Serie A - souhrn 19. kola

07.01.2017, 19:55, aktualizováno 08.01.2017, 22:40
Komentáře a souhrny
V dresu AC Milán po bezmála 500 minutách střelecky procitl Bacca. Juventus si nedělal hlavu s Bolognou. AS Řím veze cenné body ze hřiště Janova. Uspělo i Lazio, které si poradilo s Crotone. Inter otočil utkání na hřišti Udinese. Neapol se proti Sampdorii hodně natrápila, v nastavení ale utrhla výhru. Důležitou výhru zaznamenalo Empoli, kteréi porazilo Palermo...

Juventus FC - Bologna FC 3:0

08.01.2017 20:45

Góly: 7. Gonzalo Higuaín, 41. Paulo Dybala (pen.), 54. Gonzalo Higuaín

Bologna dnes ani přes svou snahu nedokázala překonat brankáře Neta, který dnes získal nulu. Juventus ale nejvíc děkuje svému útočnému duu, protože k jedné trefě Paula Dybaly se dvěma góly přidal kanonýr Gonzalo Higuaín.

Juventus zahájil nový rok v silné sestavě a navíc na domácí půdě. Nechybělo mu mnoho hráčů, čekala se skvělá kulisa za podpory domácích fandů a Bologna, která není ve formě. Do hry trenér Max Allegri vypustil esa jako Pjanić, Higuaín, Dybala, Chiellini nebo Marchisio, šanci pak dostali i Neto s Asamoahem. Za hosty nastoupili Masina, Džemaili, Krejčí, Mirante nebo Donsah.

Juventus začal pěkně od podlahy a hostující Bologna měla od začátku velké problémy především v obranné fázi. Hostující obránci nedokázali dost dobře přistupovat k ofenzivně laděnému duu Dybala - Higuaín, z nichž ten zkušenější Argentinec okamžitě trestal.

Na časomíře svítila sedmá minuta utkání, když Miralem Pjanić vymyslel parádní kolmici za obranu. Tam si Gonzala Higuaína nikdo pořádně nehlídal, takže někdejší hráč Realu Madrid či Neapole propálil brankáře Miranteho. Zkušený brankář si na míč sice sáhl, jenže v cestě do sítě mu nezabráni - 1:0 pro domácí barvy. Juventus konečně vedl a mohl si trochu oddychnout. Naopak pro hosty začalo dnešní utkání mnohem hůř, než si asi představovali.

Od té doby ale tempo utkání dost opadlo a domácí se zdáli ukolébáni svým vedením. Pár minut se prakticky nebylo na co dívat. Brankáře Miranteho se pak pokoušel prověřit mladý štírek Paulo Dybala, jenže těsně před šestnáctkou o balon přišel ještě před zakončením. Směrem kupředu se prodíral také mladý útočník Mattia Destro, jehož pokus ale včas zablokoval bránící Andrea Barzagli.

Domácí se opět trochu začali soustředit na útok až ke konci poločasu a tato taktika jim vyšla náramně. Pět minut před koncem první půle byl totiž ve vápně Felsinei faulován mladý záložník Stefano Sturaro, který se sesunul k zemi. Sudí jasně odpískal penaltu, ke které se postavil oblíbenec fanoušků Palerma i Juventusu Paulo Dybala. Brankář Mirante sice své tělo rozhýbal, ale ránu Paulita Dybaly nechytil - 2:0.

Konec první půle pak zaznamenal ještě průnik mladíka Di Francesca, který se po otci snaží živit fotbalem. Jeho pokus ale domácí barvy zastavily bez větších potíží. I druhý poločas začali o poznání aktivněji hosté, konkrétně se do vápna pokoušel probít Dybala, jeneže Maietta ho včas zastavil. Juventus jinak kontroloval hru a výsledek pomocí poklidné rozehrávky. Bologna si naopak neustále musela dávat pozor...

A ani to jí nakonec nestačilo, aby dál neinkasovala. Deset minut po změně stran Juventus definitivně rozhodl utkání třetím gólem, který znamenal konec jakýchkoli nadějí Boloně. Stephan Lichtsteiner prošel jako nůž máslem po pravé straně pole, od brankové čáry posadil míč přesně na hlavu volného Gonzala Higuaína a ten si připsal druhou trefu v utkání! Ani tehdy ale domácí nepolevili.

Dopředu se dostal Pjanić, který si mohl vybrat, komu ze spoluhráčů adresuje svůj balon, ale nakonec trefil jen obránce Maiettu před sebou. Po dobré práci Sturara se dostal ve vápně k míči Khedira, jenže tomu se nepovedla otočka. Tímto tempem a množstvím přihrávek se oba týmy pomalu sunuly ke konci utkání, které mnohem lépe zvládli domácí hráči.

Více informací k zápasu

AC Milán - Cagliari Calcio 1:0

08.01.2017 18:00

Góly: 88. Carlos Bacca

Trápil se i AC Milán, ale také on nakonec vše zvládl za tři body. Rossoneri měli proti Cagliari trvalou převahou, soupeře ale položili na lopatky až brankou Carlose Baccy dvě minuty před koncem. V nastavení ještě uviděl červenou kartu Bruno Alvés.

Milánští fotbalisté věděli, že všichni konkurenti v boji o Ligu mistrů zvítězili a bylo na nich jak odpoví. Papírově to proti Cagliari neměl být problém, Sardiňané patří k oblíbeným soupeřům, ti však chtěli konečně zlomit prokletí a proti Milánu zvítězit.

Od úvodního hvizdu byl Milán aktivnějším týmem, častěji byl na balónu, ale všechny jeho akce končily před šestnáctkou. Brankář Cagliari Rafael neměl kupodivu příliš mnoho práce, obranná čtveřice v čele se zkušeným Bruno Alvésem fungovala dobře. Milán musel už v prvním poločase sáhnout ke střídání, zranil se totiž krajní obránce Ignazio Abate, kterého nahradil Luca Antonelli.

Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Milán o něco aktivnější, ale ne a ne prolomit soupeřovu defenzívu. Trpělivost Rossoneri nakonec přeci jenom přinesla ovoce, až v 88. minutě vybojoval v leže balón Lapadula, posunul ho Baccovi a ten chladnokrevně zakončil - 1:0 pro Milán.

Cagliari se ve zbytku času pokoušelo vyrovnat, mělo k dispozici ještě pětiminutové nastavení, ovšem Milán vše kontroloval. Po jednom z rychlých brejků postupoval na branku Bacca, Bruno Alvés jej ze zadu fauloval a sudímu nezbylo nic jiného než portugalského stopera vyloučit. To už ale žádný vliv na výsledek nemělo, AC Milán doma udolal Cagliari nejtěsnějším výsledkem.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Atalanta Bergamo 1:4

08.01.2017 15:00

Góly: 62. Sergio Pellissier - 4. Alejandro Gómez, 23. Alejandro Gómez, 42. Andrea Conti, 69. Remo Freuler

V jednoznačnou záležitost ve prospěch Atalanty se proměnilo utkání na půdě Chieva. Hosté během prvního poločasu nastříleli tři branky a tím v podstatě zápas ukončili. Dvě branky zaznamenal Alejandro Gómez.

Defenzíva Fly Donkeys patří k těm vyhlášenějším v Itálii, dnes ale vůbec nezafungovala a Atalanta jí ztrestala rovnou čtyřikrát! Poprvé se tak stalo už ve 4.minutě, kdy si Freuler vyměnil balón s Gómezem a ten neomylně zakončil! Další rychlý výpad předvedli hosté o dvacet minut později a znovu se mezi střelce zapsal Alejandro Gómez. Tentokrát mu naservíroval přesnou přihrávku Spinazzola. Nabuzená Atalanta pokračovala ve vytváření šanci, při jedné z nich pálil jen do dobře postaveného obránce Petanga, ale třetí zásah stejně přišel. Ve 42.minutě pohodlně dorážel do prázdné branky nikým nehlídaný Andrea Conti.

Chievo dostalo v prvním poločase pořádnou lekci a pokud chtělo ještě pomýlet na dobrý výsledek, muselo výrazně přidat a pokud možno vstřelit co nejrychleji kontaktní gól. Dopomoci k tomu mělo dvojité střídání trenéra Marana, jenž se rozhodl na plac poslat Floro Florese a Samuela Bastiena. A své ovoce to přineslo. Floro Flores brzy po svém příchodu vstřelil gól, jenomže ten nebyl pro ofsajd uznán. Na druhé straně nepropálil Sorrentina Freuler a neuspěl ani Kurtič.

V 62.minutě se Chievo konečno dočkalo. Floro Flores vyhrál hlavičkový souboj a Sergio Pellissier dílo dokonal. Domácím zbývalo na vstřelení alespoň dvou branek ještě půlhodina času, jenomže plány vzaly rychle za své. Děravá obrana nepokryla nabíhajícího Freulera a ten přidal čtvrtý gól. Z tohoto zásahu už se Fly Donkeys nevzpamatovali a doma tentokráte vysoko podlehli.

Více informací k zápasu

SS Lazio - FC Crotone 1:0

08.01.2017 15:00

Góly: 90. Ciro Immobile

Měla to být snadná záležitost, nakonec se však Lazio pořádně nadřelo. Střelce domácích dlouhou dobu deptal brankář Marco Festa, který nestačil pouze na Immobileho trefu z 90.minuty. Historie se ale ptát nebude, Lazio povinnost splnilo a má tři body.

Lazio mělo už v prvním poločase spoustu příležitostí na vstřelení branky, ale Crotone jakoby zázrakem odolávalo. V 17.minutě Lombardi sice rozvlnil síť, ale stalo se tak po správně odmávaném ofsajdu. Dobré utkání odchytal náhradní brankář Marco Festa, proti Immobilemu parádně zasáhl a hráči Lazia ho nepřekonali ani z pokutového kopu. Ten hlavní sudí odpískal ve 30.minutě po faulu na Lombardiho, nicméně exekutor Lucas Bíglia selhal a orazítkoval jen břevno!

Biancocelesti vytrvávali v tlaku, ale stejně tak vytrvávala defenzíva Crotone. Parolo opět nechal vyniknout Festu a zasahovat musel na druhé straně i Marchetti, jehož z dobré pozice nepřekonal Falcinelli. Ve 39.minutě už byl zase v jednom ohni Festa, Parolovu střelu vytáhl nad břevno a měl tak hlavní zásluhu na tom, že poločas skončil bezbranek.

Kouč Simone Inzaghi mohl být s vystoupením svých svěřenců spokojen, Crotone jasně přehrávali, mělo to však jednu vadu na kráse a sice průběžný nerozhodný výsledek. Ve druhém poločase však nápor Lazia trochu otupil, což však neznamenalo absenci stoprocentních šancí. Další v řadě spálil stoper De Vrij, jenž se pověsil do vzduchu, ale cíl minul. Hosté se spoléhali na dobrou defenzivní činnost a nebezpečné brejky. Jeden z nich zakončoval Trotta, ale podobně jako v prvním poločase radost pokazil zdvižený praporek.

Čas pro Lazio neúprosně ubíhal, v 85.minutě zazdil další z řady velkých šancí Immobile, opět svůj tým výrazně podržel golman Festa! Crotone s vypětím všech sil odolávalo, ale nakonec v 90.minutě padlo. Obrana zaváhala a Ciro Immobile nakonec Festu přeci jenom propálil.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AS Řím 0:1

08.01.2017 15:00

Góly: 36. Armando Izzo (vl.)

AS Řím se z přístavního Janova ve svém prvím utkání nového roku vrací domů se třemi body. Dosáhlo jich, aniž by se nějaký jeho hráč prosadil, protože jediným - nešťastným - střelcem utkání se stal domácí obránce Armando Izzo.

Domácí Janov uvítal na stadionu Marassi římské AS a slovo "domácí" je zvláště nutné zdůraznit. Před vlastními fanoušky totiž jen málokdy prohrává a poradil si tu například i s Juventusem Turín. Vlci z hlavního města jsou sice v herní pohodě, leč mají mnoho absencí a v Janově se vyhrává opravdu velmi těžko.

Domácí jsou už bez opor v podobě Pavolettiho s Rinconem, neboť oba přestoupili do jiných klubů. Přesto jedenáctka Grifů jasně ukazovala nebezpečí a náročný zápas. Našli jsme v ní stopera Burdissa, brankáře Perina, záložníky Cofieho s Rigonim nebo útočníka Simeoneho. Římané nechali El Shaarawyho na lavičce, do hry se dostali Perotti, Džeko, Nainggolan nebo Jesus s Emersonem.

Aktivněji začali hosté, když se kapitán Daniele De Rossi dostal do šance, kterou ještě vyšperkoval nahrávkou na Edina Džeka. Ten však v obrovské šanci selhal a nechal vyniknout mladého brankáře Perina! Pro toho ale utkání právě kvůli této situaci skončilo a střídat musel brankář Lamanna. Před něj se snášel jeden z mnoha rohových kopů AS a Juan Jesus málem zakončil! V poslední chvíli ale podklouzl.

Po krátké akci Džeka dostal míč do běhu Radja Nainggolan, jenže v dobré šanci a s otevřeným prostorem před sebou pálil tvrdou ranou těsně nad! Vlastně až po dvaceti minutách se brankář Lamanna poprvé musel mít na pozoru, neb jej z dálky vyzkoušel Edin Džeko. Janov kontroval obdobnou akcí Lucase Ocampose, který donutil k zákroku brankáře Szczesnyho!

Jinak to ale bylo jedno velké trápení, na obou stranách. Janov jednoduše kombinoval, jenže jeho akce končily vždycky nepřesností ve finální fázi. Hosté si zase s míčem moc hráli a vypadali spíše zmrzle. Vše změnila až 36. minuta, v níž se po závaru v pokutovém území Grifů dostal k ráně Bruno Peres, jehož pokus si do vlastní brány smolně srazil Armando Izzo - 1:0 pro AS.

Domácí na nic nečekali a ihned se dali do útočení. Brankář Wojciech Szczesny musel k tyči velmi rychle, protože jinak by se z gólu radoval Ninković. První půle skončila lépe pro AS, stejně jako začala ta druhá. V ní už se Janov dostával mnohem častěji k centrům a ohrožoval bránu Poláka Szczesnyho, jenže jeho snaha nevedla k úspěchu. Na opačné straně se pak prodral k zakončení po centru Nainggolana Džeko, jenže pálil do tyče!

Hra se i vinou zranění či ostřejších soubojů stále častěji kouskovala a sudí Rizzoli musel několikrát sahat i do kapsy pro karetní tresty. Pozitivem byla ale určitě atmosféra, protože ani jedna ze stran diváků nepřestala hlasitě podporovat své miláčky. Po rychlé akci tažené Diegem Perottim se k míči na hraně ofsajdu dostal Edin Džeko, jenže v tísni od protihráče napálil balon z úhlu jen hodně mimo.

Především janovské duo Ocampos - Simeone bylo hodně nebezpečné a jejich spolupráce dělala obráncům Vlků problémy, ale snahu domácích často srážela nepřesnost. I proto vyslaly oba týmy do hry ofenzivní hráče. Trenér Spalletti vybral El Shaarawyho, prostor od Ivana Juriće dostala nová posila v podobě Pinilly. Ani ten se ale do análů utkání výrazně nezapsal. Ocampose v poslední šanci zastínil brankář Szczesny, který jeho pokus vytěsnil.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Turín FC 0:0

08.01.2017 15:00

Góly: -

Sassulo se chtělo kázat a posbírat po novém roce další body do boje o záchranu. Mělo ale těžkého soupeře, protože do Sassuola dnes odpoledne zavítalo turínské FC i se všemi hvězdami. Diváci se sice nenudili, leč branek se nedočkali ani v jednom z obou poločasů.

Turín spoléhá na Andreu Belottiho, ale touží ukázat, že umí i bez něj. Že i ostatní hráči umí táhnout za jeden provaz a přinést Turínu body. Hosté byli favority, protože domácímu Sassuolu se poslední dobou nedaří. V domácím dresu se představili hráči jako Lirola, Letschert, Acerbi, Consigli, Ricci s Defrelem nebo nová akvizice z Pescary Alberto Aquilani. Hosté vsadili na obvyklou sestavu, v níž mají své místo Belotti, Ljajić, Barreca, Benassi nebo Obi.

Jako první se do šance dostali hosté a vůbec to nevypadalo špatně, když z pravé strany odcentroval do ohně Marco Benassi a na penaltě hlavičkoval Joel Obi nad branku! V 9. mnutě zakončil pohotovou akci Sassuola mladík Federico Ricci střelou těsně vedle. Dva pokusy mladého záložníka Sensiho neznamenaly úspěch ani vzruch před brankou Angličana Harta, stejně jako akce mladého beka Liroly.

První půle skončila bez šancí, třeba se postupem času zastřelovali hráči jako Ricci s Defrelem na jedné straně nebo Belotti, Obi a Benassi na straně druhé. Spíš jsme se dočkali mnoha nepřesností, které komplikovaly plynulý průběh dnešního utkání. Pár minut před koncem prvé půle po přihrávce z pravé strany střílel Marco Benassi na hranici vápna, jenže celá akce skončila ofsajdem.

Andrea Belotti nepůsobil příliš přítomně a jeho zakončení z konce první půle bylo sice akrobatické a zajímavé, ale nepřesné a tudíž k ničemu. Matteo Politano měl po změně stran dost místa na levé straně, nakonec přihrál Antoninu Ragusovi. Jenže nikdo z hráčů Sassuola necentroval do vápna přesně. Dvacet minut před koncem utkání nakoukl do hry Juan Manuel Iturbe, který se snaží v Turíně znovu nastartovat svou kariéru.

Jenže ani on se nezapojoval do akcí týmu tak často. Spíše se hra odehrávala ve středovém kruhu a jeho okolí, protože záložní řady obou soupeřů fungovaly výtečně. Dvacet minut před koncem utkání se jedné kýžené situaci dočkali i domácí fandové, kterým se před zraky objevil konečně naplno uzdravený útočník Domenico Berardi. Mladý Ital dříve táhl ofenzívu Sassuola, ale dlouhodobě byl zraněn a hra jeho týmu šla dolů.

O pořádnou akci, která by prověřila brankáře Joa Harta, se pokoušel zkušený útočník Antonino Ragusa, který je příjemným překvapením v dresu Neroverdi. Pár minut před koncem ale pálil hodně mimo. Největší šanci si domácí Sassuolo schovalo až do závěru. Kdyby ji proměnilo, Turín by byl bez šance. Domenico Berardi poslal svůj ukázkový pas na Tima Letscherta, který ale pálil z bezprostřední blíkosti do břevna!

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Inter Milán 1:2

08.01.2017 12:30

Góly: 17. Jakub Jankto - 45+2. Ivan Perišić, 87. Ivan Perišić

Udinese doma hodně dlouho vedlo nad favorizovaným Interem Milán díky trefě českého záložníka Jakuba Jankta, jenže ani to mu nestačilo. Hrdinou utkání se totiž stal hostující útočník Ivan Perišić, který ještě v prvé půli srovnal, aby v samém závěru strhl vedení na stranu Nerazzurri.

Domácí Udinese vsadilo na stadionu Friuli na osvědčenou jedenáctku, do níž se vešli například Widmer, Danilo, Fofana, De Paul, Théréau nebo Zapata s Janktem. Hosté poslali na trávník ve zmrzlém prostředí hráče jako Handanović, Murillo, Ansaldi, Brozović, Banega nebo Candreva s Icardim. Inter byl zpočátku aktivnějším týmem, ale jeho snaha dlouho nenesla ovoce.

To se naopak povedlo domácím, kteří se málem dostali do vedení už po sedmi minutách! Mladík Fofana projektil ze střední vzdálenosti mířil pod břevno. Skvělý brankář Samir Handanovič ale vytěsnil míč mimo. Další šanci na opačné straně nepřinesla ani souhra mezi Candrevou a Icardim, protože kapitán Interu na míč nedosáhl. Přeci jen se však skóre měnilo.

Samir totiž pelášil s míčem na bránu Interu, všiml si českého záložníka Jakuba Jankta a ten převzal míč. Po několika rychlých krocích se rozhodl pro ránu a dobře udělal, protože krásně prostřelil zkušeného brankáře Interu a Slovinska. Udinese tak bylo odměněno za trpělivost a na tahu byli naopak hosté. Těm ale dlouho trvalo, než se dostali k ohrožení brankáře Orestise Karnezise.

Naopak se po další ráně Jankta musel předvést brankář Handanović, který musel rychle k tyči a na zem, kam Jankto posílal tvrdou ránu. Po třiceti minutách Zebry navýšily své vedení, ale radost nemohly mít dlouho. Po asistenci Théréaua míč do prázdné brány poslal zakončující Duván Zapata, jenže celé akci předcházel faul, který sudí Doveri dobře postřehl. Gól tedy neuznal.

Uznal až ten druhý, v samém závěru první půle. Domácí se možná už viděli v šatnách s občerstvující či zahřívací tekutinou, ale ve druhé minutě nastavení jim realitu připomněl Ivan Perišić. Rychlý Chorvat zužitkoval přihrávku Icardiho a následně střelou po zemi k bližší tyči vyrovnal - 1:1.

Druhou půli rovněž načali lépe domácí, kteří se díky průniku Théréaua málem dostali do zakončení. Pálil také Duván Zapata, jenže ani on neměl správně seřízená mířidla. Druhá půle ale minimálně v aktivitě či atraktivitě zaostávala za svou starší příbuznou. Inter často kombinoval, ale v uctivé vzdálenosti od brány Udinese. To naopak bralo bod, takže nemělo mnoho důvodů v chladném počasí spěchat.

Po několika střídáních na obou stranách se Interu stále nedařilo dostat se poblíž brány. Před Karnezisem se usadil vlastně až v závěru utkání. A podobně jako v první půli, také v té druhé hrál až do posledních vteřin. A vyplatilo se mu to, protože tři minuty před koncem utkání fauloval Fofana, do pokutového území si na centr naběhl Chorvat Perišić a hlavou rozhodl o osudu dnešního duelu!

Více informací k zápasu

SSC Neapol - UC Sampdoria 2:1

07.01.2017 20:45

Góly: 77. Manolo Gabbiadini, 90+5. Lorenzo Tonelli - 30. Elseid Hysaj (vl.)

Nechybělo málo, aby si Sampdoria odvážela z Neapole velmi dobrý výsledek. Dokonce se dostala do vedení, ale Neapol měla s velkou silou a odvahou také trochu štěstí. Nejprve srovnal Manolo Gabbiadini a v páté minutě nastavení rozhodl druhým gólem dříve nevyužívaný stoper Lorenzo Tonelli.

Utkání pod Vesuvem spělo ke svému rozzuzlení, které dost možná nebylo zase tak příhodné pro domácí barvy. Jako první se totiž prosadila Sampdoria. Respektive, gól vstřelila Neapol, ale coby vlastní gól z něj měla užitek právě hostující ekipa. Pak se ale opět prosadil nevyužívaný střelec Manolo Gabbiadini, který mimo jiné zářil právě v dresu Blucerchiati. A vše pak dokonal dříve "postradatelný" stoper Lorenzo Tonelli.

Už v šesté minutě se dopředu hrdě rozbíhal Dries Mertens, který to zkusil na branku, tu ale netrefil. Od prvních minut se v dresu Dorie na hrací plochu dostal český talent Patrik Schick, který se o pár minut později probíjel obranou Neapole. Tu však jeho sólo nezaujalo. Nutno říct, že v prvních minutách byla aktivnější Sampdoria, která se častěji snažila ohrozit branku brankáře Reiny.

Po třiceti minutách se radovali ti fanoušci, kterým šéfuje majitel Dorie Massimo Ferrero. V podstatě udělal veškerou práci český talent Patrik Schick, který se uvolnil na pravém křídle, prošel do vápna, byl hodně z úhlu, takže jen nastřelil míč před branku. Tam si jej do vlastní brány srazil obránce Elseid Hysaj - 1:0 pro Dorii.

Jinak ale první poločas moc nezaujal. Uzavřela jej střela Jorginha zpoza vápna, která však byla zablokována. Do druhé půle nastoupila evidentně jiná Neapol. Hladovější, rychlejší a dravější. Lorenzo Insigne si pohrál s prvním protihráčem a ačkoli jeho pokus srazila obrana Dorie, přece jen se k míči dostal Dries Mertens. Ten však pálil před brankářem Puggionim nad bránu!

Doria se dále snažila, ale střelu Patrika Schicka srázil obránce Neapole Elseid Hysaj na roh. Pak si hosté všechno zkomplikovali. Obránce Matias Silvestre už měl jednu žlutou kartu a přesto šel po míči dost neobratně. Skoro to až vypadalo, že při pokusu o odkop brankáře Reinu fauloval. Viděl tedy červenou kartu a musel opustit hřiště, čímž určitě svým kolegům neudělal radost.

A Neapol se chopila své šance. Jako první vyzkoušel pozornost brankáře puggioniho Belgičan Dries Mertens, ale pálil mimo. Tomu následně chyběl krok k tomu, aby doklepl míč od prázdné brány, ale nestalo se tak. Bylo zapotřebí drama. Patnáct minut před koncem utkání José Callejón šikovně vrátil z pravé strany míč před branku, kde byl Manolo Gabbiadini a tento hráč na odchodu srovnal stav utkání!

Pět minut před koncem utkání jej skvěle vychytal hostující brankář Puggioni, který předvedl brilantní a hlavně účinný zákrok. Ani jeho reflexy ale nestačily v nastavené minutu utkání, když už hosté zřejmě odcházeli do šaten. Alespoň myšlenkově. Do kruté reality je vrátil stoper Lorenzo Tonelli, který číhal ve vápně na průnik spoluhráče. Pak jen napálil míč do sítě a radoval se - 2:1.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Città di Palermo 1:0

07.01.2017 18:00

Góly: 76. Massimo Maccarone (pen.)

Ryze záchranářský duel mezi Empoli a Palermem dlouho divákům na Stadio Carlo Castellani nic podstatného nenabízel. Taktická bitva se přelila na stranu domácích až dvanáct minut před koncem, kdy se jedinou trefou v zápase prosadil ostřílený Massimo Maccarone, mimochodem někdejší hráč Sicilanů.

Tempo zápasu udávali domácí fotbalisté. Empoli bylo častěji na míči a trpělivou hrou se postupně prokousávalo až před brankáře Posavece. Ten musel poprvé výrazně zasahovat po dalekonosném pokusu ze 26. minuty, krátce předtím zastavil faul slibnou akci, kterou mohl ve stoprocentní šanci zakončovat Bellusci. Snaha Empoli vyšla vniveč i v závěru prvního poločasu, kdy se několikrát opřel do míče Riccardo Saponara, Posavec a celá defenzíva Sicilanů však odolávala.

A to dlouho platilo i po změně stran. Trenér hostů Eugenio Corini zřejmě naordinoval svým svěřencům defenzivnější taktiku, neboť ti se až na výjimečný pokus v 67. minutě k ničemu nedostávali.

V 76. minutě se kouč Martusciello rozhodl pro střídání a do hry poslal zkušeného útočníka Massima Maccaroneho. Jak se nakonec ukázalo, byla to šťastná volba, neboť holohlavému forvardovi stačily pouhé dvě minuty na vstřelení vítězné branky. Cionek totiž ve vlastním vápně Maccaroneho fauloval a sám postižený se chopil zodpovědnosti a proměnil!

Sicilané najednou museli přeskupit síly a začít taky útočit, což jim ale ve zbytku zápasu moc nešlo. Nepomohl ani příchod jiného zkušeného borce Alessandra Diamantiho, jehož ránu obrana Empoli zablokovala. Inu, Palermo vyrovnat nedokázalo a v důležitém záchranářském souboji těsně prohrálo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC18150339:1445
2.AS Řím19132440:1841
3.SSC Neapol19115342:2238
4.SS Lazio19114433:2137
5.AC Milán18113428:2036
6.Atalanta Bergamo19112631:2235
7.Inter Milán19103630:2233
8.Turín FC1985636:2729
9.ACF Fiorentina1876528:2427
10.Udinese Calcio1974825:2625
11.Chievo Verona1974820:2425
12.Janov CFC1965821:2323
13.UC Sampdoria1965822:2623
14.Cagliari Calcio19721027:4323
15.Bologna FC1855817:2520
16.US Sassuolo19531124:3318
17.Empoli FC19451011:2617
18.Città di Palermo19241316:3610
19.Delfino Pescara18161114:339
 FC Crotone18231314:339
Zbývající zápasy
08.01. 15:00Delfino Pescara - ACF Fiorentina

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (129)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aka je vlastne momentalne situacia v tom Palerme?Co sa tyka vedenia a tak podobne? Taka katastrofa ako este pred nedavnom (viz.tak 3 mesiace dopredu ked som sa posledne pytal)?

Reagovat
olis

v lete by to mali prebrat tusim cinania alebo nejaky aziati neviem presne z akej krajiny, ale ktovie ci si to Zamparini len nevymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smutna

Reagovat
CubONE

O akej sume sa hovorilo pri prestupe L.Adriana do Ruska?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojde tam zadarmo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mam dojem, že se psalo o 1 mega

Reagovat
alcantara

Marek sklamal, Milan celkom potesil. Rastie nam stoper na slusnej europskej urovni.

Reagovat
mastakillah

Marek dneska hodně špatný no

Reagovat
alcantara

Ale nielen on. Uz to zacinalo vyzerat k svetu a teraz 2 take mdle vykony zase. Snad to bolo len prestavkou sposobene.

Reagovat
bobis21

Schick zkušeně zařídil gól

Reagovat
danko10

BigMac <3

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Neapol. Doria po vylouceni byla tak priteplena, ze to ani jinak dopadnout nemohlo. Pfuj. Body zadarmo pro ty prcky.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Alberto Aquilani

Odkedy si Sarri poplakal, že AS pískajú penalty a im nie, fúkli im penclu v ´95 a včera po simulácii Reinu vylúčili stopéra Sampy. Diplomacia

Reagovat
Pettirosso

doufám, že tomu simulantovi pleštýmu dají aspoň 10 zápasů stop.

Reagovat
Pettirosso

V nominaci Barcelony na dnešní zápas s Villarrealem se neobjevil Ivan Rakitić, chorvatský záložník byl opomenut z "technických důvodů".

Valencia chce k Zazovi a Evrovi taky Hernanese.

to by mohlo klapnout

Reagovat
Airus

zase zvednou naděje a beztak u nás zůstane, pak se někdo zraní a prodlouží se mu smlouva, nakonec u nás skončí kariéru s 38 startama a bude mít dres v J-Museu

Reagovat
blaugrana

Nechajte si zdať.

Reagovat
Pipo123

Obrovská sila Interu, dokážu hrať 45 minút totálne hovno, potom sa postupne zlepšujú a dokážu vyhrať. Pioli ale musí zapracovať na tých slabších začiatkoch zápasu

Reagovat
Komat

Vždy mě překvapí, kolik dokážou hráči v talovém klubu, jakým Inter je, udělat individuálních chyb. První poločas byl festivalem pokažených přihrávek. Candreva byl nejzbytečnějším hráčem na hřišti a ten brazilský obránce Udinese ho dokázal dokonale pohlídat. Skoro jsem doufal, že Pioli zkusí pravou stranu oživit střídáním.

Perišič krásné góly. Docela solidní výskok u druhé branky. Líbil se mi v kombinaci s Ansaldim nalevo. Banega je sice silný na míči, ale jakoby mu cyběla rychlost. Joao Mario se mi na té pozici líbil víc.

A Jakub Jankto? Viděl jsem ho dnes poprvé. To takto hraje pokaždé? Protože jestli jo, tak jaktože už není dávnobv repre?

Reagovat
Furia Ceca

"První poločas byl festivalem pokažených přihrávek."

Csapláre, jste to vy?

Reagovat
Komat

Jj, to jsem já. Jak je?

Reagovat
Furia Ceca

Pepo, proč máš v oblíbených Inter? Já myslel, že tvoje srdce je černočervený!

Reagovat
Komat

Klamu tělem, aby to opticky vypadalo, že je soupeř v přečíslení. Je to součást projektu.

Reagovat
Furia Ceca

Skvělá slovní zásoba a luxusní stylistický obraty! Čapek by tě měl do čétáčka zvát častěji...

Reagovat
Furia Ceca

Ale jinak Jankto docela borec, dát gól Buffonovi a Handanovićovi, dvěma ze tří nejlepších brankářů v lize.

Reagovat
Uwe háže buly

Kdo je ten třetí? Jinak hrál fakt dobře, nebojí se 1na1, má fotbalový myšlení, rychlost atd všechno na český poměry na neuvěřitelný úrovni.

Reagovat
Furia Ceca

Donnarumma

Reagovat
mojmira

tak snad nám ho tam za 3 týdny nefoukne taky

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Tento rok sa mi Handanovič nepáči, už mi nepríde taká istota, oproti tomu chytá výborne Szczęsny, v momentálne forme asi najlepší brankár v lige.

Reagovat
Furia Ceca

Podle momentální formy asi hej, ale když budu hodnotit komplexně, tam Sczesnyho určitě vidím za Buffonem a Handanovićem a možná i Donnarummou.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Zlaté 3 body .. no čo dnes nedali Baňega a Mario mi hlava neberie

Reagovat
lampas

Češi si mažou Serii A na chleba

Reagovat
Losinho

Jankto

Reagovat
Pipo123

Bol to boj, brankár Crotone chytal neskutočne, zostava kola ho neminie, konečne to tam Immobilemu padlo, už som myslel že zabudol ako sa dávajú góly. Čo ma dnes teší že od úvodu hral Lombardi a v priebehu zápasu dostal šancu aj Rozzi, tá Primavera má nejaký zmysel keď je na lavičke A-teamu Inzaghi. Forza SS

Reagovat
lucius6

Jsem tak neskutečně rád, že to Ciro protrhl, on vypadal, že zešílí, jak nedával ty šance v posledních zápasech. Akorát teda by podle mě měl kopat penalty on, protože by to bylo logické a navíc Biglia je absolutně příšernej v kopání penalt, tohle mi už dlouhodobě vadí.

Reagovat
Pipo123

Biglia kope tie penalty dobre, on to dá pod brvno a tvrdá strela, to brankár nikdy nemá šancu chytiť,dnes to trafil do brvna, to sa stáva, ale príde mi to lepšie než tie penalty čo kopú hráči do strán.

Reagovat
Pipo123

Čo hovoríš na Alberta ? Na tom krídle sa mi moc nepáčil, ale aj napriek tomu vytvoril 2-3 čisté šance pre spoluhráčov, jeden na jednoho sa vedel uvolniť a následne aj pekne prihrať, bol by som docela rád keby hraje v zálohe namiesto Parola, on by tej hre dával myšlienku, v nohe to má.

Reagovat
El Matador

Hral dobre dneska, ale celkove by Lazio melo neco znenit. Prvni polocas parada, druhej nic.

Reagovat
Pipo123

Já by som práve najradšej zmenil tú hru zálohy, lebo nepáči sa mi trojica Milinkovič, Biglia, Parolo vedľa seba, dozadu si svoje odohrajú výborne, ale smerom dopredu chýba nadstavba od Bigliu aj Parola, Milinkovič sa snaží, ale nie je to ten hráč čo by prekonával obranu súpera, chýba mi tam niekto ako Hernanes a preto by som tam rád videl Alberta. Kľudne skúsiť 4-2-3-1 Biglia, Milinkovič - Anderson, Alberto, Keita - Immobile.

Reagovat
El Matador

já se těším, a hlavně doufám že se dočkám, až začne v základu hrávat Cataldi. Pořad je sice mladej a času má dost, ale vždycky když sem ho viděl hrát, tak na mě působil kladně. Toho bych v základu viděl radši než právě Parola. Ale jak píšeš, Alberto jako tvůrce hry a pod ním Biglia a Milinkovič by taky stálo za zkoušku.

Reagovat
GEGE

To jsou zas výsledky...ASR v takové shit sestavě vyhraje v Janově a Inter klasicky po haluzi v posledních minutách...

Reagovat
Maritazzi

Tak tohle je až na Jesuse teď naše nejlepší sestava..

Reagovat
Votas

tvoje máma je haluz

Reagovat
Eldarion

Veď vás Udine točilo jak špagetti v prvom polčase v druho to bola nuda a mali ste štastie

Reagovat
cresposuper

Po haluzi? Udine druhy polcas nic nehralo, tych sanci tam bolo x

Reagovat
mojmira

asi jako inter nehrál nic v prvním a stejně z hovna srovnal

Reagovat
10

spíš bych psal o nemohoucnosti Udine, který v poločase klidně mohlo vést 4:0 a bylo by po zápase...pak klasicky přišlo to nejohranější a zároveň nejpravdivější fotbalový klišé

Reagovat
cresposuper

Inter dal gol z golovej sance, dalsiu nam zobral v prvom polcase rozhodca. V druhom polcase sme mali tutovky uz iba my.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že máme 2 zápasy k dobru, ale vidět Inter nad AC v tabulce, vzhledem k tomu, kde byl nedávno, je hnusnej pocit

Reagovat
snuff24

a bude hůř...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máš asi špatnou tabulku no. Nic víc v tom nehledej a uklidni se.

Reagovat
snuff24

Pod Piolim zatím 7 zápasů

- 5 výher (4 v řadě)

- 1 remíza

- 1 porážka

....jinak prezentaci na hřišti nemá cenu řešit, je to už prostě herní styl Interu

Reagovat
Hachim Mastour

When asked about a bid from Arsenal, Petrachi told Sky in Italy: "We received and refused a €65m (£56m) offer from Arsenal for Andrea Belotti, but it does not reflect the value of the player.

"Anyway, he is going nowhere for now. We want to enjoy him, then we'll see what happens.

Reagovat
10

nechce se mi věřit, že by takovou nabídku Cairo odmítnul, spíš blafujou

Reagovat
M11

taky si myslim.. na druhou stranu je ten trh tak zkurveny ze bych se nedivil kdyby opravdu cekali na nejakou silenost

Reagovat
10

je to možný...ale nervy bych na to neměl, zvlášť u takovýho "dřeváka"

Reagovat
Pinturicchio

Tohle už na Wengera zkoušel Zamparini s Dybalou.

Reagovat
Pipo123

56 mil libier je šialenosť, to nie je ani style Wengera a takú cenu ani nemá Belotti

Reagovat
Trand

Tak tohle fakt není Wengerův styl. Pokud by za něj fakt nabízel, tak by začal tak na 20.

Reagovat
Alberto Aquilani

22 - Federico Fazio ha stabilito il record di respinte difensive per un giocatore in un match di questa Serie A, 22. Insuperabile

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo o ničem, všichni favoriti se trápili, ale nakonec vyhráli.

Reagovat
Pipo123

Inzaghi dáva šancu odchovancom Lazia, Murgia naskočil do 6 zápasov a dal gól, Lombardi do 9 a dal tiež gól. Cataldi 11 zápasov a gól, Rozzi si dnes odbil debut v A-cku. Všetko hráči ročník 97-98, taký Rozzi dal v Primavere v 11 zápasoch 18 gólov.

Konečne máme trénera čo dá šancu aj talianskym hráčom, za Reju, Pioliho či Petkoviča bolo v móde tam posielať Onaziho, Minalu a ďalších bubákov, lebo vedeli behať hore dolu jak blázni. Sassuole ukazujú že dávať mladším hráčom šancu nie je vôbec strata času, dúfam že tento trend bude v Laziu pokračovať

Reagovat
Pipo123

"Neapolu vyhral zápas rozhodca. V prvom polčase sme dominovali, aj v druhom sme hrali dobre a potom si vymyslel to divadielko, možno chcel byť slávny. A čo urobil štvrtý rozhodca? Nič. Silvestreho červená karta sfalšovala zápas, rozhodca by mal prevziať zodpovednosť,“ hneval sa prezident Sampdorie Massimo Ferrero.

Reagovat
CubONE

To bolo velke trapenie, esteze prisiel Lapadula.

Reagovat
lnterista

Vseci vyhrali...to bude jeste zajimavej konec

Reagovat
Pipo123

Ani ne, klasika AS bude dúfať v titul skončí druhé, Neapol ukope tretie miesto a zvyšok sa bude tešiť na EL.

Reagovat
lnterista

Nn budem kousat...AC, Neapol, AS mame doma. Verim ale mozny je vsechno no

Reagovat
Furia Ceca

...a za rok 4 teplý místečka ve skupině LM, to bude pohoda! A taky doufám, že bude větší drámo až do konce sezóny, když najednou 3. a 4. místo budou mít obrovskou hodnotu...

Reagovat
Pipo123

Jebem celú LM, v piči toto, kurva drát, vyjebaná skurvená LM. 10 rokov sa snažíme dostať do LM, raz uhráme pojebané tretie miesto a neprejdeme tam, potom tretie a znova vypadneme na Bayere, o rok bude Inter aj AC plné prachov aziatov a my budeme hrať o posraté 5 miesto Je to kurva zle načasované

Reagovat
Pipo123

uhráme 4 a potom 3 miesto

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze sa vyjadri aj ten fan interu co napise, ze aj tak perisic je najhorsi hrac interu ever

Reagovat
lnterista

Gabigol bude taky pruser...neverim mu. Jinak se mi libil Banega

Reagovat
Dejwa

Pro mě ve většině zápasů Banega zklamání, i dnes, Joao Mario mnohem lepší.. Ale věřím že se může zvednout.. Barbosu zatím nemůžeme hodnotit, ale místo Candrevy bych ho zkusil hned, neskutečně mi pije krev, ten může hrát kraj jen ve 3-5-2 jinak je hroznej a vynikaj jeho nedostatky, on nemůže hrát ofenzivní křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Candreva je mimo no...Taky nemuzu hodnotit Gabiho ale ma.pocit ze to bude sama kudrlinka a picovina nic z toho. Rozhodne bych mu ale pristi zapas doma dal sanci od zacatku at se ukaze. Banega se mi libi pred vapnem nejlepe se tam z nasich hracu orientuje(moc rad se na nej divam ma super techniku). Maria bych dal spis do zalohy misto Kondogbii a dal mu vic defenzivnejsi ukoly.

Reagovat
cresposuper

Joao je podla mna zabity tak vysoko

Reagovat
cresposuper

Joao Mario dnes praveze vsetko vpredu pokazil (az na asistenciu)

Reagovat
Dejwa

To možná jo, ale pohybem byl super, hru oživil dost a nebyly ty ztráty tak strašný jako např.u Kondogbie, kterej není schopnej přihrát na víc jak 3 metry.. Banega nemá vůbec dynamiku, což jsem fakt nečekal, podrží míč ale nemá šanci to díky tomu rozdat, by musel mít one touch ala Totti aby dokázal dávat finalky, což se od jeho pozice očekává..Jinak s Joaem souhlas, že by mohl hrát níž, problém je i v tom, že ty dva nějak trenéři nechcou pro mě z neznamyho důvodu stavět spolu.

Reagovat
cresposuper

Banega mi pride aj trochu pribraty, ale v nohe to ma, v prvych 25 minutach to pekne rozdaval, podobne ako proti Laziu v druhom polcase. On potrebuje trochu zlepsit fyzicku a zaroven potrebuje mat okolo seba pohyblivejsich hracov.

Reagovat
danko10

Chudák Perin. Tak isto si zlikvidovať obidve kolená, to je neskutočné.

Reagovat
olis

Reagovat
Votas

tak nějak jsem už čekal, že k nám půjde nahradit Handanoviče...tohle asi mění plány, no. Fakt má pech.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: zdar lidi, mate prosím někdo zkušenost s koupě vstupenek na Lazio ? díky

Reagovat
Pipo123

Mozno by som poradil, co treba ?

Reagovat
Pipo123

Dnes je to presne 117 rokov od zalozenia S.S Lazio.

Reagovat
Airus

Reagovat
Milan.B

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
cristiano.K.

28.1. jdu na váš zápas s Brescii

Reagovat
Pipo123

Brescii ?

Reagovat
cristiano.K.

teda Chievo

Reagovat
cristiano.K.

a 29.1.

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte si radšej pre istotu pozri aj mesto kam ideš

Reagovat
cristiano.K.

vy zrovna hrajete venku

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita je skvělej.

Reagovat
Milan.B

Ciste trapenie to bolo.... ale Lapadula necakal som ze sa takto chyti. Bojuje o miesto Zlate 3 body, FORZA MILAN!!!!

Reagovat
Votas

Tak půlka ligy za náma. Jak to vidíte?

Titul je dávno vyřešenej. 2. a 3. místo taky na 90% jasný. Na sestupových pozicích se už taky nemá co změnit. Reálně se teda bude půl roku bojovat jenom o EL, kterou pak stejně nikdo nechce hrát. Dalších 8 týmů už pak může prakticky na dovolenou.

Reagovat
Airus

mezi prvním a pátým místem je 9 bodů, to se může spousta věcí změnit

Reagovat
Pipo123

Juve je tutovka, AS asi znova druhe miesto, ale o tretie cakam boj, Neapol, Inter, Ac, Lazio budu hrat do konca, ake myslim ze to Neapol zvladne.

Reagovat
lnterista

AS asi taky jasnej ale 3. flek je otevrenej...zapasu je jeste mraky uvidime

Reagovat
Votas

Neapol má vyřešený všechny řady, zatímco ostatní mají vždycky nějaký mezery...ikdyž ne bodově, tak komplexně mají velkej náskok. Budu rád, když to tak nebude, ale oni umí ty slabý týmy rozdupat a na tom si ten náskok udrží.

Reagovat
10

Neapol ještě klidně může Juve prohnat, to špatný období už mají imho za sebou, stejně tak asi budou mít za sebou LM...taky bych si klidně vsadil, že půjdou brzo před AS

Reagovat
Votas

jj...to u AS se teď bude lámat sezóna. rozhodně mi přijde pravděpodobnější, že se Neapol tabulkou posune než sesune.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si pripoctes povine 3 body za odlozenej zapas s Crotone tak naskok Juventusu na Neapol je 10 bodu a v pevni polovine ztratili 9. Takze tohle fakt nehrozi.

Reagovat
olis

s tou LM tazko povedat aky vplyv by to malo, ked sme vypadli s Chelsea tak hraci boli z toho mimo este 10 zapasov, viac by podla mna pomohol postup v LM aj co sa tyka ligy ako vypadnutie

Reagovat
10

tak pokud to bude po stejným průběhu jako s Chelsea, tak možná jo

Reagovat
olis

tak nejakych 7:0 by tiez nebolo povzbudive

Reagovat
Furia Ceca

Tak 0:7 u Neapole nečekám, nejste AS!

Reagovat
Furia Ceca

Pokud Neapol v Madridu "dobře prohraje," třeba 1:2 nebo 2:3, tak věřím, že doma uhrajou postup.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je jasnej, dalsi poharova mista bude boj, jsou tam male rozestupy.

Reagovat
vladis271

To v tom Taliansku nie je nitko kto by to Juventusu trocha okorenil? Ved tá dominancia už musí škodiť aj lige ako takej.

Reagovat
Votas

Není. Škodí.

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventus je zlo... AS je dobro... ako to v každej rozprávke býva, zlo dlho víťazí, ale raz, raz ten šťastný koniec príde

Reagovat
Eldarion

V Taliansku bol Juventus vždy číslo 1. aj v minulosti aj teraz keď nemá žiadnu konkurenciu. Kto bol nejaký čas v Taliansku alebo tam žil tak vie, že sa tam všeobecne vie, že za Juve stojí ako zväz a mafia, viď. predaj čiernych vstupeniek atď. V Európe ale už to je o inom tam im to nepomôže preto v nej vyhrali hovno a

Reagovat
Pipo123

Absolútne nie, to ma dosť štve, v PD sa trojica Atletico, Barca, Real predháňa v rekordoch v počte bodov aby vôbec mali šancu získať titul, musia vyhrávať neustále každé kolo, tento rok v PL to je tiež vyrovnané a v SA stačí Juventusu si držať nejaké svoje tempo a len pozerať ako konkurencia stráca body. Ten tlak na Juventus zvyšok klubov vôbec nevytvorí

Reagovat
vladis271

Reagovat
andycek1

Čo pozerám na mercato. Tak dnes sa rokuje hlavne s Ascoli ohladom Orsoliniho či ako sa píše a Kolašinac, čo si myslim je viac dobrý hráč na LB.

Ďalej sa stále je kontakt medzi Valenciou a nami ohľadom Zazu a Evru.

Pescara uvažuje nad Mandragorem a Matiellem.

Špekulácia čo sa týka Rakitiča a Conti z Atalanty

Vraj v prípade odchodu Kaliniča z Violy budú chcieť Fialky Muriela alebo Gabbiadiniho

Reagovat
Pipo123

Kolašinac by k vám zapadol, ten má tak v priemere každú druhú sezónu v piči koleno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele