Serie A - souhrn 34. kola

21.04.2018, 16:55, aktualizováno 23.04.2018, 22:41
Komentáře a souhrny
Janov v pondělní dohrávce zdolal Hellas. Neapol zvítězila na hřišti Juvetuntusu a posunula se za turínský velkoklub o pouhý bod. Na průběžnou třetí pozici se posunulo Lazio, které rozstřílelo Sampdorii, městský rival AS Řím, jenž si poradil se SPALem, zaostává o skóre. Inter veze body z Verony, kde zdolal Chievo. Vítězství zapisují také Crotone a Atalanta. Bologna se rozešla smírně s Cagliari. Možná kritickou ztrátu naopak utrpěl AC Milán, jenž senzačně padl doma s Beneventem...

Janov CFC - Hellas Verona 3:1

23.04.2018 20:45

Góly: 7. Iuri Medeiros, 78. Daniel Bessa, 90+3. Goran Pandev - 64. Rômulo (pen.)

Grifoni zvládli dohrávku proti Hellasu a takřka jistě si příští sezonu zahrají nejvyšší soutěž. To Hellas má po porážce 1:3 výrazně složitější situaci, čtyři kola před koncem ztrácí šest bodů. O výhře Janova se rozhodlo až v závěrečné čtvrthodině.

Pro Janov to jsou důležité body, které týmu dodají v závěru sezony potřebný klid. Naopak pro Hellas je to další rána a jeho šance na záchranu se zase o něco snížily. Hosté nevstoupili do utkání vůbec dobře a stadion Luigi Ferraris slavil první branku již po sedmi minutách. Iuri Medeiros si po přihrávce Laxalta srovnal mířidla a krásně umístěnou střelou překonal Nícolase. Hosté na nic nečekali, potřebovali vyrovnat a v prvním poločase si vytvořili jednu velkou příležitost. Ve 45.minutě přihrával před branku Matos a Valoti trefil jen povyběhnutého Perina, tím ale akce neskončila, protože před Romulem následně zívala prázdná branka, ovšem hostující hráč hlavou přestřelil.

Hellas na závěr prvního poločasu navázal a po přihrávce Cerciho těsně nedosáhl na balón Matos. Na druhé straně se pokusil o akrobatické zakončení Lapadula a jeho střela nebyla vůbec špatná, bohužel pro Janov šla ale těsně vedle. Snaha Verony byla čím dál usilovnější a po hodině hry přišla další příležitost, Matos však trefil pouze boční síť.

Hosté byli nakonec za svojí snahu odměněni. Cerciho střela skončila na ruce Hiljemarka a sudí odpískal pokutový kop. Romulo ho suverénně proměnil, takže od 64.minuty se začínalo odznova. Remízový stav vydržel jen několik minut. Po přihrávce Lazoviče zakončil z malého vápna Daniel Bessa a Janov znovu vedl.

Vývoj zápasu byl pro Hellas poměrně krutý. Hosté nehráli špatně, ovšem doplatili na neproměňování šancí. V nastaveném čase definitivně rozhodl o vítězství Grifonů Goran Panděv, který krásně přehodil Nícolase. Janov porazil Hellas 3:1 a téměř jistě se zachránil.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SSC Neapol 0:1

22.04.2018 20:45

Góly: 90. Kalidou Koulibaly

Juventus na domácí scéně nakonec kapituloval a Neapol slaví morální výhodu. Její přímá konfrontace s Juventusem sice dlouho vypadala na remízu, ale v 90. minutě rozhodl přesnou hlavičkou Kalidou Koulibaly.

Den D nastal. Neapol zoufale vyhlížela datum, kdy zkříží své kordy s Juventusem, protože to byla dost možná poslední šance, jak si vzít první místo právě na úkor turínského giganta. Neapol velmi dobře věděla, jak klíčové tohle utkání je, stejně jako si byl Juventus dobře vědom svých možností. V případě výhry by měl mnohem větší volnost a morálka soupeře by zřejmě dostala zničující zásah.

Neapol na Allianz Stadium nasadila to nejlepší, co měla k dispozici. Od prvních minut se na hřišti objevili hráči jako Reina, Albiol, Koulibaly, Jorginho, Hamšík, Callejón, Mertens nebo Insigne. Juventus pro změnu kontroval Buffonem, Höwedesem, Benatiou, Asamoahem, Khedirou, Pjanićem, Costou, Higuaínem a Dybalou.

Neapol chtěla zápasu využít na sto procent, ale Juventus jí mnoho šancí nedovoloval. Kapitán Marek Hamšík hledal Lorenza Insigneho v levé části vápna zajímavým pasem, jenže Insigne špičkou kopačky nezakončil přesně. V 11. minutě se Juventus musel poprvé přeskupit, když se zranil obránce Giorgio Chiellini, jehož nahradil Stephan Lichtsteiner.

Po dalším faulu na straně Neapole se k míči postavil Miralem Pjanić a ukázal svou prvotřídní kopací techniku. Neapol měla obrovské štěstí, když se míč odrazil jen od tyče! Sledovali jsme hodně rychlý a kombinační fotbal, otevřenou bitvu dvou vyrovnaných soupeřů.

Do zajímavé střelecké pozice se po náběhu dostal Marek Hamšík, jenže svou šanci nevyužil a z úhlu poslal balon mimo tři tyče! Obrana Juventusu se několikrát ocitla pod nepříjemným tlakem, ale nenechala se překonat. A když ano, jako ve 38. minutě po šanci Lorenza Insigneho, tak zasáhl sudí. Hlavní arbitr Gianluca Rocchi správě posoudil ofsajd, který krásné ráně Insigneho přecházel.

Směrem dopředu se Juventus zase tak moc neprojevoval a jeho ofenzivní hráči nepůsobili právě ideálním dojmem. Obranu Juventusu naopak prověřil José Callejón, s jehož rychlostí si čtveřice vzadu nakonec poradila. Trenér Massimiliano Allegri dobře věděl, že jeho svěřenci v útoku nepůsobí tak suverénně, jak by si asi přál, takže stáhl dnes nevýrazného Paula Dybalu a dal šanci Juanu Cuadradovi.

Byla to i nadále Neapol, které patřil míč a která určovala tempo hry. Když už se k míči postupně dostával belgický rychlík Dries Mertens a obránci příliš nestíhali, včas svou komfortní zónu opustil brankář Gianluigi Buffon a celou situaci pohlídal. Pár minut po změně stran šel ostatním příkladem kapitán Marek Hamšík a vyslal tvrdou ránu, třebaže nepřesnou.

Unaveného Driese Mertense posléze vystřídal polský kanonýr Arkadiusz Milik, který se v této sezoně opět dostává do tempa po vleklém zranění. Tou dobou se snažil o zajímavý průnik brazilský šikula Douglas Costa, ale ani jeho míčová technika nestačila na dostatečně přesnou ránu. Oproti první půle se tempo utkání znatelně snížilo.

O zlepšení se pokoušel Lorenzo Insigne, ale tomu včasným zákrokem vystavil stopku Medhi Benatia. Bojujícího Douglase Costu následně vystřídal čerstvý bijec Mario Mandžukić, který měl svým napadáním zajistit minimálně pohodlnou remízu. Neapol byla stále zoufalejší, protože dnes potřebovala nutně tři body na udržení naděje.

A to se jí nakonec povedlo! Nejprve propadl zajímavý centr až před Buffona, který s potížemi vyrážel. Tohoto varování Stará dáma nedbala a v tu nejméně vhodnou chvíli inkasovala! José Callejón kopal roh a na vápně si nikdo nepokryl výborného hlavičkáře Kalidoua Koulibalyho. Jeho tvrdá hlavička překonala marně zasahujícího Buffona a Neapol slaví klíčové tři body!

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Turín FC 2:1

22.04.2018 15:00

Góly: 53. Remo Freuler, 64. Robin Gosens - 56. Adem Ljajić

Atalanta sehrála na domácí půdě velmi zajímavý duel s Turínem a diváci se museli především v druhém poločase hodně bavit. Ten první ještě branky neukázal, ale po změně stran úřadovali především domácí. A i když Adem Ljajić srovnal a dal naději hostujícím Býkům, jen o pár minut později Robin Gosens definitivně urval tři body pro domácí celek.

Turín měl před sezonou pohárové ambice, ale teď to zase tak růžově nevypadá. Ani změna trenéra jeho postavení či výkonnost obecně nevylepšila. Navíc měl dnes Turín velmi těžkého soupeře, protože musel jet do Bergama. A tamní Atalanta rozhodně patří k tomu lepšímu, co calcio v současné době nabízí.

Jako první málem udeřili hosté. Obránce Ansaldi poslal do pokutového území nebezpečný centr, který ale žádný z jeho spoluhráčů do branky neprotlačil. O chvíli později si větší šanci vypracovali domácí a zasahovat musel brankář Salvatore Sirigu. Kapitán Alejandro Gómez si udělal prostor a v dobré pozici vystřelil, jenže narazil právě na pohotového brankáře Býků.

Gómez kupodivu zahrozil také jako hlavičkující hráč, třebaže jeho parametry jej jako hlavičkáře příliš nedefinují. Dnes velmi dobře hrající Gosens si udělal prosto k centru a krásně by byl býval posadil míč na hlavu Gómeze, kdyby se před ním nezjevily rukavice Sirigua. Zkušený brankář vyrazil balon a se zbytkem akce mu pomohli jeho obránci. Gómeze hledal průnikovou nahrávkou také Cristante, ale tomu se dnes příliš nedařilo.

Velký díl pozornosti museli obránci Turína prokazovat Barrowovi, který si sice věkem na calcio teprve zvyká, ale jeho výkony rostou každým zápasem. Také dnes se velmi sympaticky a nebojácně hnal za balonem, kdykoli cítil šanci. Právě mladík Barrow dostal na hranici velkého vápna trochu prostoru a hned nebezpečně vypálil. Naneštěstí pro něj byl na místě brankář Sirigu a s jeho šancí si poradil.

Pět minut po změně stran se do šance dostávali také hráči hostí. Mladý útočník Edera si navedl balón na levou nohu a vypálil, i když velmi nepřesně. Mnohem přesnější však byl jen o pár minut později Remo Freuler. Toho perfektně našel právě Musa Barrow a zkušený záložník Freuler si přesnou hlavičkou poradil s brankářem Siriguem - 1:0 pro Atalantu.

Jenže Turín se nevzdal a díky talentu Adema Ljajiće ihned srovnal. Útočník Simone Edera si všiml nabíhajícího kolegy a srbský talent propálil při rychlém brejku vše před sebou, samozřejmě včetně brankáře Berishy - 1:1.

V 64. minutě si ale domácí Orobici vzali své vedení zpět a využili k tomu velmi pohlednou kombinaci. Ofenizivní tahoun Bryan Cristante prošel středem hřiště a uvolnil na pravé straně Castagneho. Mladý obránce našel poměrně ostrým centrem před prázdnou branou Robina Gosense, kterému v zakončení už nikdo nebránil!

Jen o chvíli později se ukázal v dobrém světle také mladý obránce Gianluca Mancini, který si naskočil na centr a jen těsně minul tyč! Vzápětí si Robin Gosens pohlídal ofsajdovou linii a krásným pasem poslal do šance nehlídaného obránce Castagneho. Ten však hlavou zamířil jen doprostřed brány. Gómez v samém závěru mířil těsně mimo!

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Inter Milán 1:2

22.04.2018 15:00

Góly: 90. Mariusz Stępiński - 52. Mauro Icardi, 61. Ivan Perišić

Nebezpečně blízko sestupu zůstává po porážce od Interu Milán veronské Chievo. Všechny branky padly až po změně stran. Inter si do 61. minuty vytvořil dvoubrankový náskok a Chievo stačilo jen v nastavení snížit na konečných 1:2. Svěřenci Luciana Spallettiho zůstávají na pátém místě s jednobodovou ztrátou na oba římské kluby.

Pro oba celky to byl důležitý zápas. Chievo je nebezpečně blízko sestupovým pozicím a body proti favorizovanému Interu by se mu hodily. Milánský celek si ale žádnou ztrátu dovolit nemohl, jinak by jeho manko na Ligu mistrů ještě vzrostlo.

Spallettiho družinu nečekalo na Bentegodi nic lehkého a Inter se v úvodu zápasu ocitl pod tlakem. Navíc po Pucciarelliho ráně zachránila Handanoviče tyčka! O pár minut později musel slovinský brankář znovu zasahovat, tentokrát po nepříjemně Giaccheriniho tečované ráně. Inter se osmělil až ve 22. minutě a střela Karamoha měla gólové parametry, ovšem skončila mimo branku. Pak už zase hrozilo Chievo, Cacciatoreho přízemní ránu schoval do náruče Handanovič. Chievo mělo v prvním poločase navrch, jenže branku nedalo.

Domácí to muselo mrzet, protože krátce po změně stran Inter strhl vedení na svojí stranu. Spornou akci, která nejprve zaváněla ofsajdem, dopravil do sítě Mauro Icardi. Sudí se musel jít přesvědčit k videu a nakonec uznal, že se o postavení mimo hru nejednalo. Icardi regulérně uklidil balón do sítě a Inter vedl 1:0. Zmražený soupeř za dalších deset minut inkasoval po druhé, Nerazzurri předvedli krásnou akci a na malém vápně jí zakončil přesnou střelou Ivan Perišič.

Inter si po zbytek zápasu hlídalo dvoubrankové manko a Chievo do ničeho nepouštěl. Domácí dokázali v nastaveném čase zápas zdramatizovat. Mariusz Stepiński se po šikovné kolmici ocitl za modročernou defenzívou a přízemní střelou snížil na rozdíl jediné branky. Inter se rázem ocitl pod tlakem a v páté minutě nastavení přežil další příležitost Chieva. Fly Donkeys už na vyrovnání neměli čas a Interu doma podlehli 1:2.

Více informací k zápasu

SS Lazio - UC Sampdoria 4:0

22.04.2018 15:00

Góly: 32. Sergej Milinković-Savić, 43. Stefan de Vrij, 85. Ciro Immobile, 88. Ciro Immobile

Lazio si dnes odpoledne v klidu pohrálo se Sampdorií, která z Věčného města odjíždí se sklopenou hlavou. O to se postaral především Ciro Immbile, který v závěru utkání vstřelil hned dvě branky. Kromě něj se na střeleckou listinu zapsali také de Vrij a Milinković-Savić. Sampdoria naopak opět dokázala, že římské Lazio rozhodně není jejím oblíbeným soupeřem.

Sampdoria si s Laziem větinou poradit neumí a dnes věřila, že to změní. Trenér Marco Giampaolo poslal na hřiště poměrně silnou jedenáctku, v níž nechyběli hráči jako Viviano, Bereszyński, Ferrari, Torreira, Praet, Ramírez nebo Zapata. Lazio však bylo jasným favoritem a hodlalo potvrdit, že jeho útok je hodně obávanou zbraní.

Od začátku nastoupili Parolo, Milinković-Savić, Lulić, Anderson nebo Immobile. A právě na něj si obránci hostí museli dávat pořádný pozor. Zpočátku to byl spíše opatrný herní projev z obou stran, především Sampdoria spíše vyčkávala. Ciro Immobile hned několikrát rozkmital své rychlé nohy, ale občas to bylo až příliš rychle, takže mu sudí Orsato musel pískat ofsajd.

Ani dvacet minut na hřišti nemohl strávit Marco Parolo, neboť se zranil a do hry byl místo něj vyslán Jordan Lukaku. Pokud někdo zlobil opravdu mimořádně obránce Námořníků, byl to Brazilec Felipe Anderson. Jeho průniky dělaly velké problémy nezkušené obraně a jeho míčová technika jakbysmet. Ve 23. minutě si na centr ze strany naskočil záložník Lucas Leiva a brankář Viviano musel být hodně rád, když viděl, jak míč míří nad břevno!

Ve 32. minutě už se domácí Lazio konečně prosadilo. Ostrý centr z levé strany našel na malém vápně hlavu záložníka Sergeje Milinkoviće-Saviće. Srbský talent má na hlavičkování potřebné parametry a dnes jich dokázal využít - 1:0.

Druhou branku mohli domácí přidat posléze, protože Lucas Leiva pálil velmi dobře tvrdou střelou z voleje. Lazio v těchto chvílích drtilo svého soupeře a bylo prakticky neustále nastěhované před jeho šestnáctkou. Pět minut před koncem první půle za svou pasivitu a špatné bránění Doria pykala. Nizozemský obránce Stefan de Vrij se ocitl na malém vápně úplně sám a po centru od rohového praporku poslal svou hlavičku pod břevno!

Na nepříznivý stav reagoval trenér Giampaolo stažením nevýrazného druhého útočníka Caprariho, který sledoval nástuo náhradníka Kownackiho. Deset minut po změně stran zakončoval hodně zajímavou akci útočící Gaston Ramírez, který se sice vyhnul ofsajdu, jenže na brankáře Strakoshu už nepřišel. Do hry se o chvíli později dostal i Fabio Qugaliarella a Doria začala tlačit.

Mladý Polák Kownacki prověřil pozornost domácího brankáře přízemní střelou, ale překonat jej nedokázal. Veterán Fabio Quagliarella při svém centru z pravé strany trefil jen prvního obránce před sebou, nahrávka Karola Linettyho byla až moc dlouhá.

Až pět minut před koncem utkání se strhla lavina a nesla jméno Immobile. Italský internacionál v Laziu evidentně zapadl a skvěle se mu daří. Dnes na svůj první gól sice čekal déle, ale stálo to za to. Milinković-Savić narýsoval vynikající přihrávku z pravé strany přes vápno a Immobileho zrychlení nikdo ze soupeřů nezachytil.

A to nebylo všechno, protože italsý kanonýr měl dneska skvělou formu. K další brance mu hodně pomohla chyba hostující obrany a také skvělá nahrávka od střídajícího Portugalce Naniho. právě ten Immobileho skvěle vysunul a Ciro Immobile mohl pohodlně před koncem utkání navýšit na 4:0 pro Lazio Řím!

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - FC Crotone 1:2

22.04.2018 15:00

Góly: 6. Kevin Lasagna - 7. Simy, 86. Davide Faraoni

Jedenáctou porážku v řadě zaznamenává Udinese a tohle nejspíše bude znamenat konec Massima Odda. Udine doma překvapivě nestačilo na Crotone, které se díky třem bodům vyhouplo mimo sestupové pozice. Zebry opět začaly dobře, ale vedení neudržely a čtyři minuty před koncem inkasovali rozhodující trefu z kopačky Faraoniho.

Udinese už chtělo zlomit černou sérii deseti porážek v řadě a proti Crotone bylo favoritem, jenže zápas opět nezvládlo a jedenáctou porážkou v řadě si zadělalo na další problémy. Přitom vše začalo z pohledu Oddových svěřenců skvěle. Běžela šestá minuta zápasu, když si Kevin lasagna zády k brance zpracoval balón a z otočky přesně vypálil k tyči. Cordaz poprvé inkasoval a domácí fotbalisté byli na koni. Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. Jen o minutu později přišel centr z leva a Tochukwu Nwankwo špičkou kopačky srovnal stav. Tempo po vyrovnávací trefě opadlo a nezáživná pasáž pokračovala až do konce prvního poločasu. Remízový stav v podstatě nevyhovoval nikomu. Bod by byl pro Udinese málo, stejně tak pro Crotone, které bojuje o záchranu.

Bohužel druhý poločas navázal na nezáživné dějství z první pětačtyřicetiminutovky a diváci se v Dacia Aréně nudili. Udinese bylo v závěrečné čtvrthodině o něco aktivnějším celkem, žádnou velkou příležitost se však nevypracovalo a čtyři minuty před koncem přišel pro domácí obrovský šok. Střela Nwankwa změnila po teči zásadně směř a Davide Faraoni mohl uklidit balón do prázdné branky!

Udinese bylo v nezáviděníhodné situaci. V 89.minutě Lasagna trefil pouze Cordaze a následné dorážka Fofany skončila mimo tři tyče. Oddovi svěřenci měli na vyrovnání málo čas a nepomohlo jim ani tříminutové nastavení. Crotone vyloupilo Dacia Arénu a slaví důležité vítězství. Další porážka Udinese bude mít s velkou pravděpodobností dohru v podobě vyhazovu trenéra Massima Odda.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Bologna FC 0:0

22.04.2018 12:30

Góly: -

V utkání mezi Cagliari a Boloňou nakonec žádná branka nepadla a konečný výsledek 0:0 je pro oba celky spravedlivý. Čtyři kola před koncem Serie A nemá ani Cagliari a ani Boloňa jistotu záchrany.

První poločas nabídl vyrovnanou partii. V jeho úvodu sice bylo o něco lepší Cagliari, ale do žádné větší příležitosti se nedostalo. Na druhé straně vyzkoušel pozornost Cragna Simone Verdi a to rovnou dvakrát. Nejprve nepřesně mířil na vzdálenější tyč a po půlhodině hry prováhal vhodný okamžik k zakončení, čímž celou akci a zejména přihrávku od Palacia zhatil. Pět minut před koncem poločasu zazdilo obrovskou šanci i Cagliari. Po dlouhé přihrávce trestuhodně přestřelil branku z malého vápna Pavoletti a tahle šance domácí mrzí ještě teď. Pavoletti zkrátka měl dát gól.

Cagliari na závěr prvního poločasu navázalo a pokračovalo ve vytváření brankových příležitostí. Marco Sau v 52.minutě dokonce rozvlnil síť, jenže veškerá raodst byla zbytečná, protože se v inkriminovaný okamžik nacházel v ofsajdu. O minutu později pak přestřelil Miranteho branku Faragó.

Ani jeden z celků se za devadesát minut nedokázal prosadit, takže utkání skončilo nezáživnou remízou 0:0. Cagliari zůstává nadále v sestupovém ohrožení, jeho soupeř je na tom o poznání lépe, ale také on ještě nemá vyhráno.

Více informací k zápasu

AC Milán - Benevento Calcio 0:1

21.04.2018 20:45

Góly: 29. Pietro Iemmello

Benevento se pomalu stává milánskou noční můrou. Ponížení z prosince nabralo ještě hrozivějších rozměrů. Nováček a takřka jistý sestupující vyhrál na San Siru 1:0 a pro AC Milán to zřejmě znamená definitivní konec nadějí na Ligu mistrů. Senzační výhru vystřelil v prvním poločase Iemmello.

AC Milán navíc hazarduje i s účastí v Evropské lize. Benevento bylo soupeřem Milána v době, kdy se ho chopil Gennaro Gattuso a fanoušci měli ještě v živé pamětí senzační vyrovnání na 2:2, které zařídil brankář Alberto Brignoli.

Sobotní zápas na San Siru před zraky 82 tisícovek diváků byl jiný a měl být jasnou záležitostí domácích Rossoneri. Gattusovi svěřenci začali dobře a už v 5. minutě zazdil obrovskou šanci André Silva, který zblízka napálil jen gólmana hostí. Benevento vsadilo na konsolidovanou obranu a spoléhalo na rychlé protiútoky. Nicméně nováček se svého slavnějšího soka vůbec nezalekl a po půlhodině hry mu připravil nemilé překvapení. Violla našel skulinku uprostřed milánské defenzívy a kolmicí vyslal do šance na hranici ofsajdu číhajícího Pietra Iemmella, který samostatný únik na Donnarummu zvládl. Opařený Milán se marně pokoušel ještě do poločasu srovnat stav, na víc než střely z dálky se nezmohl.

Gennaro Gattuso nejspíše musel o přestávce hodně zvednout hlas a krátce po změně stran poslal na plac Španěla Susa, který měl rozhýbat zkoprnělou ofenzívu. Benevento se pochopitelně zatáhlo a zuby nehty bránilo. Po hodině hry pomohla hostům štěstěna, protože rána Kessiého skončila na břevně! V 74. minutě spálil Milán další tutovku. Na zadní tyči hlavičkoval Cutrone, přičemž Puggioni skvěle vyrazil a následnou dorážku Bonaventury zajistil Tosca.

Čas byl ale pro Milán neúprosný. V závěrečné desetiminutovce hráli Rossoneri v početní převaze, neboť Diabaté fauloval Bonucciho a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Jenže obětavé Benevento dál bránilo s vypětím všech sil. V dlouhém nastaveném čase ještě vzplály emoce, ale co je důležité, že nováček Serie A senzační vedení na San Siru udržel.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - ACF Fiorentina 1:0

21.04.2018 18:00

Góly: 41. Matteo Politano

Sassuolo vyzrálo na Fiorentinu a může za to děkovat především dvěma věcem. Jednak poměrně rychlému vyloučení Daba, který oslabil hosty už po půlhodině hry, a jednak brance Mattea Politana. Šikovný rychlík zachránil domácí jedinou trefou, kterou zaznamenal ještě před koncem atraktivní první půle.

Domácí Sassuolo se potýkalo s poměrně ofenzivní a kvalitní jedenáctkou soupeře. Od prvních minut se do ní podívali hráči jako Dragowski, Milenković, Benassi, Veretout, Dabo, Saponara, Chiesa či Falcinelli. Sassuolo naopak poslalo na trávník především obranu v podání stoperů Lemose, Acerbiho a Pelusa. O ofenzivu se měli starat především Duncan, Berardi a Politano.

Už v šesté minutě dostal Bryan Dabo žlutou kartu a to je pro hráče, který má na svědomí především defenzivní úkony, vždycky velký problém. Benassi si počkal na náběh Lauriniho, který to zkoušel ještě přihrávkou na Veretouta, jenže ten tentokrát neměl takovou střeleckou formu jako v týdnu, kdy zaznamenal proti Laziu hattrick. O chvíli později měli domácí ideální šanci na zahrávání standardní situace. Mladý obránce Lemos tvrdou ranou nakonec poslal balon jen do náruče Dragowskiho.

Ve 30. minutě, když se Fialky nadechovaly k vyššímu tempu a většímu počtu akcí, domácí dostali početní výhodu. Záložník Bryan Dabo totiž zbytečně a nesmyslně fauloval, za což viděl od sudího druhou žlutou, následně pak červenou kartu. Tím oslabil svůj celek a Fialky musely dohrávat v deseti. A domácí toho brzy rádi využili.

Pět minut před koncem první půle dostal míč ke kopačce Matteo Politano, který si s ním poradil parádně. Balon si skvěle zpracoval a zpoza vápna jej poslal přes všechny další protihráče přímo k tyči! Brankář Dragowski se jen ohlédl a na balon nestačil reagovat - 1:0 pro domácí Neroverdi!

Další faul si pak zkoušel vymodlit Domenico Berardi, ale u rozhodčího neuspěl. Saponara poslal křížnou přihrávku na Benassiho, před kterým včas zakročil Rogerio. Deset minut po změně stran si to Diego Falcinelli namířil k pokutovému území, kde však nastřelil pouze clonícího obránce Acerbiho, který byl velkou oporou domácímu brankáři Consiglimu.

Útočník Fiorentiny Giovanni Simeone o chvíli později dokázal sklepnout balón pro vedle stojícího Veretouta, jenže také on napálil jen nohy pozorného obránce Acerbiho. Na druhé straně si střídající Antonino Ragusa narazil s mladíkem Adjapongem, jenže jeho ránu dokázal na poslední chvíli zasahující brankář Dragowski vyrazit mimo ohrožení.

O další chvíli později pálil Matteo Politano, dnes zjevně při chuti. Na jeho další projektil si ale brankář Dragowski zkušeně počíhal a lapil jej do rukavic. Deset minut před koncem utkání Laurini poslal do šestnáctky dalekonosný aut, který odvrátil hlavou obránce Peluso. A když netrefil ani střídající Alessandro Matri, bylo jasné, že tři body zůstanou tentokrát doma.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - AS Řím 0:3

21.04.2018 15:00

Góly: 33. Francesco Vicari (vl.), 52. Radja Nainggolan, 60. Patrik Schick

Český útočník Patrik Schick se konečně dočkal premiérové brance v lize za AS Řím a dopomohl mu velmi dobrým výkonem k výhře. AS přejelo domácího nováčka jasně 3:0 a prozatím se ujímá třetího místa.

Římany čekal náročný výlet do Ferrary, kde se pokouší loupit SPAL. Nováček soutěže skutečně už posbíral několik cenných skalpů a remízy se pomalu stávají jeho doménou. Zatím ale stále spočívá na nepříliš lichotivém 17. místě, což není moc daleko k sestupové propasti. Dnes se kromě podpory domácího publika SPAL spoléhal na hráče jako Meret, Cionek, Vicari, Felipe, Kurtić nebo Paloschi.

Hostující celek má před sebou velké semifinálové utkání na Anfield Road proti Liverpoolu a bylo hodně těžké nemyslet na Ligu mistrů. I proto trenér Di Francesco nechal odpočívat hráče jako Kolarov, Florenzi, De Rossi, Džeko nebo Perotti. Jejich místa zaujali Schick, Silva, Peres nebo Pellegrini s El Shaarawym.

První zajímavější akci AS měl na svědomí Patrik Schick, kterého do brejku vyslal Maxime Gonalons. Francesco Vicari jej ale s pomocí faulu u vápna zastavil a byl za to odměněn žlutou kartou. Zajímavou ránu k tyči od Jonathana Silvy následně Alex Meret chytil a založil protiútok svého celku.

Po chybě Pellegriniho postupoval s míčem u nohy na bránu Brazilce Alissona Lazzari, jenže mířil těsně nad bránu. Jen o pár vteřin později se Antenucci skácel v pokutovém území po kontaktu s Faziem, leč sudí Tagliavento nepovažoval akci za penaltu. Naopak padajícímu útočníkovi udělil žlutou kartu za protesty!

Že by se jeden i týmů mohl přetrhnout, aby se diváci dočkali branky nebo alespoň větší šance, to se tedy říct nedalo. Hodně soubojů, nepřesností a hlaviček kolem středového kruhu, ale nic víc. Po dvaceti minutách překonal Felipeho El Shaarawy, jenže jeho rána mířila nakonec těsně mimo! Obrana SPALu dělala až příliš mnoho chyb a často se hráči AS dostávali do šancí.

Jednu z nich využil po třiceti minutách Kevin Strootman. Mladý záložník Pellegrini dostal pas na pravou stranu a předložil míč před branku, kam si nabíhal právě nizozemský záložník. Jeho pokus tečoval již zraněný obránce Vicari, kterému byla branka nakonec připsána - 1:0 pro AS.

Místo něj se po chvíli dostal do hry záložník Alberto Grassi. Ke konci první půle byli domácí hráči stále více nervózní a jejich kombinace jim moc nevycházely. Ke konci první půle se dvakrát pokoušel prosadit Stephan El Shaarawy, ale proti němu se vždy postavila domácí obrana. Deset minut po změně stran AS přeci jen dokázalo navýšit skóre. Zasloužil se o to Radja Nainggolan, který se po přímém kopu dostal k odraženému míči a napálil jen přímo k tyč!

AS bylo nadále mnohem aktivnějším týmem a SPAL neukazoval moc odvahy v zakončení. Po hodině hry se konečně mohl radovat také český útočník Patrik Schick, kterému spadl ze srdce obrovský kámen. Připsal si totiž první ligovou branku za AS a alespoň trochu utišil kritiku, která se s tak velkou cenovkou logicky pojí.

Rohový kop po další rychlé akci hostí rozehrával Lorenzo Pellegrini a od jeho kopaček míč zamířil přímo před brankáře Mereta. Tam si jej našel právě Patrik Schick a přesnou hlavou dokonal parádní výkon - 3:0. Od té doby už SPAL neměl žádné síly ohrozit svého soka a AS mohlo v klidu dohrávat utkání.

Brankář Alisson se v bráně Vlků sice nenudil, ale překonat se nenechal ani několika zajímavými pokusy domácích. Na opačné straně se do zakončení dostal po Schickovi také Cengiz Ünder, ale ránu tureckého útočníka Meret chytil. Deset minut před koncem musel pro zranění střídat, ale jeho náhradník, Alfréd Gomis, od hostů již neinkasoval.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC34274378:2085
2.SSC Neapol34266271:2384
3.SS Lazio34207783:4367
4.AS Řím34207755:2767
5.Inter Milán341812456:2366
6.Atalanta Bergamo341510952:3555
7.AC Milán341591044:3854
8.ACF Fiorentina341491147:3851
9.UC Sampdoria341561351:5351
10.Turín FC341114948:4147
11.Janov CFC341181529:3441
12.Bologna FC341161737:4439
13.US Sassuolo349101525:5337
14.Udinese Calcio341032143:5633
15.Cagliari Calcio34961930:5633
16.Chievo Verona347101730:5331
17.FC Crotone34871932:5931
18.SPAL 2013345141530:5529
19.Hellas Verona34742327:6825
20.Benevento Calcio34522729:7817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
Pablos

nemáte někdo odkaz na ten gól Schicka pls ?

Reagovat
bobis21
Reagovat
smazaný uživatel

Youtube -> Hledej -> "as spal schick" -> najdeš video!

https://www.youtube.com/watch?v=esnDvBnCbkA

Reagovat
Pablos

dík

Reagovat
Panděvova ofina

Se divím, že jsi se sem dokázal registrovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pablos

jsem v práci... tohle mi přišlo jednodušší ...že se sem prostě až bude čas jen mrknu a pustím si to

Reagovat
Panděvova ofina

klídek, sranda

Reagovat
Pablos

však já vím, ale obhájit se trochu můžu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
zelda
Reagovat
Stannis Baratheon

Schickula

Reagovat
Remt

Schick paráda, měl prsty ve všech těch gólech a to mi ještě ze sestřihu (celý zápas jsem neviděl) docela přišlo, že ho spoluhráči v útoku přehlížejí - několikrát na něj mohla jít přihrávka do skvělý pozice a spoluhráč radši akci spomalil.. škoda

Reagovat
Remt

BTW - Proč je druhý gól připsaný Naingollanovi když se poslední dotknul míč Schick? Alespoň mě přišel ten dotyk očividný, nebýt něho, míč by možná do brány ani nemířil..

Reagovat
smazaný uživatel

jsi si jistý, že se poslední nedotkl Harry Kane?

Reagovat
Remt

jisté je jen jedno - Tottenham se určitě odvolá

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem tam viděl dotyk Schicka ale na druhou stránku mě prekvapuje, že šel po gólů blahopřát Nainggolanovi.

Reagovat
pepinho2

Schick sám řekl, že se míče nedotkl. Holt každý není Harry Kane.

Reagovat
Houfi

Taky jsem měl pocit, že se toho dotknul poslední se bál aby mu jí Radja nevlepil

Reagovat
Remt

V tom případě pokud to řekl, tak pardon :D ale taky si myslím, že spíš z respektu k Radjovi se o gol nehlásil

Reagovat
mesyas

Flop Schick první gol v lize

Reagovat
smazaný uživatel

za 42 mio Eur - a to se vyplatí!

Reagovat
Bucky

Bez si to hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak má pravdu ne?

Reagovat
Bucky

Jo, když vynecháš první slovo ve větě. Hodnotit takhle mladého hráče po necelé jedné sezóně, kdy byl ještě dlouhou dobu zraněný je blbost. V Itálii si ho chválí, že hraje super a má před sebou skvělou budoucnost, tady ho každý expert viděl v jednom zápase U21 a v sestřihu proti Barceloně a opakují dokola stejné kraviny, protože jsou jen plní závisti, neumí si cenit úspěchu. O flopu se může mluvit, když ho Řím za rok prodá za polovinu, než za kolik ho koupil. Trenérovu důvěru teď má, na tréninku prý na sobě maká extrémně poctivě a hraje čím dál častěji. Jakmile mu to tam párkrát spadne, už nebude co řešit, výkony má dobré, jen góly mu zatím nepadají, ale to přijde.

Reagovat
Houfi

Jinak celkově dneska Roma zkušený výkon, až překvapivě vzhledem k řadě změn v sestavě, směrem dopředu to často mělo až nezvykle nápad, El Sha dneska bohužel do zakončení zazdil co mohl, Silva nezklamal, jen Perotti zbytečně předržoval balony, na druhou stranu Spal na to že hraje o záchranu šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní sezona budiž zapomenuta, Patrik dostal prostor na to, aby si navyknul na jiný fotbal, než na který byl zvyklý a od příští sezony se budou teprve čekat góly. Ten posměch, který tady směrem k němu panuje prakticky od začátku angažmá od českých fanoušků je prostě klasika a nesnáším to. Ničí to český fotbal. Je zajímavé, že si jako snad jediní na světě nedokážeme vážit kvalitních hráčů a vysmíváme se jim. Jsme malá země, máme málo peněz, stát řídí idioti, tak buďte sakra rádi, že se někdo dostane třeba i do blbé Belgie, Holandska nebo dokonce do AS Řím, ať už tam předvádí jakékoliv výkony. Důležité je, že viděli jeho kvalitu a ocenili ji na spoustu peněz. To je taky určité měřítko kvality. Nechoďte s tím davem idiotů a buďte prosím rádi za to, jaké máme hráče.

Reagovat
placa

Výborně napsáno

Reagovat
DieFohlenBMG

souhlas, ale ty lidi, na který je to mířený, to stejně nepochopí

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě třeba překvapilo, jak málo lidí ocenilo jeho výkon proti Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

V zahraničí sklidil jeho výkon jen samou chválu, u nás ho sepsuli jak psa.. upřímně je mi Patrika líto, místo aby ho lidi u nás milovali, tak plivou a plivou..

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Podobně jako třeba na Čecha..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kritika je potrebna. Problem je v tom, ze se clovek musi v tom skeptickem prostredi setkavat s naslednym paradoxem. Na spouste urovni spolecnosti je strasne citit jak lidi cekaji na noveho mesiase, na nekoho kdo prokaze nadstandartni lidske kvality a naprosto absurdne zaroven s tim cekaji s uplne stejnou intenzitou na jeho prvni zavahani. Duvera v druheho cloveka je tu nedostatkova. Pak je tu tady z toho takove mile, ale zaroven nanejvys hořke bahnicko, v kterem se vsichni placame.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Gimme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Lech

btw, cti "Proroku"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Zas tak malá země nejsme, abychom to pořád museli používat jako výmluvu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na něco se vždy vymluvit přeci musí.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Andis

Vysvětlím ti to zcela jednoduše, kdyby média a lidi jako seš ty, nedělali z českých hráčů co nejsou, 100x za den nenapsali něco o božském talentu, o přestupech až na měsíc atd. ....tak by ty lidi co plivou neplivali. Jednoduchá rovnice. Protože když se z takových hráčů dělají bohové tak zbytek národa očekává, že božské výkony předvedou, což se samozřejmě neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

viděli, ocenili, netrefili

Reagovat
TopinB

Reagovat
Baronne

Skvělý

Reagovat
Lech

Forza Patriiik

Reagovat
Pipo123

Benevento prvá výhra vonku

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
AC.Milan

Tobe musel celej tym i s maserama omrdat starou...to jinak uz neni mozny

Reagovat
Mrvinho

To není jen u nás, on pičuje na celou Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

on je z Liberce, má to už tak dost těžké, tak mu neber jedinou radost v životě

Reagovat
Panděvova ofina

Ups

Reagovat
Pipo123

Jose Jose Jose Jose Jose Jose Jose Jose Jose Jose

Reagovat
mato Kreator

ta dojebe pockaj

Reagovat
smazaný uživatel

Povie ti len, že oni vyhrali 7 krát LM a ty si "len" fanúšik Lazia..Jediné ich argumenty..

Reagovat
twelwer

Jeho argumenty, ostatní fans tu vedia normálne diskutovať čo som vypozoroval

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte stále fanúšikovia AC si myslia, že si za pár dobrých zápasov zaslúžia ísť do LM?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som fanusik AC a nemyslim si to, vidim veci realne tam kde sme teraz je nase sezonne maximum. Ak by sme mali trenera ako Inter tak by sme boli zase tam kde Inter

Reagovat
Houfi

I Spalletti má svoje mouchy, ale je pravda, že letos trénovat Inter někdo jiný tak jsou podle mě kolem 6-7. místa, hlavní faktor proč je na tom Inter momentálně líp je ale Icardi

Reagovat
Inter Eterno Amore

hlavný faktor je zlepšená obrana

Reagovat
smazaný uživatel

To není o žádném trenérovi... Co máme lepší než Inter? Dalo by se debatovat o stoperský dvojici a tam to končí. Donnarumma má potenciál, ale asi bych si nedovolil říct, že je lepší než Handanovič a ostatní řady máme horší. Útok docela výrazně...

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite nie je, iba som naznacil ze Spalletti je lepsi trener ako Gattuso a dokazal by sa umiestnit vyssie aj ked iba o jedno miesto O tej stoperskej dvojici by som velmi pochyboval. Skriniar s Mirandou myslim su na tom lepsie ako ktorakolvek dvojka v AC. Momentalne nemame lepsie ako Inter nic, ale navzdy budeme mat krajsie dresy ;) ved aj Ibra to potvrdil ked podpisal za AC, ze to je najkrajsi dres v akom kedy hral

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, právě proto jsem psal, že bych o těch stoperech ještě debatoval. Zase mi nepřijde Romagnoli s Bonuccim(Ne tím v letošní formě) horší než Miranda se Skriniarem. Letošek je vyrovnaný, ale zrovna kdybych si měl vybrat, tak bych si nechal naší dvojici. A ten zbytek, to se fakt nedá srovnávat. Lepší trenér je, ale nemyslím si, že by byl někde na úrovni letošního Lazia s tímhle kádrem. Gattuso spadl pod Atalantu teď, ale přebíral to snad ještě níž ne? On zase tolik neztratil. Nevím přesně od kdy tu je, ale třeba posledních 20 zápasů je 5. o bod za Laziem a dva za Atalantou...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem preco ale mna Bonucci zatial nepresvedcil, za tie prachy. Radsej by som obranu Interu ako nasu a celkovo sa na ich futbal lepsie pozera ako na AC preto by som rad radsej ich trenera ako Gattusa. Aj ked musim priznat, ze ma ako trener velmi milo prekvapil a urcite si zasluzi respekt, myslim ze nikto mu neveril ked preberal muzstvo. Urobil kus prace fakt. Ale mne ako fanusikovi AC sa na ich hru pozeralo iba par krat dobre, vacsinou je to trapenie a mam chut to aj vypnut. Ja by som privital tvorivejsieho trenera ako napr. Gasperini alebo Giampaolo z talianov, idelny by bol podla mna Ranieri. Ten dokaze aj z chlapcov z lavicky vytrieskat maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbilo to italské rčení, že když dostáváš góly, vyměň trenéra a když je nedáváš, tak kup útočníka. Nevím, co má Gattuso dělat s tím, že mu Silva dá jeden gól za sezónu, o Kaliničovi snad ani není potřeba mluvit a Cutrone je mladej na to, aby nás tahal odněkud. Souhlasím, že to není žádná krása na pohled, ale on si ten tým nevybral... On dostal tým, kde snad 6 hráčů ze základu bylo v klubu 2-3 měsíce a neměl jediné přestupové období, aby si přivedl jediného svého hráče. Guardiola hraje taky krásný fotbal, ale přišel v létě a i tak první sezónu skončil 3. a o 15 bodů za prvním. Klopp hraje taky krásně, útočně a první sezónu po příchodu byl 8. a vstřelili míň než West Ham. Neodsuzoval bych Gattusa a nemyslím si, že by přišel nějaký trenér a vystřihl s tímhle LM. Ten tým přebíral se ztrátou 11 bodů na LM a na Inter ztrácel 12. Ještě asi 2 zápasy zpátky to bylo 8 myslím a i teď furt na ně stáhl od svého nástupu. Ten tým na tom nebyl psychicky dobře. Poslední výsledky jsou nic moc, ale i tak na většinu týmů od svého příchodu nahrál body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to plne chapem co tu pises a suhlasim, neodsudzujem ho urcite nie len by som si prial krajsiu hru ako nap. hra pod S.Inzaghim Lazio, ale to by chceli asi vsetci fans AC

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že skoro všude hrál Gattuso docela defenzivně a taky jsem se toho bál, ale nevím, jestli to na něj házet. V útoku kolikrát záleží na sehranosti mnohem víc než v obraně a tady asi doplácíme na tolik nákupů. Jak by řekl Pepík Hnátek: Jste dřeváci a na žádnej ťukes nemáte. Uvidíme s čím přijde v létě a co mu majitel umožní. Určitě je dobře, že zůstal. Zase tak tragický to pod ním není bodově a bylo období, kdy se i na ten náš fotbal hezky koukalo. Měnit trenéry ob půl roku, že s kádrem na 6.-7. místo nehrajou o titul, nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre si to napisal. Urcite je dobre, ze ostal. Uvidime co bude v novej sezone. Tragicke to urcite nebolo. Napriklad zapas v AS bol super alebo s Laziom a Interom boli fajn tiez.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pravé beky a prave křídlo, jinak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravý beci nejsou špatný. Conti by byl asi i lepší, ale bohužel ten je na tom, jak je. U Susa si nejsem jistý. Poslední zápasy není vůbec vidět, popoběhnout je hrozný problém. Má dobrou techniku, ale v zápasech není vůbec vidět. 30. v gólech 30. v asistencích. To není žádný zázrak. Reálně tam nevidím post, kde bychom byli fakt lepší než Inter a vidím tam hodně slabších

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Conti by bol vyborny, ten nam chyba a velmi. Ale Susa sa treba zbavit, kym ma nejaku hodnotu. On ani nema chut behat a vracat sa pri strate lopty, nepomaha obrane, je bez motivacie. Chudak keby vedel, ze tak ako casto hraje za AC uz nikde nebude hrat tak by sa snazil viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Vůbec by mi nevadilo, kdyby odešel. Ideálně, kdyby za něj někdo dal 40+. V noze to má, ale když to přeženu, tak je to takový Balotelli na křídle a dopadne jak Deulofeu. Jsem zvědavý na to léto. LM už je bez šance a ten majitel prý na tom není úplně dobře. Jestli začne Raiola zase vysírat, tak bych asi pustil i Donnarummu a vůbec bych se zbavil všech jeho hráčů (Bohužel má Jacka, což by mě mrzelo), protože to jeho věčné vysírání nedělá dobře ani hráčům ani klubu. Možná by i ten Bonucci mohl jít, protože to co předvádí je fakt tragédie a ten Musachio nebude zase tak špatná náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano okrem Jacka by som pustil vsetkych od Raiolu :-) A Musachio sa mi tiez viac pozdava za tie prachy ako Bonucci. V podstate s tebou skoro vo vsetkom suhlasim

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hele ja náš kádr nijak nepřeceňuju, ale trojice Abate/Conti/Calabria je lepší než D´Ambrosio&co. A u Susa si stojím za tim, ze lepší nez Candreva je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť jim napravo hraje Cancelo... A ten se mi minimálně v derby docela líbil. Je hodně aktivní dopředu. Určitě mi nepřijde horší než současný Calabria a Abate. S Contim těžko počítat. Aby to nebyl teď nový Rosický, když se mu dvakrát za sebou stane zranění s kolenem. Z toho se klidně nemusí už dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Ano mas pravdu, u nas je Suso viac uzitocny ako by bol Candreva ale s tou obranou nesuhlasim. Conti a Calabria mozu byt ale Abate tam uz podla mna nema co robit, iba ako nahradnik. A to ho mam rad lebo sa snazi a beha jak splaseny zajac Ale trio Skriniar, Miranda, Cancelo je o level vyssie ako ktorakolvek nasa trojka, iba moj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by sa AC nedostalo ani do EL s tou bravcovou hlavou na lavicke

Reagovat
Vtáky cez tepláky

bravcovu hlavu mas kazdy den medzi nohami..

Reagovat
smazaný uživatel

Puggioni to pěkně vychytal!

Reagovat
rossoneri89

Pice posratej.... A my sme chceli hrat Ligu Majstrov a to nie su schopni doma porazit dedinske Benevento.... Ze ich hanba nefacka

Reagovat
Pipo123

230 miliónov a ste tam kde minulú sezónu

Reagovat
rossoneri89

Všetkým hráčom zakázať do konca sezóny Instagram a iné kktiny a zavrieť ich do tréningového centra, s tým že ich každý deň budú kopať do tej lenivej mamvpicistickej riti ... Majú furt plnú hubu o trénovaní, príprave na zápas o chutí ísť dopredu a potom ich porazí posledný tím tabuľky a remizuju s Cagliari alebo Janovom ...

Reagovat
smazaný uživatel

treba vsetkych hracov co chcu prestupit niekde inam alebo vahaju ci predlzia pekne predat a konecne kupit hracov ktori tuzia hrat za AC, a dat sancu tim ktori hrat chcu a nie len brat miliony a len tak si bezkat po ihrisku bez zablesku kvality. Chce ist Gigio prec? nech ide het do p... Suso je uz davno myslienkami prec a vidiet to aj na jeho vykonoch, pre mna je on najvacsie sklamanie po tej forme ktoru mal, beha jak čaptava kačka a tie jeho zasekavacky s centrom su stale rovnake a precita ho aj podpriemerny obranca Ten hrac nema na zaklad ziadneho top timu a nikdy nemal ! nestabilne vykony mal vsade kde bol, iba moj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

to len ukazuje na neschopne vedenie ktore nakupilo hracov, ktori neponukaju nic viac ako ti stari

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak Gattuso im to pekne natrel na tlacovke - https://www.football-italia.net/120273/gattuso-milan-play-without-soul

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsem tohle musel vidět O co, že Benevento venku už žádnej bod nezíská

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta expreska o spekulaci vymeny s doplatkem, v niz figuruji Cutrone a Belotti? Je to vymysl? Ja myslel, ze AC uz dostavalo rozum.

Reagovat
Houfi

Italové psali o 50 mega plus Cutrone to snad AC nemůže myslet vážně

Reagovat
rezba

4b ze 17 proti AC

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Krasna sobota..

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bola nadherna akcia

Reagovat
Pipo123

Nádhera, tento team musí do LM, síce hráme často naivne, no na ten futbal sa skvele pozerá

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
jany kozak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Baronne

Reagovat
Mrvinho

To Udinese to je taky něco

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Recoba Inter

Strama pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

sice sme vyhrali, ale neviem ci na tu LM mame pri takejto forme rimskych timov. skoda

Reagovat
Nuno čomes

Lazio to neuhraje

Reagovat
Inter Eterno Amore

no v Turíne i s Atalantou to ešte môžu mať ťažké, ale zas my ešte máme DDI keby sa nebijeme my s Laziom tak tú LM im prajem veľmi

Reagovat
Dejwa

Do přechodu na 3 obráncovej systém úplná pohoda, druhej gól super akce, ale pak.. tohle jde na Spalla, od té doby jsme nebyli schopni podržet míč.. a ta poslední šance fakt hnus.. naštěstí to dobře dopadlo, snad se poučí a jedeme dál.. FORZA INTER!!

Reagovat
Pipo123

Naša ofenzíva je šialená, ak vyhráme v Torine tak verím že tú LM dáme, bojím sa len zápasov na pôde Torina a Crotone, doma musíme Atalantu aj Inter rozobrať. FORZA LAZIO

Reagovat
cresposuper

Pokoj, chlapce

Reagovat
Pipo123

Prd, musím im zavolať, lebo to je banda magorov, my hráme dobre proti Fiore aj Dorii, ale čakám samozrejme podcenenie v Crotone, to je pesníčka ktorá sa opakuje celú sezónu kedy často podceníme slabšieho súpera, toho zápasu v Crotone sa bojím najviac

Reagovat
Inter Eterno Amore

tam to zas bude ako v Argentíne

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Lazio

Reagovat
REPLIKATOR

Udine

Reagovat
JuventusFC1897

to je nadhera , radost sa pozerat na Juve, vdaka patri Maxovi za tento uchvacujuci herny prejav

Reagovat
smazaný uživatel

To bude jeste tuhej s rimanama o ten ctvrtej flek...snad to ukopem Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

*tuhej boj

Reagovat
smazaný uživatel

a je to.

Reagovat
Setwo

paráda, ešte boj o titul bude mať grády Napoli

Reagovat
Coutinho10

za tohle si Juve fakt Scudetto nezaslouzi...takhle se nechat prehravat, kdyz maj doma sanci rozhodnout...za tohle budou potrestany

Reagovat
danko10

Ouha. Allegri sa s tým tento rok zahráva už hodne na hrane.

Reagovat
Pipo123

Podla mna ich to bude stat titul, Inter alebo vy ich iberiete o nejake body

Reagovat
danko10

Pre nás je to zlé. My s nimi v podstate musíme bodovať a v takej situácii sme neboli už pár rokov. A keď sme v nej boli, tak vieme, ako to prebiehalo.

Ešte furt je ale pravdepodobné, že Neapol tieto body zadrbe klasicky v ďalšom kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri to nezvladl. To je tak, kdyz si nekdo mysli, ze nemuze prohrat, a ze dela vse, co udela, bude pravne. Similar to heroes we've got a striped heart - hrali jim to klasicky pred, a moc to dneska neplatilo. Kazdopadne ta radost Napoli hned po hvizdu i celeho realizaku a zaber na tu brecici fanynku Napoli - k nezaplaceni. Nestranny fanousek jim to nemuze neprat Ve vsech ligach hotovo, jen tady boj az do posledniho dechu. A pokud to Juve nezvladne, muze podekovat Allegrimu, ze to dneska prohral.

Reagovat
Ferguson6

Neapol ešte budú tie straty mrzieť na konci.

Reagovat
cristiano.K.

Neapol zaslouženě

Reagovat
Godwinson

Juventus ještě v Římě a Miláně, to by mohl být zajímavý finiš

Reagovat
Airus

Zase suprove procouchovano.

Ale musim pochvalit nase hrace, ze si dupli a aktivne hrali bez Khediry. Cely druhy polocas nedostal prihravku (az na nastaveny cas, ale to byl spise zoufaly nakop. Ne prihravka) Jestli tohle neotevre Allegrimu oci tak uz nevim. Snad si toho vsimnul Agneli, ze tym hraje pro znak/logo ale proti trenerovi

Reagovat
JackDaniels.

My ten titul dosiahneme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina už těžko.

Reagovat
JackDaniels.

Tak ako ani jeden z tvojich timov

Reagovat
stas87

Dobre si ho potrolill.

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica ještě může.

Reagovat
olis

nemozem tomu uverit ze sme to zvladli, cakal som ze skor na konci zapasu zase dostaneme gol ale opak je pravdou. uplne zasluzene tri body, hraci makali na maximum od prvej do poslednej sekundy zapasu, takyto dobry vykon uz dlho nepamatam, toto presne chcem vidiet aj v LM a mozme ist daleko. stale nie je nic iste a nemame to vo svojich rukach, proste treba vyhrat zvysne zapasy a uvidime co sa stane. ja uz zhanam listky na Crotone

Forza Napoli!

Reagovat
Kincl

Jeeee Neapol x let snad nebyla ani v čtvrtfinále a hned myslí na to jak postoupí daleko a bude z toho třetí flek v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Marku...

Reagovat
ED91

Čo hovoríš na zákrok Koulibalyho na Higuaina?

Reagovat
FuckT

Chlapsky suboj, prasce treba sem-tam nejakym tym prefackanim pripravit na zabijacku, kedze predsa len, ich zivot spociva v tom, ze ich cely zivot niekto oddane krmi a potom zareze.

Druha odpoved: Suhlasim s Angl. komentatorom, ze ta situacia boola jasna. Higuain, aj ak by nahodou dokazal zohnut v kolenach nohy a este nebodaj ten bachor dostat do povodnej polohy, nedajboze vyskocit, tak aj tak by nemal sancu na loptu dosiahnut, nebol v dobrej pozicie a stal tam v tom pokutovom uzemi ako Rimska socha, ktoru postavili v Grecku.

Reagovat
ED91

Išlo mi v prvom rade o Olisovu reakciu, lebo keby sa stane takáto situácia v opačnom garde, tak tu máme komentáre o podplácaní a ďalšie sra*ky..

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
M11

Gratulace Napoli..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
olis

0 - Juventus fired no shots on target in a Serie A home match for the first time since they played at Stadium (2011/12). Stun. #JuveNapoli

Reagovat
Allianz_Arena

Podle mě to bude stát Juventus titul. Neapol poslední zápasy bez formy, mnoho lidí je už odepsalo. Jenže jim se povedlo alespoň některé zápasy urvat a udržet se ve hře do dnešního zápasu. Ten navíc (i s přispěním Juventusu) zahráli velmi dobře a takový závěr a výsledek je musí strašně povzbudit.

Juventus s velkou pravděpodobností 12 bodů neuhraje, dva těžké zápasy venku s top týmy bojujícími o LM není moc optimistické, bude to velmi zajímavé. Neapol to také nemá úplně jednoduché. Každopádně bych momentálně vsázel na titul pro Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by na konci měli stejně bodů, co rozhoduje?

Reagovat
cresposuper

Vzajomne zapasy (tie su rovnake) a potom skore.

Reagovat
blaugrana

Tak ze by Marekario predsa len zdvihol titul nad hlavu? Neviem si predstavit to sialenstvo, ake by zavladlo v Neapole.

Reagovat
olis

uz teraz tam pustaju ohnostroje a podobne

Reagovat
Pipo123

Lazio strelilo v tejto sezóne už 117 gólov, najlepší útok Serie A, je to rekord Lazia, doteraz ho držalo Erikssonove Lazio v roku 2000 (109 gólov), tak isto dvojica Immobile a Alberto lámu rekordy. Ciro v tejto sezóne 45 zápasov, 41 gólov a 12 asistencií, Alberto 45 zápasov, 12 gólov a 20 asistencií. Neskutočné čísla, to ako keby niekto hodnotí produktivitu hráčov v hokeji

Reagovat
Inter Eterno Amore

to je proste intergalaktické, čo ste dokázali s tak nízkym rozpočtom

Reagovat
Ragazzo d'oro

A kdyby Ciro nebyl psycho, tak ma 60g..

Reagovat
10

jestli uděláte Scudetto, tak Neapol dopadne jak Pompeii

Reagovat
JuventusFC1897

dufam, ze smetiari to uhraju aby ten zebrak konecne vysmahol s toho jeho pragmasrackou

Reagovat
Mrvinho

Neapol

Reagovat
Gedofrey

Udine Takže Strama na scénu?

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Mönchengladbach

Gigiho loučení je docela síla - s nároďákem nepostup na MS, v LM se nechá v nastavení vyloučit + penalta a Juve tak vypadlo, teď ještě možná nevyhrát ani titul v lize... Chybí už jen prohrát ve finále poháru na penalty.

Reagovat
snuff24

Tak hoši neapolský, najměte na příští týden někoho z camorry ať tu postarší dámu zkrátí o pár údů a trošku "motivuje" i naše chlapce když už jsme u toho.A scudetto bude vaše.

Reagovat
Votas

Chiellini už má prý problémy s kolenem a DDI hrát nebude

Reagovat
mato Kreator

som rad ze som siel spat a nemusel pozerat tak tragicky vykon Napoli zasluzene 3b

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS 0 střel na bránu a doma to jsem ještě neviděl.... za výkon Neapole, toto jsem nečekal a docela se to zamotalo

Reagovat
janinho

po 1.polcase som cakal ze v druhom budu riadne mastenice, takze trosku sklamanie

pre ligu sa nic lepsie stat nemohlo. stale to ma juve vo vlastnych rukach aj ked neverim ze dokazu v tejto forme vyhrat v rime aj na interi. to by bola nadhera keby konecne marekiaro vyhral scudetto....

ale neapol ma smerom dopredu tiez prisernu formu. najhorsie bude ak juve zakopne a neapol strati dalsie body. tie zapasy vonku proti fiorentine a sampdorii tiez nie su uplne lahke ale zubami nechtami to uz snad urvu.

snad skriniar pomoze hamsikovi uz tento vikend

Reagovat
mato Kreator

snad Juve pomoze Laziu

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze sa na tomto svete nenajde ziadny fanusik Juve ktory dokaze toto obhajit. Cudujem sa ze tych hracov na stadione neukamenovali, cakal som ze ich riadne vypiskaju. Toto je trapas ktory sa neodpusta. Nechapem ze sa AA, Elkman dokazu na toto pozerat. Snad im svitne.

Takato priserna sezona s takymto kadrom to snad necakal ani najvacsi pesimista. Plytvanie potencialu vsetkych hracov, co sa bohuzial prejavi v mercate

Nezasluzia si ziadnu podporu, v tejto sezone si Juve uz pravdepodobne nezapnem (tak ma vcera nasrali a stale to neprechadza).

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bude este zaujimavy zaver, ci uz o titul, alebo o LM

Reagovat
Pinturicchio

No ty vole, ještě že jsem zase zachrápal. Koukám na statistiky a za celý(!!!) zápas bez střely na bránu, to je nebetyčná ostuda.

Allegri prostě musí jít, sabotuje to těma svýma maglajzama, kvůli kterým nevyužívá potenciál hráčů, ti jsou z toho otrávení a tak mu na to kašlou.

Nebaví mě to, nebaví mě jakou sračku hrajeme s takovým kádrem, nebaví mě nasazení hráčů, kteří na to (možná kvůli Allegrimu) serou, ta bojovnost, kterou do týmu vrátil Conte, je pryč ... a už se nemíním utěšovat tím, že jednou za čas porazíme / vyřadíme velký tým v LM ... v lize už to navíc nefunguje ani s těmi velkými tými.

V nejdůležitější fázi sezony remizujeme se Spalem, od Beneventa dostaneme dva góly a vyhrajeme jen díky individuální kvalitě, remizujeme s Crotone.

Jediný, kdo je spokojený, je vedení, protože si od nich Allegri nechá srát na hlavu a drží hubu a krok.

S takovouhle projebeme jak titul, tak Coppu, což by na druhou stranu možná otevřelo vedení oči.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

... a gratuluju Neapoli, podle všeho super výkon.

Reagovat
Pinturicchio

... týmy, ty ostudo.

Reagovat
10

pusť si to ze záznamu...a už neusneš nikdy

Reagovat
Pinturicchio

Takový sebemrskač zase nejsem, už jen ty statistiky mě budou budit dobrého půl roku.

Reagovat
DelPiero137

presne, bol som unaveny ale potom zapase taka letargia, nechut na mna dolahla ze som nedokazal zaspat...

Reagovat
pistacik11

Raz za čas? Za posledné 4 roky 2x finále, to není raz za čas

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, že jednou za čas, každý zápas v LM není s velkým týmem, vyřadili jsme Barcu, prohráli s nima finále, vyřadili jsme Real, prohráli s nima finále, vyřadil nás Bayern.

Reagovat
stuff

otazka, ci to bude budicek, aj ked nahodou uhrajeme ten titul.

Bolo nejake vyjadrenie o striedani Paula?

Ten suhrn od 10, ako sme nahradili jednotlivych hracov, ktori posledne roky odchadzali, je mrazivy.

Toto urcite nejde na vrub Maxa. On napriek tomu si udrzal tie iste vysledky.

Na druhu stranu, podla mna, hraje(najma prejav), dokonca, pod moznosti toho kadru. A k tomu hazarduje s buducnostou juve nenasadzovanim mladych hracov.

Ja by som podakoval pekne jemu aj Beppemu. Nechcem zas dalsie leto trpnut, ci sa nevrati Morata, ci nevezmeme niekoho s buy-back, ci nevyplatime absurdnu klauzulu a koho vezmeme v zufalstve posledny den, ked nam na najdolezitejsi post vsetkych vyfuknu.

Ozeliem titul za prestavbu timu. Kostre verim, ale jej cast je na lavicke. Nechcem vidiet odist toto leto Dybalu inam ako do Barcy.

Howgh a Forza Juve!!!

Reagovat
Pinturicchio

Není chyba jen na jeho straně, hráči jsou profíci a mají to odmakat i když jim trenér nejde pod nos. Sestavy, motivace hráčů, vztahy s nima, nálada v týmu jde na Allegriho vrub. Proto bude asi nejlepší, když Allegri odejde - když udělá titul a Coppu, odejde na vrcholu dá se říct, tým dostane nový impuls. Ten cyklus s Allegrim se začíná uzavírat, už se uzavřel.

Částečně souhlasím, bavili jsme se tady o Marottově přístupu víckrát - jedna možnost je toho hráče pustit, když chce jít, druhá pak ho držet na sílu ... a když vidím, co hráči dělají, když jim "jen" nejde pod nos trenér, tak je poměrně jasné, která z těch možností je lepší, je menší zlo. Co má Marotta dělat? Držet hráče "násilím", aby přestal chodit na trénink, půl roku trucoval a Allegri neměl ani toho trucujícího hráče, ani, byť horší, náhradu? Nechci vidět co by dělali, kdyby jim někdo "zatrhl" přestup ... holt prostě z hráčů jsou buzny, primadony, které při sebemenším problému utíkají a jde jim jen o peníze. To není problém jen v Juventusu, to je problém celého fotbalu. Ty máš tendence Marottovu práci hrozně shazovat, který director je dokonalý, koho bys chtěl místo něj? Co mají říkat fanoušci AC, Interu nebo Říma? Mirabeli a Fasone utratili přes 200 mega, takový Silva a Kalinic stáli 65 milionů, jsou v podstatě na odpis (minimálně Chorvat) a tahá to tam mladý Cutrone ... Inter za, například, Dalberta, Kondogbiu, J. Maria a Gabigola utratil cca 138(!!) milionů a 3(!!) z nich už v Interu nejsou, čtvrtý skoro nehraje ... AS pravidelně prodává své nejlepší. Kádry milánských jsou i přes tyhle obří investice kvalitou o dost pozadu ve srovnání s Juventusem. Co mají říkat fanoušci těhle týmů?

Co se 10 příspěvku o nahrazování hráčů týká, tak má pravdu ... na druhou stranu, Marotta to má těžké, protože musí nahrazovat jedny z nejlepších hráčů světa, v případě Pirla jednoho z nejlepších playmakerů všech dob, u Téveze a Vidala jde o jedny z nejlepších hráčů za posledních 20 let na svých pozicích, dejme tomu.

Reagovat
stuff

Nevravim, ze nema pustat. Hrac chce ist, nech skusi ho prehovorit(Alex Sandro) a ked nie, tak nech ide, OK. Ale ma ho nahradit podobnou kvalitou. Tj, ak nieco nepredas pod cenu, tak to nahradis bez problemov rovnakou kvalitou. Nie som jadrovy fyzik, ale za mna jednoducha matematika. A teraz prideme k tomu zoznamu nahradenych hracov, ved to je zverstvo.

Za mna Beppe nie je o nic mensi problem ako Max.

Na chudaka Higuaina sa tu denne nadava, ale on fakt nemoze za to, ze Beppemu bliklo.

A lepsie fungujuce kluby napr Bayern, Tottenham, mozno arsenal? Neviem, malo sledujem. Poslednu dobu isto aj Neapol.

Fanusikom oboch Milan nezavidim, ale fakt nemajme ciele, nebyt na tom tak zle ako najhorsie fungujuce kluby galaxie.

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasím, zkusit přemluvit, jinak pustit. Ta stejná kvalita se hledá hrozně těžko v situaci, kdy ti odejde hráč jako Tévez nebo Vidal, další věc je, že i když taková kvalita je, tak všichni ví, že máš peníze a cena jde nahoru, dnešní trh je naprosto mimo a rozjebaný - vem si situaci Barcelony, odešel Neymar a přivedli Paulinha za 42, Coutinho za 160, Dembeleho za kolik, tuším taky přes 100? Má některý z těch hráčů takovou cenu, chtěli by kluby po Barceloně tolik peněz, nebýt prodeje Neymara? Koho bys zkusil získat za Vidala nebo Téveze?

AC a Inter uvádím jako opačným extrém k tvé, podle mě přehnané, Marottově kritice. Marottovi bych vyčetl, z těch hlavních chyb, že přivede hráče jen proto, že je možnost ho získat, například Higuaín nebo Pjanic, a tím do toho Allegrimu zasahuje ... respektive nekoupí ho jen proto, že může, ale Max mu to beztak jen mlčky odkýve a Marotta ho koupí, aby ukázal, že prostě může.

Reagovat
stuff

Ak sa nemylim, usiel nam Tolisso. Skusil by som toho mladeho Spaniela, co zahviezdil na 21tke, ktory kyvol realu nakoniec a sedi na lavicke. Skusit za par drobnych, ci by z lobotku nebola hviezda ako zo Skriniara. Tu sa furt zabudne na tie prve moznosti, lebo nakoniec ta tretia ako-tak zahra, ale teraz jak sa urobil ten suhrn, krasne vidiet, jak sme kazdeho hraca nahradili o urovne slabsimi.

Mimochodom, z Paulinha si robili srandu vsetci iba do prichodu. Odvtedy hra luxusne

Ja ono s Tebou s jednotlivymi hodnoteniami suhlasim, len Tebe vo vysledku vychadza, ze je to fajn a mne, ze treba toho skulaveho uja kopnut do zadku

Reagovat
Pinturicchio

(k té poslední větě)

Konkrétně Tolissa jsme se vzdali (nutno dodat, že zbytečně, protože by klidně mohl hrát i ve 4-2-3-1) ... sám víš, jak je to u nás s mladými hráči, sere mě to, ale je to tak a bude, pod Allegrim určitě.

To, že se přivede 3-4 volba, je podle mě minulost, Higuaín, Pjanic nebo třeba Benatia byly první možnosti, stejně jako třeba D. Costa, Bernardeschi nebo Sandro.

Problém je, že nemáme koncepci pořádnou, respektive jsme ji ztratili, za což může jak Allegri, tak Marotta, začíná to připomínat předchozí vedení, bezkoncepční hráče, pravá luka neví co dělá levá ... další věc je trenér, Conte má obrovský cit pro vytipování nejlepší pozice pro hráče, Allegri je v tomhle oproti němu hrozně pozadu a je to o to horší, že to kolikrát dělá "schválně".

Reagovat
stuff

na druhu stranu prave Conte s vyberom hracov mi az tak nechyba

Ajked sa trollovalo s Pelusami dobre

Reagovat
Pinturicchio

Teď by to bylo jiné, finančně jsme úplně jinde než když u nás byl Tono.

Reagovat
stuff

ta de, Peluso a Padoin by hrali cez kohokolvek

Reagovat
Pinturicchio

Pado jako legenda MUSÍ hrát každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri absolutně nereflektuje, kdo kde má a může hrát. Od té doby, co přišel Higuaín, je to koncipované do "postavme tým kolem Pipinky". Tohle mě sere nejvíc! Jen idiot může chtít po Higuaínovi, aby pomáhal při bránění. Ten chlap má být na hranici s posledním hráčem soupeře a vyvíjet tlak, nabízet se, nabíhat, hrát agilně, chytře a vytvářet prostor. Higuaín je v tomhle neschponej a svou hrou dokáža naprosto geniálně vymazat Dybalu a nasekat problémy v jakés takés "souhře" zálohy, která je jeho hrou taky poznamenaná. Pak tam lítají křídla nahoru dolů a nevědí co. Pořád dokola. Podle mnohých je Allegri skvělý stratég. Podle mě je to zatraceně špatný stratég. Dobrý stratég by se vysral na 90milionovou kotvu táhnoucí tým dolů. Buď chceme vyhrávat anebo nechat hrát Higuaína. Nevím, jestli je zrovna ideální stavět nad tým a úspěchy prosazování nadprůměrného šutéra, který vlastně nikdy nic pořádného pro žádný tým nevystřílel.

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasím, ten tvůj příspěvek vlastně rozvádí to, co píšu já - Marotta kupuje, protože může, protože má příležitost, Allegri to tam "musí" narvat (nenechá 90 milionového Higuaína na lavičce, stejně jako nenechá Zidane na lavičce Balea) a k tomu vymýšlí ty svoje nesmysly jako Barza na RB.

Reagovat
Alberto Aquilani

Koulibaly musí mať miesto srdca odpadkový kôš

Reagovat
Pinturicchio

Ty zas místo mozku vzduchoprázdno.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
10

vždyť jen čeká, kdo se chytí

Reagovat
Pinturicchio

Já vím, chtěl sem mu jenom udělat radost, bez mozku má už tak dost těžký život.

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože, vy ste tiež taká bandička, ktorá sa len tak nevidí. Povedať hento taký Nainggolan, robíte si z toho srandu vkuse, pak tu ešte príde pipo a budete sa s ním drbať po pleciach, akí ste strašne vtipný. Ale jo, bol to svätý Gigi, stelesnenie gentelmansva, loajálnosti a proste všetkých tých kladných znakov (predsa Gigi chyby nerobí a bodka), tak zapnete ten váš povestný total juve defence force, a už ste v starom známom móde.

Cheers.

Reagovat
Pinturicchio

Na zdraví i tobě, jestli už teda můžeš alkohol.

Reagovat
Alberto Aquilani

-miesto mozgu vzduchoprázdno

-... ak už môžeš alkohol

Ešte to o tom naučiť sa jesť príborom, prosím.

Reagovat
Pinturicchio

Když už o tom začínáš ... umíš teda už?

Reagovat
10

reaguje na tebe a tvůj příspěvek jen Pintu, ale ty si ten výblitek o "Juve defence force" a "bandičce" měl připravenej už dlouho, tak ho sem hodíš stejně, viď?

Reagovat
Alberto Aquilani

klasicky vo worde, v dokumente "Giuve"

Reagovat
DelPiero137

Presne na tento typ prispevkov od teba som cakal

Asi chces pocut ze Gigi s tym vyjadrenim k rozhodcovi nemal pravdu a mame to uznat. Tak mas to mat Gigiho vyrok nie je na mieste. Prehrali sme, spravili sme hrubku (nie len v tom zapase), rozhodca to odpiskal v 90+3 bodka. Nehraje sa na "patrilo by sa", "sen" atd. Sme chlapi treba sa s tym zmierit.

Druha stranka je co si o tom myslim ja. Podla mna to 11-ka nemala byt (odhliadnuc od Juve a ze sme vypadli). Neverim ze to rozhodca spravil schvalne aby pomohol Realu (toto snad nebola Juzna Korea a MS2002).

Reagovat
Pipo123

Čo ma do toho ťaháš do piči ?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Len sa kurví s inými ženami keď ho doma čaká žena s deťmi.

Reagovat
10

jak vidíš, byla to chyba

Reagovat
Pinturicchio

Kdybych se z ní blbec aspoň poučil.

Reagovat
cresposuper

To je zakazane robit si srandu z hraca, ktory absolutne neuniesol prehru a zachoval sa ako kkt?

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, když je to hráč Juve.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
stuff

Reagovat
Mr.Jindros

Nejvíc ostudný zápas od příchodu Conteho.

Reagovat
10

tuhle sezonu jich bylo docela dost...ty poslední zápasy s Crotone, Beneventem a SPALem nebyly o moc lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Za tento styl hry si to Juve opravdu moc nezaslouží. Defakto v každym zápase proti nejlepším co jsem viděl, hráli stejně. Včera už jim to nevyšlo. je to trošku mrhání potenciálem kádru. Nadruhou stranu je dobře, že ta liga má naboj do konce. Bylo vidět jak Neapol chce a jezdili po zadku. Jsem zvědavej vzhledem k losu jak to dopane, ono i Fiorentina a Atalanta co maj Partenopei hrají o poháry a nedaj to zadarmo. Jinak Lazio za tento fotbal si tu LM zaslouží. Ač preferuji AS, tak se na ně dobře dívá a pokud to nerozprodaj, byli by oživením.

Reagovat
DelPiero137

Tusim proti Laziu v domacom zapase sme mali v 90min 0 striel na branu. Zopakovat to v taktomto zapase je majstrovstvo. Tento krat nas Paulito nezachranil ale objavil sa Paulito u supera

Reagovat
smazaný uživatel

O skore vyhraje ligu Juventus

Reagovat
Pinturicchio

https://www.football-italia.net/120371/strama-rejects-udinese

Tak on si Strama bude ještě vybírat a klást podmínky.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to obdivuhodne, ze trener, ktory vlastne vsade iba failoval, tak stale ma ponuky :)

Reagovat
Pinturicchio

A ještě si je podle všeho může dovolit odmítat.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak hlavně, že dostane nabídku někde, kde ho už jednou vyhodili...

Reagovat
10

Reagovat
10

zmrd si tam určitě zase diktoval, že může přivést 35 pokémonů za přestupový okno...ve Spartě mu to podepsali

Reagovat
Pinturicchio

Ten chlap musí mít neuvěřitelné ego.

Reagovat
El Matador

Podepíše až v květnu, pro jistotu až po zápase s Beneventem

Reagovat
Pinturicchio

Nebo možná vůbec, pořád je tady možnost, že odejde Allegri, tak si třeba nechce šlapat po štěstí.

Reagovat
El Matador

Tak to by v Itálii zavládlo všeobecný nadšení

Reagovat
Pinturicchio

A na EF by to vypadalo stejně, jako když Rimmer dělal na lince pro sebevrahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Až vyrostu, tak chci bejt jako Strama.

Reagovat
Pinturicchio

Skoro stejně dobré zaměstnání jako "syn".

Reagovat
Fridgiee

VAR in Italy after 346 games:

1,736 Checks,

105 decisions changed

17 wrongfully changed

error rate:

6,05% without VAR

0,98% with VAR

decrease of fouls (–8,8%), protests (–19,3%), simulations (–43%) increase of penalties (+4,3%)

Reagovat
Pinturicchio

Paráda, těším se na něj, teď Udine tu záchranu přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty na foru

Reagovat
olis

Reagovat
Pinturicchio

To je víkend, kurva. No nic, Fantu nechám Olisovi, Scudetto zůstane Juventusu.

Reagovat
Panděvova ofina
Reagovat
Pinturicchio

Sabatini začíná připomínat Stramu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele