Serie A - souhrn 33. kola

22.04.2017, 19:58, aktualizováno 24.04.2017, 22:44
Komentáře a souhrny
AS Řím vyloupilo Pescaru a upevnilo si průběžnou druhou pozici. Juventus nadělil čtyři góly Janovu a pojistil si vedení. Lazio si zastřílelo proti Palermu a vrací se na čtvrtou pozici před Atalantu, která porazila Bolognu. AC Milán nestačil na Empoli, venku slaví rovněž Turína a Crotone. Udinese si poradilo s Cagliari. Neapol veze bod ze Sassuola. Sobotní přestřelku mezi Fiorentinou a milánským Interem nakonec ovládli domácí...

Delfino Pescara - AS Řím 1:4

24.04.2017 20:45

Góly: 83. Ahmed Benali - 44. Kevin Strootman, 45. Radja Nainggolan, 48. Mohamed Salah, 60. Mohamed Salah

AS Řím si rozdílem třídy poradil s Pescarou, triumf trenéra Zemana se nekonal. O branky AS se zasloužil především autor dvou tref Salah, po jedné přidali Strootman s Nainggolanem.

Pescara s trenérem Zemanem na palubě a několika dřívějšími hráči na trávníku se postavila starému známému. Na stadion Adriatico přijel AS Řím, který hledal šanci, jak uniknout z dosahu Neapole. Řím byl jasným favoritem a pod bedlivým dohledem nového sportovního ředitele či vlivných návštěvníků byla očekávána famózní podívaná. Pescara totiž umí proti AS hodně zlobit.

Trenér Zeman nasadil osvědčené hráče, z nichž mnozí měli k Římu nějaký vztah. Jasným lídrem ofenzívy byl mladík Gianluca Caprari, dál hráli Zampano, Coda, Coulibaly, Memushaj, Benali nebo Bahebeck. Římané zvolili poměrně očekávanou sestavu s De Rossim na lavičce. Místo něj hrál Paredes, který měl zásobovat pasy Džeka nebo Salaha s El Shaarawym.

Domácí se nejprve bránili útokům AS, Římané naopak díky Salahovi dali první branku. Jenže ta neplatila kvůli domnělému ofsajdu egyptského hráče, třebaže pomězní nemával. Další šanci si přichystal opět Mohamed Salah, který našel kolegu Stephana El Shaarawyho, jenže šance dvou egyptských rodáků skončila na skvělém zákroku brankáře Fiorilla.

Po krásném pasu Radjy Nainggolana se k hlavičce dostal střelec Edin Džeko, který však pálil těsně nad! AS si užívalo kombinčaní hru, zatímco domácí Delfíni nedokázali překonat ani polovinu. Obránci Pescary hrubě podcenili pas od Salaha, jenže Edin Džeko pálil z blízkosti jen do Fiorilla. Po dvaceti minutách Rüdiger našel nabíhajícího Nainggolana, který se ani nedíval a z první balon napálil jen do břevna!

Poté, co sudí zastavil poněkud necitlivě další šanci AS mávnutím ofsajdu, se do šance dostala také domácí Pescara. Ta čekala na zaváhání AS, které se událo na straně pokutového území. Rüdiger ztratil míč, Bakebeck se vřítil do vápna a chtěl pálit z úhlu, leč brankář Wojciech Szczesny byl na svém místě včas. Odražený míč po chybě domácí obrany pak Mohamed Salah pálil z první vysoko nad!

Pescara jen velmi těžko hledala cestu k bráně Poláka Szczesnyho a AS neustále bombardovalo její polovinu. Ke konci první půle už Římanům dlouhotrvající tlak konečně vyšel. Nejprve se do šance dostal Stephan El Shaarawy, který si naběhl za obranu. Nesobecky ještě vylepšil pozici pro Kevina Strootmana, který doběhl do vápna a doklepl míč do sítě - 1:0.

K radosti Monchiho v ochozech to netrvalo dlouho, a AS navýšilo svůj náskok. Skvělou práci u lajny odvedl Mohamed Salah, který pláchl s míčem k vápnu. Tam si všiml nabíhajícího Džeka, jenže nahrávka na něj byla příliš dlouhá. Džeko místo zakončení volil nahrávku zpět, odkud se z první trefil Radja Ninaggolan - 2:0 pro Vlky.

Do druhého poločasu si Pescara určitě představovala mnohem lepší způsob, jak vyrukovat na svého soka. Jenže Mohamed Salah obdržel pas za obranu, rozkmital své rychlé nohy a placírkou umístil balon za brankáře Fiorilla - 3:0.

Tím AS definitivně pohřbilo šance domácích, kteří vypadali velmi neškodně. Utkání se tak pomalu měnilo v trénink Vlků. Po chybě domácí obrany pálil mimo tři tyče z otočky Edin Džeko, který dnes toužil po dalších brankách. Ani Pescara ale nezůstala bez šancí.

Nejprve Caprari hledal na zadní tyči spoluhráče, což brankář Szczesny jen s konečky prstů a Rüdigerem vytěsnil mimo. Pak už se opět radovalo AS, díky rychlému kontru se prosadila dvě útoččná tykadla AS. El Shaarawy našel nesobecky Salaha, který balon poslal do sítě - 4:0.

Od té doby, co Pescara inkasovala čtvrtou branku, definitivně složila zbraně. Utkání se v podstatě jen dohrávalo, přičemž na hřišti se objevilo několik nepříliš využívaných hráčů na obou stranách. Brankář Szczesny nakonec čsté konto neudržel, protože krátce před koncem se snesl Biraghiho tečovaný pas na Benaliho a ten lehce tečoval balon do sítě.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 4:0

23.04.2017 20:45

Góly: 17. Ezequiel Muñoz (vl.), 19. Paulo Dybala, 41. Mario Mandžukić, 64. Leonardo Bonucci

Janovské CFC se dál trápí. Smutek k jeho situaci teď přidal ještě Juventus Turín, kterému se povedlo vstřelit Grifům rovnou čtyři góly. Stará dáma tak opět odskakuje svým případným pronásledovatelům, zatímco janovský tým klesá směrem k sestupujícím příčkám.

Juventus Turín se chtěl chopit šance a uniknout pronásledovatelům z Neapole či AS. Neapol remizovala v poledním klání, což Juve kvitovalo. Nezadržitelně se totiž blíží k titulu. Dnes to nemělo být jednoduché, protože Janov už mnohokrát ukázal, že umí překvapit. Do hry vyslal hráče jako Lamanna, Muñoz, Burdisso, Laxalt - Ntcham, mladá hvězda Simeone nebo Palladino.

Juventus nechtěl nic ponechat náhodě, přesto že měl za sebou náročné utkání v Lize mistrů. Trenér Massimiliano Allegri vsadil na trojku Barzagli, Bonucci a Benatia, která měla strážit Neta. Do hry se dostali i Lichtsteiner, Marchisio, Asamoah, Dybala, Mandžukić a Higuaín. Právě ten si naběhl na centr krajana Dybaly, ale špatně si zpracoval míč. Na opačné straně jej vyzýval Giovanni Simeone, ale ani tomu se zakončení moc nepovedlo.

Juventus hrál od začátku lépe a zejména Paulo Dybala byl při chuti. Mladý Argentinec nacentroval na střed pokutového území a Gonzalo Higuaín se hlavou spletl jen o pár centimetrů! Kromě toho měl Janov také smůli. Obránce Ezequiel Muňoz si centr Gonzala Higuaína a teč Claudia Marchisia srazil do vlastní sítě, takže Juventus po šťastné chvilce vedl.

Jenže o pouhou minutu už Stará dáma ukázala svou tradičnější kombinační hru. Dlouhý míč za obranu zpracoval Gonzalo Higuaín, který přihrál Dybalovi. Ten si v rychlosti narazil se Samim Khedirou a krásnou ranou poslal balon za záda brankář Lamanny - 2:0 pro Juventus.

Ani Janov nesložil zbraně. Útočil přihrávkou Raffaelleho Palladina na Giovnniho Simeoneho do pokutového území. Mladý Argentinec se otočil s míčem a vystřelil, jenže do dobré rány mu skvěle skočil obránce Bonucci. Olivier Ntcham se o chvíli pozěji dostal k další střele z velké vzdálenosti, ale také tentokrát nemířil kvůli teči přesně.

Deset minut před koncem první půle se málem mohl na listinu střelců napsat Gonzalo Higuaín, který obstřeloval brankáře Lamannu. Jenže domácí brankář byl včas na místě a jeho pokus vyrazil mimo! Pět minut před odchodem do šaten se Juventus radoval ještě jednou a s Grify to vypadalo opravdu hodně špatně.

Paulo Dybala nasměroval svojí přihrávku na levou stranu na Maria Mandžukiće. Když se k němu jeho pokus o centr vrátil, Mandžukić už jej nekompromisně poslal na zadní tyč! Obránci Janova se opět dnes nevytáhli.

Po návratu ze šaten se hosté pokoušeli s utkáním ještě něco udělat a sympaticky neskládali zbraně. Miguel Veloso nacentroval z přímého kopu, do hlavičky z hranice penalty se opřel Giovani Simeone, ale jeho hlavička mířila těsně vedle! Po centru Paula Dybaly a hlavičce Leonarda Bonucciho sice Juventus vstřelil svůj dnes již 4. gól, ale sudí Calvarese pískal ještě předtím faul Mandžukiće.

Miguel Veloso se snažil centrem zleva najít v pokutovém území Giovanni Simeoneho, jenže toho strážil velmi dobře Mehdi Benatia. Když uběhlo něco přes hodinu, na ofenzivní výlet se vydal dnes hodně viditelný obránce Leonardo Bonucci. Tentokrát už mu jeho snaha dát gól vyšla. Po několikametrovém sprintu Bonucci vypálil tvrdou ránu a balon se zastavil až v síti!

A ani to nemuselo být vše. Nejprve zakončoval dvacet minut před koncem Claudio Marchisio, který z hranice vápna trefil volejem břevno. K dorážce se dostal ještě Gonzalo Higuaín, který pro změnu napálil tyčku! A do tyčky mířila také střela Kwadwa Asamoaha, kterému připravil šanci mladík Paulo Dybala. Festival zvonění ukončil jasný výsledek pro Juve.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - FC Crotone 1:2

23.04.2017 15:00

Góly: 21. Patrik Schick - 67. Diego Falcinelli, 80. Simy

Crotone ještě žije a neztrácí naději na záchranu. Dnes se mu povedl další skvělý kousek, protože v Janově proti Dorii prohrával, ale dokázal otočit. Ani desátá branka Patrika Schicka Dorii nezachránila, protože ve druhé půli domácí přestali hrát aktivně a Crotone brankami Falcinelliho se Simmym otočilo.

Domácí trenér Marco Giampaolo vedl Dorii ve snaze odpoutat se od středu tabulky a spoléhal na hráče jako Škriniar, Silvestre, Barreto, Praet, Fernandes, Quagliarella nebo Schick. Česjý talent v posledních zápasech nastupuje pravidelně a daří se mu využívat absence zraněného Luise Muriela. Hlavními ofenzivními zbraněmi hostů měli být rychlík Rosi, Nalini, Trotta nebo Falcinelli.

Jako první málem udeřili domácí hráči, když se opřel do míče domácí kapitán Quagliarella. Balon se otřel o bránícího hráče a zcela změnil směr. S tím samozřejmě brankář Cordaz vůbec nepočítal a jen bezmocně sledoval, jak ho zachránila tyč, do níž balon naletěl. Quagliarella si o chvíli později od levé postranní lajny naběhl do středu hřiště a tvrdě vypálil. Brankář Cordaz tentokrát zasáhl.

Po 18. minutě Patrik Schick dokonce vsítil branku a projevil tím jasnou převahu domácích. Český hrot si naběhl na přesnou přihrávku, potáhl si míč do středu a levou nohou trefil přesně, jenže radovat se nemohl. Celé akci předcházel ofsajd. Jen o tři minuty pozděj už si regulérní branku připsal a byla to branka s číslem deset.

Dostal totiž krásnou nahrávku za obranu, obhodil si obránce Ferrariho a v samostatném postupu na brankáře Cordaze pokračoval až do chvíle, než ho prostřelil! Doria vedla 1:0 a zdálo se, že za chvíli přidá další důležité branky. To se ale nestalo.

Po nahrávce Schicka střílel velmi dobře záložník Fernandes, jenže trefil jen břevno. Brankáře Puggioniho zase vyzkoušeli aktivní Falcinelli s Trottou, kteří ale ztroskotali na výjimečně pohotovém brankři Námořníků. Po změně stran byli opět aktivnější domácí a hosté tahali po celou dobu za kratší konec.

Domácí kapitán Fabio Quagliarella si všiml, že jde brankář proti němu a zkusil jej z velké dálky přehodit. Jenže balon se snesl těsně vedle tyče! Když se zdálo, že vedení Dorie už nic neohrozí, hosté udeřili. Hrot Trotta měl trochu prostoru na zadní tyči, ale ještě našel zcela volného Diega Falcinelliho, který se trefil přesně - 1:1.

Patnáct minut před koncem se zkušený Quagliarella zorientoval v pokutovém území soupeře po odraženém míči nejlépe, jenže jeho pokus zamířil vedle! A to nebylo všechno, protože ppřesný centr mířící mezi obránce si devět minut před koncem našel střídající útočník Simmy a trefil přesně! Doria tak nečekaně padla, Crotone ještě žije.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Turín FC 1:3

23.04.2017 15:00

Góly: 65. Sergio Pellissier - 52. Adem Ljajić, 56. Davide Zappacosta, 75. Iago Falqué

Hráči Turína napravili zaváhání z domácího zápasu s Crotone a na Stadio Bentegodi získali všechny tři body. Hosté byli po celý zápas jasně lepším týmem, prosazovat se ale začali až ve druhém dějství. O góly se podělili Ljajič, Zappacosta a Falqué.

Hosté z Turína začali hodně aktivně a před brankou Sorrentina to několikrát pořádně hořelo. Ljajičovu střelu Sorrentino vyrazil a rána Boyého zamířila těsně mimo. Ve 21.minutě se s míčem na kopačce vřítil do vápna opět Ljajič a i když mu střela nesedla, nechybělo mnoho. Granata Chievo přehrávala, ale kýžené branky se nedočkala ani před koncem prvního poločasu, kdy nejprve Boyé v dobré pozici napálil Depaoliho a poté volejí těsně minul zařízení kanonýr Belotti.

První poločas skončil nerozhodným výsledkem 1:0, ale bylo jen otázkou času, kdy se Býci prosadí. Jejich aktivita totiž pokračovala i po změně strana a v 52.minutě se tak konečně stalo. Adem Ljajič opět s míčem na noze si udělal typický prostor a tentokrát už mu to vyšlo, přízemní střelou překonal brankáře Sorrentina. Za další čtyři minuty už hosté vedli 2:0, když se rohový kop odrazil až k rozeběhnutému Zappacostovi, který jej volejem poslal nechytatelně k tyči.

Chievo v zápase nepředvedlo takřka nic, přesto přišlo snížení. Inglese přesnou kolmicí našel Pellissiera, který dal na 1:2 z pohledu domácích. Ale Granata si vzala dvoubrankové vedení rychle zpátky. Iago Falqué vybojoval balón a přesnou přízemní ranou ho uklidil k tyči. Fly Donkeys se na další odpor nezmohli a po zásluze prohráli.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 2:1

23.04.2017 15:00

Góly: 70. Stipe Perica, 73. Gabriele Angella - 86. Marco Borriello

Udinese dalo zapomenout na porážku v Neapoli a v domácí Dacia Areně se vrátilo na vítěznou vlnu. V utkání s Cagliari bylo celou dobu lepším týmem, přesto mohlo v závěru o vítězství přijít, kdyby na brankové čáře nehasil požár obránce Danilo.

Rafael měl v šesté minutě plné ruce práce, rychlou akci zakončovalo Udinese nadvakrát, ale brankář Sardiňanů pokaždé situaci ustál. To byl nejvýraznější moment v úvodu zápasu, jinak se toho zas tolik nedělo. Až po půlhodině hry nastalo ve vápně hostů k penaltové situaci, kdy Widmera fauloval Barellla a sudí neměl na výběr. Zkušený Cyril Théréau však penaltu zazdil, pochválit přitom musíme brankáře Rafaela, který správně zvolil směr. Neporměněná penalta nijak hosty od dalšího útočení neodradila a obrana Cagliari si oddechla až s poločasovým hvizdem sudího Mariniho.

Po změně stran dál pokračovalo domácí dobývání Rafaelovy svatyně. Théréau si v 62.minutě vybral další kus smůly, když z malého vápna hlavou netrefil branku. Zebry se nakonec dočkaly až dvacet minut před koncem a krásnou ranou do šibenice se o to zasloužil Stipe Perica. Rumunský forvard převzal balón zády k brance, rychle se s ním otočil, srovnal mířidla a zakončil. Další pohroma pro hosty přišla o tři minuty později. Obrana Cagliari nedokázala odkopnout nebezpečně propadlý centr v malém vápně a Gabriele Angella nekompromisní ranou propálil vše, včetně brankáře Rafaela.

Udinese bylo po dvou brankách naprosto v laufu a jen štěstí uchránilo Rafaela před třetí inkasovanou brankou. Dva slepené góly byly pro Cagliari tvrdou ranou, hostům se ale v závěru utkání povedlo zdramatizovat. Marco Borriello si naskočil na nadýchaný centr Isly a hosté spěchali za vyrovnáním. A v závěrečných minutách byli opravdu hodně blízko. Ve druhé minutě nastavení byl Karnezis hodně z branky, načež hosté zakončovali a na brankové čáře musel zasáhnout obránce Danilo. Velká klika pro domácí! Udinese nakonec vedení udrželo a může se radovat ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Città di Palermo 6:2

23.04.2017 15:00

Góly: 8. Ciro Immobile, 9. Ciro Immobile, 21. Keita Baldé, 24. Keita Baldé (pen.), 26. Keita Baldé, 90+1. Luca Crecco - 46. Andrea Rispoli, 52. Andrea Rispoli

Krize Palerma neustává, stejně jako dnes neustávala kanonáda Lazia. Římský celek se Palermu pomstil šesti góly, o které se do značné míry zasloužil hattrickem Keita Baldé Diao. Dva góly k tomu přidal Ciro Immobile a jednou se trefil dokonce i mladík Luca Crecco, pro něhož to byl první soutěžní gól v dresu prvního týmu.

Skvělý počin a velké pobavení pro všechny fanoušky domácích, naopak potupa a odhalení veškerých slabin Palerma. Jeho čas v první lize spěje pomalu ke svému konci, ale než sicilský celek spadne, zřejmě jej ještě čeká několik podobných hodně hořkých zážitků. Opět bez bodů a opět byla k smíchu obrana. Lazio naopak posiluje svou pozici na 4. místě.

Dnešní očistec Palerma začal už v osmé minutě, kdy se míč po rohovém kopu dostal na zadní tyč. Tam si naběhl Ciro Immobile a potvrdil přesnou hlavičkou, že je výbornou investicí - 1:0.

Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Rozebranou obranu Palerma potrestal opět Ciro Immobile o pouhé dvě minuty později. Naběhl si do druhé vlny, dostal krásnou nahrávku od Keity a s chladnou hlavou zakončil.

Palermo se nedokázalo zformovat a všechny jeho trable začínaly už na vlastní polovině. Po dvaceti minutách se mohl zapsat na listiny střelců také Marco Parolo, jenže jeho pokus zneškodnil jeden z obránců. Pak se prosadil také Keita Baldé, kterého před vápnem neuhlídali ani Šunjić s Gazzim. Rychlonohý útočník tak neměl problém překonat přesnou střelou Pošavece - 3:0.

Uplynula další minuta a mizérie Palerma nebrala konce. Morganella totiž ve vápně fauloval právě Keitu a sudí ihned pískal. Keita měl ale velké štěstí, protože Pošavec si na míč sáhl a dokonce to chvíli vypadalo, že jej udrží pod tělem. Nakonec se tak nestalo a Pošavec opět kapituloval.

Prostor mezi třemi tyčemi se pro něj pomalu stával noční můrou a nedivil bych se, kdyby se Pošavec po této sezoně chtěl přeškolit třeba na záložníka. Nevýrazného Sallaie pak vystřídal Bruno Henrique, ale ani ten moc nepomáhal. Za další minutu uzavřel pro Lazio poločas snů opět Keita, který sice stál v těsném ofsajdu, ale sudí nechal v akci pokračovat. Rychlé nohy, krásný oblouček a vedení 5:0.

Lazio hned po změně stran jasně ukazovalo, že dnes už asi hrát nebude. Rozhodně mělo nahráno, takže dalo prostor i Palermu. Jeho fanoušci jsou po letošních výkonech zvyklí na nepříjemné chvíle a dost možná bezesné noci, ale přesto je hráči chtěli alespoň trochu potěšit. Andrea Rispoli stál dobře před brankářem Strakoshou, odrazil se k němu balon a sám před brankářem nezaváhal.

Po šesti minutách přidal Rispoli druhou branku, protože evidentně laxně hrající Biancocelesti udělali chybu v obraně. Krátkou a nepřesnou nahrávku na brankáře Strakoshou Rispoli doběhl, žádní další obránci se nevraceli a brankář Strakosha napálil při zoufalém pokusu o odkop jen Rispoliho - 5:2.

Přímý kop Lazia si vzal na starost Sergej Milinković-Savić a balon zatočil ke vzdálenější tyči, kam nakonec dolétl Pošavec včas. Právě Mlinkoviće-Saviće vystřídal dvacet minut před koncem mladík Luca Crecco, který už v Laziu působí drahnou chvíli. Došlo i na dalšího talentovaného hráče Lombardiho. V nastaveném čase se poprvé v dresu "áčka" prosadil právě Crecco, který dorazil do sítě snahu Lukakua.

Více informací k zápasu

AC Milán - Empoli FC 1:2

23.04.2017 15:00

Góly: 72. Gianluca Lapadula - 40. Levan Mčedlidze, 67. Mame Thiam

AC Milán zřejmě rezignovalo na vyšší příčky a zdali se příští rok bude, nebo nebude hrát Evropská liga asi není podstatné. Rossoneri prohráli s o záchranu bojujícím Empoli 1:2, když navíc Suso neproměnil pokutový kop.

Milánští přitom mohli odskočit Interu, který boj o Evropskou ligu rovněž nijak neprožívá. Zvítězil ale větší hlad Empoli, které potřebuje každý bod v boji o holé přežití.

Domácí začali mírněj aktivně. Calabria z prava přihrál na střed vápna a Lapadula střelou z první mířil jen do míst, kde byl připravený Skorupski. Podobné to bylo i při hlavičce Paletty, Skorupski se opět nemusel ani pohnout a měl balón v náruči. Každopádně to bylo ze strany domácích všechno, Empoli hrálo na San Siru víceméně vyrovnaně a před koncem poločase se dokonce ujalo vedení. Rossoneri nepokryli rohový kop a Levan Mčedlidze z malého vápna hlavou překonal Gigiho Donnarummu.

Trenér domácích Montella pochopitelně nemohl být s výkonem i výsledkem spokojen, to jeho protějšek Martusciello ano. Rossoneri vstoupili do druhého poločasu aktivněji, ale Skorupski byl nadále bez větší práce. Inspiraci z české ligy čerpal Deulofeu, nikoliv však sudí, který jeho teatrální pád ve vápně z 57.minuty neodpískal. AC se dočkalo o minutu později, když se Skorupski snažil loktem odstavit Pašaliče. Naprosto zbytečný zákrok sudí posoudil velice přísně, nařídil totiž pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Suso a Skorupski lapil jak penaltu, tak i následnou dorážku talentovaného Španěla.

Empoli přečkalo kritickou chvíli a o pár minut později zvýšilo svůj náskok. Zambelli sklepl balón pro Mameho Babu Thiama, který parádní ranou nedal Donnarummovi žádnou šanci. AC sice nebalilo zbraně, ale směrem dopředu působilo dost křečovitě. Až v 72.minutě předvedl pohlednou individuální akci Gianluca Lapadula a přízemní, nepříliš razantní střelou vykřesal naději pro domácí. Azzurri si byli moc dobře vědomi důležitosti výsledku a těsné vedení po zbytek utkání zuby nehty bránili. A povedlo se. Empoli po Fiorentině zvítězilo i na San Siru a dál drží nesestupové příčky.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SSC Neapol 2:2

23.04.2017 12:30

Góly: 59. Domenico Berardi, 80. Luca Mazzitelli - 52. Dries Mertens, 84. Arkadiusz Milik

Neapol doufala ve tři body na půdě Sassuola, ale nakonec se musela spokojit jen s jedním. A i o ten musela pořádně zabojovat, protože branky Berardiho s Mazzitellim poslaly do vedení domácí ekipu.

První poločas na půdě Sassuola byl na branky hodně chudý a nenabídl ani jednu. Dramatické momenty i gólové akce si ale diváci mohli vychutnat alespoň v poločasu druhém, protože gam padly hned čtyři góly. Pro druhou Neapol se utkání začalo vyvíjet velmi dobře, neb ji do vedení poslal Dries Mertens.

Jenže domácí se nevzdali a díky velmi dobrému napadání využili několika málo chyb hostí a Berardi s Mazzitellim zařídili pro Sassuolo vedení. To však nakonec rovněž nevydrželo, protože střídající kanonýr se po pouhých třech minutách na hřišti prosadil a srovnal na konečných 2:2. Neapol tak nevyužila dřívější termín a náskok druhého AS se zítra může zvýšit. Pro Sassuolo je naopak bod velmi cenným výsledkem.

V prvních minutách vlastně nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo jednat o nějakou přestřelku. Sassuolo se vydalo do několika nesmělých útoků a většina aktivity se očekávala spíše od Neapole. Ta se musela bránit několika útokům vedeným převážně Antoninem Ragusou, zatímco na straně hostí vyčníval Dries Mertens. Ale mnoho šancí neměli, protože oba celky se spoléhaly na ráznou obranu.

Na první vážnější situaci jsme museli čekat víc než třicet minut. José Callejón dostal těžký míč na pravou stranu vápna a jen těžko mohl zakončit lépe než do boční sítě. Pak se zastřeloval Lorenzo Insigne, který pálil hodně tvrdě, jenže brankář Andrea Consigli vše zvládl. Neujala se ani střela Driese Mertense, na poslední chvíli pak obránci Neroverdi uťali průnik Marka Hamšíka.

Trenér Eusebio Di Francesco nebyl spokojený s tím, jak se jeho hráči prezentují. Stáhl proto Defrela s Pellegrinim, dvě tradiční opory. Nahradil je Mazzitellim a Matrim. Byla to ale Neapol, které se dařilo víc. Dries Mertens pronikl do vápna a tam ještě neuspěl. Neapol pak spustila kombinační akci, která skončila až ve vápně u nohou Marka Hamšíka. Slovenský kapitán byl nepříjemně tísněn, ale přesto dokázal vypálit těsně mimo.

O pouhou minutu později už to Neapoli vyšlo. Jose Callejón vystartoval do vápna, na jeho straně nacentroval před bránu a tam našel Driese Mertense. Ačkoli belgický útočník patří mezi nejnižší hráče ligy, nijak mu to evidentně nebrání v přesném zakončení hlavou - 1:0.

Za sedm dalších minut vyrobil neuvěřitelnou hrubku Marek Hamšík, kerý chěl hlavičkou na brankáře uklidnit hru. Jenže nepočítal s tím, že před bránou si toho všimne také Domenico Berardi, který jeho hlavičku s díky převzal a po obejití brankáře Reiny také zakončil!

Po hodině hry dostal šanci na vyniknutí opět Dries Mertens, tentokrát ze standardní situace. Jenže jeho velmi dobrý pokus zastavilo břevno! A nebyl to jediný případ, kdy Sassuolo zachránila branková konstrukce. Do tyče pálil z kroku také Lorenzo Insigne, přičemž Mertens pak fauloval brankáře Consigliho.

Deset minut před koncem utkání zahrávalo standardní situaci také Sassuolo. Brankář Reina ještě první třelu z boku vyrazil, ale Matri vrátil míč do ohně. Tam si jej našel záložník Luca Mazzitelli, který z první prostřelil brankáře Reinu a Neroverdi vedli!

Na nepříznivý stav reagoval trenér Maurizio Sarri střídáním Milika, který dostal pár posledních minut. A vrchovatě je využil, protože po čtyřech minutách k němu po standardní situaci propadl míč, Milik si jej zpracoval na hrudi a prostřelil brankáře Consigliho! V samém závěru se Neapol hodně zlobila na sudího Damata, který měl podle jejich názoru potrestat Cannavara za hru rukou, ale výsledek se už nezměnil.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Inter Milán 5:4

22.04.2017 20:45

Góly: 23. Matías Vecino, 63. Davide Astori, 64. Matías Vecino, 70. Khouma Babacar, 79. Khouma Babacar - 29. Ivan Perišić, 34. Mauro Icardi, 88. Mauro Icardi, 90+1. Mauro Icardi

Celkem devět branek padlo v úchvatném utkání Serie A mezi Fiorentinou a Interem Milán. Italská liga dlouho pověstná defenzivním stylem opět ukazuje, že se tento mýtus přestává potvrzovat. Šťastnějším byli domácí a milánskému týmu nepomohl dokonce ani hattrick Maura Icardiho.

Mladík Khouma Babacar před duelem prohlásil, že nastal čas, aby se konečně zabydlel v základní sestavě Fiorentiny. Mauro Icardi zase zopakoval, že udělá vše, co bude v jeho silách, aby dostal Inter na příčky evropských příček. Ve vzájemném střetu měli oba pravdu, ale šťastnější byl domácí borec.

Sobotní šlágr kola měl být pro Inter velkou výzvou, protože Nerazzurri několikrát v poslední době zaváhali. Trenér Pioli hraje o svou další budoucnost na lavičce Interu a dnes spoléhal na hráče jako Handanovič, D'Ambrosio, Gagliardini, Kondogbia, Candreva, Joao Mário, Perišić nebo Icardi. Domácí Viola postavila Sáncheze, Astoriho, Badelje, Vecina, Valera, Bernardeschiho a Babacara.

Večerní duel nabídl několik zajímavých akcí už na úvod. Po dvojitém odrazu se k míči dostal Roberto Gagliardini, který zkusil ještě nahrávat, jenže brankář Tătăruşanu se do míče vložil. Dalších dvacet minut se téměř nic nedělo, ovšem byl to jen klid před bouří. Domácí obránce Hrvoje Milić poslal do pokutového území přihrávku na Matiase Vecina, kterého si nikdo důrazně nehlídal - 1:0.

Inter Milán kontroval téměř ihned, Joao Mario totiž uvolnil na pravé straně Antonia Candrevu. Italský křídelník míč zasekl a poslal jej na volného Ivana Perišiće. Chorvatský útočník si naběhl do druhé vlny a poslal balon do sítě! V tu chvíli byla Viola hodně neuspořádaná a Inter toho využil ještě jednou. Po narážečce Joaa Maria s Robertem Gagliardinim vymyslel Portugalec krásnou nahrávku na Maura Icardiho. Argentinský kapitán už měl snadnou práci!

Zkušený Španěl Borja Valero mohl krátce před koncem vymyslet další gólovou šanci, jenže jeho tvrdou ránu pod břevno skvěle vytáhl Samir Handanovič. Ten musel zasahovat také po teči Maria, který si málem vstřelil po centru Miliće vlastní branku! Inter šel do kabin ve značně lepší náladě, ale ještě nevěděl, co mu přichystá poločas druhý.

Fiorentina spustila kolotoč šancí, které domácí dokonce i pálili. Nejprve přideržel ve vlastním vápně obránce D'Ambrosio pronikajícího Khoumu Babacara a sudí nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Federico Bernardeschi, jenže srovnat nedokázal. Místo toho nechal vyniknout parádním zákrokem brankáře Handanoviče! Právě Bernardeschi pak hřiště opustil a v dost možná klíčovém okamžiku jej nahradil Josip Iličić.

Právě záložník Iličić prošel přes čtyři hráče a připravil šanci pro Borju Valera. Jeho ránu ještě Handanovič dokázal vytáhnout na rohový kop, ale z něj už Viola srovnala krok. Davide Astori si naběhl na parádní pas od Valera a skóroval.

Což nebylo vše, protože o pouhé dvě minuty později Borja Valero krásně patičkou narazil balon Matiasi Vecinovi, ten se protáhl s míčem přes tři protihráče a střelou k tyči nedal brankáři Handanovičovi šanci! Fialky vedly 3:2 a nekončily.

O pouhých pět minut později Fialky vytvořily další rychlý protiútok, který táhl s míčem střelec Vecino. Ten si všiml po straně nabíhajícího Khoumy Babacara a předložil mu míč. Babacar prokázal odvahu, pohrál si s obráncem a krásnou ranou navýšil vedení - 4:2.

Na pravé straně se dostal k míči obránce Carlos Salcedo, který poslal krásný a především přesný balon do vápna. Tam stál možná v lehkém ofsajdu Khouma Babacar, ale sudí hraniční situaci pustil. A dobře udělal, alespoň pro Violu. Babacar totiž s přehledem překonal vybíhajícího brankář Handanoviče a vstřelil svou druhou branku v utkání!

Na řadě byl Inter a to znamenalo především Maura Icardiho. Čas ale ubíhal velmi rychle. Dvě minuty před koncem se přesto na levé straně uvolnil rychlík Ivan Perišić, který našel přesným pasem Maura Icardiho - 5:3.

Když pak v nastaveném čase Antonio Candreva nacetroval do pokutového území na hlavu Icardiho a ten posunul balon do sítě, bylo na drama zaděláno. Jenže Brozović v poslední šanci utkání nepřekonal posledního obránce a zvítězila Viola!

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Bologna FC 3:2

22.04.2017 18:00

Góly: 3. Andrea Conti, 14. Remo Freuler, 75. Mattia Caldara - 16. Mattia Destro, 61. Federico Di Francesco

Evropská liga se Atalantě přibližuje a přibližuje. Bergamaschi zvládli důležitý domácí souboj s Boloňou a po přestřelce získávají tři body. Atalanta vlétla do utkání aktivně a brzy si vytvořila dvougólový náskok, jenomže Boloňa nesložila zbraně, dokázala srovnat a o těsném vítězství domácích nakonec rozhodla trefa Matii Caldary.

Dá se říci, že to nejzajímavější se událo na začátku zápasu, během úvodní čtvrthodiny, kdy padly hned tři branky. Atalanta měla skvělý start do zápasu. Už po 180 sekundách dostal přesnou přihrávku do běhu a za obranu Conti a Da Costa poprvé inkasoval. Pravdou je, že Conti stál v lehkém ofsajdu, každopádně sudí hru pustili a branka byla uznána. A domácí dál útočili, po rychlé akci poslal ve vápně nadýchaný oblouček Petanga a Freuler z druhé vlny propálil Da Costu podruhé. Boloňa ale okamžitě vsítila kontaktní gól, když přízemní centr dopravil do sítě útočník Mattia Destro.

Následně tempo hry přeci jenom opadlo a jestli byl někdo lepším týmem, byla to možná překvapivě Boloňa. Větší držení míče však zápasy nevyhrává a platilo to i v tomto případě. Další zajímavé okamžiky přinesl až druhý poločas. V 61.minutě vybojoval balón Ladislav Krejčí, přihrál jej Džemailimu a ten zas Di Francescovi, který si ve vápně udělal prostor a přesnou ranou srovnal na 2:2. Pro Atalantu byla remíza málo, ale hosté hráli dobře. Rozhodl nakonec neubráněný rohový kop v 75.minutě. Cristanteho centr doplachtil až na kopačku Mattii Caldary a Da Costa znovu kapituloval. Vedení 3:2 už Bergamaschi ubránili a do tabulky získávají další tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC33272468:2083
2.AS Řím33243674:2875
3.SSC Neapol33218477:3571
4.SS Lazio33197760:3864
5.Atalanta Bergamo33196856:3763
6.AC Milán33177950:3758
7.Inter Milán331751163:4256
8.ACF Fiorentina331510855:4555
9.Turín FC331212963:5448
10.UC Sampdoria331291241:4145
11.Udinese Calcio331271443:4443
12.Chievo Verona331151736:5238
13.Cagliari Calcio331151746:6438
14.US Sassuolo331061742:5236
15.Bologna FC33981631:4935
16.Janov CFC33791732:5730
17.Empoli FC33781822:5129
18.FC Crotone33662128:5324
19.Città di Palermo33372327:7316
20.Delfino Pescara33282332:7414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (148)

Přidat komentář
Furia Ceca

Po dvou zápasech průměr 7 gólů na zápas. V době, kdy jsem začal SA sledovat, to byl průměr na celý kolo.

Reagovat
Pipo123

Dakedy som podával X na polčas, si spomínam tam bol kurz 1,7 a v nedelu snad každý zápas bol o polčase 0:0, na tom sa dalo zarobiť

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem jednou na ticket nacpal na jedno kolo SA asi 7 remíz. Z 10 utkání mi nevyšlo jenom jedno (AS neplichtilo) a já tak přišel o víc jak 7 litrů, který jsem mohl vyrobit ze dvaceti korun. BTW si vzpomínám, že jsem trefil i plichtu Interu, po který byl tenkrát odvolanej Hector Cúper. Takže si sám spočítáš, kolik je to let.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Fiore - Inter zaujimavy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi, neuspesny pokus na panenku ?

Reagovat
Ligter

bože, ten první Babacarův gól je krásně elegantní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nastatie som tom nevidel. ale pekne v pici su chlapci. aspon Icardi si spravil osobny rekord golov za sezonu. Pioli je v pici jak tampon si myslim

Reagovat
h8_sfatto

doufám,že Pescara dnes zaskočí nevděčné AS, snad bude Řím mít stejně labilní chvilky jako Inter, ale taková labilita týmu jakou maj nerazzuri se jentak nevidí

Reagovat
Lech

? Nevděčné ?

Reagovat
Zark

hraji zitra

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Interi je niečo fakt zle. S takým kádrom a investíciami hrať takú sračku.

Reagovat
The Krupy

Fiore

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Marek nemal hrat nasilu, dneska nebol v pohode a je to skoda ze prave jeho chyba nas asi definitivne pripavila o druhe miesto rozhodcovi zobrat licenciu, dnes sme mali mat dve penalty, Milik bol tusim v ofsajde, hnus velebnosti, uz nech je videorozhodca konecne

Reagovat
Alberto Aquilani

Milik nebol v offside, zabudol sa tam pri rohovom kope jeden hráč Sassuola. Medzi tie 2 penalty počítaš aj tú Cannavarovu hlavu na konci, nebodaj?

Reagovat
olis

no dobre beriem s5, Cannavaro hral asi cisto, aj tak jedna penalta mala byt

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není definitivní.

Reagovat
Pipo123

Hlavne ze proti nam tam vykopavanu loptu na brankovej ciare a dnes si dacaju "vlastne" goly, curaci

Reagovat
Baronne

Tykrávo Schick

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Schick.

Reagovat
El-Pistolero-68

Schickus si to neskutečně vodí. Chci ho do AC místo Baccy.

Reagovat
smazaný uživatel

Schicky

Reagovat
M11

Schick na Bergkampa

Reagovat
osobnostx

Schick si myslí že je Berkamp , ne ?

Reagovat
Gunner91

Schick neskutečně Dělá radost!

Reagovat
GEGE

můžem si tak s interistama podat ruce a jít do piče a ne do Evropy...aspoň,ze mi Lapa vystřelil prachy,když už nic...gg

Reagovat
panca

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ta naše obrana je na pěst. Calabria musi jit na hostování, musi se vyhrát. Palletta by mel dostat fen za to debilni zvedání rukou.

Tyhle debilni ztráty bodu nas hrozně bolí, jeste že Inter nebodoval.

Skorupski nas dneska vychytal, ale zákrok (možná i sezóny) udelal Gigio proti Big Macovi

Reagovat
Pipo123

To 5 miesto uz musime dat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mělo prostě vyhrát. Příště hrajem v Crotone, který bojuje o záchranu a můžou nás vypleskat jako minule Inter. Dále pak doma s AS a pak v Bergamu proti Atalantě no to bude ještě trhák

Reagovat
AC.Milan

8. flek horsi to snad nebude

Reagovat
AC.Milan

úplně jsem to čekal

Reagovat
Beči

Já nevím, jestli ty hráče prostě baví si z nás fanoušků už druhým rokem dělat prdel, ale nejspíš ano

Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
smazaný uživatel

A Schick libove

Reagovat
Airus

Dneska dobrý kolo Tak večer trochu protočit sestavu a sebrat další W!

Reagovat
smazaný uživatel

https://instagram.com/p/BTO5kz2jE8u/

Schick mnohem lépe než dennis bergkamp

Hlavně v Čechách nikdo neviděl kdo to je , a teď ....???

Reagovat
smazaný uživatel

Bergkamp teda jednoznačně fikaněji ještě zadem

Reagovat
raduinho

Doufám, že takhle bude ta tabulka vypadat i na konci příštího roku, aby se Inter s AC i přes lobby svých činitelů opět nedostali do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Airus

Dneska splňěno Delfíni do toho

Reagovat
Hans82

Pekne s prehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Schick? Povodil

Reagovat
Pipo123

Nech ide Juve do piče, v každom zápase bolo obaja gól, len Juve musí udržať čisté konto

Reagovat
Pipo123

Ma non solo. Grazie alla rete di Crecco, la Lazio ad oggi è la squadra che ha portato più giocatori in rete nella stagione di Serie A in corso. calciatore romano è il quindicesimo marcatore in casa Lazio: la Juventus rimane staccata a quota 14.

15 hráčov čo dalo gól, výborná štatistika, pár jedincov na tej lavičke prekvapuje, ale aj tak po sezóne potrebuje zvýšiť práve kvalitu náhradníkov

Reagovat
Panděvova ofina

Ten Schick je strašně talentovanej. Když jsem sledoval Icardiho ještě za Sampu, potom co se vyrojili spekulace, že by o něj měl Inter zájem, tak mi nepřipadal ani zdaleka tak dobrej a naplněnej potencialem, jako je Schick. Stránky se dokola hemží informacemi a hypotézami otom, jak si ho Inter nemůže nechat uniknout, jako to bylo v případě Dybaly a že by to byla skvělá náhrada, za Icardiho (kéžby) na odchodu. Celkově ten pohyb a rychlost s míčem, jako kdyby to ani nebyl čech

Reagovat
PP

už to bude 12 let, co mělo ČR naposledy dobrého útočníka s formou..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
Pinturicchio

Včera jsem viděl jen 20 minut, škoda. Takové nadšení z fotbalu u hráčů nepamatuju, parádní. Mandragora za těch pár minut moc hezky, nikam nepouštět a postupně mu přidávat minuty.

! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Roly je skvělej dlouhodobě, má parádní přehled.

Reagovat
Pinturicchio

Fakt mě příjemně překvapil, jako kdybych koukal na mladého Claudia, než se přesunul na CM.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak zrovna mladej Claudio mi jako nějaké terno nepřipadal, spis naopak.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, měl jsem napsat od Conteho příchodu.

Reagovat
Airus

Já si ho oblíbil hnedka... vždycky chci aby se kluci z naší akademie uchytili. Na De Ceglieho jsem se taky hrozně těšil, žel tomu nebylo přáno

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi špatně koukal. Každopádně je pravdou, že když ho Ranieri zabíjel na levém kraji zálohy, tak toho zrovna moc ze svých předností předvést nemohl.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak pokud si dobře pamatuju, tak ty jsi ho vždycky obhajoval, i když vl dost mimo (jasně, že to nebylo jen o něm).

Reagovat
smazaný uživatel

Je to to samé, jako když byli Scholes nebo Lampard stavěni v reprezentaci úplně nesmyslně na levý kraj zálohy, jen aby tam zkrátka byli na place všichni ti TOP středopolaři, přestože to nikdy nemohlo fungovat. To samé dělal Ranieri s Marchisiem. Bylo vinou trenéra, že hráč hrál pod svoje možnosti. Jak v Juve za Ranieriho, tak ve zmíněném příkladu u anglické reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Roly je hlavně dobrý i dozadu, v reprezentaci hrává i na stoperu. Má slušný potenciál. Snad mu bude přáno a prodá ho naplno. Nerad bych, aby dopadl jako Marrone.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

Luca...

Reagovat
Airus

škoda že tuhle sezónu nevyšlo to hostování (kvůli zranění)... mohl zařít někde v SA a sbírat pořádnou herní praxy

Reagovat
Airus

praxi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kaka14

Republica - AC Milano vycleni 60 mil na nakup Aubameyang alebo Moratu, peniaze budu pouzite aj z predaja Baccu a Nianga

Reagovat
smazaný uživatel

60 milionů na Aubu je poměrně málo.

Reagovat
olis

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je to malo? za 60 ho koupej uplne v pohode. Porad tady nekdo melo a silenostech jako "Dele Alli za 200, Coutinho za bambilion atd atd". Podle me Pogba/ Huguain(+ teda obchody Realu) jsou jen vyjimka. kdyz sel Gotze za 40 nebo kolik k nejvetsimu konkurentovi nechapu proc by nemohl jit za 60 do Milana(ciste z financniho hlediska) Pierre.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm nebo jsem spis chtel rict, ze fans si je ceni na ohromny sumy a pritom si pak hrac postavi hlavu a jde pryc za smesne nizkou castku a vsichni tady blijou :D

Reagovat
Pipo123

Gotze mal rok do konca kontraktu ne? Preto nebola tá cena ešte vyššia. Je otázne či BvB predá svojho najlepšieho hráča do AC v čase kedy sú na tom finančne výborne, lepšie než AC, majú lepších hráčov, hrajú LM, Aubameyang tam zažíva svoje najlepšie obdobie. Momentálne AC mu nemá čo ponúknuť a osobne pochybujem že taký prestup by sa vôbec uskutočnil, on je vo veku kedy bude chcieť vyhrávať, podobne ako Bacca čo svoj prestup oľutoval asi 1000x

Reagovat
smazaný uživatel

Auba je v mých očích lepší útočník než Higuaín. Higuaín šel za ten kotel, protože to měl ve smlouvě. Kvalitou takovou cenu nemá a nikdy neměl, na trhu ovšem ano. A co si budeme povídat, jsou týmy, které by za Aubu daly klidně 90 milionů, 60 nic není.

Reagovat
cervo

mozno to bude 60 + Bacca + Niang

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to nebude nic, o tý ceně je řeč spíš asi v teoretický rovině.

Reagovat
cervo

ved to je jasne, ale tiez pozri aki hraci uz isli do krasnej Cinskej zeme, peniaze robia divy, ked ludi zlakaju Cinou pre peniaze, tak preco nie AC, samozrejme si nadeje nerobim

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak hlavně Auba má k AC trochu jiný vztah než ti borci k Číně

Reagovat
stas87

To vobec nedava zmysel z dvoch dovodov. Prvy je plat a aj vek Baccu, Ked uz ho BVB preda, tak nebudu chciet tak stareho hraca bez perspektivy dalsieho predaja. A napalit mu velky plat? Do toho podla mna Zorc nepojde.

Pak je tu Niang..ten je sice vyrazne mladsi ale nikdy nedosiahne kvalit Aubameyanga. A radsej nech zapati za hraca, co sa bude potencialu Aubameyanga aspon prilbizovat, to podla mna Niang sa tomu fakt nepriblizuje. Ale pozor, AC pravidelne nesledujem a tak mozno som prilis prisny na Nianga. Ak sa zlepsil, tak je moznost, ze o nom BVB bude uvazovat. Ja tomu ale neverim.

Reagovat
cervo

bolo myslene 60 + peniaze z Baccy a Nianga

Reagovat
smazaný uživatel

náhradou za Aubu by měl být Lacazette.

Reagovat
Hans82

Auba k vam za 60 nepujde ten tak za 80 a jeste nehrajete pohary takze celkem nerealne

Reagovat
JuventusFC1897

to by sa Aubameyang musel jebnut do hlavy aby siel z BVB do AC. A dalsia vec, jeho nakup by v AC vela veci nevyriesil kedze tam je potreba posilnit inde.

Reagovat
Pipo123

AC Milán nezvládl ligové klání s Empoli (1:2), Mattia De Sciglio se následně dočkal ukážek rozhněvaných fanoušků. Ke "střetu" došlo při odjezdu mladého obránce z parkoviště, podle mediálních zpráv díky tomu italský reprezentant odmítá prodloužit smlouvu.

Ten skončí v lete v Juve

Reagovat
10

Nevím, jestli půjde do Juve, ale změnu by asi potřeboval, protože teda hrubě stagnuje a vůbec nikam se neposouvá, AC navíc ty kraje má relativně v pohodě obsazený. Ty jeho letošní výkony ale na Juve zdaleka nejsou.

Reagovat
Furia Ceca

Tak ho oživíme jako Bernardeschiho. Ten ten přestup taky potřebuje jako prase drbání...

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že Max ho bude chtít i kdyby letos neodehrál ani minutu. Věřím, že když bude pravidelně nastupovat na své pravé straně, tak půjde nahoru.

Reagovat
Airus

svoje nejlepší hrál pod Allegrim, tak snad by to z něj zase dostal. Navíc místo Alvése by tam klidně mohl ležet mrtvej osel a možná by se na to i líp koukalo

Reagovat
GEGE

To jsem si do nedávna myslel taky,že máme kraje v pohodě obsazené ale realita se začíná ukazovat trochu jiná...De Sciglio si kroutí už několikátou těžce průměrnou sezonu v řadě,navíc je jeho odchod na spadnutí,na Antoniniho není vůbec spoleh vzhledem k jeho zdraví a Vangioni je splašené brko,které nevím jestli má u nás budoucnost...Na druhé straně Abate u kterého se čím dál víc ukazují jeho rezervy a taky těch zranění nemá zrovna málo...Calabria toho má taky ještě hodně před sebou co se týče zlepšení,takže to moc optimisticky nevidím...

Reagovat
10

Myslel jsem to tak, že AC s jeho odchodem a jeho výkonností poslední doby nijak neztratí, levýho beka byste museli shánět stejně, napravo ty dva kvalitu mají. Pokud přijde Kolasinać, tak beci nebudou problém.

Reagovat
olis

vraj chcu Ghoulama

Reagovat
Yanek

Vypadá to tak a asi nebude ani chybět. Ukázka toho, jak je fotbal proměnilvý. Není to tak dávno, co se mluvilo o kariéře a lá Maldini.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jeho největší problem je Abate a to, že dokáže zahrát nalevo.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Eldarion

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už mi to bohužel přijde docela jasný.

Na jednu stranu ho chápu, Mattia bude opět spolupracovat se svým pravděpodobně nejoblíbenějším koučem, který ho vytáhl do velkého fotbalu, vidina hrát v silném Juve na pravé straně obrany, kde jeho konkurencí jsou stárnoucí Lichty s komikem Alvésem, prakticky téměř jistý základ, Tituly v lize, pravidelná LM, to je asi to, proč u nás stagnuje.

Já ho mám rád a chtěl bych aby zůstal, na druhou stranu hrál dobře snad jen právě pod Maxem, pod Inzaghim, Mihou nebo teď Cenzem to není žádný terno, výjma té pravé strany.

V případě přestupu se snažit natáhnout Juve co nejvíc

Reagovat
Kaka14

.... nieco na tom asi bude ze Inter a AC nechcu hrat Europsku Ligu kvoli letnym turnajom, vsak sa to opakuje kazdy rok, ze prehravaju lahke zapasy na konci sezony ked stratia sancu hrat o LM ....

Reagovat
Pipo123

To je podľa mňa, blbost, včera bolo vidieť ako sa hráči AC snažili v závere a taký Donna mal problém zvládnuť fakt že prehrali.

Reagovat
Kaka14

snazili, vsak aj remiza by bola strata ....

Reagovat
Pipo123

Vraj je AC favoritom na získanie Keitu, já stále tak nejak dúfam že predĺži, ohromne sa zlepšil, dokáže rozhodovať zápasy, konečne zlepšil koncovku a už nehraje tak splašene ako niekedy, snad ho Lotito aj Tare ukecaju na novu zmluvu

Reagovat
olis

kam si to az klesol

Reagovat
Pipo123

Nechcem aby išiel do AC

Reagovat
olis

no ok, ale zas ale dufat ze taky nevdacny smrad predlzi zmluvu...

Reagovat
Pipo123

Navyše v 22 rokoch patrí k tomu lepšiemu čo Seria A ponúka, má na svojom konte cez 100 zápasov v Serii A, on sa ešte hodne zlepší, bol by som najradšej keby zostane a tak o dva roky pôjde niekde do PL za 40+

Reagovat
Ragazzo d'oro

Už dej ten Inter jako hlavní

Reagovat
Pipo123

O to nejde, AC nebudem mať nikdy rád pretože tam prestúpil Nesta

Reagovat
Eldarion

ale to bolo Alessandrovo rozhodnutie, mohol ísť kam len chcel

Reagovat
Pipo123

Tak já viem, v prvom rade mám nervy na Lazio že ho nútili k odchodu, ale aj tak

Reagovat
Alberto Aquilani

vraj mu pred podpisom volal aj Totti a hovoril mu, nech odíde To je zákerák

Reagovat
Pipo123

To je mýtus, veď dobre vieš že Totti nevie ani čítať, nie to ešte rozprávať

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Alberto Aquilani

a nie to ešte vytočiť číslo na mobile...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak to aby teraz celé taliansko nemalo rado Juventus, lebo sa jebú do každého prestupu dákeho lepšieho/dôležitejšieho hráča v taliansku.

Reagovat
Pipo123

Veď ani nemá

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Vidíš, takto som sa na to nepozeral

Reagovat
Emmett Brown

"Emmett Brown

24.04.2017 08:51

#

Toto kolo zatiaľ priemer gólov na zápas 4,22 tak dúfam, že uhráme (vyhráme) aspoň 4:1, nech to nepokazíme "

Ok, môže byť...

Reagovat
Lech

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

48 gólu za jedno kolo to sem snad nikdy v SA neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pescara by mohla prestúpiť do Eredivisie, tam by pasovala viac. Zemanov totálny futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec to nehráli, jsem zklamaný, že i když my jsme neběhali, Pescara vůbec nepresovala. To nebyla Zemanlandia.

Reagovat
smazaný uživatel

Náš postupný útok způsobuje nádory na mozku. Všichni stojí. DO jednoho. Pak se rozběhne jeden hráč, většinou Radja, max Rudi a pošlou nějaký centr někam do vápna. Ale ze stojky to stejně nikdo nevyharaje, nebo nemá razanci a přesnost. Naše standardy totéž. Bez pohybu.

Leo stále alibisticky odevzdává míč, ale nemá nikoho v náběhu, chápu. Kevin, místo toho, aby se střídal s Radjou a bombil dopředu, věčně jen doplňuje prostor.

Miluji Alessandra Florenziho. A chci vidět hrát Nuru.

V 15. to mělo být 4:0.

K Monchimu, Zdena zkušeně prohlásil, že bez znalosti italských poměrů to bude mít těžké, což je pravda, ale na druhou stranu Monchi bude stejně lovit venku.

Nechápu spekulace ohledně Krychowiaka. Pokud Chelsea nepřemluví agenta, Kessie v nejbližší době podepíše. Na co je nám pět defenzivních záložníků.

Začíná se hodně spekulovat o Sarrim. Sám nevím, zda je to aspon pravděpodobné, a za by nás to posunulo dál.

Reagovat
Houfi

A nema to predznamenat odchod Lea?

Reagovat
smazaný uživatel

Strootman, Naingollan zlstávají, Monchi už začal pracovat na prodloužení kontraktu. Pokud zůstane Dani a přijdou Kessie a Pellegrini, s tím, že Flo zahraje tež, asi půjde.

Strašně jsem mu fandil a on občas ukáže náznak, ale pořád to není ono, pasivita, schovává se a odevzdává míče, místo aby diktoval tempo hry.

Reagovat
Jajinek

Předpokládám, že když je finále Copy Lazio - Juve tak do EL jde tradičně i 6 tým z ligy?

To si to s AC zase rozdáme

Reagovat
Eldarion

Ak vyhrá Juventus tak áno ale vyzerá to tak, že ani AC ani Inter do EL nechcú ísť podľa tých výsledkoch

Reagovat
Kaka14

a ak vyhra Lazio tak co, no nie ten isty pripad ?

Reagovat
Eldarion

If they (Lazio) fail to win the Coppa Italia final against Juventus, sixth place would become the final Europa League spot.

Reagovat
Jajinek

No a když Lazio vyhraje, tak který klub jde jako šestý z Itálie do EL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru

Reagovat
Pinturicchio

To už ani nekomentuju.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/101626/%E2%80%98pogba-cheering-juventus%E2%80%99

Mohli jsi, Pogbič, ještě rok, dva zůstat, nic by ti neuteklo. Na druhou stranu, třeba by teď Juve s ním nebylo tam, kde je.

http://www.football-italia.net/101623/juventus-want-schick

Pojď, Páťo.

Reagovat
didosh

Co to kurwa je za výsledek doma s Empoli,to jsme hráli tak špatně?Bohužel jsem neviděl...

Reagovat
Airus

Já jsem to četl a naprosto nic to neznamená. Přece Barza nezačne podkopávat tým.

Novináři se ho po zeptali co si myslí o Mandzukičovi a on dal klasickou týmovou odpověd na spoluhráče.

Všichni jsou sice překvapený že je - tak trochu - schopnej hrát na křídle, ale nikdo neupozorní na to, že je důvod proč takovej typ hráče na křídle je světová rarita a žádnej jinej trenér to tak nestaví Pak to končí tím, že jediný za co ho můžou chválit je to, jak běhá. Protože to nikdo jinej asi nedělá

Reagovat
Pinturicchio

OK, nevidíš jeho přínos, který rozhodně není jen v běhání, tvůj boj.

Reagovat
Airus

On běhat musí, protože pozičně hraje na prd. Ale to je fuk. Teď na LM nikoho jinýho nemáme, Pjaca v prdleli a Stura není u Allegriho tolik populární i když za to málo co tam odehrál, ukázal mnohem větší vlohy než kdy ukáže Mandzukič.

Hlavní je, pokuď hodlá tuhle formaci Max používat i příští sezónu, sehnat pořádnýho záložníka co bude krmit tým přihrávkama - hlavně Pipitu. Těch jeho 72% v lize a 68% v lize mistrů na přihrávky je prostě nepoužitelnej hnus

Reagovat
Pinturicchio

Sorry, vím, že nedávám žádné argumenty, ale diskusi s tebou na téma Mandzukic vzdávám, stejně jako tu s Juventusem o Dybalovi.

Reagovat
Airus

V pohodě, já to chápu. Proto se snažím o Mandzukičovi ani nekomentovat, nemám v úmyslu tu lidi nějak srát nebo provokovat. Teď se soustředim na scouting LM a potencionální přestupy zatím šoupu na druhou kolej.

Ale Mandzukiče jsi vytáhnul ty a ještě si přidal pro mě věnování Kdo seje vítr, sklízí bouři

Reagovat
Pinturicchio

Ale myslel jsem to s nadsázkou, ze srandy, nečekal jsem, že se začneme bavit seriózně.

Reagovat
Airus

Na to jsme v moc intenzivní části sezóny

Jinak mě se z toho rozhovoru nejvíc líbilo tohle: “I do this and I look for my motivation. In these years where we’ve won a lot there could have been a sense of satisfaction but I don’t know what it is, maybe the Juve atmosphere, all of us always want to win.”

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

"Stura není u Allegriho tolik populární i když za to málo co tam odehrál, ukázal mnohem větší vlohy než kdy ukáže Mandzukič"

za tohle ti musí fackovat vlastní klávesnice...

Reagovat
Airus

ale prd, kdyby dostal tolik času jako Mandzukič tak má 10 asistencí a i nějaký ty góly. Jestli na tom zakončení teda trochu zapracoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele