Serie A - souhrn 28. kola

10.03.2017, 22:42, aktualizováno 13.03.2017, 22:40
Komentáře a souhrny
Inter v přímém souboji o poháry rozdrtil Atalantu, když po hattricku zaznamenali Icardi a Banega. Udine veze body z Pescary i díky Jakubu Janktovi, který dal gól a u zbylých dvou asistoval. Sampdoria ovládla janovské derby, Neapol přehrála Crotone, Řím vyplenil Palermo. Juventus proti Milánu a Fiorentina proti Cagliari urvaly výhru v nastavení...

SS Lazio - Turín FC 3:1

13.03.2017 20:45

Góly: 56. Ciro Immobile, 87. Keita Baldé, 90. Felipe Anderson - 72. Maxi López

Lazio i díky perfektnímu závěru a podařeným střídáním pokořilo hostující Býky a v pondělní dohrávce zvítězilo 3:1. Andrea Belotti vyšel naprázdno, prosadili se domácí Immobile, Keita a Anderson.

Pondělní dohrávka 28. kola italské Serie A nabídla hodně zajímavý a emotivní duel mezi dvěma týmy, které chtějí za každou cenu do pohárů. Mnohem lepší pozici nyní mají domácí Římané pod vedením trenéra Inzaghiho, které ale dnes večer nečekalo nic snadného. Lazio dostalo těžký úkol zastavit Andreu Belottiho, který hraje v ohromné formě a táhne turínské Býky.

Oba trenéři proto nasadili to nejlepší, co měli k dispozici. V domácím dresu jsme viděli Immobileho, Felipeho Andersona, Bigliu nebo Milinkoviće-Saviće s Bastou a de Vrijem. Hosté se kromě Belottiho spoléhali také na Benassiho, Baselliho, Morettiho, Harta nebo dvojku někdejších Římanů Ljajiće s Iturbem. Pro ně byl dnešní večer vzpomínkou na derby, zatímco na opačné straně barikády zase na působení v Turíně vzpomínal Ciro Immobile.

Poté, co stadionem zazněla hymna Serie A zvaná "O Generosa", se do sebe oba týmy pustily. Právě Immobile se dvakrát za prvních deset minut dostal do zakončení, jenže poprvé nedosáhl úplně ideálně na míč a podruhé pálil mimo. Lazio spíše obléhalo pokutové území svého soka a snažilo se najít skulinku v jeho zatím dobře pracující obraně.

Na trávníků bylo kromě emocí brzy také mnoho hráčů z obou táborů, kteří se svíjeli kratší či delší dobu v bolestech. Oba týmy si nic nedarovaly a muselo je utkání hodně bolet. Sudí Paolo Silvio Mazzoleni ale nechával oběma týmům v oblasti střetů poměrně volnou ruku a pískal až poté, co hráč strávil nějakou chvíli ve styku s pažitem. Tvrdou hru odnesl už po pětadvaceti minutách obránce Stefan Radu, který odkulhal za postranní čáru a byl střídán Lukakuem.

O chvíli později kroutil Juan Iturbe míč ze standardní situace na zadní tyč, jenže Andrea Belotti z respektu k tyči nezakončil. Na opačné straně vzápětí předvedl Parolo patičku na rozeběhnutého Immobileho, jenže jeho slabý pokus Rossettini ve spolupráci s Hartem zabezpečil. Zatímco Turín spoléhal spíše na rychlé protiútoky, Římané se usadili před vápnem svého soka a dominovali v kombinaci.

Několikrát se jim podařilo uzamknout Turín před Hartem, jenže ani tlak ze závěru poločasu jim gól nepřinesl. K závěru první půle se vpřed vrhl Adem Ljajić, který prošel domácí obranou. Jenže jeho zakončení bylo mnohem horší, neboť mladý Srb pálil hodně mimo! Do druhého poločasu si oba trenéři přichystali po jedné změně, ale obraz hry se chvíli neměnil.

Deset minut po změně stran však Lazio zabralo a brzy se dočkalo odměny. Nejprve Lukaku pronikl do vápna a našel v něm Parola. Jeho ránu ale zastavila tyč! Biancocelesti se však nevzdávali a o pouhou minutu později Hart už nemohl stačit na dorážku pohotového Cira Immobileho - 1:0.

Po hodině hry marného turínského snažení a nepříznivéh stavu sáhl trenér Mihajlović ke změně. Ljajiće nahradil Maxim Lópezem a doufal, že mu blondýn z barcelonské školy přinese štěstí. Doufal asi tak osm minut, protože Wallace pak fauloval rychlonohého Iturbeho a ten zahrával volný přímý kop. Právě na Lópeze si dali obránci Lazia nejmenší pozor, což neměli dělat - 1:1.

To ale nebylo všechno, protože když přišel na hřiště střídající Keita Baldé, Lazio se ujalo otěží. Právě střídající hráč si vzal míč k noze a krásnou ranou obstřelil brankáře Harta! Anglický gólman plachtil vzduchem, ale nedoplachtil. Turín sice dal vše na jednu kartu, jenže to se mu vymstilo. V samém závěru totiž nekompaktní a unavenou defenzívu hostí ještě jednou pokořil Felipe Anderson, který stanovil konečné skóre na 3:1 pro Lazio!

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AS Řím 0:3

12.03.2017 20:45

Góly: 22. Stephan El Shaarawy, 76. Edin Džeko, 90+1. Bruno Peres

Římské AS veze tři body ze Sicílie a za každý bod se odvděčilo jedním gólem. Po brance El Shaarawyho se prosadil také Edin Džeko, který touží po koruně pro krále střelců. Skóre v závěru uzavřel Bruno Peres třetí brankou Vlků, kteří se vrací na druhé místo.

Palermo se utkalo s Římem v souboji, který musely oba celky vyhrát. Římané ztratili formu a dnes odpoledne také druhé místo, zatímco Palermo sice našlo nového vlastníka s vedením a vizí, jenže každým měsícem ztrácí naději na první ligu víc a víc. Dnes trenér López vsadil na Čočev, Embalo, Bruno Henrique, Sallai nebo Nestorovski, který měl být i s kapitánskou páskou na ruce největší hrozbou.

AS se zatím potýká s krizí a tým zcela ztratil energii. I proto dnes trenér Luciano Spalletti konečně udělal řádný řez sestavou, takže posadil Edina Džeka nebo De Rossiho s Emersonem a Strootmanem. Na hrotu se pohyboval Stephan El Shaarawy, kterého podporovali Salah s Nainggolanem. Prostor poprvé v lize dostal Portugalec Mario Rui, místo se našlo i pro Jesuse s Grenierem a Paredesem.

Favorit se do domácích pustil od začátku, ale první opravdu velkou šanci mělo právě Palermo. Konkrétně to byl bomber Nestorovski, který dokonce z velkého úhlu překonal brankáře Szczesnyho, kterému prošel balon mezi rukama. Gól ale neplatil dlouho, protože se Nestorovski podle mínění sudího do šance dostal pomocí ofsajdu. Domácí postupně srovnali krok s AS, které působilo hodně nervózně a nesehraně. Není se ostatně čemu divit, protože v jeho základní jedenáctce trenér Spalletti udělal hodně změn.

K další šanci se Palermo dostalo pomocí faulu hostí, jenže Sallai přestřelil. A to se Palermu vymstilo, neboť svou kopací techniku ukázal Clément Grenier. Jeho lahůdkový pas z první mířící za obranu našel Stephana El Shaarawyho, který stál na hraně ofsajdu. Italskému útočníkovi tak stačilo jen balon lehce "trknout" za brankáře Fulignatiho - 1:0 pro AS.

S dalším zajímavým pokusem spěchal po diagonále Bruna Perese opět El Shaarawy, jenže tentokrát svou kroucenou střelu poslal mimo! Že by to ale bylo jinak atraktivní utkání plné akcí, na které jsme po dnešním italském odpoledni zvyklí, to se rozhodně říct nedalo. Palermo se sice snažilo, jenže nedostávalo se přes obrannou linii AS. To se naopak nikam nehnalo a spoléhalo na kvalitativní převahu.

Do šaten tak odcházeli spokojenější hráči hostí, třebaže se často ozýval pískot. Druhou půli začali domácí mnohem lépe a příjemný centr se snášel na Nestorovskiho. Ten al hlavou jen mírně tečoval mimo. Bylo to ale opět AS, které mohlo vstřelit první gól druhé půle. Situace ne nepodobná té gólové, protože Clément Grenier centrem z první hledal za obranou volného Stephana El Shaarawyho, ke kterému se však okamžitě shlukli obránci Rosanero a ve spolupráci s brankářem Fulignatim nebezpečí zažehnali.

Na opačné straně bylo také hodně živo, když se k míči u vápna dostal Alessandro Diamanti a krásnou ranou protáhl polského brankáře Szczesnyho. Palermo začalo více a rychleji kombinovat kolem vápna hostí, což mu přineslo více rohových kopů. Šanci vystřelit měl obránce Morganella, který bombou vyprášil rukavice brankáře Szczesnyho! Tempo hry minimálně ze strany hostí upadalo a Palermo získávalo pevnou půdu pod nohama.

Do hry se v zájmu dalších branek dostal Edin Džeko, který vystřídal Greniera. A zkušený zakončovatel se dostal do zajímavé šance po výborném centru Bruna Perese, jenže z voleje pálil snad až mimo stadion Renza Barbery. Do vápna Římanů létal jeden centr za druhým, ale se všemi si obránci Vlků poradili a nakonec je odvrátili. Přítomnost Edina Džeka se přeci jen projevila, když zkušený útočník dostal krásný pas od Nainggolana a zpracoval jej na prsa. Těsně před vybíhajícím brankářem a stoperem jej lehce posunul do sítě a slavil - 2:0.

V samém nastaveném čase se Řím dostal ještě jedné branky. Kevin Strootman potáhl míč několik desítek metrů a všiml si sprintujícího obránce Bruna Perese. Tomu také nakonec před vápno adresoval míč, takže Peresovi stačilo prostřelit brankáře Fulignatiho mezi nohama - 3:0 pro AS Řím, takže se Vlci vrátili na druhé místo před Neapol.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - FC Crotone 3:0

12.03.2017 15:00

Góly: 32. Lorenzo Insigne (pen.), 66. Dries Mertens (pen.), 70. Lorenzo Insigne

Neapol se usadila alespoň na chvíli na druhém místě Serie A, protože dnes odpoledne zvládla utkání proti Crotone. K tomu jí pomohly mimo jiné i dvě penalty, které úspěšně proměnili pánové Insigne s Mertensem, přičemž italský útočník se trefil v závěru ještě jednou. Crotone si tak opět komplikuje snahu zachránit se.

Crotone zůstává předposlední, Neapol se alespoň do večerního duelu AS Řím posouvá na kýženou druhou příčku. A všechno to zapříčinil duel pod Vesuvem, v němž si Neapol s Crotone hravě poradila. Dnes se rozhodně bylo na co dívat a kdo zavítal na Stadion svatého Pavla, rozhodně nelitoval.

V sestavě domácích jsme našli několik nových jmen, protože své šance dostali Pavoletti, Strinić nebo Chiriches s Rogem. Crotone vyslalo do hry hráče jako Rohdén, Capezzi, Crisetig, Stoian, Falcinelli nebo Trotta. Největší díl práce samozřejmě čekal na brankáře Alexe Cordaze, který musel zasahovat už po šesti minutách a možná ne úplně úmyslném pokusu Josého Callejóna.

O pár minut později mu příliš nepomohl chybující mladík Capezzi, který poslal špatnou nahrávku k nohám Hamšíka. Neapolský kapitán pak posunul na Insigneho a jeho ránu musel Cordaz opět likvidovat. Po obloučku do vápna se k míči dostal Lorenzo Insigne, ale střelou z otočky nepropálil obránce před sebou.

Do velké šance se pak dostal Marcello Trotta, který pálil mimo. Po třiceti minutách se Neapol poprvé radovala, protože Lorenzo Insigne padl v pokutovém území k zemi a sudí Mariani nařídil hodně spornou penaltu! K ní se postavil právě italský střelec a přesnou ranou nedal brankáři Cordazovi šanci.

Pět minut před změnou stran pokračovala Neapol v aktivním herním stylu a jednou šancí za druhou si podrobovala obranu Crotone. Insigne nádherným pasem za obranu našel kolegu Callejóna, který však z blízka trefil jen Cordaze. Ve druhém poločase se musel ukázat také brankář Pepe Reina, který střelu hostujícího útočníka Diega Falcinelliho vyrazil na rohový kop.

Po pár minutách a jednom přesném pokusu obránce Koulibalyho se k míči dostal zatím hodně nevýrazný útočník Leonardo Pavoletti, ale ani dnes neskóroval. Chyběla mu totiž přesnost. Po hodině hry jsme se dočkali další penalty, když se ve vápně po kontaktu s nešťastníkem Sampirisim poroučel k zemi Marek Hamšík. Mariani opět pískal pokutový kop a jeho exekuci si vzal na starost střídající střelec Dries Mertens.

S další pohotovou akcí přispěchal Jorginho, který vymyslel parádní pas za obranu, kde viděl nabíhajícího Insigneho. Mladý střelec první branky perfektně dlouhý balon zpracoval a v klidu jej poslal mimo dosah brankáře Cordaze! Neapol byla jasně lepším týmem, hrála prim a Crotone opět nestíhalo. Ani hosté to ale nevzdali. Capezzi se rozhodl střílet, jenže branku zkušeného španělského brankáře Reiny minul.

Patnáct minut před koncem se hnal do další šance Dries Mertens, který elegantně obešel jednoho z protihráčů, jenže pak celou akci nezakončil přesně. A i když brankáře Cordaze pár minut před koncem hry překonal, na brankové čáře jej zastoupil obránce Martella, který udržel rozdíl tří branek.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Empoli FC 4:0

12.03.2017 15:00

Góly: 22. Roberto Inglese, 40. Sergio Pellissier, 75. Valter Birsa, 89. Boštjan Cesar

Čtyřbrankovým debaklem skončilo utkání mezi Chievem a Empoli. Fly Donkeys svého soupeře bez větších problémů přehráli a tři body získávají naprosto zaslouženě. Azzurri, kteří bojují o záchranu, si za celý zápas vypracovali jen jednu brankovou příležitost.

Chievo bylo od počátku lepším týmem. 11. minuta zápasu přinesla krásný fotbalový okamžik, do Gobbiho centru se akrobaticky položil Castro a Skorupski předvedl neméně povedený zákrok. Lepší Chievo zůstávalo i nadále častěji u balónu, i když Empoli také dokázalo vystrčit růžky. Po Krunićově pasu hlavičkoval zkušený Maccarone, ovšem Sorrentino s tim neměl problémy. Prakticky stejná akce byla k vidění i na druhé straně a to s brankovým koncem pro domácí. Cacciatoreho centr zasáhl Roberto Inglese a Chievo vedlo 1:0. Pravá strana se stala pro Azzurri osudová. Ve 40. minutě z ní přišel další přesný centr a tentokrát hlavičkující kanonýr Sergio Pellissier zvýšil už na 2:0.

Kouč domácích Rolando Maran mohl být navýsost spokojen, stejně jako přiínivci Fly Donkeys v ochozech stadionu Bentegodi. Empoli nebylo ani ve druhém poločase nikterak nebezpečné, přitom jediná branka mohla celý vývoj utkání změnit.

Tři body pro domácí nakonec pojistil čtvrthodinu před koncem třetím gólem Slovinec Valter Birsa. Ten s balónem vlétl do vápna a křížnou ranou rozvlnil síť. O osudu utkání bylo rozhodnuto, nová otázka zněla, jaké bude konečné skóre. Hráči Empoli s postupem času úplně rezignovali a minutu před koncem obdrželi ještě čtvrtý gól. Skorupski dělal co mohl, ale na dorážku Boštjana Cesara byl prostě krátký. Chievo tak nakonec rozdrtilo Empoli 4:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Cagliari Calcio 1:0

12.03.2017 15:00

Góly: 90+2. Nikola Kalinić

Fiorentina zrovna herně nepřesvědčila, ale Cagliari nakonec díky brance v nastaveném času udolala 1:0. Prosadil se chorvatský kanonýr Nikola Kalinić. Cagliari mělo své šance na vstřelení gólu, tu největší Marco Sau poslal do tyče.

Brankář Tatarusanu měl práci již v jedenácté minutě, po střele Marca Borriella si připsal úspěšný zásah a navíc musel být ještě ve střehu při případné dorážce soupeře. Domácí se osmělili až po dvaceti minutách střelou Federica Bernardeschiho, Rafael musel při ní rychle na zem. Viola měla v závěrečné fázi prvního poločasu jasně navrch, ale kýženou branku se jí vstřelit nepodařilo.

Také ve druhém poločase se hrálo dlouho bez branek. Riccardo Saponara z dobré pozice donutil Rafaela k dalšímu zákroku a na druhé straně z otočky nebezpečně pálil Borriello. Také Tatarusanu si připsal výborný zákrok, když střelu italského útočníka vyškrábl na rohový kop.

Oba brankáři se předháněli v lepších zákrocích, Rafael předvedl další parádní skok po tvrdé ráně Chiesy a Fiorentinu zase po hlavičce Marca Sau zachránila tyčka. Utkání směřovalo k bezbrankovému konci a asi by to bylo logické vyústění. Jenomže přišel nastavený čas, milimetrově přesný centr na malé vápno a hlavičkující kanonýr Nikola Kalinić. Fiorentina rozhodla utkání v samotném závěru a může slavit vítězství.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Udinese Calcio 1:3

12.03.2017 15:00

Góly: 84. Sulley Muntari - 20. Duván Zapata, 51. Jakub Jankto, 55. Cyril Théréau

Pescara tentokrát doma fanoušky nepotěšila a to zejména díky Jakubu Janktovi, ten měl totiž prsty ve všech brankách Zeber. Jednu vstřelil sám a dvě připravil svým spoluhráčům. Delfíni stačili výsledek pouze zkorigovat.

Nepříjemnosti pro Pescaru vyvstaly už v úvodu, kdy musel pro zranění odstoupit stoper Stendardo. Brzký zásah do obranné čtveřice měl nakonec pro domácí negativní důsledky. Ve 21. minutě odcentroval do vápna Jankto a Duván Zapata poslal Udinese do vedení!

Mimo brankový okamžik však první poločas nic zajímavého nepřinesl. Zebry měly mírnější územní převahu, nicméně žádné velké šance si nevytvářely.

Kouč Zdeněk Zeman si hned na začátku druhého poločasu "vyplácal" i druhé střídání a na hrací plochu poslal velezkušeného Sulleyho Muntariho. To však v 52. minutě nezabránilo Jakubu Janktovi, aby uvnitř šestnáctky zamířil a střelou k tyči zvýšil na 2:0. A za další tři minuty to vypadalo s Delfíny ještě hůře. Jankto adresoval další přesnou přihrávku a na malém vápně dal na 3:0 Cyril Théréau. Po hodině hry tak bylo v podstatě hotovo.

Další vývoj zápasu nebyl nikterak zajímavý. Udine kontrolovalo hru a domácí do ničeho nepouštělo. Až v 83.minutě chybovalo v rozehrávce, čehož využil Sulley Muntari a někdejší hráč obou milánských velkoklubů snížil na 1:3. Více ale Pescara nestihla a po další porážce zůstává nadále pevně přikována na dně tabulky.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Atalanta Bergamo 7:1

12.03.2017 15:00

Góly: 17. Mauro Icardi, 23. Mauro Icardi (pen.), 26. Mauro Icardi, 31. Éver Banega, 34. Éver Banega, 52. Roberto Gagliardini, 68. Éver Banega - 42. Remo Freuler

Výtečnou podívanou dnes odpoledne předvedli hráči Interu Milán, kteří neměli slitování se soupeřem z Bergama. Hattrick si připsal podle očekávání Mauro Icardi, tři branky si na své konto mohl zapsat také Éver Banega. Proti ještě nedávno spoluhráčům se prosadil také mladík Gagliardini.

To byla jízda! Více slitování se soupeřem měli snad i Deadpool nebo Charlie Sheen ve Žhavých výstřelech. Měl to být duel dvou aspirantů na boj o Evropu, přičemž právě Atalanta měla velkou formu i kopu optimismu k tomu, aby soupeře na jeho půdě přehrála. Výsledek ale asi čekal málokdo. Sedm branek v síti Orobici, zatímco brankář Samir Handanović kapituloval jen jednou.

A to se oba trenéři snažili, aby vyslali na trávník to nejlepší. Před brankářem Handanovićem stáli D'Ambrosio, Medel, Miranda a Ansaldi, kapitána Icardiho podporovali Candreva, Banega a Perišić. Role obránců, jakkoli to při dnešním výsledku zní zvláštně, se v dresu hostí ujalo trio Tolói, Caldara a Zukanović. Velkou zbraní byla samozřejmě dvojice Gómez a Petagna, přičemž se dostalo i na Kessiého nebo Kurtiće.

V prvních deseti minutách se oba celky spíše poznávaly a kromě jedné střely na obou stranách nic neukazovalo, že by mělo dojít k tak velké přestřelce. Až poté se začaly dít věci. Icardi běžel sám na brankáře, byl faulován a Inter zahrával standardní situaci. Tolói dostal navíc žlutou kartu. To ale nebylo to nejhorší, protože právě Icardi se z trestného kopu prosadil, když k němu hostující obránci odrazili míč.

Ihned poté brankář Berisha ve snaze zachránit situaci fauloval postupujícího Maurca Icardiho a sudí Irrati pískal penaltu! Kromě další žluté karty pro brankáře Atalanty se především Mauro Icardi z penalty proměnil - 2:0.

Argentinský střelec byl dnes při chuti a obránci Atalanty v těchto fázích hry vůbec nestíhali. Souboj o krále střelců bude v Itálii hodně zajímavý, protože Icardi si o pouhé tři minuty později vyskočil na centrovaný míč a hlavou jej poslal do protipohybu brankáře - 3:0 pro Inter a s Atalantou to začínalo vypadat hodně smutně.

To nejhorší měla Atalanta ale teprve před sebou, protože kritické období pokračovalo. Řada byla na Éveru Banegovi, který po třiceti odehraných minutách obdržel ve vápně nahrávku a uklidil balon za záda brankáře Berishy! Než se hosté stačili vzpamatovat, v síti měli další kus. Antonio Candreva nahrával ze strany do vápna, kde obránci La Dea nepokryli ani jednoho z dvojice Icardi - Banega a druhý jmenovaný se nemýlil - 5:0.

Gólový festival pokračoval také před koncem první půle, když se prosadila Atalanta. Remo Freuler proběhl do obrany Interu, která zřejmě nedávala pozor. Pak překonal i brankáře Handanovće, který čisté konto neudržel. Jen těžko se ale dá mluvit o čestném úspěchu, pouze snad o snížení.

Kanonáda Interu nebrala konce a pokračovala také ve druhém poločase. Ansaldi vybojoval míč a patičkou jej poslal Banegovi, který nebojácně vběhl do vápna. Tam našel Roberta Gagliardiniho, který sice měl soucit s někdejšími spoluhráči, ale ani to mu nezabránilo v pohodlném skórování. Jeho krásná rána zapadla přesně pod břevno.

Po chvíli odmlky se Inter znovu pustil do nešťastného soupeře pomocí dalšího hattricku. Tentokrát jej zkompletoval Éver Banega, který při standardní situaci prostřelil z pravé strany zeď, jež brankáři Berishovi příliš nepomohla. Sedmou trefou Banega uzavřel demolici hostí, kteří odjížděli ze San Sira jako zpráskaní psi.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Bologna FC 0:1

12.03.2017 12:30

Góly: 58. Mattia Destro

Boloňa se konečně dočkala vítězství. Díky jediné brance Mattii Destra vyloupila Stadio Cittá del Tricolore. Naopak Neroverdi prodloužili smolnou sérii domácích zápasů a znovu prohráli.

Poměrně svižný první poločas sice žádnou branku nenabídl a ani žádnou velkou gólovou příležitost, ovšem žádná nuda na Cittá del Tricolore k vidění nebyla. O nejzajímavější okamžik prvního poločasu se postaral domácí stoper Francesco Acerbi, který se z velké dálky opřel do balónu a Mirante musel zasahovat.

Ve druhém poločase mělo více ze hry Sassuolo, po chybě Pulgara pelášil na Miranteho Politano, ovšem jeho koncovka postrádala přesnost i razanci. Okamžik na to měl podobnou šanci i Duncan, který ale zaběhl až do ostrého úhlu a jeho střela jen prolétla malým vápnem, protože Berardi na ní nedosáhl. Neroverdi své dvě možnosti nevyužili a Boloňa uštědřila domácím lekci z produktivity. Aquilani špatně rozehrál, načež Džemaili potáhl balón, našel Destra a ten překonal Consigliho.

Domácí se z inkasované branky nemohli vzpamatovat a ve zbytku utkání s nebyli schopni vypracovat žádnou větší šanci na vyrovnání. Až v 90. minutě vyslal další ránu, tentokrát z mnohem nadějnější pozice, Acerbi a Mirante předvedl skvělý zákrok, kterým uchránil Boloni tři body.

Více informací k zápasu

Janov CFC - UC Sampdoria 0:1

11.03.2017 20:45

Góly: 71. Luis Muriel

Derby della Lanterna rozhodla jediná branka, kterou měl na svědomí kolumbijský střelec Luis Muriel. Je ale pravda, že Doria byla lepším týmem a Janov tak jen prohloubil svou výsledkovou i herní krizi.

Janovské derby bylo jediným utkáním sobotního programu a už od rána se v přístavním městě nálada stupňovala. Domácí Janov nebyl v dobré formě, ale právě derby vyhlížel s nadějí. Do brány se opět postavil Lammana místo zraněného Perina, místo zbylo na Hiljemarka, Laxalta nebo Pinillu. Největší zbraní měl být mladík Simeone nebo obránci Izzo s Burdissem.

Doria nastoupila s útočnými tykadly v podobě Muriela s Quagliarellou, kteří byli podporování Fernandesem a Linettym. Do obrany se postavil mimo jiné Slovák Škriniar, vedle něhož působili Silvestre, Regini a Sala. Patrik Schick zůstal jen na lavičce, ale tato role mu poslední dobou hodně sedí. V prvních chvílích to bylo hodně opatrné klání, ani jeden ze soupeřů nechtěl udělat chybu.

Po davecti minutách se rozeběhl vstříc změně skóre Simeone, ale akci syna slavného otce překazila obrana hostí, která mladému střelci nedovolila zakončit. Brankář Viviano se musel činit také o chvíli později, kdy jej ve štychu nechala jeho obrana. Mauricio Pinilla má sice hodně zkušeností, leč brankáře Viviana překonat nedokázal a odsoudil Grify k delšímu čekání na gól.

Ani Doria samozřejmě nezůstala pozadu a hodlala řádně potrápit svého soupeře. Rána Milana Škriniara se mezi tři tyče nevešla a to samé se dalo říct o akci Quagliarelly, který ze zajímavé vzdálenosti překopl. Doria konec poločasu strávila ve výsostných vodách Janova, jenže Grifové se spoléhali na tentokrát dobře pracující obranu a tudíž do konce půle neinkasovali ani jednou.

Sampdoria hodlala vytěžit ze své aktuální formy maximum a málem se to povedlo Luisi Murielovi. Kolumbijský střelec napřáhl pět minut po změně stran a dokonce překonal brankáře Lamannu, jenže jeho radost pokazila dobře postavená konstrukce domácí brány. Krátce poté si míč na svou silnější nohu navedl mladík Ntcham, kterého však zradila vlastnost nejcennější - přesnost. Pětadvacet minut před koncem trenér Giampaolo doznal, že je čas na obvyklého žolíka.

Do hry poslal českého mladíka Patrika Schicka, který se ihned zapojil do ofenzívy. A i když se neprosadil on, přesto vnesl do hry Dorie jistou pomoc. Obránci Janova totiž předvedli prachbídnou rozehrávku, které se chopil Luis Muriel. Zkušený útočník proběhl s balonem do vápna a po kličce obránci zamířil na vzdálenější tyč! Doria vedla 1:0.

Špatnou zprávou ovšem bylo, že od té doby se ani jeden tým už do šance nedostal a utkání stejným výsledkem také skončilo. A to přesto, že se o změnu skóre pokoušeli hráči jako Simeone s Pinillou na jedné straně nebo Djuričić se Schickem na straně hostí.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AC Milán 2:1

10.03.2017 20:45

Góly: 30. Medhi Benatia, 90+7. Paulo Dybala (pen.) - 43. Carlos Bacca

AC Milán sahal po cenném bodu, nakonec však díky penaltě z páté minuty nastavení Juventusu podlehl. Nutno podotknout, že Stará dáma byla lepším týmem a tři body získala víceméně zaslouženě.

Letos to bylo již čtvrté vzájemné střetnutí a Juventusu se díky výhře 2:1 podařilo bilanci srovnat, předtím totiž dvakrát zvítězilo AC a Juve zase mělo na svém kontě triumf z Coppa Italia.

Od úvodního hvizdu byli domácí jasně lepší a největší překážku pro ně znamenal mladý brankář Gigio Donnarumma. Už ve 4.minutě předvedl pohotový zákrok a následnou dorážku poslal Khedira mimo tyče. Jen o chvíli později se po kontaktu se Zapatou dožadoval pokutového kopu Dybala, ale marně. AC sice následně uklidnilo hru, ale po půlhodině hry přesto inkasovalo. Dani Alvés našel přesným centrem na hranici ofsajdu stopera Benatiu a ten zblízka propálil milánského brankáře. Hosté spoléhali na rychlé brejky a jeden takový ve 43.minutě perfektně dovedli do zdárného konce. Deulofeu uprchl po pravé straně, těsně před šestnáctkou vysunul Baccu a Kolumbijec nekompromisně srovnal.

Juventus si ve druhém poločase chtěl vzít vedení zpátky a měl vytrvalý tlak, branku však ne a ne vstřelit. Pjaca z dobré pozice těsně minul a za další dvě minuty pro změnu orazítkoval břevno Pjanič. Branka nepadla ani čtvrthodinu před koncem, kdy pohotově vypálil Higuaín, Donnarumma skvěle vyrazil a další Higuaínova akrobatická dorážka skončila mimo.

Tlak Staré dámy gradoval a vedle Donnarummy vyvstal i nový protivník - čas. Už v nastavení se Rossoneri snažili všechny akce soupeře za každou cenu zastavovat. Po skluzu Sosy vytasil sudí Massa druhou žlutou kartu, takže hosté dohrávali v početní nevýhodě. AC sahalo po bodu, jenomže si v nesprávný moment vybralo pořádnou porci smůly. Už nad rámec nastaveného času zahrál De Sciglio ve vápně rukou a sudí odpískal poměrně přísnou penaltu. Paulo Dybala ji proměnil a Milánu vystavil krutou tečku za utkáním.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC28231458:1970
2.AS Řím28202661:2562
3.SSC Neapol28186465:3060
4.SS Lazio28175650:3056
5.Inter Milán28173853:2954
6.Atalanta Bergamo28164843:3352
7.AC Milán28155841:3250
8.ACF Fiorentina28129745:3745
9.UC Sampdoria28118935:3341
10.Turín FC28109952:4639
11.Chievo Verona281151233:3738
12.Udinese Calcio28961332:3733
13.US Sassuolo28941535:4331
14.Bologna FC28871325:4131
15.Cagliari Calcio28941536:5831
16.Janov CFC28781330:4229
17.Empoli FC28571615:4322
18.Città di Palermo28361923:5615
19.FC Crotone28352021:4814
20.Delfino Pescara28262029:6312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (386)

Přidat komentář
M11

krute pro AC.. ale zaslouzene..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
M11

jo a Donnarumma si to dava jak nic.. nechapu v takovem veku

Reagovat
frankiefcb

je to velký pán.

Reagovat
Furia Ceca

V létě k nám. Klidně za 100 mega! I když ten Raiolla za jeho zadkem...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JUve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Pekný výkon, lenže proti vetru a rozhodcom sa ťažko močí no .....

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se fotbal rukama???

Reagovat
ED91

AC pekný výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Francesco Totti AS

A co čekáš, když chčiješ proti rozhodčím? Že ti budou něco pískat?

Reagovat
smazaný uživatel

Metaforicky, hrať proti 12 je ako šťať proti vetru, nečakal som, že je miestna osádka je až tak nechápavá, i keď som to písal dosť neskoro, možno som sa nevyjadril presne no ....

Reagovat
Francesco Totti AS

nechápavej seš ty, bro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zvykaj si, ja som si už zvykol

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza dobrá Jen tak dál a v létě nějaký fotbalisty místo Sosy, Poliho a spol.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mato Kreator

remiza

Reagovat
mikelinos

si vypl stream moc brzo

Reagovat
brenk

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
M11

to bude au

Reagovat
SpartaOvenka

A kdyby věděl jak k tomu došlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

nepřeju ti ten moment, až to zjistíš...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastný to človek, ak išiel spať alebo zabávať sa s pocitom, že sme ubojovali remízu na ihrisku Juve.. Asi to tak nabudúce tiež urobím, že ak bude stav priaznivejší pre nás tak to vypnem v 90. minúte a výbuch nervov si nechám až na ráno, potom ako som sa vyspal do ružova..

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
off-olda

Kdybych si měl tipnout, tak jen prostě neuznává tu penaltu a o konečném výsledku ví, jen ho nechce přijmout...

Reagovat
Azazelo RD

Spíš tipuje remízu Jablonce v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti jsme uhráli remízu, co se odehrává jinde, za to už hráči nemůžou. My ke zvednutí potřebujeme dobrý výkony pravidelně. Když zopakují co dnes, tak můžou jít výš, ale je potřeba posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejhezčích zapasu co jsem letos viděl.

Rychlost, spousta akci, zakončení, krasne nahravky, chyby, červena, vynikajici Donnarumma. Rozhodči naprosto v pořádku, nevstupoval moc do hry, podle mě moc chyb neudělal. Možna žluta Romagnolimu byla takova přisnější, ale těžko říct, co mu řekl. Dybala je neskutečnej, snad zustane v Juve nafurt. Sami tam měl spoustu šanci, aj Pjaca.

Nejhorší je Alves, ten by měl odejit a ještě poděkovat, že ho Allegri stavi. Strašnej sráč. Každej balon zkurví, zvedá si to do metrové výšky, nenahraje, nezpracuje...Otřesny. Ale sklepnutí na gol pěkny.

Diky za pěknej večer

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na hřišti byl Pjaca, nejlepší jednoznačně Donarumma

Reagovat
mato Kreator

Khedira>Alves Pjaca nie

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala urcite odide tym som si uplne isty!!Mozno nie toto leto,mozno ani to dalsie,ale raz odide

Reagovat
ED91

raz tam musíme odísť všetci...

Reagovat
Alberto Aquilani

Radja to říkal

Reagovat
Furia Ceca

Mentalita Vincente vylezla z kanálu!

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

komedie, ale co od tech zlodeju cekat

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to rict?! Preventivne useknout hracum ruce, aby jim je nemohli nastrelit... Bravo rozhodci!!!

Reagovat
Pipo123

Trošku aj taká kompenzácia za ten faul na Dybalu v prom polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád toto slovo kompenzácia. To akože cez polčas k nemu prišiel nejaký funkcionár Juve alebo správca ihriska a povedal mu, hele kámo to na Dybalu bola penalta videl som v TV, urobil si chybu Fakt už aby bol videorozhodca a nech sa takéto situácie riešia keď sa majú a nie dodatočne "kompenzovať"

Reagovat
Pipo123

Ale veď to tak funguje, boli tam 2-3 situácie kedy na rozhodcu vybehli hráči Juve a hučali tam do neho, na konci už tomu tlaku podlahol a odpískal penaltu. Taký Dybala a Khedira dnes rýchlejšie šprintovali za rozhodcom než za loptou

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, toto behanie za rozhodcom sa mi tiež nepáči...ako ani simulovanie... a to tiež už robí každý team...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je typicke pro ITA rozhodci... zapiska/nezapiska spornou panaltu a pak jde videt jak "kompenzuje", to stejne pri udeleni CK... At jdou s timhle do prdele, bud mel tu penaltu na Dyb\lu zapiskat a ne pak pisknout takovy hovno v 95. minute...

Reagovat
celeb

to pravidlo o rukach by sa malo co najskor zmenit tak, ze penalta je len sa umyselnu ruku, ked hrac ocividne vedome ide po lopte, alebo ma ruku vysoko nad hlavou pri hlavickovani. Tieto nastrelene ruky v prirodzenom mieste pri behu su zlo.

Reagovat
ED91

Nemuseli by sa meniť pravidlá, stačilo by povedať hráčom aby si jebli ruky za chrbát keď oproti ním niekto striela/centruje

Reagovat
celeb

sprintoval si uz niekedy s rukami za chrbatom?

Reagovat
ED91

Áno

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle mě penalta byla ale ještě si počkám na opakovaný záznam. Každopádně to jak Dybala na začátku žebral o penaltu mě fakt sralo. Skvělý hráč ale někdy mě fakt dokáže nasrat (něco jako Suarez). No ale ten Deulofeu nebo jak se píše tam taky pěkně v prvním poločase 2x žebral penclu a pak myslím přímak.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto zabolí.. Juve bolo lepšie, šancí mali viac, Donna veľa zachránil. Ale práve preto koľko vychytal a ako sme sa prebojovali k tej remíze až do 95. minúty, tak to veľmi naserie. Keby to bola úplne jednoznačná penalta za nejakú hnusárnu nič nepoviem, ale takéto niečo sa raz pískne raz nie.. Bol veľmi blízko k hráčovi, pohyb rukou k lopte neurobil.. toto zabolí... Ja tu nepodporujem nejaké názory o mafii a iných vecí ale myslím si, že takej Atalante by toto neodpískali proti nám v 95. minúte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by to taky mrzelo, ale zase na Dybalovi a Higuainovi šlo vidět, jak se snaží ten míč do té brány za každou cenu dostat a prostě De Sciglio zabránil centru nepovoleně. Jinak milánští respekt, i bez Susa s Bonaventurou hrajete moc pěkně.

Reagovat
panca

Romagnoliho gol. To tam mel odkopnout. To poslal jen na maly vapno

Reagovat
REPLIKATOR

97. minuta z penalty korupčníci

Reagovat
Yzemi

zítra už to bude 102 minuta :D

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hoši hráli nádherně i když byli po tom frustrovaní z vývoje na vlastním hřišti. Jinak AC hrálo taky moc pěkně a bylo mi jich trochu lito, ale ruka je ruka. A ještě Gigio Donnarumma, ten hrál dneska jako nikdy, ten musí být náš.

Reagovat
Alberto Aquilani

Donnarumma fakt výborný

Paletta jak zostarol a nemá už ten priblblý copánek, mi príde vyložene ako líder, sem tam síce môže spraviť nejakú chybu, ale tomu celému tímu šéfuje. A to mi voľakedy prišiel ako taký splašenec.

Bertolacci sa už tiež posledne celkom rozohral, už mi ani nepríde ako totálny šmatlák, vcelku dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Paletta je stále veľmi podceňovaný niektorými fanúšikmi. Aj dnes na niektorých FB stránkach som čital na neho kritiku... Aj podľa mňa patrí k tomu lepšiemu čo máme... Donna je fakt pán a budúcnosť talianskej repre. Jediný Bertolacci mi stále pije krv, jemu na chuť neviem prísť...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes co napises, tak vsechno bych podepsal :) mam upne stejny nazor na Palettu / Bertolacciho a Gigia samozrejme take:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Reagovat
maras93

V tý Itálii to zas začíná, Juve zase kupuje no. Jasně podplacenej mač a nezasloužená výhra Juve. Nastavují se 4 minuty a týpek pískne penaltu v 97. !! To je vrchol ! :)

Jen joke, gratulace Juve. Zamrzí to takhle na konci, ale byli lepší. A Gigio je bůh.

Reagovat
Pipo123

To nastavenie sa ešte dá chapať, bola tam červená, myslím že ešte striedanie Ocamposa, Juve bolo v tlaku tak ich to nechal dohrať, pre vás škoda že Romagnoli tú loptu neposlal na tribúnu

Reagovat
maras93

Vždyť ano, já to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to byl zaplacenej mač tak by bylo rozhodnuto daleko dříve než v nastavení

Reagovat
Seydou Doumbia

Zajímavé že každý fanoušek AC píše že penaltu pískl rozhodčí v 97 přitom odpiskana byla v 95 ale hráči se tam pak dvě minuty hádali...

Reagovat
smazaný uživatel

ehm ehm, ja som písal v 95. minúte

Reagovat
Seydou Doumbia

pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jen ten blbec než odešel ze hřiště po tý červený

Reagovat
smazaný uživatel

marast: Jak může být někdo takovej debil?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze jsi to nepochopil ty....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chápeš, že to myslel zo srandy však? Posledný odstavec čítaj....

Reagovat
maras93

Kladu si tu samou otázku, protože slovo joke zná dneska už každej.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pipo123

Tiež ma zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

za Zámky... a gratulujem k výhre..

Reagovat
wild

To bola tutovecka..rovnako ako predvcerom proti LM a takisto TN - BB 1 Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Vincenzo Montella:

“Complaining doesn’t get you anywhere. It’s pointless. We have to focus, stay calm and accept that referees do make mistakes. We can only hope that the errors go in our favour…"

Mantra pro majoritu EF.

Reagovat
Pettirosso

Mantra hlavně pro Neapol

Reagovat
Eldarion

slovo profesionála

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
maras93

On se celoročně vyjadřuje dost sympaticky a rozumně. Za to jsem rád.

Reagovat
M11

Reagovat
Antijuve

Pro nás se spíš hodí, že AC dostalo od hnusu, ale v sedmé minutě nastavení z penalty.

Reagovat
zoff

Merda Inter!!!!!!

Reagovat
cink

sidebil

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
zoff

To mě vždy rozveselí když nějaký pičus napíše korupčníci!!!! Celý zápas Juve lepší pokud by to bylo 5:0 tak se nikdo nemohl divit!!!!

Reagovat
Murtago

Fotbal se hraje na branky.

Reagovat
Yzemi

ano, a Juve dalo o jednu víc než Milano

Reagovat
smazaný uživatel

v 97 minúte z penalty (nadstavovali sa 4, či?)

Reagovat
Yzemi

a?

Reagovat
smazaný uživatel

b?

Reagovat
Yzemi

Takže opravdu mentální problém, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, choď na vyšetrenie, povedia ti

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by som k tomu dodal toľko, že nechápem Montellove striedanie Baccy tak skoro za Kucku. Hrát takmer celý druhý polčas bez typického útočníka, hlavne takého ktorý dokáže dať gól z minima je hrozný prekauč.. Betonovať môžme začať posledných 15 minút nie celý polčas...

Reagovat
olis

Reagovat
Eldarion

všetci sme na jednej lodi vám to spravili v Coppe Juve je zlo !

Reagovat
Liquid

MAFIA ITALIA, 1905 / 1950 / 2000 / 2010 / 2017 nic se nezměnilo

Reagovat
Hans82

Prestan fetovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Donnarumma was spotted angrily telling reporters: “It’s not possible. It’s always them!”

There have been consistent rumours that the 18-year-old goalkeeper will be heading to Juventus as the heir to Gigi Buffon in 2018.

Perhaps with this in mind, Donnarumma turned to the crowd and kissed the Milan badge on his shirt.

Gigio!

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini keby to bolo naopak a proti vám by odpísali penaltu dve minúty po nadstavenom čase ako by ste reagovali?

Je mi z toho na grc

Reagovat
smazaný uživatel

Respektíve zápas som nevidel, môžte mi to trochu opísať celu tu situáciu? Lebo podľa evysledky sa nadstavili štyri minúty a penalta bola odpiskana v 96. Minúte

Reagovat
Pipo123

V 95 bola odpískaná, rozhodca nepískal lebo tam do vašej šestnástky lietal jeden center za druhým, tak to nechal dohrať. Potom sa ďalšie 2 min hráči hádali u rozhodcu za bránou

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep, na konci 94 juve hadzalo aut na strede ihriska ale rozhodca to nechal pokracovat dokym juve nevyhra..

Reagovat
Pipo123

Bola tam cervena a striedanie, za striedanie sa pridava dalsich 30 sekund

Reagovat
mato Kreator

bola aj cervena karta v nadstavenom case Sosa zdrziaval odchod este tam daco chcel povedat a bolo uz vtedy iste ze rozhodca este prida penalta bola piskana 95 mn len samozrejme boli protesty preto ten cas je tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem obom potom to celkom dáva zmysel

Reagovat
10

první zápas v Miláně Juventus prohrál po neuznaným regulérním gólu, tak se můžeš na ty reakce zpětně podívat...

Reagovat
smazaný uživatel

co tak precitat cele to vlakno, co ty na to? ja som sa este aj opytal ako to cele vzniklo, mne je to fakticky jedno,, ja uz davno neprezivam ten futbal ako kedysi

Reagovat
10

aha, ty komentuješ něco, co si ani neviděl a je ti z toho na grc...ale já mám číst celý vlákno

Reagovat
smazaný uživatel

kriste pane, hned pod tym som napisal o vysvetlenie situacie kedze na evysledky bolo ze sa nadstavily styri minuty a odpiskana bola v 96 minute, a fakt ma nezaujima co bolo v prvom zapase, ako si si mozno vsimol tak ked mi to vysvetlili tak som uznal ze to tak moze byt, chcem ta poprosit, ty a ty tvoji dvaja kolegovia co tu vzdy hraju najmudrejsich ma vobec nezaujimate, pokial mas napisat nejaku dementnsot radsej nepis, urobis najlepsie

Reagovat
Furia Ceca

No tak tou poslední větou by ses měl sám řídit...

Reagovat
smazaný uživatel

ak by si sa tým riadil ty, vela tvojich prispevkov by tu nebolo ak vobec nejake

Reagovat
Furia Ceca

Njn, bohužel, každej nemůže bejt tak dobrej jako ty...

P.S. Myslel jsem to ironicky. Ty jseš totiž tak blbej, že jseš schopnej to brát jako kompliment.

Reagovat
smazaný uživatel

lobotomik prehovoril

Reagovat
smazaný uživatel

Na co sa rozculujes nad debilmi?

Reagovat
Airus

Do it

Reagovat
10

poslední dobou je to tady slušnej Jiříkov

Reagovat
Airus

tam jsem nikdo nebyl, ale hádám že to není kompliment

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale zo skusenosti na tejto diskusii uz viem ze niektory fans juventusu na mna posobia ako ludia nad ktorych neni, ze co napisu je proste svate, ked niekto napise svoj nazor tak hned pribehnete a zhovadite ho tu a najkrajsie je to ako si tu medzi sebou pomaly ze netlapkate po pleciach aky ste mudry a ako ste dotycneho zotreli, ja nemam proti Juventusu nic, dokonca keby ste si precitali tak po mojej otazke ako vznikla cela ta situcia mi pipo123 a MatoKreator slusne vysvetlili a ja som uznal ze to dava zmysel teraz isto rozmyslas ako ma co najefektivnejsie zotriet aby si sa pred kamosmi predviedol v tom najlepsom svetle

Reagovat
smazaný uživatel

vid chudak Olis, ked tu zacal prispievat a napisal niejaky koment tak ty a tebe podobny ste sa do neho pustili ako supy, tam uz neslo o diskusiu k teme, tam islo vylozene o to ako ho co najviac zhovadit, ale hlavne ze vy ste boli za borcov vsak?

Reagovat
M11

Reagovat
Eldarion

https://www.facebook.com/MilanTotal/videos/788001264691661/

Pre všetkých teplošov čo píšu, že pôjde do MerdaJuve

Reagovat
ED91

Sak on dospeje a dostane rozum

Reagovat
Pinturicchio

To byl polibek na rozloučenou.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
db18

O tom stejně rozhodne Raiola...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus další čistý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Inak celkom ma desí ako sa ľudia dokážu urážať kôli futbalu viď diskusie na Facebooku, mrzi ma ako to dnes dopadlo, ten bod na juventuse by bola paráda ale tak je to kurva len futbal predsa, nadávať niekomu do kktov a podobne už je trochu scestné

Reagovat
Pipo123

Já som zašiel hlavne na váš fanpage na FB, AC.cz a tam snad pod každým zápasom si nadávate

Reagovat
smazaný uživatel

Presne o tom hovorím ja sa tam radšej ani nezapajam do diskusií lebo to nemá zmysel nebudem radšej ani citovať lebo dostanem ban ešte

Reagovat
Pipo123

Já som to tam viac krát sledoval a tam je problém ten človek čo to spravuje, občas tie statusy sú len vyplakávanie.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas, vzdy napise status ktory je vyslovene provokativny a potom cloveku nezostava nic ine len urobit popcorn, narazit sudok z pivom lebo vie ze to co bude nasledovat ho zabavi niekedy lepsie ako kasovy trhak v kine

Reagovat
mato Kreator

to sa po takomto priebehu zaveru zapasu dalo cakat

Reagovat
pistacik11

Ani ja nemám rád napr na fb juve, keď je každý super merda, či AC, AS, Neapol, atď.. Ale čo má série naviac to nadávanie hráčom aj ako Hamšík, ktorý sa vždy príkladne správali, takého Higuaina nemohli pred sezónou ani cítiť, že keby ho kúpime pália dres juve, a po prestupe sa smiali Neapolčanom do ksichtu, a s neho robia hrdinu. Pjaniča sa ani neoplatí spomínať

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bych zahodil počítač do koše a spálil si ruce žehličkou, mít na FB v oblíbených Uefacelonu nebo Geyjr a Upírka a ještě vidět jejich homo éh úsměvečky na zdi. Aspoň, že mi na email chodí newsletter z Arsenalu, protože jsme před lety dal odběr. Uefacelonu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve to uz je moc kdyz nemuze, tak rozhodci pomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Geyrca je na tom snad lépe?

Reagovat
smazaný uživatel

po sezoně David De Gea do Realu a místo něj Gianluigi Donnarumma do Manchesteru united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si vezmou Protézu a Buzničku. K nesympatickému trenérovi nesympatičtí hráči. Stejně se dostanou max do Evropské ligy. Aspoň neuvidíme simulování v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pistacik11

Ty si čo za exota

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se musím srovnat s matchem a postupem Barcy. Jinak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč to dáváš sem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hurrikane

Co na to Agnelli a mafie?

Reagovat
M11

prodal 5 vstupenek.. chteli 6

Reagovat
Hurrikane

Tak proto dostali tu penaltu jo?

Reagovat
Milan.B

korupčníci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

to len tak z recesie

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Mám z toho výkonu včera trošku smíšený pocity, na jednu stranu tam byla super intenzita, spousta šancí v ofenzivě, bavilo mě to. Na druhou stranu dost velký hazardování v obraně, kdy nám AC klidně mohlo dát v druhým poločase na 1:2. Říkal jsem si, jak by tenhle výkon vypadal třeba proti Bayernu, ta vysoko hrající obrana bez pořádnýho zajištění ze zálohy vytváří dost riskantních situací.

Každopádně nebýt fenomenálního Gigia, tak by se to asi hodnotilo jinak. Jemu je týden 18 let a předvádí takovýhle věci..?

Za Juve s přehledem nejlepší Paulito, naopak trošku slabší byl Pipita, což se stává bohužel docela často, že jeden "vypne" toho druhýho. Marka mi bylo včera líto, je vidět že hodně chce, ale chybí mu klid a vyhranost. O tom, že to bude dělo nepochybuju. Akorát si nezvykal na ligu v Palermu, ale přišel rovnou do Juve, chce to čas. Dani Alves znovu nepřesvědčil o tom, že už není v důchodu.

Klobouk dolů před fanouškama AC (resp. většinou), po takovýhle penaltě v 95. minutě dokázat zachovat chladnou hlavu je tady na tom fóru dost ojedinělý. Penalta sama o sobě nepískatelná. Zajímalo by mě, jestli v tom hraje roli nějaká kompenzace, jestli má rozhodčí v šatně možnost zjistit, že něco posral. Protože tyhle reakce po přestávce vidíme pravidelně.

Reagovat
M11

Pjacovi verim ze mu to tam zacne i padat.. on ma velkou vyhodu v tom ze se do tech sanci dostava.. casto i kdyz nastoupil na par minut ty sance mel.. to je hlavni.. palic je to kvalitni zatim o tom zadna.. ale on se uklidni.. je na nem videt ta premira snahy kdy chce vyuzit kazdou minutu na hristi aby se ukazal.. cim vic bude hrat tim to bude lepsi

Higuain byl vcera slabsi ale videt tu jeho silu kdy jde za zakoncenim je uzasne.. a jeste bych pochvalil Paulita za tu penaltu.. v takovem momentu to chce KOULE.. a ma je

Reagovat
10

v takovým momentě a ještě proti tobě stojí dvoumetrovej Gigio, kterýho už se leklo dost střelců penalt

Reagovat
M11

navic v SuperCoppe uz mu ji capl.. kloboucek

Reagovat
Furia Ceca

Přesně to mi proběhlo hlavou... Byl jsem nervózní jak prase!

BTW: nechybělo moc a Gigi by chytil i tu penaltu...

Reagovat
Airus

Jenže teď se na hřiště podíval a zůstal celou dobu, jenom protože Mandzukiče bolelo bříško.

Reagovat
Airus

ono na to AC i hrálo, celou dobu zatažený a jakmile se Leo a Benatia trochu posunuli, tak křídla šla do brakovejch pozic.

Alvés zatím hraje adekvátně k tomu co jsme za něj dali

Reagovat
Yzemi

Co bylo na té penaltě nepískatelného? Já to viděl jen z jednoho pohledu, ale jasná ruka . Byla daleko od těla to nejde okecat, navíc brankový rozhodčí stál max 2m. od toho.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně tou rukou zabránil centru, což je u toho zásadní

Reagovat
Eldarion

skopírujem ti sem komentár 10tky (dúfam, že sa nenahnevá) a snáď sa trošku zlepšíš v pravidlách futbalu

10 11.03.2017 15:07#

Hlavní roli v posuzování ruky hraje prokázání úmyslu - zda jde ruka proti míči, nebo míč proti ruce, jestli mohl hráč střetu zabránit, jaká je vzdálenost od soupeře (neočekávaný míč). V tomhle případě ruka proti míči nešla, nemohlo jít o úmysl a hlavně byla nastřelená z půl metru.

Mimochodem brankovej Doveri údajně Montellovi řekl, že tu penaltu rozhodl Massa.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus sila, uz jednou je za to poslali do becka a oni si nedaji rict a jedou v tom dal..

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoj pojdu zase a tito fanusikovia tu budu zase lozit kanalmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co tu niektory riesia a kydaju??

Juve vyhralo zasluzene, penalta bola za jasnu ruku ... Ano niekedy sa to nepiskne, ale to je chyba rozhodcu, ked to nepiskne, pravidla hovoria jasne a to, ZE JE TO JASNA PENALTA.

k 97 min - penalta bola pisknuta v 95, 4 sa nadstavovali, bola tam ale cervena a zdrziavanie a bolo jasne, ze sa nieco prihodi...

Navyse rozhodca neodpiska koniec, ked tim tlaci 10 metrov od superovej brany... keby AC odkoplo, tak je 50:50 ci zapsika koniec, alebo necha este 1 akciu za to zdrziavanie.

Tam sa tiez nestalo nic proti pravidlam.

Ja nepopieram, ze sme mali stastie, ze ta ruka bola v 95 min, ale nech nikto nekyda, ze sme vyhrali podvovdom alebo neopravnene.

K priebehu zapasu: boli sme cely zapas lepsi a keby bolo v 90min 4:0, tak nikto nemoze povedat jedine slovo. Brankar Vas drzal nad vodou cely zapas a bol to jednoznacne najlepsi hrac zapasu.

Za vyhrou sme sli az do konca, ved len po 90 minute spalil higuain 2 top sance. Je to pre Vas frustrujuce, ze gol padol po 11.... bohuzial taky je futbal.... vyhrali sme ale zasluzene, aj ked so stastim, co nikto ale nepopiera.. nevyhrali sme ale podvodom, alebo vdaka rozhodcom !!!

vdaka rozhodcom vyhrala simulantska barcelona, juventus hral cisto...

btw: tiez sa mi nepaci, ako hraci zobru od rozhodcov penalty.. ta penalta nakonci ale za zobranie nebola, bola v ramci pravidiel a ako som pisal hore, ked sa niekedy nepiskne je to chyba rozhodcu, lebo je to jasna ruka v 16 a to je podla pravidiel vzdy 11.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Opakovanie pre debilov :

10 11.03.2017 15:07#

Hlavní roli v posuzování ruky hraje prokázání úmyslu - zda jde ruka proti míči, nebo míč proti ruce, jestli mohl hráč střetu zabránit, jaká je vzdálenost od soupeře (neočekávaný míč). V tomhle případě ruka proti míči nešla, nemohlo jít o úmysl a hlavně byla nastřelená z půl metru.

- na zaciatku 95 minuty bola lopta na polke... A AC malo tiez sance takze kludne to mohlo skoncit 1:2

Btw aky je to pocit, ked zistis ze tvoj rozsiahli epos co si tu vygrcal su sracky slepeho fanusika?

Reagovat
Eldarion

asi tak nejak, ale ešte nech mi prosím vysvetlí čo pánovi rozhodcovi vadilo okrem toho, že bol Bacca v čistej šanci?

https://www.facebook.com/ACM.MILAN/videos/1382924651750304/

Reagovat
pistacik11

Možno že ten čo hádzal áut sa posunul asi 15 m dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

"jestli mohl hráč střetu zabránit, jaká je vzdálenost od soupeře (neočekávaný míč)".... 1. Mohol zabrániť stretu, rukami pri tele/za chrbtom 2. Jáj on neočakával že Lichtsteiner bude centrovať, už to chápem, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem u teho poklimbával, říkám remíza dobrá(proč ju nebrat, kvalitní soupeř, tři prdele náskoku) a najednou mě z klidnýho spánku probudí hvizd, říkám si, přece nepískne pecku...a musím říct, že byla 100%, máchal tam pazuchama jak o hodech při verbuňku..No bylo mě líto Donnarummy, neskutečnej, držel je, v létě k nám(nebo do City)..11b. to už uhlídáme...

Reagovat
Kaka14

Je rozdiel ci mavas proti lopte, alebo.sa uhynas..... De Scilio sa uhynal, tak podla pravidiel nemala byt....tieto rozhodnutia mi len pripomenu jasny Muntariho gol proti Juve kedy sme prisli o titul

Reagovat
smazaný uživatel

remíza by byla díky neskutečnýmu Donnarummovi asi zasloužená, nebo respektive co jako čekal ten váš kouč, když v 50. minutě stáhne Baccu, hrát na remízu od půlky byla blbost...k tej penaltě, podle mě jasná, prostě jak máš ruku od těla, tak je jedno jesi uhejbáš nebo ne, ovlivnil dráhu balonu, nazdar...

Reagovat
10

Muntariho gól ✓

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta bola, center išiel do 16ky, a de sciglio tomu zabránil rukou, tak neviem o čom splietaš

Reagovat
Furia Ceca

Muntariho gól a penalta v nastavení - jak to s tím souvisí?

Reagovat
Kaka14

https://m.youtube.com/watch?v=MWxtd8nvkQo

Rozhodcovia jasny gol nevidia a sporne situacie piskaju v prospech Juve

Reagovat
Furia Ceca

To byla ale smůla pro vás, že tenkrát ještě nebyla branková technologie. Což s tou včerejší penaltou nijak nesouvisí...

Ne, dělám si prdel samozřejmě... Bylo mi hned jasný, že obě záležitosti hodíš do jednoho pytle s nášivkou "vždycky se vše píská ve prospěch Juve."

Reagovat
smazaný uživatel

OT ten Buffon ale famozne

Reagovat
Kaka14

....toho jedneho bodu co sme stratili mi nie je ani tak luto, ale tymto sa Seria A neposunie vysie naspat medzi top3 ligy... nech si to uz uvedomia aj manageri Juventusu, a keby som bol fanusik Juve tak urcite sa netesim z takeho vitazstva

Reagovat
JuventusFC1897

co s tym ma top 3? co tu placas za picovstva? vitazstvo zasluzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu uplne staci ked seria a bude mat v LM jedno miesto, oni si postrazia ligu a su tam, ich vobec nezaujimaju ostatne kluby ani taliansky futbal

Reagovat
bloodonor

Skurvena juvemafia, +4 a gól v +7

Reagovat
smazaný uživatel

nadávka = ban

Reagovat
smazaný uživatel

pecka byla písklá v 3:40 myslim...to že se pak všeci 5 minut dohadujou, jesi byla nebo ne, je věc jiná...

Reagovat
M11

4:18 se to stalo

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale tak jim přece nepískneš konec uprostřed útočné akce...18s je pořád pohoda..

Reagovat
M11

je to v poradku.. bylo tam stridani Ocampose + cervena Sosa..

Reagovat
smazaný uživatel

aspon vidno ako maju fanusikovia rubentusu pomylene vnimanie reality, normalne, ze poniektori cestujete v casopriestore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Podla zostrihu husty zapas.

Tolko sanci co sme zahodili alebo nas brankar vychytal sme uz davno nemali. Jediny Benatia to tam napral jak cistokrvny utocnik

Niekolko spornych momentov tam bolo, faul na Dybalu v prvom polcase, Bacca bol pravdepodobne kusok v offside, jedenastka sa da piskat ale je to krute v takom case ju nariadit (Higuain to sekundu pred tym mal premenit).

Gol AC pekny ale Benatia to mohol aj lepsie spravit (Leo sa pozabudol). Max zase ide svoje Khedira+Pjanic pol roka kazdy zapas v zaklade, Rugani na lavicke a Cuadrado alebo Alves prave kridlo. Ked to Pjaca zacne premienat jasny zaklad.

Zapas to musel byt pekny.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, byt tie body za zapas pre AC co i len trocha relevantne, asi by som si tiez trocha zagrcal. Takto je to len pridavok do dlhorocne pestovanej frustracie.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se divím, že tu nikdo neřeší, že se ta (hodně přísná) penalta měla především 100% opakovat, protože hráči vběhli do vápna výrazně dřív, než byla zahraná.

Reagovat
M11

slo o hrace braniciho muzstva.. to se neopakuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, to jsem nevěděl, myslel jsem že do vápna se prostě před zahráním nesmí. Ale to, že kdyby nedal, tak se opakuje mi přijde docela nefér :) Každopádně tam byl i hráč Juve, tuším Lemina. Ale to už tak nebylo do očí.

Reagovat
M11

byl tam nejak o kousek Kean.. ale to bylo tak nejak v norme.. neznam pravidla uplne do puntiku ale myslim ze pokud pri penalte udela prestupek branici tym a penalta je promenena tak se neopakuje.. coz dava smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nedal tak sa opakuje dokym neda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem si všiml, Paletta vyběh snad ještě dřív než Dybala

Reagovat
M11

no ten v dobe kopu byl skoro vedle nej

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, se divim, že se Dybala neohlížel při tom kopu, kdo mu funí na záda

Reagovat
M11

Uz chapu ten popcorn http://1url.cz/YtayR

Reagovat
Il Architetto

Mám stejný pantofle.

Reagovat
10

Reagovat
ED91

Bianconero aj bez dresov

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tohle už neni normální, bezpodmínečně se musí znovu nastavit celý ten systém rozhodčích (školení, sankce atd.), tohle hrozně moc tu ligu ničí. Zápas co zápas sledovat nesmyslné penalty, brutální fauly s minimálním trestem (zdravím to prase z Udine) a dalsi přešlapy rozhodčích proste není v poradku.

Protože teď je situace taková, že Cenzo odevzdaně řekne, že musíme pro priste doufat v chybu rozhodčích v náš prospěch a má pravdu... to je proste tragédie

Reagovat
Yzemi

Já pořád nechápu co tu řešíte za chybu rozhodčího! Dle mého jasná penalta, centr do vápna, ruka jasně od těla zastavila tento centr. Navíc brankový rozhodčí stál přímo u toho. Prosím o vysvětlení, ale ne konfrontaci. Pokud se chcete vynadávat tak ne sem, děkuji.

Reagovat
10

Hlavní roli v posuzování ruky hraje prokázání úmyslu - zda jde ruka proti míči, nebo míč proti ruce, jestli mohl hráč střetu zabránit, jaká je vzdálenost od soupeře (neočekávaný míč). V tomhle případě ruka proti míči nešla, nemohlo jít o úmysl a hlavně byla nastřelená z půl metru.

Mimochodem brankovej Doveri údajně Montellovi řekl, že tu penaltu rozhodl Massa.

Reagovat
Hans82

Ruka je ruka byla od tela byla jasna penalta nevim proc to nekdo nedokaze pochopit hlavne plno lidi ten zapas nevidelo a pak tu melou hovna o Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

na co komentujes ked sa do toho nerozumies?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

imho v tom bylo dost té kompenzace za ten zákrok Zapaty na Dybalu. Říkám, tohle nezvládli.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To je prostě klasika, něco poserou a kompenzují to pak jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

netaraj. Ten zobrak Dybala je uz ako Neymar, staci tuk a lezi na zemi...

Reagovat
Eldarion

https://www.facebook.com/MilanTotal/videos/788324091326045/ legenda hovorí, že sa kotúla dodnes strašný čuráčik

Reagovat
smazaný uživatel

Stale sa hovori o umysle hrat rukou. Kto preboha hra v 16-ke umyselne rukou? (Mozno tak Diego Marodona, ake to je o inom). Potom by sa nemala piskat ziadna penalta po hre rukou. Umyselna ruka je mozno vtedy, kedy hrac chyti/ vyrazi UMYSELNE loptu na brankovej ciare.

Reagovat
10

Úmysl posuzuje rozhodčí na základě toho, co jsem napsal za tu pomlčku.

Reagovat
Yzemi

V tom případě je to jasná penalta, De Sciglio rozhodně mohl zabránit střetu, pokud by měl ruce u těla nebo za ním. Mimochodem to tak velice často dělá Lichťák. Pokud to je jak píšeš rozhodčí si ji v pohodě obhájí, ale je i zcela správně odpískaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

radši bych argument, ale toho ty asi nebudeš schopen... Bylo zřejmé, že půjde centr do vápna, tudíž se střetu dalo zamezit! Nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Yzemi13.03.2017 14:09#

Takže opravdu mentální problém, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže čí

Reagovat
smazaný uživatel

Ako klobúk dole, že napíšeš pravidlá tak ako sú a nevymýšlaš hocičo len aby si potvrdil, že penalta bola spravodlivá. Rozhodca si to vie obhájiť to je jasné, ale škoda týchto momentov, aj ja si myslím, že to bola skôr kompenzácia za ten faul na Dybalu, i keď ani to nebolo nič hrozné ale kontakt tam bol (to že k tomu prihral aj on je iné). Ale som presvedčený, že keby sme domáci my alebo hráme vonku proti teamu z druhej polovice tabuľky tak by to asi neodpískal. Tak či onak ti patrí palec hore A celkovo ste hrali určite lepšie a útočnejšie, ale to sa aj čakalo. Penalta v 95. minúte nahnevá vždy, a preto je to ťažšie pre fanúšikov prehltnúť...

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

jasná ruka zabránila centru do vápna, tudíž zmařila šanci tam už je úplně jedno jestli jde o úmysl nebo není

Reagovat
10

místo vymýšlení pravidel by možná bylo lepší si je přečíst

Reagovat
smazaný uživatel

Rubentus. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny jakej je tu vykvet idiotu..

A to se vsadim ze 95% vas ten zapas vubec nevidelo

Reagovat
smazaný uživatel

90+7 ? tak to smrdí víc než titul Man.City v nastavení a Suarez tento týden dohromady

Reagovat
10

penalta byla odpískaná 94:20, kopaná 96:18...to měl rozhodčí odpískat penaltu a ukončit zápas?

Reagovat
Airus

stálo by to za to. Higuain tu penaltu slavil jak titul, tohle by mu asi sebralo vítr z plachet

Reagovat
smazaný uživatel

To dle pravidel neni mozne pisknout penaltu a ukoncit zapas, po normalnim faulu, rohu to je celkem bezne, ale penalta se musi zahrat

Reagovat
Airus

Já vim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán a Slávie se začínají vracet na scénu

Reagovat
Pipo123

Nech už vám nejebe že sa odpískala penalta pre AC, hlavne fanúšikovia AC plačú ako keby išlo o titul, Sarri do toho povie "Prečo všetky tými vždy protestujú v Juventuse ? Neviem, možno sme všetci blázni ... ". Sa ten zápas rieši viac než Barca - PSG Skôr by malo všetky tie tými trápiť prečo hrajú také hovno na Juve, tam každý dostával také tlaky až to pekné nebolo, Juve si doma maže celú ligu, bije súperov 90 minút a teraz konkurencia začína plakať že sa im pískajú vymyslené penalty.

Reagovat
Pipo123

* pardon konkurencia je silné slovo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

jn, neskutocne nas 90 minut bili v Coppe

Reagovat
smazaný uživatel

Si asi ten zapas nevidel, ste byli narucnik, fyzicky ste uplne odpadli

Reagovat
Yzemi

Reagovat
olis

ok

Reagovat
Eldarion

už si vyliezol z toho zadku fanúšikov Juve?

Reagovat
Pipo123

Ja mam Juve v pici, ale kazdy team co tam prehraje place, to sa tyka aj Lazia, to uz je taka klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt nikdo neplace, ale ulevit si na adresu rozbodcich a juventusu, to snad muzem, to k fotbalu patri. Hele my jsme je porazili prvni zapas, tady snad s bodama nikdo nepocital, to je v pohode, ted musime porazit ty papirove slabsi celky a na konci ta prvni 5ka muze byt. Spis mi prijde, ze ztratit dvakrat v sezone s jednim souperem, navic rivalem jako AC by nevydychali v Turine.

Reagovat
SpartaOvenka

Byl bych dost překvapený také, kdybychom je doma obrali jako první zrovna my

Reagovat
10

Juve s váma dvakrát v sezoně prohrálo...a nepřijde mi, že by to tady někdo nedokázal vydýchat, jak tady naznačuješ

Reagovat
M11

co se to tady zase rozjizdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Záznam stačil, klasický zápas juve

Reagovat
Hachim Mastour

Ako dôveryhodný je Enzo Bucchioni ? Podľa neho sa Allegri o svojej budúcnosti v Juve rozhodne do konca marca a myslí si, že túto sezónu skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Genova é blucerchiataaaaaaa!!!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale videl jsem jen prvni polocas a fotbal teda o peknym hovne

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas mě taky zklamal,ale vítězství to úplně vynahradilo!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio a Bergamo do poharov

Reagovat
cink

a napapat a spinkat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

Reagovat
Airus

Reagovat
M11
Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Jinak škoda toho roku v SB... Ale i tak, pokud mu vydrží zdraví, by toho Maldiniho mohl dát.

Reagovat
cink

gianluca pagliuca

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty hadry

Reagovat
Eldarion

Maldini je kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

O titule je rozhodnuté, o zastupujúcich tiež. Ešte tá LM.

Reagovat
cink

ten pohled na gasperiniho po 25 minutach byl k nezaplaceni

Reagovat
Furia Ceca

Vypadá to, že nám Interisti budou muset začátkem dubna fandit!

Reagovat
olis

jasne, 2 penalty proti Crotone aby sa nepovedalo prvy polcas dobre, druhy slabota

Chiriches

Rog si koledoval o cervenu, to treba zlepsit ale inak dobre

Jorginho

Reagovat
smazaný uživatel

hamšík to dal na suareza

Reagovat
Yanek

Dobře, že Inter o tu EL tak bojuje. Těšíme se na další blamáže

Reagovat
Inter Eterno Amore

neunášaš

Reagovat
cink

na druhou

Reagovat
Pipo123

interisti ako to vyzeralo ? Bol to taký valec, alebo sa Atalanta zosypala ?

Reagovat
cresposuper

Atalanta uplne trapna, kazdu druhu minutu sme sa rutili do precislenia... Na druhu stranu od nas najefektivnejsi utok v sezone.

Reagovat
cresposuper

Najlepsie bolo, ako Kondogbia dominoval oproti Kessiemu, na to sa dobre pozeralo

Reagovat
smazaný uživatel

Interu tam spadlo na co šáhnul

Reagovat
CubONE

WTF Inter

Reagovat
Darren Fletcher

prečo nekope Hamšík peny?

Reagovat
Pipo123

Lebo Mertens chce byť králom strelcov a Insigne si honí ego

Reagovat
Darren Fletcher

nj Driesa este pochopim, ale aj predtym, ze z troch ani jednu doteraz nekopal a vzdy niekto iny.. mozno sam od toho odstupil

Reagovat
Furia Ceca

Penalty nejsou zrovna Hamšíkova doména...

Reagovat
Inter Eterno Amore

fotka dajte nám súpera

Reagovat
Eldarion

AS Rím

Reagovat
Inter Eterno Amore

nechápeš iróniu .. si pozri posledné 2 zápasy Interu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Chi non salta rossonero e ! e !

Reagovat
smazaný uživatel

atalanta

Reagovat
Inter Eterno Amore

nikto to nečakal

Reagovat
Pipo123

Toto je Pioli, bude dávať náklad 5:0, ale potom rupne proti konkurencii, keby sa on naučí vyhrávať tie zložité zápasy tak je LM viac než reálna

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak veru .. mne to príde ako by chcel nasilu vymýšľať proti top súperom niečo čo ich šokuje a pritom to poserie

Reagovat
Pipo123

Práveže on chcel hrať často aj u nás ten hurá futbal a potom to boli prestrelky, asi raz dobre reagoval a to vo finále Coppa Italia proti Juventus, na druhej strane teraz má kvalitnejší materiál tak sa môže sám poučiť.

Reagovat
Inter Eterno Amore

no ale čo vymýšľal proti Rome 3 obrancov ? Mal ostať pritom čo fungovalo .. možno by bola aspoň remíza .. síce to sa nedozvieme, ale myslím, že by to neskončilo takto .. hráči hrali zle lebo si neverili a nehrali na svojich postoch, kde sú zvyknutí

Reagovat
Pipo123

On aj u nás často menil 4-2-3-1 a 3-4-3, myslíš že zostane aj v ďalšej sezóne alebo vedenie pôjde po známejšom trénerovi ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja si myslím, že ostane .. vyhodia ho asi len ak by to posral teraz v závere ligy nejako veľmi .. ale jak čítam o Contem teraz často tak kto vie

Reagovat
Inter Eterno Amore

no bolo by mi ho ľúto ak by ho poslali k vode.. lebo on nám vrátil víťaznú mentalitu na takého trénera sa dlho čakalo

Reagovat
cresposuper

Ved sme dali 7-1 konkurencii pred zapasom boli pred nami a mali top formu

Reagovat
Pipo123

Tak já stále Atalantu neberiem ako konkurenciu, stále myslím že odpadnú, tu ste boli favorit

Reagovat
cresposuper

Odpadnut mozu, ale na svojom mieste su zasluzene, hravaju vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo, ty si taký statista, co tu rad onanuje nad poctom odpiskanych penalt - tu mas statistiku, na ktoru si spomen, ked budes zase riesit, ze pre AS sa piska strasne vela penalt (poslednych 6 sezon):

Napoli (48 v prospech, 16 proti; rozdiel +32)

Fiorentina (54, 29, +25)

Milan (53, 34; +19)

Juventus (40, 21; +19)

Lazio (48, 38; +10)

Roma (40, 33; +7)

Inter (31, 39; -8)

Reagovat
cresposuper

Ved su to kraviny, to ma rozhodca robit priemer a piskat kazdemu rovnako vela penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

podla Pipa áno on stale vyplakava kolko penalt sa piska v prospech AS, preto som to sem dal

Reagovat
10

tahle statisika by byla legitimní jen v případě, že by z toho nejhůř vycházelo Juve

Reagovat
Pipo123

Tlacia vas za titulom rok co rok, (Radja)

Reagovat
Pipo123

Len ty nechapes jednu vec, ze ja tu podpichujem Alberta, sa tu podjebavame asi tak 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Tlacia nas za titulom, nestaci to

Reagovat
10

líbí se mi, jak se vždycky upraví období, podle toho komu se to zrovna hodí do krámu

CLASSIFICA RIGORI A FAVORE NEGLI ULTIMI 10 ANNI

Milan 89

Roma 76

Napoli 73

Juventus 61

Inter 54

Reagovat
Pipo123

AC AC AC

Reagovat
Alberto Aquilani

napríklad, v 2006/2007 ste v Serii A nekopali ani 1 penaltu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

jo, měl jsem to dát za ultimi 11 anni

Reagovat
smazaný uživatel

mal si dat aj kolko bolo proti, to bola pointa, ktora ti zretelne pravidelne unika

Reagovat
10

člověk s IQ jako ty by už z principu neměl nikoho poučovat, zvlášť když se pak vždycky podobně ztrapní

Reagovat
Kenneth

Co na to olis?

Reagovat
Pipo123

CLASSIFICA RIGORI A FAVORE NEGLI ULTIMI 10 ANNI

Milan 89

Roma 76

Napoli 73

Juventus 61

Inter 54

Posledných 10 sezón, to našiel 10-tka, idem nájsť za posledných 20 sezon

Reagovat
Alberto Aquilani

skús nájsť za posledných 40 rokov, to ste boli 11 rokov v B-čku, mohlo by to vyjsť hodne priaznivo :D

Reagovat
Pipo123

Vieš čo, každopádne je to jedno, AC je tlačenka jak sviňa, tam ich tlačia za kvalifikáciou do EL, to je ten nepriateľ číslo jedna

Reagovat
Eldarion

Inter celkom efektivita

Reagovat
dave30

Jankto 1+2

Reagovat
dave30

Snad ho Jarolim pozve...

Reagovat
OTASi

No musí, v současnosti nikdo lepší snad nalevo není.. mládí vpřed

snad tam nebude cpát ládíka nebo zmrhala, ty ať to jistěj max z lávky

Reagovat
dave30

Ládíkovi jsem chvíli věřil, pak mu nevyšly nějaké zápasy(celému týmu) a dnes podruhé na lavičce. Doufám, že to nebude nějaké dlouhodobé...

Reagovat
REPLIKATOR

Jankto 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto výbornej...Jen tak dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Schick, Jankto, budoucnost českého fotbalu. Škoda, že Černý zatím bída...

Reagovat
Beči

Tak za béčko mu to jde parádně, letos už 11+9

Reagovat
Venny

Chtělo by to hostovačku, ale hra za béčko taky není tragédie. Ta 2. liga má taky slušnou kvalitu a je furt hodně mladej, takže času má habaděj

Reagovat
dave30

Jak dlouho bude ještě hodně mladej? Jak Macek(zmiňovaný níže) tak Černý budou mít letos 20... Jak dlouho je ještě budeme považovat za mladé talenty? Pokud nezačnou od příští sezóny hrát pořádné soutěže(2. italskou natož 2. nizozemskou za ně nepovažuji), tak tu za pár let budeme diskutovat o dalších dvou věčných talentech(a že už jich máme...).

Reagovat
Venny

Kolikrát mi přijde, že když je hráči víc jak 23, tak už se podle mnoha nemá šanci prosadit. 19 let je furt mladej věk. Co po nich chceš? Aby ve svým věku táhli klub z nejvyšší soutěže? To by museli být vyloženě supertalenti. Ne že bych je chtěl přirovnávat k Nedvědovi, ale ten taky do Lazia šel až ve 24 letech. Nemá cenu je nějak zatracovat. Hlavní je pro ně často hrát a zvládnou přechod do dospělýho fotbalu. Mimochodem Serie B je na rozjezd pro mlaďochy ideální a je na vyšší úrovni než naše liga. Koukni jak se tam vytáhl Jankto minulou sezónu.

Reagovat
dave30

Serii B ještě beru, ale pokud bude hrát pravidelně(zatím spíš bojuje o místo,podívej se na jeho poslední 4 zápasy...). 2. nizozemskou neberu vůbec. Pro potencionálního reprezentanta(podívej se, jak při každé nominaci všichni chtějí Černého) je to strašně málo. Taková soutěž nemůže připravit na reprezentační karieru. Potřebuje hrát kvalitnější soutěž(jsem přesvědčený, že na to má).

Reagovat
pepinho2

to nasbíral cca do listopadu, od té doby tragédie, zaviněná i zraněními..a v pátek dal gól, ale teď je asi zase zraněný

Reagovat
PP

Pfff... kolik by dala Bergamu Sparta??

Reagovat
cink

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

dostala by bůra a jela domů

Reagovat
Emmett Brown

Včera sa na to dalo pozerať, dúfam, že Spal pochopil, že musí točiť zostavu. Grenier, Elsha, Rui v pohode výkony. Akurát nemusel zase vytrápiť Radju až do konca, kedy inokedy tam má skočiť Gerson, keď nie za stavu 0:2 12 minút pred koncom v Palerme??

Reagovat
smazaný uživatel

pozerat sa na to moc nedalo podla mna, vysoke napadanie nam robi dost problemy, nebyt toho neuznania golu boli by sme na tom velmi zle. 3:0 nezasluzeny vysledok ale dolezity. nemam radost z takychto vyhier. tie striedania to je uz klasika. Grenier ale potesil

Reagovat
doNny

Skvělý výkon

Reagovat
Pipo123

Zaslúžená výhra, škoda len zranenia De Vrija, vyzerá to tak že si poranil to operované koleno, dúfam že bude v pohode, každopádne Wallace ho nahradí v pohode, to nebude strata

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo je prostě neporazitelný,když by mělo sestoupit,,,,,proto jsem tu hned taky minule vyhlásil haters Zdenka Zemana, jsou to hadi proradný Serie A

Reagovat
Furia Ceca

Chievo nikdy nesestoupí. Zatímco spousta průměrných týmů po jedný lepší sezóně hned vyhlašuje útok na Evropu, aby pak ve finále bojovali o záchranu, Chievo jde propracovanou defenzivní hrou za záchranou od 1. kola. Taky už x let se zachraňujou dost pohodlně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale posledni sezonu + tu letošni přidavaj aj ofenzivni umění. Dřív tam nebylo na koho koukat, dnes tam je Birsa,Castro i ten Inglese. Neni to takovej strašnej tym jak par let zpět.

Reagovat
10

Reagovat
Dejwa

Maran jako v Catanii, jen aby se to taky nesesypalo..

Reagovat
Furia Ceca

Ale jo, to taky

Reagovat
Pipo123
Reagovat
smazaný uživatel

frajer

Reagovat
snuff24

Dva hattricky se Interu povedli naposled v roce 1933, ale Icardi stihl svůj hattrick za 9 minut což je klubový rekord ! Stefano Pioli má v Interu bodový průměr 2,31 což by znamenalo poklidné druhé místo pokud by Inter vedl od začátku sezony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele