Serie A - souhrn 7. kola

01.10.2016, 19:53, aktualizováno 02.10.2016, 22:42
Komentáře a souhrny
Palermo opět nevyhrálo, tentokrát kvůli brance z 95. minuty. Juventus zvládl roli favorita a po výhře v Empoli zůstává na čele tabulky. Immobile se dvěma zásahy v dresu Lazia podílel na vybrakování půdy Udinese. AC Milán otočil souboj se Sassuolem, Turín si poradil s Fiorentinou, Řím přetlačil Inter...

AS Řím - Inter Milán 2:1

02.10.2016 20:45

Góly: 5. Edin Džeko, 76. Konstantinos Manolas - 72. Éver Banega

Šlágr italské Serie A a jejího sedmého kola mezi domácím AS a hosty z Milána skončil šťastněji pro domácí Vlky. Ačkoli se nedá říct, že by Giallorossi byli jasně lepší, tři body patří jim. Hned na úvod se trefil kanonýr Džeko a domácí dlouho vedli. Před koncem sice srovnal Banega, ale rozhodnutí přinesla až hlavička Kostase Manolase.

Sedmé kole Serie A završil ostře sledovaný střet dvou tradičních týmů. Poslední dobou se sice Inter Milán ani AS Řím nebijí o titul, ale přesto jsou v jejich utkáních emoce i skvělé momenty. Inter Milán potřeboval setřást krutou porážku z Evropy, kterou utrpěl od české Sparty, AS chtělo naopak potvrdit pohodlnou výhru nad Astrou.

Trenér Luciano Spalletti nechal odpočívat vitálního čtyřicátníka Tottiho, jehož místo na hřišti zaujal trochu netradičně Alessandro Florenzi. Šanci ukázat se dostal i někdejší hráč Interu Juan Jesus. O góly se mělo starat trio Salah, Džeko a Perotti. Inter nastoupil opět bez Brozoviće, ale jeho útok byl neméně smrtelný. Banega, Perišić a Candreva, před nimi bomber Mauro Icardi.

Inter se neostýchal a domácí obránce hned od úvodu napadal. Branka však padla na opačné straně, protože už v páté minutě svou světlou chvilku prožil kritizovaný kanonýr Edin Džeko. Na pravé straně u vápna si udělal prostor obránce Bruno Peres, který našel před bránou právě zkušeného útočníka. Ten už měl úlohu hodně jednoduchou a nezaváhal - 1:0 pro Vlky.

Interu chvíli trvalo, než se dostal znovu do tempa - tak rychlou branku asi nečekal. O pár minut později scházelo hodně málo, aby Inter srovnal. Povedená rána Evera Banegy totiž skončila na tyči za zády brankáře Wojciecha Szczesnyho! Po akci Mohameda Salaha vyslal střelecký pokus Bruno Peres, ale ten neměl štěstí. A Evera Banegu záhy napodobil také rychlík ve službách AS, Mohamed Salah. I jeho projektil rozezvučel jen tyč!

Po půlhodině se málem Inter prosadil a srovnat mohl hráč, který prostředí Stadio Olimpico velmi dobře zná. Italský reprezentant Antonio Candreva ještě před pár měsíci nastupoval za městského rivala AS, Lazio. Teď už hájí barvy Interu a symbolicky se mohl prosadit právě proti AS. Zastihl jej totiž parádní centr ze strany a obránci AS mu nevěnovali moc pozornosti. Candrevovi se ale zakončení z voleje moc nepovedlo.

Na opačné straně také nechybělo mnoho. Diego Perotti vyslal poměrně zajímavý střelecký pokus a jeho technické zakončení jen těsně minulo tyč! A před odchodem do kabin se ještě povedlo zakončit Edinu Džekovi. Jeho ránu ale zkušený Slovinec Handanović vyřešil bez obtíží. Na rozuzlení jsme čekali až do druhé půle, ale nutno dodat, že fotbal to byl velmi rychlý a emocionálně nabitý.

AS se pokoušelo hned v zárodku utínat akce Interu, ale ne vždy mu to vyšlo. Ke střele se tak dostal chorvatský útočník Ivan Perišić, který otestovat reflexy polského brankáře Szczesnyho. Inter střídal nevýrazného Joaa Maria, který udělal prostor mladičkému záložníkovi Gnoukourimu. Byli to ale domácí, kterým se v těchto chvílích dařilo zakončit. Dlouhý pas od rohového praporku si našel vytáhlý Edin Džeko, který ale hlavou minul bránu.

Druhý poločas nenabízel takové tempo ani takové množství šancí, ale přesto bylo na hráčích vidět, jak jsou odhodláni zvítězit. Dlouho k tomu měli líže domácí, ale dvacet minut před koncem hosté srovnali výsledek i krok. Ever Banega se ukazuje jako výtečná posila pravidelně a dnes svůj výkon korunoval obehráním soupeře ve vápně AS a krásnou střelou do protipohybu polského brankáře - 1:1.

Vlci však okamžitě reagovali stejně. Stevan Jovetić, kterému v Miláně růže zrovna nekvetou, fauloval Bruna Perese. Standardní situace se ujal římský záložník Alessandro Florenzi, který krásným pasem na bližší tyč našel spoluhráče Kostase Manolase. Pro něj jako zkušeného hlavičkáře už bylo bonusem usměrnění balonu hlavou - 2:1. Edin Džeko mohl v závěru hlavou přidal ještě pojistku, ale proti byl skvělý Samir Handanović, který hlavičku protihráče vytáhl skvěle mimo!

Více informací k zápasu

Turín FC - ACF Fiorentina 2:1

02.10.2016 18:00

Góly: 15. Iago Falqué, 60. Marco Benassi - 84. Khouma Babacar

Býci doma dokázali vyhrát a poradili si s Fiorentinou. Ta po skvělém utkání v evropských pohárech opět poznala tvrdou realitu italské soutěže a odchází poražena. V dresu domácích se sice netrefil obvyklý podezřelý Belotti, ale zastoupili jej Falqué a Benassi.

Turín je ve formě a chtěl to dokázat také ve večerním utkání. Na své půdě přivítal náročného soka, nažhavenou Fiorentinu. Toskánský celek si s chutí zastřílel v Evropské lize a chtěl to zopakovat také v Serii A. Trenér Sousa udělal pár změn, na hřiště se dostali Badelj, Astori, Salcedo, Tomović, Bernardeschi nebo Kalinić se Sánchezem.

Domácí Býci předvádí od návratu střelce Belottiho opět straší jednu defenzívu za druhou a sne si chtěli smlsnout na favoritovi. Opět jsme se dočkali Belottiho, kterého podporovali hráči jako Boyé, Falqué nebo Benassi. Do hry se dostali i Castán, Hart nebo Zappacosta s Acquahem.

Byl to dnes souboj dvou zajímavých střelců. Na jedné straně Nikola Kalinić, na druhý talentovaný Belotti. Právě prve jmenovaný se dostal do prvního zakončení, ale jeho pokus zastavil obětavý Rossettini. Belotti se sice delší dobu k míči nedostával, ale Turínu stačila již jen jeho přítomnost, aby se hráči v mnohém zlepšili. Mladý bek Barreca napřáhl k ráně z uctivé vzdálenosti a brankář Tatarusanu musel napnout více svalů, než by si byl býval přál.

Turín jde nahoru a jedním z jeho hlavních symbolů je zkušený ofenzivní hráč Iago Falqué. V Janově opěvován, z Říma vyhnán, v Turíně opět zářící. Rychlý hráč si vzal míč pod patronát, přesprintoval s ním polovinu poloviny hřiště a placírkou celou akci noblesně zakončil - 1:0 pro Býky!

Fiorentina chtěla rychle odpovědět, ale nenalézala ta správná slova. Brankář Joe Hart prakticky nic závažného řešit nemusel a zasahoval až po půl hodině hry, kdy z blízkosti hlavičkoval Nikola Kalinić. Krátce před odchodem do šaten se zastřeloval Carlos Sánchez, který svou ránu poslal vedle tyče! Do druhé půle již v dresu Violy nevyběhl neviditelný Josip Iličić, který udělal prostor Záratemu. Turínským však střídání vyšlo mnohem lépe.

Adem Ljajić se po dlouhé absenci způsobené zraněním konečně dostal na hřiště a naplno ukázal svůj potenciál. Pouhých třicet vteřin mu stačilo k tomu, aby dloubl balon za obranu, kde se pohyboval zapomenutý kapitán Marco Benassi. Tomu už stačilo jen zpracovat míč a prostřelit rumunského soupeře v bráně Violy - 2:0.

Brankář Hart znovu moc práce neměl a poradil si také s pokusem Borjy Valera. Jedno střídání se trenéru Sousovi přeci jen povedlo, protože Khouma Babacar splnil svůj účel. Jako útočník má dávat branky a třebaže jeho týmu tentokrát gól na 2:1 nestačil na body, Babacar musel mít velkou radost. Pět minut před koncem konečně překonal brankáře Harta.

Více informací k zápasu

AC Milán - US Sassuolo 4:3

02.10.2016 18:00

Góly: 9. Giacomo Bonaventura, 69. Carlos Bacca (pen.), 73. Manuel Locatelli, 77. Gabriel Paletta - 10. Matteo Politano, 54. Francesco Acerbi, 56. Lorenzo Pellegrini

Na milánském San Siru se odehrál fantastický zápas, ve kterém nakonec padlo sedm branek. Domácí nejprve vedli, ale Sassuolo třemi branky výsledek otočilo. Jenže hosté dvoubrankové vedení neudrželi a tentokrát AC třemi brankami výsledek otočilo a už nepustilo.

Sassuolo patří k nejméně oblíbeným soupeřům AC a platit to bude i po tomto zápase, byť ho domácí nakonec výsledkově zvládli. Svěřenci Vincenza Montelly chtěli navázat na předchozí výsledky, navíc ve třech zápasech po sobě neinkasovali..

A Milán vstoupil do utkání dobře a už po devíti minutách hry vedl zásluhou Giacoma Bonaventury. Jeho rána ze střední vzdálenosti byla tečovaná a golman Consigli na ní nedokázal zareagovat. Milán však okamžitě polevil a hned za minutu byl stav opět nerozhodný. AC hrubě chybovalo ve středu hřiště, balónu se zmocnil Matteo Politano a překonal možná trochu zbytečně vyběhnutého Donnarummu. Následně se hra uklidnila a už to byl spíše boj o střed hřiště. První poločas skončil smírem a nic nenapovídalo tomu, že se ve druhém poločase strhne přestřelka.

Úvod druhého dějství nezastihl Rossoneri zrovna v optimálním rozpoložení. Obrana si nepohlídala ofsajdové postavení a Francesco Acerbi zblízka překonal Donnarummu. Vzápětí vstřelilo Sassuolo další branku, Lorenzo Pellegrini nikým neobtěžován vlétl do šestnáctky a další přízemní střelou zvýšil už na 3:1. S Milánem to vypadalo špatně, ale dvacet minut před koncem fauloval Antei Baccu a z pokutového kopu vykřesal ještě naději sá postižený Kolumbijec Bacca. Rossoneri ožili a za další tři minuty srovnali na 3:3. K odraženému balónu se z první dostal Manuel Locatelli a svojí první brankou v dresu Rossoneri zavelel k obratu.

V 78.minutě byl kýžený obrat dokonán. Na rohový kop si úspěšně naskočil Paletta a Milán vedl čtvrthodinu před koncem 4:3. Sassuolo dokázalo ve zbytku zápasu domácí zatlačit, ale branky už se nedočkalo.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Janov CFC 0:1

02.10.2016 15:00

Góly: 77. Giovanni Simeone

Fotbalisté Janova dokázali zvítězit na horké půdě Boloni 1:0 a pokračují tak v dobrých výkonech. Na Stadio Renato Dall'Ara se jinak nehrál příliš záživný fotbal. Jen jedna branka a málo šancí. Sudí také v zápase ukázal tři červené karty.

Diváci, kteří si našli cestu na stadion Renato Dall'Ara, nejspíše ještě teď litují, zvláště ti domácí. Nehrál se totiž vůbec hezký fotbal, byť alespoň jedna branka nakonec padla. I gólových šancí ale bylo minimum. Z prvního poločasu lze vyzdvihnout snad jen závěr, kdy byl nejprve vykázán na tribunu chorvatský trenér ve službách Janova Ivan Jurič a jen o čtyři minuty později uviděl druhou žlutou kartu Daniel Castaldello. Ještě před poločasovým hvizdem se šikovně uvolnil přes domácí obranu Simeone a orazítkoval tyč! To byla vlastně jediná šance prvního poločasu.

Boloňu čekalo krušných pětačtyřicet minut, ovšem hosté se nijak dopředu nehnali. Držení balónu sice bylo v jejich režii, ale vůbec nic to neznamenalo.

Jediná branka nakonec padla v 77. minutě. Laxalt zatáhl balón do vápna, přihrál pod sebe Simeonemu a ten překonal Da Costu. Hosté tak využili početní převahu a v Boloni před koncem vedli. V 85. minutě ještě svitla domácím naděje. Gentiletti totiž také uviděl druhou žlutou kartu a počet sil na hrací ploše se vyrovnal. Ne však na dlouho. Blerim Džemaili uviděl za likvidační faul rovnou červenou a Janov měl opět převahu. Grifové už ale další branku nepřidali a v Boloni zvítězili nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - FC Crotone 2:1

02.10.2016 15:00

Góly: 38. Davide Di Gennaro, 56. Simone Padoin - 90+1. Adrian Stoian

Cagliari zvládlo důležité utkání s Crotone, když vyhrálo 2:1. Hosté tak nadále čekají na výhru a s jedním bodem jsou beznadějně poslední. Branky domácích obstarali Di Gennaro a Padoin, snížení hostů zajistil z velké dálky Stoian.

Začátek utkání žádný zajímavý okamžik nepřinesl. Až ve 25.minutě se opřel z první do míče Tachtsidis a golman Cordaz musel rychle na zem. A jakoby Crotone nemělo svých starostí dost, musel pro zranění předčasně střídat kapitán Claiton, kterého nahradil Dussenne. Domácí neměli nikterak drtivou převahu, přesto šli ve 38.minutě zaslouženě do vedení. Z poměrně velké dálky se opřel do míč Davide Di Gennaro a trefil přesně cíl - 1:0 pro Cagliari.

Domácí tedy vyhráli první poločas nejtěsnějším rozdílem a v průběhu druhého dějství přidali veledůležitý druhý gól. Nejprve Di Gannero krásnou kolmicí vyslal do šance Borriella, ten trefil břevno ale míče se ještě zmocnil Simone Padoin a prudkou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Dvacet minut před koncem předvedli krásný fotbalový moment aktivní Di Gennaro s brankářem Cordazem. Prvně jmenovaný zakončoval a druhý perfektním skokem šanci zlikvidoval.

Cagliari pak drželo výsledek co to jen šlo, ale v nastavení povolilo soupeři snížit a ještě zápas zdramatizovat. Stoian si všiml vyběhnutého Rafaela a z velké dálky ho přeloboval. V neprospěch Crotone však hrál čas, kterého už bylo velmi málo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 1:0

02.10.2016 15:00

Góly: 9. Andrea Petagna

Neapol k překvapení mnohých naprosto nezvládla duel s Atalatnou a nechala jí doma všechny tři body. Partenopei se dokonce ani jednou netrefili a domácím stačila k výhře jediná branka. Tu měl hned na začátku utkání na svědomí mladý útočník Petagna.

Neapol chtěla odpovědět na výhru Juventusu Turín, který hrál po obědě a vyhrál. Jenže to ji dostalo pod tlak, ze kterého se Neapol nevymanila. Trenér Sarri přitom neobměnil kádr zase tak moc, aby se hráči mohli stěžovat na nesehranost. Nastoupili i hráči jako Koulibaly, Reina, Milik, Hamšík, Jorginho nebo Hysaj. Kromě Insigneho nastoupil také mladý Polák Piotr Zieliński. Domácí spoléhali na zálohu v podání Conti, Freuler, Gagliardini, Kurtić a Dramé, do útoku se postavil mladík Petagna.

Neapol se hned od úvodu do svého soupeře pěkně pustila. Insigne rozehrál přímý kop a jen o kousek minul bližší tyč, chvíli poté pálil nepřesně Marek Hamšík. Jenže právě v té chvíli domácí udeřili. Kapitán Alejandro Gómez totiž ustál tvrdý souboj a vymyslel krásný centr do vápna. Tam se ocitl Andrea Petagna, kterého obránci hostí nepříliš dobře bránili. A přesnou hlavičkou se prosadil!

Neapol se tak ocitla v situaci, která jí není moc blízká ani známá. Musela dotahovat, i když byla před utkáním jasným favoritem. Po dvaceti minutách málem Neapol srovnala. Callejón obdržel centr na pravou stranu a po chybě obránce vypálil. Jenže brankář Berisha vytasil skvělý zákrok a svůj celek podržel. Mladý brankář musel své umění ukázat také o chvíli později, když se k rozehrávce volného přímého kopu postavil obránce Ghoulam. Také tentokrát si ale věděl rady!

Po půlhodině se do hry dostal také brankář Reina, který sice moc práce neměl, ale už jednou míč ze své brány tahal. Tentokrát mohl znovu, když pálil po rohovém kopu Dramé. Jenže za zkušeného španělského brankáře zaskočilo břevno! Domácí v tu chvíli jasně hráli prim a málem se dostali do další zajímavé šance. Petagna si vyskočil na centr, zblízka však nedokázal zamířit přesně.

Krátce před změnou stran se opět blýskl mladík Berisha, který musel zachraňovat svůj celek po šanci Areka Milika. Mladý polský šutér se náhle zjevil před svým sokem, ale ten jej díky pohotovým reflexům opět vychytal! Neapol prohrávala a trenér Sarri dobře věděl, že musí nastat změna. Tu poslal na trávník deset minut po změně stran, když se hra Neapole stále nelepšila. Své minuty si mohl připsat Dries Mertens, který střídal Josého Callejóna.

Po hodině hry pálil slovenský internacionál Marek Hamšík, jenže přízemní ránu poslal vedle levé tyče domácí svatyně. Slovenský kapitán přispěchal s další povedenou ránou, ale ani ta se mezi tři tyče nevešla. Partenopei plynul čas velmi rychle a Atalanta se připravovala na tlak. Ten ale stále nepřicházel. Brankáře Reinu naopak málem prostřelil mladičký záložník Gagliardini, který pálil z ostrého úhlu. Ani on ale nevstřelil pojišťovací gól.

Neapoli se krátil čas a obrana Atalanty začínala slavit. Ani s přibývajícím časem ji totiž soupeř nijak výrazně nevyzkoušel. Domácím se naopak poměrně dařilo držet míč na svých kopačkách a nepouštět protihráče do šancí. Ani zablokovaná rána Mertense Berishu nevystrašila, na opačné straně takto pálil D'Alessandro. Také brankář Reina mohl zůstat v klidu. Alespoň v tomto okamžiku, protože jinak jej ztráta tří bodů musí hodně mrzet.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Città di Palermo 1:1

02.10.2016 15:00

Góly: 90+5. Bruno Fernandes - 60. Ilija Nestorovski

Sampdoria opět ztratila body a budoucnost trenéra Giampaola je hodně nahnutá. Dnes se jako první prosadili hosté ze Sicílie, když po hodině hry překonal brankáře Viviana Nestorovski. A Námořníkům opět trvalo do posledních vteřin zápasu, než dokázali vstřelit gól.

Sampdoria nechtěla nic podcenit a trenér Giampaolo vyslal na hřiště to nejlepší, co uznal za vhodné. Na hřišti byli hráči jako Regini, Viviano, Linetty, Alvarez, Muriel nebo veterán Quagliarella. Palermo se spoléhalo na silnou středovou linii, do níž spadala jména jako Rispoli, Gazzi, Bruno Henrique a Aleesami. Jediného hrota v podobě Nestorovskiho podporovali Diamanti s Hiljemarkem.

Sampdoria byla v úvodu mírně lepším týmem. Měla ve svém středu i Luise Muriela, který si navedl míč před vápno a pěknou střelou k tyči prověřil pozornost gólmana Palerma, jenže ten jeho pokus kryl. Do střely se chtělo také Rickyho Alvarezovi, který rovněž nemířil vůbec špatně. Doria zcela diktovala tempo hry a udávala hře jasný obraz. Luis Muriel dostal míč na levé straně a poté se prodral až do vápna, kde pálil těsně vedle.

Poté se tempo hry uklidnilo a Palermo se začalo stále častěji a nebezpečněji osmělovat. K vyložené šanci se ale dostat nemohlo. A tak se musel znovu předvést brankář Posavec, který perfektním skokem k tyči zlikvidoval dobře mířenou hlavičku Barreta. Někdejší hráč právě Palerma prožíval skvělé utkání a byla na něm vidět touha ukázat se. První půli uzavřela chyba hostující obrany, kterou vystihl útočící Luis Muriel. Ten ale nechal zazářit jen brankáře Posavece!

Rovněž nástup do poločasu druhého se odbýval v režii Námořníků. Ricky Alvarez se šikovně uvolnil a navedl si míč na střed hřiště, odkud zpoza šestnáctky vypálil. Škoda pro něj i celou Dorii, že mířil těsně vedle! O chvíli později už se málem radoval Luis Muriel. Ten se dostal do vápna a krásnou ranou málem prostřelil brankáře Posavece, jenže ten na poslední chvíli vymrštil svou nohu a balon vyrazil mimo!

Doria v těchto chvílích drtila svého soupeře a byla jasně lepší. Ale jak už to u ní v letošní sezoně bývá, lepší nevyhrává. Právě v té době totiž domácí obránci chybovali. Jmenovitě to byl Silvestre, který ve vápně těsně nedosáhl na centr Aleesamiho, který tak propadl ke zcela volnému Iljovi Nestorovskému - 1:0 pro Palermo a pro Dorii šok.

Pravda, domácí měli asi třicet minut na odpověď, ale letos jsou v těchto situacích pod takovou dekou, že se jen málokdy opravdu zadaří. Trenér Giampaolo přesto bojoval a na trávník vyslal Patrika Schicka s Brunem Fernandesem. Právě jeho přihrávka z pravé strany před vápno málem oslovila Patrika Schicka, který ale v těžké pozici mířil mimo. Přesto se Doria dočkala.

Po tvrdém zákroku na Barreta byl vyloučen Alessandro Gazzi a domácí ucítili příležitost. Tu jim v radost přeměnil střídající Bruno Fernandes, který z druhé vlny parádní ranou prostřelil chybujícího brankáře Posavece! Krásný gól a obrovská radost domácích.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Juventus FC 0:3

02.10.2016 12:30

Góly: 65. Paulo Dybala, 67. Gonzalo Higuaín, 70. Gonzalo Higuaín

Až do 65.minuty drželo Empoli s favorizovaným Juventusem nerozhodný výsledek. Stačila však pětiminutovka a bylo po zápase. Tři góly v rozmezí pěti minut nastřílela argentinská dvojice Dybala -Higuaín.

Juventus měl po celý zápas jasnou převahu a v podstatě byl bezgólový stav v prvním poločase malým zázrakem. Během úvodních dvaceti minut orazítkoval Khedira břevno, Cuadrado zase málem překonal překvapivou střelou Skorupskiho. Ve 35. minutě běžel Cuadrado úplně sám na Skorupskiho, ale polský brankář i tentokrát Azzurri výrazně podržel. Kolumbijský křídelník navíc ve spalování směle pokračoval, před koncem prvního poločasu z vyložené šance přestřelil.

Empoli nemohlo ve druhém poločase podobný tlak ustát. Juventus nicméně po změně stran už tolik nedominoval, přesto dokázal utkání nakonec zlomit ve svůj prospěch. Dybala dostal uvnitř šestnáctky přesnou přihrávku, rychle si zpracoval balón a nekompromisní střelou poslal Starou dámu do vedení! Zároveň tím odstartoval fantastickou pětiminutovku, během které nakonec Bianconeri nastříleli tři góly. Gonzálo Higuaín měl ve středu šestnáctky spoustu času i prostoru, proto zamířil a přesně zakončil - 2:0. V 70. minutě pak vše završil hrubou chybou Zambelli. Higuaín ho obral o balón, zbavil se i Skorupskiho a pohodlně do prázdné branky zakončil.

Juve mohlo vyhrát daleko větším rozdílem. Leminova střela však stejně jako ta Pjacova gólem neskončila. Stará dáma vyhrála na půdě Empoli jednoznačně 3:0 a upevnila si celkové vedení.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SS Lazio 0:3

01.10.2016 20:45

Góly: 28. Ciro Immobile, 54. Keita Baldé, 61. Ciro Immobile

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi Udinese a Laziem. Hosté zvítězili v Dacia Aréně 3:0, když se po hodině hry postupně prosadili Ciro Immobile a Baldé Keita. Prvně jmenovaný se mezi střelce zapsal hned dvakrát.

Nutno dodat, že Lazio zvítězilo naprosto zaslouženě. Hosty přehrálo snad ve všech činnostech. Už v úvodu dějství měli Biancocelesti častěji míč na svých kopačkách a jejich šance postupně přibývali. Keitova rána skončila těsně vedle tyče a ve 28.minutě padl první gól utkání. Přetažený centr vrátil Milinkovič-Savič na vápno do místo, kde stál Ciro Immobile a jeho hlavička už skončila za zády řeckého brankáře Karnezise. Domácí dlouho nemohli hostující branku ohrozit, povedlo se to až po ráně De Pauly, Strakosha však zasahovat nemusel, neboť střela šla vedle tyče.

Zebry chtěly ve druhém dějství výrazně přidat a co nejrychleji srovnat stav utkání. Stal se ale přesný opak. V 54.minutě předvedli Biancocelesti rychlou akci, Felipe Anderson vysunul Baldého Keitu, který si poradil s povyběhnutým Karnezisem a zvýšil pro Lazio na 2:0.Za dalších sedm minut udeřil do nezformované obrany Udine znovu Ciro Immobile a tím bylo prakticky po zápase.

Domácím nebylo přáno ani snížení. Po hlavičce Pericy dobře zasáhl Strakosha. To byla vůbec největší šance domácího celku, která však přišla pozdě. V 77.minutě orazítkoval tyč Lombardi, takže skóre mohlo být s pohledu Zeber ještě horší. Lazio ale už další branku nepřidalo, přesto si veze celkem jasné vítězství.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Chievo Verona 0:2

01.10.2016 18:00

Góly: 76. Riccardo Meggiorini, 85. Roberto Inglese

Verona může v sobotu večer slavit, tamní Chievo se totiž z Pescary vrací se třemi body. Domácí Delfíni sice nepodali špatný výkon, ale zakončení je zradilo. Chievo pak přidalo k dobré defenzívě zásahy Meggioriniho s Inglesem a zvítězilo.

Domácí Pescara chtěla konečně bodovat naplno a sloužit jí k tomu měla silná sestava. Na trávníku se od prvních minut objevili Benali, Caprari, Manaj, Memushaj nebo Crescenzi s Verrem. Hosté přijeli se zkušenou obranou ve složení Frey, Dainelli, Spolli a Gobbi, ofenzivní práce měli na starosti Birsa, Castro, Inglese a Floro Flores.

Chievo bylo jasně lepším týmem a od začátku se snažilo korigovat tempo utkání ke svému prospěchu. V sedmé minutě musel poprvé zasahovat domácí brankář Albano Bizzarri, který likvidoval pěknou hlavičku obránce Dainelliho po pasu od Birsy. Zkušený ochránce tří tyčí Pescary musel do akce také po povedeném úniku útočníka Ingleseho, který táhl protiútok hostí a zakončil jej povedenou ranou!

Pescara se do hry pořádně dostala až po čtvrthodině hry. Za obranu se dostal Rey Manaj, který si zpracoval krásný balon a ostře vypálil. Své reflexy ale předvedl také jistý brankář Sorrentino. Poté Pescara přidala a zdálo se jí, jako by jí narostla křídla. Po dvaceti minutách hry šla málem do vedení díky Memushajovi, který obešel Freye a vypálil na zadní tyč. Těsně vedle.

Hlavní úlohu rozehrávání standardních šancí má v Chievu na starosti Valter Birsa, který skvěle ašel Flora Florese. Jeho střela z voleje ale mířila jen do boční sítě. Stejný hráč na konci první půle nesobecky předal balon spoluhráči Inglesemu, který byl v lepší pozici. Jeho rána by do brány určitě mířila, ale byla zablokována pozornou domácí obranou.

Pescara se tlačila do zakončení od začátku utkání - přeci jen se v první lize zatím spíše trápí. Dnes jí ale nebylo přáno, protože brankář Sorrentino měl svůj velký den. Chytal jednu střelu za druhou a dodával klidu svým nepříliš jistým obráncům. Změna skóre nadešla až ve chvíli, kdy na hřišti působil střídající Riccardo Meggiorini. Dvacet minut před koncem zápasu se totiž právě Meggiorini dostal do zakončení po pasu od Birsy a nemýlil se - 1:0 pro Chievo.

A to byla pro Pescaru velmi složitá pozice, protože Chievo se pyšní skvělou obranou. Takže když už vede, je zatraceně těžké vstřelit mu gól. A aby toho nebylo málo, pět minut před koncem dostala Pescara ránu z milosti. Castro skvěle našel dnes velmi aktivního Ingleseho, kterému vstřelení branky už nedělalo potíže - 2:0 pro hosty. Pescara sice vstřelila v závěru utkání gól, ale protože se předtím Fornasier dotkl balonu rukou, nemohl být správně uznán.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC760115:418
2.SSC Neapol742114:614
3.AS Řím741216:913
4.SS Lazio741213:713
5.Chievo Verona74129:613
6.AC Milán741212:1013
7.Turín FC732213:811
8.Janov CFC63218:511
9.Inter Milán73229:811
10.Cagliari Calcio731311:1310
11.Bologna FC73138:1110
12.Atalanta Bergamo730410:129
13.US Sassuolo73049:129
14.ACF Fiorentina62226:68
15.UC Sampdoria72147:107
16.Udinese Calcio72146:127
17.Delfino Pescara71337:106
18.Città di Palermo71334:86
19.Empoli FC71152:114
20.FC Crotone70165:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (123)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SS Lazio

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pipo123

Som rád že hráči čo dostali šancu nesklamali, či už to je Lukaku, Hoedt alebo Patric, zahrali dosť dobre, snažili sa. Simone sa snaží dať šancu každému a točiť zostavu. Veril som že vyhráme ale 0:3 som nečakal, Ciro je najlepší útočník akého sme mohli získať, on na tom trávniku nechá všetko, síce občas mu lopta odskočí na tribúnu, ale bojuje a snaží sa. FORZA SS

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TOM HORAK

Reagovat
lucius6

Nečekal jsem tahle dobrý výkon.

Reagovat
Pipo123

Inak ešte jedna vec, Milinkovič Minulý rok hral hrozne, veľa fanúšikov mu neverilo a teraz je to nás najlepší hráč,

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
10

nejlepší hráč na světě myslíš..?

Reagovat
FuckT

Hodil tam aj osobne privlastnovacie zameno, teda chyba mu tam iba s namiesto s... Nemam slovensku klavesnicu, budete to musiet pochopit...

Reagovat
10
Reagovat
FuckT

Shiiieeet, to som uz davno nevidel. 10 rokov minimalne, ozivil si mi spomienky.

Reagovat
lucius6

Hrozně zas ne, spíš on nebyl zvyklej na tu pozice, kde se od něj čeká hodně útočení a měl trochu problémy, ale on docela hodně zlepšil práci s míčem a je to na jeho hře hodně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl za srbskou "21" proti Itálii a společně s Gačinovičem si tam dělali co chtěli.Úžasně rychlí s míčem a technicky převyšovali ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Lazio

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/92368/napoli-gain-fans-inter-and-juve-lose-them

There is in general a big drop in those who consider themselves fans of any club, down to 38 per cent from 58 per cent seven years ago.

Reagovat
homeles8

Reagovat
olis

Atalanta zasluzene, gratulacia Juventusu k titulu

Reagovat
Zark

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
10

Reagovat
snuff24

ehm ehm

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zark

"Doufám, že Gasperiniho co nejdřív vylejou, přijde mi rok od roku horší, jde to s ním z kopce."

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud necháš sedět jednoho z nejlepších bránkářů v lize a honíš si ego, pak to s tebou jde z kopce. A porazit dnešní Neapol není žádný kumšt, protože Sarriho hoši si to prohráli sami, bohužel. Gasperinimiu tak či tak odzvonilo. Dřív nebo později poletí.

Reagovat
Zark

Berisha není horší než Sportiello

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdíš ty.

Reagovat
Zark

jak vidíš, tak ne jen já

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není o kvalitě, ale o rozmaru.

Reagovat
Zark

rozmar je ten tvůj výrok nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v nejmenším. Ale mysli si a říkej co chceš. Mě tvá neznalost nepálí.

Reagovat
Zark

no ty víš, ty pseudoexperte

Reagovat
smazaný uživatel

Pročti si věci k té situaci kolem Gasperiniho a Sportiella a třeba se přestaneš chovat jako hlupák.

Reagovat
Zark

tak schválně... objasni situaci kolem Gasperiniho a Sportiella

Reagovat
smazaný uživatel

Projev trochu samostatnosti.

Reagovat
Zark

našel jsem jen to, že měl Sportiello problém, proto chytal Berisha a ten už ho do brány nepustil, to je opravdu vážná situace ... ve fotbale nevídaná

Reagovat
smazaný uživatel

Už před sezonou se mu nelíbilo, že se vedou ohledně Sportiella tahanice (Neapol a Viola) a nikdo nechce dát těch požadovaných tuším 8-10 milionů euro. Sportiello chtěl odejít, chtěl jít chytat výš a hlavně si s Gasperinim nesedli. Gasperini si hlavně maloval, že Sportiello odejde a Berischa bude jedničkou (hostuje s opcí 7 milionů na trvalý přestup).

Gasperini na otázku ohledně brankářů naposledy uvedl, že hodnotí na základě výsledků. Vyzdvihuje Berischu, že má dobrou výkonnost a Sportiello ho zklamal, protože chyboval (druhý gól Sampdorie). Ale už se nezabývá tím, že proti Laziu mu hořela obrana, kdy Sportiello dostal 4 góly, a Laziale si tam běhali jak na tréninku. Nezabýval se tím, že jeho tým proti Sampdorii propadal a nechával se jednoduše přehrávat ve středu hřiště. Pro Gasperiniho je vždy snazší jít po jednotlivcích, než aby se zabýval tím, co opravdu nefunguje.

Před utkáním s Cagliari Sportiello měl nějaké problémy (záhadné zranění, nikdo o ničem nevěděl), ale na lavičce byl, stejně tak i následně s Palermem. V obou zápasech Atalanta prohrála, Cagliari 0:3, Palermo 0:1. Na jednu stranu se Berischy za porážky zastal, na straně druhé sjede Sportiella. Ale vše uhladí tak, že Sportiello potřebuje dobrou konkurenci a Berischa mu pomůže se ještě zlepšovat. Vlk se nařal a koza zůstala celá.

Chce Sportiellovi jen udělit políček, nic jiného. Stejně tak to dělal s Pinillou, který chtěl v létě odejít, ale protože se jiným týmům, které ho měli jako záložní variantu, nepodařilo dokončit jiné přesuny, tak zůstal v Bergamu.

Gasperiniho jsem vždycky uznával jako skvělého trenéra, v Janově se mi líbil. Ale rok od roku je vyčpělejším. A dnešní vítězství nad Neapolí na tom nic nemění.

Reagovat
Zark

scéna kvůli ničemu vlastně, takovou věc bys našel u každého trenéra, takže tvoje přehnaná averze zase pěkně zveličená, a přesně něco takového jsem čekal. Gasp rozhodně rok od roku horší není, pořád parádní trenér pro Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli si co chceš. Zrovna Tvůj názor mě absolutně nezajímá.

Reagovat
Zark

spíš to vidím tak, že si honíš ego na italech a on ti sáhl na oblíbence Sportiella

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Stejně tupou dedukční metodou mohu dojít já k tvému "Berisha není horší než Sportiello". Dožeň učivo z posledních týdnů kolem Sportiella, Gasperiniho a celé té situace.

Reagovat
Pipo123

Až tak ma to neprekvapuje, Sportiello má často zlé zápasy, proti nám dostal dva góly ktoré mal mať a takých zápasov mal v poslednej dobe viac. Jasne ona celková hra Atalanty nie je nič moc, ale toto je možno také varovanie pre Sportiella. Já mám u neho dojem že sa zasekol a moc nenapreduje, po sezóne už musí ísť vyššie, tá Fiorentina by bola ideálna a musí dokázať že na to má, mňa ale v poslednej dobe svojimi výkonmi hodne sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se chceš posouvat dál v Atalantě? Za špatně organizovaným týmem by měli problémy i Buffon s Neuerem. A Atalanta je ve špatném stavu. Zlatě za Edyho, než to šlo taky do kopru. Sportiello už měl být dávno pryč. Ale Violu řídí držgrešle a Neapol potřebovala posilovat na jiných místech, než aby dávala 10 milionů za brankáře. Jo, proti vám tam měl mít první a druhý gól, ale podívej se, co tam předvedli jeho spoluhráči. On tým nepodržel, ale na druhou stranu, jeho spoluhráči působili v obraně tragicky, nebránili. Tam jste předvedli super vítr. Jinak mám radost z Cira, pěkně mu to šlape, 15 gólů by měl dát jako nic.

Reagovat
Pipo123

Tak v tom zápase pôsobili Sportiello aj Marchetti ako amatéri, to bola hrôza čo pustili za góly. Berisha robí jednotku v Atalante, pritom podľa mňa mal chytať už za Lazio, Marchetti aj Sportiello majú veľkú kvalitu, ale tých chýb vedia spraviť viac než dosť, ak by neboli taliánskymi hráčmi tak dám ruku do ohňa žeby nechytali tak dlho v základnej zostave. Za mňa je Berisha lepší brankár než Marchetti, takže som rád že chytá v Atalante, ale tak nejak dúfam že po sezóne sa vráti a bude u nás jednotkou, on síce tiež spraví občas chybu, ale vie chytať výborne penalty, vo vzduchu je istejší, má lepšiu kopaciu techniku, takže teraz mám takú dilemu že komu viac držať palce, Sportiella aj Berishu mám rád, takže nech ich Gasp každé kolo strieda

Reagovat
FuckT

Normalne by som si pozrel statistiku, ze kolko z tych zapasov co sme nevyhrali hral zaklad Insigne. Lebo ono sa to nezda, ale nech mi nikto nehovori, ze dnes cez neho neislo kym hral 90% sanci, cize 90% nasich sanci islo do pice.

Reagovat
Spalovač šancí

V 7. kole rozhodnuto o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

to len svedci o urovni Serie A

Reagovat
Fridgiee

*Juventusu

Reagovat
olis

#Sarri: "Pagato le energie spese in Champions League. La Juve è di un'altra categoria"

doriti a naco mu potom ADL nakupil tolko hracov na rotaciu, to mohol radsej zacat stavat novy stadion....

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri by měl vystoupit ze svého provinčního stínu. Hráčský materiál máte skvělý, je třeba ho jen využít.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nevěš hlavu, Juventus zatím titul nemá. Zatím hrajeme hrozně a dneska jsme vyhráli v první řadě díky tragickému Empoli, kterému by naložil kdokoliv. Allegri zatím těžce chrápe. Kdyby naši soupeři hráli v úvodních 7 kolech stejně jako ti vloni, tak těch 18 bodů nemáme ani v nejmenším.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme titul, ale nebyl bych vyloženě nějak při zdi, myslím že na 90% ho vyhrajeme, nikdo nemá tak širokej kádr jako Juve, což je naše ohromná výhoda, Neapol by ho možná měla, ale Sarri se bojí a za druhé Pipitu, hráče který dá skoro 40 golů nemůžou nahradit, prostě nemůžou.To by nesměli koupit Milika, ale hráče jako Griezman,Ronaldo,Aubameyang, tím neříkám že Milik je špatnej, je to kvalitní fotbalista ale Pipita patří mezi top třídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Procenta předpokladů mě nezajímají. Mě zajímá, co předvedeme na hřišti. A že bych si v tom za posledních 7 zápasů v lize a 2 zápasy v LM liboval, to se říct nedá. Body bereme, ale hrajeme špatně. A pokud vytrváme ve špatné hře, bodů ubyde. Třeba loňské Empoli by nás dneska, s naším dnešním výkonem, porazilo. Slovo titul mě navíc v tuhle chvíli vůbec nezajímá. Přece jen, do konce je ještě 31 kol.

Reagovat
olis

ale vidiet ze si s tym nabitym programom dokazete poradit lepsie, aj ked nehrate dobre tak trpezlivo viete vyckat a na konci rozhodnut, proste to je ta mentalita o ktorej sa stale hovori, u nas sa teraz budu dobre zapasy striedat so zlymi castejsie ako minulu sezonu a narozdiel od vas sa nam ich asi tolko nepodari vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Dát čtyřku nezkušenému Dinamu a trojku zdecimovanému Empoli mi fakt na optimismu nedá. Tu silnou mentalitu jsme měli předvést na Interu a udržet výsledek 1:0, stejně jako jsme měli sestřelit Sevillu a ne s ní plichtit. U Sarriho mi přijde, že je trochu ustrnulý a i kdyby měl lavičku dvakrát tak širokou jako nyní, tak stejně bude prosazovat ty samé tváře a nebude moc rotovat. Doufám, že moc ztrácet nebudete a vylepšíte ten přístup, protože bych rád, aby ten souboj o titul měl říz.

Reagovat
olis

uvidime, este trosku dufam ze sa cez repre pauzu povenuje novacikom v time aby ich mohol po repre pauze pravidelnejsie nasadit ale nejake velke zazraky asi tazko ocakavat

Reagovat
panca

pipita da minimalne 30 golu

Reagovat
GEGE

Petagna

Reagovat
Kaka14

tak s tou farmou Juventusu sme to riadne otocili..... toto som uz dlho od nas nevidel, hadam nas to nakopopne do dalsich zapasov

Reagovat
CubONE

Tak ako pri Locatelliho gole som nekrical uz dobre dva roky

Reagovat
cervo

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 1:3 jsem mel tuseni, ze to otocime...vubec nevim proc ale mel

Veledulezite body!!

FORZA MILAN

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Niang ať hraje, jak hraje, statisticky je to čtyřlístek. Montolivo na registovi nás už 3 roky strašně bolí. Vždyť i nejslavnější časy ve Fiorentině odehrál na mezz'ale a po přesunu do středu šel herně dolů. Tam prostě leží řešení..., jen najít hráče, který ten gordický uzel rozsekne.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

AC necakane proti Laziu, Fiorentine a Sassuolu 2 vyhry 1 remiza problem je ze dokazu stratit aj proti crotone, tak ako minuly rok ked proti najhorsim 3 klubom vyhrali zo 6 zapasov len jeden krat tuto sezonu to zarucene bude jeden z najzabavnejsich klubov SA.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas herne aj na sance vyrovnany, ale s trochou kludu v konecvke mohlo AS vyhravat. Minimalne Florenziho sanca mal byt gol. De Rossi je moj najoblubenejsi def.zaloznik, ale on je minmalne v tomto zapase brzda AS, mal by byt presunuty asi na lavicku a hravat stopera ked tak. Co je s Radjom?

Zatial krasny zapas! !!! FORZA ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ups

Reagovat
smazaný uživatel

La Dea!

Reagovat
Alberto Aquilani

Džeko >>>>>>>>>>>>> Icardi

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Spalovač šancí

Holt zocelený kaprligou

Reagovat
Pipo123

Táto sezóna vyzerá dosť vyrovnane, jasné je to ešte len 7 kôl, ale tie zápasy sú dosť zábavné

Reagovat
Spalovač šancí

Vyrovnané až na Juve

Reagovat
Pipo123

AC Milán má zájem o Balde Diao Keitu. Senegalský ofenzivní hráč se s Laziem stále nedohodl na prodloužení kontraktu, čehož by chtěl údajně využít konkurenční AC Milán, pro který má být prioritní posilou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za slusnou cenu bych ho klidne prodal. Dulezity hrac to pro nas neni a nevidim duvod, proc by se nedal nahradit. A z tech penez by snad mohlo neco zbyt na defensivniho zaloznika, ktereho nutne potrebujeme vzhledem k Bigliove zdravi.

Reagovat
Pipo123

5 zapasov a 2 goly, 2 asistencie. On bude hrat este lepsie, musime ho udrzat

Reagovat
smazaný uživatel

V zapasech proti slabsim souperum. Pokud AC nabidne rozumnou castku, at jde. Uz jenom kvuli tomu, co predvedl v lete.

Reagovat
Milan.B

dobry hrac hej??

Reagovat
Pipo123

Já mám najradšej Andersona, ale Keita má ešte viac talentu, len má trochu hlavu v prdeli. Ale ja napriek tomu túto sezónu odohral 5 zápasov, s toho iba dva x v základnej zostave a má dva góly + dve asistencie. On mi pripomína Candrevu, strašne hraje na seba a snaží sa dať za každú cenu gól, pritom zahodí kopec šancí, ale tento rok sa ukazuje už v lepšom svetle, čo ho stavia vyššie od Candrevu je ale technika ktorú má super.

Reagovat
Milan.B

diky

Reagovat
lucius6

Za 50 mega bych ho nechal jít, jinak mimo Itálii bych bral i nabídky kolem 40 mega, ale nevidim nutně důvod ho prodávat, on ještě půjde nahoru, ale časem stejně bude muset odejít, důležitá je suma a to, co nám ještě pomůže dokázat.

Reagovat
Jajinek

Nikdy bych neřekl, že to napíšu, ale snad dostane De Boer šanci s tím týmem dlouhodobě pracovat, klidně i přes zimní pauzu. Když odhlédneme od EL, na kterou zcela jasně serem, tak se po dlouhé době na ten fotbal dá dívat. Ano, jsou tam věci, které prostě ten týn sráží, individuální chyby, dnes ta poslední standardka, ale člověk tak aspoň může věřit, že ten zápas někam vede. Pamatuju poslední dobou dost odevzdané výkony proti Juve nebo v Římě, tohle to nebylo. Uvidíme, co bude dál. Ta špička je vyrovnaná a od druhého místa dál se bude dát hrát i se ztrátami.

Banega je prostě fantastický. Až bude J. Mario zdravej, ten střed bude dobrej.

Dnes gratulace do Říma, možná by tomu slušela remíz, ale asi zasloužená výhra a rozhodně kvalitní zápas.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ale tomu pomohlo to ze obidve obrany su dost derave, tak tie sance preto aj vznikali. ked som dnes videl JJ tak som rad ze sme ho poslali prec, celkom tam zmatkoval

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak veru keď bude Joao Mário fit tak tá záloha by mala fungovať tak ako to bolo s Juve

Reagovat
smazaný uživatel

krasny tyzden mame za sebou. to je az tragedia ako dokazeme hracom supera tvorit sance.

henten kamen z Fantagira neviem naco dava hrat dvoch hracov do zakladu, ktori niesu 100% aby si potom na nich minul striedania, da tam zdeptaneho Jovetica, ktory asi sam nechapal, ze dostal sancu.

pozitivum je dnes Banegov vykon, skoda ze sa k nemu nik nemal zaujem pridat. Handa krasny zakrok ku koncu.

ale celkom netypicky zapas na taliansku ligu fakt, kludne 5:3 to mohlo skoncit.

este par takych zapasov ako tieto, a mozeme sa opat sustredit uz na buducu sezonu zacat.

Reagovat
Nuno čomes

Je to špatné, dopředu to je na náhodu, pokud něco nevymyslí Ever. Dozadu o tom ani nebudu diskutovat. Nemáme stopera a nemáme ani beky. A u Handy nevis, jak moc se ten den na to zase vysere. Nejsem z něho nadšen vůbec jako většina tady. 7. kolo a z toho jen tři výhry je málo. Pokud zvládneme vyhrát náhodou dva zápasy, tak stejně další dva bud zremizujeme nebo ztratíme, což je o ničem. Hlavně když máš v kádru rádoby hvězdy Jovetic, Brozovic, Kondogbia, pak kamikaze a toho kokota bývalého kapitána ani nezminuju. Letos opět bez LM.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechce sa mi to nejak hodnotiť, bolo tu už popísané všetko, ale vypichol by som pár hráčov:

STROOTMAN: Po tom slabom začiatku hrá posledné zápasy vo výbornej forme. To je presne ten rozdielový záložník, ktorý nám 2 a pol roka chýbal. Vôbec nesúhlasím s tymi výkrikmi do tmy, že nám chýba Pjanic. Tá hra je kreatívna aj bez takého typického "technika".

SZCZESNY: Vyčapal ďalšie víťazstvo, Spalletti zas nie je kretén, ako tu majú mnohí tendenciu písať. Tiež by som už pomaly začal stavať Alissona, ale Poliak chytá znova formu a Spalletti vie, že je dobrý.

DŽEKO: Vlastne nič, bol dnes výborný, muž zápasu, ale bojím sa, že v ďalšom zápase bude znova hrozný

JESUS: Hodne solídny výkon. On možno síce často pôsobí nemotorne a tak, ale dnes si cez neho Candreva ani neprdol. Je výbušný, vyhrával dnes súboje a Floremu to tam v 1. polčase namazal na chleba.

FLORENZI: Už jak Spal v zime prichádzal, hovoril som, že Florenzi je najideálnejší "nuovo Perrotta". Síce bol nenápadný, ale uňho začala 1. golova akcia, doplňal obranu, chodil do subojov, robil priestor Džekovi a krídlam. Príde mi tam oveľa prirodzenejší ako Nainggolan.

Reagovat
Pettirosso

Danka bych dal na stopera..minimálně do doby, než se někdo vrátí a do středu postavil Nainggolana se Strootmanem, tím se uvolní místo pro Florka na tom vašem divným trequartistovi.

Btw co ten zázrak Gerson vůbec, koukám že moc šancí nedostává?

Reagovat
Largo

A když dostává, tak hraje minimum. Hlavně že jeho agent říkal, že hostování nepřipadá v úvahu, protože je ready na první ligu

Reagovat
Pettirosso

Prave, na to jakej okolo sebe delal hype, tak vubce nic. Klasicky brazilsky hvezdicky

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Alberto Aquilani

Spalletti chce z neho spraviť mezz´alu. Hovoril, že sa na trequartistu do Talianska nehodí, že má pak tendenciu držať zbytočne veľa loptu a on tam chce niekoho ako je Nainggolan, ktorý uvoľňuje priestor ostatným. J

Reagovat
Alberto Aquilani

*Je však fyzicky silný a podľa všetkého aj celkom inteligentný. Hral polčas v Plzni, kde toho síce moc neukázal, ale nekazil, hral LCM a poctivo sa vracal dozadu, vypĺňal priestory. Keď sa trochu osmelil bolo vidieť, že futbal hrať vie. Vraj je teraz ale na tom horšie so sebavedomím, čakal viac minút.

Reagovat
Pettirosso

Ok, dik.

Reagovat
Lech

Salah ale měl zůstat, ElS nic nepředvedl

Reagovat
Airus

Max prý chce přivést Rakitiče na posílení zálohy

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Jasný že to nebude levný/lehký (možná nemožný), když teď v Barce hraje tak důležitou roli Ale mě se hlavně libí ten nápad. Po Matičech, Gustavech, Witslech je představa nákupu dobrých a užitečných hráčů osvěžující

Reagovat
panca

v AC chteji ronalda a mame nianga

Reagovat
Airus

Za tři roky možná přijde

Reagovat
panca

to bych se nedivil, ale uz bude na urovni niang

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

z pozapasovych rozhovor vychadza, ze vsetci od FdB cez Banegu a Santona hovoria o blbych chybach co nas stali vitazstvo a ze sa z nich musime poucit. Suhlasim, len tieto vety sa opakuju uz nejak moc casto, uz by to mohli dat do praxe.

sice ako som FdB mal rad ako hraca, tak teraz ho nenavidim ako trenera, tak ako pisal Jajinek asi mu treba dat ten cas, tim ma dobry a momentalne na trhu asi nie je ziadny dobry trener volny, teda mozno Bielsa ale tak ten je tak trochu psychopat.

Reagovat
snuff24

Za mě neměnit trenéra, těch změn už bylo tolik, že to fakt nemá smysl.Určitě bych mu dal celou sezonu pokud samozřejmě zas nebudem hrát někde dole o udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Tým má dobry" Hlavne ta obrana je excelentni. Murillo, Ranochia top!

Reagovat
smazaný uživatel

porovnavam to s poslednymi rokmi co sme predvadzali ty kucka

Reagovat
Pipo123

Tak já tu chválim Simoneho za šancu pre Lukakuho a ono za to môže hmyz

Lazio opanovalo včerejší ligový duel na hřišti Udinese (3:0), do zápasu však nezasáhl Ştefan Radu. Rumunský obránce nehrál kvůli bodnutí hmyzem, neboť hrozilo, že by díky užité kortizomu neprošel antidopingovou kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
lucius6

To zní trochu ehm. "podezřele"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele