Serie A - souhrn 8. kola

15.10.2016, 17:04, aktualizováno 17.10.2016, 22:44
Komentáře a souhrny
Turín deklasoval Palermo a posunul se na průběžnou čtvrtou příčku. Ani gól českého benjamínka Jakuba Jankta nepomohl Udinese k bodu proti Juventusu. Včerejší šlágr v Itálii nabídl důležitý venkovní triumf AS Řím, které pomocí rozjetého Edina Džeka 3:1 udolalo Neapol. Inter doma překvapivě nestačil na Cagliari, Lazio až v sedmé minutě nastavení zachránilo remízu s Bolognou...

Città di Palermo - Turín FC 1:4

17.10.2016 20:45

Góly: 5. Ivajlo Čočev - 25. Adem Ljajić, 40. Adem Ljajić, 45+1. Marco Benassi, 50. Daniele Baselli

Na Sicílii se v pondělí večer bylo na co dívat. K utkání s Palermem vyrazili Býci z Turína a domů si odváží nejen tři body, ale také skvělý výkon a velmi dobré skóre. Ačkoli hosté prohrávali po brance Čočeva, nakonec se díky dvěma brankám Ljajiće a gólům Baselliho s Benassim dokázali zvednout.

Od prvních minut bylo jasné, že Stadio Renza Barbery dnes uvidí skvělou show. Především domácí Palermo se snažilo hrát rychle, kombinačně a jednoduše. I díky tomu se hned v páté minutě ujalo vedení, když hosté sice odvrátili rohový kop, ale po centru od Aleesamiho se míč dostal na hlavu Ivajla Čočeva, který se nemýlil a překonal brankáře Joea Harta!

Po patnácti minutách se udála menší nepříjemnost pro domácí, když se zranil Bentivegna a v utkání již nemohl pokračovat. Do hry naskočil Hiljemark a aniž bych mu chtěl přisuzovat smůlu, od té doby zabralo právě Toro. V šestnáctce Palerma se snažil Andrea Belotti hlavičkovat, jenže byl zastaven. Mladý bek Barreca vyprodukoval nákop do šestnáctky, kde Belotti ranou z první rozvlnil síť, jenže se neradoval dlouho - stál totiž v době střely v ofsajdu.

To ale hosty nemuselo moc mrzet, protože jen o minutu později se ukázal Adem Ljajić. Uzdravený hráč opět dokázal, jak cenným přínosem pro hru trenéra Mihajloviće může být, když dostal na hranici vápna až příliš prostoru a krásnou střelou poslal míč do sítě - 1:1.

Pět minut před koncem první půle se hbitý Srb dostal do dalšího zakončení, když si ve vápně soupeře poradil s jedním obráncem, kličkou jej obelstil a přehodil si míč na druhou nohu. Tou poslal míč krásně ke vzdálenější tyči a brankář Posavec neměl nárok!

V nastavení ještě Posavec kapituloval jednou, když se po krásné kombinační hře dostal k balonu záložník Marco Benassi a povedenou ranou zakončil rychle se rozvíjející útok Turína.

Pokud Palermo plánovalo obrat a změnu hned po přestávce, nevyšlo mu to. Na centr Iaga Falqueho si totiž počíhal Daniele Baselli, který sice moc příležitostí pod trenérem Mihajlovićem nedostává, ale dnes chtěl o to víc přesvědčit. Zakončení mladého Itala sice brankář Posavec vyškrábl z brány, ale učinil tak až za brankovou čarou, takže gól byl zcela správně uznán - 4:1.

V takové chvíli už Palermo definitivně rezignovalo na snahy o zdolání Turína a sen o výhře se měnil v noční můru. Turín byl sice stále aktivní a při chuti, ale do konce zápasu už žádnou další trefu nepřidal. Palermo zažilo ještě jednu skvělou chvilku, když se dvakrát dostal k zakončení Nestorovski. Brankáře Harta nepřekonal ani Vitiello. Pak ještě na stadionu zhasla světla, ale do konce utkání zbývalo asi pět minut, takže se typicky po italsku dohrálo za tmy.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Milán 1:3

16.10.2016 20:45

Góly: 76. Valter Birsa - 45. Juraj Kucka, 46. M'Baye Niang, 90+5. Dario Dainelli (vl.)

V dobrých výsledcích nadále pokračuje AC Milán. Rossoneri potvrdili, že se jim proti Chievu daří a po výhře 3:1 se posunuli už na třetí místo! Výhru Milánu vystříleli parádními brankami Juraj Kucka a Mbaye Niang. Chievo stačilo jen snížit neméně povedeným přímým kopem Valtera Birsy.

Vincenzo Montella překvapivě nechal na lavičce náhradníků svého nejlepšího střelce Carlose Baccu, místo kterého nastoupil Lapadula. Ve středu hřiště pak zastoupil zraněného Montoliva talentovaný Locatelli. Chievo nastoupilo v předpokládané sestavě i s někdejším hráčem AC Valterem Birsou.

První poločas potvrdil, že v zápasech Chieva s Milánem se toho na hřišti příliš moc neděje a že branek padá jen velmi málo, pokud vůbec nějaká padne. Domácí Chievo každopádně dokázalo branku Gigiho Donnarummy ohrozit, ale všechny pokus šly většinou do míst, kde byl mladičky brankář připraven. Největší šanci AC měl v úvodu zápasu Suso, jehož ostrý centr odkopával z branky Cacciatore. Na obou stranách bylo i dost nepřesností a hra se hodně kouskovala. Až před koncem poločasu Milán zničehonic udeřil. Kucka vybojoval balón a tvrdou ranou přímo do šibenice nedal Sorrentinovi žádnou šanci!

Chievo mělo celý druhý poločas, aby s výsledkem něco udělalo, jenomže začátek druhého dějství vůbec nezvládlo. Niang hned v první minutě tak trochu napodobil Kucku a tvrdou křižnou ranou zvýšil už na 2:0 pro Milán. Mbaye Niang mohl vstřelit i třetí gól, po závaru před Sorrentinem však hlavičkou netrefil odkrytou branku.

Milán měl nadále více ze hry, ze střední vzdálenosti zkoušel štěstí i Suso a i s pomocí teče přestřelil. Do stoprocentní šance se dostal i útočník Lapadula, který tváří v tvář Sorrentinovi neuspěl, zkušený brankář vyrazil na rohový kop. Sorrentino měl další práci po Niangově přímáku, který musel opět vyrážet. Milán měl zápas pevně ve svých rukou, jenže třetí branku nepřidal a když z volného přímého kopu zlomil střelecké prokletí Chieva Valter Birsa, bylo čtvrthodinu před koncem ještě zaděláno na drama.

Jenomže Fly Donkeys se dostávali do tlaku obtížně a vlastně až do závěrečného hvizdu si už nic dalšího nevypracovali. Místo toho přišel třetí gól. Střídající Bacca napálil míč do Dainelliho, od kterého míč zásadně změnil směr a skončil v síti.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - FC Crotone 2:1

16.10.2016 15:00

Góly: 83. Stefano Sensi, 86. Pietro Iemmello - 2. Diego Falcinelli

Sassuolo nakonec roli favorita zvládlo, v závěru otočilo nepříznivý vývoj a Crotone porazilo 2:1. Domácí se tak vítězně naladili na další utkání Evropské ligy, které je čeká už ve čtvrtek.

Neroverdi nevystoupili do zápasu vůbec dobře. Už ve 2. minutě je nepříjemně zaskočil Diego Falcinelli, který bezpečně zakončil do odkryté branky rychlý protiútok tažený Rosim. Sassuolo na nic nečekalo a vrhlo síly do ofenzívy. Defrel šel dokonce sám na brankáře Cordaze, ale situaci nevyřešil dobře a trefil jen připraveného brankáře. Celý první poločas patřil hráčům v zelenočerném, jenomže obrana Crotone odolávala. V závěru prvního poločasu v jasné šanci minul Pellegrini a domácí příznivci si na případný zvrat museli počkat do druhého dějství.

Crotone mohlo s trochou štěstí na Cittá del Tricolore vyhrát, stačilo k tomu proměnit šanci, kterou mělo hned ve 48. minutě. Falcinelli hlavou orazítkoval břevno! Aby alespoň v tomto nebyli domácí pozadu, brankovou konstrukci orazítkoval i Pellegrini. Každopádně šance Sassuola začaly přibývat. Matrimu chyběl k zakončení kousek a Lirola si vylámal zuby na Cordazovi.

Před koncem zápasu Crotone znovu urazilo fotbalové pány bohy, když opět orazítkovalo břevno a následně přišel trest. Velmi krutý trest. Nejprve Stefano Sensi pohotovou dorážkou vyrovnal a hned za další dvě minuty strhl vedení na stranu domácích Pietro Iemmello. Vše v rozmezí 84.-86.minuty. Otřesené Crotone se na nic dalšího nezmohlo a nadějně rozehraný zápas nakonec ztratilo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Bologna FC 1:1

16.10.2016 15:00

Góly: 90+6. Ciro Immobile (pen.) - 10. Filip Helander

Nečekanou ztrátu doma utržilo Lazio, které jen remizovalo s Boloňou 1:1. První branku vstřelil Helander a Lazio spasil až v nastaveném čase z pokutového kopu Ciro Immobile. Ten sám mohl vstřelit několik gólů, ale branka Da Costy jakoby byla zakletá.

Velké šance přitom na sebe nenechaly dlouho čekat. Do samostatného úniku se dostal Ciro Immobile, ale na malém vápně nedokázal Da Costu překonat. To byla stoprocentní příležitost, které Biancocelesti posléze litovali. Na druhé straně totiž na zadní tyči dopravil do sítě prodloužený balón Helander a Boloňa na Olympijském stadionu překvapivě vedla.

Po čtvrthodině hry navíc přišla další chyba domácích a Di Francesco div, že nedal druhý gól. Lazio mělo samozřejmě dostatek času s výsledkem něco udělat, Ciro Immobile však v další dobré příležitosti netrefil zařízení a jeho pumelenici z 31. minuty Da Costa vyrazil na tyč! Immobile měl opravdu pořádnou smůlu a svůj minisouboj s brankářem Da Costa na plné čáře prohrál.

Střelecké trápení Lazia totiž pokračovalo i po změně stran. V 63. minutě spálil další tutovku hádejte kdo - Ciro Immobile. Hráči Boloni mu chtěli dokonce nechtěně pomoci, jeho centr si málem srazili do vlastní sítě, ale Da Costa na brankové čáře situaci ustál. Branka Boloni jakoby byla pro hráče Lazia zakletá, tedy přesněji bychom mohli říci pro Cira Immobileho. Průběh utkání se nakonec zapříčinil i o to, že se na plac nepodíval Ladislav Krejčí. Po celý zápas zůstal jen na lavičce náhradníků a mohl tak sledovat hektický závěr, ve kterém nakonec domácí přeci jenom srovnali. V šesté minutě nastavení fauloval Oikonomou a nařízenou penaltu proměnil Ciro Immobile.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 1:2

16.10.2016 15:00

Góly: 56. João Mário - 71. Federico Melchiorri, 85. Samir Handanovič (vl.)

Nečekané věci se udály v Miláně, protože domácí Inter nedokázal vyhrát nad Cagliari a sardinský celek si odvezl všechny tři body! A to přitom domácí vedli díky brance Mária, jenže odpověděli srovnáním Melchorriho a vlastní brankou zkušeného brankáře Handanoviće.

Milánský Inter měl před sebou skvělou příležitost, aby odpověděl na kritiku posledních hodin a dní. Trenér Frank de Boer a jeho kádr vyhráli z posledních pěti duelů jen dvakrát, což na San Siru nelibě nesou. Když si minule tři body nechalo římské AS, už se spekulovalo o tom, že není něco v pořádku. Dnešní duel na domácím trávníku byl ideální šancí odstartovat pro jednou úspěšnou sérii. Na hrací ploše se objevili hráči jako Miranda, Mário, Candreva nebo Perišić, samozřejmostí byl Icardi.7

Cagliari ale není úplně snadným sokem. V historii často umělo překvapit slavnější nebo papírově silnější soupeře a letošní kádr je rozhodně zajímavou směsí mládí a zkušeností. Do hry se od prvních minut dostali Murru, Alves, Padoin, Tachtsidis nebo Sau s Melchiorrim. V prvních minutách se Cagliari pochopitelně spíše bránilo a domácí - povzbuzeni pokřiky diváků - drželi míč na kopačkách u pokutového území sardinského celku.

Na centr od Perišiće si nabíhal střelec a kapitán Mauro Icardi, ale jeho střela byla zablokována. Icardi se dostal do záře reflektorů rovněž o chvíli později, protože byl v pokutovém území hostí sražen k zemi Alvesem a sudí Valeri nařídil pokutový kop! Kapitán Icardi toužil umlčet své kritiky, ale napínavou situaci vůbec nezvládl a míč poslal mimo! Celou akci se pokoušel odčinit Candreva, který hledal nabíhajícího Perišiće, ale k němu se nakonec míč nedostal.

První půle se tak Interu moc nevyvedla a zejména Mauro Icardi se mohl zlobit jen sám na sebe. Po změně stran však Inter přidal na rychlosti i přesnosti. Nejprve se sice dostalo ke střele Cagliari díky ráně Di Gennara, jenže ten mířil vedle a brankář Handanović zasahovat nemusel. Cagliari vyslalo ještě jedno důležité varování díky brance Piscanteho, ale protože ten dorážel v ofsajdu, gól uznán nebyl.

A tak Inter trestal. Centr ze strany od Perišiće dolétl na střed vápna k Máriovi, který vypálil. Brankář Storari míč jen vyrazil a Mário se dostal také k dorážce. Ve skluzu už se mu balon podařilo dostat do sítě - 1:0.

Inter dál tlačil, ale bylo to Cagliari, kterému se povedlo vstřelit branku. Di Gennaro našel skvěle nabíhajícího Melchiorriho, který dvacet minut před koncem srovnal na 1:1. Začínalo se od začátku a Inter chtěl další góly. Perišić si navedl míč ke střele, ale jeho střela neměla ty správné parametry. Deset minut před koncem našel střídající Isla hlavou opět Melchiorrihio, který ale hlavou míč do sítě nedostal. To se mu povedlo až s velkým přispěním brankáře Handanoviće, který další ostrý centr od Melchiorriho nechtěně srazil do vlastní brány!

Více informací k zápasu

Janov CFC - Empoli FC 0:0

16.10.2016 15:00

Góly: -

Branek se diváci nedočkali ani v Janově, kde hrálo místní FC s Empoli. Zisk jednoho bodu je nakonec úspěchem domácího týmu, neboť ten musel hrát od 34. minuty bez vyloučeného Lazoviče.

Janov se v této sezoně může pochlubit dobrou domácí formou, což se rozhodně nedalo říci o Empoli. Azzurri se v lize trápí a i po tomto kole zůstanou na předposlední pozici.

Až do 34. minuty, tedy klíčového okamžiku celého utkání, byl Janov lepším týmem. Držení balónu hovořilo v jeho prospěch, nicméně žádná stoprocentní šance nepřicházela. Luca Rigoni sice vstřelil gól, ale ten nebyl pro ofsajd uznán. Danko Lazovič uviděl ve 34. minutě druhou žlutou kartu za neopatrné podkopnutí Pasquala a Grifům se utkání výrazně ztížilo.

Početní převaha Empoli však nebyla znát. Diváci, kteří si našli cestu na Luigi Ferraris, nemohli být s celkovým obrazem hry vůbec spokojeni. Žádná stoprocentní šance se za celých devadesát minut nekonala. Hra se hodně kouskovala, trenéři využívali střídáních, a tak ještě sudí nastavil dlouhých šest minut. Nejspíše zbytečně, neboť k žádnému rozuzlení stejně nedošlo. Empoli si i přes početní výhodu nedokázalo nic vytvořit a z Janova bere jen bod za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 0:0

16.10.2016 12:30

Góly: -

Italská neděle začala bezgólovou plichtou ve Florencii. Domácí Fiorentina nenašla na obranu Atalanty žádný recept a když své příležitosti neproměnili ani hosté, nebylo co řešit.

Kdo očekával drtivou převhu domácí Fiorentiny, ten muse být zklamán. Atalanta předvedla na Artemio Franchi dobrý výkon a s trochou štěstí mohla i zvítězit. Samozřejmě Viola také měla svoje šance, takže výsledek 0:0 je z tohoto hlediska zasloužený na obě strany.

O první vážnější okamžik se v prvním poločase postarali domácí, z mírného úhlu zakončoval Kalinić a Berisha musel jistit na rohový kop. Dobrou příležitost Atalanty zase vymyslel Conti, který se zbavil svého strážce a přihrával na malé vápno, kde však před odkrytou brankou trestuhodně nikdo nebyl. O chvíli později to bylo podobné, ale Petanga na balón nedosáhl.

Nerozhodný výsledek se neměnil ani po změně stran. V 51.minutě hlavičkoval domácí Sánchez, ale trefil jen dobře postaveného obránce Atalanty. Z malého vápna hlavičkoval i na druhé straně Kurtič a nechybělo mnoho a Atalanta se mohla ujmout vedení.

Šancí ve druhém poločase určitě přibylo, nicméně na změnu skóre to bohužel vliv nemělo. Spoustu času zakončit měl nově příchozí Vecino a golman Berisha musel vyrážet na rohový kop. Neuspěl ani v další šanci Nikola Kalinić a vše nakonec směřovalo k nerozhodnému výsledku. Hlavní sudí Damato přidal ještě čtyři minuty nastaveného času, ale ani během nich už se nic podstatného neudálo.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Udinese Calcio 2:1

15.10.2016 20:45

Góly: 43. Paulo Dybala, 51. Paulo Dybala (pen.) - 30. Jakub Jankto

Juventus porazil na své půdě Udinese, kterému nestačila branka Jakuba Jankta ani týmová hra. Kádr Staré dámy totiž čítá jméno Paulo Dybala, který se dnes postaral dvěma góly o obrat a domácí mu děkují za tři body.

Lídr Serie A doma na Juventus Stadium přivítal Zebry z Udinese, které mají za normálních okolností v oblibě stejnou barevnou kombinaci dresů. Bianconeri se dnes ale říkalo jen Staré dámě, protože hosté zvolili modrou sadu a doufali, že jim přinese štěstí. Štěstí určitě přinesla například Jakubu Janktovi, který se dnes dočkal startu od první minuty. Po jeho bok se postavli hráči jako Théréau, De Paul, Zapata, Kums nebo brankář Karnezis, jehož čekalo náročné utkání.

Domácí vedou tabulku a úspěšně navazují na trend posledních let, v nichž pokaždé ligu opanovali s velkým rozdílem. Trenér Allegri postavil zajímavou a nepříliš sehranou zálohu, v níž jsme našli Hernanese, Leminu, Cuadrada a Sandra, zatímco do obrany se postavili Lichtsteiner, Barzagli, Benatia a Evra. Prostor vedle Dybaly dostal i Mario Mandžukić.

A právě argentinský zázrak se dostal poprvé do zajímavé pozice, kterou mu přihrávkou vypracoval Cuadrado. Jenže Paulo Dybala napálil jen boční síť. Na opačné straně se zastřeloval De Paul, který volný přímý kop nasměroval jen do Buffonových rukavic. Hodně aktivním hráčem Zeber byl také Cyril Théréau, který však měl problémy obejít Barzagliho. Zatímco Paulo Dybala pronikal k vápnu Udinese, Maria Mandžukiće si stopeři Udinese velmi dobře hlídali a téměř k ničemu ho nepouštěli.

Po pětadvaceti minutách se k ráně dostal Paulo Dybala a brankář Karnezis jeho pokus jen vyrážel. Balon se dostal zpátky k Mandžukićovi, který ale v těžké pozici přestřelil. Po třiceti minutách nastala chvíle, o které zřejmě budou dlouho psát česká média. Po špatné a laxní rozehrávce Juventusu se totiž balonu zmocnil český záložník Jakub Jankto, který s ním udělal pár kroků a protože soupeřovi obránci couvali, vystřelil. Brankář Buffon si zrovna vybral slabší chvíli a balon mu prošel pod tělem, takže se Jankto mohl radovat ze zatím nejdůležitější trefy!

Odpovědět mohl Stephan Lichtsteiner, který se dostal k balonu na druhé straně, leč napálil jen boční síť. Vše ale na pravou míru uvedl o pár minut později Paulo Dybala. Někdejší hráč Palerma si postavil míč z přímého volného kopu a krásnou ranou jej poslal do šibenice! Brankář Orestis Karnezis se sice natahoval, ale vše bylo zbytečné - 1:1.

Druhou půli začal Juventus taktéž lépe. Dybala se nejprve dostal do šance, jenže s jeho zakončením si brankář Karnezis ještě poradil. S dalším pokusem Dybaly už ne, protože penaltu nařízenou po faulu De Paula na obránce Alexe Sandra už argentinský útočník bez problémů proměnil!

Trenér Luigi Delneri se nehodlal smířit s porážkou a místo unaveného De Paula poslal na hřiště mladého střelce Pericu. Právě ten v souboji s Benatiou upadl, ale sudí rozpažil. Nevýrazného Maria Mandžukiće nahradila argentinská hvězda Gonzalo Higuaín, který se ihned zapojil do kombinace. Bylo to ale Udinese, které se více tlačilo do šancí. Zkušený útočník Théréau pronikl do vápna a vypálil, jenže brankář Buffon byl na místě.

Po Kumsově vybídnutí mohl zakončovat Zapata, jenže před něj se na poslední chvíli postavil obránce Patrice Evra. Zapata se dočkal svého momentu krátce před koncem, když hlavičkoval přesně. Jenže na brankové čáře jej vychytal perfektní Buffon! Ten kromě chyby při brance Jakuba Jankta držel lídra ve vedení i při tlaku Zeber.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - UC Sampdoria 1:1

15.10.2016 18:00

Góly: 23. Hugo Campagnaro - 12. Hugo Campagnaro (vl.)

Sampdoria Janov nezvládla utkání proti Pescaře a domů jeden jen s bodem. Ačkoli dlouhodobě držela míč na svých kopačkách, nedokázala ze svého tlaku nic vytěžit ani přesto, že druhý poločas hrála proti oslabeným domácím.

Sampdoria podává poslední dobou dost matné výkony a trenér Marco Giampaolo musel několikrát čelit tvrdé kritice. Dnes měl před sebou možná klíčový duel, protože na Pescaře si jeho hráči mohli vylepšit psychiku i statistiky. Do hry se proti domácím Delfínům dostali hráči jako Quagliarella, Budimir, Alvarez, Linetty, Sala nebo Škriniar, zatímco Pescara spoléhala na Bahebecka, Caprariho, Aquilaniho, Cristanteho nebo Bizzarriho s Campagnarem.

Hra se od začátku přelévala ze strany na stranu, převážně však kvůli chybám v kombinaci. Povedený centr ze strany si ve vápně Dorie našel mladík Gianluca Caprari, který však mířil vysoko nad! Po patičce od Quagliarelly pálil těsně nad břevno domácí brány i útočník Ante Budimir. Největší šanci první desetiminutovky spálil mladý talent PSG Bahebeck, který po rohovém kopu hlavičkoval jen do náruče Viviana! A Doria trestala.

Po faulu na Linettyho zahrával volný přímý kop Torreira, který posadil krásný míč do vápna na hlavu Edgara Barreta. Zkušený záložník nedal Bizzarrimu šanci a Námořnici vedli. Protože se ale míč odrazil ještě od stopera Campagnara, nakonec byl gól připsán jemu jako vlastní.

Campagnaro ale o chvíli později svou chybu napravil, protože od rohového kopu se balon snášel do vápna, kde si jej vysoký stoper našel. A pak už stačilo jen pořádně umístit balon mimo dosah brankáře Viviana - 1:1 a začínalo se od nuly. Standardní situace vůbec Pescara zvládala perfektně a po ráně osamoceného Benaliho musel brankář Viviano ukázat své reflexy! Gianluca Caprari byl hodně nebezpečným hráčem Delfínů, ale neměl dostatek podpory od spoluhráčů. Pár minut před koncem prvé půle na míč těsně nedosáhl.

Ránu Anteho Budimira dokázal brankář Bizzarri vyrazit, pak ale špatně odhadl odskok míče a ve snaze odvrátit akci hostí fauloval Budimira Coda. Protože už jednu žlutou kartu měl, po druhé musel do sprch. Domácí Delfíny tak čekal celý druhý poločas v oslabení. S úkolem pomoci obraně Pescary přišel na hřiště Fornasier, který střídal Benaliho. Byla to však právě Pescara, která mohla jít do vedení. Dostala totiž šanci zahrávat pokutový kop, jenže mladík Caprari neproměnil ani na dvakrát!

Šokovaná Sampdoria musela přidat, pokud chtěla víc bodů. Salův centr ze strany tečoval Budimir a po nejistém zákroku brankáře Bizzarriho z brankové čáry odkopával Campagnaro. Do hry byl vyslán Luis Muriel místo Quagliarelly, ale spasitelem se mohl stát Polák Linetty. Jeho nádherná rána z pětatřiceti metrů však byla zastavena skvělým Bizzarrim, jenž se v bráně Pescary překonával. Sampdoria držela míč prakticky neustále, jenže kromě dvou šancí Fernandese s Budimirem brankář Bizzarri nemusel zasahovat. Což nezměnil ani střídající Dennis Praet, takže Sampdoria znovu zklamala.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AS Řím 1:3

15.10.2016 15:00

Góly: 58. Kalidou Koulibaly - 43. Edin Džeko, 54. Edin Džeko, 85. Mohamed Salah

Neapol doma padla, tři body si odváží hosté z hlavního města. AS si i bez několika opor poradilo s domácími, ačkoli právě ti byli jasně aktivnějšími. Rozhodující však byla práce Edina Džeka, který vstřelil dvě branky svého týmu.

Největší šlágr osmého kola Serie A hostilo San Paolo. Domácí Neapol vyzvala římské AS a na obou stranách byla nějaká výrazná absence. Partenopei postrádali střelce Areka Milika, což byla velká ztráta. Ale zase se mohl ukázat Manolo Gabbiadini, který toužil chytit šanci za pačesy. K tomu mu pomáhali Callejón, Hamšík nebo Insigne. Do brány se opět postavil Pepe Reina, do hry se dostal od první minuty i stoper Nikola Maksimović.

Hostující trenér Luciano Spalletti musel bojovat například s otázkou brankářů, protože Brazilec Alisson dává jasně a hlasitě najevo svou nespokojenost s lavičkou. Přesto dnes věřil Wojciechu Szczesnému. Vrásky na čele mu udělalo také zranění dvojice Kevin Strootman - Bruno Peres, která by jinak nastoupila v základu. Takže jsme se místo nich dočkali Paredese a Juana Jesuse. Do hry naskočil i Radja Nainggolan, ofenzívu měli na starost Perotti, Džeko a Salah.

Sobotní odpoledne patřilo duelu, který mohl podle mnohých napovědět, kdo že bude tentokrát pravým rivalem prvního Juventusu. Dnes se hrálo o hodně, což dokládala už skvělá atmosféra tradičního stadionu. Diváci byli plní očekávání na obou stranách a hráči se jim snažili od prvních minut dopřát velkou bitvu. AS spoléhalo spíš na brejky, zatímco domácí tradičně kombinovali ve velké rychlosti. Zajímavou ránu z volného přímého kopu vyslal Lorenzo Insigne, ale míč skončil vedle tyče!

Domácí vytahovali napadání hodně vysoko, což AS znepříjemňovalo rozehrávku. Tlak Neapole pokračoval a AS muselo stále častěji bránit. Do vápna pak lehce pronikl Allan, ale střela tohoto brazilského záložníka mířila mimo i bez pomoci De Rossiho. Hosté hráli hodně laxně a po nahrávce Insigneho málem pykali. Jenže Gabbiadini i díky zásahu Fazia nezakončil přesně! Rána Nainggolana na opačné straně doskákala mimo tyče. Belgického spoluhráče pak napodobil i Perotti a Reina se jen otáčel.

Neapol se v podstatě nepohnula od vápna svého soka a během dvou minut pálila šestkrát na bránu polského brankáře. Pokaždé ale do rány skočil někdo z hráčů AS. Mohamed Salah vymyslel skvělou nahrávku mezi beky na Džeka, ale jeho záměr vystihl brankář Reina, který hbitě vyběhl z brány! Přeci jen jsme se však dočkali branky ještě v první půli. Míč měl u nohou Koulibaly, ale u postranní čáry jej dostihl a obehrál Mohamed Salah. Egypťan předložil zdánlivě ztracený míč do vápna, kde jej nechal za sebe projít Radja Nainggolan. Tím zmátl pomalou obranu Neapole a Edin Džeko mohl potvrdit skvělou formu - 1:0 pro hosty.

Do druhé půle naskočily oba celky v nezměněných sestavách a Neapol se hned do svého soka pustila. Byli to ale hosté, kteří se prosadili. Na dlouhý pas Florenziho si nabíhal Edin Džeko, kterého po pár metrech fauloval Koulibaly. Stejná situace se opakovala z následného volného kopu, protože Florenziho centr ve vápně našel Edin Džeko, jehož Hysaj neuhlídal - 2:0 pro Vlky.

Neapol se ale ihned vrátila do zápasu, protože se míč od rohového kopu snesl na hlavu Koulibalyho a ten své dnešní chyby odčinil přesnou hlavičkou! Celý zápas tak opět dostal náboj - 2:1.

Neapol pocítila šanci a začala vytvářet neúprosný tlak. Střídající Mertens s Hamšíkem dávali obraně AS hodně zabrat a do střely Insigneho se zase musel položit obětavý Juan Jesus. Ten musel následně kvůli zranění střídat a na hrací plochu vyběhl čerstvý Emerson. Střídala také Neapol, když nevýrazného Callejóna nahradil čerstvý Maročan El Kaddouri. Ve chvíli, kdy domácí útočili, se ale AS vydalo do rychlého brejku. Ten zakončil rychlík Salah svou čtvrtou ligovou brankou a bylo rozhodnuto!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC870117:521
2.AS Řím851219:1016
3.AC Milán851215:1116
4.Turín FC842217:914
5.SSC Neapol842215:914
6.SS Lazio842214:814
7.Chievo Verona841310:913
8.Cagliari Calcio841313:1413
9.Janov CFC73318:512
10.US Sassuolo840411:1312
11.Inter Milán832310:1011
12.Bologna FC83239:1211
13.Atalanta Bergamo831410:1210
14.ACF Fiorentina72326:69
15.UC Sampdoria82248:118
16.Delfino Pescara81438:117
17.Udinese Calcio82157:147
18.Città di Palermo81345:126
19.Empoli FC81252:115
20.FC Crotone80176:181

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (236)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Džeko >>>>>>>>>>>>>>>>>> Gabbiadini

Reagovat
olis

vacsie drevo urcite

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Emmett Brown

Džeko v tejto forme je o dve triedy lepší hráč, Manolo sa dnes len trápil.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat Manola, který do teď vysedával na lavičce s borcem, co do dnešního utkání (za 540 minut) nasázel v lize 5 gólů a dalších 20 zazdil je výstabní debilitou, to se na mě nezlob. Na základě výše vypsaného a tvého zmíněný formy je pochopitelné, že je Džeko jinde. A kdyby to nebyl výstavní palič, tak dneska vede tabulku střelců s minimálně 10 góly.

Reagovat
Emmett Brown

Viem ze mas Manola rad, ale toto mi pisat nemusis ved tak som to aj myslel, porovnanie Dzeka, ktory po rokoch hra svoj futbal s hracom, ktory je uplne zdecimovany nedostatkom dovery od trenera. Skor mi prislo usmevne co napisal olis.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat borce co strávil většinu kariéry na lavičce s borcem co vyhrál titul s Wolfsburgem a City a dával góly všude, je opravdu síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Dzeko je najvacsie drevo v lige, to ze mu par zapasov vyslo ako sorry ale ked takto bude hrat do konca sezony potom to rad odvolam, viem ze ti to je asi u riti ci to ja odvolam alebo nie, a co si o nom vobec myslim - ved to nie je dolezite ze ano....

o to vacsia hanba pre nas ze sme dostali dva goly prave od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz taky přišel jako dřevo a chytl se.....Džeko se krom pár zápasů zrovna nechytl, ale takové kopyto jako Mandžukič to rozhodně není. Mandžukič se stal přebytečným všude, kde hrál ... o Džeka byl aspoň seriozní zájem, ale kariéru by měl restartovat v nějakém menším klubu ..AS má velké ambice už dob velkých posil Naingolana,Pjaniče a spol

Reagovat
olis

Tevez prisiel ako drevo? wtf, tak neviem ako to vnimali ostatny ale pre mna to bol vzdy skvely hrac co sa tyka hry, ziadne drevo, akurat to nemal v hlave zrovnane a to som mu neveril ze v tom sa zmeni co sa ale stalo

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

AS.

Reagovat
Largo

Romaaaa!

Díky, sice byla Neapol lepší, ale fotbal je fotbal.

Reagovat
Maritazzi

By mě zajímalo v čem byla Neapol lepší

Reagovat
FuckT

Tiez nechapem, ved sme hrali uplne otrasne. Nula bodov.

Reagovat
Milan.B

0,0 bodov ked uz

Reagovat
Largo

Kombinace, nebezpečí, individuální kvalita, víc času u našeho území? Viděl jsi vlastně ten zápas?

Reagovat
Maritazzi

Tady je parádně vidět, že na fotbal koukáš jak pětiletý dítě, jestli z tohodle zápasu usoudíš tohle. To, že nám obléhali vápno totálně bez nápadu neznamená nic, stejně jako soudit individuální kvalitu.. Tu jsme měli asi lepší my, vzhledem k výkonu dozadu a vzhledem k tomu jak jsme dokázali být nebezpeční dopředu.

Reagovat
Largo

ok

Reagovat
olis

sme v krize a to poriadnej, od zaciatku sezony sme nemali ani jeden jediny zapas ktory by sme odohrali na urovni idealu z minulej sezony, zapas proti Benfike k tomu nemal daleko avsak ani tam to nebolo ono

nic nefunguje, od obrany az po utok, najlepsia zaloha minulej sezony hra tuto uplne hovno, Jorginhovi ako keby vymenili mozog, sancu musi dostat urcite Diawara

Sarri nevymiena hracov v zaklade ktorym to nejde, striedania tiez zle, clovek uz caka ze tam posle Giaka, nie, on tam jebne El Kaddouriho

hraci vobec nemakaju, kazdy by chcel len vacsi plat ale aby makali tak ako v minulej sezone to nie, takto to nepojde, zavret ich na tyzden niekam a nedat im zrat, to by si zasluzili

to ze nemame utocnika s tym nesuhlasim, to ze nie je nikto v 16ke? ved minulu sezonu to tak bolo tiez, vzdy tam bol len jeden, max. dvaja hraci a tie centre boli uplne zbytocne tak ako su zbytocne aj tuto sezonu, Gabbimu isla kazda druha prihravka na paty a podobne, ale dnes to nebol dobry vykon ani z jeho strany, mohol urobit viac, hraci makali tak ako by mali asi tak 10 minut od kedy prisiel Mertens, inak totalna slabota

takze Sarri musi bud dat sancu inym hracom alebo dostat urychlene do formy hracov ktory ju nemaju a ze je ich vela... taktiez musia vsetci makat minimalne tak ako minulu sezonu, bez toho to tiez nepojde...

najradsej by som bol keby sa preslo na 4312 tak ako bol povodny plan ked Sarri prisiel, na 433 sa preslo iba kvoli tomu ze Sarri potreboval kridla ktore by vypomahali v obrane lebo sme dostavali vela golov, vela golov dostavame uz aj so 433 takze je to zbytocne dalej praktikovat, snazime sa hrat stale ako keby tam bol Higuain, lenze Gabbiadini ani Milik nie su Higuain, su to ine typy hracov a preto musime zmenit aj nas styl hry, alebo potom kupit podobny typ utocnika ako je Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by hlavně Gabbiadini s Milikem mohli hrát úplně v klidu spolu, Callejon / Mertens pod nimi a máš z toho to tebou proklamované 4312. Ale Sarri je zabedněný. Když není schopný ani rotovat sestavou, přičemž zejména kvůli tomu jste rozšířil kádr, tak nejde čekat ani změnu herní, tedy v rozestavení. Zatím "máte čas". Řím ani Juventus nehrají ideální hru, oba týmy si některé výhry vydřeli nebo jim šly naproti. Ale pokud ustrnete v Sarriho stereotypu, tak vám oba kluby utečou a souboj o titul bude jen v jejich režii.

Reagovat
olis

suhlasim, Gabbi/Milik na hrote spolu ideal a takto bez Milika mozu byt na hrote Gabbi a Mertens/Callejon a Insigne pod nimi, to by tiez mohlo fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol bez Pipity prostě nemůže uhrát tolik bodů co loni + LM větší únava hráčů, jednoznačně se to dalo čekat a to tu někteří hlásali že letos Juve potrápí, říkám vůbec nás nepotrápí nikdo, je to smutný ale vyhrajeme sezonu s velkým náskokem, máme prostě kádr nejširší a Allegri s ním točí, což je naše výhoda, hráči jsou pořád čerství.Ale to je prostě síla Juve a dokud nebudou mít ostatní týmy ne jen kvalitní 11tku tak nás nemuže ohrozit nikdo.Co se týče te Neapole, bez Pipity už nebude tolik golů a půjdou určitě dolů, druhý hráč na kterým je Neapol fixovaná je Koulibali, nedejbože aby po sezoně odešel, nemají šanci ho nahradit a to nikým.Kdybych si měl vsadit SSC ani nemusí uhrát LM ale těžko tipovat, protože Inter,SSC a AS jdou na tom hodně podobně.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko se to nese, ale už si to příznej, nemáte na to, letos budete za náma o 20 bodů minimálně.Pipitu nenahradíte, můžete si říkat a smát se jak chcete.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým je silný i bez Higuaína, jen kdyby Sarri rozhrnul ten dým, co kolem sebe má, a začal reagovat na potřeby týmu

Reagovat
olis

diky ze si to napisal za mna

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou pořád jen takové keci a omáčky dokola.Ten tým je silný, ale vůbec ne na úrovni Juve.Juve má skoro na každém postu lepšího hráče + lavičky ani nebudu porovnávat.Nějaké potřeby týmu já tady vůbec nebudu řešit.Juventus je někde jinde a vůbec se nás letos ani nechytnou, LM je donutí točit sestavu a když ne vytuhnou sami a faktor Higuain bude ještě teď více znát když nebude Milik.Prostě Higuain je tak důležitej a byl že to nejde, to bylo něco jak pro Barcu Messi a pro Real Ronaldo. -20 bude a omáčky okolo mě nezajímají.

Reagovat
olis

este raz nam prosim ta napis ako je Juventus inde a aky je Higuain super hrac, nenapisal si to dost krat, este stale som to nepochopil, pls opakovat, opakovat, opakovat!

Reagovat
smazaný uživatel

A vy furt omáčky dokola, kdyby Sarri to udělal tak kdyby onak, do roka a do dne ho budete vyhazovat. On se taky může stát příklad, úplně letos vytuhnete, budete v lize 4, nebude LM, odejde Koulibali, nebudou takové peníze, posílí AC, stabilizuje se Inter a můžete jít dole vodou.Ty vaše možnosti jsou značně omezené.

Reagovat
10

co máš furt s tím Koulibalym? vždyť na něm Neapol rozhodně nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím mě příjde ten hráč skvělej, podle mě možná nejlepší stoper ligy úplně na úrovni Barzagliho a Bonnucciho. Fyzicky silnej,rychlej, důraznej, on má vše.Ale může to být můj pocit, dle mě pokud odejde Neapol bude úplně jinak průchozí v zadu.Mám na toho hráče slabost a to sem říkal černej stoper špatnej stoper.

Reagovat
olis

este mi pls hod nejaky tiket s kurzom 100 na zajtra, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodím protože je těžko tipovat jednotlivej zápas, daleko jednodušší je tipnout výsledek dlouhodobej a tam na to SSC letos nebude mít. Letos tam bude mezera jako hovado.

Reagovat
olis

tak to je potom slabota z tvojej strany, som myslel ze je tu konecne niekto kto vie predpovedat buducnost a ty takto, dalsi odrbavac, dobre vediet

Reagovat
smazaný uživatel

OK, plkej si dál co chceš, ty faktore Higuaín

Reagovat
Alberto Aquilani

Mne Neapol, ak by som to mal trochu prehnať, pripomína anglickú repre. Tiež vybehnú na súpera, robia dobré akcie a vyzerajú ako najlepší mančaft na svete, ale keď to súper v úvode ustojí, zvyčajne pak spadnú do takej zvláštnej melanchólie. Buď stratia tempo alebo im nevychádza už nič. Dnes to bolo to isté. Nasadili dobré tempo, ale rímska béčková obrana to nakoniec zvládla na výbornú a jediný gól dostala až po štandardke. Manolas s Faziom držiaky

Ad Gabbiadini. Chlapec znova v inom zápase. Hovoril som si, že by ma neprekvapilo, keby to Sarri hral s jedným z krídiel v strede a jak tam došiel Mertens, začali si aj niečo vytvárať.

Reagovat
olis

ty to z hry Rimu musis poznat dobre

Reagovat
Pipo123

Sarrimu trošku dochádza dych a na svoju tvrdohlavosť môže doplatiť, Neapol je stále hrozne silná, ale začína byť strašne jednotvárna a tie zápasy nie sú také dominantné, AS dnes zaslúžene 3 body, boli jasne lepší a ich plán fungoval od úvodu zápasu

Reagovat
Largo

že by byli jasně lepší, nesouhlasím. Neapol dominovala. Ale měli jsme lepší plán a takticky to líp zvládli, to jo.

Reagovat
Pipo123

Vy ste boli lepší, nie Neapol. Tá dominovalo po vašu šestnástku a posielala centre na neškodného Gabbiho a Mertensa, tie súboje boli zábavné, Fazio aj Manolas si ich tam mazali na chleba.

Reagovat
Largo

Od fanouška Lazia to moc potěší

Reagovat
Pipo123

Nemám rád Neapol, takže si moc nefandi

Reagovat
Largo

Já v tom tušil háček

Reagovat
10

Neapol začíná mít stejný problémy jako mělo AS pod Garciou, nemá absolutně žádnou herní alternativu, mají velký problémy proti týmům, který dokážou chytře trhat tempo hry, když nehrajou ve vysokým tempu, tak jsou čitelný. Už to bylo viditelný ke konci minulý sezony. To nemusí dobře dopadnout. Z pohledu AS bych týhle výhře žádnou větší váhu nedával, tohle jsou zápasy, který jim vyhovujou.

Reagovat
Maritazzi

Pro nás to váhu má, protože obrana pracovala kvalitně, ty brejky měly větší kvalitu a celkově oproti výkonu proti Interu to mělo daleko větší kvalitu, ten tým díky výhře bude zas ve větším klidu, což je u nás základ. Přeci jen Sarri doma prohrál poprvé.

Reagovat
10

Myslel jsem výhledově, protože vy vyhrajete v Neapoli, kde můžete hrát svůj fotbal na brejky, nejste tolik pod tlakem...a teď určitě uděláte 3 remízy s outsiderama za sebou.

Reagovat
Alberto Aquilani

vďaka... po tomto určite chytíme lauf

Reagovat
10

u vás jsem v klidu

Reagovat
Alberto Aquilani

ale no...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ten Neapol, nie tá Neapol. Alebo píš v čestine a nebude to tak byť do očí ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to je ta Neapol.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Neospravedlňuj sa, lebo nemáš pravdu. Neapol je podstatné meno, mužský rod, vzor dub. Napíš Sibyle Mislovičovej a ona ti to potvrdí ;) Ženský rod to môže byť akurát tak v čestine.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Vzor dub. Kde to proboha žiješ. Je ta Neapol, bez Neapole jako píseň bez písně.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt jako Slováci maji svoje vzory a místo vzoru hrad maji vzor pán/hrad mají vzor dub jo? To mi ho vyndej. A ještě maj popletené rody, vy jste byli vždycky jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

JANKTO!!!!!!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

ale v takove sestave uz prosim nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto dost dobrý zápas z jeho strany. Nakonec se bude smát z čechů ten od kterého se to zas tak nečekalo.Ve 20 letech velkej příslib pro náš fotbal.

Reagovat
Airus

Může děkovat Gigimu a Hernanesovi

Reagovat
Melchior

Zajímalo by mě, kolik zápasů v sezoně odehrajem s nejsilnějším složením zálohy (Khedira - Pjanic - Marchisio) a jestli se vůbec kluci stihnout sehrát před důležitýma zápasama LM.

Reagovat
Pettirosso

já doufám, že to Lemina trochu roztrhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tomto zápase mohu konstatovat Repre Ačko na tebe čeká Jankto

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jak všichni dělaj děsnej hype kvůli jednomu gólu Jankta. Ještě k tomu ten gól byla víc zásluha Buffona než jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to ze dal nahodny gol, tady jde o to ze minimum ceskych hracu by si vubec v Udine cuchlo a Jankto ma solidne nakroceno k tomu ve 20 letech.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu vidim len hodnotenie jedneho zapasu a radost ze sa mu dari. To ze niekto napise ze by ho chcel do repre tiez v momentalnej situacii neberem ako hype kedze je dost slaba a ked Jankto ukaze v dalsich zapasoch ze ma potencial, tak repre by mu mohla pomoct. Hlavne by nabral nove skusenosti a mohol by sa viac ukazat.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono je to vlastne úplne vpiči... Juventus (zas) body vôbec nestráca...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hans82

Ty vole ten opicak Curvadrat zas zadrbal co mohl to je ten Allegri tak zabedneny ze nevidi jak hrozne hraje za vcerejsi vykon by se mel pakovat spatky do Londyna

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten kokot nepostavil Krejčího?

Reagovat
Zark

kokot si sám, Bologna vede nad Laziem 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Mám se z toho podělat do trenek, nebo co?

Reagovat
Zark

klidně ty zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ti je 12 let, poslal bych ti virtuální pěst na nos.

Reagovat
Zark

jasný ty krejčofile, běž si pobrečet, že ti ho nepostavili

Reagovat
10

Krejčí mu ho asi právě postavil

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

Reagovat
Furia Ceca

Výborná reakce

Reagovat
uff

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Pinturicchio

Mezitím na Livesportu ...

Samir Handanovič (Inter) právě překonal vlastního brankáře! Ukázkový vlastenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nejlepší bránkáři v lize neměli zrovna výstavní víkend.

Reagovat
Pinturicchio

A neděle se moc nepovedla ani člověku, který psal ten komentář na LS.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi něco ve vzduchu.

Reagovat
mojmira

druhej chytá až večer

Reagovat
Furia Ceca

Podle toho popisu spíš tři - jeden Buffon a dva Handanovićové

Reagovat
cervo

Donna bol fajn, druhy je kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

sidebil?

Reagovat
Mrvinho

Se poser no

Reagovat
smazaný uživatel

clovek sa dva tyzdne tesi na to az skkoncu ta vymrdana kvalifikacna prestavka a potom ho bande dementov vrati spat do reality. zapas som nevidel, len si nahral, ale radsej tu hanbu an pozerat nebudem. stred tabulky s odretymi usami, tam podla vsetkeho patria

Reagovat
Pipo123

Toto mali byť jasné 3 body, 18 rohov, asi 5 čistých šancí na gól, jedna tyčka. Ale to čo zahodil Ciro dnes to je nemožné, aspoň že v závere vyrovnal po penalte, ten tlak v druhom polčase bol obrovský

Reagovat
Pipo123

Já stále neviem čo si mám myslieť o hre našej zálohy, Keita a Anderson hrajú v obrovskej rýchlosti a sú na tom skvele technicky a oproti tomu máme v strede zálohy pomalého Parola a Luliča čo žiadne šance nevytvoria. U Luliča ešte beriem že zahraje na viacerých pozíciach a keď má šancu tak ju premení, ale Parolo je dlhodobo na facku, v minulosti dával krásne góly, teraz založí protiútok súpera, nestíha dostupovať k protihráčom. On je bez Bigliu dosť mimo a ako keby nevedel čo hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo jiné, síla Sassuola pokračuje, otočili domácí zápas s Crotone, po čtvrthodince na hřišti se prosadil střídající Sensi.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Porazíme Juve, abychom remizovali s Bolognou a prohráli s Cagliari... jako proč ne.

Tak si zase třeba příští sezónu můžeme dát rok 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak som mega zvedavy ako dlho budu drzat De Boera. Lebo so Southamptonim prehrame na 100%.. to mame krasny 1 bod z 5 zapasov.

Reagovat
olis

cakal som ze po tomto kole klesneme poriadne dole a nakoniec si to tretie miesto mozno aj udrzime

Reagovat
Pipo123

Buona prestazione del difensore olandese, che conferma i progressi fatti nel periodo recente. Si vede anche in fase offensiva, con un paio di conclusioni di sinistro;

Hoedt a pokrok k lepšiemu

Reagovat
Maritazzi

Inter musí mít v šatně velkou pohodu po tý Icardi show.. Jinak vážně oslavovali fanoušci Interu, že nedal penaltu?

Reagovat
Pipo123

Ultras Interu oslavovali všetko čo Icardimu nevyšlo

Reagovat
snuff24

chvilku jsem teď neměl času na Inter... mužeš popsat o co jde ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

transparent Ty nejsi chlap.. nejsi kapitan.. jsi kus hovna hovoril za vse

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pettirosso

Uz maji nachystanej novej

Curva Nord with another message for Icardi, this time it's "100 goals & 100 trophies won't erase the shit that you are".

Reagovat
Milan.B

len tak dalej mordor, mam radost

Reagovat
Lech

Tohle se občas vyplácí

Reagovat
Lech

*Nevyplácí

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ho vyhodili??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

jen tak mimochodem, kdo vydává autobiografii ve 23 letech?

Reagovat
smazaný uživatel

na tom som sa uz pozastavoval, ze je to divne, je jasne, ze to je cisto marketing.. ale ked keby ju vydal Dybala asi by si to bral nie? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle "kdyby kydy" jsou úsměvný.

Reagovat
smazaný uživatel

sak podpichujem len. sice vy to nikdy nerobite, ale ja som si dovolil. :)

Reagovat
10

trošku to smrdí nápadem jeho geniálního agenta

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, ze tu nie je o com koho to bol napad :)

Wanda inak o sebe prehlasila ze je vlastne to iste co Raiola :)

Reagovat
smazaný uživatel

Wanda je vylízaná pipka, která Icardimu kurví život. Ale co chlapec chtěl, to má. Jen ať si to vyžere až do dna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na mladeho chlapca pouzila pussy magiu a zjavne ju ovlada dobre ked ho tak zblbla. sak neviem ci nie je zas tehotna..

je ale pravda, ze ho to moze stat aj dobre rozbehnutu karieru.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pettirosso

Bez toho aniz by neco vyhral

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Votas

Rooney? to je prostě ten anglickej mediálně mrdkovskej model. Spíš kterej klub si nedokáže tu biografii dopředu přečíst, aby ty věci v ní mohl nějak preventivně interpretovat a nenechávat to na bandu s IQ šumící trávy.

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra sa ma rozhodnut ci mu zoberu kapitansku pasku. no opat sme v skvelej situacii.. herne na mindzu a satna asi tiez nebude v najvacsej pohode..

kriza jak vinko

Reagovat
Rip

Podle mě určitě seberou, otázkou je jestli trvale nebo jen na pár zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

co by riesilo to, kebyze len na par zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

buď natrvalo nebo vůbec, jiná varianta nepřipadá v úvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Namazat fanouškům med kolem huby.

Reagovat
Recoba Inter

bohužel, a takto to teď právě chodí

Reagovat
Votas

Ideálně aby udělali nějaký divadlo, jako že to on sám odevzdává Mirandovi. Ale očekávám zase nějakej fuck up. Bych se nedivil, kdyby ju vrátili Ranovi s tím, že bude hrát na hrotu.

Reagovat
Airus

Inter by měl najít koule a postavit se za svého hráče, nějaký ubrečený ultras se můžou jít vysrat (s prominutim)

Reagovat
smazaný uživatel

Letos zatim hraji vsechny tymy hur jak loni, jak Inter,Neapol,AS tak Juve.A to neni moc dobra vizitka, ale u nas je to otazka casu az konecne budou hrat nasi top zaloznici.Ale Inter a Neapol zatim uplne nejhur.Nakonec na tom vydela AC kde se me zda ze ten tym tahne za jeden provaz, myslim ze letos ma AC ohromnou sanci se do trojky dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes porazíme Chievo tak budu věřit, že s tím kádrem tu LM budeme moct vybojoval, ale pokud nevyhrajeme tak to bude stejná bída jako loni

Reagovat
Airus

nás zase trefil injury bug jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

nabuduce by inak uz ta kokotina na lavicke mohla zapojit Gabigola.

inak kto pozeral zapas aky bol prosim vas dovod striedania Gnoukouriho za Banegu?

Reagovat
Inter Eterno Amore

podľa mňa ho šetril na EL

Reagovat
smazaný uživatel

kedze nieje na supiske pre EL, tak to nedava zmysel

Reagovat
Inter Eterno Amore

však v Prahe hral si nepozeral ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

teda ja myslím Baňegu

Reagovat
smazaný uživatel

ja Gabigola. v prahe som bohuzial bol na stadione

Reagovat
Rip

Ever tam měl dvě ztráty míče během chvilky, které vedly ke šancím soupeře, tak možná proto.

Reagovat
Votas

Ever nemohl. Gabigol asi ještě není redy. Ale proti Atalantě ho už čekám, jinak možná FDB poletí, aniž by ho pořádně postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

otazka je ze koho by nasli namieto neho, ked Prandeli isiel do Valencie. nenapada ma nikto.

Reagovat
Votas

teď koukám, že Pellegrini už je v Číně. No tak asi fakt není kde brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Sousa dostal ultimatum citam hh

Reagovat
Dejwa

Guidolin..už dost experimentů

Reagovat
smazaný uživatel

treba si uvedomit, ze vo vedeni mame ludi, co o futbale nevedia takmer vobec nic

Reagovat
olis

Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

to ani vtipne nie je..

Reagovat
Furia Ceca

Teď jsem přišel a koukám na ty dnešní výsledky!

Reagovat
smazaný uživatel

Icardiho auto sa pokusilo napadnut 40 ultras. myslim si, ze pojde pod vykupku prec. neviem si predstavit ako by toto mohlo inak dopadnut

Reagovat
Furia Ceca

Tam to teda jede... Co v tý biografii řekl tak hroznýho na Inter? Jinak on je fakt idiot... Ještě k tomu přidat aféru s kokainem a může rovnou jít do klubu Adriana Mutua.

Reagovat
Inter Eterno Amore

kde by sa dalo zistiť dnešná návšteva na Meazze ? alebo viete niekto koľko tam bolo divákov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co zápas ACM to nervák. Ale taky co zápas to krásne goly z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni ztrata je smolna, Bologna toho za cely zapas moc nepredvedla a bohate stacilo, aby Ciro promenil jenom ctvrtinu z svych sanci.

A jestli ma Tottenham vazne zajem o Lukaka, na nic necekat a strelit ho.

Reagovat
Pipo123

Určite ho nepredať, keď hral tak hral výborne, proti Juve aj Udine hral naozaj dobre,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a kdo dal naposledy Chievu 3 goly ?

Forza Milan

Reagovat
Yanek

Paletta mi před Juve dělá trochu vrásky, ale jinak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
Yanek

Je nejistý v rozehrávce a občas má error, ten přímák třeba vůbec nemusel být.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme třetí. Rychle vyfotit tabulku, protože příští kolo nás vrátí na zem, bohužel. Montella velkej frajer, jak si to dává s tak mladým týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Možno nie tým bojuje a zatiaľ má aj šťastie. Hádam je to obrat k lepšiemu.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Super, staré dobré ACM je, zdá sa, späť, len ešte ten obranný pilier viac vystužiť, lebo potom začína strach o výsledok a väčšinou to potom nakoniec dopadne stratou bodou, čo ich minulú sezónu stálo aj tú EL. Tentokrát by mohol byť navrát medzi top 3. Kucka potešil, ešte keby mu to aj v repre padalo alebo hral takto za repre ako za klub, tak by to bolo super. Nabudúce Juve, mohli by byť všetky body doma alebo keď tak aspoň remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Definuj mi, co je pro tebe staré dobré AC, abych věděl s čím srovnáváš, protože to, že se na nás zase jednou usmálo štěstí určitě není staré dobré AC (tedy aspon ne pro mě).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme se celkem nenápadně vyškrábali na 3. místo, hurá! Moc dlouho se tam ale neohřejeme, pokud budeme mít stále stejné problémy s přechodem do útoku a naprosto hluchými místy v zápase.

Za dnešek Kucka Jack Niang Abate

Lapadula se mi nelíbí, nemá dynamiku, rozhoduje se pomalu, hodně fauluje....nedá se mu upřít bojovnost, ale ta kvalita tam není

Tak snad to výsledkově potáhnem stejně a herně lépe

FORZA MILAN!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Lapadula práve tú dynamiku má. To že fauluje je pravda, ale treba si uvedomiť, že to bol jeho druhý súťažný zápas a bol celú letnú prípravu mimo. Mne sa práve že páči oveľa viac ako nemastný neslaný Luiz Adriano, ktorý by sa mi hodil hádam viac na stopéra ako hrotového útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako backup za Baccu beru. Ale když jsme šli do útoku, pripadalo mi, ze se hrozně rozmýšlí nad přihrávkou a celkově utok zdržel. On by hodne potřeboval ten gól, pak by z nej spadla deka

Reagovat
Alberto Aquilani

Píšem to od prvého kola. AC sa tu hrozne moc podceňuje, pri tom na tom nie sú vôbec zle, práve naopak. Už len do budúcna tam majú Talošov, na ktorých to môžu stavať už teraz - Donnaruma, Romagnoli, De Sciglio, Calabra, Locatelli. Plus v tom najlepšom veku Bonaventura, Antonelli. Nechýba im moc, aby sa rýchlo dotiahli na úroveň AS a Neapola. Ak tam fakt prídu prachy, tak ten nový investor má super štartovaciu pozíciu. S Montellu som síce ako trénera nikdy odvarený nebol, ale určite Montella >>>> MIhajlovic. Možno by ma ani neprekvapilo, keby tie karty o LM naozaj zamiešali. Nehrajú poháre čím sú vo veľkej výhode.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je ještě moc brzo si myslim. Pořád je to to same AC, co loni a předloni. Montella neMontella. Ale zatim sympaticky vstup do ligy.

Reagovat
juveforever

AC sympatické miesto v tabulke. Konečne

Reagovat
smazaný uživatel

AC!!!

Reagovat
robbik

Ukoncete ligu!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC hralo 41212 (diamant)?

Reagovat
Yanek

4-3-3 a po vystřídání Lapaduly 4-5-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Niang na kridle? Na lavom? A kto hral DM?

Reagovat
CubONE

Locatelli

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
Pinturicchio

AC sympaticky zatím. Viděl jsem je jen první půl hodinu v Neapoli, ale tam se mi líbili a říkal jsem si, že pokud takhle budou hrát celý rok, tak z toho klidně může něco být. Nebýt toho zbytečného domácího zaváhání s Udine, tak jsou druzí a ztrácí na Juve jen dva body.

Ještě k té aféře s Icardim, mně přijde, že si to Wanda takhle celé naplánovala. Icardi prodlouží, vydá biografii (a podobné reakce po takových slovech asi musel očekávat), rozhádá se s fanoušky (při odchodu bude moc říct, jak ho zklamali a on přitom je i Inter tak miloval), Interisti budou rádi, že je pryč, Inter dostane dardu (výkupka 110 milionů pro zahraničí, případně někdo z Itálie) a budou mít před fanoušky čisté svědomí, protože se ho zbaví?

Reagovat
smazaný uživatel

to znie ako dokonaly plan :)

ja som mal a este stale mam z Maura pocit, ze ten Inter ma rad, ale zjavne Wanda ma iny plan.

vo vyjadreni pise nieco o tom, ze tie veci su z konceptu vytrhnute, ktovie, citat to nikdy nebudem.

najhorsie je ale to, ze to ma dopad na cely tim, ktory bol mimo uz pred samotnou aferou.

Reagovat
Pinturicchio

Právě, krásně to do sebe zapadá, ale to většinou každá konspirační teorie. Oni i vaši fanoušci řekli, že ho považují za mladého, tak trochu idiota, ale že v jádru to bude hodný kluk.

Ale Wandě bych nevěřil ani, beztak falešný a po plastice , nos mezi očima.

Reagovat
smazaný uživatel

presne s tou definiciou Maura suhlasim (plus ale ze je nas klucovy hrac) :)

no uvidime ako to dneska dopadne, ale predpokladam, ze mu zoberu pasku (dal by som ju asi Mirandovi) a bud ho bude opat cakat dlha cesta k fanusikom alebo pojde prec..

Reagovat
smazaný uživatel

Santon: "De Boer? (...) Do Interu přinesl myšlení Premier League: běhat, presovat, a teprve pak myslet na taktiku. Jestli to dokážeme aplikovat, dosáhneme velké věci. Kde se zlepšit? Je třeba být víc organizovaní na hřišti. Musíme pochopit, kdy vyčkávat a kdy napadat, jinak ztratíme míč a propadneme jako proti Římu.“

Reagovat
10

takže by vlastně stačilo lehce přehodit to "běhat, presovat a teprve pak myslet na taktiku"...ale to už by zase nebylo "myšlení PL"

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

vobec si neprotireci chlapec

Reagovat
Maritazzi

Když si vezmu jak se řešila krize vlastně před rokem a jak teď, tak je to jak nebe a dudy. Spal si prostě uvědomil, že zatím bez Pjaniče nemůže hrát pořád dominanci, dokázal zmobilizovat obranu, i když mu tam musí hrát nejhorší obránce v lize a přizpůsobil herní styl silným stránkám toho týmu. Navíc to probuzení Džeka je taky jeho zásluha. Chvilku jsem se po Turínu bál, že zas budem čelit tomu, že jsme přečtení, ale Spalletti je zkušenej a za dva zápasy zase zvládl tomu týmu vrátit sebedůvěru. Až se vrátí Rüdi a pak snad i Rui, budeme mít díky posunu Aleho do zálohy i podle mě dost širokej kádr, akorát si Massara bude muset poradit s náhradou Salaha, na něm ta hra teď stojí dost.

Reagovat
Alberto Aquilani

hlavne jak tu po 3 zápasoch začali ľudia vyhadzovať Spala, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko konečne rozdielový hráč. Snáď sa chytí a začne tie šance aj premieňať aj v ostatných zápasoch. Hlavne nezaspať na vavrínoch teraz, vôbec by som sa nečudoval keby sme teraz postrácali body so slabými súpermi.

Fazio - super, snáď zostane v základe aj po návrate Rudigera. A keď sa vráti Rui budeme z najhoršieho vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně zase spáli, sere mě, že i když dá dva nebo tři, předtím čtyři zahodí a místo toho, aby byl zápas v poločase hotový, zase se mordujeme.

Ale člověk si nemůže furt jen stěžovat, že, aspoň že něco mu tam padá.

Reagovat
Pipo123

Docela som zvedavý na priebeh ďalších zápasov, tá tabuľka je dosť zaujímavá a tie najlepšie kluby sú v hornej polovici tabuľky až na Fiorentinu. AS bez LM je a bude silné v lige, Neapol má trošku problémy, AC a Lazio bez pohárov tiež môžu hrať vysoko. Dobre vyzerá Turín, Janov aj Šašoulo. Až na ten Inter to vyzerá na docela dobrú bitku o LM a EL do posledného kola, nejak nikomu neverím že sa utrhne

Reagovat
Alberto Aquilani

podla mňa sa to práve docela vykresluje. AS po tom na nič začiatku, kedy to od všetkých "odborníkov" schytával, a mnohí aj od nás vyhadzovali Spala a polku tímu, sa zasa dáva dokopy. Neprekvapila by ma znovu nejaká víťazná séria ako v zime. Naples teraz stratili, ale ten tím majú silný. Strácať budú, ale nie tak, aby vyráznejšie spadli. Ako som už písal, prekvapiť môže AC. Inter má problémy. Ja tam vidím len "boj" o piate miesto, kedy naň nikto moc poriadne nemá. Lazio nemá túto sezónu na to, aby dlhodobejšie vyhrávalo, spoliehať sa musia len na zakopnutia ostatných.

Reagovat
Pipo123

Tak my tú formu nedokážeme ustáliť, to bude ešte dlho problém, momentálne hraje v základe až moc mladíkov a občas tomu chýbajú skúsenosti. O EL ale musíme hrať, tie naše výkony sú ako na hojdačke, já to skôr myslím tak že neverím že bude nejaká veľká priepasť, neverím že ani AS a Neapol odskočí na nejaký vyšší počet bodov. Liga vyzerá tento rok dosť zaujímavo, vyrovnane čo je vidieť na zápasoch favoritov kedy sa proti slabším často herne trápia, sám to dobre poznáš.

Reagovat
Pipo123
Reagovat
olis

no to je zas taky rebricek Neapol urcite nie, tam to ide dole vodou aj co sa tyka ultras aj celkovo, ludia stracaju zaujem, cez leto sa rozpadla Curva A a ani sa neda povedat ze by boli ultras nejaky nebezpecny, odkedy to poriadne sledujem nikdy nic nespravili, ani sa nechodia vyhrazat hracom a podobne, slabota, raz tam napadli tusim Higuainove auto prave po zapase s vami no ale to sa neni co cudovat po takom vykone a dosrani postupu do LM, viem ze este ked som to poriadne nesledoval robili bordel a potom dostali ban na vonkajsie zapasy co trva doteraz ale to uz su dost dlhe roky

Reagovat
Airus

On Juve’s extensive injury list -

“I’m not worried. We can’t do anything other than play the players who we have available. This can happen during the course of a season, and every year there will be a period where you’re missing maybe three or four players.

“No-one would want this to happen, but it’s part of football. I’m sorry for Mandzukic, who was injured this morning, but the important thing is he won’t be out for long.

“After that we’ll have him available, if not for Saturday then from Wednesday against Sampdoria.

“Marchisio is getting closer to returning to the pitch, meanwhile we have [Moise] Kean who is a good lad and [Juan] Cuadrado who can play in attack.”

Začínám se trochu bát s čím Allegri přijde v 70 minutě. Asi to bude hodně záležet na průběhu zápasu, ale Superstar Cuadrado v útoku bude porod, jestli na to dojde

Škoda že nemáme Zazu

Reagovat
Pettirosso

Kez by se tam nebal poslat Keana

Reagovat
10

když to bude 6:0 pro nás, tak možná odvahu v 87. minutě najde

Reagovat
Airus

asi tak

Reagovat
Recoba Inter

Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Benassi je uz inak patri 100% Turinu ci je este nas?

Reagovat
smazaný uživatel

Už přes dva roky patří Turínu.

Reagovat
Votas

přeplatili nás, když se ukončovala spoluvlastnictví. Nemáme na něj ani buy-back, nic.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
dextroza_m

Vidím, že naše ultra hvězdy opět nekopli ani do míče... (Schick, Krejčí)

Reagovat
jany kozak

Ljajic hlavne ten prvy gol trafil pekne

Reagovat
Furia Ceca

Jinak kdyby Sassuolu nevzali tři body, tak jsou čtvrtí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Kto im vzal tri body??

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení ligy, v zapase Pescare, kdyz vyhrali 2-1, tak tam byla nejaka spatna registrace hrace nebo co a tim padem to kontumovali na 3-0 pro Pescaru.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ok. Vdaka

Reagovat
cervo

mne sa tam daleko viac paci ten Turin

Reagovat
Furia Ceca

Mně se líbí oba týmy.

Reagovat
Lech

+ Chievo

Reagovat
Pettirosso

to ne

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Viviano... A zrovna před derby Tak to jsme tuplem v pr.....

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/93146/adl-plans-sell-insigne neverim ze sa najde blazon ktory by za neho dal 50

Reagovat
Lech

Reagovat
Airus

možná Arsenal

Reagovat
Pipo123

Nemá cenu ani 10 mil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele