Serie A - souhrn 35. kola

28.04.2018, 19:55, aktualizováno 29.04.2018, 22:44
Komentáře a souhrny
Neapol nenavázala na vítězství nad Juventusem a prohrála 0:3 ve Florencii. Titul se znovu vzdálil, jelikož Juventus v závěru otočil utkání na půdě Interu Milán. Ten zažil mizerný víkend, jelikož vyhrála obě římská mužstva a Nerazzurri se tak řádně vzdálila Liga mistrů...

Turín FC - SS Lazio 0:1

29.04.2018 20:45

Góly: 56. Sergej Milinković-Savić

Boj o třetí příčku Serie A je dále hodně napínavý a hodně hlasitě si o ni říká římské Lazio. To ve večerním utkání dokázalo prosadit a ke třem bodům mu kromě čistého konta stačila jen jedna branka. V klíčovou chvíli utkání proti Granatě rozhodl mladý záložník Sergej Milinković-Savić.

Lazio hodlalo využít zaváhání Interu Milán a zároveň nechtělo dopustit, aby se mu AS příliš vzdálilo. Jediným prostředkem, jak toho dosáhnout, bylo porazit houževnatý Turín. Trenér Simone Inzaghi i proto postavil do hry od začátku obvyklé zbraně svého týmu, ať už to byli de Vrij, Radu, Marušić, Lucas Leiva, Milinković-Savić, Alberto nebo Immobile.

Turínský celek nezažívá příliš plodné období a dnes měl před sebou těžký úkol zkrotit nejlepší útok ligy. S tím se měli poprat zejména Sirigu, N'Koulou, Burdisso, Moretti, De Silvestri, či Rincón. První zajímavou střelu si na své konto připsal Srb Adem Ljajić a Turín ukazoval, že ani ofenziva mu nebude cizí. Brankář Strakosha měl rozhodně mnohem víc práce, než kolik musel řešit jeho protivník Sirigu.

Další pohotovou a poměrně tvrdou ranou jej protáhl obránce De Silvestri. Turínu navíc svitla naděje na snadnější zápas ve 14. minutě, kdy se zranil Ciro Immobile. Právě na jeho výkonech je Lazio hodně závislé, takže to nebyla moc dobrá zpráva. Nahradil jej neméně dravý Felipe Caicedo. Ve 21. minutě se hnal za míčem Sergej Milinković-Savić a balon dohnal v pokutovém území Turína. Tam jej ale fauloval brankář Sirigu a taktéž padající N'Koulou.

Sudí Irrati téměř ihned pískal pokutový kop a fanoušci Lazia věděli, že je to obrovská šance. K balonu si navíc stoupl technicky vybavený Luis Alberto. Jenže zvolil hodně špatnou střelu po zemi, kterou brankář Sirigu v pohodě chytil! Lazio i nadále tlačilo a bylo jasně aktivnějším týmem, ale bez Immobileho nebyl tým moc sehraný. Další rána z kopačky Leivy byla zablokována mimo!

Z levé strany pálil Milinković-Savić, jeho technický pokus však brankář Sirigu konečky prstů odvrátil na roh. Poslední standardní situaci ve druhé půli lapil taktéž Sirigu do svých rukavic. Deset minut po změně stran se Lazio dočkalo několika velkých šancí. Zajímavý pokus vypálil na Sirigua Lucas Leiva a italský brankář v turínské bráně musel ukázat hodně dobrý reflex!

Ani ten ale nestačil o minutu později. Následující rohový kop zahrálo Lazio skvostně. Na centrovaný míč si v pokutovém území nejlépe naskočil vysoký Sergej Milinković-Savić a přesně umístěnou hlavičkou nedal svému soupeři šanci zasáhnout - 1:0 pro hostující Lazio Řím!

Turín prostřídal a Lazio měl potrápit čerstvý Iago Falqué. Gól ale málem padl na opačné straně hřiště, protože Felipe Caicedo se rychle zbavil padajícího obránce a postupoval sám na brankáře Sirigua, jenže svým obloučkem přehodil těsně i bránu! Souboj Caicedo - Sirigu se opakoval také o pár minut později a také nyní byl úspěšnější brankář Býků. Svižnou střelu vytlačit před sebe a tam si N'Koulou už poradil.

Z dálky to pak zkusil ještě Milinković-Savić, ale neuspěl. Lazio pak předvedlo další výbornou a rychlou spolupráci, která dostala míč na Sergeje Milinkoviće-Saviće. Jeho rána z první ale mířila těsně vedle! Srovnat mohl v nastavení utkání Adem Ljajić, který si stoupl k nařízené standardní situace, jenže jeho technický pokus poslal míč těsně nad bránu! Lazio i díky tomu slaví hodně důležité tři body.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SSC Neapol 3:0

29.04.2018 18:00

Góly: 34. Giovanni Simeone, 62. Giovanni Simeone, 90+4. Giovanni Simeone

Neapol má dost možná po titulu a jak se v mnoha novinách před víkendem ozývalo, rozhodla o tom města Florencie s Milánem. Zatímco Juventus dokázal nad Interem Milán vyhrát, Neapol proti domácí Fiorentině naprosto selhala. Hattrickem se blýskl mladý střelec Giovanni Simeone, naopak zápas už v osmé minutě skončil pro faulujícího obránce hostí Koulibalyho.

Fiorentina je na nohou a může za to vynikající výkon domácího celku proti favoritovi utkání. Neapol měla před sebou hodně náročný úkol, protože musela dotahovat výsledek Juventusu, který ji dostal pod tlak. A ten dnes Neapol díky dvěma faktorům neustála. První velkou překážkou na její cestě za třemi body se stalo vyloučení obránce Kalidoua Koulibalyho. Jeden z fundamentálních základů obrany byl totiž vyloučen už po osmi minutách hry!

Zkušený obránce fauloval pronikajícího útočníka Simeoneho těsně před vápnem v roli posledního hráče, takže jej sudí po nápovědě videorozhodčího okamžitě vyloučil! Bylo víc než jasné, že Neapol to ve zbývajícím - prakticky celém - utkání bude mít hodně těžké. Z první větší šance sice Neapol neinkasovala, protože oba tvrdé pokusy zvládl brankář Pepe Reina pokrýt.

Neapol byla v menším šoku a viditelně zpomalila. Vyloučení, ještě tak rychlé, ji hodně vykolejilo. Nepomohl ani Marek Hamšík, který ani dnes nehýřil zrovna přesvědčivým výkonem. Nejprve naznačil střelu a poté raději kombinoval s Insignem. Jenže to nebyla dobrá volba a mladý Ital míč ztratil. První chvíle moc atraktivity nepochytily, snad až na průniky vytrvalého Chiesy jsme sledovali hodně nezáživné utkání.

Po třiceti minutách už to domácím vyšlo. Biraghi pouze odkopával míč, jenže střídající obránce Tonelli se prezentoval hodně nesmělou a zbytečnou ztrátou. Balon se dostal na nohu Giovanniho Simeoneho, který postupoval rychle až do vápna. V něm zamířil na zadní tyč a brankář Pepe Reina byl na jeho akci krátký - 1:0.

Neapol se přeci jen v rámci omezených možností snažila něco vymyslet. Allan se s míčem ale nedokázal probít přes množství těl před sebou. Před koncem první půle musel do akce znovu brankář Pepe Reina, jenže si dokázal poradit s vypětím sil se střelou do středu brány. Fialky nastolily jasné tempo a udržovaly jej také po změně stran.

Pět minut po návratu hráčů ze šaten se málem prosadil záložník Riccardo Saponara, který to nemyslel vůbec špatně a jeho tvrdá rána nadělala brankáři Reinovi pořádné starosti. Na opačné straně se musel ukázat také brankář Marco Sportiello. Dries Mertens si naběhl na centr, po kterém pořádně protáhl domácího brankáře. Ten si ale nakonec poradil a pohotově byl u tyče.

Krátce před uplynutím hodiny hry se na trávník dostalo polské duo Arek Milik a Piotr Zieliński. Ani oni ale moc nepomáhali a Neapol byla vyloženě bezzubá. Trest za to přišel znenadání. Saponara se dostal k rozehrávce rohového kopu, po kterém se jeden z domácích dostal k hlavičce. Tu ještě dokázal brankář Reina tak trochu vyrazit, jenže na pohotovou dorážku Simeoneho už neměl nárok. A jeho obránci mu moc nepomáhali - 2:0.

Dvacet minut před koncem utkání mohla Neapol zahrávat volný přímý kop, k němuž se postavil José Callejón. Ten sice kroutil balon poměrně zajímavě, jenže brankáře Sportiella zastoupil pohotový obránce Germán Pezzella. Neapol se stále nemohla dostat do tempa a čas jí ubíhal mílovými skoky.

Aby toho nebylo málo a Neapol si vypila pohár hořkého lektvaru až do dna, brankáře Reinu pokořil Giovanni Simeone ještě jednou. V nastaveném čase, když se utkání prakticky jen dohrávalo, načasoval mladý útočník slavného příjmení svůj náběh parádně. Krásnou ranou po zemi zaskočil brankáře Reinu a zkušený veterán opět kapituloval!

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Janov CFC 3:1

29.04.2018 15:00

Góly: 16. Musa Barrow, 22. Bryan Cristante, 74. Josip Iličić - 81. Miguel Veloso

Na šestém místě zůstává i po pětatřiceti kolech Atalanta Bergamo. Svěřenci Giana Piera Gasperiniho porazili bez problémů Janov 3:1. Bergamaschi vykročili za třemi body už v prvním poločase, když se trefili Barrow a Cristante. Ve druhém poločase pak zvyšoval Iličič a hosté už stačili jen korigovat zásluhou Velosa.

Atalanta byla favoritem a koneckonců body nutně potřebovala, protože svádí boj o Evropskou ligu s milánským AC a dalšími celky. Utkání bylo pikantní pro domácího trenéra Giana Piera Gasperiniho, který si udělal dobré jméno právě při působení v janovském klubu.

První šanci zápasu měli možná trochu překvapivě Janovští, ale Medeiros si na skvělého Berishu nepřišel. Brankář Orobici předvedl výtečný zákrok, balón vyrazil na rohový kop, ze kterého následně nic nebylo. Atalanta se poprvé gólově prosadila po čtvrthodině hry, kdy z úhlu propálil Perina Musa Barrow. Jen o pět minut později už Orobici vedli 2:0, po Gomézově posunutí vystřelil z první Bryan Cristante a Perin znovu inkasoval.

Grifové si z defenzívou Atalanty vůbec nevěděli rady, v zápase byli v podstatě neškodní a nepomohly tomu ani příchody Gorana Panděva a Miguela Velosa. Atalanta bez větších potíží kontrolovala hru a v 74. minutě vstřelila už třetí gól. Josip Iličič si ve vápně navedl balón na levačkou a technickým obstřelem dal na 3:0. Alespoň čestný úspěch pro Grify vystřelil z přímého kopu Miguel Veloso. Na jeho precizní přímák neměl Berisha nárok. Nic víc už se v zápase nestalo a tak Atalanta porazila Janov 3:1.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - Udinese Calcio 3:3

29.04.2018 15:00

Góly: 23. Nicolas Viola, 76. Massimo Coda (pen.), 90. Bacary Sagna - 13. Silvan Widmer, 78. Kevin Lasagna, 79. Kevin Lasagna

Udinese ani při premiéře nového trenéra Igora Tudora nezvítězilo, ovšem alespoň dokázalo přerušit sérii jedenácti porážek v řadě. Na půdě Beneventa se strhla šestigólová přestřelka, která skončila smírem a především pro Udine je to velké zklamání, neboť Benevento hrálo od 57. minuty bez vyloučeného Cataldiho.

Beneventu už formálně o nic nešlo, jeho osud je tak jako tak zpečetěn, proto zraky fanoušků a komentátorů byly upřeny na Udinese, kde se ujal kormidla Igor Tudor. Massimo Oddo byl po jedenácti porážkách v řadě odvolán a jeho nástupcem má za cíl zachránit Udinese a v prvé řadě přerušit onu nelichotivou sérii.

Udinese mělo podobně jako v předchozích zápasech dobrý start a brzy se ujalo vedení. Ve 13. minutě si naběhl na Baličův centr Silvan Widmer a hlavou zajistil Zebrám vedení! Benevento s odpovědí neotálelo a o deset minut později už to bylo 1:1. Rovněž hlavou se z malého vápna prosadil Nicolas Viola. V prvním poločase další branka nepadla, avšak po změně stran si to obě strany ještě bohatě vynahradily.

V 57. minutě postihla domácí nepříjemnost, protože po druhé žluté kartě se musel poroučet předčasně do sprch Cataldi. Naprosto zbytečné vyloučení znamenalo problémy. Jenomže Udinese toho nedokázalo využít a čtvrthodinu před koncem dokonce inkasovalo druhý gól. Pezzella ve vápně fauloval a nařízenou penaltu proměnil Massimo Coda!

Udinese na vedoucí trefu Beneventa zareagovalo naprosto úžasně a dvěma slepenými brankami opět strhlo vedení na svojí stranu. Nejprve vyslal Paul obloučkem Lasagnu, který překonal Brignoliho a hned po něm stejný můu opět zavěsil. Udinese rázem vedlo 3:2, ale ani to ještě nebyla konečná. V 90. minutě se ve vápně dostal k balónu Bacary Sagna a zničehonic srovnal na konečných 3:3.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AC Milán 1:2

29.04.2018 15:00

Góly: 74. Sebastien De Maio - 34. Hakan Çalhanoğlu, 45+1. Giacomo Bonaventura

AC Milán dal zapomenout na ostudu s Beneventem a na půdě Boloni zvítězil 2:1. Rossoneri si vytvořili dvoubrankový náskok už v poločase a Boloňa stihla už jen snížit. O branky hostí se podělili Calhanoglu a Bonaventura, zatímco korekci ze strany domácích měl na svědomí De Maio.

Úvod zápasu nepřinesl nic podstatného. Ani jeden z týmů neměl v prvních minutách zápasu vyloženě navrch a první vyloženou tutovku měli až domácí v 18. minutě, kdy po úspěšné hlavičce zvonila za Donnarummou tyčka! Milánští se poprvé postarali o výraznější rozruch ve 34. minutě a ihned z toho byla vedoucí branka. Pohlednou akci Rossoneri zakončil neomylnou střelou k tyči Hakan Calhanoglu, takže Milán vedl v Boloni 1:0.

Domácí mohli okamžitě odpovědět, ale Mbayeho hlavičku výborně vychytal Donnarumma a branka Orsoliniho o chvíli později nemohla být pro hraní rukou uznána. Milán byl v prvním poločase vysoce efektivní a v nastavení přidal druhou branku. Giacomo Bonaventura dostal ve vápně balón, nic moc nevymýšlel a přesnou střelou zajistil hostům dvoubrankový náskok.

AC Milán mohl udělat definitivní tečku za zápasem v 51. minutě, kdy orazítkoval brankovou konstrukci Cutrone a Suso bezprostředně poté pálil z dorážky jen do připraveného brankáře. O chvíli později byl Suso znovu vidět, ale koncovka mu tentokrát absolutně nevyšla.

Milánské akce nekončily gólem a to mohlo hosty ještě přijít draho. Čtvrthodinu před koncem orazítkoval břevno Bonaventura a ihned vzápětí Boloňa vstřelila kontaktní branku. Na centr Verdiho si naskočil De Maio a Donnarumma musel lovit balón ze své sítě. Nabuzení domácí mohli okamžitě vyrovnat, nebýt skvělého zákroku Donnarummy. Utkání nabídlo plno šanci na obou stranách. Boloňa se v závěru tlačila dopředu, jenže vyrovnat už nestihla. AC odčinilo ostudu s Beneventem a na půdě Boloni získalo všechny body.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - SPAL 2013 1:3

29.04.2018 15:00

Góly: 13. Mattia Valoti - 45+5. Mohamed Fares (vl.), 72. Felipe, 90+3. Jasmin Kurtić

Hellas měl velkou šanci přiblížit se vykoupení, ale místo toho na SPAL doma nestačil. Prohra o dvě branky jej může v konečném účtování hodně mrzet a pro tuto chvíli se SPAL posunul na náskok sedmi bodů na Hellas. Ten sice doma vedl po brance Valotiho, jenže ani to proti rozjetému SPALu nestačilo na výhru.

Už ve třetí minutě tohoto záchranářského duelu se SPAL dostal pod tlak a Hellas naopak měl navrch. Bruno Petković dostal dobrou přihrávku do vápna, jenže z úhlu však minul tři tyče! Už ve dvanácté minutě musel ze hřiště kvůli zranění Manuel Lazzari a to byla pro SPAL trochu překážka. Ne ale tak velká, jako následující branka.

Viditelně lepší a aktivnější domácí celek se hnal za vedoucí brankou, ale první šance byla zastavena kvůli ofsajdu. Už ve 13. minutě se ale Hellas mohl oprávněně radovat. Petković našel skvělou přihrávkou nabíhajícího Mattiu Valotiho a mladý záložník se sám před brankářem Alfredem Gomisem nemýlil - 1:0 pro Hellas.

Po pětadvaceti minutách se zajímavou střelou z hodně velké vzdálenosti ukázal Felipe a Nícolas měl plné ruce práce. SPAL přidával na aktivitě a ke konci první půle za ni byl odměněn. V páté minutě nastavení mu k tomu pomohl Mohamed Fares, který si vstřelil vlastní branku! Před dotírající dvojicí v barvách SPALu se snažil míč odklidit, ale nešťastně jej hlavičkoval poměrně razantně do vlastní brány!

Do druhého poločasu vstoupil mnohem lépe SPAL. Mladík Mattiello se dostal k střele z pravé strany a navíc byla jeho tvrdá rána tečována. I na to ale dokázal brankář Nícolas reagovat a jeho ránu vyrazil. Deset minut poté byl ve vápně podražen Mattiello, ale sudí Luca Banti nechal ve hře pokračovat, aniž by pískal tolik žádanou penaltu.

Druhou branku si ale SPAL připsal o pouhých pár minut později. Costa rozehrál rohový kop hostí, jeho centr prodloužil Vicari a připravený Felipe byl dostatečně důrazný, aby dostal míč do brány!

SPAL pokračoval v aktivitě. Antenucci vystřelil zpoza vápna a jeho přízemní rána minula levou tyč soupeřovy brány. Střídající Costa, který měl být jen nouzovým řešením, nakonec byl hrdinou utkání. Připravil totiž další branku, když v 93. minutě našel na hranici vápna spoluhráče Jasmina Kurtiće. Ten již byl připraven na střelu a perfektně si poradil - 3:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Cagliari Calcio 4:1

29.04.2018 15:00

Góly: 7. Dennis Praet, 26. Fabio Quagliarella, 45+4. Dawid Kownacki, 87. Gastón Ramírez - 49. Leonardo Pavoletti

Sampdoria čtyřmi brankami deklasovala Cagliari a zůstává v kontaktu s pohárovými příčkami. Naopak hosté si komplikují situaci a tři kola před koncem mají na sestupové pozice jen dvoubodový náskok. Do sítě Sardíňanů se trefili hned čtyři různí hráči - Praet, Quagliarella, Kownacki a Ramírez. Jediný zásah hostů obstaral Pavoletti. Cagliari také dohrávalo bez vyloučeného Cigariniho.

Pro oba celky to bylo důležité střetnutí, Sampdoria nesměla zaváhat, pokud chce stále pomýšlet na evropské poháry a Cagliari by si rádo vylepšilo stávající pozici, která není zrovna optimální. Pro hosty ale nezačalo utkání vůbec dobře a Stadio Luigi Ferraris poprvé rozjásal už v sedmé minutě Dennis Praet. Po Quagliarellově přihrávce se šikovně obtočil s balónem a přesnou střelou k tyči poslal Sampdorii do vedení. Cagliari se na odpověď nezmohlo a ve 27. minutě inkasovalo podruhé. Linetty našel před brankou volného Quagliarellu, kterému stačilo jen nastavit kopačku. Cagliari mohlo v prvním poločase alespoň snížit, jenže proti Faríasovi skvěle zasáhl gólman Viviano.

Pět minut před koncem poločasu přišla pro hosty další pohroma. Barella se ve vlastním vápně dopustil faulu a sudí nařídil pokutový kop. Zkušený Fabio Quagliarella ale selhal, z penalty orazítkoval pouze tyč, takže Doria dále vedla "jen" 2:0. Quagliarellu to nakonec vůbec nemuselo mrzet, protože Sampdoria vedení 3:0 do poločasu stihla. Bereszyńskiho centr před branku uklidil do sítě Dawid Kownacki.

Cagliari dostalo za poločas tři branky a bylo v nezáviděníhodné pozici. Kouč López se však nevzdával a na druhý poločas přichystal střídání. A hosté skutečně začali aktivně a dokonce rychle vstřelili branku. Faragó našel před brankou úplně volného Pavolettiho, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou svatyni. Ze strany hostí to ale bylo všechno. Čtvrthodinu před koncem definitivně zhatil naděje Cigarini, který byl po druhé žluté kartě vyloučen. Oslabení hosté pak inkasovali ještě jednou, když se z dorážky prosadil Gastón Ramírez. Sampdoria deklasovala Cagliari 4:1.

Více informací k zápasu

FC Crotone - US Sassuolo 4:1

29.04.2018 12:30

Góly: 4. Marcello Trotta, 16. Simy, 31. Marcello Trotta, 89. Simy - 45+2. Domenico Berardi (pen.)

Výborný výkon doma předvedlo Crotone, které se po výhře 4:1 nad Sassuolem přiblížilo záchraně. Hosté vůbec nezachytili začátek zápasu a už v prvním poločase prohrávali o tři branky. Berardi ještě proměněnou penaltou vykřesal naději, ale konečné slovo měl dvoubrankový Tochukwu Nwankwo. Stejný počet gólů si připsal i Marcello Trotta.

Stadion Ezio Scida byl málokdy svědkem takového nástupu domácího celku, jako proti Sassuolu. Odhodlání získat za každou cenu tři body z hráčů Crotone přímo sršelo a jejich konečnému výkonu velmi přispěla rychlá branka. Marcello Trotta totiž rozjásal domácí fanoušky už po čtyřech minutách, když za hranicí pokutového území přesně vypálil k tyči. Další pohroma stihla Neroverdi v 16. minutě a hodně k ní přispěl brankář Andrea Consigli. Ten hrubě podcenil centr zleva a balón místo toho šťouchl přímo na hlavu Tochukwa Nwankwa, takže Crotone vedlo už 2:0.

Katastrofální vstup do zápasu završil po odehrané půlhodině znovu Marcello Trotta. Nalini mu tentokrát naservíroval přihrávku před prázdnou branku, takže pro Trottu nebyl nejmenší problém skórovat.

Sassuolo se probudilo až na konci prvního poločasu, kdy po poradě s videem nařídil sudí pokutový kop za faul na Politana. Domenico Berardi zvolil stejný směr střely, kam skákal Cordaz, ale razancí mu nedal šanci.

Jakkoliv se Sassuolu podařilo snížit, nebyl to z jejich strany povedený výkon. Crotone se ve druhém poločase soustředilo na údržbu výsledku a bylo úspěšné. Duncanova střela a ani ta Martelly brankou neskončily. V závěrečných minutách udělal definitivní tečku za zápasem opět Nwankwo Tochukwu, jehož přesně mířená střela z otočky skončila v síti.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Juventus FC 2:3

28.04.2018 20:45

Góly: 52. Mauro Icardi, 65. Andrea Barzagli (vl.) - 13. Douglas Costa, 87. Milan Škriniar (vl.), 89. Gonzalo Higuaín

Juventus dokázal otočit vývoj utkání s oslabeným Interem Milán a připsal si dost možná rozhodující výhru. Tři body si zajistil až v samotném závěru a postarali se o to Cuadrado s Higuaínem.

Juventus Turín měl dnes večer před sebou hodně důležité utkání, které mohlo mnohé napovědět o jeho skutečné síle i touze vyhrát mistrovské Scudetto. Trenér Max Allegri si byl velmi dobře vědom toho, že jeho tým potřebuje nutně tři body, takže nasadil silnou sestavu. Do ní se vešli Buffon, Cuadrado, Rugani, Sandro, Pjanić, Matuidi, Costa, Higuaín nebo Mandžukić.

Inter byl jednou z posledních překážek Juventusu na jeho cestě ke Scudettu a sám bojoval o Ligu mistrů. Trenér Luciano Spalletti si proto nemohl dovolit větší zaváhání a také on věřil ve tři body. Využil k tomu schopností hráčů jako Handanovič, Cancelo, Škriniar, Miranda, Vecino, Candreva, Rafinha nebo Icardi.

Inter vůbec nezačal bojácně, naopak se jeho hráči pustili do slavnějšího soupeře a většího favorita utkání. Antonio Candreva se pokoušel o zajímavý centr a posléze našel hlavu svého soka. O chvíli později vyzkoušel obranu Juventusu také Cancelo, ale ani jeho pokus nestačil na velmi dobře pracující obranu hostí.

Dlouhý centr Juana Cuadrada zprava na vzdálenější tyč sice mohl zpracovat a posléze vystřelit Matuidi i Mandžukić, jenže tihle dva borci si zrovna nerozuměli. Mnohem lépe dopadla spolupráce mezi Cuadradem a Douglasem Costou. Brazilský útočník si balon po dlouhém centru za obranu zpracoval bezvadně a přes padajícího obránce propálil brankáře Samira Handanoviće - 1:0 pro hostující Juventus!

A to nebyla jediná rána pro Nerazzurri. V 18. minutě totiž dost bezohledně fauloval Maria Mandžukiće Matías Vecino a sudí mu ihned ukázal rovnou červenou kartu! Inter čekala hra v početním oslabení celých 72 minut! Přesto se domácí sympaticky nevzdali. Antonio Candreva vypálil zleva z velké dálky k druhé tyči, ke které skákal také Buffon. Legendární brankář Juventusu nakonec rukou dokázal míč vyrazit!

Zajímavá první půle nabídla také ránu Juana Cuadrada, která však naneštěstí pro Juve mířila mimo. V šesté minutě nastaveného času Blaise Matuidi ještě dokázal překonat Handanoviće po chybě jeho obrany, jenže sudí se postavil proti gólu a neuznal jej z důvodu ofsajdu.

No a tahle situace asi domácí jen utvrdila v tom, že i Juventus se dá porazit. Druhý poločas totiž Nerazzurri začali mnohem lépe. Centr od Rafinhy ještě k adresátovi nedoputoval, ale o pár minut později se už domácí prosadili. Jmenovitě to byl kapitán Mauro Icardi, který se v 52. minutě trefil po centru ze standardní situace a srovnal!

Od té doby se Inter hodně snažil ukázat svému soupeři, kdo je tady pánem. Povedlo se mu to v 65. minutě. Nebojácný Inter se i v deseti mužích dral mnohem odvážněji za výhrou než profesorsky hrající Stará dáma. Výsledkem byla vlastní branka stopera Barzagliho, který zamířil za záda brankáře Buffona po akci Ivana Perišiće!

Ani Stará dáma se ale nevzdala. Patnáct minut před koncem utkání Dybala pálil zprava levačkou k tyči Paulo Dybala a jen brilantní zákrok Handanoviće zabránil inkasování. Když už se zdálo, že si Inter i přes oslabení pohlídá těsnou výhru, Juventus udeřil. Nejprve se tři minuty před koncem prosadil Juan Cuadrado, který podnikl výpad do vápna Interu a jeho střelu si do vlastní brány srazil obránce Milan Škriniar - 2:2.

Ani to ale Juventusu nestačilo. Celek zvyklý na podobné bitvy se usadil kolem vápna oslabených domácích a minutu před koncem hosté kopali standardní situaci. Na zadní tyči hlavičkoval dlouhý pas Gonzalo Higuaín, který hlavou překonal nevěřícího brankáře Handanoviće - 3:2!

Více informací k zápasu

AS Řím - Chievo Verona 4:1

28.04.2018 18:00

Góly: 9. Patrik Schick, 40. Edin Džeko, 65. Stephan El Shaarawy, 67. Edin Džeko - 88. Roberto Inglese

V prvním utkání napínavého sobotního programu se představilo římské AS a svou roli favorita oproti Chievu Verona zvládlo s bravurou. Skóre zápasu otevřel český talent Patrik Schick, k němuž se dvakrát přidal Edin Džeko. Chievo sice v závěru zápasu rovněž skórovalo, ale na body branka Ingleseho ani proti oslabenému AS nestačila.

Sobotní duel mezi AS Řím a Chievem Verona se změnil v poměrně jasnou záležitost, která vynesla tři body domácím Vlkům. Ti se po katastrofálním zápasu Ligy mistrů dokázali dostat do tempa a čtyřmi góly pořádně ztížili Chievu plány na záchranu. V trochu pozměněné sestavě domácích nastoupili Peres, Jesus, Pellegrini, De Rossi, Schick nebo El Shaarawy. Za hosty se prezentovali Sorrentino, Depaoli, Bani, Rigoni, Hetemaj, Pucciarelli či Inglese.

A jako první musel do akce právě brankář Alisson, jelikož domácí nechali svým soupeřům až příliš mnoho prostoru. Jenže rána mladíka Fabia Depaoliho skončlia hodně mimo branku a Alisson se nemusel strachovat víc než bylo nutné. Naopak se v osmé minutě zapsal mezi střelce Patrik Schick. Krásnou nahrávku od Nainggolana využil přesnou střelou z první a zaskočil dokonale brankáře Sorrentina - 1:0 pro Římany.

Nejen český fanoušek musel pociťovat radost, neboť AS hrálo proti Chievu mnohem lépe. Ve 12. minutě navíc obránce Fazio trefil jen tyč a brankář Sorrentino si musel pořádně oddychnout, že nebyl překonán podruhé v tak krátkém čase. Chievo se ale v žádném případě nevzdávalo a Fabio Depaoli centroval před branku velmi nebezpečně. Obránce Fazio měl hodně co dělat, aby dokázal míč odhlavičkovat.

Belgický tahoun Radja Nainggolan z velké dálky minul branku Chieva, které se ocitalo pod stále větším tlakem. Po osmadvaceti minutách musel ze hřiště zraněný Depaoli a jeho pozici zaujal Paweł Jaroszyński. Hosté měli nadále veké štěstí. Krajní útočník Stephan El Shaarawy vypálil a jeho rána se od břevna odrazila mimo dorážející hráče, v čemž byla velká výhoda hostí.

Pár minut před koncem první půle, která se vyvíjela zcela jasně pro domácí hráče, se AS povedlo navýšit své vedení. Zkušený bek Kolarov odcentroval před branku, kde byl připravený kanonýr Edin Džeko. Jeho zakončení sice možná vypadalo hodně krkolomně, ale slavilo úspěch - 2:0 pro AS.

Obranu hostí vyztužil hned po pauze obránce Gamberini, který měl pomoci eliminovat ataky domácích hráčů. Římané drželi své vedení vcelku jednoznačně, ale vše jim zkomplikoval obránce Juan Jesus. Ten totiž v pokutovém území stáhl k zemi útočníka Roberta Ingleseho, kterému sudí ihned pískal penaltu! K ní se postavil právě Inglese, jenže nabízenou šanci hrubě zazdil a tudíž neproměnil!

Po hodině hry se AS dočkalo odměny za lepší hru a větší aktivitu. Stephan El Shaarawy si hravě poradil právě se střídajícím obráncem Gamberinim, propasíroval míč mezi jeho nohama a krásně zakončil přes nedostatečného brankáře Stefana Sorrentina!

Jen o minutu později využili Vlci dalšího výpadku v obraně Chieva, když se k balonu dostal Edin Džeko. Zkušený kanonýr nevymýšlel nic složitého a krásnou ranou k tyči překonal dnes marně zasahujícího brankáře Sorrentina. Ten plachtil vzduchem zbytečně - 4:0.

Po většinu zbývajícího utkání se nic moc nedělo, a když se AS trochu nechalo ukolébat, Chievo udeřilo. Dvě minuty před koncem utkání se centr snesl před branku, kde se nejlépe zorientoval zkušený kanonýr Roberto Inglese a připravil brankáře Alissona o jeho čisté konto. Víc už ale Chievo nedokázalo a Římané si připisují tři velmi důležité body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC35284381:2288
2.SSC Neapol35266371:2684
3.SS Lazio35217784:4370
4.AS Řím35217759:2870
5.Inter Milán351812558:2666
6.Atalanta Bergamo351610955:3658
7.AC Milán351691046:3957
8.ACF Fiorentina351591150:3854
9.UC Sampdoria351661355:5454
10.Turín FC3511141048:4247
11.Janov CFC351181630:3741
12.Bologna FC351161838:4639
13.US Sassuolo359101626:5737
14.Udinese Calcio351042146:5934
15.FC Crotone35971936:6034
16.Cagliari Calcio35962031:6033
17.SPAL 2013356141533:5632
18.Chievo Verona357101831:5731
19.Hellas Verona35742428:7125
20.Benevento Calcio35532732:8118

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (486)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Nacvičili sme si predný výsledok na stredu

Reagovat
Hai

4:1 prohrajete?

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že áno!

Reagovat
Alberto Aquilani

*presný... i keď asi by som radšej chcel 3:0, aby sme šli do finále bez inkaosvaného gólu na Olimpicu

Reagovat
smazaný uživatel

nenáročnej mučačo

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
papanegra

mě zas přijde že moc nepošetřili

Reagovat
Malresi

:D Prehráte aj doma

Reagovat
Alberto Aquilani

Kolarov si pripísal deviatu asistenciu v sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Papà Orsato sa dnes dobre zhulil špáradlom.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo schlastal...

Reagovat
smazaný uživatel

Skriniar zaridil Juve titul

Reagovat
Furia Ceca

jde ve stopách Greška

Reagovat
jhony16

odohral perfektny zapas a reagovat na prudku prihravku z metra sa da tazko...bola to pre juve stastny, a pre inter, neapol smolny moment, a fanusikovia sparty by z kanala nemali tak skoro vyliezat

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

pustit si Serii A znamena byt sebevrah. Kor, kdyz fandite proti Juve. Lituji Napoli. Titul je zaklety.

Reagovat
smazaný uživatel

A Handanovic uhnul jak Zima. Druhy Zima. Ze vzdycky tomu Juve nekdo pomuze. Rozhodčí, nebo hrac, ktery totaone selze.

Reagovat
Mr.Jindros

Handanovic předtím magicky vytáhl Dybalovo standardku.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to magicky nebylo. Bylo to na jeho miste a videl to, a mel to na ruce. Chyba by byla, kdyby se posunul za zed

Reagovat
Pipo123

Letelo to do stredu brany, Skor sa Handa predviedol

Reagovat
Mr.Jindros

Neletělo.

Reagovat
Pipo123

Jezis tak meter od neho, toto musi brankar mat

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nuno čomes

Nema na to, polovina branek jde za nim. Má to v pici.

Reagovat
10

bez něj byste o tu LM ani nehráli

Reagovat
cresposuper

To ani nahodou. Za polovicu golov sice nemoze, ale urcite ma slabsiu sezonu.

Reagovat
Nuno čomes

Ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvú polku sezóny bol medzi top 3 sveta, potom už to nebolo tak skvelé.

Reagovat
Nuno čomes

Letos určitě nebyl.

Reagovat
Mr.Jindros

Tohle jsou tak trochu dvě mouchy jednou ranou, protože v zápase s náma by už AS nemuselo hrát naplno, když bude mít LM jistou.

Reagovat
10

dneska tam bylo much

Reagovat
Pinturicchio

V suchém.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Setwo

ty vieš čo znamená suché triko? očividne nie aspoň že vás Real vie v LM potrolliť

Reagovat
Pinturicchio

Ještě, že tak , suché triko se doučím.

Reagovat
svkmd

Reagovat
Eldarion

Teba museli strašne šikanovať keď tak vidím čo tu píšeš

Reagovat
Pinturicchio

Jistě, internetový psychologu.

Reagovat
DelPiero137

Nespoznas hecovacku?

Reagovat
Pinturicchio

Hrozné slečinky někteří.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to sudí Juve pustil...

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak s takovýma výkonama to bude boj až do konce.

Reagovat
cresposuper

Btw s tou kritikou Spalla tiez chodte niekam...Koho tam asi tak mal poslat?

Reagovat
Panděvova ofina

Měl tam ty hráče nechat. Byli soustředění a heclý. Sám ho obhajuju a přeji si, aby zůstal, ale tohle se mi vůbec nelíbilo.

Reagovat
cresposuper

Nemohol ich tam nechat, hrali sme desiati a Juve 3-krát striedalo, uz sme boli uplne bez sil.

Reagovat
Pipo123

Moc ste sa stiahli, ku koncu to bolo 5-4-0, podla mna mal Icardiho nahradiť Eder, ten by to odjazdil a par lôpt pozbieral, navyse Barzagli a Rugani vyzerali neisto.

Reagovat
Nuno čomes

Zkurvil to spaletti. Nejsem z nej tak odvareny jak na zacatku sezóny. Progres skoro nulový.

Reagovat
vilp

Icardi měl zůstat, síly podle mě pořád měl. Taky byl dost naštvaný.

Reagovat
vilp

A zrovna u standardek se dost hodí.

Reagovat
Setwo

mohol tam dat radsej miesto Santona Ranocchiu?

Reagovat
Nuno čomes

Karamoh ranocchia

Reagovat
cresposuper

Jasne, a ked by to posral Ranocchia, zas by bol Spall ten zly Karamohovi sa zatial podarili dva zapasy, pod takym tlakom by ho uplne sfukli.

Reagovat
Nuno čomes

Ty jsi strasny prizdisrac. Co udělal valero? ICARDI nechat a dolu Candreva. A hlavně zadny pojebany santon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ta cervena pro m*dky z Turína ? Tedy zluta a pak po 2 minutach premysleni cervena ?

Reagovat
Furia Ceca

Tak hlavně, že jsme k morálnímu vítězství přidali i vítězství na hřišti. Karma je svině, Inter ještě bude x let litovat, že to Calciopoli z láhve vůbec vypustil... FORZA JUVE!

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wut?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Koubinhor

Ted si potvrdil top troltla primitive

Reagovat
Furia Ceca

Je mi u prdele, co jsem potvrdil v krysím mozku nějaký nuly

Reagovat
Nuno čomes

Ty jsi zoufalec level 1000 a jsem jenom rad, jen se ukazuj dále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Nuno čomes

28.04.2018 22:20

#

Co ti jeeeeeee fuuuck korupčníci

No, ty tak můžeš moralizovat

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej ster

Reagovat
Nuno čomes

Já se tady ale za moralistu neschovavam tak jako ty.

Reagovat
Furia Ceca

Co to zase plácáš za kraviny? Už mě fakt nudíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už si si na podplácanie rozhodcov ako skalný fanúšik merdy tak zvykol, že to berieš ako normálny proces hovoríš že je zle že to niekto vtedy konečne dokázal a aspoň rok bol pokoj?

Reagovat
Lubinterista

tecka, kurva TECKA!

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Eldarion

Vy Juventini ste fakt exoti

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Juve si nedá říct a za chvíli zase skončí v 2. lize.. Strašný mrdky jsou to..

Reagovat
Furia Ceca

Nauč se, jak se píšou tečky, nebo drž píču, Dolare.

Reagovat
Pinturicchio

Kdo říkal, Berbr nebo Dáša?

Reagovat
smazaný uživatel

kez by

Reagovat
vilp

Ten druhý gól Juve každopádně hodně vtipný. Mít golmana, co uhne před střelou... to chceš.

Reagovat
Pipo123
Reagovat
svkmd

Reagovat
jany kozak

jeblo by ma no

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Visca el barca

Teda to byl mazec jak se Juve připískavalo celý zápas

Reagovat
svkmd

skoro jako realu proti nám alebo barcelone v odvete s PSG

Reagovat
Aldeano

Jak se Realu připískávalo?

Reagovat
svkmd

pusti si záznam keď nevieš

Reagovat
Aldeano

Pusť si ho ty, když si to myslíš.

Reagovat
svkmd

logika tvl

Reagovat
Aldeano

Tak se neboj být konkrétní. Připískávání je tendenční a nechápu kde jsi to viděl. Pro zajimavost, včerejší zápas ti přišel jaký z pohledu rozhodčího?

Reagovat
svkmd

Jednoznačne pripiskavalo sa juventusu to netvrdím. Tvrdím len ze to nebolo jediný krát v tejto sezóne naprieč celou Európou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

At jdou doprdele, ten rozhodci byl mega kokot..vyhra, ok ale tak sem nasrany.Aby nas rozhodci tak tlacil, to sem za svoji karieru fandeni juve nezazil a to uz fandim 20 let.Ten tym se od zapasu s Realem dosral, hraje jen kdyz mu tece do bot..jinak si to sudlaji jak profesori.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mel jit vecino ven, tak Pjanic mel dostat redky tak 3

Reagovat
Furia Ceca

Podle mě spíš 4

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam neco...

Reagovat
jany kozak

mam uplne rovnaky nazor, cela sezona otrasna

Reagovat
Dejwa

Pjanic měl být dávno venku, některý momenty se fakt nepovedly.. hrozná škoda.. Santon vždy nastoupí a jde to do kytek.. teď už musíme vše vyhrát a doufat..

Reagovat
olis

ako som uz pisal davnejsie, treba sa odhlasit z ligy, s takymito rozhodcami to nema vyznam hrat, vitaz je uz dopredu jasny

Reagovat
10

tak proč to furt tak řešíš?

Reagovat
olis

aby si sa mal na co pytat

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
ED91

A nakoniec ste si to dokázali prejebat sami... Nešlo to aj bez toho plaču?

Reagovat
Nuno čomes

Strašná skoda, ze ty mrdky to taky otocily. Spaletti to zkurvil střídáním, santon je pica a tem mrdkam to jen ulehčili. Skoda ze to opět bude bez LM.

Napoli přeji co nejvíc štěstí, ty svině to vyhrát nemohou.

Reagovat
Setwo

snad ich AS obere o body... titul si túto sezónu nezaslúžia... ak Neapol vyhrá zvyšné 4 zápasy a aj tak to nebude stačiť na titul, tak táto liga je v p*ci..

Reagovat
lnterista

To nedavam

Reagovat
Setwo

jediné, čo ťa môže potešiť, tak to, že ich Real vyšupol minútu pred koncom zápasu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ale Inter je vždy prednejší !

Reagovat
Panděvova ofina

Cítím se jako kurva kterou vomrdali do zadku, nezaplatili a pak brutálně zmlátili.

Reagovat
Pipo123

Nj Orsato je pica

Reagovat
Pinturicchio

Filo, dej si už ten Inter konečně do hlavních klubů.

Reagovat
Pipo123

A potom sa stane nieco ?

Reagovat
Pinturicchio

Přestaneš se přetvařovat.

Reagovat
Pipo123

Kde sa pretvarujem? Kritizujem rozhodcu, ani raz Juve, no aj tak sa vas to dotkne, to uz mas potrebu chrániť aj rozhodcu?

Reagovat
Pinturicchio

Juve kritizuj jak chceš, ale už to chce ten coming out a přestat být - jen - latentním interistou.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ty máš teda problémy

Reagovat
Pinturicchio

Pipo, co já, ... fandit Interu a ke všemu potají?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by sis nechránil svého nejlepšího hráče po vyhraném derby, kdyby ho někdo kritizoval?

Reagovat
jany kozak

pobavilo, ale chapem ta

Reagovat
Realita

Lehce OT: Express: Palermo má propustit trenéra show must go on

Reagovat
andrew96

Kozáčik > Handanovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze vieme hrat dopredu len ked nam hori pod zadkom. Allegriho zachranuju furt len invidualne vykony + stastie. Dufam ze po sezone odide ci je titul alebo nie. Uz fakt nemam naladu na ten hlboky blok, dokonca aj proti 10tim hracom, v klucovom zapase sezony hrat doma na 0-0 bez co i len strely na branu, zasekavanie skoro v kazdej situacii + nasledna nahravka dozadu, resp. namiesto toho aby hraci bezali na nejaku kolmicu/pas smerom k brane tak tam sledujes Matuidiho s Khedirom na hranici vapna otoceneho chrbtom. Ach jaj. A ostatni antifans Juve este neplacte. S tymto co hrame maju na nas aj Bologna s Hellasom, nieto AS doma

Reagovat
Lubinterista

na to, ze jsme hrali temer cely zapas o deseti, bojovny vykon s pasazeme, kdy jsem je prehravali. mauro, brozo, rafinha super vykon, cancelo, perisic taky. handa mel neco mit, to slo. Spal prokauc, juventuds sprdele klika, nic vic

Reagovat
Inter Eterno Amore

Co to kurwa ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Santon AC poprosím

Reagovat
REPLIKATOR

Schick

Reagovat
Largo

Reagovat
db18

Reagovat
Kokesh

Nemel rozhodci nahodou misto srdce odpadkovy kos?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá otázka... Njn, to máš tak, když si hráči korupčního klubu stěžujou na rozhodčí

Reagovat
Pinturicchio

Konečně trochu sebereflexe, hrozný, co tady celý večer předvádíte.

Reagovat
svkmd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
zoff

Dobře vám tak vy fans Intermerda....ty dva tituly které vám nepatří to bude nadlouho co máte,mrdky!!!!

Reagovat
Lubinterista

Další z dlouhy rady bilocernejch dementu, kterej ani nezná základní veci

Reagovat
JuventusFC1897

nevidel som, hrali aspon daco?

Reagovat
svkmd

posledných 10 minút

Reagovat
smazaný uživatel

Korupčníci zas? :)

Reagovat
Nuno čomes

Opět.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo,jestli za předvedený výkon dostane Orsato flastr anebo ho rovnou za odměnu nasadí i na AS-Juve.

Reagovat
Pinturicchio

1url.cz/Et8AO

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel Orsata rozhodčího,ne jeho tátu

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon nebude rozprávať o zničených snoch a odpadkových košoch ?

Reagovat
Nuno čomes

Jsi blázen? To nee. LM je něco jiného. Tu nikdy nevyhrál. A nevyhraje

Reagovat
rossoneri89

Ako som pozeral zapas a neskor zostrih tak nech mi nikto nehovori ze sa na to Handanovic nevysral... Pri kazdom gole stal ako tlk...

Reagovat
Nuno čomes

Ve velkých zápasech na to sere. Sere na to cely rok. Nemám na nej nervy. Být icardim tak ho zmrdam v kabině před vsema jak malé decko. Takhle se hraje o LM? kdy má gólman podržet?

Reagovat
rossoneri89

ved prave ze v tychto zapasoch by mal podrzat ... nema nejake zajacie umysli??

Reagovat
Nuno čomes

Spis už nema výkonnost.

Reagovat
Fridgiee

Bodejt by tech titulu vyhrali este 10.

Radost to tu cist.

Reagovat
Setwo

aj 30, lebo mat rok co rok toho isteho majstra v lige je super

Reagovat
svkmd

a je to vina juventusu lebo ostatným to len tak nenechá

Reagovat
Setwo

tak minulé ročníky si titul rozhodne zaslúžili, ale teraz by to snáď Neapol mohol vyhrať.. + včerajší zápas bol velmi ovplyvnený rozhodcom v prospech Juve.. včera si určite nezaslúžili brať 3 body..

Reagovat
Furia Ceca

Tým, co opakovaně za výhrou Scudetta vypouští italský i evropský poháry, si absolutně nezaslouží titul... Řeč je samozřejmě o Neapoli.

Reagovat
Setwo

čo iné im zostáva, keď majú slabú lavičku.. a kým nevyhrajú ligu, tak sa to nezlepší.. Juve tiež velmi pomohlo, keď v sezóne 11/12 nečakane vyhrali ligu pred vtedy silnym AC, to im umožnilo získať lepších hráčov a rozšíriť káder.. ak by Neapol túto sezonu vyhral, verim že by v dalsej sezone boli silnejší aj v Európe

Reagovat
Furia Ceca

To mi nepřijde jako výstižný přirovnání... Juventus tenkrát neměl příjmy z Evropy, zatímco Neapol se pravidelně kvalifikovala do LM.

Reagovat
Setwo

Juventus je velkoklub s fanusikmi po celom svete.. prijmy Juve aj bez LM su daleko vyssie ako Neapola.. prirovnanie je adekvatne.. pri tom značka Juve je daleko vyssie ako značka SSC, ktory caka na titul dlhe roky

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
cristiano.K.

Pro nezaujatého diváka skvělý zápas. Je mi Interu líto. Rozhodčí totál nezvladajko. Pjanič jasná červená. Ona by Juventusu zas ta druhá liga na rok slušela.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Inter vyhral, tak Pjaniča ani nespomenieš.

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, že ne, to by byl vesmír v rovnováze, protože by zlý, zlý Juventus prohrál a tihle csaplárovští moralisti by zůstali zalezlí ve svých dírách.

Reagovat
Pinturicchio

To je čistá frustrace z toho dlouhodobého vyhrávání Juventusu, mně, když Inter tak dlouho vyhrával, taky už jebalo z každého sporného autu odpískaného pro Inter, ... až Juventus ten titul nevyhraje, tak tyhle kecy zase utichnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spomenúť Pjaniča ako niečo rozhodujúce je veľká trápnosť a bezradnosť ako si rýpnuť. To má hráč za každý faul dostať kartu, tak to nemusím hrať futbal, potom sa nečudujem, že každý simuluje a je to samá buzna.

Reagovat
Pinturicchio

To už je taková italská a vlastně i česká klasika, hledat chyby všude jen ne u sebe ... v tomhle jsou si Italové a Češi dost podobní.

Vždycky je jednodušší napsat něco o rozhodčím, než si říct, že tam Handonovic byl při dvou gólech jak namalovaný, že tam Cuadradovi udělají takovou dálnici nebo že v 90 minutě tam nejlepší stoper ligy a Perisic nechají takhle hlavičkovat Higuaína.

Reagovat
10

bylo by zajímavý sledovat, co by se tady psalo, kdyby Perišić z tý poslední šance vyrovnal, 2 minuty po tom neodpískaným zákroku Škriniara na Higuaina

Reagovat
Pinturicchio

Nic, protože by Inter obral Juventus o body a nestrannýma fanouškama "tlačená" Neapol by se mohla vyhoupnout na první místo. ... to, že za ten zákrok mohl jít Skriniar ven, by se taky taktně zamlčelo.

Reagovat
lnterista

Zaslouzena remiza

Reagovat
10

ano, ale napsal bys to možná ty, zbytek by tady psal to, co teď

Reagovat
Lubinterista

jak jednoduchy...

Reagovat
cresposuper

Vsak to bol jasny karetny faul, pisal tu niekto nieco ine?

Reagovat
10

nikdo tady nic nepsal, hlavně mi šlo o ty komentáře po zápasech

Reagovat
cristiano.K.

byl to faul na Higuaina, uznávám. Jenže to je prostě v poslední minutě navíc poměrně daleko od rozhodčícho. Zatímco Pjanič to udělal přímo před jeho zraky, neskutečný.

Reagovat
10

najednou hraje roli poslední minuta? po Realu si byl docela aktivní v palcování všeho, že to penalta byla a je jedno, jestli v poslední minutě nebo ne...

Reagovat
Lubinterista

Spis mysli, ze je rozdíl někoho vyndat v 90 a nebo v 60 minute, kdy je pred tebou ještě třetina zapasu, s tim, ze už 40 min hrajes o deseti.

Reagovat
10

jasně, mě ani o to vyloučení nešlo, spíš mi šlo o reakce na rozhodčího po zápase pokud by Perišić tu poslední šanci proměnil...

Reagovat
cristiano.K.

jistěže hraje roli časový úsek

Reagovat
10

ten Pjanićův druhej faul byl jednoznačná karta, možná dokonce do oranžova, tam se není vůbec o čem bavit

Reagovat
Pinturicchio

I TuttoJuveSport píše, že Orsato měl Pjanice poslat ven. Sborově tady nadáváme na kvalitu rozhodčích v lize, ale jakmile pochybí ve prospěch Juve, tak je za tím okamžitě korupce a uplácení.

Reagovat
jany kozak

wtf

Reagovat
Nuno čomes

Ty tady jsi rádoby nad věci jen kvůli toho, ze mate tituly. Jinak tady brecis vždy mezi prvnima i kvůli spatne odmavanemu autu, rohu nebo kvůli kartám. Tak si tady nehraj na nějakýho moralistu. Jsi schopen obkecat úplně všechno tak, jen aby se to juventus hodilo. Přitom víš, ze za vcerejsek by jste si zasloužili tak maximálně jít pěšky do Turína, ale rýpat a pak mít pitomé kecy stejně budeš dal. Tomu nerozumim. Ale asi jsi takový. to už je čistá tvoje ujetost.

Reagovat
Pinturicchio

"mně, když Inter tak dlouho vyhrával, taky už jebalo z každého sporného autu odpískaného pro Inter"

Ty si toho fištróna fakt moc nepobral.

Reagovat
Nuno čomes

Já to četl, jenže jsem to musel napsat z dlouhodobého hlediska. Protože vy vyhrávate, už jedno jakýmkoliv stylem, ale i tak se tu vyjadrujes k ostatním tak nadrazeně.

Reagovat
Pinturicchio

Nemusel, mohl sis tu námahu ušetřit.

Reagovat
Nuno čomes

Musel, aby to i ostatním došlo.

Reagovat
Pinturicchio

Určitě jsou ti teď vděční za to, jak si jim otevřel oči.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nekteri to o tobe vedi uz roky

Reagovat
Pinturicchio

O tom míň tu Nunovu snahu chápu, však je to v podstatě veřejné tajemství.

Reagovat
smazaný uživatel

ze? kor kdyz nikoho krom tebe samotnyho vlastne nezajimas...

Reagovat
Pinturicchio

Tebe evidentně jo, když máš potřebu na mě reagovat, navíc takhle útočně.

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Knock, Knock

Reagovat
jhony16

preklad pre fanusikov AS: Klopp, Klopp

Reagovat
Lech

Reagovat
snuff24

chtělo by to ..ale tentokrát až do 3 ligy

Reagovat
olis

najlepsie uplne zrusit

Reagovat
Pinturicchio

Už máte vyřízenou tu registraci v Etiopii?

Reagovat
svkmd

Reagovat
10

drama queen alert

Reagovat
svkmd

klidne tie 2 roky možno bude mať konečne titul neapol a potom sa zasa vrátime a znova budete hladať chyby všade len nie u seba

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Super ze si si nato vytvoril ucet aby si mohol takto trolovat

Reagovat
svkmd

Ale "Calciopoli" bolo obsadené tak musel len "Calciopoli." :D

Reagovat
smazaný uživatel

Každý rok by 88 bodů na scudetto v pohodě stačilo, ale letos bude potřeba 99-100

Reagovat
10

co si měl z matiky?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca hrubo ovplyvnil zápas!pjanic už mal jednu žltú a urobil ďalšie dva fauly na žltú takze mal byt vylúčený!preco neupozornil tiež na to videorozhodca a neišiel si pozrieť hlavný video?kontakty na mafiu a veľký vplyv na rozhodcov stále fungujú.serie B by nzaskodila.nech vyhráva hocikto scudetto len nie juventus,toto stále tlačené,národné mužstvo.dalsia vec handanovic.ziadna reakcia pri góloch.a ked tak,tak taká,že sa uhol ako pri druhom góle.ruky nepripravené a uhol hlavu nech je gól.druhy gól mal chytiť aj,keby mu tá lopta rozbila nos a nie sa uhnúť.doslova aj do zubov to mal chytiť.dalsia vec katastrofálne striedanie spallettiho,santon za icardiho.nechapal a hneval sa tomu aj icardi.stiahol jedinú ofenzívnu hrozbu a tým umožnil juventusu hrať 100% do útoku.a práve Santonovi ušiel guadrado pred druhým gólom.strasne striedanie.také vyklusavanie čo predviedol santon tak to mohol robiť pri striedačke za čiarou

Reagovat
smazaný uživatel

Si hádam nečakal, že za každý faul sa dostane žltá karta. Podľa mali všetci z Juve čo faulovali dosť žltú kartu za každý faul čo urobili. To by ti vyhovovalo, ako sa pozrieť ako ste hrali vy a aké góly ste dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem o dvoch žltých fauloch pjanica.nepisem o žiadnych iných,ani o tom,že za každý faul mala byt žltá.o chybách,góloch interu som tiež napísal tak som sa na to pozrel

Reagovat
Mars

Letos to prostě není ono, musí přijít absolutní boom ve výměně trenéra a části mužstva. Nějakým zázrakem jsme hráli v LM s každým vyrovnaně , i když jsem si myslel, že se nedostaneme už přes Slepice. Tu ligu nám logicky přeju, ale bojím, že pokud jí opět vyhrajeme, tak nepříjde tolik změn, které jsou tak nutné, jako kdyby jsme nevyhráli.

K tomu zápasu, vítěz ligy se vždy a v každé soutěži tlačí, zrovna fandové Interu by měli být zvyklý, když tu pláčou fans Neapole, tak se to dá alespon pochopit , když to nezažili...

Juve má finance, zázemí i hráče na to, hrát atraktivní fotbal... ale nehrajeme, Allegriho mám rád, za mě byl/je lepší jak Tonda, ale fotbal se zase hnul a klidně bych zkusil už někoho jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Juvemafia zase úradovala! Prial by som im nech to s nimi AS pohaluzý na remízu aj keby sme mali byť v Európskej lige! A toto nie je jediný zápas kedy rozhodca ťahal Juve v tejto sezóne, a ani posledný . Spall dostane novú zmluvu- chápem, lepšie sa zohrajú aj s Cancelom, Rafinhom a možno aj s Dalbertom ale ak ešte niekedy nasadí Santona tak nech ide do p***! Aj slepec vidí ako nemotorná trúba to je. Včera to potrollil viac Spall ako Allegri. Nezostáva nám nič iné ako dúfať nech komando SS v závere nervovo skolabuje. Forza Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Santon je tam dve minuty a takto mu utiekol hráč čo tam behá 90 minút?nech ide santon do ...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter prehral A tak som to prial tomu Hamsikovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nás tyto zápasy s Juve a AC budou v celkovém důsledku stát LM, na kterou jsem se na příští sezónu už opravdu těšil. Snad by nám zase vyšla ta první půlka sezóny a hráli bychom dobré zápasy (alespoň výsledkově) ve skupinách, takto to v EL zase bude jak loni, tedy kdy si člověk říká, jestli ti hráči na to fakt nemají, nebo na to jenom tak strašně serou.

Jinak s těmi rozhodčími, nevím co čekáte... Juve tu tlačenku od rozhodčích mělo, má a mít bude. Někteří rádoby vševědouvcí fandové Juve jsou v tom strašně k smíchu (jak kdyby to všechno pomalu byla vaše zásluha a vaše schopnosti), ale je to jenom fotbal.

Vždycky se má začít u sebe, hlavně z naší strany když do takového zápasu naběhne Santon, tak je prostě z podstaty něco špatně. Uvidíme co s týmem udělá letní Icardiho (a možná Milanův) odchod, bohužel mi to situaci z roku 2009 vůbec nepřipomíná, protože ta kvalita (jako v případě ochodu Ibry) okolo není (a jsou to tak jediní dva hráči, co reálně za něco stojí). To pak zase nevhodně doplníme kádr a budeme bojovat na pomezí EL/středu tabulky. Ale snad se pletu.

Forza INTER

Reagovat
Pinturicchio

Naopak, k smíchu jsou někteří fanoušci jiných týmů, zvlášť těch větších a velkých, pokud tvrdí, že jejich týmu se nepřipískává, netlačí je. ... a je fajn, že napíšeš, že se má začínat u sebe a přitom jako první zmíníš tlačenku pro Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu tak nepomahaju rozhodcovia ako juventusu, tak netrep picoviny

Reagovat
LesyJePan

Pravda.

Reagovat
Pinturicchio

Určitě máš po ruce objektivní statistiky, které ti to potvrdí, jestli ne, tak netrep pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotrebujem statistiky. Za dlhu dobu, co som fanusik AS, je to nad slnko jasnejsie

Reagovat
Pinturicchio

OK, subjektivní pohled ti vyvracet nebudu.

Reagovat
10

Inter jí nemá, neměl a mít nebude? tady děláš, jako kdybys fandil 20 let Beneventu

Reagovat
Nuno čomes

Léto bude zajímavé. Další pokus to překopat přes hostovacky s opic, kdy nikdo poradny nepřijde. Skoda jen, ze neudrzime Cancela, beka, co se konečně trochu chytil.

Reagovat
Nuno čomes

S opcí.

Reagovat
Furia Ceca

"Vždycky se má začít u sebe" - tos to na začátku toho komentáře potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Taglia!

Reagovat
Nuno čomes

celkem slizak ten allegri

Reagovat
10

absurdita graduje, na to už se nechytají ani filmy ADL

Reagovat
LesyJePan

Včera profesionalna krádež v podani Juventusu v spolupraci s Orsatom.

Reagovat
Pinturicchio

My bychom to té Neapoli měli nechat, v rámci zachování tvého duševního zdraví.

Reagovat
10

pozdě

Reagovat
Pinturicchio

Třeba by se z toho díky tomu dostal, ... no, i když.

Reagovat
LesyJePan

No hlavne že vieš o čom hovoríš

Reagovat
Pinturicchio

Vím, mně už nepomůže ani výhra Juve v LM.

Reagovat
LesyJePan

zato Gigimu by pomohla

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
lnterista

Rozhodci nerozhodci...porad jsme v 87.vedli a to se musi ubranit

Reagovat
Pinturicchio

Konečně někdo. Jak jsem psal výš - Handonovic byl při dvou gólech jak namalovaný, že tam Cuadradovi udělají takovou dálnici nebo že v 90 minutě tam nejlepší stoper ligy a Perisic nechají takhle hlavičkovat Higuaína.

Pjanic měl jít ven, správné bylo ale i vyloučení Vecina a na konci klidně mohl poslat do sprch i Skriniara. Kdyby Inter vyhrál, tak si na Orsata nikdo ani nevzpomene, takhle je z Pjanice středobod toho, že to Juventus nakonec otočil.

Reagovat
lnterista

Toho Handu nedokazu posoudit ale tyhle tecovany strely to je tezky...jak prvni tak druha. Navic asi uz nemohli ten druhej polocas neskutecne odmakali. Spis jsem zvedavej jakej to bude mit dopad na tym ale o LM jeste neni konec.

Reagovat
Pinturicchio

Nebylo to nejlehčí, ale on vůbec nereagoval, ta první ještě OK dejme tomu, ale tu druhou mohl mít, byť tam byla teč, z takového úhlu by to chytat měl. Ale tam byla chyba už v tom, že tam nechali Cuadrada takhle prosvištět.

Teď se víc než kdy ukáže ta mentalita týmu, měli jste nás na lopatě a vlastníma chybama se o tu výhru připravili.

Reagovat
Deki

přesně tak. nechápu Spallettiho a Santona už vůbec ne. nestíhat jako uplně čerstvý hráč protihráče, který má v nohách celý zápas, je na odstěl, i když je protihráčem splašenka Cuadrado. Santon má štěstí, že během 2 let vyfailil asi 4 zdravotní prohlídky, jen díkytomu zůstal v Interu. těch chyb ale nasekal (nejen letos) už tolik, že je to už dávno přes čáru...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pinturicchio

TuttoNapoli, CalcioNapoli24, to těm příspěvkům dodává na vážnosti a nestranosti.

Reagovat
olis

jedine co ti ostava je zosmiesnovat, uvidime ci sa budes smiat ked vas zase preradia nizsie a zoberu vam tituly

Reagovat
brenk

dúfam, že nás nezatvoria do basy, že im fandíme

Reagovat
olis

do basy nie, ale minimalne u niektorych by sa nad psychiatriou uvazovat dalo

Reagovat
Yzemi

Konkrétně na tebe by se určitě měli podívat.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, uvidíme, ale to už tobě bude stejně jedno, ne? S Neapolí přihlášenou v nějaké africké lize.

Reagovat
10

to, co tady předvádíš ty, v sezoně, kdy si Neapol v čele se skokanama Mertensem a Callejonem na nepřízeň rozhodčích rozhodně nemůže stěžovat, je absurdní komedie

Reagovat
olis

komedia bol vcera Orsaro a spol.

Reagovat
10

Orsato má asi pro komedie stejnou slabost jako ty, on třeba rozhodl o tý penaltě s Bolognou po hereckým výstupu Callejona...

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
olis

takychto penalt budeme musiet dostat este velmi vela a Juventus zaroven nula aby sa to co i len dorovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jj, doufám, že si o tom v deníčku vedeš podrobnou statistiku.

Reagovat
zoff

I kdyby ti tvoji popeláři ten titul letos vyhráli!!! Tak úrovně Juventusu nedosáhnou ani za 100 let!!! Forza Juve!!!!

Reagovat
olis

to dufam, korupcnikom by som fandit nemohol

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Tie emocie na futbale su super, fans Juve su teraz nad vecou, ale ked aj ich zarezali v LM proti Realu tiez to nezvladali, proste vzdy budu rozhodnutia ktore nas fanusikov nepotesia. Pjanic mal byt vonku, ale ako niekto pisal vyssie, par min do konca to Inter mal zvladnut, aspon na remizu

Reagovat
Pinturicchio

Já zvládal po Realu až tak, že jsme na sebe byl hrdý a sám sebe překvapil.

Reagovat
10

jak nad věcí? já fanoušky Interu chápu, tentokrát jsou v právu, příště zase budou na druhý straně...i když při včerejším výkonu Pjaniće by si možná měli na jeho nevyloučení stěžovat spíš fanoušci Juve

jinak bych úplně nesrovnával dlouhodobou soutěž a vyřazovací část, vymlouvat se na rozhodčího u soutěže, která trvá 10 měsíců a hraje se 38 kol je podle mě mimo

Reagovat
DelPiero137

Nemam problem uznat ze nam rozhodca pomohol. Bol by som velmi rad keby sa takto teatralna az debilna lavina zvrhla aj pri inych muzstvach ked im rozhodca pomoze.

Nepoviem pol slova keby mali Juve a Neapol 35 vyhier a tento zapas by rozhodol. Jak Juve tak Neapol hraju az moc casto sracku a nedokazu vyhrat jasne zapasy. Je tolko zapasov kde sa lame chleba...

Vyradenie z LM je trpke ale mozeme si zato len a len my sami. Bez ohladu nato ze sme vypadli si myslim ze to faul nebol.

Reagovat
Setwo

faul to nebol

Reagovat
Mrvinho

Mně právě přišlo že zvládali v pohodě aspoň většina teda. Jedinej kdo tam nezvládal byli culés a REPLIKATOR a spol.

Reagovat
cristiano.K.

akorát oni je nezařezali v LM, o to je to víc k popukání.

Reagovat
stas87

http://ourmatch.net/videos/28-04-2018-inter-vs-juventus/

Videl som len zostrih odtial a nepride mi, ze by Orsato rozhodol zle. Redka spravne vyriesena, pretoze Vecino na neho sliapol a posudzuje sa to ako nebezpecna hra. Ofsajd tam bol tiez spravne vyrieseny, pretoze Matuidi bol v okamihu sklepnutia v ofsajde. Co vsetko tam este teda bolo?

Reagovat
svkmd

Len faul od pjanica na rafinhu za ktorý mala byť minimálne žltá karta.

Reagovat
ttopi

Druhá žlutá - v tom byl hlavní problém.

Reagovat
svkmd

myslím že to každý pochopil kedže jednú žltú dostal

Reagovat
ttopi

Z tvého prvního komentáře to poznat není. A ani tazatel nezmiňuje, že by věděl, že Pjanič již žlutou kartu měl v době zákroku. Takže pro jistotu.

Reagovat
svkmd

pohoda mne to ani nenapadlo .. promin

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus klasicky Real tahaju rozhodcovia v LM, Juve aspon v domacej sutazi.. zalezi od financnych prostriedkov Bohuzial, LM si objektivne ajtak nezasluzime..

Reagovat
snuff24

Zápas jsem naštěstí neviděl, ze sestřihu je jasný, že rozhodčí udělal nějaký píčoviny..každopádně vést ještě v 86.minutě 2-1 a nakonec prohrát je jak to říct.. takové klasické interistické

Reagovat
10

už jsem myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň proti Neapolu pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

nebul Kulík jasná redka za minulej týden je to karma jak prase, kdy v 85 minute fauloval loktem ve vápně Pipitu a nakonec zapas rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

Kulíka máš v trenkách. Včera to isté sa pískalo proti Interu.

Reagovat
ED91

Reagovat
Pinturicchio

Teď je v módě říkat ucelovka.

Reagovat
Pinturicchio

Grazie, Viola.

+4

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
zoff

Olis nebo jak se ty chytráku jmenuješ,jak se v tomto zápase Juve provinil???

Reagovat
M11

Grazie Fiore

Reagovat
M11

samozrejme zapas ovlivnila ta redka.. ale i tak docela prekvapujici pristup hracu Neapole.. asi se vsechen ohnostroj vystrilel na nas

pristi tyden to zase muze byt jinak.. hned s Bolognou ocekavam porod

Reagovat
Pinturicchio

Čekal bych, že je výhra na Juventusu nakopne a budou žrát trávu a jezdit. Jestli je takhle srazila ta včerejší výhra Juve, zápas, který nemůžou ovlivnit, tak na ten titul prostě nemají v hlavách.

Červená to ovlivnila, na druhou stranu Inter včera dokázat i v 10 lidech.

Reagovat
Houfi

Bohužel tímhle Neapol přišla o titul a myslím, že se do boje o titul nezapojí ani v nejbližší(ch) sezóně (sezónách), očekávám že bohužel kádr neudrží a kvalita půjde spíš dolů

Reagovat
Tomanatura

Viola musi udrzet Chiesu a Simeoneho, pristi rok by to jeste pri trosku vhodnem posileni mohl byt boj o LM. Ta druha polovina sezony je od nich brutalni.

Reagovat
10

Chiesa dneska vypadal, že už hraje za Neapol

Reagovat
Tomanatura

Jindy zase vypada, jak kdyby hral za Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že hráči Neapole se psychicky sesypali už včera večer

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je přímo pro Olise

Reagovat
smazaný uživatel

A ted uz bez chujovin..dekujeme do Florencie.I tak v lete tym potrebuje Stopera,praveho beka,stredaka a hrot.

Reagovat
ED91

Stredakov aj 2

Reagovat
10

mezzala + Emre Can

Reagovat
olis

ak dnes dostal cervenu Koulibaly tak ju mal dostat aj Benatia pred tyzdnom. potom si ale clovek pozrie toto https://www.facebook.com/ddeleven/videos/2010888822564781/ a vsetko je jasne. ak hraci vedeli ako prebiehal vcerajsi zapas Interu tak sa im vobec necudujem ze ich to ovplyvnilo, dat to prec z hlavy by dokazali mozno len ludske odpady z Juventusu ale kazdeho normalneho cloveka musi taka nespravodlivost ovplyvnit ci chce alebo nechce

ja byt na mieste ADL tak sa na to uplne vyserem alebo prejdem do inej ligy, pretoze s tymto stracat cas, energiu a peniaze nema vyznam

moralny vitaz je pre tento rok viac ako jasny a ktovie, v buducnosti sa mozno dockame spravodlivosti

Forza Napoli!

Reagovat
vladino10

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=WyF8RHM1OCg

Though I keep searching for an answer I never seem to find what I'm looking for. Oh lord, I pray you give me strength to carry on. An here I go again on my own goin' down the only road I've ever known.

Hobluj, Oli!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

dnešní představení si vygradoval stylově

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Já to vidím jinak: rozprodání kádru. Skutečná síla se v Itálii postupem času rozprostře do Juve, Milánů a Římů a Neapol se vrátí tam, kam patří - do středu tabulky.

Už si to přiznej: Neapol bez Maradony na titul nikdy nedosáhne.

Reagovat
CHONG

Je vidět, že tu Barcelonu nemáš v oblíbených náhodou

Reagovat
mastakillah

i tak to měli zvládnout jinak ... včera to od nás bylo po všech směrech slabé

Reagovat
The Krupy

Aj ty? Teba som považoval za rozumného.

Reagovat
twelwer

Fandím neapolu aj tebe, máš príspevky obvykle k veci ale toto už je silný matroš čo si tu napísal

Reagovat
vladino10

Za to kaslanie na európske súťaže kvôli "sústredeniu sa na titul" a zaberanie miesta inému klubu, ktorý by v tej európskej lige hral nadoraz a s radosťou, si asi ani nič iné nezaslúžia..aj keď Hamsikovi by som ten titul doprial..

Neapol každopádne dnešný zápas prehral už včera- a ak sa niekto nedokáže vysporiadať s tlakom a s tým, že súper vyhral, ak nemá hlavu šampióna, tak nemá na to vyhrať titul nech hra akolkovek dobrý futbal..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

to sú zase kecy... ak Neapol chcel držať krok s Juve, tak jednoducho tie poháre musel vypustiť, inak by bol 18 a viac bodov za Juve, tak ako AS či Lazio, ktoré v európe hrajú nadoraz.. Neapol proste nemá tak silnú lavičku, aby mohol hrať na tolkých frontoch.. keby sa im teraz podarilo nečakane vyhrať titul ako Juventusu v sezóne 11/12, tak by boli skôr schopní v lete ako majster Talianska prilákať kvalitné posily, skvalitniť lavičku, udržať klúčových hráčov a tak v ďalšej sezóne byť silný na viacerých frontoch...

Reagovat
vladino10

Prilákať kvalitné posily, udržať kľúčových hráčov a byť silný na viacerých frontoch..

Fakt si myslíš, že by jeden titul až tak zvýšil meno neapola? Bol by to skôr jeden výkrik do tmy v ktorej to stále vyhráva Juventus, ak by sa niekto rozhodoval medzi juve alebo neapolom, tak či tak by bral stále Juventus..

Pozri sa na Dortmund, titul, o rok na to double, o rok na to finále lm..toto všetko skôr prilákalo iné kluby aby kupovali ich hráčov ako by ich to prinútilo v klube zostať- všetci šli do klubu čo má väčšie meno aj keď v danom období nemusel byť az taký úspešný ako bol Dortmund..neviem či filipe luis s costom neodišli atleticu tiež po vyhratom titule.. Jeden titul ti dohovore dlhodobé meno aj tak nezvýši..

Lenže bavíme sa iba hypoteticky, fakty sú inde- stále ste bez titulu, ste večne druhí a ste klub, ktorý v Európe letí preč pri prvej možnej príležitosti..

Naproti tomu ste stále mohli byť druhí, ale s minimálne semifinále EL by ten klub musel urobiť..ak by k tým európskym súťažiam všetci pristupovali takto, tak by to vyzeralo..

Reagovat
olis

vyznas sa

Reagovat
vladino10

Ďakujem, ako hore vidím, tak aj ty

Reagovat
olis

Reagovat
vladino10

Ale jedna drobnosť- ak je teda naozaj Talianska liga taká skorumpovaná a vsetko sa robí preto aby juve vyhral- tak je ešte o to dupľom hlupejsie sa vysrať na EL a bojovať o scudetto

Reagovat
olis

vidim ze si tou EL posadnuty, o rok ju teda chodte vyhrat

Reagovat
vladino10

Pre tie kluby ktoré nie sú úplný top je jej víťazstvo celkom veľká prestíž..a stále je za to väčšia trofej ako za druhé miesto v akejkoľvek lige

Reagovat
olis

pre mna to ma hodnotu asi ako Coppa Italia, zmysel dat to ako top prioritu by to davalo ak by nebola ista LM cez ligu, chapem ze niekto moze mat iny nazor no pride mi to trocha divne to tu vkuse omielat, hlavne ak niesi fanusik daneho klubu, ale ak ta to bavi kludne v tom pokracuj

Reagovat
svkmd

ono vy ste sa aj na tú LM vysrali

Reagovat
olis

dalsi odbornik, dnes vas tu ale je

Reagovat
vladino10

Tak ak sám píšeš, že ligu kvôli rozhodcom nemáte šancu vyhrať, tak v takom prípade neviem aký iný cieľ si chceš dať..

Bez ohľadu na to, že EL je kvalitná súťaž..

Reagovat
Furia Ceca

Ámen

Reagovat
Pinturicchio

https://www.football-italia.net/120672/sarri-napoli-lost-our-way

Was the fact Juventus came back to beat Inter 3-2 with two late goals on Saturday evening a weight on Napoli’s minds?

“It was a bad performance today, Fiorentina played very well. I don’t know if that Juve result affected us, but if someone was thinking about that, then it means the overall approach was wrong. We can’t lose energy on other teams.

“I saw a team today that from the very first minute was lost tactically. We reacted in a way that was not logical."

“Naturally, if we hadn’t gone down to 10 men after eight minutes, it would’ve been better, but we simply lost our tactical shape and the things we normally rely upon. When a side puts in a performance like that, talking about individuals seems unfair. We lost as a team."

Reagovat
vladino10

Reagovat
LeonardoUžoa

Madej Simeone celkem zvíře.

Reagovat
Pipo123

Dolezita vyhra, prekvapivo sme zahrali dobre v obrane, Ramos vyzera zaujimavo, snad sa este vyhraje, ale Caceres je super, zahraje na kazdej pozicii v obrane, treba si ho nechat, v pripade odchodu De Vrija by obrana mohla vyzerať Radu, Ramos, Caceres, mohlo by to fungovat. Skoda zranenia Immobileho, vyzera to ze ma po sezone, 3 kolá do konca a mame 4 body náskok, snad to udržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic. Juve majster, obidva rimske timy do LM. My dopice.

Reagovat
Pipo123

Este hrame spolu, docela sa bojim zapasu v Crotone, staci ak raz prehráme...

Reagovat
Pinturicchio

Ty to máš dobrý, Pipo, slavit budeš tak jak tak.

Reagovat
Pipo123

No to prr, sralo by ma to neskutocne, ako prajem Interu, ale na prvom mieste je Lazio

Reagovat
Pinturicchio

Na zásluhy se nehraje, ale když ta čtverka pro LM zůstane tak, jak je teď, tak myslím nikdo nebude moc říct ani popel.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zvedavy ako budu hraci nastaveni po vcerajsku. ci ich to namotivuje, alebo dodrbe.

Reagovat
Pinturicchio

Snad se do toho Marotta obuje a přivede Savice, bylo by super zase mít po Vidalovi a Pogbovi v záloze takhle produktivního hráče ... a záloha Savic - Bentancur - Can vypadá na papíře do budoucna hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vzdy takove na papire, ale nikdy to tak nebude.

Reagovat
Pinturicchio

Taky pravda, tak mi bude stačit, když Savic prostě přijde.

Reagovat
Pipo123

Ta cena bude sialena, jemu nic nechyba. Od čias Pogbu ma nikto tak nebavil, mozno minulu sezonu Radja

Reagovat
Pinturicchio

Za kvalitu se platí, záložníka potřebujeme, klidně bych tam nějakou raketu napálil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych za nej vysolil i 100 micu, do obrany prijde snad Caldara a Spinazzola zdarma, tam se usetri.Potom jeste hrot a finito.

Reagovat
Pinturicchio

Lazio by mohlo mít zájem o některého z hráčů Juve, třeba by se to dalo snížit.

Caldara na stopera je málo. Máme tam Barzu, který už přestává stíhat / nestíhá, blikajícího Benatiu, výborného, ale čím dál častěj zraněného Chiella a nepřesvědčivého Ruganiho. Uvidíme, co bude s Howedesem, četl jsem, že Marotta tu opci chce uplatnit.

Taky potřebujeme pravého beka, dva záložníky a v ideálním případě hrot, jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio, snad udrzi kadr a nebude vyprodej.i kdyz Savic bude horky zbozi, on by sedl k nam jak prdel na hrnec.Laziu to preju a doufam ze hromadny exodus je mine.

Reagovat
Pipo123

Ak by sme isli do LM tak musia investovať do posil, narozdiel od AS ci Interu nemusíme riesit FFP, uz v lete sa zarobilo na predaji Keitu, Hoedta a Bigliu, to je krasna suma plus prachy za LM, ale ke otazka ci Lotito bude chciet míňať prachy na prestupy.

Reagovat
Pipo123

V pripade LM musi prist jeden obranca, aj ked rad by som tam videl Caceresa, potom niekto na lavičku do stredu zálohy, Murgia na to este nema a hlavne útočník, bez Cira sme v prdeli. 3-4 kvalitne posily by museli prist.

Reagovat
El Matador

Kdyby se uhrála LM tak by sme mohli zkusit mladýho Simeoneho. Není nikdo, koho bych příští sezonu viděl v dresu Lazia radši (snad jedině SMS )

Reagovat
Panděvova ofina

Jakože za něj vypláznete 30+ ?? To mi nějak nehraje

Reagovat
El Matador

Já taky ne, ale dal bych jim třeba Luliče, Parola a pár mega k tomu nedělám si nějaký naděje, ze by u nás skončil, ale byla by to pecka

Reagovat
Pipo123

To je zbytocne, Ciro je stroj, chcelo by to niekoho skuseneho kto akceptuje poziciu nahradnika. Skor ma zaujima co Anderson, v poslednej dobe je vo skvelej forme, dufam ze zostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Rim nemusi riesit tuto sezonu FFP nakolko sa dostal v Lige Majstrov tam kde sa dostal.

Reagovat
Houfi

první rok kdy budou všechna rozhodnutí čistě jen na vůli vedení

Reagovat
Emmett Brown

Z toho mám ešte väčší strach...

Reagovat
Pipo123

Neviete niekto ci sa da na nete dohľadať štatistika kolko golov dal team po rohoch a voľných kopoch?

Reagovat
snuff24

Určitě se to dá někde dohledat stačí hledat

Reagovat
Pipo123

Nasiel som len hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
InterM

Reagovat
Lech

Pipo co je s Cirem? Co pristi kolo, bude?

Reagovat
Pipo123

Určite nie, možno stihne Inter, ale aj o tom pochybujem

Reagovat
Lech

Uz to citam, vdaka

Reagovat
danko10
Reagovat
Airus

http://www.calciomercato.com/en/news/inter-juve-why-dybala-was-angry-at-allegri-after-higuain-goal-88421

Allegri prostě musí pryč než se celej tým rozpadne. Rok co rok ho má někdo z top hráčů plný zuby a odejde. Jiank jestli to Paulito myslel jako joke na jeho "calma calma" tak BRAVO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stale som nasrany. toto ma asi len tak neprejde.

vraj budu vysetrovat nejake veci o tom zapase. allegriho pochvali pre 4 rozhodcu a pod.

Reagovat
olis

a ako to dopadne je uz teraz jasne: skutok sa nestal

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial. skodi to ale takto celej lige. aj Juventusu samotnemu

Reagovat
Koubinhor

též mě to vnitřně ještě sere, ale co už, změnit se to nezmění...

Za to jakou JV celou sezónu hralo/hraje tužku si titul nezaslouží... jejich hra byla/je dost otřesná slušně řečeno... však to jejich fans a někteří i zde dobře vědí a v zápasech i vidí...

My jsme to 4 místo ztratili v jiných zápasech než v tom o víkendu... Nic méně Orsato ten zápas vůbec nezvládnul, tlačil JV, co to šlo... Takové sudí kdybychom měli my, tak tu LM dáme bez problému :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Něco tu pěkně smrdí:

FIGC bude vyšetřovat podezřelý rozhovor Allegriho s Tagliaventem

Podle zpravodajské agentury ANSA požádal prokurátor italské fotbalové federace FIGC Giuseppe Pecoraro o záznam rozhovoru trenéra Juventusu Allegriho se čtvrtým rozhodčím Tagliaventem. Po zápase asistent sudího přišel za trenérem, který ho nazval přezívkou Taglia a zhodnotil výkon hlavního rozhodčího Orsata: "Byl opravdu dobrý, tak dobrý. Povyšte ho!" Italský termín "promosso" je používán v situacích, kdy někdo projde úspěšně zkouškou a může pokračovat na další úroveň, jinak by zůstal na té současné jako "bocciato". A aby to nebylo vše, čtvrtému rozhodčímu bylo odezřeno ze rtů po vyrovnávacím gólu Cuadrada: "Vyhrajeme v nastavení!" Otázkou je, jak samotný čtvrtý rozhodčí dokáže ovlivnit například dobu přidaného času k 90 minutám.

Podle trenéra Neapole hrozí Serii A, že ztratí fanoušky. "Koho by bavilo fandit týmům, kterým není dovoleno vyhrávat. Toto není jako v Premier League," řekl Maurizio Sarri. Na tiskové zápasu byl dotázán na kontroverzní zápas Interu s Juventusem. "Fanoušci jsou znechuceni a už nevěří v dobrou víru rozhodčích. Myslíme jen na naše výkony a na nic dalšího myslet nechci," řekl kouč, který se tomuto tématu chtěl raději vyhnout. I jeho tým přišel velmi brzo v důležitém utkání o hráče kvůli vyloučení. Koulibaly viděl červenou kartu již po osmi minutách. Neapol pak dostala od Fiorentiny tři branky. "Naší jedinou nadějí je, že v životě musí všechno jednou skončit. Dříve nebo později nadvláda skončí. V Premier League vyhrává každý rok někdo jiný a u fanoušků, jejichž tým má naději na úspěch, roste jejich láska k týmu. V Itálii je to jinak, fandí se tu týmům, které nikdy nevyhrají."

Reagovat
danko10

Ty vole, nikdy by som nepovedal, ze sa zrovna ja budem zastavat 9ak sa to tak da nazvat) Juventusu, ale pod+la tejto logiky by som sa nebal tvrdit, ze v tom frci aj Handanovic, ktory sa pri gole na 2:2 uhol pred loptou. Rovnako to Juventusu predal aj Neapol, ktory podal vo Florencii ostudny vykon a absolutne mi do toho celeho nezapada, preco Orsato nevylial Skriniara za celkom jednoznacny, minimalne, oranzovy, faul.

Namiesto po rokoch dramatickeho zaveru sezony tu mame cistu tragikomediu. A to skodi lige najviac, nie sucasny Juventus.

Reagovat
olis

neviem ako by sa tebe hralo keby den predtym vyrazne pomoze rozhodca klubu ktory sa snaziz predbehnut a potom ti este na zaciatku zapasu drbnu cervenu kartu. Vylucovat Skriniara uz nebolo potrebne. Handanovic je mimo uz dlhsiu dobu a svoje chvilky maval uz aj predchadzajuce sezony.

"Namiesto po rokoch dramatickeho zaveru sezony tu mame cistu tragikomediu. A to skodi lige najviac, nie sucasny Juventus." jediny kto z toho profitoval bol Juventus takze to ide ruka v ruke

Reagovat
danko10

Pozri sa, ja ti rozumiem, ze si z toho dojebany, frustrovany a nasraty. Bol by som tiez. Ale vazne si myslis, ze vam prehral titul Orsato? A ze Allegri S Tagliaventom su taki kreteni, ze by sa o tom pobavili pred novinarmi v mixzone?

Ako by sa mi hralo, to neviem. Ale myslim si, ze by som urobil vsetko preto, aby som sa udrzal v hre. Vy ste to vcera odchodili, Koulibaly zatiahol rucnu brzdu, lebo bol pozicne zle. To iste sa stalo Tonellimu, ktory sa na to pre zmenu za stavu 0:0 vysral a odprevadil Simeoneho ku golu.

Juventus tento shitstorm akurat tak poskodzuje a dehonestuje jeho pripadne Scudetto.

Cely moj problem spociva v tom, ze cez vikend sa na ihriskach odohrala obrovska plejada bizarnych situacii, ale vybral sa z toho Orsato, ignorujuc vsetko ostatne. Chapal by som krik z Neapola, keby ste vcera vyhrali a bol koniec sezony. Takto je to take zvalovanie vlastnej neschopnosti zvladat klucove okamihy na vsetkych okolo.

Reagovat
olis

aby sa dalo povedat ci nam titul prehrat Orsato to by som musel vidiet alternativnu buducnost ale minimalne to velmi vyrazne ovplyvnil a k tomu rozhovoru Allegriho, uz sa udiali aj primitivnejsie chyby

a samozrejme ze to Juventus poskodzuje, ved o to ide, treba na tieto veci poukazovat a nie byt ticho a este im gratulovat aky su skvely. oni sa k tomu postavili tak ze vlastne odohrali skvely zapas, zasluzene vyhrali a su najlepsi na svete, Allegri sa este provokativne bavi s rozhodcom a my ostatny mame byt ticho aby sme ich nedehonestovali, tak to urcite

Reagovat
danko10

Ides z extremu do extremu. Za ich vykon ich nechvalia ani ich vlastni fanusikovia. Skor sa da povedat, ze vy ignorujete vas absolutne ostudny vykon a ukazujete prstom do zleho Turina.

V tomto ste uplne hrozni. Na jesen tu jeden od vas, po tom co sme vyklepali Chelsea, skonstatoval, ze keby ste ich mali vy, dali by ste im kanara. A to bolo po tom, co vas zrusil Sachtar...

Reagovat
olis

a co mi tu teraz spominas niekoho ineho, co ja sa ja mam k nemu vyjadrovat? ja som nic take nepisal, ale uz aspon vidim co ti lezi v zaludku

a samozrejme ze nas vykon neriesim lebo je to uplne nepodstatne, o titule bolo rozhodnute uz pred tym zapasom a je jedno ci by sme vyhrali alebo nie

Reagovat
danko10

Boha, olis, to bolo poukazanie na vas sposob vnimania reality. Myslim vas, ako fanusikov Neapola, teba nevynimajuc. Jak furt kukate niekam inam, len ne na svoj mancaft, ked to pri lamani chleba dojebe. Coz si vlastne porvrdil tym blabolom pred smajlikom.

Reagovat
olis

ja urcite nevnimam realitu ako fuckt (myslim ze to pisal on), ale to ze ty dokazes nahadzat vsetkych do jedneho vreca o mnohom hovori

ak si si nahodou nevsimol ja som bol zmiereny s tym ze Scudetto nedame uz po zapase proti AC a vtedy som kritizoval hracov a nie niekoho ineho, ale to ti asi uslo, ale tak hlavne ze vies ako na tom sme a co sme zac

Reagovat
danko10

Neviem, kto to bol, to je jedno. Orientujem sa podla toho, ake hlasy tu zaznievaju z vasho tabora, ale nazvat sa to da, ako chces.

Druhemu odstavcu nerozumiem, okrem tej casti, ze si vedel, ze nedate Scudetto uz po Milane. Clovece, preco ty ten fotbal vlastne potom sledujes, ked si vnutorne presvedceny o tom, ze to nedopadne dobre uz neviem ako dlho? Sak to ti musi skor ublizovat, nez robit radost.

Reagovat
olis

super ani nevies kto to bol ale hodis mi to sem ako keby to bolo moje, kvalitka

ja sledujem vsetky zapasy ci sa dari alebo nedari, ci som v nalade ze mozne je vsetko alebo to citim tak ze sanca uz nie je, pozeral som vsetky zapasy aj pod Benitezom ked to bolo velmi zle vysledkovo aj herne a sanca ze hocico vyhrame bola nulova. ty to budes mat teda asi nejak inak ked to nevies pochopit

Reagovat
danko10

No jo, som proste hajzel.

Tak ja som nikdy nemal pocit, ze nemame sancu nieco vyhrat, dokedy sme ju mali aspon na papieri.

Reagovat
olis

takze ak uz nemate ani papierovu sancu tak uz nepozeras?

Reagovat
danko10

Olo, tebe z toho definitivne jeblo. Uz mi stacilo. Drz sa, bude zas dobre.

Reagovat
olis

Reagovat
10

v čem to vlastně podle tebe Orsato tak zásadně ovlivnil, že teda rozmetal šance Neapole na titul, jak tady celou dobu píšeš?

Reagovat
olis

ten zapas si videl, tak naco sa pytas? ak to nevies bezomna tak to tu budem uplne zbytocne pisat

Reagovat
10

chci to slyšet od tebe...přesně jsem věděl, že budeš podobně kličkovat jako malý dítě, protože napsat, že ses ty a celá Neapol psychicky složila kvůli tomu, že Orsato v 60. minutě nevyloučil Pjaniće, by celý to tvoje divadlo posunulo do vesmíru absurdity...jako by tam už teď nebylo

Reagovat
olis

chciet je pekna vlastnost, ja tvoje hry hrat nebudem

Reagovat
ED91

Chcieť neni vlastnosť...

Reagovat
El Matador

Jenze kdyz chces vyhrat ligu tak se nemozes ohlizet na to jak hrajou druzi. A vymlouvat se na to, ze ste hrali nahovno kvuli tomu, ze den predtim Juventus svuj zapas vyhral, tak to je ta nekdebilnejsi vymluva, jaka muze byt

Reagovat
olis

nie, vy ste to stale nepochopili obaja, tu nejde o to ze Juventus ten zapas vyhral, tu ide o to ako ho vyhral, keby Juventus vyhral normalnym sposobom tak by som tu ani ja nic nepisal aj hraci by ten zapas urcite inak odohrali, ale ked vidis to co sa udialo proti Interu tak uz to z hlavy asi

nedostanes a vies ze v dalsich zapasoch sa bude opakovat to iste, mozes sa snazit, mozes vyhrat vsetky zapasy aj tak vies ze sa bude opakovat to iste co proti Interu a nebude ti to stacit. ved toto sa deje uz roky, nie je to nic nove. keby sa to stalo prvy krat tak by som tie vase vysmechy aj dali chapat ale kedze sa to opakuje uz dlhodobo tak su IMO tieto podrozrenia na mieste

Reagovat
danko10

Jaj keby... Tak podla mna, keby Juventus bol byval ten zapas prehral, tak by ste vy vcera, pod tarchou zodpovednosti za poskocenie na prve miesto, nedostali 3, ale 5, ked teda vase vykony tak velmi ovplyvnuju vonkajsie aspekty.

Reagovat
olis

to sa samozrejme vylucit neda, a v tom pripade by bolo na mieste kritizovat hracov a trenera za to ze to nezvladli a nebolo by tu nic o Juventuse

Reagovat
El Matador

Ja chapu to rozcarovani, videl sem ten zapas. Ale titul vam nevzal “koupenej” zapas Juve s Interem. Neapol by se mela koncentrovat sama na sebe a ne na ostatni. A hlavne se nevybodnout na zapas s Fiore, kdyz ste o bod za juventusem a do konce chybi tri zapasy

Reagovat
olis

to sa lahko povie, ale dat nieco taketo prec z hlavy by dokazal len clovek bez akychkolvek citov a emocii. za mna uplne pochopitelne a odpustitelne. ak je to pre niekoho prejaj slabosti alebo nieco podobne tak nech sa paci

Reagovat
El Matador

Mě de hlavně o to, že pro Vás ten zápas situaci neměnil. Tak jako tak by jste museli vyhrát všechny zápasy. To jste bohužel nezvládli. A tím pádem nechali ten titul Juve. Bez ohledu na to, jak vypadal zápas Inter x Juve.

Reagovat
Pinturicchio

Ano, tak pak je asi člověk bez emocí a citů i Sarri. To je o psychické labilitě, pokud vás takhle složil zápas, který jste neměli šanci ovlivnit.

Reagovat
vladino10

Ak nemáš na to v hlave sústrediť sa na seba, tak titul nikdy nevyhras a ano- šampióni to dokážu..Neapol nie

Reagovat
olis

vyznas sa

Reagovat
svkmd

Reagovat
Pinturicchio

Tam nešlo o nějaké nevyloučení Pjanice, góly, které Inter dostal, v žádném případě nepramenily z únavy hráčů, první byl fail Handy, druhý laxní bránění standardky ... Interu zase nevyloučil Skriniara.

Ale tohle prostě Olisovi nevymluvíš ty, ani Danko, který Juventus nenávidí a přesto se na to dívá objektivně a s chladnou hlavou. Olis má pro sebe výmluvu, proč takhle po x-té Neapol selhala a to mu ke štěstí stačí.

Reagovat
olis

ano ano, vsetko som "zvalil" na Juventus a rozhodcov aj po remize s AC ked som uz nadej na Scudetto pochoval. Vidim ze ty by si sa nestratil ani pri samotnom Goebbelsovi

Reagovat
Pinturicchio

A ne snad? Však tady od soboty od tebe nic jiného nečteme.

Po zápase s AC, který se hrál 15. dubna? Až se mi chce napsat jaký klub, takový fanoušci. A když si pochoval naděje na Scudetto, proč tady děláš takovou aféru z toho, že Orsato chyboval a nevyloučil Pjanice? Ze situace, která neměla na výsledek přímý vliv a projebali to sami hráči Interu ... s očima zatlačenýma do hlavy by se ten tvůj kolotoč dal chápat, kdybychom dali oba góly z ofsajdu nebo vymylšené penalty, ale takhle?

Reagovat
Pinturicchio

* takoví

Reagovat
olis

mozes omielat kolko chces ze ten zapas bol vlastne v pohode a nic sa nestalo, vsetci pri zmysloch videli ze nebol a tie veci co sa objavili po zapase tomu len pridavaju. ja som sa po zapase proti AC mylil a falosna nadej na Scudetto ozila a mna to pohltilo, nemam problem si to priznat, nejdem sa tu hrat ze som vkuse nad vecou a bez emocii ako vacsina miestnych juventinov.

mozes teraz hodit lol smajlika alebo nejaku zosmiesnujucu hlasku ci videjko, alebo vymyslis konecne nieco originalnejsie, v poslednej dobe nic moc

Reagovat
Pinturicchio

Jak v pohodě? Já ti říkám, že Pjanic měl jít ven a klidně mohl jít i Skriniar. Góly, které Inter dostal, by dostal i v 11 lidech, nepramenilo to z nevyloučení Pjanice. To, že měl jít ven, psal i TuttoSport, všichni vlastně.

To, že si nad věcí nevylučuje emoce. Já s tímhle příspěvkem taky nad věcí zrovna nebyl :

Pinturicchio28.04.2018 22:43#

ČUUUUUUUUUUUUUUUUUUBKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

TADYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

HIGUAAAAAAAAAAÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍN

Na ten poslední odstavec ti seru, tím chceš akorát ukázat svůj nadhled, nic víc.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ako je mi to jedno o čom sa tu hádate , ale ak by bol vylúčený Pjanič tak zápas by sa vyvíjal celkom inak a to nemôže nikto vedieť, že ako

Reagovat
Pinturicchio

Jasný, balon by se odrazil tam nebo tam a tak dále. Chtěl jsem říct, že ani jeden z těch gólů, samotná situace, nebyl zářez.

Reagovat
DelPiero137

Ak rozmyslaju aj hraci SSC ako ty tak nemaju najmensi narok na titul :

"tu nejde o to ze Juventus ten zapas vyhral, tu ide o to ako ho vyhral, keby Juventus vyhral normalnym sposobom tak by som tu ani ja nic nepisal aj hraci by ten zapas urcite inak odohrali"

Ja byt trener alebo majitel zabijem tych hracov za takytu pristup. Rozplacem sa lebo rozhodca nevylucil hraca Juve, to je nespravodlive, nemame sancu vyhrat ligu... To je chyba Juve ze hraci Interu nato kaslali, robili chyby? Alebo si to Juve rovno kupili vsak? Zaplatili Interu vsak. Byt tento zapas v 10 kole nikto to ani neriesi.

Rovnako ste mali zapasy kde vam nieco odpustili alebo pripiskli. Akura to nebolo pred koncom ligy.

Prvu polovicu sezony ste hrali dobre, potom sa rozbehnuta masina zasekla a odvtedy za vsetko moze Juve. Zato ze nedokazete vyhrat vlastne zapasy, ze to vasi hraci odchodia, za vsetko. Vsetko je podplatene, skorumpovane a za vsetko moze Juve.

Reagovat
olis

mame o tri body menej ako sme mali tri kola pred koncom prvej polky sezony, tomu teda hovorim kurva zaseknutie, navyse citat o zaseknuti od fanusika juventusu je naozaj usmevne. a ano jasne, vsetko som daval za vinu Juve a rozhodcom aj po zapase proti AC alebo minulu sezonu, mas prehlad ty by si bol dalsi dobry kandidat do Goebbelsovho timu

Reagovat
Koubinhor

Handa sice moc nepodržel, ale těžko jej vinit - Kurvadrádo to dával pod sebe a ne na branku.. Škriniar to nešikovně tečnul a handa měl na reakci ani ne pár setin sekundy.

Kdyby to dával přímo na bránu a nebyla tam teč, tak je to gól brankaře ofc... takto to je zkurvená haluz

Reagovat
danko10

For je v tom, ze on zareagovat stihol. Tak ze sa uhol.

jasne, ze je to haluz, ale v kontexte vyssie uvedeneho to mozeme spokojne klasifikovat ako umysel, lebo vcera sa rozhodol vziat Neapolu titul cely svet, vratane jeho vlastnych hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste smesni, v tehle sezone byl Juventus nekolikrat poskozeny a nikdo tu ani nepipl.Za celou sezonu si nepamatuju zapas, kdy by juve rozhodci nejak tlacil.Ted na Interu mel vyletel Pjanic..to ano, ale urcite scudetto nebylo vyhrano tim ze Pjanic nebyl v sobotu vyloucen.Jste opravdu smesni a uz nevite kudy..Juve se dostalo na tu uroven kde je, jen svoji schopnosti a vasi neschopnosti.Kazdy mel stejne sance, juventus zacinal pred 7 lety jeste z horsi startovni pozice.Ted to logicky uz kazdy proti nam bude mit tezke, jelikoz hrajeme pravidelne LM, mame nejvic penez a dokud neprijde do AC,Interu nebo nekam jinam poradne prachaty sejk, klidne se tahle nadvlada muze tahnout i dalsi dlouha leta.Juventus za to nemuze ze se tak vypracoval..V lete a na dalsi sezonu muze byt ten rozdil opet markantnejsi, urcite prijdou dalsi posily,AC,Inter zas bez LM, opet nenalakaji velke hrace a Neapol muze ocekavat exodus..Ale to neni chyba Juve, ale vsech ostatnich tymu, ze se nechytate.

Reagovat
Koubinhor

ano je to naše chyba, že nemáme peníze pro rozhodčí, to jsi vystihnul přesně

dokážeš si představit, že by se hrálo v opačným gardu tzn juve vs inter a Orsato (nebo jiná kua typu taglivento) by takto pískal pro Inter? těžko představitelné, ani to asi moc nejde že... Pak přijde LM, kde si rozhodčí nepodmaníte a pak brečíte rok co rok. howgh.

No nic jdu pálit čarodějky a asi ji vyrobím nějaký JV trikot

Reagovat
svkmd

tak myslím že 2x finále nieje zlé a obe finále sme si prehrali sami .. nikto neplakal po prehraných finále maximalne tak nadávali na hráčov..

Reagovat
svkmd

to že si v interi neviete priznať že nemáte absolútne žiadnu koncepciu už niekoľko rokov pričom s tým tímom sa kludne dá dojsť aj do štvrť finále ligy majstrov (nemáte horší tím ako sevilla) lenže radšej sa sustredíte na hľadanie chýb u druhých .. to je ten problééém

Reagovat
smazaný uživatel

Juve za posledni roky v LM hraje super zapasy ale bohuzel Barca a Real ty finale zvladli lip, tam vubec nikdo nebrecel.Ja vubec na vysledky Juventusu v evrope nemuzu nadavat.Za ty roky sme dokazali sejmout ve vyrazovacich Real,Barcu, fanouskama hypovane tymy jako Tottenham,Dortmund,Monaco, dve vyhry s City, s Chelsea..Dve plichty s Bayernem..tam pozor, tam ja teda vubec nebrecim, tam prevladaji pozitiva i kdyz ten pohar neni.

Reagovat
Pinturicchio

Zapal si koudel u prdele jako oznámkování se v kategorii chápání psaného textu.

Reagovat
Pipo123

Veď Inter aj AC majú bohatých majiteľov a hrajú piču, takže nech ich kúpi ešte bohatší majitel a možno to prelomia ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo AC a Inter sice vlastni cinani nebo co za verbes, ale co do tymu natahali, to jsou chudi pribuzni jen ve srovnani s tim co dovedlo City nebo PSG.Ti koupili hmed top hrace, vyjebavaji sto milionu eur za jednoho hrace.Co dovedli ti chudi pribuzni v AC a Interu, skoro vsechno plevel,nebo hrace prumerne urovne jako Silva,Calhanoglu,Biglia,Kalinic..nejsou to spatni hraci, ale kdyz si vememe jakou kvalitu privadi City a PsG.Tihle chudaci co vedou AC a Inter to nikde jinde neposunou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Inter a AC potrebuji koncepci nebo daleko bohatsi majitele, co tam navali za jednoho hrace pres sto mega.Tihle zatim vic jak 50 za hrace nedovedou zaplatit, o platu ani nehovorim.

Reagovat
Pipo123

To nie je cesta, všetci len nostalgicky spomínajú na Milánske kluby a tak mocne ich tam chcú že im nevadí že ich kupujú sráči a pumpujú tam prachy, kvôli tomuto sa nadávalo na PSG a City, ale u Milánskych klubov to je sympatické lebo majú spasiť Seriu U

Reagovat
ED91
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pipo123

K tomu Neapolu, titul si vôbec nezaslúžia, tie reči ako sa chcú sústrediť na Seriu A, ako začali prípravu pred sezónou skôr len kvôli Scudettu a nakoniec v januári odpadnú, možno ani tak nie výsledkovo, ale herne. Včerajší zápas hrali síce o 10 hráčoch, ale totálne ho odchodili, namiesto toho aby hľadali chybu u seba tak ju hľadali niekde inde, navyše hráči sa nemôžu vyhovárať na zápas Inter-Juve.

Neapolu sa nedarí už dlhodobo, herne je to slabé a Sarri nič nezmenil, mám pocit že konkurencia sa naučila docela úspešne eliminovať ofenzívu Neapolu, to trio Insigne, Mertens, Callejon začína byť veľmi čitateľné, do toho nevýrazná hra zálohy, ten ich futbal vyzerá dobre tak po šestnástku súpera, potom už nevedia poriadne čo hrať a ako to hrať. Mohli by v lete spraviť pár zmien, Mertens sa už vidí niekde v PL a Callejon je len bežec, šancu by mal dostať Milik.

Reagovat
10

Neapol úplně odešla v zápase s AS, od tý doby každej zápas tlačí silou vůle (stejně jako Juve), ta sestava jede na doraz a nejvíc to je vidět v tom útoku...Olis tady 2 týdny dozadu píše jak se hráči "zase zosrali", dokáže celkem správně popsat ty problémy Neapole (http://www.eurofotbal.cz/clanky/-395569/?forum=1#p10217190), aby pak 3 kola poté za všechno mohl zase Juventus...takovýhle hysterky nejsou ani ty nejhorší ženský s krámama

Reagovat
Pipo123

Neapol je hrozne jednotvárna, prvú polovicu sezóny hrali super futbal, veď aj nás 2x rozdrbali, ale potom odišli, keď pozeráš ich zápasy tak to je ako repríza minulých kôl, ten istý futbal, tie isté striedania, žiadna zmena taktiky, kolo čo kolo vidíš striedanie Zielinski za Hamšíka, Milik za Mertensa, Rog za Allana, to je snad každé kolo rovnaké. Sarri je určite super tréner, ale on Neapol nikam neposúva, zostal stáť na jednom bode a sám hľadá chybu niekde inde než u seba a u svojich hráčov. V lete by mali spraviť pár zmien a hlavne Sarri by sa mal naučiť lepšie využívať lavičku + mať plán B, inú taktiku, inú hru.

Reagovat
10

to jsme tady psali tolikrát, oni nemají žádnou variantu hry, je to všechno pořád stejný...nechápal jsem, že to soupeři nedokážou pochopit, ale pokud je Neapol v ideální kondici, tak se to brání špatně

problém nastává ve chvíli, kdy ta kondice ideální není, pak se to sesype...a při nulový rotaci a tak náročným stylu hry to byla jen otázka času

Reagovat
Pipo123

Tomu sám neveríš

Reagovat
olis

po Higuainovi musis dat aspon minimalnu sancu kazdej picovine

Reagovat
vladino10

Reagovat
Pipo123

Trošku sa špekuluje o tom že by mohol De Vrij zostať v Laziu, síce mu Inter ponúka luxusné prachy, ale vidina hrania LM v Ríme by ho mohla presvedčiť k podpisu novej zmluvy na jednu sezónu.

Bude zaujímavé sledovať ako sa zachová, on sám veľa krát vravel že chce hrať na najvyššej úrovni a zahrať si LM, preto by bolo od neho blbé keby zvolil cestu do Interu len kvôli prachom. Ak uhráme LM tak by jednu sezónu ešte mohol dať v Laziu a potom nech si ide preč, inak tie reči o LM a napredovaniu sú sračky

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
cizinec

Zacnu tim, ze fandim Interu uz poměrně dlouho. Zazil jsem souboj Ronalda s Julianem, zapas na Laziu, 0:6 od AC...prodej / vymenu Pirla, Seedorfa, Cannavara... Problemem Interu (podle me) je vedeni Interu, to co se deje (az na nekolik sezon pod Mancinim a samozrejme Mourkem) je to porad to same...zadna koncepce, dlouhodoby projekt, prace s mladezi...co potom chceme? Juve po navratu se chvilku vzpamatovavalo ale podivejte se kde jsou ted?

Sobotni zapas samozrejme boli ale o LM se bojuje celou sezonu a ne zapasem s Juve, stejne tak i o titul. Dokud se nenaucime (myslím soucasnou sestavu) hrat každý zapas na krev do poslední minuty, tak niceho nedosahneme...nadava se, ze Juve hraje osklivy fotbal, ze maji stesti atd., co bude priste? Kazdy tým se musi soustredit sam na sebe a řeči typu “rozhodci nás pripravil o LM” ty woe a kolik “bezpaternich” výkonu jsme letos predvedli? Co potom chceme? To same Neapol, o titul jste neprisli v sobotu, takze vyjadreni, ze to hrace ovlivní atd. si nechte...jak se rika tonouci se stebla chyta... Mam chut hrat LM nebo dokonce vyhrat ligu? Tak to kurva predvadim každý zapassezónu a kdyby se chybovalo ve prospech Juve kazdy zapas tak pak brecim ale v první radě se starám o sebe...opakuji, ze i me to moc sere ale prispevky některých uzivatelu zni jako kdyby se o LM a titul se hralo v sobotu...

P.S. Prestante delat sekci ze sekci Sérii A sekci PL nebo LL kde je to “obcas fakt vyzivne”, většina uzivatelu se tady normalne spolu bavili i přes to, ze jeden fandí Interu, druhy Juve, třetí Neapoli, ctvrty AC

Reagovat
10

...taky jsem si říkal, že kdyby Inter (Icardi, Perišić a Brozović v čele) s podobným nasazením a bojovností hrál každý kolo, tak se vůbec o nějakou LM bát nemusí, protože by hráli o Scudetto. A není to první takovej zápas proti Juve...

Reagovat
cizinec

Je to tak... Ivanovi i přes góly a asistence stejně mas minimálně 3x za zapas chuť vbehnout na hřiště a nakopat ho do prdele, Brozovi dat facku ať nemava rukama, ze nedostal přihrávku...těch pripadu je tam víc... me proste chybí hrací jako Javier, Dejan, Samuel, Cordoba, Cambiasso ale i blázen Matterazzi, kteří by raději umreli na hřišti než prohráli souboj...a pak to tak také dopadava... My Interisti jsme tak trochu masochista ale...když milujete není co resit

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne tak sme masochisti, toľko sklamaní čo sme prežili to by fandovia Realu, Barci apod. zrejme nezvládli a dávno by fandili niekomu inému .. ale ten náš dres je krásny, že znova si ten zápas zapneme a dúfame v lepšie časy ! Sempre e solo l` Inter !

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Co je ti to platný celou sezonu se snažit a dřít na krev když už před ligou je rozhodnuto o vítězi a i kdyby se nejakou náhodou dařilo tak by se jisté homoklády z turína postaraly o to aby to tak hladce nešlo a stávalo by se to co třeba nedávno v derby. To jsou prostě mrdky zkorumpovaný, okud je nezavřeš nemáš klid. Opravdu nechápu co za charaktery může fandit takovému paklubu -hovnu.

Reagovat
cizinec

Chapu tvoje emoce, sám si zanadaval v sobotu...ale ne rozhodciho nebo hraceJuve ale na bezpaternost naseho Interu...o vitezi není rozhodnuto na zacatku ale na konci sezony...vzpomen si kolik zapasu jsme posrali před sobotou? Kolik máme remíz a hlavně s kým? Jak rikam, chápu to rozčarování ale o LM jsme nepřišli v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou emoce čti:Santonovi je na sociálních sítích vyhrožováno smrtí, jeho partnerka se bojí

Partnerka Davide Santona Chloe Sanderson přiznala, že se ve vlastním domě bojí. Santon přišel na hřiště v zápase proti Juventusu za stavu 2-1 a krátce na to, hosté skóre otočili a oba góly padly z pozic, kde se italský bek pohyboval. "Fotbal je vášnivý sport, rozumím a oceňuji to," napsala na Instagram po přečtení výhružných zpráv na sociálních účtech, kde je jejímu partnerovi vyhrožováno smrtí nebo přáno, aby dostal rakovinu. "Ale poprvé v životě se doma bojím, sama s malým dítětem. Mám obavy, jak se dnes dostane po zápase domů. To není v pořádku. Pro nikoho jiného není ten výsledek víc zdrcující než pro Davida."

Reagovat
Furia Ceca

Hm, hádám, že mu vyhrožujou fanoušci Interu...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, za všechno může nevyloučení Pjanice a zápas s Juve ... ani náhodou třeba to, že Inter nevyhrál od 16. do 23. kola, 8(!!) kol v řadě, kdy prohrál s Udine, Sassuolem, remizoval s Crotone a SPALem ... zfackuje se a prober se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

OK, prohra s Juve může za to, že Inter pravděpodobně nebude hrát LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Zamysli se nad tím a uvidíš že má pravdu. A hlavně sundej ty růžové brýle, protože prezně fakt nejde nic vidět.

Reagovat
snuff24

Však má pravdu bože ..ano taky mě sere prohraný derby a zvlášť tak kontroverzním způsobem, ale víš co me sere ještě mnohem víc? Dostat 2 góly v posledních několika minutách a připravit se o výhru, prohrát s Janovem nebo remízovat s posraným Crotone. A vůbec taky mě sere že polovinu sezóny hrajeme úplně hovno a tu LM si vlastně nezasloužíme stejně jako tady koluje že Juve si nezaslouží titul.

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně reakci vždy zakončit nadávkou už toho bylo dost ne? Od toho už tu máte toho Ceca...

Reagovat
Furia Ceca

Ty jseš už megatrapnej, jak na mě při úplně každý příležtosti, celej ublíženej, ukřivděnej, nasazuješ. "Paní učitelkóóó, on je na mě zlej, búúúúúúúúúúúúú...."

Ty jseš buzna nebo ti někdo sype estrogen do pití? To je fakt strašný, jak jsou dneska některý chlapi přecitlivělí...

Reagovat
Pinturicchio

Nuno čomes28.04.2018 21:56#

Když mě neznáš osobně, tak si svoje suchý konstatování faktu strc někam =>Nuno čomes 28.04.2018 22:47#

Ty jsi takový srac ze většího není. Ještě ze te neznám.

Nuno čomes28.04.2018 21:18#

Tak co hovada? Pjanic druhá žlutá

Nuno čomes28.04.2018 22:08#

ICARDIIII!!! Fuck korupčníci

Nuno čomes28.04.2018 22:20#

Co ti jeeeeeee fuuuck korupčníci

Nuno čomes28.04.2018 22:47#

Ty zmrde zalez

Nuno čomes28.04.2018 22:44#

Zkurvysini

Nuno čomes28.04.2018 22:45#

Zmrd alegri jak utíká.

Nuno čomes30.04.2018 09:42#

Vymaštěnec.

... a to není všechno, takže ano, bylo toho dost.

Reagovat
Nuno čomes

Pouze zpětná vazba nenávisti.

Reagovat
Furia Ceca

Nejdřív si zjisti, co znamená "zpětná vazba," než ten obrat začneš používat, ty mudrlante...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

juve je aspon pro me merda jeste vetsi jak lazio, i my fanousci AS jsme zazili kdyz nas v zaoase s nima rozhodci zarizli a juve tak trapne vyhralo. Jj-inter co jsem si udelal obrazek byl dost podobnej zapas jako tehdy ten proti nam a tak chapu ze to spoustu lidi nasralo, hlavne teda cernomodry mordor a napolitance. Ale jak tu mockrat zaznelo, pokud chces vyhrat, musis bojovat az do konce a neohlizet se kolem sebe kdo a jak vyhral. Neberu reci jako ze od zacatku je jasny kdo vyhraje titul uz na zacatku a tak tu vcerejsi bidu svalovat na tenhle jeden (ikdyz opet v hlavni roli jj) zapas.

Neapoli preju titul jeste porad od te doby co nase nadeje na titul umrela o dost driv, moc rad bych videl nekoho jineho jako viteze i pristi rok a dalsi a dalsi. Ale fakt nesouhlasim s tim ze kvuli jednomu zapasu to cele zabalit a vymlouvat se na nej. Tot muj skromny nazor:)

Reagovat
10

"Jj-inter co jsem si udelal obrazek byl dost podobnej zapas"

vždyť si to ani neviděl, ptal ses tady, co vlastně udělal rozhodčí špatně

Reagovat
Lech

Co nechapes na "udelal jsem si obrazek"? jestli me chces potrolit, tak to zkus jindy

Reagovat
10

nevím, co bylo podobný na zápase, kde rozhodčí udělal 1 větší chybu se zápasem, kde jich udělal několik na obě strany...

Reagovat
cizinec

Reagovat
cizinec

Reagovat
cizinec

Reagovat
Panděvova ofina

Tady se to nedá číst. Samá korupce, červená karta a Orsato. Ukřivděný Inter, stejně jako Neapol a na konec i poskozený Řím . Teď mi už i komentáře typu - " Strama je volný a Hamšík > Schick a uživatel Jose13 vadí míň, než tohle plakání a urážky.

Reagovat
olis

MEDIASET - Sarri a Londra e Conte a Napoli. Il clamoroso scambio sta prendendo corpo

leto sa blizi

Reagovat
10

neříkej, že bys ho nebral..?

Reagovat
olis

to nehovorim, skor mi to pride dost nerealne

Reagovat
10

možný je všechno, z Chelsea asi odejde a ty velký kluby už si asi trenéry rozebrali (PSG, Bayern) nebo novýho hledat spíš nebudou (Barcelona, Juventus, Inter, AC...)...spíš si moc nedovedu představit Sarriho v PL

Reagovat
olis

tak este ked tak Arsenal zhana tiez trenera a inak asi uz nikto (ak pojde Tuchel do PSG), mozno este Zenit ak by Mancini prevzal repre alebo Monaco ak by odisiel Jardim. So Sarrim uplny suhlas, vobec si neviem predstavit ze by mu sadla PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele