale Candreva z kroku orazítkoval jen břevno. Nerazzurri byli také prvním týmem, který se zasloužil o změnu stavu. Ve 28. minutě rozjel po straně rychlou akci a Candreva přesným centrem na malé vápno našel neomylného Maura Icardiho! AC se z inkasované branky nedokázalo dlouho otřepat a směrem dopředu bylo bez nápadu. Až ve 43. minutě dokázal Kessié uvolnit Boriniho, ale jeho pokus z úhlu kryl výtečný Samir Handanovič.

Rossoneri měli před sebou pětačtyřicet minut, aby s výsledkem něco udělali a Vincenzo Montella se rozhodl poslat na hrací plochu útočníka Patricka Cutroneho. Lépe začal zase Inter, nicméně AC se postupně rozjíždělo. André Silva pálil do tyče a Musacchio z dorážky rozvlnil síť, jenže v době Silvovy střely stál v ofsajdu. AC pokračovalo v náporu, Suso z dálky protáhl Handanoviče a ten vzápětí lapil i Boriniho nepříliš razantní střelu k tyči. Rossoneri se vytrvale snažili, Rodríguez našel Cutroneho a ten trefil boční síť, další velká šance Milána!

A nakonec to AC přeci jenom vyšlo, Suso předvedl svůj typický obstřel a nádherně k tyči srovnal na 1:1. Milánské derby mělo v této fázi zápasu velké grády! Vecino na druhé straně utaženou placírkou těsně minul a vzápětí na druhé straně Bonaventuru vychytal Handanovič.

Inter se v této sezoně spoléhá na střelecký um Maura Icardiho a argentinský forvard znovu potvrdil, že je nepostradatelným útočníkem. Perišič mu poslal přesný centr a Icardi z první podruhé překonal Donnarummu a vrátil vedení na stranu Nerazzurri.

AC ale opět dokázalo srovnat. Centr zprava propadl a přes Cutroneho se dostal na zadní tyč k Bonaventurovi, který se štěstím překonal Handanoviče a srovnal na 2:2. Jenomže Rossoneri si opět koledovali. Dvě minuty před koncem byl Inter blízko dalšímu vedení, Vecino obešel dva protihráče, přihrál Icardimu, ten ještě sklepl pro Édera a Inter zahrával roh. Během něho si Rodríguez pomohl při bránění rukama a sudí Tagliavento nekompromisně odpískal penaltu. Mauro Icardi dokonal hattricku a Milán se z definitivní platností zabalil do černomodrých barev.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Turín FC 2:2

15.10.2017 15:00

Góly: 25. Marcus Rohdén, 64. Bruno Martella - 53. Iago Falqué, 90+2. Lorenzo De Silvestri

Turín veze z Crotone nakonec jen bod a i za ten může být rád. Zajistil mu ho totiž svou hlavičkou Lorenzo De Silvestri až v nastaveném čase druhé půle. Crotone doma nic moc nepředvedlo, ale ukázalo ohromnou efektivitu, protože ze dvou velkých šancí vytěžilo stejný počet branek.

Domácí spoléhali na tradiční rozestavení se čtyřmi záložníky a dvěma útočníky, do hry se od prvních minut podívali Stoian, Mandragora, Rohdén, Nwankwo nebo Trotta. Hosté přijeli z Turína bez zraněného Belottiho, jehož místo zaujal mladík Umar Sadiq. Podporovoalo ho především rychlé trio Falqué, Ljajić a Niang.

Už ve druhé minutě domácí překvapivě rozvlnili síť, jenže Nwankwo si při tom pomohl faulem zcela viditelným a odpískaným, takže při jeho anulaci ani neprostestoval. Crotone bylo v úvodu zápasu hodně aktivní a nenechávalo svého soupeře vůbec hrát. Turín se tak nemohl možná 15 minut vůbec dostat do tempa a nacházel se pod velkým tlakem domácích.

Problém domácích spočíval ve finální fázi, která se vlastně omezovala na střely z velké vzdálenosti. Ani pokus Rohdéna a následně Martelly neměl moc úspěchu, protože bránu Sirigua neohrozil. Po dvaceti minutách, jako když mávne kouzelnou hůlkou, tlak domácích ustal a do hry se zase dostal Turín. O to překvapivější byla minuta 25., protože domácí udeřili.

Zprvu nevýrazný útok nechal balon u kopaček Marcuse Rohdéna. Záložník Crotone udělal rychlou kličku na střed vápna a pálil na zadní tyč. Tam brankář Salvatore Sirigu sice také mířil, jenže balon před ním skočil a pozdě zasahující brankář na míč nedosáhl - 1:0.

Opět jsme se dočkali velkého tlaku Turína, kterému se ale nedařilo dostat se do větší šance. A když už se to Iagu Falqému povedlo, brankář Cordaz jeho pokus k tyči parádně vyrazil! Drhá půle začala s balonem na kopačkách hostí, kteří rychle kombinovali a Crotone tak tak stíhalo vracet se včas. Branka visela ve vzduchu a Iago Falqué se mohl radovat. Z volného přímého kopu se ještě netrefil, ale následně tvrdou dělovkou prostřelil vše před sebou.

V 59. minutě zahrával Turín secvičený signál a Ljajić poslal balon na osamoceného Nianga. Tomu ale v gólové radosti zabránil skvělý Cordaz! I díky jeho zákroku se o pár minut povedlo domácím opět vést. Snad poprvé ve druhé půli se Crotone dostal za polovinu, jenže stačila rychlá kombinace, Nwankwo Simy poslal balon do vápna na Bruna Martellu a ten našel skulinumezi nohama Sirigua - 2:1.

Opět stejný scénář, následoval tlak Turína. Býci ale marně hledali cestu, Crotone chyby nedělalo. Několikrát se hosté marně zlobili za přílišnou povolnost sudího Valeriho, který často nechával hru plynout i po faulech. Až v 92. minutě, když se zdálo, že domácí uhrají senzační výhru, kopali hosté roh. Na ten si naskočil nejlépe obránce De Silvestri a hlavou srovnal!

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Chievo Verona 0:0

15.10.2017 15:00

Góly: -

Mizérie útočné hry Sassuola pokračuje, Chievo naopak stále plní svou pověst a ani dnes neinkasovalo. Z velké části za to ale může právě neschopnost domácích Neroverdi, kteří až na několik pokusů Domenica Berardiho neukázali opět prakticky nic. Chievu stačila jeho pověstná obrana a ani ono se do útoku moc nehnalo.

Prágvě Domenico Berardi byl hlavním tahounem Sassuola, jak se od něj už dlouho očekává. Mnoho šancí mu ale pevná obrana Mussi Volanti nedávala, takže to zkoušel spíš střelami z větší vzdálenosti. Pryč je jednoduchost a hravost Di Francescova týmu, Bucci mu zatím nedokázal vtisknout nějakou tvář. Rovněž dnes bylo vidět, jak se Sassuolo spoléhá na individuality.

Často se ozýva pískot z tribun, což jasně dokládá, o jak "atraktivní" utkání se jednalo. Nepomáhal ani Domenico Berardi, který si před koncem první půle naběhl na Duncanovu příhrávku. Trefil ale pouze vyběhnutého gólmana Sorrentina, kterému mohlo Chievo děkovat. Na opačné straně se o něco podobného pokoušel Roberto Inglese, ale ani on nebyl moc úspěšný.

Druhý poločas mnoho změn k lepšímu nepřinesl. Několik střídání na obou stranách, to ano, ale ani noví hráči nedokázali nic konstruktivního vymyslet. Alfred Duncan ano, když nahával ostře před bránu. Jeho střílený centr tečoval do brány obránce Paolo Cannavaro a slavil, ale kvůli ofsajdu jeho branka správně nebyla uznána.

Dvacet minut před koncem se utrpení diváků nedivil obránce Acerbi, který chvíli hledal nějakého nabíhajícího spoluhráče, jenže nenašel. A proto se rozhodl o samostatnou akci, kterou zakončil tvrdou ránou z třiceti metrů. Prolétla jen těsně nad břevnem! A i kdyby ne, brankář Sorrentino ji pro jistotu kontroloval očima.

Podobný záměr měl záložník Lucas Castro, který chtěl Consigliho překonat lobem. Brankář Sassuola se ale jednak rychle vrátil do brány a jednak techické zakončení ještě vyškrábl nad břevno. Domácím nepomohl ani střídající Diego Falcinelli, který mířil jen do zkušeného brankáře Stefana Sorrentina. Sassuolo opět zklamalo, Chievo je spokojené s nulou vzadu.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Janov CFC 2:3

15.10.2017 15:00

Góly: 48. Leonardo Pavoletti, 79. João Pedro (pen.) - 8. Andrej Galabinov, 35. Adel Taarabt, 75. Luca Rigoni

Vůbec poprvé v sezoně vyhrál Janov. Grifové zvládli přestřelku na Sardinii, kde možná trochu překvapivě zvítězili 3:2. Kritizovaný kouč Ivan Jurič si tak může alespoň na chvíli oddechnou.

Grifové v zápase těžili z povedeného začátku, na stadionu Sant'Elia se ujali vedení už v osmé minutě. Adel Taarabt vysunul kolmicí do samostatného úniku Andreje Galabinova, který přízemní ranou překonal brankáře Cragna. Cagliari mohlo brzy vyrovnat, na levé straně zůstal osamocený Farías, ale svojí volej namířil jen do připraveného Perina.

Po třiceti minutách si Janov dokázal vytvořit velký tlak a výsledkem byly nejprve promarněné příležitosti a poté i druhá branka. Galabinov s dalším samostatným únikem neuspěl, Cragno pak skvěle vytáhl nebezpečnou hlavičku, ale do třetice už inkasoval. Taarabt si na hranici vápna vyměnil balón s Rigonim a přesně mířenou přízemní ranou dal na 2:0.

Cagliari vstřelilo kontaktní branku krátce po změně stran. Faragó poslal téměř od rohového praporku centr na malé vápno a Leonardo Pavoletti nikterak nebráněn hlavou snížil. Oba celky pak měly velké šance na další gól. Proti Galvaově střele se natáhl Perin a Galabinova skvěle vychytal Cragno.

Čtvrthodinu před koncem Grifové znovu odskočili na rozdíl dvou branek a opět to bylo ze vzduchu. Rohový kop zasáhl Rosi a od Rigoniho skončil balón v síti. Jenomže vzápětí se hrálo ve vápně Janova nedovoleně rukou a sudí po konzultaci s videem odpískal pokutový kop. Kapitán Galvao znovu vykřesal naději na bodový zisk a Cagliari se hnalo za vyrovnáním.

Cagliari si však muselo dávat pozor na zadní vrátka. Po dvou rychlých brejcích mohl v závěru definitivně rozhodnout Omeong. Důležité je, že Sardiňané vyrovnat nedokázali, tudíž si Janov připsal první vítězství v sezoně.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 3:1

15.10.2017 15:00

Góly: 56. Duván Zapata, 59. Gianluca Caprari, 68. Karol Linetty - 21. Bryan Cristante

Atalanta nakonec jede domů do Bergama s prázdnou a bez bodů i přesto, že se jako první ujala vedení. Po změně stran to ale byla úplně jiná Doria a třemi góly otočila utkání ve svůj prospěch. V rozmezí dvanácti minut se o to postarali Zapata, Caprari a také Linetty.

Atalanta pokračuje v dobrých výkonech a potvrdit je chtěla také dnes na Marassi. Trenér Gasperini k tomu využil hráče jako Caldara, Palomino, Hateboer, De Roon, Freuler, Spinazzola, Cristante, Iličić nebo Petagna a jen lavička zbyla na Gómeze. Domácí spoléhali na hráče jako Bereszyński, Silvestre, Strinić, Verre, Torreira, Praet, Quagliarella, Ramírez či hrot Zapata.

Už ve druhé minutě vyrobil pořádnou chybu brankář Etrit Berisha, který špatně zpracovával míč a o něj jej obral útočící Fabio Quagliarella. Nakonec však Berisha skluzem svou chybu napravil a vyrazil střelu Quagliarelly mířící do brány! Diváci se museli v Janově hodně bavit, protože se jednak setkávaly dva ofenzivní týmy a jednak jejich tempo rostlo snad s kažou minutou.

Především oba brankáři se překonávali. Puggioni musel parádním skokem zabránit balonu letícímu od kopačky Josipa Iličiće v cestě do brány a o minutu později musel znovu do akce. Dobře trefeným volejem jej vyzkoušel Cristante. Stejný hráč jen o dvě minuty později dostal šanci po odraženém míči dokonce ve vápně soupeře, jenže z této příležitosti netrefil bránu!

Lepší Atalanta, která soupeře v prvních třiceti minutách vůbec nešetřila, se dostala ve 21. minutě do vedení. Dlouhý centr do vápna brankář Puggioni podcenil a těsně před ním hlavičkoval právě Bryan Cristante - 1:0.

V první půli byla obrana Dorie hodně slabá a nechala vypálit také Rema Freulera, který se ale netrefil ideálně. Docela by mě zajímalo, co trenér Giampaolo hráčům udělal nebo řekl, ale do druhého poločasu vlétla úplně jiná Sampdoria. Námořníci hráli mnohem aktivněji a z velké části to bylo také přítomností nových hráčů Linettyho s Caprarim.

V 56. minutě se konečně Dorii povedlo srovnat. Fabio Quagliarella se dvakrát pokoušel ze strany odcentrovat a druhý pokus mu už vyšel. Na hranici malého vápna měl hodně prostoru mladý střelec Duván Zapata a nemýlil se - 1:1.

Najednou bylo ve vápně Atalanty plno hráčů domácích a žádní obránci. S dalším sprintem Striniće se nikdo z nich neobtěžoval, takže zkušený bek odcentroval. Do hlavičky se krásně položil útočník Gianluca Caprari a odvděčil se Giampaolovi za důvěru. Doria otočila utkání během pěti minut!

V 68. minutě domácí zasadili Atalantě ještě jeden úder. Karol Linetty, taktéž střídající hráč, se prodral do vápna a nakonec i z úhlu překonat gólmana Berishu v brance Atalanty! Bergamaschi působili jako zcela dezorientovaní a opaření výsledkem, který byl pro Dorii doslova strhující.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SPAL 2013 2:1

15.10.2017 15:00

Góly: 30. Andrea Poli, 49. Bartosz Salamon (vl.) - 88. Mirko Antenucci

Boloňa pokračuje ve zlepšených výkonech a po těsné výhře nad SPAL 2:1 se posunula už na sedmé místo. Domácí od začátku kontrolovali hru a tři body získali naprosto zaslouženě. Prosadil se Andrea Poli a zbytek branek už obstarali hosté. Salamon si vstřelil vlastní branku a Antenucci už v závěru jen snižoval.

Domácí začali zápas poměrně opatrně, sice kontrolovali balón, ale dlouho nemohli najít nějakou skulinku v defenzívě nováčka. Vůbec první velkou šanci si Boloňa vypracovala ve 22. minutě, kdy se do koncovky dostal Palacio, ale Gomise v brance SPALu překonat nedokázal. Boloňa se každopádně ujala vedení přesně po půlhodině hry, Palacio sklepl centr Di Francesco a Andrea Poli zblízka dostal balón za Gomisova záda. SPAL toho směrem dopředu moc nevymyslel, ale v závěru prvního poločasu se dožadoval pokutového kopu za hraní rukou. Sudí byl jiného názoru a nakonec mu dala za pravdu i videotechnologie.

Také krátce po změně stran se o slovo přihlásil SPAL a dal dokonce gól, jenomže Antenucci stál v ofsajdu a místo vyrovnání přišla druhá branka Boloni. Z pravé strany odcentroval Donsah a Bartosz Salamon si vstřelil vlastní gól.

Dvougólové manko bylo pro hosty už příliš a Boloňa posléze kontrolovala hru a už se nikam nehnala. Až v 88. minutě SPAL zničehonic udeřil. Antenucci si navedl balón ke střele a nádhernou střelou překonal Miranteho. Nováček měl ale na vyrovnání málo času, sudí sice ještě přidal čtyři minuty nastavení, ale během nich spálil velkou možnost na pojistku Palacio, když trefil tyč. Boloňa vedení udržela a po další výhře je už sedmá.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 2:1

15.10.2017 12:30

Góly: 28. Cyril Théréau, 57. Cyril Théréau - 72. Samir

Ještě loni střílel Cyril Théréau góly za Udinese, ovšem tento rok nastupuje již v dresu Fiorentiny a byl to právě on, kdo dvěma brankami popravil svůj bývalý celek. Fiorentina doma zvládla těžké utkání a Udinese porazila 2:1.

Domácí každopádně vstoupili do zápasu mnohem lépe a nebýt ofsajdového postavení, šli by rychle do vedení. Pohlednou akci Chiesy zakončoval Simeone a bohužel pro Fiorentinu si nepohlídal své postavení.

Fiorentina se dál tlačila dopředu a po velkém zaváhání Bizzarriho na sebe poprvé upozornil Cyril Théréau. Francouzský útočník vyběhnutého gólmana Udinese obešel, ale střelu mířící do branky zastavil na brankové čáře jeden z obránců. Vzápětí neuběhly ani tři minuty a Fiorentina už zaslouženě vedla. Stopeři Udinese byli v naprosto špatném postavení a nechali za sebou Cyrila Théréaua, který z malého vápna překonal brankáře Bizzarriho. Domácí byli na nadále lepším týmem, do konce prvního poločasu ale další branku nestihli.

Změnilo se to až v 57. minutě, kdy z dálky vypálil Veretout, Bizzarri balón pouze vyrazil a Cyril Théréau rychlou dorážkou zvýšil na 2:0. Až po této inkasované brance Zebry zabraly a před Sportiellem začínalo být živo. V 63. minutě dokonce hosté snížili, ale pro ofsajd nebyla branka správně uznána. Udinese se dočkalo až v 72. minutě, kdy na malém vápně dostal přespříliš prostoru Samir a střelou k tyči snížil.

Udinese se ještě v závěru snažilo o tlak, ale marně. Fiorentina Zebrám nic dalšího nedovolila a doma získala důležité tři body.

Více informací k zápasu

AS Řím - SSC Neapol 0:1

14.10.2017 20:45

Góly: 20. Lorenzo Insigne

Neapol ukazuje své ambice a po zaváhání Juventusu si upěvňuje první místo v tabulce. Pomohla jí k tomu hubená výhra v Římě, kde Partenopei po chybě zkušeného De Rossiho porazili domácí Vlky 1:0.

Šlágr kola se odehrál v Římě, kde domácí AS uvítalo soupeře z Neapole. Právě v tomto duelu měl být určen ten pravý vyzyvatel pro Juventus Turín, minimálně se jednal o jasnou nápovědu. Lídr cestoval do Věčného města s téměř kompletním kádrem, protože scházel jen bomber Arek Milik. Na jeho absenci je ale Neapol zvyklá a trident Callejón, Mertens a Insigne rozhodně znamenal nebezpečí.

To měli řešit hráči jako Alisson, De Rossi, Pellegrini, Nainggolan nebo Kolarov s Jesusem, scházeli hráči jako Strootman, Schick, Emerson nebo El Shaarawy. V prvních momentech hry se jednalo o souboj ve středu hrací plochy, kde měly oba týmy velmi silné hráče. Bylo jasné, že Neapol se bude pokoušet o rychlou kombinaci, jak má ve zvyku. Trenér Di Francesco naopak před zápasem zmiňoval, že vyhraje tým, který dokáže lépe bránit.

Jeho AS to ale nebylo. Prakticky od úvodních minut jej Neapol přehrávala a její ofenzivní choutky jen častokrát nevyšly až na poslední chvíli. Jako když se k míči dostal Dries Mertens a přes chabé bránění Juana Jesuse zkusil štěstí střelou. Brankář Alisson byl ale u tyče včas a jeho ránu pokryl.

Už ve 20. minutě totiž vyrobil obrovskou chybu vracející se De Rossi, který ve snaze pomoci obráncům poslal míč nechtěně do běhu na Lorenza Insigneho. Mladý útočník si samozřejmě věděl rady a protože nikdo na jeho pohyb nedokázal reagovat, z malého vápna prostřelil brankáře Alissona - 1:0 pro Neapol.

Neapol dál velmi živě a rychle kombinovala, což často rozhodovalo přesun do útoku v její prospěch na úkor hráčů AS. Těm potřebná rychlost chyběla. Dries Mertens se málem prodral až do zakončení i přesto, že jej tísnili tři protihráči. Nakonec mu balon se štěstím uzmul až Kostas Manolas. Neapol působila velmi svěže a domácí se museli hodně snažit, aby jejich interakci překazili.

První poločas tohoto souboje dvou gigantů tak skončil jednoznačně pro hosty, kteří zaslouženě vedli na Olimpicu o jednu branku. I před velmi poskorvnu naplněným stadionem na takový šlágr se Neapoli hrálo dobře. Často sbírala minutáž narážečkami na vlastní polovině, ale zrychlit hru neměla problém. Připravit o míč tak sehranou mašinu jako Neapol, to je velmi náročný úkol. A vstřelit jí gól, to byl hlavní cíl Vlků.

Edin Džeko dostal velkou šanci s výsledkem něco udělat, jenže i když mohl nahrávat lépe postaveným spoluhráčům, vzal to na sebe a zpoza vápna hrubě netrefil. Po faulu na Manolase ve vápně AS dostal Dries Mertens další šanci zakončit, jenže tentokrát se mu technický obstřel Alissonovy brány vůbec nepovedl. Opora AS se navíc musela se svalovým zraněním poroučet do kabin a do hry se dostal nerozehraný Fazio.

Alisson měl další potíže, protože do rozevřené obrany před ním podnikli hosté další rychlý kontr zakončený Markem Hamšíkem. Slovenská hvězda však mířila jen do míst, kde se Alisson dobře pohyboval. Náhle se ve vápně Partenopei zjevil Lorenzo Pellegrini, jehož tečovaný centr ale za Reinu nezapadl.

Dvacet minut před koncem se Giallorossi dostali k rohovému kopu a po jeho krátké rozehrávce si na centr naskočil Fazio. Střídající hráč skvěle hlavičkoval, jenže Reina vytáhl ještě lepší zákrok a balon vyrazil na tyč!

Ke konci utkání převzalo aktivitu AS a Neapol spíše spoléhala na údržbu výsledku, popřípadě doufala v další šanci na rychlý útok. Ten zastavil brilantní Alisson a Edin Džeko hlavičkoval v další obrovské šanci jen do břevna! Víc už AS nestihlo.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SS Lazio 1:2

14.10.2017 18:00

Góly: 23. Douglas Costa - 47. Ciro Immobile, 54. Ciro Immobile (pen.)

Byla výhra v Superpoháru nad Juventusem dílem štěstěny? Možná. Po dnešku je ale jasné, že se s Laziem musí počítat do první čtyřky. Biancocelesti totiž znovu dokázali porazit Juventus a tentokrát na jeho vlastním stadionu. Stará dáma sice ovládla první poločas, ale po změně stran začal úřadovat obávaný kanonýr Ciro Immobile. Letos v Serii A nastřílel už jedenáct branek, čímž v tabulce střelců přeskočil Paula Dybalu.

Argentinský supertalent totiž vyšel střelecky naprázdno. Juventus měl Laziu co oplácet, hodně se zmiňovala hořká porážka v Superpoháru, ale římský celek je ve skvělé formě a dnes to znovu potvrdil.

Zápas to ale nebyl zrovna pohledný, úvodních dvacet minut nepřineslo téměř nic. Až ve 23. minutě se dostal v blízkosti Strakoshy k dorážce Douglas Costa a jakkoliv to zavánělo lehkým ofsajdem, branka byla uznána. Tím se Juventus dostal do ráže a před Strakoshou bylo perno. Ránu Samiho Khediry dokázal pěkným zákrokem vyrazit a jen o chvíli později zažehnal hrozící nebezpečí po své vlastní chybné rozehrávce. Závěr prvního poločasu naznačil, že pokud Juventus dá druhý gól, ocitne se Lazio ve velkých problémech.

Ale všechno nakonec bylo jinak. Ve 48. minutě předvedli hosté pohlednou akci a Ciro Immobile utaženou střelou na zadní tyč srovnal na 1:1. Juventus si sice mohl vzít vedení okamžitě zpátky, ale Strakosha byl znovu neuvěřitelný a argentinského kanonýra nohama vychytal.

Pak se o slovo znovu přihlásil Ciro Immobile, zkušený Buffon ho ve vápně fauloval a sudí Mazzoleni odpískal pro Lazio pokutový kop! Sám Immobile ho s přehledem proměnil, vstřelil už svou jedenáctou branku v sezoně a dokonal nečekaný obrat. Juventus byl jako opařený, sice měl územní převahu, ale za obranu Lazia se vlastně nedostával. Přesto bylo jasné, že hosty čeká dramatický závěr. V první minutě nastavení mohl srovnat střelecký stav Paulo Dybala, ale do cesty se jeho střele postavila tyč! Na druhé straně zase čaroval Buffon, když vychytal Caiceda. Každopádně Juventus vyrovnat nedokázal a vedoucí Neapol může zvýraznit svůj náskok na čele celé soutěže. Lazio se naopak na Starou dámu bodově dotáhlo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol880026:524
2.Inter Milán871017:522
3.Juventus FC861121:719
4.SS Lazio861121:1019
5.AS Řím750214:515
6.UC Sampdoria742111:914
7.Bologna FC84228:814
8.Turín FC834114:1313
9.Chievo Verona83329:912
10.AC Milán840412:1312
11.ACF Fiorentina831412:1110
12.Atalanta Bergamo823313:139
13.Udinese Calcio820613:156
14.FC Crotone81346:146
 Cagliari Calcio82066:146
16.Hellas Verona81344:166
17.Janov CFC81258:135
18.SPAL 201381257:145
19.US Sassuolo81254:155
20.Benevento Calcio80082:190

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (204)

Přidat komentář
Setwo

Parádne derby!!! Takto sa má hrať zápas vonku, nie ako Mourinho..

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
M11

Gratulace Laziu.. smolny zapas..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

To bol zápas, neskutočné niečo, vybojovaná výhra, lepší sme určite neboli, stálo pri nás ohromné šťastie, ale aj tak táto skupina hráčov je fantastická !! FORZA LAZIO

Reagovat
lnterista

Ten utok je fakn hlacne Milinkovic ten by mel byt se slevou za ty srace co nam davate

Reagovat
Pipo123

V posledných mesiacoch sa píše o záujme klubov v PL, hlavne Chelsea, ManU a City, v Serii A sa spomína len Juve. Tá cena bude za neho obrovská, má zmluvu do 2022, ohromnú formu, nebojím sa žeby to bolo niečo pod 50-60 mega.

Reagovat
mato Kreator

aj tak som vam doprial vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Oni vyhrát nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Juve doma v lize prohra po více než dvou letech jestli se nepletu? Drsné.

Reagovat
Rock

Co je na tom drsného?

Reagovat
smazaný uživatel

aleale, vyborne!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dybalu uz nemam slov..bohuzel opet nezvladl tezsi zapas, priste v Udine da 2.zatim je to hrac, ktery umi davat goly prevazne jen slabsim.Jdeme dale, neda se nic delat, sezona je dlouha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Nebyť Dybalu tak by sme sa v závere ani nedostali do tlaku.

Reagovat
Pipo123

*ste sa

Reagovat
10

on vidí jen jednu stranu, že tomu stejnýmu Laziu dal nedávno 2 góly v důležitým zápase se mu do "argumentace" nehodí...Pitomio Okamura hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

To uz som si vsimol v stvrtfinale a finale Ligy Majstrov

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rock

Na tvým místě přestanu chodit na diskusi pod nickem “Juventus”, založím nový účet pod nickem “dement” a přispívám dál stejný hovna

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo velmi slabe od Juve. Bentancur nejhorsi na hristi. Ale Juve si poradne neprihraje, kazdej centr do vapna je zblokovanej. Silenej vykon. Chiellini se mi libil, ten to hecoval, snazil se, vyvazel balon, ikdyz je to docela kopáč na rozehravku, tak aspon drel pro ty body. Taky nevim proč stahl Douglasa. Dal bych ven Bentancura a na jeho misto dal Samiho a dopredu Dybalu. To by me taky zajimalo, co bude, az Juve mozna nekdy proda Dybalu, ten kluk je uplne jinde, okamzite oziveni, takova lehkost s mičem, neboji se ničeho. Je skvelej.

Tu penaltu bych nepiskl, ale video řeklo opak.

Velka gratulace do Lazia, po prvni pulce to vypadalo na jasnou vyhru Juve, ale nakonec krasnej srdceryvnej vykon

Reagovat
TheTopFootbaler

Bentancur je prý dost z formy.

Reagovat
Pipo123

Immobile v neskutočnej forme, už minulú sezónu dal veľa gólov, ale často hral zle, zahadzoval šance, mal problém si spracovať loptu, ale túto sezónu vyzerá ako TOP útočník, neprehráva súboje, keď má šancu tak ju zakončí spôsobom že brankár nemá absolútne žiadnu šancu, vyzerá to tak že vekom si začal viac veriť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Simone hraje hlavne pro jeho potreby. Rychlej míč na Alberta, ten něco vymyslí a Ciro už to maže na branu a dava gol.

Reagovat
Pipo123

Lenže ako to dáva, v minulej sezóne to napálil do brankára alebo mu odskočila lopta niekde na tribúnu, v úvode tejto sezóny to zakončí výborne a brankárom nedáva vôbec šancu. Vidieť je to aj pri penaltách ako si verí, zatiaľ každú jednu premenil.

Reagovat
Pipo123

Simone by mal trošku ubrať a nemať tak dobré výsledky, už ma vystrašili tie správy že pôjde do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Pipitu je mi trochu ľúto ak by sa tá rozohrávka Strakoshi neodrazila do brvna /to som ešte nevidel v živote/ tak je zase poloboh každopádne ak dobre rátam a Neapol dnes prehrá môžme byť prví, FORZA INTERRRRRRRRRRRRR! ! ! ! !! ! ! ! ! ! !

Reagovat
Inter Eterno Amore

už len preskočiť Juve by bolo po tomto kole dosť pekné

Reagovat
smazaný uživatel

V tom připadě měl smulu, ale chvalu si zaslouží za ten sprint a že tam šel takovym zpusobem. Spíš si zaslouží kritiku za to, jak tam proběhl obranou a měl dat na 2-1 a trefil nohy GK. To byla velka šance.

Reagovat
smazaný uživatel

ac i napoli výhra

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

naopak som chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol super vykon zatim, AS se nechyta na nic, jedinej Perotti něco hraje. Jinak hoří jak papir cela zaloha AS, Dzeko je k smichu a obrana nestiha zachytávat tu trojku C M I. Neapol hraje na utočne polovině rozhodně nejhezčí fotbal v Calciu a určitě TOP5 v Evropě. Rychly, kombinačni fotbal s krasnou kolmici na VOLNEHO utočnika, nechapu jak to vždycky tak rychle sehraji, ale jsem v klidu. To ani hráči AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne v druhom polcase hrali, akurat tak velke hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tím Řím?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerob zo seba debilka

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč jste nevyrovnali? Jo aha, vy jste neměli z čeho...

Reagovat
smazaný uživatel

teraz dzeko neda haluzny gol ked mi chyba posledna X na tikete...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely vysledek. Jinak vykon rozhodcich opet neco neskutecneho. Gol Juve z jasneho offsidu a v zaveru penalta, ktera byt nemela. Jinak Strakosha, Milinkovic-Savic a Immobile dnes vyborni.

Reagovat
celeb

tiez som si myslel, ze ofsajd, ale potom z opakovanych zaberov bolo vidiet, ze sa uplne v zadu v lavo (z pohladu utociaceho muzstva) zabudol 1 obranca a bol s Costom v rovine.

Reagovat
smazaný uživatel

Prehrat takymto kokotskym golom . Smetiari nic extra nehrali

Reagovat
FuckT

Tazko sa hra ked vsetci hraci AS aj za stavu 0:1 doma brania vysledok.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty ako taký filozof by si sa skôr mohol zamyslieť nad tým, načo je dobré si na vlastnej polovici robiť 150 ťukancov medzi sebou

Reagovat
olis

aby si sa mal naco stazovat

Reagovat
Alberto Aquilani

tak pozerám, že ty už svoju klasickú sťažnosť na rozhodcov máš za sebou :D Vieš mi aj povedať, aká penalta, okrem tej, kedy si to De Rossi do tej ruky kopol asi sám, sa ešte mala pískať? :D

Reagovat
FuckT

Logicky, na to aby sme sa predrali cez 10 hracov AS na vlastnej polovici ihriska.

Reagovat
Alberto Aquilani

práveže to logicky nejak nevychádza :-)

Reagovat
FuckT

Mne ano, vyhrali sme a ten system fungoval. Aspon nejak tak sa mi zda, ci nie? A tym padom sme vyhrali kvoli tomu, ze sme vam nedali kazdu druhu loptu a radsej sme ju podrzali a pockali na to, kym sa bude aspon nejakym sposobom dat predrat sa cez vsetkych tych vasich hracov. Kazda nasa netrpezlivost vam otvarala dvere do nasej obrany, takze som rad, ze sme neboli az tak casto netrpezlivi...

Reagovat
Alberto Aquilani

skúsim ti to nakresliť v skicári nabudúce ak chceš, ale ked si narážaš loptu medzi sebou, ked okolo teba nikto nie je, nieje to snaha predrať sa cez obranu, ale skôr taký ping pong Forresta Gumpa, kedy ho hral o stenu sám so sebou.

Reagovat
FuckT

Tak ja neviem, zopar krat som pocul uz aj o roznych veciach, ktore by podporovali ten sposob hry. My sme si proste hadzali loptu a cakali sme kym pohyb vasich hracov vytvori medzeru, cez ktoru by sa dalo pokusit preniknut hlbsie do vasej obrany, alebo idealne sa predrat cez vasu obrannu liniu, alebo si pockat na uvolnene miesta na stranach ihriska. Podla man to aj celkom dobre vychadzalo, ale mohlo to byt aj lepsie.

Reagovat
Alberto Aquilani

fungovalo to tak, že ste dali jediný gól a aj to po nahrávke hráča Ríma :-) Ten váš akože tlak bol väčšinu len na oko, bohužiaľ sme slabí a v zápase nič nepredviedli smerom dopredu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa radsej zahrab pod zem. Sme slabi a nic sme dopredu nepredviedli. Cize Reinove natrhnute gule a sanca tvojho Undera znamena nic sme dopredu nepredviedli . A to este nehovorim nepresne centre Undera, kde mal Dzeko prazdnu branu, Kolarova, Peresa

Reagovat
Alberto Aquilani

a 70 minút sme hrali čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nehovorim, ze sme hrali super. Nehrali sme dobre, ale napisat, ze sme smerom dopredu nic nepredvieli, je chore. Kludne mohlo byt 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Preto ste druhy polcas branili s 10-timi na vlastnej polke a snazili sa vyrazat do protiutokov, lebo my sme branili na vlastnej s 10-timi

Reagovat
FuckT

Reagovali sme, samzrejme, na vas sposob hry. Dovtedy sme utocili, ale naco sa budeme my zodierat ked vy prehravate a cakate na to, kym vam mi dame loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

A co mali hrat hura system a otvorit im dvere dokoran? V druhom polcase sme viac utocili ako oni. Nebyt zivotneho zakroku toho plesateho kokota a finalnych nepresnosti z nasej strany, aspon jeden by padol. Muzstvo s lepsim presingom by ich zotrelo, vacsinu casu sa hrali v strede ihriska. Cakal som od nich viac, kedze ich vsetci ospevuju

Reagovat
FuckT

A preco by sme mali my hrat hura system, ked vy ste ocividne uz zacali s branenim? Prisposobili sme sa a nehrali sme zle, na konci po striedaniach Hamsika a Jorginha to uz zacalo byt horsie, ale stale zvladnutelne.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Sak v pohode, len prihravanie si vzadu alebo v strede ihriska nie je okulahodiaci futbal. Reagoval som len na to, ze sa pise, aky skvely futbal Neapol hra. A nic take tam nebolo. Muzstvo s lepsim presingom vas da dole ako nic a ziadne hrajkanie sa nebude

Reagovat
FuckT

Tak s vami to bolo hlavne o vyhre, asi kazdy okrem vas to tak berie. Ty si naozaj fanusik AS, ked pises o vasom klube ako keby to bol odpad? Ze: ''S nami ste sice vyhrali, me sme ale beckovy tim, pride nejaky lepsi a skoncili ste.'' Co AS nepatri medzi dobre timy? My sme ocividne prisli na stadion AS s tym, ze to bude neskutocne tazky zapas, aj ked uznavam, ze City bude mozno este o nieco vacsia vyzva. Ale stale radim AS na celkom vysoky stupen kvality. A hlavne, este stale mate potencial byt uz tuto sezonu lepsi, vyhra u vas je pre nas neskutocne cenna. Nechapem, o co tu ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ja pisem o odpade??? . Daj si lepsie brile. Samozrejme, ze sme mali mat lepsi presing na taketo pinkanie. To znamena, ze pisem, ze sme odpad . Prave preto som nasraty, lebo zapas bol vyrovnany

Reagovat
FuckT

To som len trosku zvelicil, ale tak trochu musis uznat, ze to nejak tak aj vyznie. Pises o vas, ako keby vyhrat s vami nebolo az take uzasne, a ze nam to nebude stacit na ine timy. Ja by som vas videl v lepsom svetle, ako napriklad tak, ze po vyhre nad vami by sme sa mali citit velmi pozitivne, pretoze AS je skvely tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyznie, nechapes pisanemu slovu. Cakal som od Neapola lepsi vykon, to je vsetko

Reagovat
FuckT

Aj ja som od nas cakal lepsi vykon, ale proti vam je dobre aj toto, kedze sme nehrali proti Sassuolu, ale proti Rimu.

Reagovat
Pasha

plešatý k****...niekto nezvláda ťažkú prehru

Reagovat
vladino10

Vidíš..a aj tak to na as stačilo, Neapol hral to čo potreboval

Reagovat
celeb

budte este radi, ze sa nepiskala DeRossiho ruka. Neapol vas prestrielal 6:2 v strelach na branu a vo vsetkych dolezitych statistikach. Viac ste mali akurat faulov, strat, kritickych chyb a brankarskych zakrokov (logicky). Absolutne zasluzene vitazstvo hosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec nie je absolutne zasluzene. Zasluzena by bola remiza. Statistiky nic nehovoria. Na gol sme im prihrali, ziadnu cistu sancu nemali. Striel mozu mat aj 50. A neviem o akej ruke pises

Reagovat
vladino10

Nezvládaš

Reagovat
Walter_Sobchak

Neapol tuto sezonu už titul musí dať, aspon kôli Hamšíkovi. 5 bodov náskok a Juventus má zbytočné straty. Neviem kedy inokedy by sa to malo podariť.

Reagovat
Setwo

Snáď to túto sezónu vyjde. Veď Juve by rok bez titulu určite nechýbal aspoň by bola zmena :)

Reagovat
mayday

5 bodů nic neznamená, hraje se ještě o 90.

Reagovat
olis

70 minut bolo skvelych, Rim sme k nicomu nepustali, viacero sanci a polosanci, skvele sa na to pozeralo, hraci isli za vysledkom velmi odhodlane, potom tych zaverecnych 20 minut bolo horsich, nastastie nas podrzal Reina myslim ze sme mali mat aspon jednu penaltu a tych nastavenych 5 minut som tiez nepochopil, kazdopadne 8 zapasov a 24 bodov je skvely priebezny stav, navyse 5 bodovy naskok pred Juventusom...

cez tyzden LM proti City a nasledne zapas proti Interu, som zvedavy ako Sarri rozlozi sily a hlavne ci bude hrat v kazdom zapase Mertens na hrote alebo sa tam nieco vymysli, bod z anglicka by bol super, doma proti Interu musime vyhrat ak chceme Scudetto

Forza Napoli!

Reagovat
Lech

5 minut nastavenych bylo za to Mertensove simulovani a plakani jak ty po nesmyslnych penaltach. Ale ne, jinac zaslouzena vyhra, letos Scudetto v Neapoli

Reagovat
smazaný uživatel

Zo City očakávam tak 3:0. Bod by bol zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelych? To uz viac sa mi pacilo AC minuly tyzden. Hlavne gol padol po ukazkovej akcii

Reagovat
celeb

ty to proste ukazkovo nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazkovy protiargument

Reagovat
celeb

ze to nezvladas? Staci pozriet kolko tu mas postov v tejto diskusii. Prehrali ste, hrali ste DOMA vacsinu zapasu pod tlakom, umoznili ste superovi viac striel na branu (6:2), robili ste chyby a rozhodca prehliadol jasnu DeRossiho ruku. Tak to mozes akceptovat (aj ked ta to ako fanusika tesit nemoze), alebo tu pridaj este dalsich 20-30 postov o tom, ako je to nespravodlive a nestastne.

Reagovat
smazaný uživatel

Trepes sprostosti. Viac striel na branu je taky argument jak pod ma jebat. Mali sme cistu sancu oproti ich 5 akoze strelam. V 1. polcase pod tlakom AS, v druhom Neapol. A gol dali po nahravke De Rossiho. Daj link na tu ruku. Vyrovnany zapas

Reagovat
smazaný uživatel

DNA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Na to stačí brat Milurit

Reagovat
Alberto Aquilani

tak, my aspoň nejakú máme. U teba stále nie je isté, či je madridská, janovská, neapolská alebo turínska

Reagovat
smazaný uživatel

A tady mame DNO ROMA

Reagovat
Lech

pipita mucQ

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Eldarion

Zápasy som nevidel iba výsledky ale Lazio a Neapol klobúčik dole či Neapol udrží tempo s tým kádrom aj na jar bude zaujímavé sledovať, mali by v zime rozšíriť káder. Každopádne táto sezóna bude zaujímavá ešte

Reagovat
lucius6

Bohužel jsem dnes zápas nemohl vidět, což mě velmi mrzí, ale výsledek mě velmi pozitivně překvapil, mohl by mi někdo prosím jen krátce popsat, jak zápas probíhal, což použiju jako doplnění představy spolu s higlhights?

Reagovat
Pipo123

Úvodných 25 minút bolo docela nuda, bez šancí, Juve nás docela nechávalo hrať a nevybehli na nás. Potom prišiel ten gól a Juve nás slušne zatlačilo, nevedeli sme si poriadne ani prihrať, prvá zlomová situácia bolo keď dal Higuain brvno, mali sme kopec šťastia. Inak v prvom polčase sa okrem gólu a toho brva nestalo nič vážne. V druhom sme začali viac hrať na lopte, tá trojica Milinkovič, Alberto a Ciro vedeli podržať loptu a vytvoriť si priestor. Ciro dal rýchlo gól po peknej akcii, o pár minút asi najdôležitejšia situácia zápasu, Higuain išiel sám na Strakoshu, ale ten nás zachránil, hneď na to sme dali gól na 2:1. Potom sme sa zatiahli a dobre bránili, Juve malo problém sa dostať do nejakej vyloženej šance, až v závere Dybala trafil tyčku a potom nepremenil tú penaltu. Nebola to žiadna zábava ani od Juve ani od Lazia, mali sme kus šťastia v závere, aj keď na druhú stranu Caicedo mohol dať na 3:1 a bol by klud.

Reagovat
lucius6

Ten konec nám zase málem utekl, což je trochu podobný příběh jako v superpoháru. Upřímně to muselo být hodně nervní, penalta v samém závěru, ještě jsem viděl, že Patric tam nejspíš zešílel nebo tak něco. Z videií mi ještě přijde, že Strakosha byl excelentní až na tu chybu, kdy jsme měli ohromné štěstí, jak říkáš. Osobně jsem tento výsledek vůbec nečekal, 2 skalpy Juve, to se nám snad za posledních 15 let nepovedlo?! Ciro letos jde na 30 gólů, nechci to zakřiknout, ale tahle sezona má zatím potenciál být jednou z těch nejlepších v nové éře Lazia. Pořád ještě čekám na Andersona, ten by také mohl naší hru posunout, spolu s Albertem by mohli být skvělou dvojicí zásobující Ciry asistencemi.

Reagovat
olis

takze co sa tyka tych penalt pri ktorych sa tu Alberto tak nechapavo tvari ze nevie o com je rec, tak okrem tej De Rossiho ruky ktora uznavam ze je diskutabilna tak druha situacia https://www.facebook.com/sasoartsdesign/videos/vb.207977712566216/1703349123029060

co sa tyka tej sprostosti ohladom prihravania si na vlastnej polke tak realita je takato: https://prnt.sc/gxi6rz

cize presny opak toho co tu bolo spominane, samozrejme miestny rimsky chlapci mozu mat nazor aky chcu ale fakty a cisla hovoria v ich neprospech, keby mal vysledok odzrkadlovat ako vypadal zapas tak to malo byt tak 3:1 pre Neapol

Reagovat
celeb

nema to zmysel. On ma raz svoju pravdu a cela zemegula sa moze aj pos....t a nic sa na tom nezmeni. Zbytocne zabijas cas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si neuveriteľný demagóg. Dáš sem dvojsekundové video, kde akurát Fazio zasiahol jedného z tých trpaslíkov, ale že predtým Fazio čisto tú loptu vypichol a toto bol až kontakt, keď lopta bola mimo hry sem už nedáš. Ale áno, daj si nové heslo: Vincere anche contro VAR :D A z toho obrázka neviem čo mám akože vidieť. Že hral Rím pasívne a nič nepredviedol predsa nikde nespochybňujem, ale že ste to yv hrali jak Barca s 300 prihrávkami medzi sebou je fakt.

Reagovat
10

http://livetv.sx/enx/showvideo/512455_roma_napoli/

1:41:37 to je vidět i s míčem...můžeš si to přetočit i před, abys viděl skvělou práci "nuovo Pogby" a "nuovo Dybaly"

Reagovat
Alberto Aquilani

a akože to penalta mala byť?

Reagovat
10

Nepískal bych to, ale Fazio měl víc štěstí, než rozumu, protože ten míč rozhodně nevypíchnul, jak píšeš, byl tam později a Mertens ho trefil. Kdyby si to dal dopředu, tak je to jasná penalta.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som si to teraz ráno znovu (pred tým,, ako si to sem dal) nepozeral, Fazio tam mal podobných zákrokov viac a nejak som si pamätal (zle), že tá lopta bola odkopnutá, čo však nič nemení na absurdnosti olisovho dvojsekundového videa. Keby je keby, to je vo futbale celkom bežné, navyše v 90. minúte riskovať za nepriaznivého stavu je podľa mňa OK.

A tá narážka bola na Cengiza s Gersonom? Cengiz hral zrovna včera dosť dobre, hneď ako tam prišiel sme to rozhýbali, čo sme s Florenzim neboli schopní za 70 minút. Gersonovi sa nechcelo, ale takéto chyby by som v 90. minúte proste už nevyčítal, riskovalo sa.

Reagovat
celeb

no nie, v podstate sa nic nestalo len mu skocil stuplami na nart. Cisty zakrok.

Reagovat
vilp

Jasná.

Reagovat
olis

demagog si akurat tak ty, ciste to bolo akurat tak v tvojej hlave, toto mohla byt kludne penalta, z toho obrazka mas vidiet ze trepes blbosti, opisujes tu ako sme hrali ako keby to bola nejaka novinka, a pritom to hrame uz treti rok a pises to sposobom ako keby to mala byt hanba, pises ze si len prihravame vzadu pricom robime uplny opak a takmer vzdy kombinujeme na superovej polke, narozdiel od vasho pasivneho prihravania vzadu to pri nas malo myslienku a system, tak radsej by si sa mal zamysliet nad tym ako tu vyplakavat nad hrou supera

Reagovat
Alberto Aquilani

a ako mám z dvojsekundového videa, kde vidíš akurát tak 4 nohy vedieť, o akú situáciu sa jedná, keď tam ani nikde nie je lopta? Toto je demagógia, miesto toho, aby si dal celú akciu, sem jebneš zostrihané dvojsekundové video odniekial z fb stránky Camorry. Neviem, z čoho dedukuješ, že to bol na penaltu. Max v tvojom svete. Keby sa niečo podobné pískalo pravidelne, v každom zápase je 5 penált.

Reagovat
olis

mimo ako vzdy

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, samozrejme... ty si po vyhratom zápase aj tak hľadáš znova nejaké zámienky, ako sa Neapolu ubližuje, že vám nefúkli penclu (dokonca včera to bola nie len jedna ), ale mimo som ja, ako inak :-)

Reagovat
olis

presne tak, si mimo

Reagovat
FuckT

Myslim si, ze jediny objektivny nazor na tento problem je ten, ze 50% rozhodcov by to piskalo a dalsich 50% nie, vcera to bola ta druha varianta. Ja osobne si pamatam aj ruku jedneho z vasich hracov vo vasej sestnastke, a pokial ma moje slovanske korene neklamu, tak aj ten Rusky komentator na sopcaste to povazoval za penaltu, ale to uz nemozem s istotou tvrdit. Tusim to bolo tak, ze vas hrac bol na zemi viac-menej po sediacky a ruky mal vzadu zaprete do zeme, do jednej z ktorych mu niekto nastrelil loptu. Ta mi prisla ako dost mozna, ale nie som odbornik co sa tyka tychto veci, nepoznam kazdy maly fakt alebo kazde minipravidlo okolo toho.

Reagovat
Lech

To je myslim Fazio vs Mertens.. Uz si presne nevybavuju kde byl v tu chvili balon, to by chtelo taky videt, ne jen prislapnuti. Jestli vzal mic jeste pred prislapnutim, hazes to sem zbytecne

Reagovat
Zaschrona

Omlouvám se za OT: Hledáme zájemce do místní NBA fantasy, na poslední chvíli nám vypadl jeden hráč. Ať už vás baví sledovat NBA nebo jenom hrát fantasy, ideální volba se přidat, jde vesměs o ligu nováčků.

Reagovat
mayday

Já bych měl zájem.

Reagovat
domingo

Ma Neapol realne na titul? Vykaslou se kvuli tomu na LM?

Reagovat
mato Kreator

na LM sa neda "vykaslat" zarobia aspon..

Reagovat
10

V jaký fázi by se měla vykašlat na LM? Nějak si nedovedu představit situaci, kdy by k tomu mělo dojít

Jinak reálně na titul mít může, problém vidím v tom, že jejich hra dost zásadně stojí na tý ofenzivní trojce, za kterou nemají náhradu skoro ani početně, natož tak kvalitou. V tý rozhodující fázi sezony kolem února/března se imho projeví.

Reagovat
Alberto Aquilani

kukal si včera Rím? čo hovoríš na naše galapredstavenie?

Reagovat
10

Koukal. Je to dost impotentní a upracovaný, kromě nasazení v tý hře moc kvality nevidím. Záloha je statická, vůbec se neprolíná s útokem, kterej je dost izolovanej a nemá šanci vytvořit početní převahu, s tím je spojená i podpora beků, Kolarov chodil dopředu až posledních 10 minut, Peres víceméně jen bránil a dopředu nechodil vůbec. Obecně jsem od Di Francesca čekal nejen včera trošku statečnější fotbal.

Reagovat
olis

moze to byt ako pises ale tipujem ze niekto v zime pride... navyse napriklad v minulej sezone boli hraci aspon na oko prave na jar v najlepsej kondicii, napriklad teraz to este nie je idealne a pravidelne v 70. minute odchadzame, Sarri uz viac krat hovoril ze na najvyssiu uroven sa hraci dostavaju az v novembri

a napriklad keby sa vam zranil na dlhsiu dobu Dybala tak by ste to podla mna tiez idealne nevedeli nahradit, viacmenej kazdy klub ma nejaku slabinu kde to nema idealne poriesene

Reagovat
Dejwa

Lazio

Reagovat
Lech

Btw, kde se vzaly Radji ty dredy? Minule je prece nemel https://mobile.twitter.com/OfficialASRoma/status/916320365995085824/photo/1

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mad zbytecnych 10 litru, muzes si to nechat udelat taky

Reagovat
Pipo123

Tento pan je dovod preco sa dari Laziu https://youtu.be/YvFzWhGIH00

Reagovat
olis

ma pred sebou skvelu buducnost

Reagovat
mato Kreator

v lete smer AC?

Reagovat
Pipo123

Nemyslím si, v poslednej dobe sa špekuluje o Juve,v Laziu je krátko, tak snad tu vydrží pár rokov, najradšej keby nás pozdvihne spôsobom ako to dokázal Simeone v Atleticu

Reagovat
Inter Eterno Amore

to by som vám prial .. SERIE A potrebuje viac silných teamov

Reagovat
FuckT

Po vykonoch Lazia v doterajsom priebehu sezony su tie 3 body s nimi priam nedocenitelne, aj ked to bolo aj trochu so stastim.

Reagovat
Eldarion

Inzaghiho by si prial asi každý klub teraz ktorý potrebuje ísť hore ale dúfam, že ostane v Laziu Zas ale Atletico je a aj bolo pri nástupe Simeoneho o galaxiu inde ako je Lazio.

Reagovat
Eldarion

*bolo inde ekonomicky

Reagovat
Pipo123

Atletico bolo hrozne v prdeli, veď robili hrozné prestupy a hrali hrozne, si spomínam ako každý rok dostávali výprask od Realu, potom prišiel Simeone a nakopol ich, tá ekonomická sila prišla neskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nevim, jestli přišla ta jejich ekonomická síla až potom, když ještě před simeonem vyplázli 40m za jednoho hráče a za dalšího 13m, což tehdy ještě byly nějaký prachy..

Reagovat
Phillipinho

Jestli myslis Falcaa, tak ten byl financovanej nejak pres Mendese.

Reagovat
Inter Eterno Amore

snáď bude takto pokračovať a raz možno dovedie i Squadru späť k výšinám

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak zas nový rekord 4,8 € mega za vstupenky na DDM

Reagovat
Furia Ceca

Jóóóóó, kde jsou ty časy, kdy jsme sebelepšímu Laziu dali trojku... V srpnu nás okradli o Supercoppu, včera nás vykořistili jako první tým po bůví jak dlouhý době... Jinak podle mě platil jenom ten Immobilův gól - penaltě na 1:2 dost přidal a u nás zase podle mě byl ofsajd, byť VAR to posvětil...

Ale gratuluju. Lazio šlo pod Inzaghim strašně nahoru a přeju jim to. Navíc, co si budem povídat - ať nás raději vykořistí hrdý a mužný Lazio, než nějaký přiteplený AS, že jo... Jsem zvědav, kam to Lazio dotáhne v EL.

Jinak Dybala do tý Barcelony nechce? Druhá posraná penalta za dva zápasy, to se jen tak nevidí... Byť nutno uznat, že Strakosha včera chytal TOP ligu.

Jeden bod ze dvou kol, to nepamatuju. Rád bych řekl něco ve smyslu "jen ať nás proženou," protože ty Scudetta "zadarmo" mě už taky tolik neberou, na druhou stranu mám fakt obavy, že Neapol nám to letos fakt sebere... To bych byl nasranej, sedmý Scudetto v řadě mi přijde fakt magický a nerad bych o něj přišel.

Reagovat
Pipo123

Dybala vs Albánsko 0:2, ešte dobre že sa nestretnú na MS

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Furia Ceca

Dva roky ti přijdou málo...?

Reagovat
Alberto Aquilani

U Juventusu s ich "pravidelnými stratami"? Áno

Reagovat
Furia Ceca

Ok, ale já si taky nepamatuju všechno. To byla ale dobrá krize tenkrát... Tolik fuck upů a pak se to rozjelo a nakonec taková jízda... Jenom to vypadnutí s Bayernem mě dodneška hrozně mrzí

Reagovat
Visca el barca

Hoši kde je Pintu? On má taky ban?

Reagovat
Furia Ceca

Jaký BAN? A jaký "taky?!" Tady snad byla nějaká čístka? Ty woe, sem se člověk týden nedostane a takových novinek...

Reagovat
Visca el barca

Já ho na ef minimálně měsíc neviděl. Ani při našem společným zápase nepřispíval. A kily někde v diskuzi psal, že pár lidí má BAN. Tak mě to napadlo

Reagovat
Furia Ceca

Tak gřeba jenom nemá čas... Já třeba taky aktuálně taky sem nechodím tak často jako dřív a na zápasy Juve koukám většinou ze záznamu. Ale zápas LM snad v přímým přenosu.

Reagovat
Visca el barca

Jo však jasný, jen on mi přišel s tebou nejaktivnější

Reagovat
Lech

Zee, taky mi tu chybi skoro jediny z te sqadry rypaku nahoru

Reagovat
pistacik11

Pintu je na farme

Reagovat
smazaný uživatel

tak se říká dětem, že jejich oblíbený zvířátko utratili, nebo že jejich oblíbenej nick na EF dostal ban, ne?

Reagovat
blaugrana

Tak Neapol zdá sa má reálne šance na titul. Bolo by skvelí, keby to urvali, ale udržať po titulovej sezóne Insigneho, Mertensa, Koulibaliho, Hysaja by bol kua problém.

Reagovat
monty25

OT: Avellino V případě výhry mohli jít na 1. místo...

http://www.livesport.cz/zapas/84IXWhPj/#prehled-zapasu

Reagovat
DelPiero137

Je cas panikarit Max budicek!

Gonzalo smer lavicka.

Reagovat
smazaný uživatel

inter-ac - konecne derby jak bič ! zasluhu na tom maju oba timy! nemozem si pomoct ale Bonucci za tie prachy nestal a vobec ma nepresvedcil zatial ! Montella nech uz pali do riti, s takymi hracmi tak blbo skladat 11ku a taktiku, nechapem

Reagovat
vilp

Icardi.

Reagovat
smazaný uživatel

keby sutazili kto efektnejsie zasunie, tak aj Rocco Siffredi by vyzeral ako panic vedla Icardiho

Reagovat
Ragazzo d'oro

To, co předvedla OPĚT obrana je na kriminál, zvlast druhy gol Icardiho

Bohužel tohle jde dost za Cenzem a vubec bych se nedivil, kdyby to byl jeho posledni zápas v roli trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vymění se Stramou.

Reagovat
Eldarion

Zápas nakoniec krásny aj keď z pohľadu obrán vôbec. Ale aspoň to muselo baviť ľudí Interu sme darovali dva lacné góly ale ten druhý polčas dáva aspoň akú takú nádej, že vieme hrať aj dobre Forza Milan per sempre

Reagovat
smazaný uživatel

ano zapas krasny ale takto prehrat v poslednych minutach penaltou je pre AC krute, tie darovane goly boli ako spomenul Aquilani nizsie, darovane dvoma najskusenejsimi. Bonucci mam pocit akoby si pri golovkach vzdy vybral miesto kde je to lahsie branit a bal sa ubranit tych najlepsich a potom iba rozmachuje rukami. No a Biglia dnes behal ako splaseny zajac hlavne pri tom druhom gole ktory bol aj po jeho strate Pri druhom gole od Icardiho mal tolko casu ze si mohol kludne aj zapozovat pred golom, Bonucci bol uplne od veci umiestneny a aj ostatni ho nechali uplne volneho! Pri tak drahej obrane by ma islo jebnut keby som bol investor. Dufam, ze uz Montella pojde papa lebo to nezvlada trebalo doniest takeho trenera ako je Spaletti a nie chujka co trenoval priemerne timy zobudte sa konecne v AC a nasypte prachy aj do poriadneho trenera ked ich viete sypat do hracov forza AC !

Reagovat
Eldarion

Tak tak v Juventuse mal Bonucci na tieto súboje Chielliniho ktorý je zviera v 1 vs. 1 a ani tam nebol na neho taký tlak ale aj tak je to veľké sklamanie, keď si človek pozrie jeho highlighty z minulých sezón ani sa nechce veriť, že to je ten istý hráč. Ak nebude další zápas sedieť tak neviem... A Biglia detto takto darovať gól v 32 rokoch v DERBY

Reagovat
Eldarion

* Neviem na akú formáciu sme prepli vo druhom polčase tuším 3-4-3 to sedelo oveľa oveľa viac Suso totálne ožil aj Jack. Obranu by som kľudne skúsil Romagnoli, Musacchio, Paletta. Borini inak je na tom pravom wingbackovy skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to sedelo ovela viac pre Susa a Jacka ale nie obrane kazdopadne Borini je pre mna mile prekvapenie, nie je to hrac velkeho mena ale maka, drie na ihrisku a skoro tam aj dusu necha a taky hrac sa ceni ! z neho by si mal brat priklad taky Bonucci chlapci v Juve sa tomu musia pekne smiat

Reagovat
Eldarion

Tak dostali sme 13 gólov v 8 zápasoch a ani sa nečudujem keď z obrany zloženej zo 3 stopérov hrá Romagnoli a Bonucci totálnu gigantickú megapiču Chudák Musacchio

Reagovat
smazaný uživatel

veru tak ako pises, peniazmi natrieskana obrana a vysledok taky ako pred sezonou so starymi zadakmi

Reagovat
smazaný uživatel

asi ta sklamem ale sediet nebude, tak drahy hrac proste bude hrat, inac by si sami nasrali do ust ak by nechali jeden z najdrahsich nakupov sediet aj ked ja by som mu dal volno aspon na dva zapasy tiez Biglia - nepoznaval som ho , vtaky cez teplaky napisal dobre - ako keby mal cely zapas vypite

Reagovat
Alberto Aquilani

na Montellu sa po dnešku presne hodí, že na posraného aj hajzel spadne. Ako nie, že by som v tom ich futbale videl naozaj nejakého kvalitné systémové prvky, ale horší ako Inter určite neboli, a celého ho zarezali stupídnymi chybami vlastní hráči. A to dvaja najskúsenejší (Biglia s Bonuccim). Neviem, ako veľký to bol faul na konci, ale bolo jasné, že držaný hráč by to aj tak nestihol.

Reagovat
DelPiero137

Rodriguez vyhodnotil situaciu najhorsie ako mohol. Takto chytit nabiehajuceho hraca v 16-ke sa nerobi. Ako pises, Mauro by nemal sancu to dobehnut.

Reagovat
Pipo123

Takto by mohla zostat tabulka do konca sezony, 4 miesti :*

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

inter fakt neee

Reagovat
Artaxerxes

Inter je tam to hlavní

Reagovat
Mrvinho

Zrovna ta špína hattrick

Jinak gratulace modrým

Reagovat
travis joe

První poločas hrůza. Z kombinace mezi Gigim a třemi obránci a následného odkopnutí co nejdál dostávám solidní "suicide thoughts". 3obránci prostě nefungují viz. první 2góly Interu. Bonucci by místo svých proslovů na sociálních sítích, mohl začít bránit. Biglia=Montolivo. Jack a Suso naprosto zabitý ve středu. Montella by se měl vrátit ke 4-3-3, protože Rodríguez dozadu nestíhá a Romagnoli je stejně mimo. Na kraje hodit Jacka a Susa. Icardi

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Koho zatiaľ presvedčil Biglia? Lazio sa pekne zbavilo dôchodcu.. a to nehovorím len kvôli tej jeho strate zamotanej na strede.. ako keby mal celý zápas vypité.

Reagovat
smazaný uživatel

sa priznam ze som sa jeho nakupu tesil ale zatial som sklamany .... asi tak ako napisal hore travis joe - biglia=montolivo a to je cele zle

Reagovat
smazaný uživatel

Derby super,ale hra AC hlavne prvý polčas bieda no hráči čo prišli do AC zatiaľ nič hlavne Bonucci,Biglia,Kessie a Montella ? Neviem či dokáže posunúť hru AC na vyšší level.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si to vystihol najma to s tym Montellom ja byt investor ktory dotiahne takych hracov nedam ich pod takeho trenera ale spickoveho poriadneho

Reagovat
smazaný uživatel

Oh áno Mauro ukázal top kvalitu 3 šance - 3 góly Samir super, škoda toho vlastného ale to nevadí poďme poraziť Neapol a na 1. miesto strašne ma mrzí match v Bologni

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec ani nevedel ako to trafil. Este aj sam sa cudoval ye to tam padalo... To stastie raz prejde ci uz jeho alebo celkovo timu lebo vcera ste vyhrali nezasluzene

Reagovat
stuff

chlapi, jak s tymi 4 miestami do LM? Kolki do predkola?

Reagovat
Ragazzo d'oro

1?

Reagovat
smazaný uživatel

Gugu... http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2398899.html

The top four clubs from the four top-ranked national associations will now qualify automatically for the group stage of the UEFA Champions League.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
olis

vsetci idu rovno

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Icardi nehorázne zviera v 16ke. Ako sa prešlo na na dvoch útočníkov , hra vyzerala oveľa lepšie.. 352 je tragédia. A celkovo bránenie v 16ke je chaos nad chaos. Montelu by som určite ešte podržal. Väčšina ľudí si to predstavuje veľmi jednoducho, ale nahradiť celú 11ku a dať do hry poriadny systém, to nie je sranda.... Takže takto by som to vysoko odborne zhodnotil.

Reagovat
Kaka14

presne mna druhy polcas presvedcil, ze Montella si zasluzi este ostat ...... a az na Samdoriu sme prehrali s muzstva, od ktorych sa to viacmenej ocakavalo po vymeneni celeho muzstva ....

prehra mrzi, najma ked sme ju dosiahli po netaktickom Rodrigezovou braneni, ked videl akym stylom rozhodca piska ... nadruhej strane potesili Suso a aj Bonaventura, ktory si zasluzia zaklad ... Suso je podla mna nas najlepsi ofenzivny hrac a ked je na svojej pozicii tak tie goly vie davat .... najviac mna znepokojuje Donnarumma, nevytiahne nic naviac ako v minulej sezonne ....

Forza Milan

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Mňa teší Cutrone, svojim pohybom trochu rozhýbal obranu a dal viac priestoru napr. aj Jackovi. A. Silva má riadny potenciál, ale na fyzickú hru ešte stráca, je slabý, stačí doňho trochu ťuknúť a ide k zemi. V tomto zápase by sa Kalinič hodil ako soľ :( Celkovo mám zo včerajšieho zápasy viac pozitivných dojmov, hlavne zmena systému po 1. polčase veľmi pomohla. Možno dať Bonuccimu lavičku a skúsiť hru na 4och obrancov. Len to chce asi odvahu

Reagovat
olis

vcera prislo SKY s info ze v zime by mal ist Milik hostovat do Chieva a Inglese skorej k nam, Milikovi to podla mna urcite pomoze, nebude na neho taky tlak a dostane aj viac priestoru, len otazne je ci bude pre nas Inglese dostatocny, moc tomu neverim ale hadam prekvapi

Reagovat
Jajinek

Máme o 3 body více než Juventus....MADNESSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdit o Icardim ze ma stastie a jeho goly su nahoda tak to je uz level. laco borbely by povedal, ze je to ofenzivny predator a ja by som s nim suhlasil.

skoda ze mi nevyslo sa ist pozriet na derby, ale s mojim stastim by to bolo 0:0 ako vsetky zapasy predtym co som bol :)

FORZA INTER!!!

Reagovat
lnterista

Ten druhej gol to bylo neco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Moje první dva zápasy taky skončili výsledkem 0:0:-P

Reagovat
Dejwa

No jestli fakt dokážeme udělat 7 bodů ze série Milan, Neapol, Sampdoria a následně bychom skončili na 8. místě, tak už by asi měli vypustit rakety z KLDR, protože fandit nepřestanu nikdy a to už bych asi nezvládl

Reagovat
Panděvova ofina

On není kompletní utočník. Upřímně, před vápnem stojí za starou bačkoru, ale uvnitř je mnou hodnocen strašně vysoko, jen proto, že nepotřebuje 5 šancí na gol. On není prototypem moderního útočníka, on je ten "starej dobrej" zabiják do vápna, jakým byl např. Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru - 8.kolo

Nevite někdo co je s Pinturicchiem?

Reagovat
Il Architetto

Babiš ho nechal zlikvidovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pitomio mu dal ban.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

odskocil si z dlhej chvile odychnut na farmu

Reagovat
10

na jakou farmu?

Reagovat
Lech

ManC zatim ukazuje, jak hluboko v riti je zaloha a utok AS. Snad se Neapol vzchopi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele