Serie A - souhrn 35. kola

23.04.2016, 22:44, aktualizováno 25.04.2016, 20:53
Komentáře a souhrny
Juventus díky žolíkovi Moratovi a hrdinovi posledních minut Buffonovi přetlačil Fiorentinu a slaví titul, jelikož Neapol prohrála v Římě. Hellas zaskočil AC Milán vítězným gólem z páté minuty nastavení. Atalanta si poradila s Chievem, Bologna porazila Janov a tři body mají rovněž Sampdoria a Sassuolo. Palermo zvládlo důležité utkání na půdě Frosinone Calcio, stále však zůstává v sestupové zóně. Inter naplnil roli favorita proti Udinese, Carpi přetlačilo Empoli...

Carpi FC - Empoli FC 1:0

25.04.2016 19:00

Góly: 84. Kevin Lasagna

Carpi nakonec porazilo hosty z Toskánska a urvalo tři body! Hodně mu k tomu pomohlo i vyloučení hostujícího Mčedlidzeho, který opustil hrací plochu už po pětadvaceti minutách. Následný tlak přerostl v branku Lasagny pět minut před koncem.

První minuty duelu mezi Carpi a Empoli nenaznačovaly, že by se mělo odehrávat nějaké drama. Spíše se hrál opatrný fotbal s mnoha nepřesnostmi na obou stranách, který občas proložil nějaký faul. První pořádnou střelu vyslal na bránu Carpi záložník Büchel, ale nepochodil. Na opačné straně se do útoku hnal Mbakogu, který si díky svému urostlému tělu dokázal udělat prostor, jenže nakonec byl obranou hostí zastaven.

Po pětadvaceti minutách v souboji o míč Mčedlidze trefil protihráče ostře loktem do obličeje a sudí Valeri mu okamžitě ukázal červenou kartu! Carpi pochopilo, že teď nadchází jeho čas. Nejprve pálil nebezpečně Lollo, po něm se Di Gaudio prosmýkl až do vápna, kde zakončoval. Jenže proti byl brankář Alberto Pelagotti, který vytasil parádní zákrok! První půle tak skončila bez branek a Empoli děkovalo, že už může být v šatně.

Tam muselo vymyslet nouzovou strategii, pokud chtělo dostat nějaké body. Carpi ale bylo mnohem nebezpečnější a aktivnější. Nejprve se o střelu pokoušel Di Gaudio, následně se na hřiště dostal Kevin Lasagna. Po hodině hry našel zajímavým centrem Paciuti nabíhajícího Mbakogua, který ale hlavičkoval nad bránu. Dvacet minut před koncem ale mohli jít do vedení hosté. Pucciarelli se hezky uvolnil a pravačkou mířil pod břevno. Narazil však na skvělého brankáře Belece!

Sedm minut před koncem spadl balon na kopačku Lolla, který jej sklepl, otočil se směrem k bráně a vypálil! Mířil ale těsně nad. Carpi to nemuselo vadit, protože o pouhých pár minut později se konečně dočkalo. Střídající Kevin Lasagna si naběhl na skvělou nahrávku od Pasciutiho a na malém vápně nedal brankáři žádnou šanci zasáhnout. V závěru byl po druhé žluté kartě ještě vyloučen Lollo, ale stejně mohl slavit tři body. Carpi tak urvalo další cenné body.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AC Milán 2:1

25.04.2016 17:00

Góly: 72. Giampaolo Pazzini (pen.), 90+5. Luca Siligardi - 21. Jérémy Ménez

Utrpení fanoušků AC Milán dnes dostalo nový rozměr. Rossoneri prohráli s posledním týmem soutěže 1:2 a nadále hazardují s šestým místem. Milán v zápase sice vedl, ale Hellas předvedl výborný obrat. Nejprve z pokutového kopu srovnal Giampaolo Pazzini a v nastavení krásnou střelou z volného přímého kopu rozhodl Luca Siligardi.

AC Milán tak znovu s týmem o záchranu nedokázal naplno bodovat. V této sezoně se to nestalo poprvé, s Hellasem nedokázal vyhrát ani doma a porazit nedokázal ani Carpi nebo Boloňu. AC má s týmy hrajícími o záchranu neuvěřitelně tragickou bilanci. Není pro to žádná omluva, milánská porážka je velkou ostudou.

Už začátek zápasu napověděl, že by Hellas nemusel být bez šance, pokud bude proměňovat své šance. Laxní obrana Rossoneri během několika pár minut pustila do dvou velkých šancí Giampaola Pazziniho, Donnarumma ale v obou případech skvěle zasáhl. Ve 21. minutě se ujalo AC zničehonic vedení, střelu Hondy golman Gollini pouze vyrazil a Jérémy Ménez rychlou dorážkou rozvlnil síť! O chvíli později měl Ménez další šanci, ale Gollini předchozí zaváhání dokázal napravit. Ve 35. minutě vstřelili hosté druhou branku, ovšem Bacca se v době klíčové přihrávky nacházel v ofsajdu a sudí branku logicky neuznal.

Hellas ve druhém poločase zabral a AC dostal několikrát do úzkých. V 50. minutě už byl Donnarumma překonán, ale Romagnoli stihl míč směřující do branky odkopnout. O dvacet minut později přišel první klíčový okamžik. Alessio Romagnoli zahrál ve vlastním vápně dost nešťastně rukou a sudí nařídil pokutový kop. Ex-milánský Giampaolo Pazziniho bez problému proměnil a srovnal na 1:1.

Rozhodnout utkání mohly obě strany, nejprve Donnarumma zlikvidoval další pokus Hellasu a vzápětí na druhé straně nikdo z milánských nedokázal zasáhnout balón před odkrytou brankou. Vše rozhodla až 95. minuta. Luca Siligardi rozehrál poslední standardku takovým způsobem, že ani vytáhlý Donnarumma neměl nárok. Parádní střela zaplula do branky a Hellas překvapivě vyhrál 2:1.

Více informací k zápasu

AS Řím - SSC Neapol 1:0

25.04.2016 15:00

Góly: 89. Radja Nainggolan

Domácí AS dokázalo porazit Neapol a zdramatizovalo boj o druhou příčku! Ačkoli to dnes odpoledne bylo utkání dvou vyrovnaných celků a místy byli hosté lepší, po příchodu Tottiho rozhodl krásnou ranou Radja Nainggolan!

Před římským celkem se otevírala ideální šance na to, jak ještě alespoň trochu zdramatizovat boj o druhé místo. To aktuálně okupuje právě Neapol, která si svou pozici chtěla uhájit. Pomoci jí k tomu mohl i kanonýr Gonzalo Higuaín, který se po uplynutí trestu vrátil do sestavy. Podporovali jej hráči jako Hamšík, Callejón, Mertens nebo Allan. Do brány se opět postavil brankář Pepe Reina, který se stihl uzdravit.

Domácí Vlci mohli opět spoléhat na Miralema Pjaniće, kterému se proti Neapoli tradičně daří. Kromě něj se stihl uzdravit i obránce Antonio Rüdiger, jehož případná absence by pro domácí byla hodně velkou mezerou. Kapitán Totti i přes skvělé minulé kolo zůstal jen na lavičce, kde mu dělal společnost kromě trenéra Spallettiho také kanonýr Edin Džeko.

Od prvních minut byla jasné, že se střetávají dva hodně ofenzivní celky. Nejprve z voleje pálil těsně nad Mohamed Salah a na druhé straně nakonec neuspěl Dries Mertens. Zatímco Neapol ale zvládala rychlou kombinaci na jedničku, domácí se často dopouštěli nepřesností. Vlci se nemohli dostat do tempa a příliš často ztráceli míč.

Neuplynulo ani dvacet minut od začátku utkání, když se vrásky na čele trenéra Spallettiho začaly množit. Manolas po souboji s Higuaínem vypadal hodně otřeseně a nakonec nebyl schopen v utkání pokračovat. Do hry se díky tomu dostal Ervin Zukanović, proti kterému měli rychlí útočníci Neapole větší výhodu. Po pětadvaceti minutách si skvělý míč ze středu pole našel José Callejón, jenže jeho branka nemohla platit kvůli ofsajdu.

Po třiceti minutách se dral do zakončení Gonzalo Higuaín, jenže po souboji s obránci AS ztroskotal na skvělém brankáři Szczesnym! Pjanić posléze naháněl Driese Mertense jen marně, takže raději faulova, než aby se belgický rychlík dostal do úniku. Logicky tak musela přijít žlutá karta. Jinak se však hrálo bez větších agresí. Až pět minut před koncem první půle se hráči AS vrhli do útoku a hosté museli faulovat. Nainggolana nejprve skolil k zemi Koulibaly, zatímco v akci pokračoval Salah. Toho zase sestřelil Ghoulam.

Směrem k bráně Pepeho Reiny AS hrálo víceméně výhradně na rychlíka Salaha, který však nedostával větší podporu kolegů. Domácím se situace zkomolikovala kvůli zranění kapitána Florenziho, kterého do druhé půle zastoupil veterán Maicon. Neapol začala více tlačit a dostala zajímavou šanci díky faulu Antonia Rüdigera. Jenže pokus Marka Hamšíka v klidu kryl brankář Szczesny. Vpřed mohl jít Stephan El Shaarawy, jenže v klíčovém momentě podklouzl.

Po hodině hry hrála stále častěji Neapol a domácí spíše spoléhali na rychlost El Shaarawyho se Salahem. Římský celek se dral statečně dopředu, jenže byla to Neapol, která kontrolovala hru. Do obrovské šance si nabíhal Stephan El Shaarawy, jenže těsně před jeho zakončením odklidil míč na rohový kop Raul Albiol! Trenéru Sarrimu došla trpělivost a poslal na hřiště Lorenza Insigneho. Svůj 31. gól mohl vstřelit Gonzalo Higuaín, který však obrovských zmatků v obraně AS nevyužil a vytěžil jen rohový kop.

Obrovskou šanci před koncem utkání promrhal Marek Hamšík, který mohl dorážet pokus Gonzala Higuaína po chybě brankáře Szczesnyho. Jenže slovenský záložník pálil mimo prázdnou bránu! A to se stalo Neapoli osudným. V době, kdy už po pažitu běhala římská ikona, se z nenápadné akce vyklubala akce rozhodující. Od Tottiho přes Maicona se balon dostal k Salahovi, ten jej posunul na střed vápna k Nainggolanovi a jeho umístěná rána stanovila konečný výsledek!

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 1:2

24.04.2016 20:45

Góly: 81. Nikola Kalinić - 39. Mario Mandžukić, 83. Álvaro Morata

Juventus vyhrál i těžký zápas na Fiorentině, a pokud zítra Neapol neporazí AS Řím, obhájí titul. Fiorentina hrála celý zápas aktivně, ale nejlepší tým Itálie posledních let vyučoval v produktivitě. V nastavení navíc neproměnil penaltu Kalinić a o chvíli později v tutovce napálil břevno.

Fiorentina v prvním poločase nepředvedla špatný výkon, své šance ale nedokázala proměnit a Juventus zkušeně trestal. Fiorentina však měla i dost smůly, akci ze 20. minuty dovedla do zdárného konce, když samostatný únik proměnil Iličič, nicméně pomezní odmával ofsajd a branka tak neplatila. O postavení mimo hru se však nejednalo a domácím byla upřena regulérní branka.

O chvíli později nadělal obraně Staré dámy pořádné starosti Tello, jeho střelu tečoval Barzagli a Buffon musel zasahovat. Juventus nebyl tolik nebezpečný, přesto šel nakonec do vedení. Centr Khediry dokázal Pogba sklepnout proti noze Maria Mandžukiče a ten z první prostřelil golmana Tatarusanua - 1:0 pro Juventus.

Domácí i přes nepříznivý vývoj pokračovali v aktivitě, ale nebylo jim přáno. Před koncem poločasu si málem vstřelil vlastní branku Bonucci, dobře však zasáhl Buffon a Alonso pro změnu hlavičkoval těsně vedle.

Ve druhém poločase se dostal na plac Mauro Zárate a dokázal oživit ofenzívu. Jeho dobře mířenou ránu Buffon vyrazil a ikonu Juventusu nepřekonal ani z úhlu postupující Kalinić. V 65. minutě opět pálil těsně vedle Zárate a spalování domácích šancí pokračovalo. Fiorentina se nevzdávala, hrála pořád aktivně a nakonec se jí zaslouženě podařilo vyrovnat. Nikola Kalinić předvedl perfektní obstřel a přesně trefil cíl - 1:1.

Radost fanoušků na Stadio Artemio Franchi byla obrovská, ale také krátkodobá, neboť Juventus si vzal vedení okamžitě zpátky. Po rohovém kopu se dostal k odraženému míči Patrice Evra, ten sice balón do sítě nedostal, ale dorážející Alváro Morata už ano. Stará dáma znovu vedla a pro Fiorentinu to byl hodně krutý průběh zápasu.

Ale ani teď se Viola nevzdávala a v 90. minutě si vymodlila penaltu. Kalinić hodně přihrál pád po kontaktu Cuadrada a sudí odpískal penaltu. Sám postižený Nikola Kalinić vzal okamžik na svá bedra, ale Buffona nepřekonal! Legendární Gigi vystihl směr a lapil i následnou dorážku! Když pak v nastavení napálil v jasné tutovce Kalinić břevno, bylo po zápase.

Více informací k zápasu

Turín FC - US Sassuolo 1:3

24.04.2016 15:00

Góly: 7. Bruno Peres - 2. Nicola Sansone, 75. Federico Peluso, 90+4. Marcello Trotta

Sassuolo dokázalo porazit domácí Turín a opět potvrdilo svoji nepředvídatelnost. V prvních deseti minutách jsme viděli dva góly, výhru 3:1 pak pro Sassuolo pečetil mladý hrot Trotta.

Turín v minulém kole padl, ale odvedl velmi dobrý výkon. Dnes chtěl konečně sbírat i body, k čemuž měl za soupeře nepříjemné Sassuolo. Domácí Býci vyběhli na stadion s hrdinou Belottim na hrotu útoku, ofenzivním partnerem mu byl Josef Martinez. Do hry se od začátku dostaly i opory jako Pres, Glik nebo Padelli. Hosté vsadili na tradiční sestavu s Berardim, Sansonem nebo Falcinellim. Od začátku začali i Duncan s Pellegrinim.

Turín začal opravdu hodně aktivně a jako první se mohl radovat Andrea Belotti. Po více než minutě hry se dostal k odraženému balonu na hranici šestnáctky,jenže z otočky pálil těsně vedle! A to jej mrzelo dvojnásob poté, co se Sassuolo dostalo do vedení! O pouhou minutu později totiž skvělým centrem Duncan oslovil nabíhajícího Nicolu Sansoneho, který perfektní hlavičkou poslal hosty do vedení!

Jenže Býci se nevzdali a ihned se chopili iniciativy. Daniele Baselli pronikal s míčem u nohy středem pole, kolmou nahrávkou našel Bruna Perese a ten si uměl poradit. Elegantně se protáhl mezi dvojicí protihráčů a krásný balon poslal přesně k tyči Consigliho brány - 1:1.

Po poměrně divokém začátku se tempo hry trochu uklidnilo a oba týmy se začaly soustředit především na obranu. Sassuolo zvolilo taktiku střelby ze střední a větší vzdálenosti, jak tomu bylo v případě Duncana s Berardim, ranou protáhl Consigliho rovněž Acquah. Turín se málem před odchodem do kabin dočkal druhého gólu. Belotti není jen snajpr, ale umí šance také vytvářet. Tentokrát krásným pasem vybidl Josefa Martineze, jenže jeho ránu zastavila tyč!

Krátce po nástupu obou jedenáctek na hrací plochu se zastřeloval Andrea Belotti, který nakonec pálil jen těsně nad. Sassuolo častěji kombinovalo a pomalu se dostávalo do tlaku. Deset minut po změně stran našel Francesco Magnanelli kolmou nahrávkou Falcinelliho, který málem vystřelil. Pod nohy se mu ale včas vrhl brankář Padelli a zachránil Turín. Sassuolo dál pokračovalo v aktivní hře a Turín naopak upadal. Neroverdi rozehráli dvacet minut před koncem rohový kop zakončený hlavičkou, ale na místě byl Padelli, který šanci obřím skokem zlikvidoval.

Ani brankář Padelli ale nezachránil svůj celek poté, co o pouhou minutu později Federico Peluso vyskočil lépe než jeho strážce a hlavou usměrnil dlouhý pas do sítě - 2:1 pro hosty.

Ani to ale nebylo všechno. I když Turín vrhl poslední zbytky sil do útoku, k ničemu mu to nebylo. Naopak se ještě jednou prosadili hosté. Konkrétně mladý útočník Marcello Trotta, který pokračuje v dlouhé tradici mladých Italů, jež Sassuolo kupuje. Po samostatném úniku zasunul míč k tyči!

Více informací k zápasu

Bologna FC - Janov CFC 2:0

24.04.2016 15:00

Góly: 12. Emanuele Giaccherini, 63. Sergio Floccari

Boloňa dokázala utnout dlouhou sérii bez vítězství a doma porazila FC Janov 2:0. Hosté znovu potvrdili, že se jim venku příliš nedaří a je velkým rozdílem, zdali nastoupí doma nebo na půdě soupeře. Janovští měli v zápase šance, jenže v Boloni stál výborný Mirante.

Boloňa měla výborný start do zápasu a prakticky udeřila z první povedené šance. Ve 12.minutě dostal do běhu Giaccherini přesnou kolmici a balón uklidil nechytatelně k tyči - 1:0 pro Boloňu. Janov rozhodně měl šance na vyrovnání, jenže v brance domácích stál výborný Antonio Mirante. Jako první prohrál souboj s brankářem Pavoletti, ten postupoval na branku Boloni sám, ale vyběhnutý Mirante mu skórovat znemožnil.

Svěřenci trenéra Donadoniho poločasové vedení udrželi a ve druhé půli dokázali vedení navýšit. Domácí chtěli odkopnout balón, což by se možná i podařilo kdyby nestál zblízka Floccari a od kterého se následně dostal míč do branky. Pro Janov to byla smolná branka a v podstatě znamenala rozhodnutí, neboť šance které si vypracovával mařil Mirante. Ztroskotali na něm Suso i Izzo. Janov nakonec nedokázal vstřelit ani kontaktní branku a v Boloni prohrál 0:2.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SS Lazio 2:1

24.04.2016 15:00

Góly: 20. Fernando, 78. Modibo Diakité - 3. Filip Đorđević

Lazio jede z Janova smutné, protože sice vedlo díky brance Djordjeviće, jenže domácí Sampdoria zvládla otočit nepříznivý stav. Nejprve srovnal Fernando, načež o třech bodech rozhodl šťastlivec Mobido Diakité.

Lazio chtělo ukázat, že už se poučilo z duelu proti Juventusu Turín, který prohrálo o tři branky. Dnes se do sestavy vešla taková jména jako Biglia, Candreva, Lulić, Keita nebo Marchetti. Domácí nasadili hráče jako Fernando, Barreto, Silvestre, Cassani, De Silvestri, Quagliarella nebo Muriel. Obránce Silvestre na nic nečekal a už ve druhé minutě solidně vypálil. Jeho ránu však zablokovala obrana Lazia na rohový kop.

Už ve třetí minutě Lazio domácím oplatilo aktivní hru vstřelenou brankou. Po centru Candrevy ze strany si na míč naskočil nikým nehlídaný Filip Djordjević a krásnou hlavičkou překonal brankáře Viviana!

Lazio bylo jasně aktivnější a další branku mohl mít na svědomí mladík Keita Diao, který proskotačil do vápna i přes dva obránce a následně překonal Viviana. Jenomže jeho zakončení mířilo těsně vedle! Začátek utkání se opravdu povedl a diváci se nenudili. Ze sedadel je zvedal také Candreva, který se dostal až do zakončení, jenže jeho střelu zablokoval jeden z obránců Dorie pohotovým skluzem na čáře!

Po dalším pasu, o který se postaral Lucas Biglia, pálil opět Candreva. A rovněž on mířil mimo. Při takovém tlaku Lazia nikdo nečekal, že by se Doria mohla prosadit. O to větší překvapení způsobila pohotová nahrávka Nenada Krstičiće, který našel ve vápně Fernanda. A brazilský záložník už si poradil výborně - 1:1.

Po faulu Hoedta pálil z volného přímého kopu Luis Muriel, který však pálil jen těsně vedle tyče! Po dalších dvou šancích od Doda a Keity se udála dost možná zásadní situace celého utkání. Sudí Nicola Rizzoli si všiml Dodova držení za dres a nařídil těsně před koncem první půle penaltu pro Lazio! Té se ujal Antonio Candreva, jenže brankář Viviano se nenechal zahanbit a jeho pokus vyrazil!

Opařená Doria musela zapnout, protože Lazio bylo jasně lepší a často rozhodovala jen individuální kvalita či chyby v rozehrávce. Po hodině hry se Candreva dostal za vápnem k odraženému míči a opřel se do něj z první, jenže Viviano opět bravurně vyrazil. Lazio mrhalo šancemi a další připravil Balde Keita. Ten si všiml, že mu do vápna nabíhá Djordjević, kterému do uličky nahrál. Jenže zkušenější kolega nezamířil přesně a hodně se zlobil!

Zlobil se nejspíš ještě víc poté, co se deset minut před koncem míč po několika odrazech od břevna dostal k důraznému Mobidu Diakitému, který jej dostal do sítě! Míč byl těsně za čarou vyražen brankářem Marchettim, gól ale podle pravidel platil. Lazio bylo jasně lepší, ale tři body bere Sampdoria.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Chievo Verona 1:0

24.04.2016 15:00

Góly: 55. Marco Borriello

Atalanta se výrazně přiblížila k záchraně, když doma udolala jedinou brankou veronské Chievo, načež jí nezastavilo ani vyloučení Gomeze. Hosté tak přišli o sedmizápasovou neporazitelnost, což je asi to nejvíc, co je v tuto chvíli může mrzet. Chievu totiž stále patří osmé místo.

Hosté z Verony měli v prvním poločase více ze hry, ovšem ani jednu ze svých příležitostí nedokázali proměnit. Birsova standardka skončila těsně vedle, ovšem na druhé straně totéž platilo i o ráně Toloie.

Chievo muselo už v prvním poločase dvakrát střídat, což byla pro trenéra Marana velká nepříjemnost. Nejprve se zranil obránce Palleta a na plac musel Stendardo. Jenže ten vydržel na hrací ploše jen osm minut a i on musel pro zranění střídat, novým mužem na trávníku byl Cherubin. V závěru poločasu ještě hlavičkoval nepřesně Castro a více už se nestalo,

Atalanta se předvedla až po změně stran. Diamantiho střela rozezvonila břevno, ale v 55.minutě už se mohli domácí fanoušci radovat. Bizzarri vyškrábl dlouhý nákop směřující do branky, jenže to udělal tak nešťastně, že doslova namazal Borriellovi a ten zblízka tvrdou ranou zajistil Atalantě vedení.

Domácí následně drželi výsledek, ale čtvrthodiny před koncem si cestu za třemi body zkomplikovali. Alejandro Gomez udeřil soupeře loktem do obličeje a nic jiného než červená karta nemohlo následovat. Oslabení Bergamaschi se dál bránili a podržet je musel Sportiello, který vyrazil ránu Radovanoviče na rohový kop. Chievu nakonec nepomohl ani pětiminutový nastavený čas, Atalanta vítězství dotáhla do úspěšného konce a výrazně se přiblížila záchraně.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Città di Palermo 0:2

24.04.2016 12:30

Góly: 56. Alberto Gilardino, 90+2. Aleksandar Trajkovski

Palermo zvládlo veledůležitý zápas na půdě Frosinone a po výhře 2:0 živí naději na záchranu. Sicilané však stále okupují osmnácté místo a budou doufat, že Carpi svoje zítřejší utkání nezvládne. Totéž platí i o Frosinone, které na devatenáctém místě ztrácí na nesestupovou pozici dva body.

Palermo potřebovalo tento duel nutně zvládnout, kdyby totiž prohrálo, jeho šance na záchranu by výrazně klesly. Podobně to platilo i na druhé straně, takže není divu, že začátek utkání byl z obou stran hodně opatrný. Hra se v prvním poločase hodně kouskovala a šancí bylo opravdu málo, tedy lépe řečeno v podstatě žádné. Dokonce za celých pětačtyřicet minut ani jedna strana nevystřelila na bránu.

Nezbývalo než doufat, že se obraz hry ve druhém dějství změní. Platilo to jen částečně, důležité však je, že konečně začaly padat branky. Ve 48.minutě odmítl vedení hlavičkující Paganini a to domácí muselo mrzet, neboť v 55.minutě Palermo udeřilo. Alberto Gilardino si nebojácně naskočil na Rispoliho centr a hlavou otevřel skóre utkání. Následně se na place odehrávala stejná bída jako v prvním poločase a až nastavení přineslo druhý gólový okamžik. Aleksandar Trajkovski ve třetí minutě nastavení vedl rychlý protiútok, odmítl hledat lépe postavené kolegy a sám přesně zakončil. Frosinone padlo a boj o záchranu se nadále dramatizuje.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Udinese Calcio 3:1

23.04.2016 20:45

Góly: 36. Stevan Jovetić, 75. Stevan Jovetić, 90+6. Éder - 9. Cyril Théréau

Inter Milán nezačal na San Siru vůbec dobře, ale nakonec jej to zase tak mrzet nemusí. Díky dvěma zásahům Stevana Jovetiće a přesnému zakončení střídajícího Edera totiž tři body zůstávají v Miláně!

Inter si chtěl napravit reputaci a před vlastními fanoušky porazit Zebry. Trenér Roberto Mancini vsadil na střelce Icardiho, kterého podporovali Biabiany a Jovetić. Mezi tři tyče se opět postavil spolehlivý brankář Samir Handanović, střed pole tvořili mělo, Kondogbia a Brozović. Zebry se spoléhaly především na brankáře Karnezise, do utkání se dostali také Théréau a Zapata.

Inter byl jasným favoritem a toužil po uklidňujícím vítězství. Celá situace se mu ale začala sypat pod rukama v deváté minutě. Jednak do té doby Inter mnoho fotbalové krásy nenabídl a jednak v 9. minutě prohrával! Badu krásným pasem nahrál Théréauovi, který využil zaváhání domácí obrany při zahrávání ofsajd systému. Théréau nic nevymýšlel a krásným volejem překonal bezmocného brankáře Handanoviće!

To vůbec nebyl začátek, jaký si fanoušci Interu představovali. I proto vrhli všechny síly do útoku a snažili se co nejdříve odpovědět hostům. Hodně často měl míč na nohou tvořivý záložník Brozović, ale chvíli mu trvalo, než našel tu správnou možnost. Místo centru mu málem vyšla střela v 18. minutě, která se ale nakonec těsně vevešla mezi tři tyče.

Tlak Interu stoupal a s další bombou přispěchal záložník Kondogbia. Jeho projektil ale našel jen brankáře Karnezise. To samé platilo v případě pohotové hlavičky Biabianyho, který rovněž zakončil jen do míst, kde se pohyboval brankář Karnezis. Inter se dočkal až krátce před poločasovou pauzou. Skvělou práci uvnitř pokutového území Zeber předvedl Mauro Icardi, který si všiml volnějšího spoluhráče. Tím byl Stevan Jovetić, kterému stačilo míč doklepnout do sítě - 1:1.

Stevan Jovetić se následně málem znovu dostal do zakončení, ale balon na něj směřující byl na poslední chvíli zastaven. A v samotném závěru ještě hlavičkoval nad bránu pohotový Mauro Icardi. Podobný průběh měl také poločas druhý. Jako první mohli udeřit domácí, jenže brankáře Karnezise zachránila branková konstrukce! O pouhou minutu později musel Karnezis znovu do akce, aby vyrazil pokus Brozoviće. A po hodině hry pozornost řecké opory vyzkoušel tvrdou ranou také obránce Juan Jesus.

Dvacet minut před koncem nepochodil kapitán Icardi, ale vše napravil Stevan Jovetić. Dříve kritizovaný technik nejprve vymýšlel nahrávku na Kondogbiu, poté si naskočil na citlivý centr Biabianyho. A protože s ním nikdo dost důrazně neskákal, mohl zakončit přesnou hlavičkou. Inter dokonal obrat a vedl!

Nemuselo ale ještě být hotovo, protože velkou šanci z blízké dorážky spálil Duván Zapata. A to ho asi bude hodně mrzet, protože o pouhou minutu později Inter definitivně rozhodl! Konečně se totiž prosadil střídající útočník Eder, který se dosud trápil. Po skvělé nahrávce od Brozoviće obrana Udinese nestíhala Edera, kterému se povedlo prostřelit brankáře Karnezise!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC35274467:1885
2.SSC Neapol35227672:3073
3.AS Řím352011474:3871
4.Inter Milán35197947:3264
5.ACF Fiorentina351781056:4059
6.AC Milán3514111044:3753
7.US Sassuolo351313944:3952
8.Chievo Verona351391343:4248
9.SS Lazio351391345:4748
10.Janov CFC351271639:4343
11.Turín FC351191545:5042
12.Empoli FC351191537:4642
13.Atalanta Bergamo3510111437:4341
14.UC Sampdoria3510101548:5140
15.Bologna FC351171733:4440
16.Udinese Calcio351081732:5238
17.Carpi FC358111634:5135
18.Città di Palermo35881933:6332
19.Frosinone Calcio35862132:6830
20.Hellas Verona354131830:5825

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (262)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

súčet INTER UDINE 7-1

Reagovat
pawelFCB

Jovetic snad zůstane

Reagovat
JohnnyDynamite

23:04 Duel Inter - Udinese nenačal ani jeden Ital

-to udine 1 dorostenec a důchodce jinak směska,nevíte jaká tam jsou pravidla ohledně zahraničních hráčích?

Reagovat
Tigerinho

nevim, jak je to teď, ale dřív (aspoň podle FM) mohly kluby za sezonu koupit dva non-EU hráče a nepočítaly se do toho přestupy v rámci Itálie...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

nebýt Bernardeschiho, tak už se to stalo v minulým kole

Reagovat
Votas

bylo by na pováženou, kdyby k tomu nedošlo v zápase Interu

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

hruza

Reagovat
lnterista

to je jeste v pohode ale ze jenom jeden argentinec to je otresny

Reagovat
Votas

Reagovat
snuff24

Reagovat
I*M

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
snuff24

Inter je postavenej na cizincích a koneckonců i to Udine,nevím že se tomu pořád někdo diví a zaobírá se tím.

Reagovat
Pettirosso

vzhledem k tomu, že je to poprvé v historii, co nenastoupil ani jeden ital se spíš divím, proč se tomu nediví i interisti

Reagovat
Votas

když není kde brát a k tomu ti hráči, co je nemá od dorostu zkoupený Juve, jsou značně předražení, tak je to jenom logický vyústění. Musí se změni práce s mládeží, aby ty kluby měly z čeho vybrat. Inter je kategorie sama pro sebe, ale když už k tomu přistupujou i ve Florencii, Udine a kdyby nebylo naturalizace, tak má v sestavě jednoho itala i Neapol...tak je to napováženou.

Reagovat
10

podle mě kvalita těch zahraničních hráčů není taková, aby nahradila přínos domácích hráčů pro celkovou chemii toho týmu, ne náhodou mají tyhle týmy pravidelně takový výpadky a při prvních problémech se jim to sesype

Reagovat
Vtáky cez tepláky

uplny suhlas

Reagovat
Votas

jojo...ti domácí mají to prostředí v krvi a umí se v tom pohybovat a to ani ti naturalizovaní italové do týmu nevloží... Ale prostě kup Bertolacciho za 20 nebo nějakýho průměrnýho záložníka z balkánu za 7.

Reagovat
10

Je to těžký, pak máš zase třeba Romagnoliho za 25 mega, což se taky mohlo tvářit přestřeleně, ale máš domácího stopera na 10 let, kterýho to tolik nepotáhne ven. Navíc konkrétně třeba u Bertolacciho bych ještě počkal na druhou sezonu, stejně jako s Kondogbiou u vás.

Reagovat
Votas

ale na každýho jednoho Romagnoliho, Bonucciho jsou tři Ranocchiové Caldirolové...je to těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Rozhodne nie su africania lepsi ako Taliani. Mozno printeri...

Reagovat
Deki

Reagovat
olis

hlavne sa mi zda ze juve si to odkupovanie dava kazdu sezonu s vacsim prehladom a ostatnym klubom sa s nimi uz ani nechce bit tak radsej pokukaju co ponuka zahranicie, inak teraz sa bude hlasovat ze top kluby zo Serie A by mohli mat v Lega Pro svoje timy ale ci to prejde je otazne

Reagovat
brenk

tie béčka v mužských súťažiach by boli kľúčová vec, bodaj by to prešlo

Reagovat
olis

tiez si myslim ze by to mohlo pomoct

Reagovat
Pipo123

v Nemecku a Španielsku sa to ukázalo ako správna cesta, ešte by sa dalo uvažovať nad rezervami ako to je v PL.

Reagovat
jany kozak

tie rezervy to je strasna picovina realne sa z nich presadi zlomok a nakoniec aj tak niekoho kupia a hraci z akademii hraju tretie stvrte ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

kéžby

Reagovat
Pettirosso

Ja s tebou do puntiku souhlasim. Je to proste hnus, ze si tymy nedokazo vychovat ani jednoho itala, co by mel na zaklad

Reagovat
Pettirosso

hnus

Reagovat
DelPiero137

Ze aj v Udine

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se divíš, je to inter, nic nového u nich, pořád je to jen babda žoldáků a krys.

Reagovat
I*M

AC a Sparta v oblíbených? To byly ale špatné 2 dny, co? Hlavně to rozdýchej...to bude v cajku

Reagovat
Deki

ano, je to hnus, ale je to i docela omluvitelné. kvalita mladých Italů prostě chybí (na letošním Euru se to až nehezky ukáže) a je to problém táhnoucí se už od dorostů. tím samozřejmě nechci tvrdit, že třeba Kuzmanovič, který u nás 3 roky leštil prkno, byl lepší než Benassi. v týmu jsme měli spoustů lemplů z různých koutů světa (Belfodil, Jonathan atd není čas to vypisovat). je pak lepší si nechat odchovance, než mít v týmu kopyta z Ugandy, Martiniku nebo Tibetu, to souhlasím...

u nás Italové ale prim nikdy moc nehráli, takže spíš mě to zaráží u klubů jako je Udine, který by mělo mít několik talentů ze svý líhně podobně jako třeba v Empoli nebo Sassolu, kde Italové tvoří 80% kádru...

na Italech svůj kádr ale z italských top klubů staví jenom Juventus, takže tohle zjištění, nad kterým se pozastavujete, není vůbec ničím novým...

Reagovat
Pipo123

Je to problém a tá kvalita asi naozaj chýba, respektívne ten prechod do Serie A je asi zložitý pre mladších hráčov, nedávno som pozeral derby AS - Lazio v Primavere a bolo tam kopec taliánskych hráčov hrali slušne, ale na strane AS boli dvaja černoškovia a na strane Lazia iba jeden a úplne vynikali na trávniku a mazali si tých taliánskych hráčov na chleba. Zaujímavé že ten prechod do A-cka zvládajú viac hráči čo prišli s Afriky a iných prdelí sveta

Reagovat
Deki

přesně to, co jsem slyšet nechtěl

Reagovat
DelPiero137

Ale preco vynikali? Lebo boli rychlejsi a mali lepsiu fyzicku. Nic viac nedokazu tomu dat. Ziadna technika, kreativita, futbalovost nebodaj psychycka odolnost. To je to zasrana alibisticke riesienie. Hele Cuadrado beha rychle, z 30 pokusov sa mu podari raz efektne prejst 1na1 tak ho berieme miesto Candrevy.

Reagovat
celeb

jj, v podstate aj Pogba je len vymakany cernoch s kondickou, bez techniky a kreativity.

Reagovat
DelPiero137

99% su silovy hraci, Pogba je ta vynimka. Ale stale to nie je Pirlo, Xavi, DelPiero, Totti atd. Stale tazi viac z fyzicky. Aj ked posledne zapasy mal pekne prihravky za obranu.

Reagovat
10

Juventus a AC

Reagovat
Pipo123

Smutné je že celá repre stojí na hráčoch Juve, respektívne na ich bývalých hráčoch

Reagovat
10

squadra vždycky stála hlavně na hráčích AC a Juve

Reagovat
Furia Ceca

A na hráčích Interu zase stavěla Argentina! To už dneska taky neplatí...Ani Icardi nemá v argentinský repre nárok. Možná časem, až skončí Messi a uvolní se tak místo.

Reagovat
Furia Ceca

AC spíš stálo vždycky na Brazilcích, jedinej velkoklub, kterej staví na Italech, je fakt jenom Juventus.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
10

Ale vždyť to vůbec není pravda, základ AC vždycky tvořili Italové, doplněný naposledy o Brazilce, předtím Nizozemce...to bys mohl říct, že Juve vždycky stálo na Francouzích.

Třeba ta poslední generace AC, která hrála v tomhle století 3x finále LM byla postavená kolem hráčů jako Maldini, Pirlo, Gattuso, Inzaghi, Nesta, Costacurta, Ambrosini...AC z konce minulýho století zase kolem Tassottiho, Baresiho, Albertiniho, Maldiniho, Ancelottiho, Donadoniho atd. Ne náhodou je snad odjakživa polovina hráčů Itálie na velkých turnajích z AC a Juve.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

v poslednej dobe velmi mudro hovoris...az mam pocit ze sa ti vtieram

Reagovat
10

že bys konečně přišel k rozumu?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

a zase.. čo to je?

Reagovat
Zark

je prostě dobrej

Reagovat
Furia Ceca

Ale Brazilců tam taky bylo hodně, jako Dida, Cafů, Serginho, Rivaldo ( ), Ronaldinho, Kaká... A to si z hlavy určitě nevybavuju všechny.

V době, kdy jsem začal fotbal fakt sledovat (jaro 2003) byl Costacurta už těsně před důchodem a na Ambrosinim AC nikdy nestálo.

Dobře tak řekněme, že to tam měli půl na půl.

Jinak říct, že Juventus stál vždycky na Francouzích, není zas tak od věci... Od Platiniho je to prostě tradice, že v Juventusu hraje málo, ale zase o to důležitější, Francouzi. Zidane, Deschamps, Thuram, Zebina, Vieira, Trezeguet... I tenhle Juventus čím díl víc stojí na Pogbovi a Evra má v týmu svoje, důležitý místo.

Takže Italové hrajou v Juve prim, ale Francouzi vždycky byli důležití a stálo to na nich.

Reagovat
DelPiero137

Ale na kom to stavali? Max Cafu, Kaka a este Dida. Ostatny boli do pocty a nikdy extra netahali AC.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že byl Costacurta před důchodem, když ty jsi začal sledovat fotbal, má sloužit jako argument k čemu ?

A na Ambrosinim AC stálo..., ne tak úplně v tom TOP období, kde platil za nejspolehlivějšího náhradníka, jako spíš v tom přechodným, kdy přebíral pásku po Maldinim a jako vzorovej kapitán se rval za celou zálohu Milána, zápas co zápas, přesto, že jeho tým už za TOP neplatil. zrovna já se ho v tomhle vždycky zastavu, protože jsem s tou volbou tenkrát nesouhlasil, ale jednoznačně mě přesvědčil o opaku.

pan kapitán...

Reagovat
Furia Ceca

Já to nemyslel ale nějak negativně... Já vím, že to byl srdcař, ale měl smůlu v tom, že dokud se nerozbila ta legendární záloha, tak moc prostoru neměl a byl to de facto lavičkář... Ono taky není náhoda, že za 18 let v AC odehrál tolik zápasů, co jinej hráč zvládne za 10.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

tak v 90 rokoch to absolutne neplatilo.

Reagovat
Radin

Poupravil bych to- Juventus směrem dozadu hlavně..Vždyť teď nehrál žádnej Ital směrem dopředu a do repre z Juve směrem dopředu patří jen Marchisio..

Reagovat
Radin

Jo a Zaza střídá jak v Juve, tak v repre a klíčovej určitě ještě není no..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Vsak Inter vznikol a odlucil sa od AC na zaklade prichodu zahranicnych hracov a nie nadarmo sa pomenovali Internazionale. A preto Merda Inter. Fanusikom Interu mozno tento fakt unikol alebo im to je jedno ale v kazdom pripade to skodi ITA futbalu.. to ze sa to dostalo uz aj medzi ostatne kluby prameni zase uz z niecoho ineho a bolo to tu uz spomenute..

Reagovat
Radin

Italové už netáhnou ty největší týmy..Juventus ani jeden hráč dopředu v zápase Ital..Neapol táhne Argentinec..Směrem dopředu šli italští hráči hrozně dolů a nebo už jsou starší jako Totti, Toni..Stačí se podívat na repre útok..

Reagovat
10

Chiello nový zranění, na další 2 týdny mimo hru...59. zranění v sezoně, z toho 42 svalových

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemusí jet na Euro, nedivil bych se tomu.

Reagovat
10

pokud si chce příští sezonu zahrát aspoň těch letošních 20 zápasů v lize, tak by ani jezdit neměl...každopádně nejen tohle je dost velký varování pro tu obranu, Beppe to v létě bude muset řešit a 1 stoper s takovou ani nebude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Od teď by měl do července sedět na zadku a ani se nehnout. Ty svaly jsou v dezolátním stavu. Tohle je varovně zdvižený prst, jen doufám, že nám Beppe v létě neukáže prostředníček. Máme hodně co ladit.

Reagovat
DelPiero137

Allegri... Nie je to nahoda.

Reagovat
DelPiero137

Kto bude vlasnte ready na EURO? Niekde som videl obrazok ze zakaldu v strede pola neostal takmer nikto.

Reagovat
M11

59 !! to je masakr

Reagovat
Pettirosso

a stejně s tím vyhrajeme scudetto jsou fakt borci

Reagovat
Pipo123

My máme už cez 70 za túto sezónu, som čítal že sa to stále pripisuje SuperCoppe, ale na druhej strane som videl nejaké porovnanie s Neapolom a ten má minimum problémov a chvália si ich lekársky personál. U nás sa už píše o zmene tréningového prostredia + práve toho lekárskeho personálu. Nám teraz cez týžden vypadol Klose, Bisevač a Parolo, všetko svalové zranenia, všetko opakované problémy. Lotito na svoju obranu povedal že po sezóne sa budú týmto problémom zaoberať

Reagovat
10

Supercoppa určitě sehrála roli, ale tolik zranění se na to hodit jednoduše nedá, tam budou problémy jinde

Reagovat
Pipo123

Já si myslím že za to môže Alegri a tak isto aj Pioli, vy ste potrebovali začať vyhrávať takže Alegri moc netočil zostavu a hráči mali veľkú porciu zápasov, Seria A, LM, Coppa a hrali ste prakticky stále v tej najsilnejšej zostave. Pioli bol zase pod tlakom a akonáhle si hráč doliečil zranenie tak ho zase šupol do zápasu aby sa opakovane zranil. Je síce pekné že lekári dajú hráčovi zelenú, ale nasadiť ho do 3 zápasov v priebehu jednoho týždna je asi moc.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Nemaju v premier league o kednu sutaz este viac ako v taliansku? A teda aj ovela viac zapasov? Tak sa mi zda,ale neviem... ta liga mi je u prdele..

Reagovat
Pipo123

Juve má širokú lavičku a zvládne to, podobne aj kluby v PL, ale napr u nás je to nemožné zvládnuť, celé Lazio už roky funguje na kvalite základnej jedenástky a keď tam vypadne viac hráčov tak je celé Lazio v prdeli. O kvalite na lavičke sa nemusíme ani rozprávať, na druhú stranu asi nikto nemohol čakať že kompletne celá obrana bude celú sezónu zranená, to neviem či som v posledných rokoch videl u nejakého klubu aj v rámci iných líg, pre zaujímavosť pred sezónou sa počítalo s obranou Radu, Gentiletti, De Vrij, Basta, dokopy odohrali tento rok v Serii A 4080 minut, čo zarážajú číslo a dakde musí byť problém.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja mám pocit že to je problém celej serie A, aj AC malo istú dobu polku tímu na tribúne. Ale je jasné, že čím slabšia lavička, tým skôr odíde tím v priebehu sezóny a to podľa mňa nemusí byť základná 11 ani zranená.

Reagovat
DelPiero137

A ked si zoberies ze taky Ronaldo co hraje silovo nema takmer ziadne zranenia....

Reagovat
Pipo123

Ronaldo je blázon, on na sebe maká ako blázon, trénuje viac než jeho spoluhráči.

Reagovat
olis

to s tou super coppou musi byt blbost, a ked nie tak to tam pracuju taky mantaci ze ich vyhodit hned vsetkych, sak to neni normalne, mi to pride len ako vyhovorka, aj my sme hrali supercoppu v lete uz a nemali sme take problemy potom celu sezonu, urcite aj kopa dalsich timov

Reagovat
Airus

Reagovat
Votas

Včera konečně hráli s trouchou připálené koudele pod prdelí. Škoda, že si se uvědomili až tak pozdě. A Eder bude v příští sezóně snad užitečnej...přecejenom dal za půl sezóny u nás stejně gólů jako Balotelli za celou.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pettirosso

Juventus are said to have secured Valencia midfielder Andre Gomes for next season in a deal worth €30m.

Ty vole, dej ať je to pravda

Reagovat
M11

to je fakt tak dobry ?

Reagovat
10

mě se líbí moc, je to taková kombinace Aimar-Pastore-Zidane

každopádně má docela velký mezery v efektivitě, občas se do toho zamotává takovým způsobem, že by na něj koukal nevěřícně s otevřenou pusou i Pogba

pokud si chceš udělat domácí úkol a získat o něm trošku představu, koukni na Valencia vs. Real: http://cdn.phoenix.intergi.com/21772/videos/4459858/video-sd.mp4

Reagovat
M11

diky za info.. Valencii jsem letos videl tak mozna 2x.. ve spanelsku mam letos mezery

Reagovat
10

mám to stejný

Reagovat
Phillipinho

Minulou sezonu byl velmi dobry, letos je to od nej velka bida. Je vysoky, silny v soubojich, presto velmi rychly se skvelym driblinkem. Ma dobrou strelu obema nohama. Ma ale stale velke mezery a to predevsimv presnosti prihravek, finalni prihravky dost spatne, taky je obcas velmi lehkovazny na balonu. Tak trochu nevim do jakyho systemy se nejvice hodi. Vale hraje 4-3-3 obcas 4-2-3-1 s tady je podle me dost spatne uplatnitelny. Na podhrot nema predpoklady kvuli spatne finalni fazi a take hre zady k brane, na double pivotu zas moc casto ztraci balony. Nejvice mu sedi hra na brejky, kde umi vyborne potahnout mic nekolik metru. Do plnych to neni zadna slava.

Reagovat
Phillipinho

Takze po jeho letosni sezone je tech 30 mega prestrelenych.

Reagovat
Furia Ceca

To jo, ale pořád mu je jenom 22 let... Takže i přes ty tebou zmíněný nedostatky je ta cena adekvátní.

Reagovat
Airus

zatím se píše 25-30, takže to Bepp může/mohl srazit

Reagovat
Pettirosso

Je vybornej. Jestli jsme meli nekdy pustit Pogbice, tak jsem doufal, ze jako nahradu koupime jeho. Bude parada sledovat oba dva spolu za Juve...snad

Reagovat
10

má ho Mendes, takže to asi nebude zase tak snadný ani případně za těch 30, který mi přijdou docela dost...ale každopádně je to skvělej hráč

Reagovat
Pipo123

Vo Valencii tie zápasy často odchodí a len sa prechádza, ale zase u vás by ste donútili behať aj mrtvého

Reagovat
Airus

Reagovat
Pettirosso

30 za potencialniho top hrace, co ma 23 let a uz ted je rozdilovej...v dnesni dobe, s Mendesem agentem, by bylo hodne v pohode.

Ale nic neni jistyho, to psala jen Gazetta, navic u Mendese nikdo nikdy nevi co se rozhodne udelat

Reagovat
spider_8

Aby vám něco zbylo na Cuadrada

Reagovat
Furia Ceca

Ten se vrací do Chelsea.I když se pořád zlepšuje, tak to na Juventus prostě není!

Reagovat
Alberto Aquilani

Hm, Mauricio, bude sranda...

Reagovat
Pipo123

Predvedená hra sa mi páčila, lenže to zakončenie to bola katastrofa. Diakiteho dal gól rukou, aspoň to tak vyzeralo. Aspoň že si zahral Morrison

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon je nejlepší brankář na světě, co předvádí ve 38 letech, neuvěřitelné... Jsem rád, že takového hráče mohu sledovat ale jinak co předvedl rozhodčí.. to zkazilo dojem z pohledného utkání, gratulace Juve k dalšímu titulu, s krizí si poradili nejlépe a ruku na srdce, nikdo z italských týmů nemá tak kvalitní kádr jako Juve.

Reagovat
Pipo123

Čo oslavovali v závere hráči Juve ?

Reagovat
smazaný uživatel

titul.. sice ho jistý nemají, ale aby je Carpi, Hellas i Sampdoria porazili tak by to byl fakt zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

akože nie? veď máme lepšie vzájomné zápasy s Neapolom

Reagovat
Furia Ceca

Někdo tady psal, že v rámci Serie A se nepočítají góly na hřišti soupeře, takže nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím přesně ty pravidla, ale myslím, že ty pravé oslavy si užijete doma proti Carpi

Reagovat
Furia Ceca

Pokud to zítra Neapol nepodělá... Doufám, že ne, slavit doma před fanouškama přímo na hřišti by si tenhle omlazenej kádr po těch počátečních fuck-upech zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem si říkal, že by se spíš vám hodilo, kdyby to Neapol zvládla a vy byste si oslavy užili se zápasem s Carpi, ideální soupeř na to

Reagovat
Furia Ceca

Jj, slavit titul u televize by byla škoda...

Reagovat
Zark

ten oslavovali už v září

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Že ich to ešte stále baví

Reagovat
olis

a prinajhorsom sa vzdy mozu spolahnut na rozhodcu

Reagovat
Pipo123

Presne tak, Moratti by mohol vymyslieť nejakú historku a poslať Juve do Serie B

Reagovat
Furia Ceca

Kéž bych nebyl fašista a trpěl obsesí na rozhodčí jako ty...

Reagovat
Zark
Reagovat
Airus

I když měl včera Lemina dobrej zápas, pořád si nejsem jistej jeho výkupem.

Myšlenky?

Reagovat
Pinturicchio

Jednoznačně vykoupit, případně prodloužit hostování. Tohle byla jeho první sezona v Itálii, byl snad půl roku zraněný, přišel až poslední den přestupáku, takže hrál bez letní přípravy. Přesto si nevedl špatně a jde nahoru poslední zápasy. Já v něm vidím hodně slušný potenciál a za 9,5 milionu není o čem.

Reagovat
Airus

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k okolnostem si vedl skvěle.

Reagovat
Pinturicchio

Kompletní hráč - výborná technika, střela, fyzicky silný, zatím slabší čtení hry, ale to by se mělo zlepšit.

Reagovat
10

prodat Hernanese, Leminu nechat, zvlášť při zranění Claudia není moc o čem

Reagovat
Pinturicchio

Určitě lepší možnost, než hledat někoho nového a ta opce se může zaplatit právě z prodeje Hernanese. Do návratu Claudia Mario základ a jako záskok Sami, Paul, případně Pado, což bude s Caludiovým návratem v půlce záři / začátkem října v pohodě.

Reagovat
Airus

Jsem zvědav kolik se dá dostat za Hernanese. Asi 4,5M v reálnym světě a 15M v Číně

Reagovat
10

Čína je jediná možnost se obávám...snad se nešprajcne, že tam nechce

Reagovat
Pinturicchio

V zimě už měl jednu nabídku z Číny odmítnout.

Jinak ještě k tomu Gomesovi, myslíš, že by to mohl být ten univerzální záložník, o kterém Beppone mluvil? Zvládl by to CM?

Reagovat
10

nedokážu si ho tam moc představit, ale dispozice na to má rozhodně lepší, než Bernardo Silva nebo Giovinco

včera se k němu vyjádřil i Beppe, což moc často nedělá -

http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/juventus/juve-marotta-160-andre-gomes-starebbe-bene-nella-nostra-rosa-_1095362-201602a.shtml

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Allegri o něm mluvil jako o univerzálovi, kterej může hrát všude. Ale Gomese znám jenom ze sestřihů, tak nevim

Reagovat
Pinturicchio

Já právě taky ne, zvlášť pod Maxem, který před obranou chce defenzivnějšího hráče, spíš místo Pogby nebo na trequ. Koukal jsem na videa a Gomes mi připomíná ofenzivnějšího Banegu.

Beppone teď o mercatu mluví na jeho poměry dost otevřeně, nepřímo potvrdil, že budeme chtít Pastoreho i Cavaniho a záleží na tom, jestli je PSG bude chtít prodat.

Reagovat
.13

Bojim sa, ze Flaco od nas odide a bojim sa, ze aj Edi( ak Ibra este predlzi). Ale v utoku mate dost nabite sa mi zda, ci uz sa rata s niekoho odchodom? Lebo zatial som nic nepostrehol.

Dybala za Cavaniho+ 20 by ste neprekusli?

To je ale velmi zbozne priamie asi, aj ked Paula vam hrozne zavidim.

Vseobecne mi prijde, ze vy z hracov viete dostat maximum, bol by som zvedavy na toho Gomesa u vas, lebo talent ako svina, len sa mi zda, ze tuto sezonu stagnuje.

U vas by sa mohol dost prebudit

Reagovat
Pinturicchio

Vypadá to, že pokud Ibra prodlouží, tak Cavani určitě odejde, už teď se o tom hodně píše, no a v balíčku s Cavanim do Juve by to byla bomba. V útoku to bude zajímavé, protože Moratu si může stáhnout Real, Zaza nemusí být spokojený s vytížením a o Mandzukicove ochodu se taky psalo, uvidíme. Jediná jistota je Dybalovo setrvání.

K těm výkonů u nás určitě přispívá i ta vynikající parta, zní to jako klišé, ale v Juve je to opravdu jedna velká rodina, v kabině je fakt velká pohoda.

Reagovat
.13

To vidno aj na ihrisku. A tak trocha aj na socialnych mediach.( FB, instra- konkretne Gigi, Paulo, Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Juve will travel to London on August 7th to play West Ham for the official opening of their new West Ham stadium.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak snad ten 4. flek už ukopeme. Škoda jen, že nepostupují 4 týmy do LM.

Janov, Turín a podobné zápasy nás tu LM bohužel stály. Tak uvidíme co se bude dít v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako 4. místo není nejhorší ale chtělo to ligu mistrů bohužel doufám že nebude následovat výprodej, hlavně musíme udržet Maurita to je naše budoucnost!!! FORZA INTER

Reagovat
Pipo123

Ricardo Kishna před sebou podle médií má druhou operaci kolena. Útočník Lazia se prvnímu chirurgickému zákroku menisku podrobil v prosinci a dle některých zpráv si zranění nyní obnovil.

To snad nie je možné, rovnaký problém mal De Vrij

Reagovat
M11

GRAZIE ROMA !!!

SIAMO NOI !!!

!!! 5 !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

hrozná nuda, ale miestnym slovníkom povedané - ukázali sme silný charakter a psychickú odolnosť

Reagovat
danko10

A titul tym trotlom specatil Biondini. To je nadherne popoludnie.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Maritazzi

Psal jsem ti do zpráv k tomu Milánu.. minulej tejden jsem si to nepřečetl..

Reagovat
10

Biondini nezpečetil nic, Juve stačila remíza, trotle

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

slabota, zasluzena prehra, ak posledne tri zapasy odohrame takto tak si to druhe miesto nezasluzime a kludne nech to berie Rim, takto sa o druhe miesto nehra, vsetci okrem Koulibalyho hrali jak po chlastacke, nula bodov

Reagovat
olis

a samozrejme gratulacia rozhodcom k titulu

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Emmett Brown

Obe moje naj mužstvá vyhrali za tieto dva dni megadôležité zápasy, v ktorých boli horším tímom, gólom v poslednej minúte pekný darček k dnešným narodeninám

Inak zápas mal slabú úroveň, chodiaci futbal, našťastie to dopadlo pre nás dobre, Totti opäť dôležitým článkom vedúcim k víťazstvu. a na záver ešte gratulácia do Turína, čaká nás dlhá dominancia Juve, ak ju náhodou aj niekto preruší v najbližších rokoch, tak to bude maximálne jednosezónna záležitosť.

Reagovat
olis

ak tam nebude poriadna razia

Reagovat
Zark

Reagovat
10

všechno nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Hepy brzdej, doktore

Reagovat
Emmett Brown

Diky moc obom

Reagovat
Pinturicchio

Všechno nej i ode mě.

Reagovat
Pipo123

Všetko najlepšie

Reagovat
Airus

Happy B-day

Reagovat
Emmett Brown

Dakujem aj ostatnym

Reagovat
Pettirosso

Vse nej doktore ;)

Reagovat
Furia Ceca

Díky a gratulace k tramvajím v Petrželce, když vám to metro po revoluci zamázli.

Reagovat
CubONE

No vdaka nasmu magistratu sa ich dockame tak o 20 rokov asi.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, četl jsem něco o tom, že z tý stavby se stává tak trošku fraška... Všude je to koukám stejný.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

tak opat sa ukazalo ze neapol ma fakt problem zahrat s top klubmi....a to v taliansku nie este v lige majstrov....len dufam ze to od neapolu nebude v tej europe v buducej sezone ziadna fraska...

Reagovat
jany kozak

kedy spravil neapol hanbu

Reagovat
homeles8

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juve ke scudettu! Po tom zpackaným začátku se neuvěřitelně zvedli!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

nice

Reagovat
Pipo123

Pre AS je už asi neskoro, Neapol má ten los docela v pohode

Reagovat
olis

no tak to pochybujem, sice to zda byt dobre ale hraci teraz asi budu psychicky uplne mimo a AS zase namotivovane, dva body naskok je velmi malo a bude to obrovsky tlak, no ale co, dnes to mali odmakat jak proti Bologni a mohlo byt hotovo, ich chyba

Reagovat
Pipo123

Čakám že doma súperov zničíte, vyhráte o 5 gólov a v nevýraznom Turíne si to ustrážite. AS má ten los podstatne horší

Reagovat
10

na druhou stranu AS dneska rozhodně nebylo lepší...Neapol si druhý místo za tuhle sezonu zaslouží

Reagovat
Largo

To souhlasim, Neapol za celou sezonu jasne jo. AS asi jen za tu eru Spallettiho.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pinturicchio

Pátý titul, který má znovu výjimečnou příchuť. První s Antoniem byl nejnáročnější, moc lidí nám proti AC nevěřilo, šli jsme do sezony s tím, že v předchozích dvou ročnících jsme skončili na sedmém místě, Juve titul vyhrálo a dokonce neprohrálo celou sezonu.

Říká se, že ve sportu je těžké vyhrát, ale ještě náročnější úspěch obhájit, Juve přesto zvládlo i tohle a Scudetto vyhrálo znovu.

Třetí titul přišel po sezoně, kdy padal jeden rekord za druhým a Juve jako první tým v historii italské ligy pokořil magickou hranici 100 bodů.

Před dalším pokusem obhájit titul přišla rána v podobě Conteho odchodu, kdy nám po Maxově usednutí na lavičku věřilo pramálo lidí (zdravím božského Johna ). A co se stalo? Juventus nepolevil ani trochu, znovu ostatním nedal šanci a bylo z toho čtvrté Scudetto v řadě.

Letošní ročník začal podobně, jen místo kouče odešli klíčové postavy mužstva - Pirlo, Vidal a Tévez, v kádru byla spousta změn, znovu nám byl predikován pád z prvního místo. Prvních 10 dávalo kritikům zapravdu, Juve se trápilo, nešlo a nevycházelo nic. Pak přišlo derby s Torem, vítězství v nastaveném čase, které odstartovalo neuvěřitelnou sérii 25 zápasů, z nichž Juventus 24 vyhrál a jedinkrát remizoval. O kvalitě italské ligy a konkurenci Juve si může myslet kdo chce co chce, ale tohle je neuvěřitelný počin.

Dnes jsme vyhráli pátý titul v řadě, což se nám naposled povedlo v 30. letech minulého století. Jsme moc rád, že můžu být u toho a sledovat tenhle úžasný tým.

! ! ! Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta ! ! !

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Zark

Reagovat
olis

zabudol si pochvalit a podakovat rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta!

Reagovat
10

na tomhle Scudettu mám při vší skromnosti zásadní podíl:

po 10. kole: "...což by pro Juve znamenalo dělat ve zbývajících zápasech průměrně cca 2.5 bodů na zápas, což moc reálný bohužel není, to by musel přijít zítra Conte..." (nakonec 2.92 )

Omlouvám se a děkuji ragazzi (nejvíc Maxovi), už vás nikdy nepodcením!

Reagovat
Pinturicchio

Na ten post o bodovém průměru jsem si hned vzpomněl, jak jsem psal tu poznámku o té sérii 25 zápasů.

Jinak mám v tom příspěvku pár chyb, ale na opravování seru.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Zacinal som Maxa "nenavidiet" ze prekazi tutu krasnu snuru tiulov Cuadradom v zakalde. Nastastie sa dokaze pouzit zo svojich chyb

Reagovat
Visca el barca

Počin to je skvělej to bez debat, jen prostě ta konkurence je strašně špatná, tohle nemůže ani tolik těšit. Mě by sralo, kdyby Real v prdeli jako AC. Chci aby Barca porážela ten nejsilnější Real

Reagovat
Pettirosso

Hele ver mi, ze je mi slaba konkurence sumaprdel, tesi me to hodne.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Pettirosso

a za Bonipertiho

Reagovat
Furia Ceca

Po turínským derby (tuším) jsem tady psal, že pokud nás Allegri po tom zpackaným úvodu dovede ke Scudettu, tak dokáže, že je pro nás skutečně ten pravej. Takže Max je podle mě skutečně ten pravej, už o něm nebudu nikdy pochybovat!

Před x lety dozadu, ne teda tady, ale na fcjuventus.cz, jsem napsal, že chci 5 Scudett v řadě = jedno Scudetto za každej podělanej rok v éře po Calciopoli a podařilo se! Takže u mě je splněno a příští rok už ho vyhrávat nemusíme.

Ne, dělám si srandu, chci i to 6. Ještě tak opanovat LM, to jsem neměl čest zažít. Tak snad se aspoň jednou v životě dočkám...

FORZA JUVE!!!

Reagovat
vladis271

Rád by som vedel, ak by vtedy Juventus Napoli neporazil (nechýbalo veľa), či by vzdorovali dlhšie. Príde mi, že po tom zápase to išlo s nimi dolu kopcom. Akoby sa vytratila nádej.

Reagovat
Pipo123

Gratulácia Juve, od budúcej sezóny nech ide do španielska a vyzvú Barcu, Real a Atletov v boji o titul

Reagovat
GEGE

Mauri aspon nejake pozitivum...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Milan.B

ale tlacil som tam ocami ten gol pre Hellas

Reagovat
smazaný uživatel

já to po té ruce tak trochu čekal, Donna v průběhu nastavení doslova čaroval, jednou se to muselo posrat... tady je chyba v poli

Reagovat
Milan.B

jedine Donnu lutujem dnes, on fakt neskutocny dnes

Reagovat
smazaný uživatel

tolik chyb v obraně, co se nadělo v poslední desetiminutovce... nebýt tam Donna, mohlo být rozhodnuto před nastavením... nezlobte se na mě, ale s tímhle kádrem nás čeká jedině pád dolů, ještě větší než je teď Jenom se bojím toho, že nám Donnu někdo po sezóně vykoupí

Reagovat
Milan.B

jo chytal ako maly boh. my padame uz par rokov, len tato sezona je to fakt prepad

Reagovat
smazaný uživatel

Zebraci. Predat Donnu, zasluzi si lepsie.

Reagovat
REPLIKATOR

do Synot ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je dno Člověk ani nemá náladu tyhle zápasy řešit, každý kolo je to úplně stejná holomajzna... člověk to zapíná s vědomím, že to zase jiný nebude

Reagovat
Yanek

Prohra s posledním týmem... změna trenéra se jeví jako čím dál logičtější tah.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak to bol mega grc Dunna bol skvelý a možno ešte Zapata, ale to čo robil zvyšok tímu, tragédia.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zapata? Vždyť on neumí rozehrát na metr..

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ale bol asi jediný kto vedel zastaviť súpera. Na rozohrávku tam má byť montolivo.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Stoper v dnešní době rozehravat proste umět musí. Konkretne v tomhle zápase by se dal Zapata přiřadit k tomu lepšímu, i kdyz par silenosti mmj. i v rozehravce, tam mel.

Každopádně po sezóně by měl jit. Jediné v čem je kvalitní je hra tělem, což plyne z jeho fyzické konstituce. Jinak je to kiksar se šílenou rozehravkou, bez základu poziční hry. Navíc je to šílený labil

Reagovat
Ragazzo d'oro

Doufám, že to ti dva senilové ve vedení viděli. Výkon těžká tragédie. Honda snad neni ani fotbalista

ať už to Silvio prodá..

Reagovat
Airus

Fakt paráda. Už se těšim na oslavy

Ale k zápasu Napoli - Roma. Římani to odehráli v obraně parádně, i když jim párkrát teklo do bot. Ale příchot Tottiho to všechno změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme mohli doma s timhle AC prohrát

Reagovat
Pettirosso

To bych mohl rict skoro o kazdym letos

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
maras93

Koukám, že věřit v remízu už je taky velkej optimismus.

Reagovat
mojmira

Berlusconiho mistrovský tah nás ještě bude stát i tu EL ... no já jsem tuhle sezonu dosledoval, pořád jsem koukal na každý zápas na který jsem mohl, ale ty poslední už jen tak ze setrvačnosti a na tohle už nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalost, zoufalost, tohle nechci příští rok vidět v Evropě Když Berlusconi všemu tak rozumí, ať to trenuje sám tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
smazaný uživatel

To je velka hanba AC a nezasluzia si ani europu,to neni normalne co stvara ten Berlusconi a zrejme bude este horsie lebo nechysta sa odist.

Reagovat
db18

Snad to některým nezkazí radost z titulu: http://www.sport1.de/internationaler-fussball/2016/02/enthuellt-in-diesen-trikots-sollen-die-topklubs-2016-2017-spielen?id=f9ecdc8b-dbaa-11e5-a4f7-f80f41fc63ce

Nejspíš jste to ale stejně už viděli... ale vypadá to tak, že Adidas ustoupil a nebude kazit dresy Juventusu 3 proužky

Reagovat
brenk

a vymyslel niečo ešte horšie

Reagovat
CubONE

To pravdepodobne ani Bayernu, cela ta kolekcia na dalsi rok ma tie pruzky na pravom boku. Vid timy MLS alebo reprezentacie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam ty tři proužky jsou a ty dresy jsou ohavné.

Reagovat
db18

...šikovně schovaný teda Všiml jsem si jich jen u United... tak to měli radši už nechat na ramenou

Reagovat
CubONE

Mne pride ten modry u Juve a biely u AC ovela lepsi ako domace

Reagovat
Airus

Adidas maj v palici prostě vymrdáno a jj, viděli

Reagovat
smazaný uživatel

Nas uz nemam silu hodnotit ani sledovat... Silvio zabal to uz, nech to na mladsich a bohatsich. Roma - Napoli, nudnej zapas, AS absolutne netusi, jak vyhrali, vubec nenapadali na pulce soupere, v domacim zapase zalezli na vlastni polovine, ocean zkazenych prihravek, Neapol tam v poslednich 20ti minutach sance mela pekne a nakonec vyhraje Roma. Obranci toho odkopali dost, kdyz budu hodnotit hru smerem dopredu tak Maicon, Salah, Mertens, Higuain, mozna Hamzik, zbytek slabsi.

Reagovat
blaugrana

To je paródia na tým to AC. Smutné, ako sa obávaného veľkoklubu stane štaca pred odpadlíkov a dôchodcov.

Reagovat
smazaný uživatel

Další rok utrpení. Grazie.

Reagovat
Francesco Totti AS

Týmy ze spodu tabulky vyhráli začíná sázkařská sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

vyhrály*

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsi to dokázal, Silvio ! po letech strádání s paličáky na lavičce sis konečně prosadil kouče, který Ti do toho nebude kecat. modulo jediné jasné, nadiktuješ si sestavu, procento držení míče...

...ale komu tím prospěješ ?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
cervo

a vies, co je najsmutnejsie? ze sa v lete preda Bacca, aby mohli podpisat Maria, ale oni to zaobalia za svoj mnohorocne pestovany humor, ze najskor podpisu Maria, aby Galliani v zapati vyhlasil, ze supiska je plna, nemoze prist ziadna posila, pokial niekto neodide (lebo urcite bude na lane Ibrahimovic alebo Ronaldo), tak sa preda Bacca (v dobrej voli) a nepride nikto.. potom si tu ludia uvedomia, ze dno moze byt este hlbsie

nedokazem verit v ludskost zvierat, nemozem tiez uverit, ze tito skveli obchodnici, co dostali (nielen) AC na vrchol si nevedia zratat prsty na rukach, preto neverim, ze je "toto" problem o peniazoch, zrejme si stari pani chceli spolu naposledy zakopat, tak kopu tunel na Panenske ostrovy, mozno sa aj citia nesmrtelni

nielen, ze nevidim pri nich buducnost, ale uz ani svetlo na konci tunela, sem nepride trener, ktory nieco zmeni

Reagovat
Kaka14

uz to musia predat, ty dvaja su dost drzgrosi na to, aby nechali AC uplne spadnut a prist o balik prachov ..... len nech je to ozaj niekdo bohaty

Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
CubONE

No pozeral som az teraz, po poslednom hvizde som sa kvoli Hellas aj potesil, ale vidim, ze uz aj tak vypadli.

Pozitivom aspon Mauri a Gigi, inac totalna sracka.

Reagovat
smazaný uživatel

AC musi ist cestou ako Atletiko,Dortmunt len pri Berlusconim tažko v lete odide Bacca,Donaruma,Romagnoli,Locateli,maju cenu a miesto nich pridu hraci bez zmluv a formy.

Reagovat
Furia Ceca

Dortmund s T na konci!

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova trapnej vykon, bez pohybu, bez zajmu, bez touhy vyhrat... Jak je mozny, ze vsichni hraci sli v prubehu sezony tak o tri urovne dolu (vyjma golmana)? V tom tymu nefunguje vubec nic. Hraci neumi presovat, neumi odebirat mice (max s faulem), neumi si zpracovat balon, neumi prihrat na dva metry, neumi prejit pres hrace...vzdyt je to az k smichu jak hraji. Jediny co jim jde je vrati mic dozadu, nejlepe na golmana.

Reagovat
CubONE

Corriere dello Sport claim that despite the club's denials, if Brocchi doesn't win/lose against Frosinone Milan could recall Mihajlovic!

Najhorsie na tom je, ze po tych poslednych krokoch vedenia je to aj dost realne. Cirkus.

Reagovat
snuff24

Koukám,že AC nechce dát Viole to 6.místo zadarmo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ja len dufam ze to sassuolo naozaj neskonci na siestom mieste lebo ac zjavne robi vsetko preto...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele