Serie A - souhrn 20. kola

05.01.2018, 19:57, aktualizováno 06.01.2018, 22:40
Komentáře a souhrny
Neapol naplnila roli favorita proti Hellasu a pojistila si vedoucí pozici, tři body bere i Juventus. Lazio rozstřílelo SPAL, AC Milán a Janov oproti tomu vyhrály nejtěsnějším možným rozdílem. Inter neudržel vedení nad Fiorentinou a naplno nebodoval popáté za sebou, AS Řím doma nestačil na Atalantu...

Cagliari Calcio - Juventus FC 0:1

06.01.2018 20:45

Góly: 74. Federico Bernardeschi

Stará dáma nezaváhala ani v prvním zápase nového roku a udržela se v těsném kontaktu za vedoucí Neapolí. Výhru italského mistra nad Cagliari zařídila letní posila Federico Bernardeschi až čtvrthodinu před koncem.

Juventus potřeboval na Sardinii nutně zvítězit, aby se jeho ztráta na Neapol nezvýšila. Hosté si také byli vědomi porážky římského AS a i z tohoto důvodu zacílili na tři body. Higuaín měl hned zkraje utkání zajímavou příležitost, ovšem nesrovnal si mířidla a svůj pokus poslal vedle. O chvíli později dokonce rozezvučel tyč Sami Khedira a gól Medhiho Benatii pro změnu nebyl uznán. Na vině bylo ofsajdové postavení. Každopádně Juventus měl trvalou převahu, ale v závěru prvního poločasu také kus štěstí. Ve vápně Juventusu se do stoprocentní šance dostal Diego Farías, na hranici malého vápna ale trefil tyčku. Brankář Szczesny, který nahradil mezi tyčemi Gigiho Buffona, měl obrovské štěstí.

Trenér Allegri, který mimochodem strávil úspěšná léta právě v Cagliari, se rozhodl v úvodu druhého poločasu pro střídání a stáhl dost možná největší hvězdu Paula Dybalu, jenž si poranil stehenní sval. Argentince nahradil Douglasem Costou. Nakonec to byl dobrý tah, protože Brazilec měl prsty v jediné brance zápasu.

Převaha Juventusu byla i po změně stran znát, ovšem gólové vyjádření přišlo až čtvrthodinu před koncem. Douglas Costa poslal na malé vápno přízemní centr a Bernardeschimu stačilo jen nastavit kopačku - 1:0.

Cagliari se ještě pokusilo o odpověď a sudí Calvarese dokonce nastavil dlouhých sedm minut, ale zkušená obrana Bianconeri nic zásadního nepovolila. Juventus zvítězil v Cagliari 1:0 a drží se v těsném kontaktu druhý za vedoucí Neapolí.

Více informací k zápasu

AS Řím - Atalanta Bergamo 1:2

06.01.2018 18:00

Góly: 56. Edin Džeko - 14. Andreas Cornelius, 19. Marten de Roon

AS Řím po velmi špatném úvodu do utkání podlehlo efektivní Atalantě, která zvítězila i přesto, že celý druhý poločas odehrála bez vyloučeného Martena de Roona. Ten totiž ještě před vyloučením stihl navýšit vedení na 2:0.

Řím nutně potřebuje najít střelecké štěstí, protože se mu v ofenzivě vůbec nedaří. Kopie Edin Džeko - Patrik Schick se nesehrává tak rychle, jak by si asi fanoušci přáli, a ostatní hráči také příliš neskórují. Trenér Di Francesco dnes opět vsadil na trojici El Shaarawy, Džeko a Perotti, do hry se dostali i Gonalons, Pellegrini nebo Kolarov. Na opačné straně nic nebránilo duu Gómez a Cornelius, které ještě podporovali Iličić s Freulerem.

Překvapením bylo vynechání Nainggolana, který si nadělal nepřátele kvůli svým příspěvkům na sociální síti. V obraně si domácí museli také dávat pozor, protože Atalanta už dokázala překonat mnoho skvělých týmů, ať už v Evropské lize nebo na domácí půdě. První utkání mezi těmito dvěma týmy rozhodl ranou z volného přímého kopu veterán Aleksandar Kolarov, který se proháněl po lajně také dnes večer.

Na opačné straně se s míčem často a rád mazlil Alejandro Gómez, kterého domácí často zdvojovali. O pár minut později si Gómez poradil s dvojicí protihráčů a poslal do vápna brankáře Alissona dobrý centr, jenže na něj Andrea Cornelius nedosáhl! Obrana AS působila jistě, ale jak je z posledních týdnů vidět, obrana není hlavním problémem Římanů. Ten leží na opačné straně hřiště.

Zajímavou ránu poslal na brankáře Berishu Stephan El Shaarawy a Berisha měl co dělat, aby se včas dostal k tyči. Atalanta ráda hraje na protiútoky a jeden takový jí vyšel také ve 14. minutě. Na dlouhou nahrávku si do nesoustředěné obrany naběhl Andreas Cornelius, pohrál si na straně vápna s Faziem a technicky obstřelil Alissona - 1:0 pro hosty!

Herně i výsledkově AS začíná docházet dech a dnešní start do utkání to jen potvrzoval. Po dvaceti minutách AS vypadalo na ručník. V útoku nebyl téměř nikdo vidět, obrana ale dnes působila ještě hůř. Záložní řada opět zkolabovala a nechala Alejandra Gómeze postupovat do vápna. Ten sice upadl, ale následně dokázal s mořem volného prostoru vymyslet krásnou nahrávku na Martena de Roona, který z druhé vlny propálil vše před sebou - 2:0.

Řím naprosto ztratil jiskru i chuť s výsledkem něco dělat. V podstatě v každém souboji byli domácí hráči později a nedůrazní. Když už se domácí dostali do šance, jako když se k volnému přímému kopu postavil Aleksandar Kolarov, napálil v obdobné pozici jako minule Edina Džeka. Od něj se balony odrážejí kamkoli, jen ne do sítě. A stejně tomu bylo také dnes.

Ke konci první půle se Atalanta opět pustila do svého soupeře a po Corneliusově šanci napálil dělovou ránou Remo Freuler jen tyč! Brankář Alisson by jeho střelu neměl ani náhodou. Na konci poločasu se Edin Džeko pokoušel napodobit Corneliuse, jenže trefil jen Berishu! AS svitla naděje v početní přesilovce, Marten de Roon dostal druhou žlutou kartu a byl vyloučen!

Celý druhý poločas ležela před AS výzva zúročit tuto šanci, podobně jako třeba Benevento, které také dnes dokázalo otočit vývoj utkání se Sampdorií Janov. Dlouho se ale Římanům nedařilo získat si územní převahu a vytvořit si šanci. Atalanta naopak hrála velmi jednoduše a první šanci druhé půle si vytvořil Papu Gómez. Na opačné straně se dostal k zakončení Edin Džeko, jenže jeho šanci zmařil Berisha.

Přeci jen se domácí fanoušci dočkali alespoň jedné branky, když v 56. minutě opět zafungovala spolupráce mezi Kolarovem a Džekem. Po skvělé výzvě zkušeného obránce překonal Džeko brankáře Berishu a naznačil možné drama.

Jenže domácí hráči působili příliš křečovitě a navíc Atalanta velmi dobře zahušťovala prostor před Berishou. To se jí podařilo až do konce utkání, protože domácí nebyli schopni vytvořit si další brankovou příležitost. Loučí se tak s body i nadějemi na zlepšení.

Více informací k zápasu

AC Milán - FC Crotone 1:0

06.01.2018 15:00

Góly: 54. Leonardo Bonucci

Nic přesvědčivého to nebylo, ale AC Milán svůj úkol zvládl a Crotone nejtěsnějším výsledkem porazil. Trefil se ten nejméně povolaný, stoper Leonardo Bonucci. Český obránce a kmenový hráč AC Stefan Simić v barvách Crotone do utkání nezasáhl.

AC se zmítá v herní i výsledkové krizi, ale zápas s outsiderem z Crotone zkrátka muselo zvládnout. Hosté bojí o udržení se v nejvyšší soutěži, zatímco domácí o návrat na pozice zaručující evropské poháry. Ani jeden z týmů zatím nemůže být se sezonou spokojen.

Crotone sehrálo v prvním poločase poměrně vyrovnanou partii. Vstup Milána do utkání byl poměrně vlažný a jeho tlak začal sílit zhruba až v polovině poločasu. V závěru prvního dějství měl Milán několik zajímavých příležitostí, zejména rána Lucase Bíglii, kterou golman Cordaz vyrazil. Ještě nebezpečnější byla rána Susa na vzdálenější tyč, před Cordazem totiž zasahovali ještě další hráči a hostujícímu celku nakonec pomohla tyčka! AC hrálo s týmem o záchranu v prvním poločase bez branek a kouč Gennaro Gattuso rozhodně nemohl být spokojen.

Po změně stran byl Milán opět častěji u balónu a v 54.minutě se konečně dostal do vedení. Po rohovém kopu Calhanoglua se uvnitř šestnáctky prosadil stoper Leonardo Bonucci a San Siro mohlo začít jásat. Domácí Tifosi doufali, že jejich miláčci přidají druhou, respektive třetí branku, ale nic takového se nakonec nedělo. Rossoneri sice měli další příležitosti, jenomže branka Kessiého z 60.minuty nebyla na základě videa a ofsajdového postavení uznána.

Gattusovi svěřenci žádnou další branku nepřidali a naopak se v závěru museli strachovat.Crotone se zejména v nastavení cpalo do šestnáctky a před Donnarummou bylo živo. Nejblíže vyrovnání byl Ceccherini, který těsně minul zadní tyč. Z brejku neuspěl ani Bonaventura a tak slavné San Siro vidělo jen jeden zásah.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - UC Sampdoria 3:2

06.01.2018 15:00

Góly: 69. Massimo Coda, 84. Massimo Coda, 90+1. Enrico Brignola - 45+1. Gianluca Caprari, 90+4. Dawid Kownacki

Benevento má další výhru! Poslední tým soutěže na přelomu roku 2017/2018 válí a ožívá své naděje na konečnou záchranu. Domácí museli v průběhu zápasu otáčet a výhru si zajistili až minutu před koncem hrací doby. Dva góly obstaral Massimo Coda.

Vůbec první prvoligová výhra přišla až s koncem loňského roku a nyní přichází i druhá. Benevento doma přestřílelo 3:2 nevyzpytatelnou Sampdorii Janov a postaralo se o největší překvapení kola.

Sampdoria byla jednoznačným favoritem a už v průběhu prvního poločasu měla očekávanou převahu. Defenzíva Beneventa však odváděla skvělou práci a Fabio Quagliarella a spol. to neměli vůbec jednoduché. Dokazuje to i velmi malý počet střeleckých příležitostí. Z nudy vysvobodil diváky až první gól v nastaveném čase prvního poločasu. Belec neudržel první ránu, pouze vyrazil před sebe a dorážející Gianluca Caprari poslal favorita do vedení!

Námořníci se brankou do šaten nechali uchlácholit a Benevento toho postupně využilo. V 55.minutě ještě zachránila janovské tyčka, ale o další čtvrthodinu později už bylo srovnáno. Balón za obranu obdržel Massimo Coda, obránci Dorie jej rychle dohnali, nicméně Coda si srovnal balón a nechytatelně zamířil do šibenice! Opařená Sampdoria mohla vzápětí po druhé inkasovat. D'Alessandro ale svůj postupný nájezd neproměnil.

Klíčový moment zápasu nastal v 83.minutě, Jacopo Sala fauloval před vápnem natolik nedovoleně, že ho sudí červenou kartou vyloučil. A co víc. Přímý kop zakroutil do sítě opět Massimo Coda a Benevento vedlo 2:1! Oslabená Sampdoria otevírala hru a v nastavení dostala smrtící KO. Rychlý brejk zakončil před brankou Enrico Brignola a to už nikdo o výhře Beneventa nepochyboval.

Sampdoria stihla ještě ve čtvrté minutě nastavení znovu snížit, když z úhlu prostřelil Belece Dawid Kownacki, ale na více už nezbyl čas. Benevento vyhrálo po druhé v řadě a zatím alespoň bodově vylepšuje svojí situaci.

Více informací k zápasu

Janov CFC - US Sassuolo 1:0

06.01.2018 15:00

Góly: 80. Andrej Galabinov

Sassuolo dnes odpoledne neodehrálo špatný zápas, ale domů se z přístavního města vrací bez bodů. Postaral se o to Andrej Galabinov, který rozjásal fanoušky domácích Grifů deset minut před koncem. Sassuolo trpělo nepřesností, trefilo i tyč.

Oba týmy prožívají hodně špatnou sezonu, v případě Sassuola se po odchodu Di Francesca a dvou hráčů základní sestavy jedná o ještě větší šok. Hosté nasadili hráče jako Goldaniga, Acerbi, Missiroli, Magnanelli, Berardi, Falcinelli nebo Politano, zatímco domácí se spoléhali na Perina, Zukanoviće, Bertolacciho, Lapadulu nebo Laxalta s Pandevem.

První minuty utkání byly hodně nevýrazné a nejvíc tím trpěli diváci. Nepřesnost za nepřesností, snad minimální chuť do hry na obou stranách a téměř nulová střelba. Individuální průnik domácího Bertolacciho skončil sice střelou, ale dosti nevýraznou a především hodně nepovedenou. U vápna Janova upadl Diego Falcinelli, ale sudí v tom faul neviděl a jeho teatrální pád ocenil pouze zvednutým obočím.

První poločas končil v hodně nepovedeném útoku Sassuola, se kterým si brankář Perin v pohodě poradil. Deset minut po změně stran se v domácím dresu představil Andrej Galabinov, který nahradil nevýrazného a dost možná zraněného Gorana Pandeva. A bylo to střídání nebojím se říct povedené. Sassuolo bylo stále aktivnější, ale v ofenzivě mělo hodně smůly.

Tempo hry se s přibývajícím časem nijak nezvedalo a diváky by asi víc bavila i reklama na jar. Diego Laxalt sice po pár minutách sprintoval za míčem, ale po několika metrech si řekl, že to stejně nemá smysl, takže balon nechal kupodivu doputovat až za čáru. Do hry se pak dostal i Alessandro Matri a hře dost pomohl.

Právě střídající Matri se nabídl na malém vápně, kam dostal těžkou přihrávku, a prověřil tvrdou ranou Mattiu Perina. Patnáct minut před koncem se znovu Matri pověsil do vzduchu, jenže trefil hlavou jen tyč! Vedení se naopak ujali domácí.

Na centr Biraschiho si ve vápně Sassuola naskočil útočník Andrej Galabinov, jehož přesná hlavička zaplula do sítě a brankář Consigli se jen ohlédl! Parádní akce domácích jim v závěru utkání vynesla tři body.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Hellas Verona 2:0

06.01.2018 15:00

Góly: 66. Kalidou Koulibaly, 78. José Callejón

V první půli možná ještě Neapol vyloženě nezářila a její šance diváky ze sedadel nezvedaly, ale po změně stran už ano. Nakonec se díky brankám Koulibalyho s Callejónem dočkala zaslouženého vedení a opět si připsala tři body. Její náskok na druhý Juventus se až do večera zase zvýšil, Verona naopak opět strádá.

Neapol sledovala se zájmem dění okolo včerejšího duelu Interu s Fiorentinou a kvitovala konečnou remízu. Jejím dalším velkým sokem je Juventus, největším ale zřejmě vlastní schopnosti. Neapol má stále vše ve svých rukou a zatím kraluje Serii A z prvního místa. Trenér Sarri žádal po svých hráčích opět maximální nasazení, i když jméno soupeře dnes nevzbuzovalo úplně strach, natož pak jeho forma.

Tu se měly pokoušet zachránit obvyklé opory jako Nícolas, Heurtaux, Cáceres, Rômulo, Verde nebo Kean. Sarri opět nasadil Reinu, Koulibalyho, Allana, Hamšíka, Callejóna, Mertense či Insigneho. Právě italský reprezentant se zasloužil o první vážnější střelu, když se díky své mrštnosti dostal až do zakončení, jenže jeho ránu vyrazil Nícolas. Po další kombinaci Marka Hamšíka Nícolas sice vyhlásil stav nebezpečí, ale nakonec zbytečně.

Z prvních minut asi diváci moc nadšení nebyli, neboť pomalé tempo a nevýrazný herní styl obou jedenáctkek evokovaly ospalé sobotní odpoledne. Po šestnácti minutách se k další velmi pohotové střele z větší vzdálenosti dostal José Callejón, jenže dnes neměl moc štěstí s přesností. A když už se Callejón s Mertensem několikrát dostali do obrovské šance, pak jejich nadšení zchladil pohotový Nícolas.

Zkušený brankář se opravdu vyznamenával a držel šance svého týmu na body nad vodou. První dvacetiminutovku, v níž jsme viděli snad nejvíce šancí za první dějství, zakončil pohotovou střelou Lorenzo Insigne, který jen sledoval, jak míč těsně míjí tyč! Partenopei se dnes hodně snažili o střelbu, na což možná jejich soupeř nebyl úplně připraven. Další pohotovu ránu zaznamenal záložník Allan.

Domácí ke konci poločasu tlačili a hráči Hellasu těžko stíhali, avšak brankář Nícolas díky svému umu a nepřesnosti Sarriho svěřenců nekapituloval. Po změně stran už na hřiště vyběhla jiná Neapol. Mnohem přímočařejší, nebezpečnější. Krásnou kombinaci na jeden dotyk zakončil tvrdou ranou k tyči opět aktivní Insigne, ale opět jen sledoval, jak brankář Nícolas jeho šance maří.

Rychlou kombinaci mezi bekem Ruiem a Allanem zakončil brazilský rodák z Ria de Janeiro po zemi opět jen do skvěle zasahujícího Nícolase, který marnivou obranu před sebou hodně zahanboval. Po hodině hry se rozezvučela také tyč! Branková konstrukce zasáhla místo Nícolase proti hlavičce Insigneho, který prudce nasměroval centr Callejóna do pravé tyče.

Domácí se mohli zlobit také na arbitra, který jejich gól neuznal kvůli ofsajdu, což bylo přinejmenším těžko průkazné. O body je však tento výrok nepřipravil, neboť o dvě minuty později poslal míč po rohovém kopu do sítě vysoký obránce Kalidou Koulibaly - 1:0.

Tahle branka byla hodně zasloužená a vzhledem k množství šanci byla jen otázka času, než se nějaký míč dostane do sítě Hellasu. A nebyla poslední, neboť dvanáct minut před koncem se Lorenzo Insigne proměnil v asistenta, který narýsoval nádhernou nahrávku na Josého Callejóna. Zkušený Španěl se natáhl na zadní tyči po míči a tečoval jej se štěstím za záda brankáře Nícolase!

Tou dobou se probouzela také Verona, minimálně její fanoušci byli slyšet mnohem více. Hráči vládnoucí na trávníku měli ale bleděmodré barvy. Neapol už nikam nespěchala a možná až příliš se s míčem mazlila. Nadějnou šanci čtyř hráčů pokazila právě snaha být až příliš hraví. V nastaveném čase se ještě vytáhl Nícolas, když jej razantní ranou vyzkoušel Jorginho.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - SS Lazio 2:5

06.01.2018 15:00

Góly: 8. Mirko Antenucci (pen.), 30. Mirko Antenucci - 5. Luis Alberto, 19. Ciro Immobile, 26. Ciro Immobile, 41. Ciro Immobile, 50. Ciro Immobile

Pamatujete na první zápas v Římě? Bezbranková nuda. Ve Ferraře už to bylo jiné. SPAL hostil Lazio a hosté zvítězili hokejovým výsledkem 5:2 a to především díky čtyřem zásahům Cira Immobileho. Lazio si nejenže připsalo tři body, ale minimálně na pár hodin se posunulo do první čtyřky.

První vzájemný zápas byl poměrně často připomínán. Lazio mělo v úvodu sezonu fazonu, kdežto SPAL byl úplným nováčkem a přesto dokázal na Stadio Olimpico remizovat 0:0. A i tentokrát hodlalo zvučnějšího soupeře obrat o body, ale to by v kádru Biancocelesti nesměl figurovat Ciro Immobile.

Hosté se poprvé prosadili už v 5.minutě, kdy si Lukakův odvrácený centr zpracoval za vápnem Luis Alberto a nádhernou individuální akcí dopravil balón až za záda Gomise. SPAL se ale z inkasované branky rychle oklepal a hned za tři minuty měl možnost pokutového kopu. Mirko Antenucci poslal Strakošu na druhou stranu a srovnal na 1:1. Ale ani tento výsledek neměl dlouhého trvání. Luis Alberto šikovně přiťuknul balón Immobilemu, který zblízka vrátil vedení na stranu Lazia. Ve 26.minutě pak obdržel kolmici za obranu opět Ciro Immobile a Gomis inkasoval už po třetí!

Diváci na stadionu Paola Mazzy viděli divoký první poločas. SPAL se totiž znovu vrátil do utkání, když se střelou k tyči prosadil Mirko Antenucci. Nicméně čtyři minuty před koncem ťukl do balónu hlavou Ciro Immobile a Lazio znovu vedlo o dvě branky.

Krátce po změně stran vstřelil nejlepší střelec Biancocelesti už čtvrtou branku a za stavu 5:2 pro hosty už nikdo o vítězi nepochyboval. Jen škoda, že za rozhodnutého stavu tempo utkání pokleslo. Lazio ještě mělo možnosti navýšit, ale další gól už Gomis za svá záda nepropustil.

Více informací k zápasu

Turín FC - Bologna FC 3:0

06.01.2018 12:30

Góly: 38. Lorenzo De Silvestri, 53. M'Baye Niang, 85. Iago Falqué

Trenér Walter Mazzarri si lepší premiéru na lavičce turínského FC snad ani nemohl přát. V poledním klání jeho noví svěřenci neinkasovali ani jednou a sami se do sítě Bologny trefili třikrát. O branky se rovným dílem rozdělili De Silvestri, Niang a Falqué.

Odvolaného Sinišu Mihajloviće nahradil Walter Mazzarri oficiálně teprve před včera, takže tréninků s týmem moc nezažil. Evidentně ale ani nemusel, protože na hřišti působili jeho noví svěřenci tak sehraně, jako kdyby trenérovy pokyny poslouchali už roky. Při absenci Belottiho měli hlavní slovo v ofenzívě Falqué, Niang a Berenguer, zatímco Bologna se poléhala na Destra, Verdiho nebo Palacia.

Do první vážnější akce se dostal Iago Falqué, který dostal nádherný oblouček za obranu a mohl jít zcela osamocen na Miranteho, jenže celou akci uspěchal a zakončil hodně vysoko nad. Berenguer si o chvíli později připravil míč na levé straně a povedlo se mu odcentrovat do vápna, ale adresát Falqué opět mířil hodně nepřesně. Dával však najevo svou chuť hrát a byl pro hostující obránce hodně nepříjemným hráčem.

O pár minut později si dva obránce obhodil šikula Berenguer a našel před bránou špatně hlídaného Nianga, který se dostal k hlavičce. Na tu ale pozorný Mirante reagoval skvěle a míč vyrazil na rohový kop! Velkou šanci hostí, kteří nepůsobili moc aktivním dojmem, spálil špatnou střelou Simone Verdi, myšlenkami dost možná již na přestupovém poli.

Dál útočil Turín. Iago Falqué obdržel ve vápně přihrávku na střed hřiště, jenže pálil těsně vedle! Mirante se jen ohlédl, protože tuhle ránu by vyrazit nedokázal. Po třiceti minutách musel Turín neplánovaně střídat, protože se zranil Joel Obi. Na hřiště se dostal Afriyie Acquah a byl dost blízko, aby viděl první branku dnešního utkání. Přímý volný kop ze strany kopl Álex Berenguer parádně, našel hlavu obránce De Silvestriho a ten nedal Mirantemu šanci - 1:0.

Další trochu neplánované střídání musel trenér Mazzarri, teď již o poznání spokojenější, použít hned po změně stran. Stáhl totiž Burdissa a nahradil jej Morettim. A to nebyl ideální nápad, protože právě Emiliano Moretti byl jedním ze dvou hráčů, mezi nimiž upadl ve vápně Simone Verdi. Sudí Damato nejprve pískal simulaci, ale po využití služeb videa svůj výrok přehodnotil a pískal penaltu. Tu však Erick Pulgar neproměnil a hrdinou se stal Sirigu!

A to byl rozhodující moment, protože téměř z následné situace Iago Falqué krásně našel průnikovou přihrávkou M'Bayeho Nianga. Mladý útočník si nejprve zpracoval míč, později obránce a nakonec krásnou ranou propálil brankáře Miranteho - 2:0 pro domácí.

Býci mohli hrát v daleko větším klidu, ale nehodlali polevit. Dvě střely Falquého sice Mirante chytil, avšak pět minut před koncem se nejlepší hráč dnešního utkání už dočkal. Po krásné individuální akci zakončil Iago Falqué do protipohybu Miranteho a slavil gól na 3:0 pro Mazzarriho výběr.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Inter Milán 1:1

05.01.2018 20:45

Góly: 90+1. Giovanni Simeone - 55. Mauro Icardi

Inter Milán veze z půdy domácí Fiorentiny jen neuspokojivý bod. Mrzet ho tato ztráta může především proto, že o výhru přišel až v samém závěru utkání, v nastaveném čase. Obě branky padly až po změně stran, na úvodní trefu Maura Icardiho reagoval stejně mladší kanonýr Giovanni Simeone.

Inter měl šanci vytvořit tlak na druhý Juventus Turín a trenér Spalletti to dobře věděl. Čekal doma možná přívětivější atmosféru, ale pro nezaujatého diváka vytvořily oba tábory velmi dobré pozadí. Spalletti věděl, co je v sázce, takže opět spoléhal na oblíbence jako Icardi, Handanovič, Škriniar, Vecino nebo Perišić, zatímco domácí poslali do boje Simeoneho, Chiesu, Badelje, Astoriho nebo Sportiella.

Do první zajímavější situace se prodral domácí štírek Giovanni Simeone, který zatím v Itálii dělá svému slavnějšímu otci velkou radost. Po odražené střele se někdejší hráč Janova dostal do zakončení, jenže balon mu nesedl. Domácí rychle kombinovali a favorizovaný Inter si příliš nevěděl rady. Po kombinaci Chiesy s Théréauem pálil druhý jmenovaný, jenže mířil jen slabou střelou vedle.

O chvíli později se tandem prohodil a vystřelil další nositel slavného fotbalového jména. Chiesova rána ale byla zablokována. Obrana Interu dnes večer zkoušela, co všechno brankář Handanovič vydrží, popřípadě co vydrží nervy trenéra Spallettiho. Nechala totiž úplně volného Chiesu, který sice podklouzl, ale na hranici vápna se osamocený dostal k míči i přesto. Pálil však hodně vysoko.

Útočící Simeone se natahoval po míči ve vápně, těsně na něj ale nedosáhl. Zapojil se také Chorvat Ivan Perišić, který zkusil střelecké štěstí z hranice vápna. Domácí obránci však jeho pokus srazili. Po centru Milana Badelje se k zakončení dostal zblízka obránce Astori, ale s jeho tečovaným pokusem si brankář Samir Handanovič rovněž poradil. První polovina utkání se blížila ke konci a branky jsme se nedočkali.

Hodně soubojů spolu sváděli Simeone a Škriniar, s úspěšností podobně vysokou na obou stranách. První půli zakončil právě Simeone, který se přes slovenského stopera protlačil až do zakončení, které ale poslal mimo. Po změně stran si Giovanni Simeone naskakoval na dobrý centr na malé vápno, jenže těsně před ním se do vzduchu vyšrouboval obránce Andrea Ranocchia a míč odklidil.

Deset minut po změně stran tyč těsně minul zakončující Federico Chiesa, který točil balon k tyči. Brankář Samir Handanovič si musel pořádně oddychnout. Na opačné straně už ale branka padla. V 55. minutě totiž po standardní situaci Cancelo našel přihrávkou za obranu Maura Icardiho a zkušený argentinský snajpr neměl problém zakončit přesně - 1:0 pro Inter Milán!

Od té chvíle se ale aktivity ujala Viola a Inter opět nestíhal. Biraghi pálil velmi tvrdě do horního rohu a brankář Samir Handanovič musel ukázat, že místo v základní jedenáctce má oprávněně. Po hodině hry si přihrávku do vápna od Chiesy z pravé strany Milan Škrniar málem srazil do vlastní brány a měl štěstí, že nastřelil jen Handanoviče. Dvacet minut před koncem zakončoval povedenou ranou opět Chiesa.

S postupujícím časem akcí Fiorentiny přibývalo. Nejprve se do vzduchu položil Milan Badelj a těsně minul, stejně jako o chvíli později Borja Valero, někdejší hráč Violy. Deset minut před koncem se k nůžkám rozhodl střídající Khouma Babacar, jenže mířil nad. V obrovské šanci a po vlastním úniku Icardi sice obešel Sportiella, leč balon umístil jen do boční sítě.

Když už se zdálo, že Inter si těsné vedení pohlídá, domácí se přeci jen dočkali zasloužené branky. Eysseric se zorientoval ve vápně, sebral míč po sražené střele Chiesy a nahrál jej lépe postavenému a především nehlídanému Simeonemu. Ten už jen zamířil a překonal brankáře Handanoviče!

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Udinese Calcio 1:1

05.01.2018 18:00

Góly: 9. Ivan Radovanović - 41. Nenad Tomović (vl.)

Pěti zápasová série výher Udinese skončila. Zebry berou na Stadio Bentegodi pouze bod za remízu 1:1. V nepříliš záživném utkání padly obě branky v prvním poločase. Do vedení se dostalo Chievo, ale vlastní branka Nenada Tomoviče znamenala konečnou dělbu bodů.

Domácí se chtěli revanšovat za porážku z minulého kola, kdy nestačili jako prvním tým Serie A na Benevento. Chievo opravdu vstoupilo do utkání hodně aktivně a už v páté minutě měl velkou šanci hlavičkující Stepiński, ale Bizzarri reflexivně vyrazil.

Za dalších pět minut už to domácím klaplo. Ivan Radovanovič si za vápnem zpracoval balón, práskl do něj a nádhernou ranou a s pomocí břevna otevřel střelecký účet utkání! Aktivnější domácí navíc dál hrozili a druhou branku v síti Udinese nemohl sudí uznat pro útočý faul. Velký tlak Maranových svěřenců pak přeci jenom opadl, nicméně Udinese se před Sorrentina prakticky nedostávalo. O to překvapivější bylo, když jeden z mála úniků skončil brankou. Před koncem poločasu si srazil do vlastní sítě přízemní centr Nenad Tomovič, takže se šlo do šaten za stavu 1:1.

Trenér Massimo Oddo nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen. Udinese zdaleka nehrálo tak dobře, jako v předchozích zápasech. Bohužel pro diváky na Stadio Bentegodi byl druhý poločas nezáživnou podívanou. Chybělo jakékoliv zakončení. Snad až v závěru se o zajímavý pokus postaral Valter Birsa, ale Bizzarri jeho střelu kryl. Udinese si nakonec z Verony odváží bod a natahuje svojí sérii neporazitelnosti, byť šesté vítězství v řadě nepřidá. Chievo i po tomto kole zůstane ve druhé polovině tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol20163144:1351
2.Juventus FC20162249:1550
3.Inter Milán20126235:1542
4.SS Lazio19124348:2440
5.AS Řím19123430:1439
6.UC Sampdoria1993736:2930
7.Atalanta Bergamo2086631:2630
8.ACF Fiorentina2077629:2128
9.Udinese Calcio1991933:2728
10.Turín FC20610428:2728
11.AC Milán2084825:2728
12.Bologna FC20731023:3024
13.Chievo Verona2057820:3222
14.Janov CFC2056916:2221
15.US Sassuolo20631113:3021
16.Cagliari Calcio20621218:3120
17.SPAL 201320361121:3815
18.FC Crotone20431313:3815
19.Hellas Verona20341318:4113
20.Benevento Calcio20211713:437

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (205)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já asi furt nechápu, co by Jankto v tom Arsenalu dělal Naběhá toho dost, umí bránit, ale to je asi tak vše. Zazdil strašnou spoustu akcí. Jako levý záložník musí alespoň umět udělat kličku nebo něco na ten způsob

Reagovat
smazaný uživatel

remízka se hodí zítra neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Zase zbytečná ztráta.

Reagovat
mato Kreator

ACF

Reagovat
smazaný uživatel

Luciano Spalletti lost his temper after Inter’s 1-1 draw with Fiorentina. “Even my 80-year-old mother knows we are missing a centre-back."

Tak copak je prohnilého v království milánském?

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, vždyť to je úplně naprosté diletantsví vedení, hlavně že jsme se skoro všech středních obránců před sezónou zbavili, je to pořád dokola, měli jsme na podzim jenom štěstí, že se někdo nezranil. Naivně jsem si myslel, že když už se to tak posralo v létě, tak od 1.1. budou mít hned 2 střední obránce podepsané a Žabáka pošlou někam do prdele.

Samozřejmě nic.

Reagovat
Nuno čomes

Už se par let bavíme o tom, ze je třeba směnit 7 beku z 8.

Reagovat
Komat

Inter dnes snad ani na výhru hrát nechtěl.

A jsem tu jediný, komu se Borja Valero na té pozici nezdá? Neuvěřitelně zpomaluje hru, často hraje na můj vkus s míčem dozadu, je pomalý, přihrávky, jaké bych od hráče jeho techniky čekal, nevidím. Pokud je pokyn trenéra držet míč, tak to dělá výborně, ale na koukání to moc není.

Reagovat
Tomanatura

Borja ma to nejlepsi za sebou, vubec sem jeho prestup nepochopil. Pred par letx super hrac a klidne mohl byt na hrane zakladu v Realu, ted uz fakt ne.

Sousa ho stridal pravifelne v 50. minute kvuli jeho fyzicce a Spaletti z nej udelal hlavni motor zalohy, ok v te neuveritelne staticke hre pred kridla na nahodu se de jeho kreativita vyuzit, ale atejne by mel Inter jit trochu jinym smerrm.

Zaloha Vecino - Borja skoncila loni 8. v lize, jak to asi dopadne letos?

Reagovat
AlexAssasino1908

Nejsi tu jediný mě se chce brečet. Když vidím jak se koupit za uši ty primadony . ... Kdyby to bylo pouze o jednom zapase. Ale kromě říjnového derby jsem je neviděl jezdit po zadku. Perišic ten musel včera teda vypadat ten se celý zápas hledal. Když dostal balón, tak se o něj málem zabil . . S takovou by v MU u specialOne moc nepobyl. Valero nestačí tempo hry Interu. Treňa ho strká za Icardiho, tam bych si spíš představoval víc života do toho umírání . Už jsem si přestal nalhavat, že si to sedne a bude to zase ten starý inter za dob speciál one. Jsem fandou Interu přes 25 let. .. Doufám, že se zase dočkam hráčů jako byli Vieri, Baggio, Materrazzi, Ronaldo, Adriano, Zanetti a další. Mě osobně by hlavně zajímalo, proč takový klub jako Inter má scouting na hov.. . Talenty posilaji do prdele a plevel si nechaji. LIVERPOOL A taci podobní si teď masti kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Scouting Interu je k hovnu.

Reagovat
Komat

Toho Coutinha jsem doteď nepochopil. Přitom to je hráč, kterej by se teď tolik hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tam prostě odvadí skvělou práci ty nákupy a prodeje hráčů to je luxus. Mimochodem coutinho prej do barcy za 120 + 40 mega.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Borja je v pohodě, ale nemůže hrát na pozici podhrota, pak to dopadá tak, že tam defacto nikdo není a Icardi je úplně odstřižený. Každopádně Inter má spoustu jiných a daleko větších problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio ma sanci

Reagovat
AlexAssasino1908

A dnes mě mile překvapili fialky ... Simeone s Chiesou... A jaký dokáží roztočit kolotoč, ale pochvala celému týmu. Takový do Interu. Jenže tam páni konšele mají na očích klapky. Takový tahouni nejsou jen u fialek

Reagovat
Komat

Chiesa se Simeonem jsou hodně nadějní. Dnes hlavně první jmenovaný vynikal.

A přesně to samé mě taky napadlo. Simeone už pro taťku a Chiesa s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

obidvoch by som bral ku nam do timu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

kto by ich nebral

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Deki

v srpnu, když pustil tři stopery, říkal něco jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo mu pozdě, že s Ranocchiou má vlastně ve skutečnosti ještě o jednoho stopera méně.

Reagovat
lnterista

Zabak hraje dobre

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím spíš nehraje, než aby hrál. Možná by mu mohl věřit víc. Minutáží jen na tom bídně. Pokud ho Spal nebude využít víc, tak si nemůže stěžovat na nedostatek stoperů.

Reagovat
10

třeba odchovanec Andreolli určitě mohl zůstat...u něj mi přišlo, že v Interu nikdy nezklamal, přitom s ním docela vymetali

Reagovat
Inter Eterno Amore

Toho som chcel i ja aby ostal, ale on chcel zrejme aj hrať.

Reagovat
lnterista

Jj mel zustat ale pocitalo se i s Vanhaudsenem nebo jak se pise bohuzel si zranil koleno

Reagovat
cresposuper

Nemyslim si, ze sa s nim nejak zvlast pocitalo, skor tam nikto iny neostal.. V priprave skoro nic neodohral

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne tak .. vedenie sa na to vysralo ... rátali, že zranenia nebudú žiadne

Reagovat
lnterista

Asi jo ale vetsi problem mame stejne jinde nez v obrane...naopak dozadu hrajem organizovane a za posledni roky jsem docela v klidu

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak to hej o tom niet pochýb .. veď nuly na San Paolo a na Allianz stadium hovoria za všetko

Reagovat
cresposuper

Urcite mal ostat, navyse odisiel zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Spal:"Ci manca un centrale? Lo sa anche mia mamma che ha 80 anni ed è a casa".

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně si aspoň stěžuje.

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Dokud bude hrát santon, ranocchia, Mário, brozovic, d´ambrosio a teď už i gagliardini, tak na LM proste nemáme. Je třeba si to přiznat a neměnit názory po úvodních par kolech kdy to šlape. Bohužel vedení si to asi neprizna a v zimě to vypadá muže už tím tuplem ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jen, že čtyři z nich jsou Italové a pak respektuj to pravidlo o italech v základu, kteří ti oslabují kádr.

Reagovat
lnterista

Ja to tak cerne nevidim...chce to dva kreativnejsi zalozniky a mozna kridla vymenit

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidím tak, že to chce kvalitn´ho defenzivího záložníka, třeba Torreira + tvůrce hry a samozřejmě a to je z´klad a nejdůležitější věc podle mě velmi kvalitní krajní obránce.

Reagovat
Nuno čomes

Já to nechci vidět černě, ba spis realisticky. Za tu dobu proste ty co jsem zmínil jsou mimo. Ranocchia max jako 4. stoper. Nema na to být ani třetí.. Dva kreativní zalozniky získat? Nebuď naivní. Křídlo chybí taktéž, ale to víme už od léta.

Reagovat
cresposuper

D´Ambrosio nie je ziaden top obranca, ale svoje si odohra. Vacsi problem je podla mna totalna nekreativita vpredu- chyba nam AM, Perisic okrem statistik je uplne nulovy a Candrevovi vyjde tak kazdy druhy zapas (co je progres oproti minulej sezone). A taky Vecino podla mna nie je o nic lepsi nez Gagliardini.

Reagovat
Nuno čomes

Na to vaše tvrzení: to svoje si odohra” začínám být alergický. Ať si jde svoje odehrát do Udinese nebo někde do jiného klubu co hraje stred, ale na Inter to stacit nemůže. Nechápu jak můžeš obhajovat prumeraka.

Reagovat
cresposuper

Priemeraci su Santon, Dalbert, Ranocchia...D´Ambrosio je urcite nadpriemerny hrac, zvlast jeho spolupraca s Candrevom je na slusnej urovni.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Deki

Santon s Ranocchiou byli vždycky průměr, co po nich můžeš chtít? Mario je další fail Ausiliův, co bych dal za tu výměnu... D'Ambrosio je ok, ale možná ho vytlačí Cancelo, který se začíná jevit konečně trošku solidněji a včera byl podle GDS spolu se Škriniarem jediný, kdo snesl přísnější měřítko.

Pro mě je zatím jeden z největších propadáků Gagliardini. Po tom loňskym jaru je to fakt zklamání. Spolu s Vecinem nám tvoří snad nejzbytečnější záložní štít v lize.

Začíná se prostě ukazovat to, co nám strašilo od začátku sezony. Inter nemá vůbec lavičku. Uvidíme, co se stane v lednu. Nevěřím moc v nikoho, ale dva hráče by to chtělo (stoper, střední záložník)...

Reagovat
Nuno čomes

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

necakal som ze to niekedy napisem, ale Ranocchia hra dobre tuto sezonu ked dostal sancu. Maria predat, kym este ma ako taku cenu, aspon za polovicu co prisiel. D'Ambrosio tie nie je mizerny. Vcera sme ale mohli vidiet ako Santon hral az na troch postoch, to je strasidelne nieco. Broza mam rad, ale fakt jemu vyjde jeden zapas z 5 cize tam nie je o com, treba predat.

ten stred je ale cely zly co mame, Gagliardini neviem co sa mu porobilo, Vecino isiel strasne dole s vykonmi. Borja uz ma za sebou to najlepsie a aj tak je nas najlepsi zaloznik.

ked odidu kridla co sa stalo ze peri aj candreva su bez formy, tak Icardi sa moze aj pojebat, ale ked nedostane loptu je to stratene.

cize treba nam kreativneho zaloznika, co si ale vedenie nemysli, 20 mega za Pastoreho sa im zda vela (kokoti).

jedine ako take pozitivum poslednych zapasov je podla mna Cancelo.

a Spalletti sa mi zda ze moc nezvlada striedania, aj ked na vyber moc nema.

ale sak ked to zhrnie. ved sme si uz za tie roky zvykli

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

nesmej sa je to tak.

Reagovat
Panděvova ofina

Sabatini jede prý jednat do Číny o záloze 30 mega z letního rozpočtu . Snad nepřivedou Deulofeua, ale Pastoreho.

Reagovat
smazaný uživatel

ten deulofeau je snad zly vtip

Reagovat
Inter Eterno Amore

vždy keď vidí správy o Deulofeovi do Interu tak sa mi otvára nožík vo vrecku

Reagovat
smazaný uživatel

Immobille pan střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

inak nezabudajme, ze Sparta vykopla Biabianyho, takze to prave kridlo mame v pohode vyriesene

Reagovat
smazaný uživatel

Benevento +3 body, druhá výhra v řadě = vítězná šňůra

Reagovat
Dejwa

Beztak se nakonec zachrání

Reagovat
Spalovač šancí

Snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Huraa Lebo nepojdu aj tak tam kde patria... Iba co mi dnes den pokazili... A neviem o co tebe ide ze ich tu palcujes Ale vsak v pohode. Tvoja vec. Ja sa po cca tyzdnovej pauze vraciam podla ocakavania presne tam kde som skoncil

https://prnt.sc/hwwqmw

https://prnt.sc/hwwv1t

Reagovat
Inter Eterno Amore

že o čo mu ide

Reagovat
AC.Milan

Bonucci krasný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Už len aby ho takto trafili brankári v každom zápase a bude za kráľa

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hral náhodou dobre

Reagovat
10

gól roku

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Milan.B

Reagovat
JackDaniels.

Tak a mame dalsie tri body, dnes to sice nebol ocarujuci vykon hlavne co sa finalnej fazy tyka, no jasne sme dominovali. Koulibalyho gol zlomil tu smolu, ktoru sme dovtedy mali. Hamsik dnes nepodal oslnivy vykon, na ake sme u neho zvyknuty. Forza Napoli! Len tak dalej..

Reagovat
Pipo123

Dneska to bolo super, hlavne Alberto a Lukaku hrajú výborne. Pritom Lukaku mal byť na smiech a tento rok si hodne verí, hrozná beštia

Reagovat
smazaný uživatel

Tri poznatky ze zapasu Napolitanky:

1. Naprosto zaslouzena vyhra. 24 strel za zapas nedalo dneska ani City. Totalni masakral

2. Faul Koula to nebyl v zadnem pripade, ale v zadnem

3. Sarri je borec, a uz to nebude nikdy nijak jinak. Ledaze by mel dmntni hrace, coz nastesti nema.

Ctyri poznatky ze zapasu AS:

1. AS ma nejhezci dresy v soucasnem fotbale. Jednoduche, krasne, bez reklamy na predni strasne dresu. Nadhera

2. Jinak ale AS hraje posledni zapasy uplne bez napadu. Jakoby nevedeli, co maji hrat. Tlak si dokazali vytvorit jen ze standardek.

3. Faul na zlutou ani NAHODOU! Jasna pomoc rozhodcich, a to je tam navic video kua. Stejne jim to ale bylo k nicemu, kdyz si nedokazi nic vytvorit, coz je prokauc jak prase.

4. Asi se nemylim, kdyz reknu, ze Schick nebude v kabine moc oblibeny.

Reagovat
Snatus

Já si říkal, jestli tam nějaký problém nebude. Perotti třeba dělá, že Schicka vůbec nevidí. Ten mu snad nenahrál ani jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me jo. On asi nebude i moc dobry partak do kabiny, co jsem tak cetl. Navic siza nerozumi hlavne s Dzekem

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si z vlstní zkušenosti, jak oblíbení jsou hráči, co si pořád dokola navádí míč mezi hráče, aby následně spadli a rozhazovali rukama....

Reagovat
wiggum

Jak hrál Schick? Dneska to je sice asi tezko, to bude marnota vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Spoluhraci na neho kaslali, a kdyz se k nemu prece jen dostalsrandu balon, nic nevymyslel. Ani jednu pozitivni vec dneska neudelal. Krom toho i zbytecne fauloval

Reagovat
Snatus

Když dostal balon a měl volný prostor, tak něco předvedl. Ale zdá se mi, že ho hodně ta atmosféra a hráči sráží. Schovává se dost za hráčem, nechodí si pro přihrávku moc často, a když jde, tak do špatného prostoru, ale tady taky vidím ohromný problém ve spoluhráčích, kteří mu teda dávají sežrat jeho formu. Nepomůžou mu, moc mu nenahrávají.

Reagovat
wiggum

Hm, to bude teda zajimave, jak to chteji resit.

Reagovat
Snatus

Ale jiní ti k tomu asi řeknou víc, kde je ta příčina. Já sleduji Řím aktivně od této sezony právě kvůli Schickovi, ale všechny zápasy jsem taky nestíhal sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi. Rekni mi, co jako predvedl? Nepredvedl nic.

Reagovat
smazaný uživatel

A navic to, ze je chyba ve spoluhracich... Spoluhraci by rekli, ze je chyba v nem. Jak pises, nechodi si pro balon, kdyz uz ho ma, tak prihraje radsi dozadu, a kdyz muze dat gol, ktery by znamenal plichtu na Juve, tak unik sam na golmana spali. Podle me je chyba v nem. Nepredvadi nic. Ti spoluhraci mu neprihravaji jen tak kvuli nicemu. Kdyby vedeli, ze tymu pomuze, nahrali by mu. Logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Proste ho nemáš rád. Včera bolo na ihrisku povedzme 6-7 hráčov horších od neho. Perotti Gonalons Florenzi Pellegriny Dzeko... Sledoval som Schicka a v tomto zápase hral určite lepšie ako v tom predtým, po lopty si chodil - to áno. Máš pravdu ze nahrával dozadu, keď bol chrbtom k bráne ale loptu nestrácal ako Gonalons ci Perotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a jeste jedna hlavni vec - NEBOJUJE! V Dorii bojoval, tady ne. Kdyz si clovek srovnal dneska Petagnu a Schicka, kteri nastoupili o deset minut pozdeji, bylo to sto a jedno. Je tam urcite problem v kabine. Tady totiz neni za hvezdu jak v Dorii, kde z neho udelali poloboha. Tady je to jiny kalibr, kde neznamena nic.

Reagovat
10

Atalanta je neuvěřitelná, v týdnu vyřadí Neapol z poháru u nich doma, dneska porazí AS na Olimpicu...povedenej týden, klobouk dolů pro Gaspa

Reagovat
Kucka

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Furia Ceca

Ti ještě vyndaj i ten Dortmund z EL... Věřím jim teda víc, než Neapoli proti Lipsku.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Immobile je u me stejne zahada..On ty goly proste asi davat umi, uz ma v kariere par dost slusnych sezon, treti v ktere je pres dvacet golu a vypada to ze se zlepsuje.To uz asi nebude nahoda a ty goly davat bude.Prekvapuje me to

Reagovat
lucius6

On má takovou zvláštní vlastnost, že se k němu vždycky dostávají ve vápně míče nebo si je on dokáže vždycky najít. Navíc letos podstatně zlepšil svoje zakončení a podle mě šel nahoru i po technické stránce, takže dokáže i udělat kličku a nebo se uvolnit s míčem u nohy. Další faktor je u něj rozhodně i sebevědomí, každopádně to je velkolepé sledovat hráče Lazia, co útočí na 40 gólů v jedné ligové sezoně.

Reagovat
Pipo123

15 rokov nemal ziadny útočník v Laziu taku podporu ako Ciro, mat pod sebou Milinkovica, Alberta a Andersona musi byt radosť. Taky Klose nemal v súčasnom Laziu Aspon 30 golov

Reagovat
Alberto Aquilani

Dúfam, že si ten hipster píše v šatni výpoveď. Aby sme hrali takýto hnus pol roka a aby sme to na konci chceli urvať formáciou 4-1-5, to je niekde na hornú dolnú a nie na takúto úroveň. Zavolaj Carlovi, Monchi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz len ten by to zachranil. Rozjebal kazde dobre muzstvo

Reagovat
Alberto Aquilani

Jj, a medzitým len 3-krát vyhral LM, manták.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz je uz za zenitom, vyjebali ho aj z Realu a z Bayernu jak prasiveho psa

Reagovat
JuventusFC1897

Zenit este netrenoval

Reagovat
smazaný uživatel

zase ten vyhadzov z realu nebol celkom zasluzeny

Reagovat
smazaný uživatel

Za trio Salah, Rudiger a Paredes jsme v létě dostali 100M, a i když odečteš jejich nákupní částky, dostaneš se na 60M čistýho. A náhrady? Sabatiniho odkupní doložna na Pegreho a Hráč z Janova co si zápas co zápas snaží míč protáhnout mezi dvěma protihráči vždycky o něj při tom přijde...

Reagovat
Alberto Aquilani

Káder je dobrý, alebo si naozaj myslíme, že zrazu všetci nevedia hrať futbal a sú šmatláci? Hráme totálnu sračku celú sezónu, hrali sme ju už v príprave, odvtedy sa zlepšila len defenzíva, uznávam, často je výborná, ale v predu sa ťaží len z nej, nie je smerom do ofenzívy vôbec nič. Je to systémom, teda EDFho futbalom. Schick je dobrý futbalista, len Di Fra by musel vedieť, ako z toho tímu dostať aspoň 50%.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v přípravě nefungovalo vůbec nic, v půlce sezóny byly dobrý zápasy, teď ke konci roku jsme neproměňovali šance. S Juve to šlo se Šášulovem 2 neuznaný góly. Není to teda kdo ví co, ale ty to vidíš moc černě... 4-1-5 se mi taky nelíbí, ale přece jen v koncích zápasů míváme tlak. To že je pak hra absolutně na náhodu se zavřenýma očima je pravda. Ale nacpali jsme trenéra, co má určitou taktiku do týmu, kterej pro jeho systém hráče nemá. Celou přípravu opakoval, že potřebuje leváka na pravou stranu do útoku. Bude ho mít aspoň na konci ledna?

Reagovat
smazaný uživatel

Kader je dobry akurat pre teba a Monchiho. Srackami vyhrat skupinu LM, to uz hej. Zlozenie muzstva uplne na picu. Chyba Di Francesca, ze ked mu najebal 3 strednych utocnikov, pcha ich na kridla

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxom je ze Monchi chce doviesť Sanabriu z Betisu za 10mega.Moze si búchať hlavu za Mahreza, kreatívny hráč nám chýba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Káder je katastrofálny, najhorší za posledných minimálne 20 rokov, nulový útok, nulová záloha, jediné čo funguje a má kvalitu je obrana - a to nám stále chýba pravý back

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas, momentálne potrebujeme skúseného kouča, aj keď nie som zástancom častých zmien na trénerskom poste

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na krasny suboj titanov medzi Interom a AS Rim uz coskoro. strasne zufale timy v poslednej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

https://m.youtube.com/watch?v=WoyEiOEkHww&feature=youtu.be Alberta je radosť sledovat, on sice nedosahuje tu TOP uroven španielskych hracov, ale ta jeho snaha o paradicky a hlavne to ako v klude hraje je super, pripomina Isca. Trojica Dybala, Perotti a Alberto je to najzábavnejšie co beha na trávnikoch SA. U nich mi pride ze sa futbalom bavia

Reagovat
smazaný uživatel

Perottiho to poslední dobou moc nebaví, místo něj Gómeze

Reagovat
Kucka

Paráda

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Je to v pecku

Reagovat
smazaný uživatel

Strootman, De Rossi, Radja. Skoda, ze se vschni tri vedle sebe alespon parkrat nesesli ve sve vrcholne forme. To by byla nejlepsi zaloha na svete. Chtel bych je videt. Ted uz je to pryc. Pocinaje Kevinem

Reagovat
castelL

to je teda výstrek fantázie

Reagovat
Alberto Aquilani

hrali spolu ešte pod Garciom a pred Kevinovým zraneným a bolo to nič moc...

Reagovat
JuventusFC1897

najlepsia zaloha na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm... Inter z prodeje Coutse do Barcy dostane a teď se všichni prosím podržte 2,5 mega euro no to je jackpot.

Reagovat
castelL

môžu nakupovať konečne

Reagovat
Panděvova ofina

Konečně! Nechť přestupák započne

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Udrzet uz. Ne, ze zas daji jeden haluzak a ubrani vyhru 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jdete do pice, do pice, do picevzkurveni vezni! Jadny faul, korzpcnici vyjebani uhnijte v pekle spiny. Hlsvne, ze je video vyjebanci. Chcipnetw

Reagovat
The Krupy

R2-D2 sa zjavne naučil prihlásiť sa na EF.

Reagovat
Furia Ceca

Akorát ještě nedisponuje žádným uceleným jazykem. U tohohle vzorku soudím, že jde pravděpodobně o beta verzi.

Reagovat
The Krupy

Dostal softér z Pokydu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubentus merda Zase si to zaplatili

Reagovat
smazaný uživatel

Mne uplne fascinuje, jak jsou nejlepsi tymy vna lize, a navic jim jeste nadrzuje rozhodci. U nas plisen, rozhodci neudela proti nim nic zle, italie zkurventus vzdycky jim pomuze vže zapasech, kde to potrebuji, spanelsko ti dva kkti, francie psg to ani moc nepotrebuje. Uzijte si to vezni. Zase jste vyhrali korupci, spiny hnusne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Víš v Italii to není jednoduché, pokud vlastní Juventus mafiánská rodina a ty chceš žít a máš rodinu tak už jen ze strachu o sebe a rodinu musíš připískávat ikdyby jsi nechtěl. U těch ostatních jmenovaných je to jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Neléčej tvoje slzy rakovinu? Já jenom, že bys mohl bejt prospěšnej lidstvu...

Reagovat
The Krupy

Q: What do you call an FC Internazionale fan with half a brain?

A: Gifted.

Reagovat
mato Kreator

Uz zbankrotujte ako parma a bude dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Neplač

Reagovat
smazaný uživatel

To pise ten pravy

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Snad Paulito a Sami nebude nic vazneho

Reagovat
Furia Ceca

To byla dneska zase bitva, to nemělo s fotbalem moc společnýho... Tři body jsou ale doma, Fede konečně do třetice všeho dobrýho vítěznej gól. Teď už jen doufat, že Paulito bude v pořádku (od Samiho si naopak klidně pár kol rád odpočinu).

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus to zas uválčil. O to víc mrzí ta ztráta s fiorentinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me dnes nejhorsi vykon sezony z ktereho vycnil Bernardeschi.Higuain dnes mizernej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pasha

vskutku na mašľu. Poznám ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

A co to raději hrát po dvou/třech zápasech na tiket?

Reagovat
brenk

dvojka na AC za 1,58 kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Njn. Som ja proste lucker -- Hej. Dalo by sa, resp. bolo by to lepsie. No na 2-3 zapasy by musel byt vacsi kapital...davat za 50-100e. Lebo vyhravat za 10ik 20ku, to nieje pre mna... Ja radsej prehravam jednozapasovym syndromom -- Nahodou. To bolo vtedy ked im este cca islo. Vyhrali 2-1 s Bolognou a v stredu dali potom Helas doma v pohari 3-0. Ja ze bude repete s 1,58@.. Ba*, 6-30 strely a 3-0 vysledok

* https://www.flashscore.sk/zapas/0KUSNQel/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
Pipo123

Caceres ma cez tyzden prist do Rima a dokončiť prestup. Vraj za neho dame 5 mega, to je teda dost ked ho mohol mat Tare v lete zadarmo... Docela sa na neho tesim, Bastos je od zapasu proti AS uplne mimo a Wallace ani nevravim. Trojica De vrij a na krajoch Radu, Caceres by mohla fungovat

Reagovat
Furia Ceca

Pro vás super hráč. Navíc byl v Juve můj oblíbenec, jsem rád, že ho zase mám v calciu na očích, navíc v sympatickým Laziu.

Reagovat
Pipo123

Taká zaujímavosť, Immobile len za rok 2017

39 gólov a 15 asistencií, šialené čísla.

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
Lech

Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

A letos začal taky slušně.

Reagovat
Eldarion

keby som nemusel čítať tvoje komentáre tak to Lazio mi je dosť sympatické a fandím im tento rok

Reagovat
Inter Eterno Amore

aby nepustili Inter do LM to je jasné

Reagovat
Eldarion

Tak tam sa nedostanete aj tak Náhodou vedú rozumnú politiku Lazio, ten tím je postavený okolo 3-4 skvelých hráčov, hrajú nad svoj limit a funguje to skvele a nemusia tam byť miliónový hráči, platy, atď. Navyše sa na ich hru dá pozerať čo sa o väčšine tímov zo SA povedať nedá.

Reagovat
Inter Eterno Amore

my aspoň máme šancu vy o tom môžete len snívať

Reagovat
10

to je slušná paralympiáda ve vysmívání, jestli je LM blíž z 8. nebo 9. místa

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Eldarion

Ja som nič také napísal o AC ja som realista budem rád ak sa dostaneme na šieste miesto vôbec

Reagovat
10

Inter to s % z přestupu Coutinha zajebal

Reagovat
el Principito

kolik dostanou?

Reagovat
Furia Ceca

2,5 mega

Reagovat
Nuno čomes

Čemu se vysmivas pořad ty pako

Reagovat
10

Interu, to si nepoznal, ty pako?

Reagovat
Nuno čomes

S tebou se dá pobavit, i když si hnidopich, ale nemusis se tu zastávat každého vašeho fanouška

Reagovat
10

nikoho se nezastávám, není to ani třeba

Reagovat
Furia Ceca

Jj, protože ono to vůbec neni vtipný

Reagovat
10

1.5%

Reagovat
el Principito

Reagovat
db18

To jsou jen ty povinný, ne?

Jinak zajímavý si zase přečíst zpětně některý názory: http://www.eurofotbal.cz/clanky/coutinho-prestoupil-z-interu-do-liverpoolu-208737/?forum=1#forum

Reagovat
TheTopFootbaler

Ten související článek.

Reagovat
db18

Ono o něm ale moc článků nevyšlo... pak tam jsou zpětně ještě články

"možné je všechno" (ohledně setrvání v Espanyolu)

"Coutinho odchází hostovat do Espanyolu"

"Coutinho zůstává v Interu"

I když tam jsou pak mnohem delší rozestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe a co je na tom??Coutinho od nás odcházel jako hráč ze střídačky mladý talent kterému neseděla Italska liga a v té době byl jeden z mala u nás v týmu co šel z peněžit.....v Italii by se na tuhle uroven nikdy nedostal...absolutně nelituju toho že odešel i když sem ho měl moc rád a strašně sem si přál aby se u nas chytil...a navíc jsme za něj ziskali Kovačiče což byla daleko lepsí volba pro styl fotbalu co v italii hraje....

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

to je fakt, máte místo něj Kovačiće...wait a minute

já nehodnotím Coutinha v Interu, je otázka, jestli by se časem chytil a jestli to spíš nebylo o Interu...ale ten deal šel postavit líp

Reagovat
smazaný uživatel

v tehdejší době byl Inter financně uplně ve sračkach....a cena těch nejlepších hraču v Italii byla někde 20-30 mega.....takže nějakych 12 nebo kolik jsme to tehdy dostali za hráče z lavky bylo adekvatní...myslím že nikdo tehdy nemohl vědět ža o par let pozdej budou tak přemrštěné ceny hráču....a že kdejaký mladý talent bude stat kolem 30 mega a lehce nadpruměrný hráč bude stát 50 a víc

Reagovat
db18

Tak kromě tebe tehdy byla většina lidí toho názoru, že se Liverpool nechal oškubat.

Reagovat
10

já narážím jen na ty %, protože se dalo předpokládat, že mu to v PL půjde líp...a 20% by dneska bylo 32 mega

Reagovat
Nuno čomes

Takže podle juventinu se podle nějakých novych pravidel ted mají z peti jasných ruk ve vapne pískat jen dvě? Nebo jak to mám chápat, abych porozuměl vaši vyšší moci?

Reagovat
Eldarion

Ešte si si nezvykol?

Reagovat
10

Z jakých pěti? Ta včerejší spíš byla, rozhodčí u videa to vyhodnotil jako neúmyslnou nejspíš s ohledem na pohyb Bernardeschiho, kdy se otáčel...není to první podobná situace při posuzování hry rukou, kdy se nepískalo, ten trend se zpřísnil a je to vidět, viz třeba https://www.youtube.com/watch?v=Cezi5_ExMo8 nebo ten Mertens.

Reagovat
lnterista

Mas nekde video te vasi vcerejsi ruky?

Reagovat
10
Reagovat
lnterista

Dik tezko rict

Reagovat
M11

ja bych to piskal.. a musim rict ze jsem byl spis prekvapeny ze to pro nas dopadlo dobre

Reagovat
lnterista

Jasne asi tak ale treba Santon s Udine je jasnejsi...ta ruka Lazia a Icardiho v derby bych nepiskal

Reagovat
10

spíš asi jo, protože ta vzdálenost byla dostatečná a nešlo to posuzovat jako překvapivou střelu, co definují ty pravidla, stejně tak to nebyla úplně přirozená pozice ruky...ale že by to byl nějakej skandál si v kontextu těch všech posuzování nemyslím, podle mě je dobře, když ten trend takhle udrží

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

Jj ta vzdalenost me taky napadla a neni to tak bezprostredne jako Lazio a Icardi. To je 50 na 50 a tady ani VAR nepomuze

Reagovat
Pipo123

Tieto ruky by sa mali pískať, je to úplne kokotina že to nepískajú, potom človek vidí situáciu kedy lopta pristane na ramene hráča a borec to odpíska. Po tom zápase Lazio - Turín sa k tomu vyjadrovalo viacero ľudí a tie reakcie neboli jednotné, vlastne ako keby ani nikto nevedel poriadne uplatniť pravidlo na tieto ruky. Možno sú tak stanovené pravidlá, lenže v týchto rukách je taký bordel že sa to píska vždy inak.

Reagovat
10

nemyslím si, že by to pískal každej jinak, prostě jsou jasně stanovený parametry "úmyslný ruky" a podle toho se to posuzuje...samozřejmě se najdou výjimky, ale to jsou chyby a ty budou ve fotbale vždycky, s VARem nebo bez

ruku nastřelenou z půl metru bych prostě nepískal

Reagovat
Pipo123

Veď jasne, toto mi až tak neprekáža, skôr to že rozhodca sa často odmietne pozrieť na VAR, po tom zápase proti Torínu sa k tomu vyjadril Rizzoili a povedal že sa rozhodca mal pozrieť na tú ruku aj na provokáciu Burdissa. Robí to zlú krv, keď aj hráči vidia že rozhodca si jednu situáciu pozrie a o pár mi rovnakú alebo podobnú situáciu ignoruje, potom to vytvára dojem toho že rozhodca si vyberá čo mu príde vhod.

Reagovat
10

to je ale o tom rozhodčím, co je u videa

Reagovat
lnterista

Co kdyz to dobre videl a nemusel se divat?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Nuno čomes

To bylo tak do placu z pěti. Některé nepísknuté ruce se pochopit dají, ale prostě u té včerejší si myslím, že to bylo naprosto jasné. Tam nebyla nějaká snaha to hrát nohou nebo nějak. Falqueho nastřelil z metru, to se nedá uhnout. Jeho přirozený pohyb, řekl bych.

Ale sto lidí, sto chutí.

Reagovat
Pipo123

Tare potvrdil príchod Caceresa

“We won’t force the situation, but understand what could be pushing him towards other paths. After the break we are bringing in an experienced player like Martin Caceres from Verona.

“We have no intention of selling De Vrij in January. He is an important player, we can achieve great results with him. If he doesn’t sign a new contract, he will nonetheless end the season at Lazio.”

Ak teda platí že zostane De Vrij tak príchod Caceresa bude výborná správa, ideálne keby Wallace odíde na hosťovanie, na začiatku sezóny bol v skvelej forme, ale od toho zranenia je úplne mimo.

2-3 roky dozadu sme mali smiešnu obranu, ale Tare tú prestavbu zvládol výborne, na 3 pozície máme teraz Radu, De Vrij, Wallace, Bastos, Felipe, Patric a teda Caceres, kde sú tie časy ked nám v obrane hral Ciani a Novaretti

Reagovat
Furia Ceca

Nejlepší byl ten příšernej Brazilec, jak každej zápas kixoval! Jak se jmenoval? Mauritius?

Reagovat
Pipo123

Mauricio je ešte u nás, ale on bol fajn, on mal zápasy kedy hral 80 minút výborne aby mu potom zajebalo v hlave a spravil penaltu

Reagovat
olis

vcera som videl iba prvy polcas, podla statistik usudzujem ze druhy vypadal velmi podobne, herne totalna dominancia ale to zakoncenie katastrofa, tam mohlo byt po prvom polcase 3:0 a hotovo, zatial to stale nejak vychadza a ten gol tam padne, ostava len dufat ze to tak bude do konca alebo sa ta uspesnost zlepsi

Reagovat
FuckT

Ta neefektivita nas moze este vela stat, vcera sme mohli kludne dat 10 golov, a to asi ani neprehanam, ale my sa nakoniec aj tak musime spoliehat na Koulibalyho z rohu, ktore absolutne nevieme hrat...

Vyhra je ale doma, tak snad sa nam podari este o nieco zlepsit, mozno aj niekoho kupit. Avsak ak sa bude lamat chleba vo vzajomnom zapase medzi nami a Juve, tak to nebude pre nas moc dobre, jakozto tam moze rozhodnut prave ta efektivita, ktoru hraci Juve maju, ale my nie. Najma vo velkych a dolezitych zapasoch, zas tam budu mat tu premotivovanu spinu bez chrbtovej kosti, ktora schudne za zapas s nami 10 kilogramov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele