Serie A - preview 7. kola

29.09.2018, 08:54, aktualizováno 01.10.2018, 08:18
Previews
Závěrečným pondělním zápasem sedmého kola navazuje rovněž Serie A. Ta nás zavede do Janova, kde místní Sampdoria poměří síly se SPALem...
UC Sampdoria - SPAL 2013  (pondělí 20:30)
Italská Serie A má na programu dohrávku kola a na Stadio Luigi Ferraris se v ní utkají Sampdoria a SPAL. V tabulce si vedou oba týmy prakticky stejně a i když mají Námořníci o jeden bod méně, v zápase budou favoritem.

Sampdoria naposledy remizovala s Cagliari 0:0 a nevyhrála už třetí utkání v řadě. Po kanonádě ve Frosinone si rozdělila body za dohrávku s Fiorentinou a o pár dní později pak nešťastně podlehla Interu. Bod ze Sardinie se však může jevit jako dobrý, vememeli v potaz že Giampaolovo svěřenci prohráli jen v prvním zápase s Udine a pak v devadesáté minutě s Interem Milán, nejde o zas tak špatnou bilanci. Navíc pokud domácí porazí SPAL, dostanou se na průběžné osmé místo.

SPAL je na to po dobrém začátku podobně a aktuálně nejenže dva zápasy v řadě nevyhrál, ale ještě během nich vyšel střelecky naprázdno, tedy stejně jako Sampdoria. Celek z Ferrary postupně podlehl Fiorentině respektive Sassuolu. S dvanáctou příčkou však musejí být Sempliciho hoši spokojeni a pokud by se jí podařilo dotáhnout do konce, byl by to velký úspěch.

Oba celky se utkaly pouze dvakrát a to v loňské sezoně, ve které se SPAL dostal mezi italskou elitu. Sampdoria tehdy domácí utkání zvládla, ale ve Ferraře trochu nečekaně padla. Námořníci mají s prvoligovým fotbalem mnohem větší zkušenosti a proto budou i před vlastním publikem papírovým favoritem.

Domácí se budou muset obejít bez tria Regini, Saponara, Caprari, zatímco SPALu nepomohou Viviani a Kurtić.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Tonelli, Andersen, Murru - Praet, Ekdal, Linetty, Ramírez - Quagliarella, Defrel
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Vicari, Felipe, Lazzari - Everton Luiz, Schiattarella, Missiroli, Costa - Petanga, Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.67 - 4.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
V neděli krátce po poledni italská liga nabízí duel na Stadio Renato Dall'Ara. V souboji dvou týmů, kterým minulé kolo vůbec nepřálo, se utká domácí Bologna s návštěvou z Udine.

Bologna v minulém víkendu překvapila nejednoho znalce a fanouška, když konečně prolomila smůlu v zakončení a porazila 2:0 AS Řím. Ačkoli byla outsiderem a do té doby se jí nedařilo, utkání s Římany zvládla na jedničku. Vložené kolo už tak pozitivní nebylo. Felsinei se podívali do Turína, ale moc spokojení odjíždět nemohli. Tamní Juventus si totiž po bleskových dvou brankách s návštěvou poradil a zvítězil.

Takže Bologna začíná prakticky všechno od začátku. Znovu se diskutuje směr, kterým se ubírá, znovu je budoucnost trenéra Pippa Inzaghiho ve hvězdách. Pouze čtyři body na kontě a jen dvě vstřelené branky, to je hodně špatná vizitka. Bologně nyní náleží až 18. příčka a Felsinei z ní chtějí zoufale pryč. Ani další kolo pro ně ale nebude vůbec jednoduché.

Bologna totiž hostí Udinese, které ji kvalitativně přeci jen převyšuje. A ačkoli Udinese rovněž v minulém kole nevyhrálo a umí si vybrat slabší den, o favoritovi není pochyb. Další problém, který musí Inzaghi řešit, jsou absence. Kvůli kartám nenastoupí Eric Pulgar a zraněni jsou navíc další dva záložníci Donsah s Polim.

To Zebry zase tak moc základní jedenáctkou míchat nebudou a dá se v ní očekávat De Paul, Lasagna, Mandragora nebo Pussetto. Udinese zvládlo vybojovat tři body proti Chievu Verona, ale v minulém kole nestačilo na Lazio. Prakticky po celý zápas bylo Udinese horším týmem a ani závěrečná branka Nuytincka nic moc neřešila.

Zkušený obránce Samir v rozhovoru pro Udinews TV pak zmínil: "Podle mého názoru jsme nebyli zase tak horším týmem a Laziu se nehrálo snadno. Sudí udělal několik menších chyb, občas mohl rozhodnout jinak. Ale s tím už nic neuděláme. Musíme se soustředit především na své výkony a na to, jak příště udělat méně chyb. Proti Bologně to také nebude jednoduché utkání a nikdo z nás ji nesmí podceňovat," řekl Samir.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, Danilo, De Maio - Mattiello, Dzemaili, Nagy, Krejčí, Dijks - Falcinelli, Santander
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Larsen, Troost-Ekong, Nuytinck, Samir - Behrami - Pussetto, Fofana, Mandragora, De Paul - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.11 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Turín FC  (neděle 15:00)
Chievo se s každým dalším kolem touží vyhrabat se z mínusu, do kterého jej uvrhly finanční podvody. Zatím se mu to ale nedaří a ani další kolo pro Mussi Volanti nebude nic snadného. Čeká je totiž sebevědomý Turín.

Veronské Chievo zažívá hodně mizerný ročník. Jeho městský rival Hellas sice tráví podzim ve druhé lize, ale možná je na tom lépe. Nejenže je na třetím místě a brousí si zuby na rychlý návrat mezi italskou elitu, ale jeho rivalovi se nedaří ani mimo trávníky. Chievo sklízí posměch za finanční podvody, kvůli kterým bylo popotahováno prakticky celé jaro. Teď konečně ruka spravedlnosti zasáhla a potrestala Chievo bodovým odpočtem.

Část z něho sice Chievo už umazalo, ale stále je jeden bod v mínusu. Po remíze s AS Řím totiž opět upadlo do svého stereotypu - porážek. Po Udinese mu dva góly nadělil také další soupeř, janovské CFC, a připsal si snadné tři body. Velký pozor si Chievo musí dávat především v obraně, která je hodně křehká. Inkasovala už poměrně hrozivých 15 branek a nyní ji čeká další velká zkouška. A to i proto, že se zranil obránce Bani.

Na druhou stranu se do základu vrací záložník Valter Birsa a proti Turínu se bude jistě hodit. Býci si v minulém kole připsali cennou remízu s Atalantou, která byla lepší, ale obranu Turína nedokázala překonat. Pro tři body si proto Turín pojede do Verony. Granata zatím dvakrát prohráli s Neapolí a Římem, což budou chtít napravit.

Záložník Daniele Baselli po minulém kole řekl: "Máme z tohoto klání mnohem lepší pocity než z utkání proti Neapoli. Tam jsme se až příliš bránili, teď jsme hráli více ofenzivně. Nebáli jsme se vzít to na sebe. Pořád nám ale chybí větší důraz v zakončení a přesnost, někdy až moc čekáme jeden na druhého. V tom se musíme zlepšit, protože bojácným výkonem nikdy body nevyhrajeme. Chievo je možná v herní krizi, ale vždycky to bude hodně těžký soupeř, takže ho nesmíme podcenit."
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Tomović, Rossettini, Barba - N. Rigoni, Radovanovic, Hetemaj - Birsa, Giaccherini - Stepiński
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N'Koulou, Moretti - De Silvestri, Baselli, Rincon, Meité, Berenguer - Parigini - Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.02 - 3.31 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Fiorentina ve vloženém kole neuhrála ani bod, jelikož Inter Milán byl nad její síly. V neděli odpoledne bude na stadionu Artemio Franchi hostit soupeře z Bergama, který má sice velké ambice, ale formu velmi špatnou.

Utkání ve Florencii by se dalo označit jako zápas dvou týmů s pohárovými ambicemi. Fiorentina je jejich častějším hostem, Atalanta se dostává do pohárů až v posledních letech. Ani jeden ze soupeřů se do letošní edice Evropské ligy nakonec neprobojoval, i když tým z Bergama k tomu měl hodně blízko. Takže se oba mohou soustředit jen na ligovou scénu.

A daří se to mnohem víc Fiorentině. Toskánská pýcha začala sezonu skvěle a divákům už přinesla mnoho radosti. Stále se chce pohybovat kolem páté příčky, což se jí zatím daří. A mohla by být výš, kdyby v minulém kole uhrála lepší výsledek. Do cesty se jí postavil Inter Milán a s ním teď není úplně sranda. Fialky šly do utkání sebevědomě po poslední výhře nad SPALem, ale Inter Milán ukázal, že umí rozhodovat ve správnou chvíli.

Patnáct minut před koncem se prosadil obránce Danilo D‘Ambrosio a Inter mohl slavit, zatímco smutná Fiorentina už si další šance nevytvořila. Přesto mají fanoušci dostatek důvodů k radosti. Jedním z nich je mladík Federico Chiesa, který se stává velkou oporou týmu. A chválu na něj pěje také trenér Stefano Pioli.

"Na Federicovi se mi nejvíc líbí ten zápal, to nadšení pro hru. Odhodlání udělat na hřišti cokoli, aby pomohl týmu. Je to hodně dravý hráč, ale zároveň je na svůj věk velmi vyspělý a má mnoho talentu. Neustále na sobě chce pracovat a je to pokorný kluk, takže je radost s ním pracovat. Věřím, že ve Florencii zůstane ještě dlouho a stane se tahounem týmu i reprezentace," přemítá Pioli.

V posledních měsících a letech se zápasy mezi Fiorentinou a Atalantou obešly bez vítězného týmu a už čtyřikrát se body dělily. Návštěva z Bergama jezdí do Florencie hodně nerada, protože za posledních 18 let nevyhráli Orobici na půdě Fiorentiny ani jednou!

Atalanta hned v prvním kole nového ročníku rozdrtila Frosinone a připravila nováčkovi krásný dárek na uvítanou, ale od té doby se jí nedaří. Vypadla z předkola Evropské ligy a za posledních sedm duelů ve všech soutěžích dohromady už třikrát prohrála a čtyřikrát remizovala.

Ani minulé kolo nebylo výjimkou. Orobici si rozdělili body s Turínem, na což trenér Gian Piero Gasperini reagoval slovy: "Nemám z nás špatný pocit, hodně jsme toho naběhli a hráči viditelně chtěli dát gól, ale prostě se nám nedaří v zakončení. Jsme hrozně svázaní a chybí nám důraz i přesvědčení," dodal Gasperini.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Veretout, Gerson - Chiesa, Simeone, Pjaca
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Palomino, Masiello - Castagne, Freuler, de Roon, Gosens - Pašalić - Gómez, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.46 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Na první výhru v sezoně stále čeká Frosinone Calcio. Domácí tým přivítá CFC Janov, který sice sbírá vítězství, ale výhradně jen na domácí půdě. Grifové budou v utkání papírovým favoritem.

Frosinone je aktuálně nejhorší tým Serie A. V tabulce je sice předposlední, ale to jen díky bodovému odečtu Chieva. Z šesti kol dokázali svěřenci trenéra Longa získat jen bodík za bezbrankovou remízu s Boloňou, jinak vše ostatní prohráli. V dalším domácím zápase Frosinone bije na poplach. "Zítra to musíme zvládnout, protože víme, jak moc je důležité vítězství, abychom se vrátili zpátky do hry. Výhra je důležitá pro důvěru a morálku. Jediným cílem tohoto zápasu je zkrátka vítězství," bazíroval na výhře kouč Longo. Frosinone v týdnu nestačilo na AS Řím, když v hlavním městě Itálie schytalo čtyřbrankový debakl.

Janov je na tom samozřejmě o poznání lépe a v tabulce je těsně na dostřel evropským pohárům. Může za to skvostná domácí bilance na stadionu Luigi Ferraris, kde Grifové zatím neztratili ani bod. Na venkovních hřištích je ale bilance zcela opačná, CFC všechno prohrálo a na půdě Frosinone doufá v obrat. Janov ve středu zvládl zápas s Chievem a po brankách Piatka a Panděva zvítězil 2:0.

Oba celky se naposledy potkaly v sezoně 2015/2016 a úspěšnější byl Janov. Na Luigi Ferraris rozstřílel Frosinone 4:0, ale na půdě soupeře se body dělily (2:2).

Frosinone trápí kromě špatných výsledků i poměrně rozsáhlá marodka. Trenéru Longovi nebude k dispozici hned pětice hráčů, jmenovitě Paganini, Gori, Dionisi, Ardaiz a Maiello. Janov takové problémy nemá, i když absence Lopeze a především útočníka Lapaduly je na škodu.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Brighenti, Salamon, Capuano - Zampano, Chibsah, Hallfredsson, Cassata, Molinaro - Ciano, Perica
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Spolli, Criscito - Pereira, Romulo, Hiljemark, Lazović, Panděv - Piatek, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.53 - 3.35 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma Calcio - Empoli FC  (neděle 18:00)
Ještě loni se Parma s Empoli potkávala v nižší soutěži a nyní se oba celky poměří v Serii A. Lépe si zatím vedou trochu překvapivě Ducali, jimž patří dvanáctá příčka, zatímco Empoli je v nesnázích na sedmnácté pozici.

Empoli přitom loni opanovalo Serii B a Parmu dokonce dvakrát ve vzájemném zápase porazilo. V jednom případě to bylo 4:0 a obecně se očekávalo, že si Azzurri povedou po návratu lépe, jenže všechno je jinak.

Hosté sice vstoupili do sezony vítězně, ale výhra nad Cagliari byla zároveň tou poslední, kterou si svěřenci trenéra Andreazzolliho připsali. V následujících kolech pak byli schopni uhrát jen dva nerozhodné výsledky, z toho jeden ve čtvrtek proti AC Milán. Kouč Andreazzolli však věří, že remíza s věhlasným celkem mančaft nakopne a v následujícím kole se to na půdě Parmy projeví.

Také Ducali se vytáhli proti milánskému celku. Konkurenční Inter Milán porazili na jeho půdě,což následně potvrdili i s Cagliari, když získali další tři body. Vložené kolo se ale Parmě nepovedlo a severoitalský celek si připsal vysokou porážku v Neapoli.

Oba celky se v úvodu sezony potýkají se zraněním svých hráčů a jak se zdá, zatím to lépe snáší Parma. Domácím i tentokrát budou chybět Dezi, Munari, Scozzarella, Biabiany, Grassi i dlouhodobě potrestaný Calaió. Trenér Andreazzolli zase nebude moci využít služeb Rodrígueze, Antonelliho, Acquaha, Polvaniho i Pasquala.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo, Gobbi - Rigoni, Stlac, Barillá - Gervinho, Inglese, Siligardi
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Di Lorenzo, Silvestre, Maietta, Veseli - Bennacer, Capezzi, Krunić, Zajc - La Gumina, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.45 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - AC Milán  (neděle 20:30)
Kdo by si před sezonou pomyslel, že po šesti kolech bude na pozicích Ligy mistrů Sassuolo a naopak Milán se bude plácat až ve druhé polovině tabulky? Jenže taková je realita Serie A. Neroverdi přivítají na Cittá del Tricolore slavný AC Milán, který pod Gattusem potřebuje zabrat a pokud zvítězí, poskočí na druhou pozici za vedoucí Juventus.

Sassuolo bylo před sezonou velkou neznámou, vedení klubu se ale podařilo získat některá zajímavá jména, mimochodem spojená s AC Milán, jako záložníka Manuela Locatelliho nebo Kevina-Prince Boatenga, jenž s Rossoneri slavil Scudetto. Velkou trefou do černého se pak zdá angažování Roberta De Zerbiho, který prakticky polepený tým dal do chodu.

A vše zdá se funguje. Neroverdi v lize z šesti případů čtyřikrát vyhráli a jednou remizovali. Jediná porážka, navíc těsná, přišla ve čtvrtém kole od Juventusu. Sassuolo se v sedmém kole opět představí doma a přivítá věhlasný AC Milán, který se však už léta hodně trápí a nejinak je tomu i v letošní sezoně. "Bude to velmi těžký zápas. De Zerbi je skvělý kouč, vždycky podle zápasu mění taktiku, je to tým, který vám vždycky může způsobit problémy," prohlásil před zápasem trenér Gennaro Gattuso.

Milán sice pod jeho vedením nepředvádí špatné výkony, ovšem nedokáže rozhodovat zápasy a dotáhnout je do zdárného konce. A i když jsou vlastně Rossoneri od prvního zápasu v Neapoli neporaženi, remízy s Cagliari, Atalantou i Empoli jsou prostě málo. Průběžná čtrnáctá příčka je pak pro tým takového kalibru vyloženě nedůstojná a není divu, že se čím dál více skloňuje Gattusovo odvolání a jmenování Antonia Conteho. "Dnes dělám svojí práci, nemohu myslet na další štace. Jsem zaměstnancem Milána a snažím se dělat maximum pro tyto barvy," odmítl spekulace případného odvolání trenér Gattuso.

Neroverdi se musejí pro zápas s Milánem obejít bez Duncana, Pelusa a Satalina. Pikantní je však fakt, že Sassuolo začne s Locatellim, Boatengem i Domenicem Berardim, milánským katem z předchozích duelů. Ani AC nebude kompletní. Mimo jsou Strinić, Conti a Caldara a hrát nebude ani Higuaín.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Magnani, Ferrari, Rogerio - Bourabia, Locatelli, Sensi - Berardi, Boateng, Di Francesco
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Bonaventura - Suso, Calhanoglu, Cutrone (Higuaín)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.51 - 3.44 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - SS Lazio  (sobota 15:00)
Čeká nás jasný šlágr 7. kola Serie A, alespoň z hlediska tradic a emocí. V sobotu odpoledne se totiž proti sobě postaví dva nesmiřitelní rivalové. AS Řím se snaží zažehnat krizi, Lazio už neprohrálo pět zápasů a je ve skvělé formě.

Často se říká, že derby je specifické utkání, ve kterém forma nerozhoduje. Že se v něm může stát úplně cokoli a tým, který do něj jde z pozice favorita, nemusí vždycky vyhrát. Rozhoduje hlavně vůle, odhodlání a disciplína. Nebo spíše to, kdo bude méně nedisciplinovaný, neboť slavné římské derby je hodně známé také tím, že v něm padá téměř pokaždé alespoň jedna červená karta.

Teď jsou karty jasně rozdány. Vlci, kteří jsou vedeni jako domácí tým, mají velmi špatnou formu. Týmu se nedaří ani v lize a ani v pohárech, trenér Di Francesco musel přistoupit k několika výjimečným opatřením a na hráčích je zřetelně vidět, že hodně věcí v kabině nesedí. Nálada v římském klubu je dostatečně negativní a výzvy k prezidentu Pallottovi nebo sportovnímu řediteli Monchimu o odstoupení se opakují téměř denně.

Zkrátka ne takové pracovní podmínky, které byste chtěli partě lidí závidět. Přeci jen je zde ale malá špetka naděje. Poté, co se trenér Di Francesco zbavil pocitu, že musí nasazovat jen jedno rozestavení a udělal pár změn, se najedou výsledek dostavil. V minulém kole proti Frosinone totiž AS především v první půli ukázalo svoje možnosti a ve formaci 4-2-3-1 roztrhalo nováčka soutěže čtyřmi góly. Zároveň jeho obrana vydržela a Olsen druhé první čisté konto.

Jeden gól zaznamenal mladý turecký reprezentant Cengiz Ünder, který v rozhovoru pro Roma TV sdělil: "Konečně jsme ze sebe mohli mít dobrý pocit. Víme, že to teď není lehké a hodně věcí se nám nedařilo, ale zkusili jsme něco jiného a hlavně nepřestali bojovat. Máme velmi dobrý kolektiv, který toho může hodně dokázat. Za svou branku jsem moc rád, potřeboval jsem ji. Ale nejdůležitější je, že jsme vyhráli. Teď chceme podobně odehrát utkání také s Laziem."

Historie vzájemných duelů je hodně dlouhá a pro AS pozitivní. Pokud byl tým trenéra Di Francesca veden jako domácí, prohrál s Laziem jen dvakrát za posledních osmnáct let! Tentokrát se Giallorossi musí obejít pouze bez zraněného Diega Perottiho a zřejmě nebude k dispozici ani Rick Karsdorp. Lazio rovněž nasadí veškeré opory snad s výjimkou Radua, který je zraněn.

Trenér Inzaghi si může mnout ruce spokojeností, protože jeho tým chytil skvělou formu a vyhrál už pět soutěžních duelů v řadě! Od vítězství nad Apollonem v rámci Evropské ligy se radoval také z vítězství nad Janovem a naposledy přemohl také Zebry. Udinese nebylo snadným soupeřem a v závěru utkání zdramatizovalo celý zápas gólem, ale Lazio mělo skvělý druhý poločas a vyhrálo 2:1 zcela zaslouženě.

"Moc se mi líbila naše reakce ve druhé půli. Utkání s Udinese se nevyvíjelo úplně tak, jak jsme si představovali, ale o to cennější je vítězství. Můj tým má skvělý charakter a jsou to bojovníci, to je úžasné. Teď už se plně soustředíme jen na derby, což je pro nás obrovská zkouška. Bude to skvělé utkání plné emocí a dramatických momentů. A já věřím, že máme dostatek kvality na vítězství," míní trenér Simone Inzaghi.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - De Rossi, Nzonzi - Ünder, Pastore, El Shaarawy - Džeko
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, Acerbi, Luiz Felipe - Marusić, Parolo, Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.58 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - SSC Neapol  (sobota 18:00)
Ostře sledovaný duel dvou velikánů moderní scény Serie A začne v sobotu v Turíně. Tamní Juventus vládne Itálii už několik let a také letos to vypadá na stejný scénář. Ten by mu ráda pokazila Neapol, která je odhodlaná Starou dámu vyzvat.

A má velkou motivaci, protože oba týmy od sebe dělí právě jen tři body! Ze všech týmů, které kdy vyhlásily boj o první příčku a vyzvaly Starou dámu k tanci o titul, to v posledních letech měla nejblíž právě Neapol. Ať už pod trenérem Sarrim, který dokázal Neapoli vtisknout nálepku ofenzivního týmu hrajícího nejlepší fotbal minimálně v Itálii. Nebo jak se o to nově snaží se zkušeným a oblíbeným trenérem Carlem Ancelottim.

Jeho angažmá přináší nové prvky do hry Partenopei a postupně upouští od tradičního a zavedeného rozestavení 4-3-3. Spíše přechází na Ancelottiho oblíbený model 4-4-2, který známe především z Premier League. V Ancelottiho mysli sice krajní záložníci nejsou těmi klasickými rychlostně vybavenými typy hráčů, ale rozhodně to nevadí. Výsledky se totiž dostavují a produktivní fotbal rovněž.

V současné chvíli je Neapol druhá a hodně ji musí mrzet především nepovedené třetí kolo Serie A a debakl od Sampdorie Janov. Od té doby se ale Neapol už stačila oklepat a znovu najela na vítěznou vlnu. Ve dvou utkáních po sobě už nasázela dohromady šest branek, naposledy vstřelila tři góly Parmě. Kromě čistého konta pro brankáře Karnezise je dobrou zprávou také fakt, že se střelecky začíná dařit dříve kritizovanému kanonýrovi Milikovi.

Ke změně stylu a utkání s Juventusem se vyjadřuje také trenér Ancelotti. "Pokud bráníme a jsme napadání soupeřem, tak hrajeme klasické 4-4-2 se dvěma útočníky, kteří hodně běhají a napadají. To nám dává dostatek klidu a času se zkonsolidovat. V útočné fázi hodně těžíme z našich krajních hráčů, ať už jsou jimi Callejón, Zieliński nebo Fabian s Verdim. V podobném duchu se připravujeme na Juventus. To bude zápas podzimu a my to tak vnímáme. Je to obrovská šance zlepšit své postavení."

Neapol toho s Juventusem nahrála opravdu požehnaně, ale stále se častěji raduje Stará dáma. Při poslední návštěvě Turína však vyhrála Neapol díky brance Kalidoua Koulibalyho z 90. minuty. V minulém kole nechal trenér Ancelotti některé hráče odpočívat a pozitivní pro něj je, že kromě Mereta má všechny k dispozici. Juventus stále nepočítá s Khedirou, ale kromě něj může trenér Allegri nasadit všechny opory.

A že jich v současném Juventusu je! Herně se mu rovněž daří, protože nikdo nenasázel více branek (13) a pouze Sampdoria jich dostala méně. Juventus má náskok na druhou Neapoli především proto, že ještě neprohrál ani jedno utkání. Až dosud je jako jediný tým stoprocentní a žene se za dalším Scudettem.

Jeho obrana už dokázala ve třech minulých utkáních udržet čisté konto a to jednou hrála proti Valencii v oslabení prakticky většinu duelu. Naposledy si ve vloženém kole poradila s málo nebezpečnou Bolognou poměrem 2:0.

Střelcem první branky byl Paulo Dybala, který po zápase řekl: "Samozřejmě jsem moc rád za to, že jsem dal gól. Jsem útočník a góly jsou především moje práce, takže se hned cítím lépe. Zvedne mi to sebevědomí do dalších zápasů a budu moct hrát víc uvolněně. Je před námi náročný duel s Neapolí, která teď hraje velmi dobrý fotbal a není snadné ji překvapit," ví Dybala.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Emre Can, Pjanić, Matuidi - Bernardeschi, Ronaldo, Mandžukić
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Callejón, Allan, Hamšík, Zieliński - Insigne, Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.38 - 4.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Cagliari Calcio  (sobota 20:30)
Inter Milán se před dalším zápasem Ligy mistrů představí na Stadio Giuseppe Meazza proti Cagliari a bude velkým favoritem. Nerazzurri po mizerném začátku našli formu a v tabulce už okupují pohárová umístění. Zvládnout svěřenci Luciana Spallettiho i třetí ligové utkání v řadě?

Nerazzurri čeká v týdnu další klíčové utkání Ligy mistrů, tentokrát na půdě nizozemského soupeře PSV Eindhoven, ale ještě před tím se budou muset vypořádat s nevyzpytatelným Cagliari. Inter konečně chytil formu a po špatném začátku začal šplhat tabulkou. Milánský velkoklub vyhrál tři soutěžní zápasy v řadě, v lize naposledy zdolal Sampdorii a Fiorentinou a v tabulce se posunul už šesté místo. "Teď jsme v pozici, kde můžeme koukat, kdo je před námi, ale musíme udržet vítězství, abychom zůstali na správné cestě. Inter, já a všichni se především soustředíme na naší práci," prohlásil na klubových stránkách trenér Luciano Spalletti.

Zápasy proti soupeřům jako je Cagliari by se vším respektem měl Inter zvládat. Na Stadio Giuseppe Meazzy se od Interu nic jiného, než vítězství neočekává. "Musíme ukázat, že jsme tým, který si zaslouží být v srdci fanoušků," dodal zkušený trenér.

Cagliari zatím pravidelně boduje a mimochodem jeden milánský celek už dokázalo více než potrápit. Doma s AC Milán uhrálo remízu 1:1 a podobný výsledek by bralo i ve městě módy proti Interu. Sardiňané ve středu opět jen remizovali, tentokrát 0:0 se Sampdorií Janov a v tabulce jsou tedy až šestnáctí.

Favorit zápasu je jasný. Inter má se sardinským celkem výrazně kladnou bilanci. Vyhrál čtyři z posledních pěti zápasů a jak už bylo řečeno, nic než tři body se od něj neočekává. Loňskou sezonu dokonce dokázal Cagliari nastřílet čtyři branky.

Interu bude chybět pouze chorvatský obránce Šime Vršaljko, zbytek týmu je pohromadě. Na druhé straně zase scházejí zkušení Ceppitelli a Lykogiannis.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar, Dalbert - Gagliardini, Brožović, Politano - Nainggolan, Perišič - Icardi
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Romagna, Klavan, Padoin - Castro, Bradarić, Barella - Ionita, Sau, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.74 - 8.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC660013:418
2.SSC Neapol650112:715
3.US Sassuolo641114:813
4.SS Lazio64029:612
5.ACF Fiorentina631212:510
6.Inter Milán63128:510
7.Janov CFC53029:109
8.SPAL 201363034:69
9.UC Sampdoria62229:38
10.AS Řím622211:98
11.Udinese Calcio62227:68
12.Parma Calcio62136:87
13.Atalanta Bergamo61329:86
14.AC Milán51318:86
15.Turín FC61325:76
16.Cagliari Calcio61324:76
17.Empoli FC61235:75
18.Bologna FC61142:74
19.Frosinone Calcio60150:161
20.Chievo Verona60245:15-1
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (288)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Neapol neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

ne ty víc

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na tu prdlou Američanku, co po letech zažalovala Ronalda, že jí znásilnil do prdele?

Reagovat
Hans82

Normalni stetka jak vsechny ostatni z toho Metoo vsechny roztahly nohy pak 10-15 let amnezie a najednou kazda druha znasinena normaln zlatokopky

Reagovat
snuff24

vůbec bych ženský v tomhle nebral vážně v tomhle jsou fakt totální jebnutý. 9/10 (osobní zkušenost) případů si to vymyslí zhrzenky skurveny.

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten malej fakt, že Ronaldo se sám v roce 2009 přiznal, že sex nechtěla, a pak jí zaplatil několik set tisíc eur, aby o tom mlčela.

Reagovat
snuff24

jo takže on jí dal prachy, aby byla ticho ale pak to sám provalil ? a najednou se to řeší znova skoro po 10letech ? nějak to nechápu kamo

Reagovat
smazaný uživatel

Babě došly škvarky, tak to férově práskla, ač dostala na naše 8,5 mega

Reagovat
mayday

Poslal to z mobilu přes ibanking a do zprávy uvedl: ,,To je za to znásilnění". Jak to chce dokazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona stela a on nestel, predsa sa mu cely mestel.

Reagovat
smazaný uživatel

to je Portugalsky?

Reagovat
Ross Geller

Kráva, bych jí tak vymrdal tu prdel, že by si tejden nesedla.

Reagovat
mayday

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes vyhráme a zas budú všetci spoko. Hor sa za tretím alebo štvrtým miestom, ktoré uhrať v tejto konkurencii by zvládol aj tréner z Bulšitu, aj keby mu plejmejkra robila opica Jack.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Forza_Inter

Juve a napoli su vam na mile vzdialeni. Inter je neznama ale ma vyvazenejsi kader. Take jednoduche to nebude

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapol je lepšia v tom, že majú lepšieho trénera. To isté aj Inter. V samotných kádroch sú minimálne rozdiely.

Reagovat
cresposuper

Individualne mate kvalitny kader, ale je strasne nekoncepcne poskladany. A uz vobec to nie je kader, s ktorym by hocikto uhral 3./4. miesto.

Reagovat
Alberto Aquilani

V tejto konkurencii? Ale prosím ta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosiahnuť 3. alebo 4. miesto je pre Vás také ľahké, že zatiaľ ste na krásnom 10. mieste

Reagovat
Alberto Aquilani

ty tiež dokážeš čítať medzi riadkami, že jo... a vlastne, čo je toto za logiku po šiestich odohraných zápasoch? Vy ste myslím minulú sezónu tú ligu v tomto čase viedli, olala, sláva :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidím, tak po výhre nad posledným tímom v tabuľke ti poriadne narástli krídielka

Reagovat
Alberto Aquilani

Neuveritelne

Reagovat
cresposuper

Ja by som ju teda nepodcenoval. Taky Milan, ak bude do EL davat lavicku, moze hrat v lige kvalitne. Inter s Laziom maju ten kader omnoho jasnejsie vystavany. Co za system by si vobec hral ty hral s Romou?

Reagovat
Alberto Aquilani

Systém je len fráza a napísanie na papieri. Môžeš hrať čo chceš, kludne aj to 4-3-3. To, že to nejde tam Pellegrinimu s Cristantem, rovnako ako minulý rok sme boli nervózni z výkonov Radju x Kevina nie je chyba "zlého scoutingu", ale toho, že Eusebio nedokáže preniesť ten svoj "nabúchaný futbal zo Sassuola" do Ríma. Inak by som hral asi 3-5-2, s De Rossim na "mieste" Bonucciho, s Nzonzim na strede a vedľa neho Cristante a v predu buď na 1-2 s Pastorem a v útoku Džeko/Schick so Shaarawym, alebo 0-3 s krídlami (s Cengizom na pravo, bez Pastoreho). Ale kludne aj toto 4-2-3-1, s Cristantem/Pellem na mieste De Rossiho/Nzonziho.

Reagovat
10

to bude bolet

Reagovat
Alberto Aquilani

prosím? prepáč, nepočujem... čo si vravel?

Reagovat
10

on je konec sezony, nebo co se tady zase ztrapňuješ?

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si taká neskutočná defka ty vole, nedurdi sa už toľko, budeš mať vredy... a jo inak, na konci sezóny do toho 4. miesta bohužiaľ skončíme, si sprav kľudne print screen alebo čo...

Reagovat
10

to je tvoje specialita, ty klaune

Reagovat
Alberto Aquilani

*Ľúbim ťa, ňufáčik :*

Reagovat
Pipo123

Teším sa na derby, snad to nebude rovnaká sračka ako posledné roky

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

LE FORMAZIONI

Roma (4-2-3-1): Olsen; Santon, Manolas, Fazio, Kolarov; Nzonzi, De Rossi; Florenzi, Pastore, El Shaarawy; Dzeko.

A disposizione: Mirante, Fuzato, Karsdorp, Lu. Pellegrini, Marcano, Cristante, Lo. Pellegrini, Coric, Zaniolo, Schick, Under, Kluivert.

Allenatore: Di Francesco.

Lazio (3-5-1-1): Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Caceres; Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic; Luis Alberto, Immobile.

A disposizione: Proto, Luiz Felipe, Bastos, Basta, Wallace, Durmisi, Patric, Berisha, Badelj, Cataldi, Correa, Caicedo.

Allenatore: Inzaghi

Arbitro: Rocchi

Assistenti: Di Liberatore – Tonolini

IV uomo: Maresca

Var: Irrati

A. Var: Vivenzi

Reagovat
Eldarion

AS 1:3 Lazio

Juve 0:0 Napoli

Inter 3:0 Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

To prostřední máš blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko naopak uvidíš

Reagovat
Inter Eterno Amore

no .. Juve Neapol tie dve nuly si vymenia poradie

Reagovat
Pipo123

Caceres a Felipe v základe

Reagovat
Largo

Nechápu, proč ne Ünder. Ale jinak ok. Musíme vyhrát! Forza ROMA!

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER ! ! !

Reagovat
Eldarion

Zatial nádherný zápas

Reagovat
Pipo123

Felipe a jeho suboje 1vs1 su paradne, neskutocne zákroky

Reagovat
10

ale pozičně je to strašnej tragéd...

Reagovat
Pipo123

To jo, ale vekom sa v tomto moze zlepšiť

Reagovat
10

to asi jo...myslel jsem, že je starší

Reagovat
Largo

Na to, kolik mu je, hraje výborně.

Reagovat
Pipo123

Vyborne derby, futbal hore dolu,

Reagovat
10

to duo Marušic-Ramos strašně hoří v defenzivě

Reagovat
Forza_Inter

derby ma prijemne prekvapilo

Reagovat
10

klasický Lazio

Reagovat
Pipo123

Trosku Nechapem tu nasu obranu, vela priestoru nechávame hracom AS

Reagovat
10

jako v každým podobným zápase...to už jde na hlavu Inzaghiho, jedna věc je snažit se hrát svůj fotbal, druhá je trošku se připravit na soupeře a pak případně reagovat během zápasu, přes tu pravou stranu tam AS chodí celej poločas

Reagovat
Pipo123

Ramos bol riziko, vrátil sa po zranení, myslim ze minule kolo hral po 1x. Viac ma stve Marusic, minulu sezonu hral vyborne, teraz nie je ani v utoku ani v obrane. Asi tam mal byt Wallece, od zapasu proti Juve ma solídnu formu

Reagovat
10

on se nevrací vůbec, míč má AS a on vyklusává na půlce...

Reagovat
Pipo123

Dostane sa do toho, uz viac x ukazal Aka to je pumpa, dokaze obehom svoju stranu. Dnes je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec dal gol ,nadhera po 20 minute hrame paradne,celkovo skvele derby ...podme gladiatori !!!

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Aj keď prehrávame tak sa mi nasa hra paci, horí práva strana obrany ale inak to je fajn, Skoda ze Ciro aj Alberto svoje príležitosti nevyužili.

Derby vyborne, rozhodca nekuskuje hru, stale sa nieco deje

Reagovat
Alberto Aquilani

Buhahahahahahaha

Chcel som napísať, že sme Pastore- dipendenti, a pak sa stane toto

Inak fajn, vedieme, mali sme aj viac šancí a góloviek, ale je tam veľa hluchých miest. Nerozumiem, prečo do tohoto systému dáva tú dvojku Nzonzi - DDR. Ono to je dobré, keď chceš niekoho v druhom polčase fyzicky ubiť, ale Nzonzi tento post normálne nechápe. Naopak, Pellegrini/Cristante by sa vedľa jedného z nich mohli chytiť a určite by nehoreli tak, ako na mezzale v 4-3-3.

Henten Ramos má akože parádne sklzy, to jo, ale inak si tá ich obrana toto normálne pýtala. Každopádne, netešme sa dopredu, henten útoček čo tam teraz máme je chrumkavučký že by si jeden aj zuby vylámal.

Reagovat
Largo

Jenže na tom postu musíš umět hrát dozadu, což Pelle ani Cristante zatím neumí.

Reagovat
Alberto Aquilani

toto podľa mňa nie je pravda. Minimálne Pellegrini už ukázal, že obraňovať vie, a celkovo je to úplne o inom hrať v tomto pivote vedľa Nzonziho, ako byť niekde pozične v prdeli pri 4-3-3.

Reagovat
KillSwitch

Dzeko je dobre mimo

Reagovat
smazaný uživatel

dzeko rozulujes sa ako jebnuty ,ze ti pelegrini nenahral a ked ti nabieha strielas vedla brany jeho musi mat spoluhraca tazke

Reagovat
KillSwitch

To na El Sharaawyho p*coval nie?

Reagovat
smazaný uživatel

kluivert uz je za 110 eur v barce alebo zomrel???

Reagovat
KillSwitch

Herci z Lazia...2 zlte karty za nic

Reagovat
smazaný uživatel

fazio

Reagovat
KillSwitch

Klasika

Reagovat
Pipo123

Ciroooo

Reagovat
10

Fazio by se hodil do obrany Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

fazio za toto si zasluzis tribunu !

Reagovat
Largo

Fazio letos šílenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Flazio

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

KOLAROVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

Reagovat
KillSwitch

Kolarooooooov!!!!!

Reagovat
10

Strakosha

Reagovat
lucius6

Tohle si brankář musí pohlídat, neskutečná chyba od Strakoshy.

Reagovat
Largo

Joooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ked ti byvaly lazista da gol v derby za supera

Reagovat
Zark

ale krysu máte v týmu vy a ne oni

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazial jeden, ani sa moc ne radoval

Reagovat
Inter Eterno Amore

Judáš jak sa patrí

Reagovat
Largo

Profesionál jak se patří

Reagovat
Inter Eterno Amore

aj to .. Sinišov učeň

Reagovat
smazaný uživatel

rimskyvlk co hovoris na gol KOLAROVA ??

Reagovat
Largo

Kluivert na plac

Reagovat
Largo

Hrajem na držbu, to dopadne špatně...

Reagovat
10

přes Ramose sice šly 3 góly, ale zase má dobrý skluzy, když hasí svoje chyby

Reagovat
M11

Nadherny centr

Reagovat
KillSwitch

Lazio nikoho nepredalo, ale aj tak su mimo

Reagovat
10

Milinkovićovi od MS klesá hodnota každým zápasem o 10m...v létě ho Beppe vezme na hostování s opcí 15m

Reagovat
10

sorry, neměla být reakce

Reagovat
GEGE

V PL se nějací blázni co za něj dají 50+ najdou vždy ale Italli nikdo tak hloupý nebude...

Reagovat
Pipo123

To vôbec, ten jeho rozbeh je slabší, no minulé zápasy hral už dobre, po MS pôsobil vyštavene, dnes sa do toho moc nedostával, ale to platilo aj pre Cira a Alberta, celkovo tá naša hra nefungovala. Ale to ide viac na hlavu trénera než samotných hráčov

Reagovat
GEGE

Immobile

Reagovat
Maritazzi

Santon a Pellegrini výborní, Pellemu by tohle mohlo sedět víc. Celkově super zápas od nás, na to jak to vypadalo před týdnem..

Reagovat
GEGE

Pelle dneska snad nejlepší zápas co jsem ho v ASR viděl...Uvidíme jestli to dokáže potvrdit dlouhodoběji...

Reagovat
Largo

přesně

Reagovat
Pipo123

Temto nas hura futbal v derby, Parada Simone

Reagovat
10

nepoučil se po těch trapasech ani trochu

Reagovat
Pipo123

Hlavne posledné zápasy sme hrali často v hlbokom bloku proti podstatne slabším súperom a fungovalo to. Tak isto nechápem nasadenie Ramosa, vyše mesiaca bol mimo kvôli zraneniu a on ho dá do derby, pritom od zápasu proti vám hrala obrana Caceres, Acerbi, Wallece a išlo im to, toto riziko mu vôbec nevyšlo. Snaha presovať AS niekde v prdeli a pritom sme nechávali vzadu len stopérov, toto som naozaj nepochopil, ani striedania mu nevyšli, Badelj to tam neskutočne zabíjal

Reagovat
Pipo123

Inak vieš čo ma napadlo, čo mi príde zaujímavé, prečo Inzaghi zvláda prípravu na tieto zápasy v Coppe ale nie v lige?

Reagovat
Alberto Aquilani

2 veci:

1. Pellegrini má 1+2 (gól, spravená štandardka pred Kolovým gólom, asistencia), a jeho najlepšie minúty u nás.

2. Výborný Santon

Reagovat
Alberto Aquilani

2 veci:

1. Pellegrini má 1+2 (gól, spravená štandardka pred Kolovým gólom, asistencia), a jeho najlepšie minúty u nás.

2. Výborný Santon

Reagovat
smazaný uživatel

RIM JE CERVENYYYY GRAZIE ROMAAA GRAZIEEEEE...po tom zlom uvode sezony,je toto skvely pocit

Reagovat
Inter Eterno Amore

je to iba Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

je to iba derby

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

Santon je hodne na pohodu.. podle ocekavani

Reagovat
Largo

Tak to vůbec, nikdo nečekal, že by si v AS víckrát kopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottimu dali darcek...7 golov za 2 zapasy vyzera to tak ze hraci trenera podrzali a je kazdemu dlzny pizzu !,este porazit Plzen a mozme povedat ze je po krize......takto bojujte a hrajte kurwa!---DAJE ROMA DAJEEEEE

Reagovat
M11

Dybala zaklad ale radost kazi Fede na lavici

Reagovat
mato Kreator

ak bude Paulito v haji v 55 min ide Berna na plac"

Reagovat
Maritazzi

Jenom fakt nechápu ty odchozený zápasy s Bolognou, na Realu nebo s Chievem, který vypadaly jako odstřelení Di Francesca, když o pár dní později předvedem takovej výkon. Snad už nebude rotovat víc systému a zkusí to ustálit na 4-2-3-1, kam se ty hráči prostě hodí víc.

Reagovat
10

odchozeným derby by tifosi odstřelili spíš je...teď jsou v čele s Kolarovem, kterej to měl v těch předchozích zápasech nejvíc na párku, zase za bohy

Reagovat
Alberto Aquilani

a nie je to proste v tom, že sa len upustilo od "Eusebiovho" futbalu, dal sa nejaký nový systém, hráči sa v ňom cítia lepšie? Som si celkom istý, že pri klasike so 4-3-3 by dnes Pellegrini takýto výkon nepodal, lebo by sa do toho zápasu herne ani nedostal. Aj Cristante mal za tých pár minút dobré striedanie.

Reagovat
Largo

Je to hlavně změnou systému.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Dybala na pravem kridle..To zas bude..Allegri se posral a vsadil na jmeno i kdyz sam musi videt ze na pravo Paulo nema co delat.

Reagovat
CR7RONALDO

Myslím si, že Neapol môže Ronaldovi dosť sedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

První letošní soupeř, co nebude v 10-ti bránit

Reagovat
10

Milanista

Reagovat
Eldarion

Bonucciiiiii

Reagovat
mastakillah

Dries

Reagovat
CR7RONALDO

Obranci Juventusu sú oproti obrancom Realu oveľa menej technicky zručný.

Reagovat
Melchior

ta rozehrávka na úrovni Bologni z minulého kola

Reagovat
10

ty nás pěkně svlíkaj

Reagovat
Melchior

No Khedira, no party

Reagovat
Mr.Jindros

Bonucci... no, takhle mu tu etudu s AC Milán nezapomenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár jich ještě píská

Reagovat
Milan.B

co spravil ??

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo, kdo si to dá s Juve na ferovku

Reagovat
10

Ronaldo je jinde

Reagovat
M11

MARIO !!!

Reagovat
mato Kreator

mario

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo teda

Reagovat
danko10

Hysaj perfektne.

Reagovat
CR7RONALDO

Ronaldo pekne a Mandžukič je fakt dobrý hlavičkár.

Reagovat
Melchior

Mario Ronaldo vymíchal

Reagovat
Eldarion

Môžeš mať v tíme Bonucciho ale Ronaldo je Ronaldo

Reagovat
castelL

Tá obrana to je proste smiech, Neapol toto bude strašiť celú sezónu..

Reagovat
Melchior

Juve si teď s Napoli prohodilo role

Reagovat
Mr.Jindros

Mandžu - CR7 to je radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní fotbal

Je to radost, když chtějí hrát oba

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasnej fotbal.Cancelo u me zatim hrac prvni casti sezony.A Emre Can, sem tam mu neco uskoci, ale ten pohyb, uplne jinaci grady jak Khedira.Ronaldo fantazie.Az na prvnich 15 minut se bavim.Leo hlavne se z toho neposrat.Verim ti.

Reagovat
mato Kreator

Cancelo hra fajn ale takmer kazdy center prekopne

Reagovat
mato Kreator

mario

Reagovat
M11

MARIO !!!

Reagovat
CR7RONALDO

Dnes sa ukazuje, že najlepší hráč sa nehodnotí len podľa gólov. Ronaldo

Reagovat
Melchior

Ronaldo by si ten gól dnes taky zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

My z toho Ronalda ještě uděláme týmovýho hráče

Dokonce už slaví i cizí góly

Reagovat
10

co si to hovado Rui myslí?? 2 stejný oranžový zákroky a on se ještě idiot bude divit

Reagovat
mato Kreator

pockaj olis ti to opise

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal jako bejk!!

Reagovat
Melchior

Tak a teď už tomu chybí jen olis stěžující si na zářez

Reagovat
Il Architetto

Rozhodca

Reagovat
M11

Hovado

Reagovat
M11

Allan

Reagovat
10

Allan

Reagovat
danko10

Rui je totálny mysliteľ.

Reagovat
mato Kreator

leo a ten potkan maly

Reagovat
smazaný uživatel

neviem pochopit ako mario rui moze hravat v Neapole zaklad v Rime si ani neprdol a tu hra v zaklade

Reagovat
danko10

Tak ani jemu sa to očividne nepáči.

Reagovat
mastakillah

Náhodou hrává docela dobře. Ghoulam to sice není, ale hraje obstojně

Reagovat
CR7RONALDO

Tiež si myslím, že je slabý, ale hráva asi kvôli tomu, že je Ghoulam zranený,

Reagovat
smazaný uživatel

juventus buse oslavovat uz v marci ...tento rok tu ligu pekne zvalcuju

Reagovat
Melchior

Chtělo by je to pohřbít ještě gólem, nebo začnou kousat

Reagovat
M11

GOOOOOL !!!

Reagovat
Il Architetto

Rony u všeho.

Reagovat
10

marťan, dneska s přehledem nejlepší zápas v Juve

Reagovat
Melchior

Ronaldo přece jenom vítězí v jedný statistice. Už má druhou čárku na poli zrušených brankářů

Reagovat
DelPiero137

Aj Tonaldo by mohol jedneho fika dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Ronaldo furt reklamuje ofsajd

Reagovat
M11

Sandro taky oranzova

Reagovat
smazaný uživatel

Mariov prvy gol, absolutna parada!

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi zaujimavo to Spalletti poskladal, aj ked rozumiem,ze hraci si musia aj oddychnut.

Inter (4-2-3-1): Samir Handanovic; Danilo D’Ambrosio, De vrij, Joao Miranda, Henrique Dalbert; Roberto Gagliardini, Borja Valero; Antonio Candreva, Radja Nainggolan, Matteo Politano; Lautaro Martinez.

Reagovat
10

v 93. minutě jde Ronaldo do takovýho sprintu, klobouček ale těch gólů už mohl mít tak 10...

Reagovat
CR7RONALDO

Góly prídu vo vyraďovacej časti ligy majstrov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

v to doufám(e)

Reagovat
smazaný uživatel

Je jen otázka času než to začne proměňovat. Stejné to měl v loni a trochu i předloni. Začátek trochu slabší ale pak střelecky explodoval. Zvlášť v loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Me ani nebude vadit kdyz tolik golu neda, ale at ma na tym vliv jako doposud.Hraje vyborne, kolem nej jde nahoru Bernardeschi, Mandzukic muze letos z jeho prave tezit.A Dybala se muze od nej spoustu priucit.Dybalu sem hodne pomlouval, ale posledni dva zapasy, hraje konecne jak ma.Maka, dava balon rychle nahoru do kolma, klidne to muze byt i efekt Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jde o to, jestli to Ronalda bude bavit, když nebude dávat tuny gólů...

Reagovat
ED91

Sance na ne ma, ze ich nepremiena je uz len jeho chyba.

Reagovat
cizinec

Zajimava sestava, jsem rad, ze dostal sanci Borja a jsem zvedavy na Lautara. 3 body jsou povinnost i kdyz zname to, ze

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

2x 3:1, tak to pojďme potvrdit!

Tak snad Dalbert zase nebude ještě snad horší než Santon.

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Výýýborně

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo.

To by byl super kurz, dát tam třikrát na přesnej 3:1

Reagovat
snuff24

BEEEEJKKKKK

Reagovat
lnterista

Kua to mam radost

Reagovat
danko10

Lautaro bude výnimočný futbalista, ak na ňom nezapracuje aura Interu.

Reagovat
Panděvova ofina

Gagliardini je na ručník, ten hráč šel neuvěřitelně herně dolu, stejně, jako Kessie z AC. Bývalí tahouni Atalanty a teď průměr. Škoda

Reagovat
cresposuper

Okrem tych prvych zapasov v Interi a potom par zapasov na konci minulej sezony hra hovno stale. Nabuduce by som sa ho uz zbavil.

Reagovat
cresposuper

Lautaro na hrote je skvely, ak bude hrat takto, tak musi byt v zaklade. Aj Dalbert hra dnes slusne. Naopak trojica na trequarti hra prd a celkovo je to strasne profesorsky vykon. Btw rozohravka s Brozovicom sice nie je nic extra, ale bez neho je este horsia, Borjovi chyba Brozov aktivny pohyb pri rozohravke.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalbert dnes velmi pekny vykon. Lautaro ide to co sa od neho asi ocakavalo. Gagliardini je pre mna zahada. ja som aj zabudol ze hra. Kridla su aktivne, ale nic moc, najlepsi prihravkz kridla dal aj tak lautaro na candrevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Lautarovho gólu som sa tešil asi tak 3krát viac ako keby dal gól Icardi. Mimochodom Lautaro a Icardi majú teraz v lige rovnaký počet gólov - každý po jednom kúsku Akurát tento týždeň som čítal článok o navýšení Icardiho platu - Wanda by preňho chcela až 9 mil. eur. Ktovie koľko by chcela, keď by sme postúpili do semifinále LM a vyhrali 2krát za sebou titul. 15-16 mil. eur? Na to, že sme už niekoľko rokov nehrali LM, má Wanda prehnané požiadavky.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Majú veľa deti.. treba ich zabezpečiť

Reagovat
lnterista

Candreva je vrah

Reagovat
Panděvova ofina

Palič

Reagovat
Panděvova ofina

Nechci nic zakřiknout, ale dnešní výkon Dalberta se mi líbí. Jinak gol rukou

Reagovat
cresposuper

Dalbert hral velmi slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto snad nemůže platit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to nahovno musíme co nejrychleji přidat druhý gól přesně takto to může dopadnout... Jinak De Vrij nebo kdo to hlavičkoval předtím taky nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

on sa este rozculuje ze to neplati?

Reagovat
snuff24

fair play jak piča

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf... pěkně

Ale výkon nic moc

Reagovat
cizinec

Presne jak rikas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že Krejčí konečně začal nastupovat...repre ho potřebuje...3zápas v základu, to je dobré znamení...

Reagovat
salm0n

gol Udine dobrým znamením nebyl

Reagovat
doshcz

začal ale Jankto a Barák už nehrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Barák je po zranění, minule už nastoupil...jakmile se rozehraje, začne hrát...u Jankta je trošku problém, že přestoupil do Sampdorie, kde zatím nehraje pravidelně, jak byl zvyknutý...je to tým o level výš a musí se ukázat...třeba dostane šanci zrovna zítra, tady je to čerstvé, takže bych nedělal závěry...určitě repre hráče jako Krejčí, Jankto, Barák..nebo v Anglii začíná hrát v PL Vydra, prostě potřebuje...

Reagovat
Mates_Matesović

Ten Piatek se zatím jeví jako solidní bomber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Forza_Inter

jednoznacne ho chcem, uzasny pohyb, vyber miesta, zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 mega, super kauf!!

Reagovat
smazaný uživatel

Piatek je šílenec tyvole...nový Lewa? 6,5 zápasu/12 gólů

Reagovat
Inter Eterno Amore

Lewa je oproti nemu nula

Reagovat
mastakillah

Reagovat
PISTOLERO

Co to bylo za penaltu pro Fiorentinu? K cemu pak je video, kdyz si takovou penalticku neoveri

Reagovat
ED91

Penalta celkom hanba ešte aj s VARom. Asi mu video rozhodca povedal do sluchatka že bola, v tom prípade si rozhodca nemusí ísť pozrieť situáciu na vlastné oči.

Reagovat
10

tam už stačilo jen tu šipku doskočit a bylo by to za plnej počet bodů Chiesa se do Neapole bude hodit...

Reagovat
cresposuper

Vedenie aj hraci Fiorentiny cely tyzden plakali za zapas s nami, tak im to teraz pustili. Trapne.

Reagovat
lnterista

Inter zase brecel predtim no...je to vsechno traparna. Cekal jsem ze takove simulace nebudou piskat..dat mu tri zapasy

Reagovat
PISTOLERO

Jako fakt nechápu jak je tohle možný, když na to kouká týpek u videa.

Reagovat
olis

co na tom nechapes?

Reagovat
ED91

Nenosíš ty na hlave čapicu z alobalu?

Reagovat
olis

naco sa pytas, keby ano tak by sme sa predsa poznali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Ciao Taglia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

oh è andato proprio bene eh, è stato bravo. Promosso!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Nel recupero vinciamo

Reagovat
Yzemi

Ty neumíš psát slovensky? Nebo o co ti jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Stratil řeč když Juve vypraskalo Neapol což je dobře, aspoň nebude prudit slušně lidi

Reagovat
olis

povieme si ked pride nove Calciopoli

Reagovat
smazaný uživatel

Jen blázen si to může myslet ale dobře, když je to tvé přesvědčení je pěkné když si za něčím člověk stojí

Reagovat
DelPiero137

Ty si uz fakt marny.

Dokazes popisat dvovody preco Neapol prehral? Ako sme to ovplyvnili, ktore vyroky rozdhodcu sme si kupili?

Reagovat
olis

ked sa musis pytat tak skoda vobec odpovedat na tie smiesne otazky

Reagovat
olis

ja umim psat iba pravdu

Reagovat
Yzemi

Víš o tom, že tohle tvrdí "každý" demagog a snad i blázen světa?!

Reagovat
olis

vies o tom ze ma to nezaujima?

Reagovat
smazaný uživatel

zas si zabudol zobrat diazepam ?

Reagovat
Yzemi

Ano, tohle také říkají...

Reagovat
10

Zajc 4. tyč v sezoně, to je jinej smolař

Reagovat
Inter Eterno Amore

nevie mieriť

Reagovat
10

další tyč Empoli...nádherná akce, ale ta jejich smůla

Reagovat
Inter Eterno Amore

keď to tak opisuješ mi to začína pripomínať náš Zemplín .. tiež sme zo začiatku sezóny pozahadzovali aj nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

Co to AC dneska? Mam je jako poslední na tiketu..buď vyberu cashout 1600 nebo to risknu a v případě to AC dá, tak 4100..

Reagovat
PISTOLERO

Sassuolo doma neprohraje

Reagovat
10

jako čistou dvojku? to sázíš podle 10 let starý historie, nebo podle čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sázel jsem na dnešek jen kuzy vyšší jak 2, a AC mám hlavně rád, takže v tom hrajou roli i sympatie a myšlenka "dneska už musej!"

Reagovat
10

s touhle strategií to dotáhneš daleko

AC bez Higuaina, Sassuolo v týdnu šetřilo půlku kádru a hrajou dobře, kdybych musel sázet, tak Sassuolo -0...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, koukal jsem na sestavy už a radši jsem to vybral...

Reagovat
GEGE

vyber...

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja som dal toto 1x a Lille OM x2

Reagovat
Inter Eterno Amore

no nič .. 8 tiketov po sebe vyšlo .. šnúra končí

Reagovat
LesyJePan

Sassuolo riadne sebavedomé

Reagovat
GEGE

Kessie a jeho spalene tutovky nas staly uz tolik bodu...

Reagovat
Inter Eterno Amore

funguje to

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
GEGE

konecne kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kurva ale..jako dobrý, ale nevyhrajte..

Reagovat
GEGE

Castillejo neuhraje ani hovno...Cutrone co nejdriv IN...

Reagovat
Inter Eterno Amore

a zas to zafungovalo .. si vo forme

Reagovat
GEGE

easy

Reagovat
LesyJePan

Suso !!! On si to uz sakra zasluzil...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika..kdybych to nevybral, tak do píči nevyhrajou...

Reagovat
lnterista

Chudaka jste obrali o 2500

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Reagovat
Inter Eterno Amore

zmrdi sú to

Reagovat
smazaný uživatel

Jasněě, kopni si ještě...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to AC ještě bych nedivočil

Reagovat
pepinho2

Kdyby to nevybral, tak AC prohraje, to jsem si jist

Reagovat
Pipo123

De Zerbi to posral, Sensi je traged a ten dalsi záložník tiez zatial nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Postupně spadnou tam, kam patří.

Reagovat
Yanek

Zas falešná naděje

Reagovat
LesyJePan

Co moze na tom gole neplatiť ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel si že ten hráč ve zdi ovlivnil z offside hru, což se nestalo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele