Serie A - souhrn 4. kola

16.09.2017, 16:58, aktualizováno 17.09.2017, 22:43
Komentáře a souhrny
Lazio vyhrálo na hřišti Janova a posunulo se na průběžnou čtvrtou pozici. Chievo neudrželo vedení proti Atalantě. Paulo Dybala venku zase řádil, hattrickem pokořil i Sassuolo. Neapol pokračovala v kanonádě šesti góly proti Beneventu, AC Milán se mohl spolehnout na nově příchozího Kaliniće. Inter Milán se protrápil utkáním v Crotone, aby nakonec vyhrál i čtvrtý zápas nové sezony. AS Řím neměl problémy s Hellasem Verona, druhou výhru v řadě si připsala Fiorentina...

Janov CFC - SS Lazio 2:3

17.09.2017 20:45

Góly: 57. Pietro Pellegri, 73. Pietro Pellegri - 13. Bastos, 70. Ciro Immobile, 82. Ciro Immobile

V ostrou přestřelku se šťastným koncem pro Lazio se proměnil zápas na stadionu Luigi Ferraris. Janov nedokázal udržet vedení 2:1 a římskému celku přenechal všechny body. Biancocelesti tak pokračují ve skvělých výkonech a drží se v popředí tabulky.

Simone Inzaghi tak může být opět velmi spokojen. Jeho tým nejenže vyhrává, ale ještě střílí dost branek. Roli favorita začalo Lazio naplňovat ve 14.minutě, kdy Milinkovičův volný přímý kop Perin vyrazil přímo na nohu Bastose a ten bez problému uklidil balón do prázdné branky. Hosté byli i nadále lepším týmem, dá se říci, že kontrolovali hru a domácí Grifony do ničeho nepouštěli. Kouč Jurič sáhl už během prvního poločasu ke střídání a novým mužem na hřišti se stal Pietro Pellegri. A že měl Ivica Jurič šťastnou ruku ukázal druhý poločas.

V 57.minutě utekl po protiútoku právě Pellegri, balón sice špatně zpracoval a nechal ho za sebou, ale zvládl se otočit a i vystřelit, načež s pomocí teče překonal Strakoshu! O deset minut později si Lazio mohlo vzít vedení zpátky, ale Jordan Lukaku v obrovské šancí zblízka trefil jen Perin. Mohl si klidně balón zastavit a uklidit ho kam chtěl, ale to se nestalo.

Tento okamžik mohl stát Biancocelesti hodně draho. Jordan Lukaku nicméně vše odčinil a dobrou praci namazal před prázdnou branku Immobilemu, který se v těchto situacích prostě nemýlí. Ale Janov se ještě jednou zmohl na vyrovnání a opět to byl Pietro Pellegri. Střídající hráč si našel prostor mezi dvěma stopery a v pádu prostřelil Strakoshu.

Nerozhodný výsledek hostům nevyhovoval a ti v 83.minutě předvedli opět svojí sílu. Ciro Immobile se dostal do samostatného úniku a vyřešil ho lahůdkově krátkým lobem, který s pomocí tyče skončil v síti. A tento výsledek už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Atalanta Bergamo 1:1

17.09.2017 18:00

Góly: 52. Samuel Bastien - 85. Alejandro Gómez (pen.)

Atalanta měla namále a svůj čtvrteční výkon proti Evertonu mohla zdiskreditovat porážkou na hřiti Chieva. Fly Donkeys drželi jednobrankové vedení až do 85.minuty, kdy proměnil pokutový kop Alejandro Gómez. Svojí důležitost několikrát sehrála zavedená videotechnologie.

Jak skvělou práci odvádí v italském fotbale zavedené video se mohli diváci přesvědčit i ve Veroně. Tam byla po šesti minutách odpískána penalta ve prospěch Atalanty, avšak sudí se ještě o celé záležitosti poradili s videem a nakonec vyřčený verdikt odvolali. Velice inspirující a navíc video šlo do akce ještě později..

Bergamaschi do zápasu vlétli jako uragán a za chvíli zazdil obrovskou tutovku Castagne, když zblízka vůbec netrefil branku. Na druhé straně svojí ranou rozvlnil boční síť Castro a nerozhodný výsledek 0:0 přetrvával i po dělovce De Roona, kterou Sorrentino skvělým zákrokem vyrazil. Ve 29.minutě to sice Atalantě konečně klaplo, ale radost z gólu pokazilo hostům video a na vině byl ofsajd.

Branky začaly na Stadio Bentegodi padat až po změně stran. Samuel Bastien vypálil přesně k tyči a a Gollini se natahoval marně. Atalantě se pak vůbec nedařilo a Chievo poměrně dlouho bez problému drželo nadějné vedení. O remíze rozhodl další sporný moment a opět videotechnologie, která pět minut před koncem odhalila ruku ve vápně Chieva a tak byl nařízen pokutový kop. Alejandro Gómez ho suverénně proměnil a srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - Udinese Calcio 2:1

17.09.2017 15:00

Góly: 22. Nikola Kalinić, 31. Nikola Kalinić - 28. Kevin Lasagna

AC Milán zvládl těžké utkání proti neoblíbenému Udinese a děkovat může střelci Nikolu Kalinićovi. Chorvatský útočník se představil domácímu publiku skvěle a ve vápně projevil zabijácký instinkt. V kádru Udine nastoupili oba čeští reprezentanti, tedy Jakub Jankto a Antonín Barák.

Udinese minulou sezonu dokázalo AC dvakrát porazit a i tentokrát slavnému soupeři zle zatápělo. AC sice začalo lépe, drželo balón, ale jako první se prosadili právě hosté. V 10.minutě se na hranici ofsajdu uvolnil Lasagna a vstřelil gól. Sudí se však poradil s videem, které odhalilo lehký ofsajd a branka tedy nebyla uznána. O chvíli později bylo před Scuffetem pořádně horko. Na rohový kop si naskočil Kalinić a orazítkoval tyč, Leonardo Bonucci se okamžitě dostal k dorážce, ale Scuffet na brankové čáře znovu předvedl výtečný zákrok. Udinese ale i tak inkasovalo, Calabria přihrál na malé vápno a Nikola Kalinić uklidil balón k tyči!

Vedení Rossoneri dlouho nevydrželo, ve 28.minutě vyrobila obrana domácích hrubku v rozehrávce a Lasagna tvrdou ranou k tyči nedal Donnarummovi šanci. Za další tři minuty se opět měnilo skóre a znovu to bylo ve prospěch AC. Nikola Kalinić dal vzpomenout na Pippa Inzaghiho a uvnitř malého vápna se dokázal prosadit.

Druhý poločas už byl na gólové příležitosti o poznání chudší. Udinese nehrálo vůbec špatně, jenomže před šestnáctkou bylo bezradné.

V 82.minutě obdržel na hranici ofsajdu přihrávku Kalinić a ranou na zadní tyč zkompletoval hattrick. I zde ale sudí odhalili nepatrný ofsajd a branku neuznali. Drama tedy pokračovalo, ale AC si výsledek hlídalo. Zebry ještě dostaly pětiminutový nastavený čas, ale ani během nich Donnarumma neinkasoval.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Benevento Calcio 6:0

17.09.2017 15:00

Góly: 3. Allan, 15. Lorenzo Insigne, 27. Dries Mertens, 32. José Callejón, 65. Dries Mertens (pen.), 90. Dries Mertens (pen.)

Neapol si po nezdaru v Lize mistrů napravila reputaci i chuť a doma nedala Beneventu žádnou šanci. V síti brankáře Belece skončilo šest branek, z nich žpolovinu měl na svědomí belgický bomber Dries Mertens. Budoucnost hostujícího trenéra Baroniho je tak opět hodně nejasná...

Přesně takovouhle injekci sebevědomí obyvatelé San Paola hodně potřebovali. Dnes se Partenopei postavili proti Beneventu a bylo od začátku jasné, kdo bude na hřišti pánem. Trenér Sarri se rozhodl pro hru bez vyloženého hrota Milika a místo něj nasadil obligátní volbu - Driese Mertense. Zbytek základní sestavy už byl klasickým výběrem, který od něj známe. Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Allan či Hamšík, ti všichni se dočkali nástupu od první minuty.

Benevento se těšilo na kampánské derby, které v Serii A hodně dlouho chybělo. Že by ale dokázalo Neapol nějak přehrát, v to nejspíš nevěřili ani hráči samotní. Šanci dokázat sázkovým kancelářím opak dostali Belec, Antei, Lombardi, Chibsah, Lazaar či Coda. Začátek jejich konce se ale odehrál už ve třetí minutě. První ránu Driese Mertense vyrazil brankář Belec jen před sebe, kde už s dorážkou číhal Allan - 1:0.

Benevento se nehodlalo vzdát bez boje a se zajímavou střelou se o to pokusil Massimo Coda. Jeho rána ale mířila mimo. Neapol naopak pálila ostrými, protože v 15. minutě se s balonem dostal do vápna Lorenzo Insigne. Následně se otočil a přesnou technickou střelou pokořil brankáře Belece podruhé!

Neapol pokračovala v dominantním projevu, José María Callejón našel parádním centrem volného Marka Hamšíka. Slovenský kapitán hlavou zakončoval i díky tomu, že jej obránci Beneventa nechyli úplně samotného. Přesto narazil na zeď zvanou Belec. Ani ten ale o pár minut později nedokázal rychle reagovat. Lorenzo Insigne si nachystal parádní centr před Belece, kam naštěstí pro Neapol strčil nohu Dries Mertens - 3:0.

Od té doby bylo jasné, že tady půjde o debakl. Zvlášť v době, kdy se k míči na straně dostal Faouzi Ghoulam a předložil lahůdkovou nahrávku do vápna. Ve druhé vlně tam totiž číhal volný José Callejón, kterému už nedělalo problém zakončit do brány - 4:0.

Obrana Beneventam dá-li se po té náloži tak ještě označit, byla v troskách. Trenér Baroni na to reagoval stažením Anteie a nasazením Letizii. Krátce před koncem první půle dostal Dries Mertens balon před odkrytou branku a zakončoval, jenže tentokrát netrefil ideálně. Do samostatného úniku se po další hrubici hostující obrany hnal také obránce Elseid Hysaj, ale míč poslal těsně vedle.

Hodně atraktivní první půle byla minulostí a zejména hostující hráči za to byli určitě hodně vděční. Návrat na hřiště pro ně nejspíš představoval noční můru a ta se začala naplňovat, když Callejón tři minuty po změně stran zakončil placírkou. Brankář Belec se ale předvedl a jak dokázalo video, vyrazil balon ještě před čárou.

Při další brance byl ale bezbranný. Záložník Chibsah totiž podkopl střídajícího Emanuela Giaccheriniho, který byl na hřišti jen chvíli. I ta mu ale stačila k zařízení penalty, což Dries Mertens přijal s vděkem. Svou střelou sice trefil Vida Belece, ale ten už vyrazit balon nedokázal!

Hodně se snažil také mladík Ounas, blíže k brance ale byl obránce Hysaj. Jeho tvrdou bombu brankář Belec vyrážel jen se štěstím. To mu chybělo v 90. minutě, kdy se po dalším faulu na Ounase kopala druhá penalta v zápase. Opět Dries Mertens, opět nepřesvědčivé zakončení, ale opět gól. V pořadí již šestý, poslední.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Cagliari Calcio 0:2

17.09.2017 15:00

Góly: 17. Nicoló Barella, 68. João Pedro

Nováček SPAL při svém druhém domácím zápase prohrál. Zapřičinilo se o to Cagliari, které předvedlo soustředěný výkon a díky brankám Barelly a Joaa Pedra zvítězilo 2:0.

Cagliari od úvodní minuty hodně drželo balón a přízemní převahu využilo už v 17.minutě první brankou, když si golman Gomis nepočínal úplně správně. Centr z prava pouze vyrazil a Nicola Barella střelou od země rozvlnil síť. Sardinský celek navíc nepolevoval a SPAL mělo velké problémy se vůbec dostat na delší časový úsek k balónu. Nicméně žádný festival šancí to ze strany Cagliari nebyl.

SPAL začal druhý poločas přeci jenom lépe, ovšem rušno bylo jen před Gomisem. Pavoletti se Sauem pořádně zavařili domácí defenzívě a až Gomis musel hlavičku Saua vyrážet na rohový kop.

Domácím se nedařilo jakkoliv svojí hru oživit a když v 69.minutě Joao Pedro technickou ranou obstřelil Gomise, bylo hotovo. Hosté mohli vyhrát ještě výraznějším rozdílem, ovšem další střelecký pokus brankář SPALu vyrazil. Domácí si k nelibosti vlastních příznivců nic nevytvořili a doma poprvé v sezoně padli.

Více informací k zápasu

Turín FC - UC Sampdoria 2:2

17.09.2017 15:00

Góly: 13. Daniele Baselli, 15. Andrea Belotti - 1. Duván Zapata, 34. Fabio Quagliarella

Turínské FC doma narazilo na dosud neporaženou Sampdorii Janov a její status trvá i nadále. Domácí sice vedli, ale ani to jim nestačilo na tři body. Do sítě někdejšího zaměstnavatele se totiž trefil také Fabio Quagliarella, takže Blucerchiati vezou z Turína bod.

Trenér Sinia Mihajlović se opět potkal s týmem, který hodně zapůsobil na jeho trenérské renomé. Dobře věděl, že Sampdoria je hodně těžký soupeř, takže nasadil hráče jako De Silvestri, N'Koulou, Moretti, Rincón, Baselli, Ljajić, Niang nebo Belotti. Hosté s sebou přivezli Reginiho, Striniće,Torreiru, Praeta, Ramíreze a útočné duo Zapata - Quagliarella.

Pro domácí hráče to byl trochu šok a jejich fanoušci zřejmě ještě nestačili všichni dosednout. Gaston Ramírez se totiž s míčem dostal do vápna, kde našel Duvána Zapatu. Náhrada za Luise Muriela si míč zpracovala a jemně překonala brankáře Sirigua - 1:0 pro Dorii už po minutě hry!

Posléze se hra trochu vyrovnala a Turín začal tlačit. Delší chvíli mu jeho snaha nevycházela, ale ve 13. minutě už se skóre měnilo. Postaral se o to záložník Daniele Baselli, který si všiml špatného postavení brankáře Puggioniho. Natáhl ke střele a famózně ji poslal do šibenice - 1:1.

Začínali jsme od začátku, ale tolik prostoru jako soupeř Doria nedostala. Utekly jen dvě minuty, než se k balonu ve vápně dostal střelec Andrea Belotti. Ačkoli pálil z velkého úhlu, dokázal si poradit a ranou o tyč nastavil vedení svého týmu! Fanoušci byli nadšení, protože během dvou minut jejich hráči otočili nepříznivý vývoj utkání.

To byl šok zase pro Námořníky. Trval ale jen čtvrt hodiny, protože pak se skóre opět měnilo. Rychlý protiútok Dorie táhl Ivan Strinić, který s balonem odvedl pořádný kus práce a našel Fabia Quagliarellu. Bývalý hráč Turína byl ve správný čas na tom správném místě a na zadní tyči poslal balon do sítě - 2:2.

V nastaveném čase první půle Belotti pošimral střelou z voleje jen boční síť a diváci doufali, že druhý poločas začne stejně aktivně jako ten první. Deset minut po změně stran se do úniku dostal rychlonohý M'Baye Niang, který unikal obráncům Dorie. Jeho střela se však i díky zákroku brankáře Puggioniho mezi tři tyče nevešla.

Druhá půle byla mnohem opatrnější než ta první a mnoho šancí už diváci neviděli. Ke střele se dostal střídající záložník Samuel Gustafson, jeho rána ale mířila těsně vedle! A když pár minut před koncem nastřelil veterán Fabio Quagliarella tvrdou ranou jen břevno turínské brány, body si mezi sebou oba týmy dělily. Turín je nyní na 5. místě, Doria spadla na místo sedmé.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Juventus FC 1:3

17.09.2017 12:30

Góly: 51. Matteo Politano - 16. Paulo Dybala, 49. Paulo Dybala, 63. Paulo Dybala

Dybala, Dybala a zase Dybala. Juventus dle očekávání zvítězil na Sassuolu a hlavní zásluhu na tom měla argentinská hvězdička, která vsítila hattrick. Alespoň čestný úspěch domácích obstaral Politano.

Juventusu se proti Sassuolu daří a potvrdil to i v tomto utkání. Stará dáma začala takřka okamžitě okupovat pokutové území domácího celku a netrvalo dlouho a ujala se vedení. Nejprve donutil Consigliho k zákroku střílející Pjanič a poté ho trefil z vyložené šance Higuaín. Skóre se poprvé hnulo v 16. minutě a to po parádní ráně z voleje v podání Paula Dybaly. Ten si naběhl na Mandžukičovu přihrávku a tvrdou ranou k tyči nedal Consiglimu šanci. Hra se poté trochu uklidnila a svojí šanci mělo i Sassuolo. Z hranice šestnáctky vystřelil Politano a Buffon byl na místě.

Stará dáma se výrazněji přiblížila vítězství krátce po změně stran. Hned ve 49. minutě si převzal přihrávku od Cuadrada Dybala, podíval se směrem ke Consiglimu a uklidil balón k tyči. Sassuolo překvapivě rychle snížilo a vrátilo se do zápasu. Adjapong si dobře převzal balón a ve snaze zakončit jej přihrál Matteu Politanovi, který snížil.

Výsledek 1:2 z pohledu domácích netrval dlouho. Paulo Dybala totiž v 63. minutě rozehrál volný přímý kop a precizní ranou završil hattrick. Na tuto ránu už Neroverdi recept nenašli a Staré dámě opět podlehli, tentokrát 1:3.

Více informací k zápasu

AS Řím - Hellas Verona 3:0

16.09.2017 20:45

Góly: 22. Radja Nainggolan, 34. Edin Džeko, 61. Edin Džeko

Hellas Verona ještě bude mít co dělat, pokud se chce zachránit. Zatím to totiž z jeho strany vůbec není pozitivní podívaná, což dnes potvrdili Římané. Ti se díky dvěma zásahům Edina Džeka a jedné brance Radji Nainggolana dočkali tří bodů.

Ohledně dnešního utkání domácího AS s Hellasem Verona panovaly jisté pochyby vzhledem k hodně nepříjemnému počasí. Nakonec se ale předpovědi nevyplnily a utkání dostalo zelenou. Trenér Di Francesco chtěl konečně přesvědčit své kritiky atraktivním stylem a zvolil k tomu Pellegriniho, Nainggolana, Manolase, Džeka nebo Ündera s El Shaarawym. Hosté spoléhali na Heurtauxe, Romula, Nicolase, Keana nebo Bessu.

Do velmi zajímavé šance se dostal záložník Lorenzo Pellegrini, který na hraně vápna vypustil ze své kopačky velmi tvrdou střelu. Ta ale letěla těsně nad břevno. Hodně věcí se čekalo od Edina Džeka, který byl hlavní ofenzivní zbraní Vlků. Když mu nenahráli vlastní spoluhráči, musel vzít za vděk nahrávkou Zuculiniho. Džeko sprintoval do vápna, kde obešel také brankáře Nicolase, jenže pak ztratil rovnováhu.

Edin Džeko působil od začátku hodně aktivně a v 9. minutě se dostal hbitě do další velké šance. Míč převzal na hraně vápna, jenže brankáře Nicolase nepropálil! Toho málem využil Moise Kean, který však ztroskotal na posledním hráči soupeře, stoperu Manolasovi. AS pobývalo hodně času kolem vápna Hellasu, jenže hosté pořád odolávali. A když už je zaskočil průnikovou nahrávkou Nainggolan, Ünderovu ránu z úhlu odrazila spojnice!

Déšť ve Věčném městě neustále sílil a z fotbalu se pomalu stávalo vodní pólo. To ale domácím fanouškům nevadilo, protože je zahřála akce, v níž hosté ztratili balon nebezpečně blízko vlastního vápna. Balon se dostal k El Shaarawymu, ten placírkou poslal míč na nabíhajícího Radju Nainggolana a belgický záložník se mýlit jednoduše nemohl - 1:0.

O chvíli později si po postupné kombinaci Daniele De Rossi všiml nabíhajícího Alessandra Florenziho, který se zasekávačkou zbavil obránce a nacentroval před bránu. Defenzíva Hellasu nezachytila náběh Edina Džeka, pro kterého byla hlavička do protipohybu Nicolase příjemnou rutinou - 2:0.

Na druhý gól Hellas nedokázal reagovat ani zlepšením hry. Zčásti to ale bylo způsobeno menším zájmem AS o aktivní hru. Úvod do druhé půle se Římanům povedl opět lépe a nechybělo mnoho, aby vstřelili třetí branku. Postarat se o to mohl Aleksandar Kolarov, který po nařízeném přímém kopu jen těsně minul šibenici hostující brány! Aktivita Giallorossi nadále pokračovala a Hellas se v hodně trápil především v mezihře.

Po hodině hry se najednou s míčem u nohy objevil dost blízko vápna Aleksandar Kolarov a dal najevo, že s Edinem Džekem nehraje poprvé. Krásným pasem oslovil vysokého útočníka na hraně ofsajdu a padající Džeko balonem na "dlouhou nohu" prostřelil Nicolase - 3:0 pro domácí Vlky.

Hellas si situaci zkomplikoval ještě víc faulem Souprayena na pronikajícího Pellegriniho. Souprayen totiž už jednu žlutou kartu měl a po té druhé už velela fotbalová matematika jasně. Hellas dohrával 30 minut v početním oslabení. Po několika minutách se oficiálního debutu v lize dočkal i český talent Patrik Schick.

A hned v první šanci si po narážečce s Pellegrinim připsal parádní ránu, kterou brankář Nicolas v rukavicích cítil ještě dlouho. Obdobně jako ránu Stephana El Shaarawyho, který vyprášil jeho rukavice po chybě obránců hostí. V uvolněném tempu hrající AS už další branky nepřidalo.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Bologna FC 2:1

16.09.2017 18:00

Góly: 51. Federico Chiesa, 70. Germán Pezzella - 52. Rodrigo Palacio

Fialky díky druhému poločasu získaly tři body a Bologna z Toskánska odjíždí zklamaná. O góly se v dresu domácích postarali mladíci Chiesa s Pezzellou, takže ani branka hostujícího Rodriga Palacia nakonec na body nestačila.

Fiorentina doufala v další gólovou nadílku v síti soupeře podobně, jako se jí to povedlo proti Veroně. Bologna se na ni ale dobře připravila a přeci jen je trochu kvalitnější než Hellas. Trenér Donadoni dobře zná kvalitu Fialek a jeho taktika byla od začátku jasně vidět - bránili všichni. Parádní obranný zákrok předvedl vracející se Di Francesco a rovněž Poli s Taïderem se v obranné práci činili.

V jedenácté minutě se dostala Fiorentina do první velké šance, když hlavičkoval Giovanni Simeone. Brankář Antonio Mirante ale jeho zakončení dobře vystihl a tudíž neutralizoval. Do další zajímavé šance se dostal Davide Astori, ale ani jeho hlavička ve vápně nepřekvapila zkušenou oporu v bráně Felsinei. Že bychom se ale dočkali nějak strhujícího tempa, to se rozhodně říct nedalo. Typicky melancholické podzimní počasí se projevovalo pomalejší kombinací.

Pokud došlo k nějakému ohrožení branek, vedly k tomu především střely z větší vzdálenosti, jako třeba u rány záložníka Pulgara. Na straně domácích se do takové role vtělil mladíček Chiesa, ale ani jeho rána neměla potřebné parametry. Pár minut před koncem první půle se nadechl k zajímavému sólu Jordan Veretout a jeho akci zastavil až pozorný Mirante.

Nástup do poločasu druhého se projevoval podobným scénářem jako ten první - ofenzivně laděná Fiorentina s míčem u kopaček a bránící Bologna spoléhající na Miranteho. Ani ten ale v 51. minutě neuhlídal Federica Chiesu, respektive jeho krásnou a hlavně přesnou střelu, takže Fiorentina vedla o gól.

Fialky se však neradovaly moc dlouho. O pouhou minutu později se totiž do útoku vydala dvojice hostujících hráčů a balon dostal zkušený Rodrigo Palacio. Ten na nic nečekal a krásnou střelou z voleje nedal brankáři Sportiellovi žádnou šanci zasáhnout - 1:1.

Po bleskové změně skóre se tempo hry trochu uklidnilo, ale ne na příliš dlouho. Dvacet minut před koncem utkání zahrávala domácí ekipa rohový kop, na který si výtečně naběhl obránce Germán Pezzella. Jeho náběh nehlídal bránící Krafth a Mirante zareagovat nestačil!

Bologna se v závěru hodně snažila vyrovnat, ale Viola odolávala. Její obrana pracovala téměř bezchybně a trenér Stefano Pioli navíc věděl, kdy střídat, aby své hráče nevyčerpal. Felsinei podnikli několik zajímavých pokusů o založení akce, ale vylámali si zuby na obranné linii Violy. A když tu náhodou něco zaskočilo, jako například hlavička Rodriga Palacia z 84. minuty, zastavila vyrovnání Felsinei tyč! Fiorentina tak nakonec zaslouženě zvítězila.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Inter Milán 0:2

16.09.2017 15:00

Góly: 82. Milan Škriniar, 90+3. Ivan Perišić

Jedno z mnoha českých přísloví říká, že kdo si počká, ten se dočká. Inter Milán čekal na vstřelenou branku v utkání s Crotone hodně dlouho, ale nakonec se dočkal hned dvakrát. Osm minut před koncem pokořil do té doby pevnou obranu domácích Milan Škriniar a v nastavení ještě zvýšil Ivan Perišić.

Inter nemá na Crotone zrovna ideální vzpomínky, ale jak už bylo psáno mnohokrát, letos má tajnou zbraň. Tou je zkušený trenér Luciano Spalletti, který umožnil fanouškům Nerazzurri zase doufat v konstantní formu. Dnes proti domácím nasadil poměrně silnou sestavu, která čítala jména jako Handanovič, Škriniar, Miranda, Dalbert, Gagliardini, Valero, Mário, Perišić a samozřejmě Icardi.

Trochu překvapivě byli ale aktivnější domácí hráči. V 9. minutě se do útočení pustil Aleksandar Tonev, který nasadil ke sprintu a nakonec dokázal také vypálit. Jeho projektil sice nebyl nejpřesnější, ale brankáři Handanovičovi přesto nadělal problémy. Ten měl plné ruce práce také poté, kdy z dálky vyslal střelu útočník Ante Budimir. Brankář Handanovič ale skákavou sřelu nakonec chytil.

Že by byli fanoušci Interu z jeho hry v první půli v extázi, to se rozhodně říct nedalo. Po devětadvaceti minutách se málem hosté prosadili a trenér Spalletti se chytal za hlavu. Po chybě domácí obrany se totiž balon od Valera nesl ke kopačkám Joaa Mária, který se rozhodl pálit. Neudělal to špatně, i když střela letěla kousek od Cordazovy brány. Následně se rána nepovedla Tonevovi.

Crotone hrálo velmi sympaticky a místy svého slavnějšího soka přehrávalo. Pár minut před koncem první půle dostalo Crotone šanci zahrávat volný přímý kop a Handanovič musel být opět ve střehu. Martella dostal krátkou nahrávku a jeho tvrdý projektil prosvištěl těsně vedle tyče!

První půle zůstala ze strany Nerazzurri za očekáváním, takže ve druhé nastoupil favorit v mnohem lepším rozpoložení. Musel si ale dávat pozor také na zadní vrátka, protože domácí byli odhodlaní škodit co nejvíc. Povést se to mohlo Tonevovi, který se hnal hned zkraje druhé půle v podstatě sám na Handanoviče, ale zkušený veterán potvrdil svou extratřídu parádním zákrokem.

Trenér Spalletti postřehl, že jeho tým potřebuje nový impuls, a do hry vyslal duo Matías Vecino - Yuto Nagatomo. Opět to ale byla obrana Interu, která hořela. Těžko jinak popsat situaci z 68. minuty, při níž se ve vlastním vápně obránci Interu nedostali k míči a nechali prostor hlavičkujícímu Rohdénovi. Jeho zakončení ale výtečně zastavil opět Handanovič.

Jeden by řekl, že neproměněné šance Crotone budou maličký celek hodně mrzet. A přesně to se také stalo. Osm minut před koncem se balon ve vápně domácích stal předmětem velkého zmatku, po několika odrazech se dostal k obránci Milanovi Škriniarovi, který se s ním otočil a napálil jej do sítě! Šokované Crotone ještě v nastavení dostalo druhý zásah, o který se parádní střelou postaral Ivan Perišić.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol440015:212
2.Juventus FC440013:312
3.Inter Milán440010:112
4.SS Lazio43109:410
5.AC Milán43018:69
6.Turín FC42207:38
7.UC Sampdoria32106:47
8.ACF Fiorentina42028:66
9.AS Řím32015:36
10.Cagliari Calcio42024:56
11.Atalanta Bergamo41124:64
12.Chievo Verona41124:74
13.Bologna FC41123:64
 SPAL 201341123:64
15.Udinese Calcio41035:73
16.Janov CFC40134:81
17.US Sassuolo40132:81
18.FC Crotone40130:61
19.Hellas Verona40131:111
20.Benevento Calcio40041:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (166)

Přidat komentář
Setwo

pri tom góle Škriniara sa tam lopta odrážala ako pri pinballe ale gratulujem, nech sa mu darí

Reagovat
smazaný uživatel

Milanko paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Interu to ide nadočakávanie dobre

gratulácia Milanovi k prvému gólu za Inter :)

Reagovat
sinter

nadočakavanie dobre...

Reagovat
Kixi Syhimour

No čekal jsem teda průměrnou sezóna takže Souhlasím s fanem

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Artaxerxes

To byla dost hrůza, ještě ze jim tak odpadla obrana ke konci

Ale dobře, ze se na to nevykaslali, když to neslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neľutujem, že som to nevypol keď prišli Yuto so žabiatkom... Dnes najviac asi Handa pošéfil. Forza Inter!!!!!!!!!

Reagovat
jany kozak

Skriniar boh

Reagovat
Dejwa

Těžce bídnej výkon, jediný pozitivní je to, že jsme v minulosti tyhle zápasy nedokázali zlomit a 12 bodů po 4 kolech je prostě super.. ale předvedená hra fakt bizarní.. nejvíc na pováženou je pro mě naprosto mizernej výkon Icardiho druhej zápas po sobě, s tulákem na hrotu nikdy nic nevyhrajeme, ne a ne se v tomto někam posunout.. no nic začít ještě víc makat a třeba tu LM fakt uhrajem..

FORZA INTER!!

Reagovat
wiggum

Stejnou bídu hrali podzim 2015 a nakonec to uhaluzili 1:0.

Reagovat
Dejwa

Myslíš ten půlrok pod Mancinim? Věřím, že teď máme mnohem větší hráčskou kvalitu a potenciál na to hrát aktivní fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Daj hore Édera, vyšlo zo mňa minimálne trikrát.

Reagovat
Dejwa

Jo taky jsem si říkal, že už by měl jít fakt na plac, ale za pár minut přišel gol

Reagovat
Nuno čomes

Edera bez minut je velká skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

2 sezony dozadu ste mali myslim 6zo 6 na starte ci? Ale vtedy ste mali lahky los a uhaluzene 1:0 zapasy. Teraz to vyzera lepsie a ak vam nevypadnu klucovy do 4 miesta by to mohlo byt

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon nic moc, ale výsledek paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar najlepší stoper v Serii A

Reagovat
Largo

Ani jako pokus o fór to není dobrý

Reagovat
FuckT

Je to tazke hodnotit, sice s tebou suhlasim, ale na druhej strane posledna prehra AC nam ukazala, ze kolko vela faktorov sa da vsade najst. Bonucci jednoducho potrebuje partaka a cely tim musi hrat dobre, cize je tazke hodnotit daneho hraca, ked nikdy nevies, ako by ten hrac vyzeral pri niekom inom, v inom time. A to je iba 1 ubohy faktor, este ich je tam ovela viac. Kazdopadne nezacalo sa mu to velmi zle, snad sa mu bude darit. Este keby sa nase krajiny zase spojili tak mozno aj nieco vyhrame.

Reagovat
Largo

Nepopírám jeho kvality a samozřejmě se musí vždycky zhodnotit víc faktorů. Navíc je to subjektivní tvrzení, ale nejlepší stoper v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak áno, nechal som sa uniesť tým že skóroval. Ale objektívne treba povedať že obranu Interu posunul o niekoľko levelov dopredu oproti minulým sezonam. A stále sa môže zlepšovať...

Reagovat
FuckT

To berem, najlepsi asi len tazko, este sa ma vela co ucit chalan.

Reagovat
smazaný uživatel

AC odehrálo 9 zápasů za měsíc, maji novou celou obranu, vlastne skoro celou 11ku, tak přišel jeden výbuch, to Bonuciho kvality nijak nesnižuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pokus o fór, Škriniar zatial prináša Interu veľa dobrého, svoje výborné schopnosti v defenzíve ukazoval už aj v príprave. Prvé tri zápasy v lige, tri čisté kontá. Toto môže byť kľudne boj o titul. A to aj vďaka nemu.

Reagovat
Dejwa

Je výbornej, dnes slabší výkon, ale na druhou stranu to vykompenzoval gólem.. tim, že byl na správným místě.. určitě posouvá defenzivu Interu na vyšší level, ale s nejlepším stoperem ligy bych byl nohama na zemi.. potenciál na to má, ale kroťte to chlapci slovenští

Reagovat
Inter Eterno Amore

to, že robí občas chyby to je dané ešte vekom, ale sebavedomie a skills má už teraz strašne dobré

Reagovat
smazaný uživatel

bez pochýb

Reagovat
Largo

Hráč je to výbornej, ale nejlepší stoper v lize? Come on

Reagovat
Inter Eterno Amore

do roka, dvoch bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ neodíde do PL/PD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I*M

Joo je dobrý, ale v té šestnácte to měl dát z jedné do pi... Tak jak nás to učí na dědině :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
DelPiero137

A toto tu bude kazde kolo. Ked sa Slovaci musia takto skreslene utesovat aky sme uzasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa neutešujem. Proste Škriniar je momentálne to najlepšie čo máme. A aj Inter. A to sa môže ešte zlepšit.

Reagovat
lnterista

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Co nemate fotku Skriniara?

Reagovat
smazaný uživatel

Co nedate fotku Skriniara co ste jebnuti?

Reagovat
sinter

Reagovat
Mrvinho

To tu teď hodláte brečet po každém jeho lepším zápase nebo co? (navíc podle komentářů hrál dneska strašně, kromě toho jednoho ukopnutí)

Já teda proti němu nic nemám, ale s tady těma kokotina táhněte otravovat někam jinam

Reagovat
Inter Eterno Amore

Škriniar je stopér. Inter gól nedostal. Takže svoju prácu odviedol zrejme dobre.

Reagovat
sinter

najhorší zápas čo odohral doteraz, ok dal gol, pozeral som to od 20-25min. a nebola to tá istota zpredchádzajúcich zápasov, pár krát tam zaspal

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja viem pozeral som iba 1. polčas, a druhý len do 55. min, ale tak občas môže aj on mať horší zápas .. našťastie Handa podržal .. celkovo ten zápas bol dosť šťastný to si nemusíme klamať, ale často také výhry najviac pomôžu mužstvu

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak kompenzoval to gólom

Reagovat
FuckT

Videl som sice iba zostrih, ale tam takmer ani jedna z tych super sanci co super Interu mal neisla cez Skriniara. Ked Skriniar mal najhorsi zapas, tak Miranda by sa mal ptm sam predat teroristom asi... Ale beriem to, ze par krat tam zaspal, ale nejak vylozene si hraca utiect nenechal, ako napr. Miranda.

Reagovat
10

Skriniar tam naopak chvíli před svým gólem skvěle odvrátil tutovku Crotone, Miranda vedle něj vypadá jak Ranocchia...

Reagovat
cresposuper

Jednu velku sancu mali, ked ho v prvom polcase obral utocnik pred sestnastkou, ale zle to rozohrali. Inac pokazil viac prihravok nez je unho obvykle, ale ako pises, neboli to nejake mega hrubky.

Reagovat
sinter

čiže jeho najhorší zápas čo odohral za inter...hlavne ten prvý polčas bol v obrane viac zmätku ako predtým zápasy. Dva krát sa tam s D´Ambrosiom neviem či nezhodli alebo chceli zahrať offside pascu a dali možnosť vyniknúť Handanovičovi

Reagovat
Mrvinho

Jak jsem psal, neviděl jsem, nevím. Ale toto mi přijde přehnané taková hysterie kvůli fotce..

Reagovat
Inter Eterno Amore

však jasné .. ale dáva to logiku aj tak .: Škriniar dal víťazný .. Perišič iba prikrášlil výsledok .. myslím, že by si zaslúžil tú fotku na pár hodín

Reagovat
Mrvinho

No dneska už zapomeňtě, po hattricku je tam André

Reagovat
Inter Eterno Amore

ako mne je to jedno ja fotku nepotrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyť Handanoviča, tak sa tu rieši prehra a nie fotka Škriniara, aj keď ma gólom veľmi potešil.

Reagovat
Inter Eterno Amore

nuž brankár tam je na to aby to chytal takže len dobre, že pochytal

Reagovat
El-Pistolero-68

.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna hra, mohlo byt viac golov. Florenzi je proste nenahraditelny, radost pozerat. Som zvedavy na zostavu v dalsom zapase. Pellegrini jednoznacne namiesto Strootmana, Defrel nie na kridlo.

Reagovat
Largo

Nechal bych tam zas Ündera s Pellegrinim a Florkem. Možná bych změnil jen brankáře, ať si Skorupski taky zachytá. Gonalonse do základu jednoznačně a hotovo. Hrajem tuším proti Beneventu, to nebude složitý.

Reagovat
Lech

Gonalons misto DDR? V priprave byl nulovej, ale ma to samozrejme tezky no. Tu zalohu bych priste dal naingg - pellegrini - gerson

Reagovat
Largo

Jo, jenze nemuzes po DDR chtit takovou porci zapasu. Je to vlozeny kolo, pak vikend, LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Skorupski, ani Gonalons. Hrame vonku, to bude ine. Zostavu by som zmenil len Jesusa, to uz ak haluz odo mna, za Fazia

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Krejčím?

Reagovat
Azazelo RD

Je po žních, tak šel k Turkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se.

Reagovat
Spalovač šancí

Dělá experta ve Studiu Fotbal

Reagovat
cink

2029

Reagovat
atlee

Hrá v kapele Walda gang http://www.upir.eu/

Reagovat
atlee

A trénuje českú dvadsiatku

Reagovat
atlee

Tiež sa chystá na ďalšiu sezónu v Bostone

Reagovat
M11

Florenzi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
10

Reagovat
olis

https://www.youtube.com/watch?v=PyS0dNcewD4 momentalne nie je hrac ktoreho by som bral viac, ale cena bude asi nad nase moznosti

Reagovat
10

začíná čím dál víc připomínat tátu nedivil bych se, kdyby se postupně začal přesouvat do útoku

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Setwo

veď peniaze z Higuaina by ešte mali byť či sa to prejedlo?

Reagovat
olis

minule leto sa minulo na nakupy 130 mega...

Reagovat
olis

resp. je to spolu aj so zimnym mercatom

Reagovat
JuventusFC1897

Bernardeschi stal 40mega, takze Chiesa nebude o nic drahsi si myslim.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
M11

Bohuzel se ten spatny vykon zase schova za Dybalovou genialitou..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Paolo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Dybala!!

Reagovat
smazaný uživatel

Duvánek skvělá posila,lepší než býval Okaka Jinak zasloužená remíza.Navíc dva góly nejlepší obraně ligy

Reagovat
mastakillah

Duván bude super posila. Tak 10-15 gólů by dát mohl ...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo parádní!

Reagovat
olis

Reagovat
10

použít u Torina "nejlepší obrana ligy" nejde za žádných okolnost, to byla jen statistická chyba, protože ty hrajou furt stejnej hurá fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měli před tím zápasem spolu s Interem jeden inkasovaný gól...Musel jsem náš útok trošku pochválit

Reagovat
olis

fajn zapas na zlepsenie nalady po LM ale musime to potvrdit proti Laziu

Forza Napoli!

Reagovat
olis

Ounas

Hamsik cely zapas

Reagovat
FuckT

Talianske kluby teraz hlavne potrebuju potvrdit svoje kvality na internacionalnej scene. Cela krajina moze doplatit na to, ako vasnivo Tal. timy spolu superia v SA, ale potom sa to ukaze v LM ako keby v kabate nedostatku motivacie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu LM jste solidně zajebali a muj tiket taky. Ale odpoštím vám, včera byli na Napoli žně.

Reagovat
panca

Asi jsem blázen, ale koupíme hráče za 35 Mega nebo kolik, dá hattrick a sedi?!

Reagovat
Kaka14

Tiez nechapem co chce od neho Montella aby hral v zaklade

Reagovat
Vtáky cez tepláky

v stredu bude hrať na 90%

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem Vás docela. Veď ten program je náročný a útočníci hrajú docela dobre. Treba to točiť je začiatok sezóny...

Štvrtok Viedeň, dnes Udinese, streda Spal, nedeľa Sampdoria, štvrtok Rijeka, nedeľa AS ... Veď všetko chceme vyhrať a 11 hráčov základu to nedá za dva týždne. Možno aj áno, ale v októbri by nastalo čisté K.O.

Dnes sme podali veľmi dobrý výkon. Škoda zahodenych šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co na tom nechapu, podla mna Spal su nebezpecnejsi ako Udine preto na nich setri Silvu. A pri tomto systeme sa pekne potocia vsetci 3ja CF + Suso a Borini vybehne max na Rijeku spolu s ostatnym B timom... Vidim to tak ze Silvu bude davat do top duelov, Kalinica ako istotu a Cutroneho ked niekomu z nich nepojde resp. sa skor unavy v zapase...

Reagovat
snuff24

Takhle by ta tabulka mohla skončit a bylo by to celkem bájo

Reagovat
olis

som za

Reagovat
smazaný uživatel

preco ma Lazio na drese iny znak nez je ofiko logo

Reagovat
Pipo123

Je to retro dres a tak isto aj logo, ale majú to len na týchto dresoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a celkom pekne mohli by to kludne aj zmenit urcite byt to nebola taka graficka tragedia ako Juventus tych uz nikto neprekona

Reagovat
GEGE

Není divu,že Pellegriho chce půlka Evropy už teď...

Reagovat
CubONE

Mne je az zle, ked som zistil, ze je len rocnik 2001.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

V rámci dobrý ch vzťahov z minulosti... ;)

Reagovat
olis

https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/nahlad_tiketu/index.html?ticket_id=Mjk5MDE3NjU5Nzg2NTcwMDpsbcE8JcezrZyYQws%3D&kind=MAIN

ked som videl na livescore ze penalta pre Atalantu zrusena, potom gol Ilicica zruseny tak som vedel ze je zle

Reagovat
smazaný uživatel

Sa čudujem, že si nabackol aj atalanta. Túto sezónu budú horší jak minulu

Reagovat
smazaný uživatel

Som im po výhre s Evertonom dôveroval a v zápase proti AS bola Atalanta lepšia, len im chýbalo šťastie. Akurát s Napoli dostali výprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně všude neprohra a Atalantu dáš čistou 2. Tos nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, som babrák.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Však a čo by si si za to kúpil...?

Reagovat
olis

pravdepodobne nic, ale mal by som na 60 tiketov za euro

Reagovat
Pipo123

Immobile 9 gólov v 6 zápasoch

Reagovat
smazaný uživatel

jak messi a falcao

Reagovat
Votas

2016/17 Dybala 11gólů v 31 zápasech

červen 2017 - Riccardo Agricola novým ředitelem JMedical

2017/18 Dybala 8 gólů ve 4 zápasech

hmmmm hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vie aké medikamenty mu tam miešajú, evidetne mu prospievajú Vyzerá to na slušnú sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

za chvilu ho obvinia z brania steroidov ako Zeman Del Piera

Reagovat
Pipo123

Manchester City hledá další posily a jednu potencionální si údajně vyhlédl v Laziu. Citizens mají mít zájem o Sergeje Milinković-Saviće, který letos podává za Biancocelesti skvělé výkony

Lucius by sa potesil

Reagovat
Eldarion

No vidíš prvý adept o ktorom môžeš rok písať či predĺži alebo nie a že vám vôbec nebude chýbať keď pôjde preč

Reagovat
10

protože ho nahradí Biondini voe

Reagovat
Pipo123

Ma zmluvu do 2022 a presne ako pise 10, pride Biondini a nahradi ho, pozri na Bigliu, aj ten traged Leiva ho nahradil :D

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no, podla mna skoro pisat po par zapasoch. Uvidime ako zahra s Neapolom

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

9 zápasů, 8 výher, 1 porážka. Před týdnem někteří panikařili, ale ten peogres tam je znát. A ta prohra nám pomohla, jednak si Montolivo s Borinim v lize jentak nezahrajou a všichni v klubu vědí, že je třeba dál tvrdě makat a zlepšovat se. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

ked prehrame 1 zapas z 9 horsie ako 2hy neskoncime

Reagovat
Pipo123

Zase na druhej strane nemali ste ťažkého súpera, teda okrem Lazia, nehrali ste ani len proti klubom od ktorých sa očakáva že budú hrať v spodnej časti tabuľky.

Reagovat
Pipo123

*budú hrať v hornej

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ne, ale v každém zápase se počítají body stejně. Ty starty jsme měli vždy horší bez ohledu na soupeře. Další test bude s AS, snad už tam bude hra lepší než proti Laziu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Noo, neviem či nie pod mihajlovičom, sme mali štart ako hrom, neviem či sme po 5 kolách neboli dokonca na prvom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

V porovnaní s minulou sezónou a bodmi, ktoré sme získali so súpermi s ktorými sme túto sezónu už hrali sme v pluse 4 body za 4 zápasy

Reagovat
Kaka14

Presne pekne sme zacali

Na druhej strane vsetci favoriti LM nezakopli, takze ako vravis treba makat....

A paci sa mi ze aj EL nepodcenujeme

Reagovat
CubONE

Biglia je s prehladom najinteligentnejsi futbalista, co hral za AC v poslednych piatich rokoch. Radost sledovat ho nazivo a aj bez lopty.

Reagovat
Eldarion

úplne súhlasím a dúfam, že Locatelli ho bude sledovať od rána do večera nech sa niečomu naučí

Reagovat
smazaný uživatel

a Montolivo uz len z tribuny

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Eldarion

Sám potom povedal, že to bol skrat z únavy a pomýlil sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, stane sa

Reagovat
Pipo123

Je to strašne otrepané, každý fanúšik chce aby hráč povedal FORZA, já byť ten hráč tak to nepoviem, jebať

Reagovat
smazaný uživatel

Forza je Forza, tá k futbalu patrí. Keby som bol hráč, tak to kľudne opakujem pri každej príležitosti, nuž nie som

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja mám radšej merda, ako napríklad merda inter, merda juve, alebo aj merda S.S. Sambenedettese Calcio, týcn neznášam najviac.

Reagovat
CubONE

A co to ma s jeho schopnostami spolocne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď vzťahovačný, išlo čisto o žart resp. aby som poukázal na to, že mýliť sa je ľudské.

Reagovat
CubONE

Cize nic. A nastuduj si, co to slovo znamena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktoré?

Reagovat
Pipo123

Nani by mal byť k dispozícii na zápas proti Neapolu

Reagovat
REPLIKATOR

Schick zase zraněný Korupčníci nakonec dobře udělali, že ho nevzali.

Reagovat
smazaný uživatel

Juvemafia mu zlomila srdce aj dušu! /aj nohy/

Reagovat
Panděvova ofina

Tohle není nejlepší start, ale tak možná se vrátí silnější a lepší, jako Milik.

Reagovat
smazaný uživatel

To si vážne nevybral dobrý príklad Pandevova ofinka Milik je tak moc nanič ako vibrátor pápežovi.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Víbrator pápežovi? Vieš aký je rozdiel medzi jebákom a kňazom?

Reagovat
cervo

Taliani mu zaliali nohy do betonu, lebo nechcel jest pizzeti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak preto Higuain stále hráva

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky 4.kola FANTY na foru.

A DNES!!! začíná další kolo

Reagovat
olis

Reagovat
DelPiero137

Cuadrado v zozstave kola za jednu asistenciu?

Trapas!

Reagovat
ED91

Možno si na neho len zbytočne moc kritický

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele