Serie A - souhrn 34. kola

28.04.2017, 22:42, aktualizováno 30.04.2017, 22:40
Komentáře a souhrny
Lazio ovládlo římské derby s AS, které tak nesnížilo náskok na vedoucí Juventus. Ten otočil skóre v Bergamu, vítězství si ale nakonec neodváží, protože srdnatě bojující Atalanta dokázala srovnat a potvrdila své pohárové ambice. Patrik Schick dal další branku a pomohl Sampdorii k remíze v Turíně. Neapol vyhrála na půdě Interu...

Inter Milán - SSC Neapol 0:1

30.04.2017 20:45

Góly: 43. José Callejón

Kdepak, Inter se Evropské lize raději nepřibližuje a proti Neapoli si připsal už šestý zápas v řadě bez vítězství. Pro Parthenopei má nejtěsnější výhra na San Siru velkou váhu. Jejich ztráta na druhý AS Řím a tím pádem na přímý postup do Ligy mistrů se smrskla na jediný bod. Autorem jediné branky se stal José Callejón.

Mnohem větší motivaci i chuť do utkání měli hosté. Ti už znali výsledek římského derby, který je velice mile potěšil. Parthenopei tak mohli na San Siru snížit ztrátu na pouhý jeden bod a to se nakonec podařilo. Inter se zase mohl dotáhnout na šestý AC Milán, ale Evropská liga pro něj není žádným lákadlem a podle toho dost možná zápas dopadl. Nerazzurri si za celých devadesát minut nedokázali vytvořit žádnou velkou gólovou příležitost a sérii bez vítězství natáhli už na šest utkání.

Neapol tedy byla aktivnější a její šance přicházely postupně. Na Callejónův střílený centr nedosáhl Mertens a za chvíli se stejný hráč vyhnul ofsajdové pasti a pohotově zakončil, jenže mimo. Těsně před přestávkou neodvrátil centr Nagatomo, nýbrž ho nechtěně prodloužil a Callejón obrovskou minelu nekompromisně ztrestal.

I po změně stran byli Parthenopei lepším týmem. Těsně nad pálil Insigne a jeho další pokus ze 64. minuty musel Handanovič vyrazit na rohový kop. Jak už bylo zmíněno, šance Interu nepřicházely a Neapol si výsledek bez problémů hlídala. Tři body nakonec získali Sarriho svěřenci naprosto zaslouženě, Interu nedovolili vůbec nic a na druhý AS Řím už ztrácejí jen jeden bod.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Delfino Pescara 1:0

30.04.2017 15:00

Góly: 23. João Pedro (pen.)

Pochopitelně o sestupu Pescary už se mluvilo dlouho a nikdo asi příliš nečekal, že by se věci měly ubírat jiným směrem. Delfíni se sice snaží zakončit sezonu, pokud možno, co nejdůstojněji, ale příliš se jim to nedaří.

Domácí byli o něco aktivnější. Po patnácti minutách nebezpečně hlavičkoval Borriello a Fiorillo se proletěl vzduchem, byť nakonec nemusel zasahovat. Rozhodujícím okamžikem zápasu byla střela Pedra, kterou zastavil ve vápně rukou Fornasier a sudí správně nařídil pokutový kop. Sám Joao Pedro ho bezpečně proměnil a Cagliari vedlo 1:0. Hosté se rozjížděli pomalu a až před koncem poločasu zjistili, že pokud občas zaútočí, může to být k jejich prospěchu. Caprariho dobře vychytal Rafael a to jak ve 38., tak i ve 45. minutě.

Druhý poločas nabídl zajímavých šancí méně. Borriello mohl na začátku druhého poločasu zvýšit, ale na brankáře Fiorilla si nepřišel. Na druhé straně odmítl vyrovnání Benali, který se uvnitř šestnáctky dostal k dorážce, avšak trefil jen ležícího Rafaela.

Domácí si zápas zbytečně nekomplikovali, pojistku v podobě druhého gólu se jim sice nepodařilo vstřelit, ale v závěru zápasu výsledek bez problémů hlídali.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Udinese Calcio 4:0

30.04.2017 15:00

Góly: 2. Mattia Destro, 45+1. Saphir Taïder, 59. Mattia Destro, 68. Danilo (vl.)

Konečně se Bologna ukázala v plné své kráse. Dnes odpoledne vyšlo utkání proti Udinese prakticky všem jejím hráčům a velkou pochvalu sklízí také jindy kritizovaný útočník Mattia Destro. Někdejší velký talent italského fotbalu vstřelil dvě branky, tedy 50 procent z celého účtu Felsinei.

Bologna zažila skvělý nástup do utákní. Po rohovm kopu hostí se do útoku prohnal Godfred Donsah, který po straně proběhl k vápnu, kde našel na zadní tyč zabíhajícího Mattiu Destra. Italský střelec z první propálil brankáře Orestise Karnezise a Bologna na stadionu Renato Dall'Ara vedla o jednu branku.

Hosté byli samozřejmě v šoku a chvíli jim trvalo, než se dokázali úspěšně dostat přes polovinu hřiště. O minutu později mohl krásnou branku dát Ladislav Krejčí, jenže jeho dorážka patou nebyla správně uznána. Krejčí stál v momentě nahrávky v těsném ofsajdu. Po turbulentním začátku se hra trochu uklidnila a sledovali jsme spíš poklidné zápolení o kulatý nesmysl.

Až pět minut před koncem první půle se dostaly také Zebry k něčemu zajímavějšímu. De Paul napřáhl zpoza šestnáctky a jeho tvrdou ránu musel brankář Mirante likvidovat. Na sklonku první půle opět domácímu mužstvu skvěle vyšel protiútok. Tentokrát jej táhl Ladislav Krejčí, který míč u vápna udržel i proti dvěma soupeřům. Na druhé straně našel Saphira Taïdera, který svou druhou brankou v sezoně poslal do kabin spokojenější domácí.

Udinese přes poločas prostřídali a do hry se dostali Perica s Ryderem Matosem, odpočinout si šli nevýrazní Jankto s De Paulem. Když už se zdálo, že se hostům přeci jen podaří vytvořit si větší tlak, domácí opět udeřili. Mattia Destro dostal parádní nahrávku před bránu a nejprve brankáře Karnezise prostřelil mezi nohama. Následně míč doklepl do brány těsně před atakem obránců.

A nebylo to všechno, protože Udinese dnes opravdu nepředvádělo v obraně dobré výkony. Simone Verdi dvacet minut před koncem napálil míč zpoza vápna, ten se odrazil od obránce Danila a brankář Karnezis byl proti změně směru úplně bezmocný. Mattia Destro ještě v závěru vstřelil svou třetí branku, ta ale kvůli ofsajdu neplatila.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - ACF Fiorentina 2:0

30.04.2017 15:00

Góly: 32. Alessandro Diamanti, 90. Haitam Aleesami

Palermo se vzpírá svému osudu, ale nejspíš mu to nebude nic platné. Šance už je jen v rovině teoretické, nicméně alespoň tímto výsledkem potěšilo své fanoušky, kteří se jinak z mnoha výher těšit nemohli. Fiorentině nepomohla ani drtivá převaha v držení balónu, na branky Diamantiho a Aleesamiho zkrátka nikdo z Fialek nezareagoval.

Fiorentina tak propásla možnost dostat se před Inter a ještě tlačit na šesté místo, které bude znamenat start v Evropské lize. Palermo si ziskem tří bodů maximálně pojistilo předposlední místo, jinak to větší význam nemá. Sestup do Serie B ho stěží mine. Fiorentina krom bodů ještě v závěru přišla o vyloučeného stopera Davide Astoriho.

Hosté už v počáteční fázi častěji drželi balón, ale Palermo překvapivě dobře bránilo. Kouč Bortoluzzi své svěřence dobře takticky připravil a samotní hráči jeho pokyny dobře splnili. A když ve 32. minutě Alessandro Diamanti ukázal, že z výborné kopací techniky neztratil vůbec nic a nádherným přímákem překonal Tatarusana, vedlo Palermo 1:0. Hosté chtěli co nejrychleji odpovědět a dvě dobré šance měl Josip Iličič, jenomže náhradní brankář Fulignati nic za svá záda nepropustil. Tedy přesněji řečeno propustil dorážku Chiesy, která však přišla z ofsajdu. Na druhé straně zase vstřelil další gól Néstorovski, jenomže také z ofsajdu, takže rovněž neplatil. Na sklonku prvního poločasu měli hosté dvě velké šance. Iličič z přímáku protáhl Fulignatiho a Babacar Fulignatiho nepřekonal ani zblízka.

Ve druhé půli tlak Fiorentiny polevil. Nadále sice měla častěji balón, ale to nic moc neznamenalo. Sicilané dobře bránili a tři body se jim výrazně přiblížily v závěru zápasu, kdy uviděl druhou žlutou kartu stoper Davide Astori. V 90. minutě se pak po jednom z brejků prosmýkl obranou Haitam Aleesami a přesnou střelou zvýšil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

FC Crotone - AC Milán 1:1

30.04.2017 15:00

Góly: 8. Marcello Trotta - 50. Gabriel Paletta

Remíza 1:1 je jak pro Crotone, tak i pro AC Milán málo. Domácí vehementně usilují o záchranu, ale ani po tomto kole jí nejsou blízko, byť prodloužili svojí sérii neporazitelnosti. Na druhé straně si Milán znovu komplikuje účast v Evropské lize.

Některá utkání milánského AC jsou jako přes kopírák, vzpomeňme například na zápas proti Pescaře, který měl takřka totožný scénář. Milán se velice rychle dostal do potíží, které v této sezoně prostě neumí řešit. Teprve 8. minuta, nedůraz v defenzívě a střílející Marcello Trotta propálil Donnarummu, takže Crotone vedlo 1:0. AC Milán byl následně mnohem lepším týmem, ale jak už to tak bývá, držení balónu zápasy nevyhrává. Nutno ale říci, že Crotone dobře bránilo a zejména španělské duo Suso - Deulofeu dlouho drželo na uzdě. Až před koncem poločasu dobře vypálil Suso a Cordaz měl co dělat, aby balón vyrazil nad břevno. Zakrátko předvedl Suso další průnik, tentokrát těsně netrefil branku.

Milán začal první poločas laxně a stejně vstoupil i do toho druhého. Znovu to mohl být Marcello Trotta, ovšem Donnarumma proti jeho střele předvedl neuvěřitelný zákrok a Milánské tím pádem uchránil. Byl to důležitý zákrok, neboť vzápětí AC srovnalo. Po Kuckově centru nastal ve vápně Crotone zmatek a až Gabriele Paletta dopravil balón za brankovou čáru.

Krátce po vyrovnání měl Milán obrovskou šanci strhnout vedení na svojí stranu, Deulofeu si udělal ve vápně prostor, prostrčil balón na Lapadulu, který z první trefil jen bránícího hráče. Kdyby ten nebyl ve správný čas na správném místě, dával byl Lapadula do prázdné branky.

Každopádně tlak Milána gradoval a španělské duo Suso-Deulofeu si začalo víc a víc troufat. Druhý jmenovaný v 62. minutě pálil jen do rukavic Cordaze. Postupem času už si hosté přeci jenom tolik nevěřili a jelikož remíza nevyhovovala ani jednomu z týmů, větší chuť zvrátit výsledek na svojí stranu měli asi domácí. Důležité je, že žádný další gól nepadl, takže se oba celky rozešly smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Chievo Verona 1:2

30.04.2017 15:00

Góly: 43. Goran Pandev - 60. Samuel Bastien, 70. Valter Birsa

Nejhorší formu z celé Serie A má Janov, který znovu prohrál, tentokrát doma s Chievem. V zápase, ve kterém už o nic moc nešlo, padly celkem tři branky. Domácí Grifóni těsně před přestávkou vedli zásluhou Panděva, ale Fly Donkeys ve druhém dějství brankami Bastiena a Birsy výsledek otočili. Na výsledku pak nic nezměnilo ani pozdní vyloučení hostujícího Depaoliho.

Janov sice vstoupil do zápasu lépe, jeho počáteční nápor ale ke kýžené brance nevedl. Hosté si dokonce málem vstřelili vlastní gól, každopádně stav 0:0 prozatím uhájili. Že s Janovem něco není v pořádku, se naplno potvrdilo ve 36. minutě, kdy se po faulu Cesara na Gorana Panděva kopal pokutový kop. Giovanni Simeone vzal tíhu okamžiku na své bedra a naneštěstí pro Grify selhal, když zhruba o metr vůbec netrefil branku.

Zazděná penalta pochopitelně domácí mrzela, ti však šli přesto do vedení. Dvě minuty před přestávkou přihrál pod sebe na malé vápno Laxalt a Goran Panděv pohotovou střelou rozjásal stadion Luigi Ferraris.

Janovští si užili vedení jen do 60. minuty, kdy do jejich vápna přilétl centr zprava a Samuel Bastien hlavou srovnal na 1:1. Grifové následně úplně vypadli z tempa a za dalších deset minut Chievo výsledek otočilo. Tentokrát pro změnu přilétl centr zleva a Valter Birsa rovněž hlavou strhl vedení na hostující stranu. Janov se ještě nevzdával a aktivně hrající Laxalt cpal nebezpečně balón na malé vápno, kde však nikdo z domácích nezasáhl. V nastaveném čase se ještě provinil faulem Depaoli, načež ho sudí po druhé žluté kartě vykázal, ale na konečný výsledek už to vliv nemělo.

Více informací k zápasu

Empoli FC - US Sassuolo 1:3

30.04.2017 15:00

Góly: 24. Manuel Pucciarelli (pen.) - 20. Federico Peluso, 34. Alessandro Matri, 57. Alfred Duncan

Empoli sice se Sassuolem chvíli hrálo vyrovnanou partii, ale po druhé brance naprosto odpadlo. Do konce utkání se trefil ještě veterán Alessandro Matri a poslední branku vstřelil Alfred Duncan. Rozdíl dvou branek už Empoli ani před domácím publikem smazat nedokázalo.

Na straně domácích od začátku utkání nastoupili hráči jako Mame Thiam, Rade Krunić, Manuel Pucciarelli nebo Omar El Kaddouri. Hosté oslabeni o Defrela s Pellegrinim zase vsadili na Berardiho, Matriho a mladíka Ricciho.

V sedmé minutě vyrobili domácí obrovskou hrubici, když Laurini naprosto zbytečně nahrával dozadu, jenže neviděl rozeběhnutého Berardiho. Ten si to s balonem u nohy namířil na brankáře Skorupského, který ale trpělivě počkal do poslední chvíle a jeho akci zneškodnil. A nejen to, ale ihned se postavil zpět na nohy a vyrazil nad bránu také dorážku Sensiho!

Na druhé straně musel do akce také brankář Consigli, kterého vylekala rána Thiama. V 19. minutě už se skóre měnilo. A ve prospěch hostí. Rohový kop se na zadní tyči dostal k Matrimu, jenže hlavou vrátil balon do ohně. Nehlídaný obránce Federico Peluso hrudí dostal balon do sítě a slavil.

O pouhé čtyři minuty později se dařilo také Empoli, protože Federico Ricci trefil ve vlastním vápně při pokusu bránit balon rukou a sudí Doveri pískal penaltu. K ní se postavil zkušený střelec Manuel Pucciarelli a nedal Consiglimu šanci - 1:1.

Deset minut před koncem první půle se ale Sassuolo opět ujalo vedení. A zcela zaslouženě, protože domácí Empoli přehrávalo. Domenico Berardi totiž ve vápně po rychlém kontru Neroverdi našel zkušenějšího kolegu Matriho, který bez větších potíží překonal branáře Skorupského a Sassuolo vedlo.

Druhý poločas měl podobně loudavou náladu, kterou svou střelou nevyrušil ani útočník Ricci. Podobně se s tím ale nepáral Alfred Duncan, který měl možnost vypálit. Takže vystřelil zpoza vápna a dobře udělal, protože brankář Skorupski na míč u tyče nedosáhl - 3:1.

Tím Duncan v podstatě ukončil jakékoli sny Empoli. Spolupráce mezi Krunićem a Pucciarellim ke gólu po ráně druhého jmenovaného nevedla. Ne že by se domácí nesnažili. Barba pálil mimo, Pucciarelli pak byl vychytán Consiglim. Zkušený brankář byl rozdílovým hráčem Sassuola, protože v závěru vychytal také Kruniće!

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 1:3

30.04.2017 12:30

Góly: 45. Daniele De Rossi (pen.) - 12. Keita Baldé, 50. Dušan Basta, 85. Keita Baldé

Lazio zcela rozložilo duševně nepřítomné AS a v derby Věčného města vítězí 3:1! Jasně lepší a efektivnější Lazio může slavit díky dvěma zásahům Keity Baldého a jedné trefě Dušana Basty. Vlci se zmohli jen na nesprávně odpískanou penaltu.

Bitva o Řím je vždycky hodně emotivní a atraktivní utkání. Tentokrát trochu kontrastovalo s polední siestou a klidem, na který jsou Italové zvyklí. AS bylo vedeno jako domácí celek a doufalo v mohutnou podporu vlastních fandů. Šlo mu totiž o upevnění druhého místa, na které se tlačí také Neapol. Lazio mělo také o co hrát, protože Biancocelesti touží po Lize mistrů.

Sudí Orsato vedl na hřiště dva velmi silné týmy. Na straně domácích vyslal trenér Spalletti do pole Rüdigera, Manolase, Fazia a Emersona před Szczesnym, zatímco Edina Džeka v honbě za góly podporovali Salah, Nainggolan a El Shaarawy. Lazio vedl do boje Biglia, který měl kolem sebe Milinkoviće-Saviće, Parola nebo Luliće s Bastou.

Velkou ztrátou byl nemocný útočník Ciro Immobile, který měl být v základní sestavě. Ofenzivní akce měl tedy na starosti Keita Baldé. Od prvních minut bylo jasné, že si oba soupeři nic nedarují. Kevin Strootman vyslal do vápna krásný oblouček na Edina Džeka, který si míč zpracoval a chystal se pálit, jenže do rány mu na poslední chvíli skočil obránce Dušan Basta!

AS bylo aktivnější a míč soupeři prakticky nepůjčovalo. Rüdigerův pas nikoho nenašel, ale Salahova akce už vypadala nadějněji. Egyptský reprezentant překonal ve sprinterském souboji Lukaka a vypálil na zadní tyč, kde musel zasahovat brankář Strakosha!

Možná až příliš AS spoléhalo na absenci Cira Immobileho, což nemělo dělat. De Rossi ztratil ve středu hřiště míč a Sergej Milinković-Savić našel volného Keitu. Tomu Fazio s Emersonem k překvapení mnohých vůbec nevěnovali pozornost, takže si mladý útočník Lazia zpracoval míč a krásnou ranou prostřelil překvapeného Szczesného - 1:0.

A nebylo to vše, protože Lazio dnes přehrávalo AS ve středu pole díky efektivitě. Marco Parolo nic nevymýšlel, s balonem u nohy proběhl středem pole a zastavil jej až výtečný zákrok brankáře Szczesného. Sudí Orsato se pak stal terčem mnoha pokřiků Lazia, protože nenařídil penaltu po zákroku Fazia.

Chvíli se nic dramatického nedělo, ale po další chybě v rozehrávce Vlků se přes Milinkoviće-Saviće dostal balon ke Keitovi. Ten sice u vápna podklouzl, nicméně z druhé vlny pálil Parolo. Brankář Wojciech Szczesny musel opět rychle na zem, aby ukázal, proč je v Římě jedničkou.

Když se poločas blížil ke svému konci, AS spěchalo s útokem. Nejprve jej obránce Wallace odvrátil, jenže o chvíli později se stal obětí Strootmanova pádu po nulovém kontaktu v pokutovém území. Sudí Orsato nevyslyšel oprávněné prosby hráčů Lazia a nařídil penaltu. Tu proměnil Daniele De Rossi a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Už ke konci prvé půle se do hry dostal Felipe Anderson, který nahradil zraněného Lukaka. AS si střídání nechalo až do poloviny druhé; nevýrazného El Shaarawyho vystřídal Bruno Peres. Stejně jako na začátku utkání, také nástup do druhé půle vyšel lépe Vlkům. Giallorossi útočili prostřednictvím Salaha, který proběhl přes dva soupeře. Ve vápně pak předložil míč Edinu Džekovi, který však napálil z penalty jen brankáře Strakoshu!

A stejně jako v první půli se i nyní Lazio ujalo vedení. Veškerou frustraci z obdržené branky dal Dušan Basta do rány zpoza vápna, kterou otřel o Federica Fazia! Předcházela tomu ještě akce Senada Luliće - 2:1 pro svěřence trenéra Inzaghiho!

Zatímco Lazio se hnalo do vápna soupeře stále častěji, AS postrádalo chuť i energii. Proto sáhl trenér Luciano Spalletti k dalšímu střídání. Do hry poslal argentinského dribléra Perottiho a stáhl stopera Fazia. Protože se na hře Vlků stále nic neměnilo, Spalletti dal šanci kapitánu Tottimu, který měl pomoci Edinu Džekovi v útoku.

To se ale nestalo, AS dál tápalo. Naopak Felipe Anderson mohl devět minut před koncem ještě navýšit skóre ve prospěch svého týmu, protože neúnavný bojovník Biglia ho vyslal do krásného náběhu. Jenže brankář Szczesny se překonat nenechal a míč fantasticky vyrazil!

S útokem Luliće už si ale neporadil. Než k němu totiž obránci AS doklusali, nahrál Lulić osamocenému Keitovi a ten uzavřel skóre - 3:1. Výsledek nakonec neunesl obránce Rüdiger, která Djordjevićovi udělal brutálním zákrokem z jedné nohy dvě.

Více informací k zápasu

Turín FC - UC Sampdoria 1:1

29.04.2017 20:45

Góly: 79. Juan Manuel Iturbe - 12. Patrik Schick

Turínské FC dnes nepodalo před vlastními diváky moc dobrý výkon a v sobotním zápase prohrávalo velmi brzy. Sampdoria opět mohla spoléhat na Patrika Schicka, který vstřelil svůj 11. gól v sezoně. Ani ten ale na výhru nestačil, protože v závěru se trefil Juan Manuel Iturbe.

Domácí Býci nastoupili proti Dorii velmi odhodlaní, trenér Siniša Mihajlović opět spoléhal na nový modul. V něm hráli tři ofenzivní hráči Falqué, Ljajić a Boyé, kteří podporovali vysunutého hrota Belottiho. V bráně opět nastoupil Joe Hart, který dnes soupeřil se Schickem, Quagliarellou a Fernandesem. Brankáře Puggioniho v hostující bráně chránili Bereszyński, Silvestre, Škriniar a Regini.

V první velké šanci se ocitl srbský talent Adem Ljajić, který dostal přihrávku od Iaga Falquého. Ljajić sice obehrál Slováka Škriniara, jenže brankáře Puggioniho v bráně Námořníků donutil jen a pouze k výbornému zákroku. Doria se v začátku trochu ostýchala, ale ve 12. minutě jí ofenzivní akce vyšla.

Karol Linetty protančil s balonem u nohy až k vápnu, kde obehrál dva obránce. Třetí už mu vystavil stopku, ale Linetty dokázal těsně před atakem kopnout míč vedle sebe. Tam stál Patrik Schick, který v rychlosti švihl nohou a poslal míč krásně přímo k tyči!

Turín byl v prvních momentech mnohem aktivnějším mužstvem, které často brzdily jen chyby ve finální fázi. Povedenou a rychlou kombinaci rozjel Davide Zappacosta přes Adema Ljajiće, který na malém vápně hledal nabíhajícího Iaga Falquého. Zkušený útočník však ve velké rychlosti netrefil prázdnou bránu! Dorii následně nevyšla spolupráce mezi Quagliarellou a Fernandesem, jehož samostatný náběh zlikvidoval na poslední chvíli Joe Hart.

První poločas se chýlil ke svému konci a do kabin šla spokojenější hostující strana. Mohlo to být ale úplně jinak, protože před koncem první půle vyrobil další chybu dnes roztržitý Milan Škriniar, který dělal kličku Ljajićovi. Ten dostal balon na Falquého, jenže jeho chbá střela mířila nad! Doria pokračovala v náporu ve druhé půli bez Schicka, který musel kvůli zranění střídat.

Do akce musel následně brankář Joe Hart. Linetty totiž nacentroval ze středu hřiště a Fabio Quagliarella namířil svoji hlavičku obloučkem pod břevno, kde byl Hart na poslední chvíli. O chvíli později pálil zase Lucas Boyé a jeho tvrdou ránu musel likvidovat brankář Christian Puggioni lvím skokem. Vasco Regini pak sprintoval po levé straně a nabídl míč střídajícímu Ricky Álvarezovi, jenže jeho vybídku Budimir nevyužil.

Dvacet minut před koncem měl hodně štěstí brankář Puggioni, protože po standardní situaci od Zappacosty se balon dostal až k Belottimu. Mladý ital však mířil jen do míst, kde stál brankář Dorie. Toho překonal až iturbe, který střídal v 72. minutě.

O pouhých sedm minut později totiž mladý útočník využil krásného centru za obranu od Adema Ljajiće a chyby Vasca Reginiho. Zkušený bek totiž míč nepokryl a navíc neodvrátil. Iturbe mu v rámci pravidel balon sebral a sám před brankářem Puggionim nechybil! A protože v samém závěru Belotti hlavičkoval nad, body se dělily.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Juventus FC 2:2

28.04.2017 20:45

Góly: 45. Andrea Conti, 89. Remo Freuler - 50. Leonardo Spinazzola (vl.), 83. Dani Alves

Páteční předehrávka 34. kola italské Serie A nabídla jeden ze šlágrů. Domácí Atalanta totiž bojuje o poháry a v napínavém utkání dnes na svém hřišti přivítala lídra z Turína. Juventus sice ještě šest minut před koncem vedl, jenže Atalanta se díky trefě Rema Freulera dokázala vzchopit alespoň na bod.

Juventus Turín si před utkáním udržoval dobrou náladu a pohodlný náskok na své soky. Přesto nehodlal utkání podcenit, protože dobře věděl, jak moc se Atalanta chce vytáhnout. Trenér Massimiliano Allegri proto vyslal na hřiště co možná nejsilnější sestavu, ve které nechyběli Buffon, Bonucci, Alves, Pjanić, Khedira, Cuadrado, Dybala, Mandžukić nebo hrot Higuaín.

Atalanta možná nepatří k prestižním klubům nebo výnosným značkám, ale to by se mohlo pomalu začít měnit. První krok k tomu dělá v této velmi vydařené sezoně. V jejím kádru můžeme najít mnoho zajímavých fotbalistů, z nichž většina se dostala na hřiště také dnes. Chyběl ale útočník Andrea Petagna, místo něhož hrál z pozice falešné "devítky" Gómez. Na hřišti byli i Spinazzola, Kurtić, Conti, Berisha nebo Caldara.

Paulo Dybala začal aktivně a hledal svým centrem ve vápně Higuaína. Na toho si ale tříčlenná obrana Orobici dávala velký pozor a často jej zdvojovala. Hrálo se poměrně rychle, ale bez větších šancí. Specifický náboj mělo utkání minimálně pro Giorgia Chielliniho, který dnes hrál jubilejní třísté utkání v Serii A.

Po třiceti minutách se stala nepříliš vídaná věc - legendární brankář Buffon špatně rozehrál a Remo Freuler mohl postupovat na gólmana Juve sám. Jenže Buffon si stihl napravit reputaci a skvělým vyběhnutím jeho šanci zlikvidoval.

O pár chvil později fungovala Juventusu kombinace mezi Khedirou a Cuadradem, přičemž centr prve jmenovaného skončil u Cuadrada. Jeho tvrdá rána z úhlu ale těsně minula tyč brány, kterou dnes strážil mladý brankář Berisha. Pár minut před koncem první půle Conti utekl po pravé straně a přízemním centrem hledal ve vápně Gómeze, který však zpracoval prachbídně.

To Atalantě zásadně nevadilo, neb se ihned poté dostala do překvapivého vedení! Záložník Jasmin Kurtić sice ještě ve velké šanci díky zákroku Giorgia Chielliniho neuspěl, ale akce Orobici pokračovala. Míč se dostal k Alejandru Gómezovi, který počkal a krásným centrem na zadní tyč našel nabíhajícího obránce Andreu Contiho - 1:0 pro domácí.

Do druhé půle však vešli lépe hosté. Nejprve Remo Freuler fauloval Paula Dybalu a Miralem Pjanić se postavil k exekuci volného přímého kopu. Před dotírajícím obráncem Bonuccim se pokoušel míč odvrátit Leonardo Spinazzola, jenže mladý univerzál si napálil balon do vlastní sítě!

Juventus sahal krátce poté po kompletním otočení utkání, jenže Dybalovu střelu vychytal brankář Berisha na jedničku! Chvíli po něm pálil Alejandro Gómez, který dnes působil hodně osamoceným dojmem a bez tradičního parťáka Petagny nebyl tak často vidět. Jeho štiplavou střelu ale brankář Buffon musel vyrážet! Higuaín pak poslal velmi dobrou přihrávku na Khediru, jehož ale výtečným skokem vychytal Berisha!

Obdobný duel se opakoval také pár minut poté a se stejným výsledkem. Khedirovo zakončení opět likvidoval dnes bezvadný Etrit Berisha. Atalantě docházely síly a brzy se to po menší nervozitě projevilo také na skóre. Na začátku byl opět velmi produktivní inženýr Pjanić, který narýsoval nádherný a přesný pas na Daniho Alvese. Brazilská hvězda pak rybičkou poslala balon do sítě - 2:1.

Jenže ani tato situace neznamenala pro Juventus kýžené tři body. Nejprve Buffon vyrážel se vší silou pokus Gómeze a v samém závěru, když už se Juventus viděl v šatnách, domácí udeřili. Mohlo za to laxní bránění Juventusu, protože mezi stopery vznikl zmatek. Toho využil Remo Freuler, který poprvé ještě Buffona nepřekonal, ale ve skluzu už dokázal míč do brány dotlačit!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC34273470:2284
2.AS Řím34243775:3175
3.SSC Neapol34228478:3574
4.SS Lazio34207763:3967
5.Atalanta Bergamo34197858:3964
6.AC Milán34178951:3859
7.Inter Milán341751263:4356
8.ACF Fiorentina341510955:4755
9.Turín FC341213964:5549
10.UC Sampdoria3412101242:4246
11.Udinese Calcio341271543:4843
12.Chievo Verona341251738:5341
13.Cagliari Calcio341251747:6441
14.US Sassuolo341161745:5339
15.Bologna FC341081635:4938
16.Janov CFC34791833:5930
17.Empoli FC34781923:5429
18.FC Crotone34672129:5425
19.Città di Palermo34472329:7319
20.Delfino Pescara34282432:7514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (257)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
One-Real

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDE3NTE4NzIwOTAwMDrxyWHQ3iG7b7mhKYo%3D&kind=MAIN

Tak dík, po tom góle Šurala a Alvése by si člověk říkal, že už to štěstí vydrží.

Reagovat
blaugrana

Si mal celý deň betónovať a potom by si vyhral Jeden v NIKÉ betónoval celý deň a ani sa nerozumel tipovani ua vyhral 300 000 €.

Reagovat
GEGE

Tesnota no...Juve jsem chtel zas napalit taky ale pak jsem si to diky bohu rozmyslel...Ta forma Bergama me odradila...

Reagovat
Pato44

Mel jsem uplne stejnej tiket, smejdi

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta

Reagovat
pistacik11
Reagovat
olis

uz len to ze do toho clanku najebali ze Schick ma vykupku 41 pricom ma 25 svedci o vsetkom... potom som si pozrel ze zdroj ma byt akoze Tuttosport a uz bolo vsetko jasne

Reagovat
pistacik11

Všetko sú špekulácie, kým není potvrdený prestup, ale nevidím prečo by to nemohla byť pravda, keď potenciál tý dvaja na to majú ;)

Reagovat
olis

samozrejme ze sa ten prestup moze zrealizovat, avsak uz len to ze tam maju zakladne udaje uplne mimo tak to o niecom svedci...

a samozrejme nebudem skryvat ze sa chytam vsetkeho coho sa da kedze by som oboch hracov videl rad v Neapole....

Reagovat
Juan Román Riquelme

Obom by im neuskodil este rok v Sampe...

Reagovat
olis

s tym uplne suhlasim tak len vieme ako to chodi, dnes odohra nejaky hrac dobre jednu sezonu a uz okolo neho kruzi aspon 5 klubov

Reagovat
Juan Román Riquelme

V Napoli by Patrik urcite nehral tolko, kolko moze v Sampe. A ten Skriniar v Napoli, to by zalezalo od odchodu Koulibalyho a snad konecne odchodu Raula Albiola

Reagovat
10

GdS: "Mani di Toloi, un errore colossale"

Reagovat
smazaný uživatel

Alves vypadá jako silná "fetka", sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Pri marnosti Milánov by to 5. miesto mohlo byť. Len som zvedavý na ten letný výpredaj...

Reagovat
10
Reagovat
M11

taky jsem si na to hned vzpomnel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Nihilister

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Na prvni pohled se mi to zdalo stejny!

Reagovat
papanegra

Patrik Jaké má zranění ?

Reagovat
Manau

kotník, 3 týdny out

Reagovat
smazaný uživatel

rameno, ale jak moc je to vazny netusim..

Reagovat
Snatus

tak kotník nebo rameno?

Reagovat
cetto

Co na tom sejde? Obojí je na noze..

Reagovat
Snatus

Reagovat
Azazelo RD

A nohy máš na chodníku a za sebou lékařskou fakultu...

Reagovat
Nihilister

-3/14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Rameno

Reagovat
smazaný uživatel

kotnik

Reagovat
smazaný uživatel

hlava ramena kolena palce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

třísla pod kolenem

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze patrik v lete kejvne interu. ma sparte co vracet.

Reagovat
cetto

Jen to né...Inter ukazuje, jak "dává" šanci mladým hráčům. Jestli někam, tak Juventus (ten ho aspon nechá 2 roky ještě někde hostovat a pak ho kdyžtak prodá, jestli na to nebude mít), a nebo Spurs, kteří umí pracovat s mladými hráči a mají v útoku jen Kanea

Reagovat
papanegra

V Juventuru by se o něj postaral Nedvěd, to by byla asi nejlepší štace.. Ale nejradši bych ho viděl v tý anglii, i když nevím, jestli je to pravé pro něj..

Reagovat
deiw

vidím to úplně stejně. Do Spurs by mi seděl dobře, jen těžko říct, jak by mu sedla už po roce jiná země. Takže Juve je asi nerozumnější volba.

Reagovat
smazaný uživatel

By to byl největší blbost

Anglická liga

Musí poděkovat ten trenér ze takhle s nim pracoval

V Anglie nebo v Německo by skončil špatně

Možná za 10 let

Nechámeho v italie

Reagovat
Venny

Ty jsi cizinec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Sem Ital

Reagovat
Venny

Tak to pěkná čeština

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Schick ale slape

Reagovat
smazaný uživatel

Schicky jede bomby. Moc mu to přeju a všem našim klukům. Kurňa, když taková Belgie, Švýcarsko nebo Polsko můžou mít skvělé fotbalisty a vlastní ligu nic moc, tak proč ne my. Věřím, že si vybere správně pro přestup.

Reagovat
berger321

Tak rozhodně Belgie má lepší ligu než my a její kluby mají nastavenou správnou politiku a z Anderlechtu posílají do světa jeden talent za druhým. Nicméně, 2 kluby ve čtvrtfinále EL a jeden v osmifinále jsou toho jasným důkazem. Toho se u nás myslím ani nedožiju. Co se týče Švýcarska, tak Basilej je jinde oproti naší špičce a YB Bern je třeba srovnatelné. Hlavně jsou tam prachy, půjdou tam lepší hráči a domácí mají větší šanci se zlepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím ve všem. Ale přesto ty ligy nejsou žádný zázrak na jednu stranu. S tím, co máme, děláme poměrně "hlasitý rámus". Dokážou v LM či EL udělat větší ostudu, jak naše kluby. Je potřeba, aby se naši fotbalisté vrátili po závěru kariéry k nám a ukázali, jak se dá přiblížit k velkému fotbalu. A to ne zbytečným tatláním toho, jak jsou Messi a Ronaldo úžasní, ale ukázat a přičinit se k tomu, aby Sparta a její mládež taky byla úžasná. Nevím, co Šmicer po závěru kariéry dělá. Tlachání ve studiích mu asi přividělává na fotbalový důchod a nějakou tu luxusní dovolenou navíc. Ale hráč jeho kalibru by mohl našemu fotbalu pomáhat víc. A další borci. Ale chápu. Ať si každý zvolí cestu, jaká je mu příjemná. Schicky je příklad, že nám další Rosové a Poboráci rostou.

Reagovat
dontcallmeandre

Málokterý hráč má takový rozhled, aby pochopil všechno, co je na západě jinak. Případnou trenerskou licenci navíc studuje v Česku. Spíš by to chtělo nějakou trenérskou konfrontaci. Aby bývalí hráči začali s trénováním v cizině a pak ty trendy přinesli sem. Čekal jsem to od Davida Jarolíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to i o penězích a sponzorech. A ti naší lize chybí. Ale Vrba ukázal, že tu jsou úžasní trenéři, a že s tím málem, co máme, dokážeme nadělat poměrně velké věci. Jako za český fotbal jsem hrozně moc rád. Za to, jak se teď daří Schickymu a Janktovi...za úspěchy Sparty v EL...Jarolím s repre taky hraje skvěle. Věřím, že se nám blýská na lepší časy.

Reagovat
Hunt

Nejdřív si něco zjisti, než vypustíš takovou kravinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, zrovna takovej Bern nesaha nasim tymum co se tyce poharu ani po kotniky. Nevim proc mate furt tendenci zesmesnovat cesky tymy. A penize? Vzdyt ty sou vetsi vsude oproti nasi lize. A Belgie byla doted taky trapna. To ze se nekomu povede jeden/dva roky nic neznamena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
berger321

To mi rozepiš, v posledním měření s nimi Sparta vypadla. Kterým našim týmům? Té Plzni co poslední 3 roky dělá ostudu? YB Bern je určitě srovnatelný s naši spičkou. Co se týče Belgie, tak vždy to bude atraktivnější destinací než naše liga. Odtud je větší šance jít do Evropy. Řekl bych, že je víc na očích. Naše liga je bezesporu na možnosti výborná. Já to jen konstatuju, nechci se dohadovat

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
didosh

Doufám že ne s Vankem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív jsem si myslel, že je Schick hodně přeceňovaný, ale on se fakt prosazuje dlouhodobě Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Serte na Schicka, Iturbe dal góla

Reagovat
smazaný uživatel

In buyout we trust.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Senators

Reagovat
Airus

doufám ve sweep

Reagovat
Eldarion

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze Spalletti dodrzi slovo a po sezone odide

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Emmett Brown

Po tom žabožrútovi to pekne rozhýbal a hlavne minulá jar ma bavila, ale už mu došla šťava ako sa hovorí. Očakávam španielsku enklávu, ešte neviem, či je to dobré, alebo nie.

Reagovat
Maritazzi

Jemu strašně narostlo ego, tohle není vůbec sympatickej Spal, jak jsme ho znali.. nereaguje na průběh zápasu, řešení je poslat tam co nejvíc hráčů do útoku.. ono už to loňský jaro je dost zkreslený tim, kolik bodů nám vyčaroval France..

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem taky pro. Sice se vracíme znovu na začátek, ale ten kádr i tak musí o druhé místo hrát. S Monchim se půjde od nuly.

jak říká Mari, Francek vystřílel poslední zápasy a ten bodový průměr na zápas byl skvělý, ale to, co v prvním angažmá Luciano předváděl v poslední sezoně, a konci předchozí, máme ani ne po roce.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je skvělý, toho bych v AC viděl rád, snad nám ho Lotirchio pustí

Reagovat
Eldarion

Tiež sa mi páči a za Deulofea by bol idéal príde mi ešte lepší ako on za tých pár zápasov čo som ho videl. Lazio ma pekne postavený tím v rámci možnosti. Škoda, že to pravdepodobne popredávajú v lete

Reagovat
El-Pistolero-68

Nemyslím si, že by v Laziu měl v létě přijít nějaký výprodej.

Reagovat
Pipo123

Jedine kto odíde je asi De Vrij a Keita, zvyšok zostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Keita má smlouvu už jen na rok ne ?

Reagovat
Pipo123

jj to isté aj De Vrij, ak sa nedohodnú tak ich v lete predajú.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo dost dobré, jaká by asi byla cena za oba ?

Reagovat
Pipo123

U oboch sa spomína sumu okolo 25. AC vraj dohodlo prestup De Vrij za 25 mega, ale tak či to je pravda sa uvidí asi až v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper s ročním kontraktem za 25 mega je moc, to není ofenzivní hráč

Reagovat
Pipo123

Má 25, je o neho záujem v PL, zažíva dobrú sezónu až na občasné zranenia, pri dnešných cenách je to v pohode, navyše sa nedá čakať žeby Lotito posilnil konkurenciu za pár miliónov

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si dal kejtu pekne z udirny..

Reagovat
Pinturicchio

Pěkný zápas, bavil jsem se.

Lazio hezky, dobrý výkon, AS bez šancí prakticky.

U AS jsem si pomalu celý zápas říkal, že už ten boj o titul vzdali, hrozně bezkrevné, nemastné, neslané.

Grazie, Lazio

Reagovat
10

+9

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových zápasů bez šťávy jsem už viděl letos několik. Tým na to nemá v hlavách.

Reagovat
Pinturicchio

Je to tak. Ty řeči o vítězné mentalitě se můžou zdát jako klišé, ale jsou pravdivé - ten tým si musí zvyknout na vyhrávání trofejí, aby do sebe tu mentalitu dostal, jenže to se bez vyhrávání trofejí dělá těžko. Začarovaný kruh.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsme ty trofeje nevyhrávali, a kromě Fazia a Daniho není v týmu nikdo, kdo by někdy něco vyhrál. Počínaje Wojtou z nejvíc směšného klubu v Evropě, přes mladé beky pro které je AS prvním větším týmem, Kevin nic velkého nevyhrál, i když je ten typ, Edina ani nepočítám, ten může mít jakou mentalitu chce, je egoista a spalovač.

Reagovat
Pinturicchio

Právě, no. Já dneska koukal na sestavu, která vám hrávala pod Cappem a to je šampión vedle šampióna. Tobě asi netřeba připomínat, ale

https://en.wikipedia.org/wiki/2000%E2%80%9301_A.S._Roma_season

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, hlavně to 3-4-3 bylo nadupané jak sviňa.

Reagovat
Pinturicchio

Tenkrát jsem ještě doma neměl ani internet , budu ti věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Stahoval jsem staré zápasy o pár let později.

Reagovat
DelPiero137

Average home league attendance 64,271

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

Monchi po dnešku rozviaže kontrakt

Reagovat
Pipo123

Snad nám po sezóne pošle Juve nejakého hráča, najlepšie Rincona

Reagovat
GEGE

S.Inzaghi klobouček...Brácha ho převálcoval jako hráč on ho zas jako kouč...zatím...

Reagovat
10

jo, zatím...čekám, že Pippova velká chvíle přijde

Reagovat
GEGE

Venezia za pár let v Serii A

Reagovat
10

s tím počítám, ten "projekt" vypadá hodně nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o něm něco bližšího ?

Reagovat
Pipo123

Jeho obrovská výhoda sú tie 4 roky u Primavery, pozná hráčov, nebojí sa im dať šancu, Strakosha, Crecco, Lombardi, Murgia atd. Navyše vyšli aj prestupy, po minulej sezóne bola kritika na Tareho a jeho podpisy ala Hoedt, Milinkovič či Patric a všetci traja sa túto sezónu začali vyplácať, navyše tá obmena obrany v Wallaca a Bastos vyšla tiež na výbornú. V lete je potrebné aby nezaspali a získali slušné posily na lavičku, já v ňom vidím Simeoneho, podobná dôsledná príprava na zápasy, navyše to hecovanie hráčov a fanúšikov počas celého zápasu, pre Alberta je to retard.

Reagovat
Alberto Aquilani

jaj bože

a tieto naučené slohy o mladých hráčoch, čo píšeš týždeň čo týždeň... bež si vyhoniť a oddýchni si... nový Simeone

Reagovat
Pipo123

Pre Lazio ty vole, tá podoba v tom ako hecuje všetkých 90 minút, já si idem oddýchnuť, idem si užiť že šupáci využili nabitý program AS a len vďaka tomu vyhrali

Reagovat
Alberto Aquilani

vyhrali ste, lebo aj keby sa dostanete do finále LM (čo je akože samozrejme blbosť ale tak) bol by toto pre vás zápas sezóny. A AS je hrozné, to len tak na dodatok, nie že by ste vy boli nejakí dobrí a ani ten psychiater na lavičke nie je žiadny fenomeno. Na lavici to prežýva aj Laco Molnár, neangažujete ho? Dokonca by tiež pár mladíkov vytiahol.

Reagovat
Pipo123

Super, ešte že má AS takú mentalitu a na zápasy sa často vyprdne, ďakujeme za darované 3 body a darované finále pohára

Reagovat
Pipo123

Jasne že by finále LM bol pre nás zápas sezóny, to asi pre každého nie?

Reagovat
10

pro Lazio je to zápas sezony, zatímco AS hraje jen o Scudetto (podle tabulky), to je pod úroveň se nějak snažit

Reagovat
Pipo123

Vieš čo, ale takýto názor má kopec fans AS, dokážu zhodiť vlastných hráčov, lebo sa nesnažili a zápas odchodili a zároveň kritizovať Lazio lebo išli do toho na plno a pojali to ako zápas sezóny Dosť zvláštna forma kritiky a hodnotenia zápasu

Reagovat
10

psát takovýhle sračky po dnešním výkonu a vypadnutí z Coppy, to už chce hodně hroší kůži...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Pipo123

Chcel som dať palec, ale nemôžem, nechcem aby si Alberto myslel že ti leziem do zadku, prepáč

Reagovat
Alberto Aquilani

jáááj božeee, moralista dorazil, Vitaj

Reagovat
stas87

prežýva

Reagovat
Alberto Aquilani

videl si ho pri tom? ide tvrdo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ludia co sa divali, kolko ludi bolo cca na derby? Boli aj ultras?

Reagovat
smazaný uživatel

po remize juve mohla byt ta liga este trocha zaujimavejsia lenze samozrejme naco tak as rim musi prehrat s laziom a strachovat sa o druhe miesto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Po dnešku nech ide Perin a podobné hovná do riti, Strakosha musí byť od novej sezóny jasná jednotka

Reagovat
didosh

Proč máji ultras v Crotone obráceně flagu?

Reagovat
El Matador

Ja sem si toho vsiml aj v Janove, kdyz tam hralo Lazio. Domaci meli taky obraceny trqnsparenty a tak.

Reagovat
Furia Ceca

To tuším znamená, že prohráli předzápasovou bitku.

Reagovat
didosh

Jj je to možné ale dělá se to i kvůli třeba vedení,nebo určitý nesouhlas s něčím...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze pristi kolo Juventus titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon Lazia

Moc se mě od nich ale líbilo víc věcí dneska.

Jasný faul na Lukaka, bez řečí k sudímu. Nikdo se nevztekal, nikdo neházel rukama.

Jasný simulace už tak "sympatického" Strootmana, jasně vztekali se a zcela oprávněně ale když se na to člověk díval tak víceméně "jen" Biglia a ostatní nevytvářeli tlak.

A druhý poločas? ikdyž vás zaříznou tak není konec.

Jen tak dál Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka to zakončil s parádou.

Reagovat
smazaný uživatel

tradicne, ked uz dostal zltu tak to bola iba otazka casu kedy dostane dalsiu

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase bida...

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina

Reagovat
Pipo123

Chiesa, Saponara, Ilicic, Valero, tak kreatívna záloha a Sousa sa zmôže na to že idú počas celého zápasu hrať na čo najvyššie držanie lopty, tak nezáživná a nudná hra

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Lazio dnes jednoznačne lepšie :(.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Kucka dnes okrem asistencie nič. Minule kolo bolo ešte horšie. Je čas ho nechať ho sedieť a nech maximálne iba naskakuje do zápasu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Vlastne on si už nezahrá, dostal červenú :D

Reagovat
didosh

Jak nemám rád Lazio tak ten Keita je výborný jen mě přijde takový hubatejsi,nemá nějaké mimo fotbalové výstřelky?Neví někdo?

Reagovat
lucius6

Na začátku sezony to vypadalo, že už nebud ehrát, protože odmítl trénovat nebo tak něco, aby si vnyutil přestup, takže jeho displína asi nebude úplně 100%.

Reagovat
Mrvinho

Venku formička. Pescara, Inter, Crotone - týmy od kterých se nevozí body snadno a my máme hned 3. #neporazitelni

Ještě že jsem si tím nenechal zkazit takový pěkný den

Reagovat
smazaný uživatel

AS, AC a Viola to je uroven

Reagovat
Emmett Brown

Vyrovnaná liga

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnana podel dna

Reagovat
Milan.B

0 bodov

Reagovat
olis

tak to boli riadne nervy az do konca, tolko zle vyriesenych brejkov a nedotiahnutych akcii, no hroza, este ked zadrel komentator ze sme vonku porazili oba milanske kluby naposledny nejak pred 80 rokmi tak som neveril ze to dame ale je to tam

blizime sa do finisu, obavam sa ze asi nezvladneme vsetky ostavajuce zapasy, ved tuto sezonu sme nedokazali vyhrat 4 resp. s Interom 5 zapasov po sebe ani raz kazdopadne treba bojovat az do konca, Rim asi strati este tiez

Forza Napoli!

Reagovat
castelL

Je až úsmevné a zároveň smutné pri pohľade na niektoré posledné straty bodov, kde by Neapol mohla byť.. na 1. mieste.

Reagovat
olis

veru, najviac mrzia asi ta posledna remiza proti Sassuolu a taktiez proti Palermu

Reagovat
brenk

hej hej, len 10 bodov strata

Reagovat
stas87

Nemam vo zvyku nejako viac kritizovat tim, ktory vidim 3x do roka, ale...To nevyzeralo ako ze hra treti tim proti siedmemu, ale treti proti osemnastemu. Tak oni prehravaju o gol, chyba dvadsat minut do konca a rychlejsi pohyb urobi akurat utocnik ked napada a zvysok timu ho v tom necha osamoteneho. A naopak, ked uz Inter stratil loptu na utocnej polovici, tak bezalo sedem hracov spät a dopredu s loptou isli len traja neapolcania, chvilku podrzali loptu na polke Interu a potom sa ti traja v klude vratili spät a zrazu utocili styria interisti proti siedmim hracom Neapole pripravenych v bloku. Bavil som sa tym velmi, pretoze takto hlupo na oboch koncoch ihriska hra v Nemecku asi len Hamburg.

A uprimne uz vobec nechapem hracov, ktori by do tohto chaosu a bordelu chceli ist a pokazit si meno. Pokial su ti hraci normalni, tak tam nikto fakt nepojde bez ohladu na peniaze co Inter ma a co ponuka. Peniaze nie su vsetko a v Interi asi vyberaju hracov podla videi na YT. To by asi odpovedalo tomu, preco za nich stale nastupuje kamikadze.

Reagovat
The Krupy

Skauting Interu je povestný, Moggi potvrdí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alberto Aquilani

PSG asi nedá titul, tí vylejú Emeryho.

Arsene skončí v Arsenale

Spalletti skončí v Ríme

Emery - Rím

Arsene - PSG

Spalletti - jebe pes kam pôjde

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co nám dá Emery, jediná jeho výhoda je chemie s Monchim.

Ve finále ale z celého AS skončím na chemii já.

Reagovat
Alberto Aquilani

Chémia s Monchim a je známy. Už len kvôli nemu by k nám mohlo prísť pár hráčov. Je energický, vyhral 3X či koľko európsku ligu a ja čo som ho videl, nebojí sa s tou zostavou občas experimentovať, pretočiť ju.

Reagovat
10

nevím, jestli bych tu EL přeceňoval, když pak vidíš, jak ta stejná Sevilla hrála v LM...mnohem víc bych asi řešil jak nezvládal ligu a těch 0 výher venku v poslední sezoně, jak to prosral s Barcelonou atd.

Reagovat
olis

presne taky pocit mam z Emeryho, vie EL, obcas nejaky velky zapas a inak to vobec nezvlada, v lige so Sevillou nic moc umiestnenia, ok bola tam velka konkurencia ale aj tak sa podla mna dalo uhrat viac, teraz asi nezvladne ligu ani z PSG, tam sa uz neda vyhovarat ze ostatny maju kvalitnejsich hracov a podobne, no a ceresnickou na torte je ten nezvladnuty zapas s Barcou, ale ked sa chce Rim sustredit na vyhru v EL tak by to mohol byt dobry trener, inak by som na ich mieste bral Prandelliho...

Reagovat
Pipo123

Emerymu nikdy nič iné nezostávalo, len sa sústrediť na EL, keď už po 25 kole nemal šancu v lige skončiť vysoko, tak to aj potom vyzeralo že šetril hráčov v lige a do EL dával to najlepšie, hlavne hrali hnus futbal, na to sa nedalo pozerať, taký Sampaoli podvihol Sevillu podstatne vyššie a zvládal hrať na dvoch frontoch a zároveň hrali lepší futbal, Emery je len taká bublina vďaka výhram v EL a AS má určite vyššie ciele.

Reagovat
Alberto Aquilani

s PSG nevyhral prvý rok ligu ani Ancelotti

Reagovat
olis

ked ti to staci ako istota tak super

Reagovat
Pinturicchio

Mně by se v AS líbil Di Francesco. Je to Říman, zná to specifické prostředí, v Sassu si vede dobře, Monchi by mu z tama mohl přivést některé hráče (Pelle, Defrel), současný kádr AS je pro něj taky jako stvořený. Jenže to vypadá, že si ho nechají vyfouknout Violou.

Reagovat
10

taky si myslím, že to je pro AS ideální varianta. Není to alibista, kádr by mu seděl. Giampaolo by se tam hodil taky, podle mě by krok výš zvládnul.

Všechno se to ale odvijí od cesty, kterou se chce AS vydat. Pokud chtějí zkoušet sbírat a oživovat vyhaslý hráče, tak ať vezmou Emeryho a třeba jim vyhraje tu EL. Pokud chtějí trošku změnit směr a zapracovat víc domácích hráčů s šancí na dlouhodobější úspěchy, vzal bych Di Francesca.

Reagovat
Pinturicchio

Přijde mi, že AS už několik let přešlapuje na místě a žije z minulosti (Zeman, Spall) nebo zkouší něco, co fungovalo jinde (Garcia, Enrique, teď možná Emery) ... místo toho, aby se vrátili k tomu, co opravdu fungovalo a vyhrálo jim poslední titul - kvalitní italský trenér (Capello x EDF), jádro z italských hráčů doplněné o kvalitní hráče ze zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Giampaolo je rozhodně zajímavý trenér.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Viola je prej kousek od Pioliho, do Interu by zas mohl Spal.. Pak by dával DiFra smysl, mně by se taky líbil. Otázkou je fakt na kolik mu budě věřit monchi/Baldini/whoever do toho zas bude kecat.

Reagovat
Pinturicchio

Jo? Já dneska četl, že Číňani chtějí Piolimu nabídnout trénovaní toho sesterského klubu Interu v Číně. Ale Viole by dal přednost, si myslím.

Di Francesco si ty hráče umí vytipovat, kdyby se Monchi soustředil čistě jen na získání posil a nějak mu do toho nekecal, tak by to mohlo fungovat (něco jako když přišel Conte do Juve).

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Di Fra se s tím nesere, nenechá se sebou vyjebat. Mohlb to být on, kdo udělá pořádek v klubu, svým slovem a přímočarostí.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Di Fra má v Sassuolu volnost a nejsou na něj kladena očekávání. Ale na příkladech Montelly, Conteho a jiných jsme viděli, že to šlo. Navíc Eusebio zná klub, město i veřejný tlak.

Taky bych ho ale chtěl, ale musí být jisté, že zůstane déle. V Sassuolu, postaveném na hostovačkách, se asi nikam neposune, i když majitel má určitě ambice.

Reagovat
Pinturicchio

Určitě, chtělo by to konečně položit základy něčeho dlouhodobějšího. Ono, s trenéry je to jako s hráči, buď na to má nebo ne a u EDF není moc co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Palotta je obchodník s deštěm, dlouhodobě můžeme jedině opanovat čelo tabulky přetržených vazů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Přijde mi to jako nesmysl, to už je snad lepší, aby zůstal Spal. Těch trenérů pro nás vhodných celkově moc neni, vždyť co se píše? Sarri (toho jedinýho bych brl, ale nedává smysl, aby odcházel z Neapole), Mancini, Gasp (ten to odmítl), Emery, Marcelino.. Z toho se fakt vybrat nedá. Nehledě na to, že máme spoustu problémů v týmu, který se teď začínaj projevovat. Pokud neskončíme druhý, tak bych se nedivil, kdyby odešli dvě opory.. Tohle bude těžký léto, Monchi má před sebou šílenou výzvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, osobně druhý flek vůbec neberu zatím, je to je to hrozně daleko, vzhledem k formě.

Pokud je to Spalovi jedno, hráčům by nemělo být.

Chci Itala.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger řekl, že jakmile skončí v Arsenalu, tak půjde do důchodu.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak tam pojde Mancini alebo tak

Reagovat
andycek1

Mňa by skôr zaujímalo keby prišiel do AS Marcelino tento tréner hral dosť dobrý futbal s VIllarealom

Reagovat
Alberto Aquilani

neznám, len som o nom počul. Ale touto cestou by som sa vydal. Ten team má na to, aby hral "totálny futbal", proste aby jazdil po zadku. Máme tam záložníkov, ktorý to vzadu odčistia, dokázali by to odjazdiť, a aj vpredu sú hráči, ktorí by mohli /alebo niekym doplniť, aby to bolo aj kreatívne.

Teraz sa len spoliehame na to, že to znova nejak Radja-Kevin dotlačia. Prvý menovaný by bol prospešnejší vzadu a druhý na lavičke.

Reagovat
Pipo123

Marcelino hraje celu karieru to svoje 4-4-2 kedy na kraje zalohy daval strednych zaloznikov, ten futbal vyzeral dost hnusne, ale tak nedostavali goly. Inak Emery mi nepride take terno, hlavne ta jeho neschopnost predvadzat dobre vysledky vonku.

Reagovat
olis

Reagovat
Hristo Stoichkov

Marcelino hrál krásný fotbal, ten hnus plný středních záložníků dorazil až s Escribou, což je klasický trenér do bojů o záchranu.

Reagovat
Pipo123

Môže byť, videl som ich ako bol na krídle Soriano a Dos Santos a tá hra bola pomalá bez nápadu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Loni tam točil Denise Suáreze, dos Santose a Castilleja a byla to paráda, rychlé akce na minimum doteků, pressink, pevná obrana. Gólů teda už tehdy nedávali moc (na počet šancí), ale to bylo spíš o nekvalitě zakončení. Letos je to strašný zklamání, protože kádr mají minimálně srovnatelný. A třeba Sansoneho či R. Soriana ani neumí využít.

Reagovat
andycek1

Reagovat
Alberto Aquilani

a aj vzadu tá kvalita je dosť veľká

Reagovat
Visca el barca

PSG asi bez titulu. To se jim tam na to Verratti už vyprdne ne? Juventini, co myslíte půjde do Barcy či k vám?

Reagovat
Pinturicchio

Pokud se Verratti rozhodne odejít, vidím to spíš na Barcu, s Juve se PSG, kvůli Comanovi, moc bavit nebude.

Reagovat
Visca el barca

A co se mezi váma tenkrát stalo?

Reagovat
Pinturicchio

To samé, co pak Coman x Juventus. Coman nebyl spokojený s herním vytížením, tak s PSG nepodepsal profesionální smlouvu a za nějaké výchovné přestoupil do Turína.

Reagovat
Visca el barca

A myslíš, že vás až tak nemají rádi? No jsem zvědavej, nás by pozvednul o level vejš, ale zas je to ital. A doma pořádně nehrál

Reagovat
Pinturicchio

A odmalička fandí Juve.

Těžko říct, šejkovi do hlavy nevidím , ale často se o tom píše (což může být jen logická úvaha těch novinářů, svádělo by to k tomu, ale pravda to být nemusí).

Reagovat
smazaný uživatel

Fandil Juve, ale rekl bych, ze to tezce nesl, kdyz ho Marotta mohl z Pescary vykoupit za nejakych 10-11 mega a uplne nepochopitelne to neudelal, Veratti je urazenej. V jednom rozhovoru asi pred rokem dokonce rekl, ze prestup do Juventusu by pro neho byl krok zpet

Reagovat
Pinturicchio

To je všechno možné. Rok je dlouhá doba a Verratti vidí, jak se v LM daří Juve a jak PSG.

Reagovat
Visca el barca

No jsem zvědavej Ale vzor je Xavi ne? Jeho klidně i za 80.

Reagovat
Pinturicchio

Xaviho za vzor možná má, to nevím, ale mluvil i o Pirlovi.

Nakonec to dopadne tak, že zůstane, PSG příští rok udělá LM a to už ho z tama nikdo nedostane.

Reagovat
Visca el barca

Asi tak nějak no naše blbost, hráč na stejný úrovni běhá v Mnichově. A teď nekho podobnýho tahat z Paříže je trochu scifi no

Reagovat
Pinturicchio

Ale tak zase při počtu těch zranění, co Alcantára měl, se to nezdálo jako špatný obchod, i když těch 25 je docela málo za takového hráče.

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu on se tou topkou stal až u nich. To je úděl té skvělé zálohy co jsme dřív měli. A on chtěl hrát. Ikdyž si myslím, že rozhodl faktor pep. Šel přes výkupku, začal píčovat s minutama. Na druhou stranu je neměl, protože byl zraněnej. Škoda. Podobného hráče na jejich úrovni v Evropě prostě nevidím

Reagovat
Pinturicchio

Je to těžké, zvlášť, když si ten hráč takhle postaví hlavu. Guardiola si myslím, že byl ten hlavní faktor, nebýt jeho, tak by možná tu menší minutáž zkousl a na svou šanci počkal.

S těma záložníkama je kříž. Pro Barcu by nemusel být špatný ani Isco, ne? Kdyby se ho podařilo nějak zlákat, i když oproti Iniestovi mi nepřijde tak dynamický a někdy až moc rád drží míč.

Reagovat
Visca el barca

Isco by byl taky supr, ale tahej si ho od Peréze. To je další scifi. A novýho hráče prostě potřebujem. Můj sen by byl. Marco, Busi, Raketa, Gomés, Roberto, Rafinha příští rok a jsem spoko. Holt snít můžu no

No a u vás jak? Kámoš mi říkal, že pokud dáte treble, tak proběhne obměna kádru. Prý proto, aby byla opět motivace a hlad. A nedopadli jste jako Inter.

Reagovat
Pinturicchio

No, ten Isco vlastně možná ještě větší než Verratti. Gomes vlastně jak? Četl jsem tady na něj od vás, Culés, hodně kritiky, tak si říkám, že Juve se vyhnulo kulce, když od snahy ho získat upustili.

Nějaké výrazné obměně nevěřím. V Juve je super, že ten tým má pořád hlad po dalších trofejích, vyhráli pět titulů v řadě a i teď se na hřišti radujou z fotbalu jak malí kluci. Noví hráči určitě přijdou / už byli koupení, ale k revoluci, jaká je popisovaná v tomhle článku : http://www.football-italia.net/101691/bonucci-out-if-juventus-win-treble podle mě nedojde, to by bylo kontraproduktivní a nadělalo by to víc škody než užitku.

Reagovat
Visca el barca

Gomés zklamání. Na druhou stranu kritika je přehnaná. Ten kluk si musí začít věřit. Rok bych mu ještě dal. Je mladej. Každopádně on bude fungovat pokud bude fungovat tým. Což nám prostě letos funguje na střídačku. Arda rok na víc dostal a ten dle mě půjde pryč. Je mu 30 a je poslední šance ho někde střelit. To je škoda, je mu jsem věřil.

Já jsem si říkal, že je to trochu pitomost. Po letech jste se dostali na absolutní vrchol, kdy s váma každej počíta jako s top favoritem v LM. Byla by škoda si to pokazit. Já jako Culé letos doufám, že to vyhrajete. Obhajobu bych nepřežil

Reagovat
Visca el barca

*jemu

Reagovat
Pinturicchio

Takže žádný tahoun. Ale tak pokud se daří týmu a on ty svoje kvality prodá alespoň, když to šlape celému týmu, tak to i stačí, když má ten tým tahouny v jiných hráčích. A třeba se pak tím vůdčím hráčem stane. U nás na tom byl / je podobně Pjanic.

Jo, jo, jak píšu, nevím, co má Marotta za lubem, ale nic takového nečekám. Doufám, že to dáme, taky chci, aby ta obhajoba zůstala aspoň chvíli ještě tabu.

Reagovat
Furia Ceca

Nebo ještě líp: ať to letos dáme a za rok obhájíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

on má ve smlouvě klauzuli, že pokud nevyhrají titul, tak může odejít nebo co? Pokud pominu sračky, kterými lidé jako ty a spousta dalších zaplavují diskuze, tak jsem si nevšiml že by z PSG odešl hráč, kterého chce klub udržet, kor když loni podepsal smlouvu na 5 let. Pokud nějaký takový znáš, tak mi ho napš.

BTW slyšel jsi, že Messiho nasralo, že letos nevyhrajete titul ani LM a podal si transferrequest do Poolu, protože chce spolupracovat s Kloppem? Cena 50 mega euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tak takvejhle hráč chce asi víc než vyhrávat Francouszkou ligu ne? Blíží se léto, normálně o tom debatujeme. Furt je Barca či Juve vejš než PSG. A má věk na to se posunout dál. Srovnání s Messim je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych rekl

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby chtěl víc, tak mohl jít už dřív

Reagovat
Pinturicchio

Možná ji tam má, možná, můžeš to s jistotou říct? Jeho agent (po podpisu nové smlouvy) několikrát řekl, že Verrattiho nebude donekonečna bavit vyhrávat jen titul a pohár, jelikož jsou v LM ztracení. Zrovna T. Silva tam takovou klauzuli měl, týkala se toho, že pokud neudělají LM, tak může za pár šušňů odejít.

Mimochodem, proč zasíráš diskusi sračka o tom, že Barca nevyhraje ligu, když mají pořád reálnou šanci ji získat, stejně jako pohár?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

pro oba dva.

Zvěsti o tom, jak hráčům nebude stačit jen francouzská liga a musí se posunout výš, stejně tak jako vyjádření agentů o tom, jak to hráče v PSG přestane bavit jsem četl už spoustu s jasným výsledkem. Ani jeden hráč, kterého si chce vedení PSG udržet tam i přes neustálý zájem ze strany dalších klubů neodešel, naopak často po takových vyjádřeních následoval podpis nové smlouvy jako třeba u Marca 1.8.2016, na což jste nějak zapomněli. To nejsou žádné spekulace, vymyšlené proto, aby se noviny lépe prodávaly nebo weby víc četly, to jsou fakta.

Co se týče klauzule T. Silvy, tak ta se týkala jeho první smlouvy v klubu, když celý projekt teprve začínal, jeho budoucnost byla nejistá a lze ji tedy dost těžko srovnávat se současnými smlouvami, ne? Když za něj později dala Barca nabídku, tak PSG kontrovalo smlouvou pro Messiho. Navíc je dost podstatný rozdíl neudělat titul a neudělat LM, kde poznámka o marnosti od fanouška notorických looserů vypadá zajímavě (ke dvěma triumfům z let 85 a 96 máte nejvíc porážek ve finále LM, i když Bayern boužel moc nezaostává).

Z toho důvodu mi přijde krajně nepravděpodobné, že by někdo z PSG odešel (ono taky kam, jednoznačný posun je Real a Barca, u Bayernu (kterému fandím) s Juve a Anglií si tím nejsem jistý) a to jsem se vůbec nedotkl finanční stránky, která by u takového přestupu atakovala rekord a nevím, zda si oba kluby mohou dovolit jak sumu, tak i následný plat.

Proto mi podobné příspěvky, které tu čtu navíc až příliš časo připadají spíš jako trolling než normální diskuze a proto ta přehnaná reakce.

A upřímně, nechci se tě Pintu dotknou, ale vážně si myslíš, že je rozdíl mezi Juve a PSG včetně šance na LM natolik veliký? Serie A už není liga jako před lety a je spíš blíže Německu a Francii než Španělsku a Anglii. Uznávám, že u Marca může hrát roli národnost.

Reagovat
Pinturicchio

Nezapomněl, vím, že Verratti podepsal novou smlouvu. Ono máš pravdu s tím, že PSG prostě hráče neprodá, pokud samo nechce, ale nemyslím si, že jsou tam takoví blázni, aby si drželi hráče, který jim začne protestovat a vynucovat si přestup. A to klidně může být Verrattiho případ, protože ho opravdu nemusí bavit ty výsledky v LM a další věc je, že má dost špatné vztahy s francouzskými novináři.

Tu klauzuli měl Silva v předchozí smlouvě, letos taky podepisoval novou, tam už nevím, jestli je. Tu poznámku o loserech sis mohl klidně odpustit - Juventus sice prohrál 6 z 8 finále a i když i já sám počítám jen trofej, tak 2 trofeje a 8 účastí ve finále je na světelné roky vzdálené tomu, co má PSG (a můj názor je, že to tak bude ještě HODNĚ dlouho a PSG se něčemu takovému ani nepřiblíží) ... a tolik ještě, byť starému, srovnání : https://en.wikipedia.org/wiki/1996_UEFA_Super_Cup

Posun pro Verrattiho by byl Juventus, Barcelona, Real i Bayern, to je prostě bez diskuse, pokud se budeme držet dál toho, že bude chtít vyhrát i LM (a vlastně ani tak moc nemusíme, protože každá z těch 4 lig je výš než ta francouzská). Dovolit si ho můžou všichni, když budu mluvit za Juve, tak stačí kouknout na Higuaína, za kterého dali 90 milionů a plat 7,5 milionu, Dybala teď dostal to samé. Letos hrajeme SF LM, takže bude těch peněz ještě víc.

V pořádku, je to tvůj názor na naši diskusi, nám zase nech právo se bavit o čem chceme (byť je to utopie, což jsme taky s Viscou psali, ale proč nesnít?:) ).

Ano, myslím, dokonce jsem o tom přesvědčený. Juventus hrál dva roky zpět finále, loni měl Bayern na lopatě, chybělo maličko, letos je Juve znovu v SF. Nejlepší výsledek pro PSG je, tuším, ČF? A to nemusíme počítat jen dobu, co je koupili šejkové, ale klidně brát celou jejich historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, pište si co chcete ale počítejte s tím, že vám někdo napíše, že je to blbost.

Spekulacím o jeho hlavě rok po podpisu 5leté smlouvy nerozumím (stejně jako visca a ty mé zmínce o Messim),u Silvovy klauzule mi napiš, z jakého je roku, prosím s odkazem, pokud 2012 hned při přestupu, tak viz výše a aktuální síla?

Podle mě pozice PSG s diskuzí je, protože domácí dominanci mají jako vy a Bayern, v Evropě na tom sice o něco lépe jste podobně i Bavoři ale zatím je to v konečném součtu to samé, nula trofejí jako nula trofejí, uvidíme, zda se vám to letos podaří. A i když ji Bayern 4 roky zpět vyhrál a pak byl 3x v SF, tak i jako jeho fanoušek vzhledem ke kádru říkám, že na tom výrazně lépe není a přestupu z PSG do Bayernu bych se divil, to samé si myslím o Juve, jehož soupiska mi přijde podobně silná, Bavoři ale mají starší hráče na postech, kde je to víc vidět.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud ti stojí za námahu někomu psát, že se baví o utopických přestup, apod., je to tvoje věc.

S tou klauzulí u Silvy jsem to popletl úplně , to se omlouvám a beru zpět. Klauzule se týkala toho, že se mu automaticky prodlouží smlouva o rok, pokud se PSG kvalifikuje do LM (bylo to 2016).

Nesouhlasím. Jak jsem psal, Serie A i BL, jsou lepší a kvalitnější soutěže (to, mimochodem zmiňoval i ten jeho agent), ale my se bavíme hlavně o LM, kterou je prostě větší šance vyhrát v Juve a Bayernu, viz výsledky PSG v CHL.

No, a jsme u toho. Juventus a Bayern mají výborné kádry a k tomu výsledky, PSG má dobrý kádr, ale jinak kde nic, tu nic (LM) a na základě toho kádru jsou na EF nadhodnocováni, stejně jako například City, které je v LM marné stejně jako Pařížani. Jen kádr prostě nestačí a nikdy stačit nebude, koukni, co tam s ním v Evropě předvedl čaroděj, jako je Ancelotti :

http://www.eurofotbal.cz/kluby/francie/paris-saint-germain/zapasy/evropska-liga-2011-2012/?cID=2&sID=282

http://www.eurofotbal.cz/kluby/francie/paris-saint-germain/zapasy/liga-mistru-2012-2013/?cID=1&sID=284

Reagovat
Visca el barca

Souhlasím ve všem. Marco po těch 5 letech může chtít víc. A co si budem to Barca, Juve, Real a Bayern jsou. Tyhle kluby maj víc než jen dobrý hráče a prachy. Nehledě na to, že se PSG titulu v lm ani nepřiblížilo Nevím proč by nechtěl jít do Barcy, když sám musí vidět, že v tuhle chvíli by byl fakt základní kámen. Pro Juve hovoří to, že je ital. Nevím proč by jsme nemohli snít. Normálně diskutujeme.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze Neapol to 2.misto udela!

AS v LM je akorat k smichu, nezaslouzi si ji hrat, dela ostudu cely Serii A

Reagovat
Pipo123

My ich predbrehneme a ziskame 2 miesto

Reagovat
Pipo123

Teda 3

Reagovat
Furia Ceca

Ty hlavně doufej, že to 4. místo uděláte za rok!

Reagovat
Pipo123

Ono to zase vyšlo na prd, rozšírili sa miesta pre LM v čase kedy bude Inter aj AC silnejšie a majú prísun financií, škoda. Ale tak občas určite skončíme do toho 4 miesta a kukneme sa do LM, verím v to a teším sa na ten deň

Reagovat
Pinturicchio

Jestli dobře počítám, tak Monaco letos dalo už 146 gólů, to bude drsný dvojzápas.

Reagovat
Furia Ceca

Když jsme uhlídali Messiho, Suaréze a Neymara, tak Mbeppeho aspol. uhlídat musíme. Ten jejich hurá fotbal - to je přesně to, co na Juve neplatí. Navíc mi přijdou jejich výsledky trochu přeceňonovaný, protože jim až do teď přál los, kdy se vyhýbali silným soupeřům (ne, Tottenham a Manchester City nepočítám v Evropě za 1. ligu - a se City to už měli dost nahnutý) a v Dortmundu jim šel do ruky ten atentát - ale on ani Dortmund není 1. sled. A navíc: opakovaně odcházejí po 60. minutách.

Prostě musíme. Jsme favoriti, což je přesně to, co nám nevyhovuje, ale... Musíme to dát.

(a snad jsem nic nezakřikl )

Reagovat
Pinturicchio

Tak já samozřejmě doufám a věřím, že to Juventus zvládne, ale tak jako tak, tohle jsou prostě úctyhodná čísla.

Reagovat
Furia Ceca

Ale... Jako jo no. 146 gólů, to je fakt masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jakejm sračkám

Reagovat
Airus

Jsi odhalil kdo za tím výbuchem stojí

Reagovat
Dejwa

Jak jsme hráli, zase utrpení?

Reagovat
Votas

na to, že měli týden ritiro, aby si uvědomili za koho hrajou, a že byl na zápase Der Panzer himself, tak ukázali akorát, že to mají všechno v zádeli. A i přesto rozhodl Nagatomo (když si vzpomenu, že sme si trenéři už 3 roky stěžujou, že musí hrát s Danilem a Nagatomem na beku a bun...je to tady pořád ). Pro hráče sezóna skončila plichtou v Turíně.

Reagovat
Dejwa

No jo no.. kdyby třeba byli za ten odflaknutej měsíc bez výplat, tak by se možná snažili

Reagovat
Rarášek

Tak jo, vzhledem k pesimismu Superfrenkieho se zeptám. Někdo, kdo by se rád rozepsal o trenérských kvalitách pana Stramaciconiho?

Reagovat
Pipo123

O žiadnych kvalitách nemôže byť reč

Reagovat
Footballer

To jako fakt?

Reagovat
Pipo123

Všade kde bol vyhorel, jasne má ešte celú karieru pred sebou, ale pozitívne veci nemožno nájsť

Reagovat
Footballer

Už se na to taky dívám, na ty jeho "výsledky".... to bude zase terno

Reagovat
smazaný uživatel

V AS byl nejlepší trenér mládeže v Itálii. Ale na dospělý fotbal nemá.

Reagovat
Votas

v přípravě týmu je to diletant, ale výborně umí reagovat na průběh zápasu. Resp. postavil blbě základní jedenáctku a taktiku, ale v druhým poločase to nějak pomotal a najednou to často začalo fungovat. Jinak v Interu neměl respekt a tréningy za něj vedl Cambiasso, takže asi tak.

Reagovat
Furia Ceca

Jinak dneska slaví 30. Leo Bonucci, pro mě osobně aktuálně nejlepší stoper na světě!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

http://gianlucadimarzio.com/it/da-de-vrij-a-milinkovic-savic-inzaghi-valorizza-il-patrimonio-lazio

Inzaghiho Lazio, ok, ale zásluhu na tom má Tare, aj keď ho nemám rád tak odviedol znova výbornú prácu a tie prestupy, aj keď sa zdali hrozné tak sa nakoniec vyplatili, zdá sa mi že jeho prácu si nikto nevšíma, pritom zostavil zaujímavý team

Reagovat
Pinturicchio

Mně se líbí i Lukaku, přitom na ME, jestli si dobře pamatuju, vypadal docela komicky.

Reagovat
Pipo123

Lukaku je zviera, v tom 3-5-2 beha hore dolu jak magor, pripomina mi Zunigu

Reagovat
Nuno čomes

18 b na LM, to je hrůzostrašná nadílka

Kamikaze nás trolluje jak nejvíc to jde kokot jeden. Hlavně smlouva prodloužena do 2019 Když porovnám, že má snad více minut i než ten Barbosa..Chápu, každý na Gabigola plive že to je hype atd, tak proč ho nezkusit v těch poslednich zapasech. Stál 30 mega a pioli tam zkouší furt dokola candrevu nebo pak dostane šanci Eder..

Jak jsme doufali, že aspoň ti stopeři by mohli být nějakým záchytným bodem, tak letos jak Miranda, tak Medel či Murillo, to je parodie na stopery. Chudák Andreolli by si je dal s prstem v nose kdyby hrával. Tam je třeba vyměnit snad 7 z 8.. Bída bída tragédie.

Fakt jsem zvědav, co se v létě změní, protože vnitřní síla mančaftu a charakter je na bodu 0. A Pioli je asi takový hodný děda. Peace

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty tohoto kola na foru.

Reagovat
Pinturicchio

Obligátně : Já už letos prostě nevyhraju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele