Serie A - souhrn 19. kola

29.12.2017, 22:42, aktualizováno 30.12.2017, 22:41
Komentáře a souhrny
Šlágr mezi Interem a Laziem branku nenabídl, Juventus se nenechal zaskočit Hellasem. Benevento nejtěsnějším možným rozdílem porazilo veronské Chievo a zaznamenalo vůbec první výhru mezi italskou elitou. Další tři body má Udinese a venku uspělo rovněž Cagliari. Sampdoria zásluhou pozdních gólů překonala SPAL. AC Milán znovu zaváhal, tentokráte veze jen bod ze hřiště Fiorentiny. Italské lize bude po první polovině sezony vládnout Neapol. Ta v předehrávce devatenáctého kola potvrdila postavení na čele tabulky a vyhrála v Crotone...

Hellas Verona - Juventus FC 1:3

30.12.2017 20:45

Góly: 59. Martín Cáceres - 6. Blaise Matuidi, 72. Paulo Dybala, 78. Paulo Dybala

Paulo Dybala se znovu probouzí! I tak by se dalo charakterizovat dnešní utkání Staré dámy na půdě Hellasu Verony, protože hlavní hvězdou byl právě poslední dobou kritizovaný Argentinec Paulo Dybala. Nasázel do domácí sítě dvě branky a notně tak hostům pomohl ke konečné výhře 3:1 nad těžkým soupeřem.

Zlatý chlapec se vrátil. Po týdnech sporů, kdy plnil řádky bulvárních i jiných médií a poukazovalo se na jeho špatný přístup k tréninku, spoluhráčům i hře jako takové, ho dnes trenér Allegri opět poslal do základní sestavy. Vedle něj se objevili také Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Sandro, Bentancur, Matuidi či Higuaín. Hellas doma sázel na brankáře Nícolase, dále na Heurtauxe, Cácerese, Büchela, Verde, Bessu nebo kmenového hráče Juve, Keana.

Od prvních minut bylo jasné, kdo si přijel pro tři body, a kdo se bez nich nejspíš obejde. Juventus rychle kombinoval, nepůjčoval soupeři míč a dařilo se mu ohrožovat Nícolasovu bránu co možná nejčastěji. Centr do vápna našel vysokého obránce Medhiho Benatiu, jehož hlavička z těžké pozice prošla několik metrů nad brankou. V další šanci se už ale hosté nemýlili.

Už po šesti minutách si připsali první branku utkání a vedli. Po rychlé akci hostí pálil Gonzalo Higuaín do tyče, od ní se balon odrazil zpět do hřiště a dobíhající Blaise Matuidi už neměl potíže dostat balon zpět do sítě - 1:0 pro Starou dámu.

Brzy mohla vést o dvě branky, ale teď už brankář Nícolas zasáhl. Gonzalo Higuaín si totiž navedl míč na střed na střelu a jeho pokus pořádně protáhl gólmana Verony. Argentnský hráč s nehubenou postavou se několikrát snažil zakončovat útoky svého celku a pořádně pracoval pro tým, jenže stále se opakovala jeho hlavní slabina - přesnost při zakončení.

Pět minut před koncem první půle, když Juventus v poklidu kontroloval průběh hry, přišla další velká šance argentinského šutéra. Ten zakončoval po centru z levé strany z blízkosti, jenže jeho střela šla naštěstí pro gólmana Nicolase přesně na něj. Nícolas tak s námahou a díky perfektnímu reflexu dokázal balon nohou vytěsnit mimo. Jako jeden z posledních hráčů v první půli se balonu dotkl také Kean, ale jeho šance nemohla bránu Juve ohrozit.

Do druhého poločasu už vběhl místo Bentancura na hřiště Federico Bernardeschi, který měl rozhýbat poněkud strnulou hru Staré dámy. Brankář Nícolas se chvíli zahříval a neměl moc práce, takže pro něj nepovedený centr po akci Sandra byl lahůdkou. V 59. minutě se ale stalo něco, s čím Juventus nepočítal. Ze třiceti metrů si na střelu navedl míč Martin Cáceres, někdejší hráč právě Juve. Krásnou a nechytatelnou ranou prostřelil Szczesnyho a srovnal!

Verona rázem ožila a do další šance se hnal mladík Moise Kean. Juventus potřeboval rychlou odpověď a tu si vzal na starost právě Paulo Dybala. Lichsteiner na pravé straně dokázal být o chvilku dříve u balonu, našel centrem Paula Dybalu a ten propálil vše před sebou přesnou ranou k tyči, takže Juventus opět vedl!

Brankář Nícolas sice dnes dělal, co mohl, ale přesto ještě jednou kapituloval, a to po dalším souboji s La Joyou. Argentinský šikula se s míčem u nohy protáhl nikoli přes jednoho, ale hned přes tři protihráče! Několika naznačeními se dostal až ke střele, kterou poslal mimo dosah brankáře Nícolase - 3:1.

O pouhé tři minuty později se Dybalův parádní večer začal ještě zlepšovat. Po faulu se totiž postavil k zahrávání volného přímého kopu a kopl jej parádně. Brankář Nícolas ale zaslouží neméně obdobnou pochvalu, protože se skvěle vymrštil a nádherně míč vyrazil mimo! Do konce utkání už skóre zůstalo neměnné.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SS Lazio 0:0

30.12.2017 18:00

Góly: -

Šlágr kola mezi domácím Interem Milán a hostujícím Laziem skončil bez branek, tudíž si oba soupeři připsali po jednom bodu. K vidění byl spíše taktický fotbal, než zběsilé akce. Přesto se nemůžu vtíravého zbavit pocitu, že v tomto zápase bychom měli vídat lepší představení na obou stranách.

Oba trenéři si byli vědomi toho, jak moc je pro ně tento duel důležitý. Lazio má konečně formu a chuť prorazit do Ligy mistrů, zatímco Inter našel schopného trenéra a prohání vedoucí Neapol. V poslední době mu ale dochází dech a to chtěl dnes změnit. Trenér Spalletti nasadil to nejlepší, co měl k dispozici, takže jsme se dočkali Handanoviče, Cancela, Škriniara, Vecina, Valera, Perišiće a samozřejmě kapitána Icardiho.

Ani Lazio nehodalo dát svou kůži lacino, i když dobře vědělo, jak náročná je atmosféra na stadionu San Siro a jak Inter trestá chyby. Poměrně obvyklou sestavu mladého trenéra Simoneho Inzaghiho tvořili hráči jako Strakosha, de Vrij, Radu, Lucas Leiva, Milinković-Savić, Lulić, Alberto či Immobile.

Do první šance vysílal Candreva kolegu Icardiho, jenže tomu dělala problémy obrana Lazia. V ní exceloval například Marušić coby aktivní bek, který se proháněl po celé lajně. Ve třinácté minutě zkušený hračička Luis Alberto prověřil Handanovičovu pozornost střelou z ostrého úhlu, s níž ale neměl slovinský brankář větší potíže a zlikvidoval ji. Inter působil v těchto fázích utkání mnohem aktivněji, ale Lazio mu mnoho zakončení nedovolovalo.

Po šestadvaceti odehraných minutách se stal chorvatský útočník Ivan Perišić adresátem přízemního centru od Valera a trefil jej náramně. Jenže za překonaného Strakoshu zasáhlo břevno, takže stav zůstal nezměněn. Inter kontroloval střed hřiště a celou hru, takže Laziu zbývaly snahy spíše na rychlé kontry. Ty mělo na svědomí především duo Immobile - Alberto.

Sergej Milinković-Savić se pokusil obhodit svého strážce Ranocchiu, ale ten dnes působil až nezvykle pozorně. V nastavení první půle se málem skóre měnilo a střelcem mohl být Borja Valero, ale musel si hodně oddychnout, neboť si centr málem srazil do vlastní brány a zachránilo jej jen břevno!

Vstup do poločasu druhého se taktéž povedl mnohem více Interu. Davide Santon se povedenou zasekávačkou zbavil Adama Marušiće a centroval, což však v poslední chvíli zarazil pozorný de Vrij. O pouhou minutu později si Borja Valero udělal prostor za hranou vápna a tvrdě vypálil. Strakosha měl hodně co dělat, aby dokázal balon vyrazit alespoň na tyč!

Lazio působilo hodně nervózně a často se to projevovalo zbytečnými fauly. Něco fotbalovějšího měl ukázat střídající Felipe Anderson, který střídal unaveného a dnes nepříliš výrazného Luise Alberta. Právě střídající hráč si o chvíli později narazil míč s Immobilem a poté z ostrého úhlu vypálil. Brankář Samir Handanovič ale jeho střelu dokázal zkušeně vytěsnit. Obecně se dalo říct, že Lazio už opustila touha hrát a tvořit, remíza ze San Sira by přeci jen byla úspěchem.

Deset minut před koncem utkání se Adam Marušić protáhl jako vítr přes stranu až k vápnu a hledal centrem někoho ze spoluhráčů, jenže žádný z ofenzivně laděných mužů jeho centr nepochopil. Domácí se ještě pokoušeli o vstřelení branky, ale ani několik střídajících hráčů už skóre nezměnilo. Jako poslední se do vzduchu pověsil obránce Andrea Ranocchia, jenže ani jeho zakončení nemělo dostatek síly.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 1:2

30.12.2017 15:00

Góly: 90. Alejandro Gómez - 6. Leonardo Pavoletti, 23. Simone Padoin

Závěr roku nevyšel Atalantě Bergamo. Domácí nečekaně nestačili na Cagliari a podlehli 1:2. Sardiňané se dvakrát prosadili už v prvním poločase a dvougólový náskok si hýčkali až do druhé minuty nastavení, kdy Atalanta stihla jen snížit.

Svěřencům trenéra Giana Piera Gasperiniho vůbec nevyšel začátek zápasu. Už v šesté minutě obrana Bergamaschi nedokázala při rohovém kopu pokrýt Leonarda Pavolettiho, který hlavou zajistil hostům rychlé vedení! Odpovědět sice mohl Gómez, krásnou akcí se dostal do koncovky, ale branku Rafaela netrefil. Ve 23.minutě přišel pro domácí velký šok, protože Cagliari udeřilo po druhé. Rychlý brejk zakončil před Gollinim Simone Padoin a to už byla pro Atalantu velice nepříjemná záležitost.

Atalanta se nevzdávala a šance si dokázala vypracovat. Z ideální pozice pálil De Roon, ale balón za záda hostujícího brankáře nedostal. Cagliari hodně hrozilo z brejkových situacích. Farías postupoval sám na Golliniho a nebýt jeho skvělého zákroku, už by to bylo o tři branky.

Velkou šanci vrátit se do zápasu měl na začátku druhého poločasu Mancini, který orazítkoval břevno. Brankář Rafael se přitom ani nepohnul. V 69.minutě si už Rafael připsal důležitý zákrok po ráně Josipa Iličiče a tlak Atalanty se zvyšoval.

Domácí nakonec dokázali vykřesat naději, ale až příliš pozdě. Ve druhé minutě nastavení poslal do vápna oblouček Toloi a Alejandro Gómez střelou na přední tyč snížil. Sudí ještě nastavoval další čtyři minuty, ale Atalanta vyrovnat nestihla. V úplně poslední minutě ještě uviděl červenou kartu Mianque, ale to už žádný vliv na výsledek nemělo.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - Chievo Verona 1:0

30.12.2017 15:00

Góly: 64. Massimo Coda

Historický zápis učinilo Benevento a to konečně v pozitivním slova smyslu. Nováček Serie A totiž poprvé v nejvyšší soutěži zvítězil. Dočkal se až po dlouhých devatenácti kolech! O triumfu rozhodl jedinou brankou Massimo Coda.

Domácí výběr trenéra Roberta De Zerbiho měl dosud na svém kontě pouze jeden bod za remízu s AC Milán a na konec jinak úspěšného roku 2017 si chtěl připsat historicky první vítězství v Serii A. Proti Chievu ale nebyl favoritem, nicméně hosté neoplývají zrovna dobrou formou a domácí měli velkou šanci.

Benevento začalo sympaticky a cpalo se před branku golmana Sorrentina, v 9. minutě těsně nedosáhl na balón Coda a to bylo pro Fly Donkeys první varování. Hra se jinak v úvodu kouskovala a příliš záživná podívaná to rozhodně nebyla. Ve 35. minutě nezakončil ideálně individuální akci Brignola, když Sorrentino zůstal na zemi a šanci zmařil a neuspěl ani z dálky střílející Parigini. První poločas tedy branku nenabídl, vše se ale mělo s příchodem druhé půle změnit.

Okamžik, který nakonec o všem rozhodl, přišel v 64. minutě. Chievo nedokázalo odvrátit rohový kop, načež se balón velice brzy vrátil na malé vápno a v nepřehledném závaru se trefil do černého Massimo Coda! Eufórie na stadionu Beneventa byla obrovská.

Fly Donkeys měli ještě dostatek času s výsledkem něco udělat, ale obrana v čele s brankářem Belecem odolávala. Hosté se za devadesát minut nedokázali prosadit a stali se prvním týmem, který Beneventu nejen, že nedal ani gól, ale dokonce prohrál.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Udinese Calcio 1:2

30.12.2017 15:00

Góly: 27. Danilo (vl.) - 37. Silvan Widmer, 48. Kevin Lasagna

Udinese pokračuje v dobrých výkonech a tentokrát si připsalo tři body na půdě nebezpečné Boloni. Těsnou výhru Zeber 2:1 zařídili po trefách Widmer a Lasagna. Svěřenci Massima Odda zvítězili už popáté v řadě a v tabulce se posunuli na osmé místo s minimální ztrátou na Evropskou ligu.

Udinese se po příchodu Massima Odda zvedlo a před utkáním drželo čtyřzápasovou sérii bez ztráty bodu, což chtěla narušit domácí Boloňa.

A Boloňa skutečně začala lépe, tedy alespoň měla první vážnější příležitost, kdy po střele Verdiho musel zasahovat Bizzarri. Po hříchu to byl jeden z mála vážnějších momentů. Další přišel až ve 27. minutě a hned z toho byla branka v síti Udine. Verdi potáhl balón až do šestnáctky, vystřelil a balón nakonec od Danila skončil v síti. To nebyl pro Udine zrovna povedený začátek. Hosté ale dokázali ještě v prvním poločase odpovědět. Po Adnanově centru se na zadní tyči prosadil hlavou Silvan Widmer a srovnal stav na 1:1.

Do druhého poločasu už vstoupili mnohem lépe hostující fotbalisté a krátce po změně stran strhli vedení na svojí stranu. Nejprve Lasagna trefil břevno a krátce na to posunul Jankto balón De Paulovi, který ještě posunul na střílejícího Kevina Lasagnu, jenž poslal Udine do vedení! V 56. minutě se mohl zapsat mezi střelce i Antonín Barák, jeho střelu levačkou mu zneškodnil Mirante.

Boloňa se tlačila za vyrovnáním a v 77. minutě zazdil obrovskou příležitost Mattia Destro. Útočník domácích dostal spoustu času, obtočil se s balónem a vypálil, načež výborný zákrok předvedl Bizzarri. Donadoniho svěřenci už vyrovnat nedokázali a doma podlehli Udinese 1:2.

Více informací k zápasu

AS Řím - US Sassuolo 1:1

30.12.2017 15:00

Góly: 31. Lorenzo Pellegrini - 78. Simone Missiroli

AS Řím si v posledním letošním utkání jen rozdělilo body se Sassuolem, což může z velké části dávat za vinu sudímu. Ten domácím neuznal dvě branky, takže Sassuolu k dělbě bodů stačila jedna náhodná střela.

AS Řím se nutně potřebovalo herně zvednout a především začít opět střílet branky. Aktivita byla často velkou zbraní AS, jenže to z ní nedokázalo dát takové množství branek, které by bylo zapotřebí. Proti svému někdejšímu zaměstnavateli se postavil trenér Di Francesco a zařadil od začátku také Pellegriniho. Šanci dostal opět Patrik Schick, dále hráli Perotti, Nainggolan, Manolas nebo Kolarov.

Hosté chtěli ukázat, že si i bez Di Francesca a několika opor z minulé sezony ví rady a mají vlastní styl. Beppe Iachini se spoléhal na Consigliho, Pelusa, loučícího se Cannavara, Ragusu nebo Politana. Právě hrotový útočník Neroverdi Falcinelli se jako první dostával do velké a zajímavé šance, jenže nakonec k němu přeci jen přistoupili domácí, i když jim to trvalo déle. Na opačné straně byla Džeko nahrávka nepřesná.

Když už se Diego Falcinelli dostal do náběhu a mohl střílet k tyči, byl u ní včas mrštný Brazilec Alisson, který s se zakončením poradil. Na opačné straně se do Schickova zakončení vložil obránce Acerbi a zlikvidoval šanci mladého Čecha. Po delším čase, kdy se ani jedna jedenáctka nemohla ujmout vedení a balony létaly z jedné strany na druhou, se tlak AS začal stupňovat.

Po třiceti minutách už to Římanům vyšlo mnohem lépe, protože další z mnoha akcí rozjel Diego Perotti velmi jednoduše, našel ve vápně číhajícího Patrika Schicka, který přenechal balon Edinu Džekovi. Zkušený hrot si všiml vedle stojícího Lorenza Pellegriniho, který jednoduše zamířil a z voleje poslal balon mimo dosah Consigliho! Prokletí římské střelby bylo konečně odčarováno.

Hostům se stále vůbec nedařilo odkopnout balon mimo nebezpečí a Vlci jej neustále svírali na svých kopačkách. Jedna rychlá kombinace domácích střídala druhou, což Sassuolo neslo velmi nelibě. Z ojedinělého útoku se pokusil přesně nacentrovat Politano, jenže jeho míč mířil těsně mimo hlavu Falcinelliho, takže brankář Alisson mhl v klidu sebrat míč ze vzduchu.

Alisson musel do práce také po úniku Politana, který měl proti mateřskému týmu hodně velkou chuť se ukázat. Jeho nahrávka mířila na Ragusu, který ale zakončil po zemi jen do Alissonovy náruče. Skvělou hlavičku namířil Missiroli jen těsně nad bránu Alissona, takže do šaten odcházeli spokojenější domácí hráči, kteří vedli těsně 1:0.

Sassuolo ale nehodlalo házet flintu do žita příliš brzy. Druhou půli začal ve středu obrany domácích Juan Jesus, který vystřídal dost možná zraněného Kostase Manolase. Do první zajímavější šance druhé půle se dral Radja Nainggolan, jenže jeho rána z větší vzdálenosti by potřebovala více přesnosti. Deset minut po změně stran dokázal Radja Nainggolan vybojovat míč, pokračovat v cestě k bráně a jen skvělý zákrok ležícího Consigliho zabránil Římanům v navýšení vedení.

Na opačné straně vyslal elegantní nahrávkou Ragusu do zakončení Politano, jenže prve jmenovaný hráč ve vápně nedokázal seřídit svá mířidla. Obrovskou šanci Římanů po průniku Aleksandara Kolarova pak hasil brankář Consigli, který vychytal zakončujícího Stephana El Shaarawyho. Po další rychlé akci Diega Perottiho zakončoval Edin Džeko, který dokonce z úhlu prostřelil Consigliho, jenže sudí pomocí videa viděl ofsajd.

Jenže pak stačila jediná slušná akce Sassuola, aby bylo všechno jinak. Po Politanově akci se k centru dostal Peluso a na míč dosáhl ze všech nejvyšší Missiroli, který hlavou se štěstím překonal Alissona - 1:1.

I když Florenzi v samém závěru vstřelil vedoucí branku na 2:1, ta nebyla pomocí videa uznána pro faul na Missiroliho, takže AS doma získalo jen bod.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SPAL 2013 2:0

30.12.2017 15:00

Góly: 90+2. Fabio Quagliarella (pen.), 90+4. Fabio Quagliarella

Sampdoria Janov dokázala na konec roku 2017 utnout sérii bez vítězství a po několika týdnech znovu získat plný počet bodů. S prázdnou ze stadionu Luigi Ferraris odjížděl nováček SPAL, když dvakrát inkasoval až v nastaveném čase z kopačky Fabia Quagliarelly.

Pro SPAL to byl velmi krutý výsledek. Nováček nehrál v Janově vůbec špatně, měl i příležitosti dostat se do vedení, ale branku Viviana zkrátka nepřekonal. Námořníci byli od začátku o něco lepším týmem, silnější na balónu, ale do žádných větších příležitostí se nedostávali. Až ve 31.minutě zkoušel střelecké štěstí z volného přímého kopu Caprari, ale nebyl úspěšný. O chvíli později předvedl proti Ramírezovi výtečný zákrok Gomis a na druhé straně měl Viviano co dělat s hlavičkou Felipeho, která skončila na brankové čáře!

Po změně stran se opět opřel do balónu Caprari a balón jen prolétl pokutovým územím. Obrovskou šanci na vedení spálil čtvrthodinu před koncem Antenucci. Hostující hráč postupoval sám na Viviana, ovšem z mírného úhlu ho překonat nedokázal, což později muselo hosty pořádně mrzet.

Už to vypadalo, že utkání směřuje k nerozhodnému konci, když sudí v nastaveném čase odpískal pokutový kop za faul Federica Vivianiho na Ramíreze. Nutno podotknout, že šlo o lehký kontakt a velice přísnou penaltu. Fabio Quagliarella jí proměnil a za další dvě minuty z malého vápna zvyšoval na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Turín FC - Janov CFC 0:0

30.12.2017 15:00

Góly: -

Janov veze z Turína cenný bod, který pro něj může mít cenu zlata. Domácí totiž byli jednoznačně aktivnější i bez svého střelce Belottiho, jenže pálili jednu šanci za druhou a právě kvůli své produktivitě dnes nevyhráli.

Janov se potácí hluboko pod svými možnostmi a jeho hra postrádá kvalitu i přímočarost. Dnes se Grifové hodlali měřit s Býky, protože jeli na Olympijský stadion do Turína. Na domácí straně hodně chyběl zraněný útočník Andrea Belotti, jehož místo zaujal Niang. Doplňovali jej Falqué, Burdisso, Rincón nebo De Silvestri s Berenguerem.

Hosté si trochu oddechli, že nemusí Belottimu čelit. Nehodlali ale jen čekat, co vymyslí srbský taktik Siniša Mihajlović, který v Janově (u soupeře) odváděl skvělou práci. Hosté vytasili obvyklé zbraně v podobě Perina, Laxalta, Pandeva nebo Taarabta s Velosem. Od prvních chvil se ale hosté spíše bránili, protože útočil především rychlonohý M‘Baye Niang. Navíc jej doplňoval Iago Falqué, který se v posledních týdnech trefuje poměrně často.

Zajímavý centr vyzkoušel Lorenzo De Silvestri; jeho adresátem se stal Niang. Tentokrát ale nedokázal přesně zakončit. O chvíli později se málem prosadil mladík Álex Berenguer, jenže brankář Mattia Perin se dnes překonával a jeho parádní ránu vytěsnil mimo! Do sítě někdejšího zaměstnavatele se málem trefil také obránce Nicolás Burdisso, jehož hlavička prolétla jen těsně nad břevnem!

První poločas patřil jednoznačně domácím Býkům, kteří zasypali svého soka několika centry a ranami, takže brankář Perin se rozhodně nenudil. Po třiceti minutách musel Perin předvést další parádní skok, tentokrát proti ráně Álexe Berenguera, kterou zneškodňoval jen s vypětím všech sil. První půli pak zakončila nevýrazná rána Nianga.

Ani v poločase druhém jsme se mnoha šancí nedočkali. Makedonec Goran Pandev hledal na jejím začátku zajímavou nahrávkou někoho ze spoluhráčů, jenže balon mu nakonec sebral Burdisso. Tito dva se ostatně hodně často setkávali a z jejich soubojů o míč se rodily šance na té či na oné straně. Zkušený bek Molinaro se dostal přes dva bránící hráče až k centru, jenže právě ten se mu nepovedl.

Dalším hráčem, který se alespoň snažil v dresu Turína něco vymyslet, byl Iago Falqué. Dnes mu ale jeho obvyklé sprinty nevycházely a celkově se jednalo o hodně matné pokusy útočit. To se o Janovu nedá říct ani v nejmenším, protože hosté se v druhém poločase zatáhli a o nějakou ofenzivu se ani nepokoušeli.

Brankáře Perina několikrát prověřil také mladík Berenguer, který se dnes velmi snažil a jeho střely nebyly pro Perina ničím snadným. Dvacet minut před koncem se sice Niangovi podařilo přehodit s balonem Perina, jenže za něj zakročil obránce na brankové čáře a míč vyrazil! Stejný duel se odehrál také o pár minut později, když Niang po skvělé nahrávce postupoval sám na Perina, který jej ale vychytal!

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Milán 1:1

30.12.2017 12:30

Góly: 71. Giovanni Simeone - 74. Hakan Çalhanoğlu

Duel mezi Fiorentinou a Milánem vítěze nepoznal. Viola se sice dvacet minut před koncem dostala do vedení, ale Milán rychle odpověděl a nakonec si zajistil bod. Nutno podotknout, že utkání ve Florencii nebylo příliš pohledné.

V krizi se topící AC Milán cestoval na půdu Fiorentiny jednoznačně s cílem bodovat. V italském poháru vyřadil konkurenční Inter Milán a podle trenéra Gennara Gattusa to měl být zlomový okamžik. Jenomže Rossoneri ve Florencii nehráli dobře a ani domácí tým na tom nebyl nejlépe.

Diváky na Stadio Artemio Franchi první poločas příliš nepotěšil. Nejenže nebyl k vidění žádný gól, ale dokonce ani žádná větší příležitost. Takticky svázané utkání mohl výrazně ovlivnit až moment ze 39.minuty, kdy Romagnoli fauloval Simeoneho, načež sudí klidně mohl vytáhnout červenou kartu. Stoper milánského AC nakonec viděl žlutou kartu a mohl v utkání pokračovat. Druhý poločas už byl přeci jenom zajímavější. O první vážnější rozruch se postaral Milan Badelj, o kterého AC Milán několikrát projevil zájem. Střela Badelja ztroskotala na výtečném zákroku Gigiho Donnarummy. Stefano Pioli i Gennaro Gattuso se snažili utkání oživit střídáním. Fiorentině měl k větší aktivitě pomoci Federico Chiesa, zatímco Milánu už uzdravený Hakan Calhanoglu. Hra ale opět zapadla do průměru a vše vypadalo, že utkání může rozhodnout jediná branka.

Dvacet minut před koncem zápasu dokázal odcentrovat Biraghi a Giovanni Simeone hlavou překonal brankáře Donnarummu. Milán byl blízko další porážce, ale na Stadio Artemio Franchi dokázal rychle odpovědět. Sportiello pouze vyrazil střelecký pokus hostů a dorážející Hakan Calhanoglu srovnal na 1:1. Zbytek utkání už se jen dohrával. Sudí Banti ještě nastavil čtyři minuty, ale ani během nich se žádné rozuzlení nekonalo.

Více informací k zápasu

FC Crotone - SSC Neapol 0:1

29.12.2017 20:45

Góly: 17. Marek Hamšík

Neapol si s domácím Crotone poradila nejtěsnějším možným rozdílem, který jí ale v pohodě stačil na tři body. Ty svému mužstvu jako správný kapitán zajistil ve formě hrající záložník Marek Hamšík a může se tudíž radovat z navýšení náskoku Neapole.

Neapol měla šanci usednout na zimní trůn a opět vyzvat v lehkém škádlení druhý Juventus Turín. Páteční předehrávka k ní byla velmi laskavá, protože soupeřem Neapole se stalo domácí Crotone, kterému se zatím snahy o záchranu nedaří tak, jak by si asi fanoušci kolem stadionu Enza Scidy představovali. Dnes jim měli splnit přání bodů Simič, Martella, Barberis, Trotta nebo Budimir.

Neapol věděla, co všechno je v sázce. Že má šanci v páteční večer trochu přilít olej do ohně a navýšit náskok na ostatní soupeře. Trenér Sarri naordinoval svým hráčům opět ofenzivní taktiku, kterou měli na hřišti ztělesňovat Hamšík, Callejón, Mertens, Allan nebo Hysaj. Jako první se do šance hnal belgický štírek Dries Mertens, který navíc před vápnem soupeře upadl v domnění, že půjde o penaltu. Nešlo.

Stejný hráč, ač nevysokého vzrůstu, pokoušel se zastříhat nůžkami ve vzduchu, jenže chybělo mu k tomu to zásadní - netrefil balon. Ten však o pár minut později trefil Marek Hamšík a to vskutku náramně. Po rychlé kombinaci kolem vápna se k němu opět dostal balon, Hamšík si jej zpracoval a další trefou k tyči zamával legendárnímu Maradonovi, kterého tím nechal o další gól za sebou.

Brankář Pepe Reina na opačné straně mnoho problémů neměl a požáry, které by býval mohl hasit, za něj často hasili obránci. V první půli se domácí do šancí nedostávali a naopak se nenudil brankář Alex Cordaz. Toho vyzkoušel krásnou ranou Allan, deset minut před odchodem obou jedenáctek do šaten z voleje pálil také Lorenzo Insigne. Jeho zakončení Cordaz s vypětím sil vyrazil mimo!

A v podobném duchu se celá první půle dohrávala. Mertens si pohrál s míčem u nohy a obráncem před sebou, jenže míč následně netrefil ideálně. A když Belgičan netrefil příliš dobře balon ani z následné nařízené standardní situace, panovalo v Crotone skóre 1:0 pro hosty. Do toho druhého už nenastoupil obránce Simič a místo něj si zahrál Sampirisi.

Ani ve druhé půli se ale Crotone nijak zásadně vysněnému bodovému přídělu nepřiblížilo a jeho snahy zůstávaly v rovině teoretické. Nezměnil to ani zkušený kanonýr Ante Budimir, který si zajímavé jméno udělal právě v Crotone. Po hodině hry vypálil Lorenzo Insigne hodně zajímavou ránu, kterou místo Cordaze zastavilo břevno. Pak se balon dostal ke Callejónovi, jenže ani ten se netrefil a Cordaz zasáhl.

Místo unaveného Insigneho se do hry dostal Piotr Zieliński, který měl vnést do trochu sterilní hry život. Živo bylo na opačné straně, protože vysoký hrot Trotta se dostal do zakončení a brankář Reina měl hodně co dělat, aby balon vyrazil! Pár minut před koncem se k nařízenému volnému přímému kopu postavil Dries Mertens, jenže trefil jen dobře postavenou zeď.

Domácí celek ještě z posledních sil hodlal uhrát zázrak proti velkému favoritovi, jenže neměl dostatek sil ani kvality. Neapol naopak nikam spěchat nemusela, takže jí ani občasné nákopy soupeře do neznáma moc nevadily. Ukázat se ještě jednou musel Alex Cordaz, který vychytal obrovskou šanci střídajícího mladíka Diawary a také následnou dorážku pohotového Josého Callejóna!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol19153142:1348
2.Juventus FC19152248:1547
3.Inter Milán19125234:1441
4.AS Řím18123329:1239
5.SS Lazio18114343:2237
6.UC Sampdoria1893634:2630
7.ACF Fiorentina1976628:2027
8.Udinese Calcio1890932:2627
9.Atalanta Bergamo1976629:2527
10.Turín FC19510425:2725
11.AC Milán1974824:2725
12.Bologna FC1973923:2724
13.Chievo Verona1956819:3121
14.US Sassuolo19631013:2921
15.Cagliari Calcio19621118:3020
16.Janov CFC1946915:2218
17.SPAL 201319361019:3315
18.FC Crotone19431213:3715
19.Hellas Verona19341218:3913
20.Benevento Calcio19111710:414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (182)

Přidat komentář
eliskafan

Hamšíkovi nelze nepřát. Škoda, že nemáme společnou repre.

Reagovat
rabl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Česko a Slovensko nebo I Polsko? Nechci vyvolat konflikt jen se ptám.

Reagovat
milan78

senegal, ghana.., to je nám blíž

Reagovat
Kixi Syhimour

Buď Česko a Slovenska nebo když už tak Celej Visegrád

Reagovat
Mrvinho

Ale lze

Reagovat
Gryphonheart

Jojo, taky bych si přál společnou repre s Rakouskem, nebo Německem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Hrál by ve společné s Německem vůbec nějaký Čech?

Reagovat
stas87

V ich cecku zrejme a to by bol asi len Darida.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych naopak repre rozdělil na Moravu a Čechy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Praha a zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, takovej humus, společná repre

Reagovat
olis

tak v polke sezony 48 bodov a prve miesto, cakal som ze na tom budeme lepsie ako minulu sezonu ale az toto som necakal, na niektore zapasy sa sice nedalo pozerat ale aj tak sme ich vo velkej vacsine zatial zvladli, som zvedavy ci hracom vydrzi toto odhodlanie az do konca, ak ano tak by sa to mozno mohlo konecne podarit. tych 48 bodov je skvelych ale Juve bude mat pravdepodobne len o bod menej, AS ak zvladne svoj zapas k dobru tak su tiez v hre, Lazio tiez a Inter ak sa im neprehlbi kriza tak sa tiez este mozu vratit

ak by sme chceli maximalizovat nase sance tak by to chcelo v zime tri kvalitne posily, hrot, kridlo a krajneho obrancu, zial vypada to tak ze na hrot pride Inglese ktory sice moze prekvapit ale viac menej od neho nikto necaka ziadne zazraky, na kridlo asi tiez nepride ziadny zazrak, sice sme chceli Verdiho ale z toho nic nebude, potom sa tam spominaju nejaky hraci zadarmo z francuzska a holandska ci Ciciretti, to by tiez nebola ziadna istota takze tu asi k vyraznemu upgradu na lavicke nepride, na kraj obrany bude tiez tazke zohnat niekoho kvalitneho, Vrsu Atletico nepusti, priviest Darmiana asi tiez nebude jednoduche... takze z tohto pohladu to nevypada velmi dobre... Milik aj Ghoulam by sa mohli vratit vzhladom na ich zranenie velmi rychlo, vraj uz na zaciatku februara by mohli byt k dispozicii ale na nich sa tiez nebude dat spoliehat lebo kym sa im vrati forma to moze kludne potrvat aj rok. Kazdopadne nech uz pride hocikto sanca tu je a snad sa to uz tento krat podari

Forza Napoli!

Reagovat
RKBoy

Darmiana vám Jožko pošle v darčekovom balení s košíkom ovocia k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho i zadarmoé dal a k němu ještě blinda

Reagovat
torcida

tak to už maradona nedobehne

Reagovat
smazaný uživatel

Neapoli to přeju kor jestli je pravda, že se hráči před sezónou domluvili, že nikdo nepřestoupí a zkusí udělat nějaký úspěch (takhle má vypadat tým, co chce něco vyhrát)

Reagovat
mayday

fans z Neapole by si ten pohár už zasloužili.

Reagovat
milan78

chodec dva zápasy po sobě branka

Reagovat
JackDaniels.

Hrac s cislom 17 strelil v 17.minute 117 gol...

Pekna symbolika

Reagovat
Pablos

ke všemu v roce 2017... ha to je teprve

Reagovat
LokoLFC

Podle mě ilumináti.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

29.12..29-12= 17

Reagovat
smazaný uživatel

V 19. kole. Ma dve nohy. 19-2=17

Pri 15. výhre. Ma dve nohy. 15+2=17

Reagovat
Milan.B

nahoda??? myslim ze nie....

Reagovat
nani92

Nani + lukasst + MilanB = 17 písmen..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mayday

Do prdele

Reagovat
Darren Fletcher

marek hamšík neapol - 17 písmen

Reagovat
LokoLFC

Při dalších gólech Hamšíka bude expreska "Hamšík znovu překonal svůj rekord"?

Reagovat
Tigerinho

vypadá to tak

Reagovat
djwenca

Simič se zase zranil, nebo hrál na h*****, že šel o půlce dolů?

Reagovat
JackDaniels.

Nezranil sa....

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se. Psalo o tom samo Crotone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

zápas bych shrnul asi takhle: V průběhu 2. poločasu komentátor na BT Sport říkal, že na jejich dalším kanále běží zápas 5. anglické Aldershot - Maidstone a já vážně přemýšlel, jestli to nebude zajímavější fotbal než tohle

Reagovat
johnn

Fiorentina a AC Miláno hrali hovno slabý zápas keď tak hraje séria a tak je to onicom tá liga.Milano nie aby hrali dopredu keď majú loptu ale dávajú ju dozadu až na brankára veď som nevidel nijaký rýchly brejk len také chodenie a pokusom

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý zápas, ale až taká tragédia to nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol taký taktický zápas. Tímy robili málo chýb v obrane čiže aj šancí bolo málo...

Reagovat
Mrvinho

Tak si čum na skopčáky a neotravuj tady když je to na hovno liga

Reagovat
Pasha

Serie A určite nie je slabá, chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to máš takhle a pro mě to je nejatraktivnější liga no , každej má jinej vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Schick dneska na pána.

Reagovat
smazaný uživatel

hral dobre? proc stridal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickej, na AS to vypadá mít nebude. Měl zůstat v Sampdorii, základ by tam zřejmě taky nehrál, ale nějaké minuty by dostal. To byl Monchiho velký provar a v Juventusu se musí smát

Reagovat
SaianSupaCrew

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mu čas. Na odepisování je stále brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
cink

Grande Sasuolo!!!

Reagovat
Lech

Reagovat
M11

Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Proc neplatil ten gol Florenziho? Nebranil bizon obranci ve hre?

Reagovat
Eldarion

Benevento Pomaly ale isto sa to už začína trhať. AS, Inter ani Lazio proste nemajú na Juve ani Neapol.

Reagovat
KingMaster13

Benevento

Reagovat
Furia Ceca

Atalanta domácí prohra s Cagliari Ale Padoin, Quagliarella a Oddo

Reagovat
Mrvinho

Ta Atalanta

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co se divite Atalante. Typicky zapas, kdy je domaci tym obrovsky favorit, neprohral strasne dlouho a zrazu slus, a porazi je tym na sestup. Obcas premyslim, jestli tohle nejsou sazkovkama domluvene matche

Reagovat
smazaný uživatel

vsadím proti Beneventu a ty buzny zrovna vyhrají...toto se může stát jenom mě

Reagovat
Lech

Nemas vsazet za 1,02 buzno

Reagovat
smazaný uživatel

2.50 ty hlavo, budeš asi odborník

Reagovat
Lech

ukaz

Reagovat
smazaný uživatel

Základku si vychodil?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Barák zase ani gól.

Reagovat
Pablos

zase ?? však je to záložník jeho první sezóna venku a ty čekáš, že tam bude sázet každej mač gól ? ale jako taky se přiznám, že jsem šel rychle hledat, jestli mu to tam nepadlo

Reagovat
cink

Don't feed the ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Hranolkyja aspol. v krizi, díl 153.

Reagovat
Pipo123

Tie šance v druhom polčase nás môžu mrzieť, hlavne to ako Anderson netrafil. Myslím že sme si zaslúžili vyhrať.

Reagovat
cresposuper

Vyrovnany zapas, ale mohli sme to vyhrat. Spallovi strasne chyba niekto poriadny na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna lazio bolo o dost lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsia sezona v riti. Nevyhrat doma so Sassuolom je velmi zle

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali katastrofálne. Schick De Rossi už dlhšiu dobu len postava, Dzeko sa už ani hrať nechce,... Na lavičke není adekvátna náhrada. Ešte aj ten gól na 2-1 Under kompletne do_ebal. Urgentne potrebujeme obmena káder inak nás prejde aj Sachtar. A mentora, De Rossi vyzerá každý zápas akoby sa mu rozpadal život.

Reagovat
smazaný uživatel

Utok je strasne zle poskladany. Traja stredny utocnici, chybaju kridla a nasilu tam pchaju Defrela alebo Schicka. Monchiho letne mercato okrem Kolarova uplne o nicom.

Reagovat
smazaný uživatel

Defrel je absolútne k ničomu, radšej sa mal dat na atletiku ako na futbal. Schick možno len nerozumie trénerovym pokynom, on sa stále hrabe pod hrot alebo na hrot. A pod hrotom by mohol byť platný. Keď som to včera videl, tak nehral tak zle-len on ma hrať v pravo a stále sa hrabal do stredu. Rozhodne viac som čakal od Undera, v prvom zápase proti Interu ukázal že by mohol byť platný, žiaľ stagnuje... Monchi by mal porozmýšľať nad hráčmi-hovorí sa o odchodoch Emersona, Strootmana, Peresa a už aj Dzeko. Potrebujeme niekoho na pravo a do stredu poľa.

Reagovat
smazaný uživatel

De rossi špatně nehraje , pořád je to top záložník ale ti okolo něj jsou bída

Reagovat
PP

To muselo být zábavné kolo na sledování..

Reagovat
Houfi

K čemu je tam video rozhodčí nechápu, regulérní branka Florenziho..ale jinak mizerný výkon, moment překvapení nula

Reagovat
smazaný uživatel

je mozne, ze si to rozhodca obhaji.. bo ta lopta mohla ist na oboch hracov aj toho co stal v ofsajde.. ze ho neuznal prekvapilo aj mna ale toto sa bude dat obhajit aj z pohladu rozhodcu..

Reagovat
havrys99

Podle mě se ten hráč vracející se z ofsajdové pozice dostal do kontaktu s obráncem a zabránil mu ve hře = ofsajd.

Reagovat
ED91

regulerny offside

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se oddeluje zrno od plev

Reagovat
snuff24

Furt jsme třetí to až budem tak 7 ..

Reagovat
Fridgiee

Potrefená husa..

Reagovat
cresposuper

Mimochodom , Inzaghi sa sprava ako blbec, zase sa stazuje na VAR, aj ked Rocchi rozhodol spravne

Reagovat
Pipo123

A ty sa nauč preklad, Ved povedal ze to penalta nebola

Reagovat
Forza_Inter

Inzaghi accusa. Parità tra Inter e Lazio, Simone contro il Var

Reagovat
cresposuper

Con i due punti persi stasera, ce ne mancano 7. Ne abbiamo persi due con la Fiorentina e tre col Torino. Questa Var con la Lazio non è fortunata, con 7 punti in più avremmo un'altra classifica. Nepovedal, ci to bola penalta, len naznacoval taketo sracky. Je to uplne ubohe, ako tu stale vyplakava, ale ked vas sudi zachrani, tak je ticho.

Reagovat
Francesco Totti AS

Video 2:0 Roma

Reagovat
Kepy_FCB

jJ hnus

Reagovat
Kepy_FCB

Jj hnus

Reagovat
Alberto Aquilani

fuj, vypadam jak cisty kkt.... ale ty mas dobru fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně!

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Furia Ceca

OT: George Weah libérijským prezidentem

Reagovat
Inter Eterno Amore

to už je asi 3 dni staré nie ?

Reagovat
Furia Ceca

Nějak nemám ponětí, co se poslední tři dny ve světě dělo

Reagovat
Pipo123

Chlapci moji, prajem vam šťastný nový rok

Reagovat
10

tobě taky Pipo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja budem šťastný, keď sa chytí Biglia. Ináč aj tebe šťastný, a prajem aby Lazio skončilo sa AS..

Reagovat
olis

podobne

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

taky tak

Reagovat
Panděvova ofina

jojo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
raduinho

Reagovat
olis

ze Martin

Reagovat
Darren Fletcher

som si ani nevsimol

Reagovat
Jajinek

Pánové, byl jsem na Meazze už asi po 10té, ale musím říct, že na hlavní tribuně v prvním okruhu hned u hřiště, to byl obrovský zážitek. Vidět ty hráče opravdu z blízka je úplně něco jiného...

...škoda, že v tom týmu u nás běhal akorát Borja Valero

Reagovat
Nuno čomes

Za kolik si měl lístek?

Reagovat
M11

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Vtáky cez tepláky

od kedy som bol na tribúne asi pred 15 rokmi, inde už ani nechodím ..

Reagovat
raduinho

Reagovat
mastakillah

Dneska v útoku s Piotrem, Josém a Ounasem? Jsem pro

Reagovat
olis

Sepe, Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Mario Rui, Rog, Diawara, Hamsik, Callejon, Ounas, Zielinski.

uz len Maksimovic tam chyba, ten nech ide radsej na hostovanie...

Forza Napoli!

Reagovat
mastakillah

Sympatické nůžky Ounase

Reagovat
olis

aj ta nahravka na Zielinskeho bola super

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Chiriches fakt k smíchu

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Verde za 8M do Neapole?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty 19.kola na foru

Reagovat
olis

ja tam chybam, a Deki je tam dva krat

Reagovat
smazaný uživatel

Opraveno, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Coppa tady? Rozhodně asi raději tady než v článku s PL(a)čkama.

Juventus XI: Szczesny; Sturaro, Rugani, Chiellini, Asamoah; Marchisio, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Mandzukic, Dybala

Bench: Pinsoglio, Loria, Alex Sandro, Benatia, Barzagli, Lichtsteiner, Khedira, Bentancur, Bernardeschi, Higuain #JuveTorino #TIMCup

Pjanić? Mandžukić? WTF? Bentancur? Bernardeschi? RLY?

Reagovat
Furia Ceca

Tady.

My už ani v tom poháru nedáme šanci méně vytíženým hráčům - až na vyjímky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanić chyběl kvůli svalovému zranění s Veronou a teď se narychlo stihl uzdravit. Proč riskuje jeho rychlý návrat? Zvlášť když tam je eso Bentancur.

Reagovat
Furia Ceca

Nebo mohl dát na kraje Bernu s Costou a Dybalu jako falešnou devítku, třeba... Variant na otestování je spousta. Taky jsem teda doufal, že se Max odváže víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych na to měl vzdělání, zkušenosti, ambice a vůbec nebyl blbej tak bych to postavil od zálohy: Marchisio - Bentancur - Matuidi (takhle by ta záloha měla úplně všechno) a zleva Mandžukić, Dybala, Bernardeschi, klidně bez Costy. Ale Mario hraje pořád, chybí fakt jen když už nemůže běhat na obě nohy. A Pjanić to má "zaplacený".

Reagovat
Furia Ceca

Hodil jsem pod Cana vzkaz, že dnešní Coppu řešíme pod Dybalou.

Reagovat
mato Kreator

zazrak ze hra Rugani ..serem nato ani nejdem pozerat zapas ..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu koukat kvůli Marchisiovi. Kdyby nehrál, tak se na to taky vybodnu a jdu se radši vyspat.

Reagovat
mato Kreator

Claudio musi hrat a ked je na programe Coppa tak duplom nechapem naco zas Allegri do zakladu tlaci Pjanica Benta ho nasral alebo daco spravil v poslednom zapase? lebo to nechapem .Najviac lutujem Bernanu ten nebude v zaklade 3 zapasy tuto sezonu

Reagovat
mato Kreator

*Bernu

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala by dneska tu Mihajlovićovu bublinu, co přešla přes AS, mohl rozstřílet

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že Sturarovi od naposledy, co jsem ho viděl, přibylo asi 10 nových kérek.

Reagovat
M11

COSTAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Costík, hezky pěknej závěs!

Reagovat
brenk

konečne mu to padlo

Reagovat
Furia Ceca

Těším se na brzkou budoucnost, až budeme mít na obou krajích skutečný TOP hráče.

Reagovat
Pettirosso

Dybala je úplně v háji, Costa je zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hraje hodně na svoje triko, Mario na hrotu nic moc a Dybala hrát z křídla nemůže, nehledě na to, že si to potřebuje s někým (Bernardeschi) dát.

Reagovat
Pettirosso

Dybala je mimo psychicky. Odskakují mu balony, nahrávku na metr po Pjaničovi vystřelí, sám před brankářem místo koupačky přestřelí i stadion a pak to z malýho vápna, úplně sám střelí brankářovi do pupku. Musí si to chlapec srovnat v hlavě, zatím tu 10 na zádech moc nedává (těch prvních pár zápasů tomu taky moc nepomohlo)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale není tou 10 na zádech, tohle je dané tím, co je za oponou. Tohle není fotbalová, ale soukromá záležitost, pokud jde o psychiku.

Reagovat
Furia Ceca

Nejlepší okamžiky zápasu: Costův gól a záběr na Ivanku Nedvědovou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle už se dívat nemusím. Arrivederci.

Reagovat
Hans82

Idiot da tam Khediru

Reagovat
Pettirosso

jdi doprdele Maxi

Reagovat
Furia Ceca

Jestli to je reakce na střídání Claudia, tak ti určitě neuniklo, že hned po příchodu na lavičku začal ledovat tříslo...

Reagovat
Pettirosso

Khedira

Reagovat
Furia Ceca

Jo tak to jo

Reagovat
M11

MARIOOOO !!!

Reagovat
Airus

Tak jeste ze promenil alespon jednu tutovku. Bonus ze se k sancim dostava, na rozdil od Higuaina

Reagovat
M11

Jojo vylet si zlost na Dybalovi

Reagovat
brenk

Douglas je sprava ako vymenený, lenže uzdraví sa Cuadrado a skončili dobré časy

Reagovat
Furia Ceca

Lichták je stejně TOPka... Já furt nechápu, proč se ho chceme tak vehementně zbavit

Reagovat
Furia Ceca

Berna nenaskočí ani na těch 10 minut

Reagovat
M11

Doufam ze to znamena Berna zaklad o vikendu

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Paulita na tom ihrisku nesetria a rozhodca to casto prehliada.

Maxove striedania opat skoda slova.

FOZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio mel problemy se stehnem, ledoval..i tak mu tezce chybi praxe zapasova, spatne to od nej bylo, ale neni to jen jeho chyba.Nejlepsi hrac sezony Pjanic, pripomina me strasne Pirla.Jak sem byl u nej na pochybach, ted vladne zaloze, dlouhe pasy ktere loni mrvil a nekdy si na ne i neveril letos nachazi adresaty.Mandzukic druhy nepostradatelny.Costa vyborne, tam neni o cem, vime co dokaze, jen dat par holu a bude k neudrzeni.Dybala minule svuj hrozny vykon trosku skraslil a omilosrdnil dvema fikama, dnes to byl Paulo poslednich mesicu a opet propadl.

Reagovat
olis

Pedulla pise ze Verdi si to rozmyslel a zvazil by prestup aj teraz, v najblizsich dnoch sa uvidi, tych 20 - 25 mi za neho pride dost vela, na druhej strane mi nikto lepsi koho by sme realne mohli priviest nenapada, navyse si ho viem predstavit aj na hrote co by bola vyhoda, ale to uz bude vsetko zavisiet len od Sarriho, hlavne aby aj hraval ak by prisiel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele