Serie A - souhrn 11. kola

28.10.2017, 19:56, aktualizováno 30.10.2017, 22:44
Komentáře a souhrny
Inter vyhrál na půdě Hellasu a vrátil se na průběžné druhé místo. Turín si poradil s Cagliari. Do čela italské nejvyšší soutěže se na několik desítek hodin posunul Juventus. Stará dáma zvládla šlágr kola a zvítězila 2:0 na půdě AC Milán, obě branky dal Gonzalo Higuaín. V neděli si pak vedení vzala zpět Neapol. Domácí vystoupení s Bolognou s menšími problémy zvládlo AS Řím, problémy naopak nemělo Lazio...

Hellas Verona - Inter Milán 1:2

30.10.2017 20:45

Góly: 59. Giampaolo Pazzini (pen.) - 36. Borja Valero, 67. Ivan Perišić

Inter Milán zvládl pondělní dohrávku 11. kola a porazil Hellas Verona. Opět to ale z jeho strany nebyl kdovíjak výrazný výkon a rozhodnout musela až branka Ivana Perišiće. Do jeho zásahu totiž domácí zásluhou Pazziniho penalty hráli s favoritem nerozhodně.

Domácí nechali v úvodu Pazziniho na lavičce náhradníků a přednost dostali hráči jako Nícolas, Rômulo, Caracciolo, Heurtaux, Verde, Bessa, Cerci nebo Kean. Inter Milán spoléhal na tradiční opory jako Icardi, Handanovič, Škriniar, Borja Valero nebo Candreva s Perišićem.

Hlavně Borja Valero o sobě dával hodně vědět. Někdejší opora Fiorentiny se postarala o první dvě šance a střelu, byť nepřesnou. Stejný hráč pak centroval na zadní tyč a obránce D'Ambrosio vracel míč do ohně, jenže pak už zasáhla domácí obrana. Hellas byl evidentně motivovaný a hrál s Interem vyrovnanou hru i díky dlouhé a přesné kombinaci.

Borja Valero sice po jednom z Perišićových pasů protestoval, že byl držen ve vápně před hlavičkou Souprayenem, ale sudí mu penaltu nepískal. Valero tak vzal "spravedlnost" do vlastních rukou a o minutu později poprvé překonal brankáře Nícolase! Candreva výtečně odcentroval z pravé strany a balon přeletěl první dva hráče. Přistál až před dobíhajícím Valerem, který míč pohodlně dostal do sítě - 1:0.

Od té doby se Inter trochu uklidnil a mohl zvolnit. Hellas se naopak nemohl dostat do tempa a často si s balonem nevěděl rady. Skóre ale do konce první půle zůstalo stejné, protože další z Candrevových pasů mířil hodně mimo bránu a Rômulo v závěru při střele mnoho štěstí neměl. Inter těsně vedl, ale snad kromě Valera dnes nepředváděl moc ofenzivní podívanou.

Nástup do druhého poločasu se Interu povedl a sehrál dobrou akci. Icardi dostal přihrávku do běhu a poté tvrdě střílel, jenže bránu netrefil! S další střelou přispěchal záložník Matías Vecino, který už mířil mnohem lépe. Jeho projektil ale těsně proletěl kolem spojnice domácí brány a gólman Nícolas si mohl zhluboka oddychnout. Jeho obránci totiž moc dobrou práci neodváděli.

A postupem utkání se nezlepšovali. Přidali alespoň ofenzivnější hráči Hellasu. Deset minut po změně stran mohl srovnat Alessio Cerci, který využil svou rychlost a po pár krocích vypálil z veliké dálky. Někdejší velký talent italského calcia však jen těsně přestřelil! Právě Cerci se pak dostal do střetu s brankářm Samirem Handanovičem. Po kontaktu s ním upadl, ale sudí zůstal ledově klidný.

Alespoň na pár chvil. Nakonec si totiž po mohutných protestech domácích nechal zavolat videorozhodčího a na jeho radu dal - penalta. Hellasu svitla naděje na bodový zisk a v dočasnou realitu jej proměnil střídající šutér Giampaolo Pazzini - 1:1. A to byl na hřišti sotva pár vteřin!

Inter však opět naplnul všechny své síly vstříc další brance a dočkal se jí o chvíli později. Rohový kop hosté nejprve nevyužili, ale k odraženému míči se dostal na hranici vápna nikým nehlídaný Ivan Perišić a jeho dělovka zapadla přesně pod břevno Nícolasovy brány - 2:1.

Patnáct minut před koncem málem domácí srovnali. Po centru Farese z levé strany se natahovalo hned několik hráčů, ale šťastný nemohl být ani jeden z nich. Hellas se ještě v závěru snažil srovnat, ale jeho hra postrádala klid a nápad. Inter už další branku nepřidal, ale na tři body mu to bohatě stačilo.

Více informací k zápasu

Turín FC - Cagliari Calcio 2:1

29.10.2017 20:45

Góly: 40. Iago Falqué, 66. Joel Obi - 31. Nicoló Barella

Granata konečně zabrala a i když to v souboji s Cagliari neměla jednoduché, zvítězila 2:1. Hosté se totiž prosadili jako první, když se trefil Nicolo Barella. Domácí ještě do poločasu srovnali, trefil se Iago Falqué a vítěznou trefu zaznamenal Joel Obi.

Cagliari nesehrálo v Turíně špatnou partii, ale na body nakonec nedosáhlo. Začátek zápasu byl z obou stran vyrovnaný a jak už bylo řečeno, jako první se prosadili hosté. Ve 31. minutě Sardiňané utekli a rychlý kontr zakončil střelou k tyči Nicolo Barella. Turín se okamžitě snažil přepnout na rychlejší obrátky a skutečně se mu podařilo vyrovnat. Před koncem poločasu poslal Ansaldi střílenou přihrávku na zadní tyč, kde bez problému trefil odkrytou branku Iago Falqué.

Následně se hra opět vyrovnala a navrch neměl žádný z celků. Až po hodině hry začaly přicházet velké šance Turína, které vygradovaly vedoucím gólem. Belottiho ostrý centr Rafael vyrazil k Obimu a ten netrefil prázdnou branku. Nicméně dočkal se vzápětí, protože po dalším závaru se zjevil neobsazený před brankou a mohl uklízet balón do prázdné branky.

Na tahu bylo Cagliari, které se však vůbec nemohlo dostat do koncovky. Turín skvěle bránil a těsné vedení uhájil i během dlouhého šestiminutového nastavení.

Více informací k zápasu

FC Crotone - ACF Fiorentina 2:1

29.10.2017 15:00

Góly: 17. Ante Budimir, 18. Marcello Trotta - 44. Marco Benassi

Senzace se zrodila na stadionu Ezio Scida v Crotone. Domácí výběr si vyšlápl na Fiorentinu, kterou porazil 2:1. Byl u toho i český stoper Stefano Simić, který dostal důvěru trenéra od úvodní minuty. Tři body zařídily zejména branky Budimira a Trotty.

Už loňská sezona ukázala, že duel těchto dvou týmů v žádném případě není jednoznačnou záležitostí. A že Crotone umí Fiorentinu minimálně potrápit potvrdilo i tentokrát, kdy dokonce zvítězilo.

Úvodní čtvrthodina nic zajímavého nepřinesla a až v následujících minutách se děly zajímavé věci. Na Trottův přízemní centr na zadní tyč nastavil nohu Ante Budimir a Crotone vedlo 1:0. Následně neuběhla ani minuta a Fiorentina vyrobila hrubku v rozehrávce, načež Trotta upaloval sám na brankáře Sportiella, kterého překonal a zvýšil na 2:0.

To už byl pro Violu velký problém. Přece jenom hosté byli v zápase považováni za favorita. Fiorentina se dočkala kontaktní branky až těsně před koncem poločasu. Lauriniho centr sklepl ve vápně Chiesa pro Marca Benassiho, který poslal balón nechytatelně k tyči.

Domácí vedli po prvním poločase 2:1 a utkání ještě slibovalo velké drama. Jenomže Fiorentina se ve druhém dějství nemohla dostat do tempa. Až v 66. minutě orazítkoval břevno Chiesa. Tlak hostů se v závěru začínal dostavovat a obrana Crotone měla plné nohy práce. Rozhodčí Maresca ještě přidal navrch čtyři minuty, ale ani během nich hosté nedokázali srovnat. V Crotone se tak zrodilo velké překvapení, domácí celek porazil Fiorentinu 2:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Chievo Verona 4:1

29.10.2017 15:00

Góly: 20. Karol Linetty, 26. Lucas Torreira, 44. Duván Zapata, 84. Lucas Torreira - 24. Fabrizio Cacciatore

V dobrých výkonech dál pokračuje Sampdoria, která si tentokrát bez problémů poradila s Chievem a svému soupeři přitom nasázela hned čtyři branky. Fly Donkeys sice dokázali rychle zareagovat na úvodní Linettyho trefu, ale pak se začali prosazovat výhradně domácí Námořníci. Sampdoria se po další výhře vyhoupla už na šesté místo, které zaručuje Evropskou ligu.

Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby se jako první dokázalo prosadit Chievo. A že šanci na to mělo. Ve 13. minutě utekl po rychlé akci Meggiorini a svojí střelou jen těsně minul vzdálenější tyč. O další tři minuty později byl na značce pokutového kopu úplně volný Bastien, obdržel přihrávku a balón trestuhodně poslal nad břevno. Sampdoria si výrazně koledovala, ale nakonec to byla ona, kdo se střelecky prosadil. Quagliarella si přikryl balón a otočil se s ním, ránu mu sice zablokovala obrana, nicméně míče se hned chopil Karol Linetty a nekompromisní ranou pod břevno poslal Sampdorii do vedení.

Odpověď mohla být a byla okamžitá. Nejprve hlavou zamířil vedle Meggiorini a hned vzápětí si naskočil na centr Fabrizio Cacciatore a srovnal na 1:1.

Sampdoria si vzala vedení hned zpátky. Lucas Torreira vypálil z dálky z trestného kopu parádní pumelenici a Sorrentino inkasoval podruhé. Chievo mělo opět několik šancí na srovnání stavu, ale těsně před koncem poločasu si třetí zásah připsala Sampdoria. Quagliarella naservíroval přihrávku na Duvána Zapatu, který trefil odkrytou branku - 3:1.

Začátek druhého poločasu přinesl další šance Sampdorie, avšak ta se dočkala až před koncem utkání. Lucas Torreira se nádhernou volejí opřel do balónu a uzavřel střelecký účet na 4:1.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Janov CFC 1:0

29.10.2017 15:00

Góly: 56. Mirko Antenucci

Janov veze z Ferrary hodně špatný výsledek, protože těsně prohrál a nedokázal vstřelit ani jednu branku. Situace hostujícího trenéra Ivana Juriće začíná být hodně vážná, o což se zasloužil jediný úspěšný střelec Mirko Antenucci.

Janov byl hodně aktivní, hrál často s míčem na kopačkách a domácímu týmu jej moc nepůjčoval. Oba týmy věděly, že hrají velmi pravděpodobně o budoucnost svých trenérů. Problémy ale oběma dělala nerozhodnost a veký tlak, který hráči zřejmě cítí. Ukázal to v zakončení například Diego Laxalt, který se sice skvěle dostal přes dva obránce až do vápna, ale v něm se nešikovně ukopl!

Dalším hráčem, který se snažil s výsledkem něco udělat, byl Adel Taarabt. Zkušený univerzál se prezentoval aktivně střelecky, jeho střela ale byla zblokována. Brankář Alfred Gomis tak ani tentokrát zasahovat nemusel. Tento souboj se opakoval velmi často, ale mladý brankář Alfred Gomis dobře věděl, co má dělat.

Po rohovém kopu se ke střele ze zhruba dvaceti metrů dostal Pasquale Schiattarella, jeho nepřesný projektil ale zamířil hodně vysoko nad bránu! Brankář Perin neměl moc práce, Spal se soustředil spíše na bránění. Ani ve druhé půli to nebylo o mnoho lepší. Začal ji průnik Izza, který se ale daleko nedostal. Domácí však začali více hrozit.

A byli za to odměněni kýženým gólem. Dlouhý nákop na útočnou polovinu Alberto Paloschi sklepl na nabíhajícího kolegu Mirka Antonucciho, který nic nevymýšlel a okamžitě pálil. Jeho pokus zapadl přesně k tyči - 1:0 pro domácí a lépe hrající Spal.

Vedení nemuselo trvat dlouho, protože na další pas za obranu si naběhl Gianluca Lapadula a nahrál před bránu na Adela Taarabta. Ten sice dostal balon do sítě, jenže pro předchozí ofsajd Lapaduly nebyla branka správně uznána. Do hry proto přišel i veterán Goran Pandev, který je zkušeným střelcem. K žádné šanci jej ale skvěle bránící domácí nepustili. Jsou nyní na 16. místě, Janov už v pásmu sestupu o dvě příčky za nimi.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - US Sassuolo 3:1

29.10.2017 15:00

Góly: 22. Allan, 44. José Callejón, 54. Dries Mertens - 41. Diego Falcinelli

Neapol se prosadila také proti Sassuolu a bez větších potíží s ním vyhrála. Postaraly se o to trefy Allana, Callejona a Mertense, zatímco v dresu hostí se pod Vesuvem trefil Falcinelli. Tři ze čtyř branek padly už v první půli, která se tak pro výsledek utkání stala rozhodující.

Domácí nasadili plno zajímavých hráčů a proti Sassuolu stála kromě pověstné atmosféry na San Paolu také a především kvalitní jedenáctka. Tu trenér Sarri koncipoval z hráčů jako Maggio, Albiol, Chiriches Allan, Hamšík, Callejón, Mertens nebo samozřejmě Insigne. Hosté kontrovali Falcinellim, Ragusou, Sensim, Mazzitellim, Politanem nebo Consiglim.

Už po dvou minutách se ukázal Marek Hamšík, který po defenzivní výpomoci pelášil také vpřed a jen kvůli špatnému zakončení neslavil úvodní branku dnešního utkání. Tu se na opačné straně málem povedlo vstřelit po standardní situaci. Rychlík Ragusa byl faulován jen těsně za vápnem a následně nařízený volný přímý kop si vzal na starosti nevysoký technik Sensi. Mladý záložník obstřelil zeď, ale zastavilo ho břevno!

Po dvaceti minutách se aktivní Marek Hamšík ocitl sám před brankářem a ve velké šanci zkoušel poslat míč k bližší tyč. Radost mu ale zkazil brankář Andrea Consigli, který jeho pokus stačil vyrazit! O dvě minuty později už se ale Neapol radovala. Sensi si v roli téměř posledního hráče dovoloval až moc, nevyšla mu klička u vápna a míče se zmocnil bystrý Allan. Stačilo mu už jen zamířit a prostřelit brankáře Consigliho!

Neapol mohla téměř vzápětí znásobit své vedení po krásné a jednoduché akci obránce Ghoulama, který ještě lépe vypálil. Překonaného brankáře Consigliho však zachránila pravá tyč, od níž se balon odrazil pryč! Sassuolo zvolilo před koncem poločasu rovněž jednoduchý způsob a byl z toho gól. Politano načasoval přesný centr do pokutového zemí, kde nejvýš vyskočil Diego Falcinelli a hlavou překonal Reinu!

Jenže hosté o zajímavou a důležitou remízu brzy přišli. Brankář Andrea Consigli se i přes své zkušenosti moc nevytáhl a podcenil rohový kop Josého Callejóna. Balon mu propadl mezi rukama a Neapol slavila vedoucí branku na 2:1.

Ještě před koncem první půle napravil své zaváhání a skvěle zneškodnil atak Driese Mertense, který tak nenavýšil. I po změně stran to byl od Neapole hodně atraktivní fotbal. Na Consiglim si vylámali zuby Marek Hamšík a pak také Lorenzo Insigne. Přesto se Neapol brzy dočkala navýšení, protože po centru ze strany na zadní tyči vrátil balon před bránu Albiol a Dries Mertens už mohl jen doklepnout balon od sítě - 3:1.

Po hodině hry upadl ve vápně Neapoli Diego Falcinelli a sudí Pairetto pískal pokutový kop! Po protestech domácích si to ale rozmyslel a místo toho nechal zahrávat jen volný přímý kop. Z něj Politano trefil jen zeď a úspěšnější byl až dorážející Missiroli. Jeho zakončení však zastavila tyč, která byla dnes velkým kamarádem s Partenopei.

Pár minut před koncem utkání se k zemi opět sesunul Diego Falcinelli, ale ani tentokrát si penaltu nevymodlil. Změnit skóre mohl na druhé straně střídající Polák Piotr Zieliński, který už překonal brankáře Consigliho, jenže za něj odpověděly hned dvě tyče! Od nich se balon vrátil Consiglimu do náruče. Dries Mertens na 4:1 také nenavýšil, protože v 90. minutě pálil těsně vedle tyče.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 2:1

29.10.2017 15:00

Góly: 45+1. Rodrigo De Paul (pen.), 68. Antonín Barák - 29. Jasmin Kurtić

Antonín Barák rozhodl vítěznou brankou další utkání ve prospěch Udinese a tentokrát před vlastním publikem proti obávané Atalantě Bergamo. Hosté se v Dacia Aréně ujali vedení, jenomže Zebry ještě do šaten srovnaly a po změně stran výsledek otočily.

Utkání v Dacia Aréně nabídlo zajímavou konfrontaci. Oba celky totiž sázejí na dravé mládí a oba před sezonou obměnily kádry.

Začátek zápasu neměl bůhvíjaké tempo, ani jeden z týmů se v úvodní dvacetiminutovce do žádné brankové příležitosti nedostal. Až téměř po půlhodině hry zahrozili domácí. Danilo vypálil a Berisha musel zasahovat. Udine branku nedalo a vzápětí udeřilo na opačné straně. Jasmin Kurtič převzal ve vápně balón a přízemní ranou poslal Atalantu do vedení. Udinese mělo šance na vyrovnání, ale dočkalo se až na samotném sklonku prvního poločasu, kdy byla nařízena penalta za hru rukou. Rodrigo De Paul jí proměnil a stanovil poločasový výsledek 1:1.

Druhý poločas probíhal poměrně vyrovnaně až do 68. minuty, kdy přišla velká chvíle českého záložníka Antonína Baráka. Někdejší hráč Slavie si na hranici pokutového území navedl balón a křižnou ranou nedal Berishovi šanci.

Udinese otočilo průběh utkání, ale v žádném případě ještě nemělo vyhráno. Závěru utkání nabídl obrovské drama a velkou smůlu pro Atalantu. Nejprve byl v 85. minutě nařízen další pokutový kop, tentokrát ve prospěch Orobici, jenomže Bryan Cristante brankáře Bizzarriho nepřekonal. Následně rozehrávali hosté rohový kop a z něj udeřilo, ale kvůli ofsajdovému postavení nebyla branka uznána. Bergamaschi si v posledních minutách vytvořili velký nápor, ovšem to nejdůležitější, vyrovnat, se jim nepodařilo.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - SS Lazio 1:5

29.10.2017 12:30

Góly: 55. Achraf Lazaar - 4. Bastos, 13. Ciro Immobile, 24. Adam Marušić, 76. Marco Parolo, 86. Nani

Lazio zvládlo zápas na hřišti posledního Beneventa a nadále drží kontakt s nejužší špičkou. Biancocelesti už v prvním poločase nasázeli bezmocnému, leč snaživému soupeři tři branky a v pohodě si dokráčeli pro další tři body. Za Lazio se prosadilo hned pět střelců, vedle tradičního Immobileho i Bastos, Marušić, Parolo a premiérově i Nani.

Benevento stále čeká na první bodový zisk a proti Laziu se s ním mohlo loučit hned v samotném začátku utkání. De Zerbiho hoši totiž inkasovali poprvé v 5. minutě, když rohový kop na zadní tyči sklepl Immobile a Bastos zblízka dostal balón za brankovou čáru. Za dalších sedm minut si Immobile seběhl na pas Milinkoviče-Saviče za obranu a přesnou střelou k tyči zvýšil už na 2:0. A to navíc nebylo všechno. Ve 24. minutě nezachytila obrana Beneventa další útok a Immobile předložil přihrávku před prázdnou branku na skórujícího Marušiće.

Lazio tak během půlhodiny v podstatě rozhodlo zápas a klidně mohlo přidat i další góly. Benevento bylo v prvním poločase doslova tragické a to neplatí jen o defenzívě, nýbrž i o ofenzívě. Pokud přišel nějaký náznak, tak většinou končil hrubou nepřesností nebo naprosto špatným řešením.

Co se ale De Zerbiho svěřencům nedalo upřít, to byla snaha. Ani za stavu 0:3 to domácí nevzdávali a ve druhém poločase se dočkali odměny v podobě čestného gólu. Achraf Lazaar si přehodil balón na pravačku a brankáři Strakošovi nasadil potupné jesličky. Žádný zvrat se ale nekonal. Čtvrthodinu před koncem přidal další gól střelou zpoza vápna Marco Parolo a na konečných 5:1 pro Lazio uzavřel svojí vůbec první brankou v Serii A Portugalec Nani.

Více informací k zápasu

AS Řím - Bologna FC 1:0

28.10.2017 20:45

Góly: 33. Stephan El Shaarawy

AS Řím doma vyhrál nad Boloňou, i když žádný festival gólových akcí to nebyl. Stejně jako proti Crotone mu stačila jediná branka, o kterou se tentokrát zasloužil Stephan El Shaarawy. Bologna si větší šance vytváře neuměla.

AS doma hraje velice dobře, ale muselo si dávat pozor na Boloňu, které to zase jde na venkovní půdě. Dnes se trenér Di Francesco, který mimo jiné hrál proti svému synovi, spoléhal na hráče jako Alisson, Florenzi, Fazio, Juan Jesus, Pellegrini, De Rossi, Defrel, Džeko nebo El Shaarawy. AS potřebovalo vyhrát a hlavně neztratit další hráče, neb jej čekal domácí duel s Chelsea v rámci Ligy mistrů.

Takové pocity Bologna nemá, takže se může vesele soustředit jen na ligu. Spokojená ale zatím být nemůže, což se dnes snažili vylepšit například Krafth, González, Helander, Masina, Poli, Pulgar, Verdi, Petković a samozřejmě Di Francesco mladší. Čekala je ale velmi těžká práce, protože i přes absence je defenzíva Říma pověstná.

Trochu pomalý a opatrný úvod do utkání zakazoval množství šancí, ale diváci přesto dávali najevo nadšení z toho, že alespoň mohou být na stadionu. První půle se odbývala bez nápadu i chuti, prakticky žádné větší šance k vidění nebyli. Možná to je zapříčeněno také faktem, že AS se soustředí na klíčový duel s Chelsea, možná Bologna nebyla takovým lákadlem. V poklidné kombinaci se AS nenechalo rušit, v čemž mu Bologna vyšla vstříc.

Ve 28. minutě hlavičkoval volný Edin Džeko, který ovšem hlavičku nezvládl a míč poslal jen nad břevno! Svou šanci měli i hosté, jenže promarnili ji. Adam Masina hlavičkoval do správného koutu sítě, jenže Alisson se předvedl neskutečným zákrokem! A právě tehdy AS udeřilo. Stačil jeden rohový kop, při němž se balon dostal na zadní tyč. Tam si naběhl Stephan El Shaarawy, který balon uklidil placírkou do sítě!

Druhý poločas začalo AS trochu aktivněji a dlouhý pas ze strany málem usměrnil do brány záložník Kevin Strootman! Nakonec ale na balon na zadní tyči těsně nedosáhl. Následně sice Edin Džeko míč do sítě dostal, jenže balon přebíral v ofsajdu, takže branka nemohla být uznána. Hosté potřebovali impuls k lepšímu hernímu projevu, takže byl stažen Nagy a do hry byl vyslán Falleti. Na straně domácích se místo Defrela měl prát s obranou Boloně Perotti.

Dlouhé centry v podání domácích barev směrem na vysokého Džeka možná zněly na počátku jako dobrý nápad, ale s postupem času si na ně brankář hostí i jeho obránci zvykli, takže Řím přestával znázorňovat nebezpečí před svatyní Felsinei. Tlak AS celkově ustával a jeho hra se omezovala na bránění toho, s čím přišel soupeř.

Což ale nebylo příliš náročné pro brankáře Alissona nebo jeho obranu, takže domácí spíše běhali kolem vlastního vápna. Edin Džeko se po jedné krásné nahrávce vpřed dostal přes obránce a dokonce zakončil, ale opět jej zabrzdil praporek pomezního signalizující ofsajd. A v tomto duchu se odehrávala vlastně většina druhé půle - Bologna snažící se o srovnání, AS v poklidu pendlující kolem vlastního vápna pro případ, že by to soupeři začalo vycházet.

Zajímavý průnik Stephana El Shaarawyho zastavil ještě lepší zákrok Masiny, který nenechal rozehrávat ani rohový kop. El Shaarawy celkově neměl moc podporu ostatních spoluhráčů, takže když se o něco pokoušel, neměl si s kým balon "narazit". Takže podle toho také jeho akce končily na prvním, druhém protihráči.

Deset minut před koncem se dlouhý pas ze strany snesl k nohám Edina Džeka, který je natáhl, ale už mu nezbyla síla na zamíření. Od té doby Felsinei často vysílali jeden dlouhý pas za druhým, což však vysokým obráncům Vlků vůbec nevadilo. Verdi z nařízeného volného přímého kopu pálil hodně mimo, Bologna si další větší šanci vytvořit nedokázal.

Více informací k zápasu

AC Milán - Juventus FC 0:2

28.10.2017 18:00

Góly: 23. Gonzalo Higuaín, 63. Gonzalo Higuaín

AC Milán doma nezvládl další zápas proti zvučnému soupeři a po porážce 0:2 od Juventusu se s velkou pravděpodobností rozloučí trenér Vincenzo Montella. Výhru Juventusu zařídil dvougólový Gonzalo Higuaín a hosté se díky tomu minimálně do zítřka posouvají do čela Serie A.

Vedení milánského celku dalo po remíze 0:0 s Janovem trenéru Montellovi ultimátum - pokud nezvítězí v duelech s Chievem a Juventusem, bude si pakovat kufry. Zatímco zápas ve Veroně milánští zvládli, doma na Juventus nestačili.

Rossoneri chtěli Juventus hned v úvodu zaskočit aktivitou, ale to se jim povedlo jen částečně. Stará dáma totiž brzy vyrovnala hru a ve 23. minutě se na San Siru ujala vedení. Gonzalo Higuaín dostal ve vápně minimum prostoru, přesto si dokázal podkopnout balón a nekompromisní ranou k tyči překonat Gianluigiho Donnarummu.

AC se snažilo o okamžitou odpověď, Borini na levé straně zalepil balón a poslal ostrý centr před branku na Kaliniće, který ale nedosáhl. Domácí zůstávali nadále u balónu a těsně před koncem prvního poločasu zazdili obrovskou příležitost na vyrovnání. Kalinić se po přiťuknutí ocitl sám před Buffonem, jenomže orazítkoval břevno!

Domácí Tifosi očekávali, že i do druhého poločasu vstoupí aktivněji červenočerní, jenomže bylo tomu přesně naopak. Juventus žádný nápor AC nepřipustil a naopak v 63. minutě předvedl rychlou akci, na jejímž konci byl Gonzalo Higuaín, který ukázkovým angličanem překonal Donnarummu podruhé.

Do konce zápasu sice zbývala zhruba půlhodina, ale Milán se z tohoto direktu už nevzpamatoval. Juventus v poklidu zvítězil 2:0 a minimálně do zítřka je v čele Serie A. Rossoneri se dál propadají tabulkou a jejich situace je na pováženou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol11101032:831
2.Inter Milán1192022:829
3.Juventus FC1191133:1028
4.SS Lazio1191131:1228
5.AS Řím1080217:524
6.UC Sampdoria1062222:1320
7.ACF Fiorentina1151519:1316
8.AC Milán1151516:1616
9.Turín FC1144316:1816
10.Atalanta Bergamo1143418:1515
11.Chievo Verona1143414:1915
12.Bologna FC114259:1214
13.Udinese Calcio1140718:2212
14.Cagliari Calcio113089:209
15.FC Crotone112368:219
16.SPAL 2013112279:198
17.US Sassuolo112276:198
18.Janov CFC1113710:176
19.Hellas Verona111377:246
20.Benevento Calcio1100114:290

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (139)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Juve zaslouženě, AC nic moc, tenhle tym proste neni tym. Nejlepší hráči Chiello, Pjanič a Pipita. Dybala taky fajn, snaha, tvoření hry atd všecko na špičkove urovni, ale dneska zakončeni, tam to bolelo dost. Ale tim lepe pro AC

Reagovat
smazaný uživatel

mas furt rad Pipitu? do dneska nezapomenu na tu tvou basnicku

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tento komentátor je dokonalý ako sa volá?

Reagovat
Pasha

Teba bavil? Lebo u mňa vyvolával presný opak. Nudný, monotónny a navyše rozprával hlúposti - Taljanoglu a mnoho ďalších zvláštností.

Reagovat
smazaný uživatel

snaha AC hlavne v prvom polcase vyborna, ale co z toho ked Juve o sebe vie na ihrisku a stacia im iba male diery v obrane a dokazu z toho dat goly?! to len dokazuje ze trener Montella to nedokaze dobre poskladat, to muzstvo nema identitu iba hracov co sa marne snazia, a dokazu vyhravat iba so slabymi muzstvami. No to na top 4 nebude nikdy, treba tam poriadneho trenera co dokaze dat veci do poriadku a nestavia iba hracov podla sympatie ale podla kvality. Ak AC skonci na piatom mieste mozu strielat sampanske Montella - Prec uz s tym cudnym ksichtom ! forza Milan !

Reagovat
Vtáky cez tepláky

A koho by si tam chcel? Gattusa?

Reagovat
smazaný uživatel

Gattusa ako trenera nikdy mne tam jednoducho nesedi Montella, chapem ze niekto ho ma rad. Kazdy mame iny nazor. Ja by som niekoho kto ma skusenosti s trenovanim velkych muzstiev a kto by vedel dat dokopy take muzstvo. Ako prvy mi napada Ranieri. Nasli by sa aj dalsi samozrejme.

Reagovat
cervo

ja viem, kto by dokazal dat dokopy muzstvo, Ariedo Braida

Reagovat
rossoneri89

ten tim nema tvar, chemia muzstva nefunguje, je to cele chaoticke a aj ta zostava je poskladana cudne .... Montella si uz dufam bali veci v kancelarii ... ine riesenie nie je

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědavej jestli bude mít Carlo koule vzít ACM poslední roky měl kádr vždy hotovej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je už na ceste do Číny...

Reagovat
smazaný uživatel

to dufam nie netvrdim ze preberie AC ale tak dobry trener aby sa zakopal do Ciny to sa mi nechce verit, aj ked peniaze dokazu dnes velke divy myslim, ze by mu Liga majstrov chybala, je na nu zvyknuty, predsa je to prestiz fungovat v nej

Reagovat
smazaný uživatel

v to dufa urcite viac fanusikov AC

Reagovat
Spalovač šancí

Už se jenom čeká na zítřejší výsledek Baníku ...

Reagovat
Kaka14

Montella to ma uz spocitane, vsak ked ukazovali vedenie AC v hladisku tak to bolo jasne....

Reagovat
10

jestli by to spíš neměli spočítat jim, dokud toho nestihli posrat tolik

Reagovat
Kaka14

Aj to je mozne, ze nebude sam....

Reagovat
smazaný uživatel

Dává O2 v úterý Juventus nebo zase ne?!

Reagovat
Hans82

zase ne

Reagovat
Alberto Aquilani

Posledné 4 zápasy v lige sme nedali gól z hry. To len toľko k tomu, že "hráme dobre".

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky prijebkany lazialko . Neplac, ze vyhravame. Povedz Dzekovi, aby dal hlavicku z patky alebo Defrelovi, aby poriadne vystrelil z 12-tich metrov a nie poslal malu domov brankarovi. Preorientuj sa na Spallettiho inter, ten hra "famozne".

Reagovat
Alberto Aquilani

Džekova hlavička, pozor, znova po rohu, navyše nesprávne odpískanom. A Defrelove zakončenie rozhodne nepatrilo ku ľahkým. Nejaké ďalšie šance, okrem Džekovho neuznaného gólu tam proste neboli, čo je na domáci zápas s Bolognou proste hrozne málo. Keby si si dokázal vytiahnuť hlavu z prdele, uvedomil by si si to aj ty. Vek na to už máš.

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze mas jastrabie oko a vsetko vidis. Jasne, Defrel mal tazke zakoncenie, lebo chudak musel vystrihnut noznicky. A potom, ked mohol nahrat volnemu El Shaarawymu, tak radsej zvolil nezmyselnu prihravku na Dzeka. Sanci je pomenej, to neznamena, ze hrame zle. Ty sa tu hras na experta a v zivote si do lopty nekopol a preto tvoje vnimanie aj tak vyzera

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja by som El Shaarawimu tiež nenahrával. Asi 15 minút pred tým mu Defrel krásne nahral do ulice a aj tak to bravúrne zadrbal, ale to už nespomenieš. Tak vieš, s Máriom Breškom si nekopne každý, na to sa tu na teba nikto nechytá, preto máš asi také fundované názory, aké máš :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A Dzeko kolko sanci zadrbe, tak mu nenahravajme, ty decko. To len dokazuje, aky si sprosty. Heh ale mu zavidis, ze aspon nieco dokazal a ty si len obycajny saso od PC. Chcel by som vidiet ako by si viedol nejake muzstvo. Za kratky cas by bolo v totalnom rozklade

Reagovat
Alberto Aquilani

hm, myšlienka.

Reagovat
celeb

vek mozno, ale to je tak vsetko.

Reagovat
Neutron

a to ocividne nestaci

Reagovat
Lech

Utocna faze HROZNA

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna bola s Crotone, dnes tam sance na gol boli a nasadenie tiez. Viazne kombinacia a finalne prihravky

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Tretia upracovana vyhra, chybaju tomu goly. Dzeko potrebuje oddych

Reagovat
smazaný uživatel

Placete tu, jak hrame zle, ale ked sme picu hrali so Spallettim, tak ste onanovali, ako hrame skvele

Reagovat
Alberto Aquilani

Spalletti za krátky čas vytiahol znovu na špicu team, ktorý bol rok a pol pod Garciom v kóme. Dokázal sním najmä prvý polrok hrať atraktívny futbal. Aj v 2. sezóne sme hrali hodne dobre, napriek úzkemu kádru uhral rekordný počet bodov. Di Francesco prevzal hotový káder, ktorému odišiel jedine Salah (Rudigera naozaj počítať netreba). Že prehral s Napoli a Interom mu nevyčítam, ale že nedokážeme normálne uhrať domáce zápasy s Crotone a Bolognou, to už áno, a niečo tam stále hodne nefunguje. Stačí zapnúť mozog.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak zapni, moj funguje dobre. Ano vytiahol na pol roka. V druhom nepresiel cez Porto, trapne zapasy v Cagliari, s Atalantou, v Torine, na Sampdorii atd. Vypadol s Lyonom, kde sme hrali jak zdochliny. S laziom ... Vyhovarat sa na uzky kader je smiesne, ked dokola hral s tymi istymi hracmi, aj keby mal dalsich 20. Di Francesco prevzal hotovy kader? Sak ho skladali do konca mercata. Zmenil taktiku, rozostavenie, zacali sme hrat uplne inak. To asi bude chvilu trvat pokym sa to nasim panenkam dostane do krvi. Lenze to ty nikdy nepochopis

Reagovat
Alberto Aquilani

dostal káder, ktorý uhral 87 bodov. Jediný, kto odišiel bol Salah. (Rudiger aka stopér nie je tak dôležitý, navyše stopéri hrajú dobre... tak ma napadá, čo ten tragéd Fazio? Ďalší dominantný výkon, ale nenapíšeš o ňom ani čiarku). Zo svojho Sassuola dostal 2 hráčov, za ktorých sme zaplatili vyše 30 mega. Ofenzíva by už mala vyzerať úplne inak. čo sa týka obrany, tak ale super.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Ktory ani nevedel, ako niektore body uhral. Do pice ty looser, sak sam si tu vypisoval, ze Fazio by nemal sediet ani na lavicke. Co ho mam chvalit, ked hral hovno. Dnes hral vyborne, az na tie dve chybne rozohravky. Chvalim len vynimocne vykony. Ano, po 3 mesiacoch by sme v kazdom zapase mali dat superovi 5 golov. Ty by si ich to hned naucil . Nikde nepisem, ze hrame skvele. Ale picovat tu ako stale hrame hrozne, moze len zaslepeny nimand

Reagovat
Alberto Aquilani

hm, asi zatiaľ tvoj najlepší argument "Nevedel, ako niektoré body uhral". Na Fazia som písal, že mal tragickú prípravu a proti Interu hrať nemal, nikde som však netvrdil, že je to tragéd ako ty.

Reagovat
Lech

DiFra je kratsi o rozdiloveho kridelnika a svazuje radjovy nohy pri jeho genialite, nedivim se ze hrajem picu. Zatim nas drzi Alisson a lazialovy 2 stadartky. Proste stesti

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne nám chýbajú kreatívni hráči

Reagovat
Lech

jinac, necekal bych ze to budes zrovna ty, kdo se tu bude zastavat teamu kdyz ocividne nefunguje jak ma

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa nasa hra paci viac ako za Spallettiho a vidim spravny smer napredovania muzstva. Aj ked niekedy ma Di Francesco divne rozhodnutia. Uvidime na konci sezony

Reagovat
Lech

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Pipo, vďaka za 20 mil. geriatrika. A ešte raz mi nezabudni povedať, že jeho cena bola adekvátna, lebo bla bla.. Čo ja by som dal za Borju Valera.

Reagovat
Alberto Aquilani

Na BIgliovi nebolo nikdy nič zaujímavé, pipo ho tu staršne ospevoval ked bol v Laziu, ale nakoniec si aj tak všetkých povodil, pretože Leiva > Biglia, či chceš alebo nie Pipo je šaman

Reagovat
Vtáky cez tepláky

No však ja viem, že nebolo nikdy nič zaujímavé. Ale vtedy toľko hustil, že 20 mil. je za 31 ročného hráča málo, že ma skoro presvedči, že ten chlap je niečo výnimočné. Ten pipo chalan je naozaj šaman.

Reagovat
10

šaman co dá 2x za sebou AS v handicapu -2

Reagovat
Pipo123

Hlavne že po tretom či ktorom kole ste tu viacerí písali že Biglia bude TOP posila, to bolo vtedy keď ste vyhrávali ešte Kriste dajte mu čas, veď v tej vašej sračke vyzerá aj top stopér ako Mauricio na drogách

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde jen me, ze ac prodluzuje nevyhnutelne ?

Reagovat
panca

Jj v AC to je určitě trenérem Další rok v háji

Reagovat
doNny

Do nějaké 70. minuty jako přes kopírák zápas v Bologni, naštěstí se trefil Parolo a bylo hotovo..no a Ciro opět dneska exceloval

Reagovat
Furia Ceca

No... Jsem docela zvědavej, na koho se z tý první pětky LM nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

na vás

Reagovat
Furia Ceca

My to určitě nebudeme.

Reagovat
REPLIKATOR

zase si to koupíte

Reagovat
Furia Ceca

Jako vždycky všechno

Reagovat
oli9

Reagovat
JuventusFC1897

mali to v zlave, no nekup to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Bude to mezi Interem a AS, bohuzel (tip), Immobile to esesakum vykope stopro

Reagovat
smazaný uživatel

co kdyz se zrani a dalsich par hracu taky a nebo vyjdou z formy?

Reagovat
Pipo123

Veď sa zranil Wallace, Basta, Anderson. Nikto si pred sezónou nevedel predstaviť žeby táto trojica chýbala v základe, no chýbajú už niekoľko zápasov a hráči na lavičke ich nahradili výborne, či už Marušič, Bastos a hlavne Alberto. Skôr sa bojím o obranu, aby sa nestalo niečo podobné ako proti Neapolu, inak záloha a útok je zdvojená viac než dobre, hlavne na tie dve ofenzívne pozície je Milinkovič, Alberto, Nani a o chvílu sa vráti Anderson.

Reagovat
papanegra

na AC

Reagovat
Furia Ceca

Ten jsem do tý pětky nepočítal...

Reagovat
Kaka14

AC pojde do LM ako vitaz EL

Reagovat
Furia Ceca

Tak nezlobil bych se mít 5 italských účastníků v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

s troma bodmi samozrejme spokojnost, herne to tiez uslo, mohli sme dat kludne 5+ golov ale na to som si uz zvykol... Chiriches strasne neisty pri kazdej situacii, nechapem preco nedostal znova sancu Maksimovic, naposledy hral celkom dobre a Zielinski slabota

proti City potrebujeme minimalne bod, idealne tri, posledny zapas hraju proti Sachtaru a to kludne mozu vypustit ak by mali isty postup/prve miesto

Reagovat
smazaný uživatel

benevento hrozná tragédie.. bude lámat rekordy?

Reagovat
REPLIKATOR

Barák se rozjel

Reagovat
cubinho

A Simić celý zápas

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cetto

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
cervo

zacali mu prihravat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira ten je skvelý v tom strede. Marotta kupuj

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
oli9

Barák

Reagovat
maras93

Tenhle Barák je na dostřel..

Reagovat
smazaný uživatel

AS - otrasný futbal bez myšlienky, bez poriadneho útočníka, či hráča, ktorý by niečo vymyslel (občas Perotti a Pelegrini), aspoň tá obrana ako tak funguje, čo je v tomto zložení pre mňa skoro až neuveriteľné. Veľká škoda, že Alisson nechytal už minulú sezónu.

Reagovat
Fridgiee
Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
cetto

Co Jankto? Loni byl tak produktivní, letos zatím nic moc..skoro to vypadá podle statistik, jako by byl Barák lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu jenom tak vypadá.

Reagovat
snuff24

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

toto je sranda. Mame najlepsi start v historii co su 3 body za vyhru ale je to tam hore mega tesne. prvych 5 timov idu zatial ako pilky. Bola by fakt skoda, kebyze sa nam to 4 miesto nepodari.

FORZA INTER!

Reagovat
snuff24

největší šance bude samozřejmě přes oba římské kluby, Laziu moc nevěřím, že jim to takhle vydrží celou sezonu.Popravdě, ale podobné obavy mám i u našeho Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

no ved toto. tie slabsie vykony pridu, ale tak to caka kazdy klub.

Reagovat
Pipo123

Ja cakam tiez na nase zaváhanie, no ono aj v momente kedy sa zranil Basta, Anderson, Wallace, De vrij tak sme slapali jak pila, takze taku prvu krízu sme ustali, keby sa vam rozjebe obrana tak to mozete zabalit

Reagovat
Eldarion

Inter doplatí na úzky káder a Pipo poprosí mladšieho brášku nech neni kkt a nech tam pustí AC a budeme tam

Reagovat
Mihal

Snivat je pekne

Reagovat
Pipo123

Inter má v pohode káder, no jedine kde je riziko je obrana, keby sa zranil Skriniar či Miranda tak to bude problém

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan hral vcera taku svoju klasiku ked sa mu nedari. Ujebe taky gol, ze clovek mu vsetko odpusti :))

Reagovat
smazaný uživatel

inak som celkom v pici z Yuta. to co s nim porobil Spalletti?

Reagovat
Dejwa

Jako zlepšil se, ale kolikrát to jeho bránění 5m od protihráče, kterej si ho obhodi jak kužel, z toho furt teču.. pokud dá sezónu bez kiksu, tak teprve smeknu

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas aj včera si ho tam v prvom polčase pár krát takto pocvičil Romulo ale ani mne už tak nevadí ako minulé sezóny Na druhej strane sa zlepšil podľa mňa aj Dambrosio, ktorý je výraznejší v podpore útoku ako Yuto ale to bránenie má niekedy tiež na facku + občas pri rozohrávke vymyslí perlu ako včera na Handu pred penaltou.

Reagovat
lnterista

To muselo jednou prijit ten kiks pri golu a jeste prijde...Spal chce konstruktivni rozehravku a na to nejsou hraci...ja trpim pri kazde rozeravce

Reagovat
Dejwa

Není už to tak hrozný, ale D'Ambrosio se ukopne každej zápas, to je fakt.. každopádně jsem rád, že to tak hrajeme, mnohem lepší než nějaký nákopy do neznáma.. když budeme přímočaří ve finální třetině hřiště, věřím tomu, že taková hra přinese úspěch.. je ještě důležitý zapracovat na hodně věcech, hlavně koncentrace, ale cesta je v tom viditelná

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme ja to porovnavam s tym co bolo predtym :) Ktovie ako by hral Ranocchia :)

Reagovat
Inter Fan

radsej to nechcime zistovat :D

Reagovat
Dejwa

Tak předtím to nebylo ani na kapr ligu a s Zabakem nezbývá než doufat, protože vykartovani Mirandy je za rohem

Reagovat
Inter Eterno Amore

65 000 lístkov na INTER Toro predaných už dnes .. tomu sa povie eufória

Reagovat
Pipo123

Zaujímalo by ma ako je na tom AC, v úvode ročníka mali výborné čísla, no vtedy sa im darilo, klesla u nich návštevnosť ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

nemám to nejako nasledované, ale myslím, že klesla

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
snuff24

ja ted četl, netuším z jak moc důvěryhodného zdroje, že by mělo byt 78 již dokonce..to by bylo. neskutečný

Reagovat
Inter Eterno Amore

to by bol snáď aj rekord pre Toro hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou to ty zlevněné?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jsou.

Reagovat
FuckT

O to lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

No jde o to, že na tento zápas je vypsána speciální cena na vstupné (dost levnější než normálně), takže logicky přijde více lidí.

Reagovat
FuckT

Ja to chapem, presne preto som napisal to, co som napisal. Takto si mozu dovolit prist na ten zapas aj ludia, ktori by si to za normalnych okolnosti dovolit nemohli, a to je predsa krasne, nie? Niekto ma futbal v srdci viac ako ktokolvek iny, a z uplne hlupych dovodov si ani nemoze dovolit ist na zapas.

Reagovat
Pipo123

Taká zaujímavá analýza toho ako Simone Inzaghi pracuje v priebehu sezóny a zápasov s taktikov na troch obrancov.

Supercoppa Italiana: 3-5-1-1 (90’)

Serie A: 3-5-1-1 (569’) 3-4-2-1 (205’) 3-5-2 (86’) 3-4-1-2 (44’) 4-3-1-2 (30’) 4-3-2-1 (18’) 3-3-2-2 (11’) 4-4-1-1 (8’+19’ di 4-4-1 in 10 uomini)

Europa League: 3-5-1-1 (174’) 3-4-1-2 (51’) 4-3-1-2 (45’)

V zátvorke je čas ako dlho sa ktorá formácia hrala.

Reagovat
Pipo123

Ten Immobile tento rok, za Lazio v Serii A, 11 zápasov, 14 gólov a 6 asistencií.

V EL 3 zápasy, dva góly a jedna asistencia

V SuperCoppe - 2 góly.

Bláznivé čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio bolo prenho vykupenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
FuckT

Pamatam si ked chcel ist k nam a ja som ho chcel. Vela ludi bolo proti tomu aj tu z fans SSC tusim. A teraz ked sa na nho pozries, tak podla mna by u nas isiel ako pila.

Reagovat
Pipo123

Ja som mu tiez neveril, 90% fanusikov Lazia nadávalo na jeho prestup. Si spominam na diskusiu kde Jajinek a ja sme pisali ze sa do Lazia nehodí, Alberto naopak vravel ze to bude dobra posila. On teraz vyzera ako TOP útočník, dava goly kazdemu, k tomu ich aj pripravuje pre spoluhráčov, myslim ze by sa presadil aj v Juve ci Napoli

Reagovat
FuckT

Velmi dobre pre vas, neskutocne sa presadil. Myslim si, ze ludom doslova vytrel zrak, je to presne tak ako pises, proste to tam pali a ma v pici jak drak. Nam by sa teraz hrac ako on neskutocne zisiel, ale teraz uz nikam nepojde si myslim, a dobre urobi, ak zostane v Laziu. Dali ste mu tu sancu, ktoru mu nik iny nechcel dat, a vyplatilo sa vam to. Snad na to chlapec nezabudne a bude vam pomahat aj nadalej.

Reagovat
olis

tak to jedine ze mastakillah ho mozno nechcel, lebo ja som tu vtedy tiez pisal ze by sme ho mali skusit... ADL sa potom neskor vyjadroval ze ho Sarri nepreferoval a moc by sa mu nehodil do systemu co si ja osobne nemyslim ale teraz je to uz jedno...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

hlavne tie čísla v lige. Vymeníme za Bigliu

Reagovat
Pipo123

Bigliu by bolo na lavičku škoda

Reagovat
Diego2

Muj oblibenec ve FIFE

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky Fanty 11.kola na foru

Reagovat
olis

Reagovat
olis

Ghoulamove zranenie na 99% iste, pretrhnute vazy v pravom kolene.... este sa caka na oficialne potvrdenie ale vypada to blbo

Reagovat
olis

uz je to oficialne

Reagovat
Pipo123

Čo je oficiálne ?

Reagovat
10

třeba "díky" tomu podepíše novou smlouvu, tohle podle mě šance paradoxně zvyšuje...

Reagovat
olis

to mi tiez hned napadlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele