Serie A - souhrn 23. kola

03.02.2018, 20:01, aktualizováno 05.02.2018, 22:41
Komentáře a souhrny
Lazio v pondělní dohrávce překvapivě nestačilo na Janov. Juventus rozstřílel Sassuolo, Neapol si však vzápětí splnila povinnost v Beneventu a zůstává první. AC Milán neudržel vedení na půdě Udinese, venku naopak uspěla Fiorentina. Cagliari v důležitém souboji přehrálo SPAL. AS Řím veze body z Verony. Výsledkem 1:1 skončil duel Interu s Crotone, milánští tak jiné skóre nepoznali už čtyři kola v řadě...

SS Lazio - Janov CFC 1:2

05.02.2018 20:45

Góly: 59. Marco Parolo - 55. Goran Pandev, 90+2. Diego Laxalt

Janovské CFC dokázalo vyhrát ve Věčném městě a porazilo favorizované Lazio. První branku Diega Laxalta sice ještě sudí s pomocí videa neuznali, ale tu druhou už ano. A byla to branka vítězná, neboť na jeho gól v 92. minutě už nedokázal nikdo reagovat. Lazio sice prohrálo, ale svou třetí příčku neopouští, i když soupeři se na něj dotahují.

Trenér Simone Inzaghi se musel spokojit s absencí Milinkoviće-Saviće a tušil, že odhodlaný Janov pro něj nebude vůbec jednoduchým soupeřem. Od první minuty postavil například de Vrije, Lucase, Murgiu, Lukakua, Alberta či Immobileho. Ani hosté nehodlali podcenit sílu soupeře a jejich jedenáctka byla plná optimisticky naladěných hráčů. Ať už to byli Perin, Zukanović, Bertolacci, Laxalt, Galabinov nebo Pandev.

V prvních minutách jsme se ještě žádné větší šance nedočkali, i když bylo na první pohled zřejmé, kdo bude na hřišti určovat tempo. Lazio mělo mnohem častěji míč na svých kopačkách a na jeho kombinace se velmi dobře dívalo. Chyběla mu ale finální fáze, protože obránci Janova si na nebezpečné míče dávali dobrý pozor. Parolo byl ve vápně osamocený, ale dostal obtížný centr z pravé strany, takže balon do sítě nedostal.

Na opačné straně se Janov dostával do šancí spíše díky tomu, že domácí hráčui chybovali. Od Galabinova se odrazil míč k Hiljemarkovi, který na nic nečekal a vypálil. Pálil ale nad bránu a Strakosha si mohl oddychnout. Murgiova střela z placírkou z veliké dálky po třiceti minutách pro brankáře Mattiu Perina nebyla problémem, naopak spíše příjemnou rozcvičkou.

S přibývajícím čase Lazio utahovalo smyčku kolem vápna Grifů. Luis Alberto napřáhl k ráně z téměř třiceti metrů a brankář Perin se jen ohlédl. Pár minut před koncem první půle dostal Ciro Immobile přihrávku do vápna hostí, jenže střela mu vůbec nesedla. Rovněž po změně stran bylo jasným králem na hřišti domácí mužstvo, které se neustále hrnulo kupředu.

Lucas Leiva dostal přihrávku na hranici vápna a vypálil, jenže obránce Rossettini míč tečoval a pomohl tím svému brankáři, takže balon skončil mimo! O pouhé dvě minuty Stadio Olimpico utichlo, alespoň na straně fandící Laziu. Galabinov dostal přihrávku do vápna, kde sklepl balon pro Makedonce Gorana Pandeva. Před ním podklouzl obránce de Vrij a Pandev lehce překonal Thomase Strakoshu - 1:0 pro Janov.

O to více ještě zesílil pískot na Pandeva, někdejšího hráče Lazia, který se s klubem navíc nerozešel v nejlepším. Lazio ale dokázalo téměř ihned srovnat. Cáceres vyslal do vápna přízemní centr, který na zadní tyči tečoval do sítě veterán Marco Parolo a srovnal na 1:1.

Od té doby začal hon za druhou brankou. Levý bek Lukaku přešel přes obránce a vracel míč do šestnáctky, ale střela mladíka Murgii z první byla tečována mimo bránu. Devět minut před koncem sprintoval za dlouhým míčem za obranu Lazio Cáceres a Laxalt, přičemž z jejich souboje vzešel lépe právě Laxalt. ten už pak jednoduše prostřelil Strakoshu a slavil! Ale jen chvíli, protože sudí po použití videa gól neuznal kvůli domnělému faulu Laxalta na Cácerese.

Laxaltovi to ale příliš vadit nemuselo, i když hodně velká zloba na něm vidět byla. Když se totiž psala 92. minuta utkání, Oscar Hiljemark poslal do vápna skvělý centr, na který si nejlépe naskočil právě Diego Laxalt. Tvrdou a přesnou hlavičkou nedal Strakoshovi šanci a Janov se dočkal překvapivého vítězství!

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - SSC Neapol 0:2

04.02.2018 20:45

Góly: 20. Dries Mertens, 47. Marek Hamšík

Neapol si poradila s domácím Beneventem, neinkasovala a ještě přidala dvě branky. Na úvodní trefu Driese Mertense navázal po změně stran Marek Hamšík, takže se Partenopei vrací na první místo.

Benevento doma hostilo Neapol a muselo se zcela oprávněně ptát, jakým zázrakem by si mohlo poradit s lídrem. Především útok Neapole skýtal množství nebezpečí a obrovskou variabilitu, protože se do něj postavili hráči jako Hamšík, Mertens, Callejón nebo Insigne, takže obvyklá hvězdná jména.

Neapol zase věděla, že bojující Čarodějky doma nebudou jednoduchou záležitostí. Navíc na Neapol těžce dopadal tlak ze strany Juventusu Turín, který dnes roznesl na kopytech Sassuolo a usídlil se na prvním místě tabulky. O tři body, které Neapol nutně potřebovala, se s ní hodlali prát Puggioni, Djimsiti, Letizia, Cataldi, Sandro, Djuričić, Guilherme či D'Alessandro.

První zajímavou ránu vypustil z kopačky domácí útočník Enrico Brignola, který pálil těsně nad bránu, kterou strážil brankář Pepe Reina. Zkušený Španěl si mohl oddychnout a naopak sledovat, jak se daří jeho spoluhráčům vepředu. Už v 11. minutě se hosté málem dostali do vedení, protože menší chyby v rozehrávce využil Lorenzo Insigne a dostal se tak daleko, že mohl přehodit brankáře Puggioniho. Jeho pokus však zastavilo břevno!

Chvíli to sice Neapoli trvalo, než překonala večerní počasí a možnou nepřátelskou atmosféru, ale v derby se jí začínalo dařit stále častěji. Mario Rui se pokusil o zajímavý centr do vápna, ale tam byl včas Djimitsi. Ve dvacáté minutě se už hostující fanoušci mohli začít oprávněně radovat. Dries Mertens se totiž dostal ve vápně Čarodějek k míči a výtečně provedeným lobem překonal zaskočeného brankáře Puggioniho!

Od té chvíle mohla Neapol hrát přeci jen o něco snadněji. Partenopei však nemínili dopustit překvapení a nadále určovali tempo hry. Po pár minutách se k další zajímavé akci probojoval opět Dries Mertens, jenže tentokrát zastavilo radost zkušeného Belgičana zase břevno! Brankář Puggioni mohl děkovat brankové konstrukci za to, že výsledkový rozdíl nebyl už tak brzo větší.

Deset minut před koncem první půle se domácí připomněli díky své tradiční zbrani - rychlému protiútoku. Brignolova střela sice byla zablokována, jenže balon se dostal k číhajícímu Filipu Djuričićovi. Ten se vůbec nerozpakoval a napálil boční síť! Druhý poločas sliboval ještě hodně napínavou bitvu.

Tu však Neapol hodně rázně ukončila už ve 47. minutě. Sotva se diváci opět usadili do sedadel, rozehrál obránce Venuti při snaze o založení útoku přímo katastrofálně. Míče, jenž si Venuti příliš předkopl, se nakonec zmocnil José Callejón, který našel na vzdálenější tyči volného Marka Hamšíka. Slovenský záložník potvrdil rolí lídra Neapole a druhým gólem utkán navýšil její vedení.

No a to už měli domácí samozřejmě hodně těžké. Svitla jim ale naděje, protože po pár minutách fauloval Kalidou Koulibaly ve vlastním vápně Costu. K tomu přistoupil řízný obránce příliš pozdě a sudí Di Bello pískal penaltu. Když se k ní postavil Guilherme, Di Bello si ale hodlal ještě ověřit celou situaci u videa. A to ho nakonec spolu se sáhodlouhými protesty hráčů Neapole přimělo svůj výrok vzít zpět - žádná penalta!

Neapol se znovu pokoušela o další výpady a jeden takový málem povedeně zakončil Dries Mertens. Nakonec však na dlouhou nahrávku od Allana nedosáhl. Benevento se sice sympaticky nevzdávalo naděje na body, ale kvalitou ani silami už svého soupeře nedokázalo nijak ohrozit. José Callejón ještě v samém závěru střelou těsně mimo odmítl navýšení skóre.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Chievo Verona 1:0

04.02.2018 15:00

Góly: 73. Gianluca Mancini

Jediný gól mladíka Manciniho stačil domácí Atalantě k tomu, aby si v Bergamu poradila s Chievem. Celek z Verony se sice neukazoval vyloženě ve špatném světle, ale šancí měli mnohem více domácí. A i když se museli strachovat kvůli nevyužívání mnoha z nich, jedna šance přeci jen gólem skončila a rozhodla utkání.

Trenér Gasperini trochu překvapil, když do hry od prvních minut poslal mladého obránce Gianlucu Manciniho. Ten je vychováván, aby převzal roli odcházejícího Caldary a dnes ji splnil na jedničku. Ani Chievu není cizí sázka na mládí, které v jeho barvách dnes ztělesňovali Bani, Jaroszyński a Depaoli. Právě poslední jmenovaný hráč má z nich nejvíc zkušeností a dnes je ukazoval.

Například při první vážnější šanci Chieva, kterou vytvořil spolu s veteránem Giaccherinim. Jeho zakončení však Etrit Berisha dobře viděl a v pohodě zneškodnil. Postupem času hosté přestali tak tlačit a spíše se spoléhali na bránění. Naopak to byla Atalanta, která přidávala na tempu a její kombinace dělaly zadní řadě Chieva potíže. Po pětadvaceti minutách se táhlou ranou prezentoval Josip Iličić.

O chvíli později byl u míče opět někdejší hráč Fiorentiny Iličić, kterému se v Atalantě daří. Jeho míčová technika stála na počátku svižné akce Orobici, když Iličić přihrál na Cristanteho a ten vyslal chytrou střelu po zemi. Na brankáře Sorrentina si ale nepřišel, i když ji směroval na zadní tyč a do protipohybu zkušeného veterána.

Dalším velkým tahounem současného Gasperiniho výběru je bezesporu záložník Bryan Cristante. Právě kolem jeho schopností se točí velká část ofenzivní produkce Atalanty, což bylo vidět také v minutě 43. Po rychlé kombinaci se právě Cristante dostal k míči a zpoza vápna pálil těsně vedle tyče! Do druhé poloviny utkání vešla Atalanta rovněž odhodlaná a chtěla si své vítězství pojistit.

Po uplynutí pouhých čtyř minut po přihrávce do druhé vlny pálil bez přípravy Cristante, jenže ani tentokrát nemířil nejpřesněji. Jeho bleskurychlá rána prosvištěla těsně nad břevnem! A ke gólu agilnímu mladíkovi nepomohla ani hlavička, kterou rovněž poslal pod tlakem těsně vedle. Po Petagnově centru se do voleje opřel Iličić a vypadalo to nadějně, jenže do rány se mu na poslední chvíli vložil obránce Bani.

Dvacet minut před koncem se konečně skóre utkání změnilo. Centr od rohového praporku propadl k obránci Mancinimu, který jej zblízka dotlačil do sítě. Sudí Calvarese sice jeho trefu nejprve neuznal, ale po přihlédnutí k záběrům z videa své rozhodnutí změnil. Atalanta se tak dostala do vedení a Chievo muselo do útoku.

Tam mu to ale nešlo naopak se muselo bránit po střele de Roona, která skončila na břevnu! A když v samém závěru hlavičkoval Rigoni těsně mimo, šťastnější odcházeli z utkání domácí hráči.

Více informací k zápasu

Bologna FC - ACF Fiorentina 1:2

04.02.2018 15:00

Góly: 44. Erick Pulgar - 41. Jordan Veretout, 71. Federico Chiesa

Fiorentině se konečně povedlo vyhrát a hráči mohou cítit obrovskou úlevu. Tři body si tým trenéra Pioliho odvezl z Bologny, kterou porazil díky trefám Veretouta s Chiesou. Domácím ani branka Pulgara k bodům nestačila.

Bologna plánovala ohrozit Fiorentinu a využít toho, že se toskánskému soupeři moc nedaří. Do hry se od prvních minut postavili hráči jako Mirante, De Maio, Masina, Donsah, Pulgar nebo Džemaili, zatímco vyloženě útočné snahy měli na starosti Destro s Palaciem. Velké problémy domácí obraně měli způsobovat hlavně Dias, Simeone a Chiesa, které ještě podporovali Benassi s Veretoutem.

V prvních minutách to opravdu nebylo moc pohledné utkání a oba týmy se dopouštěly množství chyb. V 15. minutě se Blerim Džemaili po Destrově přiťuknutí ocitl tváří v tvář brankáři, jenže jeho střela byla na poslední chvíli zablokována a tečována na rohový kop. Horko bylo také před brankářem Mirantem, protože do rychlého protiútoku se pustila dvojice Chiesa a Dias, čehož využil druhý jmenovaný střelou doprostřed brány.

O chvíli později se tlak Fiorentiny málem projevil gólově. Po akci Diase zakončoval připravený Marco Benassi a střelu mladého záložníka brankář Mirante vyrážel mimo tři tyče bravurně a jen s velkým štěstím. Benassi se často pohyboval kolem vápna soupeře a svůj další pokus z dálky poslal nad bránu, čímž zklamal trenéra Pioliho.

Pět minut před koncem záživné první půle se Fiorentina opět pustila do jednoduché kombinace, kterou zakončoval uvnitř vápna střílející Gil Dias. Brankář Mirante měl ale zakrytý výhled a proto byl jeho zákrok tak náročný. Pět minut před koncem Fiorentina kopala rohový kop a u míče stál připravený Jordan Veretout. Všiml si, že brankář Mirente není zcela ideálně postaven a poslal balon do sítě přímo od rohového praporku - 1:0.

To byl parádní moment, ale první půle ani zdaleka nekončila. Dělovku Destra odrazila tyč Sportiellovy brány, ale přeci jen se domácí dočkali srovnání. Ve slabé chvíli obrana Violy nezpracovala soupeře ideálně a Erick Pulgar poslal balon stejně jako před chvílí Veretout od rohu do brány! Tentokrát pálil na bližší tyč, neboť Sportillelo byl hodně venku z brány - 1:1.

Nástup do poločasu druhého vyšel lépe Fiorentině. Toskánský celek byl mnohem aktivnější a nebýt Miranteho parádního vyběhnutí, Dias by dost možná zakončoval do prázdné brány. Jinak ale druhá půle jednoznačně zaostávala za tou první. Benassi střílel z dálky po zemi hodně špatně, ale dvacet minut před koncem se stejně radoval.

Mladík Federico Chiesa dostal míč na hraně vápna, proběhl s ním přes dva bránící soupeře a poslal mimo dosah Miranteho - 2:1. A protože střídající Riccardo Orsolini mířil ve velké šanci mimo, Fiorentina se mohla radovat ze tří bodů.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SPAL 2013 2:0

04.02.2018 15:00

Góly: 33. Luca Cigarini, 78. Marco Sau

Cagliari slaví důležitou výhru nad soupeřem, se kterým jej pojí strach o sestup. Domácí celek na Sardinii neměl problémy porazit Spal, neinkasoval ani jednou a ještě svému rivalovi nadělil dvě branky. Rovným dílem si zásahy domácích rozdělili Luca Cigarini a Marco Sau.

Cagliari se může radovat z postupu na 13. příčku, zatímco Spal se dál potápí. Prakticky od prvních okamžiků utkání proti domácímu Cagliari tahal nováček první ligy za kratší konec a ztráta všech bodů je naprosto zasloužená. Hostům dělali velké problémy především Pavoletti s Faríasem, kteří velmi ochotně napadali rozehrávku Spalu. Střelou z větší vzdálenosti se pak pochlubil mladý talent Nicoló Barella, jenže neměl správně seřízená mířidla.

Ve 28. minutě se diváci dočkali první opravdu solidně vyhlížející šance, když po centru z levé strany hlavičkoval Paolo Faragò. Nebyl sice ve vzduchu, ale přesto posílal balon padající pod břevno a brankář Meret měl plné ruce práce, aby jeho zakončení vyrazil alespoň na rohový kop! O chvíli později už se skóre utkání konečně měnilo a samozřejmě ve prospěch lépe hrajícího Cagliari.

Zkušený záložník Luca Cigarini sice stál dost daleko od brány, ale nikdo se k němu nehrnul, takže měl plno času. Jeho tvrdá rána ze třiceti metrů se stáčela k tyči, od níž se dostala za brankovou čáru - 1:0 pro Cagliari a Spal mě co dohánět.

Spal se sice chvílemi snažil a dokázal kombinovat po delší dobu, ale šance si nevytvářel žádné. Ani veterán Mirko Antenucci v útoku při snaze nabíhat si za obranu neznamenal pro sardinské mužstvo větší potíže. Po hodině hry dostal balon za brankovou čáru João Pedro, ale sudí mu radost sebral. Kvůli ofsajdovému postavení branka platit nemohla.

Hosté sice přidali na aktivitě a častěji kombinovali blíž k vápnu brankáře Alessia Cragna, ale k ničemu jim to nebylo. Naopak ještě jednou inkasovali, protože deset minut před koncem se po volném přímém kopu dostal ve vápně k hlavičce Ceppitelli. Obránce Leandro Castán krásnou patičkou našel spoluhráče Marca Saua, který hned vystřelil a se štěstím prostřelil brankáře Mereta.

Více informací k zápasu

Juventus FC - US Sassuolo 7:0

04.02.2018 15:00

Góly: 9. Alex Sandro, 24. Sami Khedira, 27. Sami Khedira, 38. Miralem Pjanić, 63. Gonzalo Higuaín, 74. Gonzalo Higuaín, 83. Gonzalo Higuaín

Juventus Turín naprostým debaklem zesměšnil Sassuolo a jeho jakékoli snahy o body. Z Turína se Neroverdi vrací jako zpráskaní psi, protože od domácí Staré dámy dostali hned sedm gólů! Hattrickem se o to zasloužil také Gonzalo Higuaín, k němuž se dvěma góly přidal Sami Khedira. Po jedné brance si připsali Pjanić a Sandro.

První Neapol se opět musí trochu obávat, neboť dohatuje. Turínský velikán se totiž dnes postaral o další tři body, takže se ocitá na prvním místě. A kromě bodů především bavil své fanoušky, kteří si museli utkání opravdu maximálně užít. Nejprve možná panovaly pochyby o nasazení některých hráčů, ale konečným výsledkem si trenér Allegri vše v klidu obhájí. To hosté budou mít naopak co vysvětlovat, neboť takový debakl se těžko stravuje.

Sassuolo se dostalo prakticky od začátku pod obrovský tlak, o který se zasloužili především Mandžukić, Pjanić, Bernardeschi a Higuaín. V osmé minutě se pokusil vypálit Blaise Matuidi a nutno říct, že brankáře Consigliho pořádně protáhl. Netrvalo dlouho a Consigli opravdu kapituloval. Po centru do šestnáctky se nejlépe zorientoval mladý Brazilec Alex Sandro a prostřelit brankáře Consigliho už pro něj nebylo problémem.

Po dvaceti minutách kolotoč způsobený Starou dámou pokračoval. Gonzalo Higuaín ukázal, že není jen kladivo do vápna, ale že umí také elegantně tančit s míčem u nohy. Protančil přes dva obránce až do zakončení a jen díky skvělému Consiglimu zůstalo skóre utkání stejné. To však platilo jen minutu. Další rohový kop totiž prodloužil obránce Sandro na zadní tyč, kde nikdo nehlídal Samiho Khediru - 2:0.

V té chvíli musel trenér Allegri udělat vynucenou změnu, která fanoušky moc nepotěšila. Zranil se totiž Blaise Matuidi, takže na plac šel Cladio Marchisio. Souhře Juventusu to nijak neuškodilo, protože po další chybě Sassuola se na bránu Consigliho dostával osamocený Sami Khedira. Obránci Sassuola, především pak nešťastník Lemos, jej nestíhali, takže německý záložník zvýšil na 3:0!

Deset minut před koncem prvé půle Higuaín sklepl balón před pokutové území, kde tušil někoho ze spoluhráčů. Tím šťastlivcem se stal Miralem Pjanić, který na nic nečekal volejem umístil balon přímo k tyči - 4:0 pro Starou dámu a debakl dostával přesnější kontury.

První poločas ubíhal poměrně rychle, ale pro Sassuolo až příliš pomalu. Směrem dopředu hostující Neroverdi vlastně nic nevymysleli a jejich obrana hořela víc než obvykle. Higuaín se snažil na hraně vápna zpracovat balón a ještě najít spoluhráče Maria Mandžukiće, ale jeho snaha se nepotkala s úspěchem. V druhé půli a po skóre 4:0 pro Juventus už bylo pro Sassuolo hodně náročné myslet pozitivně.

A v prvních minutách po změně stran tomu tak opravdu bylo. Domácí Juventus se v klidu zaobíral kombinací a nenechal se vyrušovat. Zklamání Sassuola a jeho fanoušků ještě zvýšil Gonzalo Higuaín, který se stal hlavní postavou druhé půle. Nejprve se otočil ve vápně a poslal míč k tyči. Dvacet minut před koncem pokračovala demolice Sassuola opět díky Gonzalovi Higuaínovi.

Zkušený argentinský hráč zůstal úplně sám za obranou soupeře, dostal kvalitní nahrávku a dokázal ještě obejít brankáře. Stejný kousek se mu povedl sedm minut před koncem, když dostal nahrávku od Bernardeschiho a přehodil hodně frustrovaného Consigliho - 7:0 pro Juventus a Sassuolo odjíždí hodně vyřízené!

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AC Milán 1:1

04.02.2018 15:00

Góly: 76. Gianluigi Donnarumma (vl.) - 9. Suso

AC Milán si odváží bod z Udine, kde jej o hodně sil i dva body připravily domácí Zebry. Tým trenéra Rina Gattusa šel brzy do vedení poté, co se trefil španělský šikula Suso. Jenže od 68. minuty dohrával v deseti lidech a vedení neudržel. S obráncem Calabriou odešla také Donnarummova neporazitelnost a mladý brankář se stal nechtěným autorem vlastního gólu.

Udinese vůbec nehraje špatně a pod trenérem Oddem se dokonce dostává až k příčkám zajišťující start v Evropské lize. O tu bojuje i AC Milán, který se dnes musel poprat s hráči jako Bizzarri, Danilo, Barák, Behrami, Jankto, De Paul či Lasagna. Rossoneri kontrovali Susem, Silvou, Bigliou, Bonuccim, Romagnolim nebo Kessiém. A od prvních minut se bylo na co dívat.

AC si budovalo územní převahu, zatímco domácí se spoléhali na rychlé kontry. Větší šanci si ani jeden z týmů nedokázal vypracovat, a to až do deváté minuty, v níž se konečně měnilo skóre. O velkou parádu se postaral Suso, který se zbavil protihráče a levačkou z osy hřiště ze střední vzdálenosti vyslal na bránu Udinese nechytatelnou ránu. Míč po ní zapadl přesně k tyči a spoluhráči mohli Susovi obdivně gratulovat.

Ani Zebry se ale nenechaly zahanbit a ačkoli bylo AC velmi jisté v kombinaci, přeci jen dávalo hráčům Udinese naději na srovnání. Například po rychlé akci Lasagny, který si míč ve vápně zpracoval a poslal jej do druhé vlny na De Paula. Jeho tvrdá rána však mířila nad bránu!

Do zajímavé šance se dostal také hostující útočník André Silva, který se zatím prosazuje spíše na poli Evropské ligy. Calabria odcentroval pravačkou zleva a právě Portugalec Silva hlavičkoval. Byl ale svou šancí evidentně dost zaskočený, takže jeho zakončení Bizzarrimu problémy neudělalo. Do konce první půle jsme byli svědky mnoha osobních soubojů, většinou ale jen víc důraznějších.

AC se však s blížícím se konce první půle dostávalo pod poměrně velký tlak, způsobený velmi častým napadáním hráči Udinese. Jen pět minut po změně stran se málem AC dočkalo další branky. Opět byl v zárodku akce Suso, který si na straně udělal prostor a našel krásným pasem Giacoma Bonaventuru. Ten sice naskakoval na zadní tyči, ale na balon jen těsně nedosáhl!

Na Susa si dávali obránci Udinese hodně velký pozor. Kessié přihrával ze středu křížem na pravou stranu právě Susovi, který obešel Jankta. S dalšími dvěma protihráči si ale už poradit nedokázal. Mezi střelce, třebaže neúspěšné, se krásnou a tvrdou ranou zapsal také Behrami, který však mířil jen do obránce. Zlomová situace nastala v 68. minutě.

Davide Calabria zcela zbytečně a tvrdě atakoval Jakuba Jankta, který by postupoval do útoku. Sudí s ním neměl slitování a ukázal mu druhou žlutou kartu, takže AC dohrávalo více než 20 minut v početním oslabení! A o pouhé čtyři minuty toho domácí využili. Nejprve Donnarumma vychytal Maxiho Lópeze, ale po dalším centru Lasagny už kapituloval. Po Bonuccim se dotkal balonu právě mladý brankář a vlastní branka byla připsána jemu.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AS Řím 0:1

04.02.2018 12:30

Góly: 1. Cengiz Ünder

AS Řím veze z Verony tři body, které pro něj mají cenu zlata. Nejenže Vlci dokázali konečně vyhrát, ale především dokázali získat body i přesto, že hráli více než 35 minut v početním oslabení. Rozhodla tak jediná branka Cengize Ündera.

Hellas doma uvítal AS Řím a chtěl využít jeho dlouhodobě špatné formy. Trenér Pecchia se mohl pyšnit hráči jako Nícolas, Fares, Vuković, Aarons, Büchel, Rômulo, Matos nebo Petković. A navíc se mu v posledním utkání hodně dařilo, takže AS kromě nepříjemného poledního času čekala pořádná porce práce. Vlkům se navíc nedaří a šest duelů v řadě nevyhráli, což dnes konečně chtěli napravit.

Na hřiště se v lehce pozměněném rozestavení dostaly opory jako Alisson, Kolarov, Fazio, Nainggolan nebo Džeko, místo bylo i pro Ündera s Pellegrinim nebo El Shaarawyho. Utkání nemohlo pro Vlky začít lépe. Balon si před vápnem vzal mladý Turek Cengiz Ünder a nenechal se o něj obrat. Když byl na ose hřiště, tvrdou dělovkou poslal balon přesně k tyči - 1:0.

Vlci byli nadále aktivnějším týmem. Zkušený hrot Edin Džeko natáhl ze zhruba třiceti metrů ke střele, která se mu ale vůbec nepovedla. Mnohem lépe a nebezpečněji pálil v šesté minutě z otočky, ale brankář Nícolas byl připraven. Římané nutně potřebovali dobrý výsledek a jejich snaha byla zcela evidentní. Hellas v prvních chvílích vůbec nestíhal, ale postupně se začal zapojovat do utkání.

Ryder Matos zkusil své štěstí z poměrně velké vzdálenosti a brankář Alisson musel ukázat, že místo jedničky má právem. Po dvaceti minutách mohlo AS zvýšit své vedení, když se po rohovém kopu snesl balon k nohám Edina Džeka. Ten nad ničím nespekuloval a tvrdou dělovkou poslal balon jen těsně vedle tyče! Vlci svého soupeře předčili téměř ve všem.

Deset minut před koncem první půle dostal Edin Džeko další parádní míč do vápna, zpracoval si balon a pálil. Jeho snahu o přehození ale brankář Nícolas výtečným zákrokem vytáhl mimo! S dalším ohrožením brány Hellasu přispěchal Stephan El Shaarawy, jenže s ním si zase poradila obrana veronského celku.

Druhá půle ale pro AS nezačala dobře. Vlastně by se hodilo spíš slovo katastrofálně, neboť pár minut poté, co se sudí Fabbri s týmy vrátil na hřiště, se Lorenzo Pellegrini dopustil hodně nevybíravého zákroku na Valotiho. Po faulu zezadu nemohlo následovat nic jiného než červená karta, takže Řím dohrával více než 30 minut v početním oslabení. Zatímco AS se zatáhlo, Hellasu to zvedlo sebevědomí.

Jeho průniky se stávaly častější a jeho pobyt před Alissonovou bránou rovněž. Do hry se stále častěji dostával Fares, který větral unavenou obranu AS a jeho rána dvacet minut před koncem těsně minula tyč! Na opačné straně vyrobil obrovskou chybu brankář Nícolas, který při odkopu poslal balon jen k nohám Džeka. Zkušený útočník sice postupoval sám na brankáře, jenže namířil pouze do jeho rukavic!

Tlak domácího Hellasu byl spíše jen optický, ale do žádné větší šance se domácí ani přes mnohá střídání nedostali. Zato host mohli navýšit svůj náskok, když se pohyblivý Grégoire Defrel dostal u strany hřiště k míči, vypíchl jej protihráči a sprintoval před bránu. Tam si všiml nabíhajícího Strootmana, jenže defenzivní univerzál AS napálil jen brankáře Nícolase! I přes mnoho spálených šancí ale AS dokázalo vyhrát.

Více informací k zápasu

Inter Milán - FC Crotone 1:1

03.02.2018 20:45

Góly: 23. Éder - 60. Andrea Barberis

Crotone slaví velký úspěch, protože na San Siru se díky srovnání Barberise postaralo o remízový výsledek. Domácí celek nejenže nepředvedl herně nic přesvědčivého, ale své fanoušky zklamal především výsledkem. Vzhledem k tomu, jak s Crotone dokázali zamést jiné velké firmy, se při remíze 1:1 jedná o hodně velkou krizi.

Trenér Spalletti přišel do Interu, aby slavnému celku ukázal cestu z nepříjemného tunelu. I když se na začátku sezony zdálo, že se mu to konečně povede a bude hrát na předních příčkách, poslední týdny jsou pro Nerazzurri jednoznačně zklamáním. Tentokrát měl Inter ideálního soupeře, který bojuje o záchranu a nedaří se. Inter ale dokázal, že má své vlastní démony, s nimiž bojuje.

Celá kostra stávajícího kádru je až na brankáře Handanoviče často předmětem smutných a ironických úsměvů fanoušků. Jeden z terčů kritiky, zkušený křídelník/běžec Antonio Candreva předváděl také proti Crotone další obvyklou sestavu. Běh s míčem a centr do země nikoho. Jeho centry sice občas někoho z domácích našly, ale ani to nepomáhalo. Záložník Matías Vecio pálil zpoza vápna mimo.

Je pravda, že se Inter musel obejít bez svého kapitána a střelce Maura Icardiho, ale jeho přítomnost by teď - soudě podle zpráv z médií - stejně asi moc nepomáhala. Vepředu se měl o ofenzivní práci starat také Marcelo Brozović, po většinu své kariéry jednou nohou pryč z Interu. Ačkoli toho dle statistik naběhal ze všech svých spoluhráčů nejvíc, jeho přítomnost vidět nebyla.

Projevil se naopak nenápadný kanonýr Éder. Ve 23. minutě si totiž zkušený útočník našel místo ve vápně a po centru Brozoviće z rohového kopu hlavičkoval přesně k levé tyči. Brankář Alex Cordaz se natahoval marně a Inter vedl.

V hodně loudavém a nepříliš atraktivním tempu hry se nedařilo ani jednomu celku o nějakou smysluplnější kombinaci a když už ano, tak neměla dlouhého trvání. Rovněž kritizovaný obránce Dalbert se ke koni první půle pokusil o ránu, ale ta se mu vyvedla stejně jako jeho dosavadní angažmá v Miláně.

Crotone muselo hodně přidat, pokud chtělo body, ale to se dá říct také o Interu. Deset minut po změně stran Federico Ricci poslal prudký centr před malé vápno, kde letící míč lehce tečoval vysoký útočník Trotta. Brankář Samir Handanovič ale nemusel cítit nebezpečí, se šancí si lehce poradil. Dvakrát se do šance probíjel Éder, ale obránci Crotone si dávali dobrý pozor.

A ukázali se také jejich spoluhráči s ofenzivnějšími povinnostmi. Po hodině hry si Marcello Trotta ze vzduchu zpracoval míč a s pomocí teče jej poslal kolegovi. Tím byl mladý záložník Andrea Barberis, který na nic nečekal a v pádu i přes tlak obránců stačil propálit brankáře Handanoviče, který se jen ohlížel!

Interu se samozřejmě stav na výsledkové tabuli líbit nemohl a snažil se s ním ještě něco udělat. Perišić se dostal k balonu i před protihráče a centrem hledal spoluhráče v pokutovém území Édera. Jeho zakončení však Cordaz vyřešil pohotovým zákrokem. Patnáct minut před koncem utkání Valero podklouzl na polovině hřiště a do šance se hnal Trotta. K jeho smůle ale mířil jen vedle tyče.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Turín FC 1:1

03.02.2018 18:00

Góly: 11. Lucas Torreira - 25. Afriyie Acquah

Janovská Sampdoria doma uhrála jen bod s oslabeným Turínem, když se jako první prosadil Lucas Torreira. Mazzarriho celek rozjásal vyrovnávacím gólem záložník Afriyie Acquah, který byl ale dvacet minut před koncem vyloučen. I bez něj ale Býci dokázali udržet remízu a slaví alespoň bod.

Domácí byli favority podvečerního utkání, které se odehrávalo před zraky nadšených fandů. Trenér Giampaolo postavil do hry hráče jako Viviano, Bereszyński, Silvestre, Barreto, Torreira, Linetty, Ramírez nebo Zapata. Walter Mazzarri kontroval zkušeností v rodícím se kádru s muži jako De Silvestri, Burdisso, Molinaro, Acquah, Rincón, Baselli, Falqué či Niang.

V prvních minutách to na stadionu Marassi nebyla moc příjemná podívaná, spíše se jednalo o hodně soubojů a nakopávaných míčů. Janovská Doria se sice snažila a její nadšení bylo vidět, ale efektivní hra jí dnes moc neříkala. Naopak si Blucerchiati museli dávat velký pozor na obranu. Její dovednosti vyzkoušel Iago Falqué, který si parádně položil Gian Marca Ferrariho, přehodil míč na levačku a vypálil. Jeho rána ale byla tečována nad bránu.

O chvíli později už mohl excentrický majitel Námořníků Massimo Ferrero slavit a pobavit tanečkem místní nadšence. Takovou radost mu udělal mladý záložník Lucas Torreira, který se postavil k nařízenému volnému přímému kopu. Tvrdou ranou prostřelil bránící zeď a poslal míč k tyči, kam Sirigu nedosáhl - 1:0 pro Dorii!

I když se Turín nesnažil příliš, přesto dokázal vyrovnat. Po jednoduché akci se balon dostal k mladému záložníkovi Afriyiemu Acquahovi, který se s ničím nemazal. Jeho obránce k němu nepřistoupil dost blízko a díky teči domácího obránce se mu podařilo prostřelit vše před sebou. Brankář Emiliano Viviano nemohl nic dělat - 1:1.

Deset minut před koncem první půle musel střídat záložník Joel Obi, který se zranil. Nahradil jej Cristian Ansaldi, který měl vnést do hry hostí stabilitu. Sampdoria se začala víc tlačit před bránu Turína a brankář Sirigu měl co dělat, aby dokázal vyboxovat ostrý centr ze strany. Deset minut po změně stran se k míči dostal Karol Linetty, který si poradil s prvním obráncem a poslal před bránu další ostrý centr.

Po hodině hry se k míči dostal Daniele Baselli, který si obhodil jednoho obránce před sebou a poté pálil ze střední vzdálenosti. Branku Sampdorie ale zhruba o dva metry přestřelil, takže mohl její obyvatel Viviano v klidu odkopávat. Aby Turín oživil své naděje na výhru, poslal trenér Mazzarri do hry Andreu Belottiho. Již uzdravený hráč měl jednoznačně ofenzivní příkazy, které měly Turínu pomoci ve třech bodech.

Naděje mu ale vzal vlastní hráč. Záložník Afriyie Acquah totiž dvacet minut před koncem utkání ostře a zbytečně fauloval střídajícího Caprariho, který byl na hřišti sotva minutu. Za druhou žlutou kartu dostal Acquah oprávněně kartu červenou, za což oslabil svůj celek. Střelec Andrea Belotti se o pár minut později hnal do vápna soupeře, jenže nakonec byl o balon obrán, takže se žádná šance nekonala.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol23193150:1460
2.Juventus FC23192259:1559
3.SS Lazio23144558:2946
4.Inter Milán23129238:1845
5.AS Řím23135533:1744
6.UC Sampdoria23115742:3238
7.Atalanta Bergamo23106735:2736
8.AC Milán23105830:3035
9.Udinese Calcio231031036:3233
10.Turín FC23712433:2933
11.ACF Fiorentina2387833:2931
12.Bologna FC23831228:3527
13.Janov CFC23661118:2524
14.Cagliari Calcio23731322:3424
15.Chievo Verona23571121:4022
16.US Sassuolo23641314:4122
17.FC Crotone23551318:4020
18.SPAL 201323381223:4217
19.Hellas Verona23441522:4616
20.Benevento Calcio23212013:517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (148)

Přidat komentář
adoxx

Torreira

Reagovat
smazaný uživatel

Inter 10, Spalek musi jit, vzdyt to musi byt rekord.

Reagovat
JackDaniels.

Nicolas? :P

Reagovat
Furia Ceca

Inter je totálně v píči, to hra je totální zmar... Když je nedal dohromady ani Špalek, tak už asi nikdo.

To čtvrtý místo v LM pro Itálii je úplně zbytečný! Kéž by ho obsadila Sampdoria nebo Atalanta...

Reagovat
Furia Ceca

* ta hra

Reagovat
cresposuper

Jasne, lebo Atalanta a Sampdoria su lepsie nez Roma alebo Inter. Omg

Reagovat
snuff24

Ano jsou

Reagovat
Furia Ceca

Současný Atalantě Inter s AS nesahaj ani po paty... Atalanta ví, co má hrát a taky to hraje, kdežto současný AS nebo Inter zavřou oči a doufají, že to dobře dopadne. Nedopadne.

Reagovat
DelPiero137

Ja by som bol za kedze oba kluby nevyzeraju ze by sa zdvihli. Doprial by som to Atalante aby sa v tejto zostave pozrela do lm. Tym Talianskym hracom by takto prilezitost dala vela. Mozno by ich to posunulo na dalsiu uroven.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Ti kluci by získali cenné zkušenosti a kluby by utržily solidní peníze, které umí využít lépe než oba milánské celky nebo Řím. Pověst Serie A už o moc víc klesnout nemůže, když si vezmu, jaká tragikomedie odehrává na FIGC a v celé lize.

Reagovat
cink

Je to blb

Reagovat
Walter_Sobchak

Karamoh celkom šikovný hráč, ten by mal hravať základ.

Reagovat
smazaný uživatel

tu uz nepomoze nic. buduci tyzden jasna prehra s Bolognou. Kludne nech ide aj Spalletti dopice. Nema gule posadit tie chorvatske jebliny a toho talianskeho kokota candrevu. Europsku ligu nedame ani vo sne. Cez leto tu mame opat rok nula. Urcite nech odidu chorvati, icardi, vecino, borja.. teda skratim to, nech vypadnu vsetci.

Reagovat
Walter_Sobchak

11 bodov na 7 miesto, EL date určite. Možno aj LM so šťastím.

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam ze nie. lebo ti dusevni chudaci si to nezasluzia

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

To už sa nedá ani čítať, každé druhé slovo...

Hubert_Inter03.02.2018 22:07#

to je taky kokot ten candreva. preco tento clovek hra!

Hubert_Inter03.02.2018 22:09#

dufam ze prehraju a pojdu dopice vsetci. boze ja ich zacinam nenavidiet normalne. a ten plesaty picus teraz vystrieda isto valera za gagliardiniho. dopice s nimi s kokotmi prijebanymi

Reagovat
smazaný uživatel

+Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Omg vedľa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved to su emocie, ja sa na tom bavim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Opět? Roku nula nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, ja na to nemam nervy.. idem fandit niekomu normalnemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ac?

Reagovat
smazaný uživatel

citaj dokonca co som napisal :)

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Inter Fan

toto som si povedal tak 30x ale bohuzial nejak to nejde

Reagovat
Milan.B

pridaj sa k nam

Reagovat
smazaný uživatel

to by som si pomool :D

Reagovat
Mrvinho

Come to the dark side

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
adoxx

Tak se přidej k nám

Reagovat
ED91

tak vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

inak asi ani nie je volny ziadny normalny trener ci? dufam ze Sparta vyhodi Stramu, k tym mrzakom sa presne hodi taky trener

Reagovat
Furia Ceca

A Simeone v Atleticu prodloužil? Ten už podle mě vyhořel a tomu Atleticu nemá co dát, potřeboval by změnu jako prase drbání.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo super. sak aj conte vraj ide prec z chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Conte keby aj odišiel z Chelsea-fc tak jedine do reprezentácie, Simeone už Atl nemá čo dať ale v tabuľke sú stále druhý, tam to nie je reálne. Spaletti ostane min. do konca sezóny. Inter bude po sezóne predávať, Icardi Perisic, otazne koho privedie - najmä z Psg kde sa bude predávať. Inter momentálne stratil dych, ale sezóna je rozhrana dobre. Ak by už došlo k zmene trénera, dovolil by som si tipovať Carreru alebo Venturu.

Reagovat
cink

Ventura :>)))

Reagovat
smazaný uživatel

+Mancini

Reagovat
cink

Kéž by. On se neměl vyhazovat v první řadě

Reagovat
Deki

opravdu si myslíš, že tohle ještě vyřeší trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim. ale zas po 10 nevyhratych zapasoch vacsinou na to doplati trener

Reagovat
smazaný uživatel

Inter musi rozprodat celou tuhle kostru: Candreva,Perisic,Icardi,Brozovic, uplne kompletne musi obmenit kabinu.Ja tam sedet, propustim je ty darmozrouty i zadarmo a dam to dohrat kluky z Primavery, tem by mozna fanousci i tech 10 nevyhranych zapasu odpustili.Ale tyhle radoby hvezdy co berou nekrestanske prachy, nedokazou vyhrat 10 zapas v rade, a to mit souperi jako Perdebone,Spal,Crotone a tyhle srace to je moc.Bohuzel fotbal je biznis a nikdo v Interu na takovy krok nebude mit koule.Sem se jen trosku vcitil do fanouska Interu co bych chtel, kdybych jim fandil.

Reagovat
Panděvova ofina

Chyba není v trenérovi.Chyba je na hřišti a ve vedení klubu. Pokud vyhodí Spallka, tak to bude ohromná chyba. On z těch bídnejch hráčů vymáčkl první půlku sezony maximum. Chyba je ve výběru hráčů, kteří k nám chodí. Je potřeba si vybudovat jádro týmu, ne kupovat žoldáky, kteří ani neví, za co hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle, že se Simić po zranění konečně vrací na hřiště

Reagovat
Pipo123

Je otazne ci si vedenie Interu uvedomí ze musi predat tu kostru ktora to kazdu sezonu rozjebe. Predat Icardiho, Perisica, Brozovica, len za tuto trojicu by mohli dostat 150+. Nasledne hľadať hracov co maju kvalitu, ale hlavne maju charakter. Jajinek tu o tom pisal este v lete, nakoniec mal pravdu. Uz nie je priestor na vyhovaranie sa na trenera ci zle prestupy, treba zdrbat tu “kostru” ktora to opakovane nezvláda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

#EpicBrozo, Perišić, Candreva a zrejme aj Icardi budú musieť v lete odísť..Za týchto by boli slušné prachy...Nemôžeme opakovane meniť trénera..Trénera máme dobrého, veď z týchto hajzlíkov vymyčkal v prvej polovici sezóny maximum..Musíme predať tých ktorý by mali byť ťahúňmi celé sezóny, nie pár zápasov..A presne toto sú tí hráči Amen

Reagovat
REPLIKATOR

Inter Škriniar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

už si musím podať na ten Inter remízu konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ ale oba Milanske kluby sú na míle vzdialené Od Juve, chyba tam kvalita a hlavne systém fungovania klubu, kúpiť dvoch-troch hráčov a vymeniť trénera im nepomôže robia to rok čo rok a žiadne výsledky, škoda pre Taliansky futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak smutné, dívat se jak Inter je úplně v řiti, stejně tak AS a stejně jeden z nich dá LM a my na ně koukáme z uctivé vzdálenosti. Jako takovej optimista abych věřil v nějakou stíhačku fakt nejsem.

Reagovat
Eldarion

Ak dnes vyhráme je to strata "len" 8 bodov ale lepšie si aj tak nerobiť nádeje, sezóna je na 99% stratená po tom začiatku s Montellom... Napoli, Juve, Lazio, AS pôjdu do LM podľa mňa

P.S Ako tak pozerám Montella a slovo kríza sa už objavili aj vo Sevilly a to si podľa mňa ešte ani kufre nevybavil

Reagovat
Deki

Marcelo Brozovic was caught on camera kicking a jacket and other items as he was substituted and made his way to the bench.

Spalletti: “It seems normal to me. If a player reacts, that is positive regardless, because at least it’s a reaction. He was angry at things that didn’t come off as planned, at the result and perhaps also to being substituted, but it’s not something I’m going to pay attention to.”

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Spalletti trochu nezvládá.

Reagovat
Pettirosso

je přece jedno co řekne navenek (někdy je lepší to neventilovat), pokud, když mu dá po hubě v interně šatně.

Reagovat
Deki

a dá? na mě tak vůbec nepůsobí. De Boer se těch hráčů aspon nebál a na měsíc za špatný chování a flákání odstavil jak Brozoviče, tak K-Doga. Spal tohle neudělá a naopak Brozoviče postaví za týden zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Chová se jako jejich kámoš, to je špatně. Tím, že jeho chování veřejně schvaluje, dobře rozhodně nedělá.

Reagovat
Gimme

Na tohle přesně dojel kdysi v Římě...

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

V Juventusu by dostal kapky od spoluhráčů a Allegri by ho posadil na tribunu, však si vzpomeň na Bonucciho. Ještě by musel přijít s omluvou nebo by si mohl zabalit věci a jít.

Reagovat
Pettirosso

Ja nerikam at neudela nic, ale verejne do medii to jen priliva ohen. Souhlas, servat, zkpat a na mesic na tribunu..ale resit to interne

Reagovat
Komat

Nepochopím, jak po tom, co v minulém zápase předváděl Candreva (tragéd, co byl o poločase střídán), může o týden později opět začít v základu.

Reagovat
cink

měli bo prodat za těch 30m v lete

Reagovat
Spalovač šancí

Koukám, že Číňani v Interu taky jedou sázky ve velkým

Reagovat
10

"pojďme si vyslechnout minutu ticha"

komentátor na Sport1 začal stylově

Reagovat
smazaný uživatel

To je Míra "Tupohlav", to je v pohodě, bude držet nastavenou laťku celý zápas.

Reagovat
TheTopFootbaler

Třeba to tak chtěl.

Reagovat
FuckT

Asi pocuva tu shitty music, Depeche Mode ci ako sa to vola.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza MIlan

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo uz je gól za Dybalou

Reagovat
smazaný uživatel

Vitezstvi ok, ale ke Cuadradovi se budeme obavat aby Tottenham stihl : Costa,Dybala,Matuidi, no bude to hra na cas.Pritom stacilo tomu predchazet, dnes vubec Matuidi hrat nemel, mel hrat Marchisio a Bentancurt..Fakt nepochopim, jeste ze ten kadr je siroky..Ale Matuidiho a Costu urcite budeme potrebovat.

Reagovat
10

Matuidi na Tottenham nebude, Allegri to řekl hned po zápase...klíčový utkání, kdy zrovna jeho potřebujeme nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to me ani nerikej, dpc toto.Uz jen cekam v patek ze se zrani Marchisio a Stura na plac.Proc zrovna ted, Matuidi je nas motor zalohy.

Reagovat
DelPiero137

Tak to smrdi pruserom, mam tusaka ze tam posle Sturara.

Reagovat
Milan.B

skoda straty

Reagovat
FuckT

To co dnes to Sassuolo? Tomu az clovek nedokaze uverit, ze je to seriozne.

Reagovat
10

potřetí za 3 roky dostalo sedmičku...to seriózní rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli se začne říkat sedm kulí jako v Sassuolu!

Reagovat
FuckT

Vynimocne som to ale nemyslel tak, ze Juve prestalo bavit vyhravat 1:0 a tak si to podplatili, ako som videl podaktorych ludi podotknut. Skor ale by som povedal, ze s tym, ake veci sa deju na trhu v SA, tak Sassuolo si snad aj povedalo, ze toto bude nasa pomsta Neapolu.

Niekedy to tu v SA naozaj tak vyzera, ako keby futbal nebol na prvom mieste, ale business. Niektorych ludi tam hore to ocividne bavi viac ako futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím Měli jsme dneska rozhodně vyhrát,skvělý Suso(8) ale sklamal mě Donnarumma toho vlastnaka je skoda a meli jsme odjed s 3 body musíme dohnat tu zkurvenou Sampdorii aspoň!!

Reagovat
smazaný uživatel

Donnarumma za to nemohl, to byl Bonnuciho vlastenec. A zadrbal to Calabria, protoze v deseti nas dostali chvili pod tlak.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Že jsi ten zápas neviděl už jsem pochopil z tvého předchozího komentáře, nemusíš mi dávat odkaz na stránku se statistikami. Možná by ses mohl kouknout na to video, co tam u gólu je. Ano Donnarumma se poslední dotkl balonu, ale pouze ve snaze vyrazit balon, který těsně před ním tečoval Bonnucci a tím změnil jeho směr. Běž si hrát FM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Donnarumma mě zklamal jako celkově celý zápas!!A né jen kvuli tomu golu!!A nerozčiluj se! Rossonero

Reagovat
Kaka14

Niektore situacie riesi tak sebavedome, az to podcenuje.....

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hodnocení na základě Livesport? Jinej level

Reagovat
Kaka14

toho Calabriu som nepochopil, minule zahra zivotny zapas ... tak proti Udine ho drbneme na lavu stranu, aby mohol hrat Abate, kde hraju potom obidvaja krajni obranci priemerne az podpriemerne .... toto robili presne aj s De Scigliom

ale do cervenej karty sme mali zapas uplne pod konrolou, skoda tyh bodov .... Gattusso ich pekne motivuje a takticky to zvlada, ale je to este dlha cesta ......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Bernardeschi's first 5 starts for Juventus in Serie A:

5 starts

3 goals

5 assists

Ale porad bude az 8 nahradnik..

Reagovat
jany kozak

tak teraz si namiesto Cuadrada zahra dost nie?

Reagovat
Pettirosso

Jj az potom co se zranil Dybala, Douglas Costa a Pjaca odesel hostovat.

Reagovat
smazaný uživatel

#AllegriSwag

Reagovat
wiggum

Ten Salah je valec. Co ted v pohode promeni, u nas bezne spalil. Skoda, ze mu to tak nelepilo vloni

Reagovat
pepinho2

Furt toho dost spálí

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že v Juventuse celkom slušná marodka. Kto by mal byť mimo na zápas proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

pri tých vašich diveroch bude mimo jedine rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

len som si chcel rypnuť, ale dúfam, že vás Juve pekne rozjebe

Reagovat
10

asi jen Matuidi a Dybala

Reagovat
smazaný uživatel

"jen" Bez Dybaly to budete mit tezke.

Reagovat
10

"jen" se vztahuje na ten počet, jinak jsou samozřejmě citelný ztráty oba

Reagovat
smazaný uživatel

skoda tzch dvoch bodov, dnes udinese nemalo narok no Calabria im to zariadil...

Reagovat
olis

n najblizsich dnoch by mal mat ADL rokovanie so Sarrim o predlzeni zmluvy, spekuluje sa ze by to malo byt do 2022 s platom 4 - 5 mega a Sarri to pravdepodobne zobere

Reagovat
Visca el barca

Jsem teď v Neapoli. Proč se nedělá něco se stadionem? Prohlídky nejsou?

Reagovat
olis

stadion prechadza mensou rekonstrukciou za cca 25 milionov pod vedenim mesta kedze ho nechcu klubu za rozumnych podmienok predat, v lete by sa mali vymenit aspon sedacky a podobne veci... prehliadky niesu pokial viem.

pokial chces aspon nieco tak mozes skocit sem https://www.museoarcheologiconapoli.it/en/tickets-and-info/where-we-are-and-how-to-reach-us/

teraz tam maju do konca mesiaca oddelenie pre SSC

Reagovat
Visca el barca

Díky a Neapol neuvažuje o svém stadionu? Přeci jen je v docela dezolatním stavu a klub jako Neapol by si zasloužil lepší

Reagovat
olis

stadion sa uz riesi niekolko rokov ale je to velmi problematicke, ADL(majitel) chcel tak ako to maju v Udinese ze by dostal stadion do prenajmu na 99 rokov za jedno euro s tym ze by spravil poriadnu rekonstrukciu. Mesto ale samozrejme odmietlo lebo sa nechce vzdat slusnych penazi ktore teraz dostava od klubu za prenajom. ADL chcel potom aj novy stadion, tam mu zase mesto nechce predat vhodny pozemok, znova z toho isteho dovodu ako aj v prvom pripade. Takze nakoniec sa bude musiet stadion postavit niekde kde na to nema dosah sucasne vedenie mesta. Tam ale bude treba este zohnat nejakeho investora co by ale podla toho co som cital nemal byt az tak velky problem.

Inak ja osobne som na tom stadione vdaka atmosfere uplne zabudol ze je v dost zlom stave. Ale samozrejme suhlasim ze by to chcelo nieco lepsie. Aj ten vyhlad na ihrisko bol ovela lepsi ako som ocakaval. Chystas sa aj na Lazio alebo tam niesi na tak dlho?

Reagovat
Visca el barca

Jee, to je škoda. Postoj města na jednu stranu chápu, na druhou ne. Ani tiitul by nezměnil postavení města?? Ne ee bohužel. Jsme tu s přáteli od soboty a zítra jedem dom. Takže jsme dnes s kamarádem vyrazili směr stadion a doufali aspoň v prohlídku

Reagovat
olis

s tymto starostom o tom velmi pochybujem, on ten stadion z ruk nepusti.

Reagovat
JackDaniels.

Patrilo by sa..

Reagovat
lnterista

OT: hosi nevite nekdo neco o Lautaro Martinez? Asi nahrada za za Maurita

Reagovat
cresposuper

Z videi mi pripomina Aguera a Teveza a posobi ako celkom sebec.

Reagovat
lnterista

ted daval hattrick a docela pekny goly

Reagovat
Eldarion

Lazio škoda Tak kdepak nám Conte skončí, vidím to na repre.

Reagovat
Alberto Aquilani

Monči by si to mohol ešte všetko zachrániť, keby teraz rýchlo vzal Conteho. Síce máme len 3 stopérov a preč Emersona, ale svoje 3-5-2 s variáciou s 3-4-3 by tu mohol krásne hrať... Dokonca by som povedal, že Rím je na papieri silnejší ako aktuálna Chelsea

Reagovat
Gimme

Reagovat
Pipo123

Caceres spravil dnes rovnake blbosti ako Bastos, od tak skuseneho hraca som cakal viac...

Reagovat
Pipo123

Posledne dve kolá su od nas hrozne, výsledkovo aj herne, ak budu takto hrat proti Neapolu tak dostanu 5tku. Toto je taka druha menšia kríza v sezone, tak snad sa zobudia. Mame stastie ze AS aj Inter strácali body.

Reagovat
Votas

Dá se to obrátit. Sice Inter ztrácí a dva měsíce nevyhrál, ale pořád Lazio máme na dostřel. Kdyby sme začali vyhrávat a Laziu se do toho přidala EL, tak z toho může být solidní sešup. Problém je, že u nás to na nějakou změnu trendu nevypadá. Ale je prostě zajímavý, že ještě po takovéhle zimě by se sezóna dala otočit.

Reagovat
Pipo123

Teraz sme hrali zapas kazde 3 dni, na hráčoch to je vidno. Ale posrali sme len 2 zapasy, tak je to menšia kríza, vy hráte zle uz 10 zapasov no tie remizy vas držia na dostrel. Hráte jednu sutaz a je to vyhoda, my stale 3 a Inzaghi netočí zostavu tak ako by mal.

Reagovat
Votas

Prostě ale to je jak telenovela. Nedostat gól v 92. minutě od Violy, tak jsme třetí. Vyhrát během uplynulejch 14 dní aspoň nad jedním sestupujícím, tak jsme třetí. To je prostě naprosto nehorázný, jak nám vesmír předhazuje perly a my to sereme. Jako člověk by měl být rád, že jsme pořád na dostřel, ale jak nás znám, tak je to jenom oddalování nevyhnutelného a prodlužování agonie. Taková ta vějička, aby byl pád na hubu o to krutější. Prostě třetí místo je jenom kousek, přitom jsme DVA MĚSÍCE BEZ VÝHRY. A pak poslední zápas sezóny je právě s Laziem, což už je z karmickýho pohledu úplná apokalypsa.

Reagovat
10

Greškooooooooooo

Reagovat
Votas

no a ještě slovák v obraně, no

Reagovat
10

to by byl geniální karmickej fuckup

Reagovat
Pipo123

Keď pozriem na tabulku dalších líg tak máme relatívne rovnako bodov, dokonca aj viac, pritom AS, Inter ani Lazio nepodávajú nijak oslnivé výkony, asi je tá Seria A slabšia než som si myslel

Reagovat
olis
Reagovat
jany kozak

aj tak by vam moc nepomohol

Reagovat
smazaný uživatel

Rimske celky jsou odjakziva hloupe, kdykoliv muzou udelat nejaky krok vpred a ceka se to, tak to nevyjde.

Reagovat
Pipo123

Veru, AS aj Laziu chýba niekto ako Moggi, niekto kto by spravil skok aj do galaxie, poriadne by hráči dopovali a potom vyhrali... oh wait, teda nevyhrali LM

Reagovat
10

trapný jak Lazio

btw. http://bit.ly/2FQyqif

Reagovat
Pipo123

ale no, to ste boli na vrchole "síl" ?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Ano vesmes mas pravdu, proste vam chybi lokty, porad budete ty sede mysky v zadu..

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty 23.kola na foru.

Reagovat
smazaný uživatel

uz to asi chapem. doteraz sme mali stastie na nase vysledky, teraz mame stastie na vysledky rimskych klubov

Reagovat
JuventusFC1897

aj keby ste tu LM nejakym sposobom ukopali, tak co tam s tou hrou chcete dokazat?tam to nebude asi len v hracoch a trenerovi,skoro kazdy hrac co kupite postupne spadne do sedeho priemeru.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je asi otazka na mna.ale tak moznoze by sme tam uhrali to iste co ostatne talianske kluby s vynimkou Juve. cize nic

ale konecne cez leto by sme uz nemali ziadne vyhovorky, ze nemozeme nikoho normalneho kupit, kedze nam konci FFP a boli by sme v LM.

Reagovat
Votas

Tak budeme začínat od nuly, to je jasný. Juve po tom krátkým období, kdy působilo sympaticky po návratu ze serie B, tak taky v LM žádnou parádu nedělalo. Ale časem se zbavíme okovů FFP a Suning se zbaví Thohira, což bude všechno jednodušší, když se do té LM dostaneme. A sorry jako, ale když tam můžou hrát týmy jako Andrlecht, Karabach, Maribor, Olympiakos a Lipsko, tak proč by nemohl být do počtu Inter.

To že hráči, kteří k nám chodí zapomínají hrát fotbal, je jiná písnička, ale právě třeba LM úplně o fotbalovosti být nemusí.

Reagovat
JuventusFC1897

Juve po navrate posobilo sympaticky? jak vtip dobre, ved to bola tragedia, sice tam bolo 2. a 3. miesto ale to bolo dane skor tym, ze okrem interu bol kazdy uplne marny.Ked si spomeniem na tie tragicke nakupy toho dementa Secca, no hrozne.

Mozno keby inter posobil v Grecku, Belgicku a pod. tak by tiez pravidelne hraval LM ako Olymoiakos,Anderlecht atd. Ved to su uplne ine krajiny , co maju s interom, trochu zcestny priklad.

Reagovat
10

tomuhle Interu by LM seděla víc než liga...jim sedí prostor, to je vidět v zápasech proti silnějším týmům, problémy mají hlavně do zavřený obrany, což v LM tolik není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele