Serie A - souhrn 5. kola

27.09.2014, 20:09, aktualizováno 29.09.2014, 23:02
Komentáře a souhrny
Udinese přestřílelo Parmu a vrací se na třetí příčku před Sampdorii, která uspěla v derby na hřišti Janova. Lazio vyhrálo v Palermu. AS Řím porazilo Hellas Verona, na čele tabulky se však příliš neohřálo. Ve večerním zápase totiž úřadoval také suverénní Juventus, který se činil na půdě Atalanty. Po třech zápasech se výhry dočkala Neapol, Inter doma vyhořel s Cagliari...

Città di Palermo - SS Lazio 0:4

29.09.2014 21:00

Góly: 45. Filip Đorđević, 75. Filip Đorđević, 83. Filip Đorđević, 90+3. Marco Parolo

Lazio si odváží tři body ze Sicílie, ačkoli minimálně v první půli byly síly na obou stranách barikády vyrovnané. Tým z Věčného města ale tvrdě trestal chyby Palerma, kterých se Iachiniho svěřenci zkrátka nevyvarovali. Hattrickem se blýskl Filip Đorđević.

Po delších úvahách, co vlastně s míčem, to z dálky zkusil Edson Braafheid, ale brankář Sorrentino jeho pokus viděl již dlouho dopředu a neměl problémy s jeho chycením. Po parádní akci Palerma se domácí útočník Paulo Dybala dostal na hranici velkého vápna a najednou se ocitl ve velké šanci. Brankář Federico Marchetti jen sledoval, jak míč míří těsně vedle tyče.

Franco Vázquez se na velkém vápně skvěle uvolnil, ale střela mu nevyšla a Marchetti opět neměl zásadní problém. Ten ale mělo Lazio, kterému se vůbec nedařila kombinace. Pokusy o napadání sice občas někdo z útočníků Biancocelesti pomálu realizoval, ale Palermo bylo rozhodně aktivnějším týmem. Franco Vázquez byl dnes večer hodně vidět, ale ani jeho rychlé nohy a míčová technika mu nezaručily gólové úspěchy. Včas totiž zasáhli obránci Lazia.

Palermo dál tlačilo, ale stačila jedna chyba a veškerá snaha přišla vniveč. Po centru před branku propadl míč na malé vápno, kde se ocitl Filip Đorđević, jenž je v těchto vodách jako doma. Lazio se díky jeho přesnému zakončení mohlo radovat z důležité trefy, která přišla v nejpotřebnější chvíli. Palermo bylo šokováno a do šaten mířilo jako prohrávající tým.

Do druhého poločasu vstoupili nebojácně hosté z Věčného města. Reprezentant Candreva utekl po pravé straně, odcentroval a sledoval, jak obránci před zkušeným Sorrentinem odvracejí míč na rohový kop. Mladík Paulo Dybala přicházel do Itálie jako velký talent, který po chvíli upadl v zapomnění.

Tvrdé souboje ve druhé lize mu ale evidentně prospěly a po odchodu Abela Hernándeze se na Dybalu upírá největší pozornost ze všech útočících hráčů Rosanero. Také po změně stran se Dybala nemazlil s míčem příliš dlouho a tvrdě vypálil. Marchetti byl ale na svém místě a zabránil vstřelení gólu. Dvacet minut před koncem se do velké šance dostalo Palermo, když si Luca Rigoni naběhl do vápna, ale z bezprostřední blízkosti branku Lazia trestuhodně minul. Tohle si bude vyčítat ještě hodně dlouho. Byl sice v těžké pozici, ale snad ze dvou metrů měl určitě zakončovat lépe.

Filip Đorđević zakončil z malého vápna patičkou, ale Stefano Sorrentino vytasil parádní zákrok a míč vyrazil. Domácí brankář se rychle zorientoval a výborně zlikvidoval i bezprostřední dorážku! Na opačné straně kontrovalo Palermo Vázquezem. Ten hlavičkoval z malého vápna, ale pozorný Marchetti dnes exceloval a protihráče skvěle vychytal. Fatální chyby v závěru připravily Rosanero o možnost dramatické zápletky a naopak římské Lazio konečě zabralo. Druhou branku v utkání vstřelil Filip Đorđević, který si elegantní "zasekávačkou" poradil s dotírajícím obráncem před sebou a míč napálil pod břevno!

Brankář Sorrentino si musel připadat jako ve zlém snu, protože o pár minut později se Đorđević dostal k míči potřetí a chybu obránce z velkého úhlu šikovně potrestal. Někdejší hráč Nantes přišel do Lazia zadarmo a prezident Claudio Lotito si dnes večer musel mnout ruce. Nová posila dnes naprosto excelovala - 3:0.

Zdevastované a frustrované domácí mužstvo toužebně očekávalo konec utkání, ale Marco Parolo mu zasadil ještě jeden úder. Poslední branka dnešního utkání padla v závěru zápasu, když se po skrumáži těl v pokutovém území prosadil právě italský záložník.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Parma FC 4:2

29.09.2014 19:00

Góly: 28. Antonio Di Natale, 45. Antonio Di Natale, 58. Thomas Heurtaux, 84. Cyril Théréau - 22. José Mauri, 45+4. Antonio Cassano (pen.)

Pohádka pod trenérem Stramaccionim nadále pokračuje, Zebry podaly další skvělý výkon. Po čtyřech brankách ve vlastní síti ale to samé nemůže říct Parma, která zatím prožívá sezonu hrůzy. Po pěti zápasech jsou Ducali až na předposledním místě se třemi body na kontě.

Celky Parmy i Udinese se v prvních minutách přetahovaly o míč, aniž by jejich úsilí vedlo k pohledné akci. Poprvé se do vápna soupeře podívala Parma díky Cassanovi, který skvěle našel nabíhajícího mladíčka Josého Mauriho. Ten ale mířil těsně vedle. Myslím, že maličký záložník má před sebou zářivou budoucnost, protože ačkoli není nijak vysoký - má pouhých 168 centimetrů - je obdařen skvělým čtením hry a vynikající technikou. Ročník 1996 se navíc učí od hvězd jako Antonio Cassano. A že si troufne i na věhlasnější kolegy, ukázal dnes večer.

Jorquerova nepříliš razantní rána končí v Karnezisově moci. Udinese se pokoušelo jít do vedení prostřednictvím kapitána Antonia Di Nataleho, ale zkušený útočník na míč nakonec nedosáhl. Udeřila naopak Parma. Skvělý pas od Antonia Cassana zužitkoval mladík Mauri, který se s míčem otočil a trefil přesně k levé tyči domácí svatyně. Osmnáctiletý středopolař dnes vstřelil svou premiérovou trefu - 1:0.

O další ránu se pokoušel i De Ceglie, který sice mířil správným směrem, ale příliš nad břevno. Až po necelé půlhodině hry se Zebry dostaly k centru do pokutového území. Na ten si naběhl Badu, který skvěle načasoval svůj výskok a posunul míč na Antonia Di Nataleho, který se s ničím nerozpakoval a napálil míč přes padajícího Antonia Miranteho.

Hosté mohli jít opět do vedení, ale proti byl Karnezis. Orestis Karnezis musel zasahovat také proti další ráně mladíka Mauriho, který pálil bez přípravy. Pozornost tohoto brankáře vyzkoušel také Antonio Cassano. Velký šok přišel pro Parmu o chvíli později. Po nahrávce ze strany a skvělém vynechání míče od Cyrila Thereaua se k balonu dostal na malém vápně Antonio Di Natale a minutu před koncem první půle poslal domácí do vedení.

Stále to ale nebylo vše, protože Parma vytáhla ještě jeden trumf, aby utkání zdramatizovala. Pronikající Mauri byl faulován v pokutovém území a sudí Calvarese nařídil pokutový kop. Navíc udělil kartu Widmerovi, což je pro obránce vždy velká nepříjemnost. Ještě větší mělo celé Udinese na krku po kopu Antonia Cassana, který si postavil míč na značku a skvělý lobem překonal brankáře Karnezise - 2:2.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, když se Kone prohnal až před Miranteho, načež z velké blízkosti střílel. Jeden ostrý centr se snášel na bránu Miranteho snad každou minutu, což Parmu viditelně zneklidnilo. Její hráči ale nedokázali aktivní domácí nijak překvapit či neutralizovat. A zřejmě životní moment zažil Thomas Heurtaux, který si naběhl na centr do vápna a předvedl něco mimořádného - vyskočil do vzduchu zády k bráně, švihl ve vzduchu nohama a jeho "nůžky" trefily přesně roh Miranteho brány!

Velká pohroma potkala hosty po patnácti minutách. Trenér Roberto Donadoni se sice pokoušel střídat a poslat na hřiště čerstvé síly, ale ani to by mu nezaručilo, že jeho kádr zůstane v plném počtu. Po ostrém faulu totiž viděl druhou žlutou kartu záložník Acquah. A z hlediska jasné fotbalové matematiky nemohlo následovat nic jiného. Acquah byl vyloučen a jen ze šatny sledoval poslední zásah Zeber. Cyril Thereau měl sice v nohách téměř pětaosmdesát minut, ale přesto dokázal aktivně vypíchnout míč protihráči, postoupil s balonem u nohy do pokutového území a technickou ranou poslal Miranteho do sítě počtvrté! Stramaccioniho lék, zdá se, funguje bezvadně, Zebry jsou třetí.

Více informací k zápasu

Janov CFC - UC Sampdoria 0:1

28.09.2014 20:45

Góly: 75. Manolo Gabbiadini

Janovské CFC nakonec prohrálo, slavné derby přístavního města skončilo nejtěsnějším možným rozdílem. O jediný gól se postaral talentovaný útočník Manolo Gabbiadini, který rozhodl ostře sledované utkání.

Slavné Derby della Lanterna přišlo ve vhodnou chvíli. Ani jeden z týmu neexceluje, takže tři body by pro každého z týmů byly vítaným výsledkem. Nakonec se ze tří bodů radují hosté, i když vzhledem k vývoji by možná utkání více slušela remíza.

První vážné komplikace pro tým trenéra Siniši Mihajloviće se staly po dvanácti minutách, když se zranil Vasco Regini. Jeho místo zaujal Djamel Mesbah. V obraně exceloval mladík Alessio Romagnoli, který přišel do Dorie na hostování z římského AS. Chilský útočník Mauricio Pinilla se dostal k centru z levé strany, jeho hlavička pořádně protáhla brankáře Viviana, který musel vytáhnout skvělý zákrok, aby zneškodnil povedenou ránu soupeře.

V prvním poločase si ani jeden z týmů nevypracoval vyloženou příležitost, takže se před očima diváků odehrávala poměrně neatraktivní půlhodina hry. Pěkný centr Mesbaha se zakroutil pěkně do šestnáctky, kde nechybělo opravdu mnoho, aby se k balonu dostal Eder. Obránci janovského celku si ale poradili.

Obránce Antonelli se dostal až do vápna, ale zde svým pasem nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Na pěkný centr Palomba naskakovala hned dvojice hráčů Sampdorie, ani jeden z nich ale na míč nedoskočil. Aby CFC zvýšilo své šance na bodový zisk, poslalo na hřiště záložníka Andreu Bertolacciho, který vystřídal Nicolase Burdissa. Mnoho štěstí to ale Grifům nepřineslo.

Téměř vzápětí se totiž prosadil Manolo Gabbiadini, který poslal po standardní situaci míč do vápna tak brilantně, že se jej nikdo ze spoluhráčů ani protihráčů nedotkl. S tím ale brankář Mattia Perin nepočítal, takže pustil míč až za svá záda - 1:0.

Stefano Okaka Chuka to zkusil z těžké pozice. Jeho střela ale prošla daleko mimo svatyně Janova. Střídající hrdina Manolo Gabbiadini sice hřiště opustil, ale jeho náhradník Gianluca Sansone se mohl zapsat do statistik zápasu. Jeho střela ale nakonec mířila mimo tři tyče. Další branky jsme se mohli dočkat na druhé straně, když si na míč do vápna naskakoval Mauricio Pinilla. Zkušený útočník Pinilla, po jehož hlavičce se míč snášel přesně k tyči, ale narazil na brankáře hostí. Brankář Viviano totiž předvedl skvělý zákrok a konečky prstů míč vyrazil.

Střídající záložník Nenad Krstičić se pokoušel zakončovat, ale neuspěl. Podobně se vedlo také Mauriciovi Pinillovi. A protože se Pinillovi lépe nevedlo ani napodruhé, končí Derby della Lanterna těsnou výhrou hostí. První janovské derby v sezoně bylo rozhodnuto jedinou brankou, kterou v závěru vsítil Manolo Gabbiadini. Mladý útočník potvrdil slova trenéra Mihajloviće o tom, že by mohl být rozdílovým hráčem.

Více informací k zápasu

Turín FC - ACF Fiorentina 1:1

28.09.2014 15:00

Góly: 62. Fabio Quagliarella - 78. Khouma Babacar

Před zápasy Evropské ligy se celky Turína a Fiorentiny rozešly ve vzájemném utkání smírně 1:1. Domácí vedli zásluhou Quagliarelly, ale čtvrthodiny před koncem zařídil dělbu bodu Babacar. Obě branky padly až ve druhém poločase.

Granata v minulém kole zvítězila, kdežto Viola jen remizovala bez branek se Sassuolem. Oba týmy pak provází jisté střelecké trápení.

Začátek utkání byl z obou stran opatrný a na vážnější šanci se muselo čekat. Ve 27. minutě práskl do míče Quagliarella a Neto měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil nad břevno. Na druhé straně se pokusil o průnik Babacar a když postupoval sám na brankáře, činit se musel belgický brankář Gillet! Opora Granaty se předvedla i záhy, kdy se odhodlal ke střele Kurtič. Souboj brankářů pokračoval 40. minutou, Quagliarellovu levačku zlikvidoval Neto. V Turíně se rozhodně nehrál špatný fotbal, obě strany měly solidní příležitosti, jenom scházela branka.

Také ve druhém dějství se bylo na co koukat, proti Iličičovi zasáhl Gillet a Darmian netrefil branku. Bezbrankové skóre se změnilo až v 62. minutě. Quagliarella převzal uvnitř šestnáctky balón, obtočil se s ním a přesně vystřelil - 1:0 pro FC Turín. Fiorentina si schovala odpověď na 78. minutu, Bernardeschi kolmicí vyslal Babacara, který se zbavil brankáře a střelou do prázdné srovnal na 1:1. Další branka už nepadla, remíza je vzhledem k průběhu utkání pro oba celky spravedlivá.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 1:4

28.09.2014 15:00

Góly: 18. Daniel Osvaldo - 10. Marco Sau, 29. Albin Ekdal, 34. Albin Ekdal, 44. Albin Ekdal

Serie A si pro fanoušky calcia připravila skvělou podívanou. Inter Milán byl v utkání s Cagliari jasným favoritem, ale dnešní duel naprosto nezvládl. Trenér Zdeněk Zeman konečně předvedl, že jeho týmy jsou specialisty na ofenzivní fotbal a Cagliari Interu nadělilo čtyři góly.

Přitom Inter utkání rozhodně nepodcenil, zejména jeho úvodní sestava vypadala velmi odhodlaně. Pablo Osvaldo se postavil do útoku vedle Rodriga Palacia, od úvodu se do hry dostal také Dodo, Kovačić a Hernanes. Velkým oslabením pro Inter bylo vyloučení Yuta Nagatoma.

Úvodní minuty patřily hostům, kteří se po vzoru Zemanových myšlenek dostali až do zakončení. Victor Segundo Ibarbo využil svou rychlost, vzal si míč a zakončoval, což by za normálních okolností bylo pro Handanoviće velmi nepříjemným zážitkem. Postranní sudí po chvíli pískl ofsajd.

Inter kontroval šancí Pabla Osvalda, který si ve vápně poradil s Avelarem. Když už se mu ale naskytla příležitost střílet, vrhl se mu pod nohy Rossettini. A jeho zákrok hodně pomohl dalšímu vývoji v zápase, protože o minutu později se Cagliari dočkalo. Marco Sau se dokázal s míčem dostat před brankáře Handanoviće a střelou k levé tyči jej překonal!

Za Inter se pokusil zvednout prapor Rodrigo Palacio, který však mířil jen do rukavic brankáře Cragna. Nerazzurri se dočkali o pár minut později, když si Pablo Daniel Osvaldo naběhl do vápna, v něm obdržel nahrávku od Rodriga Palacia a srovnal na 1:1.

První smolná událost pro Inter nastala po dvaceti minutách, kdy kapitán týmu Yuto Nagatomo ostře dojel do Desseny, za což viděl první žlutou kartu. Nenechal si ale říct a jen o pár minut později po faulu na Crisetiga dostal druhou žlutou kartu. Tím oslabil svůj tým a tomu navíc chyběl důležitý hráč. Jeho absence se projevila při další akci faulovaného Crisetiga, který ve vápně našel Dessenu. Ten pálil a jeho střelu dokázal Handanovič vyrazit před sebe. V houští těl byl pak nejdůraznější Albin Ekdal, který trestal - 2:1.

Ibarbo předvedl parádní individuální akci, když se prosmýkl mezi třemi protihráči a poté vrátil balon před prázdnou bránu. Tam si nabíhal Albin Ekdal, kterého opět obrana Interu nepokryla ideálně a Ekdal vstřelil další branku. Inter v tuto chvíli nevěděl, co přesně má dělat. Cagliari naopak dál vyvíjelo svůj tlak a ten se projevil také dalším zákrokem proti pravidlům. Pronikajícího Saua fauloval ve vápně Juan Jesus a sudí pískl do píšťalky. Cossu ale nemířil dost dobře a brankář Handanović jeho záměr vystihl!

Hrdinou se však stal jen na chvíli, protože minutu před koncem první půle se hráči Cagliari dostali k zahrávání rohového kopu, který se snesl po teči k Ekdalovi, který si pohlídal ofsajdovou linii a z otočky prostřelil bezmocného Handanoviće. Tím zaznamenal svůj hattrick.

Nástup do druhé půle se lépe povedl opět hostům. Cossu už nahrával před prázdnou bránu Ibarbovi, když se výborně stačil vrátit Hernanes a skluzem míč na jeho cestě zablokoval. Dessena, který střílel po zemi k pravé tyči, avšak Handanovič předvedl výtečné reflexy a míč za svá záda již nepustil. Dvacet minut před koncem utkání se mohl ještě jednou prosadit Albin Ekdal, který po průniku do vápna překonával Handanoviće, ale střílel pouze do tyče, od níž se balon odrazil ven. A protože do konce utkání již ani jeden tým nedokázal upravit skóre, Cagliari dnes může slavit jednoznačně zlepšený výkon a k němu ještě tři body.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Empoli FC 1:1

28.09.2014 15:00

Góly: 50. Riccardo Meggiorini - 59. Manuel Pucciarelli

Remízou skončilo také utkání mezi Chievem a Empoli. Branky na stadionu Bentegodi začaly padat až po změně stran. Tu první měl na svědomí Riccardo Meggiorini, ovšem záhy srovnal Manuel Pucciarelli.

Utkání mělo vlažnější začátek, na vážnější šanci se muselo čekat až půlhodiny, kdy pokutovým územím Empoli prolétl ostrý centr, na který však nikdo z domácích nezareagoval. Chievo bylo v první půlhodině mírně aktivnější, ale postupem času Empoli hru srovnalo. Každopádně diváci na stadionu Bentegodi se spíše nudili, vysvobodila je až druhá půle a dvě vstřelené branky.

Ve 48. minutě si naběhl na volej Cofie a tvrdou ranou přestřelil branku. To byla velká šance, které Chievo nemuselo litovat, neboť za další dvě minuty už vedlo. Přihrávku středem hřiště dopravil v pádu do sítě Riccardo Meggiorini - 1:0 pro Chievo. Fly Donkeys se ale z vedení dlouho neradovali. Odpověď Empoli na sebe nenechala dlouho čekat, Manuel Pucciarelli si naběhl na prodloužený balón a nekompromisní ranou k tyči srovnal na 1:1. A brzy mohli hosté dokonce vést. Před Mariem Ruiem zívala prázdná branka, hráč hostí ji ale nedokázal trefit!

Závěr utkání byl zase opatrnější, nikdo nechtěl udělat chybu a riskovat ztrátu bodu. Chievo remizovalo s Empoli 1:1.

Více informací k zápasu

AC Cesena - AC Milán 1:1

28.09.2014 15:00

Góly: 10. Davide Succi - 19. Adil Rami

Další ztrátu si připisuje AC Milán, který po Empoli nedokázal porazit ani dalšího nováčka Cesenu. Hosté měli opět katastrofální vstup do zápasu, po hrubce Abbiatiho skóroval Davide Succi. Ještě v prvním poločase srovnal na konečných 1:1 Adil Rami. Milánští také dohrávali v deseti, červenou kartu uviděl Cristian Zapata.

Trenér AC Filippo Inzaghi se před zápasem nechal slyšet, že další ztráta s nováčkem je nepřijatelná. Milán měl jednoznačně zvítězit, ale opět ho srazily vlastní chyby. Přitom Inzaghi vyslyšel přání fanoušků a jen na lavičce nechal odpočívat kritizovaného Boneru i záložníka Muntariho.

V 10. minutě neudržel Abbiati Marilungovu lehkou střelu a dorážející Davide Succi měl snadnou úlohu - 1:0 pro Cesenu. Rossoneri se okamžitě vrhli do útoku, Hondův přímý kop s obtížemi vyrazil Leali. O minutu později už bylo srovnáno, na rohový kop si naskočil Adil Rami a srovnal na 1:1. Po půlhodině hry se naskytla velká šance Bonaventurovi, z výborné pozice volil razantní střelu a branku přestřelil. Do slibné šance se dostal i Torres, na Poliho přesný centr jen těsně nedosáhl. Milánští měli v první půli mírně navrch, ovšem domácí po změně stran srovnali krok. Rána Marilunga měla gólové parametry a Abbiati měl velké štěstí, že šel míč jen těsně vedle. Na druhé straně nebezpečně pálil De Sciglio, Leali musel vyrážet na rohový kop.

V 73. minutě si hosté utkání výrazně zkomplikovali. Defrel se obtočil kolem Zapaty a skácel se k zemi. Jelikož byl posledním hráčem před brankářem, uviděl kolumbijský stoper červenou kartu. Oslabený Milán si už žádnou větší šanci nevypracoval, naopak Cesena dokonce vstřelila kýžený gól, ale sudí ho pro údajný faul neuznal. Milán tak nevyhrál další utkání, s Cesenou se rozešel smírně 1:1.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SSC Neapol 0:1

28.09.2014 12:30

Góly: 28. José Callejón

Fotbalisté Neapole zvládli těžké utkání na hřišti Sassuola a po výhře 1:0 se může trenéru Benítezovi zase o něco lépe dýchat. Zápas rozhodl jedinou brankou už v prvním poločase Callejón.

Pod Rafaelem Benítezem se kýve židle. Jeho Neapol zatím tápe, vyhrát dokázala jen v úvodním kole a proto potřebovala v tomto utkání nutně získat všechny body. Slavné to není ani se Sassuolem, které se trápí zejména střelecky.

Hostující Parthenopei vstoupili do utkání aktivněji a už po pěti minutách mohli vést, kdyby Callejón proměnil stoprocentní příležitost. Po rychlém brejku mu předložil pas Higuaín, ale Callejón trefil jen brankáře Consigliho. Hosté byli nadále lepším týmem a ve 28. minutě šli zaslouženě do vedení. Poté, co Zaza ztratil míč, rozehrál Hamšík na Higuaína, který na zadní tyči našel nabíhajícího Callejóna - 1:0 pro Neapol. Sassuolo toho směrem dopředu moc neukázalo, proti dobře hrající Neapoli nemělo příliš šancí, a tak hrozilo spíše z brejků.

Ve druhém poločase se výkon Neroverdi zlepšil, jenže žádné velké šance nepřicházely. Obrana Azzurri působila jistým dojmem. Až pět minut před koncem zápasu polevila a málem z toho byl malér. Po centru Vršaljka zapomněla obrana Neapole na Pelusa, který orazítkoval brankovou konstrukci! Ani v závěru nebylo Sassuolu přáno, přitom sudí přidal navrch čtyři minuty. Neapol těsné vedení uhlídala a připisuje si veledůležité vítězství.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Juventus FC 0:3

27.09.2014 20:45

Góly: 35. Carlos Tévez, 59. Carlos Tévez, 83. Álvaro Morata

Neporazitelnost Staré dámy stejně jako ta Říma pokračuje. Juventus pokořil Atalantu Bergamo na její půdě 3:0 a nadále zůstává bez obdržené branky. Dvakrát se trefil do černého Carlos Tévez a prosadil se i španělský útočník Alváro Morata. Zcela klíčovým okamžikem byla Denisova neproměněná penalta a následný Tévezův gól.

Atalanta mohla obhájce prvenství zmrazit hned v úvodu Baselliho střelou, ta se nakonec mezi tři tyče nevešla, a tak si museli diváci na změnu skóre ještě počkat. Bergamaschi se proti Juventusu snažili, ale ten postupně přebíral otěže utkání do svých rukou. Po Evrově průvanu se nachomýtl k zakončení sváteční střelec Ogbonna, ale ani v tento moment se výsledek 0:0 nezměnil.

Až ve 35. minutě mohla propuknout radost, tedy alespoň na hostující straně. Lichtsteiner ve vápně šikovně obhodil Sportiella, načež obrana Bergamaschi vůbec nebyla schopna míč odkopnout do bezpečí, a dobíhající Tévez trefil odkrytou branku - 1:0 pro Juventus. Mezi střelce se hodlal zapsat i Tévezův kolega z útoku Llorente, hlavou ale netrefil přesně branku.

V 58. minutě se domácím naskytla velká příležitost na vyrovnání. Chiellini totiž ve vápně fauloval a sudí nařídil penaltu. Ideální možností však Denis pohrdl, jeho penaltu Buffon zneškodnil a Stará dáma tak pokračovala v ligové neprůstřelnosti! A co víc, hned za minutu selhání Denise potrestala. Ze střední vzdálenosti se odhodlal vypálit Tévez a jeho rána zapadla přesně k tyči - 2:0 pro Juventus.

Bergamaschi to měli těžké, ale přeci jenom byli blízko kontaktní branky. Molina pálil z malého vápna, jenže mimo. Juventus směřoval za vítězstvím a definitivní pojistku vstřelil Alváro Morata. Španělský forvard zužitkoval přesný Pereyrův centr a hlavou zvýšil na 3:0. Zbytek zápasu už se jen dohrával. Juve znovu neinkasovalo a na výhru Říma odpovědělo tím nejlepším způsobem.

Více informací k zápasu

AS Řím - Hellas Verona 2:0

27.09.2014 18:00

Góly: 75. Alessandro Florenzi, 86. Mattia Destro

Domácí AS nakonec dokázalo v generálce na Ligu mistrů uspět a zajistilo si tři body. O dvě branky se podělilo duo italských mladíků Alessandro Florenzi a Mattia Destro.

AS čeká v týdnu ostře sledovaný duel Ligy mistrů proti Manchesteru City, ale Rudi Garcia si přesto nemohl dovolit poslat na hřiště proti Hellasu Verona příliš okleštěnou sestavu. Výměna hráčů nebyla možná zejména proto, že se Giallorossi musí vyrovnávat s množstvím absencí. Místo si dnes proto našli Yanga-Mbiwa, Ashley Cole nebo Adem Ljajić.

Vlci začali opět tradičním držením míče a určovali tempo utkání. Brankář Morgan De Sanctis se k míči dostal spíše jen díky nahrávkám od svých soupeřů, i když věděl, že s aktivním útokem Verony budou mít jeho obránci hodně práce. Prostředí Hellasu mohl velmi dobře popsat jeho někdejší hráč, Manuel Iturbe. Trenér Andrea Mandorlini neposedně sledoval snahu svých hráčů, z nichž se pokoušel prosadit Brivio.

AS kombinovalo ve středu hřiště a poměrně monotónní tempo hry narušila až rána Keity, který ale mířil příliš vysoko. Prostředí AS dobře zná řecký záložník Panagiotis Tachtisidis, i když v jeho pojetí se těžko dá označit toto období za úspěšné. Dnes měl šanci na reparát a například jeho tvrdá rána vůbec nebyla špatná. AS se už po třinácti minutách mohlo dostat do vedení, když Maicon našel skvělým centrem ve vápnu naskakujícího Mattiu Destra. Ten ale mířil hlavou mimo tři tyče.

Míč ze strany létal do pokutového území Hellasu velmi často, ale ani Manolas s Keitou jej do brány nedopravili. Další centr mířil na Tottiho, ale ten podskočil. Osmatřicetiletý hráč oslavil své narozeniny právě dnes a hodně doufal, že se mu povede vstřelit soupeři branku. Nepovedlo se mu to po půlhodině hry, kdy zasáhla obrana Verony před brankovou čárou.

AS posléze vstřelilo branku, ale kvůli Destrovu ofsajdu nebyla uznána. Na opačné straně se Veroně povedl protiútok a brankář Morgan De Sanctis musel vytáhnout rychlé reflexy, aby na tvrdou ránu Juanita zneškodnil. Stejně tak se ale vedlo Francescovi Tottimu, který proběhl do vápna a po začátku druhé půle si jej našel centr od Maicona.

Domácím Vlkům se stále nedařilo najít klíč, kterým by se dostali k regulérní brance. Obzvláště kraje útočné vozby nepatřily mezi viditelné. I proto na hřiště přišel Gervinho, jehož rychlost je pro hru AS klíčová. Branky nedocílil ani stoper Mapou Yanga-Mbiwa, který po rohovém kopu hlavičkoval těsně nad bránu. Miralem Pjanić rozhodl minulé utkání a dnes večer motal v pokutovém území hlavu nejednoho hráče, ale nakonec byl z jeho snahy pouze další rohový kop.

Verona prakticky nehrozila. Když už se jí povedlo zaměstnat obránce AS, bylo to po ojedinělém centru ze strany. Další z nich zakončoval Nené, ale neměl štěstí a míč napálil hodně vysoko nad bránu. Rozhodující moment pro výboj skóre se udál až při střídání Francesca Tottiho, kterého vystřídal Alessandro Florenzi. Mladík, který se v posledních dnech zapsal do srdcí fanoušků také emotivní oslavou gólu s rodinnými příslušníky, se dostal ke střele z pětadvaceti metrů a z první napálil míč k tyči!

Po akci rychlíka Gervinha si do pokutového území naběhl Mattia Destro a namířil ránu z voleje nad břevno. Právě střídající hráči se ukázali jako rozhodující, protože další akce Gervinha skončila velmi podobně. Sprint do vápna a následný centr na Florenziho. Míč ale mladý záložník namířil do břevna! Definitivní podobu výsledku dal Mattia Destro a schoval si to nejlepší na konec. Centr do středu hřiště si nejprve zpracoval, a když viděl, že brankář Hellasu vyšel před bránu, napálil míč přesným obloučkem pod břevno!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC550010:015
2.AS Řím55009:115
3.Udinese Calcio54018:412
4.UC Sampdoria53206:211
5.Inter Milán522111:58
6.AC Milán522111:98
7.Hellas Verona52215:58
8.SSC Neapol52126:67
9.SS Lazio52038:56
10.ACF Fiorentina51312:36
11.Janov CFC51224:55
12.Turín FC51223:55
13.AC Cesena51224:95
14.Cagliari Calcio51137:84
15.Chievo Verona51135:74
16.Atalanta Bergamo51132:74
17.Empoli FC50325:83
18.Parma FC510410:143
19.Città di Palermo50326:113
20.US Sassuolo50321:93

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (178)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5 kol, 15 bodů.....fakt nádhera čekal jsem tak 10. Jinak jsem rád, že Florenzi dostává prostor. Už před sezonou jsem říkal, že poroste v super hráče. Uvidíme, co na to Juve, kolik golu dá v Bergamu

Reagovat
GEGE

Florenzi je borec brzo zaklad misto Gerva

Reagovat
smazaný uživatel

Určite. Gervinho nevie kedy má prihrať

Reagovat
smazaný uživatel

těžko

Reagovat
smazaný uživatel

paráda...teď se hlavně připravit na City. Jinak Destro neskutečný gól...fakt paráda

Reagovat
smazaný uživatel

on dá gola snad i když bude hrát posledních 30 sekund

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeho čuch na góly je neskutečnej, jinak je to ale hroznej nekopa. Tak ale když bude dávat gĺy alespoň každej druhej zápas, tak to i zkousnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je bomba, jak si ten tým sedí. Na instagramu většinou hodně společných fotek a i při zápase spolu žijou.Jasně, až budou všichni zdravotně v pořádku bude přetlak, ale i tak. Chtělo by to obrat City no. Ale to už je tým o level jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme, kdyby jsme tam něco uhráli, tak by to bylo super...bude to těžký no. Hlavně tam nedostat kopr

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nedostat v Manchestru jako minule s United ... prostě si odvezeme bod a bude to OK

Reagovat
smazaný uživatel

No, samozrejme je to super, ale nejvetsi sila tymu se ukaze po treba 4-5 prohrach v rade, proste az prijde par nezdaru. Potom se pozna jak si ten tym sedi

Reagovat
Alberto Aquilani

otázka je, či toľko krát prehráme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

jasne no

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Alberta

Reagovat
didosh

Tam to budete met hodně těžké, myslím že bod bude úspěch.

Reagovat
Allianz_Arena

Letos to bude asi hodně zajímavé, čekám hodně velký souboj AS a Juventusu s minimem ztrát. AS se neustále zlepšuje a ten tým je strašně kompaktní a téměř nedostává goly. Vůbec bych se nedivil, kdyby se jim povedlo postoupit i ze skupiny LM, City jsou těžký soupeř, ale určitě přes ně může vést cesta.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Akorat jsem prisel z Olimpica.. Z momentu kdy na hriste pri rozcvicce prisel Totti a cely stadion povstal a jedním hlasem zarval jeho jméno mám husinu jeste teď. Celkově byla atmosféra velmi dobrá a nemalým dílem se o to přičinila i Veronská část publika, která se nenechala zastrašit ani celým stadionem se nesoucím "vaffanculo".

V samotném zápase mě dost zklamal Pjanić, ktery mi prisel dost mimo. Naopak se mi moc líbil Naingollan a vystřídavší Florenzi s Gervaisem..

Jo a Destro je kopyto a ani ten super gól to nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Francesco 563. zápas v Serii A, čímž se dostal na páté místo v počtu odehraných zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je před ním? Tipnul bych si Zoff, Zanetti, Maldini, možná Baresi, Del Piero...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Maldini (647), 2. Zanetti (615), 3. Pagliuca (592), 4. Zoff (570) a 5.Totti

Reagovat
didosh

Pagliuka? tak tady bych byl vedle,dokonce treti

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
FuckT

Cele Taliansko by sa malo spojit a spolocne oslavovat dokonalu pracu timov Juve a AS, ich vysledky a hra su fakt radost sledovat. Skoda, ze my sa nechytame ani nahodou...

Reagovat
Yanek

AS je slušný příklad, ale zároveň jde vidět, že bylo potřeba do týmu narvat nějaké peníze. Chtělo by to víc zahraničních investorů, i když je to kacířská myšlenka, jinudy cesta imho nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus super výkon! Výborní Tevez, Vidal, Pogba, Buffon, Lichtsteiner

Takový hráče musí být radost koučovat! Už se těším ve středu na Atletico

Reagovat
db18

Hrál Rafael MarqueS nebo Rafael MarqueZ?

Reagovat
Zark

podle toho, kdo to komentoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes výsledek Juve nad moje očekávání, Tévez paráda 2 branky a taky super, že se prosadil i Morata, věřím že to bude ještě o hodně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

mě se ty Allegriho personální obsazení zamlouvaji...

Reagovat
smazaný uživatel

No mně se zatím můj dojem vůči Allegrimu zvětšuje, ale aby zastínil nebo překonal Conteho, tak to má ještě před sebou dost práce..

Reagovat
Yanek

Allegri si tu ligu pohlídá a získá své renomé zpět, jsem na něj zvědavý v LM. Tak či tak ale jeho současné počínání leccos vypovídá o stavu AC, když odcházel.

Reagovat
Mr.Jindros

Max to nerozesral a zatím úžasně navázal, ale bude záležet jak si poradí dlouhodobě.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pinturicchio

No Conte? No problem!

Carlitoooooo, ÁLVAROOOOOOOOOOOOO ! ! !

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=wTvOiQ8CFr4

Gigi ještě ukázal Denisovi, kam bude skákat.

Reagovat
eLJay.91

Je to prostě frajer!!!

Reagovat
Pinturicchio

Král

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
smazaný uživatel

Juve nečekal jsem tak na prvni pohled hladkou vyhru, tipoval jsem 1-2, že dostanou ,,konečně" gola a Gigi ještě chytne penaltu a oni daji z brejku mazec valec

Reagovat
GEGE

Bergamo zklamani a Penis by se mel na ty penalty vysrat uz...

Reagovat
10

Naopak, Bergamo jako jeden z mála týmů proti Juve hrálo aktivně a ne catenaccio v 10-ti lidech za míčem, AC by si mohlo brát příklad...až penalta a ten gól z brejku to utkání zlomilo

Reagovat
M11

jako prvni tym letos zkusili napadat hned pri rozehravce a to nam dela vzdy nejvetsi problemy.. ovsem to je narocny styl ktery temer nikdo nevydrzi..

Reagovat
lnterista

i s nami hrali dobre...hlavne 2.polocas

Reagovat
Ángel di María 22

Proč Morata ten gól neslavil?

Reagovat
smazaný uživatel

proc by slavil goly, kdyz je to jeho prace?

Reagovat
Pinturicchio

Lawyered ... http://1url.cz/y4Nt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Takze v Realu to jeho prace nebyla, ale v Juventusu uz je?

Reagovat
smazaný uživatel

v juve to zacal brat profesionalne

Reagovat
Ángel di María 22

Je fakt, ze pro Real by hral mozna i zadarmo, tam to uplne jako prace nejde brat.

Reagovat
smazaný uživatel

prave, akorat mel smulu, ze v realu musi byt na hrotu typek, co ma za primarni ukol nahonit cristianovi strelecky zapis

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
madridcan

ty nemas klavesnicu co?

Reagovat
Pettirosso

Nezda se mi, podle jebo vyjadreni, ze by to v Juve bral na lehci vahu, nez v Realu. Je pravda, ze materskej klub je jina, ale urcite to nebere jen jako profesi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si jeste nevydelal tolik, kolik bude zapisny

Reagovat
M.Vaza

Nemá s tím zkušenosti..

Reagovat
olis

skoda toho brvna na konci, teraz sa vyhra este aj v blave, to by bol problem nevyhrat a Rafa bude zase pre ADL najvacsi genius na planete...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jedeš se podívat?

Reagovat
olis

chcem ist ale nemam to este poriesene takze neviem este ci sa mi to vydari, snad hej

Reagovat
Coniglio

pekne Davide..Cesena válí

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Zemanovo Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy s kandidáty na poháry a 1 zápas s kandidátem na titul - 6 bodů

2 zápasy s nováčky - 2 body

Tohle jsou prostě uplně zbytečný ztráty, na začátku trochu smůla s tím šťastným gólem, velká chyba byla to do poločasu neotočit, když příležitosti byly. 2. poločas jsem se furt k nečemu nadechovali, ale ve finále vlastně k ničemu, Zapata si zkazí pěkný výkon červenou a poté sme byly uplně nulový. Líbil se mi Nigel, Jack, a Honda, naopak De Sciglio letos začal slušně bez formy. Co to je, že Abate má lepší centry letos než on? Zkusil bych na příští zápas Armera.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

absolútny súhlas Siglio by mal sedieť ,ale kľúčový bude návrat Lopeza lebo iný v bráne 3 body nezíska

Reagovat
Alberto Aquilani

možno to bude vtom, že je pravák a hrá na ľavo ....

Reagovat
CubONE

Pre mna prekauc Pippa, to 4231 a cela hra pripominala tie najhorsie zapasy pod Seedorfom, cervena karta to len podtrhla, po nej boli uz v utoku vsetci mimo. Ideme dalej.

FORZA MILAN!

Reagovat
CubONE

A gol Abbiho, to sa mu v tomto veku naozaj nemoze stavat.

Reagovat
Shevchenko

Asi byl ligu rozdělil na skupinu o titul a skupinu o udržení, jako ve Skotsku. Akorát, že ta první by měla dva týmy.

Reagovat
lnterista

k nam se uz nema smysl vyjadrovat...jeste ze ostatni jsou taky mimo

ten boj o 3.misto bude sranda

Forza Inter

Reagovat
10

boj o třetí místo vypadá na slušnou paralympiádu

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch 7:0 se tady psalo, že Inter válcuje všechny soupeře...

Reagovat
CubONE

a ty vzdy vylezies a posmievas sa, k Juve sa malokedy vyjadrujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát jsi ty vylezl a urážel Juve? A další? Mimochodem, já se neposmívám. Pokud někdo po vysoké výhře nad Sassuolem napíše, že Inter válcuje všechny soupeře, zesměšňuje se sám.

Reagovat
lnterista

a kdo to psal?

Reagovat
Lubinterista

odpovědi se nedočkáš, víš jak...

Reagovat
lnterista

jj proto to pisu...ze ho to bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, proč ti to mám hledat já? Bylo to někdy po Sassuolu, jestli chceš vědět, kdy a kde a kdo konkrétně, najdi si to. Psalo se doslova, že Inter válcuje jednoho soupeře za druhým.

Reagovat
lnterista

tak ty si neco vymyslis a ja to mam hledat?

Reagovat
smazaný uživatel

proč tvrdíš, že si vymýšlím? Ale proč očekávat od Interisty větší schopnost a reakci. Co kdybys zadal slova "Inter válcuje jednoho soupeře za druhým" do googlu... Je to na tebe příliš? Něco jako dát gól Cagliari, které navíc trénuje Zeman?

Reagovat
Shevchenko

To určitě. To by nemohl napsat ani SMoog.

Reagovat
Pettirosso

Presne tohle nikdo z normalnich fandu nepsal ale je fakt, ze konkretne Jajinek tady poukazoval na vybornej start a pocet vstrelenych golu, pricemz poulil slova chvaly (nemyslim to spatne)

Reagovat
Jajinek

Jajinek

19.09.2014 15:06

jasně...a co jako? já jenom tu bilanci vypichuju a píšu, že je to super. Nedělám z toho žádný závěry. Sám vím, že to může dopadnout jako vloni.

Reagovat
Pettirosso

''(nemyslim to spatne)''

Reagovat
smazaný uživatel

"Po těch 7:0 se tady psalo, že Inter válcuje všechny soupeře..." To jsem přesně napsal. Nevím, co je normální fanda. Psalo se doslova po Sassuolu v článku: "Inter Milán je považován za jednoho z favoritů skupiny F a dokázat to může už proti Dněpru. Jeho nepřesvědčivá bilance z posledních zápasů je v ostrém kontrastu s minulými zápasy italského celku, který válcuje jednoho soupeře za druhým. Podaří se mu přenést ligovou formu také do evropského poháru?" Mimochodem, ta položená otázka na závěr, ta platí stále – přenese Inter svou ligovou formu i do evropských pohárů? Ať se baví celá Evropa... Pamatuji, jak Inter vyhrál na Juve a byl mistrem světa. V dalších pěti kolech ztratil snad 10 bodů, přesně nevím.

Reagovat
Pettirosso

ok, ty jsi myslel, co psalo čtk, potažmo nějaký redaktor, my - oni, to pochopili, že narážíš na nějakýho připě vatele

Reagovat
Lubinterista

nemyslel u toho vubec, je to trotl, ktery v jednom kuse vali sračky

Reagovat
smazaný uživatel

každý máme své, já sračky a vy válcujete soupeře. Chceš si to vyměnit? Upozorňuji, že to není nabídka.

Reagovat
Lubinterista

a co to je..?

Reagovat
Lubinterista

... jen další žvást.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, o čem vlastně mluvíš? Řeč je o tom, že se tady psalo, jak válcujete soupeře. Tys mne osočil ze lži. Já ti dokázal, že se to tu psalo. Tvá inteligence doufám v budoucnu ještě poroste, zatím se nezdá, že bys chápal, že ses mýlil a měl bys to přiznat. Ono to totiž vypadá, promiň, skoro abych se omlouval, ono to totiž vypadá, že soupeře neválcujete. Že naopak soupeři válcují vás. Dokonce poslední v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, díval jsem se do tv programu a ve 23:00 se na Digi můžeš podívat na záznam Inter – Cagliari. Jak válcujete...

Reagovat
stuff

uz fakt radsej drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

správně, jen jsi na špatné adrese, příště to napiš tomu, kdo bude psát, jak válcujete soupeře... A nezapoměň na těch 23:00. Pak napiš, jaké to bylo, já se dívat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

psal to nějaký Ondřej Pražák, jak lze najít. Neznám ho a nevím, zda nechodí i do diskusí. Každopádně to není čtk, jak jistě víš a zbytečně to tam vkládáš.

Reagovat
CubONE

Ja mam Juve celkom rad, pokial s nimi nehrame, ale je mozne, ze som niekedy na nich nieco napisal. Skor mi slo o to, ze ta tu nikdy nevidim rozoberat hru, hracov atd, ale ked je vhodna chvila na nejaky nenavistny komentar a zosmiesnenie, pises prvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych psal první, to bych musel už v poločase... V čem je ten komentář nenávistný? Usmíval jsem se u něj, vždyť Interu se říká letní mistr. Juve mne letos překvapila, čekal jsem po odchodu Conteho (který mě naštval, měl být naším Fergusonem) chaos, ale je vidět, že Conte pracoval dobře a stroj jede i bez něj, Allegri má z čeho těžit. Nějaký ten rok fandění mám za sebou, ale takový válec jako poslední dvě sezony, to potěší. Zvláště, když si přečtu sestavu a není tam Scirea a Ferrara, ale Ogbonna, atd. A pak přijde 7:0 se Sassuolem a neválcuje Juve, ale zase už Inter. To je pak sranda, no.

Reagovat
panca

proc by mel byt po odchodu conteho chaos?

Reagovat
Pettirosso

Chaos to samozrejme byl, vzhledem k tomu, ze za 2 dny mela zacinat priprava, na spadnuti byly nejaky posily a par hracu melo v hlave (hlavne jejich agenti) zajeci umysly. Nakonec z toho Juve vybruslila skvele, ale taky to mohl byt pruser.

Reagovat
panca

jestli byl v juve chaoas, tak co je pak v ac?! ze maj 1-2 hraci zajeci umysly neni chaos, ale naprosto normalni situace. Proste vymenil juve trenera. Naopak to muze hrace nakopnout a vypada to tak, vzhledem k tomu, co juve predvadi

Reagovat
smazaný uživatel

v AC je bordel. Pokud ti trenér odejde snad první den soustředění před sezonou, může samozřejmě chaos nastat, co je na tom nepochopitelné? To není prostě vyměnil trenéra.

Reagovat
panca

Pochopitelný to je, ale slovo chaos mi v případě Juve přišlo jako moc nadneseny

Reagovat
Pettirosso

Jj protoze to nakopnuti po vymene trenera bylo zaruceny btw ja to s nikym nesrovnavam, tak nevim, proc do toho pletes AC. Proste kdyz ti z niceho nic kouc 2 dny pred zacatkem pripravy rezignuje, kdy je pritom na ceste hrac (ano verim, ze by Iturbe skoncil u nas, nebyt Conteho rezignace) a dalsi, naprosto klicovy 2 hraci jsou na "odchodu", beru to, ze je tam momentalni chaos. V AC je, jak spravne napsal peterino, bordel, to je kapitola sama pro sebe, o tom se nepru

Reagovat
panca

Já pouzil ac jako příklad pro slovo chaos. V Juve to byly takový menší problémy v cestě za dalsim titulem

Reagovat
Pettirosso

ok

Reagovat
Yanek

Tak i o AC se psalo, že je zpět. To je blbost no.

Reagovat
M11

porad vam na treti misto verim nejvic

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

vsadit barák na Inter,já debil

Reagovat
smazaný uživatel

*já bezdomovec

Reagovat
smazaný uživatel

vklidu nejsi sám, já měl dokonce neprohru interu jedinej zápas co nevyšel

Reagovat
smazaný uživatel

tak já dal dvě tutovky dne, Třinec v hokeji a Inter. Samozřejmě jsem váhal mezi tím,zda dát Třinec s hcs samotný nebo radši dva zápasy,klasika

Reagovat
smazaný uživatel

nie si sám

Reagovat
smazaný uživatel

Že my vždycky dostanem takový goly z hovna

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, Inter takovej debakl!

Reagovat
Furia Ceca

Udinese ještě tohle kolo nehrálo a i tak suverénně drží třetí příčku!

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman

Reagovat
Pettirosso

Ekdal

Reagovat
smazaný uživatel

tak letos to vypada na jeste vetsi dominanci dvojice Juve-AS i kdyz loni se jeste jaks taks chytala Neapol a mistami dost realne hrala o druhy misto letos zatim spanila jizda mistra i vicemistra ja se vazne tesim na pristi kolo Juve-AS

Reagovat
smazaný uživatel

a Zdenek ty velky zapasy se silnejma umi ja je rad budu videt alespon ve stredu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

to umí, zvláště naposledy s Romou na Juve, to se mu tolik povedlo... Kolik že to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si honit ego jinde

Reagovat
smazaný uživatel

počkej...to bylo myšlono, že Zdenda se slabejma to umí na silný...ne že se silnýma (AS Roma) uhraje něco na Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

přiznám, žes mě dostal, dobrý... Ale přece jen, nešel on do Romy, aby něco uhrál i na Juve? Nevím o tom, že byste na právě tento zápas rezignovali předem...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný že tam chtěl uspět...nepovedlo se no

Reagovat
Pinturicchio

INTER

... a hattrick Juventino EKDAL

Reagovat
Nuno čomes

Nevím co to je za styl se největším soupeřům takhle vysmivat vždy, když se jim nepovede zápas. Jestli to jsme my nebo AC. Takhle tě tady nikdo nikdy respektovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Interista ide poučovat sa pozri dozadu 8r a mozno ti to dojde, Juventini budú nenávidiet inter do konca vekov

Reagovat
Nuno čomes

A o čem chceš poučovat ty? Nenávist je jedna vec, ale respekt je věc druhá. Jo a včera jsme to pojebali jak kokoti, my to víme. Tak co mi řekni něco co nevím..

Reagovat
smazaný uživatel

čo ta myká? kto poučuje? som ti vysvetlil posmešky z našej strany, kedže si asi neznalý histórie. A rešpekt? k interu? NIKDY

Reagovat
smazaný uživatel

respekt interu??

Reagovat
Spalovač šancí

Interisti s Juventini se mohou vzít za ruce a jít spolu ...

Reagovat
smazaný uživatel

teba sa kto čo pýtal???

Reagovat
Pinturicchio

"Takhle tě tady nikdo nikdy respektovat nebude"

Hrůza, jdu se radši oběsit.

Reagovat
lnterista

Tak velkej a jeste veris na pohadky o)

Reagovat
snuff24

tohle mě osobně třeba vůbec nevadí, taky bych se zasmál být v té pozici v jaké je aktuálně Juve. Horší jsou spíš ty kidy od Peterina

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, prohráli jste doma takovým rozdílem s Cagliari, co je na tom, že se tomu zasměju, vždyť to tady dělá většina z nás a Inter nikde neurážím.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

Peterino je boss

Reagovat
CubONE

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Tento tyzden bude zlomovy, teraz sa ukaze kde sme a na kolko sa mozeme opriet o trenera. Dufam ze kostra muzstva je odpocinuta a zvladne zaas s Atletmi a AS. Ake su Martinove vyhladky, kedy moze naskocit? Assa je zraneny ci sa len setri na tieto zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Takový rozhodujících týdnů ještě příjde.Ani Atletico ani AS nejsou klíčové zápasy sezony.Ale určitě by bylo dobrý je zvládnou.

Reagovat
DelPiero137

Praveze tieto dva zapasy naznacia vela. Stretnu sa tri muzstva vo forme. Atletico aj AS su skuskou ako sme natom proti silnym (hraci, trener atd). Nechcem sa unasat vyhrami nad Cesenou a pod. Dobre vies z minulosti ze v LM je pre nas kazdy zapas dolezity.

Az nervozne zvedavy som ako to zvladnu chlapci proti silnym muzstvam (obrana a hlavne Max).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v zapase s Atleticem bude nejdulezitejsi pohlidat si standartky, jinak by vas nemeli moc ničim překvapit, A AS byste měli porazit poctivou hrou s zkušenostmi.

Reagovat
Mr.Jindros

Z těch standartek mám vítr jak svině.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pettirosso

čichám první ztrátu bodů, Max nikoho nešetřil, to může být klíčový

Reagovat
danko10

Každopádne to bude zaujímavá konfrontácia. Zdá sa mi, že oproti minulej sezóne hráte vo vyššom tempe. Atleti tiež lietajú jak blázni, takže by to mohla byť super podívaná.

Reagovat
Pettirosso

To určitě, jde o to, jak na tom budou fyzicky, hrát 5 zápasů během 2 týdnů s prakticky stejnou sestavou v tomhle tempu není žádná sranda.

Reagovat
10

Jenže stopeři a Marchisio mají pořád relativně pohodu na rozehrávku, nikdo je většinou nepresuje, určitě ne způsobem, jakým presuje Atletico, což je imho nejlepší presink v Evropě. Upřímně z toho mám docela hrůzu.

Reagovat
danko10

To nepopieram, ale Allegri snáď nie je idiot a nejak to podľa toho vyladí. Na druhú stranu zas majú hrôzostrašné diery vzadu občas. Hlavne keď hrá Siqueira, takže sa môže stať aj to, že ich trikrát zabijete z brejku a po polhodine bude vymaľované.

Ja mám strach z rímskeho tripu do Menčáku. Sme strašný lazaret. Rudi má do 433 k dispozícii dvoch stopérov a troch záložníkov. A to jeden stopér je Yanga-Mbiwa, ktorého by si taký Džeko mohol vo vzduchu nehorázne podať. Utešujem sa len tým, že oni sú na tom tiež s maródkou nie moc dobre.

Reagovat
10

Právě že z Allegriho mám dost obavy, jak ve Španělsku, tak venku v LM proti silným soupeřům to byla většinou tragédie.

City jsem viděl o víkendu s Hullem, rozhodně mají dost problémů a po ztrátě dvougólovýho vedení je Hull regulérně přehrával, pak to ale rozhodli individuality Džeko se Silvou, s nima obrana nesmí polevit v koncentraci ani na minutu, zrovna z toho mám u Manolase a Mbiwy docela obavy, koncentrace není jejich nejsilnější stránka.

Před vzájemným víkendovým zápasem každopádně dobrý zápasy na zahřátí.

Reagovat
M11

staci aby na ne zadupala chvili Atalanta a jsou mimo.. co potom kdyz na ne zadupe Simeone a spol

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Presne tohoto sa bojim + ked Atleti zatlacia na nasich stoperov pri rozohravke. To moze byt velky pruser, doteraz lahky, zalezeni superi. Teraz napadanie na najvyssej urovni 90min.

Reagovat
M11

Udine opravdu moc pekne

Reagovat
mastakillah

Opravdu klobouk dolů Toto. Skoro 37 let, ještě ne v ideálním rozpoložení a on dá zase dva góly. Celkově už 4. Fakt skutečnej profesionál

Reagovat
madridcan
Reagovat
Yanek

Reagovat
Pettirosso

lahůdka

Reagovat
Jajinek

Vzhledem ke zkušenostmi se Stramou a napak samotným zkušenostem Dekiho...jsem v naprostém šoku, co tam ti dva zatím kouzlí.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak.. asi pomohol Stramovi ten trenersky kurz :)

Reagovat
Vtáky cez tepláky

možno ani nie, ale majú toho di nataleho :)

Reagovat
smazaný uživatel

to je tiez pravda :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Paráda, síce pre Palermo príliš kruté, ale dneska sme šance premenili, hlavne potešil Djordjevič, Cavanda, Lulič a v druhom polčase hral výborne Onazi a Anderson. Forza Lazio

Reagovat
sankakofi

Lístky na Slovan - SSC Napoli na stole. Som Juventino ale aj fanúšík Calcia ako takého. Už sa neviem dočkať.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Zark

neapol pod rafou toho s calciem moc spolecného ale nemá

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak mi dame X v Palerme a Lazio ich takto roznesie ?

Thohir vraj po nedelnom zapase odletel do dvoch hodin, vraj bol mega vytoceny. Comu sa samozrejme nemoze nik cudovat. Bude este sranda tato sezona.

Reagovat
didosh

Udi zatím jede,pro mě překvapení..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele