Serie A - souhrn 14. kola

26.11.2016, 19:55, aktualizováno 28.11.2016, 22:58
Komentáře a souhrny
Juventus překvapivě podlehl Janovu. Lazio veze tři body z Palerma a alespoň dočasně se posunulo na třetí pozici, než ho předskočil AS Řím. AC Milán uspěl v Empoli a tři body slaví rovněž městský konkurent Inter, Neapol doma překvapivě ztratila se Sassuolem...

Inter Milán - ACF Fiorentina 4:2

28.11.2016 21:00

Góly: 3. Marcelo Brozović, 9. Antonio Candreva, 19. Mauro Icardi, 90. Mauro Icardi - 37. Nikola Kalinić, 62. Josip Iličić

Inter poprvé pod trenérem Stefanem Piolim zvítězil a to zejména díky parádnímu začátku. V něm domácí nastříleli rovnou tří branky! Fiorentina navíc přišla o vyloučeného Gonzala Rodrígueze, ale i v oslabení se dlouho držela. Inter definitivně rozhodl až v nastavení.

Fiorentina horší úvodní dvacetiminutovku nepamatuje. Interu stačilo přesně 19 minut, aby si vytvořil rovnou tříbrankový náskok. Už ve třetí minutě rozjeli Nerazzurri první akci, na jejímž konci byla technická střela pod břevno v podání Marcela Brožoviće - 1:0. Jen o šest minut později poslal na malé vápno střílený centr Perišič, Tatarusanu ho nezachytil a Candreva bez problému trefil odkrytou branku. V 19. minutě přišel třetí zásah, Icardi převzal přihrávku, udělal si z obrany hostů tréninkové kužely a překonal i Tatarusanua!

Trenér Fiorentiny Paulo Sousa nevěřil vlastním očím. Jeho svěřenci prohrávali po dvaceti minutách už o tři branky. Po půlhodině hry poprvé zahrozila i Viola, Josip Iličič se ujal volného přímého kopu a pořádně protáhl Samira Handanoviče. O chvíli později si zase naběhl na přesný pas za obranu Nikola Kalinič, svůj postup na Handanoviče bravurně zvládl a snížil na rozdíl dvou branek. Velká komplikace pro hosty nastala v nastaveném čase prvního poločasu. Gonzálo Roríguez zastavil unikajícího Icardiho faulem a sudí bez váhání ukázal červenou kartu. Byl to velmi přísný verdikt sudího Damata, jenž ambice hostů výrazně snížil.

Inter byl po změně stran lepším týmem a není divu, vedl o dvě branky, navíc hrál v početní převaze. Další branku ale dlouho nemohl přidat. Perišič dokonce napálil břevno a když v 62. minutě snížil na rozdíl jediné trefy Josip Iličič, bylo ještě zaděláno na drama. Pioliho svěřenci však žádný další nápor soupeře nedopustili a v nastavení svojí výhru pečetili. Z dorážky se trefil opět Mauro Icardi.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - US Sassuolo 1:1

28.11.2016 19:00

Góly: 42. Lorenzo Insigne - 82. Gregoire Defrel

Neapol dnes večer nedokázala vyzrát na Sassuolo a tým trenéra Eusebia Di Francesca si z města pod Vesuvem odvezl bod. Domácí sice díky gólu Lorenza Insigneho šli ještě před koncem první půle do vedení, jenže krátce před koncem utkání se prosadil hostující Grégoire Defrel.

Sassuolo se v letošní sezoně neprezentuje nijak dobrými výkony a dnes mělo dalšího zdatného soka před sebou. Do Neapole přijel oslabený celek, který spoléhal na hráče jako Politano, Matri, Mazzitelli, Acerbi, Gazzola, Peluso nebo Missiroli. V protikladu k nim nastoupili domácí s Insignem, Allanem, Hamšíkem, Chirichesem, Strinićem nebo Callejónem a Gabbiadinim.

Neapoli se od začátku dařilo kombinační hrou procházet obrannou linií Sassuola, které se poměrně těžko bránilo. Jednotvárná a předvídatelná hra obránců hostí nedělala útočníkům Neapole velké problémy a s vydatnou pomocí záložní řady se Neapol lehce dostávala k ohrožení brankáře Consigliho. Ten musel zasahovat po patnácti minutách a ráně Josého Callejóna, který si však s přesností nepotykal.

Spolupráce mezi Allanem a Callejónem neměla dlouhého trvání a byla včas ukončena obránci Neroverdi. Technická střela Marka Hamšíka se hodně kroutila, jenže bohužel pro domácí se zakroutila mimo bránu Sassuola. Hodně aktivní Lorenzo Insigne pelášil na bránu Consigliho, ale byl zastaven ještě před zakončením. Stejný hráč napálil míč jen do zdi poté, co mohl rozehrávat standardní situaci.

Ve chvíli, kdy si Sassuolo gratulovalo k přežití v první půli, domácí zabrali. Nejprve zraněného Mattea Politana vystřídal Federico Ricci a mladý útočník rozhodně nepřinesl svým barvám mnoho štěstí. Slovenský záložník Marek Hamšík našel svým dlouhým pasem nabíhajícího spoluhráče Lorenza Insigneho který po si po zpracování balónu potáhl míč na střed a zpoza vápna překonal brankáře Consigliho - 1:0 pro Neapol!

Zbytek první půle už žádné vzrušení nepřinesl, ale hned na začátku druhého poločasu chtěl Marek Hamšík navýšit vedení svého týmu. Málem se mu to povedlo, protože přes nedůrazné obránce Sassuola lehce prošel a vypálil. Mířil však mimo. Slovenský záložník pálil také o chvíli později, ale tentokrát narazil jen na pozorného brankáře Consigliho!

Po hodině hry se málem Sassuolo dočkalo srovnání. Nechybělo mu mnoho, protože po centru ze strany hlavičkoval záložník Missiroli jen do břevna! José María Callejón pak hledal svým centrem nabíhajícího Lorenza Insigneho, který ale jeho úmysl nepochopil. S postupem času ale tempo opadalo a Neapol přestávala hrát.

A to se jí nevyplatilo. S balonem utíkal po straně do otevřené obrany Neapole Marcello Gazzola, který svým centrem našel útočníka Grégoireho Defrela. Ten si ukázal, kam má míč dostat, a z voleje jej napálil mimo dosah brankáře Pepeho Reiny - 1:1. Neapol tak přišla o další body, třebaže po většinu utkání tahala za silnější konec.

Více informací k zápasu

AS Řím - Delfino Pescara 3:2

27.11.2016 20:45

Góly: 7. Edin Džeko, 10. Edin Džeko, 71. Diego Perotti (pen.) - 60. Ledian Memushaj, 74. Gianluca Caprari

Pescara se statečně bila na to, jak velkým outsiderem proti domácímu AS byla. Vlci šli sice do vedení o dvě branky velmi rychle, ale jako je již zvykem, museli se bát o těsnou výhru 3:2 až do posledních minut.

AS muselo zareagovat na vývoj v popředí tabulky, což znamenalo nutnost vyhrát k udržení druhého místa. Dnes trenéru Spallettimu stále chybělo několik hráčů a i vzhledem ke kvalitě soupeře si toskánský stratég dovolil vyslat od první minuty na hřiště mladíka Gersona. Vedle něj se na hřiště podívali i Džeko, Salah, Fazio nebo Emerson s Rüdigerem. Pescara usadila mladíka Caprariho jakožto produkt římské akademie jen na lavičku.

Místo mladého hráče se do útoku postavil Jean-Christophe Bahebeck. Ten se ale na hřišti moc dlouho neohřál, protože se už ve čtvrté minutě zranil a musel střídat. Právě Gianluca Caprari se dostal na jeho místo a přidal se ke kolonii bývalých římských hráčů v dresu Delfínů. Mnoho štěstí ale Pescaře nepřinesl, protože po následném rohovém kopu se ve vápně dostal k míči Edin Džeko a ačkoli měl na zádech soupeřova obránce, přesto skóroval - 1:0.

Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat a jeho autorem byl opět ve formě hrající Edin Džeko. Z bosenského hráče, který býval minulý rok pravidelně terčem kritiky, se stává nenahraditelný střelec. Tentokrát vyzrál na ofsajdovou past, čehož si všiml Diego Perotti. Argentinský křídelník vyslal jemný centr za obranu Pescary a Džeko si poradil na výbornou - 2:0!

Po dvaceti minutách se AS dostalo k rychlé kombinaci poblíž vápna Pescary, Mohamed Salah poslal rychlou nahrávku do běhu na Nainggolana a ten tvrdě vypálil. Brankář Albano Bizzarri si ale poradil. Polský brankář ve službách Vlků se trochu zapotil po ráně Memushaje, která však směřovala právě do středu brány. To brankář Bizzarri měl mnohem víc práce. Ránu Mohameda Salaha sice ještě Crescenzi odrazil, na technický lob Nainggolana ale musel odpovídat právě Bizzarri. Krásný pokus zkušený brankář se štěstím vyrazil nad břevno!

Postupem času se utkání trochu přiostřovalo a sudí Irrati musel několikrát hráče na obou stranách napomínat či "ocenit" žlutou kartou. Pescara měla k dispozici několik volných přímých kopů z poměrně nebezpečné vzdálenosti, ale ani jednou v první půli tuto šanci nevyužila. Další šanci pak zprostředkoval opět Diego Perotti, který udělal svou tradiční kličku obránci a odcentroval do vápna. Hlavička Edina Džeka tentokrát mířila těsně nad!

Po změně stran se chvíli hrál fotbal v klidném a nepříliš atraktivním tempu. Pak se po kolmici od Salaha dostal do zakončení Edin Džeko, který po kličce obránci z úhlu trefil jen boční síť! Rychle rozehrané autové vhazování dostalo do šance Pescaru a Caprari postupoval s Pepem dva na jednoho. Caprariho pas Pepe rovněž zakončoval, jenže brankář Szczesny se bravurně roztáhl a nohou míč vykopl! Pescara se ale nevzdala, přidala na tempu a brzy se dostavila odměna.

Po rychlé kombinaci na kraji vápna se k balonu dostal Ledian Memushaj a protože k němu vůbec nikdo z obránců AS nepřistoupil, prostě vypálil. Brankář Szczesny přes bránícího protihráče nic neviděl a natahoval se po míči marně - 2:1.

Pescara cítila šanci a nechtěla skládat zbraně. Musela ale dávat pozor na zadní vrátka, což jí tvrdou ranou připomněl Radja Nainggolan. Ten následně střídal kapitána De Rossiho, který si dnes připsal svůj čtyřstý zápas v Serii A! Kromě zkušenosti a klidu vnesl do mužstva domácích také trochu štěstí. Perotti totiž pláchl Crescenzimu, který jej ve vápně fauloval a sudí pískal penaltu! Pescaře se to sice vůbec nelíbilo, leč s Perottiho uměním neměl brankář Bizzarri šanci - 3:1.

Ani teď se ale Pescara nevzdala. To už byl na hřišti i Francesco Totti. Řím opět doplatil na centr ze strany, který sice obránci odvrátili, jenže nikdo už nehlídal Gianlucu Caprariho. Někdejší odchovanec právě AS se do míče z první opřel a propálil vše před sebou - 3:2.

Francesco Totti pak zkoušel přímo z rohu vstřelit branku, jenže narazil na tyč! Tottiho schopnost zrychlit a zjednodušit hru vyslala do šancí Edina Džeka i Salaha, ačkoli neproměnil ani jeden z nich. Přenechání Edina Džeka pak k ráně využil Kevin Strootman a Bizzarri musel na zem. Víc už Pescara nestihla.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Juventus FC 3:1

27.11.2016 15:00

Góly: 3. Giovanni Simeone, 13. Giovanni Simeone, 29. Alex Sandro (vl.) - 82. Miralem Pjanić

Juventus nečekaně klopýtl, protože z Janova jede se smutnou náladou a bez bodů. O ty je připravily především dva góly Giovanniho Simeoneho a celkově velmi aktivní výkon domácích Grifů. Branka Miralema Pjaniće v závěru už nic nezměnila.

Juventus Turín je v posledních týdnech opět v formě a chtěl to dokázat také dnes odpoledne. Na nepříliš snadné půdě Janova byl favoritem, třebaže nastoupil stále ještě bez Dybaly. Jeho místo po boku Mandžukiće zaujal Cuadrado, do zálohy se pak postavili Hernanes, Pjanić nebo Khedira. V bráně osvědčená jistota už léta ztělesněná brankáře Buffonem, před ní obránci jako Bonucci, Benatia nebo Lichtsteiner. Na obzvláště silnou sestavu hostí janovský celek odpovídal Burdissem, Izzem, Ocamposem nebo Laxaltem s Rigonim a Simeonem.

Právě populární syn ještě populárnějšího otce Diega se postaral o první velké a zdaleka ne jediné překvapení zápasu. Už ve třetí minutě totiž Luca Rigoni pronikl po dlouhém sprintu do vápna Juve a vypálil. Jeho ránu sice brankář Gigi Buffon ještě vyrazil, jenže před ním číhal na chybu zkušeného Itala mladík Giovanni Simeone a doklepl míč do sítě - 1:0 pro Janov!

Hrálo se hodně otevřené utkání, ke kterému se především domácí Grifové postavili lačně a odpovědně. Naopak hra Juventusu coby velkého favorita z hvězdnými hráči udivovala. A ne v tom dobrém slova smyslu. Hráči překypovali laxností, malým pohybem a na rychlou kombinaci domácích jednoduše v obraně nestačili. Brankář Perin moc práce neměl, i když především Mario Mandžukić se rozhodně nevzdával a nejednou hlavičkoval těsně vedle.

Diego Laxalt se pokusil vysunout Simeoneho, jenže neuspěl. Další skvělý moment mladého útočníka Janova nastal ve 13. minutě, když si Lazović obehrál pomocí kličky soupeře a odcentroval. Hlavička Giovanniho Simeoneho zapadla přesně do sítě a černá noční můra obránců Juventusu vesele pokračovala.

Po dvaceti minutách turínského šoku mohl další branku přidat Luca Rigoni, jehož centrem na vápně oslovil Rincon. Jenže Rigoni v dobré šanci přestřelil! Juventus odpovídal snahou Khediry, jenže ani jeho pokusy o vysunutí některého z rychlých spoluhráčů nebyly vyslyšeny. Naopak se znovu prosadil Janov! Po rohovém kopu opět nezafungovala slavná obrana Juve a míč si po hlavičce Rigoniho srazil do sítě obránce Sandro - 3:0.

Aby to nebylo všechno, tak se po půlhodině hry zranil obránce Leonardo Bonucci, jediná jistota dnešního Juventusu. S volným přímým kopem neuspěl Miralem Pjanić a smolný poločas Juventusu konečně skončil. Turínský celek vyběhl do druhé půle s mnohem lepším pocitem. Mandžukić byl stálou hrozbou obraného pásma Janova, obrovskou šanci pak spálil Sami Khedira, který byl na vápně téměř sám.

Deset minut po změně stran se na hřiště dostal Gonzalo Higuaín, který střídal obránce Lichtsteinera. Ani Janov ale neskládal zbraně a Simeoneho ránu překazil pohotový Buffon. Do další slibné šance postupoval opět Khedira, jehož ránu ale vyrazil brankář Mattia Perin. Zajímavou šanci pak prováhal Chorvat Mario Mandžukić, který místo střely volil ještě postup s balonem u nohy. A to bylo moc. Khedira pak střídal a více aktivity měl do hry Juve vnést mladík Sturaro.

Další zásah do nadějí zkroušeného Juventusu mohl zasadit obránce Nicolas Burdisso, jehož volej však zpoza vápna neměl gólové parametry. Ty měla naopak střela Miralema Pjaniće. Po samostatném průniku byl faulován Mario Mandžukić, k volnému přímému kopu se postavil právě mladý záložník Pjanić a opět ukázal svou hlavní přednost - tím snížil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 2:1

27.11.2016 15:00

Góly: 35. Diego Farías (pen.), 58. Marco Sau - 51. Seko Fofana

V duelu dvou nevyzpytatelných týmů se nakonec radovalo domácí Cagliari. Udinese sice krátce po změně stran odpovědělo na penaltu Faríase, ale konečné slovo měl Sau.

Utkání začalo hodně opatrně a na první velkou šanci se muselo dlouho čekat. Z nezáživné nudy vysvobodila diváky až 35. minuta a faul brankáře Karnezise, po kterém následoval pokutový kop. Řecký brankář byl blízko, aby penaltu chytil, ale střela Diega Faríase byl přesná! Bohužel to bylo vše, co se v prvním poločase událo. Ještě se patří zmínit, že Karnezis za svůj penaltový moment uviděl pouze žlutou kartu.

Druhý poločas, to už byl jiný šálek kávy. Hned z kraje postupovali sami na Karnezise Marco Borriello a Diego Farías, ale druhý jmenovaný poslal balón mimo tyče. To byla obrovská příležitost, která byla nevyužita a hosté to ztrestali. Jen kousek prostoru dostal těsně za hranicí pokutového území Fofana a skákavou ranou překonal Storariho.

Nerozhodný výsledek vydržel pouhých sedm minut. Obrana Zeber podcenila situaci a Isla, který vybojoval balón ještě na hrací ploše jen tak tak, přihrál Marcu Sauovi, jenž elegantně patičkou dostal balón do sítě - 2:1 pro Cagliari. Následně si oba celky vytvořily zajímavé situace, ale skóre se neměnilo. Platilo to i minutu před koncem, kdy napřáhl Peňaranda a Storari musel vyrážet na tyč! Hlavní sudí zápasu Pairetto nastavil ještě dlouhých šest minut, ale ani během nich se Udine vyrovnat nepodařilo.

Více informací k zápasu

FC Crotone - UC Sampdoria 1:1

27.11.2016 15:00

Góly: 43. Diego Falcinelli - 71. Bruno Fernandes

Sampdoria dnes odpoledne zaváhala trochu nečekaně, když v Crotone nedokázala vyhrát. Dokonce před koncem první půle prohrávala po brance Falcinelliho, avšak konečnou remízu jí zajistil střídající Bruno Fernandes.

Crotone nemělo vůbec snadnou úlohu, protože na vlastní půdě přivítalo rozjetou Sampdorii. Ta ukázala, že její sezona rozhodně ještě nekončí a že je schopná velkých věcí. Dnes se proti domácímu Crotone postavili Torreira, Ricky Alvarez, Škriniar nebo Muriel s Pereirou. V domácích barvách se od začátku představili například Crisetig, Ferrari, Cordaz nebo Rohdén s Trottou.

Mnoha akcí jsme se ale v začátku dnešního střetu nedočkali. Lucas Torreira rozehrával nebezpečný volný kop, jenže Quagliarella mířil hlavou mimo. Falcinelli se rovněž zastřeloval, jeho ránu zase lapil brankář Puggioni. Sampdoria sice držela míč jako obvykle a snažila se kombinovat, jenže Crotone velmi dobře napadalo a nenechalo Dorii vymyslet nějaký překvapivý finiš.

Se střelou Rickyho Alvareze neměl Cordaz žádné potíže; naopak brankář Christian Puggioni se dostal do potíží po akci domácích. Marcello Trotta se obtočil kolem svého obránce a vypálil, jenže naneštěstí pro Crotone mířil právě do brankáře Puggioniho. Hra Dorie neměla moc tempa a hráči si spíše staticky nahrávali. Fabio Quagliarella, jenž nedávno oslavil jubileum, pálil hodně loudavou a znuděnou střelu.

Když už si trenér Marco Giampaolo dost možná připravoval svůj poločasový proslov v kabině, Crotone najednou udeřilo! Bez varování se po vyražení míče dostal k dorážce rychlý útočník Diego Falcinelli, který neměl problém dorazit balon do sítě - 1:0 pro domácí!

Sampdoria musela něco změnit, takže byl na hrací plochu povolán Dennis Praet, který měl rozhýbat strnulou hru Dorie. Do míče se zpoza vápna opřel také Edgar Barreto, jenže jeho pokus neměl gólové parametry. Po hodině hry se musel ukázat také brankář Cordaz, kterého prověřil hbitý útočník Luis Muriel. Jeho ránu Cordaz vytáhl nad břevno a držel šance svého týmu na body.

Ty mu pokazila až minuta 72., když domácím hráčům nevyšla ofsajdová past, sklapla na prázdno a Bruno Fernandes byl před Cordazem po nahrávce ze strany vlastně úplně sám - 1:1.

V posledních deseti minutách byl hodně vidět střídající záložník Adrian Stoian, jenž se pokoušel ohrozit bránu Dorie několika střelami. Ani několik střídání za sebou už ale s výsledkem nic neudělalo.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Atalanta Bergamo 0:2

27.11.2016 15:00

Góly: 15. Andrea Masiello, 68. Jasmin Kurtić

Neporazitelnost Atalanty nemá konce. Svěřenci Gíana Piera Gasperiniho zvítězili i na hřišti Boloni a od druhého místa je dělí pouze bod. Boloňa toho před vlastním publikem příliš neukázala, prakticky jedinou šanci měl z přímého kopu Viviani, ovšem trefil brankovou konstrukci.

Hosté začali pořádně zostra a už po čtvrthodině hry se ujali vedení. Nejprve se neujala velká šance Contiho, ale za další dvě minuty už to klaplo. Gómezův centr se snesl přesně na kopačku Masiella a ten pohotovou volejí zajistil Bergamu vedení. Hosté navíc pokračovali v ofenzívě, ale Kurtič z malého vápna trestuhodně hlavičkoval mimo!

Boloňa se představila až ve 21. minutě při přímáku Viviana a nutno podotknout, že Atalanta měla štěstí, neboť Viviani orazítkoval břevno. Jinak byla aktivnější Atalanta, která ještě do poločasu mohla navýšit vedení, ale Gómezův technický obstřel se neujal.

Ani ve druhém poločase se obraz hry neměnil. Boloňa se sice snažila přidat plyn, ale byla to znovu Atalanta, kdo byl před brankou soupeře nebezpečnější. Ve 47. minutě z tutovky přestřelil Petanga a o dvacet minut později už hosté vedli 2:0. Na Gómezův rohový kop si přesně naskočil Jasmin Kurtič a Mirante podruhé inkasoval. Boloňa se z druhého zásahu nemohla vzpamatovat a před vlastním publikem si nedokázala vytvořit prakticky žádnou šanci. Jedinou výjimkou byl přímý kop Vivianiho z prvního poločasu, jenže to bylo hodně málo. Atalanta se po další výhře posunula na čtvrté místo, navíc na druhý AC Milán ztrácí jen bod.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - SS Lazio 0:1

27.11.2016 12:30

Góly: 31. Sergej Milinković-Savić

Lazio pokračuje v dobrých výkonech a po zisku dalších tří bodů se posunulo už na třetí místo, před městského konkurenta AS, jenž má ale své utkání k dobru. Naopak Palermo po další porážce zůstává v sestupovém pásu a s velkou pravděpodobností se rozloučí s trenére Robertem De Zerbim. Jedinou branku zápasu obstaral Milinković-Savić a pět minut před koncem uviděl červenou kartu domácí Gonzalez.

Pro Roberta De Zerbiho to měla být poslední šance a jelikož Palermo s Laziem prohrálo, dá se očekávat jeho brzké odvolaní. Nebo si to Maurizio Zamparini rozmyslí? Každopádně Palermo nezačalo zápas dobře. Lazio bylo v úvodu aktivnější, nicméně na první větší šanci se muselo dlouho čekat. Až v 19.minutě se zblízka opřel do balónu Ciro Immonile a div, že nezlomil břevno! Lazio ještě zůstalo u míče, ale dorážející Felipe Anderson neuspěl. Jediná branka utkání padla přesně po půlhodině. Dušan Basta si přihrávkou pod sebe všim nabíhajícího Milinkoviće-Saviče a ten překonal Posavece. Palermo mohlo vyrovnat až v závěru prvního poločasu, jenomže Néstorovski na balón těsně nedosáhl.

Poločasová jednobranková ztráta pochopitelně nic ještě neznamenala. Palermo ale nedokázalo najít na organizovanou hru Biancocelesti žádný recept. Šancí ve druhém poločase výrazně ubylo a taktická bitva nemohla uspokojit snad nikoho, natož diváky na Renzo Barbera. O jisté vzrušení se postaral až pět minut před koncem González, ovšem ne díky brankové příležitosti, ale svému vyloučení. Domácí kapitán se prostě rozhodl, že akci soupeře razantně utne a za červenou kartu se v žádném případě nemohl divit.

Oslabené Palermo se v závěru už ztěží mohlo o něco pokusit.Lazio nejtěsnější výsledek uhájilo a posouvá se na třetí místo. Jak odpoví konkurenční AS Řím?

Více informací k zápasu

Empoli FC - AC Milán 1:4

26.11.2016 20:45

Góly: 17. Riccardo Saponara - 15. Gianluca Lapadula, 61. Suso, 64. Andrea Costa (vl.), 77. Gianluca Lapadula

AC Milán se minimálně do neděle posunul na druhé místo za vedoucí Juventus. Posloužilo k tomu jasné vítězství 4:1 nad Empoli. Domácí Azurri sice v poločase remizovali, ale po změně stran už úřadoval pouze Milán. Dva góly vstřelil Gianluca Lapadula, ústřední postavou byl ale Španěl Suso.

Milánští sehráli dobré utkání, i když v jeho úvodu vyrobil velkou hrubku Donnarumma a bylo štěstím, že Maccarone nevstřelil první gól, skvělou práci přitom odvedl navrátivší se Romagnoli. Vincenzo Montella dal od začátku šanci Matíasovi Fernándezovi, ovšem ten se už po deseti minutách zranil a jeho místo zaujal Juraj Kucka. A byl to právě slovenský záložník, který v 15. minutě vybojoval balón, předložil ho Susovi a ten naopak přesným pasem našel zakončujícího Gianluku Lapadulu - 1:0 pro Milán.

Odpověď Empoli byla bleskurychlá. Donnarumma si vybral další slabší chvilku, když nesmyslně vyběhl a vyrazil balón pouze k nohám Riccarda Saponary, jenž srovnal na 1:1. Právě pro Saponaru to bylo pikantní utkání, neboť milánský dres oblékal. Rossoneri každopádně přitlačili na pilu a ještě v prvním poločase si mohli vzít vedení zpátky. Proti byl Skorupski, jenž pochytal jak šanci Susa, tak i Bonaventurův přímý kop.

AC se dostalo do dalšího vedení přesně po hodině hry a to po krásné kombinaci, na jejímž konci byla Abateho přihrávka pod sebe a přesné zakončení Susa - 2:1. O čtyři minuty později předvedl vynikající individuální akci Giacomo Bonaventura a Costa si po jeho prudké přihrávce vstřelil vlastní gól. Hosté se definitivně uklidnili a soupeři vstřelili ještě jednu branku. Suso rozjel akci, posunul balón na Lapadulu, jenž si pohrál s obráncem a přesnou střelou k tyči uzavřel střelecký účet utkání. V poslední šanci zápasu ještě mohl korigovat Maccarone, ale do cesty se mu postavilo břevno. Milán zvítězil vysoko 4:1 a posunul se minimálně do neděle na druhé místo.

Více informací k zápasu

Turín FC - Chievo Verona 2:1

26.11.2016 18:00

Góly: 36. Iago Falqué, 38. Iago Falqué - 85. Roberto Inglese

Turínské FC dál střílí branky a ty mu vynášejí další body. Dnes v podvečer si na něj nepřišla ani jindy dost pevná obrana Chieva Verona. Hlavní postavou celého utkání se stal španělský útočník Iago Falqué, který vstřelil dva góly.

Kromě Falquého se do hry od prvních minut dostal samozřejmě také střelec číslo jedna, Andrea Belotti. Proti Chievu nastoupili také Ljajić, Barreca, Castán nebo Zappacosta s Benassim. Chievo spoléhalo jako již tradičně především na obranu, v níž před brankářem Sorrentinem stáli Cacciatore, Gamberini, Dainelli a Gobbi.

Po opatrném začátku se k centrovaným míčům stále častěji dostávali beci domácích a především mladík Barreca opravdu hrozil dlouhými pasy. Belottiho si hráči Chieva velmi dobře hlídali, i když se třeba v 19. minutě dostal na vápně k ráně z otočky. Míč ale netrefil ideálně a mířil mimo. Brankář Joe Hart se v prvních chvílích moc nezapotil a na první vážnější zákrok čekal snad půl hodiny.

Lucas Castro se totiž prokličkoval mezi obránci v pokutovém území domácích a dostal se do dobré střelecké pozice. Jeho projektil však mířil právě do Harta. Turínu nevyšla akce Adema Ljajiće, jenže konec poločasu domácí zastihl v dobré formě. Antonio Barreca se parádně zbavil obránce a poslal krásný centr přesně na hlavu Iaga Falquého, který přesnou hlavičkou nedal Sorrentinovi šanci!

Pokud se hosté chtěli bránit a snad i vzepřít se tlaku domácích, Turín jim to nedovolil. Jakékoli snahy ihned zadupal do země poté, co se další individuální akcí blýskl útočník Iago Falqué a jeho one man show pokračovala. Iago Falqué naznačil kličku v pokutovém území, balon si přehodil na druhou nohu a rychle jí švihl. Balon po krátkém letu skončil těsně u tyče a mimo dosah brankáře - 2:0 pro Býky.

Hosté byli asi hodně rádi, že sudí Chiffi ukončil první poločas a oni mohli v klidu rozjímat o tom, jak vyzrát na Turín. Je pravda, že hosté po změně stran přidali, leč na dobře bránící partu kolem Leandra Castána to nestačilo. Zkušený brazilský stoper se po náročném zranění a dlouhé rekonvalescenci ještě v dresu římského AS v Turíně vrací do staré formy a dnes byl jedním z klíčových mužů Býků.

Po ruce Barrecy sudí penaltu pro hosty nenařídil a navíc se jim zranil střídající Meggiorini. Zkušený útočník na hřišti strávil zhruba 25 minut, než ho vystřídal mladší útočník Roberto Inglese. Po hlavičce Castra se nakonec právě Inglese radoval ze snižující branky. Rohový kop rozehrál Valter Birsa, který našel přesně střídajícího Ingleseho a ten neměl problémy se zakončením - 2:1. Víc už ale hosté nestihli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC14110329:1233
2.AS Řím1492333:1629
3.AC Milán1492325:1829
4.SS Lazio1484227:1428
5.Atalanta Bergamo1491423:1428
6.Turín FC1474331:1725
7.SSC Neapol1474324:1525
8.Inter Milán1463522:1821
9.ACF Fiorentina1355320:1520
10.Janov CFC1354417:1519
11.UC Sampdoria1454517:2019
12.Cagliari Calcio1461722:3119
13.Chievo Verona1453614:1618
14.Bologna FC1444614:2116
15.Udinese Calcio1443718:2315
16.US Sassuolo1442817:2614
17.Empoli FC142487:2110
18.Delfino Pescara1414911:267
19.FC Crotone14131011:276
20.Città di Palermo14131010:276

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (203)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ac milano parada

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý pocit byť zase na popredných priečkach....tak nech to vydrží. Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes prvý polčas besný a mohli sme aj prehrávať. V druhom polčase sme ale boli lepší a začalo to padať. Dnes hráč zápasu Lapadula ale skvelo zahrali aj Suso, Bonaventura a Locatelli. MdS sa mi moc nelubil dnes a nabuduce by si uz mohol zahrat Antonelli. Bacca bol na zapase Sevilly, vieme, ze je na odchode z AC takze po upadnuti euforie zo zapasu, mu to nejak za zle az tak nemam, i ked je to divné. Niekde som dokonca čítal, že dostal povolenie ísť na ten zápas. Uvidíme ako sa bude ukazovať Lapadula v ďalších zápasoch, ale ak odíde Bacca určite treba priniesť náhradu, s jedným klasickým hrotom nemôžme dohrať sezónu (ak Bacca odíde v zime). 3 Body sú naše a solídny výkon FORZA MILAN. A krásne sa pozerá na tú tabuľku..

Reagovat
fenixLFC

Milan's last eight goals: Suso, Lapadula (Assist Suso), Suso, Suso, Suso, Lapadula (Assist Suso), Own goal, Lapadula (Assist Suso)

Reagovat
maras93

Reagovat
mojmira

výbornou formu má, to hostování mu hodně pomohlo, i když možná mohl dostat šanci u nás už tenkrát

Reagovat
Largo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(tebe )

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
Briggus

Já říkám furt, že pouštět ho byla chyba... Nebo aspoň ne zadarmo.. I když kdo ví, jestli by neskončil hůř kdyby zůstal...

Reagovat
fenixLFC

nebola, u nas by sa nepresadil. to je ako keby povieme ze chyba bola pustat balotelliho alebo aspasa ked vyhral hraca mesiaca

Reagovat
adalbertus

AC

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Milan.B

Co ten Bacca ???? dost ma sklamal teda......

Reagovat
Pipo123

Dôležité 3 body pred derby, Palermo je tragické, takže hodnotiť výkon našich hráčov asi nemá moc zmysel, ale čo sa mi páči je ten trend čo nastolil Simone, dávať šancu mladším hráčom, v Torine to bolo 1:1 a on tam poslal Prceho či Murgiu, dnes zase Lukakuho či Lombardiho, nebojí sa im dať šancu aj za vyrovnaného stavu. Za čias Pioliho by sme niekde za štadiónom našli Mauriho a poslali ho tam na posledných 15 minút.

Reagovat
TOM HORAK

Zatím dobrý, jen hlavně pořád pokračovat v tomto stylu, kterej Simone nastolil a nezačít bláznit. Taky se musí udržet kádr pohromadě. Dva tři roky takto a může z toho být pravidelně liga mistrů

Reagovat
Hokaido

Letos jsem si potřetí vsadil na výhru Juve.

1. doma v LM se Sevillou

2. hned potom na Interu

3. dnes

Reagovat
Shevchenko

Vsázej dál

Reagovat
uff

Reagovat
didosh

Reagovat
Alberto Aquilani

kolko ti mám posielať na účet, aby si to robil každé kolo?

Reagovat
Largo

Reagovat
uff

Reagovat
CubONE

kludne sa na to zlozime

Reagovat
10

nás je víc, ho přeplatíme

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Hokaido

Já Juve fakt nemám rád a upřímně, tohle to teda vůbec nelepší.

Reagovat
uff

Reagovat
Mr.Jindros

Nalož příští kolo na Atalantu.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
alcantara

Ja som dal tak tuto sezonu dvakrat na Nice...Kto uhadne kedy, ma bludistaka.

Reagovat
Bandita_Harry

Bergamo ide hore a Juve do pice

Reagovat
olis

na toto kolo som podaval: AC, Lazio, Atalanta, Cagliari, Sampdoria win + este to iste a Fiore win

Reagovat
mojmira

já měl AC, Atlanta, Lazio, Samp ... s posledním

Reagovat
M11

to se nepovedlo

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

gratulace Janovu

Reagovat
Airus

Nemyslím si že si ještě Alvés zahraje

Reagovat
Pipo123

Je to také vážne ?

Reagovat
Pinturicchio

Je v piči, má zlomenou lýtkovou kost (oficiálně).

Reagovat
Airus

Píše se 4-5 měsíců no Ale dokáže se z toho oklepat? Už není nejmladší, ale smlouvu má na dva roky s nemalým platem

Reagovat
10

hlavně že máme na soupisce pro LM jednoho pravýho beka, tohle kdyby se stalo v září...a prdel taky je, že ten kkt odpískal v tom souboji faul Alvesovi

Reagovat
Airus

Taky jsem si oddechl že se to stalo před vyřazovací částí LM.

Jj našel jsem si to na YT, ale může si za to asi sám. Ten hráč už byl v nápřahu a on tam nacpal nohu. To se pak není čemu divit že mu tu nohu překopnul

Reagovat
Kokesh

Jak si za to muze sam? Chtel hrat mic a dostal se pred hrace myslenkou i telem, faul na neho.

Na vlastni oci jsem zazil podobnou situaci, kde si ale zlomenou nohu odnesl ten druhy hrac, co kopal.

Reagovat
Airus

Protože tam vlezl až když byl v kopu, to se ubrzdit nedá. Navíc ho Ocampos ani neviděl. Stejně tak dobře si mohl stoupnout do cesty kulce

Reagovat
Pinturicchio

Těžký, těžký. Facka jak prase. Janov první poločas jasné lepší (to vypadalo, jako kdyby za Janov hrálo Juve a za Juve Janov). Druhý poločas lepší, ale zakončení na hovno.

Místním fanouškům Janova bych poblahopřál k výhře, ale když v Janově vidím (poněkolikáté) transparenty "youll never walk alone" tak to prostě nejde.

Pořád 4 body náskok, snad na to zareagujeme pořádně a vyhrajeme (ale letošní Atalanta je momentálně jeden z nejhorších soupeřů na vzpamatování se z takové facky).

Bohužel, ta naše aura, kdy se soupeři posrali už v autobuse a po cestě do Turína prohráli 2:0, pomalu mizí.

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
db18

Jak zatím hraje Benatia? Uplatníte na něj opci?

Reagovat
Airus

Byl u dvou gólů a společně s Alvésem způsobili v desetý minutě závar jak hovado. Až na tenhle zápas ale hrál dobře. Tak se uvidí. Ale Rugani byl mnohem lepší. Takže se to bude řešit až koncem sezóny, protože chceme naboostovat zálohu a Benatia nebude mít malej plat v('_')v

Reagovat
db18

takže dneska nechal vzpomenout na svou klasiku v dresu Bayernu...

...no, doufám, že když ne vy, tak se ozve aspoň nějaký pomatený klub, který by chtěl vzkřísit kariéru 30 letého stopera...

Reagovat
Airus

nutno říct že nastoupil po zranění a celej tým hrál na prd.

Reagovat
db18

On má snad každý zápas po zranění Jestli se ještě nezraní v průběhu týdne, tak mne to hodně překvapí.

Reagovat
Pinturicchio

Hraje dobře, ale nevím. Začíná se psát o tom, že Marotta chce do Juve přivést Thiaga Silvu, který by byl asi levnější než Benatia.

Reagovat
Airus

ten by byl zadarmo, ale platovej rozdíl tam bude. zase ušetřit nějakejch 20M, proč ne

Reagovat
Pinturicchio

Úplně zadarmo ne, Silva má smlouvě klauzuli, který automaticky prodlužuje kontrakt o rok, pokud se PSG kvalifikuje do LM. Plat má nějakých 6, údajně by ale mohl jít dolů, kdyby dostal smlouvu na víc let.

Reagovat
Airus

Tak to se mi tolik nelíbí.

Reagovat
db18

Musíme vám ho vyfouknout...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Thiago k vám rozhodně nepůjde!!

Reagovat
didosh

No doufám že vám ten Thiago nevyjde...To by mě zklamal...

Reagovat
Pinturicchio

Silva je jeden z hráčů, které jsem vždycky chtěl vidět v dresu Juve. Ale jemu ta prohlášení o tom, že miluje AC a tak, věřím. Však ani do PSG tenkrát nechtěl jít, pokud se nepletu, ale byl prodán. Tohle asi neklapne.

Reagovat
CubONE

Este aj za PSG nosil tak pred rokom chranice s logom AC. Ten predaj bola velka chyba.

Reagovat
Pinturicchio

Jeden z mála případů, kdy hráč chce, ale klub to vidí jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/94921/allegri-juve-were-lightweight

A zmrdej je v šatně tak, že se z toho měsíc nevzpamatujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale skorej by mal začať od seba, lebo posledné zápasy, čo tam hádže za zostavy to je katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Zmrdavat Hernanesa, Pjanica a Alvesa moze kolko chce, tam to lepsie nebude.

Reagovat
Pinturicchio

Včera by tam mohl poslat 11 Messiů a s tím přístupem hráčů by ten výsledek o poločase byl stejný.

Reagovat
DelPiero137

Nesuhlasim, od zaciatku to malo tempo aj z nasej strany. Po inkasovanych goloch sme sa snazili na pomery tejto sezony az moc. Hraci sprintovali, bojovali ale bolo to prd platne kedze tam pobehovali neorganizovane jak sliepky. Ti co mali tvorit boli ako vzdy v pecku, skratka nato nemaju.

Reagovat
Pinturicchio

Nesmysl, ten rozdíl v přístupu našich a janovčanů byl ohromný.

Reagovat
DelPiero137

Oni vedeli co hrat, kde byt, ku komu pristupit. Nasi boli vsade neskoro, v nevyhodnych poziciach, Janov nas precisloval a to si hraci Juve snazili, az moc na moj vkus.

Reagovat
Pinturicchio

Bavím se hlavně o nasazení.

Reagovat
DelPiero137

Vsak aj ja, ja som mal pocit ze chlapci behali, snazili sa, bojovali. Malo to tempo ale vsade boli neskoro.

Reagovat
Pinturicchio

No právě, janované byli dravější a víc chtěli.

Reagovat
FuckT

Zabudas na to, ze aj zle rozostavenie alebo stavanie jebnutych hracov moze velmi drasticky pozmenit pristup hracov, a casto to nemusi byt ani zdaleko vedoma zmena.

Reagovat
Pinturicchio

Částečně asi ano, ale hráči se na to nemůžou vysrat jen proto, že hraje ten a ten.

Reagovat
smazaný uživatel

S Alvesem na stoperovi bych se na to taky vysral

Reagovat
andycek1

Bože no tak sme prehrali všetci tu vyplakavate ako sme na picu ako je Pjanič k hovnu to isté Alves, Hernanes alebo Mandžu, 352 jek hovnu... Ach jaj... 6 rokov dozadu sa trápime sme radi že vôbec hráme o EL a teraz tu všetci začnú písať že take Juve nikedy nezažili. Vedieme ligu, 1 sme v skupine LM čo viac chceme.

Forza Allegri!

Forza Juve!!!

Reagovat
El-Pistolero-68

Vy letos musite chtit tu Ligu mistru vyhrat.

Reagovat
andycek1

Od štvrťfinále rozhoduje síce kvalita ale veľkú rolu hrá stastie. Je možné že to dáme a bodaj by to bola pravda lebo to by bol pre nás Juventinov splnený sen. Ale bude to ťažká a dlhá cesta

Reagovat
Furia Ceca

Chtít můžeme!

Reagovat
Mr.Jindros

Tak před náma je pořád baj voko 5-6 týmů, který maj větší šanci.

Reagovat
Furia Ceca

Vždyť tu nikdo nebrečí, všichni místní Juventini to berou docela v pohodě... Byla vidět na nás únava, prohráli jsme po katastrofálním výkonu, stane se. Nedokážu si ale představit, že bychom prohráli i s Atalantou... To už by těch nasranejch reakcí asi bylo víc - a to nejen tady.

Reagovat
andycek1

Ne neplacete. Len iba pod každé kolo ten je na hovno ten je na hovno horší zápas pod Allegri nebol, nepamätám si že by sem takto za celú jeseň hrali.... Sme jediný tím ktorý vedie svoju skupinu v LM aj ligu tak buďme radi. Uvedomuje si to aj keď Max to hra na efektivitu a nie na krásu

Reagovat
Furia Ceca

Ty tvý rady si dávej těm, kdo to píšou, mě ale laskavě vynech, "lepší fando."

Reagovat
andycek1

Prepáč si jediný ktorý tu nekyda stále. Výnimka potvrdzujúca pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neříká, ale oponenti z toho radost mít budou

Reagovat
smazaný uživatel

Trapny vykon s podpriemernou Pescarou

Reagovat
Emmett Brown

Tvl posledný zápas na tikete Roma v handicape ešte že som to nepozeral, od toho druhého polčasu v Bergame som si dal pauzu a tuším dobre robím.

Reagovat
smazaný uživatel

Urobil si skvele

Reagovat
Alberto Aquilani

http://media2.thethaovanhoa.vn/2014/04/18/22/14/Diego-Simeone-HLV-gioi-nguoi-cha-toi.jpg ten za tou tortou nie je Giovanni a nemá na sebe dres AS? :P

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to spis neco argentinskyho?

Reagovat
Alberto Aquilani

mi to príde jak kappa dres spred pár rokov http://www.uksoccershop.com/images/20668.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jo, určitě by takhle seděl v klidu a s úsměvem vedle fotra v dresu AS

Reagovat
olis
Reagovat
Alberto Aquilani

tak ty si minule tiež spochybňoval, že Radu na sebe nemal mikinu AS v časoch Chivua https://pbs.twimg.com/media/Bh-7Sr8CAAAkVix.jpg

Reagovat
Pipo123
Reagovat
db18

Reagovat
10

Gazzetta: Alves out na 3 měsíce, Leo na 2 měsíce

Reagovat
Pinturicchio

Vsadím pravé varle, že na stoperu bude hrát Evra, Lichtsteiner a jednonohý Chiellini místo Ruganiho.

Reagovat
10

přitom výkonnostně je to tuhle sezonu jasná dvojka za Bonuccim...

Reagovat
Airus

Jen aby jsme v lednu zase nepřivedli nějakýho starce

Reagovat
Pinturicchio

Ohromný progres oproti tomu nesmělému, nejistému kloučkovi z první sezony. Při té formě, neformě středních záložníků a s návratem Dybaly by Allegri mohl zkusit 4-4-2, minulou sezonu to hrával docela často.

Reagovat
10

souhlas, aspoň nějaká dobrá zprávu, už jsem o něm trošku začínal pochybovat...

442 už se mělo s tímhle středem zálohy, formou Cuadrada a bez Paulita hrát dávno, to jsem tady už psal...s návratem Pjacy by nebyla špatná ani ta varianta 3-4-3, co teď hraje Conte v Chelsea

Reagovat
Pinturicchio

Jj, též sem si říkal, jestli ten skok do Juve nebyl na něj moc, naštěstí to vypadá, že to nakonec zvládl.

Mně všechny systémy, o kterých tady píšeme, přijdou vhodnější než to, co hrajeme, ať už je to 4-3-3 / 4-3-2-1 / 4-3-1-2 / 4-2-3-1 (třeba by ta pozice AM Pjanicovi pomohla a bylo by to vhodnější i pro Hernanese) / 3-4-3 (Asa by tam mohl hrát wingbacka).

Jenže pod Allegrim každá změna trvá hrozně dlouho, jaký rozdíl oproti Contemu, který tam 3-4-3 jebne i když předchozí zápasy hráli jinak, CFC se rozjede jak tank a nedostanou 5 zápasů góla.

Reagovat
10

Conte má pro tohle největší cit ze všech trenérů. Časem ho to bude chtít zpátky pro další restart...

Reagovat
Pinturicchio

Jak včera psal nějaký fanoušek na FB, Allegri má systém a do něj tlačí hráče, Conte dělá přesný opak.

Ale u Allegriho je to spíš tvrdohlavost nebo co, není možné, aby tohle neviděl, když je to jasné i laikovi, jako jsem já například.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Ruga

Ani Benatia nie je nazahodenie, lepsia volba ako krajny obrancovia na stopera.

Reagovat
Pinturicchio

To píšeš, jako kdyby byl Benatia do počtu, zatím je taky vynikající. Snad vedle sebe nastoupí proti Atalatně.

Reagovat
DelPiero137

Mne sa jeho vykony pacili aj ked spravil par chybyciek. Skor reakcia na jeho kritiku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, nechci malovat čerta na zeď, ale tahle sezona začíná připomínat tu Allegriho poslední milánskou. Prodej dvou důležitých hráčů, spousta zraněných hráčů, špatná hra, špatné volení hráči do základu, nepoučení se z vlastních chyb, tvrdošíjné trvání si na svém i když jde vidět, že to nefunguje. Hráči vypadají demotivovaně a možná si to jen namlouvám, ale přijde mi, že ne všichni hráči Allegriho respektují a jdou za ním.

Reagovat
Airus

Tak vyřazením Lichtyho z CL si určtě v šatně nepomohl. Ani nedostatečnou rotací, Khedira 5 zápasů vypadal vyčerpaně a stajně hrál dál. O preferenci Hernanese nemluvě

Reagovat
Pinturicchio

To jsou ty chyby, o kterých píšu, no. Blbé je, že to vypadá, že se z nich nepoučí.

Reagovat
Airus

Uvidíme co je v plánu na leden. Jak je na tom Juve teď jasně ukazuje nedostatek "výbušnejch" hráčů, který dokážou obejít alespoň jednoho hráče a udělat prostor pro útok. Přijde mi že zápas-co-zápas útočíme do plných. Ani nevim kdy jsme naposledy měli brake.

Až se vrátí Dybala tak se to snad zlepší, ale i tak mě sere že odešel (byl vykopán) Pereyra. Do týhle naší statický zálohy by se hodil jak svině. Rozhodně někdo takovej je potřeba už v lednu.

Na první pohled to vypadá že útočný povinnosti má Khedira, což je stupidita gargantuzních rozměrů. Je to Allegriho plán, nebo za to může Pjanič? Těžko říct

Reagovat
DelPiero137

Plus Dani v zakalde. Hernanesa nepochopi nikto, rovnako ako minulu sezonu Cuadrada v zakalde a Paulita na lavicke...

Reagovat
Yanek

kdyby byla v lize konkurence, tak Juventus podle mě už letos nevyhraje. Každopádně Allegri mi taky připomíná své působení v AC, těžko říct co z toho vyvodit, ale možná to není špičkový trenér.

Reagovat
Pinturicchio

Zatím to vypadá, že by stačilo Garciovo AS z jeho premiérové sezony nebo loňská Neapol, aby nás sesadili. Máme štěstí, že soupeři mají letos matný podzim, loňské sezony odcházeli pravidelně až na jaře.

Něco mu do Conteho nebo Simeoneho chybí, škoda je, že za ty nedostatky si může sám tou svou tvrdohlavostí. Odfláknout ten první poločas v Janově pod Contem, tak po pauze vyjdou ze šatny s ubrečenýma očima, jak by je zjebal.

Reagovat
olis

zas by som z toho nerobil tragediu, nebudem sa cudovat ak budu hraci Juve na jar lietat a rozbijat supera za superom, taktiez sa nebudem cudovat ak by sa to Allegrimu zrutilo pretoze to podla mna nie je ani zdaleka dokonaly trener ale ovela pravdepodobnejsie vidim prvu moznost, staci si spomenut na minulu sezonu

Reagovat
10

Ano, je to asi pořád pravděpodobná varianta, ale jednou se ten tým na jaře rozjet nemusí, tyhle Allegriho podzimy jsou strašně riskantní. Třeba v LM jsme měli víc štěstí než rozumu, to aktuální první místo je víceméně zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

btw S tou LM je to tento rok hrozne ako sa Juve sam vyhypoval ze to ide cele vyhrat a kazdy caka ze budu vsetky zapasy vyhravat o 5 golov pricom Juve vzdy hralo lepsie tie tazke zapasy z pozicie mierneho outsidera a teraz na team bude ovela vacsi tlak ked sa sami prehlasili za favoritov sutaze. Strasna blbost robit tie velke prehlasenia. Zatial mi ta lm len lezie na nervy a vobec si to neuzivam ako v minulych sezonach.

Reagovat
DelPiero137

aby sa nam to nevratilo v neskorsej faze....

Reagovat
uff

Neverím tomu.

Reagovat
panca

zrovna vcera jsem na ten podobný vývoj s AC taky myslel. Juve ale nemá konkurenci a po sezoně určitě zase doplni kádr. Otázka jestli to allegri prezije...

Reagovat
10

To se imho stává trenérům docela často, po úspěchu často ztrácí instinkt a obezřetnost, protože si myslí, že jim bude vycházet všechno samo. Jako gambler po výhře...

Guardiiola je v tom expert, podle mě jen díky jeho nesmyslným experimentům, kdy chtěl šokovat a posunout vnímání toho, jakej to je geniální vizionář, Bayern nevyhrál v posledních sezonách LM.

Neříkám, že je to přesně případ Allegriho, ale těch podobností s AC tam je docela hodně. Proto možná není od věci po určitým cyklu tým prokysličit výměnou trenéra, byť je ten cyklus úspěšnej.

Reagovat
Airus

Nemá smysl házet flintu do žita. Doufejme že je ten debakl probudí, včetně Allgeriho.

Ale radost z předváděný hry nemám

Reagovat
10

já vůbec neházím flintu do žita, podle mě se na jaře tým zase rozjede, ale půjde to hůř než minulý sezony a určitě to nepůjde bez opravných lednových příchodů

Reagovat
Airus

yep

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy je lepsie prehrat nejaky zapas aby si vsetci uvedomili ze niesu tak uzasni a maju toho dost co vyladovat.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud by měl Allegri odejít, tak se to snad sejde tak, aby mohl přijít Sousa, případně Di Francesco.

Reagovat
DelPiero137

Na jar musia prist dvaja zaloznici (kreativny a nuovo Vidal).

Reagovat
brenk

okrem toho, čo sa tu spomenulo by som vypichol tie zranenia, stále o tom točia jak keby to bola nejaká náhoda, že rok čo rok od odchodu Conteho máme každého tretieho hráča zraneného a nevidno v tom žiadny pokrok, ešte aby toho nebolo málo, tak si prinesú sklenených hráčov ako Khedira s Benatiom

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, akorát Allegriho poslední sezona v AC nebyla ta po prodeji Ibry a Thiaga, tu nakonec zvládl relativně dobře, díky skvělému jaru. Ta další už byla otřes, měli jsme lepší tým a skončilo to tragicky. Bohužel jestli vaše kreativita stojí na línem Pjaničovi, je to průšvih.

Reagovat
Pinturicchio

Aha, díky za opravu.

Pjanic není lídr a bohužel ani LCM, jen součástka do dobře fungujícího stroje, nedává nic navíc, neumí to sám strhnout. Velké naděje vkládám do Bentancura.

Reagovat
Pettirosso

najednou...nebylo ještě v úterý všechno růžový?

Reagovat
Pinturicchio

Bože, přestaneš už bulet?

Reagovat
zoff

Tak jak tady píšete a je to fakt že jsme měli hodně štěstí a naše hra není zrovna k pokoukání. Ovšem velebit tady Conteho to teda nevím svým způsobem ta jeho hra nebyla nic moc a v LM prostě propadl. Na druhé straně podzim máme skoro vždy tragický,je ovšem na pováženou takové množství zraněných hráčů!!! Věřim že so z toho dostaneme někoho přikůpime a na jarní osmifinále LM budeme připraveni na 100% FORZA JUVE!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze pride len ten nudny Witsel

Reagovat
Maritazzi

Z toho včerejška mám hodně blbej pocit. Před náma Lazio, Juventus a AC a máme totálně rozesranou hru zálohy, která je absolutně tragická bez balonu, není kam sáhnout.. ta Sabova snaha o Rincona na konci mercata dává absolutní smysl. Jsou tam obrovský díry mezi zálohou, obranou a útokem, neumíme kontrolovat tempo hry. K tomu pořád nevyřešenej levej obránce.. Emerson je obrovskej primitiv, stejně jako Juan, takže dozadu neměl nic ani proti Pescaře, místo toho aby na konci pochopil, že nám hrozí průser, tak tam předbíhá Perottiho, kterej ho musel uklidňovat, aby tam nelítal jak idiot. Snad bude Mario Rui připravenej co nejdřív, i nerozehranej bez nohy bude lepší jak tihle dva dohromady. Těžko říct, co s tim.. vzhledem ke hře útoku bych stáhnul Radju na úroveň Kevina a Daniho a doufal, že to nějak umlátí..

Reagovat
Alberto Aquilani

bohužiaľ si to vystihol... nejak si ale možno klamem sám seba, že v týchto väčších zápasoch to bude lepšie, vyššia koncentrácia, lepšie budú dostupovať, budú robiť menšie medzery. Mne sa napríklad včera Kev konečne ľúbil, čo sa však týka hry smerom dopredu a vysokého napádania. Ale znova, keď začala Pescara hrať, on hral hrozne vysoko, vôbec nevypĺňal tie priestory pred Faziom s Rudigerom, a oba góly padli práve odtial.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, Maria Ruia treba postaviť ešte nerozohraného a nepripaveného aby to dopadlo rovnako ako s Kevinom

Reagovat
Pipo123

Simone Inzaghi a jeho pôsobenie v Laziu, ako tréner bol pri 21 zápasoch, zaznamenal 12 výhier, 4 remízy a 5 prehier. Lazio po ním dalo 40 gólov a 24 inkasovalo.

Na to v akých sračkách preberal klub, tak sa mu podarilo zlepšiť všetko, od obrany až po hru ofenzívy a to kopec ľudí neverilo že bez Candrevu to bude možné. Nakoniec je dobre že ten Bielsa nás odmietol

Reagovat
TOM HORAK

Máš pravdu, hlavně vydržet a pokračovat a taky udržet kádr. Zatím je to letos super

Reagovat
smazaný uživatel

Před AC dva těžké zápasy - AS na Olympicu, kde jeste neztratili ani bod a doma Atalanta, která má nejlepší formu v lize. Po tomhle zápase se teprv ukáže, jak jsme na tom s útokem na Ligu Mistrů letos, i 4 body by mi udělaly radost

Reagovat
CubONE

Este si zabudol na Crotone doma.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, tak po tehle povinnych 3 bodech se bude lamat chleba teprv

Reagovat
Pipo123

Carlos Bacca reportedly trained with Sevilla on Monday training, just two days after the Milan striker watched his former club beat Cesare Prandelli’s Valencia.

Reagovat
ED91

Reagovat
Milan.B

Reagovat
10

to je moc...blbý z pozice klubu je, když v něm máš investici 30 mega EUR a 3.5m ročně platu

Reagovat
panca

jestli je to pravda, tak je to peknej hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

mali ho predat v lete do whu za 25+ za AC nedal gola uz 6 zapasov v rade

Reagovat
olis

Sarri out, bring back Mazzarri

takze znova vsetko super, zasluzili sme si vyhrat lebo sak sme drzali loptu co jasne znaci ze sme mali hru pod kontrolou, Callejon dal tyc, uplny smoliari sme ze ano, len skoda ze si Sarri nespomenie na to brvno Sassuolo, takze mame zase smolu, musime takto pokracovat a body pridu, picovina

ja uz nemam na toto nervy, to je mega tragedia po ktorej sa vzdy len vyhovarame, chcem poctivy system na troch obrancov, to je to najlepsie co moze byt, alebo aspon niekoho kto vyznava surovy agresivny futbal, s dobrou pozicnou hrou, lebo toto nase hranie sa na drzanie lopty a pressing sice nejak fungovalo minuly rok ale teraz je to uz uplne nahovno a sme akurat tak na smiech

Reagovat
olis

ach dpcie rozjebat ma ide

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/94982/sarri-napoli-dominated-sassuolo presne jak som hovoril, najlepsia je otazka: Do Napoli simply miss a centre-forward?

a odpoved zacne s I DONT KNOW a kto to ma know ked nie trener?

Reagovat
Dejwa

Zápasy jsem moc neviděl, ale je to popis přesně jako na Inter z před pár měsíců, nás snad čeká změna

Reagovat
maras93

By mě zajímalo, jakej byl kurz v tý 77., že dá Defrel gol. Když nastupoval, tak jsem si říkal, že ho tam plácne, ale pak jsem si musel odskočit a on ho mezitim dal. Neví někdo ?

Reagovat
Deki

To je nějakej růžovoučkej sen, nebo ta tabule fakt po 20 min ukazuje skore 3:0?

Reagovat
olis

Pro kouče prvoligového italského Crotone skončil nedělní zápas Serie A nejen zklamáním z remízy, ale i bolestivým zraněním. Davide Nicola totiž vzteky praštil do dveří šatny a zlomil si ruku. V nemocnici na ni dostal sádru. Třiačtyřicetiletý bývalý obránce neunesl to, že tým z Kalábrie neudržel se Sampdorií Janov poločasové vedení 1:0 a dvacet minut před koncem zápasu inkasoval vyrovnávací gól. Jeho svěřenci přitom nutně potřebují body, neboť jsou na sestupové příčce. Nicola vede prvoligového nováčka Crotone první sezonu. (football-italia.net)

Sarri bez si priklad

Reagovat
Nuno čomes

Bída, hnus. Kdyby nám nepomohl rozhodčí, prohrajeme 3:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako čo toto zas bolo? Uvod ako vino a namiesto toho aby sme to v klude "dohrali" sme uplne polavili. zas ta priposranost, prestali hrat, co je prosim vas s tymi hracmi?

To ze dal dnes Rana hrat absolutne nevadilo, lebo Murillo je zly tuto sezonu. Koniec koncov aj Miranda. Treba celu obranu aj s brankarom vymenut si myslim. Handa ten druhy gol mal chytit.

Icardi dnes behal, ten prvy gol som cumel a vratil sa aj za polku a ziskal lopty. Takto by mohol hrat stale.

Aspon ze ma Stefi prvu vyhru. Do buducna by si mali uvedomit, ze ked ma super menej hracov tak to je vyhoda.

Reagovat
Nuno čomes

Icardi o tři parníky nás nejlepší hráč proste. Ostatní průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvy gol bol fakt top, som ani nevedel ze take vie :)

Reagovat
Dejwa

Výhra paráda, ale hra po asi 25.minute šílenost.. co to zase mělo bejt, nechapu stokilometrovou mezeru mezi zálohou a obranou kdyz jde soupeř do protiútoku, to je první na cem musíme zapracovat, tým není vůbec kompaktní, defenziva fakt děs.. ale pozitivni změna je že dáváme prunikovy přihrávky dopředu, hned se na to líp dívá a využíváme přednosti hráčů, a ještě díky tomu dáváme víc gólů..

Forza Inter!

Reagovat
Votas

Není náhoda, že oba góly Violy padly na straně Rana a NotMaicona. I Miranda je ale poslední dobou slabej. Prostě klasika...obrana jsou naše 4 Achillovy paty+asi je fakt začít hledat novýho gólmana. Jinak v úvodu nasazení a agresivita parádní. Jenom jim nikdo nevysvětlí, že když potřebuju odfrknout, tak se to nedělá tak, že naběhnu na útočnou polovinu a zůstanu tam. Nemůžou nám dávat góly z brejků, když vedem o 3 góly navíc v deseti. Červená přehnaná, ale žlutá určitě. Snad v pátek uděláme napoli aspoň bod.

FORZA INTER

Reagovat
Pipo123

Netreba vymeniť celú obranu, tá obrana má kvalitu, len to chce nejakého hráča čo ich bude vedieť organizovať, Miranda ten leader nie a ani nebude, to isté Handa. Mne sa dnes kraje obrany docela páčili, tá podpora útoku bola fajn, horšie je že medzi zálohou a obranou je veľa priestoru čo vyhovuje súperovi. Stále nejak neviem ako zložiť tú zálohu, Kondo je mimo, Banega je pre mňa sklamanie, Brozo má skvelé momenty a potom zase niekoľko minút hraje ako bubák, chcelo by to nejakú skúsenú investíciu, hráča čo by zmenil tempo hry, podržal loptu pred obranou atd, mám na jazyku Bigliu, ale ten musí zostať u nás.

Reagovat
Nuno čomes

Brozovic je další traged, druhý poločas nebyl schopný prihrat. V té záloze chybí osobnost, stejně jako v obraně. Snad Joao se vyhraje a vyroste v něj. Banega zklamání a s tím jak je na hrusce to lepší nebude, v LaLize sice král, ale v Itálii zatím předvedl velký hovno. On perisic a brozovic, ti jizani, já bych s ním nevydržel, každý je Walter srovnal, machyrky.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem no. Brozovic mal predsa super prvy polcas, v druhom odisiel tak ako aj cely tim, tomu ale nepochopim, ze co im sa v hlavach prepne. Perisic si tiez nemyslim, ze mal zly zapas, ziskal dost vela lopt, nebezpecne prihravky daval, bol nebezpecny. od Banegu sme asi vsetci cakali uplne iny level hry, je to klasicky pripad toho ked pride futbalista so skvelym renome do Interu.

Inak Pipo ma pravdu, vcera tie nase kraje vobec nehrali zly zapas, co sa tyka Ansaldiho, tak to bol asi jeho najlepsi za Inter.

Reagovat
didosh

Škoda že jsme minule neudrželi výhru v derby...Ale třetí flek je zatím snovy...

Reagovat
Pinturicchio

Ještě k stavu obrany. Alves, Bonucci, Barzagli out, Benatia odjíždí na APN, Chiellini je čím dál větší skleněnka. Můžeme začít panikařit ...

... vlastně ještě ne, náhrada má být Ivanovic. Tak až teď.

Reagovat
Jajinek

Mauro Icardi je neproduktivnějším (12+4) hráčem v rámci TOP 5 Evropských ligy v Evropě

TOP KVALITA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ale aj tak je to nesympatický mamánek

Reagovat
smazaný uživatel

pomalu se stává nejlepším hráčem všech dob

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
didosh

Jak to má s Tifo už se udobril?

Reagovat
Votas

hmmm...na co góly, když má málo doteků s míčem

Reagovat
smazaný uživatel

ja napriklad nechapem to, ze nanho mindzuju ze nebeha, resp. nebrani, podla mna za poslednej sezony zacal makat uz aj v tejto cinnosti.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

třeba byste nebyli 9., kdyby měl i víc doteků s míčem

Reagovat
Votas

to rozhodně, ale to by si sám sobě musel z křídla centrovat...zatím to nedává, ale je ještě mladej, třeba se to naučí.

Reagovat
10

zase bych to tak nedramatizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

8.

Reagovat
FuckT

Fuu, normalne som rad, ze som isiel vcera po prvom polcase do haly hrat futbal. Ale potesilo ma, ze sme zase dominovali, aj ked nasa bilancia za poslednych jedenast zapasov vo vsetkych sutaziach je takato - LLLWWLDDWDD, tak je super, ze sme dominovali stale. Dufam, ze neprestaneme dominovat, ved ako povedal Sarri na Defrelov krasny gol a ze ci ho kupime - ''Nejde o ten gol kurva, ide o to, ze dominujeme.''

Reagovat
olis

Reagovat
Votas

http://in.reuters.com/article/usa-elkann-idINKBN13O0VM

Elkann had allegedly faked his own kidnapping over the weekend after he ran out of cash during a Thanksgiving weekend bash in the city...

nearly died of a drug overdose in 2005 after collapsing in the apartment of a transsexual prostitute.

se nezapře

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Pinturicchio

BADASS

Reagovat
olis

v piatok prehrame s Interom a uz sme prakticky na 8. mieste, Fiorentina a Janov nas tiez predbehnu, este vyradenie z LM a hraci sa po zimnej prestavke ani vracat nemusia, mozu si dat dovolenku do leta a hladat nove kluby kde im lepsie zaplatia

Reagovat
M11

GdS

Reagovat
M11

Dybala renewal on Friday until 2021 €5/yr + #10 shirt!

Reagovat
10

Reagovat
Airus

Reagovat
Pinturicchio

Ať už je to hotové, podepsané.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele