Serie A - souhrn 26. kola

19.02.2016, 22:39, aktualizováno 22.02.2016, 22:59
Komentáře a souhrny
Pondělní šlágr mezi Neapolí a AC Milán vítěze nezná. AS Řím deklasovalo Palermo 5:0, Fiorentina veze body ze hřiště Atalanty. U konce je patnáctizápasová vítězná série Juventusu - v pátek večer se o její přerušení postarala Bologna, když domácím prostředí uhrála remízu 0:0. Hellas ve veronském derby porazil Chievo a výsledkem 3:1 skončil i souboj Interu se Sampdorií. V utkání Frosinone - Lazio branka nepadla...

SSC Neapol - AC Milán 1:1

22.02.2016 21:00

Góly: 39. Lorenzo Insigne - 44. Giacomo Bonaventura

Neapol sice měla velkou územní převahu, ale na více než remízu 1:1 to nestačilo. AC předvedlo na San Paolo taktický výkon s pozornou defenzívou a z tohoto pohledu si bod určitě zasloužilo. Nicméně konečný výsledek je ztrátou pro oba týmy. Neapol se díky tomu neposunula na první místo a Milán zase ztrácí na třetí místo už osm bodů.

Parthenopei zvítězili v prvním vzájemném utkání na San Siru vysoko 4:0, takže AC jim mělo co vracet. A Rossoneri si dokonce vytvořili první vážnější šanci v zápase. Niang se řítil do zakončení, ale skvělým obranným zákrokem ho zastavil Khoulibaly. Obdobné to bylo i na druhé straně při šanci Higuaína, kde zase dobře zasáhl Zapata, který nastoupil místo nedoléčeného Romagnoliho. Lepším týmem byla určitě Neapol, která častěji držela balón na svých kopačkách, a i když si mnoho vyložených šancí nevytvářela, byla před vápnem Donnarummy nebezpečná.

Milán se úspěšně bránil až do 39. minuty, kdy z dálky napřáhl Insigne. Abate jeho střelu tečoval a Donnarumma se mohl natahovat marně, střela poskakovala a skončila přesně u tyče v brance. AC Milán ale dokázal ještě do poločasu srovnat. Hondův přizvednutý balón na zadní tyč napálil rovnou z první na Reinovu branku Bonaventura a bylo srovnáno 1:1.

Ve druhém poločase měla Neapol snad ještě větší územní převahu, ale Milán dobře bránil, navíc hru domácím znepříjemňoval kouskováním. V 67. minutě pomohla Donnarummovi tyčka, kterou zničehonic nastřelil střídající Mertens. Čtvrthodiny před koncem neudržel nervy na uzdě Maurizio Sarri a směrem k hlavnímu sudímu si nejspíše slovně ulevil. Ten pak pro to neměl pochopení a Sarriho vykázal z lavičky.

Tlak Neapole v závěru sílil, ale i Milán dokázal zahrozit. Niang mohl po přihrávce Méneze skórovat, ale netrefil branku. V nastavení zase propadlý balón okamžitě vyslal na Donnarummu El Kaddouri, ale mladičký brankář obstál. Neapol nedokázala využít zaváhání Juventusu a po remíze 1:1 zůstává druhá, Milán je nadále šestý, ale ztráta na první trojici se mu prohloubila.

Více informací k zápasu

AS Řím - Città di Palermo 5:0

21.02.2016 20:45

Góly: 30. Edin Džeko, 52. Seydou Keita, 60. Mohamed Salah, 62. Mohamed Salah, 89. Edin Džeko

Domácí AS může slavit, protože dnešní utkání s Palermem mu k tomu poskytlo množství důvodů. Návratu na hřiště se dočkal Kevin Strootman, Vlci udrželi čisté konto a po dvou brankách vstřelili Salah i Džeko!

Trenér Luciano Spalletti si v podstatě upletl bič na vlastní osobu poté, co kvůli prohlášením do rádia odeslal domů ikonického Francesca Tottiho. Ten měl podle jeho slov hrát, jenže otevřeně popisoval věci, které by měly zůstat v kabině. I proto jej dnes zastoupil Džeko, Florenzi, Nainggolan nebo Salah. Po téměř roce se na lavičce objevil Nizozemec Kevin Strootman.

Palermo v podstatě nemá co ztratit. V chaosu, který vládne v prostorách kolem lavičky, je náročné podávat stabilní výkony, což Palermo bohatě dokumentuje. Dnes se proti římskému celku postavili hráči jako Hiljemark, Jajalo, Struna nebo Gilardino s Vázquezem. Ostrý zápas čekal mladičkého brankáře Alastru.

AS začalo svého soupeře napadat okamžitě po začátku a po šanci Florenziho se do pokutového území dral Mohamed Salah. Ten ustál souboj a ještě se pokoušel nahrávat na Edina Džeka, jenže nakonec se jednalo jen o odkop od brány Alastry. Do zajímavé pozice se po rychlém přechodu do útoku dostal Mohamed Salah, který ale zakončoval vysoko nad bránu. Palermo se spoléhalo spíše na pomalou kombinaci a hrálo hodně zatažené.

Rychlou pobídku od Salaha Pjanić nezpracoval a míč se tak ocitl v náručí brankáře Alastry. Ze strany domácích se zatím jednalo spíše o trpělivý výkon bez náznaků přílišné aktivity. Tu až na levé straně rozjel Lucas Digne, jehož centr musel odvracet Pezzella na rohový kop. O pár minut později padl v pokutovém území Palerma k zemi záložník Radja Nainggolan a sudí se ozval. Jenže pískal faul Belgičana na Jajala.

Nemálo lidí se směje výkonům Edina Džeka a zkušený útočník jim zprvu dal další velkou příležitost. Po akci Maicona zakončoval sám do prázdné brány, ale žalostně minul! "Epic fail", jak se podobným situacím často říká, však stejný hráč o pár minut později napravil. Spoluhráč a kamarád Miralem Pjanić jej našel ve vápně a Edin Džeko si zpracoval míč hrudí. Nikdo z obránců u něj nebyl včas, takže někdejší hráč Teplic nebo Manchesteru City chladnokrevně propálil Alastru. Nakonec tak našel své vykoupení za tragikomickou situaci - 1:0.

Vlci pokračovali v pohledné kombinační hře a po jednom z rohových kopů zakončoval Mohamed Salah. Ten nejprve udělal kličku svému strážci, jenže pak pálil vysoko nad. Po dalším dlouhém balonu od Nainggolana se ve vápně málem dostal k míči opět Džeko. Málem, protože těsně před ním odklidil balon Gonzalez. Džeko byl ke konci první půle povalen soupeřem a z následného volného přímého kopu mohlo AS navýšit svůj náskok. Jenže krásná rána Pjaniće skončila na tyči!

Giallorossi začali odvážněji také druhou polovinu utkání. Radja Nainggolan přenesl míč na druhou stranu vápna a z první míč nad napálil obránce Maicon. Palermo se sice pokoušelo o vysunuté napadání rozehrávky domácích, ale byli to právě jejich fanoušci, kteří si mohli zakřičet "rete". Po rohovém kopu od Alessandra Florenziho se míč snesl až na nohu Seydoua Keity, který jen tak píchl balon pod břevno - 2:0 pro Vlky.

Kdekdo si možná říkal, že bez Francesca Tottiho se bude AS v útoku trápit. Jenže spolupráce mezi Džekem a Salahem ukázala, že dnes večer se Vlci bez Tottiho obejdou. Džeko z první našel krásně Salaha, který ukázal Brugmanovi záda a krásnou ranou uklidil míč k tyči!

To však egyptskému rychlíkovi nestačilo. Radja Nainggolan krásně udržel míč při rychlém protiútoku, našel Mohameda Salaha a ten se nevzdal, ani když mu první pokus nevyšel. Udržel míč a z téměř nulového úhlu trefil bránu - 4:0 a Palermo se modlilo, aby se nezrodil další debakl.

Edin Džeko se dočkal ještě jedné branky po krásné akci Miralema Pjaniće, jenže dlouho neslavil - jednalo se o těsný ofsajd. Pak se trenér Spalletti trochu zavděčil domácím tribunám stále se na něj zlobícím kvůli "kauze Totti". Na hřiště totiž poslal znovuzrozeného Kevina Strootmana. Miláček tifosi to dokázal, uzdravil se a po téměř roce se dočkal ostrého zápasu!

Strootman ale určitě nebyl jediným hráčem Vlků, který si dnešní večer užil. Obrovskou úlevu musel cítit především Edin Džeko. Bosenského útočníka totiž našel krásným a citlivým centrem Diego Perotti a Džeko hlavou vstřelil svůj druhý dnešní gól!

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - SS Lazio 0:0

21.02.2016 18:00

Góly: -

Bezgólovou remízou skončilo utkání mezi Frosinone a Laziem. Domácí se mohli v případě vítězství dotáhnout na nesestupovou pozici, hosté se zase mohli přiblížit evropským pohárům.

S remízou tak mohou být spokojení spíše domácí, kteří v tomto zápasu byli jasným outsiderem. Od Lazia se přeci jenom čekaly tři body, zvláště když měly jeho výkony vzestupnou tendenci.

Lazio začalo v úvodu utkání o něco aktivněji, ale krom většího držení míče vlastně nic nepředvedlo. Ve 13. minutě se naopak musela mít defenzíva Biancocelesti na pozoru. Po centru na přední tyč jen těsně netrefil Soddimo a Frosinone mělo alespoň výhodu rohového kopu. Následující minuty se hra opět přesunula spíše na domácí polovinu, ale jak už bylo avizováno, krom většího držení míče si hosté v podstatě nic nevytvořili.

Stefano Pioli nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen, ale hned po změně stran se ke střídání neodhodlal. Trpělivost mu však brzy došlo a v 53. minutě už vyběhl na trávník Keita. Ale ani s ním v sestavě to Laziu nešlo. Naopak, v 65.minutě pláchl Ciofani, ale špatně zakončil a Marchetti nakonec míč v pohodě lapil. Lazio si vytvořilo větší šanci až čtvrthodiny před koncem, v záklonu hlavičkoval Milinković-Savić a skvělý zákrok předvedl Leali. Diváci na stadionu se nakonec branky nedočkali, utkání skončilo smírem 0:0.

Více informací k zápasu

Turín FC - Carpi FC 0:0

21.02.2016 15:00

Góly: -

Carpi má další důležitý bod. Dnes odpoledne si rozdělilo body s Turínem, i když mu k tomu hodně pomohla neproměněná penalta domácího Maxiho Lópeze.

Turínští Býci chtěli udělat další krok na cestě k postupu tabulkou směrem vzhůru a mnozí hráči věděli, že od nich jejich fanoušci právem očekávají víc. Turín poutal pozornost italského trenéra Antonia Conteho, kterému se pod křídly Ventury rodí možná reprezentační dvojice útočníků Belotti a Immobile. Dnes si kapitánskou pásku navlékl stoper Kamil Glik, vedle něj si stoupl mladík Maksimović. V dresu Carpi se v útoku pohybovali útočníci Mbakogu s Lollem nebo záložník Di Gaudio.

V prvních deseti minutách měl velmi často míč na kopačkách Andrea Belotti, na kterého se museli zadáci Carpi hodně soustředit. Belotti nejprve zakončoval hlavou, pak se prodíral přes Zaccarda až do vápna. Na poslední chvíli jej Zaccardo zastavil. Belotti se po patnácti minutách opřel do hlavičky po centru z pravé strany. Brankář Belec byl u tyče pohotový a ránu zneškodnil na roh. Na druhé straně zkoušel Mbakogu z akrobatické pozice vystřelit před bránou, ovšem to se mu nepovedlo.

Přesně po třiceti minutách se do šance hnal útočník Ciro Immobile, který se pokouší v Turíně znovu nastartovat svou kariéru. Zbavil se dvou protihráčů a ze strany posílal před Belece střílený centr. Ten zkušený brankář pro jistotu vyrazil mimo. Neujala se ani střela od mladého záložníka Baselliho, který se pak chytal za hlavu. A tak se do kabin oba soupeři vydali za remízového stavu a bez branek.

Do druhé půle nastoupil v lepším rozpoložení Turín. Záložník Baselli se prezentoval zajímavým pasem do vápna a o chvíli zkoušel i vystřelit. Netrefil ale bránu. Carpi bylo zvláště vepředu hodně neviditelné, což chtěl trenér Castori vyřešit střídáním. Na hřiště poslal útočníka Lasagnu, aby větral obranu Býků. Ta ale mnoho práce neměla. Naopak se pod tlak stále častěji dostávali hosté.

Několik průniků měl na svědomí Andrea Belotti, který se bil na hrotu turínského celku s přesilou, ale moc úspěchu jeho akce neznamenaly. Belotti byl velkou hrozbou, ale postrádal větší podporu ze strany spoluhráčů a malinký kousek štěstí. Bránu Turína ohrozil Lasagna, kterého nedokázal zastavit ani polský stoper Kamil Glik. Naštěstí pro domácí nedostal Lasagna přesnou nahrávku.

Turín se hnal za první brankou utkání a do hry byl místo Marca Benassiho vyslán Maxi López. Ten se téměř ihned mohl stát hrdinou, protože Gagliolo fauloval ve vápně Andreu Belottiho a sudí po dohodě s pomezním pískal penaltu. K ní se postavil právě čerstvý Maxi López, jenže zkušený brankář Vid Belec jeho úmysl vystihl a penaltu chytil! Víc už Torino nestihlo a vyválčilo jen bod za remízu bez branek.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Empoli FC 3:2

21.02.2016 15:00

Góly: 41. Domenico Berardi, 48. Gregoire Defrel, 50. Gregoire Defrel - 36. Piotr Zieliński, 70. Massimo Maccarone (pen.)

Pořádná divočina byla k vidění v Sassuolu, kde domácí borci přehráli Empoli 3:2. Hlavní sudí Valeri rozdal už v prvním poločase dvě červené karty.

První velkou šanci zápasu si vytvořilo Empoli, zkušený Maccarone se dostal k hlavičce a Consigli musel vytěsnit balón nad břevno na rohový kop. O chvíli později byl Consigli znovu v pernamenci, ale tentokrát musel vyrážet Paredesovu povedenou ránu. Po půlhodině hry si domácí výrazně zkomplikovali utkání, neboť Missiroli uviděl už druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Naštěstí pro Neroverdi se počet sil na hřišti brzy vyrovnal. Nicméně ještě než se tak stalo, tak relativně krátkou přesilovku Empoli využilo. Zielinski se dostal ve vápně k balónu a překonal Consigliho - 1:0 pro Empoli. Pak už přišlo ono druhé vyloučení v zápase. Druhou žlutou obdržel tentokrát Tonelli a hrálo se deset na deset. A ve 41.minutě Sassuolo srovnalo, Berardi se dostal na hranici šestnáctky k voleji a parádní střelou k tyči nedal brankáři šanci -1:1.

Vyrovnání do šaten nalilo Sassuolu novou krev do žil a na začátku druhého dějství čekalo Empoli peklo. Nejprve ve 48.minutě střílel neomylně k tyči Defrel a hned za dvě minuty stejný hráč trefil odkrytou branku poté, co centrovaný míč podběhl Skorupski. Sassuolo rázem vedlo 3:1 a Empoli bylo v nezáviděníhodné situaci.

Hosté ale neházeli flintu do žita a dvacet minut před koncem vykřesali novou naději. Peluso se ve vlastním vápně provinil faulem a nařízenou penaltu proměnil Maccarone. Empoli pak častěji drželo balón a domácí se už víceméně jenom bránili, velký závěrečný tlak ale nepřišel. Domácí udrželi vedení 3:2 a přerušili svojí černou sérii bez vítězství.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Udinese Calcio 2:1

21.02.2016 15:00

Góly: 57. Alessio Cerci (pen.), 70. Diego Laxalt - 33. Ali Adnan

Uff, to ale bylo drama! Janov za pořádně dramatických okolností porazil Udinese 2:1 a v boji o záchranu si o tři body polepšil. Zápas se pro Grify nevyvíjel vůbec dobře, po prvním poločase prohrávali a v nastaveném čase dokonce přežili penaltu soupeře!

Ale Janov si utkání komplikoval víceméně sám. Kdyby proměnil jednu z šancí v prvním poločase a ujal by se vedení, možná by měl větší klid a kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo.

Začátek prvního poločasu patřil jasně domácím a už v 15.minutě musel karnezis zasahovat proti ráně Laxalta. Janovští zasypávali Karnezise jednou šancí za druhou a když nezasáhl řecký brankář, pomohlo Zebrám břevno, jako v případě střely Izza, nebo tyčka, jako v případě Cerciho. Bylo neuvěřitelné, co všechno dokázali domácí zazdít a právě neefektivnost v koncovce se jim stala v prvním poločase osudným. Ali Adnan Kadhim se z přímáku odhodlal ke střele a Perin mu svojí hrubkou umožnil vedoucí gól. Nebyl to zasloužený výsledek a Grifové to věděli. Ještě před koncem poločasu zkoušel štěstí Matavž, ale sudí mu penaltu nepísknul.

Janov začal aktivně i druhý poločas a velice brzy si vytvářel další gólové šance. Laxaltovu ránu vyrazil Karnezis, ale v 57.minutě už se domácí dočkali. Zapata ve vlastním vápně zahrál rukou a sudímu nezbylo nic jiného, než odpískat pokutový kop. Alessio Cerci nabídnutou šancí nepohrdl a srovnal na 1:1. A Janov dokonce dokonal obrat. Dvacet minut před koncem krásně vypálil De Maio, Karnezis znovu skvěle zasáhl a to i proti první dorážce Laxalta, nicméně na tu druhou už nestačil a Janov šel do vedení.

Na tahu bylo Udine, ale nezbývalo mu mnoho času. Přesto dostali hosté šanci na vyrovnání a to minutu před koncem, kdy Izzo fauloval Théréaua a sudí odpískal penaltu i na druhé straně. Velkou zodpovědnost na sebe vzal velezkušený Antonio Di Natale, avšak při penaltě selhal. Perin vystihl směr střely a domácím zachránil tři body.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 2:3

21.02.2016 15:00

Góly: 84. Andrea Conti, 90+1. Mauricio Pinilla - 67. Matías Fernández, 81. Cristian Tello, 87. Nikola Kalinić

Byly to ale nervy! Fiorentina v bláznivé koncovce duelu s domácí Atalantou nakonec bere tři body za těsnou výhru 3:2. O výhře rozhodl až střídající šutér Nikola Kalinić.

Orobici dnes měli za cíl využít domácího prostředí a porazit favorita z Toskánska. Poslední dobou se dříve Ambicióznímu týmu moc nedaří a Atalanta klesá tabulkou. Dnes se tým trenéra Rejy opíral o staré známé tváře jako Toloi, Sportiello, Pinilla nebo Gómez s Kurtićem.

Viola se pokusila odpočinout si po náročném utkání Evropské ligy a do boje vyslala například Vecina, Pasquala nebo Gonzala v defenzivní části. O útočení se měli starat hráči jako Bernardeschi, M. Fernández, Tello nebo Babacar. Jako první se ale musela bránit právě Fiorentina. Ohrozil ji hráč, který byl v zimním přestupovém období velmi blízko k oblečení fialového dresu.

Už ve třetí minutě si totiž míč pro sebe ukradl Papu Gómez a tvrdě vypálil. Mířil však svou skákavou střelou těsně vedle. Pak se o branku pokusila také Viola. To když hosté dostali šanci zahrávat přímý volný kop. K míči se postavil obránce Manuel Pasqual a mířil dobře. V tu chvíli se však do věci vložil brankář Marco Sportiello a dobrým zákrokem poslal míč mimo nebezpečné území.

Fiorentina si musela dávat pozor také na zadní vrátka, čehož málem zneužil obránce Dramé. Rychlostně sice nepatří k nejrychlejším mužům v calciu, ale nakonec dokázal zakončit svůj dlouhý běh. Brankář Tatarusanu si však věděl rady a zachránil svůj celek. Rozhodně jsme se nenudili a oba týmy na tom měly svůj podíl. Na chvíli se zranil Luca Cigarini, ale nakonec první půli dohrál.

Po třiceti minutách hry se Atalanta vydala do útoku a vůbec to nevypadalo špatně. Po rychlé akci tažené po kraji se do vápna dostal Alejandro Gómez, se kterým už obránci Violy pravděpodobně nepočítali a zapomněli na něj. Gómez však poslal z voleje míč těsně vedle. Krátce před koncem první půle zkoušel pozornost Sportiellovu také mladík Tello, jenže jeho chabá rána nemohla zkušeného brankáře překvapit. Do kabin odcházely oba týmy s vyrovnaným stavem.

S tím se samozřejmě favorit nechtěl smířit a v kabině bylo asi hodně dusno. Do druhé půle vešla Fiorentina mnohem aktivněji a třeba Matías Fernandez se prodíral do zakončení. Nakonec se sice chilský stredopolař dostal ke střele, ale ta brankáře Sportiella nevylekala. Celkově se střelba v této fázi zápasu stala hodně oblíbenou disciplínou. Do balonu se opřel Luca Cigarini a jeho příkladu následoval na druhé stráně Milan Badelj.

Trenér Paulo Sousa doznal, že jeho celek potřebuje akutně posílit v útoku. Celkově nám v těchto chvílích utkání moc akcí nenabízelo, takže se na hrací plochu dostali Nikola Kalinić a Borja Valero, stažení byli Bernardeschi a Babacar. Ihned poté mohli hosté jásat, protože Tello poslal do vápna balon přesně na hlavu svého kapitána Matíase Fernandeze, který překonal Sportiella a Fialky vedly!

To byl přesně stav, který jim vyhovoval. Viola kontrolovala vývoj utkání a domácí Orobici nepouštěla k míči moc často. I proto se na hřišti představil domácí útočník Serge Gakpé, který vystřídal neviditelného Marca D'Alessandra. Deset minut před koncem utkání dostal míč za obranu Orobici Cristian Tello a překonal brankáře Sportiella, takže Fialky vedly o dvě branky!

To ale nebylo všechno, protože La Dea se nevzdali. Po čtyřech minutách se totiž míč od rohového kopu dostal k obránci Contimu, který vstřelil kontaktní branku a dal domácím naději! Jakoukoli naději však domácím sebral Nikola Kalinić, kterého si všiml Borja Valero. Zkušený útočník pohodlně skóroval, ale bláznivá koncovka pokračovala. Mauricio Pinilla si v nastaveném čase na zadní tyči zpracoval balon a prostřelil brankáře Tatarusanua!

Více informací k zápasu

Inter Milán - UC Sampdoria 3:1

20.02.2016 20:45

Góly: 23. Danilo D'Ambrosio, 57. Miranda, 73. Mauro Icardi - 90. Fabio Quagliarella

Inter Milán se znovu zapojil do boje o Evropu. Na vlastním hřišti dnes porazil Sampdorii Janov. Námořníci z přístavního města skórovali až na samém závěru utkání, zatímco domácím se vydařila především druhá půle.

Inter Milán dnes potřeboval nutně vyhrát a aby toho docílil, trenér Mancini nařídil svým hráčům intenzivní soustředění. To nakonec mělo své výsledky, protože Inter na stadionu San Siro dnes večer porazil hosty z Janova poměrem 3:1. O branky se postarali D'Ambrosio, Miranda a Icardi. Za hosty snížil pouze veterán Fabio Quagliarella. Ten nastoupil na hrotu Dorie podporován Rickym Álvarezem a Joaquinem Correou.

Inter Milán vsadil na někdejšího hráče Dorie brazice Édera. Ten se postavil po bok mladého Argentince Maura Icardiho. Mezi třemi tyčemi se opět skvěl Handanović. Za hosty pak prožili zvláštní zápas obránci Ranocchia a Dodó. Jako první se uvedli domácí. Mauro Icardi si sbíhal na centr od Nagatoma, jenže hlavou minul. Do první opravdu velké šance se dostali hosté, když veterán Quagliarella napálil míč směrem na Handanovićem, jenže slovinský brankář jeho ránu vyrazil mimo.

Hosté pod vedením trenéra Vincenza Monttely, byli lepším týmem v zápase, ale vázla jim kombinace. V další dobré šance se objevili hosté, jenže obránce Miranda si nakonec vlastní branku nevstřelil. Míč poslal těsně vedle tyče. Po dvaceti minutách se poprvé měnilo skóre utkání. Od rohového praporku centroval Perišić, který našel na zadní tyči obránce Danila D'Ambrosia. Ten poslal Inter zblízka do vedení.

Sampdoria se pokoušela o rychlou odpověď a Roberto Soriano tvrdě vypálil. Mířil však těsně vedle. Jinak se ale první poločas nesl v hodně ospalém tempu. Do druhého poločasu ani jeden z trenérů sestavu nijak nevystřídali. Hosté museli vpředu zabrat a málem se jim povedlo srovnat. Přímý volný kop prodloužil na zadní tyč Silvestre a prázdnou bránu minul obránce Andrea Ranocchia. Na druhé straně mohl jít sám na brankáře Viviana Perišić, ale byl mu máván ofsajd. Opakované záběry potvrdily, že šlo o špatné rozhodnutí sudího.

Přesto se Inter dočkal další branky. Po zmatcích ve vápně se k hlavičce z blízkosti dostal zkušený stoper Miranda, který přesnou hlavičkou skóroval. Po několika změnách na hřišti se Inter dál tlačil do zakončení. Sampdoria nestíhala jeho rychlé útoky a 20 minut před koncem znovu inkasovala. Obránce Ranocchia se dnes moc nepředvedl a svému někdejšímu zaměstnavateli ke třetí brance hodně pomohl. Po krásném centru od Brozoviće, postupoval sám na Viviana Mauro Icardi. Ten i přes odpor dvou obránců zamířil přesně k tyči - 3:0 pro Inter.

Ve zbylých minutách se Námořníci snažili udělat něco s nepříznivým výsledkem. Domácí Inter jim však nic nedovolil až do konce utkání. Do dobré šance se tehdy dostal Luis Muriel, jenže narazil na pozorného brankáře Handanoviće. Zkušený gólman přesto kapituloval. Za obranu dostal míč zkušený veterán Fabio Quagliarella, který si skvěle naběhl na dlouhý míč a zkušeně poslal balón přesně k tyči brány bezmocného brankáře Handanoviće.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Chievo Verona 3:1

20.02.2016 18:00

Góly: 29. Luca Toni, 57. Giampaolo Pazzini, 90+5. Artur Ioniţă - 71. Sergio Pellissier (pen.)

Hellas žije! Domácí Hellas zvládl náročné utkání a vyhrál veronské derby. K překvapení mnohých porazil favorizovaného soka a může doufat v postup tabulkou.

Hellas Verona neměl co ztratit. Jako poslední celek Serie A bojuje o každý bod a dnes ho čekal další ostrý zápas. Město, do kterého Shakespeare zasadil Romea a Julii, rozdělilo dnešní derby. Na hrotu domácího útoku stál velikán Luca Toni spolu s Pazzinim. Do brány Hellasu se postavil mladý talent Gollini. Chievo zažívá život bez Alberta Paloschiho, který odešel do anglické Premier League. Místo něj nastoupil v útoku Inglese.

Ten se dostal v první minutě do zajímavé pozice, jenže od míče ho odstavil Vangelis Moras. V sedmé minutě zahrával Hellas zajímavý přímý volný kop. K němu se postavil Polák Wszolek. Jeho centr se dostal na hlavu Helandera, který však bránu netrefil. Chievo sice hrálo častěji s míčem u nohou, jenže zároveň velmi často jeho náhrávky postarádaly přesnost. Domácí tým se dočkal prvního přímého zakončení na bránu poté, co Wszolek našel hlavu Pazziniho. Ten však hlavičkoval jen do náruče brankáře Bizzarriho.

První branka padla ve 30. minutě. Obránce Spolli totiž ve vlastním pokutovém území podrazil pronikajícího Toniho. Hellas zahrával penaltu, k níž se postavil sám faulovaný. Toni sice na první pokus brankáře neprostřelil, ale Bizzarri vyrazil střelu zpět na jeho kopačky. Z dorážky už se Toni nemýlil - 1:0. Chievo se snažilo nějakým způsobem reagovat na nepříznivý vývoj zápasu a často k tomu volilo centrované míče.

V prvním poločase toho ale Chievo moc nepředvedlo a do kabin odcházelo smutnější. Do druhé půle muselo nastoupit s mnohem ofenzivnějšími sklony. Tři minuty po změně stran se do šance hnal Sergio Pellissier, ale zastavil ho ofsajd. Po chvíli se Hellas dočkal další standardní situace. Té se ujal Pazzini a pálil přímo, jenže bránu soupeře minul. Nevýrazného Valtera Birsu nahradil mladší Mpoku. Byl to ale Hellas, který se dočkal další branky.

Domácí se propracovali k rychlému protiútoku a Giampaolo Pazzini dostal nahrávku na hranici vápna. Na jeho ránu z voleje brankář Bizzarri nestihl adekvátně reagovat.

Chievo se okamžitě chtělo dostat zpět do zápasu a novic Mpoku vypálil z dvaceti metrů. Jenže jeho ránu zastavil talentovaný brankář Gollini. Hosté se dvacet minut před koncem zápasu dočkali skvělé šance na gól. Moras v pokutovém území zatáhl soupeře za dres a protože už jednu žlutou kartu měl, po obdržení karty červené musel do sprch. Odpovědnost za pokutový kop na sebe Sergio Pellissier a jeho přízemní pokus Gollini nezachytil - 2:1.

Deset minut před koncem se počty na hřišti vyrovnaly. Obránce Spoli totiž fauloval znovu a také on odešel ze hřiště předčasně. Hellas chtěl navýšit vedení, ale ani tři hráčí za sebou nedokázali doklepnout míč za Bizzarriho. To se jim povedlo až v páté minutě nastavení. Artur Ionita si vzal balón, uběhl s ním pár metrů a jeho rána nabrala těsně před bránou rotaci.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Juventus FC 0:0

19.02.2016 20:45

Góly: -

Juventus v generálce na Bayern Mnichov nedokázal vstřelit gól Boloně a po výsledku 0:0 přerušil patnáctizápasovou sérii výher. Na stadionu Renato Dall'Arra byla místo zábavy vidět spíše taktika a jen velmi, ale velmi málo gólových šancí.

A do té první v zápase se dostali překvapivě domácí. Ve 20.minutě se dokázal uvolnit Mattia Destro a svůj um předvedl Buffon. Z nálsedné dorážky se ještě snažil ohrozit branku Donsah, ale svůj pokus namířil hodně nepřesně. Trenér Allegri nechal odpočívat hned několik opor, včetně nejlepšího střelce Paula Dybaly, Samiho Khediry nebo Giorgia Chielliniho. Pro Boloňu to byl samozřejmě svátek a velkou motivaci měl například bývalý hráč Juve Emanuele Giaccherini.

Juventus nicméně častěji držel balón a hru viceméně kontroloval, po hříchu si však sám gólovku vypracovat nedokázal. Celkově se na Renato Dall'Arra nehrál zrovna líbivý fotbal a bohužel to nezměnila ani druhá půle.

Allegri se sice snažil svojí ofenzívu rozhýbat příchodem Cuadrada, ale kýžený efekt to nemělo. V 53.minutě sice nebezpečně zakončoval Pogba, ale ze strany italského mistra toho bylo pořád málo. V 68.minutě se dostal na hřiště i Paulo Dybala, čímž dal Allegri jasně najevo, že chce toto utkání zvládnout vítězně, ale ani to nemělo požadovaný výsledek. Závěrečné minuty už se Boloňa jenom bránila. Juventus utahoval šrouby, ale prolomit skálopevnou defenzívu domácích se mu za více než devadesát minut nepodařilo.

Remíza 0:0 je pro Starou dámu ztrátou a pokud v pondělí Neapol zvládne souboj s AC Milán, půjde do čela celé soutěže.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC26184446:1558
2.SSC Neapol26176354:2157
3.ACF Fiorentina26164647:2652
4.AS Řím26148452:2750
5.Inter Milán26146634:2348
6.AC Milán26128638:2844
7.US Sassuolo26911632:3138
8.SS Lazio26107934:3437
9.Bologna FC261041229:3134
10.Empoli FC26971032:3734
11.Turín FC26881033:3332
12.Chievo Verona26871131:3631
13.Atalanta Bergamo26781125:3029
14.Janov CFC26771227:3128
15.Udinese Calcio26761322:4027
16.Città di Palermo26751427:4726
17.UC Sampdoria26671337:4625
18.Frosinone Calcio26651526:5123
19.Carpi FC26481423:4320
20.Hellas Verona262121224:4318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (236)

Přidat komentář
monty25

Serie A se nedá sázet. Před 14 dny mě vypekl AC Milán, dneska Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš ligu? Proč ji sázíš?

Po pohárech favorité vždycky ztrácejí. A Milán je Milán:)

Reagovat
monty25

Po pohárech? Juventus má před poháry...

Reagovat
Lech

Ale i po pohárech, přemýšlej hlavou

Reagovat
monty25

Jo, ale to se Juventusu dneska netýkalo.

Reagovat
Slejdy

Před nebo po, to vyjde nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu že před, ale to je totéž skoro:) Vždy zrádné.

Reagovat
db18

Ale bylo jasné, že nebude hrát Khedira a šetřit se nejspíš budou i další hráči...

Reagovat
mickey mouse

Serie A je naopak společně se Synot Ligou na sázení snad úplně nejlepší.

Reagovat
Stiksxx

Pro sázkařskou mafii leda.

Reagovat
smazaný uživatel

Také mi to nevyšlo a to jsem na ně dal poprvé v sezóně, jsou to zrádné zápasy, pokud výjdou, je to jasné, pokud ne, tak to měl člověk čekat ať jsou poháry, nebo nejsou.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

pome na ten Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Kua sudí čo si to pískal. Keď vidíš, že nevieme dať góla, tak aspoň penaltu si mal písknuť vole Teraz nás môžu zas smetiari predbehnúť

Reagovat
snuff24

Booomba je to pořad naše

Reagovat
Furia Ceca

Už jste ani někteří z vás nevěřili, že vám to zůstane, co?!

Reagovat
snuff24

Samozřejmě,velkej oddych

Reagovat
Furia Ceca

To věřím, no, však já ten rekord taky chtěl. Udělat v Serii A 18 výher v řadě je podle mě těžší než udělat 102 bodů.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
ZB 07

Bologna

Reagovat
Furia Ceca

Ten konec rekordní série mě sere... Ona už nám sice byla spíš na obtíž, ostatně jako každá série, která se táhne strašně dlouho, ale aspoň těch 18 zápasů, o ten jeden jediný zápas, jsme tu šňůru natáhnout mohli. Doufám, že v úterý s Bayernem zahrajeme dobře, zajebaná ligová generálka je tradiční předzvěst kvalitního pohárovýho výkonu, tak snad to zafunguje i teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Khedira? Bez něj vám věřím o polovinu méně.

Reagovat
Furia Ceca

Už je zdravej, včera ale raději nehrál, aby byl 100% fit na Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se primárně zaměřit na nás a ne na soupeře, ale tady UFFFFF

Reagovat
CubONE

Takze Juve po tomto kole bude mat uz dvojbodovy naskok. No mohli sa trhnut viac.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
stas87

Kto vsetko ma Juventusu chybat a kto sa stihne dat do utorka dokopy?

Reagovat
Furia Ceca

Cáceres, Asamoah, Alex Sandro out. K zápasu s Bayernem už budou k dispozici Chiellini a Mandžukić, ovšem jestli nastoupí, se uvidí. Allegri je hazardér, nevadí mu do zápasů posílat sotva doléčený hráče, takže nějaká pravděpodobnost jejich výskytů v prvním zápase je.

Reagovat
stas87

Lepsie ako Bayern. Vzhladom na absencie v zostave nemeckeho timu,favorit minimalne v prvom zapase je Juventus.Ak si Bayern privezie do odvety prehru o gol,bude to fajn.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Nesnaz sa nas tu uhickat Bayern je Bayern a my budeme potrebovat nadpozemsky vykon kazdeho hraca aby sme uspeli.

Reagovat
Furia Ceca

Přesně! I kdybychom uhaluzili výhru 1:0, tak to bude pořád obrovský úspěch!

Reagovat
db18

Aha... Jestli v obraně Bayernu nastoupí Kimmich, tak má Mandžukić poměrně volnou cestu na bránu...

+ když proti nám někdo pressuje, tak máme taky velký problémy. Takže budete mít velkou šanci Bayern porazit i když si Pogba zas vybere horší zápas, když se teda Gigi blbě nevyspí

Reagovat
Furia Ceca

Tak ještě jednou... Nesnaž se nás uhýčkat!!!

Reagovat
db18

...tak jako, prohráváme s Darmstadtem, kterému kvůli kartám dneska chybí 5 hráčů základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodê, oni nemaji kanonýra jako je Wagner

Reagovat
db18

Mandžukić bude proti Bayernu extra motivovaný, takže když nedostane červenou za nějaké lokty atp., tak to vidímna odstavení Kimmicha...

Reagovat
DelPiero137

Chapem ze mate velku marodku ale aj tak sucasny Bayern je obrovska kvalita. Je to dobre znamenie ze ste zranitelny v obrane ale obavam sa aj ten nasej po individualnej stranke.

Ako to myslis ze mate problemy ak niekto presuje proti vam? To sa vacsinou proti Guardiolovym muzstvam ani neda hrat. Co si Bayern pod Pepkom pamatam loptu len tak nepozicaju

Reagovat
db18

Tak Barca nás takhle rozložila a s Leverkusenem máme pravidelně problémy, protože jsou jedním z mála mužstev, který proti nám nezalezou - s tím samým nasazením proti nám pak v poháru vyběhla Bochum a taky jsme si dlouho nedokázali nic vytvořit... (akorát oni to pak přehnali v obraně, když šli tři obránci do hráče s balonem a nechali volného útočícího hráče vběhnout do vápna)

...prostě pak nezvládáme rozehrát a Pep pak neví, jak to řešit... (+ Alonso v těchto situacích má tendence dělat chyby a posílat zpětné špatně provedení zpětné přihrávky... tak nás zase porazilo Porto v prvním utkání), proti Bayernu mi přijde, že to jde až moc snadno.

Reagovat
stas87

Reagovat
Zark

no ty víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

To se vlastně kryje s Arsenalem, mohli to dát na středu.

Reagovat
ED91

Tiež nechápem prečo dva najlepšie zápasy osemfinále sa hrajú v ten istý deň

Reagovat
smazaný uživatel

kde je sekta?

Reagovat
kubys

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

taková příležitost překonat rekordni serii tu bude zase za 50 let, škoda

Reagovat
10

příští tu bude v 5. kole následující sezony, teď s Interem je ideální příležitost to odstartovat

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Inter Eterno Amore

písal som, že Juve ten rekord Interu nevyrovná

Reagovat
Jajinek

Rekord zůstává ve správných rukou!

Reagovat
10

v lize bez Juve to nikdy nebude mít takovou váhu

Reagovat
Jajinek

Teoreticky se ten rekord dá vytvořit v lize s Juve aniž bys hrál s Juve

Reagovat
10

to jde samozřejmě i teď, ale na to jsem nenarážel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Včera jsem viděl Juventus. S Bayernem je bez šance. Sundejte si růžové brýle, na nejlepší v Evropě nemáte.

Reagovat
10

Reagovat
Zark

Reagovat
Milan.B

Reagovat
zoff

Fandit Barce a rozdávat rozumy to je hrdinství,jen by mě zajímalo jak dlouho jim fandis já Juve 40 let,odborníku

Reagovat
Visca el barca

od roku 1999. A příští víkend jedu na Sevillu

Reagovat
Emmett Brown

Ok,prispel si, tak sa mozes vratit do PD sekcie a ist diskutovat o Messim a Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

wow, donadoni vypekl se sarrim i allegrim

Reagovat
Pettirosso

je to borec.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Vtáky cez tepláky

A čo o jeho skutkoch čítam, tak aj charakter a dobrý človek..

Reagovat
zoff

Internisti jak jsou chytří práskači,napráskali Juve aby měli dva tituly ze kterých mají určitě radost

Reagovat
Panděvova ofina

Tohle eso z rukávu jsi měl vytasit cca o deset let dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že fandíš juve "40 let" sa veru nechováš ako ostrieľaný harcovník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Antijuve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S křížkem po funuse, ale tušil jsem, když sem přijel z hokeje, že Juve bude remizovat. Ostatně ten utok Morata Zaza je právě tak akorat do remizovyho zapasu. Ale zapas jsem neviděl, nebudu soudit, nicmeně forma Moraty je na nule a Zaza neni extra fotbalista, spíš bojovník

Reagovat
Inter Eterno Amore

GRAZIE JOSE

Reagovat
smazaný uživatel

konečně se na to dalo koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Mou na tribúne a hneď hrá Inter lepšie. Ale tá penalta z prvého polčasu by asi hru zmenila.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo skvělé vidět Josého zpátky. Fanoušci byli neskuteční, hráči měli o motivaci postaráno. Jeho příchod by pomohl nejen Interu, ale celý lize! Doufám, že se vrátí, bylo by to správné koření pro Serii a posléze celou evropu!

AMALA

Reagovat
smazaný uživatel

jinak veronské derby mělo správného vítěze!! snad se jim ten zázrak podaří, v lize by mi chyběli

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrácí jen sedm bodů, proč by zázrak.

Ať ale začnou hrát fotbal. Doteď nechápu, proč pustili Emila. V tom musí být nějaká dohoda s Pozzem o další spolupráci.

Reagovat
10

Protože se nehodil Delnerimu do jeho fotbalu a stagnoval, to je jednoduchý, v 442 má vhodnější hráče jak doprostřed, tak na levou zálohu. Zatím se Veroně ten krok rozhodně vyplácí.

Reagovat
10

jinak záchrana by podle mě zázrak byl, když prvních 22 kol nevyhráli a měli za tu dobu 11 bodů

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

Emil už nějaký ten pátek dávno nehrál dobře.

Reagovat
M11

hraji se vsema konkurentama nad sebou.. ale taky je ceka Juve Neapol AC Fiorentina.. venku zapasy s Empoli Bolognou Sassuolem.. ta zachrana uz podle me realna neni.. zacali bodovat moc pozde

Reagovat
10

změna trenéra měla přijít dřív

Reagovat
Zark

je to tak, ale Mandrolini už tam byl jakousi pololegendou, bylo to těžký. Každopádně delneri si to dává jak pán

Reagovat
Zark

s takovým kádrem

Reagovat
10

právě, kdyby tam nebyl on, tak to vyřešili rychle, takhle víceméně nemohli...měl to možná zabalit sám

jinak Gigimu ovzduší ve Veroně sedí, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré pohledy, máte pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni mě neustále překvapuje, nečekal bych, že po těch marnotratných sezónách v Juventusu, Janově, nebo Emirátech chytne druhej dech ve Veroně, kde dal už skoro 50 ligových gólu

Reagovat
db18

Ale Luhový by řekl, že je to obrovská ostuda pro ligu.

Reagovat
Tomanatura

Kurva jo, tezky zapas. Ten drzet palce palermu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že si tu najviac hanil nové posily a zatiaľ úplne na pohodu prestupy. Tello dneska 1+1. Zaráte tiež už niečo zahral ...

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec koncov aj Rossimu prospela zmena.

Reagovat
Tomanatura

Tello prvni zapas, ve kterem vypadal jak fotbalista, Zarate je o nicem. Ti dalsi si radsi ani nezahrali

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadalo mezi Sassuolo-Empoli ? Pěkný zápas?

Reagovat
pistacik11

pozri FL sekciu v komentoch

Reagovat
Pipo123

Hnus, hnus, hnus, nechápem prečo Pioli v čase keď prehrávame tam pošle Milinkoviča namiesto Andersona či ďalšieho útočníka. Mať jednu strelu za 90 minut je ubohe, ligu môžeme takto zabaliť a sústrediť sa na EL

Reagovat
lucius6

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Neviete nahodou ci nejake nemecke/rakuske TV davaju Serie A?

Reagovat
Tomanatura

nedavaji zadne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zark

dnes to bylo no totti, yes party, ale na silne soupeře v zatažené obraně stejně bude třeba, palermo je tým, který se porazí i sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo bolo tragicky podpriemerne, s Tottim by to bolo este lepsie

Reagovat
Largo

Mas vesteckou kouli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotrebujem vestecku gulu na to, aby som vedel, ze Totti rozjebe v rozohravke Pjanica kedykolvek

Reagovat
smazaný uživatel

a Džeka v zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Po dlouhý době jsem se dneska opět bavil. Přeju to moc Kevinovi, Džekovi, Salahovi. Dnes skvělej Rüdiger, čistý konto, Strootman, všechno super. Až na Franceho. Doufám, že se to brzo srovná, protože Spalletti vždycky ví, co dělá, věřím mu. Snad to udržíme a bruzo se to vyřeší.

Jediný, co mi trochu vadí, jsou pozdní střídání a malej prostor mladejm. Oproti až moc velkýmu prostoru pro Keitu. Ten spolu s Maiconem pravidelně odchází kolem 70. minuty, škoda. Ale zase jsem se bavil. krásnej zápas a Džeko se Strootmanem konečně!!!!

Daje ROMA!!!!

Reagovat
Emmett Brown

Zo zaciatku to vyzeralo na trápenie, ale po druhom gole to z hráčov opadlo. Salah výborný dnes, Dzeko až na tú netrafenu prázdnu branku z troch metrov tiež, v druhom polčase som sa bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo padák. Ať zarobí na Vazquezovi, nakoupí něco na Béčko a nazdar. Hrozné.

Na druhou stranu, my jsme měli od třicáté dobrý presink a milion odebraných míčů, hlavně Radja, Flo sbíral kilometry ve sprintu.

Paráda. Teď vyjasnit situaci a pojďme si pro trojku!

Reagovat
Filipow

Pod Spalettim to zase začíná krásně šlapat. Snad rozjedeme jízdu na druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka je zatím příliš daleko. Pokud prohraje Neapol nebo Juventus tři zápasy v řadě, můžeme se o něčem bavit, ale o tom stejně pochybuji.

Reagovat
Largo

Taky to vidím na max. třetí místo. A upřímně, i s tím bych byl spokojenej po takovým začátku

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být cílem, vyhrávat musíme tak či tak. Pokud budeme čtyři kola před koncem na dostřel, porazím ve 34. doma Neapol a Juve nebude mít náskok, můžeme se bavit, ale zůstal bych nohama na zemi, ten tým ještě není zralý na něco takového.

Ale snít můžeme vždy:)

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko opäť ukázal aký je drevený, neskutočné niečo, navyše väčšinu zápasu sa prechádzal - pokiaľ niekto bude namietať, že dal dva góly, tak sa s ním nejdem ani baviť. Salah dva góly super, ALE to čo bolo zase za spracovanie pred druhým gólom? Tragédia.

Na rozdiel od poniektorých sa odmietam rozplývať nad domácim víťazstvom nad (podla mňa) momentálne najslabším tímom ligy.

Rudiger ide herne horne, ale stále je to hráč s najhoršou prihrávkou v lige.

Manolas opäť super.

Kauza Totti - bohužiaľ, ak to prepískol Totti, tak Spaletti stonásobne. Totti je však veľká osobnosť a verím, že sa to vyrieši.

Reagovat
Lech

Dal 2 góly, 1 netrefil prazdnou branu, 1 gol z ofsajdu. Jeho pohyb se ti může nelíbit jak chce, mimochodem mému oku taky nelahodí jak je těžkopádný, ale kvalitu má obrovskou. Říct, že je po včerejšku dřevěný atd.. jsi zaujatej

Salah zoracoval špatně sice pěknou přihrávku Radji, ale chtěl bych tam vidět tebe, však to bylo ve sprintu. Včera byl výbornej.

Rüdiger párkrát v sezóně chxba jak hovado, ale hráč s nejhorší rozehrávkou v lize? Já nevím na co čumíš na ty naše zápasy, však ty si to ani neužíváš ne? To stejný vlk. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, aby sme tu mohli picovat a ty potom reagovat a pridavat smajlov . Skoro vo vsetkom mal pravdu. Pre objektivitu, Dzeko hral vcera dobre a Rudo nie je hrac s najhorsou prihravkou

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho pohyb byl o stoprocent lepší než dříve, nabíhal při každém baonu v záloze, a on se stahuje zpátky pro míče celou kariéru. Ten přestřel byl trapný, ani nechci hádat, jak mu bylo, to už byla zoufalost, ale napravil to. Pak mu začaly vycházet věci, gol Keity byl z jeho vybojovaného rohu, kdy šel sám proti obraně, první Salah z jeho teče - super příhra. Můžeš ho srovnávat s Higuainem, pak pohoří, ale je to hráč Říma a já chci vidět i to dobré, jde nahoru a budu rád, když v tom bude pokračovat.

Totti byl před i po zápase v kabině, mluvili se Spalem, myslím, že to není tak hrozné, jak média píšou. Dnes má být normálně na tréninku.

Reagovat
Largo

Přesně ták

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

A že je Palermo tragické, souhlasím, ale konečně máme dobrý los, tak proč toho nevyužít?

Někdo z favoritů s nimi třeba body ztratí. Takový je fotbal, tři body jsou tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

s tým palermo proti ktoré mu sme hrali my, by body nestratil ani priemerný tím zo seerie b

Reagovat
smazaný uživatel

Neva, jiný zápas jim může vyjít. O tom je seriál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

jop 2plus2 je drevenost ako vysita ale to ako sa ukopol bola fakt sranda

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa ta spytam - kolko dal tento super zakoncovatel a brilantny technik golov za celu sezonu?

Reagovat
Realita

AS Řím snad deklasoval, ne? Nikoliv deklasovalo!!

Reagovat
smazaný uživatel

no nie je to bohvieco ze Vioala aj Rim vyhrali..kedze nas caka smutny tyzden strata bude este vacsia na jeho konci

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa vazne vcera stalo?:))))) https://vine.co/v/ir6tbIWTzr0

Reagovat
Emmett Brown

Ano, za stavu 0:0 ale dve minuty na to uz dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

ako velka elegancia takto zakoncit :)

Reagovat
Emmett Brown

Skoro som z kože vyskočil keď som to kukal v telke

Reagovat
smazaný uživatel

Maras, nejlepšé jsou výrazy obránců a Maicon:)

Reagovat
Zark

chudák Maicon, ve 34 letech se dostane až před bránu soupeřů, luxusně to naservíruje útočníkovi před prázdnou a pak ještě musí čumět, jak to Džeko zahodí

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák se tam dostává pokaždé, co hraje

Reagovat
Zark

vím, jsem jeho fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že celý zápas v tempu už nevydrží, jinak pořád těžko hledá konkurenci!

Reagovat
Zark

právě jsem to psal ve stylu, že kdyby každý makal a odváděl takové výkony jako on v jeho věku, tak si můžete pískat. je to furt "zvíre". zeru i ty jeho odpočinky při hře, jak vydýchává svoje výpady a děkuje za každé pozastavení hry ale furt si to vodí

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo. A nebo když si dělá srandu z protihráčů, jak se včera borec kolem něho točil jak ňouma

Reagovat
smazaný uživatel

ale videl si Salahov gol? ten gol z uhlu

Reagovat
Pipo123

Pioli mi začína pripomínať Garciu, jeho vyjadrenia o peknom futbale kedy sme si zaslúžili vyhrať a o dobrých výkonoch hráčov sú už na smiech, vôbec ich nekritizuje, pritom hrali znova totálne hovno

Reagovat
smazaný uživatel

tak napr Mancini na Inter mindzoval a este horsie hraju :D

Reagovat
Pipo123

Pioli môže povedať že sme hrali super proti Interu, Fiore, Chievu, Verone či Gala, ale nemôže po stratených bodoch proti Carpi, Frosinone či Palermu povedať že sme hrali dobre, ale nedali gól. Trošku by mal pritvrdiť na hráčov, inak je sezóna v prdeli.

Reagovat
Airus

Tohle dělá Allegri (a dělal to i Conte). Asi je to trenér od trenéra

Reagovat
Emmett Brown
Reagovat
smazaný uživatel

To se stane klasikou

Reagovat
Slejdy

top

Reagovat
M11

ten pohled Top

Reagovat
pistacik11

keby tam bol kanal, asi by donho vliezol v tej chvili

Reagovat
fenixLFC

lena aby ho trafil

Reagovat
Yanek

Jsem spokojen s nasazením a připraveností defenzivy. Předvést se v druhém poločase jako Palermo bylo možná nezbytný, ale kazí to dojem. Chápu záměr trenéra s Menezem, ale střídání byla opět prokauč. Dalo se vytěžit víc, ale i míň.

Alespoň se Miha na lavce nechová jako Finocchio.

FORZA MILAN

Reagovat
One-Real

Ta prohra na Juventusu je zřejmě poznamenala daleko víc, než jsem doufal. Dneska zklamala hlavně nepodpora krajních beků, najednou Callejón s Insignem nedělali pohybem do vápna místo na výpady krajních beků, takže se útočilo v málo lidech a ve vápně nebyl nikdo. Škoda tyčky, Zapatovy ruční brzdy a Khdr zakončení. Juve moc dalších šancí nedá. Jinak na AC je fakt smutný pohled, cením si přístupu a bojovnosti, ale ta kvalita tam zoufale chybí pro klub takového jména.

Reagovat
CubONE

Kvalita chyba hlavne v zalohe a napravo (aj ked Honda hra momentalne svoj najlepsi futbal od prichodu). Zbytok je obstojny.

Reagovat
DelPiero137

Kvalita do muzstva ako AC pride, ale konecne sa ucia hrat ako muzstvo a vytazit maximum z kadra. Je to dobre znamenie pre nich.

Reagovat
Malresi

Bod by som pred zápasom bral, beriem ho aj teraz. Dnes sa nemáme začo hanbiť. O týždeň doma poraziť Turín a držať palce Juve, Empoli a Neapolu FORZA MILAN

Reagovat
olis

rozhodca evidentne na strane AC, zase stastie supera, som zvedavy do kedy tato seria bude trvat, hra bola dobra aj ked mohla byt aj lepsia, snad sa to uz dalsi zapas zlomi ale s nahradnikmi, na fiore treba setrit

Forza Napoli!

Reagovat
Yanek

Měli jste smůlu, ale rozhodčí fakt není téma večera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

tak narobil tam dost bordelu, uz tomu chybala len chybna cervena alebo zle penaltove rozhodnutie, odpiskanim o pol minuty skorej to zaklincoval

Reagovat
Malresi

zopár chybných rozhodnutí tam bolo, avšak ani jedno nebolo pre hru kľúčové

Reagovat
DelPiero137

To som nepochopil s tym nadstavenim. Cely cas ukazovala grafika 4min (nevsimol som si kolko ukazal 4 rozhodca) a ked uplynuli tak to skocilo na 5min aby to hlavny odpiskal 4:30

Reagovat
olis

a dost si zacinam mysliet ze 442 bude asi najlepsi system proti Sarriho taktike

Reagovat
smazaný uživatel

neplač, kedy bol rozhodca na strane AC ?

Reagovat
smazaný uživatel

co

Reagovat
Ragazzo d'oro

Rozhodčí? To snad ne.

Reagovat
Milan.B

boze moj

Reagovat
DelPiero137

Takychto zapaso hrava Juve kazdu sezonu niekolko. Malo ktore muzstvo to dokaze zlomit ked sa snazi ale nedari sa.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Pipo123

Od AC dobrá taktika, zaliezli a nechali hrať Neapol a do plných im to až tak moc nešlo.Na tomto ešte musia zamakať, majú skvele zvládnutý prechod do útoku, ale akonáhle sa súper zatiahne tak majú trošku problém.

Reagovat
CubONE

Bod zo San Paola dobry. 442 proti Neapolu fungovalo, Jack aj Honda sa dobre vracali a na kridlach absolutne nevznikali precislenia, Ghoulam a Hysaj posobili prispato. Taktika bola jasna a do bodky ju hraci az na par chyb splnili. Opat sa len ukazalo, ze timu zufalo chyba zaloznik, Kucka sice beha a vie obcas loptu vyviezt, Monty dozadu vacsinu casu vyborny, ale dopredu takmer nic obaja neponukaju. Nasadenie Meneza som velmi nepochopil.

Najlepsimi v zapase pre mna Abate a Koulibaly, aj ked paradoxne obaja mali podiel na goloch.

Teraz vyhrat s Torinom, konkurenti hraju spolu, treba sa dotiahnut.

FORZA MILAN!

Reagovat
CubONE

Inac atmosfera v Neapole paradna, fat radost pocuvat cely zapas.

Reagovat
GEGE

Kdyby jsme to uz tuhle sezonu tak tisickrat nevysrali mozna by mel ten bod i nejakou cenu...Ale tak porad je jeste 36 bodu ve hre a pri te forme konkurence se muze stat cokoliv.FORZA ROSSONERI!

Reagovat
Shevchenko

Upřímně, já budu rád když přeskočíme aspoň Inter, na to třetí místo to fakt nevidím. V létě pak doufat, že Silviovi nerupne v bedně a neprodá někoho z trojice Gigio, Alessio, Carlos.

Reagovat
maras93

Dneska se štěstím, ale bod je to stejný jako jiný, takže jsem rád. Důležitý je, že hráči makali, hlavně se mi líbil Alex a Zapata mě taky příjemně překvapil. Vůbec u celé obrany jsem čekal, že to bude horší, ale mně se jejich hra líbila, takže chválim.

V záloze se mi nejméně Montolivo, udělal pár chyb. Při čem jsem trnul, tak byly ty zpětné přihrávky na Donnu. Bál jsem se, že to Pipita zachytí. Útok se dneska moc neukázal, ale dalo se to celkem čekat. Být po tom pasu od Meneza na Nianga místě Bacca, tak by to třeba trefil lépe, ale to už je třeba.

Jak jsem již napsal, za bod jsem rád a příští zápas povinné 3 body, protože Toro neni zrovna v ideálním rozpoložení.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Niang už sotva běžel a neměl už sílu do toho kopnout to bylo úplně vidět, měl ho vystřídat dřív, ale jinak zápas odehrál pěkně.

Reagovat
maras93

Já mu to nezazlívám. Souhlasím, že měl být vystřídán už dřív. Původně jsem myslel, že půjde Menez místo něho.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bod dobrý, výkon v rámci možností obstojný. Střídání zjevně bez fyzičky Meneze nechápu..

Hrozný ovšem je ten brutální nedostatek kvality v (především) záloze. Opravdu hrůza, děs. Kdo by si pred pár lety pomyslel, že se nam na křídle budou promenádovat hráči typu Honda, donedávna Cerci,, ve stredu Bertolacci, Poli? Všechna čest Siniśovi, protoze ten to zatim zvládá slušně.

FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sinisa z tohto muzstva uz viac asi nedostane,kvalitu do zalohy treba ako soľ,nechapem kupu Bertolaciho,Boatenga,obrana celkom prekvapuje skoda Adriana ze sa nechytil ale mozno,Neapol bol lepsis ale nedal 2 gol.

Reagovat
Airus

Graci AC! Well done

Reagovat
smazaný uživatel

Pustil sem si po dlouhe dobe fotbal, tak si rikam, ze sem taky napisu svuj nazor (dival jsem se este na polocas s Udinese minuly tyden).

Cil v zapase byl pro AC asi jasny a to branit jak se jen da ... v kombinaci a technice byla Neapol cely zapas uplne jinde, az sem cekal kdy jim tam druhy gol konecne spadne.. nastesti se to vzdy nejak na posledni chvili zachranilo.

Nicmene teda jak AC ziskalo mic nezmohl se tam nikdo na nic jineho nez to naslepo odkopnout nekam do riti, no fakt hruza. To bylo zpusobene i skvelym pressingem Neapole, kteri hned jak ztratili mic tak zdvojovali hrace a nedali jim cas pro rozehrani... coz vzhledem k mizerne technice nasich hracu vyustilo v to nesmyslne odkopavani.

Nejhorsi mi prijde teda Montolivo, uz proti Udinese kazil docela hodne a vcera smerem dopredu fakt hruza... hlavne ze furt kope standartky, ktere teda vetsinou skoncili centrem primo na brankare nebo do mist kde nikdo neni... takovych centru tam mel za zapas nekolik. Z toho nekolikrat nahral protivnikovy hnedka na nohu, jednou z toho byl malem gol ... a taky zavinil primak z velmi nebezpecne pozice. Dozadu sem ho teda tolik nesledoval, nicmene rozehravka a naka kreativita naprosto nulova.

Nejvic se mi libili Zapata (ten byl vcera skvely) a Abate, i kdyz taky udelal par chyb.

Jo a este chcu rict, ze kdyz tam dosel 5 minut pred koncem Balotelli, po par dotycich s micem slo hned poznat, ze nikdo z celeho tymu se mu nedokaze technikou nebo pokrytim mice ani priblizit. Byl schopny udrzet mic a v klidu ho posunout na nekoho volneho ... mel i dobry presny nabihaci centrik, neco co tam nikdo z celeho tymu za zapas neudelal

No za me proste bida, obrana celkem solidni, ale zbytek hruza, ten hracsky material je fakt strasny , pochybuju, ze s timhle tu ligu majstrov AC da

Reagovat
smazaný uživatel

ta generační výměna se v AC stejně jako v United naprosto nepovedla, ačkoliv sehnali kvalitní hráče, tak s nimi už nadále moc nepracovali nebo jim se nechtělo pracovat...zkrátka od tý doby, co Berlusconi přestal platit kurvy pro celej tým a mejdany, po kterejch jim to běhalo samo ještě týden, tak se na AC nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

jo to souhlasim... ta myslenka ze chce berlusconi vybudovat tym predevsim z italskych hracu se mi velmi zamlouva ( delal sem to stejne kdyz sem este hraval FMko ), nicmene mi prijde ze tech opravdu dobrych italskych hracu je v soucasnosti jako safranu (ne ze by vetsina tech cizincu v tymu za neco stala)

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol lepsi, takze bod se stestim. Obrana pracovala celkem slusne, horsi uz je rozehravka. Nicmene znovu je jasne videt, kde zaostavame oproti silnejsim souperum, a to v zaloze. Ta se nechava naprosto prehravat, mic tam udrzi akorat Bonaventura, ktery dokaze aspon prejit pres hrace a nema problem s prihravkami na jeden dotek. Montolivo sice bojuje, ale do kombinace moc neni a musim rict, ze ho mnohdy zastini i Kucka. Bacca vcera naprosto odrizlej, Niang se vic stahuje pro mic a mel tam par dobrych veci, ale casto byl osamocenej, protoze jsme byli az moc zalezli.. Menez nema fyzicku to je evidentni, nicmene uz po par dotecich s micem je videt jeho fotbalovost, to stejne plati pro Maria (at si rika kdo chce co chce). Tym se mirne zlepsuje, hlavne vysledkove

a Gigio

FORZA MILAN

Reagovat
Kaka14

Po vcerajsku maximalna spokojnost s bodom. Miha to usil taktiku paradne az na striedania, ktore mu vobec nevysli..... Balo ma milo prekvapil.... Menez, bol na zaciatku trochu nedozrientovany, ale tou jeho jedou prihravkou na Nianga mohol rozhodnut (v starej forme by to zobral na seba a presiel cez troch :-)) ... ale aj ked dame LM, tak potrebuje minimalne 2 kvalitnych zaloznikov, lebo s Realom, Barcou ci Bayernom by to bola nakladacka .....

Reagovat
smazaný uživatel

hodně atraktivní soutěž... půlka zápasů 0x0 hned bych na to koukal

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nekoukej

Reagovat
smazaný uživatel

nikto ta nema rad, uz sa s tym nauc zit

Reagovat
10

přesně, zlatá PL, kde je gólový průměr o úchvatných 0,04 gólu na zápas vyšší

Reagovat
Pipo123

Ahoj, ako dnes vidíš Juve ?

Reagovat
10

ciao, nevím, to může dopadnout jakkoliv

Reagovat
Pipo123

Aká bude asi zostava ? práve pozerám že včera bol na vás kurz 2,8, dnes už je 3,6 sa niekto zranil či ?

Reagovat
10

http://abload.de/img/g-form02smh.jpg

já jsem na kurzy nekoukal, tohle je docela překvapení pro mě

Reagovat
Pipo123

To nevyzerá úplne zle, to 4-4-2 je síce strašné na papiere, ale na tie ich ofenzívne krídla a kombinačnú zálohu to môže platiť, hlavne toto bude zápase pre Maria v útoku, prakticky v útoku bude čeliť trpaslíkom

Reagovat
10

tou obranou bych se nenechal úplně ovlivňovat, přestože to k tomu vybízí...

Reagovat
Pipo123

Tak Alaba zahraje výborne všade, ale vo vzduchu by mohol mať problém, skôr ma zaujíma či necháte Bayern hrať ich kombinačnú hru, alebo po nich vyštartujete

Reagovat
db18

U Alaby ta výška problémem není - a u Kimmicha vlastně taky ne, protože to vynahrazuje poziční hrou, slabým místem je akorát jeho fyzička, kdy se poměrně snadno nechá odstavit tělem soupeře... (i když to ještě není tak hrozné jako Bernat, který hned padá na zem...)

Reagovat
10

ale za kurz 2.3 na DNB se to asi musí zkusit...

Reagovat
Pipo123

Já som to naložil za 1 a vyhráme dnes kurva od soboty som nevyhral ani hovno

Reagovat
10

to je dobrý vědět, no

Reagovat
db18

Reagovat
GEGE

co je to dnb?

Reagovat
Pipo123

stávka bez remízy, v prípade výhry Juve vyhrávaš, v prípade remízy sa ti vracia vklad, ak vyhrá Bayern tak si prejebal

Reagovat
GEGE

aha dík

Reagovat
10

draw no bet

Reagovat
Malresi

Ten kurz je pekný no. Ja hrám remízku, i keď výhra Juve by ma ako fanúšika calcia tiež potešila. Pokiaľ to nevyhrá Bayern, tak to bude pekný večer.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nejsou zápasy 0x0 a kvalita PL je tak o 200% vyšší

Reagovat
10

ne, jenom jich v týhle sezoně bylo v PL 26, zatímco v Serii A jen 19...ještě něco?

Reagovat
Tomanatura

ze se namahas pro trolla

Reagovat
10

odpálkovávat tyhle zažitý klišé dementů z PL nijak namáhavý není

Reagovat
db18

Ale je to boj proti větrným mlýnům

Reagovat
Pipo123

Je obrovská škoda že taliánske a anglické kluby sa nestretávajú v LM a EL, verím žeby dostali na prdel

Reagovat
pajka-juve

Letos už se střetly a ta daleko kvalitnější soutěž má krásný výsledek 0 výher, 1 remíza a 2 prohry

Reagovat
Zark

si je dáváš k snídani

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
10

to by byla asi jediná možná omluva jeho hlouposti...bohužel pro něj se ale obávám, že bude starší

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitěěěěěěěěěěěě

Reagovat
Tomanatura

Viola 6 bodu od Scudetta, jeste se o to porve

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Na Juve uz kurz 4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele