Serie A - souhrn 28. kola

04.03.2016, 22:42, aktualizováno 06.03.2016, 22:41
Komentáře a souhrny
Juventus vyválčil výhru v Bergamu, naopak AC Milán ztroskotal v Sassuolu. Inter suverénně triumfoval nad Palermem. Lazio v Turíně spasila Bigliova penalta. Neapol porazila Chievo a dál dýchá na záda Juventusu. Nečekaně jasného vítěze měla ostře sledovaná páteční předehrávka; AS Řím si hravě poradilo s Fiorentinou 4:1. Podruhé v řadě vyhrála Sampdoria, slaví také v Janově a Frosinone...

Inter Milán - Città di Palermo 3:1

06.03.2016 20:45

Góly: 11. Adem Ljajić, 23. Mauro Icardi, 54. Ivan Perišić - 45. Franco Vázquez

Palermo dělí od sestupové příčky už jen bod. Sicilané dle očekávání nezvládli zápas na Interu Milán a favorizovanému celku podlehli 1:3. Inter začal dobře a po brankách Ljajiče a Icardiho si vytvořil dvoubrankový náskok. Palermo sice dokázalo před koncem poločasu snížit, ale poslední slovo měl Perišič. Nerazzurri ztrácejí na Ligu mistrů pět bodů.

Milán i Fiorentina ve 28. kole prohráli a to byla šance pro Inter, který jinak hostil až sedmnácté Palermo. Začátek zápasu patřil dle očekávání domácím, kteří v brance postrádali Samira Handanoviče, a tak se mezi tyče postavil náhradník Juan Pablo Carrizo. Diváci na stadionu Giuseppe Meazzy čekali na první branku jen do 11. minuty, kdy popotáhl balón Adem Ljajič a přesnou křižnou střelou na vzdálenější tyč poslal Inter do vedení.

Nerazzurri byli i nadále aktivnější a jejich snaha byla odměněna další brankou. Palaciův centr na přední tyč zasáhl kopačkou Icardi a golman Sorrentino podruhé inkasoval. Palermo muselo začít hrát, jinak by si z Milána mohlo odvézt pořádný debakl. Po Hiljemarkově přihrávce pálil Vázquez a Carrizo musel vyrážet. V nastaveném čase prvního poločasu pak hosté vstřelili kontaktní gól. Rispoliho přihrávku dopravil do sítě v pádu nekompromisní ranou Vázquez a zadělal na zajímavý druhý poločas.

Na jeho začátku začalo Palermo hodně odvážně a bylo blízko vyrovnání. Čočev poslal před branku Interu ostrý přízemní centr, ale Hiljemark na něj nedosáhl. A tak udeřilo opět na druhé straně. Icardi poslal do šestnáctky jemný centr a Ivan Perišič "rybičkou" překonal Sorrentina potřetí! Do konce zbývala ještě půlhodina, po dobře zahrané standardce hlavičkoval Palacio a Sorrentino předvedl skvělý zákrok. Nerazzurri v závěru už kontrolovali hru a výsledek 3:1 udrželi až do závěrečného hvizdu. Inter tak po osmadvaceti kolech ztrácí na Ligu mistrů pět bodů, zatímco Palermo už je jen bod od sestupu.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Empoli FC 1:0

06.03.2016 15:00

Góly: 48. Luca Rigoni

Skvělý part dnes odehrálo janovské CFC, které si dokázalo na vlastní půdě poradit se vždy nebezpečným Empoli. Jeho reputace naopak upadá každým utkáním, protože se jeho výkony nijak výrazně nezlepšují.

Grifové si chtěli nes zachovat tvář i naději na vzestup tabulkou Serie A. No, nebylo to nijak gólově bohaté utkání. Ale tři body jsou tři body. Dnes je vybojovala docela očekávaná sestava domácích, ve které jsme zachytili hráče jako Izzo, Perin, Suso, Pandev, Laxalt nebo Rigoni s Ansaldim. Empoli se také snažilo postavit to nejlepší, ale trenér Giampaolo dnes neměl šťastnou ruku. Před brankářem Skorupskim hráli Laurini, Ćosić, Ariaudo a Zambelli, do utkání se dostali i Paredes, Zieliński, Maccarone nebo Mčedlidze.

Janov byl od prvních momentů mnohem aktivnějším a nebezpečnějším celkem, jenže jeho finální fáze byla katastrofální. Většina šancí skončila v zámezí, protože se zakončující hráči nedohodli, neviděli, nerespektovali. Na malém vápně se k zakončení dostal Diego Laxalt, který však selhal a brankáře Skorupskiho neprostřelil! Empoli se poměrně často prezentuje rychlým a kombinačním fotbalem, ale dnes jej asi nechalo v šatně ještě před výkopem.

Spoléhalo se na nakopávané míče, které, při vší úctě k Maccaronemu, nemají moc šanci proti urostlým zadákům domácích Grifů. Míč se v podstatě pohyboval nejčastěji ve středu hrací plochy, odkud se branky dávají nebo alespoň trefují opravdu velmi těžko. Až ke konci první půle, která diváky ze sedaček zvednout prostě nemohla, se k sólu nadechl Goran Pandev. Jeho rána zpoza vápna by si zasloužila lepší umístění.

Nevýrazného Susa nahradil na začátku druhé půle zkušenější Alessio Cerci, jenž hledá v Janově spásu své kariéry. Cerci vnesl na hrací plochu štěstí pro janovský celek, protože hned po jeho příchodu na trávník se krásnou ranou z otočky prosadil Luca Rigoni. Brankář Skorupski se sice snažil, ale v cestě do sítě jí zabránit nedokázal.

Empoli se pokusilo zapnout a do hry se dostala obávaná dvojička. Ricky Saponara a Manuel Pucciarelli. Právě druhý jmenovaný se o pár minut později odhodlal ke střele zpoza vápna, která však brankáře Perina těžko mohla vystrašit. Střela Mčedlidzeho neměla potřebnou razanci a jen demonstrovala, že domácím dnes stačilo pozorně bránit. V případě nutnosti spoléhali na jeden dva rychlé protiútoky a na toskánského soka to zkrátka dnes stačilo.

Střela polského talentu Zielińskiho nebyla vůbec špatná. Ještě lepší by však byla, kdyby mířila alespoň do prostoru brány. Pár minut před koncem nezajímavého duelu Mčedlidze střílel asi z dvaceti metrů, jenže jeho rána skončila úplně mimo. A to bylo prakticky vše, co nám obě jedenáctky nabídly. Janov se pomalu škrábe výš a nyní mu patří 14. místo. Empoli je zatím na jedenáctém místě.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AC Milán 2:0

06.03.2016 15:00

Góly: 27. Alfred Duncan, 71. Nicola Sansone

S Ligou mistrů pro příští rok je nejspíš ámen. AC Milán znovu odjíždí ze Sassuola s prázdnou a slavit může jen čestný úspěch, že mu nedal gól Domenico Berardi. Sassuolo zvítězilo zaslouženě, dokonce po vyloučení Defrela bylo lepším týmem a Milánu navíc přerušilo sérii neporazitelnosti.

AC Milán tak ztrácí na třetí AS Řím už devět bodů a stáhnout toto manko bude po zbytek sezony velmi tvrdým oříškem. Navíc si bude muset dávat pozor s udržením šestého místa, neboť se sedmé Sassuolo příblížilo na tři body.

Utkání začalo doslova žlutě, už v první minutě byl karetně napomínán Giacomo Bonaventura a krátce po něm i Domenico Berardi. O něco aktivnější bylo AC, ale Hondovi šance zůstaly nevyužity a ve 27.minutě otevřeli skóre domácí. Neroverdi předvedli při rohovém kopu nacvičený signál, kdy se do míče opřel Duncan a nekompromisní dělovkou do šibenice nedal mladému Donnarummovi vůbec žádnou šanci! AC se snažilo o odpověď, ale muselo si dát pozor na zadní vrátka, neboť po rychlém brejku prověřil Donnarummu Sansone.

Siniša Mihajlovič potřeboval ve druhém dějství oživit ofenzívu a ze hřiště stáhl neviditelného Balotelliho, kterého nahradil Ménez. Ale Milánu to nešlo a navíc v 72.minutě domácí odskočili na rozdíl dvou branek. Sassuolo předvedlo krásnou akci, Vršaljko našel na penaltě v náběhu Sansoneho, který z první do protipohybu zvýšil na 2:0. Milán se sice mohl vrátit do zápasu, neboť byl vyloučen Defrel, ale ani přes tuto výhodu si už nedokázal nic vytvořit. Sassuolo vyhrálo zaslouženě a přiblížilo se evropským pohárům.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Juventus FC 0:2

06.03.2016 15:00

Góly: 24. Andrea Barzagli, 86. Mario Lemina

Pokud si Neapol chtěla udělat radost a doufala, že jí pomůže třeba Atalanta, nebyl to dobrý nápad. Atalanta sice proti Juventusu srdnatě bojovala, ale nestačila Staré dámě po fyzické ani kvalitativní stránce. Hosté si do Turína vezou výhru 2:0.

Pořadí na čele Serie A se nám nijak výrazně nemění, o což se dnes odpoledne postaral také Juventus. Tým trenéra Maxe Allegriho nenechal domácím hráčům v Bergamu ani bod a připsal si naopak všechny tři. V obraně hostí jsme viděli jména jako Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli nebo Evra, do utkání naskočil i Roberto Pereyra, který překonal zdravotní problémy a rozhodl se zatápět obráncům Orobici vedle Dybaly a Mandžukiće.

Těmi byli zejména Tolói, A. Masiello, Paletta a Conti. Velká pozornost se týkala také mladého brankáře Sportiella, který v Atalantě dlouhodobě podává dobré výkony a pomalu ji ambicemi i schopnostmi přerůstá. Do útoku naskočilo duo Monachello, Borriello, které podporovali i Kurtić s de Roonem. Hosté byli od úvodu utkání jednoznačně mnohem aktivnější a pokusy Dybaly nebo Mandžukiće určitě stály za povšimnutí.

Obránci Atalanty si s nimi ale dokázali poradit a chtěli co nejdéle udržet čisté konto. Po nákopu ke vzdálenější tyči se snažil prosadit Borriello, kterého si ale obránci Juve velmi dobře všímali. Hodně aktivním hráčem v dresu hostí byl určitě Paul Pogba, který vymýšlel akce a sám je taky zakončoval. Jako první se ale prosadil někdo jiný, možná hráč, od kterého se to vůbec nečeká. Po centru do vápna se totiž balon dostal k Andreovi Barzaglimu, kterého si obránci Orobici vůbec nevšímali. Zkušenému stoperovi nedělalo problémy zavěsit - 1:0 pro Juve.

Následná spolupráce mezi Marchisiem a Pogbou skončila zakončením prvního jmenovaného, který však pálil nad. Atalanta se rozhodla, že vyleze z ulity zvané defenzíva, a začne dělat Juventusu ve snaze o tři body taky nějaké problémy. Postupem času srovnala krok a chtěla srovnat i skóre. Juventus ale v poklidu bránil a převyšoval ji nejen centimetry, ale především kvalitou. První poločas uzavřela nepříliš povedená rána mladíka Monachelly.

Atalanta se samozřejmě neubránila chybám v obranné linii a Juventusu nechybělo mnoho, aby prostřednictvím Paula Pogby potrestal toto zaváhání. Trenér Edy Reja, který by byl rád, aby mu lidé, které potkává, ještě nějaký čas mohli říkat trenére, poslal na hřiště ofenzivního rychlíka D'Alessandra. Mandžukič se dostal do individuálního souboje se Sportiellem, jenže poslal balon jen do Masiella.

Hodně zajímavě vypadala výměna mezi Paulem Dybalou a spoluhráčem Khedirou. Ten mu nakonec balon vrátil a Dybala mu poděkoval střelou. Napálil ale jen Palettu, kterého sice ono místo chvíli bolelo, ale mohl být rád, že se míč nepohybuje v síti. Kurtič sklepl hlavičkou na de Roona. Ten mu poté chtěl balón vrátit, jenže s tím zásadně nesouhlasil pozorný Claudio Marchisio. Deset minut před koncem pálil nepřesně Marco Borriello, který se nechal vyrušit nejblíže postaveným obráncem.

Unaveného Pereyru vystřídal Alex Sandro a předvedl pár pěkných úniků po křídle. Prosadil se ale jiný střídající hráč. Byl jím mladý talent Mario Lemina, který se v Turíně učí vysokému umění fotbalovému od těch nejlepších. A že se učí rychle, to ukázal pár minut po svém příchodu. Skvěle pronikl mezi obránci Atalanty, nevšímal si jejich agresivních narážek na vlastní osobu a po vzoru Tomáše Rosického napálil míč šajtlí do prostor, kam Sportiello prostě nedosáhl - 2:0 pro Starou dámu.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Udinese Calcio 2:0

06.03.2016 15:00

Góly: 12. Daniel Ciofani, 60. Leonardo Blanchard

Frosinone dokázalo v domácím prostředí porazit Udinese a na nesestupovou pozici ztrácí už jen jeden bod! Domácí byli lepším týmem a tři body si připisují zcela zaslouženě. Prosadily se obvyklé opory, Ciofani a Blanchard.

Domácí celek si na Zebry věřil a před vlastním publikem byl hodně hladový, o čemž vypovídal nejen začátek utkání. Frosinone bylo lepší a vedení se ujalo už ve dvanácté minutě, kdy si srovnal mířidla Daniele Ciofani a přesnou střelou k tyči rozjásal domácí fanoušky. Další komplikace pro Udine nastala už v 15.minutě, kdy byl pro zranění střídán Felipe a jeho místo zaujal Heurtaux. Ale domácí rychlá branka hodně nakopla a před Karnezisem bylo znovu hodně živo. Ciofani další ranou přestřelil a to samé platilo i o pokusu Dionisiho. Zaplněné Stadio Comunale Matusa vidělo další brankové příležitosti před koncem poločasu, kdy nejprve Paganini opět minul branku a na druhé straně donutil k zákroku Lealiho Théréau.

Udine předvedlo v prvním poločase až na Théréaův pokus bídný výkon a ve druhém poločase potřebovalo zabrat. Frosinone ale hrálo dobře a Zebrám toho moc nedovolovalo, navíc po hodině hry už vedlo o dvě branky. Na Pavlovićův centr ze standardní situace si naskočil Leonard Blanchard a Karnezis kapituloval podruhé.

Zebry se sice ještě snažily s výsledkem něco udělat a i když si vytvořili tlak, do šance se nedostaly. Naopak z protiútoků hrozilo Frosinone, nicméně k další změně skóre už nedošlo. Frosinone si připisuje důležité vítězství a na nesestupové pozice ztrácí před zápasem Interu s Palermem už jen jeden bod.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Carpi FC 0:0

06.03.2016 15:00

Góly: -

Potřetí bez branek hrála Boloňa, ale na rozdíl od předchozích zápasů je výsledek 0:0 v domácím prostředí s Carpi ztrátou. Domácí měli několik šancí zejména ve druhém poločase, kdy Belece zachránilo břevno.

Boloňa se v úvodu utkání nastěhovala před pokutové území Carpi a měla i šance, nicméně chyběla pořádná koncovka. Domácí byli lepší, ale ve 24.minutě si museli hlídat ojedinělé brejky soupeře. Po jednom z nich nebezpečně zakončoval Crimi a na zem musel brankář Mirante. Platonický tlak Boloni v prvním poločase k ničemu nevedl.

Obraz hry se ve druhém poločase vůbec nezměnil, spíše byl jako přes kopírák. Boloňa častěji kombinovala, držela balón a obléhala branku Carpi, ale znovu to byli hosté, kdo z brejku zahrozil. Z úhlu to zkoušel střelou na zadní tyč Verdi, ovšem byl nepřesný. Až v 65.minutě konečně domácí zakončili, Giaccherini si navedl míč do středu a nepříjemnou ranou těsně minul branku.

Svěřenci Roberta Donadoniho byli nejblíže vedoucí brance v 83.minutě, kdy nejprve Belece zachránilo břevno a dorážku hlavou v podání Gastaldella odhlavičkoval na brankové čáře obránce Zaccardo! To byla největší šance zápasu, nic dalšího už se na hrací ploše nestalo a tak se oba celky rozešly smírně 0:0.

Více informací k zápasu

Turín FC - SS Lazio 1:1

06.03.2016 12:30

Góly: 12. Andrea Belotti - 78. Lucas Biglia (pen.)

Lazio si v generálce na Spartu připsalo remízu 1:1 a podle průběhu utkání mohlo být spokojeno. Domácí Granata brzy vedla, pak ale zahodila penaltu i další šance a jedenáct minut před koncem zápasu přišla o vedení. Bod pro Biancocelesti vystřelil z pokutového kopu Lucas Bíglia.

První poločas nabídl hned několik zajímavých okamžiků a v prvé řadě brzké vedení domácí Granaty. Turín si ve vápně Lazia vytvořil tlak a po menším závaru se zblízka dostal k úspěšné dorážce Andrea Belotti. To byl pro Lazio velmi špatný start a mohlo být ještě hůře. Ve 20.minutě se po zákroku na Belottiho pískala penalta, ale Ciro Immobile z desítky přestřelil a odmítl obrovskou příležitost jít do dvojnásobného vedení! Krátce po tomto neúspěchu se domácí dožadovali vyloučení brankáře Marchettiho, který podle všeho zahrál mimo pokutové území rukou, ale sudí nechal pokračovat ve hře. Po půlhodině hry hodlal Immobile napravit svoje penaltové selhání, ale po krásné individuální akci zamířil opět těsně vedle branky.

Kouč Stefano Pioli byl s výkonem svých svěřenců silně nespokojen a ještě před odchodem do šaten sáhl hned k dvojímu střídání. Odešli Lulić a Cataldi, které nahradili Milinković-Savić a Braafheid.

Lazio nicméně ani ve druhém poločase nepředvádělo to, co by si asi Stefano Pioli představoval. Na druhou stranu upadla i aktivita Turína a až dvacet minut před koncem ohrozil Padelliho branku Bíglia. Brankář Granaty vyrazil jeho střelu na rohový kop. V 79.minutě pak přišel druhý penaltový okamžik utkání, Keita po kontaktu mezi dvěma obránci upadl a Lucas Bíglia měl ideální možnost vyrovnat. Argentinský záložník na rozdíl od Immobileho svojí příležitost proměnil a deset minut před koncem zápasu se začínalo od znova. Býci si mohli vzít vedení zpátky, ale v dobré šanci trefili jen boční síť. Skóre se už do závěrečného hvizdu nezměnilo a oba týmy si tak připisují jenom bod.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Chievo Verona 3:1

05.03.2016 20:45

Góly: 6. Gonzalo Higuaín, 38. Vlad Chiricheş, 70. José Callejón - 2. Nicola Rigoni

Neapol dnes na domácí půdě porazila Chievo Verona, i když nečekaně prohrávala. Má ale natolik zkušený a kvalitní kádr, že ani rychlá branka ji nemohla rozhodit. Naopak, svému soupeři nasázela branky tři a z utkání bere stejný počet bodů.

Neapol dnes chtěla odpovědět na formu zlepšujícího se AS, k čemuž měla ideální prostředí. Hrála na vlastním stadionu s podporou diváků a uvítala tým, kterému se příliš nedaří. Proti Chievu od začátku utkání vystartovali hráči jako Gonzalo Higuaín, Pepe Reina, Kalidou Koulibaly nebo Marek Hamšík, do hry se dostal i Hysaj nebo López.

Chievo prožívá mnohem lepší sezonu než jeho městský rival, ale ani hosté ještě nejsou zachráněni. Dokáží však překvapit a pravděpodobně na to sázeli i v dnešním utkání. Od prvních minut se na hrací plochu dostali Dainelli, Cesar, Castro, Birsa nebo Pellissier, šanci dostal i M'Poku a Frey. Mnoho lidí to zřejmě zaskočilo, ale bylo to právě Chievo, které se jako první dokázalo prosadit.

Už ve druhé minutě večerního zápasu vyrobil obrovskou chybu rumunský stoper Chiricheş, který jako poslední hráč šel do riskantní kličky a míč ztratil. Toho využil aktivní Rigoni, jenž nedal Reinovi šanci a prostřelil jej - Chievo vedlo o jednu branku a na tahu byla Neapol!

Domácí zabrali a jejich snaha brzy nesla ovoce. O tom, že Gonzalo Higuaín v letošní sezoně září a prožívá skvělé okamžiky, není třeba se dlouho rozepisovat. V šesté minutě to jen potvrdil, když Ghoulamův centr prošel přes obranu až k němu. Argentinský střelec na nic nečekal a poslal míč přesně k tyči!

V následných chvílích se hosté snažili vydržet nápor Neapole, která se okamžitě hnala za dalšími góly. Remíza jí rozhodně nemohla stačit a hráči to dobře věděli. Hamšíkův centr z levé strany obránci soupeře odvrátili, Ghoulamovu akci rovněž. Brankáře Bizzarriho nepřekonal ani španělský útočník José Callejón, jehož hlavička nebyla moc nebezpečná či přesná. Ani další pokus Callejóna po akci Higuaína neznamenal další branku.

Deset minut před koncem první půli se povedlo rumunskému hráči Vladu Chiricheşovi odčinit vlastní zaváhání, při kterém padla brzká branka. Poté, co domácí rozehráli rohový kop, se k míči dostal Jorginho a poslal jej na hlavu rumunského spoluhráče z obrany - 3:1 pro Partenopei.

Chievo chtělo něco vymyslet a do druhé půle vstoupit lépe, než jak zakončil poločas první. To se mu ale příliš nevedlo, protože otěže utkání už v tu dobu pevně třímal domácí celek. Callejón hledal spoluhráče Lorenza Insigneho, který však na míč těsně nedosáhl. Sám italský reprezentant pak kouzlil s míčem za vápnem a pálil, ale nepřesně. Krásnou ranou se prezentoval také Gonzalo Higuaín, ale jeho ránu z hranice vápna zastavilo břevno za Bizzarrim!

Nakonec se přeci jen dočkal i José Maria Callejón, který si za svou snahu dnes branku určitě zasloužil. Dvacet minut před koncem utkání jej našel střídající Allan a Callejón jen míč usměrnil do sítě - 3:1 a Neapol mohla hrát zase s větším klidem.

Domácí si konec zápasu užívali a po další rychlé kombinaci se opět zastřeloval postrach obran Higuaín. Mířil však těsně vedle tyče. Trenér Sarri se rozhodl, že kapitán Marek Hamšík si zaslouží ovace a poslal místo něj na trávník na pár chvil mladého záložníka Chalobaha. Zbylé minuty už se v podstatě jen dohrávaly a Neapol věděla, že si kráčí pro tři body.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - UC Sampdoria 0:3

05.03.2016 18:00

Góly: 6. Roberto Soriano, 11. Antonio Cassano, 30. Lazaros Christodoulopoulos

Hellas Verona opět prohrál a kdyby to šlo, řekl bych, že se stále propadá. Jenže ono to nejde, protože už teď je tým z Verony poslední v tabulce. Dnes si na něm pochutnala Sampdoria, která také potřebuje body jako sůl.

Tým trenéra Vincenza Montelly si může zhluboka oddychnout, protože dnes zvládl důležitý souboj a ukázal, že když má den, není radno ho odepisovat. Domácí se sice snažili, ale na Dorii to nemohlo stačit. Hellas postavil poměrně dobrou jedenáctku, která čítala jména jako Rebić, Toni, Ionita, Golini nebo Helander, jenže dnes to nestačilo a Hellas se tak znovu trápí. Doria začala utkání a skvěle a rozhodla jej prakticky během třiceti minut.

Trenér Montella mohl poprvé jásat už po šesti minutách, kdy jeho svěřenci dominovali. První vážnější akci měl na svědomí Fabio Quagliarella, který postupoval na Golliniho a vypálil. Mladý brankář sice jeho snahu vyrazil, jenže na dorážku od dobíhajícího Roberta Soriana už stačit nemohl. Verona rychle prohrávala a Doria dál na hřišti kralovala.

Fabio Quagliarella dnes neměl moc štěstí a jeho střely se stávaly nechtěnými asistencemi. Tak tomu bylo i po chybě obrany domácích, když míč prakticky snadno převzal právě Quagliarella. Ten následně pálil, jenže mířil balon jen do břevna. Nevadí, od něj se totiž odrazil k pohotovému Antoniu Cassanovi, který nelenil a poslal jej do sítě! Hellasu začalo být jasné, že toto nebude jeho utkání.

Hellas moc často neútočil. K zakončení se sice dostal nakonec Ionita, jenže jeho rána mířila hodně vysoko nad. Po půlhodině tak hosté přidali další povedenou trefu. Po krásném pasu od Lorenza De Silvestriho míč ve vápně Verony propadl až k řeckému záložníkovi Lazarosovi Christodoulopoulosovi, který se do balonu krásně opřel a propálil brankáře Golliniho. Nádherný fotbalový moment, který postavil janovské hráče do ještě větší výhody.

Quagliarella se dostal znovu do výborné pozice, jenže deset minut před koncem první půle pálil jen do boční sítě! Ve 45. minutě se na bránu Viviana hnal dlouhán Toni, jenže narazil na dobré reflexy pohotového brankáře. Stejný duel se s podobným výsledkem následně opakoval také poté, co se oba týmy vrátily ze šaten. Po hodině hry málem Doria přidala další branku. Antonio Cassano ale ve vápně v gólové šanci zazmatkoval a pálil vysoko nad.

Verona měla málo času, ještě méně sil a nápadů na to, aby utkání nějak zdramatizovala. Hosté ji naopak snadno přehrávali a snažili se udržet jen čisté konto. To se jim nakonec podařilo, i když pět minut před koncem musel Viviano opět zasahovat. Mizérie Verony tak pokračuje, stejně jako boj Námořníků o střed tabulky a možná i první desítku ligy. Montella si může pochvalovat dobrý zápas a čisté konto.

Více informací k zápasu

AS Řím - ACF Fiorentina 4:1

04.03.2016 20:45

Góly: 22. Stephan El Shaarawy, 25. Mohamed Salah, 38. Diego Perotti, 58. Mohamed Salah - 45+3. Josip Iličić (pen.)

Domácí AS bez problémů přehrálo Violu a pojistilo si třetí příčku. Pod trenérem Spallettim si připsalo další výhru a vděčí za to především kombinační hře v první půli, která ukázala jasnou převahu domácích Vlků.

Olympijský stadion ve Věčném městě otevřel své brány pro návštěvu z Florencie, která si zpátky chtěla odvézt tři body. Portugalský stratég Paulo Sousa se stává stále známějším a svůj vzestup chtěl demonstrovat právě proti Vlkům. V prvním utkání totiž Florencii vyloupili a trefil se v utkání i toskánský nepřítel číslo jedna, Mohamed Salah. Toho jsme samozřejmě našli v sestavě domácích i dnes, po boku Perottiho a El Shaarawyho.

Fiorentina se tradičně opírala o flexibilní taktiku, což ji charakterizuje a odlišuje od mnoha italských mužstev neschopných se přizpůsobit vývoji utkání. Nebezpečné útoky domácích Vlků měli odrážet především Astori, Alonso, Roncaglia a Gonzalo. Aktivní přechodovou fázi režíroval Borja Valero spolu s Iličićem, kteří měli taktéž servírovat balony produktivnímu Kalinićovi. Zatímco hosté spoléhali i na něj, Vlci nastoupili bez klasického hrotového útočníka.

Po srdečném pozdravu obou trenérů, který byl bezesporu plný komplimentů, musely veškeré pochvaly stranou. Vítěz tohoto duelu by se totiž osamostatnil na třetím místě, což byla pro oba týmy představa minimálně lákavá. Jak už to bývá, dočkali jsme se souboje dvou hráčů, kteří ještě nedávno působili na opačné straně barikády. Obránce Astori skolil po krátké době Mohameda Salaha a Fialky začaly hodně zostra. Od prvních minut bylo jasné, že si oba soupeři nic nedarují.

Fialky evidentně sázely na rychlé protiútoky a po jednom z nich zasekl Iličić míč Rüdigerovi. Jeho následná rána mířila těsně nad břevno! Po chybě hostující obrany se dral do vápna Mohamed Salah a jen díky zásahu Roncaglii v poslední chvíli nestihl egyptský útočník vystřelit! Mohamed Salah je v toskánské metropoli nenáviděným a po dvaceti minutách dnešního utkání tomu nebylo jinak. Pjanić našel Salaha na hraně ofsajdu, ten si všiml volného El Shaarawyho před bránou a mladý útočník už měl snadnou práci - 1:0.

Právě Mohamedu Salahovi přáli fanoušci AS gól asi tak jako Leovi Di Capriovi Oscara. A dočkali se téměř ihned po první brance, protože po krátké kombinaci s Perottim egyptský talent vypálil a jeho tečovaná střela od Astoriho zaskočila Tătăruşanua!

Vlci kombinovali i nadále s chutí a v rychlosti, která dělala Viole problémy. Na Stadio Olimpico mohlo být ještě veseleji po ráně Diega Perottiho, jenže rumunského strážce tří tyčí zachránila právě tyč! Očekávaný souboj mezi Pjanićem a Valerem nakonec neměl dlouhého trvání, protože hostující tvůrce hry kvůli zranění musel střídat. Do hry byl vyslán Tello. Jako by těch nepříjemností nebylo málo, kvůli zranění musel střídat také Vecino, který přenechal místo Badeljovi.

Rozložená Fiorentina dnes neměla příliš dobrý den. Minimálně ne první poločas, ve kterém musela vypít pohár hořkosti až do dna. Stephan El Shaarawy totiž využil špatného postavení obránců Violy, zvládl odstranit nejbližšího soupeře a předložil míč ostře před bránu. Tam si instinktivně naběhl Diego Perotti a také on propálil rumunského dlouhána - 3:0!

Přesto Viola dostala alespoň nějakou naději. Těsně před koncem první půle fauloval neopatrně Lucas Digne svého soka, novice Tella, takže z následující penalty Viola snížila. Chladnokrevně se trefil Josip Iličić a Fiorentina se ocitla zpět v zápase.

Druhou půli začal aktivněji celek, který musel dohnat skóre. Viola se pokoušela vstřelit další branku a taková rána Facunda Roncaglii k tomu měla hodně blízko! Vlci byli evidentně ukolébáni výsledkem a Fiorentina hrála mnohem jistěji. AS chvíli vyčkávalo, pak se přesunulo do útoku a snad jen kapitán Gonzalo si skvěle plnil své obranné povinnosti. Ty naopak obrana Fialek vynechala poté, co si na dlouhý míč naběhl rychlík Mohamed Salah a bez problémů prostřelil soupeřova brankáře - 4:1 pro AS!

V této fázi se Giallorossi bavili fotbalem, Fiorentina v podstatě nestíhala reagovat a co víc, rozcvičovat se začal i legendární Francesco Totti! Ten se nakonec dostal do hry a na závěrečné minuty si schoval jednu ránu z přímého kopu, který však otřel o brankovou konstrukci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC28204450:1564
2.SSC Neapol28187358:2361
3.AS Řím28168459:2956
4.ACF Fiorentina28165749:3153
5.Inter Milán28156737:2651
6.AC Milán28138739:3047
7.US Sassuolo281111636:3144
8.SS Lazio281081035:3738
9.Bologna FC281061229:3136
10.Chievo Verona28971233:3934
11.Empoli FC28971233:4134
12.Turín FC28891134:3533
13.UC Sampdoria28871342:4631
14.Janov CFC28871328:3231
15.Atalanta Bergamo28791226:3330
16.Udinese Calcio28861424:4230
17.Città di Palermo28761528:5027
18.Frosinone Calcio28751628:5326
19.Carpi FC284101424:4422
20.Hellas Verona282121424:4818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (162)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dnes nie je velmi co vytknut, skutocne velmi dobry vykon. Salah TOP, spolupraca s Pjanicom na vybornu, navyse Miralem odmakal cely zapas. Jedine skoda Tottiho priameho kopu, snad si to schovalna chvilu, ked to budeme viac potrebovat.

Reagovat
Lech

Reagovat
Francesco Totti AS

škoda tech neproměněných šancí. Taky jsme mohli jednou dát sedmičku někomu my a že by si to obrana Fiore dneska zasloužila

Reagovat
Largo

Dneska cela obrana Viola vyjma nekolika zakroku Gonzala nestala za nic....

Reagovat
Slejdy

Grazie Roma

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA! Jedéééém

Reagovat
Furia Ceca

Slušnej progres Škoda toho načasování dvojzápasu s Realem, hrát se to o dva, tři týdny později... Takhle už jste prakticky venku!

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, jestli by jsme Real dali. Ale jsem zvědavý, jak se k tomu teď Špalek postaví, jestli dá Béčko a nebo se pokusí o zázrak

Reagovat
Francesco Totti AS

já bych sral na zázrak. Pohodlně 1:1 třeba, se ctí vypadnout a soustředit se na ligu

Reagovat
Lech

Tak Inter vám taky podle tebe neměl dát 3 a víc branek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

No to je fakt! + loni to Schalke na Realu...

Reagovat
Y.Cabaye

Při přesunu El Shaarawyho sem napsal, že se tam nechytí a má tam menší šanci než v Monaku. Má moji upřímnou omluvu, znova je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Písal som to isté. Prekvapil ma a dúfam, že sa mu bude dariť naďalej a hlavne nech sa mu vyhýbajú zranenia ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tak rád, že se Stephanovi daří! I kdybych ho už nikdy neviděl v červenočerném dresu, doufám, že se mu bude dařít dál a hlavně se mu vyhnou zranění. Pracant a sympaťák

Reagovat
stas87

To vsetko len kvoli Garciovi? Ho hraci odstrelili?

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea style

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Zark

německé praktiky?

Reagovat
stas87

?

Reagovat
Zark

dělám si srandu, mám dnes trollící náladu

Reagovat
Kornovec

konecne zacali slapat, mozna jeste neni pozde ani na scudetto, uvidime. jinak El Shara nechapu, AC jeste zaplace :)

Reagovat
maras93

V AC byl dost zraněnej, v Monacu neměl ani zdaleka takové statistiky jako nyní. V AS se prostě chytil a já jsem za něj rád, přeju mu to.

Reagovat
CubONE

U nas by tak nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada AS! Konecne som ich videl, aj ked jednym ockom a taka pekna vyhra. Radja je magor .

Reagovat
smazaný uživatel

co urobil?

Reagovat
Emmett Brown

Nechal sa v poslednej minúte zbytocne vyprovokovat do strkanice za co dostal zltu kartu co velmi tazko znasal. Po zápase sa tam hadal priamo na travniku tusim s Manolasom a Florenzim.

Reagovat
smazaný uživatel

S Manolasom o dosť viac, Radja je dobrý futbalista, ale príde úplne, ale úplne primitívny, asi potrebuje riadnu príučku od nejkaého protihráča / spoluhráča na tréningu, aby sa uvedomil...

Reagovat
smazaný uživatel

Pridem domov a taky vysledok. Parada . Len tak dalej. A ze zmena trenera nepomoze. Nebyt prijebanosti Pallottu, mohlo to byt este zaujimave. Jedine minus, ze teraz bude Sabatini na koni ake skvele muzstvo stvoril. Forza Roma

Reagovat
Kily

Viola v defenzívě vypadala jako já při zkoušení z fyziky, matiky, chemie nebo dalších podobných kravin, které člověk stejně nepotřebuje...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
CubONE

Nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo jiný ze třídy ty znalosti potřebuje a nikdy to není uděláno tak, aby to nešlo zvládnout. Já jsem tyhle předměty taky neměl v oblibě, ale pokud jsem tomu věnoval nějaký čas, byl jsem pak rád, že tomu rozumím. Jsou to zajímavé vědy a obdivuju lidi, kteří se tomu věnují

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoro na ban

Reagovat
smazaný uživatel

a tak ... všimni si toho času - přišel nakalenej a měl nutkavou potřebu se o své dojmy podělit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

kazdeho bavi nieco ine... ale vazne si zaradil do nepotrebnych aj matiku?

Reagovat
Zark

hoši co takhle trochu nadsázky, navíc některé věci, když nepočítám základy, byly v matice fakt zbytečné

Reagovat
Kily

měl jsem toulavou a po příchodu domů prostě napsal tři předměty, které mě bavily ze všech nejméně

Reagovat
pepinho2

Reagovat
The Krupy

Reagovat
M11

Faraon

Reagovat
panca

mam z nej radost. Snad mu to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky AS , poprosím o zopakování stejného výsledku v úterý. Děkuji.

Reagovat
CHONG

Souhlas, výsledek 4:1 nezní vůbec špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Tví italští kamarádi jistě pochopili,že se jedná o výsledek v jejich prospěch,kdo by taky přál Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

To egyptské duo je fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj... AS se chce ještě rvát...

Reagovat
Pinturicchio

Dobře, že jsme AS chytli hned po příchodu Spallettiho

Jinak Gervinho tomu nasadil korunu : http://www.football-italia.net/80770/roma-wrong-sack-garcia

Reagovat
Lech

Reagovat
GEGE

Diky Toni ze si mi zajebal tiket...

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie ragazzi!

FORZA DORIA!

Reagovat
Panděvova ofina

Paráda Sampa, skvěle Soriano...

Reagovat
janinho

Chiriches mohol povedat ze vsadil na 1.gol chieva... ja byt trenerom neapola tak ho hned vystriedam aby si stihol do prestavky zobrat zo satne vsetky osobne veci a poslal ho na taxik domov do transylvanie kkta jebnuteho.

Reagovat
Realita

Deset minut před koncem první půli se povedlo rumunskému hráči Vladu Chiricheşovi odčinit vlastní zaváhání, při kterém padla brzká branka. Poté, co domácí rozehráli rohový kop krátce, se k míči dostal Jorginho a poslal jej na hlavu rumunského spoluhráče z obrany - 3:1 pro Partenopei.

Tomu nějak nerozumím, to psal google překladač ne?? A gól přece nepadl deset minut před koncem

Reagovat
Zark

né, to psal Largo hh

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen prvni puli Neapole, ale hrala fakt pěkne, doufam že se vrati do starych koleji z podzimu a bude to opět válec. Má pro to všechny předpoklady.

Reagovat
smazaný uživatel

To Lazio hraje tak naivni fotbal. Turinu staci jen chodit do tela a lehce ziskaji mic. Taky maji temer secky odrazeny balony. Ofenziva Laziu moc nefunguje. Ta trojice vpredu neviditelna. Zatim hodne nasvedcuje tomu, ze Anderson je one season star.

Immobile je na balonu totalni drevak a presto si obrana Lazia s nim nevi moc rady. Ale jinak je to dost zajimavej zapas.

Reagovat
Pipo123

Já neviem, ale všetci asi čakali že Felipe bude hrať tak ako v minulej sezóne, keby tak hral tak by si vydupal hned prestup do Realu či Barcy. On nehraje vyložene zle, ale nám nefunguje celá ofenzíva a sám tam nič nespraví. Navyše stále má dobré štatistiky túto sezónu, problém je jednoznačne v tom čo hráme, čo je chyba Pioliho, já stále tvrdím hrajme 4-2-3-1 ktoré sme hrali minulú sezónu a dávali krásne goly, ale nie on stále skúša to svoje 4-3-3 kde je zabitá celá ofenzíva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak druha pulka o poznani lepši. Až na Djordjeviče. Ten je marnej. Druha pulka solidni vykon. Ale teměž bez zakončení. To se pak těžko otáčí. Penaltu jen vracel za tu na Belottiho.

Reagovat
Rarášek

Přijedeš do Prahy?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

No, poslední zápasy to herně teda není bůhví co, ale tak v téhle fázi sezony je důležité, že se vyhrává a postupuje i přes tu slabší herní formu.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

čekam kdy konečně někomu dáme pořádnou nálož třeba 5 a více gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernu.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli to dnes bylo slabši, tak bych chtěl vidět ty zapasy předtim. Dnes to byl naopak podle mě dobry vykon. Rychly, kombinačni, Mandzukic taky odehral dobrej zapas. Slabši byl akorat Claudio s Pogbou, ale i tak to bylo v poho.

Reagovat
Pinturicchio

Bylo tam moře nepřesností, nelíbilo se mi to dnes.

Reagovat
DelPiero137

Stale mame slabu kombinaciu a brejky, opat sme zazdili toho vela.

Reagovat
Shevchenko

Ostudný výkon

Reagovat
Pettirosso

to sice jo, ale pořád za 3 body

Reagovat
Nuno čomes

To bylo slabší.

Reagovat
brenk

na jarný herný úpadok som si už za roky akosi zvykol, dôležité sú body, takže dá sa povedať spokojnosť

Reagovat
Recoba Inter

AC

Reagovat
snuff24

Radši bych se nesmál nás to ještě čeká

Reagovat
GEGE

asi tak...Sassuolo "doma" porazilo Juve i Neapol tam se body zbírají těžko.

Reagovat
Pettirosso

A sbírají ještě hůř

Reagovat
panca

Vidím asi 4 minut záznamu a honda už stihl zajebat 3 balony. To je hroznej traged

Reagovat
panca

Tvl ten jejich gol

Reagovat
Zark

taky koukám záznam luxuska no

Reagovat
M11

Barza druhy gol.. oba v ruzovem a oba Atalante

http://6b.cz/Gfh

Reagovat
smazaný uživatel

Jen růžová to může být... ♪♫♪♪♫♫♪

Reagovat
DelPiero137

Pri prvom gole vyzera starsie ako teraz

Reagovat
Zark

Biondini tam slušně zprasil hráče ACM před gólem.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kvůli tomu pak vykázali Mihu z lavičky. Vyletěl na ně jak čertík z krabičky

Reagovat
Furia Ceca

Ses dal na rýmování jo?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je tu niekto co rozumie taliansky a popripade aj anglicky? Viete niekto poradit ako sa v taliancine pouziva "even though", "though/although"- napr. situacie ako. "dnes sme hrali dobre >ajked/aj napriek tomu< ze sme v druhom polcase nedali gol"- Today we played well >even though< we didn't score in second half. Jak to je spravne v taliancine?

dalsia vec co neviem je pouzitie Whether - >Whether< you are old or young, it doesn't matter.... >Ci< si stary alebo mlady, Nezalezi na tom.

-I don't know >whether< the exam is on Friday or Saturday.... Neviem >ci< skuska je v piatok alebo sobotu.

ptm este mam dalsie otazky ak sa niekto najde, ale toto by som potreboval najviac. Nikde som to nenasiel na nete

Reagovat
Alberto Aquilani

1. ma, anche se 2. non mi importa, non mi interessa, pripadne non eee importante per me. Ale zalezi jak tu vetu sformulujes. 3. Non so SE lesame....

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to je ovela jednoduchsie nez som si myslel ja som si to tak prekladal ale zdalo sa mi to malo rafinovane. Diky za pomoc!!!

dalej mam trochu problem s tymto:tutto cio che.../tutto quello che-urcite budes vediet co myslim su to velmi casto pouzivane frazy a neviem kedy sa ma pouzivat to "cio". Je tam nejake pravidlo alebo je tam vôbec rozdiel? To slovo "cio" sa vyskytuje v rôznych frazach ale najcastejsie pocujem napr."tutto cio che ho imparato" alebo "tutto cio che voglio" tiez som videl napr nieco na styl " ...qualcosa cio e vero..." takze aky je rozdiel medzi quello-cio? dik za pomoc

Reagovat
Alberto Aquilani

Hele, laureovaný ešte nie som... oba sú veľmi podobné a myslím, že keď použiješ jedno alebo druhé, je to úplne jedno... jedno by sa dalo preložiť ako všetko toto, druhé ako všetko to... chod na nejaké talianske fb diskusie a až potom zažiješ šok

Reagovat
smazaný uživatel

tak ok a ja sa ta mozno este v buducnosti na nieco opitam ak nevadi teraz ma este zaujima- ako dlho sa uz ucis a na akej si urovni? ak mas nejake zaujimave web stranky alebo kanal na youtube skade sa ucis tak mozes poslat? Som samouk takze tieto veci mi velmi pomozu.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

krása, gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Povinné 3 body jsou doma, protože Palermo bylo fakt slaboučký. Ale i tak ta obrana nebyla úplně jistá. Mohli jsme přidat nějaké góly, ale po 3. gólu jsme polevili a zbytek zápasu byla docela nuda. Moc nechápu střídání Mela za Medela v 87. minutě. Místo toho mohl v takovém zápase dostat třeba 15 minut Gnoukouri.

Reagovat
smazaný uživatel

3body, 3branky, Fajne zapas

Reagovat
Kokesh

Jde chvala na Samiho? Co vidim pokazde highlighty, tlaci se hodne vysoko a vetsinou ma tu jednu sanci za zapas, coz mu naramne vyhovuje/bohuzel asi jen v Realu hral uplne neco jinyho.

Reagovat
Airus

Lemina dal moc pěknej gól (co jsem viděl z videa), což je paráda po tom dlouhym zranění. Ale pořád si nejsem jistej zda-li vůbec tu jeho opci (11 mil.) uplatnit. 6ádnej jeho zápas mi neuvízl v paměti. Jakej měl celkově zápas proti Bergamu? A jekej je verdikt s tou opcí?

Reagovat
smazaný uživatel

něco na něm mě docela upoutalo.. asi to nikdy nebude na stálej základ (i když...), ale já bych si ho přál mít furt na očích v Juve..

Reagovat
10

Je to těžký, takticky má docela mezery, víceméně každej jeho zákrok v defenzivě končí faulem a smrdí žlutou kartou (třeba se Sassuolem udělal faul před trestňákem, po kterým dal Sansone vítěznej gól). Když k tomu přičtu ty chronický zranění a africkej pohár, tak se o vykoupení za 11m nedá moc uvažovat, na to už máme Asu. Každopádně ukázal i dobrý momenty a potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by zbytečné za něho tolik utrácet. Už jen s ohledem na to, kolik máme potenciálních hráčů do té středové řady.

Reagovat
DelPiero137

Co Pereyra? Toho si Max nejako neoblubil, radsej tam posle kohokolvek, da sancu komukolvek len nie jemu. Pritom on ma najvacsi potencial a vyrazne pomaha hre.

Reagovat
Airus

tam taky kazí dojem ty zranění. Ale je jasný ža na CAM si představoval něco/někoho jinýho. Navíc našel zalíbení v Cuadradovi, kterýmu přizpůsobuje snad i manželku

Reagovat
10

Bobby se potřebuje dostat do herní pohody, což se mu s těma zraněníma těžko podaří, včera to bylo slabší, ale i tak bylo vidět, že je s ním v ofenzivě tým mnohem variabilnější a méně čitelnej

Reagovat
Airus

Řekl bych že do konce sezóny ještě dostane pár příležitostí se ukázat. Taky záleží jak maká ve Vinovu. Ale těch 11M podle mě jště neobhájil. Ale pořád je to mladej (22) hráč a něco by z něj mohlo být. Jen tak bokem, doufám že Isla zůstane v Marseilli (<- fakt netuším jak to vyskloňovat sacré blue)

Reagovat
10

normálně v Marseille

Lemina má 10 zápasů aby přesvědčil, Max mu asi docela věří, tak uvidíme...mít ale příští sezonu v záloze jeho, Asu, Pereyru a Samiho, tak budeme muset mít kádr tak o 30 hráčích

Reagovat
Airus

Nedivil bych se kdyby si někdo z PL přišel pro Samiho. Arsenal nebo Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že PL by Samimu moc neseděla, nicméně prodat ho poté co přišel zadarmo do vyhypované PL za libry, proč ne?

Reagovat
Furia Ceca

Podle mě nepůjde, i kdyby dostal sebelepší nabídku... Jednak za jeden absolutní TOP velkoklub už hrál - a dost dlouho, takže už nemusí mít tak vysokou potřebu hrát na tý úplně TOP absolutní úrovni, a jednak na lepší klub než Juve (Real, Barca, Bayern) to už u něj asi nebude a jít jinam by byl krok zpátky. Možná by si v PL polepšil platově, ale zrovna Sami na mě nebudí dojem, že je to typ hráče, co by se dal snadno zlákat prachama. On je inteligentní, takových fotbalistů moc není - on na rozdíl od jiných při rozhodování o angažmá bude přemýšlet z mnoha úhlů a aspektů.

Reagovat
10

spíš bych to viděl na Bayern

Reagovat
Pinturicchio

Mně bohužel přijde, že už se v tom Bayernu vidí, stejně jako Álvaro v Madridu. Poslední dobou je to od Samiho docela slabota.

Reagovat
Airus

O Bayernu se psalo hodně, te´d je zase ticho. Ale nejsem si jistej jestli ho byern zrovna nějak potřebuje

Reagovat
Pinturicchio

Arsenal a Liverpool, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi teda vybral celky, všechna čest.

Reagovat
Airus

ani jeden mu nepřeju. Ale zrovna tihle dva potřebují zkušenýho lídra do zlohy.

Reagovat
Furia Ceca

Já mám pocit, že Isla má v Juve smlouvu do léta 2016, takže od 1.července už snad nebude náš problém.

Reagovat
Furia Ceca

Tak asi ne... Koukal jsem na oficiální tiskovku a tam se píše, že OM můžou na něj uplatnit opci ve výši 7 mega €, takže to u nás bude vázanej minimálně do léta 2017...

Reagovat
Airus

njn, klíště

Reagovat
Furia Ceca

Mně připomíná Pogbu a kdybychom o něj přece jenom přišli, ale on tak on by byl za něj parádní náhrada. Já bych tu opci uplatnil.

Reagovat
10

účesem a barvou pleti, no

Reagovat
Furia Ceca

A postavou. Mně i docela herně přimoní Paula. Takovej míň inteligentní Pogba - na parádičky ho moc neužije a oproti Paulovi je i dost přímočařejší.

Reagovat
Furia Ceca

přimoní * připomíná

Reagovat
M11

ja ho mam rad.. ale pozicne a takticky na Italii zatim nema.. a tezko rict jestli nekdy mit bude.. ten se hodi spis nekam do PL

Reagovat
smazaný uživatel

vcera Mauritov gol ako aj golova prihravka velka elegancia

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, oba momenty pěkný. On góly dávat prostě umí, když dostane do vápna dobrej míč. A jak jsme se tady bavili minule, centrovat taky umí.

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Nejaké bohaté hovado menom Khalifa Al-Thani povedal že fandí Laziu a odrazu veľa fanúšikov Lazia ho začalo žiadať nech investuje do Lazia

Reagovat
10

http://www.vanityfair.com/culture/2012/02/qatar-buys-cezanne-card-players-201202

proč by si nekoupil Lazio, když si jeho rodina kupuje obrazy za 250 mega dolarů

Reagovat
Furia Ceca

Khalifa Al-Thani? To asi podle jména nebude Ital, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlavní katarský šejk a zakladatel Qatar Foundation, ty vole Jestli vezme Lazio jako hračku pro syna, který má nastoupit po něm, máme tu nové PSG:)

Reagovat
DelPiero137

Viem ze uz to nie je take ostre ako kedysi, ale to by bola kombinacia Laziali a Arabi

Reagovat
smazaný uživatel

To mě ani nenapadlo Stab city!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som zas v spojitosti svami čítal o Zuckenbergovi. Je na nete fotka, kde má na sebe kraťasy bledomodrej farby. Vypátralo sa, že je sú to kraťasy nejakého juhoamerického klubu. To ale dáva najavo, že biancoceleste je Zuckyho obľúbená farba, takže to spôsobilo mobilizáciu fanúšikov, ktorí mu začali vo veľkom posielať správy, nech sa stane novým prezidentom Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Co u vas, Franceska uz se vyplakala ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš Francescu Brienzu, tak ano, Rudi ji vozí na výlety

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty moc dobre vis, jak je to mysleny

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi originál celého rozhovoru?

Mluvil úplně v klidu. Média z toho udělala mega kauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem využil Totiho trochu. Taky jsem mohl použit něco s Dzekem, Sabattinim nebo Garciou. Jen Totti přišel na mysl dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si bránil Lazio a Pipa?:) Nechápu.

Tohle má Pipo a Berto zmáklé:)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rímsky cisár a futbalový džentlmen

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa smejes ale ono to je fakt pravda

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
10

to by docela zapadalo do "koncepce" Interu

Reagovat
Pinturicchio

Moyes a Trump, that's the dream

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Mourek.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele