Serie A - souhrn 24. kola

09.02.2018, 22:46, aktualizováno 11.02.2018, 22:40
Komentáře a souhrny
Inter si poradil s Bolognou a posunul se na průběžnou třetí pozici. Před vlastními fanoušky uspěly také Sampdoria a Turín. AC Milán naplnil roli favorita a čtyřmi góly rozstřílel SPAL, totéž nakonec platí pro pomalu se rozjíždějící AS Řím. Juventus se veze na vítězné vlně a další tři body vybojoval ve Florencii - Stará dáma vyhrála 2:0 a dočasně se posunula do čela tabulky před Neapol, která zareagovala triumfem nad Laziem...

AS Řím - Benevento Calcio 5:2

11.02.2018 20:45

Góly: 26. Federico Fazio, 59. Edin Džeko, 62. Cengiz Ünder, 75. Cengiz Ünder, 90+2. Gregoire Defrel (pen.) - 7. Guilherme, 76. Enrico Brignola

AS se především v první půli hodně natrápilo, ale po změně stran jasně ovládlo utkání. Především díky dvěma trefám mladého Turka Cengize Ündera se Giallorossi mohou radovat z výhry nad posledním mužstvem.

Římané potřebovali nutně tři body, aby definitivně potvrdili, že krize je zažehnána. Navíc mohli po zaváhání Lazia pomýšlet na postup v tabulce. Trenér Di Francesco byl hodně limitován absencemi, které se nejvíc projevily především v záložní řadě. Nasadit ale mohl opory jako Džeko, Alisson, Manolas, Florenzi nebo Perotti. Prostor dostali i Gerson s Ünderem.

Benevento spoléhalo na hodně obměněný kádr a také na fakt, že už v minulém kole dávalo zabrat Neapoli. AS si muselo dávat na obrovskou potřebu bodů, kterou Benevento cítí. Aktivitu dnes představovali Sandro, Djuričić nebo Guilherme s D‘Alessandrem. A právě ofenzivní stránka skýtala pro Benevento velkou oporu.

AS si od začátku nedávalo dobrý pozor, působilo dost bojácně a rozrušeně. Nekoncentrovanost způsobila také první velkou šanci Beneventa, která utišila Stadio Olimpico. Guilherme totiž dostal ve vápně dostatek prostoru, párkrát si zatančil nad míčem a pak jej s pomocí teče obránce Manolase poslal přesně k tyči!

Benevento vedlo o jednu branku už v sedmé minutě a AS bylo ještě vykulenější. Stál před ním náročný úkol, neboť Čarodějky se zatáhly a bránily. Cestu skrz hledal Diego Perotti, jenže velmi často narážel na zkušeného záložníka Sandra, který dnes působil naopak velmi sebejistě. AS má poslední dobou velké potíže se střelbou branek, i když je střelecky velmi aktivní. To bylo ostatně vidět také po centru Kolarova, jenž Džeko zakončil hlavou jen do Puggioniho.

O chvíli později se po rohovém kopu dostal ke hlavičce Edin Džeko, jenže trefil pouze prvního bránícího hráče. Dorážku následně El Shaarawy napálil těsně vedle tyče! Mnohem lépe už mířil Federico Fazio, který si naběhl na skvělý centr od Kolarova a poslal jej hlavou mimo dosah brankáře Puggioniho - 1:1.

Od té doby se AS sice snažilo hodně často držet míč na kopačkách, ale na Benevento to nestačilo. Příliš statické ťukání vzadu a nefungující střed - nic z toho domácím fanouškům stačit nemohlo. Benevento ale odvážnou hrou potvrzovalo, že si domácí Vlci musí dávat pozor také ve druhé půli. Krátce po změně stran se k dlouhému míči opět natahoval Edin Džeko, ale opět minul.

Čas pracoval pro Benevento, kterému bod bohatě stačil. Nehodlal se s ním spokojit, jenže začínal ztrácet síly. A toho využilo AS, které táhlo rychlý útok pomocí Cengize Ündera. Mladý Turek přesprintoval dva protihráče a předložil lahůdkový pas před bránu. Tam si na něj naběhl Edin Džeko, který sice v poslední době hodně trpí, ale veškerou frustraci proměnil v hlavičku pod břevno - 2:1.

AS otočilo výsledek, ale do konce hry zbývalo ještě plno času, takže na pochvaly nebyl čas. Mnohem lepší pocity mohl trenér Di Francesco mít o další tři minuty později. Edin Džeko roztáhl hru doprava a Diego Perotti pronikl do vápna. Nepanikařil a poslal balon do druhé vlny, kam si naběhl mladík Ünder. Proti jeho umístěnému voleji už Puggioni nic dělat nemohl!

Stejně jako v dalším případě, kdy si pro něj AS nachystalo trochu zdlouhavou kombinaci. Po dalším krásném balonu se míč dostal k Cengizu Ünderovi, který si balon nachystal a nádherně jej poslal za záda brankáře Puggioniho!

Ani tehdy se ale Benevento nevzdalo. Fanoušci Vlků ještě slavili a hráči zřejmě taky. Rychlou kombinaci hostí nezaznamenali, balon si do vápna vzal Lombardi a dokázal jej dostat před bránu i přes dva "bránící" hráče. Před bránou byl v podstatě volný Enrico Brignola, který už jen překonal Alissona - 4:2! Celkový výsledek pak završil premiérovou trefou Grégoire Defrel, který s jistotou proměnil penaltu.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Janov CFC 0:1

11.02.2018 15:00

Góly: 90. Diego Laxalt

Diego Laxalt se opět stal hrdinou svého týmu, protože mu zachránil všechny tři body. A opět to nechal až do dramatického závěru, kdy už se zdálo, že si oba týmy body rozdělí. To ale Laxalt odmítl a ranou z jednadevadesáté minuty vyloupil Veronu.

Bitva dvou soupeřů, kteří se strachují o setrvání a nemají moc dobrou formu, byla k vidění na stadionu Bentegodi ve Veroně. Domácí Chievo se bránilo svou typickou hrou proti aktivně hrajícím Grifům z Janova, kteří s sebou přivezli také ofenzivní trojzubec Galabinov, Pandev a Laxalt. V domácím dresu dostal příležitost pozlobit soupeře zkušený veterán Emanuele Giaccherini.

Právě jeho průnik a následná střela se staly kořistí brankáře Perina, který dirigoval více než hlasitě svou obranu. Následně byl útočník Roberto Inglese v dobré pozici, jenže v pokutovém území balon nezpracoval ideálně a bylo po šanci. Mladý záložník Bastien se málem prosadil tvrdou ranou ze střední vzdálenosti, jenže mířil těsně vedle!

Deset minut před koncem se Goran Pandev dokázal dostat až do zakončení a dokonce i prostřelil brankáře Stefana Sorrentina, jenže jeho branka byla za chvíli odvolána. Na vině byl ofsajd zkušeného Makedonce. Galabinov se o chvíli později pokoušel projít za záda dvou stoperů, jenže to se mu nepovedlo. Navíc se při pokusu o útok zranil a musel být střídán. Do hry se tak ještě před koncem první půle dostal Gianluca Lapadula.

Také po změně stran byli hosté o mnoho aktivnějším týmem, třebaže přesnost jim moc neříkala. Goran Pandev z otočky centroval do šestnáctky na spoluhráče Lapadalu, který se ale přes dva obránce k balonu nedostal. Následovala dost nudná a nezajímavá pasáž plná soubojů o míč a nepřesností, která navíc trvala poměrně dlouho.

Střídající útočník Lapadula se mohl stát hrdinou. Deset minut před koncem si nabíhal na vzdálenější tyč, jenže na balon jen těsně nedosáhl! Hostům to ale nevadilo, protože v 91. minutě se k balonu na hraně vápna dostal mladý univerzál Diego Laxalt a nechytatelnou ranou k tyči poslal tři body do Janova!

Více informací k zápasu

Inter Milán - Bologna FC 2:1

11.02.2018 15:00

Góly: 2. Éder, 63. Yann Karamoh - 25. Rodrigo Palacio

Inter Milán znovu vyhrál! Na mužstvo jeho kalibru je to možná silné rčení, ale trvalo mu osm zápasů, než si připsal tři body! Tentokrát už mu to vyšlo a jeho obětí se stala Bologna. Té podráželo nohy také vyloučení, neboť musela dohrávat pouze v devíti mužích.

Milánský celek se toužil vrátit na třetí příčku. Je to dost bláznivě vyhlížející ročník, ale i přes poslední hromadné ztráty Interu nebo AS Řím se oba týmy dokázaly vrátit na třetí, respektive čtvrtou pozici! Inter k tomu využil jednak zaváhání Lazia Řím a jednak vlastní výhry. Ta se ale nerodila vůbec snadno a mít trenér Spalletti ještě nějaké vlasy, určitě si je nervozitou vyrve.

Vše přitom začalo tak dobře! Kritizovaný záložník Marcelo Brozović ještě stačil dostihnout míč před brankovou čárou a poslat jej před bránu. Tam si naběhl zkušený veterán Éder, který se v základní sestavě zabydluje při absenci kapitána Icardiho. K Éderovi nikdo z protihráčů nepřistoupil dostatečně včas a zkušený hrot dokázal ve skluzu překonat brankáře Antonia Miranteho - 1:0 pro Inter!

Rovněž asistent Marcelo Brozović se mohl zapsat mezi střelce, po Cancelově centru před bránu však skončila jeho hlavička mimo. Trochu překvapivě se do hry často dostávala dvojice hráčů, která tahounům ještě patřit nemá. Na straně Interu mladík Karamoh a v hostujících barvách pak jen o rok starší Ital Orsolini. Oba si počínali velmi hbitě a sebevědomě.

V minutě 25. bylo srovnáno a postaral se o to hráč, kterého milánští tifosi ještě nedávno milovali. Zkušený Argentinec Rodrigo Palacio se totiž hbitě dostal na pravou stranu pokutového území a tvrdou ranou ke vzdálenější tyči nedal Samiru Handanovičovi šanci zasáhnout - 1:1!

Kombinace ale jinak nebyla častým hostem v kádru obou soupeřů a příliš často se finální fáze zadrhávala. A tak to hráči zkoušeli především střelbou. Perišić střílel hodně nepřesně po zemi, následně jej napodobil hostující útočník Orsolini. Po změně stran se na hřiště dostal obránce López, který vystřídal stopera Mirandu.

Téměř ihned poté se málem Inter opět ujal vedení. Danilo D'Ambrosio se totiž dostal k centru, jenže jeho hlavičku v pokutovém území zastavilo břevno! Inter Milán teď bojoval kromě urostých obránců také s pořádnou smůlou. Kousek z ní odčaroval Rafinha, který vystřídal unaveného a vypískaného Marcela Brozoviće.

A rázem to šlo! Inter se dostal do vedení jen o tři minuty později, když mladý útočník Yann Karamoh postupoval s balonem u nohy až k vápnu. Seběhl si do středu hřiště a krásnou ranou k tyči nedal brankáři Mirantemu šanci! Připsal si tak první soutěžní trefu v dresu Nerazzurri!

Cestu za výhrou usnadnilo Interu vyloučení Ibrahimy M'Bayeho. Ten dostal v rozmezí čtyř minut dvě žluté karty a putoval do sprch. Rafinha ukázal svoji míčovou techniku a M'Baye naopak určitou neohrabanost. Bolognu tak čekalo více než dvacet minut v oslabení. Felsinei se sice snažili vyrovnat, ale ani video jim k nařízení penalty po domnělé ruce nepomohlo, i když se hosté hodně zlobili.

I to mělo za následek příval emocí, které se projevily dalším ostrým faulem. Adam Masina vyfasoval za ostrý zákrok na Lópeze rovnou červenou kartu a rovněž odešel z utkání o trochu dřív. Inter už dokráčel k těsnému vítězství a je třetí.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Hellas Verona 2:0

11.02.2018 15:00

Góly: 50. Édgar Barreto, 85. Fabio Quagliarella (pen.)

Sampdoria Janov si nakonec jednoduše poradila s Hellasem, který jede zpět do Verony zklamán a bez bodů. O to se postaral jednak domácí brankář Viviano, ale především oba střelci branek. Své jméno na střelecké listině po skončení zápasu našli Édgar Barreto a Fabio Quagliarella.

Sampdoria byla na stadionu Marassi jasným favoritem a chtěla využít faktu, že se Hellasu moc nedaří. Přesto svého soupeře nemohla podcenit a trenér Giampaolo se rozhodl nasadit poměrně ofenzivní sestavu. V ní jsme našli hráče jako Linetty, Caprari, Zapata nebo Quagliarella. Jejich snahy měli eliminovat Vuković, Fares, Aarons, Büchel, Matos či Kean.

Brankář Nícolas si na půdě soupeře rozhodně nemohl stěžovat na to, že by se nudil. Už ve čtvrté minutě jej pořádně protáhl Gianluca Caprari, který nastoupil v pozici staženého útočníka za dvěma hroty. O pár minut později se míč od Berezsyńskiho dostal ke Quagliarellovi, který se ještě rozhlédl a před prázdnou bránou zahlédl neobsazeného Linettyho. Mladý Polák však ve stoprocentní šanci selhal a nechal vyniknout Nícolase!

Jeden útok za druhým se hrnul na bránu hostí, jejichž obrana dnes opět neměla svůj den. Potrestat to mohl opět Fabio Quagliarella, který v přístavním městě zažívá druhou mízu. Po jeho ráně ale Nícolas předvedl své reflexy a zkušený hrot jen skryl hlavu do dlaní. Nícolas byl hlavní postavou první půle a po průniku Caprariho znovu vychytal Fabia Quagliarellu!

Ten v další obrovské šanci raději volil nahrávku. Nícolas totiž podklouzl při malé domů, takže balon poslal jen slabě ke Quagliarellovi. Ten nahrál postupujícímu Zapatovi, jehož ale již opět stojící Nícolas parádně vychytal a napravil svou chybu. A to se, prosím, psala teprve dvacátá minuta utkání. Pravdou je, že po ní už se tempo hry uklidnilo a do šancí se tak často hráči Dorie nedostávali.

Polský bek Berezsyński skvěle našel ve vápně Fabia Quagliarellu, tomu však míč odskočil v rozhodující chvíli od kopačky. Ke konci poločasu se ozvali také hosté, konkrétně Büchel, který dostal ve vápně míč a pálil z otočky po zemi, jenže nepříliš úspěšně.

Skóre utkání se poprvé měnilo až v 50. minutě, když zkušený záložník Édgar Barreto rozjel rychlou akci přihrávkou na Quagliarellu. Ten mu balon s díky vrátil a Barreto propálil brankáře Nícolase. Domácí mohli vedení ihned zdvojnásobit, když Quagliarella skvěle našel Duvána Zapatu. Mladý střelec Námořníků šel úplně sám na Nícolase, jenže jeho lob zamířil kvůli velké síle nad břevno.

Čas rychle ubíhal a zdálo se, že Doria už jen utkání dohraje. Bezzubý soupeř se nezmohl na nic a ještě jednou inkasoval. Mladý Polák Dawid Kownacki byl ve vápně faulován a nařízenou penaltu úspěšně proměnil veterán Quagliarella - 2:0!

Více informací k zápasu

Turín FC - Udinese Calcio 2:0

11.02.2018 15:00

Góly: 32. Nicolas N'Koulou, 66. Andrea Belotti

Turín si doma připsal hodně důležité vítězství, protože se konalo na účet souseda v tabulce. Zebry odjíždějí zpět do Udine zklamané a bez bodů, o což se postarali střelci N'Koulou s Belottim. Zatímco Bianconeri jsou desátí, Turín jim odskočil na rozdíl tří bodů.

Vítěz dnešního duelu na Olympijském stadionu v Turíně se mohl přiblížit pohárovým příčkám a poodstoupit od poraženého týmu, neboť obě mužstva byla sousedy v tabulce. Zatímco domácí hodně spoléhali na uzdraveného Andreu Belottiho a umění trenéra Mazzarriho, jeho sok na lavičce Zeber do utkání vyslal od prvních minut české duo Jankto a Barák.

V páté minutě se málem poprvé dostali domácí od vedení. Po faulu Zampana na Iaga Falquého kopal sám faulovaný svolný přímý kop a vůbec ne špatně! Trefil totiž krásnou ranou z pravé strany břevno branky hostí! S další šancí přispěchal záložník Daniele Baselli, který našel hlavu obránce Burdissa. Zkušený stoper hlavičkoval parádně, jenže za překonaného Bizzarriho zaskočil na brankové čáře útočník Lasagna!

Bylo to hodně svižné utkání, jak mají ostatně oba týmy ve zvyku. V jednadvacáté minutě se dokonce Udinese prosadilo, konkrétně se přesně trefil po menší skrumáži Antonín Barák. Jenže sudí Abisso počkal, podíval se na video a kvůli předcházejícímu faulu ve vápně Barákovu trefu neuznal. A domácí se tohoto signálu chopili.

Ve 32. minutě totiž kopali rohový kop a na míč si po parádním pasu vyskočil Nicolas N'Koulou. Zkušený stoper, kterému se v Turíně daří nad míru, poslal míč přesnou hlavičkou za brankáře Bizzarriho, který se jen ohlédl - 1:0 pro Býky.

Udinese už do konce první půle nepřidalo na aktivitě a tudíž ani žádná další šance k vidění nebyla. Na ty jsme museli čekat ještě pár minut po změně stran. Nejprve trenér Oddo sáhl k střídání a poslal do hry urostlého útočníka Stipeho Pericu. Udinese zvýšilo tlak a míč soupeři prakticky nepůjčovalo. Jenže s tím Turín počítal a dokonale toho využil.

Po hodině hry totiž domácí podnikli rychlý protiútok, který měl na svědomí Andrea Belotti. Vůdčí osobnost ofenzívy Býků přesprintovala více než polovinu hřiště, unikla soupeřovým obráncům a dostala se až před Bizzarriho. S tím si už střelec Belotti poradil a zakončil svůj rychlý sprint parádní střelou k tyči - 2:0.

Tohle byl zásah, se kterým už Udinese definitivně nepočítalo a nezmohlo se na výraznější odpověď. Navíc se Zebry musely bránit, když se do zakončení dostal Daniele Baselli. Bizzarri si s jeho dělovkou ale poradil. Hosté se sice snažili napnout zbývající síly k útoku, jenže Turín a především jeho obrana dělala svou práci dokonale. I díky tomu patří Býkům solidní devátá příčka.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Cagliari Calcio 0:0

11.02.2018 12:30

Góly: -

Sassuolo doma nevyužilo ideální šanci, jak předskočit svého soka a posunout se v tabulce výš. V neděli v poledne sice bylo lepším a aktivnějším týmem, leč bez jediné přesné trefy, které by brankář Cragno nedokázal zabránit v cestě do sítě, se vyhrává těžko.

Sassuolo se po odchodu několika klíčových osobností minulého ročníku trápí a nedokáže najít vlastní tvář. V hledání pokračuje nadále, ale ani v novém roce se mu nedaří. Stejně však můžeme hovořit také o jeho aktuálním soupeři, Cagliari. Sardinský celek rovněž strádá a sídlí až na 14. místě a zřejmě jej čeká ještě několik napínavých momentů. Jeden z nich přežil také dnes.

Velkou neznámou pro něj byl Khouma Babacar, který odešel z Fiorentiny a hodlá svou přítomností trochu oživit dvojici Politano - Berardi. Právě po jejich boku dnes začal a byl na něm vidět obrovský hlad. Hlad po gólech, dost možná ale podpořený také hodinou výkopu. Za prvních patnáct minut vyslal na brankáře Cragna hned tři zajímavé pokusy, ale mladý brankář se nenechal překvapit.

Cagliari působilo dojmem, že přijelo jen bránit, protože směrem dopředu se nevydávali ani obvykle útočící Farias, Pedro nebo Barella. Snad až pět minut před koncem první půle se hosté dostali ke slovu. Mohl za to brazilský obránce Castán, který se dostal k hlavičce po centru ze strany. Mířil ale nad břevno. Ihned po změně stran si Babacar sbíhal mezi třemi protihráči na přihrávku do vápna, jenže proti třem nemohl moc dělat.

Podpora útoku vázla na obou stranách, takže se museli útočníci, kteří měli zrovna míč, spokojit s individuálním postupem. Khouma Babacar nepálil vůbec špatně, ale Cragno musel pořádně zasahovat až po hodině hry. Tehdy jej prověřil Domenico Berardi, ve druhé půli nejaktivnější hráč na hřišti.

Dvacet minut před koncem Duncan pálil levačkou po zemi, jenže jeho rána byla tečována mimo. Domácí nadále dobývali bránu, kterou strážil brankář Alessio Cragno. Dobře ji ale chránil a Sassuolu chyběl moment překvapení. Střelou hluboko z vlastní poloviny pak v samém závěru vystrašil brankáře Consigliho Artur Ioniţă, který mířil pod břevno!

Více informací k zápasu

SSC Neapol - SS Lazio 4:1

10.02.2018 20:45

Góly: 43. José Callejón, 54. Wallace (vl.), 56. Piotr Zieliński, 73. Dries Mertens - 3. Stefan de Vrij

Neapol díky famóznímu druhému poločasu dokázala otočit utkání s Laziem Řím a po tvrdě vybojovaných třech bodech se vrací na první příčku! Ačkoli hosty poslal do vedení de Vrij, tak se díky spolupráci Mertense se Zielińskim domácí radují.

Neapol nutně potřebovala porazit římské Lazio, pokud se chtěla vrátit na trůn. Juventus Turín totiž svou úlohu již v pátek zvládl a vystavil Neapol pod tlak. Ten si trenér Sarri nijak nepřipouštěl, ale přesto poslal na Lazio to nejsilnější, co měl k dispozici. Od první minuty začali Mertens, Koulibaly, Hamšík, Hysaj nebo Insigne. Hosté z Věčného města měli také mnoho důvodů porazit Neapol a starat se o to měli hráči jako de Vrij, Leiva, Immobile, Radu nebo Alberto s Milinkovićem-Savićem.

Úvod ale Neapol hodně překvapil. Ačkoli se chopila slova, první zahřmělo Lazio. Soupeř z Věčného města totiž zahrával rohový kop a po delší kombinaci se k míči dostal uvnitř vápna Stefan de Vrij. To při jeho výskoku a pozdním zákroku Pepeho Reiny znamenalo jediné - lídr musel doma od začátku dotahovat!

A to byla samozřejmě hodně nepříjemná pozice, třebaže hráči před utkáním tvrdili, že žádný tlak necítí. Teď se zmnohonásobil. A Lazio nehodlalo ubrat. Parolova kolmice na Immobileho trefila hostujícího útočníka do paty, o chvíli později pálil nepřesně také Luis Alberto. Až snad po pětadvaceti minutách se poprvé výrazně ukázali domácí borci. Konkrétně to byl Lorenzo Insigne, jehož akce poslala balon těsně vedle tyče!

Někdejší objev z Pescary zkoušel své štěstí lobem také po pár minutách, jenže tentokrát brankář Thomas Strakosha nemusel ani zasahovat. Trenér Simone Inzaghi musel mít velkou radost z toho, jak jeho hráči pozorně a komplexně bránili. Vydrželo jim to ale jen do 43. minuty. Dlouhý nákop zkušeného záložníka Jorginha totiž překonal obranu Lazia, za níž zůstal José Callejón. Ten už si tváří v tvář Strakoshovi poradil.

Neapol srovnala krok, ale věděla, že musí přidat, pokud chce všechny body. Unaveného a nevýrazného kapitána Hamšíka vystřídal Piotr Zieliński a tohle střídání si může trenér Sarri chválit ještě hodně dlouho. Nejprve zastupující kapitán Insigne pálil těsně vedle. Neapol ale vypadala mnohem aktivněji než v první půli, za což se dočkala zasloužené odměny.

Devět minut po návratu ze šaten totiž Neapol předvedla velmi rychlou akci taženou španělským esem Josém Mariou Callejónem. Jeho ostrý centr na zadní tyč si ve snaze odvrátit jej před dotírajícími protihráči vstřelil obránce Wallace do vlastní brány!

Možná až nezaslouženě rychle přišli hosté o iluze, protože sotva rozehráli, už brankář Strakosha lovil ze sítě míč znovu. Portugalský obránce Mário Rui vypálil z nějakých dvaceti metrů a brankář Strakosha by zřejmě jeho ránu měl. Kdyby se neotřela o střídajícího Piotra Zielińskiho, na což už rodák z řeckých Athén neměl nárok reagovat - 3:1.

No a rázem to bylo Lazio, které smutně a nechápavě ukrývalo hlavu do dlaní. Stačila chvíle nepozornosti a taky smůly, aby se domácí dostali do sedla. Strakosha měl ale nadále plné ruce práce, protože jeho reflexy vyzkoušeli postupně Mertens a Insigne. Patnáct minut před koncem navíc střídající Portugalec Nani udělal chybu, kterou Neapol opět potrestala.

Když přišel při snaze o založení útoku o balon, nebylo to ještě tak hrozné. Jenže Piotr Zieliński s jeho chybou naložil rychlým protiútokem. Na ten si naběhl Dries Mertens, načež mu mladý Polák poslal balon do vápna. V něm už Mertens "jen" chladnokrevně přehodil padajícího Strakoshu a bylo po zápase. I když se Ciro Immobile ještě snažil bojovat, Biancocelesti odjíždějí bez bodů.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Atalanta Bergamo 1:1

10.02.2018 18:00

Góly: 79. Rolando Mandragora - 88. José Luis Palomino

Crotone opět jednou ukázalo, že když s ním málokdo počítá a většina si na něj ukazuje prstem, pak se umí rozzlobit. Nechybělo mu totiž mnoho, aby nad jasným favoritem z Bergama zvítězilo! Utkání prakticky rozhodla až poslední desetiminutovka, během které se nejprve trefil domácí záložník Mandragora, načež následně za hosty vyrovnal obránce Palomino.

Hlavní zbraní Crotone měl být kromě trenéra Zengy samozřejmě rovněž brankář Cordaz, dále Benali, Budimir nebo Mandragora. Hosté sice přijeli poměrně oslabeni, přeci jen se šetří na utkání evropských pohárů s Borussií. Trojzubec v podání Cornelius, Iličić a Petagna ale byl dostatečně smrtelný, aby naháněl domácí obraně dostatek strachu. Do obrany se navíc postavili zkušení borci Tolói, Palomino nebo Masiello.

Začátek ale vůbec přesvědčivý nebyl. Brankář Etrit Berisha si sice na míč v prvních minutách dvakrát sáhl, ale více problémů by mu nadělalo i zavazování tkaniček. Crotone vůbec nepůsobilo dojmem vyrovnaného soupeře, který ví, co chce. Většina akcí se odehrávala na polovině hřiště, ačkoli by se nedalo říct, že by se některý z týmů s balonem přehnaně "mazlil".

Z velké části mohlo za mírnou atraktivitu také silné deštivo, které se snášelo na povrch hrací plochy a znemožňovalo souladnou kombinaci. Už jsme sice vídávali i horší terén, ale na první pohled bylo jasné, že málokdo z nás by si asi dnes pobyt na hřišti vyloženě užíval. Na centr od Martelly si nikdo nenaběhl a stejně dopadl na opačné straně Masiello, který petagnu sice hledal, leč marně.

Bruno Martella byl v dresu domácích aktivní také po změně stran, i když také jeho trápila velká nepřesnost. Deset minut poté, co se týmy vrátily na hřiště, trenér Gasperini sáhl ke střídání. Možná z obav, aby byl Andrea Petagna fit pro klíčový střet s německým soupeřem, jej stáhl a nahradil Freulerem. Ten vnesl na hřiště více bojovnosti. Stále častěji také létaly balony do vápna před Cordaze.

Ani Barberis, obvyklá opora domácí zálohy, se ke hře moc často nedostával. Leonardo Spinazzola na opačné straně centroval z levé strany a Federico Ceccherini se musel hodně natahovat, aby jeho pokus odvrátil ještě před Corneliusem na roh! Následně Andrea Masiello netrefil v dobré pozici bránu a jen sledoval trest.

Ačkoli byli hráči La Dea po celý druhý poločas jasně lepší, v 80. minutě přeci jen inkasovali. Na vině byl mokrý terén a brankář Berisha, který poměrně jednoduchý centr neudržel v náručí. Dobíhající Rolando Mandragora tak dostal balon na zlatém podnose a mohl se radovat - 1:0.

Jenže radost mu nevydržela až do konce utkání, jak by si asi přál. Po osmi minutách se totiž dočkali také hosté, kteří zaslouženě srovnali. Ani inkasovaná branka je nijak nezbrzdila a naopak zvýšili své tempo. Výsledkem byl rohový kop, míč pro Masiella a dorážka mladého obránce Josého Luise Palomina - 1:1.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - AC Milán 0:4

10.02.2018 15:00

Góly: 2. Patrick Cutrone, 65. Patrick Cutrone, 73. Lucas Biglia, 90. Fabio Borini

AC Milán opět ukázal, že se s ním musí počítat. V sobotním klání se Spalem si připsal povinné tři body, předvedl parádní výkon a udržel čisté konto. K němu přidal čtyři branky a bavil diváky, o což se postaral především mladý útočník Patrick Cutrone.

Milánské AC pod vedením trenéra Gattusa spoléhalo na opory jako Donnarumma, Bonucci, Romagnoli, Kessié, Biglia, Bonaventura nebo Suso, přičemž volba hrotového hráče padla na Cutroneho. A pro hosty bylo dobře, že Cutrone nastoupil hned od začátku, protože se téměř ihned po startu trenérově důvěře odvděčil. Suso poslal centr na vzdálenější tyč a následnou hlavičku ještě dokázal Alex Meret vyrazit. Jenže Cutroneho pohodlnou dorážku už mít nemohl.

Ani domácí se samozřejmě nevzdávali, i když tak rychle inkasovaná branka je pochopitelně trochu rozhodila. Grassi si zpracoval dlouhý míč z pravé strany, jeho následný pokus ovšem byl hodně nepřesný. Ani spolupráce obránce Salamona s nabíhajícím Antenuccim ke gólu nevedla, poněvadž zkušený útočník na zadní tyči ve skluzu na balon nedosáhl! S následující ránou Bonaventury si Meret poradil.

Pět minut před koncem atraktivní první půle dostali domácí šanci zahrávat volný přímý kop a k jeho exekuci se postavil zkušený technik Viviani. Dřívější talent z akademie římského AS tyhle situace umí a to ukázal také nyní, jenže jeho radost zastavila tyč! Do druhé půle vlétlo lépe opět AC, což se trenér Semplici snažil zjemnit nasazením útočníka Paloschiho.

Po hodině hry se Lucas Biglia dostal k odraženému balónu, jenže jeho následný přízemní pokus byl zablokován. Převaha AC byla zřetelná a na druhou branku ji přeměnil opět Cutrone. Téměř identickou akci jako v případě první branky rozehrál Suso a Meret vyrážel. Cutrone sice zprvu trefil tyč, jenže ani poté k němu nikdo nepřistoupil a mladý hrot mohl pohodlně slavit druhou branku - 2:0.

Pokud jsme až dosud mohli mladíka Mereta chválit, pak v 73. minutě nikoli. Právě Meret hodně špatně a laxně rozehrál balon po zemi, k němu se dostal veterán Lucas Biglia a po pár krocích vypálil. Trefil přesně prostor, kam Meret nedosáhl a AC vedlo o tři góly!

V poslední fázi hry už to ani tak nebylo o tom, zda AC dotáhne utkání do vítězného konce, ale kolik gólů ještě bude brankář Meret lovit ze sítě. Do hry se postupně dostali hostující hráči jako Montolivo, Silva nebo Borini. Právě někdejší hráč Liverpoolu či Sunderlandu se stal posledním, kdo překonal brankáře Mereta.

Pasivní a již téměř nebránící nováček inkasoval poslední branku utkání právě od Boriniho, který si naběhl do vápna a dostal do něj krásnou nahrávku. Tu ani nezpracovával, nýbrž napálil ke vzdálenější tyči. O tu se míč otřel i s přispěním brankáře Mereta, který si tak připsal další smolné odpoledne.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 0:2

09.02.2018 20:45

Góly: 56. Federico Bernardeschi, 86. Gonzalo Higuaín

Juventus bojuje na dálku o titul s ambiciózní Neapolí a proto je třeba sbírat body i z venkovních hřišť. V pátek čekal družinu kouče Massimiliana Allegriho výjezd na stadion Fiorentiny, za kterou dříve hrával talentovaný mladík Federico Bernardeschi, jenž se stal před touto sezonou jednou z ofenzivních posil Bianconeri.

A hned úvod zápasu přinesl pořádný rozruch. V osmnácté minutě nařídil sudí penaltu pro Violu po ruce Chielliniho, po poradě s videorozhodčím, jenž mu oznámil, že situaci předcházel ofsajd domácího celku, nařízený pokutový kop odvolal.

Fiorentiny se i nadále držela smůla. Ve třicáté osmé minutě mohli jít domácí do vedení tentokrát po situaci ze hry, ale střela Bastia Diase jen orazítkovala tyč Buffonovy branky. Do kabiny na poločasovou přestávku se tak šlo za bezbrankového stavu, aktivnějším týmem však v prvním dějství byla jednoznačně Viola.

Na to se ovšem nehraje a tak se po návratu na druhých 45 minut radoval z branky Juventus. Konkrétně se tak stalo v padesáté šesté minutě a symbolicky se prosadil proti svému bývalému celku právě zmíněný Federico Bernardeschi. Celá akce přitom patřila jemu - nejprve na svoji osobu vybojoval faul a přímý volný kop a standardní situaci pak sám proměnil - Juventus vedl 1:0.

Definitivní podpis na výhru Bianconeri přidal v osmdesáté šesté minutě Gonzalo Higuaín. Argentinský kanonýr překonal gólmana Fiorentiny Sportiella parádní ranou k zadní tyči a završil tak zápas, v němž Juve sice nebylo po většinu průběhu duelu lepší, ale tři body získalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol24203154:1563
2.Juventus FC24202261:1562
3.Inter Milán24139240:1948
4.AS Řím24145538:1947
5.SS Lazio24144659:3346
6.UC Sampdoria24125744:3241
7.AC Milán24115834:3038
8.Atalanta Bergamo24107736:2837
9.Turín FC24812435:2936
10.Udinese Calcio241031136:3433
11.ACF Fiorentina2487933:3131
12.Janov CFC24761119:2527
13.Bologna FC24831329:3727
14.Cagliari Calcio24741322:3425
15.US Sassuolo24651314:4123
16.Chievo Verona24571221:4122
17.FC Crotone24561319:4121
18.SPAL 201324381323:4617
19.Hellas Verona24441622:4816
20.Benevento Calcio24212115:567

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (136)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Důležitá výhra!

2018 ještě Juve nedostal gól

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

To uz je silny tlak na Neapol.. klobouk dolu jestli to zvladnou

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak to Allegri dela, ale cim hrajeme nekoukatelnejsi fotbal, tim trhame rekordy v poctu branek,trhame rekordy bez inkasovaneho golu.Opravdu nechapu ty nase cisla.61 golu za 24 kol u Juve sem nevidel dlouho.Co je absolutne super, ze nejsme vazani na jednotlivce, nehraje Dybala a ty vysledky jsou snad jeste lepsi.K tomu Higuain v pravy cas se dostal do vyborne formy.Pochybuju ze Neapol muze zastavit tuhle nasi jizdu za titulem, na 99 procent ten titul udelame, tezko rict co by se muselo stat.

Reagovat
10

Mourinhův Inter hrál ještě horší fotbal, minimálně v lize, a byla z toho tripleta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych si nechal libit.

Reagovat
smazaný uživatel

všechny Mourinhovi týmy hráli hnusnej autobus

Reagovat
Rattlesnake

*hrají

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Interu to byl fakt extrem extremu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hrají

Reagovat
CHONG

Real ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ho hnali, že se na to nedalo koukat

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu hral to same. I dona s ponorkou. Ale tam mel Ozila, Di Mariu atd, kteri dokazali v pripade zisku prejit rychle do utoku a dat gol. Takze z toho betonu vysel dobre, protoze experti obdivovali jeho attacking football. Kolikrat si stezovali byvali hraci, ze Real se svou historii nezaslouzi hrat beton. Ani pro Barce. A toto hrakje vzdy.

Reagovat
pistacik11

Ja si ani nepamätám, kedy hral Juventus pekný futbal. To proste k sebe niejak nejde, vždy sme hrali účelne a vysoko takticky. A čo na tom. Hlavne, že sa vyhráva. Tento rok už tá LM musí vyjsť.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni pravda, treba finale superpoháru jak dali PSG nějakých 7:1 nebo 8:1.

Za dob del Piera a Inzaghiho, s německou zálohou se davali 4 goly v LM i silnym týmům

Reagovat
mayday

Těch 8-1 s PSG, to je snad 20 let ale. Odveta se hrála v Palermu.

Reagovat
stuff

Pod Contem zo zaciatku

Reagovat
Furia Ceca

Berna vítěznej gól, a na fotce zase Higuaín

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, dejte jim ten titul uz ted Evidentne neprohrajou uz nikdy. Tohle je fakt frustrace. Kluci z Napoli zas musi jit na hriste a drit s tim, ze hraji proti vsemu a vsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Laziu, ale pokud bych s jistotou věděl že budem hràt příští sezónu LM, nebo úplně ideálně, skončíme třetí, tak ať nás ta Neapol zítra klidně porazí.. Juve body prostě neztratí, tak ať je neztrácej ani Partenopei, kterým ten titul prostě přeju daleko víc

Reagovat
Setwo

tiež by som bol rád keby je to takto 1. Neapol, 2. Juve, 3. Lazio, 4. ktokolvek, hlavne nech niečo uhrá v LM.. ono podla mňa aj Serii A prospeje, keď vyhrá sem tam aj niekto iný ako Juve.. nemám rád hegemóniu v akejkolvek lige..

Reagovat
Furia Ceca

Já taky, ale když je to hegemonie Juve, nedá se svítit Musíme to natáhnout na co nejdýl!

Reagovat
blaugrana

Budú Dybala, Cuadrado a Matuidi ready na utorok?

Reagovat
10

Dybala možná z lavičky, Cuadrado a Matuidi určitě ne

Reagovat
blaugrana

On Dybala nehrával základ, aj keď bol fit, či to bolo kvôli nejakým problém, alebo forma?

Reagovat
10

slabší forma, do toho změna rozestavení

Reagovat
blaugrana

Dokáže zahrať aj RW, či len podhrot a hrot?

Reagovat
10

vyloženě RW u lajny nehrál, byl blíž prostředku

...a už si najdi jinou oběť pro tvůj výslech

Reagovat
blaugrana

V lete vám odíde, tak už nebudeš musieť svedčiť.

Reagovat
10

ano, odíde na dovolenku a pak se zase vrátí

Reagovat
blaugrana

4 roky este nech pohra v Juve a potom smer Camp Nou.

Reagovat
Visca el barca

Já se na LM hrozně těším. Letos je to zajímavě vylosované

Reagovat
blaugrana

bude to zas pretaktizovane...dufam, ze celzi bude hrat na troch obráncov a otvorí to, ale to je asi utopia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne se to zda byt neuveritelne, ale jistej zaklad v LM by mel stejne jen Matuidi.Ale toho budem postradat hodne, protoze vcera Marchisio moc nedokazal ze je ve svoji forme.A klidne se muze stat, ze nebudeme hrat ani to nase momentalni 433

Reagovat
10

podle mě ty včerejší střídání byly předzvěst sestavy na Tottenham, tzn. 4-2-3-1 s Barzou na beku, pod hrotem Berna nebo Douglas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si presne to stejne,ze zacneme 4231 s Barzou na beku.I kdyz to nepujde ozivit tenhle system, tak pak muzeme prepnout zpet na to 433.Pokud teda Dybala nebude fit aspon na 30 minut, potom by se dalo i okyslicit to 4231.Uvidime.

Reagovat
Furia Ceca

Na tři útočníky budeme hrát určitě, protože kdybychom hráli na čtyři, tak bychom ztratili možnost oživení útoku z lavičky (s Dybalou bez zátěže jako oživením moc nepočítám).

Reagovat
Yzemi

Včera nehrál dobře snad nikdo, ale vedle Samiho vypadal Claudio jak nelepší záložník na světě.

Reagovat
Pettirosso

Sami Khedira #FiorentinaJuve 0 tackles, 0 interceptions, 0 shots & just 16 passes completed (Buffon had 20 ffs!)

Reagovat
Fridgiee

super 90' fakt

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Airus

no to si děláš....

Reagovat
DelPiero137

potom "zahviezdi" golmi proti Udine, Sassuolu kde super dostane debakel a zasa ma vyarendovane miesto v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri je tupec. Protože jedině tupec může do tříčlenné zálohy postavit najednou Marchisia, Pjanice a Khediru. To v životě nemůže fungovat. To bylo nad slunce jasné už před zápasem. A korunu tomu dal stojáka na hrotu postávající všude možné jen ne na hrotu.

Reagovat
TheTopFootbaler

V současnosti nemá Tottenham vůči Juve žádnou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, takhle to ve fotbale přesně funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš sám..

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

To samé si můžou říkat v Tottenhamu po výhrách nad United a Arsenalem. Juve rozstrilel Sassuolo a porazil Fiorentinu, prumerne tymy SA.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak United uz neni co to byvalo a u Arsenalu tam neni se o cem bavit.

Reagovat
FUnk

Proto je United druhé a Arsenal byl o jednu příčku výše.

Reagovat
pantondavo

Bude to hodně vyrovnaný, rozhodonou drobný chyby, třeba jako ty tutovky Arsenalu v závěru zápasu, to jsou momenty, který budou Tottenham mrzet, o neproměněných šancích slepic ani nemluvě, takže to bude spíš o efektivitě, že nemaj žádnou šanci je nesmysl.

Reagovat
TheTopFootbaler

Zas jako dvakrát bůra asi nedostanou, ale nemyslím, že by měli výraznou šanci přes Juventus přejít. No jako za měsíc budeme moudřejší, že jo.

Reagovat
pantondavo

Porazili i Real, ja bych je nepodcenoval, vic, nez 55:45 ve prospech Juve bych to nevidel.

Reagovat
TheTopFootbaler

Dalo by se namítnout, že Real byl dost silně z formy, ale máš pravdu. Na to, aby je jednou porazili, určitě šanci mají, ale mně jde právě o to, jestli mají na to, přejít přes ně dál.

Reagovat
pantondavo

Uz jsem zazil i vetsi prekvapeni a jak se rika, mozny je vsechno.

Kazdopadne obrana Juve bude podle me radne proverena.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je zase pravda, v LM už se zrodila i větší překvápka.

Dost to bude záležet na tom, jak se vyspí Eriksen a Lloris, podle mě.

Reagovat
FUnk

My jsme je porazilo jako první v LM po 23 zapasech. A v lize jim to dočte doby šlo.

Reagovat
blaugrana

Tak na Getafe s dvojkou Mina-???(Digne)? Alebo Andre sa stane novou stoperskou hviezdou?

Reagovat
Adyss

prečo hrá Tonelli a Albiol na lavičke? ešte v takto doležitom zápase

Reagovat
DelPiero137

TV hnoj sa opat vytiahla. Bravo!!!

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ten Pjaca v Schalke už ani nestřídá.

Ještě, že Juve nekoupil předraženýho Schicka, mohl mít čochtany 2

Reagovat
ED91

Prvý zápas do ktorého nenastúpil od príchodu, nerobil by som z toho tragédiu

Reagovat
smazaný uživatel

není pravda

Reagovat
ED91

Máš pravdu ešte so Stuttgartom nenastúpil. Každopádne si myslím, že si zatiaľ zahral dosť, keď ešte bereš do úvahy, že je tam len na hosťovaní bez opcie.

Reagovat
Pipo123

Dobrých 45 minut, to je asi tak vsetko. Mame stastie ze Inter aj AS postrácali kopec bodov a stale sme v hre o LM. Treba sa rychlo zobudit Bo nam odskočia na viac bodov

Reagovat
smazaný uživatel

My tím naším šnečím remízovým tempem jo? Ve kterém vesmíru...

Reagovat
Pipo123

Tak je to smiesne, my zažívame uz druhu krízu v sezone a stale sme v hre o LM, EL aj Coppu. Zaver sezony bude zabava, je tam kopec vzájomných zapasov, nakoniec do LM pojde Doria a AC :D

Reagovat
Largo

nebo Udine

Reagovat
Pipo123

Zaujimave jak nam šliapala obrana v uvode sezony a boom teraz uz 33 golov, take AS ci Inter nedostali ani 20

Reagovat
olis

Lazio vyuzilo zaciatok ked sme boli trocha nervozny a Tonelli mal problemy comu sa niet co cudovat kedze dlho nehral ale to bolo tak vsetko. Uz v druhej polke prveho polcasu sme pomaly zacali dominovat a v druhom to uz bola jasna zalezitost. Marekovi dnes nejak neslo a Zielinski tomu v druhom polcase dost pomohol. taktiez Allan a Jorginho dnes vynikajuci. najviac by som ale vyzdvihol Ruia ktory dal dnes vsetkym pochybovacom jasnu odpoved...

Inak ten tim je na tom psychicky zatial velmi dobre, aspon teda v lige, v LM to bolo dost zle ale v lige je to parada. Zvladli uz dost vela zapasov ktore by predchadzajuce roky posrali. Verim ze to takto pojde az do konca sezony.

V EL teraz dufam Sarri trocha posetri, dufam ze sancu dostane Diawara, Rog, Maggio ci Ounas.

Forza Napoli!

Reagovat
Setwo

Reagovat
Setwo

snad Juve niekde strati... neznasam hegemoniu a jeden titul Neapola by Serii A prospel.. snad to Napoli zvladne, zasluzili by si to

Reagovat
didosh

Napoli

Reagovat
Pipo123

Boha ja byt Inzaghi tak im zákazem ten instagram, kokoti

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pipo123

Inzaghi sa zacina spravat arogantne, do médií sa vyhovára na rozne blbosti, Zacinam o nom pochybovať, hlavne kvoli tomu ako neustale stavia do zapasov svoje kone (Lulic, Wallace, Parolo). Celu sezonu sa tešíme na prichod Caceresa a aj tak uprednostňuje tych tragedov, Lukaku uz davno prevýšili Lulica, tak isto aj Murgia by mal nahradiť Parola. Bohuzial Inzaghi zo nikdy nespraví.

Reagovat
Largo

Taky mě to dost překvapuje, přitom minimálně Parolo a Lulić by měli sedět daleko častějc.

Reagovat
smazaný uživatel

To Lazio mě teda velmi zklamalo

Reagovat
DelPiero137

Ako vzdy ked o nieco ide...mna to uz neprekvapuje. Preto ich do LM nechcem.

Reagovat
Fridgiee
Reagovat
Furia Ceca

Sympaťák.

Ale při tom našim současným útoku by se snad nevešel ani na lavičku.

Reagovat
Airus

(sry, dole jsem to zdvojil )

Souhlas, ještě k tomu jsme ho vykopali ven a neřekli si ani o cent

Reagovat
10

pak nám dal postupovej gól v EL a Tottenham ho koupil za 15m...tohle se Marottovi moc nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, Neapol by uz mohla predat Mertensa, ved o chvilku ohrozi Marekov rekord v pocte golov

Reagovat
mato Kreator

to je strasne dolezite

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda že Mertens má už toľko rokov

Reagovat
smazaný uživatel

konecne vyhrat. nebola nejaka krasna, ale to je uplne jedno.

Karamoh hral super, ozivili tu pravu stranu, aj ked oproti Candrevovi to nebol az taky challenge. ked prisiel Rafinha hra sa zlepsila ovela, skoda ze este asi nezvladne cely zapas.

Reagovat
Pipo123

Ďakujem Inter, 740 e doma už som v to neveril ale ten nigger to dal

Reagovat
Deki

chápu, 740 éček > přeskočení v tabulce

ale za odvahu to podat - gratulace!

Reagovat
Pipo123

Ak sa nedostaneme do LM a pôjde tam Inter tak ma to až tak moc bolieť nebude, ono já tú LM ani až tak neriešim, skoro vôbec ju ani nesledujem lebo ma to nebaví, posledných 10 rokov je to súťaž o 4 kluboch a ten zvyšok je tam len na okrasu, takže aj preto ma nejak netrápi či sa tam dostaneme. Bo vyhrať ju nemáme šancu

Reagovat
Rip

Liga mistrů=peníze=investice do klubu=kvalitnější hráči=lepší výsledky=spokojení fanoušci

Reagovat
Pipo123

Já to chápem, ale LM ma proste nebaví, odkedy to je len medzi Realom a Barcou tak je to nuda, síce sa tam trošku ukáže Juve, Chelsea a Atletico ale to je asi tak všetko. Kde sú tie časy kedy sa do finále dostalo MOnaco, Porto, Valencia atd. Vtedy to bola zábava a bavilo ma to, tá LM je tak nudná že časom si tie TOP kluby vytvoria svoju vlastnú súťaž

Reagovat
Deki

vy jste v pohodě, nemáte Ausilia a vaše práce na trhu je asi tak o 250% lepší. pro nás je to kvalifikování se stěžejní. ale stejně na LM nemáme s těmi výkony. já na LM mrknu rád vždy. ale když v pohárech nemám oblíbené kluby, je to pro mě vždy smutná sezona. ten zápas v týdnu mi chybí...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
mayday

Cos vsadil na takovou výhru?

Reagovat
Rip

Opět bída,ale konečně výhra. Rafinha mě mile překvapil. Konečně dostal šanci Karamoh a zahral dobře posunuli jsme se na 3.místo což nechápu, že se furt držíme na špici

Reagovat
Inter Fan

Dúfam že brozovic za henten ironický potlesk dostane napiču od fanúšikov.

Reagovat
cink

Je to the kokotko

Reagovat
lnterista

Rafinha je vybornej ale ten nevydrzi se zdravim...ta jeho hra si rika o fauly a musi ho to hodne bolet...snad ho nekdo nesejne tuk tuk tuk

Reagovat
cresposuper

Tak technickeho hraca som u nas dlho nevidel

Reagovat
lnterista

Takoveho jsem snad ani nezazil...prehled rychlej bojovnej technickej super do kombinace atd. Snad mu to vydrzi ten by nas mohl posunout

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita mu vydrží. Zdraví je otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to musí být pro Neapol hrozně k nasrání, mít lepší bilanci ve své lize než Barca, PSG i Bayern (vlastně Neapol je z top lig druhý nejlepší tým) a přitom vést o jeden pitomý bod a ještě k tomu mít před sebou zápas o titul na půdě soupeře Docela bych už jim to scudetto přál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Však zaváháte

Reagovat
Komat

Konec Candrevy v přímém přenosu: http://www.dailymotion.com/video/x6el4ac

Reagovat
Lech

Dzeko za to prenechani penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Novy Dybala sa konecne prebral. Este zobudit Messiho a Ronalda a scudetto je nase

Reagovat
Frantszek

a kdo je Messi a Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

he he, novym Messim mal byt tusim Iturbe . Ronalda som si vymyslel. Strasne sa vzdy na tych porovnaniach bavim

Reagovat
C-M@ster

Proč nekopal pentlu Paťa Schick, však ten gól potřebuje

Reagovat
Alberto Aquilani

pretože v tom tíme nie je jediný drahý útočník, ktorý ešte gól nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ked nieco chces vediet ohladne futbalu, opytaj sa Alberta. On je tu vsevedko

Reagovat
C-M@ster

Díky kluci za zpětný reakce ♥

Reagovat
Azazelo RD

Aby se u toho nezranil.

Reagovat
Frantszek

hej, hej.....hej.....easy

Reagovat
Il Principino

Uvědomuji si, že to bylo proti nejslabšímu týmu ligy, ale i tak věřím tomu, že nás tahle výhra konečně nakopne a konečně začneme něco hrát. A pevně doufám, že si Čengiz udrží fazonu. A Schickovi se konečně přestane lepit smůla na pinďoura.

Reagovat
smazaný uživatel

Karamoh včera zahral úžasne. Narozdiel od Candrevy má rýchlosť a nebojí sa 1 v 1 alebo 1 v 3. Robil aj chyby a prekopol zopár centrov moc vysoko ale ešte len hrá 2 alebo 3 krát v základe. Eštpomohlodiť Borju Rafinhom by podľa mňa pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomoholdiť mobil. Nahradiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Borju by som nechal, skor Brozovica by som zabalil do krabice a poslal expresne hocikam mimo kontinent. ofenzivu opriet o Rafinhu a Karamoha, mozno sa aj Perisic chyti pri nich.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

To že jsme třetí, je celkem výsměch a odraz kvality soutěže...

To, že oslavujeme Karamoha, jako hrdinu, je taky dost smutné. Každý, kdo u nás umí aspoň trochu hrát přímočarý ofensivní fotbal, je nyní spasitel.

To, že je Brozovič stále v týmu, je urážka všech, kteří kdy navlékly černomodrý dres.

To, že Brozivoč musí být v týmu, protože neexistuje žádná lavička, je na vyhazov celého sportovního úseku.

Jediné, čeho se jde v druhé půlce sezóny zatím chytit, je Handanovič a Škriniar.

Fakt jsem zvědavej, kdo tu paralympiádu o LM vyhraje.

Stále však budu věřit. FORZA INTER!!

Reagovat
Deki

já se ti chci omluvit, že jsem před sezonou pochyboval o tvých teoriích a snažil se danou situaci vidět jinak, než jaká ve skutečnosti byla. tvoje předpovědi se celkem vyplnily. vlastně úplně se vyplnily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radja kurna kam bys chtel jit Na IG "O Schicka sa zaujima Psg"

Reagovat
smazaný uživatel

i nee

Reagovat
Frantszek

tam šlo o tu Čínu, ne?

To byly jediné spekulace, myslím.

S tím Patrikem to budou j "fake news"

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru - 24.kolo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele