Serie A - souhrn 27. kola

27.02.2016, 19:55, aktualizováno 29.02.2016, 22:55
Komentáře a souhrny
Juventus porazil Inter Milán a upevnil si pozici na čele, kde má tříbodový náskok na Neapol, která remizovala ve Florencii. AS Řím se v Serii A veze na vítězné vlně a svou formu potvrdilo rovněž v Empoli, po triumfu 3:1 se Giallorossi posunuli na třetí příčku tabulky. Po výhře nad Turínem zapisuje tři body také AC Milán, Lazio naopak nestačilo na Sassuolo...

ACF Fiorentina - SSC Neapol 1:1

29.02.2016 21:00

Góly: 6. Marcos Alonso - 7. Gonzalo Higuaín

Neapol veze z Toskánska jen bod za remízu 1:1. Ve večerním šlágru kola se body dělí proto, že na úvodní branku Marcose Alonsa odpovídal jen o minutu později kanonýr Gonzalo Higuaín. Do konce utkání se sice oba celky hodně snažily, ale překonat obranu toho druhého už nedokázaly.

Fiorentina v utkání kola uvítala na své půdě Neapol a doufala ve tři body. V tomto utkání se totiž rozhodovalo o důležité výhodě pro další boj o Ligu mistrů. Fiorentina chtěla brát tři body, stejně tak ale hosté. Oba celky v týdnu ztratily možnost hrát v této sezoně Evropskou ligu, takže se mohou soustředit jen a jen na Serii A. V ní je čekal vzájemný duel a měl hodně napovědět o tom, kdo je v lepší formě.

Oba trenéři vyslali na hrací plochu to nejlepší, co měli k dispozici. V barvách domácích Fialek jsme se dočkali hráčů jako Gonzalo Rodríguez, Astori, Alonso, Tello, Valero nebo Kalinić. Neapol přijela se silným útokem, ve kterém Gonzala Higuaína podporovali Callejón a Insigne. Trojice středních záložníků byla jako obvykle složena z Allana, Jorginha a Hamšíka. A i díky nim byl začátek zápasu hodně zběsilý.

Tello cpal míč do vápna, ale neprocpal. Fiorentina pak měla šanci zahrávat rohový kop a z něho se prosadila! K hlavičce se totiž dostal obránce Marcos Alonso, který nebyl hlídán tak, jak by se asi patřilo. Jeho hlavička zaplula ke vzdálenější tyči a Reina se jen zlobil na své obránce - 1:0 pro Fiorentinu.

Kdekdo by možná byl po inkasované brance v tak brzkém úvodu překvapen, ale Neapol se zaskočit nenechala. Trvalo jí jen 56 vteřin, než svému soupeři oplatila stejnou mincí. Dlouhý nákop chtěl odkopnout Marcos Alonso, jenže míč netrefil ideálně. V podstatě jej naservíroval Gonzalu Higuaínovi, a protože brankář Tătăruşanu byl již někde jinde, Argentinec jen poslal míč do prázdné brány - 1:1.

Začínali jsme tak od začátku. Vysoké tempo přetrvávalo a oba týmy se snažily brzy přidat další trefu. Jorginho to po rohu zkusil z velkého úhlu, po půlhodině hry se zase před Reinou ocitl sám Nikola Kalinić. A ačkoli jde o skvělého střelce, teď napálil jen břevno! Do velké šance se dostal i Cristian Tello, který ve vápně obešel bránícího hráče a poslal míč kroucenou střelou do spojnice brány!

Do druhé půle se obě jedenáctky zachovaly v totožné sestavě, jako první opět udeřila Fiorentina. Matías Fernández posílal z přímého volného kopu míč před bránu, kde si jej našel Nikola Kalinić. Jeho hlavička však mířila příliš vysoko a další branka musela počkat. Neapol se dočkala dvou velkých šancí krátce po hodině hry, kdy nejprve vyzkoušel rumunského brankáře José Maria Callejón a k odraženému míči se na penaltě dostal Gonzalo Higuaín. Také jeho šancí ale domácí hrdina skvěle vychytal!

S další krásnou ranou přispěchal Matías Fernández, ale jeho pokus mířil těsně vedle tyče! Z dálky to vyzkoušel domácí Matías Vecino, jenže jeho dělovce scházela přesnost. Až pět minut před koncem utkání jsme se dočkali další branky. Na svědomí ji měl opět Gonzalo Higuaín, který prostřelil domácího brankáře. Problém byl v tom, že se jednalo o ofsajdové postavení. Už v nastavení spálil další velkou šanci Lorenzo Insigne, kterého vychytal domácí brankář. Postavení na čele se tedy nemění, šlágr kola vítěze nenašel.

Více informací k zápasu

SS Lazio - US Sassuolo 0:2

29.02.2016 19:00

Góly: 41. Domenico Berardi (pen.), 67. Gregoire Defrel

Lazio dnes večer nenavázalo na výkony z Evropy a prohrálo se Sassuolem. Hlavním hráčem byl dnes velmi zanedbaný terén, na kterém se fotbal prakticky hrát nedal.

Lazio zvládlo důležitý duel Evropské ligy a jako jediný celek italského calcia nese dál prapor italské kopané v této prestižní soutěži. Teď se ale muselo koncentrovat na domácí duel se Sassuolem. A bylo jasné, že hosté domácím nic nedarují. Sami umí překvapit a hrají hodně odvážný fotbal. Trenér Stefano Pioli představil hvězdy jako Biglia, Candreva nebo Anderson, hosté se spoléhali na Acerbiho, Vrsaljka, Defrela nebo Berardiho.

Povinnou výbavou fanoušků dnes musela být pláštěnka, deštník, trpělivost a možná placatka s něčím záhřevným, protože počasí v hlavním městě Itálie se od toho českého moc nelišilo. Déšť, zima, vítr a občasný sníh - to vše bylo návštěvníkem Olympijského stadionu ještě dříve než první diváci. Logicky se tak kombinační pokusy velmi často setkávaly s nepochopením terénu a fotbal byl spíše bojem. Jako první se pokoušel prosadit Candreva, jenže jeho pokus skončil mimo.

Fauly, krkolomná zakončení a kombinační nepřesnosti byly všudypřítomným hostem, povrch připomínal spíše dobře připravenou plochu pro vodní pólo. A tak se oba celky snažily alespoň o střelbu. Nebo to byly centry? Každopádně, obě obrany se činily a nějakých převratných vynálezů z hlav ofenzivních hráčů jsme se nedočkali. Hlavička Miroslava Kloseho mířila mimo, Parolo v klíčovém okamžiku podlehl emocím a fauloval protihráče.

Ani Sassuolo se ale nijak převratně nesnažilo o krásný fotbal. Mladík Duncan sice posílal do vápna jeden centr za druhým, leč ani jeden z nich se neujal. Ke konci první půle však nastal onen rozhodující moment. Obránce Mauricio fauloval dost nešikovně Defrela a ozvala se píšťalka. K penaltě se postavil Domenico Berardi, který poslal brankáře Berishu na opačnou stranu - 1:0 pro hosty!

Neroverdi se dostali do vedení a na tahu bylo Lazio. Jenomže tomu se dnes ve vodní lázni nedařilo. Biancocelesti se sice dostávali do šancí, ale v posledních chvílích je zradil terén nebo vlastní uspěchanost. Kredit musíme připsat také poměrně jisté braně Neroverdi. Po hodině hry Lazio špatně rozehrálo rohový kop, jenže vše skončilo brejkem Berardiho. Tomu se do střely vrhl obětavý Consigli.

Dvacet minut před koncem se opět Lazio dostalo od útlumu. A využil toho Gregoire Defrel, který dostal skvělou nahrávku od Sansoneho a střelou pod břevno se ve vápně mýlit snad ani nemohl - 2:0 a Lazio se dostalo do velkých obtíží. Ty mohly být ještě větší, ale další branka hostí nebyla pro ofsajd uznána.

Do konce utkání už trenér Pioli nic nevymyslel a Lazio tak zaslouženě prohrálo. Jeho cíl, kterým je pohárová Evropa, se mu tak nadále vzdaluje. A řeči o Pioliho odvolání naopak porostou. Sassuolo naopak může být na svůj výkon hrdé a připisuje si zcela oprávněně tři body.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Inter Milán 2:0

28.02.2016 20:45

Góly: 47. Leonardo Bonucci, 83. Álvaro Morata (pen.)

Juventus Turín doma dokázal porazit Inter Milán a posílil svou pozici na čele tabulky. Nerazzurri důležitý duel nezvládli a jejich fanoušci nemohou být spokojeni. Střelci dnešního duelu se stali Bonucci a Morata.

Juventus Stadium se stalo dějištěm napínavého souboje, který italské calcio zná pod názvem Derby d'Italia. Souboj Juventusu Turín a Interu Milán mohl hodně naznačit z pohledu tabulky a boje o Ligu mistrů. Duel dvou tradičních velikánů italské kopané měl na starosti zkušený sudí Gianluca Rocchi a diváci doufali, že uvidí opulentní fotbal plný akcí a branek.

Domácí Stará dáma nasadila do utkání to nejlepší, co měla k dispozici. Viděli jsme brankáře Buffona, kterého bránili Chiellini, Bonucci a Barzagli. V útoku měla samozřejmě řádit osvědčená dvojice Dybala - Mandžukić. Trochu překvapivě se k rozestavení se třemi stopery a pětičlennou zálohou uchýlil také trenér Roberto Mancini, který spoléhal na probuzení Maura Icardiho spolu s Rodrigem Palaciem.

Inter na nic nečekal a do svého soupeře se obul od prvních minut. Snažil se hrát atraktivní fotbal a doufal, že rychlým nástupem zaskočí domácího favorita. Byl to ale Juventus, který se málem dočkal první branky. Ránu Brazilce Hernanese totiž zastavilo až břevno Handanovićovy brány! O minutu později postupoval z úhlu na Handanoviće také Mandžukić, který ještě nesobecky hledal Paula Dybalu. Jenže jeho dorážka byla zablokována!

Po pravé straně postupoval Lichtsteiner, jehož následný centr propadl až před branku, kde pálil Mario Mandžukić. Mimo. Juventus v těchto chvílích drtil svého soka a Inter jen těžko bránil jeho šance. O rozruch se před Handanovićem staral také Paul Pogba, který jednak dirigoval hru, ale také nezapomínal pálit. Nerazzurri se postupem času naučili vyrovnat se Juventusu alespoň v obranné fázi a Bianconeri kolem třicáté minuty museli také pečlivě bránit. Například po akci Icardiho nebo spolupráci Tellese s Palaciem.

Menší nepříjemnost pro trenéra Allegriho nastala deset minut před pauzou, protože se zranil obránce Giorgio Chiellini. Na jeho místo naskočil mladý talent Daniele Rugani, kterého tak čekal velký test. Do konce první půle se už nic zajímavějšího nestalo, ale druhý poločas začal Juventus parádně. Pouhé dvě minuty po změně stran totiž Stará dáma zahrávala standardní situaci a centr od Dybaly našel D'Ambrosia. Jenže ten nešikovně odvrátil míč jen k Bonuccimu, který z blízkosti propálil vše před sebou!

Také trenér Roberto Mancini musel neplánovaně střídat, když se zranil Gary Medel. I vzhledem k nepříznivému stavu do hry naskočil Adem Ljajić. Dvacet minut před koncem dnešního šlágru se míč dostal od Pogby přes Dybalu až k Mandžukićovi, který stál v ofsajdu. Jen ten zřejmě ubránil Inter od další pohromy. Ne však na dlouho. Sedm minut před koncem se totiž na hřiště dostal Alvaro Morata a také v tomto případě měl trenér Allegri zlaté ruce.

Jen pár minut poté, co Morata přišel na hřiště, svedl v pokutovém území duel s Mirandou a sudí jej posoudil jako penaltový. Následoval pokutový kop, ke kterému se postavil sám faulovaný hráč. Mladý střelec se nemýlil a rozjásal zaplněné tribuny - 2:0 pro Juventus.

Inter se ještě nevzdával, i když bylo jasné, že dnes zřejmě na body mít nebude. Zajímavou šanci vyprodukoval nově příchozí Eder, ale brankář Buffon si poradil s jeho zakončením i následnou dorážkou od Mirandy. Do poslední dobré šance se po nahrávce od Ljajiće dostal Eder, ale ani on díky zákroku Gianluigiho Buffona skóre nezměnil.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Hellas Verona 2:0

28.02.2016 15:00

Góly: 31. Emmanuel Badu, 56. Cyril Théréau

Své domácí klání na Stadio Friuli zvládlo Udinese. Brankami Badua a Théréaua porazili Hellas, který tak zůstává nadále poslední.Vítězství domácího celku bylo zasloužené, Udine bylo ve všech směrech lepším týmem.

Udine si v úvodu utkání vytvořilo velkou převahu. Takřka 66% procent držení míče, ale na vyloženou šanci se muselo čekat do 23.minuty. Po rychlém brejku se dostal do koncovky Di Natale a svůj um musel předvést Gollini. Ten musel být v pernamenci i po další ráně Fernandese. Ale tlak Udine sílil a vygradoval ve vedoucí branku. Centrovaný míč na hranici ofsajdu lehce líznul Emmanuel Badu a spomocí tyče skončil balón v síti - 1:0 pro Udine. První poločas skončil nejtěsnějším vedení Udine a nutno podotknout, že to bylo zcela zasloužené vedení.

Hellas toho moc nepředvedl, ale na začátku druhého dějství chtěl domácí zaskočit. Pazzini byl ve vápně zcela sám, ale branku trestuhodně přestřelil. Pak už převzalo iniciativu opět Udine a brzy vstřelilo druhý gól. Di Natale nejprve naznačil střelu, pak šikovně posunul míč na Théréaua, jenž nezaváhal. V 71.minutě opět hrozil Théréau, ovšem střílel jen těsně vedle.

Zebry kontrolovaly hru a po zbytek zápasu už se zbytečně nehrnuly dopředu. Hellas byl v ofenzívě bezzubý. Deset minut před koncem sice měl nebezpečnou standardku z dobré vzdálenosti, ale nenaložil s ní dobře a golmana Karnezise za devadesát minut ani jednou nepřekonal.

Více informací k zápasu

Carpi FC - Atalanta Bergamo 1:1

28.02.2016 15:00

Góly: 75. Simone Verdi (pen.) - 52. Jasmin Kurtić

Mizérie Atalanty pokračuje. Dnes odpoledne hrála utkání s Carpi a byla jasným favoritem, ale ani to jí nestačilo na tři body. Jako první se sice trefil Jasmin Kurtić, jenže o pár minut později stejným způsobem odpověděl Verdi.

Carpi je i nadále předposlední, Atalanta nemá moc daleko k sestupovým příčkám. Dnes si chtěla vydělat tři body, ale to se jí nakonec nepovedlo. Domácí Carpi rozhodně nepůsobilo nějakým ustrašeným dojmem a do Atalanty se ihned pustilo. Poté, co pálil Antonio Di Gaudio, musel zasahovat Luca Cigarini, který se mu ochotně a nesobecky vrhl pod nohy, aby zablokoval jeho ránu.

V prvních minutách to byl spíše boj než fotbal, utkání se hodně kouskovalo pomocí drobných a taktických faulů, takže diváci moc velký požitek ze hry mít nemohli. Atalanta začala nabírat na aktivitě a Alessandro Diamanti znamenal pro obranu Carpi neustálé potíže. Jeho další rána ale byla sražena brankářem Belecem na rohový kop. Na opačné straně měl plné ruce práce brankář Marco Sportiello, kterému jeho obránci moc nepomohli. Kevin Lasagna se na něj hnal, ale v rozhodující chvíli si nechal balon utéct!

Dvakrát se do šance dostával také Alessandro Diamanti, který je vyhlášeným střelcem. Dnes ale neměl svá mířidla správně seřízena. Za prvních 45 minut toho k vidění moc nebylo. Až tři minuty po změně stran se málem domácí dočkali změny stavu skóre. Biancova náročná střela nadělala brankáři Sportiellovi hodně práce, ale nakonec se mladý italský brankář blýskl skvělým a rozhodujícím zákrokem!

I díky jeho zákroku se Atalanta hnala vpřed. A to se jí vyplatilo, protože s míčem pláchl Marco D'Alessandro, který jej předkládal na vápno. Tam si zaběhl Jasmin Kurtić, který ve skluzu doslova procpal míč za Belecova záda!

Po hodině hry se na trávník podíval také Simone Verdi, aby pomohl domácím k lepším výkonům. A bylo to zlaté střídání, neboť po faulu útočníka Marca Borriella zahrávalo Carpi penaltu! Dvacet minut před koncem se k ní postavil právě Simone Verdi a s přehledem překonal brankáře Sportiella! Ochromená Atalanta už nedokázala s výsledkem nic udělat a připisuje si další zklamání.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Frosinone Calcio 2:0

28.02.2016 15:00

Góly: 44. Fernando, 69. Fabio Quagliarella

Sampdoria zvládla veledůležité utkání s Frosinone a výrazně si polepšila v boji o záchranu. Námořníci neponechali nic náhodě a soupeře porazili 2:0, když se prosadili Fernando a Quagliarella.

Janovští na svého soupeře vlétli a Frosinone se muselo bránit hned v úvodu. Ve 4. minutě napálil břevno Fernando a krátce po něm Quagliarella zblízka nepřekonal Lealiho. Sampdoria pokračovala v náporu, ale ani rána Fernanda či Correy se neuchytila. Až ve 35. minutě se osmělili i hosté a gólman Viviano se musel pořádně činit, Frosinone rozpoutalo ve vápně Námořníků závar, ale Viviano naštěstí skokem lapil míč. Byla to jen ojedinělá akce hostů, Sampdoria se rázem opět přestěhovala před Lealiho a ve 44. minutě konečně vstřelila gól. Fernando dostal do vápna přesnou přihrávku a neméně přesnou střelou poslal Sampdorii do vedení.

Námořníci byli lepším týmem i po změně stran a utkání chtěli ve svůj prospěch co nejdříve rozhodnout. V 50. minutě vypálil jedovatou ránu Quagliarella a Leali musel na zem. Frosinone bylo ve hře o body až do 69. minuty, pak si totiž naskočil na přesný centr Quagliarella a hlavou zařídil dvoubrankové vedení.

Z pohledu Frosinone mohl snížit Kragl, ale jeho rána se neujala. Domácí už si dvoubrankový náskok pohlídali, oplatili Frosinone porážku z prvního zápasu a co více, odskočili mu už na pět bodů.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Janov CFC 1:0

28.02.2016 15:00

Góly: 51. Lucas Castro

Lucas Castro v 51. minutě rozhodl o vítězství Chieva nad Janovem a posunul svůj tým na desáté místo tabulky. Naopak Grifové si znovu vše komplikují, od sestupu je teď dělí pět bodů.

Chievo v minulém kole prohrálo derby s Hellasem a nyní chtělo tuto porážku před vlastními diváky odčinit. Janov byl ale nabuzen výhrou nad Udinese a body si chtěl odvézt i z města Romea a Julie.

Na Stadio Bentegodi se hrála taktická bitva ze zabezpečené obrany na obou stranách. Šancí se tedy příliš neurodilo a diváci se povětšinou spíše nudili. Snad až před koncem prvního poločasu, kdy vypálil Cerci, si mohli domácí fanoušci oddychnout.

Obraz hry se ve druhém poločase bohužel příliš nezměnil, ale diváci se alespoň dočkali první branky. V 51. minutě si Castro vybojoval balón, rozdal jej do strany a pak celou akci na zadní tyči úspěšně zakončil - 1:0 pro Chievo. Fly Donkeys navíc mohli zvýšit, ale Rigoniho střela byla zablokovaná. Janov si ve Veroně nevytvořil prakticky vůbec nic a o nějakém závěrečném náporu se nedá vůbec mluvit. Ne že by si Chievo vedlo lépe, ale vstřelilo jedinou branku, a tak má tři body zaslouženě.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Bologna FC 0:0

28.02.2016 12:30

Góly: -

Remízou 0:0 skončilo utkání mezi Palermem a Boloňou. Domácí byli o něco lepším týmem, ale nedokázali proměnit ani jednu ze svých šancí. Zisk jednoho bodu je pro domácí spíše ztrátou, mnohem spokojenější bude Boloňa.

Palermo si chtělo po minulém kole udobřit fanoušky a odčinit ostudný pětigólový debakl z Říma. Utkání na Renzo Barbera domácí odstartovali aktivně a už v osmé minutě orazítkoval břevno Andělkovič, nicméně i kdyby dal gól, zřejmě by pro ofsajd neplatil. Boloňa platonický nápor soupeře z úvodu utkání přečkala, vyrovnala hru, ale sama nebyla schopna více ohrozit domácí branku. Až před koncem poločasu bylo před Mirantem opět rušno. Pezzellovu standardku odvrátila obrana Boloni jen k Vitiellovi, jenže jeho nepříliš prudká rána skončila v náručí gólmana Miranteho.

S výkonem, jaký Boloňa předvedla v prvním poločase, mohla jen stěží pomýšlet na vítězství, proto byl vstup do druhého poločasu mnohem aktivnější. Ve 47. minutě se dostal za obranu Palerma Destro, ale brankář Posavec vyběhl a šanci zneškodnil. Na druhé straně zase došlo k pořádnému závaru před brankou, ale Gilardino nakonec zakončit nedokázal. Hodně nebezpečnou střelu vyslal Vázquez, ovšem branku těsně minul. V této fázi zápasu tlak Palerma sílil, ale domácí Miranteho překonat nedokázali. Utkání nakonec žádnou branku nenabídlo, spokojenější mohou být hosté, kteří toho moc nepředvedli a přesto získali bod.

Více informací k zápasu

AC Milán - Turín FC 1:0

27.02.2016 20:45

Góly: 45. Luca Antonelli

AC Milán pokračuje ve své sérii neporazitelnosti. Na San Siru v nepříliš hezkém utkání udolal jedinou brankou Turín a drží kontakt s pohárovými příčkami. Utkání rozhodl před koncem prvního poločasu obránce Luca Antonelli.

Tempo utkání nebylo nijak závratné, o něco lepší byl AC Milán, který si vypracoval více gólových příležitostí. Po čtvrthodině hry se naskytla zajímavá šance i hostům, Immobile se pokusil překvapit Donnarummu, ale ten jeho pokus efektivně vyrazil na rohový kop. Ve 26.minutě ukázal vynikající kopací techniku Keisuke Honda, jeho rána z volného přímého kopu orazítkovala břevno! Na druhé straně unikal do zakončení znovu Immobile, ale tentokrát trefil jen boční síť.

Před koncem prvního poločasu se hra nastěhovala před pokutové území Granaty. Nejprve Bonaventura donutil k zákroku Padelliho a minutu před odchodem do šaten rozjásal San Siro obránce Luca Antonelli. Po rohovém kopu mu Kucka dokázal přiťuknout balón a Antonelli v jakémsi polopádu prostřelil Padelliho! Milán tedy první poločas ovládl výsledkem 1:0.

Ve druhém poločase ho ale ještě čekala pořádná šichta. Stále se hrálo v takovém spíše pomalejšim tempu. Carlos Bacca mohl pohodině hry zvýšit vedení Rossoneri, ovšem jeho branka nebyla pro ofsajd správně uznána. Turín se sice dokázal nastěhoval na polovinu domácích, ale žádnou velkou šanci si vytvořit vůbec nedokázal. Na hrací ploše se nedělo takřka nic a AC si výsledek 1:0 bezproblému pohlídalo. Rossoneri už neprohráli deset soutěžních zápasů, z toho devět ligových.

Více informací k zápasu

Empoli FC - AS Řím 1:3

27.02.2016 18:00

Góly: 22. Ervin Zukanović (vl.) - 5. Stephan El Shaarawy, 27. Miralem Pjanić, 74. Stephan El Shaarawy

Domácí Empoli dnes svůj part tak úplně nezvládlo a tři body putují do Věčného města. O výhru AS se zasloužil především Stephan El Shaarawy, který vstřelil dvě branky. I díky tomu se AS dočasně posouvá na třetí místo před Violu.

V dresu domácího Empoli se na utkání s AS těšila především dvojice Leandro Paredes a Lukasz Skorupski. Tito dva mladá fotbalisté jsou v toskánském celku na hostování právě z hlavního města, což pro ně přirozeně byla velká motivace. Dnes dostali šanci se ukázat. Tu v dresu Empoli nedostala dvojice Tonelli a Saponara, protože oba nemohli hrát kvůli kartám. A to byly citelné absence.

Někteří fanoušci Vlků určitě očekávali, zda se od první minuty na hřiště dostane milovaný kapitán Francesco Totti. Er Pupone však zůstal na lavičce. Na hrací plochu vyběhlo Spallettiho oblíbené rozestavení 4-2-3-1 s "falešnou devítkou". Do hry se dostal Maicon, Rüdiger, Zukanović, Salah nebo Keita s Perottim. Utkání dostal na starosti zkušený sudí Gervasoni, pod jehož dohledem se Vlkům poměrně daří.

Empoli začalo pěkně zostra a od úvodu napadalo rozehrávku hostí, aby je dostalo pod tlak. Trenér Spalletti po hráčích chtěl, aby ukázali mnohem větší hlad po hře a doslova dřeli. Bylo to vidět i z Miralema Pjaniće, který v úvodu nebyl líný na krok a jeho běh s míčem u nohy připomněl právě vzorový sprint Mohameda Salaha z minulého utkání.

Další šanci, jak se ukázat, dostal i mladík El Shaarawy. A povedlo se mu to skvěle, protože už v páté minutě napřáhl ze třiceti metrů a krásnou ránu zatočil k tyči Skorupskiho brány - 1:0 pro hosty.

Empoli začalo mít potíže a potřebovalo se rychle dostat do zápasu. Postarat se o to chtěl Pucciarelli, jenže jeho tvrdá rána nemířila přesně. Po šestnácti minutách se do míče opřel také veterán Massimo Maccarone, jenže brankář Szczesny míč vyrazil. Vyrazil jej i po dvaceti minutách, jenže tím nejhorším způsobem. Centr ze strany při snaze o vyražení poslal do vlastního obránce Ervina Zukanoviće, od kterého balon zaplul do brány AS!

Vlci začali od začátku a po chvílích vypjatých emocí byl před vápnem Skorupskiho poplach. K míči se ze střední vzdálenosti postavil Miralem Pjanić a zahrával přímý volný kop. Napoprvé jej sice namířil do zdi, ale poté, co se k němu balon odrazil, propálil přízemní ranou vše před sebou - 2:1.

Na konci první půle se zranil Radja Nainggolan a nemohl ve hře pokračovat. Nahradil jej Iago Falqué, který si tak osvěžil janovskou spolupráci s Diegem Perottim. Do druhé půle vlétlo AS se stejnou razancí, s jakou začalo poločas první. Po delší kombinaci se k ráně zpoza vápna dostal již jednou úspěšný Stephan El Shaarawy, který ale připraveného Skorupskiho nepropálil. Vlci však postupem času přestali hrát tak aktivně.

Do hry se naopak stále častěji dostávalo Empoli a zejména "Big Mac" v útoku Giampaolova týmu hodně zlobil. Přes svůj věk dokázal, že ještě nepatří do starého železa. Například jeho zakončení kopem přes hlavu vypadalo hodně nebezpečně. Maccarone spadl v pokutovém území AS po kontaktu se Zukanovićem, jenže sudí jeho protest neuznal. AS se nechalo zatlačit a čekalo, co snaha Empoli přinese.

Možná to ale byla taktika, jak hrát na protiútoky. Z dalšího totiž padl gól. Stephan El Shaarawy rozběhl rychlý útok nahrávkou na Salaha, který dobře vypálil. Brankář Skorupski udělal maximum, ale stačilo to jen na vyražení míče před něj. A tam se znovu objevil "Faraon" El Shaarawy, který doklepl míč pohodlně do sítě a slavil svůj druhý dnešní gól!

Francesco Totti se dnes minut nedočkal. Místo něj byl jako poslední střídání využit Edin Džeko, který chtěl navázat na své představení z minulého kola. To mu ale nevyšlo. V závěru ještě Mario Rui zbytečně fauloval a po druhé žluté kartě byl předčasně odejit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC27194448:1561
2.SSC Neapol27177355:2258
3.AS Řím27158455:2853
4.ACF Fiorentina27165648:2753
5.Inter Milán27146734:2548
6.AC Milán27138639:2847
7.US Sassuolo271011634:3141
8.SS Lazio271071034:3637
9.Bologna FC271051229:3135
10.Chievo Verona27971132:3634
11.Empoli FC27971133:4034
12.Turín FC27881133:3432
13.Atalanta Bergamo27791126:3130
14.Udinese Calcio27861324:4030
15.Janov CFC27771327:3228
16.UC Sampdoria27771339:4628
17.Città di Palermo27761427:4727
18.Frosinone Calcio27651626:5323
19.Carpi FC27491424:4421
20.Hellas Verona272121324:4518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (190)

Přidat komentář
Inzaghi

Zopakovat v Madridu pls.

Reagovat
10

škoda toho výsledku doma, Real je aktuálně hratelnej

Reagovat
Largo

Reagovat
wiggum

Hratelny mozna je, ale ne jim dat o 3 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 stačí, jen o dva

Reagovat
Pipo123

Keby dáte gól v prvom polčase, tak by bolo všetko možné, hlavne by som tam skúsil dať Tottiho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.

Reagovat
10

proto píšu škoda toho výsledku doma

Reagovat
Mateo16

Pre Atletico a nie pre niaky AS

Reagovat
smazaný uživatel

Neni.

Reagovat
Largo

To sme vcera videli

Reagovat
smazaný uživatel

AS neni tak uplakany a zakeřny jako Atletico.

Reagovat
Largo

Tim spis ta sance je

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
Shevchenko

Stačí si vzpomenout na Schalke minulý rok, šance je sice malá, ale je.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezite vitazstvo, vykon priemerny. Velkym negativom nasadenie Dzeka namiesto Tottiho

Reagovat
Largo

Souhlas, taky sem čekal a doufal v Tottiho

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim, opat super v krize, ale som rad za 3 body, faraon odohral konecne aj herne celkom dobry zapas. Džeko to sa nejdem ani vyjadrovat, katastrofa. slusny vykon aj od Pjanica podla mna.

Reagovat
wiggum

Dobre to je. Kaslat na LM, tam moc sance neni, na Realu to odehrat bez ostudy a soustredit se na ligu a hlavne zbytecne neztracet s tymy mimo celo tabulky.

Reagovat
M11

Faraon

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Steph je pánko

Reagovat
cervo

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Jsem rad za faraona, snad je zpet

Reagovat
Emmett Brown

Faraon dnes najlepší zápas u nás, ako jeden z mála som mu veril a teším sa že ožil

Reagovat
smazaný uživatel

Máte ho s opcí?

Reagovat
Emmett Brown

Ano, 13 mega

Reagovat
smazaný uživatel

díky, právě jsem si říkal, že pokud ho máte bez opce, tak byste udělali sakra velkou chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude asi jeho styl, neviditelno a pak bum:) Ale dokud je produktivní a odvádí práci pro tým, jsem v pohodě.

Reagovat
Alberto Aquilani

Videl som len góly, nejaký väčší súhrn d niekoho?

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas v pohodě, přehráli jsme je, hráči se dobře pohybovali, Radja před poločasem dolů, pak jsme ztratili zálohu a Empoli dominovalo v prvních dvaceti minutách druhé půlky. Pak jsme dali třetí a zbytek zápasu byl takový nemastný neslaný.

Zase se mi hodně líbil Perotti.

Reagovat
Largo

Do puntiku

Reagovat
Lech

Já viděl teda jen 2. puli, ale Digneho i Pjaniče bych pochválil taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mira výborný.

Lucas odvedl svou práci, nic víc. Pořád od něj čekám více ofenzivní překvapivosti.

Reagovat
Lech

Nevím no, mě ofenzivní přijde dost, včera El Shaarawymu dost pomahal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto říkám překvapivosti.

Stokrát na výpad, stokrát si hodí balon do strany a centruje přes nohy beka vysoký kopec. Když mu náhodou uteče na prvním kroku, posílá nízký. Vždy, pořád dokola, nikdy jinak. To pro mě není bek za 15 míčů.

Jeho gól tehdy byl světlým, ale ojedinělým případem oné překvapivosti.

Reagovat
Lech

Ok, špatně jsem porozuměl.. S cenou souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic dobre, Digne ziadny zazrak

Reagovat
GEGE

LUCA ANTONELLI!!!Dejte mu pasku!FORZA ROSSONERI!

Reagovat
Alberto Aquilani

Asi tých 6 výhier netreba úplne preceňovať, predsa to boli tímy z 2. polovice tabuľky, tiež sme mali šťastie (brvno na konci so Sampou a Berardiho pencla), každopádne 6 výhier je 6 výhier a najmä 18 bodov, čo nám kurevsky pomôže. Asi ani netreba tak nejak pripomínať a tipovať, koľko by sa "ubojovalo" s Garciom, Teší ma Stephan, že mu to ide. Dnes som nevidel a predtým ma herne nejak neoslnil, každopádne je pravda čo väčšina píše. Ten rozdiel jeho oproti Gervovi či Iturbem je obrovský. Nepotrebuje byť stále vidieť a behať ako magor, ale tie góly dá a vie pri tom fotbale aj rozmýšľať. Navyše sa mi páči tá jeho pokora s akou hrá. A kurevsky ma teší Diego, že aj ľudia, pre ktorých to bol pred 1. zápasom "zbytočný prestup", že sa im páči.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Snadnější" los k tomu patří!! Neskutečně to sedlo ke Saplově nástupu, neřeším to, jsem rád, že to vyšlo. Teď se ukáže, další tři týdny budou možná klíčové. Porazit Violu a Inter bude zásadní pro boj o třetí místo, výhra v derby má neoodiskutovatelný význam.

Z Perottiho nebyl nikdo nadšený, protože v Janově nebyl produktivní. Zatím je fantastický. Za Stephana jsem taky mc rád. On i tak hodně běhá, ale ten pohyb má smysl - do defenzívy a do prostoru. Výborné pro nás, Serii i repre.

Reagovat
Emmett Brown

Posily dobré, ani ten Zukanovič nakoniec nebude taký zlý ako som sa bál. Toho pravého beka sme kúpiť mohli, ale ligu už zvládneme dohrať s tým čo máme, verím aspoň na to tretie miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
Lech

Reagovat
Milan.B

3 body

Reagovat
Ragazzo d'oro

Napsal by mi nekdo nejaky větší souhrn ze zápasu? Bohužel jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to bude úplně odborný komentář, ale třeba ti něco řekne. První půle - Turín hrál vcelku defenzivně s tím, že hrozil přihrávkami za obranu, kde se jejich autorem docela často stával Immobile. Dělal vcelku problémy i se svým útočným kolegou, Zapata ani Alex je zrovna moc nestíhali, šance měli 2, vcelku dobré, ale ani jednou nakonec nebylo nutno zasahovat brankářem. Milán je v první půli přehrával v záloze, dobrým napadáním i několikrát pokazili rozehrávku, ale vážnějších akcí moc nebylo, asi až na břevno Hondy a pak ten gol. Ve druhém poločase se domácí dost stáhli, to jsem nějak moc nechápal, Turín hrál tak do 70. minuty jasně lépe a doufal jsem, že tam nic nespadne, tlak měli fakt velký, záloha ztrácela jeden míč za druhým, útočníci neexistovali. Postupem času se tlak zmírnil a utkání se dohrávalo spíše jen za pomoci přihrávek ve středu pole. Nejvíce se mi dneska líbil Abate a Antonelli, naopak podle mě nic moc nezahráli stopeři, kteří prostě nestíhali ty rychlé útočníky, na druhou stranu ve druhé půlce až na ten velký tlak nic hosté nevytvořili.

A ještě bych dodal, nevím, jak to viděl někdo jiný, ale ten rozhodčí byl na odstřel, on neodpískal vůbec nic, asi tak 10 faulů? Ale zákroků tam bylo na kartu nebo aspoň písknutí hodně na obou stranách.

Reagovat
CubONE

Ja by som nepovedal, ze stoperi tie nabehy az tak nezvladali, z 10+ nabehov boli dobre snad len 2, ostatne Alex lahko pokryl.

A ten tlak Turina tiez nebol nejaky extra velky, ziadnu sancu az na Immobileho strelu z voleja si nevytvorili, skor to bolo len neskodne drzanie lopty. So zvyskom suhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, těch nepokrytých náběhů nebylo moc, ale to mi asi utkovělo nejlépe v paměti, když jsem si přemítal, kdo co tak nějak dělal špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky 26.kola fanty KONECNE na foru

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ED91

Reagovat
lnterista

ten se tam vylozene nudi

Reagovat
smazaný uživatel

kua dajte ho na ihrisko!

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

, Totti

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
raduinho

Čistý král

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL LEO

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super Juve, Hernanes milo prekvapil. Dobrý sústredený výkon od všetkých. Naj asi Leo a Sandro

Reagovat
Melchior

Dneska si Inter připravil víc šancí na svoji bránu, než na bránu Juve. Ale nijak to nesnižuje hodnotu tohohle vítězství po dvou remízách. Nejvíc mě překvapilo, jak špatně hrál/byl vymazán ze hry Icardi, kterej nám pravidelně způsoboval velký problémy. Příští týden bych nechal alespoň trochu odpočinout Dybalu a zahrát Zazu. A určitě musí hrát i Rugani, dnes to ke konci sice trochu přes jeho stranu hořelo, ale musí se prostě do základu zabudovat.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS!

Reagovat
Furia Ceca

Dneska to nebylo (hlavně kvůli počasí) ideální, ale zvládli jsme to. Nejlepší výkony Lichty, Sandro a Bonucci, ten byl dneska úplně všude. Guardiola by ho mohl chválit častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

nic ine ako prehru ani necakal, sice nie takuto odovzdanu, ale cakal, takze gratulacia.

co sa tyka nas, tak podla mna neuhrame ani EL, dnes to dopredu bolo skutocne tragicke, ja zacinam uplne neznasat Manciniho, uplne zacal ignorovat balkansky sen..

mrzi to, ze svetovy brankar ako Handa trpi v takomto time plnom beznadejnych drevakov, resp. z nich robi takychto drevakov Mancini. Blazon Handa este predlzil zmluvu.

je to obrovska hanba zatial tento kalendarny rok. na hnusny futbal som si zvykol, ale aspon

sme vyhravali.. teraz je to hnusny futbal a prehravame este aj k tomu..

ked to zhrniem, tak MANCINI OUT

Reagovat
Nuno čomes

Tady už není jiné východisko, než Manciniho propustit. Každý týden jsem říkal, jo ještě to nějak postaví líp a začne se dařit. Ale tady jde vidět ze to je dlouhodobějšího rázu a ten borec není vůbec soudný, to musí vidět i slepý, jaké hovno vždy postaví. Tam není žádný impuls žádný mrd nic. Chyba je v tom ze je ani nikdo nezmrda pořádně. Kapitán Icardi si prihriva svoji polívčičku a na kapitanovani sere. Nový impulz, nový trenér a mancini jen na leden a červenec aby dovedl hráče. Ale ten chlap nemůže trénovat ani hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

len podla mna ho neprepustia skor ako po sezone (dokedy ma zmluvu?)... cize ak, tak zas budeme na zaciatku s novym trenerom..uz 5 krat za 5 rok

Reagovat
smazaný uživatel

Moc jsem chtěl, aby se Sabatini o Handu aspoň pokusil. Vyřešil by nás na tři čtyři roky a ty peníze, o které se s ním škubalo vedení Interu, byly směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

to by ma drblo uz uplne keby isiel inde do talianskej ligy..

Reagovat
Nuno čomes

Borci dostanou na prdel v derby a po závěrečném hvězdu jsou to jen usmivacky objimacky To je proste o ničem, Mancini už tomu týmu nemá co dát. Hráči mají v prdeli, mancini každý týden vytvoří v základu tragikomedii a pak se během zápasu na lavičce jen chytá za hlavu. Jeho střídání, to je kapitola sama o sobě. Posledních pět šest zápasů totálně o ničem, totální hovno, hlavně že má 10 hráčů do ofenzivy a hrajou dva. Na co je perisic Jovetic a Eder když teď budou jen na lávce? Nechápu a nechápu dalších sto věci a už vůbec nechápu, že to z vedení nikdo nevidí!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Juventus,jen se potvrzuje-že Inter měl na podzim obrovské štěstí a výhry o gól!No a teď by mohla ještě zítra Neapol ztratit☺

Reagovat
Mateo16

Morata tazky zapas = gol . Boh .

Reagovat
Milan.B

uz len bod na inter

Reagovat
smazaný uživatel

date s prehladom uz buduce kolo

Reagovat
Milan.B

to asi ne ale ked budete pokracovat tak take 2-3 kola a sme pred vami

Reagovat
smazaný uživatel

tak sice hrame s Palermom ale ja si myslim, ze to s prehladom dokazeme dojebat

Reagovat
Milan.B

My ideme do sassuola.... to bude tiez pruser

Reagovat
Shevchenko

V Sassuolu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

MANCINI OUT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

myslite si, ze by Conte zvladol Chelsea? Tam by mal predsa len dost kratky cas na vsetko.

Reagovat
10

v Juve moc času nepotřeboval

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že asi v pohodě. Sice bude v nové lize, ale v Juve udělal taky titul v první sezoně, v CFC bude mít v podstatě neomezený rozpočet.

Reagovat
smazaný uživatel

no ved to som myslel, ze nova liga, ale tak Ranieri to zvlada s prehladom zatial, aj ked v Anglicku uz bol.

Ten budget je velke plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto základním předpokladem ať už k úspěchu, nebo neúspěchu, je pro Conteho angličtina.

Reagovat
Airus

http://www.football-italia.net/80564/juve-real-morata-%E2%82%AC80m-clause

Tohle je opravdu prapodivná smlouva. Ale jestli se s ním počítá dlouhodobě, tak je to asi jedno. Stejně ale nechápu proč by na to Marotta přistoupil. Tohle z něj dělá neprodejnýho hráče ať už hraje jakkoliv

Reagovat
Pinturicchio

Álvaro má výkupku 100 milionů, takže i kdyby k tomuhle nepravděpodobnému scénáři došlo, tak dostaneme těch 20 miliionů zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Esteban Cambiasso wins again. After leaving Inter and helping Leicester stay up in the Premier League last season, Cuchu shows he still has it in Greece as well. His Olympiacos won the Greek league for the 43rd time yesterday after beating Veria 3-0. This was Cambiasso’s eighth league title win after winning one in Spain, one in Argentina and five with Inter. A happy Cuchu posted a picture on Facebook expressing his happiness for the title and his team

Chybas Cuchu. To bol strasny pruser ho poslat prec. Kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Don't be silly. Vždyť ten titul v Řecku nemá vůbec žádnou hodnotu a brát to jako příležitost vyzdvihnout Cuchua s tím jaká byla chyba ho poslat pryč... hm taky mě štve va jaké situaci se právě nacházíme, ale musíme vydržet. V létě se podle mě budou dít věci a snad kopnem doprdele "klubisty" jako je Nagatomo a uděláme konečně nějakou opravdovou razantní změnu v kádru. Tady tohle rádoby přebudovávání je fakt nahovno a k ničemu nevede. Forza Inter. A s vyhazovem Roberta souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

no mna uz zacina celkom srat to prebudovavanie kazdy rok. ved je to smiesne. Ono sa da povedat ze uz toto leto bola razantna zmena - ved prislo velmi vela hracov. viac menej kazde leto pride dost hracov, ale zmena ziadna.

o Cambiassovi som presvedceny, ze by bol stale platnym hracom v Interi a ked som videl ten clanok, tak som si na to spomenul, thats all :)

Reagovat
Votas

přišly "výrazný" změny po vyhození Mazzarriho a stejně nastoupil tým v impotentním 3-5-2 s destrukčním středem zálohy, tragickejma bekama a útokem Icardi-Palacio, i přesto, že přišlo nějak 6 novejch útočníků.

Někdo asi tu změnu neumí udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

MANCINI OUT!!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

najviac sa divim ze Jovetic ani moc nehra. Je on vôbec zdravy?Ved ked prisiel bola nalada okolo neho ze zdraveho Jovetica by bral takmer kazdy top klub v Europe, ale nedavno som si tak uvedomil ze som o nom uz dost dlho nic nepocul ani ho nevidel zeby dal gol. Co s nim je?

Reagovat
smazaný uživatel

nehral dobre a Mancini ho aj odstavil. Preferuje Perisicia, Ljajica a asi aj Biabianyho. Za nim je uz len 19 rocny Manaj.

dufam, ze ho postavi aspon v stredu ked uz o nic sice nepojde, ale nech hra.

Reagovat
Recoba Inter

Ok ... no ono to prebudovávání každý rok bylo zatím ničemu, protože jsme nedokázali splácat dohromady to nejdůležitější a to je kostra týmu... letos to bylo zatím asi nejblíž, jelikož se nám povedlo dát dohromady poměrně slibno stoperskou dvojici Murillo-Miranda ... to ovšem nestačí, ta záloha je o ničem... nejde se spoléhat jen na tyhle dva plus Icardiho s Handou. Takhle to vedou opilí kramáři a ne šampióni s ambicemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Regulérně jsem u toho po pár minutách usnul.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vraj by sa mohlo udiat elsha - iturbe

Reagovat
smazaný uživatel

To by sice byla možnost, jak Manua udat, ale dokud má El Sha fixní opci, kor takovou, kdy by nám musel Milán doplatit, aby se nám to vyplatilo, říkám nebrat!!

Chce s námi jen vyjebat!!

Reagovat
10

Iturbe v Anglii odehrál 55 minut, Shaarawy už dal 4 góly a na jeden nahrál...nevím, jestli jste v úplně výhodný pozici chtít po AC ještě doplatek

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, ale máme smluvní opci, není důvod jít Galianimu na ruku

Když budeme Stephana chtít, koupíme ho. Spal chce navíc Iturbeho vidět v přípravě nejspíš.

Reagovat
smazaný uživatel

navyše iturbe as vždy bude dať streliť za dvacku, čo je o hodne viac ako 13

Reagovat
10

na to si přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bych si nebyl tak jistý. Jeho cena už teď na dvaceti nejspíš není a nějaké starty za Praguay mu na hodnotě moc nepřidají.

Reagovat
Lech

* Argentinu

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral si Paraguay, trenér Ramón Díaz ho kontaktoval a on přijal. Jeho rodina je z Paraguaye a žije tam, v Argentině se jen narodil.

Reagovat
Lech

Aha sorry.. Ja jen, že jsem ho viděl v argentinském dresu, i tady na EF reprezentoval Arg.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to čerstvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Číňania hodia aj viac ako 2O za neho, keby na to došlo rovnako tak kluby v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tuž kluci jsou poslední záchrana, ale spoléhat se na to nedá. Nevěřím, že Turbo půjde v tomto věku do Číny.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže mi niekto z interistov vysvetliť, prečo nechal ten tragéd Mancini na lavičke Jovetiča a Edera vpredu úplne tragického Palacia a absolútne mimo formy hrajúceho Icardiho? Mne to moc zmysel nedáva.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze to bolo hlavne zlou taktikou. Icardi ze nie je vo forme? ono to je skor tym, ze mu nema kto prihrat aby on mohol dat gol. Uplne odstaveny je.

Reagovat
Pipo123

Icardi by mal hlavne začať behať a ponúkať sa spoluhráčom, tu sa pičuje na zálohu Interu a očakávajú sa od nej prihrávky ako od Modriča, pritom máš v útoku útočníka čo sa bojí súbojov a nabehá toho menej než brankár. Môže byť strelec aký len chce, ale už len pohybom a súbojmi by mohol vytvoriť priestor pre spoluhráčov. Tuším Jajinek tu písal aké ma Icardi skvelé strelecké štatistiky, to mu neberiem, ale keď si zoberiem aktivitu Dybalu či Mandzukiča na druhej strane tak sa to nedá porovnať, zbiehali si po lopty, rozdávali ich do krídelných priestor, napádali hodne vysoko. To Icardi sa postaví vedľa stopérov a čaká na spoluhráčov, taký hráč by nemal mať ani kapitánsku pásku. Včera v noci som pozeral Racing - Boca a to Militto v útoku Racingu nabehal viac než Icardi za polovicu sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

ano a picovat sa aj na zalohu interu bude...a na Manciniho..

Z Dybalu mam pocit ze je iny typ utocnika ako Icardi.. jeden beha, druhy caka. na Godota asi..

chcel by som ich vidiet hrat spolu niekedy inak :)

Reagovat
Pipo123

Jasne Dybala je komplexnejší hráč, ale od Icardiho čakám viac, toto by mu snad nikde nežraili a všade ho vypískali. On musí ísť gólom naproti a nie čakať na "tutovú" šancu, čakám od neho podstatne viac.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam z neho niekedy pocit ze sa mu nechce, inokedy zas si myslim, ze beha celkom dost. vcera ale cely inter posobil, ze vedia ze prehraju, hlavne nech to nie je hanba ze dostanu velku naloz.

Reagovat
10

Icardi má poslední zápasy pravidelně méně dotyků s míčem, než Handa...má pásku, ale ten tým absolutně nijak nestrhne, neudělá nic navíc. Dvakrát v sezoně měl !13 dotyků s míčem za celej zápas (Fiorentina a Neapol), to je jako hrát v deseti. Podívej se na top týmy, jak útočníci pracujou pro tým, jak dostávají do hry spoluhráče, otevíraj prostory...

Reagovat
smazaný uživatel

ano 13 dotykov je zalostne malo.. ked to trochu odlahcim, tak zaloha dava loptu stale dozadu, cize Handa jasne ze ma viacej dotykov :) to je uz ale aj na trenerovi si myslim mu nieco povedat a ak mu to povie a on to nerobi.. tak nech ho posadi.. na vyber toho ma viac ako dost do utoku.

ono je to v prdeli, ked clovek sa ani nemoze tesit na nejaky prestiznejsi zapas, ked vie, ze prehrame a este ani nic neukazeme..

Reagovat
smazaný uživatel

teda ukazeme ako superovi darovat zapas

Reagovat
Recoba Inter

On je atrapa na kapitána :-D tu pásku má jen jako SWAG

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi je kar, doba Gerda Müllera je pryč. A aji Inzaghiho

Reagovat
smazaný uživatel

Mne tá taktika neprišla nejako zle zvolená, iste, Juventus bol lepší a tlačil, ale do toho gólu to bolo otvorené a Inter sa zosypal až po góle. čo ma dosť prekvapilo. Namiesto toho, aby začali hrať, stratili pôdu pod nohami, na druhej strane klobúk dolu pred hráčmi Juventusu, ktorý to nepojali tradične taliansky, ´dali sme gól, zalezme a čakajme, kedy inkasujeme´, ale doslova sa do Interu zahryzli. Icardi z tejto sezóny je len tieňom toho z dvoch predošlých, pričom si myslím, že spoluhráčov v zálohe a celkovo má kvalitnejších, čakal by som od neho viac. A fakt nepochopím, ako môže hrať drevo jak Palacio, čo už dávno presluhuje a na lavici sedí bomardér Eder, ale to vie asi len Mancini.....

Reagovat
10

jediný možný vysvětlení by byla nějaká opce za odehraný zápasy, jinak mi to taky moc smysl nedává, protože s Jovem v základu Inter většinou vítězil, má slušnou bilanci 8-2-3 v zápasech, kdy nastoupil od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je dement, to jedine dava zmysel v nenasadzovani Jovetica.

Reagovat
10

7. dement na lavičce v řadě, to je docela umění to takhle trefovat ...pokud teda nebude problém i někde jinde

Reagovat
Pipo123

Mňa skôr prekvapujú dve veci, Inter ako keby nikdy nevedel hrať nič iné než 4-3-1-2 a druhá vec, možno by tam mohol hrať na krídle Messi a Ronaldo a stejne by tá krídelná hra nefungovala. To už je asi v DNA celého Interu

Reagovat
smazaný uživatel

zeby dementi boli vsetci vo vedeni hej? :) ja uz neviem, ale za tieto 2 mesiace co sa tam deje, tak som davno nebol tak frustrovany...

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina bola lepšia, ten systém Neapolu 433 velmi nefungoval. Insigne a Higuain všetko vzbrkle a Callejon neviditelný. Ale Marek ma celkom prekvapil ako to rozdeloval a ukludnoval. Šikol by sa im práve Borja do stredu zálohy.

Reagovat
Pipo123

Di Francesco: "Futuro? A breve incontrerò il Sassuolo, Lazio, mai dire mai"

Tož keby mal niekto nahradiť Pioliho nech to je práve Di Francesco

Reagovat
smazaný uživatel

Říman!!

Reagovat
olis

ukazuje sa ze tych chyb je tam ovela viac ako som v tej euforii skvelych vysledkov chcel priznat, z dnesneho zapasu viac ako bod nemozeme chciet ani nahodou ale dalsie zapasy to uz chce vitazstva

bol by som rad keby Sarri oprasil aj to 4312, sice tam na zaciatku sezony obrana horela neskutocne ale urcite by sa na tom dalo popracovat, jednoducho, je potrebne nieco zmenit lebo dnes sme sice hrali hovno ale predchadzajuce zapasy ked to bolo herne doble tak aj tak to bola v utoku ta ista schema dookola a super nas uz zacina mat precitanych, chcelo by to tam nejaku zmenu, ozivenie, nieco co nebude stale dookola to iste

Reagovat
Pipo123

Mne sa to 4-3-3 nepáči ani u vás ani v Laziu, taká strašne nechutná taktika, celé to stojí na krídlach čo vytvoria, hráči v zálohe stoja vzadu a moc sa nezapájajú do útoku, hlavne u vás mi chýbajú tie Hamšíkove nábehy do šestnástky ako tomu bolo pod Mazzarim

Reagovat
smazaný uživatel

V systeme 41212 by mohol byt Marek hore pod utocnikmi, ale to by sedel Insigne alebo Gabbi... Ci Insigne bude v utocnej dvojke?

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina bola herne lepšia do chvíle, pokial ju Neapol nezačal viac napádať a zlepšil pohyb, potom sa ukázala jeho prevaha, presne ako hrali aj v Londýne, na lopte po stredové kruhy silní, ale Spurs stačilo im iba kaziť prihrávky a nevedeli, kam z konopí. Celkovo vyrovnaný zápas, dve tyčky domácich, dve vychytané tutovky Tatarusanom + Higuaínov gól z ofsadju, ale víťazmi duelu sa stávajú Juve s AS.

Reagovat
DelPiero137

Fiorentina vletela na SSC, od zaciatku mala snahut vyhrat, dalo sa ocakavat ze nebudu takto lietat cely zapas. Az ta obrovska dvojsanca Callejon a Higuaina nakopla SSC, zaroven domaci si uvedomili ze nemozu v taktom pokrocilom case riskovat.

Neapol ma trocha sklamala, cely zapas som mal pocit ze nejdu za 3 bodmi, len cakaju kedy sa im otvori moznost na brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý remíz, že by Neapol konečně začala klopýtat? Od začátku sezony jsem říkal, že nevěřím v další zlepšení, ten tým vypadal, jako by hrál skoro na 100% svých současných možností. Uvidíme, jestli Sarri něco změní, bude muset.

Fiorentina nemá kvalitu být výše než je teď, to 3. místo je Sousa skrz naskrz, ale individuální chyby ji budou srážet dál.

Pořád je ale ještě 33 bodů ve hře, liga bude zajímavá až do konce, snad

Reagovat
Largo

U Fiorentiny je problém dlouhodobej a není to v trenérovi. Sousa dělá maximu, ale schází mu podpora vedení a chyby v mercatu. Neapol nemá tak širokej a kvalitní kádr, aby hrála na maximum pořád. Takže suma sumárum, v boji o třetí místo věřím nám a pokud zvládneme duely s Neapolí a Fiorentinou, tak možná i to druhý urvem.

Reagovat
Lech

To neříkej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Della Valle to vede zvláštně.

Neapol nezahapruje kvůli šířce kádru. Už jim zbývá jen liga, nepotřebují točit. Zranění nemají.

Neztratí moc bodů, ale nějaké určitě, to druhé místo je pro nás ve hře!

Reagovat
10

vypadá to, že je ty ztráty trošku psychicky nahlodaly, přece jen ty hráči nemají takový základy ve vyhrávání, většina z nich nikdy nic nevyhrála...a možná přišel i ten propad po fyzický stránce, což hodně lidí čekalo už mnohem dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Okrem ineho nemoze Higuain stale premienat "polosance". Tuto sezonu kolko krat strelil gol z nemoznych pozicii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on má 5 střel na zápas, takže nějaká mu tam padne, z dobré či špatné pozice. Nevystřelíš, nevsítíš.

Reagovat
DelPiero137

Ale to je super cislo, na nom bolo vidno ze naco sanhe, to mu vide. Kolko golov mal kedy dal z nemozneho uhla ako CR? To sa len tak nevidi premienat tolko golov z takych sanci. Tiez to raz muselo skoncit, nemohol si udrzat takuto efektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, že jo, ten blázen má 25 fíků 11 kol před koncem.

Myslím, že z útočníků Serie má nejvíc střeleckých pokusů. Ale to jeho efektivitu nesnižuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně no, myslim si, že psychika tam hraje nejvtěší roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pomaly ale isto sa zacne Juventus osamostatnovat na 1. mieste

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak aspon bude rozhodnute az neskor ako minuly rok :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vítěz ligy nebude mít větší náskok než 4 body. Ať už to bude kdokoliv.

Reagovat
GEGE

Skoda,ze to Sarri vic neprolina s tim 4-3-1-2 co hral parkrat na zacatku sezony...zvlast po tom,kdyz mu lavce sedi hrac jako Gabbi...

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri si pojede svoji klasiku s Callejonkem. Mohli by hrát lépe. Ty body ztrácí naprosto zbytečně. Ale kdo chce kam...

Reagovat
FuckT

Callejon je dobry, ale podaktori tu z neho robia v tej obrane Roberta Carlosa, a ten jeho prinos nie je ani zdaleka tak dolezity...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to vypadá, že se Neapol sesype jako každý jaro...ale uvidí se. Fiorentina určitě bude taky ztrácet. Teď je otázka, jak na tom budeme my...ale mohli by jsme ještě zazlobit

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hrajou strop od začátku sezony, my se můžeme hodně zvednout, i když to by mělo asi přijít až po letní přípravě.

Reagovat
Yanek

Itrube do AC ano! I když oklikou

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu, aby se někde prosadil, u nás to nebude.

Pokud chcete hrát brejky, bude platný. Ale jestli si galliani myslí, že ho dostane za 13 mega - čti za Stephana, tak je na omylu

Reagovat
Yanek

To se uvidí, ale je pravda, že ta dohodnutá opce na Stephana nám moc nepřihrává.

Reagovat
smazaný uživatel

S doplatkem, proč ne

Reagovat
Yanek

3M?

Reagovat
panca

Oni mají za 3 mega opcí opcí faraona??

Reagovat
Yanek

To bude ten doplatek.

Reagovat
smazaný uživatel

13

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo na mě a Milán za Turba poslal 5M plus práva na Stephana, vezmu to:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ausilio bol celkom v tlaku na tlacovke po zapase " “I’m mad as hell.... I don’t know many other teams who have succeeded to lose as many points in such a short time as we have"

Inak Mancini vraj nemam v plane moc odchadzat z Interu..

u Brozovica je uz skoro iste, ze ho predaju (curaci sprosti)

Reagovat
Deki

jsou to spekulace, dyť mercato startuje za 4 měsíce. jinak spíš nechápu neuplatnění opce na Jovetiče, když jsme ho přivedli na přestup s tím, že částku zaplatíme v nějakém časovém horizontu ne? tak co to je... Ljajiče pustit, Tellese nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

ja prestavam chapat to odstavenie Jovetiča, tam su mozno aj nejake ine problemy. Nevyslo mu par zapasov, ale spravit z neho skoro posledneho utocnika - to je trosku moc. kludne by ho mohol skusit na poziciu pred ten nekreativny stred, nieco by hadam vymyslel (teda isto viacej ako sa tam vymysli teraz, teda nic).

mne sa Telles paci ako hra, tam si myslim, ze ma este aj nabeh na zlepsenie sa.

Reagovat
Deki

odstavení Jovetiče taktéž nerozumím. když vynechám Manaje, je posledním útočníkem. přišel jako jedna z největších posil, Mancia jsme oslavovali, že ho získal a za půlroku je realita takováhle. rozhodně by ho měl zase postavit. fakt by mě zajímalo, jak je to s tou (ne)opcí teda...

u Tellese je mi to fakt jedno, všichni 4 beci jsou obyčejnej průměr, i když Alex jako nejmladší z nich mívá občas povedené zápasy, což se letos o Santonovi třeba říct prostě nedalo.

nejvíc se ale bojím toho, že v létě zase přijde obrovská přestavba kádru. přijde 8 hráčů a 10 jich odejde, to prostě nikam nevede už dobrý 4 roky. už nechci být králem mercata, ale králem tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Thohir vraj nechce opat revoluciu v kadri, cez leto uobil vsetko preto, aby bol Mancini spokojny - vysledok je ziadny. Ale asi sa to bude vsetko odvijat aj od ne/zotrvania Manciniho pri time.

treba nam kvalitnych bekov a niekoho kreativneho do stredu a myslim, ze ten tim bude dobre na tom. No a este trenera :D

Reagovat
Deki

jo, to ET povídal, ale kolik na tom může být pravdy, zvlášť když k tý změně na trenérskym postu může dojít...?

Reagovat
smazaný uživatel

ak dojde, tak mohli by sa konecne trafit spravne.. od Mourinha to je len smutok

Reagovat
Forza_Inter

Tak isto to ignorovanie Joveho nechápem. Zajtra v pohári by mal vraj hrať, bodaj by sa ukázal v dobrom svetle. Tiež sa mi zdá, že za tým, že nehrá je niečo viac... ťažko povedať čo.... každopádne by som ho tam drbol aj proti Palermu. Ljajiča poslať s5, Tellesa nechať. A rád by som videl zajgtra Gnoukouriho

Reagovat
Forza_Inter

* reakcia na Deki a Hubert

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra uz o nic nejde, takze myslim, ze by mohli nastupit hraci, co nehraju moc casto. zaujimal ma aj Santon ako na tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre AS sa skončil ľahký žreb, najbližšie 4 ligové zápasy ukážu kam sa tím reálne posunul. Najkľúčovejší hneď ten prvý doma proti Fiorentine.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice skončil lehký los, ale zase máme Violu i Inter doma a mezitím hrozné Udine. Teď je ta pravá chvíle pro návrat trucujících.

Pokud tým odmaká na Realu, jen mu to pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky 27.kola fanty A na foru.

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší obrana, nejlepší útok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele