Serie A - souhrn 10. kola

25.10.2016, 22:40, aktualizováno 27.10.2016, 22:37
Komentáře a souhrny
Působení Franka de Boera na lavičce Interu nejspíš protáhl Icardi pozdní vítěznou brankou proti Turínu. Juventus s Laziem doma řádily a roli favorita potvrdily i celky Neapole a AS Řím. Pescara naopak zabalila tři body na cestu Atalantě. Ve Florencii se kvůli dešti dohrávalo později, a to za stavu 1:1...

Città di Palermo - Udinese Calcio 1:3

27.10.2016 20:45

Góly: 10. Ilija Nestorovski - 36. Cyril Théréau, 74. Seko Fofana, 79. Seko Fofana

Dohrávku vloženého kola obstaraly celky Palerma a Udinese a úspěšnější byli hosté, kteří zvítězili 3:1. Palermo sice brzy vedlo zásluhou Nestorovskiho, ale pak už stříleli jen hráči Udinese, dvakrát se trefil Fofana.

První minuty zápasu patřily zcela jasně Udinese, jenomže to bylo Palermo, kdo se postaral o první změnu skóre. Ilija Nestorovski si po jedenácti minutách udělal prostor, vystřelil a míč s pomocí teče jednoho z obránců skončil za Karnezisovými zády. Radost domácích dlouho nevydržela a Zebry ještě do poločasu zaslouženě srovnaly krok. Cyril Théréau dostal přihrávku do pokutového území, rychle zpracoval a špičkou kopačky překonal Pošaveče. Brankář Sicilanů měl plné ruce práce i před koncem poločasu, kdy Matosovu ránu vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou.

Udinese bylo po většinu času lepším týmem, což donutilo domácího kouče po hodině hry ke změnám. Přišli Sallai a Čočev a zlepšení se opravdu dostavilo, jenomže udeřili hosté. Seko Fofana dostal spoustu prostoru a času, aby popotáhl balón až do vápna a krásným obstřelem strhl vedení na stranu Udine. Jen o pár minut později předvedli hosté brejk, k míči se znovu dostal Fofana a opět úspěšně zakončil.

Třetí branka Udine znamenala jeho definitivní vítězství. Navíc v 83. minutě obdržel za simulování druhou žlutou kartu Sallai a domácí museli dohrávat o deseti. Od ještě vyššího rozdílu Palermo uchránila po střele Théréaua tyč.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Empoli FC 2:0

26.10.2016 20:45

Góly: 51. Dries Mertens, 81. Vlad Chiricheş

Zvítězila i Neapol, která se tak díky tomu posunula na třetí místo před AC Milán. Všechny branky domácího celku padly až po změně stran. Nejprve se prosadil Mertens a v závěru přidal pojistku Chiriches.

Začátek utkání byl z obou stran poměrně opatrný, ale přeci jenom čím dál větší převahu získávala Neapol. Ta se dostala k vůbec první velké šanci až ve 32. minutě, kdy těsně minul zařízení Dries Mertens. Belgický ofenzivní hráč o pár minut později rozjel další slibnou šanci, ale nakonec jen slabě zakončil a golman Skorupski přesto vyrazil na rohový kop. Polský brankář ve službách Empoli si připsal mnohem složitější zákrok ve 44. minutě, kdy se na něho z úhlu řítil Callejón!

Empoli v prvním poločase ustálo tlak soupeře, nicméně samo směrem dopředu neukázalo vůbec nic. Neni tedy divu, že domácí poměrně brzy ve druhém poločase vstřelili první gól. V 52. minutě poslal Callejón před branku milimetrovou přihrávku na nabíhajícího Mertense a ten už dostal balón za Skorupskiho záda.

Partenopei byli i nadále lepším týmem a na Skorupskiho se valil jeden útok za druhým, například Jorginhovu dělovku fantasticky vyrazil. Svěřenci trenéra Sarriho si museli dávat pozor i na zadní vrátka, po jednom z mála útoků hostí zazvonilo břevno! Neapol se mohla definitivně uklidnit až osm minut před koncem, kdy obrana Empoli nepokryla rohový kop a propadnutý balón dostal na zadní tyči do branky Vlad Chiriches. Partenopei se po vítězství 2:0 posouvají na třetí místo před AC Milán.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Bologna FC 1:1

26.10.2016 20:45

Góly: 70. Ibrahima Mbaye (vl.) - 52. Erick Pulgar

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Chievem a Boloňou. Domácí měli více ze hry, ale proměnili jen jedinou šanci. Boloňa vedla zásluhou Pulgara, ale poslední slovo měl dvacet minut před koncem Mbaye.

Chievo bylo v úvodu o něco aktivnějším týmem a po čtvrthodině mohlo vést, kdyby nadějnou šanci nezhatil zakončující Inglese, jenž při spoustě času a dobrého postavení trefil jen vyřážejícího gólmana Da Costu. Hodně nebezpečně pálil i ve 39.minutě De Guzmán, ale jinak to byl klasický taktický boj v podání domácího celku. V nastavení pak rozjeli akci znovu De Guzmán s Inglesem a Da Costa musel nadvakrát krotit.

Boloňa se ukázala až ve druhé poločase a byla to ona, kdo se jako první ujal vedení. Krejčího centr Verdi sklepl pro Ericka Pulgara, který utaženou přízemní střelou překonal Sorrentina. Chievo si takový průběh nezasloužilo, nicméně fotbal je o proměňování šancí a domácí ty své nevyužili. Svěřenci Rolanda Marana se však nevzdávali a dvacet minut před koncem srovnali. Birsovu přihrávku sice Floro Flores minul, ale za ním nezaváhal Ibrahima Mbaye - 1:1.

Ani jeden z týmů nechtěl prohrát a zbytek zápasu podle toho vypadal. Žádné šance a kouskovaná hra. Boloňa proměnila prakticky jedinou šanci v utkání a z Verony si veze poměrně cenný bod.

Více informací k zápasu

Juventus FC - UC Sampdoria 4:1

26.10.2016 20:45

Góly: 4. Mario Mandžukić, 9. Giorgio Chiellini, 65. Miralem Pjanić, 87. Giorgio Chiellini - 57. Patrik Schick

Patrick Schick sice ve druhém poločase svojí brankou vykřesal hostům naději, ale Stará dáma dalšími brankami žádné překvapení nepovolila a nakonec vyhrála jednoznačně 4:1. Juventus tak odčinil prohru s Milánem a na čele si udržel dvoubodový náskok před dotírajícím Římem.

Trenér Massimiliano Allegri udělal oproti zápasu s Milánem několik změn. Ty nejvýraznější: Do branky se místo Buffona postavil Neto a v záložní řadě nastoupil uzdravený Claudio Marchisio. Také Sampdoria začala s jinou jedenáctkou a od úvodní minuty dostal na trávníku šanci Patrick Schick!

Juve moc chtělo odčinit víkendový nezdar a do zápasu vlétlo opravdu ve velkém stylu. Pouhé čtyři minuty stačily na to, aby se Cuadrado uvolnil a přesně odcentroval na hlavu Maria Mandžukiče - 1:0 pro Juventus. Než se vůbec hosté stačili vzpamatovat, inkasovali podruhé a znovu ze vzduchu. Na Pjaničův rohový kop si úspěšně naskočil Giorgio Chiellini - 2:0. Následně tlak Staré dámy přeci jenom otupil a dopředu se dostávala i Sampdoria. Po dobré práci Patrika Schicka zakončoval jen těsně vedle tyče Sala. To už se psala 32. minuta a nic dalšího krom vynuceného střídání Juventusu se neudálo. Max Allegri musel stáhnout Patrice Evru, jenž měl nějaké zdravotní potíže a do hry nasadit Alexe Sandra.

Domácí toho v prvním poločase nemuseli příliš ukázat, dvě rychlé branky je dostaly do luxusní pozice. Nicméně ve druhém dějství přeci jenom chtěli přidat třetí branku, která by zápas definitivně rozhodla. Stal se však přesný opak. Praet dobře vystihl domácí rozehrávku, přihrávkou ještě našel Patrika Schika a ten z první překonal Neta! Bohužel pro českého fanouška, Schick vydržel na trávníku jen do 61. minuty, pak byl střídán za Luise Muriela.

Ale Juventus žádné drama povolit nechtěl a v 65. minutě si vzal dvougólové vedení zpátky. Puggioni byl v jednom ohni, dokázal lapit šance Pjaniče i Higuaína, ale na další dorážky prvně jmenovaného už zkrátka nestačil. Stará dáma pak vstřelila ještě jednu branku. Obrana Námořníků vůbec nereagovala na standardku Cuadrada, v domění o ofsajdu přestala hrát a Giorgio Chiellini pečetil na konečných 4:1 pro Juventus.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - FC Crotone 1:1

26.10.2016 20:45

Góly: 85. Davide Astori - 24. Diego Falcinelli

Fiorentina doma v extrémních podmínkách pouze remizovala s Crotone 1:1 a po právu může být hrubě nespokojena. Je nasnadě, jestli se utkání mělo, nebo nemělo hrát. Podmínky každopádně byly pro oba celky stejné. Utkání se pro hustý déšť na čas přerušilo ale nakonec dohrálo.

Jednoznačným favoritem tohoto zápasu byla Fiorentina, vždyť hosté dosud nasbírali jeden bod a jsou beznadějně poslední. Jenomže v tomto klání jim hrálo do karet počasí. Technicky zdatná Fiorentina nemohla na evidentně podmáčeném trávníku kombinovat dle svých představ ale sudí se rozhodl utkání zahájit a následně odehrát.

Ve 13.minutě měl první dobrou příležitost zápasu Tello a jeho nepříjemný pokus musel na špatném terénu nadvakrát likvidovat Cordaz. Krátce na to sudí přerušil hru a poslal oba celky do šaten a důvod? Světe div se, špatný terén a hustý déšť. Sudi Gavillucci po několikaminutové pauze poslal oba celky na hřiště a mohlo se pokračovat, byť podmínky byly pořád stejné. Pro Fiorentinu to neznamenalo nic dobrého, zvláště když ve 24.minutě hosté senzačně vedli. Tatarusanovi vyklouzl balón z náruče přímo na kopačku Diega Falcinelliho!

Pro Crotone to byla velká šance, jak v tomto zápase získat tolik potřebné body. Fiorentina pochopitelně převzala iniciativu, ale před šestnáctkou, natož uvnitř, se prosazovala jen velmi obtížně. Platilo to i ve druhém poločase. Iličič z volného přímého kopu zamířil jen do Cordaze, jemuž také míč vyklouzl, ale před dorážejícím Babacarem odkopl Ferrari. Tlak Violy se s postupem času neustále stupňoval a Cordaz měl čím dál více práce, ale nakonec však přeci jenom inkasoval. Obrana Crotone nedokázala odvrátit Iličičův rohový kop, balón se dostal k Astorimu a ten ho napálil rovnou do sítě. Viola chtěla ještě vstřelit rozhodující gól, ale konečný výsledek 1:1 Crotone ubránilo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Turín FC 2:1

26.10.2016 20:45

Góly: 35. Mauro Icardi, 88. Mauro Icardi - 63. Andrea Belotti

Inter Milán konečně zvítězil, ale nic přesvědčivého to zase nebylo. Rozhodující branku vstřelili Nerazzurri až dvě minuty před koncem díky Icardimu, jenž zaznamenal v utkání dvě trefy. Pomůže tato výhra trenéru Franku De Boerovi?

Nizozemský kouč měl před sebou další utkání, ve kterém mu s velkou pravděpodobností šlo o jeho další setrvání na lavičce Nerazzurri. Inter chtěl konečně přerušit bídnou sérii zápasů bez výhry, ale Turín představoval poměrně těžké sousto. Každopádně doma byli Nerazzurri přeci jenom aktivnější a pozvolna se dostávali do čím dál většího tlaku.

Ve 22. minutě zůstal na zemi po souboji s Acquahem Éder a domácí se vehementně dožadovali pokutového kopu. Sudí Massa však jasně poukázal na to, že Acquah trefil první balón a žádnou penaltu neodpískal. Inter to nemuselo příliš mrzet, ve 35. minutě zaváhal povyběhnutý golman Joe Hart a Icardi s poměrně velkou dávkou štěstí dostal balón do sítě - 1:0. Granatou inkasovaná branka otřásla a další minuty dál patřily Interu, ale žádná další velká šance už nenastala.

Na jednobrankové vedení se Inter nemohl spoléhat a hned zkraje druhého poločasu hodlal vstřelit druhý gól. Chytrou technickou ranou se odprezentoval Marcelo Brožović a jen těsně minul Hartovu svatyni. Také v 63. minutě měl solidní příležitost Brožović, ale Hart dobře zasáhl. To byly důležité momenty zápasu, neboť hned vzápětí Turín z čista jasna srovnal. Pomohlo mu k tomu zaváhání domácí defenzivy, po kterém se Belotti hnal na Handanoviče a střelou pod břevno mu nedal šanci - 1:1.

Inter potřeboval vyhrát, a tak se okamžitě snažil vrátit vedení na svojí stranu. Slibná kombinace po ose Candreva - Icardi - Éder však k brance nevedla. Užuž to vypadalo, že Inter zase ztratí, když v tom dvě minuty před koncem vypálil z hranice pokutového území Mauro Icardi a Hart letěl vzduchem marně! Stadion Giuseppe Meazzy si mohl oddychnout. Inter konečně zvítězil a přerušil několika zápasovou sérii bez vítězství.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Atalanta Bergamo 0:1

26.10.2016 20:45

Góly: 60. Mattia Caldara

Už na šesté místo tabulky poskočila ve výborné formě hrající Atalanta. Bergamasci dokázali zvítězit na půdě Pescary nejtěsnějším rozdílem, když jedinou branku zaznamenal po hodině hry Caldara.

Atalanta tak navázala na skvělý výkon proti Interu Milán a potvrdila, že poslední výsledky nejsou jen dílem náhody.

Na Stadio Adriatico se ale nehrál nikterak ofenzivní fotbal a šancí bylo po málo. Po jedné z nich hlavičkoval vedle Zukanović. Utkání bylo dokonce na malou chvíli přerušeno kvůli zemětřesení, ale nic vážného se naštěstí nestalo. Největší šanci prvního poločasu měla na svědomí Atalanta, po Kessiého centru se dostal k hlavičce Paloschi a domácí zachránilo břevno!

Hned z kraje druhého poločasu se mohli dostat domácí do vedení. Manaj byl v dobré pozici, jenomže netrefil přesně branku. Klíčový okamžik nastal přesně po hodině hry. Šanci Contiho ještě dokázala obrana Delfínů v čele s brankářem Bizzarrim zneškodnit, ale z následného rohového kopu už udeřilo. Freulerův přesný centr přístál na hlavě Matii Caldery a radost hostujících fanoušků mohla propuknout.

Pescara se samozřejmě ještě nevzdávala. Caprari si po souboji s Caldarou hodlal vymodlit pokutový kop, ale u sudího se to nepotkalo s pochopením. Domácí nepochodili ani dvě minuty před koncem, kdy se po kontaktu s Dramém skácel k zemi Simone Pepe. Delfínům nakonec nepomohl ani nastavený čas a s Atalantou domácí prohráli 0:1.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AS Řím 1:3

26.10.2016 20:45

Góly: 12. Paolo Cannavaro - 57. Edin Džeko, 76. Edin Džeko (pen.), 78. Radja Nainggolan

AS Řím nedovolil Staré dámě odskočit na čele tabulky a po vítězství na Cittá del Tricolore dál ztrácí na první místo jen dva body. Římané museli v tomto utkání otáčet nepříznivý výsledek, Neroverdi totiž ovládli první poločas díky brance Paola Cannavara. Ve druhém dějství však začal řádit Edin Džeko a jeho dvě branky v kombinaci s trefou Nainggolana dali výsledku konečnou podobu.

Sassuolo začalo naprosto bez respektu a AS Řím se muselo bránit. Už po pěti minutách tasil těžký zákrok Szczesny a dorážející Mazzitelli hodně přestřelil. Na druhé straně minul branku El Shaarawy a pak už přišla vedoucí branka domácích. Centr Politana zatloukl do branky hlavou Paolo Cannavaro! AS Řím sice okamžitě přebral iniciativu, ale branku se mu do konce prvního poločasu vstřelit nepodařilo. Po dělové ráně Nainggolana se otřáslo břevno a na Salahův nebezpečný střílený centr nikdo nedosáhl. Obrovské štěstí mělo Sassuolo i ve 43. minutě, kdy z malého vápna zakončoval Džeko a opět zazvonilo břevno!

Vlci v prvním poločase neproměnili velké šance, stále však měli dostatek času s výsledkem něco udělat. V 57. minutě to Římu konečně vyšlo, Džeko dostal přesnou přihrávku mezi dva obránce a okamžitě k tyči zakončil - 1:1. A AS pokračovalo dál v náporu a odpor soupeře zlomilo čtvrthodinu před koncem. Neroverdi neustáli tlak a faulovali ve vápně Džeka, jenž nakonec sám nařízenou penaltu proměnil.

Obrana Sassuola se sesypala a za další dvě minuty už Řím vedl o dva zásahy. El Shaarawy se dobře uvolnil, vypálil a Consigli musel vyrážet, ovšem jen k dobíhajícímu Nainggolanovi, který doklepl balón do sítě. Třetí branka v podstatě znamenala konec utkání. Domácí se na další zvrat nezmohli a hosté zase ve zbytku nikam nechvátali. AS Řím si tak pojistil druhou příčku a na vedoucí Juventus ztrácí nadále jen dva body.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Cagliari Calcio 4:1

26.10.2016 20:45

Góly: 6. Keita Baldé, 23. Ciro Immobile (pen.), 28. Ciro Immobile, 79. Felipe Anderson - 87. Wallace (vl.)

Stadio Olimpico nabídlo krásné utkání s pěti brankami a vítězstvím domácího Lazia 4:1. Cagliari nesehrálo vůbec špatnou partii, jenomže na rozdíl od Lazia zahodilo až příliš velké množství šancí. Dvakrát se mezi střelce zapsal Ciro Immobile.

Cagliari určitě mrzí neproměněné šance z prvního poločasu, protože ty nakonec byly rozhodující. Lazio totiž poté, co přečkalo velkou šanci soupeře, udeřilo. Padoinovu koncovku z páté minuty vytěsnil na rohový kop Marchetti a vzápětí poslal lehký oblouček na malé vápno Lulić, Baldé Keita balón elegantně zpracoval a přizemní střelou k tyči poslal Lazio do vedení!

Také druhé brance předcházely zahozené šance Sardiňanů. Marco Borriello jen těsně minul branku a Melchiori ve snaze přelobovat golmana zamířil nad. Na druhé straně pak fauloval Ceppitelli Immobileho a sudí Celi neměl na výběr. Sám Ciro Immobile penaltu přízemní střelou k tyči bezpečně proměnil a Lazio vedlo už 2:0. Navíc ve 28. minutě už to začalo být pro hosty velmi kritické, defenzíva Cagliari předvedla šílenou hrubku a Ciro Immobile proti Storarimu znovu nezaváhal!

Ciro Immobile mohl ještě v prvním poločase završit hattrick, ale na zadní tyči netrefil branku. Lazio si v prvním poločase vypracovaný náskok bezpečně udrželo a mělo jasně nakročeno k zisku třem bodům.

Cagliari sice žádnou flintu do pole neházelo, ale aby se dostalo zpět do zápasu, potřebovalo proměňovat šance, a to byl hlavní kámen úrazu. Nepomohl dokonce ani nařízený pokutový kop v 60. minutě, kdy se faulem provinil Felipe Anderson. Marco Borriello totiž netrefil ani vymezený terč, a tak tříbrankové vedení Lazia pokračovalo.

Zahazoval i římský celek, jmenovitě Immobile v další tutovce neuspěl, a hattrick ne a ne se dostavit. Na Stadio Olimpico se hrálo ofenzivní utkání, určitě se bylo na co dívat. Na hrozivých 4:0 nakonec přeci jenom zvýšil Felipe Anderson, když obešel snad celou obranou Cagliari. Defenzíva hostů zůstala stát jak tréninkové kužely a útočník domácích v pohodě zakončil. Obě obrany musely být v pernamenci až do závěrečného hvizdu. V 87. minutě vstřelil alespoň čestný gól Sardiňanů povedenou hlavičkou Marco Capuano a dále už se skóre nezměnilo.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Milán 3:0

25.10.2016 20:45

Góly: 11. Nikola Ninković, 80. Juraj Kucka (vl.), 86. Leonardo Pavoletti

AC Milán hodně rychle spadl zpátky nohama na zem a po vítězství nad Juventusem utrpěl těžkou porážku 0:3 v Janově. Dá se říci, že Rossoneri doplatili na změny v sestavě a nepochopitelné počínání Gabriela Paletty, který uviděl už v 57. minutě červenou kartu. Za domácí se prosadili Ninković a Pavoletti, jednu branku si vstřelil Juraj Kucka sám.

Trenér Montella se rozhodl po nečekaný tah a místo obránce Abateho postavil na kraj obrany záložníka Andrea Poliho. Od začátku utkání nenastoupil také mladí Suso, jehož nahradil vyléčený Keisuke Honda.

Začátek utkání nabídl opatrnou hru z obou stran. Vzájemné oťukávání skončilo až prvním gólem Janova. Na centr Rincóna obrana AC vůbec nereagovala a osamocený Nikola Ninkovič zblízka hlavou překonal Donnarummu. Milánští sice následně kontrolovali hru, ale před Perina se ne a ne dostat. A tak to zkusil z dálky Romagnoli, střela to nebyla vůbec špatná, nicméně scházela jí přesnost. Po hříchu to byla jedna z mála šancí Rossoneri.

Do druhého poločasu vstoupili lépe svěřenci Vincenza Montelly. Snaha o vyrovnání byla zjevná, nicméně přišla 57. minuta a výrazné snížení jakýchkoliv šancí na bodový zisk. Gabriel Paletta se rozhodl, že už na hřišti nechce dál účinkovat a poté, co se nechal jako malý žáček obehrát Poli, se vrhl do šíleného skluzu jako smyslu zbavený! Balón vůbec netrefil a od sudího jiná, než červená karta snad ani přijít nemohla.

Nicméně i o deseti to AC sympaticky nezabalilo a snažilo se o vyrovnání. Velké oživení přinesl střídající Suso, jenž se několikrát snažil o individuální akci, ale čím více se AC tlačilo dopředu, tím více hrozily ze strany Janova nebezpečné kontry. Jeden takový přišel v 82. minutě a Juraj Kucka si po něm vstřelil vlastní gól. O vítězi zápasu bylo rozhodnuto. Janov pak vycítil šance na další branky a pro Milán div, že to neskončilo debaklem.

Střídající Leonardo Pavoletti neměl problém obejít Romagnoliho a pohodlně zavěsit - 3:0. A za chvíli ještě sudí Banti neuznal pro ofsajd další branku domácích. Výsledek 3:0 je pro Milán krutý, nicméně hodně poučný.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC1080221:724
2.AS Řím1071226:1222
3.SSC Neapol1062219:1020
4.AC Milán1061316:1419
5.SS Lazio1053220:1118
6.Atalanta Bergamo1051413:1316
7.Turín FC1043320:1315
8.Janov CFC943212:715
9.Chievo Verona1043311:1015
10.Inter Milán1042413:1314
11.ACF Fiorentina934212:1013
12.Udinese Calcio1041513:1613
13.Bologna FC1034311:1413
14.US Sassuolo1041513:1713
15.Cagliari Calcio1041517:2313
16.UC Sampdoria1032511:1611
17.Delfino Pescara101459:157
18.Empoli FC101362:136
19.Città di Palermo101367:196
20.FC Crotone100288:212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (133)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

Giorgio Kucka Grif ako sa patrí

Reagovat
smazaný uživatel

Suso je uplne jinde nez Honda, ale zapas nam prohraly individualni chyby,,, skoda!

I v 10 to bylo na vyrovnani, ale po druhe brance byl konec...

FORZA MILAN!

Reagovat
Spalovač šancí

Nebylo to špatné od ACM, holt se dnes golový bůh otočil zády

Reagovat
Ragazzo d'oro

Janov byl zejména v prvni půli skvěle organizovaný. Tenhle zápas půjde krom Pallety na triko Cenzovi, protoze dat na rb Poliho, kdyz muže hrst Calabria. Honda je naprosto zbytečný, v zimě by mel jit.

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

zranený bol calabria veď

Reagovat
maras93

Calabria byl zraněnej, ne ?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Koukám na to nicméně to porad nemění nic na tom, že misto Poliho tam mohl dat jiné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Poli na pravém beku při tom výběru hráčů naprosto nepochopitelný

Reagovat
travis joe

Nechápu už jen to, že vůbec hraje.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mně Poli jako střídající hrac na posledni minuty nevadí, jeho živočišnost je mnohdy přínosná.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko išlo proti nám. Ale určite tomu napomohla tá zostava. Komplet vymeniť pravú stranu a ešte k tomu na tychto dvoch neschopákov Ked nemame ineho zdraveho beka tak tam snad necham Abateho, alebo dam GOmeza aspon je to obranca... A Honda? Ten nezahral uz dlho dobre, to uz radsej L. Adriano.. Hlavne robit taketo experimenty proti Janovu doma...Keby Crotone tak ok...ale JAnov...

Reagovat
AC.Milan

jasne prokaucovanej zapas...Suso nemel proc odpocivat hrajeme pouze ligu a Honda je pro me jednoznacne nejvetsi zklamani ze vsech hracu kteri k nam kdy prisli...a pak post praveho beka totalne nechapu...jeden zapas hraje Abate jako kapitan a pak jestli jsem to spravne pochopil nepresvedcil Montellu a pasku dostal MDS a Ignazia posadil nebyl zraneny...jako sestava podle me mela byt stejna a kdyz uz zmena tak vpravo MDS a nalevo Vangioni rozhodne lepsi nez davat na beka Poliho...co uz meli jsme strasne velkou kupu stesti a muselo to nekdy skoncit...neuznany gol proti Juve, 2 penalty proti nam nepromenene, otoceny zapas se Sassuolem...tahle facka nas doufam pouci a pekne vrati zpatky na zem a dalsi match 3 body

Reagovat
Kaka14

Pekne zhrnute

Reagovat
.13

Abate nebol zraneny? Tak to je este nepochopitelnejsie ako striedanie Baccu

Reagovat
Vtáky cez tepláky

No nechcem nič hovoriť, ale ty si nie na tréningoch a ani v šatni, alebo sa mýlim? .. Vengioni asi nebude žiadne terno a vzhľadom ku tomu že neodohral ani jednu minútu, tak predpokladám, že by lepšie nezahral. Avšak sám som zvedavý čo je to za hráča, aspoň za rozhodujúceho zápasu by ho mohol skúsiť dať hrať, nech sa chalan aspoň trochu rozohrá aby nenastávali situácie, že na RB musí hrať čisté CM...Mimochodom dopredu to od poliho nebolo zlé, kým tam nebol Honda. So Susom im to celkom šlapalo.

Abate je dopredu aj tak jednoznačne najlepšia voľba, avšak smerom do zadu to je tragédia, hlavne čo sa týka pozičnej hry. Avšak asi stále lepšie ako Poli.

Reagovat
raduinho

AC je zpět

Reagovat
FuckT

Inak tentoraz som si uz naozaj myslel, ze by to konecne mohlo prist. Co uz no, zostane to asi len o Juve a mozno AS, snad sa tam vykonmi vratime co najskor aj my. Ale fakt jediny stabilny a silny tim, ktory tu momentalne vidim, je stale len a len Juve, a iba tomu pridava ten fakt, ze ich nedavna prehra s AC ma ani nahodou nepresvedcila o opaku. Jeden malicky krocik by mozno mohol byt to, ze tentokrat si to Juventus az tak jasne dovolit nemohol, kedze ich moze AS predbehnut ak ich poriadne nepotrapi doma Sassuolo (co je aj celkom dost mozne, ze Sassuolo bude doma kusat).

Ale zda sa mi, ze aj minulu sezonu nejaku tu chvilu niekto Juventus predbehol a ptm sa museli dobijat spat na spicu, alebo nie?

Reagovat
FuckT

Beriem spat, neviem preco som si myslel, ze Juventus uz odohral 10 zapasov...

Reagovat
olis

tak teraz nwm ci si len robis picu alebo mas slabu pamet na taketo veci, ale si v momente ked si toto pisal na niecom frcal ale minulu sezonu sa do 19. kola na prvom mieste striedali rozne timy ako Neapol, Inter, Fiorentina a pod. a ani raz na prvom mieste nebol Juventus, v 19. kole sme sa dostali na dlhsiu dobu na prve miesto my, konkretne nam to vydrzalo do 24. kola, potom v 25. kole sa prvy krat v sezone dostal do vedenia Juventus a uz to tak aj ostalo

Reagovat
FuckT

Som ako Sherlock Holmes, su kvoty ktore ti vytiahnem z hlavy doslova rychlostou svetla, ale su takisto veci, ktorymi si netreba morit pamat. Pamatm si iba matne, ze Juventus neprechadzal celou sezonou tak uplne hladko, ale necakal som, ze to bolo az do 25. kola. Kazdopadne to nie je znalost, ktorou by moj luxusny mozocek musel byt zatazovany... Len som sa nemusel vyjadrovat, ale tak nic take strasne som tam nenapisal, snad sa to coskoro strati v informacnych ciernych dierach.

Reagovat
olis

ja si zase taketo veci vacsinou pametam velmi dobre, obcas by som bol rad keby som si tak dobre pametal aj ine veci :/

Reagovat
FuckT

Treba sa len snazit, je to ale zlozite, kedze pamat je velmi zlozita tema a jej mechanizmus sa lisi u kazdeho cloveka. Mne osobne pomaha mind palace a takisto umele vyvolavanie emocii popri vzdelavani sa, pretoze uz v minulosti som si vsimol, ze nieco ako: ''Delight is to him, a far, far upward, and inward delight, who against the proud commodores of this earth, ever stands forth his own inexorable self.'' - od Melvilla si zapamatam takmer okamzite, po 1 precitani, pretoze to rezonuje v mojej dusi, a tym padom sa to uklada na ovela mysterioznejsich miestach, ake dokaze mozog ponuknut. Tym samozrejme myslim moje vajca, preto je aj moj penis ci uzinteligentnejsi alebo znalostnejsi ako ja, neskutocne som na nho hrdy.

Reagovat
10

minulej rok touhle dobou Juve v desátým kole prohrálo se Sassuolem, mělo 12 bodů a na první AS ztrácelo 11 bodů, na Neapol 9

Reagovat
FuckT

Tak ja si to aj pamatam, najma po vasich objasneniach, ale uznavam, ze doteraz som si myslel, ze ten zly usek Juve bol ovela, ovela kratsi. Kazdopadne si ale stojim za tym, ze z vas ako z jedinych vyzaruje ta energia sampionov, taka aura nepoddajnosti.

Reagovat
10

jenže právě ta "energia sampionov a aura nepoddajnosti" má právě dost blízko k tomu, aby se to zvrhlo a všechno posralo

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Kaka14

Bez Hondi by bol pri prvom gole ofside len sa.potvrdilo, ze Suso je pre nasu ofenzivu nenahraditelny hrac .... a Poliho na tom poste nema cenu komentovat.... ked sedeli na lavicke Zapata, Gomez a chceli sme setrit Abateho .

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Si asi prvý človek, ktorí si všimol, že ten 1. gól bola úplna dispozícia Hodnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poli a Honda nemají ani na Crotone, já být trener, ty dva bych úplně odřízl a dal tam radši dorostenca.Honda snaha žádná, Poli by se chtěl rvát a bojovat, ale on vůbec neunáší tlak kubu AC Milán.Je to úplně hotovej, nemá na to mentálně ani herně

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja som videl Poliho ešte keď hrával v Sambe, to bola úplne iná kategória ako teraz. Bojovnosť mal aj vtedy, len vtedy bol oveľa kreatívnejší, vedel prihrať a hlavne sa nebál. Keď prichádza do AC, tak som sa tešíl, aj prvé zápasy mal dobré, ale potom čo prišlo nechápem. Myslel som že sa zdvihne, ale nič. Vidno že niečo nemá v hlave poriadku. Asi veľký tlak naneho. Vidieť to hlavne vďaka tým jeho alibistickým prihrávkam na 3 metre.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Absolútne zaslúžené víťazstvo ty vole. Už v prvom polčase sme boli lepší, aj keď to tam dlho škrípalo, ale v druhom sme ich absolútne prešli. Džeko prišiel, videl a zvíťazil, zas. Dal gól po akcii, s ktorej by to pred rokom napálil na parkovisko. Pak spravil penaltu a sám z nej rozhodol :* Dnes skvelý Salah, naproti tým domácim zápasom, kedy chodí 20x za zápas do kontier, dnes hral inak a vôbec nekazil, pri 1. góle parádna akcia s prihrávkou. Príchod Paredesa tiež pomohol. Emerson, až na ten gólový center (ktorý mal ale mať DDR alebo Manolas) nedovolil Politanovi vôbec nič. FORZA ROMA

P.S. pipo... zas sme otočili

Reagovat
Pipo123

Tak aspoň vám to svedčí

Reagovat
Lech

Nevis co florko? Vypadlo to s nim vazne...

Reagovat
Maritazzi

Spalovi při odchodu řekl, že má v hajzlu křížovej vaz.. Totálně v prdeli tohle.

Reagovat
Lech

O M G

Reagovat
Lech

Z bláta do louže

Reagovat
Bily
Reagovat
smazaný uživatel

Do p...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne vyhra. Maurito opat potvrdil poziciu z jedneho top utocnikov na svete. Druhy gol bol ako z ucebnice.

Keby sa Brozovi chcelo mohlo to byt aj 4:1. Torino nemalo poriadne sancu, az kym sme im ju nevytvorili, to vyzeralo ako na dedine ked hraci maju povinnost aby mohli nastupit aspon 3 promile.

Thohir sa vyjadril, ze vedenie stoji za FdB, som teda zvedavy ako to cele s nim dopadne.

FORZA INTER

Reagovat
cink

ja teda nevim co si mam myslet. nerikam, ze je spatnej trener, ale proste jsou indicie, ze nema za sebou kabinu. Prvne Brozovic, pak Jovetic, ted jsem neco cetl o Perisicovi a k tomu nespokojeny Gabigol. Ten je pripad sam o sobe. Jak prichazel, to bylo povyku a nakonec vubec nehraje

Reagovat
Pipo123

Pred zápasom som sa docela bál ako zahráme, či nadviažeme na ten výkon proti Torinu, tá hra v prvom polčase bola skvelá, trojica Anderson, Keita, Immobile hraje výborne, tie ich rýchle akcie robili hosťom poriadne problémy. Ten team vyzerá výborne, hraje kopec mladých hráčov, taký Patric bol v minulej sezóne na facku, to isté aj Hoedt, obaja sa zlepšili a hrajú naozaj dobre. Po dnešku asi nie je moc čo kritizovať, ďalšie dva zápasy ukážu ako sme na tom, Šašoulo aj Neapol budú trošku iná skúška než slabučké Cagliari

Reagovat
Jajinek

Dobrý výkon... a já se nebojím použít slovo opět. Těch světlých momentů má FdB hodně. Zápas v Pescaře, Juventus, Bologna, první poločas proti Cagliari, druhý poločas v Bergamu a druhý poločas nyní. To už nemůže být náhoda. Ano, je to naprosto nevyrovnané a pak tu byly u poločasy či pasáže zápasů, kdy to stálo za naprosté hovno, ale ono to je prostě dáno i tím, jak ke konkrétním momentům hráči přistoupí a jaké má FdB zkušenosti. Mě se ale v těch světlých momentech na ten fotbal hezky kouká.

Dejme mu ještě šanci, nedělejme pořád zbrklá rozhodnutí. Na Evropu ztrácíme v podstatě dva body a máme odehraných pouze 10 kol a pořád ještě i žijeme v EL. Ztrácejí všichni.

Počkal bych do vánoc, co se s tím týmem dá udělat.

Reagovat
snuff24

Přesně Další a další změna trenéra nám může jenom uškodit.Dokud nebude k dispozici fakt extratřída ( Diego) tak ať se FDB klidně učí a snaží aplikovat svůj styl. Těch promarněných let už je tolik, že další rok nás nezabije a takhle budem moct říct, že fakt to šanci dostal a měl/neměl na to být trenér Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky souhlasím nechal bych ho at pracuje dál...chybi nám jen troška víc štěstí vyhrát s Bolognou a Cagliari máme hned o 5 bodu víc a nikdo by nepřemyšlel že by FD Boer měl skončit taky jsem byl od začatku proti němu ale ted bych mu tu šanci prostě dal !!nemyslím že by bylo vhodné mít za posledního cca pul roku 3ho trenéra zase s jinym stylem hry......at v klidu pracuje věřím že to pujde a vysledky přijdou opravdu nehrajem špatně

Reagovat
olis

do streleneho golu to bol stary dobry Neapol z minulej sezony(konecne), na druhej strane treba povedat ze Empoli bolo este slabsie ako Crotone, po gole sme sa nepochopitelne stiahli a nebyt skveleho Reinu tak Empoli vyrovna, no ale aspon mame dve vyhry po sebe a hraci sa snad daju trosku dokopy a naberu vacsiu sebadoveru, v sobotu sa musime pokusit o zazrak a vyhrat ale dobry bude aj bod, potom nas caka silne Lazio a medzi tym LM, narocny program kde sa mozeme dostat do super formy ale aj to uplne posrat a prepadnut sa do este vacsich sraciek ako sme

btw to strielanie golov bude do navratu Milika asi kazdy zapas dost problem a nie som si uplne isty ci nas z toho uplne vytrhne aj Milik asi bude dobre kupit niekoho v zime

Forza Napoli!

Reagovat
papanegra

Páťa

Reagovat
Pipo123

Immobile 8 gólov a to sa pred sezónou vravelo že sa nehodí do Lazia dá 25 gólov a potom ho predáme do BvB za 50 mega

Reagovat
Alberto Aquilani

ale ved to si vravel aj ty, nie? Si pamätám, jak sme sa bavili pred sezónou, a že ty mu moc neveríš a ja tebe nato, že dá kludne 15+ :D

Reagovat
Pipo123

Já viem, si spomínam ešte koľko fanúšikov Lazia nadávalo na ten prestup a dnes sa spievalo jeho meno na štadióne. Já som si ho nevedel u nás predstaviť, nakoniec hraje fakt výborne a mal si pravdu, k tým 8 gólom pridal ešte 3 asistencie, lepší štart snad ani nemohol mať.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Schick

Reagovat
The Krupy

Hlavne nech nezabudnú prehrať s Neapolom

Reagovat
raduinho

Schick, který ve Spartě chodil po hostovačkách, protože byl moc mladý a údajně nepřipravený, dostane v Serii A šanci od začátku venku proti Juventusu. U nás se fakt něco musí změnit, dinosauři jako Ščasný, Rada atd. by mu ve Spartě nedali šanci ani ve šlágru kola v Liberci.

Reagovat
Azazelo RD

Asi Sparta nechtěla prohrávat venku 4:1.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Hodně špatnej příklad, zrovna Sparta s mládeží pracuje hodně dobře a šancí mladým dáváme dost. Minulou sezonu hostoval, aby získal co nejvíc herní praxe a rozehrál se. Kdyby před sezonou letos neodešel, taky by u nás hrál s hodně velkou pravděpodobností základ.

Reagovat
Votas

Taky je to dáno tím, že Doria nasadila Bčko, aby mohla nasadit plnou polni o víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

To už se ale všeobecně přehlíží a souvislosti se neberou v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Vždyt letos by právě byl útočníkem číslo 1.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
raduinho

Letos Na Spartu měl už loni, ale radši ho poslali hostovat do Bohemky.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko, když v útoku byl Paixao, Lafata, Fatai a Krejčí.

Reagovat
Kenneth

Neskutečná konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to možná vypadá vtipně, ale před rokem to vypadalo úplně jinak. Fatai měl parádní formu, Krejčí hrál skvěle, Lafata střílel gól za gólem a Paixao měl povedenou přípravu. Schick potřeboval hrát co nejvíce, proto bylo hostování nejlepším možným krokem.

Reagovat
Kang & Kodos

Zase všichni chytrý ty vole... loni v létě měl Schick v lize asi 100 minut a i v tý Bohemce (která byla na podzim úplně tragická) byl ze začátku na lavičce. Plus k těm všem útočníkům ještě Juliš, kterej hned jak začal na konci podzimu naskakovat do zápasů, tak tam sázel jeden gól za druhym.

Reagovat
olis

dnes na San Paolo 15912 divakov, najmenej odkedy sa Neapol vratil do SA pod ADL

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo také slabé návštevy? Po minulej úspešnej sezóne

Reagovat
olis

- mierne zvysenie cien vstupneho po siedmych rokoch

- odchod Higuaina

- cast ludi tam neznasa majitela, vraj malo investuje a nici klub

Reagovat
johan14

Pozerali Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt prístup teda. Len niečo mimo toho - taký hráči by boli v Kolíne za bohov.

Reagovat
andycek1

Taky klub a také návštevy...

Boze co by zato ľudia dali tady, vidieť takýchto hráčov

Reagovat
Radin

Tak dobrý, že si naši alespoň oblíbili dávat gól Juventusu. Ještě Ládík by mohl :)

Reagovat
ManUnited

Fiore bežte někam tvl

Reagovat
Alberto Aquilani

My proste nemôžme mať nikdy pohodu dpč. Flore krížny väz. Dnes bude operovaný, hovorí sa o 4 mesiacoch

Reagovat
mastakillah

Olis nevíš proč vůbec nehrává Rog? Zachytil jsi o tom nějaké info? Dík za info

Reagovat
olis

Sarri hovoril ze este nie je pripraveny, ze si musi zvyknut na narocnejsi trening, vyssie poziadavky atd., ale po vcerajsom zapase spominal ze uz je takmer pripraveny a coskoro si zahra

Reagovat
cervo
Reagovat
Pipo123

Olis tu pičuje že včera bolo len 15 tísic fans na Neapole, čo má vravieť Lazio, včera na Cagliari 2500 fanúšikov, s toho takmer 1000 bolo fans Cagliari

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Ako ono dosť hnusne pršalo, takže sa to dá pochopiť, ale lepšie to nebude, hráme fajn futbal, pekne sa na to pozerá, ale fanúšikovia neprídu. Pod Lotitom to už lepšie nebude, tá nevraživosť medzi fanúšikmi a prezidentom je tak veľká že radšej budú bojkotovať zápasy. Ľudia si to pozrú v telke a hotovo, ale to je asi problém všetkých klubov v Serii A, fanúšikovia vymenili tribúny za pohodlie domova a futbal pri TV

Reagovat
olis

bohuzial je to tak

Reagovat
M11

Reagovat
Pospovič

Reagovat
10

pracovní den, to je pak těžký, když vaši fanoušci druhej den brzo ráno musí vstávat dojit...to zemětřesení možná taky sehrálo roli

Reagovat
FuckT

Presne toto, neviem, ci tu tolko ludi je nezamestnanych, ale v dnesnej spolocnosti ma clovek z prace castokrat uz take nervy, ze aj ked to volno ma sa mu nechce ani jebat na ziadny stadion... Potom podaktori urcite nemaju ani tolko penazi, niekto moze napisat, ze to nie je take drahe, ale tych zapasov je dost, hladnych krkov moze byt doma este viac, atd. Niekedy sa otec musi rozhodnut medzi tym, ci kupi dcerke vysnivaneho konika alebo si kupi listok na zapas. Ak by naozaj chceli fans, tak by museli zaviest vela pravidiel, s ktorymi by sa ale asi nedalo coexistovat. Ako napriklad to, ze ludia pod urcity staly prijem budu moct ist zadarmo. Dokaze si to niekto v kapitalizme predstavit? :D:D Je to nieco ako zly vtip... Tu skor tak urobia take pravidlo, ze ludia, co su na socialke budu mat zakazane herne a kasina, po 100 rokoch, co peniaze z dani nas pracujucich ludi tie dane kurvy na socialke hadzali do strojov a davali na ruletu...

Reagovat
cervo

alebo ako poznam slovensku spolocnost, otec stavi na zleho konika a dcerka nebude tyzden jest

Reagovat
FuckT

Good point. Alebo to prechlasta... Proste ten business je dnes fakt kurva, to je ako dopisy Warner Brosu smerom k Pirate Bay. Co si ti kokoti fakt myslia, ze obycajny clovek si moze dovolit kupit vsetku hudbu, vsetky filmy alebo serialy ktore chce pozerat? To by som kurva musel byt milionar. Ale to ich nezaujima, oni maju na nas ovecky naozaj prehnane ocakavania, najradsej by boli, keby sme si namiesto zradla kupovali hudbu a zdochli od hladu pri pocuvani...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Dukla Banská Bystrica má väčšiu návštevnosť.

Reagovat
FuckT

Nieco nie je v poriadku, ale nie len co sa tyka geografie (t.j. Taliansky tim ma mensiu navtevnost ako Trnava, co nie je vobec smiesne!!!), ale aj co sa tyka tejto doby a tym padom pravdepodobne aj systemu, ktoreho efektivita je nepriamo umerna casu, ktory uz ten dany system funguje. Pamatam si tak 10 rokov do zadu som bol na futbale v Trnave a 20 tisic fans tam bolo iba na TRNAVU. Plny stadion, hluk, energia, bordel... Teraz holy kokot.

A pritom by sa vsetko dalo vyriesit... Ale ako sa moze nieco vyriesit, ked aj ten, co by sa aj chcel tvarit, ze to ide riesit, si vlastne chce ist iba nahrabat co najviac penazi pre seba?

Reagovat
smazaný uživatel

FdB by mal vraj ostat trenerom, avsak Leonardo ho moze hocikedy nahradit. A chcu sa snazit o Simeoneho, to ale podla mna nedaju.

Reagovat
10

kde furt bere Inter a jeho fanoušci to sebevědomí ohledně Simeoneho?

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to, ze sa raz vyjadril, ze chce v buducnosti trenovat Inter. Nejak ale zabudaju, ze povedal aj to, ze chce trenovat Atletico na novom stadione este, co je sezona 2017/2018.

Ale verim tomu, ze raz pride, ale nie teraz este.

Reagovat
Alberto Aquilani

to tu niekto vkuse roztrubuje, že sa raz v nejakom rozhovore vyjadril, že chce trénovať tímy, v ktorých hral. V takej Pise mu už robia parkovačku pred štadiónom.

Reagovat
10

aktuálně jsou šance Pisy a Interu dost srovnatelný, budou to nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

cize chces povedat ze by vas porazila Pisa? :)

Reagovat
Airus

s Icardim jo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Hlavne on to povedal viac x, ale on spomínam snad každého, Lazio, Inter, repre, River atd

Reagovat
Alberto Aquilani

áno, a asi 8 rokov dozadu, ked bol Ancelotti ešte trénerom AC vyhlásil, že by mala Rosella jeho angažovať miesto chvejúcej sa stoličky pod Spallettim. Nejak to nakoniec nedopadlo, do AS šilel neskôr Ranieri a Ancelotti medzi tým vystriedal Chelsea, PSG, Real či Bayern. Nie, že by za tie roky nebola možnosť, aby Rím skutočne prevzal, lenže on sa znova stal jedným z najžiadanejších trénerov na svete. Ani sa mu nečudujem, že do AS nešiel. A spojenie Simeone - Lazio v nejakej blízkej dobe, pod Latitom a Tarem navyše, je predsa úplné passé. Simeone pôjde niekam do Menčáku, ked vylejú Mourinha, nie do Lazia, a môže si kecať do novín čo chce...

Reagovat
Pipo123

Já to nikde netvrdím, Inter má nejakú nádej že by mohol prísť Simeone, ale tiež tomu moc neverím, za prvé odstupné u neho sa spomína vo výške 20 mega, to je kurva problém a do toho by Inter nešiel, za druhé platovo je to už iná liga než každý tréner v Serii A. Sám Simeone povedal jednu vec, "raz sa vrátim do Interu a Lazia, ale neviem kedy, trénerská kariera je dlhá a bla bla bla" takže ako sám povedal "raz" to môže byť o 20 rokov kludne. Lazio na neho nemá a ani mať nebude, tam ide skôr o to že by to bola jeho snaha a hlavne jeho záujem aj napriek horším podmienkam.

Reagovat
cresposuper

Ja by som sa skor pozastavoval nas tym Leonardom, to by bol neuveritelny fail.

Reagovat
10

ten by ale do těch všech kroků vašeho vedení zapadal naprosto přesně

Reagovat
Airus

http://www.squawka.com/news/juan-cuadrado-massimiliano-allegri-has-asked-me-to-stay-as-wide-as-possible/811156

Ale to měl dělat vždycky, stejně tak Alvés.. . že by to Allegriho napadlo ža teď?

Reagovat
Pinturicchio

Allegri není blbej a věci, kterých si všímáme my, vidí taky. Jen by mohl mít víc odvahy a prubnout to zrovna a ne to měsíc, dva, tři zkoušet na tréninku.

Reagovat
Airus

Já jen že už je u nás dva roky. A i ve Fiore se od čáry moc nedostával.

Reagovat
FuckT

G.#Higuaín:" Teším sa na zápas s Neapolom. Dúfam že dám nejaký ten gól, ideálne by bolo rozhodnúť zápas ".

Ja osobne by som bol za navrat prasacej hlavy, ale snad ma fans SSC prekvapia a vymyslia nieco lepsie! To je vidiet, ze to ten potkan povedal naschval, lebo je na seba hrdy, snad uz len Isaac Newton by mu mohol konkurovat, ale ten na to aspon mal skutocny dovod.

Reagovat
olis

fans Neapolu maju zakaz ist na zapas takze nic nevymyslia

Reagovat
FuckT

Skoda, zasluzil by si to ten potkan, Juve za nic neodsudzujem, ale on je proste hnus. Pamatam si jeho zapasy za Real, kde ho chudaka strcil do vrecka nie len Benzema, ale este aj ten pojebany Adebayor. U nas dostal sancu sa ukazat a uz si mysli, ze je Boh.

Reagovat
olis

a life is a bitch takze ocakavam ze ten zapas naozaj rozhodne a bude sa pritom tesit jak male decko a nas moze aj jebnut

Reagovat
FuckT

Tak my zacneme s Insignem urcite v zostave, a nechcem nic hovorit, ale ten chlapec je naozaj na tom velmi zle. Doslova nechapem, ako moze v takom time ako SSC hrat ofenzivny hrac, ktory za 13 ci kolko zapasov este snad ani nevystrelil na branu... Kazdopadne Juve bude asi chybat Dybala, nie? Podla mna Juventus investoval takze peniaze do Piggyho a Dybala ho coskoro prejde ako kombajn/

Reagovat
olis

Dybala bude chybat ale to nic neznamena, ved naposledy nam dal gol Zaza, Insigne je na tom teraz zle ale aj jemu sa raz forma musi vratit, dufajme ze to bude prave proti Juve

Reagovat
FuckT

Ale nezda sa ti to nespravodlive, ze s tymi moznostami ktore tam mame dame stale sancu tomu najpodradnejsiemu bastardovi, ktoreho v time mame? Podla mna ak panuje v nasej satni aj nejake to rozumne IQ, tak si to tam niektori hraci aj myslia. Nepovedia to, samozrejme, ale nemozu byt tak neskutocne zaslepeni. Kazdy jeden hrac az na Higuaina sa voci SSC zachoval ovela krajsie, s vacsim respektom, az na toho, od ktoreho by sme ocakavali najvacsiu vasen voci nasmu klubu. Uz sme na navrat jeho formy podla mna cakali az az, a aj ked jeho vykon proti Empoli bol ovela menej sebecky, ako u nho byva zvykom, jeho prinost pre tim bol stale na bode mrazu...

Reagovat
olis

ved ja nehovorim ze je spravne ze hra, sancu by si zasluzil konecne Giak, ale ked uz hra tak si zelam aby chytil formu, nic ine mi neostava, on musi mat chudak v hlave strasny bordel, na jednej strane chce byt velka hviezda, zarabat tazke prachy, na druhej strane verim ze nejaky vztah k tomu klubu ma a toto vsetko potom sposobuje ze ma vela zapasov na hovno, clovek nevie ci ho ma neznasat a smiat sa mu alebo ho lutovat

jedna vec je ista, s tou platovou poziadavkou si to posral sam, dovtedy aj ked hraval zle ludia mu to vzdy odpustili, teraz mu to daju vyzrat ze chcel plat cez 5 mega a potom hra takuto sracku, zmena musi prist z jeho strany, musi si to upratat v hlave a zmierit sa s vedenim, spravit velke ustupky zo svojej strany, inak moze ist v lete prec

Reagovat
FuckT

Ja si tiez zelam, nech tu formu chyti, ale vzhladom k tomu, ze je vcelku realne, ze aj ked sa do formy dostane tak svoje poziadavky nezmeni, ba naopak, skor si myslim, ze este posilnia jeho tuzbu hnat sa za lepsim platovym ocenenim a odide v dobrej forme do ineho klubu, tak ma to tak trochu matie. Neverim mu uz proste, je to pre mna smutne, jakozto som ho doteraz bral uplne inak, ale taketo typy charakterov by sme sa mali snazit odstranit, ako sa sam odstranil Higuain.

Reagovat
FuckT

I really like this one!

Reagovat
smazaný uživatel

"Inter have held a shareholders meeting, in which CEO Michael Bolingbroke has indicated that the club are '100% behind' Coach Frank de Boer."

spravne rozhodnutie

Reagovat
snuff24

Reagovat
Antijuve

Dobré rozhodnutí...

Reagovat
raduinho

Reagovat
Alberto Aquilani

CLAMOROSO Offerta Juve a De Rossi! I nazionali lo vogliono, lui dice no

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty A na foru

Reagovat
olis

konecne 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, pořád bez prohry

Reagovat
smazaný uživatel

Jazda

Reagovat
smazaný uživatel

Super souboj.

Reagovat
Pinturicchio

V tomhle kole už jsem fakt čekal, že mě sejmeš, zachránily mě známky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele