Serie A - souhrn 13. kola

18.11.2017, 19:58, aktualizováno 20.11.2017, 22:44
Komentáře a souhrny
Inter porazil Atalantu a posunul se na průběžnou druhou pozici před Juventus, který nečekaně padl na hřišti janovské Sampdorie. Římské derby nabídlo dva pokutové kopy, po jednom na každé straně, a ve finále těsné vítězství domácího AS. Neapol dle předpokladů zvládla šlágr s AC Milán, opět řádil Insigne. Janov CFC získal cenné tři body na Crotone...

Hellas Verona - Bologna FC 2:3

20.11.2017 20:45

Góly: 12. Alessio Cerci, 33. Martín Cáceres - 21. Mattia Destro, 74. Orji Okwonkwo, 76. Godfred Donsah

Pondělní dohrávka 13. kola Serie A nabídla velmi zajímavou bitvu mezi zachraňujícím se Hellasem Verona a Bolognou. Domácí byli prakticky po celé utkání lepším týmem a dlouho vedli, ale hostům stačil prostor tří minut, aby utkání otočili ve svůj prospěch.

Měla to být mnohem snadnější práce pro Bolognu, protože Hellas se zmítá v potížích. Přesto začal mnohem lépe než jeho sok. Především trio Verde, Cerci a Pazzini dělalo velké potíže obráncům Felsinei v klidném večeru. Jejich akce zaváněly gólem a nebezpečím prakticky neustále. Zuculini to pak zkusil z dálky, ale jeho střela byla sražená na rohový kop.

Ve 12. minutě už se poprvé měnilo skóre utkání. Centr Verdeho na zadní tyč sice hosté odvrátili, ale další centr z levé strany od Farese už hosté neuhlídali. Na zadní tyči si naskočil někdejší velký talent Alessio Cerci a vstřelil hlavou gól!

O deset minut později ale bylo srovnáno. Bologna předvedla velmi pohlednou a především rychlou akci na jeden dotek. Obránci Hellasu pozdě přistupovali ke svým hráčům a ti se prokombinovali až do zakončení. Mattia Destro našel skulinu mezi nohama brankáře Nícolase a srovnal! Po třiceti minutách si ale domácí vzali vedení zpět. Verde dokázal odcentrovat z levé strany a našel hlavu Martina Cácerese. Jeho zakončení sice Mirante vyrazil, ale na dorážku už reagovat nemohl - 2:1.

Na opačné straně mohl srovnat Mattia Destro, který dostal přihrávku na levou stranu, Cáceres ani Caracciolo už ho nestíhali. Destro sice přeloboval svého soupeře, ale spolu s ním i celou bránu. Nícolas pak na opačné straně čelil tvrdé dělovce Pulgara. Druhá půle už bohužel tolik šancí nenabízela a dlouho jsme čekali, než oba týmy alespoň nějakou vymyslely.

Bologna každopádně přidala a chtěla další branky. Na zadní tyči byl úplně volný Verdi, jenže centr byl příliš vysoký. Jinak by zakončoval do prázdné. Po hodině hry dostal Hellas šanci zahrávat přímý volný kop a Alessio Cerci pěkně protáhl brankáře Miranteho!

Pak ale nastal totální výpadek domácích, kteří za dvě chyby tvrdě pykali. Nejprve v 74. minutě našel centr Verdiho z levé strany hlavu mladého útočníka Orjiho Okwonkwa, který se nemýlil a srovnal! A o pouhé dvě minuty měl míč na noze Godfred Donsah, kterého nikdo nebránil a neobtěžoval, takže mohl popojít s balonem blíž k bráně a následně dělovkou prostřelil vše před sebou.

Najednou bylo všechno jinak a Bologna jásala, zatímco domácím, kteří dosud hráli lépe, čas ubíhal šíleným tempem. Přesto to nemuselo být vše, protože střídající Lee Seung-woo narazil v obrovské šanci i za pomoci teče jen na reflex brankáře Antonia Miranteho!

Více informací k zápasu

Inter Milán - Atalanta Bergamo 2:0

19.11.2017 20:45

Góly: 51. Mauro Icardi, 60. Mauro Icardi

Inter se díky výhře nad Atalantou posunul na druhé místo tabulky a na vedoucí Neapol ztrácí jen dva body. Nerazzurri se přitom mohli opět spolehnout na střelecké schopnosti Maura Icardiho. Argentinský snajpr zařídil všechny branky domácích.

Očekával se velmi zajímavý zápas. Atalanta si naposledy z Interu odvezla těžký, sedmigólový debakl a Interu měla co vracet. Do známého prostředí se navíc vrátil trenér Gian Pier Gasperini, který hráče Nerazzurri před několika lety vedl.

Atalanta nezačala na stadionu Giuseppe Meazzy vůbec špatně a s Interem sehrála velmi vyrovnanou partii. Domácí si vypracovali první příležitost až ve 25.minutě, kdy postupoval sám na Berishu kanonýr Icardi, jenomže brankář Bergama si připsal důležitý zákrok. O chvíli později si seběhl na přední tyč Borja Valero, ale ani z této možnosti branka nepadla. Také hosté dokázali být nebezpeční, před Handanovičem to několikrát hořelo, ale slovinský brankář vše ustál.

Nerozhodný výsledek vydržel v Miláně do 51.minutě, kdy se poprvé prosadil Inter. Obrana Atalanty nepokryla rohový kop a Mauro Icardi dalším zásahem strhl vedení na stranu domácích. Za dalších deset minut přilétl před branku Bergamaschi další centr od D'Ambrosia a Icardi druhým gólem přiblížil Interu důležité vítězství.

Druhý gól s Atalantou zamával, hosté se sice nevzdávali, ale proti v pohodě hrajícímu Interu to měli už složité. Nerazzurri hosty do ničeho nepustili, žádnou kontaktní branku nedopustili a připsali si důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Turín FC - Chievo Verona 1:1

19.11.2017 15:00

Góly: 33. Daniele Baselli - 14. Perparim Hetemaj

Utkání mezi Turínem a Chievem nakonec skončilo remízou 1:1, ale vůbec to tak dopadnout nemuselo. Oba celky měly několik možností rozhodnout zápas ve svůj prospěch. Tu vůbec největší zhatil Andrea Belotti neproměněným pokutovým kopem.

Mírnějším favoritem zápasu byl Turín, který spoléhal na svoje ofenzivní trio Ljajič, Belotti, Falqué, ovšem byli to hosté, kdo jako první vážně ohrozil branku soupeře. Inglese se na zadní tyči dostal k hlavičce a domácí tým zachránila tyčka. Za dalších osm minut už Salvatore Sirigu inkasoval. Hetemaj na zadní tyči zvládl hlavičkový souboj a Chievo díky němu vedlo 1:0.

Turín se dlouho nemohl dostat do tempa, až po půlhodině hry zakroutil balón Ljajič a stoper Burdisso na něho těsně nedosáhl. Ve 34. minutě už to Granatě klaplo, centr Obiho našel hlavičkujícího Daniela Baselliho a Sorrentino byl bez šance.

První poločas tedy skončil nerozhodným výsledkem 1:1, ale ve druhém dějství se ještě měly dít věci. Jeho začátek sice příliš atraktivní nebyl - boj o střed hřiště, spousta faulů a nepřesnosti. V 67. minutě zazdil obrovskou příležitost Falqué, když napálil břevno a po něm i dorážející Belotti, který střílel pánu Bohu do oken. O chvíli později došlo ve vápně Chieva k faulu na Belottiho a celou situaci musel posuzovat až videorozhodčí. Hlavní sudí se nakonec přiklonil k penaltě a Turín měl jedinečnou možnost si zajistit vedení. Andrea Belotti však kritický moment nezvládl, Sorrentino ho vychytal a udržel nerozhodný výsledek.

Chievo mohlo ledabylost Belottiho trestat, ale Sirigu vše pochytal. Nervózní závěr zápasu nakonec nedohrál Ivan Radovanovič, který uviděl za potyčku s protihráčem rovnou červenou kartu. Krátkou početní výhodu však domácí nevyužili a nakonec si s Chievem body rozdělili.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 0:1

19.11.2017 15:00

Góly: 55. João Pedro

Udinese doma nenavázalo na předchozí výkony a doma podlehlo Cagliari nejtěsnějším rozdílem. Jedinou branku Sardiňanů obstaral dos Santos Galvao, který se prosadil v 55.minutě. V osmé minutě nastavení ještě uviděl červenou kartu brankář Bizzarri, nicméně to už vliv na utkání nemělo.

Antonín Barák strůjcem dvou vítězství v řadě a i tentokrát byla na českého reprezentanta upřena velká pozornost. Někdejší záložník pražské Slavie se obecenstvu připomněl v 10.minutě, kdy napřáhl ke střele a golman Rafael musel vyrážet. K dorážce se ještě mohl dostat Maxi López, ale byl evidentně zaskočen. Zaskvět se musel na druhé straně i Bizzarri, ale více práce měl přeci jenom Rafael. Proti Widmerovi předvedl další dobrý zákrok, i když nakonec i kvůli ofsajdu zbytečný. V závěru poločasu zase zasahoval Bizzarri.

První poločas sice několik zajímavých šancí nabídl, branku však nikoliv. Čekání na první trefu ukončili až hostující fotbalisté po hrubém nedorozumění domácí defenzívy s brankářem Bizzarrim. Mezi ně jako hladový vlk vtrhl dos Santos Galvao, či chceteli Joao Pedro a hlavou rozvlnil síť.

Po hodině hry mohl srovnat Jakub Jankto, jehož střelu Rafael zneškodnil. Jinak to byla ze strany Udinese celkem bída. Kdo očekával závěrečný nápor Zeber, musel být zklamán. Zvláště když sudí nastavoval dlouhých osm minut! Během nich nakonec došlo jen k vyloučení brankáře Albana Bizzarriho a to opět na základě videa. Utkání tedy musel dochytat hráče z pole Samir, ovšem na konečný výsledek už to žádný vliv nemělo.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - US Sassuolo 1:2

19.11.2017 15:00

Góly: 65. Samuel Armenteros - 57. Alessandro Matri, 90+4. Federico Peluso

Sassuolo v nervydrásajícím závěru nakonec doslova urvalo všechny tři body a z Beneventa veze výhru. Za tu může být hodně rádo, protože domácí se rozhodně snažili a nedali svou kůži zadarmo.

Poslední Benevento vnímá každý duel jako poslední finále, protože v jeho případě jde opravdu o hodně. Dnes chtělo jeho špatné formy využít Sassuolo, které také zrovna nejásá při pohledu na své postavení v tabulce. V jeho barvách se na hřišti objevili Gazzola, Acerbi, Biondini, Politano nebo Matri, Domenico Berardi zůstal jen na lavičce. Domácí hodně spoléhali na trio Armenteros, Ciciretti a D‘Alessandro.

Právě toto útočné trio hodně zlobilo a prohánělo obránce Sassuola. Naštěstí pro hosty se přes zkušeného Acerbiho Armenteros v rozhodující chvíli nedostal. Poté, co Ciciretti vybojoval zdánlivě ztracený balon, mířil Cataldi mimo. Domácí každopádně hráli hodně nadšeně a aktivně. Na vysoký míč si o několik chvil později naskočil Armenteros a po serii soubojů zakončil, jenže brankář Consigli včas zasáhl!

Záložník Magnanelli natáhl po chvíli ke střele ze střední vzdálenosti a bránícího stopera Anteie to asi ještě dlouho bolelo. Obránci Čarodějek si museli dávat velký pozor také na mladého křídelníka Politana, který je vybaven skvělou míčovou technikou i rychlostí. Brankáře Brignoliho však kroucenou ranou nepřekonal! Aktivní útočník Armenteros se hnal do zakončení, to mu však nedovolil obránce Cannavaro.

Na pravé straně vápna se parádně uvolnil Ciciretti a nebýt pozorného zákroku obránce Acerbiho, který míč odpálil do bezpečí, málem by mohl zakončovat Armenteros. Ten měl jinak dnes plné ruce a nohy práce s Cannavarem, svým osobním strážcem. Cannavaro se ocital v centru dění mnohokrát, zejména pak ke konci poločasu, kdy do vápna Sassuola létal jeden centr za druhým.

Létaly i v druhé půli, třebaže v ní se Sassuolo zkoušelo prosadit mnohem více. Především rychlé nohy Politana dělaly obráncům Čarodějek velké potíže. Deset minut po změně stran se pochlubil také druhý útočník Sassuola Ragusa. Ten se dostal až k vápnu a jen díky Letiziově zákroku se nedokázal prosadit.

V 58. minutě dostal od Politana nádhernou nahrávku Alessandro Matri, jenže tváří v tvář brankáři Brignolimu minul! Moc ho to ale mrzet nemuselo, protože jen o pár vteřin později brankář Brignoli hned dvakrát rozehrál nakrátko špatně, míče se zmocnil Missiroli a poslal jej na Matriho. Tomu už nedělalo problém překonat padajícího brankáře - 1:0.

Domácí mohli téměř okamžitě odpovědět, když si Armenteros všiml nabíhajícího Chibsaha a obloučkem mu poslal balon. Mladý záložník byl ale příliš překvapen, kolik prostoru má, a nezakončil správně. Po hodině hry se ale stav utkání srovnal, protože Consigli sice skvěle vyrazil Costovu ránu, ale na dorážku Samuela Armenterose už reagovat nemohl - 1:1.

Domácí si následně sami zkomplikovali situaci, když jen o dvě minuty později dostal Gaetano Letizia druhou kartu za stažení obránce a oslabil svůj tým. A početní oslabení hrálo svou roli. Střídající Domenico Berardi pálil do břevna, na něm skončila také Matriho hlavička. V těchto chvílích hosté svého soka doslova mačkali a bylo otázkou času, kdy se jim povede dát gól. Přesto však hosté vezou tři body, protože v nastavení hlavičkoval Federico Peluso rohový kop přesně - 2:1!

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Juventus FC 3:2

19.11.2017 15:00

Góly: 52. Duván Zapata, 71. Lucas Torreira, 79. Gianmarco Ferrari - 90. Gonzalo Higuaín (pen.), 90+4. Paulo Dybala

Sampdoria Janov se postarala o hodně velké překvapení, protože si s favoritem z Turína poradila jednoduše! Pasivně hrající Stará dáma inkasovala od Zapaty, Torreiry a Ferrariho a vypadalo to na debakl, jenže pak snížili Higuaín a následně také Dybala.

Juventus se dnes odpoledne snažil odpovědět na včerejší výhru Neapole, která si poradila s AC Milán. Cíl Staré dámy je jasný - vystřídat Partenopei na první příčce v tabulce a vrátit se na místo, které jí už několik sezon na konci vždy náleží. Dnes se postavila poměrně silné Sampdorii a trenér Allegri věděl, že ta kůži zadarmo nedá. Do hry nasadil opory jako Cuadrado, Chiellini, Khedira, Pjanić nebo Higuaín, přičemž Dybalu se Sandrem a Marchisiem šetřil na Ligu mistrů.

Evropské poháry jsou snem Sampdorie, ale zatím jen teoretickým. Kádr trenéra Giampaola je kvalitní a dovede vytvářet tlak na jakéhokoli soupeře, navíc právě absence bojů na více frontách mohla být dnes rozhodující. Od první minuty si Juve muselo dávat pozor na Zapatu, Torreiru, Quagliarellu nebo Praeta.

Uplynuly sotva dvě minuty a ozval se šutér, kterému se před přestávkou vrátila forma. Gonzalo Higuaín se dostal do první opravdu velké šance, jenže jeho pokus byl zablokován na roh. V prvních minutách jsme viděli hodně soubojů a tvrdších zákroků, které přerušil svou šancí Mario Mandžukić. S jeho přízemní ranou ale Viviano neměl potíže.

Po dvaceti minutách Quagliarella sice dokázal balón po přihrávce z pravé strany tečovat, ale do jiných míst, než by si přál. Na opačné straně se hnal do velké šance Gonzalo Higuaín a zakončoval i přes hvizd sudího pro ofsajd. Následně musel střídat Dennis Praet, který se zranil. Místo něj poslal trenér Marco Giampaolo na hřiště polského šikulu Linettyho.

Praet tak již jen ze střídačky sledoval další pokus Maria Mandžukiće, který tentokrát zakončoval nůžkami! Ty však namířil jen do prvního připraveného obránce Sampdorie. Krátce poté se k míči na straně dostal rozběhnutý Juan Cuadrado,který se dostal až do vápna a přemýšlel, co dál. Nakonec zvolil tvrdou ránu, kterou však minul bránu!

Zatímco polský brankář mezi třemi tyčemi Juventusu neměl mnoho práce, Viviano si na nedostatek práce nemohl stěžovat. Obstarával jej především Cuadrado a Mandžukić, který pálil také pár minut před koncem první půle. Chorvatova rána z dobré pozice ale zastavila o pozorného Chielliniho. Na opačné straně vyzkoušel pozornost Wojciecha Szczesnyho útočník Duván Zapata nepříliš prudkou střelou.

Do konce první půle se již nic podstatného nestalo a nezměnil to ani střílející Sami Khedira, který střelou ze zhruba třiceti metrů poslal balon hodně vysoko nad Vivianovu bránu! V podobném duchu pokračovaly obě jedenáctky také po nástupu do druhého poločasu. Po osmi minutách ale Juventus překvapila akce Duvána Zapaty. Mladý útočník vyskočil na centr ze všech nejlépe a přesným umístěním zaskočil i brankáře Szczesnyho - 1:0 pro domácí Dorii!

To byl šok, ze kterého se Juventus nutně musel co nejdřív vzpamatovat. Jen o chvíli později se ale znovu Duván Zapata rychlými kroky dostal do šance a zakončoval prakticky sám před Szczesnym! Ten ale skvěle vyběhl a zmenšil mu úhel. Sampdoria se hodně snažila rozmělnit vzrůstající tlak soupeře.

Doria hrála velmi jednoduše a trenér Allegri pochopil, že takto se jeho svěřenci gólu nedočkají. Poslal proto na hřiště Paula Dybalu, který mu měl zajistit obrat v zápase. A další góly skutečně přišly, jen asi ne do sítě, do které by si to Allegri představoval. Dvacet minut před koncem navýšil vedení Blucerchiati mladík Lucas Torreira, který se trefil krásně zpoza vápna - 2:0!

A o dalších osm minut později se fanoušci Juventusu museli opět cítit pokořeni, neboť si Fabio Quagliarella zpracoval balon ve vápně, nahrál před bránu a zcela fiktivní obrana Juventusu dovolila stoperovi Gian Marcovi Ferrarimu zamířit do prázdné brány - debakl byl na světě! Trochu ho snížil Gonzalo Higuaín, který v nastaveném čase proměnil nařízený pokutový kop - 3:1.

To ale nebylo vše, protože právě Paulo Dybala se také dočkal branky. V samém závěru totiž obešel s rychlým krokem obránce Dorie a poslal balon nechytatelně mimo dosah brankáře Viviana - 3:2. Víc ale Stará dáma nestihla.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - ACF Fiorentina 1:1

19.11.2017 15:00

Góly: 42. Alberto Paloschi - 80. Federico Chiesa

SPAL dokázal bodovat i ve třetím ligovém zápase v řadě a tentokrát obral o body Fiorentinu. Nováček soutěže se dokonce ujal vedení zásluhou Alberta Paloschiho, ale konečné slovo měl deset minut před koncem Federico Chiesa.

Fiorentina byla určitě papírovým favoritem zápasu, ale do utkání nevstoupila zrovna optimálně. Domácí byli o něco lepším týmem a především snaha byla jednoznačně na jejich straně. Brankář Sportiello musel poprvé výrazněji zasahovat už v deváté minutě, kdy erfektním zákrokem ochránil Viole nerozhodný stav. Fiorentina se dostala do šance až ve 33.minutě a Chiesa rovnou rozezvonil tyč, přičemž dorážka Diase skončila v brance, ale z ofsajdového postavení.

Nemasný a neslaný výkon Fiorentiny byl v prvním poločase nakonec potrestán. Po dlouhém centru se opět ozvala branková konstrukce a tentokrát dorážející Alberto Paloschi rozjásal stadion ve Ferraře úvodní brankou zápasu.

Hosté tedy na půdě nováčka SPAL prohrávali a potřebovali nutně zabrat, přes obrannou zeď soupeře to ale dlouho nešlo. Jestli někdo dělal domácím borcům problémy, byl to aktivní Federico Chiesa, jehož další rána skončila těsně vedle.

V 59.minutě mola Fiorentina děkovat videotechnologii, Paloschi totiž Sportiella překonal z ofsajdu, což sudí rozpoznali až díky videu. Branka tedy nebyla správně uznána a Fiorentina dál držela naděje na vyrovnání.

Hosté potřebovali vyrovnat, ale žádný velký tlak se z jejich strany nekonal. Přesto se nakonec deset minut před koncem stav měnil. Simeone vysunul aktivního Chiesa a ten završil povedený výkon vyrovnávací brankou. Fiorentina ještě ucítila šanci na tři body a zvláště minutu před koncem, kdy uviděl druhou žlutou kartu Oikonomou. Krátkou přesilovku však Viola nepotrestala a na půdě SPAL bere jen bod.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Janov CFC 0:1

19.11.2017 12:30

Góly: 11. Luca Rigoni

Dobrá forma maličkého Crotone je opět pryč, dnes v poledne totiž Crotone vůbec nezvládlo duel s Janovem. Grifové si z Crotone vezou tři body po hubené výhře 1:0, i když šancí měli mnohem víc.

Crotone bylo alespoň z pohledu tabulky před duelem favoritem, protože Janov se letos neuvěřitelně trápí a v před zápasem byl až na 18. místě. Crotone se po několika zlepšených výkonech ocitlo namístě patnáctém a doufalo, že špatnou formu Grifů využije k dalším bodům. To se od začátku ukazovalo jako pravděpodobné, protože právě Crotone bylo hodně aktivní a balon mělo neustále na kopačkách.

Jenže v 11. minutě Crotone nešťastně bránilo počínání Laxalta. Mladý univerzál našel krásným centrem Lucu Rigoniho, který hlavičkoval na zadní tyči v podstatě sám a nikým nehlídán měl dostatek času, aby zamířil - 1:0 pro Janov.

O deset minut později si Rigoni naběhl za obranu a pokusil se navýšit vedení svého týmu, ale do cesty se mu postavil skvělý brankář Cordaz, který jeho pokus vytěsnil. Cordaz se obecně stal hlavní postavou dnešního utkání, neboť předváděl msty až famózní zákroky. Od 30. do 40. minuty se na něj řítili dokonce tři hráči v samostatném náběhu, ale Cordaz se překonat nenechal ani jednou!

Pět minut po změně stran se Janov ujal aktivity a z nenápadné akce málem vstřelil další branku. Aktivního Rigoniho našel na zadní tyči Andrea Betolacci, jenže Rigonimu scházel snad jediný krok, aby ve skluzu zakončil do prázdné! Tvrdou ránu Mandragory musel likvidovat Mattia Perin, jenž se s přibývajícím časem dostával pod stále větší tlak.

Brankáře hostí Perina nepřekonal útočník Ante Budmir a ani pálící Rohdén, který se deset minut před koncem hezky uvolnil. Jinak ale hře Crotone chyběla energie a nápad. Na druhé straně centr do vápna ale našel pouze hlavu Rosiho a ten posílal míč hodně daleko od brány.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Milán 2:1

18.11.2017 20:45

Góly: 33. Lorenzo Insigne, 72. Piotr Zieliński - 90+2. Alessio Romagnoli

Italskou nejvyšší soutěž povede i po tomto víkendu Neapol. Parthenopei porazili naprosto zaslouženě AC Milán 2:1, když hosté nepředvedli na San Paolo prakticky nic. Za domácí se prosadili Lorenzo Insigne a Piotr Zielinski. Kosmetickou úpravu výsledku zařídil pozdní brankou v nastavení Alessio Romagnoli.

Dalo se očekávat, že tempo zápasu bude udávat domácí Neapol. Svěřenci trenéra Maurizia Sarriho se dostali do první vážnější příležitosti po patnácti minutách, kdy Lorenzo Insigne načechral balón na zadní tyč, kde Donnarummu hlavou prověřil Callejón. O několik minut později pak napřáhl ze střední vzdálenosti Allan a i když Donnarummovi balón vyklouzl z náruče, nebezpečí z dorážky nehrozilo. Každopádně Neapol si za svojí aktivitu gól zasloužila a dočkala se ho ve 34. minutě. Lorenzo Insigne si naběhl na pas za obranu a přehodil vyběhnutého brankáře AC Milán. Pomezní sice odmával ofsajd, ale hlavní sudí branku po poradě uznal.

Že se trefil právě Lorenzo Insigne působilo dost symbolicky, protože právě jeho nenasazení do sestavy italské reprezentace v baráží proti Švédsku bylo trenéru Venturovi vyčítáno.

Každopádně zpátky na San Paolo k zápasu Neapole s AC Milán. V těžké pozici se totiž ocitl nikoliv Ventura, ale Vincenzo Montella. Jeho tým proti silnému soupeři opět ztrácel. V nastavení se znovu řítil na Donnarummu Insigne a tentokrát byl zvednutý praporek zcela na místě.

Parthenopei dál útočili, v 50. minutě se zjevil před Donnarummou Mertens a brankář jeho pohotový pokus vyrazil. AC příliš šancí nemělo, snad jen Borini byl ve stoprocentní šanci, jenomže Pepeho Reinu nepřekonal.

Tři body domácím výrazně přiblížil čtvrthodinu před koncem Piotr Zielinski. Obrana Rossoneri opět zaspala a Zielinski sám před Donnarummou nasadil mladému brankáři jesličky. Po druhé brance už nikdo o vítězství Neapole nepochyboval. AC Milán se sice v nastavení zmohl na korekci, ale to už bylo příliš pozdě. Do balónu se z voleje opřel Alessio Romagnoli a přesnou ranou k tyči zkazil Reinovi čisté konto.

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 2:1

18.11.2017 18:00

Góly: 49. Diego Perotti (pen.), 53. Radja Nainggolan - 73. Ciro Immobile (pen.)

AS Řím vyhrál prestižní derby a slaví tři body především díky skvělému začátku druhé půle. Nejprve proměnil penaltu Perotti a následně se dělovkou prosadil Nainggolan. Lazio se nevzdalo a další penaltu proměnil Immobile, ale víc Biancocelesti nestihli.

Unikátní zápas, který svým nábojem a emocemi nemá příliš obdoby, to je římské derby. Tentokrát posílené o fakt, že se oběma týmům daří udržet se v blízkosti čela tabulky a navíc mohly oba nasadit ty nejlepší hráče. Jako domácí byli v zápise vedeni hráči Vlků a v jejich sestavě trochu překvapivě figuroval ještě nedávno zraněný Radja Nainggolan. Kromě něj trenér Di Francesco postavil hráče jako De Rossi, Manolas, Kolarov, Alisson nebo Džeko s Perottim.

Snad ještě větším překvapením aktuálního ročníku je Lazio, které trenér Simone Inzaghi vede k jednomu vítězství za druhým, v pohárech i na domácí scéně. I on musel řešit několik nepříjemných otázek, od motivace zklamaných italských reprezentantů přes formu Immobileho s Andersonem. Nakonec se rozhodl vyslat do boje o Věčné město formaci 3-5-1-1 s opěrnými body Immobilem, de Vrijem, Lucasem a Milinkovićem-Savićem.

Ciro Immobile jako nejlepší střelec Lazio versus nejlepší obrana Serie A. To a mnoho dalšího slibovalo dnešní Derby della Capitale. Bývá zvykem, že jeden z týmů nedohraje v plném počtu, což musel řešit arbitr Gianluca Rocchi. První komplikaci musel řešit už ve třetí minutě, protože Ciro Immobile vstřelil branku chladnokrevným zakončením, přičemž však vybíhal z ofsajdu.

Obranná linie Vlků se ale často zapomínala a Leiva s Parolem servírovali jednu kolmici za druhou. Oba týmy svým napadáním udržovaly tempo hry hodně vysoko, od prvních minut bylo vidět, že dnešní duel bude fyzicky hodně náročný. K zajímavé nebezpečné hlavičce se po centru od Florenziho dostal Edin Džeko, jenže jeho zakončení bylo příliš nevýrazné.

Rovněž další pokus vysokého útočníka hlavou mířil po krásném centru Perottiho těsně vedle. Na opačné straně se do zakončení hnal Milinković-Savić, před nímž však centr hlavou poslal míč mimo Immobile. Po rohovém kopu se k balonu dostal zády k bráně zakončující Edin Džeko, jenže brankář Strakosha vytáhl parádní zákrok a balon vyrazil!

Kevin Strootman spálil velkou šanci poté, co ho trochu zaskočil balon, který k němu obránci Lazia pustili. Od té doby se Giallorossi dostali ještě několikrát k blízkosti pokutového území soupeře, ale více než akce byly k vidění tvrdé souboje, často zastavené hvizdem arbitra Rocchiho. Do konce první půle už ani jeden soupeř nepovolil.

Do druhé půle vešly obě jedenáctky v totožné sestavě. Šťastnější ale byla to "domácí", tedy hráči trenéra Di Francesca. Do vápna se totiž po třech minutách prohnal veterán Aleksandar Kolarov a byl faulován Bastosem! Následně nařízenou penaltu bezpečně proměnil Diego Perotti a Strakosha plachtil vzduchem marně - 1:0 pro AS!

V tu chvíli bylo Lazio na chvíli nekoncentrované a Vlci toho náležitě využili. Hodně vysoký presink pokračoval ihned po rozehrávce, balon vybojoval Diego Perotti a předložil jej nabíhajícímu Radjovi Nainggolanovi. S belgickým záložníkem se nikdo pořádně nevracel a po pár dotecích Nainggolan propálil vše před sebou střelou k tyči - 2:0!

Za celou první půli neudělalo Lazio tolik chyb jako v prvních pěti minutách poločasu druhého. Trenér Inzaghi na to reagoval stažením kapitána Luliće, jehož místo zaujal Lukaku. Do hry ale zejména poslal ofenzivně laděnou hračičku Naniho, který měl více podporovat Immobileho v útoku. A jeho přítomnost byla znát. Jednak za cenu žluté karty fauloval De Rossiho, ale především dopřál Immobilemu více prostoru i podpory.

Lazio se ale nevzdávalo a Parolo si mohl hlasivky vykřičet, když chtěl reklamovat ruku Manolase. To se mu nakonec povedlo a Lazio kopalo penaltu! Naději pro Biancocelesti si vzal na starost Ciro Immobile a překonal brankáře Alissona! Laziu tak vysvitla jiskra naděje.

Najednou Laziu narostla křídla, na což trenér Di Francesco reagoval nasazením Gersona, jemuž uvolnil místo El Shaarawy. Krásnou ránu si pět minut před koncem nachystal Marco Parolo a jen těsně minul tyč! Lazio sice přidalo, ale ani nastavení trvající šest minut mu na srovnání nestačilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol13112034:935
2.Inter Milán13103025:933
3.Juventus FC13101237:1431
4.AS Řím12100223:830
5.SS Lazio1291232:1428
6.UC Sampdoria1282227:1526
7.AC Milán1361619:1819
8.Turín FC1346318:2018
9.ACF Fiorentina1352622:1817
10.Bologna FC1352614:1717
11.Chievo Verona1345415:2017
12.Atalanta Bergamo1344519:1816
13.Cagliari Calcio1350812:2115
14.Udinese Calcio1240818:2312
15.FC Crotone1333711:2412
16.US Sassuolo133288:2211
17.SPAL 20131324711:2110
18.Janov CFC1323811:199
19.Hellas Verona1313910:296
20.Benevento Calcio1300136:330

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (158)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Uff, ty vole, to by sme neboli my, aby to nebol nervák. Lazio bolo v 70. minúte úplne hotové, tam to bolo už iba čakanie na 3. gól a červenú, miesto toho ich Manolas dostal na koňa, ale zvládli sme to. Ani potom tam nemali nič. Eusebiovi sa to proste musí nechať, smerom dozadu šlapeme na výbornú.

Snád teda scouti, ktorí plánujú hodiť za Sergeja 60-80 mega dnes na zápase neboli.

Reagovat
Pipo123

Ten zapas stal za hovno, ja som od toho cakal viac, keby nebola penalta tak nepadne ani jeden gol. Si vlastne nevybavujem ziadnu velku sancu ani na jednej strane, ale atmosféra bola fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Recenze / Liga spravedlnosti https://meanwhileinthecinema.com/2017/11/18/recenze-liga-spravedlnosti/ Poprosil bych o nějaký podnětný názor.

Reagovat
Largo

Nejen, ze Ti gramatika moc nerika, ale Ty si jeste na mnoha mistech protirecis. Navic se casto spolehlas na zavedeny a znamy fraze, aniz bys nejakou z nich necim dolozil nebo aspon vysvetlil...

Reagovat
salaminoo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
El-Pistolero-68

Ty se tim zivis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ani to není v plánu

Reagovat
smazaný uživatel

Pojebane Lazio FORZA ROMA

Reagovat
Lech

Napr tebe si tu pamatuju tak 2010 kdy si posilal Tottiho do duchodu, jinac vyborny koment

Reagovat
smazaný uživatel

Ano moze byt mal som taky koment ale urcite nie v roku 2010,mozno tak 2015 Lazio neznasam tak asi ako kazdy,niekto to prizna viac niekto menej,ja to Lazio neznasam

Reagovat
Lech

Mozma 2010 asi ne, ale 15 taky ne. Si pamatuju ze jsem tu v te dobe neprispival, jen cetl. Ale ne, v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Di Francesco. Skoda, ze som opat nemohol pozerat. Len tak dalej. FORZA ROMA

Reagovat
Lech

Di Fra

Reagovat
mojmira

Neapol zaslouženě, snad ten titul udělají, 100x lepší než Juventus

Reagovat
CubONE

Ake to bolo? AC som nevidel ani nepamatam.

Reagovat
AC.Milan

uf, čekal jsem větší ostudu

Reagovat
olis

druhy polcas nic moc, AC sme na moj vkuse nechavali az prilis casto loptu a sice si z toho nejaku vaznejsiu sancu nevypracovali museli sme na konci dostat klasicky debilny gol, Mertens mal dat druhy gol hned na zaciatku druheho polcasu.... kazdopadne nastastie to dopadlo vysledkovo dobre a ideme dalej

teraz treba vyhrat nad Sachtarom a potom posetrit proti Udinese, ja uz mam kupene letenky a prvy krat navstivim Neapol a San Paolo proti Juventusu takze chcem vidiet cerstvych hracov a ziskanie naskoku na prvom mieste

Forza Napoli!

Reagovat
mayday

S kým jedeš?

Reagovat
olis

nejdem so ziadnou cestovkou ani nic podobne

Reagovat
mayday

Ale s kým - sám, s kamarádem, v partě...

Reagovat
stuff

Reagovat
Zark

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Bigliov center do 16 v 95 minúte je výsmech a pľúvanec fanúšikom AC. A tiež Pipov, ktorý tvrdil že 19 mil. je zaňho málo, lebo je bla bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

Som jediný kto chce aby Montella zostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, fanouškové 19 týmů to chtějí a vedení AC nebude dělat změnu kvůli přání jediného

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
GEGE

Omlouvám se Montolivovi....Montolivo >>>>>>Biglia

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

Pozitivum tejto sezony pre AC je, ze hrame proti Juve, Neapoli vyrovnamu hru a nie beton ako minule sezony, ale negativum, ze si vobec nevieme vytvotit sance.... Bonaventura ma vcera sklamal, tolko lopt vcera dostal na kridlo a ani raz nedokazal nebezpecne odcentrovat... a skoro to iste Borini....ofenziva bez Susa je strasne slaba

Reagovat
smazaný uživatel

pozitivní je, že hrajeme vyrovnanou hru a jsme druhý tým po Beneventu, který v poločase neměl ani jeden dotek v soupeřově vápnu

Reagovat
FuckT

Vyrovnanu hru? Akoze nic proti AC, ale vcera to z vasej strany bol cisty hnus a hnis. Mali sme vyhrat ale 4,5:0 a bolo by to spravodlive, vas jediny gol padol po tom, co uz sme to zas vypustili a aj to sa musel trafit jeden z vasich hracov spoza sestnastky, tusim Romagnoli.

Reagovat
cresposuper

To , ze drzite loptu znamena, ze hrate vyrovnanu hru?

Reagovat
GEGE

Takže ani 3-5-2 nebo 3-5-1-1 vůbec nefunguje a přitom to na papíře vypadalo docela obstojně...Musachio s Romanoglim nikdy tříčlenou obranu nehráli a když je vede guma jako Bonucci tak je s toho katastrofa...Borini to sice na kraji odjezdi ale směrem dopředu je úplná nula co není schopná poslat do vápna rozumný centr...Kessie po nadějném startu úplně odpadl a 90% jeho rozhodnutí v zápase jsou úplně mimo...Locatelli má ještě pořád čas a věřím mu ale trochu mě znepokojuje,že se za poslední rok nijak výrazněj nezlepšil...Montolivo včera s přehledem nejlepší od nás (i když do ideálního výkonu registy to má furt daleko)a bylo to s ním ó mnoho lepší než s Biglia... Bonaventura prožívá zatím nejhorší sezónu i díky častým zraněním a včera to jen korunoval...k tomu náladový Suso a v útoku rozladěný Kalinič...

Na 4-3-3 nemáme beky(Antonelli,Conti zranění zbytek škoda slov...) křídla s formy...výše zmíněné systémy absolutně nefungují...jak s toho ven vážně netuším...

Reagovat
10

Reagovat
Eldarion

Jacka ešte chápem, ktorý ko**t ho dá na wing-backa

Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Salah je v najlepšej lige sveta najlepší strelec

Reagovat
REPLIKATOR

Vždyť nehraje ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

psal v nejlepsi ne v nejlehci

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Maresma

Je skvělej.

Reagovat
PP

úplně mi zavřel hubu. Jsem ho měl za poplašňáka, který běží dokud nezakopne o lajnu, ale sedlo mu to v Poolu hezky.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Asi ťa nikdá nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze tady fanousci AC psali jak budou prohanet juve a minimalne 3 flek uhrajou v s naprostou lehkosti

Reagovat
CubONE

Reagovat
Fridgiee

Joseho jsem tady už nějakou chvíli neviděl

Reagovat
Mrvinho

Naštěstí

Reagovat
Inter Eterno Amore

prečo ? ja som sa bavil

Reagovat
Mrvinho

Dělal ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

No v týmu nefunguje spousta věcí, trvá to již delší dobu a Montella si evidentně neví rady. Příprava a rozjezd sezony nevypadali zle, řekl bych že vypadali až slibně, ale pak se to celý zaseklo (myslím, že od 0:4 s Laziem).

Obrana vůbec nefunguje. Když dle mého názoru dobří a zkušení obranci vypadají mnohdy jako šašci, tak je asi někde problém. Kde vidím problém: 1) naprostý chaos v organizaci hry, směrem dopředu je to úplná bída, hlavně nic "nezkazit" a pokud možno vrácet míče na obranu nebo golmána. To je naše specifikum, kolik míču dostává golman od obránců je až neuvěřitelný. Nejsme schopní si soustavně vytvářet akce, středem hřiště vůbec nic, na křídle je schopný odcentrovat tak max. Suso, většina akcí po křídle končí na hlavě obránce soupeře nebo v rukách golmana. O střelách z větší vzdálenosti se ani nevyjadřuji (zase výjimka Suso, ale i ten má své nepovedené pokusy).

2) fyzička - jsou pasáže, kdy se rychlostně nechytáme, hráči jakoby měli problém udělat krok navíc a to přitom nehrajeme nijak fyzicky náročný fotbal, kde bychom soupeře pressovali (což mi dost chybí). Souvisí to i s tím chaosem na hřišti, kdy toho hráči naběhají spoustu zbytečně, neúčelně.

3) sebedůvěra - už jsem to zmínil v bodě 1, jakoby se hráči řídili pravidlem kdo nic nedělá nic nezkazí. To množství zpětných přihrávek je alarmující. Velkou zbraní v součaném fotbale jsou rychlé přechody do útoku. Ty ale v našem podání vypadají následovně: získáme míč, před hráčem je volný prostor, rozběhne se, zasekne, počká na soupeře až se zformuje a vrácí míč na obrance nebo rovnou na golmana. Ok, když to vyjde na Susa, tak ten sice peláší dopředu, ale zbytek už ho jaksi nedoplní a pak je v obležení tří hráčů.

Bude to chtít nový impulz, něco změnit a změna trenéra by mohlo být řešení. Kvalitní trenér se ale teď bude hledat těžce a pokud není žádný k dispozici, bude možná lepší ponechat Montellu.

Reagovat
Elliasson

Carlo Ancelotti?

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka jestli by chtěl.

Reagovat
Bandita_Harry

Nekukam zapasy AC ale ako to tak citam co pises tak by bol dobra volba aj Tuchel dal by ten utok do laty bolo by to priamociarejsie, kvalitu mate kazdopadne zmena trenera sa pyta momentalne ich je k dispozici dost...

Reagovat
Kaka14

Ancelotti keby len torchu chcel, tak je davno u nas.... jedine ze by sme vsetko smerovali na Conte-ho

Reagovat
Pasha

Prvý a tretí bod mi sakra kopíruje van Gaala u nás. Hráčov mal postavených ako robotov, na hru sa nedalo dívať (i keď mu neupieram snahu, že chcel vytvoriť istý systém, ktorý by mal fungovať, lenže realita bola iná) a niekedy som dúfal, že de Gea si dá vlastný gól z trucu, pretože nebolo možné, koľko pasov mu alibistickí hráči pred ním posielali

Reagovat
M11

Gratulace Dorii.. aspon hodne golu

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dost me zajima, jestli Allegri dokaze ten tym zas nastartovat.

Reagovat
Airus

jestli upustí od trapného 4231 tak může

Reagovat
smazaný uživatel

MA IL CIELO É SEMPRE PIU BLU,CERCHIATO DI BLUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu tymu porad dost verim, na paniku neni misto.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
JuventusFC1897

ked sa na ihrisku neobjavia totalni zobraci ala Khedira,Asamoah,Lichsteiner,Cuadrado a Mandzukic tak nebude miesto na paniku, ale inak sme v uplnej hernej pici.A ten kokot co sa nevie napit ani z flasky caka s Costom skoro do konca zapasu nez ho tam posle.

Reagovat
pistacik11

Zobraci Khedira, Cuadrado, Mandžukič.... chcelo by to kľud najmä od fanúšikov, veď sa nič nedeje, 4 body není nič hrozné, minulý rok bola strata väčšia a zvládli sme to. Po novom roku budú viac hrávať aj posily, u Maxa nič nové, a zase to rozbalime a snáď sa podarí už aj tá LM toho roku

Reagovat
Liquid

tohlec je naprosto fatální prohra pro Juventus, Neapol už jim nedá čuchnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

nicméně hrát ještě dnes 5 minut tak to skončí 3:3...ale ta prohra fatální je

Reagovat
Furia Ceca

Jj, 4 body rozdíl, to je fatální prohra To Neapol na jaře klidně prohospodaří za dvě kola, to už tady bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

3.12. vyhrajeme v Neapoli a bude to zase vyrovnané. Když se ten zápas prohraje, pak hovoř o "fatalní prohře". Hovořit o fatální prohře v listopadu je absolutně zcestné, zvlášť v Serii A. V Anglii máte možná jiné standardy, kdo ví, ale v Itálii se rozhoduje ve vzájemných zápasech a pak v únoru a březnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohoto idiota vubec neřeš, to je dno EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme sráči. Přihráváme si jak alibisti, střílíme jak impotentni, bráníme to vzadu jako buzeranti, běháme jak napomádované nanynky a myslíme si, že když začneme hrát, až když nám hoří koudel u zadku, tak nás ten adrenalin strhne k vítězství. Leda tak hovno, dámy a pánové. Hrajeme takovou tužku, že i v koh-i-nooru takovej materiál za více jak 200 let své existence neviděli. Takže laskavě zvedněme ty svoje líný prdele, vytáhněme si z nich mozky, které nám tam pomalu zarůstají a pojďme hrát zase fotbal, za který se nebudeme sami muset stydět.

#FinoAllaFine #ForzaJuventus

PS: Gratulace Sampdorii, hrají skvělý účelový fotbal, jen tak dál. Torreira v létě do Juve, díky.

Reagovat
DelPiero137

Chce to opat radikalnu zmenu hracov, filozifie aj trenera.

Reagovat
10

Reagovat
Hristo Stoichkov

O Torreiru se bude rvát celá Evropa, skvělý hráč, v Barce bych ho bral hned. Sampdoria hodně zajímavá, pro hodně klubů ze Serie A by mohla sloužit jako vzor.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je hodně zajímavá,protože porazila Juve,umí taky ale dostat čtyřku na Udine A taky tam vládne pan Ferrero,takže nikdy nevíš,co bude zítra

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Hovoril som pred rokom že ked udržia všetkých tých mladých hráčov tak budu velmi silný. Bol by som zvedavý ako by vyzerali aj so Schickom či Škriniarom.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Airus

Zápas jsem (naštěstí) neviděl. Byl tam nějakej do očí bijící problém s morálkou? Ten tvůj souhrn tomu dost nasvědčuje

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, když si pustíš góly. Celkově jsme hráli, jako by proti nám stála Pescara nebo Novara a ne tým, který je formě. První gól byl tragikomedie, každý zúčastněný asi doufal, že to za něho někdo odbrání. Hned na to únik a málem další gól. Druhý gól nedostoupení, čumění, jako kdyby se na zápas snad nepřipravovali, vždyť kdo nechá střílet Torreiru zpoza vápna, tak je idiot. Ten kluk promění 9 z 10 příležitostí z obdobné pozice. Třetí gól sprostý alibismus "sím sím, rozhodčí, rozhodčí, já ne, to on, to byl faul, to byl ofsajd, on je větší, vyšší, má víc kilo, to není fér, buuuu, buuuu".

A hlavně, když dá do toho jádra, bránícího čtverce záloha-obrana kvartet Khedira - Pjanić - Chiellini - Rugani, tak musí počítat s tím, že Gaston, Torreira a Zapata si z nich udělají dobrý den. Ten kvartet je pomalej, absolutně nedynamickej. Od začátku tvrdím, že Khedira s Pjanićem spolu hrát nemůžou, to je průšvih jako kráva. Oni oba naběhají za zápas 10-12 km, ale k čemu to je, když Khedira udělá za zápas 5 rychlejch náběhů sprintů a zbytek se odplouží. Pjanić toho taky naběhá kupu, ale opět, bez efektu. Ono nejde o to, kolik toho naběháš, ale jak kvalitně. Nedej bože když se ti dva oba hrnou do útoku, to je střed hřiště totálně v háji, nikdo tam není a vznikají z toho situace, když propadáme a Zapata jde do osobního souboje s Chiellinim nebo Ruganim a hasí to brankář. K tomu si připočtěme, že pravá strana je s tandemem Lichtsteiner - Cuadrado de facto průchoďák a když se zleva nevrací Mandžukić, tak to hoří i tam.

Bernardeschi nastoupil do zápasu s tím, že bude hrát Dybalovu pozici, ale od nějaké 15. minuty se mu tam neustále sral Cuadrado a Bernardeschi musel hrát do kraje. Federicovou silou je kombinace, hra 1 na 1, ale ze strany to zkrátka pořádně neodcentruje.

Na papíře hrajeme 4231, ale když se na to podívám ze široka, tak je vidět, že v podstatě to je 352 s tím, že to pořád šulíme dozadu na stopery. Středem to hrát nejde, zvlášť proti tak agilní záloze, jako má Sampdorie. A když nejsme schopni reagovat na Sampdorii a máme ji na háku, jak pak chceme hrát proti Barceloně?

Ano, je listopad, ale Allegrimu se tohle jeho hazardování opět jednou nevyplatí. Máme v útoku ohromnou sílu, ale když nebude podporovaná kvalitní hrou odzadu, tak nám bude i nadále k ničemu.

Ufffffff...

Reagovat
DelPiero137

Mam plne zuby Allegriho kazdorocnej ignoracii aby mu na jar zachranovali prdel niektori hraci.

Cuadrado sa nemal zranit na repre zraze a vynechat niekolko zapasov?

Reagovat
Airus

Já to naše (Allegriho) 4231 nemůžu vystát. To je furt čekání na nějakej individuální záblesk geniality kterej nám získá 3 body.

Cuadrado má neuvěřitelně volnou ruku, přitom ve Fiore se skoro nesměl hnout od čáry. Prostě Allegri má představu a tý se drží. I když se nabízí dost jiných možností jak to všechno poskládat. Jenže tímhle tempem to skončí jako minulej rok. Všichni budou utahaný, lavička nerozehraná a na hrot bez alternativi protože Mandzukič a Higuain prostě budou na place

Je to otravný

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri si myslel,že to na nás pošetří na Ligu mistrů.Dobře mu tak.Občas se holt člověk spálí,to se stává.Ve středu samo držím palce proti Barce!

Reagovat
10

možná ještě víc si to mysleli hráči na hřišti...

Reagovat
Stiksxx

Super Neapol i Sampdoria. I to Benevento mohlo mit první bod. Tohle je už poradna snura.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Co říkáte na pravděpodobný příchod Pastoreho do Interu? Jestli to klapne, tak budu štěstím bez sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budem šťastím bez seba keď príde stopér...

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
10

aby nedopadl jako Banega...

Reagovat
Nuno čomes

A co by u nás dělal? Dyť tři roky nehrál fotbal. Dobře tak dva.

Reagovat
Panděvova ofina

Hraje, ale většinou ze střídačky. S Banegou bych ho úplně nesrovnával, co já vím, tak ještě v Palermu hrával trequa a tam tlačí bota, protože Mariova forma je nulová a Borja tam taky nemá co dělat. Brozovič tam poslední zápasy nezahrál špatně, ale jeho forma je taky jak se vyspí. Pastore na formu taky dost trpí a není to žádný tahoun, ale pokud se týmu daří, tak zahraje dobře. Každopádně umí vystřelit a má dobrý pohyb s míčem, což nám na téhle pozici pořád chybí.

Reagovat
Nuno čomes

Težko říct no, fakt jsem ho za poslední dobu neviděl moc hrát..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

AC má jenom o jednu prohru méně než SPAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

pride mi ako keby sa uplne zabudlo na prvu Sarriho sezonu, teraz sa vsade pise ze mame najvacsie sance na Scudetto ake sme kedy mali, ze hrame najkrajsi futbal a podobne, nehovorim - zatial je to super, ale v prvej Sarriho sezone sme sa drzali poriadne dlho na prvom mieste a ten futbal mi prisiel kvalitnejsi co sa tyka defenzivy a stale velmi atraktivny aj ofenzivne, mne osobne sa ten futbal paci o nieco viac ako hrame v sucasnosti ked je to obcas az prilis naslepo a obcas uponahlane

Reagovat
smazaný uživatel

teď je ta tabulka v ideálním složení pro dva se perou a třetí se směje

Reagovat
10

ty vyjádření typu "nejlepší fotbal v Evropě" mi poslední dobou přijdou taky dost přehnaný, jak říkáš, Neapol už hrála líp, teď se právě možná kvůli těm vyjádřením nechávají dost strhávat, aby je naplnili a nechají se dostat pod tlak...navíc to dost degradujou výkony v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

prašivy juvehnus prohrál..? že by došly prachy na úplatky???

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

boze ty si sa tu odkila zjavil?

Reagovat
Nuno čomes

Z marsu.

Reagovat
Pasha

Hejteri najväčších klubov sú väčšinu času v hlbokých dierach, pretože nemajú na čo kydať. Keď sa niečo nepodarí, tak okamžite vylezú a začnú hrať najmúdrejších.

Reagovat
Rip

Silent killa opět řádil.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Inter Eterno Amore

Maurito fenomenálny strelec ... ťažký zápas zvládnutý ide sa ďalej každý bod je dôležitý .. top 5 stráca iba málo, dobre, že sa stále držíme bez prehry .. kto by tomu veril pred sezónou

FORZA INTERNAZIONALE !

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Za druhy polcas zasluzena vyhra. Mauro je jednoducho top utocnik, staci dobra lopta a uz to ide. Aj ked pri tom prvom gole som az neveril, ze takeho hraca nikto nebranil.

Gagliardini nejak moc kazi jednoduche prihravky, namiesto neho kludne nechat hrat Broza alebo Maria.

Santon myslim ze dobry zapas.

Neviem ci je to nejaka zahada ze nehraju Dalbert a Cancelo. ich cas podla mna este pride, ked si bude Spalletti 100% isti s nimi. Karamoh ze nehra nie je vobec prekvapive asi. Je velmi mlady a Candreva nehra vobec zle posledne zapasy.

FORZA INTER

Reagovat
Artaxerxes

Joao Mario ale taky nehrál nijak slavně poslední dobou tedy...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Spalovač šancí

Letos druhá nejzajímavější soutěž v Evropě

Reagovat
CubONE

Nechapem ako Inter stale neprehral.

Reagovat
Koubinhor

Od toho jsou v Miláně jiný kluby

Reagovat
Deki

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
stuff

Reagovat
Nuno čomes

Však máme 3 remízy

Reagovat
lnterista

Jj s Kondogbiou by jsme vyhrali vsechno

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Cub1: protože ještě nehrál s Juventusem

Reagovat
Inter Eterno Amore

lebo iba jeden Milan ( Škriniar ) je pánom Milána

Reagovat
Pipo123

Stale si myslim ze Juve vyhraje ligu a uplne v pohode, okrem Neapolu a mozno AS nikto nema na Scudeto. Sa postupne zase naseru a budu drtil ligu

Reagovat
lnterista

Asi jo taky bych si na to vsadil ale bude to honka...navic ji muzou drtit jak chcou kdyz ji bude drtit i Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

já se spíš obávám, když koukám na jejich prosincový los, aby bylo po Novým roce ještě o co hrát...

Reagovat
snuff24

inter vole je vzduch nebo co?

Reagovat
10

ani to ne, vzduch je důležitej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
CubONE

Reagovat
snuff24

Reagovat
mojmira

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Pipo123

Ja neverim ze Inter ci Lazio maju na Scudeto, AS a Neapol su stale lepsi a hraju aj kvalitnejší futbal. Ale hode sa tesim na súboj o LM, to bude Parada

Reagovat
Eldarion

Reagovat
cresposuper

AS nehra kvalitnejsi futbal nez Inter a Lazio

Reagovat
Alberto Aquilani

a co je známkou kvality?

Reagovat
Eldarion

Wanda na tribúne

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nech je 4 miesto :)

Reagovat
Pipo123

To si aj ja hovorim, idealne keby sa do TOP4 dostane Inter aj Lazio, ale myslim ze zrovna obaja si to rozdajú o 4 flek

Reagovat
Inter Eterno Amore

dávam tomu 88% aj viac

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Dejwa

No ještě může někdo z Itálie vyhrát EL, takže vidím třetí místo jako nutnost..

Reagovat
Inter Eterno Amore

keď AC vyhrá EL tak zjem kefu, ale Neapol by mohol, aj keď na druhej strane tí sa asi vykašlú na EL a budú ísť za tým titulom ... Laziu by som to prial .. takže ak by Lazio vyhralo EL a Inter skončil 4. a Lazio až za ním tak Lazio ide do LM a Inter iba EL ?

Reagovat
Dejwa

Přesně tak.. musel by vyhrát někdo, kdo si LM zajistí i přes ligu, aby se nic neměnilo, takže Neapol teoreticky klidně může

Reagovat
ED91

Nieje to praveze naopak?

Reagovat
Dejwa

Ne, když vyhraješ EL jako např. osmej, tak jdeš do LM místo čtvrtýho v lize

Reagovat
ED91

Zmenili sa pred týmto ročníkom pravidlá? Lebo United vyhrali EL a skončili v lige 6. pričom majú tento ročník v LM 5 tímov

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To je blbosť. Ak by niektorí z tímov serie vyhral EL a nekvalifikoval sa cez ligu, tak v LM na budúci rok je 5 klubov..

Reagovat
Dejwa

Sorry máte pravdu, spletl jsem to s vítězstvím v LM.. pokud tam proběhla změna, klidně mě poučte

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Pettirosso

Tavecchio rezignoval

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty 13.kola na FORU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele