Serie A - souhrn 27. kola

03.03.2018, 17:05, aktualizováno 03.03.2018, 22:43
Komentáře a souhrny
Juventus až v závěru utrhl výhru na půdě Lazia a získává výhodu oproti Neapoli, která nezvládla domácí duel s AS Řím. Druhou výhru v řadě má SPAL, tentokráte přehrál Bolognu...

SSC Neapol - AS Řím 2:4

03.03.2018 20:45

Góly: 6. Lorenzo Insigne, 90. Dries Mertens - 7. Cengiz Ünder, 26. Edin Džeko, 73. Edin Džeko, 79. Diego Perotti

Neapol nezvládla domácí duel s AS Řím, které sice nemá optimální formu, ale přesto dnes prožilo parádní večer. Domácímu celku Římané dokázali dát čtyři branky i přesto, že po trefě Insigneho prohrávali.

Horečka sobotní noci se odehrála pod Vesuvem, kam se přesunul AS Řím. Trenér Sarri měl před sebou výzvu v podobě odpovědi na Juventus. Sarriho volba padla na hráče jako Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Allan, Jorginho či Zieliński, který zastoupil Marka Hamšíka. Vepředu nastoupila opět smrtící trojice v podání Callejóna, Mertense a Insigneho. Mladý útočník dostal tu výsadu, aby vedl Partenopei s kapitánskou páskou.

Jeho protějškem se stal podle očekávání Daniele De Rossi. Římané se nacházejí v hodně špatné situaci a dnes potřebovali zastavit pád tabulkou. K tomu měli využít mimo jiné právě římského kapitána, který byl obklopen Nainggolanem, Strootmanem, Florenzim, Ünderem nebo Džekem. Právě na něj mířil první centr AS, který nakonec ve velké šanci zakončil Diego Perotti mimo bránu!

Neapol velmi dobře a rychle kombinovala, čili předváděla přesně ten fotbal, na který jsme od ní zvyklí a který chtějí diváci vidět. AS se spoléhalo spíše na protiútoky a na to, že dokáže jakžtakž eliminovat kreativitu domácích. Vydrželo mu to ale jen do šesté minuty. Po delší kombinaci si na parádní centr naběhl Lorenzo Insigne a poslal balon k tyči mimo dosah brankáře Alissona!

AS se však odmítalo vzdát a téměř ihned vrátilo úder. Po chybě v záloze se míče ujal Radja Nainggolan a poslal míč do úniku na Cengize Ündera. Mladý Turek poslední dobou táhne AS k lepším výkonům a dnes se předvedl parádním obloučkem. Do sítě mu dopomohla také teč někdejšího obránce Vlků, Maria Ruie!

Neapol předváděla parádní kombinace a na další z nich si sbíhal Callejón. Po jeho nahrávce pálil ze středu vápna Dries Mertens, ale jeho dobrou ránu vytáhl pohotový brankář Alisson. S následnou dorážkou si poradil padající Manolas. O chvíli později Neapol znovu zaměstnala obranu AS, když Albiol posílal dlouhý pas vpřed na nabíhající duo Mertens - Insigne.

Když se zdálo, že se Neapol blíží k druhé brance, umlčel stadion Svatého Pavla centr Cengize Ündera, který našel Edina Džeka. Zkušený kanonýr je v letošní sezoně jen stínem loňského střelce, ale přesto se přes Raula Albioa prosadil a hlavou poslal balon přes Reinu - 2:1 pro Římany.

Neapoli chvíli trvalo, než se dokázala vzpamatovat. Do zápasu se ale opět dostávala po svém - smrtícím útokem. José Callejón přihrával zprava pod sebe a Insigne z pravé části vápna střílel doprostřed branky. Brankář Alisson měl plné ruce práce také po změně stran, neboť neutuchající nadšení domácích příznivců hnalo hráče Partenopei za body.

Mertensova rána byla zablokována a dostala se ke Callejónovi, který ji napálil hodně vysoko nad! Římané opět po změně stran trochu odešli, a to jak fyzicky, tak psychicky. Neapol toho ale dlouho nedokázala pořádně využít. V 59. minutě zachránila brankáře Alissona tyč, která odrazila ránu Josého Callejóna. Skvělou ránu vyslal Lorenzo Insigne, jenže mířil těsně vedle!

Mnohem lepší ránu vyslal Edin Džeko, kterého neubránilo laxně vypadající duo Rui - Koulibaly. Džeko sice postupoval na bránu Reiny osamocen, ale moc mu to nevadilo. Jeho technický obstřel poslal míč přesně k tyči a Římané vedli o dvě branky!

Skóre nezvrátil ani Lorenzo Insigne, jehož parádní akce narazila na dva excelentní zákroky Alissona! Naopak znovu inkasoval brankář Reina, kterého překonal Diego Perotti. K argentinskému driblérovi se míč odrazil po Maria Ruie a Perotti už pohodlně překonal španělského brankáře Neapol - 4:1.

Čtyři branky Neapol těžko vstřebávala, navíc před vlastními fanoušky. Boj o body ale nevzdávala a blízko k další brance měla po malé domů a následné standardní situaci. Dries Mertens ale trefil jen na brankové čáře dobře postaveného Florenziho! Belgický reprezentant se radoval z další branky až v nastaveném čase, leč jeho trefa zpoza vápna přes Pellegriniho znamenala pouze snížení.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Juventus FC 0:1

03.03.2018 18:00

Góly: 90+3. Paulo Dybala

Dlouho se domácímu Laziu dařilo neutralizovat útoky Juventusu a hrát s favoritem vyrovnanou hru. V samém závěru ale Lazio doplatilo na jedinou chybu, když v obraně chyboval Parolo a přes něj se přehnal Paulo Dybala. V letošní sezoně nebyl Argentinec zase tak důležitou součástí Juventusu, ale dnes díky jeho brance Stará dáma opět vítězí.

Jeden ze šlágrů kola se odehrál ve Věčném městě, kde na Juventus Turín čekala další velká zkouška. Turínský gigant svádí souboj o první místo s Neapolí a oba týmy byly dnes konfrontovány s římským sokem. Jako první přišlo na řadu Lazio, které věřilo, že se dokáže soupeři postavit a získat dobrý výsledek. Trenér Inzaghi k tomu nasadil opory jako Milinković-Savić, Alberto či Immobile.

Juventus dnes nemohl počítat s Gonzalem Higuaínem, ale trenér Massimiliano Allegri vsadil na schopnosti "rebela" Paula Dybaly. O jeho potížích v této sezoně se psalo už na mnoha místech a dnes mu dal Allegri šanci od první minuty. Vedle něj nastoupili hráči jako Pjanić, Matuidi, Asamoah nebo Mandžukić.

Lazio ukazovalo, že se před vlastními fanoušky nebojí a hodlá hrát s Juventusem vyrovnanou partii. Marco Parolo zkusil na pravé straně hřiště vypálit zpoza šestnáctky. Těsně ale minul tyč brány legendárního Gianluigiho Buffona. Juventus měl na opačné straně k dispozici přímý volný kop, který Miralem Pjanić posadil na hlavu Maria Mandžukiće. Chorvatský útočník však zamířil hlavou nad bránu!

Blaise Matuidi si na levé straně naběhl na míč a bez přípravy poslal centr před bránu, jenže ani vysoký Mario Mandžukić na něj nedosáhl! Brankář Buffon se rovněž nemohl nechat zaslepit pocitem, že jeho obránci vše vyčistí. K náročnému zákroku jej přiměla dělovka Luise Alberta. Následně stejný hráč poslal do vápna parádní centr a Sergej Milinković-Savić hlavičkoval na vzdálenější levé tyči pouze doprostřed brány!

Ve 29. minutě se poprvé měnilo skóre, i když jen na pár vteřin. Míč si do vlastní sítě poslal obránce Jordan Lukaku a měl štěstí, že sudí Luca Banti předtím pískal faul Juventusu. S blížícím se koncem první půle se Juventus dostal do tlaku. Mladý střelec Paulo Dybala poslal do šestnáctky nebezpečný centr, který propadl na vzdálenější tyč. Tam se jej ujal Sami Khedira, který míč přízemní ranou napálil těsně vedle!

Domácímu Laziu se příliš nedařilo dostat se blíže k Buffonovi a jeho obránci velmi dobře pracovali. A když už vypadala šance nadějně, zasáhl například Medhi Benatia, i za cenu bolestí. Lazio se po změně stran pokoušelo přidat a snahu mu upřít nejde. Ať už to byl centr Lukakua, nebo ať se jednalo o šanci Milinkoviće-Saviće.

Juventus zase trpěl tím, že jeho záložní řada nedoplňovala útok tak, jak by si asi trenér Allegri představoval. I proto zřejmě poslal na hřiště Douglase Costu, který vystřídal Lichtsteinera. Po hodině hry se do tempa začal dostávat Paulo Dybala, který nejprve napřáhl na levé straně šestnáctky ke střele. Thomas Strakosha si s ní ale naštěstí pro Lazio poradil a míč vyrazil!

Do hry se postupně dostali Alex Sandro a Felipe Sandro. Aktivita Juventusu stoupala a Lazio se začínalo ocitat pod tlakem. Ten nakonec Biancocelesti neudrželi, protože v 93. minutě se k balonu dostal Paulo Dybala. Ten obešel Marca Parola a v pádu stihl zakončit přes brankáře Strakoshu! Na žádnou reakci už Lazio nedokázalo najít síly ani čas.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Bologna FC 1:0

03.03.2018 15:00

Góly: 48. Alberto Grassi

SPAL si připsal hodně cennou výhru na domácí půdě. V hodně hektickém a dramatickém utkání jsme viděli po jedné červené kartě na obou stranách, přičemž negativnější dopad mělo oslabení na Bolognu. Domácím stačila jediná branka, o kterou se po změně stran postaral záložník Alberto Grassi.

SPAL se alespoň na chvíli posouvá na 16. příčku, která mu dodává více sebevědomí a oddych. Zvládl totiž klíčovou bitvu s Bolognou, která jede domů bez bodů a zklamaná. Už v desáté minutě se nechal vyloučit hostující obránce Giancarlo González. První poločas ještě nenabídl ani jednu branku, ale krátce po změně se trefil Alberto Grassi. Vyloučení Federica Mattiella se událo až v 90. minutě a mnoho toho nezměnilo.

Domácí byli od prvních minut aktivnějším celkem, což se nejčastěji projevovalo střelecky. Na hranici vápna napřáhl Antenucci a z dobré pozice poslal míč vysoko nad branku. V desáté minutě to byl opět Antenucci, který se hnal do zakončení. Gonzalez musel zakročit a poslal těsně před vápnem Antenucciho k zemi, za což dostal možná až příliš tvrdý trest - rovnou červenou kartu!

Tím oslabil Bolognu a naopak dal SPALu více svobody. Trvalo mu ale dlouho, než se vůbec osmělil a našel nějakou cestu skrze urputně bránící val hostí. Po Kurtićově snaze dostal Lazzari skvělou přihrávku, jenže z vápna přestřelil! SPALu vyšla až druhá půle. Hned po rozehrání se dostali hráči do útoku a celá situace pokračovala rohovým kopem. Ten sice obránci Felsinei odvrátili, nicméně jej poslali jen na kopačku Alberta Grassiho. Mladý Ital se z dorážky nemýlil - 1:0.

SPALu se náhle dýchalo mnohem lépe a měl možnost útočit, neboť hosté příliš aktivní nebyli. Jejich hrozba ještě více povolila, když byl střídán Simone Verdi. S úmyslem ještě posílit útok se do hry dostal Sergio Floccari, který si záhy nabíhal na pas od Grassiho. Ten však poslal z dobrého úhlu mimo! Závěr utkání přesto SPALu příliš nevyšel, protože mladík Mattiello podruhé fauloval za žlutou kartu a musel opustit hřiště předčasně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol27223262:1969
2.Juventus FC26222263:1568
3.AS Řím27165644:2353
4.SS Lazio27164764:3452
5.Inter Milán26149342:2151
6.UC Sampdoria26135846:3444
7.AC Milán26135837:3044
8.Atalanta Bergamo25108737:2938
9.Turín FC26812636:3236
10.ACF Fiorentina2698935:3235
11.Udinese Calcio261031337:3833
12.Bologna FC271031433:3933
13.Janov CFC26861221:2730
14.Cagliari Calcio26741523:4125
15.Chievo Verona26671323:4325
16.SPAL 201327581427:4923
17.US Sassuolo26651515:4623
18.FC Crotone26561523:4721
19.Hellas Verona26541724:5119
20.Benevento Calcio26312218:6010
Zbývající zápasy
04.03. 12:30Janov CFC - Cagliari Calcio
04.03. 15:00Atalanta Bergamo - UC Sampdoria
04.03. 15:00Benevento Calcio - Hellas Verona
04.03. 15:00Chievo Verona - US Sassuolo
04.03. 15:00Turín FC - FC Crotone
04.03. 15:00Udinese Calcio - ACF Fiorentina
04.03. 20:45AC Milán - Inter Milán

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (131)

Přidat komentář
Walter_Sobchak

Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

To sú špiny tá merda hnusná- mne je už nagrc z toho koľko šťastia majú.

Reagovat
M11

Tak jsme jim to vratili za supercoppu

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

Nevadi, ten vykon proti AC a Juve, radosť sledovat. Hrali sme vyborne, vsetci nadoraz. Parada

Reagovat
didosh

Zápas jsem neviděl ale to jste už nemohli udržet?

Reagovat
Pipo123

Mna to vobec neštve, ani to vypadnutie v Coppe. Toto ja chcem od Lazia, vidiet ze vsetci tam bojujú az n krv, sice casto zákerne no nechali tam vsetko. Ked budu takto hrat aj nadalej tak LM Musime dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle provinční myšlení asi nikdy nepochopím. Ale když jsi spokojený, pak asi v pořádku.

Reagovat
Pipo123

Kurva Ved fandím Laziu, klubu co ma o polovicu mensi rozpocet nez tie TOP kluby SA, nikdy nebudeme kvalitnejší nez konkurencia, ale to mi nevadi pokial budeme hrat takto. Coppa ma neštve Bo za posledne roky sme si jej užili viac nez dost a dnesok? Proste takto hrat proti Juve je vyborne, 3x sme proti vam hrali a neboli sme ani raz horsi. Ja to vravim stale, ak uhrame LMtak budem rad, ale nieco uhrame v EL, ten team na to ma

Reagovat
smazaný uživatel

Juve neni vetsinou herne nikdy lepsi, prijde silnejsi souper a vzdy hrajem spis na vysledek nez na krasu.Me se teda vase hra nelibila, vzdyt jste si doma nevypracovali ani sanci.Nevim za co chvalis.Juventus si odehral tu svoji klasiku, vy jste neprispeli nicim.

Reagovat
Pipo123

Chválim za bojovnosť, ze sme vam dovolili sancu az v 93 minute. Inokedy ste nas favkovali 3:0 do polčasu, tuto sezonu sme proti vam hrali vzdy dobre. Futbal ma nebavil, tiez ste hrali hovno, ale nasadenie a kvalitná hra obrany za to ich pochvalim

Reagovat
smazaný uživatel

To byste byli partička dementů, kdybyste neuhráli nejhůře 4. místo, zvlášť když všichni za vámi hrají o to, kdo to víc podělá. Zatím to vypadá, že do té LM nikdo "nechce", což je vtipný, když má Serie A konečně po letech napevno 4 pozice.

Reagovat
Ferguson6

Však fandíš Laziu a nie SPALu, preto by ťa takáto prehra mala srať a nie byť ešte spokojný. Sám si povedal, že chceš, aby Lazio šlo do LM, Tam sa len za vyrovnanú hru nedostane. Toto mal byť bod. Načo potom chceš, aby šlo Lazio do LM? Aby tam s každým hralo vyrovnane ale prehrávalo? Alebo by si bol spokojný, keby aj Lazio všetko prehrávalo po vyrovnaných výkonoch? To je fakt úplne pomýlené zmýšľanie, byť spokojný po prehre, keď máš na dosah aspoň remízu

Reagovat
Pipo123

LM by bolo prijemne spestrenie, ja Laziu nefandim kvoli úspechom, zacal som im poriadne fandiť v dobe kedy to vyzeralo ze zaniknú a hrali u nas supaci co nemali poriadne ani na Sériu A. Ja si užívam uz len fakt ze sme došli tak daleko v Coppe, EL a stale sme v hre o LM. Aj keby LM nedáme tak sa nic nemeni, pokial bude na hráčoch vidiet to co posledne zapasy a to bojovnosť. Niekto tu pisal ze pripomíname Simeoneho Atletico, paci sa mi to prirovnanie, Inzaghi ma ambície, ak nas bude postupne posúvať vyssie tak budem len rad. Toto Lazio ma proste baví

Reagovat
El-Pistolero-68

Tys nezacal fandit v dobe Nedveda, Verona, Nesty atd.? (V te dobe bylo Lazio fakt super, btw., rad na to vzpominam.)

Reagovat
Pipo123

Vtedy som fandil Bayernu, Lazio som sledoval, ale fandiť som im zacal az v momente kedy prisla kriza

Reagovat
El-Pistolero-68

To je zvlastni. Kdo hral v te dobe za Bayern? Lizarazu, Elber, Effenberg, Kahn...?

Reagovat
Pipo123

Mal som rad Elbera v utoku :D moj oblubenec

Reagovat
El-Pistolero-68

Muj prvni dres byl Elber.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jinak uplne nostalgie, ty jo. Ty tymy (+-, mozna uz to mam trochu pomichane, kdo s kym hral) z dob, kdy jsem zacal sledovat fotbal. Ti vyjmenovani v Laziu a Bayernu, v MU Becks, Nevillove, Sheringham, Yorke, v Juve Del Piero, Trezeguet, Camoranesi, Davids, v Barce Rivaldo, Kluivert, Overmars, v Realu Hierro, mladicky Iker, Morientes, v Interu Ronaldo, Recoba, pak samozrejme AC...

Reagovat
Pipo123

Vtedy ma este bavila LM, zapas Bayernu proti Man U co finale, ta neskutocna otočka v závere.

Reagovat
El-Pistolero-68

To je pro me jeden z nejkultovnejsich zapasu, co jsem videl. Pak jeste finale AC-Liverpool, jak to Liverpool (bohuzel) neskutecne otocil po polocase, obrat Cechu proti Nizozemsku na Euru 04, domaci zapas Sparty s Realem v LM pod Hrebikem, finale Brazilie-Nemecko a Ronaldo s tim jeho bodlem na MS 02... Ale LM me bavi porad, nejmilovanejsi sportovni soutez na svete. Ty uterky a stredy diky ni proste roky byvaji snesitelnejsi.

Reagovat
PP

Brečící Sami Kuffour mlátící pěstí do trávníku.. Nezapomenutelné..

Reagovat
Lech

Lol

Reagovat
raduinho

Reagovat
Inzaghi

Vůbec, určitě. Ale pokud tenhle týden tu vaší balkánskou sebranku mentálně nepoloží, stále máte do LM nejblíž, i vzhledem ke zbývajícímu losu. S takovými výkony na rozdíl od AS a Interu moc ztrácet nebudete a my si pod Gattusem ve zbytku sezony taky ještě určitě vybereme slabší období. Přání 1. Napoli, 2. Juve, 3. Lazio, 4. Milan.

Reagovat
Setwo

za poradie

Reagovat
doNny

Proti AC jsme byli ve dvojzápase lepší a vypadli jsme až na penalty, teď jsme dostali gól 20s před koncem...to si myslím, že by vadit mělo...výkony dobré, o tom žádná. Ale nemáme finále ani bod proti Juve, což může na konci chybět

Reagovat
Pipo123

Coppa ma uz tak netrápi, posledne roky sme boli vo finale casto, priorita musi byt LM a EL. Jasne bod moze chybat, ale ak budeme hrat rovnako ako posledne tyzdne tak na hodne verim, ta facka od Neapolu nas prebrala

Reagovat
smazaný uživatel

neboli ste lepsi

Reagovat
Lech

I oblibenec Parolo?

Reagovat
Pipo123

Parolo hral dnes dobre, ten gol nebol jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo veľmi rád čítam tvoje komenty.. Píšeš fakt dosť inteligentne čo sa o veľa diskutujucich na EF nedá povedať.

Reagovat
blaugrana

To dnes nemoze dopadnut inac ako stratou Neapola a celom pre Juve.

Reagovat
Walter_Sobchak

Však maju o bod viac...

Reagovat
blaugrana

Nj, lebo bolo zrusene kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Takhle nudný zápas jsem už dlouho neviděl. Ale tak alespon padla branka.

Reagovat
ManUnited

Měl jsem vsazeno tak jsem se koukl...ale jako takovej sračka fotbal jsem neviděl neskutečně dlouho a to koukám pravidelně na naše venkovní zápasy každopádně to tam padlo a tiket vyšel díky tomu takže nakonec spokojen ale z fotbalu boleli oči

Reagovat
Lech

Me boli zas z toho predposledniho slova

Reagovat
ManUnited

no vidíš to jak mě to rozhodilo až jsem z toho pravopis zapomněl

Reagovat
Lech

Pohoda, to znam

Reagovat
KillSwitch

čo je na tom zle?

Reagovat
Lech

Ty oci bolely, to je jedno, ani nevim proc jsem reagoval kdyz kolikrat delam chyby jeste daaaleko horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Však pod preview píšeš žes vsadil proti svejm vlkům

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
M11

Grazie Roma

Reagovat
M11

Snad to AS pomuze i v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sni dal.

Reagovat
Slejdy

Zalez do kumbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna sobota...

Reagovat
smazaný uživatel

Frajeri se jednou ukopnou a zrovna v Neapoli...

Reagovat
Lech

Neco mi rika ze z tehle golu bude Dzeko zit do konce sezony, pit mi krev a Patrik se ukaze uz jen jakoze jeste zije. Jinak takticky zvladnute na 1. Alisson klasika MOTM spolecne s Mario Ruiem. Pellegrini posral co mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Na pristi zapas je Dzeko orej vykartovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi sa tesim. A na hrote by som chcel Defrela od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je vina Dzeka, ze stale hrava

Reagovat
Lech

To mas samozrejme pravdu, narazim na EDF

Reagovat
olis

dost som uvazoval ze pojdem na tento zapas, este ze som nakoniec dostal koncom minuleho tyzdna chripku

zapas blbec, zacali sme dobre ale potom sme dostali haluzny gol a uz to islo, Rui bol pri kazdom gole... po velkohubych vyhlaseniach jeho agenta sa nieco podobne dalo cakat, v zalohe chybal Hamsik, Zielinski ma sice potencial ale nema take myslenie ako Hamsik a asi ani nikdy nebude mat, to sa podla mna neda naucit. Allan bol tiez dnes trochu mimo, sice sa snazil ale nebolo to proste ono. Insigne tam mal dobre veci ale aj zopar zbytocnych striel. Od Reinu by sa pri niektorych situaciach dalo mozno tiez cakat viac, dnes mi prisiel dost prispaty, nie len pri goloch ale aj v celom zapase.

Celkovo si myslim ze sme boli herne lepsi. Rim tie goly daval ani poriadne nevedeli ako, kazdy kto sa bude odbavovat ako perfetkne hrali tak podla mna klame sam seba.

Hlavne sa teraz neposrat, ono sa nezmenilo takmer nic, namiesto remizi v Turine budeme pravdepodobne potrebovat vyhru, inak je to o tom istom. Ak chceme Scudetto budeme tam proste musiet vyhrat. A samozrejme musime vyhrat uz dalsi zapas, do vzajomneho zapasu sa nesmie ten bodovy rozdiel zvacsit v prospech Juventusu. Mozno zacnu pribudat chyby rozhodcov este vo vacsom ako doteraz, ocakavam to, aj tak to ale treba skusat kym je sanca.

Forza Napoli!

Reagovat
Lech

Fandim vam na Scudetto, kdo jiny kdyz ne Rim.. Imo cengizuv gol nebyla vubec haluz, ukazal prehled a prehodil vaseho golmana. Jo mala tec tam byla, ale nic co by nasvedcovalo tomu ze ho prelobovat nechtel. Byli jste hladovejsi po gole, ale vykon nic moc, ze byste byli o tolik pred nama, ani nahodou. Rozbili jsme vas uspesnosti strel, to u AS neznam

Reagovat
olis

no neviem, mne ten tec prisiel dost podstatny ale mozno mas pravdu, chcelo by si to pozriet este raz ale nejdem sa teraz sebaposkodzovat

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil som že pri takom ťažkom súperovi nechali Hamšíka na lavičke a dal tam Poliaka, ktorý toho vela zatial neodohral, predsa len Hamšík vie hrať medzi líniami, to vidí každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol/je chory... Cely tyzden netrenoval...

Reagovat
olis

mal teploty, vynechal niekolko treningov

Reagovat
Kaka14

Preco nehral Hamsik v zaklade ?

Keby hral, tak podla mna min. druhy gol nedostanete....

Od Reinu som zakal daleko viac a Rui vlastne rozhodol tento zapas, skoda reci...

Reagovat
olis

mas to napisane hned nad tvojou otazkou

Reagovat
Kaka14

Aha sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš tímto zápasem Neapol ztratila titul. Protože příště jede na Inter a tam je smázneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
FuckT

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by som sa tesit, ale sezone je v pici, tak nic. Aj tak nase panenky este urobia "radost"

Reagovat
smazaný uživatel

V píči? Proč? Mysleli jste na titul? Neřekl bych. Podle mě hrajete přesně na těch pozicích, kde hrát chcete a pro co máte předpoklady. Že je to ale mnohdy o spoustě chyb, to je věc druhá. Udržte LM a bude to v cajku. S Laziem to můžete v klidu zvládnout a třetí, resp. čtvrté místo pohlídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo mna zaujima iba prve miesto, aj ked ho nikto v tejto sezone necakal. Ale aspon boj o neho do konca sezony. Mna druhe, tretie ani stvrte miesto nezaujima. Chceme? Sak Pallota chce len vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

Za to palec hore bez ambic by to bylo jen obyčejné "provinciale" Ještě to tak napumpovat do hráčů, ten chtíč vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ci nejaky trener dokaze. Mentalita stale vyhravat je u hracov AS na bode mrazu

Reagovat
Artaxerxes

Že já dycky do nich vkládám nějaký naděje

Reagovat
JuventusFC1897

6 bodov dnes, Max sa asi prebral z tej totalnej sracky ktorou chcel Juventus prezentovat.Neveril som mu uz ani prd, ale zase ma prekvapil.Nato , ze Ss hralo doma , tak hovno hovno zlate rybky .Ale Savic fakt borec, to je hrac ktory musi prist.Dufam ze proti Spurs tam nechaju dusu.

Inak Sandrovi dat volnost robi neskutocne divi.Super opat.

Reagovat
smazaný uživatel

"Max sa asi prebral z tej totalnej sracky ktorou chcel Juventus prezentovat.Neveril som mu uz ani prd, ale zase ma prekvapil." Dneska jsme hráli stejnou sračku jako kdykoliv jindy, stejně jako posledních 9 měsíců.

Reagovat
JuventusFC1897

nepovedal by som, dnes som videl viac pressingu, viac odhodlania, oproti tomu pasivnemu hovnu mi to prislo daleko lepsie, kukam kazdy zapas a dnes som videl vacsie odhodlanie

Reagovat
smazaný uživatel

Taky koukám každý zápas, ale herně je to čím dál horší. Výsledky jsou, tam není o čem. Ale hra je otřesná. Dnes bez zálohy, tak jako už nesčetněkrát. Nejlepší na hřišti brankář a obránci a Dybalovo odhodlání v závěru. Jinak jsme vůbec nic nepředvedli. Oba týmy hrály otřesně. Jenom boj o to, komu se podaří dřív vyprovokovat rozhodčího k nějakému činu. Chtělo by to na hřišti i nějaké fotbalisty, atleti tu hru technicky a fotbalově nezlepší.

Reagovat
JuventusFC1897

neviem, to odhodlanie a chut bola inde nez predtym podla mna.prislo mi, ze sme Lazio zatlacili ked bolo potreba a nechali ich ked sme chceli.Zaciatky polcasov boli super, ale potom to padalo trochu na intenzite.Ale zase je to Lazio, nato asi zabudame, kvalita tam je , viac nez dost, a hrali doma, nemozeme ich davat jak neapol , lol, sranda

Reagovat
DelPiero137

Lazio od 60 ustupilo s presingom, zacal sa prejavovat poharovy zapas. Nechali nas hrat a my sme do golu mali 1 zblokovanu strelu a 3 mimo branu. Takuto statistiku azda nikto v SA nemal tuto sezonu. Uplne sme ich nevymazali, par krat to zachranival Benatia. Snaha dopredu takmer ziadna. Jediny Cista sa snazil ale ani jemu to dnes neslo.

Reagovat
robbik

Sakra.. je tady vůbec někdo kromě fanoušků Juve kdo nepřeje titul Neapoli?

Dnes to dopadlo fakt blbě, hlavně to, že neztratilo i Juve. Teď to s titulem vypadá blbě, protože Juve bude schopný vyhrát vše až do konce sezóny a u Neapole tu jistotu nemám, ale pořád je tam vzájemný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus snatched a last-gasp winner at Lazio this evening, an hour before the Napoli match kicked off, so was that a psychological blow?

Sarri: “I don’t know if it influenced us or not. I said weeks ago that playing after Juve every time was not normal, but I won’t have it used as an alibi. We lost tonight because of our errors and Roma’s performance."

27 kol - 13krát Juve hrálo před Neapolí, 10x Neapol před Juve, 2x hráli ve stejný čas, 1x vzájemným zápas, 1x nemá Juve odehraný zápas (Atalanta).

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bereš ta data prosím? Mně to vychází NNNN-JJNJ-N-JJ-NJJJJJNNNNXN, tj. 12x Juve, 10x Neapol, 4x stejně/spolu, 1x mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

(ty N a J mám obráceně, bral jsem kdo hrál jako druhý a u textu jsem to pak napsal podle toho jak jsi to napsal Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se Bral jsem to z Livesportu, ale snad jsem se nepřepočítal. Každopádně je to hodně vyrovnané, takže Sarri kapánek přehání. Navíc Juve hrálo někdy o den dřív, třeba i v pátek, kvůli Lize mistrů, kdy hráli právě o den dřív než Neapol. Za to může los dalších soutěží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj jasné, jsem se na to dívál právě v jakém kontextu to říkal, jestli třeba nenarážel na to, že v určité době to tak bylo a teď se to už třeba změnilo. Spíš je sranda že se to dost střídá, teď hraje často Neapol jako první, předtím zase 5x Juve, no moc mu to každopádně nesedí.

Reagovat
ED91

Praveze posledné zápasy hral hralo Juve pred Neapolom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ano máš pravdu Mělo tam být Neapol jako druhá.

Reagovat
10

nebude to používat jako alibi, ale bude o tom mluvit po každým kole a ještě za 15 let...

Reagovat
smazaný uživatel

a 2 roky do zadu (alebo jeden rok) zasa hovoril opak, že hraju často pred nami a to je výhoda Juventusu..

Musí si stále najst nejaku výhovorku :)

Reagovat
Pipo123

Btw prave čítam diskusiu ohľadom zákroku Benatiu na Leivu, podla mnohých jasna penalta, vas nazor?

Reagovat
Airus

Penalta to byt klidne mohla. Benatia zkratoval a sel do toho vazne spatne. Ale rozhodci piskal blbe celej zapas, tezko rict jestli to pisknout mel nebo ne kdyz nenastavil poradnej metr

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite se to piskat dalo, Ale i tak jsou blbci Lazio ze si ten gol dalo nechat, meli ten bod nadosah a jen svoji blbosti tu remiz neziskali.Kazde kolo je tu mnoho spornych momentu, at uz v nas nebo cizi prospech.To je fotbal.Minule v poharu nam rozhodci nepiskl penaltu za ruku, kterou proti nam dva tydny zpet odpiskal.Nevim co to tady vytahujes, aby zas kazdy tady psal mesmysli o zaplacenem titulu atd..Nebo chces jit do valky spatne odpiskanych veci.Klidne ti tu budu sypat videa a fotky z co druheho zapasu Juve kdy bylo poskozeno.

Reagovat
Pipo123

Nejde mi o vas, ale znova o ignoráciu rozhodcu kedy ani nemal snahu si pozriet ten zákrok. Ja som ten zákrok pocas zapasu ani nepostrehol. Nasi hraci ani moc neprotestovali

Reagovat
10

Stál od toho 3 metry, tak to vzal na sebe. Stejně jako předtím zákrok Leivy na Dybalu.

Reagovat
Pipo123

Potom VAR nema vyznam, pride mi to smiesne, je kopec zapasov kedy hrame proti sracom ako Sasoulo a spol a rozhodca si pozrie alebo necha overiť kazdy gol ci spornú situaciu a potom taketo situacie si nepozrú. VAR bude mat zmysel pokial sa bude kontrolovať kazda situacia, dovtedy to budu rozhodcovia riesit podla toho ako sa vyspia pred zápasom

Reagovat
10

on by ho k tomu asistent vrátil, pokud by tam byl problém

Reagovat
Pipo123

Inak si myslim, zeby sa mohol zaviesť nejaky Challenge. Napr po vzore NFL kde by kazdy team mal nejakých pozorovateľov co by rychlo vyhodnotili ci o challenge požiadať alebo nie. Mnohému by to mozno pomohlo.

Reagovat
Lech

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě o nic horší než co předvedl právě Leiva na začátku zápasu zezadu na Dybalu rovněž v pokutovém území. Tak šul nul. Ale máš recht v tom, rozhodčí ignorují celou řadu zákroků a včera to bylo ze strany kupříkladu Luliće do očí bijící. Banti ovšem pískal na obě strany špatně a jeho rozhodnutí byla mnohdy řekněmě nešťastná.

Reagovat
10

já třeba nepochopil ani ten neuznanej vlastní gól Lukakua pro údajnej faul Ruganiho...

Reagovat
smazaný uživatel

to je další věc, ty souboje v pokutovém území byly oboustranné, na to jsem koukal a nechápal, co se vlastně stalo

Reagovat
M11

Tam zadny faul nebyl..

Reagovat
Pipo123

Ja Pozeram záznam prave, ten zákrok na Dybalu Ved tam nebol faul, Dybala tam Nadskocil ako zajac pritom ho trafil len telom Leiva.

Reagovat
olis

penalta, ze ma to neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som okamžite hovoril, že penalta.. a na moje milé prekvapenie nebola :D

Reagovat
ED91

Videl som video aj s lepšími zábermi než si pridal, kde bolo vidiet, že Leiva sa pošmykol keďže druhú nohu vykopol dosť vysoko. Na druhú stranu išiel do toho zakroku Benatia ako blbec

Reagovat
ED91

Samozrejme vela rozhodcov by to dokazalo posúdiť ako penaltovy zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Perroti - Džeko - Under .... není dlouho, co jsem psal, že Schick bude paběrkovat a bude hrát tato trojice (to bylo facepalmů )..k tomu ještě Gerson, El Sharwaay...Schick je na víc...to je realita, příští rok hostovačka...

Reagovat
FuckT

Tiez som nad tym vcera rozmyslal, popri tom ako som sa musel pozerat na ten nas vykon... Myslim tym to, ze Schick definitivne asi pojde po tomto zapase prec, Dzeko ho poslal domov.

Reagovat
10

Monchi prodává všechno, Džeko půjde pryč...

+ Monchi a Premium: “Raiola ci ha offerto Balotelli”

Reagovat
FuckT

Hmm, tak to si potom mozno este zahra. Len aby to nebolo zle pre AS, lebo ocividne tam nejak nezapadol. Mozno by bolo lepsie, keby isiel niekde inde.

Reagovat
Emmett Brown

Ukazuje sa genialita vedenia AS. Predať Salaha za 42 a previesť za neho Schicka za 40, to je kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neodepisoval bych ho. Spíš bych mu dál čas, aby absolvoval celou letní přípravu a pracoval s týmem od začátku, nabral zápasovou praxi a trochu i nabral na váze, resp. na svalech. A za mě je na tom minimálně Gerson stejně a lepší než Schick není.

Reagovat
10

Ono taky velkou roli hraje to, jak se aktuálně AS daří herně, v takový bídě jde přínos Džeka v podobě soubojů, síly, udržení těžkých míčů a navázání hry zásadně nahoru, Schick má úplně jiný vlastnosti. Zároveň rozhodně po těch zraněních není v pohodě, to je na něm vidět, potřebuje čas, jak říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

To hodnotíš podľa jedného zápasu? Džekov prínos je nulový, ak nie rovno mínusový. Je to lenivé drevo. Za celú sezónu mu vyšli 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

To netvrdím, že je lepší...má výhodu Gerson v tom, že ho neklátilo zranění, jako Patrika. Já proti Schikovi osobně nic nemám, jak si tu na EF někteří myslí...jen prostě udělal obrovskou chybu a to jsem tušil už na začátku jednání...není vyzrálý ani vyspělý, aby mohl v takovém klubu působit. Kdyby byl rozdílovým a vyspělým hráčem, dokázal by to už i v reprezentaci ČR. Jeho výkony měly obrovské výkyvy...to v takových velkoklubech jako AS trpět nebudou. Ještě mu chyběl rok či dva, aby prokazoval své výkony. ...podle mě tam šel předčasně...však v Sampdorii byl i tak z cca 60-70 % zápasů střídající hráč...

Bohužel AS Roma není jako klub v české lize, kde máme takovou trpělivost s hráči. V těchto klubech a za takové peníze musíš kvalitu prokazovat ihned.

Reagovat
smazaný uživatel

Od něho ale nikdo nečekal, že by měl být rozdílovým hráčem. Naopak měl sbírat minuty z lavičky a sžívat se s prostředím. Ale problém je, že měl dlouhodobě zdravotní problémy. A když ani neabsolvuješ pořádnou letní přípravu, tak se můžeš pak celou sezónu honit jak chceš, ale už to nedoženeš a budeš zaostávat. Jemu se k tomu navíc přidala zranění. Takže jak říkám, až absolvuje kompletní letní přípravu a připraví se fyzicky, bude velkou posilou. Fotbalově na to má, ale fyzicky a dost možná i psychicky je teď hodně dole. Ale to jsou aspekty, které se dají během několika měsíců dohnat. A bez zápasové praxe bude k ničemu stejně AS Řím, jako třeba Horní dolní, na tom nesejde, kde by zrovna byl. Za mě bylo chybou, že přestupoval, když se kolem něho děl takový humbuk. Odcházel na poslední chvíli po létě spekulací a zdravotních lapálií. V tom je ten problém. Kdyby přestoupil hned na začátku léta, situace by byla diametrálně odlišná.

Reagovat
smazaný uživatel

no o té odlišné situaci se můžeme jen domnívat...je to taková výměna názoru na nepodložených věcech...uvidíme, jak se to kolem něj bude vyvíjet dál...

Naopak si nemyslím, že psychika se dá změnit, jak ty píšeš, během několika měsíců...myslím si, že to je trvalý stav, je to v něm a bude velmi těžké to změnit...to by se mu muselo joooo dařit...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Víc asi slyšet nepotřebuju. Díky za tvůj čas, ale tahle diskuse je bezpředmětná.

Reagovat
smazaný uživatel

Okamzite bych ho bral na hostovacku s pravem na odkup treba za 25 mega.Ja v nem vidim potencial, zatim ma dost smolnou sezonu, kde je prevazne porad zraneny, nebo kdyz dostane sanci, tak cele AS hraje hovno.Nemuselo by to byt od veci ho zkusit, ale pochybuju ze AS by o nejakej hostovani uvazovalo, za prve za nej dali ohromny balik a za druhe ho stejne spise kupovali jako hrace do budoucna.Stejne skoda ze nesel k nam, myslim ze by mu Juventus sedl vic, takovy tlak by na nem nelezel, jako v AS kde musi potvrzovat cenovku nejdrazsiho prestupu.

Reagovat
andycek1

Včera opäť Sergej Milinkovič-Savič hral neskutočne. V lete musíme ist po ňom a nhradiť ním Khediru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele