Serie A - souhrn 2. kola

13.09.2014, 19:54, aktualizováno 15.09.2014, 22:38
Komentáře a souhrny
AC Milán uspělo v devítigólové přestřelce v Parmě a zůstává stoprocentní stejně jako celky AS Řím a Juventusu, které si včera poradily s Empoli, respektive Udinese. Inter sedmi góly zdecimoval Sassuolo, první vítězství mají také Sampdoria, Atalanta, Lazio, Chievo a také další veronský celek Hellas, bez branek hrála Fiorentina s Janovem...

Hellas Verona - Città di Palermo 2:1

15.09.2014 20:45

Góly: 41. Luca Toni (pen.), 78. Eros Pisano (vl.) - 18. Franco Vázquez

Bojující Palermo se sice bilo srdnatě, ale nešťastná chvíle individuálního selhání jej stála body. Rosanero sice vedlo, ale Luca Toni z nařízené penalty srovnal a Gomez pár minut před koncem potrestal Pisanovu chybu.

O první střelu se postarala levačka talentovaného útočníka Paula Dybaly, jehož střela z osmnácti metrů nadělala Rafaelovi menší problémy. Rafael si nakonec ale poradil a ještě založil protiútok svého týmu. Mladík v dresu Palerma ale zlobil obranu Hellasu Verona a několikrát si zabíhal až za ni, ale stoperská dvojice se vždy stíhala včas vrátit.

Palermo se za svou aktivitu z úvodních minut dočkalo zasloužené odměny, když přízemní přihrávka Pisana prošla přes Dybalu na jednoho z obránců, který nechtěně vystřelil na Rafaela. Ten ještě skvěle zareagoval, jenže míč vyrazil jen před sebe. Tam se náhodou ocitl Franco Vazquez, který se bez větších problémů trefil do odkryté brány - 1:0 pro rosanero.

Hellas pochopil, že takhle se k bodům nedostane a začal hrát. Přesný pas za obranu hostí našel nabíhajícího Gomeze, který míč po pár odskocích zpracoval a pokusil se vystřelit, ale jeho projektil mířil hodně nad bránu. Hallfreðsson parádní přihrávkou našel vysokého Lucu Toniho, který ale rovněž neměl správně nastavená mířidla.

Po půlhodině se k míči ještě propracoval univerzál Daprelá, ale jeho centr nabíhajícího Dybalu již nezastihl. Poté se osmělil také řecký záložník Christodulopulos, míč však směřoval do středu branky a Stefano Sorrentino snadno zasáhl. Pár minut před změnou stran se Verona dostala do obrovské šance na srovnání, když Andelković ve vápně fauloval veterána Lucu Toniho. Vysoký útočník se sám postavil k zahrávání nařízené penalty a ranou k tyči překonal bezmocného Stefana Sorrentina - 1:1.

Ve druhé půli opět tlačil spíše Hellas. Alessandro Agostini zleva přihrál na Toniho, ten se ke střele ještě nedostal, ale o chvíli později z dálky vypálil Tachtsidis a Sorrentino měl co dělat, aby jeho ránu vytěsnil nad. Posléze se dostalo do útoku také Palermo, když Vázquez nečekanou přihrávkou vyzval ke střele Barreta. Ten si šikovně zaběhl za obranu, ale zblízka namířil balón do výborně postaveného Rafaela!

Luca Toni se hodně snažil útočit a dokonce vymodlit si další penaltu, ale ani po pádu v pokutovém území se druhé penalty nedočkal. Mladý střelec Paulo Dybala se pokoušel zakončit protiútok svého týmu po dobré nahrávce do vápna a střílel levou nohou, ale míč rozvlnil pouze boční síť. Ani jeho snaha ale Palermo od porážky neubránila.

Patnáct minut před koncem totiž skóre na konečných 2:1 pro zkušenější Hellas Verona upravil nabíhající Taleb Gomez, který dostihl dlouhý pas za obranu a využil nečekaného zákroku obránce Pisana. Ten podklouzl a Gomezovi gól doslova daroval.

Více informací k zápasu

Parma FC - AC Milán 4:5

14.09.2014 20:45

Góly: 27. Antonio Cassano, 51. Felipe, 73. Alessandro Lucarelli, 89. Mattia De Sciglio (vl.) - 25. Giacomo Bonaventura, 37. Keisuke Honda, 45. Jérémy Ménez (pen.), 68. Nigel de Jong, 79. Jérémy Ménez

Fantastické drama bylo k vidění v Parmě. Domácí fotbalisté podlehli AC v divoké přestřelce 5:4. K vidění byly i dvě červené karty, několik fatálních chyb. Filippo Inzaghi a Roberto Donadoni jsou dnešním dnem o něco šedivější. Zkrátka zaujatý i nezaujatý divák si přišel na své. AC Milán je tak zatím stoprocentní, Parma s jedním bodem bude muset zabrat.

Ani na lavičce náhradníků se neobjevil Fernando Torres, na vině totiž bylo zranění kotníku. A tak španělský útočník zaujal místo v čestné lóži vedle Adriana Gallianiho a společně byli svědky krásného a na góly bohatého utkání. V základní sestavě se pak objevila jiná posila - Giacomo Bonaventura.

AC začalo zápas lépe, drželo balón a hledalo skulinky v obraně Parmy. Už po pěti minutách se dostal k odraženému balónu sváteční zakončovatel De Sciglio, ale střela mu nesedla. Na druhé straně byla obrana Rossoneri ve velkých problémech po chytré Cassanově přihrávce, Diego López a spol. vše zažehnali na rohový kop. Jinak Milán dominoval a začal si vytvářet stále více a více šancí a především začal dávat góly. Bonaventura ještě po krásné kombinaci z hranice malého vápna netrefil, ale o chvíli později už se radoval. Po souhře s Hondou si šikovně pustil míč a střelou na vzdálenější tyč odstartoval gólové hody - 1:0 pro AC Milán. Jakoby to ale bylo tradicí, Milán po vstřelené brance snad vždycky poleví a nejinak tomu bylo v tomto utkání. Jen o dvě minuty později totiž defenzíva neuhlídala hlavičkujícího Cassana a bylo to 1:1.

Ve 38. minutě si AC vzalo vedení zpět. Další pohlednou akci vyšperkoval centrující Abate a znovu na malém vápně tentokrát hlavičkující Honda vsítil gól - 2:1 pro AC Milán. A ještě do konce prvního poločasu se hosté dostali do dvoubrankového vedení. Ménez využil v souboji s Lucarellim svojí rychlost a poté co mu ukázal záda se po jeho kontaktu skácel k zemi. Ménez pádu jistě přidal, ale udělal to šikovně a penalta byla na místě. Sám francouzský útočník jí bezpečně proměnil a Inzaghiho parta šla do šaten za luxusního stavu 3:1.

Filippo Inzaghi o přestávce s velkou pravděpodobností své svěřenci upozorňoval, že rychlý kontaktní gól Parmy by byl problém. Hráči v červenočerných dresech si ale jeho slova příliš k srdci nevzali. V 50. minutě byl na zadní tyči nehlídaný Felipe a už to bylo zase jen o jediný gól - 3:2. A s Milánem mohlo být ještě hůře. Bonera zastavil nadějnou akci Parmy rukou a sudí ho po druhé žluté kartě vyloučil. Inzaghi zareagoval poměrně netypickým střídáním, stáhl Hondu, ale hlavně i druhého stopera Alexe a na plac poslal čerstvou stoperskou dvojici Rami - Zapata. Oslabený Milán se musel bránit tlaku Ducali, ale ti si vše pokazili sami. Felipeho laxní přihrávku na Cassana vypíchl De Jong a postupoval sám na Miranteho. Svůj nájezd proměnil zkušeně - 4:2 pro AC Milán.

Milánští ale opět polevili a znovu zato byli potrestáni a znovu to bylo ze vzduchu. Nejvýše si tentokrát naskočil Lucarelli a snížil na 4:3. Závěr utkání byl ještě pořádně divoký. Felipe byl po druhé žluté kartě rovněž vyloučen a síly se na hřišti vyrovnaly. AC znovu odskočilo, po nádherné, skoro až drzé akci Jéremy Méneze. Ten si před brankářem hodil míč, doběhl ho a patičkou dal gól. Krásný moment. Milán vedl 5:3, ale ještě nebylo všem gólům konec. Minutu před koncem totiž vyrobil hrubku gólman Diego López. De Sciglio mu dal malou domů, ale López nepochopitelně selhal a míč pustil za svá záda. Parma dostala dáreček a ještě mohla usilovat o vyrovnání, sudí přidal ještě šest minut nastavení a o drama bylo postaráno. Parma ale vyrovnat nedokázala a před vlastním publikem nezískala ani bod.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Chievo Verona 0:1

14.09.2014 15:00

Góly: 49. Maxi López

V preview jsme psali o tom, že Chievo Verona má tendenci překvapovat velké týmy. A to se dnes také potvrdilo, protože z výletu pod Vesuv si domů veze překvapivé tři body. A pokud byli fanoušci Neapole před utkáním z postupů vedení rozladění, teď jim hráči mnoho klidu nepřidali.

Neapol v čele s kapitánem Markem Hamšíkem toužila po zisku tří bodů a především chtěla napravit dojem z prvního utkání. V něm zachraňovala výhru až v nastaveném čase ranou nové posily De Guzmána. A fanoušci samozřejmě žádali mnohem víc. Není divu, že se jim ani dnešní představení nezalíbilo. Základní sestava přitom rozhodně měla navíc.

Přesto měla Neapol problém udržet v prvních minutách pozornost i míč na svých kopačkách. Mussi volanti se naopak hnali dopředu a výsledkem byla rána Izca, kterou musel brankář Rafael likvidovat na poslední chvíli. Na opačné straně se prosazoval Gonzalo Higuain, jenž obdržel skvělý pas za obranu. Před sebou měl jen brankáře Bardiho a pokoušel se jej obstřelit, ale obránce Dario Dainelli se včas vrátil a svému brankáři vypomohl.

V podstatě o Chievu platilo to, co bylo zmíněno v preview, tedy tuhá obrana a spoléhání se na občasné rychlé kontry. Obránci Chieva Verona obětavě padali do střel, což demonstroval obránce Cesar při pokusu Josého Callejóna. Produktivní útočník Neapole si míč dobře zpracoval a vypálil, ale Cesar se s ním vrátil a jeho střelu zastavil vlastním tělem. Práci měl i brankář Bardi, které poté vyzkoušel Gonzalo Higuain přesnou hlavičkou. Reflexivní zákrok Bardiho ale stačil.

Krajní útočníci partenopei jsou velkou zbraní, což demonstroval i Lorenzo Insigne povedenou střelou. Neapol dnes nehrála vůbec špatně, ale chybělo jí štěstí. To dokázal i Gonzalo Higuain, který padl v pokutovém území a po jeho dopadu k zemi se ozval hvizd. Sám postižený hráč si sebevědomě stoupl k exekuci nařízené penalty, ale brankář Bardi směr jeho střely vystihl a zneškodnil ji.

Velkou šanci měli také hosté, kteří díky technické ráně Maxiho Lópeze trefili břevno Rafaelovy brány. Neapol byla rozhodně aktivnějším týmem a neustále se snažila vymýšlet, jak dostat míč do sítě. Nepovedlo se to ani Insignemu, jehož tvrdou ránu zlikvidoval brankář Bardi. Ve druhé půli Chievo muselo zabrat, zvláště přesnost střelby mu dělala problémy. Veronský celek za celý první poločas netrefil bránu, pokud nepočítáme pokus Lópeze do břevna.

Brankář Bardi dnes zaslouží absolutorium, protože si poradil s každou ošemetnou situací. Vynikal zejména při střelách z větší vzdálenosti a překonat se nenechal ani od Camilla Zunigy. Jeho rána ze třiceti metrů mířila krásně k tyči, ale Bardi byl na místě včas. Sotva se Neapol dostávala do tempa, vyvedl ji z rovnováhy Maxi López. Zdánlivě z ničeho nic se na hranici pokutového území dostal právě López, který zužitkoval pas od Lazareviće a brankář Rafael byl krátký - 1:0.

Neapol byla šokovaná a nedokázala se dostat do tempa. K posílení ofenzívní síly se na hřiště dostal belgický útočník Dries Mertens, který rozkmital své rychlé nohy a pelášil s míčem na bránu. Bardi si ale poradil i s jeho zakončením. Bardi byl dnes k neudržení a jeho umění i rychlost přiváděly hráče Neapole k šílenství. Po akci Zunigy se do míče opřel také kapitán Hamšík, ale Bardi byl u tyče včas. Bardi měl hodně práce i s pokusy Callejona a Mertense v poslední minutě, ale nulu na kontě udržel.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Cesena 3:0

14.09.2014 15:00

Góly: 19. Antonio Candreva, 56. Marco Parolo, 90. Stefano Mauri

Po nepovedené premiéře proti AC Milán se Laziu podařilo udobřit si fanoušky velmi solidním a hlavně produktivním utkáním proti Ceseně. Mladý tým dnes na svého soupeře jednoznačně neměl a tvrdě platil za nedostatek kvality i zkušeností.

Prezident Claudio Lotito si rozhněval fanoušky a zvláště skupiny ultras, kteří vznášeli protesty proti vedení klubu, ale po dnešním utkání se jim bude dýchat o něco lépe. Za římský klub se trefili Antonio Candreva, Marco Parolo a v poslední desetiminutovce také Stefano Mauri.

Po kraji se často a celkem nehlídán proháněl mladík Keita Balde Diao, jehož tempo obrana Ceseny jen zřídkakdy zachytila. Jako první udeřilo Lazio především díky standardní situaci, ale brankář Leali ji dokázal vytěsnit mimo tři tyče. Bezgólové ticho prolomil až Antonio Candreva. Italský reprezentant si naběhl na pas od Edsona Braafheida a pohotově jej z první zakončil!

Jinak se ale první poločas odvíjel poměrně jednotvárně. Lazio drželo míč na svých kopačkách a snažilo se najít skulinu skrze defenzivní linii hostů. Využívalo k tomu silnou středovou linii s Bigliou, Parolem a Lulićem, která servírovala míče na nabíhající duo rychlíků Keitu s Candrevou. Ani aktivita mladého talenta nevedla k další brance.

Cesena se za celou první půli nedostala k ani jedné střele na bránu, Lazio se trefilo dvakrát. Pár minut po změně stran se podél kraje prohnal Antonio Candreva a podařilo se mu odcentrovat do míst, kde tušil nabíhajícího Filipa Đorđeviće, ale nová posila z Nantes se k míči nakonec nedostala. Na druhý gól si římští tifosi museli počkat.

Antonio Candreva byl hlavním tahounem ofenzivy svého týmu a napodruhé mu už jeho aktivita vyšla. Ke spolupráci si vybral Marca Parola, který se svým bývalým klubem neměl slitování a přesnou hlavičkou poslal Lazio do dvoubrankové výhody. Marca Parola dostala do prostředí první ligy právě Cesena, dnes se jí ale Parolo odvděčil ne právě zdvořile - 2:0 pro domácí biancocelesti.

Po hodině hry se ještě ne zcela uzdravený Filip Đorđević poroučel z hrací plochy a dal prostoru zkušenému Miroslavu Klosemu. A dvacet minut poté se na hřišti objevil také Stefano Mauri, který vystřídal unaveného Senada Luliće. Do zajímavé pozice se dostal střelec druhé branky Parolo, ale jeho rána tentokrát již v síti neskončila. Cesena působila dojmem, že neví, co přesně by měla hrát. Nevycházely jí kombinace a brankář Etrit Berisha mohl zůstat v klidu.

Jediným pozitivem na hře Ceseny byl snad jen mladý brankář Leali, který mnohokrát zachránil svůj celek od úplného debaklu. Vyznamenal se i proti šanci Miroslava Kloseho. Aktivita Lazia s časem neupadávala, ale paradoxně narůstala. Pokus Candrevy se otřel o boční síť brány a obránci Ceseny vypadaly značně zmateně. Chaos do jejich řad vnášel také Stefano Mauri, který zaznamenal poslední branku dnešního utkání.

Místo mladíka Keity Baldeho se na hřišti ukázal také záložník Anderson a již coby aktivní účastník děje sledoval zkušeného veterána Stefana Mauriho, který zužitkoval pas od Miroslava Kloseho a z hranice pokutového území se nemýlil. Uzavřel tím skóre zápasu, ve kterém se Lazio snažilo navnadit své fanoušky a udobřit si je. Povedlo se mu to po stránce hry i výsledku a trenér Stefano Pioli může chválit i nulu na kontě obdržených branek.

Více informací k zápasu

Inter Milán - US Sassuolo 7:0

14.09.2014 15:00

Góly: 4. Mauro Icardi, 21. Mateo Kovačić, 30. Mauro Icardi, 43. Daniel Osvaldo, 53. Mauro Icardi, 72. Daniel Osvaldo, 74. Fredy Guarín

Sassuolo chtělo na Giuseppe Meazza hrát jistě důstojnější roli, ovšem Inter byl v tomto zápase fantastický. Mauro Icardi vstřelil hattrick, dvě branky si připsal Pablo Osvaldo a po jedné Guarín s Kovačićem. Sassuolo sice přišlo o vyloučeného Berardiho, ale to už Inter dávno vedl o pět gólů.

"Vraždění neviňátek" odstartovalo už ve čtvrté minutě a symbolicky mužem, který se stal hrdinou celého utkání. Mauro Icardi si pohlídal ofsajdovou hranu a i když napoprvé brankáře hostí nepřekonal, postupně míč přeci jenom do sítě protlačil - 1:0. Druhou branku Nerazzurri přidal ve 21. minutě Kovačić, když se s míčem neohroženě pustil do vápna a technickým obstřelem k tyči překonal Consigliho - 2:0. Počínající třicátou minutou se za hranicí pokutového území prosadil střelou přesně k tyči znovu Icardi a se Sassuolem to vypadalo hodně špatně - 3:0. Ve 42. minutě Dodo snadno pláchl obraně a odražený míč nekompromisně napálil do sítě Pablo Daniel Osvaldo. Inter vedl vysoko 4:0 a tleskat mohl i v hledišti přítomný exprezident Massimo Moratti.

Neroverdi byli v těžké pozici. S výsledkem 0:4 mohli při pohodě Interu stěží něco udělat, šílený první poločas ale určitě nechtěli ve druhém dějství zopakovat. Jenže zopakovali. V 52. minutě si opět dobře pohlídal ofsajdovou past Mauro Icardi a povedenou tvrdou ranou zvýšil už na 5:0. A zkompletoval tak hattrick.

Sassuolo bylo bito. Po hodině hry navíc neudržel nervy Domenico Berardi a svým vyloučením situaci týmu ještě zhoršil. Hrát po hodině hry na půdě Interu Milán za stavu 0:5 v deseti mužích je opravdu nezáviděníhodná pozice. Do konce zápasu tak zbývala půlhodina a Inter se trefil do černého ještě dvakrát. Guarín místo střely šikovně přihrál ještě lépe postavenému Osvaldovi, který druhou brankou mohl také útočit na hattrick. Toho se ale nakonec nedočkal. Poslední branku měl na svědomí hojně diskutovaný kolumbijský záložník Fredy Guarín a byla to povedená branka. Technická rána se otřela o tyč a zapadla do branky.

Další branka už nepadla a skóre se pro Sassuolo zastavilo na hrůzostrašných 7:0. Inter tak po remíze 0:0 s FC Turín poprvé vyhrál a postoupil na čtvrté místo.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Janov CFC 0:0

14.09.2014 15:00

Góly: -

Smírně 0:0 se rozešly týmy Fiorentiny a Janova. Viola měla po celý zápas převahu, ale gólově ji nedokázala vyjádřit. Klíčovou postavou byl brankář Grifů Mattia Perin. Janovští museli dohrávat závěr zápasu o deseti, chyběl vyloučený Roncaglia.

Ačkoliv branka za devadesát minut nepadla, tak zajímavých šancí bylo hned několik. Hned zkraje odmítl vedení Fialek španělský středopolař Borja Valero. Jeho pokus neměl patřičnou razanci a talentovaný Mattia Perin si s ním poradil. O několik minut později se dral do zakončení Gomez, ale obrana Grifů před ním na poslední chvíli zasáhla. Nedařilo se ani Cuadradovi, jenž se sice individuálně dostal do příležitosti, ale špatně jí vyřešil. Janov měl velké štěstí a to zejména po uplynutí zhruba osmadvaceti minut. To totiž zazdili další velké šance Cuadrado a Valero. Janov byl v ofenzívě neškodný

Hned po změně stran nebezpečně střílel Babacar a o dalších pár minut později nedokázal překonat Perina ani záložník Aquilani, kterému se naskytla dorážka. Mattia Perin svůj tým držel a v 65. minutě to vypadalo, že snad půjde i do vedení. Mauricio Pinilla i z těžké pozice dokázal ohrozit branku, naštěstí pro Fiorentinu se skóre nepohnulo.

Čtvrthodiny před koncem si Janov utkání hodně zkomplikoval. Roncaglia, bývalý hráč Fiorentiny, fauloval Cuadrada a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Tlak Violy v závěru rostl a Mattia Perin musel ještě v nastavení tasit vynikající zákrok. Utkání skončilo 0:0 hlavně díky Perinovi. Pro Fiorentinu je to další ztráta, pro Janov vzhledem k předvedené hře spíše zisk.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo 1:2

14.09.2014 15:00

Góly: 85. Andrea Cossu (pen.) - 4. Marcelo Estigarribia, 67. Richmond Boakye

Domácí premiéra Zdeňku Zemanovi pořádně zhořkla. Jeho Cagliari totiž podlehlo Atalantě Bergamo 2:1.

Dramé už ve čtvrté minutě po straně pláchl a poslal do vápna přesný míč, který na zadní tyči dopravil do sítě Marcelo Estigarribia - 1:0 pro Atalantu. Pro Zdeňka Zemana a celé Cagliari jistě nepříjemná záležitost, ovšem do konce utkání zbývalo ještě "moře" času. Avelar dokonce dal brzký vyrovnávací gól, který byl ale pro ofsajd správně neuznán. A tak mohlo udeřit opět na druhé straně, Cigarini předčil svého strážce a jeho zakončení mířilo jen vedle. Ve 37.minutě pálil nepřesně po závaru před brankou Avelar.

První poločas skončil vedením Bergama 1:0, takže Cagliari muselo ve druhém dějství rozhodně zabrat. V 55. minutě dostal ideální přihrávku Farías, uvnitř vápna stačilo jen umístit balon, jenže hráč domácích vyslal poměrně pomalou střelou, se kterou si Sportiello poradil. A když už se Sportiella podařilo překonat, zasáhl na brankové čáře obránce Biava. Sardiňanům nebylo vůbec přáno a vše se ještě podtrhlo druhou inkasovanou brankou. Dessena vyrobil chybu a Richmond Boakye zvýšil na 2:0.

Bergamaschi byli v laufu, ale do konce zápasu pořád zbývala necelá dvacetiminutovka. Cagliari během ní dokázalo vstřelit kontaktní gól, jenže už hodně pozdě. Po faulu na Ibarba proměnil nařízenou penaltu Andrea Cossu - 2:1. V 89. minutě pak mohlo být srovnáno, obrovský závar a tutovku zlikvidoval Sportiello! Sudí nařídil ještě pět minut nastaveného času, ale sardinský celek už neměl síly. Atalanta vyhrála na horké půdě Cagliari 2:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Turín FC 2:0

14.09.2014 12:30

Góly: 34. Manolo Gabbiadini, 79. Stefano Okaka

Sampdoria bodovala i ve svém druhém utkání a tentokráte naplno proti Turínu. Granatě, kterou ve čtvrtek čeká Evropská liga, se zápas vůbec nepovedl. Výhru Blucerchiatti nastartoval v Gabbiadini a ve druhém dějství zvyšoval na konečných 2:0 Okaka.

Na Lugi Ferraris se v odpoledních hodinách nehrál zrovna pohledný fotbal. Na první vážnější šanci si museli diváci počkat až do 34. minuty a hned z toho byla vedoucí branka Sampdorie. Domácí totiž rozehrávali standardní situaci z velmi nadějné pozice a Manolo Gabbiadini, který se ujal exekuce, jí krásnou střelou přeměnil v první branku - 1:0 pro Sampdorii. Gólman Padelli se mohl natahovat jak chtěl, na přízemní trefu ale prostě nedosáhl. Turín v prvním poločase a vlastně v celém utkání nepředvedl vůbec nic. Hodně citelně byly znát odchody dvou strůjců minulého úspěchu Cira Immobileho a Alessia Cerciho.

Místo honby za vyrovnáním tak diváci viděli spíše rodící se šance Sampdorie na vstřelení druhého gólu. V 65. minutě se ujal standardky opět Gabbiadini a znovu to velmi výrazně zavánělo gólem, nebýt brankové konstrukce. Definitivní rozhodnutí přinesla až 79. minuta a parádní sólo Stefana Okaky. Defenzíva Granaty ho naháněla Marně, Okaka pošel mezi několika protihráči a překonal i samotného Padelliho - 2:0.

Jak už bylo zmíněno, Turín nepředvedl vůbec nic a jestli chce v pohárové Evropě uspět, bude muset výrazně přidat. Sampdoria může být po dvou kolech spokojena, na svém kontě má čtyři body.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Udinese Calcio 2:0

13.09.2014 20:45

Góly: 8. Carlos Tévez, 75. Claudio Marchisio

Pouť trenéra Andrey Stramaccioniho musí pokračovat jindy, alespoň co se týká výher. Dnes totiž jeho Zebry narazily na soupeře příliš silného. Juventus Turín nedokázal pokořit ani Antonio Di Natale, naopak se prosadil Carlos Tévez a Claudio Marchisio, jejichž trefy stačily na výhru Staré dámy.

Juventus Turín vstoupil do éry po Antoniovi Contem úspěšně už v prvním kole, ale nepřesvědčil. Dnes večer se mu dařilo mnohem lépe. Otazník ještě před utkáním panoval nad startem Carlose Téveze, ale nakonec se argentinský útočník na hrací plochu dostal hned od začátku a výraznou měrou se podílel na konečném výsledku.

Od prvních minut Juventus určoval tempo utkání a Udinese mělo velký problém uzmout soupeři alespoň na chvíli míč. Jako první se k míči dostal Carlos Tévez obdržel přihrávku ke středu útočné poloviny a tvrdě vypálil. Lichtsteiner vyprodukoval i v pádu skvělou přihrávku do velkého vápna kam si naběhl argentinský střelec Carlos Tévez a míč umístil přesně k tyči, kam už brankář Karnezis nedokázal zasáhnout včas.

Rychlý protiútoku domácích zakončoval Pogba. Ten vypálil ze střední vzdálenosti, ale přízemní rána mu vůbec nesedla. Z dálky zkusil překvapit hostujícího gólmana Tévez. Ten ale poslal balón vysoko nad, a tak Karnezis nemusel zasahovat. Z dálky pálil Pogba. Proti němu se ale dobře vysunul Heurtaux a zablokoval jeho střelecký pokus. Juventus pokračoval v tlaku a mohl z něj vyprodukovat další branku, která by nejspíš definitivně uklidnila jeho hru a ukončila utkání. Centr ze strany vyboxoval Karnezis pouze před sebe, kde číhal Pogba. Ten ale následně napálil balón jen do hostujícího brankaře.

Stará dáma dostala ve druhé půli možnost zahrávat standardní situaci. K té se postavil Pogba, který vyslal nádhernou ránu. Tu s vypětím všech sil dokázal gólman Udinese vyrazit. Udinese se dočkalo srovnání skóre, když Fernandes vstřelil gól a na malou chvíli se radoval. Radost mu ale zkazil odpískaný ofsajd, a tak branka hostům nemohla být uznána. Carlos Tévez hýřil aktivitou, i když byl jeho start v utkání více než nejistý. Další ránu hbitého Argentince brankář Karnezis vyrazil před sebe, ale nikdo z protihráčů jej do sítě nedoklepl.

To se povedlo až Claudiovi Marchisiovi, který si naběhl na hranici velkého vápna, v němž zužitkoval přihrávku tím nejlepším možným způsobem. Balón napálil nártem a poslal ho nártem nekompromisně k pravé straně. Brankář Karnezis byl bezbranný a zasáhnout včas nedokázal - 2:0.

Proti pokusu Pasqualeho se pokoušel zasáhnout Patrice Evra a vedl si úspěšně. Krátce na to vyslal z dálky ránu Fernandes, avšak jeho pokus nebyl pro branku Buffona nebezpečný. Stará dáma si své vedení hlídala a Zebry neměly dostatek sil, aby svému soupeři čelily.

Za velkého potlesku se z hřiště poroučel Carlos Tévez, jehož nahradil mladý francouzský talent Kingsley Coman. A několika minutek na hřišti se dočkal také Alvaro Morata, který se po přesunu z Realu Madrid zranil a na svůj debut musel delší dobu čekat. Dnes si sice gól nepřipsal, ale první minuty mu jistě udělaly radost. Udinese si žádnou větší šanci nevypracovalo a obrana Juventusu, i když jí scházelo několik výrazných elementů, si s protihráči poradila bez větších potíží. I proto si turínský celek může připsat další tři body a jeho výkonnost pod novým trenérem roste každým zápasem.

Více informací k zápasu

Empoli FC - AS Řím 0:1

13.09.2014 18:00

Góly: 45. Luigi Sepe (vl.)

Celek z Věčného města zavítal do Empoli, aby zde ve druhém kole nejvyšší italské ligy sehrál duel s nováčkem soutěže. Ten se srdnatě bránil a byl překonán až šťastnou trefou Radjy Nainggolana, která se dá označit spíše za vlastní branku brankáře Sepeho.

Hosté si v zápase vypracovali více brankových příležitostí. Svěřenci trenéra Rudiho Garcii prověřovali Sepeho několikrát, hned ve dvou šancích se objevil Maicon, který nejprve trefil z bezprostřední blízkosti tyč a poté si vylámal zuby na výtečném Sepem. Empoli tak výrazné nebylo a hrozilo především ze střední vzdálenosti. Brankáře De Sanctise ale překonat nedokázalo ani jednou. Všechny tři body proto sbírají Vlci.

Jen na lavičce zůstal kapitán Francesco Totti, jehož odpovědnost převzal zkušený Daniele De Rossi. Místo Tottiho začal na hrotu útoku Mattia Destro, kterého podporovalo duo Adem Ljajić a Alessandro Florenzi. Do obranné linie se vedle uzdraveného Castana postavil řecký stoper Manolas. V týmu Empoli nastoupil proti AS jeho někdejší hráč, když se do útoku postavil Francesco Tavano.

Florenzi se snažil vysunout směrem vpřed nabíhajícího Destra, ale jeho úmysl včas přečetl stoper Rugani, který Destra odstavil. Na druhé straně hrozil Tavano, který mimochodem predikoval, že jeho tým zvítězí poměrem 2:1. Jeho rána ale mířila těsně vedle De Sanctisovy svatyně. Belgický záložník Nainggolan poté našel nabíhajícího Florenziho, jehož pohotovou střelu stačil se vší námahou vykrýt brankář Sepe. Od té doby se Empoli nadechlo k ofenzívě a AS přitlačilo k vlastnímu pokutovému území.

Několikrát se do šance dostal Adem Ljajić, ale nějakým záhadným způsobem prostě do hry AS nezapadá. Nemá tolik štěstí, které míval ve Fiorentině a často se spekuluje o odchodu mladého Srba. Toho dvakrát našel Miralem Pjanić, ale pokaždé sledoval, jak si talentovaný útočník počíná přinejmenším nepřesně. Velkou šanci hostí spálil Brazilec Maicon, kterého našel Florenzi. Svou hlavičkou vybídl lépe postaveného obránce, který z bezprostřední blízkosti orazítkoval pouze tyč!

AS se vedení dočkalo o chvíli později a v okamžiku, kdy to žádný soupeř nemá rád. Radja Nainggolan, který otevřel skóre utkání s Fiorentinou, si navedl míč na svoji silnější pravačku a ze střední vzdálenosti natáhl ke střele. Ta se nejprve odrazila od tyče, ale následně i o Sepeho zad do sítě - 1:0.

Deset minut po změně stran, když už se na hřiště dostal hostující stoper Davide Astori, se do velké šance znovu dostal Maicon. Brazilec, který byl nedávno vyřazen z brazilské reprezentace, si zaběhl za obranu Empoli a vyzkoušel brankáře Sepeho. Ten se ale vyznamenal a Maiconovu ránu chytil. Manolas o chvíli později zastavil v pokutovém území velmi důrazně Mchedlidze, ale sudí Gervasoni zůstal ledově klidný a pokutový kop nepískal. Rušno bylo i na druhé straně, když Croce natáhl ke střele z hranice pokutového území a své dovednosti musel v plné kráse ukázat De Sanctis. Překonat se ale nenechal.

Valdifiori se obtočil kolem Maicona, ale svého spoluhráče stihl zastoupit Nainggolan, který následně domácího špílmachra zastavil a to velmi čistě. Empoli se začalo snažit, ale bylo příliš pozdě. De Sanctis se překonat nenechal a Empoli nemělo dostatečnou sílu či kvalitu na to, aby se skóre něco udělalo. Destro na opačné straně mohl vyrazit do nadějné příležitosti, ale v té jej zastavil zdvižený praporek signalizující ofsajd. Vlci z Věčného města se mohou klidně ubírat domů se třemi body v kapse.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán22008:56
2.Juventus FC22003:06
 AS Řím22003:06
4.Inter Milán21107:04
5.UC Sampdoria21103:14
6.Atalanta Bergamo21102:14
 Hellas Verona21102:14
8.SS Lazio21014:33
9.Udinese Calcio21012:23
 SSC Neapol21012:23
11.Chievo Verona21011:13
12.AC Cesena21011:33
13.Città di Palermo20112:31
 Cagliari Calcio20112:31
15.Janov CFC20111:21
16.Turín FC20110:21
 ACF Fiorentina20110:21
18.US Sassuolo20111:81
19.Parma FC20024:60
20.Empoli FC20020:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (194)

Přidat komentář
smazaný uživatel

znova skvely vstup do sezony ..6 points.,spokojnost..taketo tazke zapase sme dlhe roky neveli vyhravat...teraz liga majstrov,tesim sa...FORZA ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po trech letech LM v Římě. Dva zápasy v SA a 6 bodiku....konečne, ale ze jsme se nacekali

Reagovat
Recoba Inter

snad po 4 ne?

Reagovat
The Krupy

Toto mal byť bod...nevadí, ide sa ďalej....Forza Empoli!

Reagovat
Alberto Aquilani

z čoho konkrétne malo dať Empoli ten gól ?

Reagovat
olis

mozno ked by rozhodca piskal nejake fauly z vasej strany aj by tu moznost mali...

Reagovat
Alberto Aquilani

ktoré prosím ťa ?

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Je pravda, že to boli väčšinou len strely z diaľky, no.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
brenk

skvelý výkon MOTM možno Marchisio, ten podľa mňa v strede kraľoval

Reagovat
Furia Ceca

On toho Pirla dokáže vždycky skvěle zastoupit. Sice není tak noblesní a elegantní, ale o to je zase rychlejší a dynamičtější.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

absolutnini zazitek na juventus stadium

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

a šlo to i bez Pirla a Vidala na hřišti, co?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

i bez Pirla a Vidala sem si to maximálně užil.Užasné nejlepší den v mojem životě, začalo to prohlídkou stadionu, pokračovalo prohlídkou síně slávy Juve, tam když jsem viděl ty poháry naskočila mě husí kůže a měl sem slzy na krajíčku.Hlavní hřeb zápas k tomu vůbec nemám co dodat, stadion vymazlený,pěk'nučký, utulný atmosféra v něm magická.Při hymně kterou jsem si zazpíval, se opět dostavila husí kůže.Stadio zpíval jak o život.Ani sem celej zápas nestihl prostě pojmout, jak jsem z té atmošky byl v pi.., a to bylo pouhý zápas z Udine.Na Stadionu taká pohoda, rodiny s dětmi, staří mladí.užasný kulturní prostředí, připadal sem si jak v divadle.100% se tam budu vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

A co sem pojmul za výkony fotbalistů.Tak perfektní výkony od Marchisia a Ogbonny.

Reagovat
Milan.B

juventini aky bol Evra?

Reagovat
Mr.Jindros

Hrál dost dobře.

Reagovat
Pettirosso

1. Juve

2. AS

3. Sampa

... Pískej konec!!

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

jak AS druhý, jsou taky první

Reagovat
smazaný uživatel

prehod Juve s AS a placneme si

Reagovat
Deki

Super! Kdo by si usmyslel, že jim zase uštědříme sedmigolovou nálož? Slova chvály nestačí, dneska prostě luxus, i když obrana Šášula byla dnes lehce komická.

Maurito pokračuje v tom, co ho zdobilo na jaře, a sice, že mu na gól stačí opravdu velmi málo minut Mateo konečně první goal a Osvaldo dnes taky hezky dvakrát doklepnul, takže snad bude vždy stát tam, kde to bude potřeba jsem rád i za gol Fredyho, který to potřeboval jako sůl.

jsem spokojený, že se nám tak daří právě proti Sassuolu, které já řadím mezi to nejmíň sympatický, co v Serii A je.

teď vzhůru na Ukrajinu no jsem zvědav, jak to Walter ve čtvrtek poskládá a komu dá oraz...

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

co k tomu napisat, znova jeidne Rafa out!

mal sa prehrat uz aj prvy zapas aby to ADL doslo o zapas skorej

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

To byla takova hruza? Videl jsem to asi do 35. a prislo mi to v pohode, i kdyz vzadu to jisty proste neni.. Pencle umel zahodit i Cavani, tahle mi navic prisla prifilmovana

Reagovat
mastakillah

Ano to uměl, ale pak si stihl ty góly vynahradit ze hry. A vyhrávalo se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite, fakt ho s higuainem nesrovnavam, i kdyz v PSG to taky neni zadny terno od nej

Reagovat
mastakillah

To není bohužel, to je fakt

Reagovat
Kenneth

Vaši kopáči nedají ze 33 střel jediný gol a ty vyhazuješ Beniteze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
lnterista

co dodat dneska proste parada...napred pekne Valentino a ted tohle...nadhera.

Medel je super...

Forza Inter

Reagovat
Votas

Kovačič s Icardim jsou hráči, na který se bude chodit, ikdyby se nedaři...postupně se obrušující diamanty.

Mít Medela předloni Strama, tak má jednu z nejlepších obran v lize.

Takhle je potřeba hrát proti všem týmům spodu tabulky...nejenom proti Šášům.

Když si vezmu, že do zálohy pořád ještě mohli zasáhnout M´Vila, Krhin, Obi a Kuzma, přičemž útok byl na hřišti celej...tam se prostě nesmí nikdo ani nachladit.

Reagovat
Votas

jo a Berardi, ať si tu lebezňu zajde vyšetřit...podruhý takováhle chujovina...zlatej Mario.

Reagovat
Pettirosso

co udělal?

Reagovat
Deki

loket Juanovi do obličeje

Reagovat
Deki

Mně ten kádr zase tak úzkej nepřijde, tady pořád čtu to samý ve smyslu, že jsme to hodně zúžili a máme málo hráčů. kromě útočníků (tam určitě někdo přijít měl ještě) si myslim, že to neni pravda. do zálohy je hráčů dost, na křídla máš 5 hráčů a 5 stoperů na 3 posty, kde může v nouzi zaskočit Medel, Mbaye nebo mladej Donkor...

ale zase sezona je dlouhá a zápasů hodně, k tomu ta EL, kde bude muset někoho vždy šetřit... no uvidíme

Reagovat
Votas

já to směřoval jenom na ten útok...obranu beru...tam se dá použít i Krhin, prostě i v nouzi se to dá poskládat pořád na 3 stopery...a i ten útok se dá zachránit tím, že budou 2 AM (což zahrajou 3 lidi) a jeden hrot...ale je to trošku bizardní hrát se 3 forvardama s tím, že další nejofenzivnější hráč na lavičce byl asi D´Ambrosio...

Reagovat
Deki

tak to potom jo. s těma útočníkama souhlasím, ale Rodrigo se potřebuje rozehrát po zranění, takže je asi v pořádku, že tam šel

Reagovat
Votas

jinak tu EL musijou hrát Bonazzoli s Puskasem(aspoň nějaký minuty)...teď o víkendu zase oba dávali a Puskas má ze dvou zápasů 7 gólů...

Reagovat
Deki

jj, ti dva jsou trochu jinde Bonazzoli určitě minuty dostane, o tom jsem přesvědčen. jak vidíš sestavu na Dněpr?

Reagovat
Votas

vůbec netuším...tipl bych si vzadu: Carrizo- ???,Vidič,Jesus-Danilo,Guarín,Kuzma,???,Naga/Mbaye-???,???

Reagovat
Deki

snad dostane šanci Obi, Krhin, Kuzma i Mbaye. mohl by si kopnout i Hugo, ovšem koho do útoku, to taky nevím

Reagovat
smazaný uživatel

o Bonazzolim sa Thohir vyjadril ze to je nas 4 utocnik, takze hravat isto bude, ten Puskas pali tiez velmi dobre co som videl.. dufam ze im to vydrzi a prilezitost urcite dostanu

Reagovat
Votas

no ale Thoir myslí, Mazzarri mění...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry...fanta zase easy win. A to ešte večer debutuje Torres

Icardi je proste boží, Viola je divná...Babacar, Alonso...? Bez Rossiho na LM nemaju narok.Chievo podla očakávania-

Reagovat
Yanek

Torres asi z lavky.

Reagovat
panca

On je po zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, v super kondici, co tak ukázaly testy a dosavadní tréninky..., ale Pippo možná nechá Menéze, jako falešnou devítku.

Reagovat
panca

tak snad se dostane na hřiště. Těšil jsem se na něj!

Reagovat
Tsigi

Prý ani na lavičce dneska

Reagovat
panca

to je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Takže základ Pazzo? Alebo kto tam pojde miesto Shaarawyho?

Reagovat
Yanek

Bonaventura, Inzaghi si ho pochvaluje.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo vlastne super, nanho sa tesím.

Reagovat
Furia Ceca

Neapol! Ale to Sassuolo... Koukám, že se tohle kolo hodně trefovali ex-hráči Juve - Gabbi, Boakye, Estigarribia, Osvaldo...

Reagovat
Pettirosso

Opět Randy Orton

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
The Krupy

Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten Inter provádí, to se mi přestává libit? Koho, ze to mají přístě?

Reagovat
el Principito

palermo venku

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Prečo striedal Gomez?? Hral zle alebo čo? Zápas som bohužiaľ nemohol vidieť..

Reagovat
M11

cela Fiorentina hrala zle.. Gomez neviditelny.. na druhou stranu nedostal zadny poradny balon.. fiore zatim velke zklamani.. hrozne staticke a profesorske.. bez pohybu.. bez napadu.. jediny Cuadrado se snazi zrychlit hru a neco vymyslet.. ale klasicky to kolikrat prehani a drzi mic dyl nez by bylo potreba..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

OK, vďaka za postreh. Škoda toho zatiaľ som nevidel tento rok ani jeden zápas SA (dnes budem pozerať ale AC) a Fialky ževraj s AS hrali celkom dobre minulý týždeň.

Reagovat
Maritazzi

S námi určitě nehráli dobře.

Reagovat
Alberto Aquilani

Filaky hráli s AS minulý týžden hrozne ....

Reagovat
M11

jak pisou kluci.. s AS tam meli snad jen 10 minut OK jinak zklamani

Reagovat
Mr.Jindros

Fiorentina pod Montellou začíná být mančaft s věčně nenaplněným potenciálem. To už je třetí sezóna, kdy skončí pod vrcholem a kdo ví jestli.

Reagovat
M11

a ten herni projev je snad cim dal horsi

Reagovat
Pettirosso

Taky mam ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Už len AC za 3 body...

Reagovat
Il Architetto

Neapol 33 střel?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

a koľko šlo na bránu a zo 16ky?

Reagovat
Il Architetto

Nevím, neviděl jsem zápas.

Reagovat
Furia Ceca

Jenom za jednu sezónu + 2 zápasy dal Carlito víc ligových gólů, než za kompletní dvě sezóny v ManU.

Reagovat
CubONE

Kde nehraval typickeho hrota.

Reagovat
smazaný uživatel

a přecejen s lepšími soupeři

Reagovat
Pinturicchio

... a ted hraje v lize, která je takticky o parník náročnější než PL (což potvrdil i sám Carlito)

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost...

Reagovat
Pinturicchio

Kterého nehraje ani v Juventusu.

Reagovat
CubONE

A kde hra? Ved hrate 352 tuto sezonu zatial, ci?

Reagovat
Pinturicchio

Ano, kde hraje ss, což není typický hrot (kterým je Llorente).

Reagovat
CubONE

Jo no, ja som myslel, ze hrava troska vyssie.

Za MU hral vtedy v utoku s Rooneym a Ronaldom v top forme a stale sa tocili a ti dvaja boli produktivnejsi.

Reagovat
Pinturicchio

Hraje dost hluboko, sbíhá až na půlku a často z toho prostoru rozjíždí akci.

Reagovat
CubONE

Reagovat
spider_8

Tohle dělal výborně už v City

Reagovat
Alberto Aquilani

A ja som povedal otcovi, nech nedáva na Inter, že Sassuolo je silné

Reagovat
smazaný uživatel

Myskim si, ze vmto věřili i hraci Sassuolo a dopadli jak Slavia na Arsenalu

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!!! Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne je to poradi spravne forza roma

Reagovat
Pinturicchio

Moje Fanta děkuje Icardimu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak zatiaľ to vyzerá na menézov deň, hrá výborne.

Reagovat
didosh

Ztím AC jede!!

Reagovat
smazaný uživatel

tj v prdeli...druhy kolo, 20 zapasu a ja jeste nevidel.ani jeden...ted dyz sem.chtel.aspon 60 minut AC, tak se aktuaalizuje notebook...jebat

Reagovat
smazaný uživatel

DE JONG Salute !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pri zápase s Parmou zostarnem o pár rokov :D

Reagovat
smazaný uživatel

Menez Fantastico

Reagovat
wiggum

Dobre je povodil. Ale za to Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

Utírám pot .Karetní představení pana rozhodčího pomohlo k neskutečné přestřelce.Musíme si přiznat Menez předvedl jak herecké tak neskutečně fotbalové umění, tohle byla MENEZ SHOW ,nemůžu to nazvat jinak, prostě paráda...!!!! Abate 2 zápasy 2 gólové centry, taky zapotřebí zmínit.No a ten gól na konci? wtf ??? 6 bodů je doma..!! Za týden Juve... Bonera chválabohu nezasáhne do zápasu! Forza Milan..!!

Reagovat
Yanek

Tahle magořina jde částečně na triko Bonerovi, obrana pokračuje v trendu. S Lopezem na Juve moc nepočítám. Ale aspoň, že máme tři body a Meneze ve formě. Příští kolo snad El Sha.

FORZA MILAN

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tieto zápasy s parmou už nebudú náhoda. Jedna kuriozita za druhou

Reagovat
Posledni Kovboj

je potreba podojit sazkovky

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Vtáky cez tepláky

TO bol skoro tenisový výsledok..

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů za 2 zápasy poprvé od sezóny 2006/2007 .

Reagovat
stas87

Chievo

Reagovat
db18

Braafheid? Stíhá to vůbec?

Reagovat
Pipo123

Hral výborne, bol u nás celú prípravu, údajne dal dolu 7kg, hral na kraji obrany, behal hore dole, pekne nacentroval na gól. Nestrácal lopty, dobrý výkon

Reagovat
db18

ten musí dopovat, to neni možný...

Reagovat
Pipo123

Prečo ? čo sním bolo ?

Reagovat
db18

Když přišel do Bayernu tak byl strašně pomalý a vlastně skoro nic nestíhal

...taky hrál beka - a po pár zápasech ho van Gaal sjel, že by to jeho babička odběhala líp

Reagovat
Pipo123

Tak v taliánsku má viac momentov kedy si môže oddýchnuť a nemusí tak dôkladne presovať. Páčila sa mi jeho hra dopredu + to že vie vôbec dobre odcentrovať

Reagovat
smazaný uživatel

týpek

Reagovat
smazaný uživatel

statisticky vzato založil 2 gólové šance. ale zápas jsem sledoval jenom s nekvalitním streamem, tak nevím jestli celkově stíhal...

Reagovat
El Matador

zahrál dobře, ale včerejší cessena nebyla soupeř, kterej by ho nějak pořádně prověřil

Reagovat
CubONE

Pff, Bonera and Menez show

Ten zapas mal vsetko, krasne golove momenty, simulacie, chyby, karty, kuriozne goly. Ten posledny 50/50 Mattia a Lopez, Mattia takuto prudku malu domov nemoze davat a uz vobec nie na branu, Lopez to aj tak mal zachytit, skoda zranenia.

Znova na cele, FORZA MILAN!

Reagovat
Furia Ceca

To byl jeden z nejlepších zápasů co jsem kdy viděl, ještě teď se směju! A pak že je Serie A nuda!

Reagovat
Shevchenko

Může mi někdo říct kdy naposled padlo v zápase AC 9 gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to Crudelli přežil ve zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne u toho Menezovyho golu by se na to 99% fotbalistu vysralo

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten první gól je krásnej náhodou..

Reagovat
Ángel di María 22

AC

Reagovat
brvno

ma niekto link na highlighty z parma - milan? cim dlhsie, tym lepsie :)

diky

Reagovat
smazaný uživatel

S Pippem přišly góly ještě by to chtělo Maldiniho jako asistenta pro defenzivu a budem neporazitelní. Jsem spokojenej konečně to má zase šťávu.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny zapas Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Příští zápas Juve, tak snad konečně zaberem a vyhrajem 6:4

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápasy od obou milánských týmů

Reagovat
stas87

je nejaka sanca ze by taliani podcenili Slovensko?

Reagovat
CubONE

Ak da Berardi zasa laket, napr. Ninajovi a dostane cervenu, tak postupime.

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
CubONE

21tka

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
AC.Milan

Me je furt blbe jeste ze to dobre dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Menez je dzinius

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jsem včera psal Celta - San Sebastian reklama na PD. Tak teď by se nejspíše hodilo napsat Parma - AC reklama na Serii A. Měl jsem nutkání se na to podívat. Jak jsem viděl ten výsledek, tak jsem litoval, že jsem to nezapl. :D

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem velice rád, že Menez naplňuje očekávání, které jsem do něho vložil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a vidět AC na prvním místě, to tu taky asi dlouho nebylo.

Reagovat
CubONE

No reklama to fakt nebola obrany hrozne, ale zapas bavil

Reagovat
smazaný uživatel

AC na prvej priečke, super Pippo je pán, snáď mu to pôjde veľmi dlho

http://bit.ly/ZlGcv9

http://bit.ly/1qWsZ6o

Reagovat
smazaný uživatel

ty fotky

Reagovat
Shevchenko

Jestli jsem to projížděl správně, tak poslední zápas AC, ve kterém padlo více než 8 branek, byl Fiorentina - Milan 3:7 v roce 1992

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Milan.B

Reagovat
panca

Tvl já usnul za stavu 3:1. Příští týden s Juventus se ukáže, jak na to doopravdy jsme. A jsem zvedávej, kdo bude rát v útoku? Všichni hrají slušně a vrátí se ještě faraon plus torres

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem zvedavej,..jestli to SES stihne tak bude hrat, Menez je myslim jasnej, oba zapasy zahral prvotridne, tzn. Torres zacne z lavicky a Menez znovu jako "falesna" 9. Honda nalevo.. Bonaventura by se mohl stahnoout nalevo do zalohy.. Zaloha tedy: Bonaventura, DeJong, Poli/Muntari... utok: SES-Menez-Honda...spise jsem zvedavej na stred obrany Alex nejspis zranenej, dal bych tam Ramiho a Zapatu, pokud nebude Alex ready... golman asi Abbiati (Lopez asi taky zranenej)

Reagovat
smazaný uživatel

Honda napravo samozrejme..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Poli mi pripadá taký neviditeľný každý zápas, ale svoju úlohu si vždy poctivo spraví.

Reagovat
10

Člověk vypustí po delší době calcio víkend a pak se v pondělí ráno nestačí divit...Sassuolo kurva dává Interu ty dárky za co? Po roce zase sedmičku, to je trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas, hrozně jsem si to užil, jinak co se týká hráčů, až na obranu mě docela výkony potěšily Alex dominantní, škoda zranění, Bonera katastrofa, doufám, že si dlouho nekopne, Abate slušný, odcentroval (!!!) a skoro dal gol, MDS měl divný zápas, vlastně měl prsty asi ve 3 golech jinak dopředu a na polovině hřiště kvalitní výkon. Poli trochu neviditelný, Munatri bojoval, někdy sice zpomalil hru, ale získal dost balonů, Nigela nebudu komentovat, protože to nemá smysl, říkat jak je dobrej. Doufám, že juventini, co loni tvrdili, že je přecenovanej už změnili názor, Bonaventura pěkný gól, šikovnej a získal hodně faulů, Honda velmi dobrý výkon, snad už si zvykl na ligu a Menéz je prostě bůh. nejde jen o gól, ale aspoň, co se techniky týče, si bude dávat ligu s prstem v nose. Udělá hráče, rázem je přečíslení, bojuje o míče, odbrání si hodně vzádu a ještě dokáže pořádně přihrát. Strefa do černého. Jinak na Juve bych bral Alexe s Ramim, to by mohlo fungovat, jestli se dá do pořádku Torres a SES budem mít možnosti v útoku hrozně široké, tak se těším.

FORZA MILAN

Reagovat
Vtáky cez tepláky

súhlas do posledného puntíku..

Reagovat
CubONE

No to nam Lopez dopadol po tom gole.

Reagovat
Pettirosso

co s těma brankářema děláte?

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
didosh

Ty vole mám valit o víkendu do Milána na fotbal strašně jsem se těšil nikdy jsem na San Siru nebyl,všechno co jsem potřeboval dělat o víkendu jsem odložil na jindy a oni me dnes volají ze musím na tribunu kde jsou fanoušci Juve na severní(zelené tribuně) do pici s tim?

Reagovat
Pettirosso

v klidu kámo, já kdysi jel na olympico ještě na Juve, lístky jsem koupil až tam a kupodivu byli do milánskýho sektoru, přímo do toho největšího kotle takže my s otcem ověnčení šálama a dresama Juve jsme šli červenočerným oploceným koridorem za doprovodu asi celé policejní jednotky. Celou dobu jsme si mysleli, že je po nás, že umřeme, zvlášť, když dala Juve gol ale nakonec to byl mnohem větší zážitek, než být někde na neutrální půdě

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

S nama jel typek do sektoru Interu, co mel vytetovany Juventus na ruce. Sem mu musel pujcit tricko, aby ho tam pustili.

Reagovat
Pettirosso

fakt? No jako na nás se taky koukali blbě, ale my jsme jim jasně dávali na jevo, že jsme cizinci a že jsme tady omylem, tak na nás byli shovívaví, navíc jsme raději všechny dresy a šály namačkali pod bundu a dělali jsme ze sebe neutrální fanoušky nakonec jsme šli na horu na balkon, nad kotel AC, tam byli i nějací zoufalí juventini a jeden pár, kde borec fandil Juve a ženská AC, tak se furt hádali pak dal Juventus gol, tak jsme se mohli taky radovat, když on se taky radoval ale jako taky jsme měli strach, protože fakt pod náma (tam kde jsme měli lístky) bylo to nejtvrdší jádro a ještě se tam v cca 60 minutě začali prát mezi sebou

Reagovat
didosh

Me jde hlavne o bezpecnost jede semnou i moja.Kdybych jel sam je mi to jedno.....

Reagovat
Pettirosso

my jsme svlíkli věci a dělali neutrální fanoušky, navíc se zašili nahoru do rohu, kde kolem nás bylo pár normálních fanoušků, tak jsme se pak mohli i trošku projevit. Ale když uvidí, že seš cizinec a seš tam 'omylem', tak ti nic určitě neudělají

Reagovat
SaianSupaCrew

Zítra ti napíšu, jak s lístkama, ale neměl by to být problém. A pokud máš možnost, tak do toho jdi, určitě toho nebudeš litovat

http://bit.ly/1sbVObe

Reagovat
Pettirosso

supr, díky já právě chtěl vědět, aby to nebylo složitý jako na Juve, kde musíš mít nějaký klubový karty atd, nebo popřípadě, aby náhodou nebylo vyprodaný, když bych si to koupil až přímo na místě, před zápasem, nebo lístek nestál 5000 kč atak..

Reagovat
didosh

Z kama sháníte lístky?dik

Reagovat
didosh

Kurva ná bych chtěl tak do domácího kotle.Přemýšlím ze to stornuju a pojedu až na Inter,tuším v říjnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za hloupost?

Reagovat
didosh

Objednal sem si tento zájezd s možností příplatku na lepší místa do domácího sektoru a on mě chuj dnes volá ze jedine do sektoru na CURVA NORD...

Reagovat
didosh

*Ty vole modre..

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak mi ten tvůj lupen pošli, já klidně půjdu mezi Juventiny místo tebe.

Reagovat
didosh

Já tam moc chci jít ale nevím jestli si to takhle užiju...

Reagovat
El-Pistolero-68

Musíš se radovat jen v duchu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Myšleno až dáme fíka.

Reagovat
didosh

kolik tak dostává hostující tým lupenů?Je tam nějaké pravidlo?Asi celá curva nord bude plná fanoušků Juve co?

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, Palermo da gol, Verona da len jeden. aj tak vyhra Verona, domaci nedaju ani jeden gol z hry a hostia jeden a aj tak 3 body zostavaju doma

Reagovat
smazaný uživatel

a to,že Pinilla měl milionprocentní šanci,nikdo nenapíš

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi za loket tři zápasy stop,tak nám snad tentokrát hattrick nedá.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Votas

neměl tři zápasy i minule? jako je to dost, ale zas to udělal už po druhé...

Reagovat
10

Klidně mohl dostat víc, protože to opravdu udělal po půl roce znova. Měl by se rychle vzpamatovat, protože takhle ho nikdo do repre ani do Juve nevezme. Zatím jde ve stopách Cassana s Balotellim...

Reagovat
Votas

njn...kdyby to chlapec aspoň dělal nějak nenápadně nebo tak, aby se dalo pochybovat o tom, že to bylo úmyslný, ale jednou po minutě na hřišti, podruhý 3 metry před rozhodčím...s takhle chabou mentální stránkou ten svůj talent nemůže naplnit nebo bude brzo dostávat tresty ala Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele