Serie A - souhrn 29. kola

11.03.2016, 22:39, aktualizováno 13.03.2016, 22:43
Komentáře a souhrny
Miroslav Klose se konečně prosadil v Serii A a sestřelil tak Atalantu. Higuaín z penalty rozhodoval v Paleru. AS Řím vyhrálo v Udine, výhry slaví rovněž Carpi a Janov. Fiorentina se rozešla smírně s Hellasem. AC Milán veze pouze bod ze hřiště Chieva. Nepříliš přesvědčivé vítězství si na konto připsal Juventus. Empoli se rozešlo smírně se Sampdorií, Inter přehrál Bolognu...

Città di Palermo - SSC Neapol 0:1

13.03.2016 20:45

Góly: 22. Gonzalo Higuaín (pen.)

Neapoli k zisku tří bodů stačila jediná branka, kterou vstřelil z pokutového kopu nejlepší střelec Serie A Gonzalo Higuaín. Palermo doma pod novým trenérem Novellinem nepředvedlo vůbec nic.

Hosté byli lepším týmem po celých devadesát minut a soupeře dostali pod tlak i v úvodní fázi zápasu. Ve třetí minutě bylo před Sorrentinem pořádně horko, ale golman Sicilanů situaci ustál. Neapol hledala skulinku v defenzívě hostí, ale k vedení ji nakonec dopomohla přísně nařízená penalta. Po souboji s Andělkovičem se skácel Albiol a sudí Rocchi měl jasno, i když opakovaný záběr stoprocentní penaltu neprokázal. Každopádně Gonzalo Higuaín nabídnutou šancí nepohrdl a proměněnou penaltou zajistil hostům vedení.

Svěřenci trenéra Sarriho se uklidnili a nadále určovali tempo zápasu. Palermo branku Pepeho Reiny prakticky neohrožovalo s výjimkou šance v poslední minutě prvního poločasu, kdy po Gilardinově přiťuknutí nebezpečně zakončoval Vázquez. Reina jeho pokus dokázal vyrazit na rohový kop a větší šanci už si domácí do konce utkání nevytvořili.

Neapol samozřejmě měla několik možností výsledek pojistit, střelu Insigneho a Mertense vychytal Sorrentino. Ani v závěru utkání a během pětiminutového nastaveného času si Palermo nedokázalo vytvořit kloudnější akci, či alespoň tlak, a s Neapolí po zásluze prohrálo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Atalanta Bergamo 2:0

13.03.2016 20:45

Góly: 67. Miroslav Klose, 90+5. Miroslav Klose

Miroslav Klose se stal hrdinou zápasu, když jeho dvě branky znamenaly vítězství domácího Lazia nad Atalantou 2:0. Biancocelesti se prosadili po změně stran, druhou branku vsítili až v nastaveném čase.

Lazio se oproti zápasu se Spartou představilo v pozměněné sestavě a zejména na hře v prvním poločase to bylo znát. Domácí nepředvedli na Olympijském stadionu před bídnou návštěvou vůbec nic. Né že by Atalanta diktovala tempo nebo svého soupeře výrazně přehrávala, ale jedinou šanci měla ona. Marco D'Alessandro nastřelil v 18.minutě tyčku! Lazio zareagovalo jen dalekonosným pokusem Onazi, který však nebyl vůbec nebezpečný. Bídného výkonu obou celků si diváci pochopitelně všimli a hlasitým pískotem dali svojí nespokojenost jasně najevo.

Obraz hry se ale ani po zmeněn stran nezměnil. Pravdou je, že se přitvrdilo ale to nebylo to, co chtěli fanoušci vidět. Zlepšení slibovalo až střídání Lazia. Stefano Pioli se rozhodl poslat do hry Baldého Keitu, který tolik trápil obránu Sparty a to se domácím vyplatilo. Právě Baldé Keita vyslal přesnou kolmici na Mauriho, toho sice Sportiello rychlým výběhnutím vychytal, ale míč se odrazil ke Klosemu a Lazio vedlo 1:0. Výsledek však nemusel vydržet dlouho. O minutu později se dostal k odraženému balónu Cigarini a jen těsně minul branku!

Atalanta si další šancí už nevypracovala, byť chvílemi držela častěji balón. V nastaveném čase domácí uštědřili hostům ránu z milosti, Felipe Anderson sice ještě neuspěl, ale krátce na to připravil jasnou šanci Klosemu, který neměl problém trefit odkrytou branku. Lazio porazilo Atalantu 2:0 a prohloubilo její krizi.

Více informací k zápasu

Carpi FC - Frosinone Calcio 2:1

13.03.2016 15:00

Góly: 27. Raffaele Bianco, 90. Jonathan de Guzmán (pen.) - 72. Federico Dionisi

Carpi zvládlo doslova existenční zápas a po výhře 2:1 nad Frosinone má stále šanci na záchranu. Kdo smutní, jsou hosté, kteří se minimálně do večera mohli posunout právě mimo sestupové příčky. Tři body Carpi vystřelil v devadesáté minutě proměněnou penaltou Jonathan De Guzman.

Frosinone sice mělo v počátku zápasu větší držení míče, ale co to bylo platné, když skóre otevřeli ve 27.minutě domácí fotbalisté. Rafael Bianco ve vápně dobíhal balón a ve skluzu ho zblízka propasíroval přes vyběhnutého brankáře Lealiho do sítě - 1:0 pro Carpi. Nic dalšího už první poločas nenabídl. Hlavní sudí ještě přidal narvrch pět minut nastaveného času, což bylo zapříčeněno přerušováním na začátku zápasu, ale to v konečném důsledku není podstatné.

Carpi tedy drželo poločasové vedení 1:0, nicméně po změně stran ho čekala ještě pořádná šichta. Frosinone ještě zvýšilo své držení balónu, ale stejně jako v prvním poločase to k ničemu nevedlo, dokonce ani k vytvoření stoprocentní příležitosti. Po hodině hry se tak Stellone rozhodl pro střídání a udělal dobře. V 72.minutě našel Rosi ze standardní situace naběhnutého Dionisiho, který přesnou střelou srovnal na 1:1.

Tento výsledek možná vyhovoval hostům, nikoliv však domácím. Carpi zkrátka potřebovalo vyhrát a v 90.minutě se tomu přiblížilo. Ve vlastním vápně se totiž provinil faulem Pavlović a nařízenou penaltu si nedovolil neproměnit Jonathan De Guzmán - 2:1 pro Carpi. Frosinone ještě zbýval pětiminutový nastavený čas, ve kterém se mohlo leccos odehrát, ale domácí to zvládli. Carpi udělalo veledůležitý krok za záchranou, naopak Frosinone se odmítlo posunout mimo sestupové pozice.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 1:2

13.03.2016 15:00

Góly: 85. Bruno Fernandes - 15. Edin Džeko, 74. Alessandro Florenzi

Návštěva z Věčného města si odváží všechny tři body domů. Giallorossi dnes rozhodně nepodali nejlepší výkon, ale na špatně hrající a nevýrazné Udinese to přeci jen v pohodě stačilo.

Trenér Luciano Spalletti se vrátil do míst, která důvěrně znával. Jeho AS dnes odpoledne navštívilo Udine, aby se utkalo s domácími Zebrami. Udinese zatím prožívá hodně špatné období a spekuluje se o konci trenéra Colantuona. Dnes měl mít poslední šanci. Do hry se v domácím dresu dostala záloha Hallfreðsson, Lodi, Badu, zatímco o ofenzívu se starali Théréau a Fernandes.

Kapitán Di Natale znovu zůstal jen na lavičce, to platilo také o hostující ikoně Francescu Tottim. Místo něj se do základu dostal opět kritizovaný útočník Edin Džeko. Toho podporovali El Shaarawy, Mohamed Salah a Diego Perotti. De Rossi s Pjanićem zůstali jen na lavičce náhradníků, zranění postihlo Antonia Rüdigera. Místo něj se do základu podíval Ervin Zukanović.

Edin Džeko dostal od trenéra Spallettiho další šanci, aby ukázal, že to s angažmá ve Věčném městě myslí vážně. Dosud se mu příliš nedařilo a mnozí fanoušci nad ním již zlomili hůl. Dnes měl velkou chuť opět skórovat. To se mu málem povedlo už ve třetí minutě, kdy měl dvě šance, aby vstřelil branku přes brankáře Karnezise. Ten se ale překonat nenechal ani jednou. Další velkou šanci opět odrážel brankář Karnezis. Pohlednou a rychlou kombinaci na straně AS zakončil uvnitř pokutového území Perotti!

AS přidalo na aktivitě a domácím se stále nedařilo dostat se do tempa utkání. Diego Perotti posílal míč na Mohameda Salaha, který se dobře zorientoval a lehce posunul balon na Edina Džeka. Tomu se podařilo jej zpracovat a ještě prostřelil brankáře Karnezise. Viditelně se mu hodně ulevilo!

Do rychlého protiútoku se vydal El Shaarawy, jehož přízemní pokus srazila obrana domácích na rohový kop jen s vypětím všech sil. Udinese nezachytilo nástup svého soka, ale přesto dokázalo vystrčit růžky. Zkušený záložník Francesco Lodi vypálil tvrdou ránu, se kterou měl brankář Wojciech Szczesny velké problémy! Do kabin tak šlo spokojenější hostující mužstvo.

Do druhé půle se muselo v týmu Zeber něco změnit. Do ofenzívy nastoupil Duván Zapata, který vystřídal nevýrazného Edenilsona. Těžko ale hledat hráče domácích, který by byl výrazný. Udinese hrálo pod své možnosti a není divu, že jeho fanoušci před zápasy dávají najevo své znechucení. Mladý útočník Duván Zapata ihned vnesl do obrany AS chaos a jeho zajímavá hlavička skončila dokonce na tyči Szczesnyho brány!

Vlci zřejmě nějakou chvíli ještě zůstali v šatně, protože jejich hra po změně stran postrádala prakticky vše, co je zdobilo v první půli. Udinese se naopak zakouslo do svého soupeře a nebezpečně hrozilo. Laxní přístup se Giallorossi mohl vymstít a trenéra Spallettiho bylo hodně slyšet. Kombinace mezi Salahem a Džekem k ničemu nevedla díky zásahu obránců, po chybě Florenziho musel akci Théréaua hasit až Manolas.

Další průnik do obrany AS znamenal míč od Théréaua, který našel Fernandese. Ten však z druhé vlny pálil hodně vysoko nad bránu! Hodně zdlouhavého boje o míč, málo rychlých akcí. To nám nabízel odpolední duel v Udine. AS se postupem času stále více spoléhalo na střely z dálky, po El Shaarawym to zkusil i Perotti. Do hry se dostal Miralem Pjanić, který vystřídal El Shaarawyho. Oba týmy ale působily dojmem, jako by míč, se kterým hrají, měl alespoň sto kilo.

Pjanićova přítomnost se hned ukázala, protože krásným obloučkem za obranu našel Alessandra Florenziho, který si obhodil svého soka a druhou nohou poslal míč do sítě - 2:0 pro Vlky.

Pjanićův další pokus skončil vedle a chuť AS opadla. Z toho profitovali domácí, protože těsně před koncem alespoň snížili! Zapata si ostrý centr ze strany skvěle pokryl tělem, Fernandese si nikdo nepohlídal a mladý záložník napálil balon mimo dosah polského brankáře AS! Tím však atraktivní momenty skončily.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Hellas Verona 1:1

13.03.2016 15:00

Góly: 40. Mauro Zárate - 86. Eros Pisano

Hellas Verona to ještě nehodlá zabalit a dnes odpoledne dokázal v závěru vybojovat na půdě favorizované Fiorentiny bod! Fialky sice hrály lépe, ale nakonec si doma nechávají jen bod za remízu 1:1, která je vůbec netěší.

Fialky nastoupily v celkem očekávané sestavě, místo zbylo i na Maura Zárateho. Hrotovým útočníkem dnes byl Khouma Babacar, který neustále hrozí odchodem kvůli nedostatku herního vytížení. Do hry se dostali i Matias Fernandez nebo Tino Costa. Hosté se pochlubili s útočnou dvojicí Luca Toni a Ante Rebić, který chtěl dnes předvést skvělý výkon, aby Viole dokázal, že si zasloužil šanci v jejím dresu. Giampaolo Pazzini zůstal jen na lavičce, do hry se dostal Mohamed Fares.

Dnešní utkání nebylo moc dobré pro obránce Nenada Tomoviće, který už ve druhé minutě při snaze o odkopnutí míče nešikovně natáhl nohu a odneslo to jeho koleno. Takže musel být střídán, trenér Sousa měl na čele vrásky a Tomović slzy. Na Tomovićovo místo přišel zkušený obránce Roncaglia. Prvního zajímavého rohového kopu dnešního zápasu se ujal oslavenec Manuel Pasqual, kterému se však centr příliš nepovedl.

Pasqual dnes slavil narozeniny a chtěl přispět ke třem bodům. Blízko k nim měl Khouma Bababar, který dostal od Fernándeze dobrou přihrávku do vápna. Jenže celou akci nezakončil tak, jak by si přál. Borja Valero našel na pravé straně Tina Costu, který hned přenášel hru na Alonsa, ten však centrem Babacara nenašel. Hosté se spíše ostýchali a dnes si rozhodně body za první část nezasloužili. Bránili sice spolehlivě, ale směrem dopředu nic nevymysleli.

A platili za to, protože pět minut před koncem první půle inkasovali. Po nahrávce od Valera postupoval na bránu mladík Tello. Ten vracel před brankáře Golliniho, kam si naběhl zkušený útočník Mauro Zárate. Jeho střela byla ještě tečována od Bianchettiho, takže brankář Gollini byl bezbranný.

Do druhé půle museli hosté zabrat, pokud nechtěli udělat ostudu a pokud se chtěli přiblížit záchraně. Ještě jim k tomu hodně chybí a dnes rozhodně nebyli favority. Ale přesto se Hellas ještě nevzdává. Pět minut po změně stran musel předvést skvělý zákrok brankář Tătăruşanu, kterého vyzkoušel Marrone. Mladý hráč zakončoval z přímého volného kopu, jenže na rumunského brankáře si nepřišel.

Manuel Pasqual na druhé straně postupoval rychle po levé straně, jenže byl zastaven v rozhodující chvíli pozorným Pisanem. Fiorentina chtěla víc, takže se na hrací plochu dostavil také Federico Bernardeschi. Po hodině hry se ale málem radovali hosté. Do levé části vápna pronikl Ante Rebić, který zasekl míč přes Roncagliou a vypálil. Gólu ale díky snaze rumunského brankáře nedocílil.

Bernardeschi byl hodně aktivní, neustále ohrožoval obranu Hellasu svými výpady a jeho akce byly nebezpečné. Až deset minut před koncem utkání si velkou šanci vypracovala také hostující strana. Siligardi vrátil míč do vápna, kde si jej zpracoval Luca Toni. Ten vypálil, ale Rumun Tătăruşanu byl na místě. Hellas přidal a s koncem utkání byl aktivnější. Emanuelson dokázal najít povedeným centrem ve vápně Anteho Rebiće, který zakončil těsně vedle.

Po Tellově nahrávce gólu nedocílil ani Kalinić, třebaže k tomu měl určitě blízko. A právě tehdy zasáhla Verona. Ta vybojovala rohový kop, kterého se ujal Emanuelson. Jeho centr našel Erose Pisana, jehož hlavička poslala míč přesně k tyči - 1:1. V poslední šanci se objevil ještě Kalinić, ale s jeho pokusem si Gollini poradil bez větších potíží.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Turín FC 3:2

13.03.2016 15:00

Góly: 20. Alessio Cerci (pen.), 45+2. Alessio Cerci (pen.), 66. Luca Rigoni - 4. Ciro Immobile, 15. Ciro Immobile

Prohrávat v úvodu o dva góly a nakonec těsně zvítězit? Pro Janov žádný problém. Grifové vůbec nezachytili začátek zápasu s Turínem, ale nevzdali se a třemi brankami otočili výsledek ve svůj prospěch. Dvakrát se z pokutového kopu prosadil Alessio Cerci, vítěznou branku pak vstřelil Luca Rigoni. Dvě branky si připsal i hostující Ciro Immobile.

Právě od Cira Immobileho hrozilo pro branku domácích největší nebezpečí. Obrana Grifů si však nedělala žádné starosti a než se na trávníku rozkoukala, prohrával domácí tým o dvě branky. Už v 5.minutě našel Belotti kolmicí Immobileho a ten překonal Perina poprvé. Krátce na to poslal dlouhou kolmici za obranu i Acquah a i druhý moment vyřešil Immobile znamenitě. To byla pro domácí pořádně studená sprcha!

Jenomže vše z pohledu Granaty pokazil Ansaldi, jenž hned čtyři minuty po druhé brance fauloval Molinara a sudí nařídil pokutový kop. Alessio Cerci poslal míč bezpečně do středu branky a snížil. Ve 33.minutě mohl Turín znovu odskočit, ale Immobile odmítl hattrick a svojí šanci doslova zazdil. Už už to vypadalo, že hosté poločasové vedení udrží, když ve třetí minutě nastavení byla nařízená druhá penalta pro Janov. A i tentokrát si Cerci poradil náramně a srovnal na 2:2.

Druhý poločas tak začínal "od nuly". Psychickou výhodu měl jednoznačně Janov a i tu dokázal zužitkovat. Suso krásně zakroutil balón na Rigoniho, kterému stačilo míč před Padellim jen lehce ťuknout a Janov vzápětí vedl 3:2. Domácí mohli ještě odskočit, ale Panděv křižnou ranou minul Padelliho svatyni. Turín si sice v závěru vytvořil tlak, ale vyrovnat už nedokázal.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Milán 0:0

13.03.2016 12:30

Góly: -

Bezgólovou remízu na Stadio Bentegodi opět sehrály celky Chieva a Milána. Konečný výsledek nic neřeší a je spíše ztrátou pro hostující AC, jenž ve druhém poločase dvakrát orazítkoval brankovou konstrukci.

Zápasy Chieva s Milánem bývají nejen skromné na góly, ale i na šance a nejinak tomu bylo i tentokrát. Těžko se hledalo lákadlo, zápas byl určitě pikantní pro domácího Valtera Birsu. Slovinský záložník se jeden čas zkoušel do kádru Rossoneri prosadit.

Začalo se v pomalém tempu, obě strany vyčkávaly na chybu soupeře a tak nejzajímavějším okamžikem poločasu byl střet Cacciatoreho s Donnarummou. Mladičky brankář zůstal otřesen a z hrací plochy si to rovnou namířil na další vyšetření do nemocnice. Jeho místo mezi tyčemi zaujal veterán Christian Abbiati. A musel se činit. Poté, co se na něj řítil Meggiorini vytáhl skvělý zákrok a případné další nebezpečí uhasil odkopem Antonelli. V první pětačtyřicetiminutovce to však bylo po hříchu všechno.

Zmar i herní bída pokračovali i po změně stran. Trenér Siniša Mihajlovič se po hodině hry rozhodl, že stáhne Méneze a nahradí jej Luizem Adrianem. Bylo to však k ničemu, Milán v útoku nebyl schopen nic vymyslet a totéž platilo o Chievu.

Až čtvrthodiny před koncem si hosté vypracovali největší příležitost celého utkání a nutno podotknout, že si vybrali pořádnou porci smůly. Ránu Abateho totiž zastavilo břevno a dorážku Bertolacciho pro změnu tyč! Chievo mělo obrovské štěstí. Bohužel výsledek 0:0 se nakonec nezměnil.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Bologna FC 2:1

12.03.2016 20:45

Góly: 72. Ivan Perišić, 76. Danilo D'Ambrosio - 90. Franco Brienza

Inter Milán dnes večer těsně přehrál hostující Rossoblu, Bologna odjíždí z města módy bez bodů. O to se postarala především dvojice Danilo D'Ambrosio a Ivan Perišić. Bologna se sice také přesně trefila, ale zabrala až příliš pozdě.

Inter dál sní o třetím místě, na které mu aktuálně scházejí jen dva body. Pro tuto chvíli Inter Milán dokázal odsunout Fiorentinu, která však má ještě jeden duel k dobru. Od prvních minut dal trenér Roberto Mancini důvěru hráčům jako Eder, Ljajić, Perišič nebo Icardi v útoku, zatímco před brankářem Handanovićem působili D'Ambrosio, Miranda, Jesus a Nagatomo. Hodně zvláštní muselo být utkání pro hostujícího útočníka Mattiu Destra, který byl v Interu vychován. Dnes jej měl pomáhat srazit.

Od prvních minut se hrál poměrně živý fotbal na obou stranách hřiště a oba brankáři museli být ihned k dispozici. Především Inter dával najevo, že dnes si chce rozhodně nechat tři body a pokračovat tak v útoku na Ligu mistrů. Dokázat to mohl například zkušený útočník Eder, který se po zdlouhavé kombinaci dostal ve vápně Rossoblu k míči a napálil jej těsně vedle vzdálenější tyče.

Trenéra Roberta Manciniho zřejmě vůbec nepotěšila 11. minuta, protože v ní musel střídat svého elitního střelce, Maura Icardiho. Toho nahradil záložník Kondogbia a Inter musel pozměnit rozestavení. Dalším hráčem, který opustil hřiště až příliš brzy a ještě k tomu ne z vlastní vůle, se stal právě dobře známý Mattia Destro. Také ten se zranil a musel odejít. Následně se po chybné rozehrávce domácích hráči Bologny dostali k balónu a zakončoval Donsah, jenže nebyl úspěšný.

Po půlhodině hry, kdy tempo utkání ustalo, se na celou situaci patrně už nevydržel dívat zkušený stoper Miranda. Jeho nákop ze 40 metrů však brankáře Miranteho z klidu nevyvedl. Těsně před odchodem obou celků do kabin se po rohovém kopu dostal k táhlé střele Marcelo Brozović, jehož pokus ještě tečoval obránce Miranda. Brankář Antonio Mirante si zřejmě hodně oddychlo poté, co míč proskotačil vedle tyče!

První půle byla za námi a druhá měla přinést rozuzlení. Oba týmy nastoupily v totožných sestavách, v jakých o šaten odcházely a chvíli se nic závažného nedělo. Po hodině hry si útočník Ivan Perišič parádně udržel balón po pravé straně hřiště, následně si jej posunul ke středu hřiště na střelu a vypálil. Levou nohou však zamířil těsně vedle tyče! Na opačné straně mohl po nepovedeném rohovém kopu jít Giaccherini do protiútoku, jenže nakonec byl obránci dostižen.

Inter se přesto dočkal první branky. Po přetaženém centru od rohového praporku se míč dostal na hlavu D'Ambrosia, který přihrál ještě lépe postavenému Perišićovi. Ten už neměl problémy se zakončením a Inter vedl 1:0.

A netrvalo to ani tak dlouho, jak by si hosté přáli, a Inter vedl o dvě branky. Přetažený míč vrátil před bránu Miranda a Danilo D'Ambrosio jej umístil do brány!

Hosté se také zapsali na střeleckou listinu, jenže bylo příliš pozdě. Po chybě Kondogbii se k míči dostal Rizzo, který balon posunul na Brienzu. Střídající hráč se parádně opřel do míče a brankář Samir Handanović byl krátký - 2:1. Bologna tak odjíždí z Milána bez bodů, Inter díky lepší druhé půli zaslouženě vyhrál.

Více informací k zápasu

Empoli FC - UC Sampdoria 1:1

12.03.2016 18:00

Góly: 82. Vincent Laurini - 42. Fabio Quagliarella

Empoli se nakonec podařilo srovnat stav utkání se Sampdorií Janov, i když se pro něj nevyvíjelo vůbec dobře. Námořníci pod vedením trenéra Montelly šli do vedení po brance Fabia Quagliarelly, jenže ke konci srovnal Vincent Laurini.

Sampdoria třetí výhru v řadě nepřidala a dnes si z Toskánska odváží jen bod. V poměrně atraktivním utkání ji to musí trochu mrzet, protože dlouho sahala po všech bodech. Doria nastoupila v poměrně očekávané sestavě, jen Correu zastoupil zkušený veterán Antonio Cassano. Domácí záložníci Zieliński, Paredes a Croce zase měli zásobovat pasy Saponaru, Pucciarelliho a Maccaroneho.

K první brance mohla vést spolupráce mezi veteránem Maccaronem a mladíkem Zielińskim, jenže rána druhého jmenovaného se mezi tři tyče nevešla. V desáté minutě se o zakončení postaral také Riccardo Saponara, jehož akce ale rovněž brankou neskončila. Na opačné straně vypálil z uctivé vzdálenosti záložník Fernando, který ale také neměl moc štěstí. O mnoho více nadějněji už vypadala akce Massima Maccaroneho, který dokonce vstřelil branku. Ta však pro ofsajd nemohla platit.

První minuty byly hodně rychlé. Fabio Quagliarella z protiútoku však zakončil jen do vynikajícího brankáře Skorupskiho a na druhé straně se ranou z hodně ostrého úhlu prezentoval Massimo Maccarone. Obrana Sampdorie pak úplně zapomněla na Manuela Pucciarelliho, který si naběhl za dva obránce a po kličce překonal i brankáře Viviana. V pádu ještě dokázal zakončit, avšak jeho pokus zastavila tyč prázdné brány!

Po další bleskové akci hostů se ke střele z pokutového území málem dostal Fabio Quagliarella, jenže byl zastaven Ruiem. Sampdoria se s blížícím koncem první půle dostávala stále do větších šancí. A to se jí vyplatilo, protože pět minut před koncem první půle našel Cassano parádní kolmicí v pokutovém území volného Fabia Quagliarellu, kterému už zakončení problémy nedělalo. Pravdou ale je, že ránu tečoval ještě obránce Laurini.

Empoli na začátku druhé půle scházela přesnost a aktivita, takže se stále častěji na domácí pískalo. Zajímavá byla akce Manuela Pucciarelliho, jenž si balon vyměnil se Saponarou a poté vypálil. Mimo. Po hodině hry si další branku chtěl připsat Fabio Quagliarella, který nečekanou ranou z otočky poslal míč jen těsně vedle tyče! Jen o kousek vedle pálil na druhé straně střídající Mčedlidze.

Před koncem mělo Empoli k dispozici přímý volný kop, který se dostal k obránci Ruiovi. Ten jej poslal do vápna, kam si naběhl obránce Laurini a krásně míč expedoval za záda brankáře Viviana. Tomu jeho obránci moc nepomohli a Empoli srovnalo. Do konce utkání už ani jeden tým mnoho nepředvedl. I díky tomu bere Empoli z utkání bod a je zatím na 10. místě. Doria zatím stále drží 13. příčku.

Více informací k zápasu

Juventus FC - US Sassuolo 1:0

11.03.2016 20:45

Góly: 36. Paulo Dybala

Juventus Turín zvládl páteční předehrávku proti náročnému soupeři a udolal Sassuolo o jeden gól. Ten měl na svědomí mladý zázrak Paulo Dybala, který rozhodl jedinou trefou o třech bodech pro favorizované domácí.

Kdekdo zřejmě čekal ofenzivní představení a od obou celků pohledný fotbal. Toho jsme se ale nedočkali, alespoň ne v takové míře. Zřejmě to bylo na straně hostí způsobeno i absencí Domenica Berardiho, kterého nahradil Politano. Kromě něj se do domácích měli pustit i Sansone, Biondini, Magnanelli, Vrsaljko, Acerbi nebo Peluso. Sassuolo ještě nevzdalo boj o pohárovou Evropu a dnes chtělo alespoň bod.

Juventus čeká v týdnu náročné utkání proti Bayernu Mnichov a dalo se čekat, že bude alespoň v koutku duše myslet právě na populární duel. Jeho dnešní sestava ale počítala s nejsilnějšími faktory. Nastoupili Marchisio, Asamoah, Sandro, Dybala, Mandžukić, Barzagli nebo mladík Rugani. Ten jen zpovzdálí sledoval, jak se k míči dostává Paulo Dybala. Jeho rána ale zamířila těsně nad břevno a hosté měli chvíli klid.

Dybala pak hledal za obranou hostů naběhnutého Mandžukiče, jenže ten se nakonec nedostal k nahrávce. Pokud byl v dresu Sassuola v prvních minutách někdo hodně aktivní, tak byl zcela jistě Sansone. Ten proháněl obranu Juventusu alespoň trochu, když už nemohl počítat s pomocí Domenica Berardiho. Problémem bylo to, že až příliš často bojoval s bezchybnou obranou Juventusu sám a neměl moc šancí na úspěch.

Z volného přímého kopu padal míč po centru Dybaly na hlavu Alexe Sandra, který jej poslal jen do míst, kde byl připraven brankář Andrea Consigli. Následně Dybala ve velmi těžké pozici dokázal ještě odcentrovat na záložníka Samiho Khediru, který z bezprostřední blízkosti přestřelil bránu. Deset minut před koncem první půle se ale přesto Juventus dočkal. Cuadrado v pádu posunul míč zpět na Paula Dybalu, který míč zakroutil naprosto parádně k tyči - 1:0 pro Juventus Turín.

Konec první půle již nic jiného nenabídl a fotbalově šlo trochu o zklamání. Druhá půle měla být lepší. A začala dobře. Cuadrado si přehodil balón přes Duncana a našel si cestu až do vápna, jenže tím to také skončilo. Po hodině hry hledal Claudio Marchisio nabíhajícího rychlíka Cuadrada, který ale nakonec nezakončil podle svých představ. Ke gólu nevedla ani spolupráce mezi Khedirou a Sandrem, jelikož jeho centr skončil mimo bránu.

Poklidné tempo nebylo nijak výrazně narušováno ani jedním z týmů, diváci o sobě také nedávali příliš znát. Patnáct minut před koncem dnešního utkání se zastřeloval záložník Magnanelli, jenže ani jeho pokus nemohl veterána v brance Juventusu Turín rozhodit. Až deset minut před koncem utkání jsme se dočkali další povedené akce. Nahrávku od Maria Mandžukiće převzal Juan Cuadrado, jenže jeho pokus trefil jen brankáře Andreu Consigliho.

Následně se do akce zapojil také střídající záložník Paul Pogba, jenže pokus mladého Francouze neskončil ani střelou, ani nezaložil pořádný útok. Přesto byla k vidění ještě jedna velká šance. Na svědomí ji měl rychlý Nicola Sansone, který mohl v samém závěru srovnat skóre. Nejprve si přehodil míč z jedné nohy na druhou a poté vyslal krásnou a tvrdou ránu do míst, kde se pohyboval legendární brankář Gigi Buffon. Sassuolo tak z Turína jede bez bodů. Bianconeri naopak načali důležitý týden velmi dobře.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC29214451:1567
2.SSC Neapol29197359:2364
3.AS Řím29178461:3059
4.ACF Fiorentina29166750:3254
5.Inter Milán29166739:2754
6.AC Milán29139739:3048
7.US Sassuolo291111736:3244
8.SS Lazio291181037:3741
9.Bologna FC291061330:3336
10.Chievo Verona29981233:3935
11.Empoli FC29981234:4235
12.Janov CFC29971331:3434
13.Turín FC29891236:3833
14.UC Sampdoria29881343:4732
15.Atalanta Bergamo29791326:3530
16.Udinese Calcio29861525:4430
17.Città di Palermo29761628:5127
18.Frosinone Calcio29751729:5526
19.Carpi FC295101426:4525
20.Hellas Verona292131425:4919

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (137)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Reagovat
DelPiero137

Gigi

Reagovat
KingMaster13

Co jsem koukal na statistiky tak efektivita asi není nejsilnější stránka Juve co? Vždy soupeře přehráváte a to brutálně ale vyhrajete většinou o gol a to je škoda

Reagovat
Furia Ceca

Přístup dneska nic moc. Ve druhým poločase šlo vidět, že to už hráči Juve jenom dohrávaj a snaží se před Bayernem nezranit a pokud možno co nejvíc pošetřit.

Reagovat
KingMaster13

Ok ale stejně mi přijde že těch výher 1:0 máte docela dost Nic ve zlém. Na statistikách ale vždy bylo vidět že máte úplně brutální převahu proto jsem vždy byl překvapený že to skončilo fakt jen 1:0

Reagovat
Furia Ceca

Za posledních 10 zápasů třetí výhra 1:0, z toho jedna byla proti Janovu (to je vždycky klasický obléhání hradeb) a jedna proti Neapoli. Takže zas tak pravdu úplně nemáš.

Reagovat
KingMaster13

AC i AS jste porazili 1:0 taky mám pocit že toho bylo možná i víc ikdyž to už nevím

Reagovat
Furia Ceca

To jo, ale pokaždý je to trochu jiný! Třeba proti AC jsme spálili nějaký šance. Zatímco proti AS a Neapoli to byly taktický, vyrovnaný bitvy, ty góly padly až ke konci, když už to vypadalo, že to bude bezbranková plichta.

Jinak mně to nevadí. Důležitý jsou body, vyšší skóre už je jenom bonus. Juventus to taky nemá jednoduchý, proti němu každý zuby nehty brání i prohru 0:1.

Reagovat
KingMaster13

Jo to máš pravdu že proti vám hraje každej víc ze zabezpečený obrany

Reagovat
ED91

Skôr je problém v tom, že Juve má často pomalý prechod do útoku, takže sa tá obranná línia súpera stihne sformovať. Potom prichádza fáza kde ide lopta spred súperovej 16ky až na stopérov, kde si ju hodinu pinkajú a z toho najskôr vzniká tá "oku lahodiaca" štatistika.

Reagovat
Airus

je pravda že od tý doby co vyhráváme tituly tak trefujeme především brankáře. Boostujeme jim staty

Reagovat
smazaný uživatel

a diky vam si ty brankari muzou vyhypovat dealy...

Reagovat
DelPiero137

Bohuzial ano, dnes bolo citit ze nechcu dostat gol koli Gigimu ani za nic. Mandzukic tam daval smykacky na pozicii bekovi v 70min. Tusim sa aj zranil ako sa tvaril prit tom striedani.

Reagovat
Airus

Poslední dobou mi to pracovně a společensky zkurveně vychazí, že nestíhám zápasy Juve. Tak poprosím o nějaký shrnutí. Co fungovalo a co ne.

Nechce se mi čekat na rozpis žurnalisty, kterýho Cuadrado oblbnul (-> jestli teda dneska nastoupil)

Reagovat
Zark

už se to jen pinkalo mezi sebou jen kvůli gigimu, o nic jsi nepřišel, možná kdyby hrál berardi...

Reagovat
Furia Ceca

Dneska nic extra, takový vlažný to bylo... Cuadrado dneska zase všechno zkurvil, ale ta akce před gólem se mu povedla. Dybala krásnej gól a v 1.poločase skvělej výkon (nádhernej gól málem dal hned v 1. minutě!). Super hráli i Marchisio a hlavně Asa. Sami dneska zahodil dvě šance, z toho jedna byla tutovka. Mandžukić dneska asi nejslabší na hřišti. Snažil se, bojoval... Ale skoro nic mu dneska nevyšlo.

Reagovat
Airus

Graci pánové

Njn Mandžukič, určitě zase není stoprocentní a sere se na hřiště

Super že jsou Claudio a Asa zdraví.... heh, je to docela překvapení, že se nikdo nezranil Ale hadám že Sassu bez Zazi a Berardiho tolik nerakví

Reagovat
kubys

Gigi rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty mu chybí takže to by mělo být hratelné

Reagovat
Airus

3 na srovnáni, 4 na pokoření.

Reagovat
smazaný uživatel

10 - Juventus have conceded no goal in their last 10 league’s games, a record in the Serie A history. Wall. https://pbs.twimg.com/media/CdUqDV0WEAEoQHa.jpg:large

Since Juve's loss to Sassuolo in October the team has recorded 17 wins & 1 draw in 18 Serie A games. Magical Max.

Ke známkování GdS, Corport a Tuttosport atd. se raději vyjadřovat nebudu, každopádně za včerejší utkání tleskám zejména čtyřem našim hráčům, Buffonovi, Ruganimu, Dybalovi a Mandžukićovi. Gigi fenomén. Dani odehrál super zápas a jak hraje, je zápas od zápasu lepší. Paulito, důležitý gól. Mario! Jak včera odjezdil zápas, to by si měli někteří nejmenovaní frajeři pouštět. Vynikající výkon od něho. https://twitter.com/Trem_A/status/708403744342470656

V derby zvládnout úvodních pár minut a získat pro nejlepšího italského brankáře v historii rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

videl som len druhy polcas ale Ruga super a Mario blazon ako tam daval smykacky v 70min na pozicii beka. Skoda ze sa zranil, aspon tak to vyzeralo.

Reagovat
Pinturicchio

Dani tam měl jedno zaváhání, kdy se nechal obejít jak žáček, ale jinak dobrý, snad půjde dál nahoru.

Škoda té remízy na Bologni, mohl být další rekord.

Reagovat
10

Mario včera neuvěřitelnej, akorát je mi ho líto, protože on to takhle odjezdí, chodí naplno do každýho náběhu, ale nikdo mu nedá pořádnej míč, hlavně Cuadrada už bych v jeho pozici asi dávno zabil, včera měl několik příležitostí mu to dát před bránu do šance a on to vždycky zajebal, buď centrem trefí prvního, nebo udělá zasekávačku a celý to domrdá

Dani hrál rozhodně líp, ale pořád vypadá dost nejistě...hlavně po pohybový stránce to vůbec nechápu, on se pohybuje jak sněhulák, úplně ztratil rychlost a pohyblivost, při 1:1 má hrozně špatnou bilanci

Reagovat
M11

presne.. Maria je mi lito.. ten se tam znici pro cely tym a nedostane ani jeden poradny mic

Reagovat
DelPiero137

Cuadrado je priserny, zabija aj Lichstajnera, Kehdiru kazdeho kto s nim nabieha do utoku.

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Dobrý výsměch, přitom není o nic lepší než Krasic ve své nejhorší podobě.

Reagovat
Furia Ceca

Mě serou ty jeho přihrávky, vždycky napálí prvního protihráče!

Reagovat
DelPiero137

Lepsiu znamku ako Mario tych ludi by som posielal na kreslo. To uz smrdi komunizmom.

Reagovat
10

posílat někoho na křeslo, nebo co smrdí komunismem?

Reagovat
DelPiero137

tych novinarov za znamkovanie. To je ako 130% normy a pod. Proste Cuadrado musi vizerat ako dobry futbalista (nechapem z akeho dovodu) tak spravime preto vsetko. Len skoda ze tym nikoho neoblbneme aby za neho ponukol balik.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani má pořád mezery, potřebuje získat víc sebevědomí, trochu jistoty, pak bude i pohyb lepší. Ale je u něho znát, že se s každým zápasem zlepšuje a s ostatními si rozumí. Jsem rád, že konečně trochu hraje a zvyká si. Dá se na tom stavět.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Airus

Však ať se Mandžukič snaží. Allegri mu dává spoustu příležitostí, moje sympatie si sice nikdy nezíská. Ale cením si toho že dře pro Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

"Allegri mu dává spoustu příležitostí" a jako kdo by místo něho měl hrát?

Reagovat
Airus

Nevim, Morata... Zaza? Co to s tím má společnýho? Když do něj Allegri vkládá důveru tak by se měl snažit, to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata hraje tu nejtvrdší tužku, jakou Koh-i-noor vyprodukuje. Zaza není lepší než Mandžukić. Jediný, kdo nesplácí důvěru, je chlapec Moratů, který posledních 9 měsíců hraje totální hovno a pár gólů toho sobeckého floutka nespasí. S Cuadradem si mohou pánové podat ruku.

Reagovat
Airus

jen ti odpovídám na otázku, co máme za jiný možnosti Ale Zazovo nasezení bych nějak nepodrážel, ten kluk maká jak hovado každou minutu co dostane.

Nepsal jsem že by měl někdo jinej dostávat přednost před Mandžukičem. Jen konstatuju, že jestli si to místo v základu chce udržet, tak ať maká dál.

-> Ale dost mě zmátl/pobavil Allegriho výrok, že to co hrál Mandžukič proti Sassuolu od něj nechce. Víceméně že se koupil jako Dino Koller před branku a že sranim se do buildupu jenom mrdá hru. “This generosity unfortunately means he can find himself in areas of the pitch where we can’t find him going forward. He needs to measure out the effort so he can be sharper when it comes to finishing."

Reagovat
smazaný uživatel

DelPiero137 aspon pis tie priezviska ako maju byt ako clovek nie ako opica

Reagovat
DelPiero137

Sa neposer

Reagovat
Melchior

Já tady fakt asi ze záznamu koukám na úplně jinej zápas Juventus - Sassuolo, než někteří lidé hodnotí... Mandžukić nejslabší na hřišti?

Reagovat
Furia Ceca

Tak vepředu mu toho moc nevyšlo, i když se snažil a dřel... těch jeho obranných zákroků vzadu jsem si včera ani nevšiml - ono je taky fakt, že jsem tu druhou půlku víceméně prochrápal!

Reagovat
ED91

Keď nedostane dobrú loptu, ťažko môže niečo spraviť..

Reagovat
smazaný uživatel

toto su take alibisticke kecy

Reagovat
ED91

Videl si zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Mandzukic hrál parádně, takový typ útočníka, co to odmaká i bez golů, ale hodně lidí si toho třeba nevšimne. Každopádně bych ho vedle Dybaly postavil i proti Bayernu

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je jasný, oni si dost spolu i rozumí... A doufám, že bude hrát i Alex Sandro a Asamoah. Tomu bych dal klidně přednost i před Khedirou nebo Pogbou. Mně by se na Bayern nejvíc líbil střed zálohy Sturaro-Marchisio-Asamoah, ale to je nereálný.

Reagovat
CubONE

Ale zena sympaticka.

Reagovat
Furia Ceca

Ani to ne, debil je to...

Reagovat
Fridgiee

Sledujete někdo reddit? na r/soccer a r/juve taky panuje naprostá omámenost tady tím loupákem

Reagovat
10

na největším foru Juve v Itálii VecchiaSignora.com taky, nechápu to

Reagovat
DelPiero137

Ja ano ludstvo osprostieva. Ludom stacia nazory medii, tym padom nemusia premyslat.

Reagovat
zoff

Ten komentář je fakt odbornej,nepříliš přesvědčivé vítězství to mi připadá jako by ten zápas neviděl Juve hrál co bylo potřeba a hlavně tak aby se někdo nezranil. Nemůže nikdo čekat že budem každý zápas sázet 3-4 góly!! FORZA JUVE!!!!

Reagovat
Mrvinho

Chtěl bych mít starosti některých

Reagovat
Airus

http://www.fourfourtwo.com/news/you-are-d-if-you-watch-juve-sarri-tells-napoli-players#:YAQosHHsCbTjkA

Ještě aby se tvoji vlastní hráči individuálně takticky připravovali V tomhle případě je Sarri ten Dickhead

Reagovat
smazaný uživatel

sak to je buran obycajny

Reagovat
Nuno čomes

Dneska slabota, než hecu, aspoň ze ty tři body. Půlka týmu dneska na ručník. Mancini a jeho střídání no comment už. N je takovyhodny strýček, se nedivím, že nikdo pod ním nemaka na plno. Nevěřím, že by někdy zvýšil hlas. Dneska to vyšlo, ale s takovým přístupem chytnem na AS zase trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

zas ani bologna nehrala nic

Reagovat
Nuno čomes

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho zbytocneho golu na konci. Inak si myslim, ze zasluzene vitazstvo, Bologna nepredviedla skoro nic, ale tak my sme sa tiez az na par usekov nesli pretrhnut. Miestami nuda vacsia ako reggae. Dolezite je ale to, ze sme vyhrali, takze parada.

Perisic a Brozovic nasi najlepsi hraci poslednych zapasov. Dufam, ze kritici Ivana uz budu ticho. Obidvaja su to motorove mysi, nabehaju mega vela.

zda sa to len mne, alebo Eder vyzera trochu ako Joey Tribbiani?

FORZA INTER!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

trošku tam je tá podoba

Reagovat
smazaný uživatel

ked pokrci obocie tak mi pride ako joey ked mysli na jedlo :)

Reagovat
CubONE

Tak aspon sme ziskali bod

Reagovat
Kaka14

So stastim v zavere

Reagovat
Emmett Brown

fantázia, poďme sa pobiť o druhé miesto

Reagovat
Dejwa

Příští kolo to chce vyhrát a bude ještě sranda Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Reagovat
lnterista

nevite prosim kde bych kouknul na cely zapas Inter:Bologna?

diky

Reagovat
Mrvinho
Reagovat
lnterista

diky

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Milan.B

cele zle.....

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes okrem prvých 20 minút nič moc, kludne sme mohli aj Xnúť, každopádne 3 body sú 3 body a už 8. výhra v rade!!! Teraz nás čaká ťažký los, ktorý ked zvládneme, máme vyhrané. Ten tím je silný a dokáže si poradiť aj so zraneniami. Som rád, že Spalletti nezanevrel na Džeka a tie šance dostáva. Dnes dal gól, naposledy ked hral od začiatku dal 2. Už teraz má pod Spallettim v lige viac gólov ako pod Garciom, aj keď sa mi jeho výkon dnes vôbec nepáčil, gól proste dal, tak ho nezhadzujme pri každej príležitosti.

Pjanica vôbec nespoznávam, takto dobre nehral ani v 1. Garciovej sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Mira půjde ještě nahoru až vedle něj bude zdravý Kevin. Jako ve zmiňované první sezoně.

Podle mě neskutečně těží ze Spalovi taktické přípravy a taky, jakkoli na to nevypadá, je na tom fyzicky skvěle, dokonce se mi zdá, že i zesílil.

Jen tak dál, Třetí místo máme ve svých rukou, dvojka není nedosažitelná.

Reagovat
DelPiero137

Neapol musite dat

Reagovat
spider_8

Já jsem teda viděl většinu druhého poločasu a vůbec jsem neměl o výhru strach. I po tom gólu na 1:2, který přišel úplně z ničeho, se hrálo pořád stejně a Udine žádný závěrečný tlak nemělo. Řím teď hraje ve velké pohodě.

Reagovat
olis

slabota

Reagovat
Pipo123

Strašne dôležité 3 body, dnes skvelý Patric, Anderson a Klose, táto trojica ten zápas vyložene odmakala až do záverečných minút. Inak zápas sám o sebe hrozná nuda. FORZA SS

Reagovat
bayern987

Miro

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
olis

Napoli 14/15: 63pt in 38 giornate

Napoli 15/16: 64pt in 29 giornate

Reagovat
Tomanatura

progres jako blazen. Nebyt Beniteze, kde ste mohli byt

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli 13/14: 64pt in 31 giornate. Benitez je debil, ale v první sezóně pod jeho taktovkou jste na tom byli podobně, jako nyní v první sezóně pod Sarrim, navíc jste získali Coppu a v EL jste došli o kolo dál do 1/8. Že to pak španělák ve druhé sezóně dojebal, je věcí druhou.

Reagovat
olis

no ved ja som aj vzdy pisal ze prva sezona pod nim bola uspokojiva v druhej to chcelo posunut sa este vpred a nie vzad, trosku sa zacinam bat ze podobne to bude aj pod Sarrim lebo ten jeho system uz nefunguje tak skvele ako niekolko tyzdnov dozadu, ale verim tomu ze v letnej priprave bude na to mysliet a vylepsi nedostatky

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se chceš posunout, musíš nutně nahradit některé současné články lepšími, jinak to nejde. Navíc máte "kliku", že se vám vyhýbala zranění, máte tam zlaté lidi, kteří se o vaše hráče skvěle starají. Přijít nějaký výpadek po zdravotní stránce, tak nemáte kam sáhnout. Chce to doplňovat a posilovat. Na to Benítez nikdy nebyl a nebude. U Sarriho je to otázkou. Ale mohlo by to jít dobrou cestou. Našlápnuto máte dobře.

Reagovat
10

Neapol letos víceméně hraje jednu soutěž, v EL to odehrála s náhradníkama...příští sezonu s LM už to těžko odehrajou celý v 13 lidech, resp. určitě ne na takovýhle úrovni, tam potom přichází pro Neapol velkej problém

Reagovat
olis

nastastie je to jasne aj vedeniu, uz v zime sa pokusali ziskat zaloznika ktory by sa aspon priblizoval kvalitou Hamsikovi ci Allanovi, nepodarilo sa, uvidime ci v lete ano, urcite by to chcelo aj kvalitnejsieho nahradnika aj na RB a stopera(tam mozno nahradit Albiola v zaklade niekym inym), v utoku je kvalita dostatocna, Sarri musi davat viac priestoru Gabbimu, preto aj ocakavam ze sa nepodari ten utok udrzat, jednak asi bude zaujem o Higuaina a Gabbi predpokladam poziada o prestup, najspokojnejsi urcite niesu ani Kaddouri a Mertens

Reagovat
smazaný uživatel

Manolo kvůli Sarrimu přijde o Euro. Kdyby hrál, byl by jednou z prvních variant. Tohle mu nikdy nezapomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

miro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Gonzalo neskutecne statistiky.Kez by ten titul vysel.

Reagovat
olis

vraj vcera dorovnal zatial svoju najlepsiu sezonu co sa tyka poctu strelenych golov?

Reagovat
Alberto Aquilani

OT. Píše sa o ponuke 20 milionov eur od Arsenalu za Sadiqa Umara

Reagovat
Lech

Nebrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé, Wenger je debil. S jejich kádrem musí jít po hvězdách, ne po dětech.

A doufám, že to Saba nedojebe. Bojím se, že se prodělá na Doumbiovi a Iturbem a Sadiqa pak pustí. Ten kluk si zaslouží hostovačku v Ačku a šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho dal aj za menej aj ked mi je jasne, ze malokto bude so mnou suhlasit

Reagovat
Lech

Já myslel, že pečeš s Rimskyvlkem

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak, ze Icardi proti AS nenastupi.. dufam, ze Bobby zas nespravi nejaky experiment s rozostavenim..

Reagovat
Votas

Pořád bude chybět Jove a Palacio je tuším vykartovanej, takže to má Eder asi jistý. Bude záležet, jak to AS pojme, ale možná by nebylo od věci do útoku poslat hyperpohon Perišič - Eder - Biabiany. Nějakou botu od něj čekám spíš v obraně...jako že najednou třeba postaví na lavce zakořeněnýho Santona. Jinak se tam asi moc vymyslet a pozměnit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

nj.. ma obmedzene moznosti celkom v tomto :)

Reagovat
Nuno čomes

Spíš nechápu Palacia, od té doby co byl na hřišti tak si říkal o kartu několikrát.. ještě tuším zakopl aji balon. To spíš vypadalo, že ji vyloženě chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

sa asi necitil na AS Rim tak to takto vyriesil :)

Reagovat
Kaka14

zacina to vizerat, ze Mihajlovica zachrani len zisk Talianskeho pohara

Reagovat
Pipo123

K vám Di Francesco a Miha do Lazia, ideálne

Reagovat
Kaka14

Mihajlovica mam rad, ale bral by som to, este keby prisli s nim Berrardi a Vrsjako

Reagovat
maras93

Miha zůstat, Berardiho bych nechtěl, Vrsaljko nepřijde.

Reagovat
Kaka14

"Vrsaljko"

Reagovat
Pipo123

Vyzerá to na zaujímavú trénerskú rošádu v Calciu, Reja má opustiť Atalantu a hlavným adeptom je Prandelli. Berlusconi chce vraj Di Francesca a Lotito zasa MIhajloviča

Reagovat
10

z toho by možná profitovali všichni...kromě Edyho teda

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Lazia, jaká se očekává návštěva na Spartu?

Reagovat
Pipo123

To nikto netuší, cca 15 000 by mohlo byť

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel bude bojkotovat, co?

Reagovat
Pipo123

Veľká časť určite

Reagovat
andycek1

Poloprazdny stadion

Reagovat
Zark

atalanta kurwa už, rejo nestav tak sterilní zálohu

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru

Reagovat
smazaný uživatel

SSC hodně duležite vitězství, AS se na nas stale nebezpečně tlači

Reagovat
Zark

budu hádat, než to otevřu.. něco s neapolí?

Reagovat
10

někdy mi přijde, že mu jde jen o tuhle statistiku, když si s Hamšíkem na půlce naráží 150x za minutu

Reagovat
DelPiero137

Smutne je ze tam my nikoho nemame. Presnost je velmi dolezita.

Reagovat
10

je tam Leo...

a Juve hlavně hraje diametrálně jinak než Neapol, která v tý záloze hraje normální tiki-taka

Reagovat
DelPiero137

Nemusime hrat hadzanu ako Barca ale uspesnost nasich prihravok na polovici supera je velmi slaba.

Reagovat
Pipo123

Nič to neznamená, Cataldi zlomil v Laziu nejaký rekord v počte presných prihrávok za zápas, všetci sa tešili že wau, paráda a bla bla, ale čo keď ani jedna tá prihrávka nemala žiadny význam pre hru v ofenzíve

Reagovat
Pipo123

Lazio close on Lorenzo Tonelli

Il Corriere dello Sport is reporting that Lazio are on the verge of agreeing a deal for Empoli defender Lorenzo Tonelli.

Lazio will pay around €10 million for the 26-year-old footballer, who has shown a great deal of potential in his first two Serie A campaigns.

Ak by to bola pravda tak by sa Lotito hecol a vyriešil stopérsku dvojicu do budúcna, Tonelli a De Vrij by mohla byť jeba. Ale 10 mega je dosť, agent Tonelliho potvrdil záujem Lazia, prezident Empoli zase poprel záujem, tak si vyberme komu veriť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele