Serie A - preview 8. kola

14.10.2017, 09:22, aktualizováno 16.10.2017, 08:25
Previews
Souboj dvou zatím nejhorších týmů uzavře osmé kolo italské nejvyšší soutěže. Benevento ještě nezískalo ani bod a alespoň ten první se pokusí uloupit ve Veroně, kde se trápí Hellas...
Hellas Verona - Benevento Calcio  (pondělí 20:45)
Hellas se s Beneventem utkal jen dvakrát, ale na první tři body stále čeká. Velkou šanci cítí teď, protože kromě výhody domácího prostředí se na jeho stranu klopí také aktuální forma. Benevento totiž stále ještě neposbíralo ani jeden bod!

Čarodějky z Beneventa působí jako omámené kouzlem. Možná je to stále ještě euforie z postupu do první ligy, ale mnohem spíše se konečně projevuje nekvalitní a úzký kádr. Benevento totiž v sedmi duelech nezískalo ani jeden bod. Důvodů je mnoho, od hrozivě vypadající obrany, která inkasovala už 18 gólů, po mizerný útok.

Ofenzíva není silnou stránkou Beneventa, což podporují jen dva vstřelené góly. Může za to samozřejmě i mnoho zranění, která tým trenéra Baroniho postihla. Velkou část nebyl k dispozici mladý talent Amato Ciciretti, který ve druhé lize patřil k velké opoře při útoku. Aktuálně se trápí s horečkou, ale do pondělního utkání by mohl být fit. Trenér Baroni v to alespoň doufá.

Na tiskové konferenci před utkáním zmínil: "Nemáme teď dobré výsledky a ani herně se nám nedaří. Musím říct, že situace kolem našeho kapitána Lucioniho tým hodně ovlivnila. Když musíte číst, že je váš lídr a kamarád vyšetřován za dopink, není to nic příjemného. Doufám, že všichni ostatní ale budou v pořádku a budu moci postavit co nejsilnější tým. Zdravotní stav Iemmella se zlepšuje a snad bude k dispozici také Ciciretti, kterého už hodně potřebujeme."

Hellas na tom není o mnoho lépe. Stále tápe a nachází se v zóně sestupu, i když pár bodů už nasbírat dokázal. Konkrétně tři, za každý svůj vstřelený gól jeden. O body už obral Crotone i Sampdorii, ale největší úspěch si připsal v minulém kole. S domácím Turínem prohrával ještě tři minuty před koncem o dvě branky, ale nakonec v rozmezí dvou minut a díky jedné penaltě srovnal na konečných 2:2! Dokáže něco podobného i nyní?
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Caceres, Heurtaux, Caracciolo, Fares - Romulo, Bessa, Fossati - Cerci, Pazzini, Kean
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Venuti, Djimsiti, Costa, Letizia - Viola, Cataldi, Memushaj - D’Alessandro, Iemmello, Lombardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.59 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Na Stadio Artemio Franchi se představí kdysi obávané celky Fiorentiny a Udinese. Letos se oběma týmům příliš nedaří, což vystihuje dvanácté respektive jedenácté místo. Oba také mají na svém kontě pouhopouhé dvě výhry.

Není to zas tak dávno, co Udinese i Fiorentina hrály Ligu mistrů či přinejmenším alespoň Evropskou ligu. Letos v pohárové Evropě scházejí oba. Fiorentina před sezonou vsadila na velkou obměnu kádru a bohužel je to v tabulce znát. Jen dvě výhry a jedna remíza je za sedm kol na tým formátu Fiorentiny opravdu málo.

V minulém kole se Viola vrátila s nepořízenou z Verony, protože Chievu po dlouhé době podlehla 1:2. Nenapodobila tak výkon proti jinému veronskému týmu Hellasu, který před více než měsícem rozstřílela 5:0.

Hosté jsou na tom podobně jako domácí, tedy se dvěma výhry na kontě. Zbytek zápasů Zebry prohrály. Je zajímavé, že Udine si doma poradilo s oběma janovskými výběry, tedy s CFC i Sampdorií, které nadělilo čtyřgólový výprask.

Zebry v tomto kole pocestují na neoblíbenou půdu. Vždyť na Stadio Artemio Franchi naposledy zvítězily před téměř deseti lety.

Fiorentina se bude muset obejít bez Diase i Riccarda Saponary a tak nějak podobně jsou na tom i hosté. Luigi Delneri nemůže počítat s Larsenem, Danilem i někdejším hráčem Fiorentiny Behramim.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Laurini, Pezzella, Astori, Biraghi - Veretout, Badelj - Benassi, Théréau, Chiesa - Simeone
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Widmer, Angella, Nuytinck, Samir - Hallfredsson - De Paul, Barák, Jankto, Lasagna - Maxi López
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.11 - 5.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Crotone - Turín FC  (neděle 15:00)
Šestý Turín se zoufale drží na pohárových příčkách, ale na dlouhou chvíli přišel o kanonýra Belottiho. I bez něj si ale věří na další utkání, ve kterém jede do Crotone. Maličkému týmu, který se loni se štěstím zachránil, se daří především proti podobně ohroženým týmům.

Crotone se v minulé sezoně nakonec s trochou štěstí a díky heroickému zlepšení na poslední chvíli zachránilo v první lize a podobný stres nechce znovu zažít. Kádr doznal pořádných změn, zůstal ale populární trenér Davide Nicola. Zatím se mu ale moc nedaří a vypadá to na další nervydrásající cestu za záchranou. Aktuálně je Crotone až na 16. místě, přičemž na jeho kontě najdeme jen pět bodů.

Crotone má velký problém především v útoku, který poskládal dohromady zatím jen čtyři branky, přičemž hned dvanáct gólů inkasovalo. Ze seznamu přání si ale může odškrtnout další cennou položku - první výhru. Ta se urodila proti Beneventu, které na dravější Crotone nestačilo a prohrálo s ním 2:0. Utkání proti Spalu ale Crotone trochu podcenilo a nakonec bylo rádo, že dorovnalo na konečnou remízu 1:1.

Pro Gazzettu trenér Nicola mluvil právě o duelu s Turínem a řekl něco zajímavého. "Čeká nás duel s velmi náročným týmem, který má i bez Belottiho plno kvalitních hráčů a velmi dobrého trenéra na lavičce. My za sebou ale máme fantastické fanoušky, kteří nás vždy velmi podporují a díky nimž máme pocit, že se nemusíme bát nikoho. Pokusíme si připravit co nejlépe. Je to zvláštní, ale když bych si měl vybrat tým, který bych si opravdu přál trénovat, byl by to právě náš soupeř. Třeba jednou...," vyslovil Nicola své přání.

Turínské FC má za sebou několik nepříjemných ran. Ještě před měsícem vypadala jeho forma velmi nadějně, jenže pak Turín prohrál městské derby se slavnějším Juventusem vysoko 4:0 a na světě byl další debakl. Nedávno jsem viděl video přirovnávající týmy ze Serie A k jednotlivým postavám seriálu Hra o trůny. Turínské FC zde bylo trefně znázorněno Tyrionem Lannisterem, kterého starší a úspěšnější sestra neustále přehlíží. Turín se ale nikdy nevzdává a má pár es v rukávu.

To samé má Turín v plánu i nyní a ani absence střelce Belottiho mu nesmí vadit. Uznávaný trenér mládeže a někdejší hráč Tora, Andrea Fabbrini, poznamenal: "Vím, že absence Belottiho je velkým oslabením. Turín ale hraje jako jedno mužstvo, takže jej jedna absence nesmí vykolejit. Navíc, trenér Mihajlović má k dispozici mnoho zajímavých alternativ. Hráči jako Sadiq, Boyé nebo Niang mohou nastoupit na jeho pozici hrota. Tento duel Turín musí vyhrát, pokud chce uvažovat nad první desítkou," dodává Andrea Fabbrini.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Ceccherini, Ajeti, Martella - Rohden, Mandragora, Barberis, Stoian - Simy, Nalini
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Lyanco, Ansaldi - Rincon, Baselli - Iago Falque, Ljajić, Berenguer - Niang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.45 - 3.33 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Sassuolu se po odchodu trenéra Eusebia Di Francesca stále nedaří najít vlastní tvář a především v útočné fázi se projevuje velmi slabě. Dalším testem bude Chievo Verona, které přijede s pověstí týmu, jenž dlouhodobě sází právě na obranu.

Asi v každé lize najdeme tým, který si za léta vybudoval nějakou pověst. V italské Serii A se dlouho uzavírají sázky ohledně toho, kdy už Chievo Verona sestoupí do druhé ligy. Veronský celek se k tomu ale stále nemá a tím, co jej drží nad vodou, je právě obrana. Poznávací rys Chieva se skrývá v těžko prostupném bloku, který se příliš nemění a často se do něj zapojují všichni hráči v poli.

V této sezoně se Chievu zatím moc nedaří naplňovat tradiční hodnoty a inkasovalo už devět branek. Přesto mu to stačí na průběžné osmé místo, což by pro Mussi Volanti bylo velkým úspěchem. Chievo prohrálo jen dvakrát a v minulých čtyřech zápasech nepoznalo přemožitele ani jednou! Po nad Cagliari překvapilo dokonce Fiorentinu, kterou díky dvěma gólům Lucase Castra porazilo!

Pokroku v týmu si všímá také zkušený obránce Boštjan Cesar. V rozhovoru pro Corriere di Verona slovinský reprezentant uvedl: "Je pravda, že se zlepšujeme a jako celek podáváme stále lepší výkony. V týmu vládne velmi dobrá nálada, každý přesně plní, co nám trenér říká. Náš problém nikdy nebyl na startu sezony, ale postupně jsme tento entuziazmus ztráceli a přicházely zbytečné ztráty. Doufám, že tento rok bude jiný."

Sassuolo se ocitá ve značně horší pozici. Tým trenéra Bucchiho přestal dávat branky a za poslední tři duely dal jen dva góly. Vzadu je situace úplně jiná, což bylo vidět v minulém kole. Na Sassuolu si pochutnalo Lazio, které pomocí šesti vstřelených branek nemělo s Neroverdi vůbec slitování.

I kvůli tomu se Sassuolo ocitlo až na 17. pozici. Nyní se navíc bude muset obejít bez hráčů jako Cristian Dell'Orco, Edoardo Goldaniga nebo Luca Mazzitelli, které trápí menší zranění. Při posledním střetu s veronským Chievem Sassuolo doma padlo a dostalo tři branky, jejichž autorem byl útočník Roberto Inglese.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Cannavaro, Acerbi, Peluso - Lirola, Sensi, Magnanelli, Missiroli, Gazzola - Berardi, Matri
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Tomović, Dainelli, Gamberini, Cacciatore - Castro, Radovanović, Bastien - Birsa - Pucciarelli, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.38 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Z hlediska případných záchranářských prací čeká na týmy Cagliari a Janova důležité vzájemné utkání. Sardiňané se sice v tuto chvíli pohybují mimo sestupové pásmo, avšak rozdíl mezi oběma celky není příliš velký. Grifové na předposledním místě pochopitelně potřebují zabrat.

Nejprve však k domácím. Cagliari se sice po těžkém začátku vzchopilo a ze zápasů s Crotone a SPAL získalo šest bodů, jenomže následně přišly porážky od Sassuola, Chieva i Neapole. Cagliari se navíc nedokázalo gólově prosadit a doma na Sant'Elia bude mít co napracovat.

Soupeř by měl být ideální. Janov je v mizerné formě, společně s Hellasem a Beneventem ještě nevyhrál a bije na poplach. Vedení celku stále důvěřuje Ivanu Jurićovi, nicméně všem je jasné, že Chorvatova pozice není vůbec pevná. Před reprezentační přestávkou stihli Grifové prohrát další domácí utkání. Na Luigi Ferraris podlehli po jediné brance Rodriga Palacia Boloni.

Janov má probléy především s koncentrací v závěrech utkání. S Boloňou inkasoval jediný gól čtvrthodinu před koncem, na Interu Milán dokonce tři minuty před závěrečným hvizdem a takto bychom mohli pokračovat. Kouč Jurić tedy musí primárně zapracovat na koncentraci, protože ta už stála janovský celek spoustu bodů.

Janov dokázal přiletět ze Sardinie s pocitem vítězství naposledy před sedmi lety, od té doby tam neuspěl. V loňské sezoně zvítězil vždy domácí celek, Janov tak doma učinil po výsledku 3:1, Cagliari pak na Sant'Elia dokonce 4:1.

Oba tábory hlásí dvě absence. Na straně Cagliari to jsou Cossu a Melchiorri, zatímco Grifům nepomohou Migliore a Spolli.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Padoin, Andreolli, Pisacane, Capuano - Ionita, Cigarini, Barella - Joao Pedro - Pavoletti, Farías
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin- Izzo, Rossettini, Zukanovič - Rosi, Rigoni, Veloso, Bertolacci, Laxalt - Taarabt, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.21 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Sampdoria se léčí z posledního debaklu od Udinese, který vrátil její zlepšení o pár kroků zpátky. Další šanci bude mít před vlastními diváky, ale soupeř je mnohem těžší. Na stadion Luigiho Ferrarise totiž zavítá nebezpečná Atalanta Bergamo.

Sampdoria vůbec nezačala špatně a nejen herním projevem si dokázali získat pozornost. Navíc by určitě měla šanci na mnohem vyšší postavení než současnou devátou příčku, neboť měla k dobru utkání s AS Řím. Tomu se tehdy moc nedařilo, zatímco Blucerchiati hráli výtečně. Vše navíc pokračovalo velmi úctyhodným vítězstvím nad AC Milán. V minulém klání ale jejich kouzlo pominulo a odnesli to velkým debaklem.

Od Udinese totiž Doria dostala hned čtyři branky a její dobré jméno bylo hodně pošpiněno. Obrana Dorie naprosto selhala a i díky dvěma gólům Maxiho Lópeze, někdejšího hráče Dorie, si Udinese nechalo tři body. Zápas ale hodně ovlivnila červená karta pro záložníka Edgara Barreta, který musel opustit své kolegy už po 40ti minutách hry. Teď jsou Námořníci odhodláni napravit si chuť.

Potvrzuje to polský bek Bartosz Bereszyński, který řekl: "Cítím se tu úžasně a Janov mě velmi zaujal. Je to krásné město a já mám ze sebe stále lepší pocit, protože s každým dalším dnem se cítím víc jako obyvatel Janova. A především jsem si sedl se spoluhráči, kteří jsou fantastičtí. Klub má velké ambice, ale zároveň cítím velký klid pro vlastní rozvoj. Minule se nám zápas vůbec nepovedl, ale doufám, že nyní uhrajeme lepší výsledek."

Atalanta Bergamo má za sebou první zkušenosti s Evropskou ligou a vůbec nejsou negativní. Ostatně, sympaticky hrající celek nehraje špatně ani na domácí scéně, kde sídlí na průběžném 11. místě. Atalanta by ráda zlomila nepříjemnou sérii, protože už tři poslední duely se jí nepovedlo vyhrát ani jednou, vždy si připsala jen bod.

Nutno ale uznat, že především v minulých dvou zápasech byla za ten bod hodně ráda. Jednak v Evropské lize proti favorizovanému Olympique Lyon a především v minulém kole. Soupeřem Orobici se stal Juventus Turín, který po pětadvaceti minutách vedl hned o dvě branky. Atalanta se ale nedala a dokázala i přes nesprávně nařízenou penaltu v její neprospěch srovnat na konečných 2:2.

O utkání se předběžně zmínil někdejší hráč obou soupeřů, Damiano Zenoni. "Atalanta minule jasně ukázala, že umí hrát svým stylem proti komukoli. Má skvělý kádr i dobrého trenéra a podle mě získá tři body právě ona. Sampdoria hraje sice doma, ale vůbec to nebude mít jednoduché, i když ani ona není se svým útokem vůbec bez šance," dodává muž, který měl to potěšení hrát za oba týmy.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Strinić - Verre, Torreira, Praet - Ramirez - Quagliarella, Caprari
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Palomino, Caldara, Masiello - Hateboer, Freuler, Cristante, Spinazzola - Iličić - Gomez, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.34 - 3.44 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - SPAL 2013  (neděle 15:00)
Boloňa má ideální možnost prodrat se do první poloviny tabulky a co více, přiblížit se evropským pohárům, protože hostí nováčka z Ferrary SPAL. Hosty není radno v žádném případě podceňovat, o body už dokázali obrat Lazio nebo Udinese.

Roberto Donadoni začíná s Boloňou sklízet plody své práce a s průběhem letošní sezony zatím může být spokojen. Boloňa prohrála jen dvakrát, tři duely zvládla za plný počet bodů a ve dvou případech si body rozdělila. Současné desáté místo je dobrým počinem, přesto je tu jedna vada na kráse.

Boloňa totiž nevyhrává doma. Zatím se jí to nepovedlo, přestože ve dvou případech dokonce vedla. Jak s Turínem, tak i s Interem Milán nedokázala udržet jednobrankové vedení a remizovala 1:1. Domácí teď budou mít čtvrtý pokus, jak své příznivce na Renato Dall'Ara potěšit a tentokrát by to mohlo i vyjít, protože soupeřem bude nováček SPAL.

Hosté vstoupili do Serie A pohádkově. Obrali o bod Lazio a pak si poradili i s Udinese, jenomže pak přišly těžké váhy - Inter Milán, AC Milán nebo Neapol. Série čtyř porážek v řadě vrátila nováčka zpátky do reality a ten na další výhru stále čeká. Před reprezentační přestávkou doma hostil Crotone, ale na branku Paloschiho odpověděl Simmy a skóre 1:1 už se nezměnilo.

Domácím nepomůže zraněný Maietta, jedná se ale o jedinou ztrátu. Situace není dramatická ani na druhé straně, přestože ztráta Floccariho může být citelná. Dalším absentérem je vedle obávaného kanonýra i Meret.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, González, Helander, Masina - Taider, Poli - Verdi, Palacio, Di Francesco - Destro
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Oikonomou, Vicari, Felipe - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Mora, Costa - Paloschi, Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.30 - 4.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - AC Milán  (neděle 20:45)
Přesně po půlroce se na slavný stadion San Siro vrací milánské derby. Pro město módy jednoznačně událost číslo jedna. Inter si zatím vede lépe a je v těsném závěsu za vedoucí Neapolí, což se nedá říci o AC, které je až sedmé. Derby della Madoninna ale jako vždy nemá favorita.

Inter před sezonou vyměnil trenéra, ke kormidlu povolal zkušeného Luciana Spallettiho a ejhle, pod jeho vedením se Interu daří. Tedy alespoň výsledkově, protože dvoubodové manko na vedoucí Neapol není vůbec špatným výsledkem. Co se týče herního projevu, v něm mají Nerazzurri oproti dávným sezonám stále velké rezervy.

Modročerní si už letos na zvučného soupeře vyšlápli. V Římě na Stadio Olimpico porazili někdejší Spallettiho tým AS Řím 3:1, čímž vlastně potvrdili povedený start do sezony. Nesmíme také zapomínat, že Inter je stále neporažen, což se krom Neapole a Juventusu nikomu dalšímu nepodařilo.

Co by za takový začátek dal AC Milán... Městský rival v létě napumpoval do kádru velké finance a i když se zpočátku zdálo, že vše půjde jako na drátkách, ještě to nějaký čas bude potřebovat. "Letos v Miláně nakoupili jedenáct nových hráčů, takže k vytvoření skvělého týmu to bude nějaký čas vyžadovat. Cíle, které se zdály být na začátku reálné, se nyní stávají komplikovanými," nechala se slyšet klubová legenda Paolo Maldini.

Někdejší vynikající obránce se vyjádřil i k Interu: "Žádná strana zatím neukázala svůj plný potenciál. Inter sice má výsledky, ale nehraje hezký fotbal. Milán zase neuhrál žádné dobré výsledky vyjma těm proti malým klubům. Z psychologického hlediska má výhodu Inter, ale tím nechci říct, že by případná porážka vyřadila Milán z bojů o Ligu mistrů. Rozdíl by však v takovém případě činil už deset bodů."

Rossoneri naposledy nezvládli zápas s AS Řím a porážka 0:2 už byla druhá v řadě. V důsledku toho se AC propadlo až na sedmé místo a na čelo Serie A už poměrně významně ztrácí. "Derby musíte vyhrát. Nezáleží na tom, jestli hrajete dobře nebo špatně, ale musíte vyhrát a to jakýmkoliv způsobem," prohlásil odhodlaně pro Corriere della Sera záložník Franck Kessié.

O derby určitě přijde zraněný Marcelo Brožović, ovšem jde o jedinou ztrátu, kterou kouč Luciano Spalletti musí řešit. V tomto ohledu má Vincenzo Montella více starostí. V minulém utkání se pro derby vykartoval Calhanoglu a z reprezentačního srazu se vrátil zraněný Kalinić, který tak na marodce doplnil obránce Contiho a Antonelliho.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Nagatomo - Vecino, Borja Valero - Candreva, Joao Mario, Perišič - Icardi
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Musacchio, Bonucci, Romagnoli - Borini, Kessié, Bíglia, Bonaventura, Rodríguez - Suso, André Silva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.42 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - SS Lazio  (sobota 18:00)
Osmé kolo italské Serie A odstartuje velkým šlágrem a reprízou letošního Superpoháru. Na Juventus stadium se představí domácí Stará dáma a Lazio. Rozdíl v tabulce mezi oběma celky je pouze tříbodový, na druhou stranu oba ztrácejí na vedoucí příčku, kde se usadila Neapol. Vzájemný souboj je navíc generálkou na Sporting respektive francouzské Nice.

Juventus překvapivě nevede soutěž, nicméně na vedoucí Neapol ztrácí jen dva body a má pořád dostatek času s nastálou situací něco udělat. Stará dáma v minulém kole vůbec poprvé ztratila body, když neudržela nadějné dvougólové vedení na půdě Atalanty Bergamo a jen remizovala 2:2.

Dalším soupeřem bude Lazio, které se pyšní skvělou formou a které letos dokázalo Juventus porazit. A nejen to, připravit ho zároveň o první trofej - italský Superpohár. Lazio opanovalo zápas na Stadio Olimpico 3:2, ale mnoho nescházelo a vše mohlo být jinak. Stará dáma totiž v závěru díky Dybalovi smazala dvoubrankový náskok, jenomže v poslední šanci nastaveného času opět inkasovala a nakonec prohrála.

Nyní bude situace diametrálně odlišná, protože Juventus bude hrát před vlastním publikem. "Stadion Juventusu je místo, kde musíte udělat něco navíc, abyste vytvořili rozdíl a my jsme zvědaví, jak tento test zvládneme," prohlásil hostující záložník Marco Parolo. Podobně jako on, tak i ostatní odmítají srovnání s již zmíněným zápasem Superpoháru.

"Superpohár? Je zbytečné dělat srovnání, protože každý zápas má vlastní příběh a nemyslím si, že by Juventus použil tento zápas jako motivaci. A pro nás je to stejné, nebudeme se tohoto úspěchu držet. Byla to velká radost, ale musíme jí okamžitě hodit za sebe a soustředit se na budoucnost. A to je také to, co jsme udělali," dodal Parolo.

Lazio je v úchvatné formě, prohrálo jen jeden zápas s Neapolí, jinak vesměs vše vyhrává. Ztrátou byla ještě domácí remíza se SPAL, ale s aktuálním čtvrtým místem pochopitelně panuje spokojenost. Naposledy si Biancocelesti s chutí zastříleli do sítě Sassuola, kterému dali šest branek.

Juventus v týdnu čeká další zápas Ligy mistrů proti Sportingu Lisabon a v Evropě se představí i Lazio, které pocestuje na francouzskou riviéru do Nice v rámci Evropské ligy.

Kouč Massimiliano Allegri nebude moci využít služeb Barzagliho, Höwedese, Pjacy, De Sciglia a Pjaniče. Ani jeho protějšek na lavičce Biancocelesti Simone Inzaghi nemá pohromadě kompletní kádr. Na marodce stále setrvává trio Anderson, Wallace, Basta.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Matuidi - Douglas Costa, Dybala, Bernardeschi - Higuaín
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - De Vrij, Bastos, Radu - Marušič, Parolo, Leiva, Lulić - Milinkovič, Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.30 - 6.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Sobota večer patří v Itálii duelu mezi domácím AS Řím a Neapolí. Především hosté byli před sezonou pasováni do role vyzyvatele Juventusu Turín a první zápasy tuto prognózu jen potvrdily. O své slovo se ale v posledních týdnech hlásí také Římané.

Stadio Olimpico hostí jednu z nejočekávanějších bitev. Do Věčného města totiž zavítá lídr tabulky z Neapole a jeho záměr jediný - vyhrát. Minimálně skórování by Partenopei nemělo dělat vůbec potíže. Tým trenéra Eusebia Di Francesca sice zapracoval na defenzivní fázi, ale Neapol je pověstná zdrcující převahou v té útočné. Po sedmi vyhraných utkáních se stala prvním týmem v historii Serie A, který nasázel 25 branek!

Je jasné, že domácí čeká velká prověrka a týká se to především právě zadních řad. Neapol sice znovu přišla o kanonýra Arkadiusze Milika, který měl po neúplné minulé sezoně být rozhodujícím hráčem, ale na útočné snahy Neapole má jeho absence zatím přesně opačné důsledky. Trio Dries Mertens, Lorenzo Insigne a José Maria Callejón je dostatečnou zárukou a jejich variabilita dokonale sedí do systému trenéra Sarriho.

Neapolský rodák proslul svou oblibou v ofenzivní podívané už v dřívějších působištích, především pak v druholigovém Empoli. Pod Vesuvem své taktické umění jen zdokonalil. Nadále platí za brilantního stratéga s téměř maniakální posedlostí v detailech, nadále používá k tréninkovým seancím drony, jejichž záběry později detailně analyzuje. Z celého kádru dokáže ždímat maximum a právě tento ročník by mohl být tím, v němž Neapol vyhraje mistrovské Scudetto.

Stalo by se tak poprvé od roku 1989/1990. A paradoxně by se jeho architektem mohl stát právě muž, kterému jako trenérovi nevěřil ani samotný Diego Maradona! V poslední době se ale zdá, že Neapol zkrátka nedělá chyby a až na výjimku proti Šachtaru Doněck vyhrává duel za duelem. Přesto je před utkáním ve Věčném městě zapotřebí opatrnosti.

Ví to i belgický útočník Dries Mertens, který v rozhovoru pro Guerin Sportivo sdělil: "Řím je velmi složitým soupeřem a vždycky se mu dařilo sehrát s námi velké bitvy. Mají nový impuls v podobě nového trenéra a už jsme mohli vidět, jak dokáží být nebezpeční. Navíc z našeho kádru působilo v reprezentační pouze víc hráčů, takže AS bude víc odpočinuté. Přesto musíme myslet jen na tři body," dodává Mertens.

Má pravdu v tom, že třeba esa jako Radja Nainggolan, Kevin Strootman nebo Alessandro Florenzi zůstala doma. Kádr AS ale není kompletní a mnozí hráči stále nejsou fit. Týká se to například Stephana El Shaarawyho, který si právě při plnění reprezentačních povinností obnovil zranění. Do hry nenaskočí ani Patrik Shick se Strootmanem a Emersonem. Vrací se alespoň mladík Lorenzo Pellegrini.

Právě mladý záložník hovořil o soupeři v rozhovoru se stanicí Sky. "Přál bych si oslavit první vstřelenou branku v sezoně právě na Olimpicu proti Neapoli. To ale samozřejmě bude hodně náročné. Čeká nás možná největší test letošní sezony, protože hned po utkání s Neapolí hrajeme s Chelsea. Oba tyhle zápasy budou nesmírně náročné a právě ty ukážou náš pravý charakter."

AS už překonalo jeden test, když v minulém kole porazilo AC Milán 2:0. Římané pilují obrannou fázi a zatím dostali jen čtyři góly. Z velké části za to může zlepšená forma Kostase Manolase a velkolepý úvod brankáře Alissona. Právě v Římě Neapol naposledy jasně přehrála domácí díky dvěma gólům Driese Mertense.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Peres, Manolas, Juan Jesus, Kolarov - Pellegrini, De Rossi, Nainggolan - Florenzi, Džeko, Perotti
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.72 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol770025:521
2.Juventus FC761020:519
3.Inter Milán761014:319
4.SS Lazio751119:916
5.AS Řím650114:415
6.Turín FC733112:1112
7.AC Milán740310:1012
8.Chievo Verona73229:911
9.UC Sampdoria63218:811
10.Bologna FC73226:711
11.Atalanta Bergamo723212:109
12.ACF Fiorentina721410:107
13.Udinese Calcio720512:136
14.Cagliari Calcio72054:116
15.SPAL 201371246:125
16.FC Crotone71244:125
17.US Sassuolo71154:154
18.Hellas Verona70343:163
19.Janov CFC70255:112
20.Benevento Calcio70072:180

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (267)

Přidat komentář
Lech

Karsdorp dneska misto umelce Perese pls! Hlavne at to je bez ostudy, jinac se ten tym z toho zas neposklada

Forza Roma

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Its gonna be fantastic! Tri super duely. Nejvic se tesim dneska vecer na AS v Napoli. Zitra ten zapas bude hodne takticky svazany. Ale dneska... dneska to bude ofenzivni smrst.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to budú parádne zápasy, najprv v PL LFC-MU a potom 2 skvelé zápasy Serie A... viac sa samozrejme teším na ten večerný, ale aj Juventus - Lazio bude super, dúfam, že Juve opäť nejaký ten bodík stratí v prospech Napoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by...

Reagovat
Hans82

Z PL bez do riti.

Reagovat
Inter Eterno Amore

MILANO SIAMO NOI

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio dnes bude bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, 3:0

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

0:2

Reagovat
Pipo123

JUVENTUS (4-3-3) – Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Asamoah; Khedira, Bentancur, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Mandzukic. A disp. Szczesny, Pinsoglio, Benatia, Rugani, Alex Sandro, Sturaro, Cuadrado, Dybala, Bernardeschi. All. Allegri.

Diffidati: nessuno

LAZIO (3-5-1-1) – Strakosha; Bastos, de Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic, Lulic; Luis Alberto; Immobile. A disp. Vargic, Guerrieri, Luiz Felipe, Mauricio, Murgia, Di Gennaro, Patric, Jordao, Nani, Caicedo. All. Inzaghi.

Reagovat
M11

COSTA !!!

Reagovat
lnterista

Nebyl to ofsajd?

Reagovat
M11

Videl jsem jen jeden zaber a prislo mi ze se tam zapomnel bastos

Reagovat
lnterista

Ja videl jeden a zdal se mi ale nechce se mi to vracet

Reagovat
lnterista

Tak mi to nedalo a nebyl ofsajd o)

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Offside jak delo

Reagovat
Inter Eterno Amore

ako to vlastne bolo s tým VAR ? vyžiadal si to sudí ?

Reagovat
olis

ofsaj a uznali im to, cirkus

Reagovat
Pipo123

Zaujimave, taliansky komentaror vravel ze to je ofsajd, tak ako je mozne ze to uznal?

Reagovat
10

komentátor se plete, Bastos ho tam nechal

Reagovat
Pipo123

Já som to nevidel, vlastne iba raz ukázali záznam toho gólu, ale v pohode

Reagovat
Pipo123

Rameno na rameno a on odpiska faul,

Reagovat
Benesse

však sa vôbec nepozeral po lopte hráč lazia, zas to nieje hokej

Reagovat
Pipo123

Hrac sa musi pozerat na loptu aby to nebol faul? Zaujimave

Reagovat
Benesse

nemal úmysel hrať loptu len zastaviť Higuaina ramenom, ak to nieje faul tak ok no...

Reagovat
olis

jak to piska ten kokot

Reagovat
Pipo123

Tak toto som este nevidel

Reagovat
10

co si neviděl?

Reagovat
Pipo123

Ze to neskoncilo golom, takych situacii kedy brankar napali supera je kopec, ale sby to skoncilo na brvne :D

Reagovat
10

Pipita prožívá šťastné období

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Reagovat
M11

zasrany mobil

Reagovat
Pipo123

Nerozumiem

Reagovat
10

Reagovat
Inter Eterno Amore

ani ja veru

Reagovat
Pipo123

Do gólu sme hrali dobre, Juve sme nepustili do hry, po tom góle sme sa úplne vytratili, k tomu gólu, neviem ako to posudzujú, ale podľa mňa to bol ofsajd, už pri góle o tom vravel talianský komentátor že to asi neuznajú, no prekvapujúco uznali.

Reagovat
10

tyvoe, tak ty nejdřív napíšeš, že si to neviděl, ale ofsajd to podle tebe byl

Reagovat
Pipo123

Já som napísal že som to videl iba raz, až na konci polčasu.

Reagovat
Pipo123

A máš pravdu, bol to ofsajd, já som videl len záznam ku koncu polčasu, ale tam zas nebolo vidno hráčov čo stáli vzadu, myslím že Bastos a Mandzukič, takže preto som myslel že to bol ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

tohle bylo btw. i na SKY živě, takže moc nevím, kde to Pipo slyšel od italskýho komentátora

Reagovat
Pipo123

Presne to, v TV ukázali len pohľad do šestnástky takže nebolo vidno hráčov vzadu

Reagovat
Pipo123

Do druhého polčasu by sme sa mali snažiť viac útočiť, Juve nám necháva pomerne dosť miesta v strede zálohy, lenže málo je vidieť tú ofenzívnu trojicu a vôbec nevyužívame kraje obrany, inak si nemyslím žeby sme hrali zle, asi najlepší polčas čo sme odohrali na Juve za posledných 15 rokov

Reagovat
Pipo123

Cirooooooooooooooo

Reagovat
Inter Eterno Amore

krásne zakončenie to by nechytil nikto

Reagovat
10

Barzo, Barzo

Reagovat
M11

Krásná akce

Reagovat
lnterista

To bych dal

Reagovat
10

co chce víc..?

Reagovat
Fridgiee

Gonzalo

Reagovat
M11

Boze ten pipita je v haji

Reagovat
Pipo123

CIro daj to prosím

Reagovat
Pipo123

Cirooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

wohooo, poďme lazio!

Reagovat
10

střed zálohy v tomhle složení je tam dost k ničemu, zvlášť za tohodle stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín v útoku je tam dost k ničemu, zvlášť za jakéhokoliv stavu

Reagovat
10

jsem si minulou sezonu říkal, že by Ciro byl super backup...dneska už by ho za Pipitu ani nevyměnili

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně tam to prase je i v 78. minutě

Reagovat
Benesse

Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme. Dneska vsichni krome fanousku AS a Juve povinne fandit Napoli

Reagovat
Pipo123

Ešte že Dybala nehral od začiatku

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, tak hlavně, že hrál tlouštík v takovýmhle zápase základ a Dybala ne. Trošku disrespekt k soupeři jako je Lazio. Zasloužená prohra.

Reagovat
Alberto Aquilani

Bolo by fajn, keby sme dnes nejak nerupli a nerozsypali sa, pretože Chelsea v stredu bude hrateľná

Reagovat
smazaný uživatel

ešte to bude penalta

Reagovat
Sali5

Tvl takový skluz v 94. minutě, to je magor.

Reagovat
10

co tam ten idiot Patric zkoušel??

Reagovat
Benesse

ide dvomi nohami dopredu a ešte tam chce zjebať Bernu

Reagovat
10

totální výmaz, ještě tam do něj pak strkal

Reagovat
lnterista

Emoce no ale jak rikas vymaz

Reagovat
Pipo123

Hlavne ako sa hecoval že že spravil super zákrok

Reagovat
M11

To je blazen jasna redka

Reagovat
Pipo123

Thomassssssssssssssssssssssssss

Reagovat
lnterista

Joooooo

Reagovat
smazaný uživatel

wohooo, to bol match!

Reagovat
10

super zápas...

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak raz za uhorský rok aj Juve môže prehrať nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

1x na tiketu na vylepšení kurzu

Reagovat
Setwo

Čo ti jebe to bol zápas jak remeň!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala minuly zapas nedal tiez v 84 za stavu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Lacio ty kokos,maju zivotnu sezonu

Reagovat
Inter Eterno Amore

zatiaľ hej .. ale pamätám ako Inter vyhral ako prvý klub na novom štadióne Juve a potom už šlo všetko opačným smerom

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala je uplny labil, on dokaze davat goly kdyz o nic nejde.Kdykoliv ho Juve potrebuje v tezsich zapasech, hlavne v LM tak zklame.Dobra facka

Reagovat
10

check

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...Az me Paulito potvrdi ze umi strilet goly v LM a klicovych bitvach proti tezsim tymum tak zmenim nazor.Ale nesmi to byt jedna vlastovka.On ani ten trener Argentiny neni hlupak a vi proc ho nestavi.Z jeho talentem se to prehani.

Reagovat
10

Higuaina ani nepovolá...k tomu tyhle tvoje sračky nepíšeš proč, zvlášť po dnešku?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze tady vynasite Dybalu do nebes a je treba aby to i nekdo uvedl na pravou miru, i ten nejvetsi fanousek juve musi videt ze Dybala ma s tezsima uapasema problem, nejvic to jde videt v LM.Higuain loni hral dobre, letos je ale uplne mimo, ale nebudu mu prikladat kdyz v nem vidite obetniho beranka.

Reagovat
10

o jakých zápasech v LM mluvíš konkrétně? už jsem se tě ptal minule, protože Paulito má na minuty v LM odehráno asi jen 15 zápasů, v kterých dal 5 gólů (z toho 4 v play off, Portu, Barceloně a Bayernu)...herně propadl ve finále, stejně jako celej tým, jinak nás minulou sezonu táhnul do finále mnohem víc, než Pipita, kterej v takových zápasech zklamal bez výjimky vždycky

Reagovat
olis

ser na neho, chodi sem len trolovat

Reagovat
smazaný uživatel

Loni proti Barceloně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to je jediny zapas v LM ktery se mu povedl.Vytahni tu jeho golove statistiky z LM a komu ty goly dal.dekuju

Reagovat
Pipo123

A Supercope ? Veď on ten zápas zdramatizoval, výborne sme bránili 85 minút a on potom sám vyrovnal ten zápas na 2:2. Aj keď dnes nedal penaltu, tak len za čas kedy bol na trávniku vytvoril viac nebezpečných situácii pre obranu Lazia než všetci hráči Juve. Dal tyčku po krásnej strele a to že nepremenil penaltu? To sa stáva aj lepším hráčom

Reagovat
smazaný uživatel

Brečíte pro jeden bod, ale že tam ten strašák co jen rozhazuje 90 minut rukama ztratil 3 je jedno

Reagovat
olis

dnes musime vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain a Luckerzio Brvno na 2-0, neschopak v tutovke na 2-1, Dybala zrd, resp penalta na 2-2.. Hmm. Dva zapasy po sebe nedat - tak zle to kopnut a 4b papa..

Reagovat
olis

ROMA: Alisson; Peres, Manolas, Jesus, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Florenzi, Perotti, Dzeko.

NAPOLI: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Insigne, Callejon, Mertens.

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Roma! Dneska by se hodily tři bodíky

Reagovat
olis

Lorenzooooooooooooooo

Reagovat
10

takovej míč mu Dani v repre nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Prave som prisiel, super, vlastny gol. Treba smetiarom pribrzdit kyslik. Forza Roma

Reagovat
Largo

Škoda, De Rossiho chyba... Jinak nehrajem špatně.

Forza ROMA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prazdne tribuny, to je v pici

Reagovat
10

kdyby Mertens radši hrál, tak měl gólovku...

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi je dnes uplne mimo

Reagovat
Lech

Momentalne nejsilnejsi Neapol

Reagovat
olis

herne zatial asi nas najlepsi polcas v tejto sezone, skoda ze len jeden gol ale inak je to super, Mertensa radsej stiahnut a neriskovat, snad to neposereme v druhom polcase

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasné, Neapol je lepšia, sú lepší v kombinácii a tak, ale to vyzdvihovanie Neapola komentátorom Sportu a robenie z toho pomaly o 3 triedy lepší team ako je Rím je smiešne. Väčšinu si robia narážačky na vlastnej polovici, oni vlastne hrajú niečo medzi najlepším a najgrcnejším futbalom. Každopádne, my nehráme pre zmenu nič a problém je, že na lavici nemáme alternatívy. Každopádne, čo sa defenzívy týka, Di Fra asi nespravil blbosť zmenou systému, pretože si fakt mylsím, že sme Neapol dokázali slušne eliminovať... najmä do golu, pak sme už zbytočne znervozdneli... Dal bych tam Cengiza, Flore na krídle nehrá nič, pre mňa on na ten post nebol nikdy alternatíva a dáva vzpomínať na tie časy, ked tam hrával pod Garciom.

Reagovat
smazaný uživatel

Peres

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaina hned prodat, akorat tam jen zavazi ostatnim hracum, kteri muzou byt mnohem platnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne, este Manolas zranenie

Reagovat
Largo

před Chelsea.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pojebany zebracky Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva neni su schopni dat finalnu prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam, 5-bodový nádskok Napoli pred Juve :)

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Mihal

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Barák v základu...Snad mu dneska DePaul nahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Plný dům bude sledovat večerní milánské derby mezi Interem a AC. Z pokladen zmizely všechny vstupenky, za které fanoušci zaplatili 4,8 milionu eur, to je nový rekord italské ligy.

Nevíte kolik je to například v jiných soutěžích ?

Reagovat
smazaný uživatel

SAMPDORIA: Puggioni; Strinic, Regini, Silvestre, Bereszynski; Praet, Torreira, Verre; Ramirez; Quagliarella, Zapata.

ATALANTA: Berisha; Masiello, Caldara, Palomino; Spinazzola, Freuler, Cristante, Hateboer; Gomez, Petagna, Ilicic

FORZA LA SAMPDORIA!

Reagovat
jiriczeQ

Atalanta hraje fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

I když nerad,musim uznat,že vedou zaslouženě.Škoda,že předtím nevyužil Quaglia Berishovu hrubku

Reagovat
jiriczeQ

dobrý fotbal, baví mě to velice :)

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas úplně o něčem jiným!

Reagovat
smazaný uživatel

Duvánek

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Karolkoooo!

Reagovat
Dejwa

Sampa paráda a není to poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Sasuolo tragicke, snad zostupia, aby ich doma Chievo prehravalo tak to je moc... Berardi v tejto sezone slabota, silno pochybujem zeby mal na zaklad v TOP 5

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasnej druhej poločas! Tohle byla SAMPDORIA! Puggio v závěru famózní!!!

Reagovat
Nuno čomes

Už jsem to přestal vnímat, začínáme vždy proste o deseti hracích. S tím jsem smířen. Rad bych viděl v 50. Karamoh místo Candrevy. Nebylo by spatne, kdyby dostal čas i Eder a Cancelo.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Candreva je derby hráč

Reagovat
Mrvinho

Jak to vidíte dneska vůbec?

Reagovat
Inter Eterno Amore

netipujem .. ako vždy derby v prvom rade neprehrať, ale výhru by každý rád

Reagovat
Mihal

neviete co je s J. Mariom?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tonsillitis má .. ale neviem čo to je

Reagovat
Mihal

nieco ako angina tusim

Reagovat
Mrvinho

Největší zápas víkendu Povinné 3 body. FORZA MILAN

1:3

Reagovat
Lech

Reagovat
snuff24

povinné pro možná pro nás no FORZA INTER

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Inter Eterno Amore

Dnes prvé derby pre Škriniara dúfam, že sa mu neroztrasú kolená

Reagovat
Eldarion

FORZA MILAN Silva trhaj

Reagovat
Inter Eterno Amore

MILAN ŠKriniar veru :) FORZA

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAN

Reagovat
FORZAMILAN

Atmosféra, chorea

Reagovat
CubONE

Mate dobry stream?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Nuno čomes

Noo možná nebyl.

Reagovat
Pipo123

Krasne Candreva

Reagovat
rossoneri89

smrad Miranda

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva zas zatím celou sezonu kulové ale proti nám mu to střílí, opět

Reagovat
Pipo123

Striedaj Mirandu, jeho 15 minut je hroznych,

Reagovat
Nuno čomes

Miranda je letos tragicky.

Reagovat
Pipo123

Tie rohy AC su genialne, Inter by tam nemusel mat ani jednoho hraca a aj tak by tam hraci AC loptu neposlali

Reagovat
GEGE

Suso je tak strašně k hovnu na teto pozici...on mlůže hrát fakt jedině klasické křidlo...hrozně omezený hráč...hlavně,že se mu dala nová vylepšená slouva...

Reagovat
Benesse

Skôr zvláštne, že to nehráte 4-3-3 kde vám sám robil body namiesto toho 3-5-2 s tým že ani Rodriguez ani Borini nie su žiadny top...

Reagovat
10

Reagovat
CubONE

Reagovat
Eldarion

Bohužiaľ máš pravdu

Reagovat
Pipo123

Candreva krasna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva centrujeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Gooolaaaaaaso Candreva

Reagovat
snuff24

Antoniooooo

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten zápas je tak špatný, že ešte aj Candreva dal dobrý center

Reagovat
10

Candreva docela exhibice

Reagovat
Pipo123

U neho to je zaujimave, vzdy sa vedel pripravit na dolezite zapasy, aj v Laziu ci v repre, potom pride Benevento a on trafi kazdeho hraca na ihriskz

Reagovat
10

Jo, to je pravda...i v repre mu tyhle zápasy jdou

Reagovat
FuckT

Podla mna by sa dalo aj povedat, ze je to lepsie ako napriklad pripad Higuaina, ktory to ma naopak. Tim ako Inter ma velku sancu vyhrat taky zapas s Beneventom aj ked Candreva trafi kazdeho hraca na ihrisku, ale v tazkych zapasoch sa kazdemu zide pomoc.

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Já to mrdam MAUROOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

co na to Jose?

Reagovat
LesyJePan

to máme za jeho predsezonne vyhlasenia ze ideme na scudetto

Reagovat
KnoxXx

oldschoolovy typ obrance

Reagovat
smazaný uživatel

mně taky připomíná klasický anglány, jako byl Tony Adams.. má neskutečnou úspěšnost v soubojích 1 na 1

Reagovat
Koubinhor

Není možný candreva top centrum

Reagovat
10

sebevědomí Donnarummy v kombinaci s jeho technikou je docela časovaná bomba...a to ho v tom ještě podpoří Leo

Reagovat
CubONE

Na nich dvoch sa najviac nadava na tribunach. Vzdy.

Reagovat
10

to se ani nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

43 minút hľadám zúfalo ten nový Montelollov systém...

Reagovat
Yanek

Je to slabé...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale zas, keby Inter nedal ten gól, tak by tiež v tom polčase nič nepredviedli, ni?

Reagovat
FuckT

To nepredviedli ani doteraz, ale aj tak ked vyhraju tak idu pred Juve. Ide o vysledky, nie predvedenu hru. Ked sa Interu bude darit drzat tie inkasovane goly na tak malom pocte, a zopar tych golov len tak z nicoho vzdy strellit, tak im to na LM stacit bude, o AC sa to zatial moc neda povedat.

Reagovat
10

dneska hrajou dobře, měli tam víc možností, v defenzivě nemají problém...Benevento je trápilo víc

Reagovat
Eldarion

Do 15. minúty si hovorím, že okej je to derby, začiatok zápasu ale po polčase wtf otrasný futbal Sedelo by viac 0:0 ale ten center aj zakončenie bolo ukážkové.

Reagovat
Mihal

Candrevu niekto v repre pauze vymenil?

Reagovat
smazaný uživatel

take tragicke AC som este nevidel...Kesie hral v Atalante skvely, v AC tam beha nejaky strateny migrant...za moju prepitu oblicku tipujem ze bude RED CARD

Reagovat
rossoneri89

Susoooooooooo ♥ ♥ ♥

Reagovat
Eldarion

Tak posledných 10 minúť žereme Inter zaživa kiežby sme takto hrali stále Suso

Reagovat
stuff

Neskutocne, kolko priestoru dostal

Reagovat
CubONE

Reagovat
Deki

s takovym bráněnim jděte do hajzlu dobře jsme si koledovali! budíček!

Reagovat
Alberto Aquilani

Od začiatku mi prišlo, že hrá AC lepšie. Gól som čakal.

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

ved som nikde nepovedal, že vyhrajú :-)

Reagovat
stuff

Reagovat
Nuno čomes

Vecinoo tref bránu!

Reagovat
Eldarion

To je neskutočné

Reagovat
Panděvova ofina

3/4 brány odkryté a on tu bránu ani netrefí. Naše záloha neumí vystřelit z dálky. Jediný, kdo to jakš takš dokáže je Brozovič

Reagovat
GEGE

bravo Biglia ty lazialská mrdko...

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi

Reagovat
Deki

nazdááááááááááááááááááár!!! tyvole krása

Reagovat
Panděvova ofina

Icardi je ve vápně prostě zabiják

Reagovat
Alberto Aquilani

To je od Bonucciho neskutočná tragédia ty vole

Reagovat
10

ten jeho urputně koncentrovanej pohled na míč byl top, příště si možná všimne i protihráče

Reagovat
Yanek

Biglia

Reagovat
Nuno čomes

Maurooooooooo

Reagovat
stuff

Bonucci

Reagovat
10

Leo celou dobu v předklonu jak můj děda

Reagovat
Pipo123

Obrana AC je strasna, staci len trosku zatlacit a maju problem

Reagovat
Pipo123

Toto by Leiva nespravil :P

Reagovat
Yanek

Montella poletí, to je otázka času, v té hře je nulové zlepšení. Jsem zvědavý, co bude s hráči jako Kalinič atd.

Reagovat
Eldarion

JAAAAAAAAACK <3 Teraz to je krásny zápas pome po tri bodyyyyyy

Reagovat
panca

Nebyl ofsajd? Jak to tam někdo tečoval...

Reagovat
panca

Tak asi ne

Reagovat
10

to je zápas

Reagovat
snuff24

kurva nebyl celej za čarou

Reagovat
10

Handa?

Reagovat
Nuno čomes

To je v prdeli s takovyma borakama

Reagovat
Pipo123

Seria A zacina byt zabavnejsia nez holandska liga

Reagovat
smazaný uživatel

A to tady někdo minule psal jaký to bude grc to derby

Reagovat
10

Locatelli to přišel pěkně řezat

Reagovat
Pipo123

Derby AC - Inter bola 20 rokov istota na under 2,5. Nova doba toto, ze ja kokot som pozeral na historiu vzajomnych zapasov a dal under

Reagovat
DelPiero137

Tagliavento je zaruka kvality bohuzial, v takomto pripade video netreba?

Reagovat
Yanek

Tagliavento dík

Reagovat
Pipo123

Ten svajciar za 20 mega hraje tiez super zapas,

Reagovat
10

stejně nakonec vyrovná Zapata

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi

Reagovat
10

takovýhle penalty můžou kopat 3 za sebou po každým rohu...

Reagovat
Deki

Reagovat
Pipo123

Tagliavento videl na tribune bezat Medela tak to odpiskal

Reagovat
Nuno čomes

MAURO ICARDI MAURO ICARDI MAURO ICARDI!!!!

Reagovat
Panděvova ofina

3 střely na bránu, 3x gol, tuším

Reagovat
Pipo123

Karel Marko vravel pred tyzdnom ze Seria A je defenzivna superskola a kazdy ma prepracovanu obranu, nejak mi to nesedi

Reagovat
DelPiero137

Pred 10 a viac rokmi... bohuzial aj Karlo ostal zaseknuty v tomto case co sa tyka vedomosti o SA.

Reagovat
olis

ten tam bol na nejakom vylete pred 10 rokmi a odvtedy sa hra na odbornika na taliansky futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No aspon sa ma Jose na co vyhovorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu bych nechal opakovat.Nejmíň deset hráčů v šestnáctce

Reagovat
10

kdepak asi bude Fassone králem mercata příští léto..?

Reagovat
10

všechny posily naprosto top zápas

Reagovat
GEGE

jediný Silva v pohodě...

Reagovat
Pipo123

Minulorocne AC by zahralo lepsie, toto Montela neustoji

Reagovat
Panděvova ofina

Ale on tohle uměl už i v Interu, to že přivedl hráče, bez jakékoliv koncepce. Zrůda jedna

Reagovat
10

vždyť na to narážím, že je králem mercata už asi 4 roky za sebou

Reagovat
GEGE

budem ještě se slzou v oku vzpomínat na Gallianiho...ten by s těma prachama naložil jinak...

Reagovat
Maritazzi

Vynikající Tagliavento.. VAR a stejně námrd..

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, ze takychto subojov je cez zapas kopec a nepiska sa to ale co by mu teraz VAR pomohlo? Ved ho jasne drzal.

Reagovat
Maritazzi

V tom případě má bejt těch penalt za zápas 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehadam sa poukazujem len na ten VAR, ktory by v tomto pripade nemohol nic zmenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobré derby, jen škoda, že zase takový zápas rozhodne rozhodčí, který v poslední minutě ztratí cit a pískne souboj, kterých jsou za zápas mraky a nikdo je neřeší.

Reagovat
Pipo123

ak by mal Montela gule tak Lea posadi a vrati do zakladu Paletku

Reagovat
Benesse

kľude aj s Romagnolim, z tej trojice hrá jediný dobre Mussachio...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
snuff24

Tagliaventu normálně nemusím, ale dnes zahrál parádně to se musí nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

je to hanba futbalu...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me jasna redka. Benevento konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady uz nepomuze ani respekt od Stramacconiho a rozhodcich.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele