Serie A - souhrn 20. kola

14.01.2017, 20:00, aktualizováno 16.01.2017, 22:40
Komentáře a souhrny
Už čtvrtou venkovní prohru v sezoně si připsal Juventus ve Florencii. AS Řím těsně uspělo v Udinese a dýchá turínským na záda. Bologna vyhrála 1:0 v Crotone i díky asistenci Krejčího. Inter doma otočil skóre proti Chievu. Třetí, respektive čtvrtou příčku si v neděli pohlídaly celky Neapole a Lazia. AC Milán uhrál bod v Turíně...

Turín FC - AC Milán 2:2

16.01.2017 20:45

Góly: 21. Andrea Belotti, 26. Marco Benassi - 55. Andrea Bertolacci, 60. Carlos Bacca (pen.)

Zápas, kterému nechybělo snad vůbec nic, sehráli fotbalisté Turína a AC Milán. Domácí Granata poměrně brzy vedla o dva zásahy a mohla přidat třetí, kdyby Adem Ljajič proměnil pokutový kop. To se nestalo a Milán po změně stran dokázal srovnat, když naopak pokutový kop proměnil Carlos Bacca. Nechyběla ani červená karta, tu v závěru vyfasoval Romagnoli.

Na Stadio Olimpco se toho odehrálo opravdu dost a zaujatý i nezaujatý divák si prostě přišel na své. Pravdou je, že Milán neodehrál zrovna šťastný první poločas, jeho defenzívě dělal velké starosti zejména útočník Andrea Belotti. Ve 21.minutě se nádherně uvolnil Falqué, našel na hranici šestnáctky Ljajiče a směr jeho střely změnil ještě Belotti. Nejednalo se o ofsajd a Býci vedli 1:0. Za dalších pět minut nastal před Donnarummou pořádný zmatek, který nebyla obrana Milána schopna zažehnat. Balón se několikrát odrazil na kopačky domácích borci až nakonec Donnarumma podruhé inkasoval. Odkopnout nebezpečí mohl Romagnoli, ale už to nestihl. A aby toho nebylo pro AC málo, za dalších pět minut se kopala penalta. Viníkem se stal Abate, který lehce škrtl Falquého a verdikt sudího byl nekompromisní.

Právě v této chvíli lze spatřovat klíčkový moment celého zápas. Adem Ljajič měl na kopačce třetí gól a kdo ví, jestli by takový rozdíl dokázalo AC smazat. Ljajič kopl penaltu opravdu bídně, přímo doprostřed, kde zůstal stát Donnarumma a z dorážky neuspěl ani Falqué, svým pokusem střílel jen pánu bohu do oken.

Milán pochopil, že takhle teda ne a do konce prvního poločasu mohl vstřelit kontaktní gól. Dvě jedovaté střely vyslal bez úspěchu Suso a Bertolacci z tutovky napálil jen dobře chytajícího Harta.

Překonat Joa Harta byl pro Rossoneri vůbec tvrdý oříšek. V 55.minutě se to sice povedlo, ale jak. Po obrovském závaru si Hart připsal několik zákroků, ale při jednom z nich už zasahoval za brankovou čarou, což sudímu signalizovaly hodinky. A pak se to Turínu začalo sypat stejně jako hostům v prvním poločase. Za pět minut přišel faul Rossettiniho na Palettu a sudí odpískal další penaltu. Carlos Bacca si na rozdíl od Ljajiče problémy nedělal, suveréně ji proměnil a srovnal na 2:2.

Utkání vydrželo v tempu až do závěrečného hvizdu a bylo se na co dívat. Dvakrát velice nebezpečně zakončoval Belotti, na druhé straně se o totéž pokoušel Suso. V 90.minutě obdržel druhou žlutou kartu stoper Romagnoli a Turín to chtěl v nastavení ještě zkusit. Oba týmy se ale vyčerpaly až na samotné dno sil a další branka už zkrátka nepadla. Konečná remíza 2:2 je ztrátou pro oba.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 2:1

15.01.2017 20:45

Góly: 37. Nikola Kalinić, 54. Milan Badelj - 58. Gonzalo Higuaín

Fiorentina si nakonec poradila s Juventusem Turín, kterému výjezd do Florencie vůbec nevyšel. Domácí barvy se radovaly dvakrát a třebaže ihned po druhém gólu snížil Argentinec Gonzalo Higauín, Juventus se bodů nedočkal.

Velký šlágr se chystal na stadionu Artemia Franchiho, kde své domácí zápasy hraje florentská Fiorentina. Ta dnes dala důvěru třem stoperům, kterými byli Carlos Sánchez, Gonzalo Rodríguez a Astori. Do utkání se dostal i mladíček Chiesa nebo zkušenější záložníci Vecino, Badelj, Olivera nebo Borja Valero, zatímco Bernardeschi měl vydatně pomáhat jedinému hrotovému útočníkovi, Nikolu Kalinićovi.

Juventus chtěl porazit Fiorentinu, aby se dostal zase o kousek dál od dotírající Neapole s AS Řím. Zdánlivě se nic nemohlo pokazit, protože před Buffonem opět stála ta neúnavná trojice Barzagli, Bonucci a Chiellini, nechyběli Khedira, Marchisio, Sturaro nebo Sandro a v útoku mělo řádit duo Argentinců Dybala a Higuaín.

Utkání začalo v hodně vysokém tempu. Vecino se vydal středem hřiště směrem k šestnáctce Juventusu, obešel Marchisia a dostal se ke střele, jenže netrefil ji nejlépe. Hodně zajímavý kolotoč Viola spustila v desáté minutě, když si Kalinić pohlídal míč v rohu, pak jej poslal na Oliveru a ten před nabíhajícímu Vecinovi. Hbitý záložník se prodral přes dva protihráče a orazítkoval břevno!

Domácí tým se snažil od samého začátku střílet a střílet, nedat Juventusu možnost rozehrávat jeho kombinace. Však se mu to také dařilo. Jako další pálil mladík Chiesa a Juventus začínal lehce nestíhat. Jeho jasné a organizované pokyny se vytrácely, dominovala Viola. Po třiceti minutách se to projevilo i na výsledku. Na začátku všeho byl dlouhý balón na Kaliniće, který dokázal udržet míč a předat ho Bernardeschimu. Ten mu s díky vrátil v ideální moment, takže chorvatský útočník už ve vápně jen překonal Buffona.

A aby se snad Juventus nepokoušel ihned o nějakou reakci, uklidnila jej domácí ekipa bleskurychlými akcemi. Ještě do konce první půle se zastřeloval Gonzalo Higuaín, který však ve velké příležitosti napálil jen ležícícho Oliveru a reklamoval jeho ruku. Start do druhé půle se také povedl domácím, ostatně jako v poločase prvém.

Nejprve Fiorentina vystihla rozehrávku Juve a dobrou nahrávku do šance dostal útočící Nikola Kalinić. Druhou branku ale nepřidal, protože proti němu vystartoval pohotový brankář Gigi Buffon. Ani ten ale nezabránil další brance Fialek. Milan Badelj, jeden z nejpodceňovanějších hráčů v Serii A, si vzal míč pod kontrolu a z nějakých třicetio metrů pořádně natáhl. Na jeho ránu si nabíhal ještě mladík Chiesa a brankář Buffon asi počítal s nějakou tečí. Když k ní nedošlo, kapituloval - 2:0.

Nebyl by to ale Juventus, aby se nepokusil vrátit se do hry, takže radost domácího týmu trvala přesně 4 minuty. Míč propadl až před malé vápno, kde se s obráncem přetlačoval Sturaro. Díky tomuto souboji se balon dostal k volnému Higuaínovi, který se v podobných situacích zkrátka nemýlí - 2:1 a Juventus přidal.

Ani jeden z týmů se nechtěl smířit s pasivním dohráním utkání, zvláště pak Juventusu nestačila jedna branka. Bernardeschi zkoušel vystřelit z dálky, ale rána mu příliš nesedla. Do šance se dostával i Juan Cuadrado, který se ale jen zastřeloval. O mnoho nebezpečnější byla šance Paulita Dybaly. Dybala poslal před bránu povedený centr z přímého kopu, do zakončení se dostal Higuaín, jenže brankář Tatarusanu si poradil se střelou i následnou skrumáží.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Empoli FC 0:0

15.01.2017 15:00

Góly: -

Sampdoria si nakonec doma nechává jen bod po utkání s Empoli a ještě za něj může být ráda. Nechybělo totiž mnoho a zůstala by bez bodů. O to se málem přičinil Mčedlidze, který mohl kopat penaltu. Tu však neproměnil, protože svou chvíli slávy si užil brankář Puggioni.

To bylo zase představení. Ne že by se od Sampdorie a Empoli čekala strhující bitva plná branek nebo šancí, ale to, čeho byli svědky fanoušci v Janově, přeci jen mělo s fotbalem první ligy málo společného. Ani jedna strana se dnes výrazně nepohybovala, neútočila a vlastně se není čemu divit, že výsledek zůstal bezbrankový. Především ohromná laxnost v zakončení Sampdorii brzdila.

Šanci zazářit dostal od prvních minut český talent Patrik Schick. Ten ji málem využil v 11. minutě, když si naběhl za obranu soupeře a zkoušel přejít přes obránce. Jenže Uroše Ćosiće nepřekonal. O deset minut později se málem prosadil jeho zkušenější a věhlasnější parťák z útoku. Luis Muriel si naběhl do vápna a dostal do něj míč tak akorát na střelu placírkou. Jenževe skluzu pálil nepřesně!

O chvíli později se Patrik Schick dostal do další obrovské šance, když hlavičkoval po výtečnm výskoku. Jenže na místě byl brankář Lukasz Skorupski, který si poradil a vyboxoval balon těsně před dotírajícím Luisem Murielem. Po třiceti minutách fauloval Palombo útočícího Levana Mčedlidzeho a protože to bylo ve vápně, sudí nařídil pokutový kop. K němu se postavil sám Mčedlidze, ale nechal vyniknout jen brankáře Puggionho!

První půle skončila bez branek a čekalo se, že bude tato smůla prolomena alespoň ve druhém poločase. Ricardo Álvarez rozehrál roh z pravé strany přesně na Patrika Schicka, jenže jeho střela mířila vedle branky Empoli. Do hry se pak dostal mladý záložník Bruno Fernandes, jehož rána z voleje vůbec nebyla špatně myšlená. Jen byla špatně provedená.

Luis Muriel se opět dostal k balonu ve vápně Empoli a už už se radoval ze vstřelení branky, jenže na poslední chvíli se na brankové čáře objevil obránce Vincent Laurini a hbitým zákrokem spasil svůj tým! A když v závěru vychytal Polák Skorupski i Torreiru, body se na stadionu Marassi dělily.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 0:1

15.01.2017 15:00

Góly: 12. Radja Nainggolan

Udinese se statečně pralo a místy bylo mnohem lepším týmem než jeho sok, jenže chybělo mu trochu štěstí, kvality a nápadu. Vlci se naopak trápili a v nepříliš pohledném utkání jim stačila jediná branka Nainggolana.

Udinese dnes odpoledne přivítalo na stadionu Friuli římské AS, se kterým mělo již delší dobu nevyřízené účty. Byl to také a především souboj mezi oběma trenéry, jejichž vztah je dost komplikovaný a dynamický. Hosté byli v mnohém oslabeni především v záloze a útoku, což přenášelo větší odpovědnost na duo Džeko - El Shaarawy. Do hry se dostal i Paredes s Jesusem nebo Emersonem.

Udinese se v poslední době moc nedaří a trenér Luigi Delneri má co dělat, aby svůj tým zpevnil a dobře připravil. Dnes vybral do základní formace například Jankta, De Paula, Théréaua nebo Karnezise s Felipem. V Udine bylo celkem chladno až mrazivo, takže diváci doufali, že je potěší alespoň hlavní aktéři na hrací ploše.

Do první velké šance se hned ve druhé minutě dostal Edin Džeko, který touží prolomit dlouhý střelecký půst. Po pasu za obranu ale přehodil s brankářem Karnezisem i celou bránu asi o metr. O pár minut později už musel brankář Karnezis zasahovat, když jej z blízkosti po akci Nainggolana vyzkoušel tvrdou ranou El Shaarawy.

Pouhých 11 minut ale obránci domácích vydrželi. Míč totiž získal Kevin Strootman, načasoval krásnou nahrávku za obranu a tu z voleje ukázkově trefil Radja Nainggolan. Belgický záložník tak oslavil kapitánskou pásku krásným gólem - 1:0.

Brzy to mohlo být o dva, protože Davide Faraoni zahrál po centru El Shaarawyho rukou ve vlastním vápně. Sudí Damato nařídil i přes protesty domácích penaltu, ale co s ní provedl Edin Džeko, to se jen tak nevidí. Svou tvrdou ránu napálil snad až do horních pater stadionu! A Udinese se dalo do útoku. Nejprve kopal Jakub Jankto po faulu na Zapatu standardní situaci, při níž musel Wojciech Szczesny vytáhnout brilantní zákrok!

Následoval sled rychlých událostí, kdy se polský brankář několikrát znovu vyznamenal. Rána z penalty od De Paula mířila do horního rohu, ale Szczesny se opět vytáhl! Obrana AS ostatně nebyla stoprocentní a několikrát se spoléhala jen na ofsajd nebo na zázračné zákroky brankáře Szczesnyho. Jednou ji zachránila také nepřesnost při zakončení Cyrila Théréaua, kterou nakonec odklidil se štěstím hrající obránce Fazio.

Ke konci první půle pak Duván Zapata těsně minul míč a dožadoval se penalty, kterou sudí Damato neodpískal. Udinese sice nechyběl pohyb a touha urvat co nejvíc bodů, místy bylo lepší než jeho zkušenější sok, jenže v zakončení Zebry nikdy neměly dostatek klidu nebo kvality. AS vedlo, nikam se nehnalo a zdálo se, že jeho hra dnes postrádá nápad i chuť. Do druhé půle v domácím dresu už nakoukl Stipe Perica, který měl být žolíkem.

I trenér Spalletti dobře věděl, že je potřeba impuls. Proto poslal na hřiště hostující ikonu jménem Francesco Totti. A jeho přítomnost se téměř ihned projevila, protože s ním na hřišti má přechodová fáze AS mnohem větší kvalitu, spád i nápad. Pas zkušené "desítky" na Nainggolana sice prošel, leč belgický záložník netrefil míč. Po pár kombinacích Udinese uzmul váhajícímu Felipemu míč Džeko, jenže po pár krocích byl faulován.

Jinak se dá říct, že Udinese hrálo lépe, rychleji kombinovalo a AS spoléhalo na hubený náskok, aniž by jevilo snahu přidávat další branky. Edin Džeko opět není ve formě, což dokázal deset minut před koncem. Ocitl se po pasu od Tottiho sám na penaltě, ale hlavou poslal míč nesmyslně několik metrů mimo! Džeko se dostal do samostatného úniku ještě po nahrávce od Strootmana, jenže Karnezis se vyznamenal!

Více informací k zápasu

SS Lazio - Atalanta Bergamo 2:1

15.01.2017 15:00

Góly: 45+1. Sergej Milinković-Savić, 68. Ciro Immobile (pen.) - 21. Andrea Petagna

Atalanta sice na Stadio Olimpico vedla, nakonec však Laziu těsně podlehla. Vítězství domácích je ale zasloužené. Lazio bylo aktivnější a nakonec to i gólově vyjádřilo. Rozhodl pokutový kop, který proměnil Ciro Immobile.

Lazio sice mělo v úvodu dějství více ze hry, jenomže jak individuální akce Immobileho, tak i šance Luise Alberta zůstaly bez gólového vyjádření. Immobile pálil z hranice pokutového území vedle a po střele Luise Alberta zazvonila tyč. Atalanta možná nebyla tak aktivní, ale domácí předvedli skvělou produktivitu. Ve 21. minutě zůstal uvnitř šestnáctky zcela nehlídaný Andrea Petanga, obdržel přihrávku, otočil se s balónem a neomylně zakončil - 1:0 pro Bergamaschi.

Lazio inkasovaná branka zaskočila, tlak domácích se otupil a Berisha byl najednou kupodivu bez práce. Navíc na lavičce Biancocelesti vzplály emoce a kouč Simone Inzaghi byl dokonce vykázán na tribunu. Jeho svěřencům to však na vyrovnání nevadilo. V první minutě nastavení hlavičkoval po dobrém centru ze standardní situace Milinković-Savić, takže se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Po změně stran hrály oba celky vyrovnanou partii, šanci Gómeze zlikvidoval Marchetti a rozuzlení nakonec přinesla 67. minuta a faul Berishy na Immobileho, po kterém hlavní sudí odpískal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil sám postižený Immobile a nezaváhal! Lazio tak otočilo nepříznivý vývoj ve svůj prospěch. Domácí navíc mohli zvýšit, konkrétně útočník Immobile, jehož ránu Berisha vyrazil na rohový kop. V samotném závěru ještě odmítl pojistit výsledek z tutové šance Milinković-Savić, před Berishou fatálně selhal, ale mrzet jej to nakonec nemuselo, neboť Lazio dovedlo výsledek do zdárného konce.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Città di Palermo 4:1

15.01.2017 15:00

Góly: 15. Alessandro Matri, 24. Antonino Ragusa, 66. Alessandro Matri, 83. Matteo Politano - 9. Robin Quaison

V boji o záchranu si výrazně pomohlo Sassuolo, které doma deklasovalo Palermo 4:1. Byl to jednoznačný průběh, Palermo sice vedlo, ale Neroverdi odpověděli čtyřmi zásahy.

Palermo si touto porážkou výrazně komplikuje cestu za záchranou, neboť na sedmnácté Empoli už ztrácí osm bodů. Tentokrát na Cittá del Tricolore nepředvedlo vůbec dobrý výkon, přestože brzy překvapivě vedlo. Nestorovski odvedl pořádný kus práce, aby následně prostrčil balón na rozeběhnutého Quaisona, jenž odstartoval radost hostujících fanoušků. Ne však na dlouho. Za šest minut klapla spolupráce uzdraveného Berardiho s Matrim a druhý jmenovaný nekompromisní střelou pod břevno srovnal na 1:1.

Nestorovski sice mohl hostům vrátit vedení, ale hlavičkoval vedle a pak už se to začalo u Sicilanů sypat. Další Berardiho přesná přihrávka vysunula Antonia Ragusu a Sassuolo otočilo na 2:1. I další útočné akce domácích následovaly, ale ke změně skóre došlo zase až ve druhém poločase.

V 66. minutě si zopakoval postup na Posavece Ragusa, jenže tentokrát neuspěl, naštěstí pro Neroverdi přispěchal s pohotovou dorážkou Alessandro Matri. Domácí svému soupeři zasadili definitivní KO sedm minut před koncem, kdy přesnou placírkou rozvlnil síť Matteo Politano. Sassuolo tak doma zvládlo záchranářský souboj a na Palermo už má luxusní jedenáctibodový náskok.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Delfino Pescara 3:1

15.01.2017 15:00

Góly: 47. Lorenzo Tonelli, 49. Marek Hamšík, 85. Dries Mertens - 90+4. Gianluca Caprari

Neapol si doma poradila s Pescarou, která nebyla moc nebezpečná. Domácím pomohl zejména rychlý gól na začátku druhé půle, přičemž další na sebe nenechal dlouho čekat. Penalta Caprariho už jen korigovala pro Pescaru nepříznivý stav.

Neapol dnes odpoledne chtěla dokázat, že i bez zraněných střelců je její status nejlepšího útoku oprávněný. Nemohla si k tomu vybrat vhodnějšího soupeře, protože na svém stadionu San Paolo uvítala tápající Pescaru. Trenér Sarri dal důvěru obvyklé sestavě, která zahrnovala například Reinu, Albiola, Hysaje, Hamšíka nebo Mertense s Callejónem, do hry se dostali i Tonelli s Jorginhem a Strinićem.

Hostující pescara dobře věděla, že ji nečeká nic snadného a že se s míčem zase tak často potkávat nebude. Do hry byl vyslán Cristante, Verre nebo Coda s Caprarim, místo zbylo i na novou posilu v podobě veterána Alberta Gilardina. Právě toho si domácí hráči dobře hlídali, takže se zkušený Ital k míči moc nedostával. První vážnější ránu si na své konto připsal mladík Lorenzo Insigne.

První půlhodina ale moc pohledného fotbalu nebo snad rychlé kombinace nenabídla, spíše se jednalo o boj o míč. Hráči na obou stranách se museli smířit také s obtížným terénem, který smáčel prudký déšť. Hodně aktivním hráčem hostí byl Gianluca Caprari, který nejprve hledal svého spoluhráče Glardina, aby se pak pokusil o slalom sám. Po třiceti minutách uvolnil José Callejón nabíhajícího Lorenza Insigneho, který se štěstím překonal brankáře Albana Bizzarriho, jenže radost domácích hráčů nemohla trvat dlouho - jednalo se o jasný ofsajd.

Ke konci nepříliš záživné první půle se začalo hodně faulovat a hodně žlutit, ale jinak jsme se akcí nedočkali. Na jedné straně pálil z volného kopu nepřesně Gianluca Caprari, na druhé se stejným výsledkem prezentoval Lorenzo Insigne. Poločas druhý už byl mnohem zajímavější a především obsahoval několik branek. O všechny se postarala Neapol a začala rovnou po změně stran. Ve 47. minutě perfektně rozehranou standardní situaci uklidil do sítě obránce Lorenzo Tonelli, který se prosazuje stále častěji do sestavy Partenopei - 1:0 pro Neapol.

Hosté možná chtěli kontrovat nějakou povedenou akcí, ale to se jim moc nepovedlo. Domácí barvy naopak měly veselo hned o dvě minuty později, když se prosadil Marek Hamšík! Slovenská hvězda byla ve správný čas na správném místě, takže se po dalším skvělém pasu Poláka Piotra Zielińskiho mohla radovat z další branky. Vedení 2:0 už pro Neapol vypadalo hodně slibně.

Hostující štírek Gianluca Caprari se snažil o bleskovou odpověď, nicméně jeho střele z hranice vápna chyběla razance. Pak nastala menší hluchá fáze, kdy se ani jeden tým nedostával na dostřel brány. To se povedlo až dvacet minut před koncem, kdy se konkrétně Lorenzo Insigne pokusil vypálit. Jeho rána měla jistě gólové parametry, ale zkušený veterán Albano Bizzarri vše včas kryl.

Festival neproměněných šancí Neapole pokračoval ranami Marka Hamšíka s Driesem Mertensem, brankář Bizzarri pak musel likvidovat povedený projektil, který vypustil Jorginho. S vypětím všech svých sil sil si si však Bizzarri nakonec poradil. Pět minut před koncem si Neapol pojistila své vedení, když si Belgičan Dries Mertens vyměnil balon s Allanem. Následně od něj dostal perfektní nahrávku a poslal balon do sítě - 3:0.

Nakonec brankář Pepe Reina čisté konto neudržel, protože jej překonal Gianluca Caprari. Mladý Ital proměnil pokutový kop nařízený po faulu ve vápně, jenže na body jeho branka nestačila. Neapol díky skvělé druhé půli vyhrála a má důležité tři body.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Janov CFC 4:1

15.01.2017 12:30

Góly: 40. Marco Borriello, 44. João Pedro, 60. Marco Borriello, 64. Diego Farías (pen.) - 28. Giovanni Simeone

Fotbalisté Janova se s příchodem nového roku vůbec nepotkali s dobrou formou a na Sardinii si připsali už čtvrtou ligovou porážku v řadě, a to navzdory první vstřelené brance. Dvakrát se mezi střelce zapsal Marco Borriello.

Cagliari bylo lepším týmem, hned od začátku působilo hodně aktivně a postupně se prokousávalo k prvním šancím. Zajímavý střelecký pokus vyslal Farías, avšak netrefil zařízení. Janov působil poněkud zakřiknutým dojmem, přesto se zhruba po odehrané půlhodině ujal vedení. Edenílson po straně odcentroval a Giovanni Simeone hlavou rozvlnil síť! Určitě to nebyl spravedlivý průběh zápasu, ale nakonec se ozvala sama osudná karma. Nejprve srovnal pohotovou dorážkou Marco Borriello a ve 44. minutě odkopával balón z vlastní šestnáctky Cofie tak nešikovně, že napálil Joaa Pedra, od něhož skončil míč v brance. Sardiňané tedy stačili otočit poločasový výsledek ve svůj prospěch.

Zatímco v prvním poločase se Grifové jakžtakž drželi, v tom druhém zcela odpadli a Cagliari se postupně prosadilo ještě dvakrát. Druhou branku v zápase si pohlednou volejí připsal Marco Borriello a za chvíli zvyšoval už na 4:1 z pokutového kopu Diego Farías. Ten si vynahradil předchozí zaváhání, kdy z vyložené šance orazítkoval jen břevno.

Závěrečná část utkání už nic podstatného nepřinesla, zápas už byl dávno rozhodnut. Nic na tom nezměnila ani 79. minuta a faul Capuana, po kterém rozhodčí uděloval druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Chievo Verona 3:1

14.01.2017 20:45

Góly: 69. Mauro Icardi, 86. Ivan Perišić, 90+3. Éder - 34. Sergio Pellissier

Hodně nesnadno se rodilo dnešní vítězství Interu Milán nad Chievem Verona a chvíli to vypadalo, že Pioliho celek po delší době opět narazí. Nakonec se ale Inter vzepjal ke skvělému výkonu a v závěru utkání otočil stav na 3:1.

Pioliho tým dál válí! Dnes večer to vypadalo hodně zajímavě, protože Inter odcházel do kabin jako ten méně šťastný. San Siro totiž po půlhodině utišil útočník Sergio Pellissier. V kabině Interu ale muselo být trenéra Pioliho pořádně slyšet, neboť jeho hráči změnili přístup a ve druhé půli otočili utkání díky zásahům Icardiho, Perišiće a Édera.

V prvních minutách jsme toho moc zajímavého neviděli. Birsa oslovil rozběhnutého Pellissiera, ten však nezpracoval ideálně. Na druhé straně bylo o poznání nebezpečněji, když se ke skvělému pasu od spoluhráče Ansaldiho dostal kapitán Mauro Icardi a jen těsně minul tyč! O pár minut později se ukázal také hráč, na něhož byli fanoušci Inter nejvíce zvědaví - mladík Roberto Gagliardini.

Ještě před pár dny hráč Atalanty Bergamo si ukázal, kam chce míč, a jeho krásnou ránu musel brankář Stefano Sorrentino likvidovat jen s vypětím všech sil. Zkušeného brankáře vyzkoušel tvrdou ranou z první také obránce Danilo D'Ambrosio, jemuž nechali obránci Mussi Volanti až příliš mnoho volného prostoru, takže svou pumelici napálil těsně mimo. Stejný hráč se však poté prezentoval také nepříliš povedenou akcí.

Po třiceti minutách totiž nechal až moc volného prostoru na zakončení zkušenému útočníkovi Sergiu Pellissierovi, který si v podobných situacích většinou ví rady zcela neomylně - 1:0 pro Chievo.

Inter byl jednoznačně lepší a ještě do konce poločasu chtěl svou aktivitu vyjádřit gólem. Gagliardini mířil po cenru hlavou jen těsně vedle, čemuž pomohl výtečný zákrok brankáře Sorrentina. A na centr Mária si naskočil Icardi, jenomže prudkou hlavičkou trefil pouze brankáře Sorrentina. Do kabin tak odcházel méně spokojen. Bránit musel Inter i ve druhé půli, když Meggiorini vyzkoušel Handanovićovu pozornost.

Deset minut po změně stran zakončoval D'Ambrosiův centr z pravé strany ve stoprocentní pozici Perišić, jenže Sorrentino se dnes překonával a nedovoloval Interu slavit. Odolával ještě po hodině hry, kdy jej vyzkoušel střídající veterán Éder. Dvacet minut před koncem se ale už Inter dočkal, když Antonio Candreva z pravé strany vynikajícím centrem našel kapitána Icardiho a ten se prosadil.

Ještě 5 minut před koncem utkání bralo Chievo alespoň bod, jenže pak se prosadil aktivní Ivan Perišić. Toho si obránci Chieva moc nevšímali (na to, že byl v pokutovém území a s balonem u nohy), takže si navedl míč do středu a prostřelil bezmocného Sorrentina. A když dal o pár minut později třetí branku střídající Éder, bylo o vítězi rozhodnuto.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Bologna FC 0:1

14.01.2017 18:00

Góly: 51. Blerim Džemaili

Crotone svojí chudou bodovou sbírku prozatím nerozšířilo. Jedinou branku v zápase totiž vstřelila Boloňa, čímž se zároveň přiblížila záchraně. Hrdinou zápasu byl Blerim Džemaili.

Zápas začal z obou stran opatrně a první významnější šance přišla až skoro po odehrané půlhodině, kdy z vápna střílel Trotta, avšak pouze do míst, kde stál připravený Mirante. O chvíli později bylo před Mirantem opět živo a dokonce se slavila vstřelená branka. Správně však nebyla uznána, neboť šlo o ofsajd. Boloňa toho v prvním poločase moc nepředvedla a navíc musela rovnou dvakrát sáhnout ke střídání. Poprvé se z hrací plochy poroučel Torosidis, za kterého naskočil Krafth, a tři minuty před koncem poločasu nahradil Castaldella Oikonomou.

Druhý poločas začal přeci jenom poněkud živěji a v 51. minutě padla jediná branka zápasu. Blerim Džemaili se odhodlal ke střeleckému pokusu a udělal dobře. Cordaz na jeho přízemní střelu nedosáhl a Boloňa vedla 1:0. Crotone mělo o pět minut později obrovskou šanci vyrovnat, pohlednou akci zakončoval uvnitř šestnáctky Rohdén a výtečný zákrok předvedl Mirante. Bohužel tempo zápasu postupem času čím dál více upadalo. Bylo to dáno průběžným výsledkem a jasně defenzivní taktikou Boloni. Donadoniho svěřenci nováčka soutěže k ničem nepustili a domů si odvážejí důležité vítězství. Situace Crotone tak nadále zůstává kritická.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC19150440:1645
2.AS Řím20142441:1844
3.SSC Neapol20125345:2341
4.SS Lazio20124435:2240
5.AC Milán19114430:2237
6.Inter Milán20113633:2336
7.Atalanta Bergamo20112732:2435
8.Turín FC2086638:2930
9.ACF Fiorentina1986530:2530
10.Cagliari Calcio20821031:4426
11.Udinese Calcio2074925:2725
12.Chievo Verona2074921:2725
13.UC Sampdoria2066822:2624
14.Janov CFC2065922:2723
15.Bologna FC1965818:2523
16.US Sassuolo20631128:3421
17.Empoli FC20461011:2618
18.Città di Palermo20241417:4010
19.FC Crotone19231414:349
20.Delfino Pescara19161215:369

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (353)

Přidat komentář
Kang & Kodos

"Připravil" nahrál mu, on pak běžel asi 15 metrů a pak zpoza vápna vystřelil. Ale hrál docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

áčko je prostě áčko :P

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Rarášek

A co? Kdyby mu nepřihrál, tak ho nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla kopana, fuj.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mastakillah

Blerim

Reagovat
Spalovač šancí

Láďa zpátky do sparty

Reagovat
Han střelil první

#proposilu

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Miguel19

Inter pěkně Sázka, že skončí před AC ještě žije..

Reagovat
didosh

Reagovat
Dejwa

Super výkon.. FORZA INTER!!

Reagovat
Deki

Musíme pokračovat takhle dál! Vypadá to dobře a ten los je dál taky příznivý (až na Juventus). Dneska perfektní, nepochyboval jsem, že otočíme.

¨FORZA INTER PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

fuj.. za 7 infarktov za zapas. Vysledok ale uplne zasluzeny. Gol co sme dostali bol cisto DAmbrosiov.

Icardi opat skvely zapas, jeho defenzivna praca pred golom Perisica bola prikladna, vytlakoval to tam.

Perisic hra pod Piolim fantasticky.

pidoval som na striedanie Edera aj Palacia. treti gol bol ich, cize to beriem.

Gagliardini myslim, ze vyborny debut.

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Erona mala radost

Reagovat
smazaný uživatel

*Erjona.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je treti? Neni a nebude. Tak at tady nejaky jebky nepisou jebky. Jebej!!

Reagovat
cink

Bude treti neli druhy

Reagovat
smazaný uživatel

V tvoji riti.

Reagovat
cink

Dostavate zlateho bludistaka za pobaveni

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

ked nepijes nepouzivaj internet

Reagovat
smazaný uživatel

pijes.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Inter Eterno Amore

je to inak zaujímavé 2. zápas po sebe Perišič rozhodol presne v 86. min .. zdá sa, že to sebavedomie hráčom stúpa, no dnes sa mi najmenej páčili Ansaldi a D`ambro ... Icardi 15+7 najlepší hráč v Európe

Reagovat
smazaný uživatel

tie kraje su fakt onicem. danilo ten gol uplne odflakol branenie

Reagovat
Nuno čomes

Sakra a já jsem to prosvihl, ale aspoň jsem byl na svahu. co čtu tak dneska skvělý výkon?? sám jsem překvapený, jak to teď funguje.. Každopádně 31 střel.. Perfekto

Jak hrál Gagliardini?? Díky..

Forza Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gagliardini hral veľmi dobre .. dokonca tam mal jednu veľmi peknú prudkú strelu no Sorrentino superman mu ju chytil potom aj nožnice predviedol ak bude takto pokračovať tak to byde ozaj nový Thiagone .. Inter hral prakticky na jednu bránu a myslím, že veľký podiel mal na tom aj Gaglia

Reagovat
smazaný uživatel

podla GdS bol dokonca hracom zapasu. dostal 7,5.

mal dve dobre sance na gol dokonca. dufam, ze bude takto pokracovat a este sa zlepsovat.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ti to moze aj Del Piero zhrnut :)

“Gagliardini? Great match and we need to compliment Pioli. He created chances and played with continuity in midfield, it looked as if he’d played at Inter since forever and you couldn’t see that he had just arrived. Well done to him and his coach, he could have afforded to throw away his first match but that never happened.”

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Toho Gagliardiniho som chcel do AC .. som presvedčený o tom, že keby už boli prachy od číňanov je v AC

Reagovat
Nuno čomes

Super, díky všem

Reagovat
smazaný uživatel

inak Kondogbia pri Piolim zacal hrat to, co sa od neho ocakavalo. Este keby sa vyvaroval chyb (ktorych je coraz menej) tak nie je dovod, aby odchadzal

Reagovat
andycek1

koonečne dostal dôveru. On je bude výborný futbalista

Reagovat
Inter Fan

Reagovat
Nuno čomes

Příště už bude zpatky Brozo. Ale nevadilo by mi kdyby zůstal na lavičce. Ten stred je teď kvalitní celkem tak snad je to vybicuje k lepším výkonům ta konkurence. Naopak nepoznavam perisice, on snad začal makat. A jak jsem pochyboval u Maurita.. Tak si mě získal, je to bojovník a má cuch na branky. Snad nebude kolem něho humbuk každé léto. Výhodou je to, že je kapitán a ze by mohl spíš chtít něco dokázat s Interem než odejít jinam..

Reagovat
smazaný uživatel

toto je inak Pioliho praca si myslim. vcera Eder v rozhovore vravel, ze prvykrat odkedy je v Interi citi, ze ten tim, je naozaj tim, treneri predtym to nejak nevedeli dat dokopy, kazdy chcel hrat za seba, nie za Inter.

Mauro rastie fakt jedneho z top utocnikov na svete, vlastne s kludom sa da poved, ze uz nim je.

Reagovat
Pettirosso

Urcite uz je.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes bez vykartovaného Rudigera s De Rossim a zraneného Perottiho. Odkedy sa vrátil Rudiger, v 9 zápasoch sme inkasovali len 6 gólov. Vyzerá to na šancu pre Paredesa a Shaarawyho. Na lavicu sa vracia Verminátor

Szcz - Manolas, Fazio, Jesus - Peres, Paredes, Strootman, Emerson - Nainggolan - Shaarawy, Džeko

Reagovat
Alberto Aquilani

ano ano, toto sa píše pod suhrn

Reagovat
Inter Fan

Vcera futbal na jednu branu. Super vykon zalohy aj ofenzivy, obrana v podstate nemala co pokazit kedze protiutoky boli sporadicke. Danilo neubranil hraca pri rohu co nam skonplikovalo zapas. Candreva a Perisic su ako cez kopirak. Candreva da x centrov z toho 3/4 chyti prvy obranca a potom pride jeden nacechrany ako od Mattela a typicky Icardiho gol. Perisic beha snazi sa brani ale v ofenzive nie az tak vyrazny a potom si hodi jednu loptu dovnutra a bim zase rozhodne zapas - tichy zabijak. Roberto hral velmi dobre, sice to nebol nejak defenzivne takzky zpas ale dokazal to co sa nepodarilo Everovi Kongddovi a dalsim viacerim, zapadol a hral super uz prvy zapas. Nechcem nic hovorit ale Sorenino bol niekedy komicky. Forza Inter

Reagovat
olis

na to ze sme hrali o hraca menej v pohode Tonelli

Reagovat
Alberto Aquilani

špaténka, ale nie je sa čo čudovať, Udine malo o triedu lepšiu lavicu jak my... možno by sme to časom ľutovali, ale ja by som do výmeny Paredes - Badelj išiel hned teraz!!!

Reagovat
danko10

Paredes musi byt snad debil, alebo neviem, co ma ten jeho herny styl znamenat.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maritazzi

Jo, po dnešku už taky nepochybuju. To je jeden z hlavních důvodů, proč jsme dnes hráli takovou bídu.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze ste sa z neho isli pred sezonou vsetci posrat

Reagovat
Lech

Napr ja

Reagovat
smazaný uživatel

heh, aspon si to priznas

Reagovat
smazaný uživatel

I já od něj měl očekávání, talent na to má, ale hlavu asi ne. Nedovedu pochopit, jak může být střední záložník s kreeativní schopností tak pasivní.

Reagovat
Pipo123

Strašne dôležité 3 body po strašne hnusnom zápase, to bol boj a nie futbal, ale nakoniec asi zaslúžená výhra.

Reagovat
Pettirosso

Berardi hne po návratu 2 áčka. Ten kluk tomu Sassuolu strašně chyběl.

Reagovat
Furia Ceca

A mojí Fantě taky...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom mi něco povídej...

Reagovat
Furia Ceca

Nazdar! Kdes byl tak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu vás tady, ale nepřispívám. Role tichého pozorovatele mě baví víc. I když už kolikrát jsem měl nutkání se ozvat. Ale raději jsem mlčel, protože by to byla ztráta času.

Reagovat
Furia Ceca

No... To znám. Já sem chodím asi pět, šest let, ale zaregistroval jsem se až v létě 2014, protože mi bylo jasný, že to diskutování bude hroznej zabiják času! No a nemýlil jsem se!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Matador

Matri Škoda že nezůstal v Laziu, měl sem ho rád, kluka ušatýho

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál krejčí a shick

Reagovat
smazaný uživatel

a jankto hak hrál jantko

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem se těšil na informace od jejich hurá fan klubů, ale překvapivě sem zatím nikdo z nich nedorazil...

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

50 - Dries Mertens has now netted 50 goals for Napoli in all competitions. Milestone. #NapoliPescara

162 zápasů, 50 gólů, 38 asistencí. Je dobrej, prostě je.

Reagovat
olis

a Marek 106, este 10 a je prvy

Reagovat
FuckT

Dobre si ide, dnes sa opat ukazal po tom nie prilis presvedcivom vykone proti Dorii. Skoda len toho posledneho golu a Callejonovej neschopnosti vyuzit svoje super sance.

Reagovat
olis

tak toho golu na konci veru skoda, a taktiez tych nepremenenych sanci ale Callejon nebol vynimka, pozahadzoval aj Mertens a Insigne akurat ze u Insigneho je to normalna vec

Reagovat
FuckT

No to hej, ale ten Callejon mi vzdy tak prisiel, ze ked ma aspon 2 dobre sance jeden gol tam padne, ale dnes som prekvapivo uz chcel oslavovat a on nic. Robil si z nas dobry den cely zapas. Ten Mertens mi to skor prislo, ze mu absolutne dnes nevychadzali suboje 1 na 1 a casto to skusal aj 1 na 3. Ale jemu ani pol slova nepoviem, tak moc nam pomohol a nespraval sa zatial ani raz ako primitiv (nove synonymum = insigne). Plus ten chlap sa tak snazi kurva, ze je ho plne ihrisko a doslova si svojim pohybom a svojou aktivitou ten gol vypytal od Bohov vsetkych nabozenstiev.

Reagovat
Pettirosso

si vzpomínám, jak ještě před rokem vysedával na lavičce tehdy nebylo málo a odešel do PL, nebo ještě hůř..do Interu

Reagovat
FuckT

Bolo to pochopitelne, Lorenzo je na kridle neskutocny, aj klub by sa kludne mohol volat SSC Insigne.

Reagovat
FuckT

Zielinski to zacina pekne valcovat, chlapec sa zlepsuje kazdym zapasom. Jorginho si zase odohral svoj priemer, ocakaval som od neho o dost viac tuto sezonu...

Reagovat
olis

Jorginho dnes dobry vykon, dnes by som ho nekritizoval ale sto ludi sto chuti

Reagovat
FuckT

Ani ja ho nekritizujem nejak extremne, dnes bol podla mna defenzivne skvely, ale chcel by som od neho vidiet aspon trochu kreativity, lebo viem, ze je toho schopny. Samozrejme ani Hamsik ani Zielinski sa neboja ist dopredu, ale takisto to musel zvladat Diawara a mne osobne boli jeho vykony sympatickejsie, plus je o dost mladsi a tym padom ma obrovsky potencial na zdokonalovanie sa, dal by som mu viac priestoru. Neviem preco, ale verim tomu, ze cim viac bude hrat tak tym skor naplni svoj neskutocny potencial. Co sa tyka Jorginha, tam uz nevidim nejaky extremne velky priestor na rozvoj. Dnes si zasluzil kritiku iba 1 hrac a to asi vsetci vieme, ze koho tym myslim, kedze je to uz takmer pravidlo...

Ako teraz pozeram, tak ten moj prispevok vyznel asi trochu horsie, ako som to myslel.

Reagovat
olis

jasne no, ja vidim priestor na zlepsovanie sa aj u Jorginha, no ale ako som uz pisal sto ludi sto chuti, uznavam ze Diawara hra tuto sezonu ak zoberem vsetky zapasy lepsie ale viac sa mi paci Jorginhov styl ktory je trosku odlisny, inak len tak mimochodom Jorginho dnes nastrelil brvno a ten center na Tonelliho gol bol tiez od neho

Reagovat
FuckT

Hmm, to brvno som nevidel, ale bol som sa raz cez zapas vynutene vysrat, takze to mohlo byt tym. Ten center viem, ten bol dobry. Kazdopadne je ale medzi nimi 6 rokov rozdiel, takze je to podla mna stale jednoznacne v prospech Diawaru. Ale pokial Jorginho bude hrat aspon tak ako dnes, tak to bude v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Polákům holt roste další parádní generace hráčů.

Reagovat
cervo

po dlhej dobe mam zase raz pocit, ze ta liga za nieco stoji a nie je uplne mrtva, konecne sa muzstva neponukaju o poharove priecky ale bojuju o europu, po pol sezone je v lige asi sest muzstiev ktore mozu na konci dosiahnut 80 bodov, v tabulke strelcov vidim mladych perspektivnych hracov... dufam, ze toto je sezona, ktora ukonci tie mdle casy a spicka ligy sa zacne trochu vyrovnavat, zatial ta sezona dobre bavi

Reagovat
Pipo123

Súhlasím, hlavne sa zmenila jedna, tie kluby začali porážať slabších, po minulé sezóny bola taká tradícia že všetci strácali proti slabším klubom, teraz keď sleduješ tie zápasy, tak AC, Inter, Lazio, Neapol aj AS dokážu tie zápasy otočiť, často aj v posledných minutách zápasu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Spal je každopádne absolútne perfektný. Ked si porovnám ten náš team, ktorý je sám o sebe úzky,a navyše ho sužujú dlhodobé zranenia, tak je to 2. miesto perfektné. Do zálohy máme do rotácie slovami 1 hráča, ktorý je navyše hlboko za očakávaniami. V útoku nemáme prakticky žiadne alternatívy, ani na krídlo, ani za vice - Džeka, a aj napriek tomu sme 3 body pred Neapolom, ktorá má na každom poste snád hráča rovnakej kvality na lavici. Oveľa širší káder má pak samozrejme aj Inter, a pomaly by som sa dostal k tomu, že čo sa týka lavice, sme na tom momentálne najväčší chudáci v lige.

Reagovat
Pipo123

Vám strašne pomohlo že nehráte LM, do EL môžete nasadiť aj hráčov ako Seck a ušetriť kopec síl, keby hráte LM tak by ste tú kvalitu na lavičke potrebovali, ale to by platilo asi pre každý team v lige až na Juve a Neapol

Reagovat
Alberto Aquilani

to s tým Seckom bolo snád jediny krát, inak hráči ako Kevin či Radja hrajú stále. Peres teraz nemá žiadny back up...

Reagovat
Pipo123

Tak já som to myslel inak, hlavne že je rozdiel hrať LM a v EL, to nasadenie v EL, (v skupinách) je často také na 50%. LM stojí strašne veľa síl, keďže tam dávajú kluby ešte silnejšiu zostavu než v lige. Aj preto ma docela zaujíma ako sa postavíte k EL v ďalších kolách, či do toho pôjdete na plno a budete chcieť vyhrať

Reagovat
10

To je pravda...nedokážu pochopit, jak to vůbec někdo v týmu s ambicema jako AS nechá dopustit, vždyť to je jen čekání na zranění Džeka nebo Nainggolana, je to jak mráz na hovně. Ono se to ale děje třeba i u mnohem bohatších týmů, jako třeba City, kde mají podobně jako vy jednoho použitelnýho útočnika, 2 tragický stopery, kraje obrany jak z Toulouse a chtějí hrát o titul...i když v PL je možný všechno

Reagovat
Maritazzi

To je na rezignaci sportovního vedení, takhle úzkej kádr, 11 zápasů za 40 dní nás čeká a Spal už říkal, že ta bude muset dávat mladý. To je v takhle rozehraný sezoně naprosto šílený, protože i s návratem Florenziho a Salaha je to prostě málo.

Reagovat
10

to je dobrovolná sebevražda a rezignace na nějaký ambice...ale to není jen o sportovním úseku, to je i o prezidentovi, majitelovi

ty nejlepší hráče to přestane brzo bavit a pak se Radjovi, Manolasovi a spol. není možný divit, že půjdou pryč...

Reagovat
Maritazzi

To je právě ono no, někdo, kdo je v Římě přinejlepšim dvakrát do roka a kromě stadionu neřeší vůbec nic, nemůže řešit vůbec tyhle základní problémy přes oceán...

Teď všichni doufaj, že v létě prodaj jenom Kostase. Radja by snad měl prodloužit s odpovídajícím platem.

Reagovat
Alberto Aquilani

ako som písal, Sabatini ten dobrý pocit z mercata dojebal úplne v posledný deň. Nehovorím, že s hráčmi ako Vainquer či Torosidis by sme boli teraz prví, ale pomôcť by občas pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vysledok 5-rocneho bacovania podla nemenovaneho "experta" jedneho z naj DS na svete Sabatiniho. Ten kokot rozjebal tolko eur, ze teraz nemame ani 5 centov na nakup hracov, ktori v inych kluboch sedia na lavickach. Strata Dzeka=ziadna strata

Reagovat
Alberto Aquilani

strata Džeka = strata 13 gólov v lige a ďalších x zápasov stratu kopu roboty pre team, no....

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som usetril rok zivota. To, co predviedol Dzeko, bolo na gulku. Zasluzeny titul kokot kola

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte si si nezvykol na jeho výkyvy výkonu?

Reagovat
Spalovač šancí

Celá akce před 2. gólem Neapole Tedy až na dřeváka Callejóna

Reagovat
cink

Jovetic

Reagovat
pistacik11

kolko ma vykupku??

Reagovat
cink

16

Reagovat
M11

gratulace fialkam.. skoda ze se u nas nic nezmeni..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

krásna nedela

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
DelPiero137

Sila Juve sa pomaly vytraca. Ak pride raz za cas vypadok, betiem. Nas (tuto sezonu pravidelne) prehravaju superi nasimi zbranami, vlastnostami ktorymi sme vynikali.

Max sa moze rozculovat kolko chce. Ma najlepsi kader z ligy a predvadzana hra je trapas! O LM tuto sezonu nehovoriac.

Forza Juve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil, kdybyste s neziskem titulu udělali LM.

Reagovat
cervo

jedno sa Della Vallemu musi nechat, trenerov si teda vie vybrat.. Prandeli, Montela, teraz Sousa

zato Max zacina stale viac pripominat toho milanskeho Maxa

Reagovat
CubONE

100. pre zajtrajsiu vyhru v Turine.

Reagovat
pistacik11

Tak a razom uz to o titul nie je take jednoznacne no nic aspon bude este sranda v lige

Reagovat
Emmett Brown

Romu aj Neapol mate navyse vonku, k tomu aj Atalantu, ak udrzi formu. Ale predsa len ten kader mate jasne najlepsi v lige a ako tu bolo spomenute, AS ak nerozsiri kader, tak to dopadne velmi zle.

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší kádr je k ničemu, když ho trenér sabotuje stále stejnými chybami. Kostra týmu je bez formy, nemáme pravého obránce a tak dále. Ty problémy tam jsou a není jich málo.

Paradoxně teď, když utrácíme víc a zvyšují se platy, tak je ten tým slabší.

http://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/juventus-fc/soupiska/2014-2015/" target="_blank">http://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/juventus-fc/soupiska/2014-2015/

http://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/juventus-fc/soupiska/

Hráči sice mohou mluvit o tom, že hlad po vítězství je pořád stejný, ale není.

Reagovat
Frantszek

Vsak Feghouli klapne, ne? A Moutinho by byl taky fajn (nebo Badelj), kdyz se pusti nekam Paredes

Reagovat
Alberto Aquilani

neklapne... Payet im tam štrajkuje, a tak Feghouliho nepustia

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotím vše po sezoně, ale to co hrajeme je hnus.Neříkám že se s tím nedá vyhrát.Uvidíme.

Reagovat
Pinturicchio

Fotbal, až na pár výjimek, stojí za nic, porazil nás Inter, 2x AC (a ve všech třech zápasech nás milánští přehrávali), Janov nás úplně zničil, Toro nás v derby taky přehrávalo. Nemít v LM takové štěstí, tak jsme možná ani nepostoupili (hlavně zápasy s Lyonem, částečně v Seville).

Co se týče sestavy, tak jde o Pjacu, nesmyslné posouvání Pjanicem sestavou, neustálé nasazování Mandzukice (na úkor Dybaly) s Higuaínem, což nefunguje a fungovat nebude. Ignorování Ruganiho ani zmiňovat nemusím.

Ale nejde o to, že ty chyby dělá, ti dělají všichni trenéři, ale on není schopný (nechce se) z nich poučit a je takový strnulý, když už změnu udělá, tak mu to hrozně trvá.

Upřímně, já si myslím, že už to letos nedáme. Soupeři už cítí, že nejsme tak silní jako loni a minulé ročníky, čekají nás zápasy na Viole, v Neapoli, v Římě. Doteď jsme měli taky štěstí, že soupeři nehráli své maximum, ale Neapol vypadá, že je zpátky, vy máte taky slušnou formu, klidně se může urvat AC. A pak taky skutečnost, že můžeme být první v Itálii, kdo získá 6 titulů v řadě, už jenom kvůli tomuhle se to posere, stejně jako loni, kdy jsme měli možnost překonat tu sérii 17 vyhraných zápasů v řadě.

Tipl bych si, že titul nezískáme a Allegri půjde pryč, už teď jsou ty vztahy mezi ním a vedením pravděpodobně napjaté.

Víc k tomu není moc dodávat. Asi jen to, že za tohle může i vedení. Pamatujete si, jak se zachovali k Alexovi? Jak to skončilo s Contem? Jenže oni byli natolik silné osobnosti, že se sebrali a šli. Naše vedení nesnese kohokoliv, kdo jim nějak odporuje, Allegri se ozval po SuperCoppě taky, ale nebýt toho videa, tak nikdo nic neví. Všimli jste si výrazů hráčů včera? Buffon, Chiellini, kteří bývají samí úsměv, jsou nasraní až na půdu.

A všimli jste si té další podobnosti s Allegriho Milánem? Hledání Pana X (a náhodou je to taky záložník)? Už začíná být trošku děsivé, jak jsou si ty situace podobné.

Reagovat
DelPiero137

V com myslis ze sa Max ozval voci vedeniu? Ze nedostal nejakeho hraca?

Reagovat
Pinturicchio

Pravděpodobně, nepřivedli mu náhradu za Pogbu. Viděl bych to tak, že s Pjanicem od začátku počítal na AM do "svého" 4-3-1-2, jenže vedení nebylo schopné přivést náhradu za Paula (Matuidi, Witsel a další), tak byl nucený ho stavět na CM, LCM.

Reagovat
10

nebo Pjaniće vůbec nechtěl

Reagovat
Pinturicchio

To je taky možné, podle mě Pjanic vylučuje Pjacu a obráceně. Jedině ve 4-2-3-1, ale to Allegri zase nehrává, jestli se nepletu.

Reagovat
10

On může hrát nějak jen to AM...to, jak se s ním Allegri trápí, naznačuje, že chtěl někoho jinýho, ale Beppe přivedl jeho, protože tam cítil příležitost.

Podle mě chtěl Allegri od léta hrát takový 3-4-3, jak částečně naznačil včera. Do toho 4-3-1-2 ho tlačí jenom Pjanić.

Tomu "3-4-3" nahrávalo dost věcí, včetně mercata. O Pjacovi celý léto Allegri mluvil, že bude největší překvapení a posila, spekulovalo se, jak s ním počítá pro roli Pogby na tý levý straně zálohy. Napravo se koupil Alves, s kterým se určitě nemohlo počítat na beka v čtyřčlenný obraně. Zároveň by v tomhle systému nebyl tak citelnej problém ve středu zálohy, nechyběl by nám ten techničtější LCM...

http://sharemytactics.com/81128/

Reagovat
DelPiero137

Zaujimave, cely cas som v tom ze Max si urcuje zostavy a prestupy (v ramci moznosti klubu) a Miralem bol jeho volba pre jeho oblubene rozostavenie s AM. Myslis ze vedenie mu vela veci v nucune a preto je teraz Max nervozny ked sa nedari?

Reagovat
10

Nejsme v Anglii, v Itálii má hlavní slovo DS a DG. U většiny jmen asi dochází k vzájemný shodě, ale když pak dochází k neshodě, trenér prohrává...kvůli tomu odešel Conte

Reagovat
Pinturicchio

Tohle by byla těžká paráda, zapadá do toho systému každý hráč, kromě Pjanice. Řekl bych, že tohle chtěl Allegri hrát už loni, kdy Marotta celé léto naháněl Gotzeho a Draxlera, to se nepodařilo, tak Marotta na poslední chvíli vzal Hernanese, původně beztak na AM. Letos už přivedl na LW Pjacu, ale zároven druhého Hernanese (Pjanice).

K téhle teorii svádí i vynechání Lichťáka ze soupisky pro LM, Cuadrado je za Alvese v tomhle systému lepší náhrada než Lichty. A taky přemíra kvality na stoperech - odešel Cácerés, který skoro nehrál a za něj Benatia, což je dost velký boost a až zbytečný přetlak pro systém, kde se hraje na dva stopery.

Reagovat
10

právě, zapadá do toho všechno...kromě Pjaniće...

Reagovat
Pinturicchio

Snad se potvrdí zájem Arsenalu o Pjanice (zajímavé, že se takové spekulace objeví, když je u nás teprve půl roku), Allegri to letos ještě nějak urve a příští rok bude moct konečně hrát to, co pravděpodobně chce on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že pujde Pjanič do piče.

Reagovat
Pinturicchio

Klidně v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

To bude prdel, až se v létě Allegri a jím nechtěný Pjanić sejdou v Arsenalu!

Reagovat
Pinturicchio

... a já právě celé léto přemýšlel, co chce Max hrát, ale ať jsem dělal co chtěl , Pjaca a Pjanic si vždycky zavazeli.

Trochu naděje vzbuzuje Allegriho prohlášení, že Pjaca bude nejdůležitější (největší boom) roku 2017.

Reagovat
cresposuper

A vymenit Pjacu s Pjanicom a dat to 3412?

Reagovat
Pinturicchio

To už je právě ten základní rozpor, Pjaca x Pjanic.

Reagovat
Airus

Tohle nedává moc smysl. Když se koupí Pjanič tak je to známá komodita už v SA ostřílená. Pjaca je kluk neotestovanej silnou ligou bez větších zkušeností. Jak jsem psal dřív, stavět pro něj systém je moc velký riziko. Proto si myslím že Pjaca byl ten extra nákup. Proto ho Bepp i Max skloňujou jak v LM, LCM, AM, ST.

Včera odehrál dobrou třicetiminutovku a hrát s ním 343 mohla být dobrá varianta, buď od začátku, nebo v druhym poločase. Ale Max to vzal do úplného exrému a přetankoval útok na úkor zálohy. A až na dvě Pjacovi fajn sóla (který by mohl provadět sám i v 343, 433, 451) to k ničemu nevedlo.

Na jednu stranu nás zase klatí zranění, ale to se dalo/mělo čekat když nám stárne jádro. Stav naší zálohy je zaseklej už od odchodu Pirla a Vidala. To se kecalo o tom jakej Sami je perfektní nákup. Což s Pogbou a Claudiem byl. Ale on přišel jako silnej hráč do rotace.

Pak odešel Pogba a mělo se to zalepit Witselem (kterej se taky počítal jako možnost na lavičku) ale ten je teď v Číně a žere zlatou rýži. A mi pořád nemáme představu jak zaplnit místa po Pogbovi a Vidalovi. I když v červnu seženeme jednoho TOP záložníka, bude to málo.

Ale ať už se vám na Pjaničovi nelíbí co chce, tak pořád je to náš nejefektivnější záložník. Už se neloudá a konstatně vyplňuje díry po Khedirovi a Sturarovi. Bez něj by to Claudio mohl kopat rovnou do outů.

Reagovat
Pinturicchio

Tuhle diskusi znovu nepovedu. Ty máš pouze svoji domněku vzniklou z toho, že si Pjacu neviděl hrát a tak dále, na základě které argumentuješ. Nemáš nic, čím by sis to podložil.

Reagovat
Airus

V pohodě, mě se včera hodně líbil a doufám že se víc zapojí do naší hry, rozhodně potřebuje hrát. Jak tady víc lidí píše, tříčlenej útok s ním přichází víc a víc v úvahu. Jen by to chtělo zdvojit LW aby to byla opravdová možnost na který se dá pracovat a ne jenom jako karta v rukávu.

Ale logicky, on nemohl být nějakej hlavní nákup. To byl Higuain a pak Pjanič

Reagovat
Pinturicchio

To je jediný problém, Pjaca není zdvojený (ale základ má být on).

Vysvětli mi, co je na tom logického. Kvůli ceně? Kvůli jménu? To jsme zase u toho samého. Jen pro připomenutí, Pjaca stál v 21 letech 23 milionů, při přestupu z chorvatské ligy. V 21 letech měl odkopáno 110 zápasů s 28 góly.

Reagovat
Airus

Přdevším zkušenosti a znalosti. Jak Pjaniče, tak našich skoutů.

Chtěl bych ho vidět někdy od začátku zápasu, jak si povede s a proti 100% hráčům. Nastupovat k vyčerpanym a frustrovanym hráčům kdo-ví-co neřekne.

A zajímalo by mě, jak by to bylo s příchodem Berardiho

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezký co měl odkopáno v Chorvatsku, ale uvědomte si, že Juventus je top tým co musí mít v základu už hotový hráče na top úrovni, takže souhlasím, že se na něm nemůže stavět.

Jinak Pjacu mám hodně rád a věřím v něj, ale rozhodne na něm letos nemůžeš stavět celou jedenáctku.

Reagovat
Pinturicchio

Typická italská (vlastně i česká) připosranost. Například Pogba byl co? Hotový hráč na top úrovni?

Reagovat
Furia Ceca

Já bych se taky nebál na Pjacovi postavit útok... On a Dybala na křídlech, Gonzalo na hrotu a máme po Barceloně nejlepší útok na světě!

Reagovat
Airus

Ale Pogba se do sestavy zapracovával, neskočil tam hnedka. Návic dostal příležitosti díky zraněním

Reagovat
Pinturicchio

http://www.eurofotbal.cz/hraci/paul-pogba-12131/kariera-klub/

Zapracovával? 37 zápasů, 2260 minut. Kdo byl tenkrát zraněný? Například Vidalova první sezóna 35 zápasů, 2841 minut. To nebylo o zapracovávání, ale o tom, že Conte nevěděl, jak to přes "nedotknutelnost" Marchisia poskládat. Už si nepamatuješ, jak Claudio nakonec nastupoval jako podhrotový útočník, jen aby Conte do sestavy narval jeho, Pogbu, Vidala i Pirla?

http://www.eurofotbal.cz/clanky/marchisio-s-roli-utocnika-nema-problem-uziva-si-ji-218276/

Reagovat
Airus

Právě že si vybavuju nepřítonost Claudia a měl jsem za to, že to bylo kvůli zraněním

37 zápasů je dost, ale když to rozklikneš, tak je to v SA 27. Rok na to 36 a téměř dvojnásobek minut

Reagovat
Pinturicchio

To je snad logické, že v lize jich nasbírá nejvíc.

Reagovat
Airus

Jen že to jasně ukazuje, že se zapracovával. Možná by byl Pjaca na stejných číslech kdyby si nezlomil nohu, ale kdo ví.

Nic to ovšem nemění na tom že Pogba byl přesně to co naše 352 potřebovalo. A Pjaca je... mladej talent na pozici kterou nehrajeme

Reagovat
Pinturicchio

Jak to ukazuje, že se zapracovával? V LM měl 8 zápasů, 342 minut, byli jsme jen ve ČF.

O tom, co jsme potřebovali nebo ne, diskuse nebyla. Na pozici, kterou nehrajeme, ale náš trenér ji hrát chce, viz zájem o Gotzeho, Draxlera, což jsou hráči Pjacovi velmi podobní, prakticky stejní. Dej si dohromady 1 a 1.

Reagovat
Airus

Draxler možná, Gotze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl začlenit mladýho talenta do systému (Pogba) a změnit systém kvůli mladýmu talentovi.

Reagovat
Pinturicchio

Opravdu jste natvrdlí. Kvůli Pjacovi se nic nemění, pro boha, Pjaca přišel, aby tohle mohl Allegri hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím, že se mění, ale téma bylo, že by se mohlo hrát na křídla a to už by změna byla.

Reagovat
Pinturicchio

Změna, kterou Allegri pravděpodobně udělat chce, a proto se koupil Pjaca a byl zájem o Gotzeho a Draxlera.

Přečti si tohle ještě jednou.

Tohle by byla těžká paráda, zapadá do toho systému každý hráč, kromě Pjanice. Řekl bych, že tohle chtěl Allegri hrát už loni, kdy Marotta celé léto naháněl Gotzeho a Draxlera, to se nepodařilo, tak Marotta na poslední chvíli vzal Hernanese, původně beztak na AM. Letos už přivedl na LW Pjacu, ale zároven druhého Hernanese (Pjanice).

K téhle teorii svádí i vynechání Lichťáka ze soupisky pro LM, Cuadrado je za Alvese v tomhle systému lepší náhrada než Lichty. A taky přemíra kvality na stoperech - odešel Cácerés, který skoro nehrál a za něj Benatia, což je dost velký boost a až zbytečný přetlak pro systém, kde se hraje na dva stopery.

Reagovat
Pinturicchio

Ale ano, oba dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak píšem nový komentár, toto by bolo najlepšie riešenie.

Reagovat
Alberto Aquilani

nechcel? ved to tu celé let bolo, ako Pjanica "miluje" a že to je jeho vysnená posila...

Reagovat
Pinturicchio

A co měl říkat do novin? Pjanice jsem nechtěl, je to pro mě zbytečný hráč nebo něco podobného?

Reagovat
10

když už byl v Juve, no

Reagovat
DelPiero137

Ja by som to videl tak ze to teraz musime hrat nasilu v strede pola. Stura, Rincon, Claudio, Lemina a spoliehat sa na kridla + utocnikov (+ zablesky spominanej stvorice). Aj ked si vypracujeme menej sanci ale hlavne nedostat gol. Na viac asi nemame aktualne, vychadzat z obrany, kontrolovat zapas, loptu. Superi nas casto drtia, vytvaraju si vela sanci + niektore stalice z obrany nie su v idealnej forme.

Lenze na CM, LCM mame vhodnejsich hracov ako Pjanic. To snad musi aj Max pochopit. Na toto sa v sucasnej SA nemoze vyhovarat. S tymto kadrom tu ligu musi dat.

Kvalitu nemame ako v minulosti, co ma viac hneva, ze nemame ten drive, tu bojovnost a psychicku odolnost (Conte faktor).

Reagovat
10

nasranost se z toho týmu úplně vytratila, nechají se přehrávat a vůbec tam není vidět nějaká reakce jako dřív, jsou jak beránci...na tom nese vinu Allegri, ale mnohem víc Marotta, protože si myslel, že nahradí Pogbu a Vidala softíkama jako Pjanić, Khedira atd...

Reagovat
Furia Ceca

Jako když jsem včera koukal na Udinese s AS a viděl jsem řádit Naingollana, tak jsem si docela povzdechl, přesně takovej hráč nám po odchodu Vidala strašně chybí. Pjanić a Khedira jsou moc salonní, hlavně Khediru letos vůbec nestíhám, správně by měl být back-up Leminy a ne mít jasnej základ. Jedinej Stura se Vidalovi s Naingollanem přibližuje, ale ten je oproti nim (alespoň zatím) dřevěnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Je přímo ostuda, že má Khedira nejvíc minut z naší zálohy.

Reagovat
DelPiero137

Pritom mame Sturata (musi ustalit formu a vyvarovat sa cervenym), Rincom by mohol byt tiez bojovnik + Claudio by mal byt taky mentor toho celeho, vyburcovat hracov a ukludnit to aj ked sa nedari. Aj s Leminom sa da pracovat. Ale vsetko musi ist postupne, Max musi vediet co chce a podla toho postupne budovat hracov.

Snad sa to podari zachranit ale od buducej sezony to chce zmenu na viacerych frontoch.

Reagovat
pistacik11

Tak Claudio mi nepríde taký vodca, tých čo to burcuju máme v obrane ( Leo, Gigi, Giorgio), týmu chýba vodca v strede poľa. Mali by sme doniesť toho Naingollana alebo Hamšíka, to sú presne hráči, ktorý nám chýbajú

Reagovat
Furia Ceca

...a zároveň to jsou asi jediní dva záložníci v celý SA, který jsou schopní nabídku Juventusu bez nádechu vyfuckovat! Byl by to sen, ale na to můžeme zapomenout...

Reagovat
Mr.Jindros

Hamšíka ne proboha.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
olis

Hamsik je vsetko len nie vodca, ak to myslis v som slovazmysle ze bude hecovat hracov na ihrisku a pojdu za nim, nehovoriac o tom ze vas a nie len vas uz nie raz poslal do riti

Reagovat
Pinturicchio

Silová záloha, která to odbrání, nějak dostane míč k Pjacovi a Dybalovi (4-3-3 nebo 4-3-2-1), ti něco vymyslí a Higuaín to uklidí do brány.

Nejlepší záloha, kterou jsme momentálně schopni vypotit je asi Rincón - Marchisio - Lemina.

Reagovat
Pinturicchio

... což je oproti záloze Pogba - Pirlo - Vidal (kde byli všichni v top formě) tragikomické.

Reagovat
pistacik11

To by musel najprv ten Pjaca aj hrať

Reagovat
smazaný uživatel

No ja by som dal Marchisia na LCM, ako náhrada Pogby, a na miesto neho dal Rincona, je to bojovník, a pred obranou by bol ideál. Marchisio vie dať nahrávku a vie byť aj gólový, keď hrával vyššie ako na DM.

Reagovat
Pinturicchio

To je další možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

A už prestať hrať, alebo sa tak tváriť, že nám niekto bude tvoriť hru z DM pozície (výnimka bol Pirlo), tomu nechápem, že sa stále toho držia. Marchisio nie je silový typ pre obranu, a to momentálne potrebujeme a hlavne to uľahčí obrane, a preto tam je ideálny Rincon.

Reagovat
Airus

To je dobrá představa, ale naše Juve v tomhle neuhne a chce hrát s registou a na to Tomás nemá. Je jedno kolikrát nás ostatní týmy vycountrujou trochu silnějším tlakem na registu, stejně to budeme hrát pořád do kola a divit se proč naše záloha nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom bude takto vyzerať, že nás aj priemerná záloha bude prehrávať vo väčšine aspektoch.

Reagovat
pistacik11

no tak v tom pripade by bol najlepsia posila Verratti, ale ten je asi nerealny

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Frantszek

Dekujeme Viole

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sme začali hrať 4231, tak to by bolo ideál pre všetkých využitie. Marchisio(Rincon, Sturaro)-Khedira (Rincon, Lemina)-Pjanic (AM) a na krajoch Dybala+Pjaca, na hrote Higuaín.

Reagovat
Airus

Je pravda že z tý hloubky z který musí Dybala hrát, je jedno kam ho nacpeš ve fromaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Dybala by hral také falošné krídlo, že by si zbiehal aj do stredu a do útoku, skúsiť niečo na Messiho štýl z pravej strany. Kde by ho tam zaskočil pravý obranca + pravé DM pri bránení.

Reagovat
Airus

já vím jak to myslíš, ale na to teď nemáme hráče. Alvés zraněnej a ani ho už nechci vidět hrát protože je to trotl, Lichty zraněnej a jeho budoucnost je hodně nejistá, cuadrado by v tomhle případě sekundoval Paulitovi, a že by Sami teď někoho úspěšně doplňoval je nepředstavitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira hráva aj v repre DM, a pomáha viacej pri bránení, a sú tam aj iný hráči miesto neho, a na pravo zahrá Barzagli aj Benatia, tam problém nie je, stačí keď bude ľavá strana trochu ofenzívnejšia cez Sandra, pretože na pravej by bol na krídle Dybala.

Reagovat
CubONE

Khedira v repre hrava b2b vzdy ma za sebou este jedneho, co rozohrava

Reagovat
Pipo123

Najviac prekvapila včerajšia rozohrávka Juventusu, chápem že Fiorentina presovala celý zápas, ale to ako začínala rozohrávka už od Buffona, stopérov až po Marchisia bolo fakt strašné, nespomínam si že by som dakedy videl taký zápas Juventusu kde by mali toľko nepresností.

Reagovat
smazaný uživatel

Of the 11 victories this season, 7 of them have come from Inter scoring 2-3 goals within 25 minutes. The fastest win was against Crotone (3 goals in 9 minutes) but also against Lazio (3 goals in 11 minutes) and Fiorentina (3 goals in 16 minutes) the Inter offense was brutal. In Saturday’s win against Chievo Verona it took 24 minutes for the team to turn the game around with 3 goals. The win against Juventus was completed in 10 minutes thanks to goals from Perisic and Icardi, coming back against Pescara took 14 minutes and against Empoli two goals within 7 minutes gave Inter the victory.

cize ono vlastne nam staci dat prvy gol a uz to ide samme potom :)

Reagovat
brenk

je

Reagovat
pistacik11

Mne to príde ako logo s PES keď som to hrával pred 10 rokmi keď mali vymyslené loga a mena kvôli lincenciam , neviem ako to majú teraz

Reagovat
brenk

presne to bola moja prvá myšlienka pri pohľade na túto "nádheru"

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, moderné

Reagovat
pistacik11

No s odstupom času, keď si človek zvykne je možné, že ho tak budeme brať no... Vlastne čo iné nám ostáva

Reagovat
smazaný uživatel

no ja dúfam, že ac si ponechá to klasické logo vo vajíčku ešte neaké tie roky

Reagovat
pistacik11

Tak jasné, ale keď si tak vezmeš aj Turín na rozdiel od Milána je moderné mesto plné modernej architektúry, plus nový štadión atď.. Len ta zmena mohla prísť po sezóne, resp. pred pár rokmi s novým štadiónom

Reagovat
Radin

Vždyť je to hnusný, co je na tom moderní? Otřesný..Vypadá to jak čína

Reagovat
Visca el barca

to jako fakt?

Reagovat
KingMaster13

fuj, to snad ne. To doufám že se nikdo nebude snažit změnit loga třeba milánských týmů. Tohle vypadá jak nějaká značka oblečení než logo fotbalovýho týmu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se nesměj, já teď četl že vaše vedení taky uvažuje o tom, že by něco takovýho zkusilo a byl u toho tenhle obrázek https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15976963_726163130876857_4858316827211973487_n.jpg?oh=ba0306ec4a603fcad0ac3ba1b4391213&oe=58DA9362

Reagovat
fenixLFC

ved my na dresoch mame tiez zmenene logo tak co skusas...a napriek tomu to nie je take hrozne ako toto

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně víc sedí to černobílý. Ale jinak tenhle typ log je šílenej, snad se další kluby nebudou inspirovat

Reagovat
olis

robia Ferrari, Maserati, Alfu a potom taketo nieco vymyslia

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jak logo na ponožkách

Reagovat
DelPiero137

Toto ma byt akoze logo ktore bude na dresoch atd?

Reagovat
sinter

vypadá to ako vlajka islamského štátu

Reagovat
CubONE

Ale jo, za danych podmienok je bod super.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak koukám, že Juve 19 zápasů, žádná remíza, hustý

Reagovat
pistacik11

Všetko alebo nič, remízy neberieme

Reagovat
Pipo123

To nové logo Juventusu je hnus a Agnell povie že to logo definuje štýl

Reagovat
pistacik11

Ináč keď si to tak spojím, je možné že o tom logu už vedeli hráči do predu, a možno preto tá nechuť na ihrisku v posledných zápasoch

Reagovat
ManUnited

Tvl zas mi Taliani pojebali tiket..přitom ve chvíli kdy šel ten Jugoslávec na pently už jsem to viděl na jasnou fajfku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Airus

Reagovat
Airus

jen dodám. Libí se mi novej dres, i když ho furt przněj ty adidas pruhy. Nesnášim to logo

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/97001/maradona-be-napoli-ambassador

snad to uz klapne lebo sa o tom hovori uz roky

Reagovat
smazaný uživatel

Husty belloti bennasi bertolacci bacca 4 strelci od B...tak si jen tak nekdy rict dat jen strelce od B a na tiketu solidni vyhra

Reagovat
pistacik11

https://www.instagram.com/p/BPV5NgvgCA6/ ej logo prinieslo aj novú fanúšicku

Reagovat
pistacik11
Reagovat
pistacik11

Ináč keby nové logo urobili takto, bolo by to asi o dosť lepšie https://www.instagram.com/p/BPWMzDkDjRx/

Reagovat
Furia Ceca

To sice jo, ale vypadá hrozně retro, jak ze 70. let... Kurva, vyserme se na to! Já doufám, že naše vedení pod náporem hatu od toho ustoupí.

Reagovat
Visca el barca

A je tahle možnost? Pokud ano tak bych se pod to ihned podepsal,tohle je odporný a je mi vás líto

Reagovat
10

pod náporem hejtu tady na eurofotbal.cz?

v Itálii je to tak 50/50...

Reagovat
Airus

Možná je přesvědčí tweety kde to logo otočili o 90° aby to vypadalo jako zvadlej dick

Reagovat
10

zvadlej dick je pro současný Juve docela symbolickej, takže spíš ne

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem spíš viděl negativní reakce na FB.

Reagovat
10

negativní reakce se u takový změny najdou vždycky...ale to logo má na FB 27k lajků, 11k těch negativních

Reagovat
Furia Ceca

Já tam byl naposledy včera večer, tak od tý doby docela změna! Kuuurva, mě to tak sere, až budeme mít tohle na dresu...

Reagovat
10

nechápu, co tam poslední dobu dokážou vymyslet, asi jim z těch Scudett začalo dost mrdat...

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy, prachy, prachy... a... prachy. Chtějí ze značky Juventus vytřískat co nejvíc peněz. Tah je to chytrý, bez ohledu na to, jestli to je mimo jakékoliv historické cítění fanoušků nebo ne. Však oni si na to fanoušci zvyknou. Asi tak bych to řekl.

Reagovat
Pipo123

Bacha, to neber ako merítko, poznám x ľudí čo ešte stále nevie ako používať lajk na FB, si myslia že sa dá stále iba palec dať

Reagovat
10

to je asi pravda, no...ale ono i třeba na vecchisignora to logo hodnotí pozitivně, tu změnu už méně, ale pořád překvapivě vysoký %

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkem fajn logo. Uvidime, jak se s tim bude nakladat dal v ramci klubu. Třeba City ma daleko horši novej znak.

Reagovat
Visca el barca

To fakt ne. City se akorát vrátilo k předešlému. Tohle je jak logo pro nové Jeany.

Reagovat
Airus

Myslím že turýnští obyvatelé můžou bejt dost nasraný. Turín byl vždycky částí znaku Juve, teď je to posraný "J"

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nevim, kazdopadne ten znak City je hroznej.

Reagovat
el Principito

jestli je hroznej, tak pak nevim jak popsat ten juventusu ...

Reagovat
smazaný uživatel

City má krásny nový znak. Návrat k pôvodnému bez vymysleného orla.

Reagovat
Furia Ceca

Myslíš tu reklamu na Tuzemák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ta plachtenice tam byla i předtím...

Reagovat
Furia Ceca

Ale tahle je taková... Víc rumová.

Reagovat
bobis21

Mě se nový znak City líbí víc, navíc je to návrat ke znaku, který používali prakticky celou svou historii ...

https://www.o2sport.cz/wp-content/uploads/2015/12/logocitti.png

Reagovat
snuff24

To logo není zlý má něco do sebe ale fakt max někde na soc. sítě určitě ne jako hlavní logo

Reagovat
Airus

nemá do sebe nic, je to "J"

Reagovat
Coniglio

Reagovat
Pettirosso

Dy't se k tomu schylovalo už od nástupu Agnelliho. Od J-Stadium, maskot J(-ay), J-museum, J-Hotel, J-Café atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Jsem to počítal jak zkratkování, ne postupný znásilňování

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Je to tak max. logo na nějakou "decentnější" módní kolekci, ne logo pro sportovní klub.

Reagovat
sinter

logo ako od agentúry Evka?

Reagovat
Airus
Reagovat
KillSwitch

nie som fanúšik Juve ale na to dám hlas aj ja lebo to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole

Jaký je vůbec důvod změny/upuštění od toho dosavadního?

Reagovat
Airus

Protože to prej vystihuje naši DNA a prej tím chceme ukázat jaký jsme edgelordi a inovátoři.

Nebo si myslej že většina fandů není schopná přečíst 8 písmen v řadě, natož rozlišovat barvy a tvary. Tak to zjednodušujou

Reagovat
smazaný uživatel

solidní no

Takže vlastně jen tak z nudy...

Reagovat
Airus

Hlavně je že Agnelli chce z toho značku. Kterou plácne jak na normální věci, tak i na digitální.

Což je dost nechutný, protože jediněj důvod je použít existující fandy aby si kupovali jeho věci, jenom pro to že na nich je to hnusný J. Nikdo zatím neví na co všechno to plesknou...

Reagovat
smazaný uživatel

To je, prosím pěkně, otázka marketingu. Jak říkáš, jde o sjednocení značky, která bude využitelná co nejsnadněji jak ve fyzickém, tak i v digitálním světě. Historii klubu to sice potírá, ale z grafického hlediska a jednoduchosti to není špatné, naopak to jde všemu na ruku. Z hlediska obchodního je to jednoznačně krok kupředu. Jde o promyšlený tah.

Reagovat
Pettirosso

Většina tu kouká jen na design (s čím také souhlasím) navíc je to odklonění úplně od normálu. Ale určitě to svoje důvody má.. a nebudou zanedbatelný

Mně se to začíná pomalu líbit a začínám to chápat, ale musel jsem to taky přes noc a den vstřebat

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu. Znak klubu je něco posvátnýho, co jde za klubem po menších úpravách tak nějak celou historii.

Prachy se daj vydělat i jinak ne? Než zhnusit to nejhezčí co na těch dresech prakticky je.

Doufám, že Barcu nikdy nic stejnýho nepotká

Reagovat
Furia Ceca

Teď je to ještě pohoda, ale počkej, až to uvidíš na dresu, v grafikách... To pak bude horší. Kéž bychom aspoň měli to bílý logo s třema hvězdama.

BTW: proč si nepřidáme na dres 4. hvězdu za deset Copp?

Reagovat
Airus

Já chápu že nechce stavět něco od základu. Ale takhle využívá jenom značku a ještě nevíme k čemu to povede. Klub to těžko posune někam nahoru, spíš mu to může ublížit pokuď půjde o nekvalitní produkt... ať je to co je to

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o tom obchod je, využít svoji značku co nejlépe to jde a vytěžit z ní maximum. Přijít s novinkami, byť zpočátku se nemusí jevit ideálně, ale dokonce naopak zle. Ta rozpolzenost fanoušků je 50/50, jak psal 10. Tohle klub neposune nahoru, ale kupředu. Z grafického pohledu tomu nelze absolutně nic vytknout. Tradice je krásná, ale někdy se musí obětovat na oltář jiného. Podle mě nepůjde o nekvalitní produkt. Vzpoměl jsem si při tom na tohle: http://cdn1.uksoccershop.com/images/cache/12863-475x475.jpg A tohle se mi moc líbilo. Takže osobně se snažím mít nevyhraněný názor. Hledám v tom víc. Snažím pochopit. To je asi klíč k tomu, abych nebyl zhrzelým fanouškem odávajícím se tradicím.

Reagovat
Airus

zatím podle novin je to spíš 80/20 po světě

Reagovat
Pettirosso

https://pbs.twimg.com/media/C2YPFMVWEAAplA8.jpg:large

Jen aby jsi věděl, co za tím stojí. Pomalu, čím víc se odhaluje to zákulisí, tím víc tomu přicházím na chuť.. i když to bude ještě trvat. Ono být jiný a progresivní, kdy na začátku vypadáš jako exot se v minulosti nemálokrát vyplatilo. Pak tě následují ty tupé ovce, když uvidí, že je to cesta budoucnosti (o tom jestli je nebo není se ještě uvidí samozřejmě).

Reagovat
M11

miloval jsem nas znak.. ale rodine Agnelli plne duveruji..

Reagovat
Pettirosso

asi tak

Reagovat
Airus

Tak to mi nepřišlo jako tak velkej rébus, abych potřeboval vysvětlivky. Hlavně jsem ten odzak viděl už i ořezanej a z toho je to poznat líp než z bílejch čar na velkym černym pozadí.

Mě na tom sere víc co tam není než co tam je, protože tam toho moc není. Turín naprosto vymazanej, býk pryč, barva vítězů taky pryč (zlatá), už se ani nechceme tvářit jako fotbalovej klub. teď je to prostě logo firmy pouze pro image. Sportovní duch si prošel hodně brutálním exorcismem.

Laverty to řekl asi nejlíp (mimochodem velkej fanda nového loga): “Unfortunately, this looks like a club accelerating into the future, and not particularly intent on taking its existing fanbase with them.

If we have learnt anything over the years about football crest updates and changes, it's that taking fans on the journey with you is vital.”

Reagovat
10

To logo je kvalitně udělaný, už jen to, jak se o něm mluví svědčí o tom, že to komerčně bude úspěch. Bez nějakých emocí a sentimentu to logo opravdu je ve fotbalovým prostředí naprosto revoluční, většina fotbalových log vypadá víceméně stejně. Takovýhle logo vidíš spíš v módě. Ta snaha vytvořit ikonickou značku podobnou logu Gucci/Fendi/Louis Vuitton je jasně čitelná a podle mě to Agnellimu zase vyjde

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Visca el barca

Řeší.... Spíš z toho má každej prdel jak je hnusný

Reagovat
10

no, takže ho řeší, ty inteligente...

Reagovat
olis

tak ono sa o nom hovori skor preto lebo je kazdemu na smiech, ale ako sa hovori aj zla reklama je reklama a o takych 5 rokov sa nad tym uz nikto nebude pozastavovat ze ake to je hnusne, radsej si to ludia v hlave prehodia a prinutia sa aby sa im to pacilo

Reagovat
10

Ty reakce u něčeho novýho a v rámci toho odvětví revolučního jsou vždycky stejný. Očividně to oslovilo hlavně lidi, který nefandí Juve a kterých se to ani přímo netýká, tyhle lidi by starý logo Juve nedokázali nakreslit, teď si kreslí parodie na to nový a dál ho šíří...za 2 dny má to logo neuvěřitelnej zásah, lidi z marketingu musí skákat radostí

Reagovat
Pipo123

Já sa bojím že sa začnú ďalšie kluby opičiť a bude to potom niečo hrozné, v prvom rade je to znak klubu a nie logo, ak budú chcieť mať všetci pekné logo čo bude komerčne úspešné tak tie "znaky" začnú strácať na svojej kráse.

Reagovat
Visca el barca

Znak klubu je dle mě něco posvátého a v tomhle Juve prostě ujelo. Pokud není schopný vydělat prachy jinde a ze sportovního klubu se snaží dělat značku na úrovni módy atd? Nemyslím si, že by se po něm někdo opičil a už vůbec né mimo Itálii.

Ale chápu, že marketing maj v Evropě lepší, takže museli přijít s něčím zásadním a to je sprznit si znak klubu. Za mě hnus a ne jen za mě.

Reagovat
10

Vždyť zrovna třeba Lazio měnilo za svojí historii logo asi 10x...a nebyly to nějaký kosmetický změny. Nemyslím si, že by se to mělo nějak hromadně kopírovat, když se podíváš do NHL, tak změnu v logu udělala za poslední 20 let třeba třetina týmů (Ottawa, Kings, Panthers, Sabres, Anaheim..), ty tradičnější týmy naopak nezmění ani odstín barvy.

Reagovat
Pipo123

Tak meniť menilo ale stálo to mal tú podobu znaku, u NHL máš pravdu a tie zmeny boli na škodu podľa mňa, Sabres, Anageim, Panthers či Vancouver tie nové dresy a loga posrali, aspoň podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní souhlas.

Reagovat
ED91

To druhé sú mreže?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

podle jakých novin?

Reagovat
Airus

myslím že jsem to sem někam dával

Reagovat
10

myslíš tu twitter anketu nahoře z webu Italian Football Dailly?

Reagovat
Airus

Je to možný, já dneska četl už tolik věcí a prošel si tolika fázema smutku, že jsem naprosto vyčerpanej. A to je teprve 9 hodin

Reagovat
Airus

několikrát jsem našel v pozadí jméno Lapo Elkann. A to je píčus co se utrhl ze řetězů a celou značku posere, jestli s tím má opravdu něco společného

Reagovat
DelPiero137

Nemam tweet, chcem inde hlasovat

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Deki

To logo je tak strašně ošklivý, vůbec se nehodí k fotbalovýmu klubu. Vysvětlí mi někdo, proč upustili od toho tradičního, který aspon o něčem vypovídalo?

Reagovat
olis

ja hlavne nechapem ze ked robia aspon pre mna najkrajsie auta na svete tak ako mozu potom vymysliet nieco taketo

Reagovat
Deki

taky mi to nejde do hlavy... tohle má taky něco do sebe

https://twitter.com/madrid_bw/status/821106499778936833/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Reagovat
olis

Reagovat
Coniglio
Reagovat
DelPiero137

Rychlo nakupit suveniry so starym logom aby som to mohol nosit

Reagovat
Pipo123

Ako písal jedne talian na FB, Juventus zamenil znak klubu za logo firmy

Reagovat
Pettirosso

ne, vyměnili logo klubu za marketingo-prodejní brand.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
Rip

Adidas a dva pruhy nejdou dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ani to logo nevypadá špatně, ve finále nám stejně nezbyde než si na to zvyknout a když to budu vidět na těhlech dresech, tak si na to zvyknu rychle. Ty 3 hvězdy by tam měly být pořád, ne jen na dresech.

Reagovat
smazaný uživatel

ako jasne, to si zvyknu na to vsetci. je to moderne logo, ale tie dresy tomu dali cveng

Reagovat
Furia Ceca

Ty kráso! Tak takhle to nakonec není ani zdaleka tak hrozný, jak mi to ještě před pěti vteřinama přišlo... Akorát ten font vypadá jak z dresů PL klubů.

Reagovat
db18

Takové to ani nebude - nedokážu si představit, že by Adidas tohle vydal.

Reagovat
Furia Ceca

Moc dobrý na ně, co?

Reagovat
db18

Hlavně si nedovedu představit, že by na fotbalové dresy hodili logo "adidas originals" (i když je to jejich nejhezčí logo) a nedali tam své 3 pruhy

Reagovat
Furia Ceca

No právě! To starý logo, malý sponzor - celkově to je až podezřele dobrý... Ať udělaj pro jednou výjimku! Dluží nám ji, co nám letos zmrcasili domácí dresy.

Reagovat
Milan.B

to logo je humus

Reagovat
M11

to je jen koncept

Reagovat
Radin

Vypadají jak retro triko no..

Reagovat
Yzemi

Dres krásný, logo hnus. Je to krok vedle, za pár let bude zpět logo původní. Aspoň na dresech tomu pevně věřím, nebo spíš v to musím doufat, jinak bych to asi nedal. Ať si to cpou kam chtějí, ale na dres to nepatří.

Reagovat
CubONE

Newcastle

Reagovat
Lech

můj první dojem

Reagovat
db18

Reagovat
Lech

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Reagovat
ED91

Reagovat
pistacik11

Murilo ale Bologna

Reagovat
CubONE

Presiel den a to logo Juve mi pride uz ovela lepsie.

Reagovat
Pinturicchio

Tam hodně zapůsobil šok, ta změna je opravdu drastická.

Tohle je zajímavá myšlenka - The new Juventus badge isn’t just ugly, says Gaby McKay, it’s everything that’s wrong with modern football.

Něco na tom bude, z fotbalu se vytratila romantika, srdcaři (hráči jako Del Piero, Maldini a další) a už je to v podstatě jen byznys.

Reagovat
smazaný uživatel

Romantika tam stále je. Jen je skrytá. Vnímání lidí se taky hodně změnilo.

Reagovat
Pinturicchio

V tom případě se mi skrývá opravdu mimořádně dobře. Ale asi u téhle otázky hodně působí i nostalgie a selektivní paměť.

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně se dá najít spousta příkladů, který to vyvrací, že jo.

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš tu vymizelou romantiku nebo to, že ta romantika ve fotbale pořád je?

Reagovat
Pinturicchio

Pěkně napsáno. Ono to jinak asi opravdu nejde, pokud ten tým chce zůstat konkurence schopný a přitom si na sebe vydělávat sám.

Reagovat
andycek1

Presne ako tu píšete zrazu to vnímam úplne ináč a nie tak pobúrene A to som si povedal že to bude nejakú dobu trvať než si zvyknem ale nie iba deň

Reagovat
brenk

ja sa s tým stále neviem zmieriť

Reagovat
Airus

Hlavně si lidi začínaj uvědomovat že s nima už Juve nepočítá a že na jejich pocitech nebo motivacích nezáleží.

Teď budeme čekat na co všechno se to logo nalepí, můžeme čekat víc zaplacených celebrit aby J dělali reklamu, vícextravagantních večírku, kde Allegri odhalí svoji novou kolekci spodního prádla (doufám že to budou bílé spodky s černym pruhem v zadu ). Pravděpodobně nějakej deal na videohru.

Ať už to chtěj zabalit sebevíc, nic nového to není. Spousta sportovních týmu tohle udělala normálně bez většího pozdvižení. Sportovních voňavek, obuvy, oblečení, apek, dokumentů je tři prdele. Jakej to bude mít dopad na klub s tímhle přístupem, to se teprve uvidí

Reagovat
CubONE

Je to tak no, Juve uz ma od tohto leta lukrativnu dohodu s EA vo Fife.

Reagovat
Furia Ceca

Mám to stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru

Reagovat
olis

tak to mi pls vysvetli ako to ze som dal zostavu neskoro? kazdy hrac ktoreho som do tej zostavy dal este v tej chvili zapas nehral, nepomylil si sa nahodou v tom ze tam vidis 3:31pm? lebo tam ide cas o hodinu dopredu, zostavu som realne daval 14:31 a nie 15:31

Reagovat
smazaný uživatel

No ja psal sestavy už v sobotu a ty jsi to tam dal v neděli. Přece nebudu škrtat ve svem krasnem FANTAsešitě

Reagovat
olis

pff akoze teraz ti to zoberem lebo to aj tak nic nemeni ale keby mi nieco taketo urobis a oberes ma o vyhru tak sa budem hnevat

Reagovat
smazaný uživatel

Spis sem uz nepocital s tim, ze to dodas. Priste pockam dyl teda.

Reagovat
olis

jn, chapem, chcel som pockat na ofiko zostavu Neapolu ci bude hrat Tonelli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele