Serie A - preview 7. kola

30.09.2017, 09:06, aktualizováno 01.10.2017, 09:39
Previews
Neapol hraje doma s Cagliari a očekává se, že si připíše sedmou ligovou výhru sezony podobně jako Juventus, který ale čeká složitější úkol, jelikož cestuje do Bergama. Inter Milán si jede pro body do Beneventa, magnetem kola je souboj AC Milán s AS Řím...
SSC Neapol - Cagliari Calcio  (neděle 12:30)
Suverénní Neapol bude usilovat o další tři body a proti Cagliari bude velkým favoritem. Parthenopei drží šňůru jedenácti ligových výher v řadě a osmnácti zápasů bez porážky! Povede se Sardiňanům Neapol překvapit?

Neapol má nejlepší formu v lize a je v podstatě k neporažení. Letos doma ještě neztratila ani bod a natáhla svojí sérii vyhraných ligových zápasů v řadě na jedenáct! To už je úctyhodné číslo. Posledním týmem, který dokázal v Serii A Neapol porazit, byla loňská Atalanta Bergamo, stalo se tak v únoru tohoto roku.

Parthenopei v týdnu zvládli důležitý duel Ligy mistrů s Feyenoordem Rotterdam a po výhře 3:1 jsou ve hře o postup. Nyní se Sarriho svěřenci musí opět koncentrovat na domácí soutěž. V neděli po dvanácté hodině nastoupí proti Cagliari. "Hraní v tomto čase může přinést různé obtíže. V poledne je horko, musíte jíst ráno a na to nejsme zvyklí. Je to neobvyklý zápas, který si myslím není snadný pro nikoho. Vynaložíme veškeré úsilí, abychom dosáhli dobrého výsledku," nechal se slyšet křídelník José Callejón.

Cagliari střídá dobré výsledky s těmi špatnými a že jde o nebezpečný tým pocítilo například milánské AC. Sardiňané ale sbírali body jinde, porazili Crotone a SPAL, ale vítězná euforie je brzy opustila a po dvou domácích porážkách v řadě od Sassuola a Chieva se musí celek Massima Rastelliho zamyslet. Proti Neapoli to nebude vůbec jednoduché, Parthenopei patří mezi nejméně oblíbené soupeře, kterého dokázali naposledy porazit před osmi lety.

Trenér Maurizio Sarri nemůže využít služeb Chirichese a útočníka Milika, jinak je tým kompletní. Jeho protějšek Rastelli má více problémů, mimo jsou Van der Wiel, Rafael, Ceppitelli, Farías, Pavoletti a suspendovaný Pisacane.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Maksimovič, Koulibaly, Ghoulam - Zielinski, Diawara, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Padoin, Miangue, Andreolli, Capuano - Ionita, Cigarini, Barella - Joao Pedro - Giannetti, Sau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 10.40 - 21.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Lazio Řím míří k výšinám a přes četné absence se mu výjimečně daří. Celek trenéra Simoneho Inzaghiho statečně bojuje v evropských pohárech a k tomu chce již o víkendu přidat další výhru také na poli Serie A. Proti bude Sassuolo, které naopak dobré časy rozhodně nezažívá.

Sassuolo pod trenérem Bucchim neoplývá zrovna sebevědomím a dravost, která byla k vidění pod vedením předchozího kouče Di Francesca, je pryč. Týmu chybí hlavní lídři a jako celek se Sassuolo prezentuje přinejlepším matnými výkony. Po výhře nad Cagliari se mu v minulém kole opět nedařilo a Neroverdi padli v utkání s Boloňou. Té stačila jediná branka ze samotného závěru.

I proto je Sassuolo až 15. a na jeho kontě vidíme jen čtyři body. Zatím se jeho sezona odvíjí velmi špatně. Sassuolu se v Římě navíc moc nedaří a nad Laziem vyhrálo na Stadio Olimpico jen jednou. Situaci mu moc neulehčuje ani fakt, že osobnost jako Francesco Magnanelli do utkání nebude moci zasáhnout. Magnanelli totiž v minulém kole dostal červenou kartu. Navíc jsou zranění hráči jako DelL‘Orco nebo Goldaniga.

Lazio má obdobné starosti se složením základní sestavy, neboť ani římský celek nemá kompletní kádr. Absence postihují především zadní řady, i když pár dobrých zpráv trenér Simone Inzaghi už slyšel. Například návrat stopera de Vrije, který je zdravý. To se ale stále nedá říct o hráčích jako Basta, Bastos nebo Wallace. V útoku mu pak stále chybí Felipe Anderson, někdejší tahoun a brazilský hračička.

Jeho úlohu naštěstí pro Lazio nyní zastupují jiní. Kromě potvrzení kvalit Cira Immobileho coby rozdílového hráče se rozehrál také Luis Alberto, dříve zatracovaný technik. V minulém kole se Laziu povedlo udržet i přes četné absence čisté konto proti Hellasu a do jeho sítě se trefit třikrát. Dva góly měl na svědomí opět kanonýr Ciro Immobile, který si v pohárové Evropě zasloužil trochu odpočinku.

I bez svého elitního střelce se ale Lazio mohlo radovat z bodů. Proti belgickému Zulte Waregem se nejprve trefil Felipe Caicedo a druhou pojistku přidal střídající Immobile. Lazio je aktuálně na 4. příčce v Serii A, což pro decimovaný celek trenér Inzaghiho představuje velmi dobou bilanci. Experti se navíc shodují na tom, že tento tým má světlou budoucnost.

Někdejší brankář Fernando Orsi chválí celý klub: "Lazio i přes náročné okolnosti ukazuje, jak skvělým kolektivem je. Navíc je v dost možná nejlepší formě za poslední měsíce. Způsob, jakým si trenér Inzaghi poradil s absencemi a svou situací, je obdivuhodný. Tipuji, že Lazio dojde v Evropské lize hodně daleko a má na vysoké příčky také v Serii A," míní Orsi.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, de Vrij, Radu - Marušić, Parolo, Lucas Leiva, Lulić - Luis Alberto, Milinković-Savić - Immobile
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Letschert, Cannavaro, Acerbi - Lirola, Missiroli, Sensi, Duncan, Adjapong - Berardi, Matri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.54 - 6.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Pomalu tomu bude šest let, co Chievo dokázalo naposledy porazit na Stadio Bentegodi Fiorentinu a nyní je čas bilanci změnit. Fly Donkeys si nevedou úplně špatně a proti obměněné Fiorentině nejsou bez šance, spíše naopak. Fiorentina je v průběžném pozadí dokonce o bod za Chievem.

Chievo se v minulém kole utkalo s Cagliari, dokázalo na sardinské půdě zvítězit 2:0 a podruhé v sezoně vyhrát. Díky tomu se Fly Donkeys posunuli do středu tabulky, kde by se jistě rádi viděli i na konci sezony. Svěřenci trenéra Marana mají vyrovnanou bilanci dvou výher, porážek a remíz.

Fiorentina se po odchodu mnoha hráčů sehrává a pochopitelně výsledky nejsou takové, jako před pár lety, kdy pravidelně končila na čtvrtém místě. V této sezoně podobně jako Chievo vyhrála dvakrát a jednou remizovala a se sedmi body jí patří dvanácté místo.

Chievu se proti Viole dlouhodobě nedaří. Pět let jí nedokázalo porazit a je tomu šest let, co naposledy doma nad tímto soupeřem vyhrálo, to už je pěkně dlouhá doba. Kdy jindy tuto negativní bilanci změnit, než právě nyní, kdy to Fiorentině zas tolik nejde?

Zatímco Fiorentina bude kompletní, Chievu nepomohou Meggiorini, Vignato a Gobbi. Všichni tři mají zdravotní potíže.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Tomovič, Cesar, Gamberini, Cacciatore - Castro, Radovanovič, Hetemaj - Birsa - Inglese, Pucciarelli
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Bruno Gaspar, Pezzella, Astori, Maxi Olivera - Badelj, Sánchez - Benassi, Théreau, Chiesa - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.38 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Benevento Calcio - Inter Milán  (neděle 15:00)
Inter Milán čeká výlet do Beneventa s vědomím, že by mu mohlo hrozit podcenění soupeře. Benevento je totiž až na posledním místě tabulky Serie A a vůbec se mu nedaří. Právě podobní soupeři bývají ale velmi ošidní.

Inter se chystá na výlet do Kampánie, což v této sezoně už neznamená jen a pouze Neapol. Nedaleko Partenopei totiž sídlí také Benevento, které mělo před sezonou velké sny a plány. Teď se ale zdá, že i pouhá záchrana vůbec není snadnou záležitostí. Stačí se podívat na skóre po šesti odehraných kolech a je jasné, kde Benevento tlačí pata nejvíc.

Kromě toho, že Čarodějky dostaly už 16 branek, což je nejhorší ligový počin, daly taky jen jedinou branku! A to se zatím "povedlo" jen obdobně chabému Hellasu Verona. Úvod sezony tedy naprosto katastrofální, celku se vůbec nedaří a mnozí fanoušci už hlasitě volají po odvolání trenéra Marca Baroniho. Ten se ale končit nechystá a především má nadále podporu vedení.

Sám o situaci svého týmu říká: "Vím, že se nám teď vůbec nedaří a že jsme pod tlakem. Ale věřím, že díky síle kolektivu se nám z toho podaří dostat. Pokud tohle máme zvládnout a máme zlepšit své výkony, musíme táhnout za jeden provaz. Každý do toho musí dát více než sto procent. V minulých utkáních nám chyběl klid v zakončení a já věřím, že jej najdeme. Teď se koncentrujeme jen na duel s Interem," dodal Baroni.

Benevento navázalo na debakl od AS Řím další porážkou, tentokrát v dost klíčovém zápase s Crotone. Baroniho tým má stále plno špatných zpráv také od klubových doktorů. Duel s Nerazzurri vynechá kapitán Lucioni, který měl pozitivní nález na doping. A zranění jsou Iemmello, Antei či Ciciretti. Ani hosté nebudou kompletní, neboť zdravotní problémy má Brozović.

Interu se daří splňovat své cíle a vyhrávat, i když ne vždy přesvědčivě nebo pomocí atraktivního fotbalu. Pro tým trenéra Spallettiho je zatím prioritou výhra a mentální síla kolektivu. Po zaváhání proti Boloni si Inter připsal cenné vítězství proti Janovu, kde o jeho výhře nad hosty rozhodl až tři minuty před koncem obránce Danilo D‘Ambrosio.

Zkušený křídelník Antonio Candreva dobře ví, že proti Beneventu to nebude snadné: "Benevento je poslední v tabulce a musí vyhrávat, sbírat body. Takže bude trochu jako raněné zvíře - hodně nebezpečné a odhodlané. My se ale soustředíme jen na své výkony, naším cílem je vždycky vyhrát. Čeká nás možná psychicky i fyzicky náročné utkání, ale jsme přesvědčeni, že máme dostatek kvality na výhru. Nic jiného si nepřipouštíme," dodala někdejší opora Lazia Řím.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Letizia, Venuti, Costa, Di Chiara - Lombardi, Cataldi, Memushaj, Lazaar - Puscas, Coda
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Dalbert - Gagliardini, Borja Valero - Candreva, Joao Mario, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.10 - 6.10 - 1.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Co nejrychleji se otřepat ze zpackaného derby proti Juventusu bude chtít FC Turín, jehož dalším soupeřem bude Hellas Verona. Granata schytala před týdnem čtyřgólový debakl, ale na druhou stranu se jí do té doby dařilo a byla neporažena.

Zkrátka jako kdyby se městské derby nikdy neodehrálo. Turínští musí na nepovedené vystoupení hodně rychle zapomenout a vrátit se k předchozím výsledkům. Turínu se do té doby velmi dařilo, ztratil pouze ve dvou případech remízami s Boloňou respektive Sampdorií.

Hellasu to po návratu do nejvyšší soutěže vůbec nejde. Tým trenéra Pecchii je jedním ze tří, který ještě nevyhrál. Po šesti kolech je to tristní bilance. Hellas má navíc po Beneventu druhou nejhorší obranu a je na čem pracovat. Pochopitelně špatné výsledky sebou nesou i spekulace ohledně odvolání trenéra, jak dlouho se ještě dokáže na lavičce Hellasu udržet?

Další šanci, jak urvat první vítězství v sezoně, budou mít Veronští na půdě silného Turína. A Hellas není bez šance, tedy alespoň tak hovoří vzájemné statistiky. S Granatou venku neprohrál dlouhých dvanáct let.

Oba tábory hlásí několik absencí. Granata bude hrát bez Obiho, Acquaha, Bonifaziho, Barecy a potrestaného Baselliho. Lépe na tom není ani hostující tým, na marodce jsou Felicioli, Ferrari, Bianchetti, Verde, Fares a Bessa.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Moretti, Molinaro - Rincón, Gustafson - Falqué, Ljajič, Niang - Belotti
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - Romulo, Cáceres, Heurtaux, Souprayen - Fossati, Zuculini, Bearzotti - Kean, Pazzini, Valoti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.88 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - FC Crotone  (neděle 15:00)
O důležité body se bude bojovat i na opačném pólu tabulky. SPAL hostí Crotone a oba celky si chtějí udržet postavení mimo sestupové pozice. Oba týmy se utkají vůbec poprvé.

Pro SPAL je to po delší době hratelný soupeř, se kterým by ferrarský celek mohl získat body. V prvních dvou kolech se to podařilo, ale pak následoval těžký los a soupeři jako AC, Inter nebo Neapol, na které při vší úctě nováček neměl. SPAL tak čtyři zápasy v řadě nebodoval a rád by tuto negativní sérii ukončil v tomto kole, kdy na stadionu Paola Mazzy přivítá Crotone.

Crotone poprvé zvítězilo teprve před týdnem, kdy porazilo slaboučké Benevento, ale spokojenost u týmu trenéra Nícoly rozhodně nepanuje. Na druhou stranu důležitá výhra by mohla z hráčů sundat nervozitu a Crotone by se mohlo konečně rozehrát k lepším výkonům.

SPAL krom výsledků trápí i marodka. Kdoví, jak by si nováček vedl, kdyby měl k dispozici všechny své hráče. Takhle stále nemůže počítat s Meretem, Oikonomouem, Floccarim, Della Giovanno a Rizzem. A podobně je na tom i další adept na sestup, Crotone bude bez Naliniho, Martelly, Toneva, Budimira a Tummibella.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Salamon, Vicari, Felipe - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Mora, Costa - Antenucci, Borriello
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Pavlovič - Rohden, Mandragora, Barberis, Stoian - Trotta, Simy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.43 - 4.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - AS Řím  (neděle 18:00)
AC Milán se v minulých týdnech několikrát musel vyrovnávat s kritikou, ale trenér Vincenzo Montella je odhodlán dokázat svou kvalitu i připravenost. Ideální šanci bude mít v neděli v podvečer, kdy jeho celek hostí v Miláně soupeře z Říma. Právě v dresu AS si Montella vybudoval reputaci coby hráč.

Minulost Vincenza Montelly je ostatně hodně spjatá s Giallorossi a to nejen v tom dobrém slova smyslu. Když chtěl po vedení klubu jako mladý a začínající trenér důvěru, aby vedl klub, nedostal ji. AS chtělo zvučnější jméno a nevěřilo, že by se Montella mohl stát rychle dobrým trenérem. Pravdu mělo v tom, že se Montellova cesta trochu prodloužila a trvalo mu, než sebral zkušenosti. Teď ale trénuje AC Milán a na fotbal s jeho vizí se opět dobře dívá.

AC se pokouší i díky mohutným nákupům vzdorovat dlouholeté vládě Juventusu Turín, ale bude to opět trvat nějaký čas, než si věci sednou. AC totiž umí překvapit i své vlastní fanoušky. Jako třeba ve třetím kole, když prohrálo s Laziem. Od té doby se vrátilo na vítěznou vlnu, ale minulé kolo mu zase připomnělo jeho slabiny. Sampdoria Janov totiž nadělovala lekci z produktivity a AC porazila 2:0.

Náladu si Rossoneri spravili v Evropské lize, do níž vstoupili vskutku úchvatně. Další duel už nebyl tak jednoznačný jako první kolo ve Vídni, ale tři body z toho byly i přesto. Tentokrát se obětí AC stala chorvatská Rijeka, která během posledních pěti minut nastřílela dvě branky a srovnala. V nastaveném čase se ale o radost domácích postaral mladý fenomén Patrick Cutrone rozhodující trefou na 3:2.

Jeden názor nabízí expert studia Sky Sport Paolo Condò, který zmínil: "Myslím, že v duelu s Římany má víc problémů trenér Montella. Teď se na jeho tým sesypala kritika a já jsem zvědav, jak na to bude reagovat. Se všemi těmi názory ohledně možnosti Carla Ancelottiho na jeho místo to teď pro Montellu není jednoduché. V jeho sestavě vidím taktické chyby, které by mohly AC stát výhru. Například myslím, že Montella moc neumí využít schopností Alessia Romagnoliho."

To je další z rysů duelů AS s AC, protože mezi nimi panuje velmi dobrý obchodní vztah. AC Milán má výhodu domácího prostředí, které je na San Siru pověstné. Kromě toho nemá mnoho zraněných. Do hry nejsou připraveni snad jen Conti, Antonelli nebo veterán Montolivo. Situace u Římanů je mnohem složitější, protože těm vypadli útočníci Defrel, Perotti a také Patrik Schick, který je dlouhodobě zraněn. Mimo hru je také Rick Karsdorp s Emersonem.

AC už s jedním milánským celkem hrálo, s Interem. A ačkoli vedlo, nakonec prohrálo 3:1. Od té doby se ale AS daří a připisuje si jednu výhru za druhou. V minulém kole Serie A si díky dvěma gólům Stephana El Shaarawyho poradilo s Udinese a dobře se naladilo na utkání Ligy mistrů. Po dlouhé cestě a za vášnivé atmosféry se Římanům povedlo porazit 2:1 domácí Karabach.

Rukopis trenéra Di Francesca už je u hráčů vidět především v kombinaci a poziční hře a rovněž samotní hráči jsou s ní spokojeni. AS je v současné době na 5. místě tabulky a jedním z jeho dominantních jevů jsou pouhé čtyři inkasované branky. Navýší AC toto číslo?
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Musacchio, Bonucci, Romagnoli - Abate, Kessié, Biglia, Bonaventura, Rodriguez - Silva, Kalinić
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Bruno Peres, Manolas, Fazio, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Strootman - Florenzi, Džeko, El Sharaawy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.59 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Juventus FC  (neděle 20:45)
Juventus Turín jede na celkem oblíbený stadion, protože v Bergamu se výjimečně dobře daří. Současná Atalanta by pro něj ale mohla představovat náročného soupeře, neboť se jí daří v lize i na scéně pohárů. Využijí domácí aktuální formy k tomu, aby tabu z Turína prolomili?

Nedělní večer patří velkému šlágru, účastníkům evropských pohárů. Juventus Turín se do této kolonky může řadit už nějaký ten pátek, ale o Atalantě Bergamo se pohárová Evropa teprve učí. Překvapení loňského ročníku překvapuje i v EVropské lize a zatím se mu vede velmi dobře. Už šest duelů ve všech soutěžích dohromady Bergamaschi neprohráli.

Celek z Bergama pojmenovaný po slavné postavě z řecké mytologie dělá v Evropské lize první krůčky, ale rozhodně se nedá říct, že by byly nesmělé. Naopak - anglický Everton se v Bergamu se zlou potázal a naposledy uhrálo mužstvo trenéra Gasperiniho velmi dobrou remízu v Lyonu. V Serii z toho naposled byla také jen remíza, ale proti silné Fiorentině je to určitě velmi příjemný výsledek.

A to i proto, že Atalanta ukázala velkou bojovnost. Gól na 1:1 totiž vstřelil Remo Freuler až v 95. minutě! A právě tuto dravost spolu s entuziazmem chce trenér Gasperini využít proti Staré dámě. "V mém týmu panuje velmi dobrá nálada a všichni jsou nadšení z toho, jak se nám daří. Neprohráváme, bojujeme a táhneme za jeden provaz. Občas nám připadá, že je všechno možné. A právě tohle musíme cítit, pokud chceme prokletí s Juventusem pokořit."

Tvrzení o tom, že se s Juventusem jedná o prokletí, není nijak zvlášť přehnané. Oba kluby se spolu dostávají do křížku velmi často, ale Atalanta doma naposled vyhrála před dlouhými šestnácti lety! Od té doby kraluje Juventus, který si velmi často právě v zápasech s Atalantou vylepšuje své střelecké schopnosti i statistiky. Za posledních 14 duelů Juventus hned třináctkrát vyhrál.

Domácí trenér Gasperini má téměř kompletní kádr, chybět mu bude akorát obránce Toloi. V případě jeho soka jsou absence poněkud bohatší. Mimo hru jsou v tuto chvíli Pjanić, Höwedes, Marchisio, De Sciglio nebo Pjaca, což už zkušenému trenéru Maxovi Allegrimu dělá pár vrásek na čele.

Radost mu naopak musí dělat forma, jakou jeho svěřenci mají. Snad kromě nepodařeného utkání v Lize mistrů proti Barceloně Juventus všechny další zápasy vyhrál. Například v minulém kole Ligy mistrů si poradil s řeckým Olympiakosem a opět udržel čisté konto. Mnohem atraktivnější duel svedl v rámci městského derby s Býky, kterým udělil lekci v podobě čtyř gólů.

Aktuálně se Juventus Turín drží na druhém místě jen o skóre za první Neapolí. A děkovat za to může především Paulovi Dybalovi. Mladý Argentinec vstřelil už deset branek jen v italské nejvyšší soutěži a jeho v diskuzích na EF tolik zmiňovaná čísla jsou vskutku úctyhodná. Sám je připraven být rozdílovým hráčem a tahounem Bianconeri.

V rozhovoru pro Raisport Dybala sdělil: "O číslo deset jsem samozřejmě nežádal, dobře vím, jak důležité je a co představuje. O to víc jsem pyšný na to, že jej můžu nosit. Hodně to pro mě znamená, i když vím, že ode mne bude mnohem víc očekáváno. Ale konečně se v Turíně cítím skvěle a přeji si, abychom v této sezoně byli co možná nejúspěšnější," dodává Dybala.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Palomino, Caldara, Masiello - Castagne, Freuler, Cristante, Spinazzola - Kurtić, Gomez - Petagna
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Asamoah - Bentancur, Matuidi - Cuadrado, Dybala, Mandžukić - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.83 - 3.57 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Sampdoria jede do Udine, kde se jí poměrně daří. Nejen toho by teď ráda využila a má všechny předpoklady, aby získala všechny tři body. Domácím Zebrám se totiž hrubě nedaří, zatímco Námořníci vesele proplouvají vodami Serie A.

Sampdoria patří rozhodně k pozitivním překvapením letošního ročníku. Ačkoli se její kádr hodně obměnil a odešlo mnoho klíčových hráčů loňského mužstva. Trenér Marco Giampaolo dostal několik noviců, které ale postupně zapracovává do sestavy a pokud na někoho opravdu hodně spoléhá, pak je to především střelec Duván Zapata.

Někdejší hráč Neapole strávil hodně času právě v Udinese a v jeho barvách si získal zajímavou reputaci. V něm za 63 zápasů nastřílel 23 branek a rozhodně ukázal potenciál. Neapol s ním ale nepočítala a Doria sháněla útočníka do základu, což se zkrátka neodmítá nejen kvůli krásám přístavního města. Doria je letos také hodně ambiciózní a právě Zapata se jí v tom pokouší pomáhat.

Povedlo se mu to už v minulém kole, v němž si Doria dost překvapivě poradila s favorizovaným AC Milán. Nově poskládané AC v Janově propadlo, nedalo ani jednu branku a jeho nepříliš pevná defenzíva propustila dvě branky. První z nich měl na svědomí právě střelec Duván Zapata. Sampdoria zatím letos ani jednou neprohrála a hodlá v tom pokračovat také v Udine.

Jednou z opor by měl být také zkušený obránce Ivan Strinić, který je v Janově velmi spokojen. V rozhovoru pro Gazzettu zmínil: "Jsem moc rád za to, že tady můžu hrát. Sampdoria je jako jako rodina, každý tu má stejné možnosti a všichni si rozumíme. Možná je to i trenérem a jeho stylem, protože Marco Giampaolo s námi hodně komunikuje, s každým poměrně dlouho. Je pro nás spíš jako starší bratr, který se o nás stará a kterému můžeme cokoli říct. Věřím, že zažijeme společně ještě mnoho úspěchů."

Úspěch je slovo, které se v Udine teď moc často neslýchá. Za uplynulých šest kol Udinese dokázalo vyhrát jen jednou a hned pět utkání prohrálo! Jeho obrana je zatím velmi slabá a nekompaktní, týmu chybí také osobnosti, které dokážou svým příkladem podnítit ostatní a strhnout výsledek na svou stranu. Udinese dostalo už 13 branek, což je třetí nejhorší počin v tomto ročníku. A ofenzivně to také není ono.

Zmar byl vidět také v minulém kole, v němž Udinese navštívilo Věčné město. Mnoho radosti z toho ale mít nemohlo, protože díky dvěma gólům Stephana El Shaarawyho dostalo tři góly a odjelo s nepořízenou. Proti Dorii zřejmě vyběhne na trávník útočník Bajić místo Maxiho Lópeze a Fofana místo Baráka. Doria nadále nemůže počítat se zraněným brankářem Vivianem.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Angella, Nuytinck, Samir - De Paul, Fofana, Behrami, Jankto - Maxi Lopez, Lasagna
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Strinić - Barreto, Torreira, Praet - Ramirez - Quagliarella, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.33 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (sobota 20:45)
Týmů, které ještě v italské lize nevyhrály, už moc není a jedním z nich jsou janovští Grifové. Trenéru Ivanu Juričovi hrozí odvolání a Janov zkrátka potřebuje zvítězit. Soupeřem bude jisto jistě hratelná Boloňa, která však už dvakrát vezla ze hřiště soupeře plný počet bodů.

Janov nevyhrává a týmu po šesti kolech patří až osmnáctá pozice. V minulém kole se svěřenci trenéra Juriče utkali s Interem Milán a byli blízko cennému bodu, kdyby tři minuty před koncem nerozhodl Danilo D'Ambrosio. Čekání na první ligové vítězství tak pokračuje.

Boloňa si zatím nevede špatně a má naprosto vyrovnanou bilanci dvou výher, remíz a porážek. V tabulce se to pak promítá na solidní jedenácté místo. Boloňa si v minulém kole odvezla všechny body ze Sassuola, čímž potvrdila bod získaný s Interem Milán.

"Boloňa je dobrý tým, ale my se soustředíme sami na sebe. Donadoni má skvělé hráče a může hrát se třemi, nebo čtyřmi obránci. Můj tým mi dal ale proti Interu pocit kompaktnosti a náš mix mezi starými a novými hráči fungoval," našel pozitiva trenér Ivan Jurić.

Grifové nemají s Boloňou vyloženě kladnou bilanci. Už jsou to čtyři roky, co je ve vzájemném zápase dokázali porazit na janovské půdě. Loni hrály oba celky na Luigi Ferraris 1:1.

Janov bude v zápase s Boloňou výrazně oslaben a to zejména v ofenzívě. Chybějí Lapadula, Spolli a Laxalt, kteří jsou zranění. Karetní tresty si pak odpykávají hříšníci Izzo, Taarabt a Omeonga. Boloňa zase nemůže počítat s Fallettim, Keitou, Krejčím a Mirantem.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Rossettini, Zukanovič - Rosi, Bertolacci, Cofie, Rigoni - Panděv, Ricci, Pellegri
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Helander, Gonzalez, De Maio - Mbaye, Donsah, Pulgar, Poli, Masina - Palacio, Verdi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.30 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol660022:518
2.Juventus FC660018:318
3.Inter Milán651012:216
4.SS Lazio641113:813
5.AS Řím540112:412
6.AC Milán640210:812
7.UC Sampdoria53208:411
8.Turín FC632110:911
9.Atalanta Bergamo622210:88
10.Chievo Verona62227:88
11.Bologna FC62225:78
12.ACF Fiorentina62139:87
13.Cagliari Calcio62044:86
14.SPAL 201361145:114
15.US Sassuolo61143:94
16.FC Crotone61143:114
17.Udinese Calcio61058:133
18.Janov CFC60245:102
19.Hellas Verona60241:142
20.Benevento Calcio60061:160

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (365)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V prewiew AC Miláno-AS Rím ste napìsali že AC hralo s Interom ale to bolo AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Európsky ligový koeficient je tak sexiiiiiiii... Do 4 rokov sa SA dostane na prvé

Reagovat
Eldarion

No vidíš Inter nie je v európe a hneď to ide hore

Reagovat
cink

Sidebil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace Itálie na Makedonii s Albánií:

Buffon, Donnarumma, Perin

Astori, Barzagli, Bonucci, Chiellini, D'Ambrosio, Darmian, Rugani, Spinazzola, Zappacosta

De Rossi, Parolo, Pellegrini Verratti

Bernardeschi, Candreva, El Shaarawy, Insigne, Verdi

Belotti, Eder, Gabbiadini, Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Venturovi preplo? Hrajú 3 5 2 a on nominuje4 záložníkov a 5 hrotov? Nie som historik ale to mi nevychádza

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě hraje 4-4-2, resp. 4-2-4.

Reagovat
Mr.Jindros

Taky nezapomínej, že krajní obránce může bejt i krajní záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle smajlíku soudím že nejsi spokojen, koho bys povolal?

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle zálohou nejde hrát 4-2-4, k čemuž je ta nominace kompletně směřovaná, a taky je to důvod, proč je vůbec Eder v nominaci, jakože na tam absolutně nemá co dělat. Ale záložní řada, resp. takřka žádní kvalitní středopolaři, bude teď pár let velkým problémem.

Reagovat
cresposuper

Ked tam moze byt Gabbiadini, tak preco nie lepsi Eder...

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbiadini aspoň trochu hraje. Eder leští Spalovi hlavu. Nemá tam co dělat.

Reagovat
cresposuper

Lavicku lesti aj Darmian, Zappacosta a Bernardeschi.

Reagovat
smazaný uživatel

U Darmiana máš pravdu. Zappacosta s Bernardeschi jsou v nových klubech a teprve se sžívají s prostředím. Eder je v Interu plně etablovaným hráčem a narozdíl od Zappy s Bernou nemá potenciál a vyhlídky bojovat o základ, protože na to jednoduše v Interu nemá a mít nebude. Inter už je jinde a Eder je pořád na své provonční úrovni, kde taky zůstane.

Reagovat
cresposuper

To je blbost, v minulej sezone bol platnejsi nez Candreva, v priprave bol najlepsi strelec a hral skvele na hrote, v tejto sezone hru vzdy ozivil a zasluzil by si zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulá sezóna je minulá sezóna, osobně mě vůbec nezajímá. A v přípravě se daří spoustě hráčů, kteří jsou pak v sezóně marní.

Perišić je o třídu jinde a Joao Mário je taky lepší. A i když jsou s Candrevou srovnatelní "předkopni si a utíkej" hráči, tak Candreva je pořád hráč základní sestavy a podobný případ jako Cuadrado v Juve, prostě hrát bude, bohužel. Příští rok podle mě ještě víc posílíte a vyautujete jak Edera, tak Candrevu. A Ederovi nevěří ani Spal, když mu z možných 540 minut dá pouze 78 času na hřišti. A to jste tam kromě Říma neměli žádného většího soupeře. Podle mě Eder nemá reprezentaci co dát. Na druhou stranu, ono to je jedno, jestli tam je, nebo není, když Ventura není schopný plně využít toho materiálu co tam má a ve středu hřiště točí trio De Rossi, Verratti, Parolo, což je tragédie, a přímo to ovlivňuje ofenzivu.

Reagovat
cresposuper

Naopak, Eder ma co repre dat, ukazal to aj na ME ( mimochodom po tom, co sa mu u nas vobec nedarilo). Napisal si, ze nema potencial na to bojovat o zaklad, to je blbost, momentalne je prvy nahradnik dopredu a ma lepsiu formu nez Candreva i Joao Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně stejný omyl, na kterém svou obhajobu jeho nominace staví Ventura -> ME. To je ta největší hloupost.Já si od Ventury sliboval víc. Zatím mě víc zklamal, než nadchnul. Jen nechápu, z čeho usuzuješ, že má lepší formu, když vůbec nehraje. Opět podotýkám 78 minut z 540 možných. Ale OK. Neshodneme se, zbytečně budeme spamovat dlouhým vláknem.

Reagovat
Nuno čomes

Ta repre je stejně mimo. nemají hráče oproti velmocím.

Reagovat
Lech

Reagovat
Lech

Candreva looool

Reagovat
smazaný uživatel

Gagliardiniho mohol miesto Gabbiadiniho nominovať alebo ešte Jorginha...

Reagovat
Lech

Jorginho jednoznacne, Chiesa by mel dostat sanci tez

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zaloha je proti defenzive uplne tragicka

Reagovat
Alberto Aquilani

Jankto by krásne pasoval do Eusebiovej zálohy... a Kevin za 40 do Juventusu tiež

Reagovat
10
Reagovat
Largo

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Höwedes jeste nehral ani minutu, ze jo?

Reagovat
Airus

Se hnedka zranil

Reagovat
M11

''a jeho v diskuzích na EF tolik zmiňovaná čísla''

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. All.: Sarri.

CAGLIARI (4-3-1-2): Cragno; Padoin, Romagna, Andreolli, Capuano; Ionita, Cigarini, Barella; Joao Pedro; Sau, Pavoletti. All.: Rastelli.

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by sympaticke dnes vyhrat a este k tomu keby aj ta hra nejak vyzerala.

Reagovat
brenk

chlapi, máte niekto skúsenosti s pozeraním streamov na mobile? nebudem večer pri pc a rád by som si aspoň takto pozrel zápas, diky

Reagovat
Dejwa

Stáhni sopcast aplikaci a spustíš to jak na pc

Reagovat
Nuno čomes
Reagovat
Lech

Reagovat
Lech

Budto ten sopcast, anebo Acestream. Ja mam radsi prave Acest., pak jdes na livetv.sx nebo footballol.com, najdes si match, najdes odkaz na sopcast/acestream, kliknes, pockas, otevre se ti apka a koukas pekne v HD. Easy

Reagovat
brenk

Diky všetkým

Reagovat
olis

Mareeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jen jeden, dneska by to mohl vyrovnat, co říkáš?

Reagovat
olis

jj, myslim si ze tie jeho horsie vykony su sposobene aj tymto rekordom ktory ma v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mohl Mertens nechat penaltu Markovi. Jinak Romagna absolutně stupidní faul, obdobně jako včera Puggioni s Udine.

Reagovat
Dominator

Ach, preco tie penalty (uz) nekope Marek?!

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona zakázal

Reagovat
Dominator

Reagovat
Nuno čomes

BENEVENTO: 1 Belec, 3 Letizia, 6 Djimsiti, 7 D'Alessandro, 8 Cataldi, 14 Viola, 20 Memushaj, 21 Costa, 23 Venuti, 33 Iemmello, 87 Lombardi.

A disposizione: 22 Brignoli, 4 Del Pinto, 11 Coda, 13 Chisbah, 17 Di Chiara, 18 Gyamfi, 26 Parigini, 32 Puscas, 77 Lazaar, 90 Armenteros, 95 Gravillon.

Allenatore: Marco Baroni

INTER: 1 Handanovic, 9 Icardi, 11 Vecino, 20 B. Valero, 25 Miranda, 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 44 Perisic, 55 Nagatomo, 77 Brozovic, 87 Candreva.

A disposizione: 27 Padelli, 46 Berni, 5 Gagliardini, 10 J. Mario, 13 Ranocchia, 17 Karamoh, 21 Santon, 23 Eder, 29 Dalbert, 99 Pinamonti.

Allenatore: Luciano Spalletti

Reagovat
smazaný uživatel

Brozo snad neměl ani nastoupit no a k Japoncovi nemá smysl se ani vyjadřovat.

Reagovat
Rip

Zápas při kterém mohl Spal trochu zaexperimentovat místo toho postaví zase tu klasickou hroznou nehrající jedenáctku.

Reagovat
Nuno čomes

Však to zas bude cely zapas sracka, co jiného od toho základu v cele s Drevakem napravo, Japoncem a brozovicem čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nechápu proč nehraje Dalbert?je potřeba aby si co nejrychleji zvykl na italskou ligu....Místo Broža Eder a místo Candrevy v klidu mohl hrát ten Karamoh...ale věřím že je tam Spall pošle v pruběhu zápasu až bude domácí obrana trochu unavená...Brožo s Candrevou by to těžko oživili..

Reagovat
Nuno čomes

Eder by dnes dal do poločasu dva fíky a Karamoh si z nich dělal dobrý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto nechápu proč nehrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva centroval a Brozo gól... tak to prostě už bývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma, to známe

Reagovat
Nuno čomes

Co ti mám k tomu rict...Benevento

Reagovat
Nuno čomes

Co to mele? Handa už přece v repre skoncil.

Reagovat
Nuno čomes

Goool a kdo ho kurva nedal

Reagovat
smazaný uživatel

No a po čí asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo centru

Reagovat
Nuno čomes

No comment

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Pěknej gol

Reagovat
snuff24

a furt je budete hejtovat tady

Reagovat
Nuno čomes

Skoda ze až přijdou těžší zápasy třeba proti udinese tak si nekrtne...

Reagovat
Dejwa

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Dobřeee Brozooo

Reagovat
Nuno čomes

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Brožović

Reagovat
snuff24

BROOOOZOO

Reagovat
Pipo123

To video nemá zmysel, Matri simulácia jak piča a aj tak to odpískal

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva první centr povedený v sezoně a gol dobře Brožo

Reagovat
Nuno čomes

Mělo být 1:2

Reagovat
Nuno čomes

My jsme schopni to ještě i tak posrat

Reagovat
Pipo123

Neskutočné Alberto, to je forma

Reagovat
Nuno čomes

hrozny fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slušný zaváhání obrany Interu.

Reagovat
mato Kreator

najlepsia obrana Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slušný zaváhání obrany Interu.

Reagovat
snuff24

pičusové v tý obraně

Reagovat
10

Benevento by nedalo gól ani Spartě

Reagovat
Nuno čomes

Pořad dokola to stejné, každý rok. Víme ze obrana je tragicky a provedeme jen Skriniar a do základu, který tu je tři měsíce a je s přehledem nejlepší bek. Dambrosio je čistý průměr, Miranda je rad ze vůbec chodí a Japonec to je už pro mě sprosté slovo, mrzák jeden zmrd. Pak se divme, ze nám Benevento dá do poločasu dva fíky.

Reagovat
Pipo123

https://www.youtube.com/watch?v=MAUG6ZDIQHw

Alberto je v neskutočnej forme, trošku mi pripomína Hernanesa v tej najlepšej forme. Aj keď Ciro a Milinkovič sú delá, tak Alberto sa baví futbalom, u neho je vidieť tá španielska škola

Reagovat
Inter Eterno Amore

krajší ako Brozovićov

Reagovat
Nuno čomes

Tak 100x. Lip to trefit nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

De Vrij !!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Albertooooooooooooooo !!!! Dnes už 2 góly a jedna asistencia, to je výkon

Reagovat
M11

Reagovat
Nuno čomes

Pice lazio nějak jede ne?

Reagovat
Pipo123

Jak píla

Reagovat
Nuno čomes

Hmmmm

Reagovat
Dejwa

Ať už se ale proberou

Reagovat
10

Tolik šancí Benevento nebude mít do konce sezony

Reagovat
Nuno čomes

Benevento nás mele

Reagovat
lnterista

Mele?

Reagovat
Nuno čomes

Ne?

Reagovat
lnterista

Pod mele si predstavuji na Barce...vyrovnanej zapas trochu kontrolujem a souper mel nejskou sanci. Moc hystercite...jsme treti nejmin golu a porad beceni. Cil je LM tak klidek

Reagovat
snuff24

Nuno tady dneska jede extremně

Reagovat
Nuno čomes

Dneska mám čas to sledovat u TV tak jedeme jedeme

Reagovat
10

když vám dá nejtragičtější tým Serie A za posledních XX let, co dal doteď jeden gól za 6 kol, 2 regulérní góly a trefí 2 tyče, tak mi extrémní přijde spíš něco jiného

Reagovat
Nuno čomes

Fuj to je hnus když se to tak sečte, Benevento 2+2 za 60 min.

Reagovat
cresposuper

A my sme im mohli dat zo 5 golov...a? Zasluzena vyhra.

Reagovat
10

jim jeden regulérní gól neuznali, takže není úplně na místě při výsledku 2:1 mluvit o zasloužený výhře

Reagovat
cresposuper
Reagovat
10

Takováhle argumentace po zápase s Beneventem docela dobře ilustruje, jak moc v prdeli jste

Reagovat
cresposuper

Trosku odbiehas mimo...Je predsa jasne, ze sme hrali zase hovno, len tu zas nemusite vytvarat paralelnu realitu o tom, ako si Benevento zasluzilo remizovat.

Reagovat
10

Hraje se na góly, ne na šance a tyčky, a ty oba týmy daly po 2, takže si Benevento remízu zasloužilo. Paralelní realita jsou podobný screenshoty bez míče, když je k dispozici video, a tvrzení, že měl Inter 3x víc šancí

Reagovat
Nuno čomes

Ok sorry, jsem rad, ze hrajem vyrovnane s beneventem. Po zápase je pochválim

Reagovat
lnterista

Ja budu rad za 3 body...ostatni je na vic

Reagovat
Nuno čomes

Tak to si za ty roky neúspěchu hodně slevil, ale tak proč ne.

Reagovat
lnterista

slevil? Vzdycky to bylo spis trapeni...naopak Inter je zpatky

Reagovat
cresposuper

Omg Perisic dole, ten pokazil 100% svojich akcii

Reagovat
Pipo123

Parolo 4:1 !!!!!!!!

Reagovat
Nuno čomes

Narovinu, vy negrcate z tech beku candrevy a brozovice? Vecino po dvou zápasech taky zapadl mezi tragédy. Gaglio tam je od léta.

Reagovat
Nuno čomes

Eder a Karamoh in

Reagovat
10

Řešili ten neuznanej gól Beneventa VARem?

Reagovat
Nuno čomes

Ne

Reagovat
10

Hmm, tak k čemu to pak je..?

Reagovat
Nuno čomes

Netuším, jak si to hlavní nevyzada tak se to neřeší asi.

Reagovat
Pipo123

5:1 !!!!!!!!!!!! Radosť sledovať

Reagovat
Nuno čomes

Co zobete kurva

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Nani na ihrisku, no ukáž sa

Reagovat
Pipo123

Ciro 6:1

Reagovat
Nuno čomes

Icardi začne hrát kdy? Pinamontim či Ederem by Spall nic nezkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Až začne hrát zbytek týmu, začne hrát Icardi. Vždyť to je tak profláklá věc, která snad už nikoho nepřekvapí. Někdo mu tam musí dát ten míč, jinak nic neuhraje.

Reagovat
Nuno čomes

Jj na hovno hra i icardi poslední 4 zápasy.

Reagovat
Nuno čomes

To derby za dva týdny bude dobrý grc

Reagovat
doNny

Reagovat
10

Toro jsou furt stejný tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký trenér Hlavně že je sundali Cerci s Pazzinim

Reagovat
10

A to ještě mají velký štěstí, že to Fantantonio v létě zabalil

Reagovat
olis

to kedy stihli posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je zázrak že s tím ho...m co hrajem máme tolik bodu...Fiorentina haluz výhra proti týmu který byl rozprodaný....AS opět náhoda....SPAL jsme zlomili penaltou...Crotone opět haluz....v Boloni zlatý bod golem z penalty...Janov protrápené výhra...a dnes opět haluz výhra a 4 střely na bránu...ano jsem štastný za to kolik máme bodu...a že jsme inkasovali pouze 3 branky v tom je obrovsky pokrok....ale přijde mě to všechno strašně na náhodu....přál bych si suverenní vítěstvi tak jak dnes Neapol Lazio ne vysledkově ale předvedenou hrou a vytvořenyma šancema proč dnes nehrál Eder je pro mě záhada ...s tím co hrajem nas Juve,Neapol a i Lazio přejedou....a to už čekám první pruser v derby...nevim chlapi vidím to jen já tak pesimisticky??Forza Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

v derby zabetónujeme neboj

Reagovat
Rip

Derby bude vyrovnané. Milan taky hraje piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Siniša...

Reagovat
smazaný uživatel

pippo9 [7756 post] 1.10.2017 17:00:11

MILAN: (3-5-2) Donnarumma; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Borini, Kessie, Biglia, Çalhanoglu, Rodríguez; Silva, Kalinic

ROMA: (4-3-3) Alisson; Bruno Peres, Manolas, Fazio, Kolarov; Strootman, De Rossi, Nainggolan; Florenzi, Dzeko, El Shaarawy

Borini na krídle , odvážny ťah Montellu, ktorý ukazuje, že vie kde je problém.... Možno tam vyhorí úplne , ale niečo musel spraviť s tou pravou stranou.. ak nechcel pred zápasom meniť zas systém...

Reagovat
smazaný uživatel

Zostavu som kopíroval z diskusie stránky fanklubu , preto tam ta “hlava”... ospravedlňujem sa..

Reagovat
Eldarion

Pippo nebude šťastný že si objavil jeho alter ego ktoré fandí AC

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak on je len Pipo s jedným p

Reagovat
Largo

Forza ROMA

Daje

Reagovat
cervo

nase kridla vedia, ze su kridla?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nemá někdo nějaký slušný link? Mně se všechny strasně sekají a nebo vůbec nejdou..

Reagovat
GEGE
Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1

Reagovat
GEGE

tvle ten turek je tak kurevsky špatný...

Reagovat
10

On hraje?

Reagovat
GEGE

jj koncový hráč...

Reagovat
cervo

ked vidim faraona v tom rimskom drese, lame mi to srdce, hlavne ze mi nemame kridla

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ani on nie je žiadne top krídlo....

Reagovat
GEGE

sak nehraje nic...a být zdravy Perotti nehraje ani základ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Taky mě mrzí, jak to s ním dopadlo. Ale jak tu bylo řečeno - je čajový.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna zatiaľ paradoxne najlepsi od nás Borini , bol všade a aj dopredu mal pár dobrých prihrávok, a hlavne dáva veľakrát z prvej i keď na náhodu ale aspoň je to prekvapivé a z takých veci môže byt nebezpečenstvo, určite lepsi ako Abate

Reagovat
smazaný uživatel

A Hakan zatiaľ ťažká bieda, Bonaventuru na druhý polčas...

Reagovat
GEGE

Borini zatím nejlepši poločas za ACM...vypadá,že na tom wing bekovy by občas mohlo být jeho místo.,..Jack se taky nepotkal s formou na začátku sezony ale furt lepší než Hakan...

Reagovat
smazaný uživatel

No práve, ze este i tak je lepsi ako Hakan...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kamarádíčkování v tom tunelu, kam se poděla ta rivalita

Reagovat
smazaný uživatel

Florko coho sa bojiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Silva se mi líbí, jenom nemá ze zálohy podporu, tak hraje cam.

Reagovat
Nuno čomes

Ten Alisson je ale hodně jistý.

Reagovat
Yanek

Super další prohra s AS...

Reagovat
smazaný uživatel

Dzekoooooooooooooooo, fantazia. Chvalim ta az do neba. A teraz sa neposerte

Reagovat
smazaný uživatel

co tam chvalis ked jeho strela ani nesla na branu nebyt tecu Romagnoliho? Ved je cely zapas tragicky len sa tam hadze na travnik jak nejaka lacna picka

Reagovat
Yzemi

Reagovat
panca

sice je to drevak a s teci, ale dzeka bych bral do ac kdykoliv

Reagovat
panca

vzdyt to rikam:) zae u toho byl

Reagovat
Eldarion

Zápas o jednom góle, keď to nepremenili Silva, Leo ani Kalinic tak Džeko áno

Reagovat
Nuno čomes

Džeko je dost gólový.

Reagovat
smazaný uživatel

Romagnoli letos slabota. Hakan hruza. Celkove absolutne nesehrany tym, co kujva delaj na treninku?

Reagovat
Largo

Dzekoooooooooo

Reagovat
lnterista

to byl Florenzi

Reagovat
Largo

Jo, ja myslel ten prvni gol, sekl se mi stream :D

Reagovat
Largo

Florkoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Florenziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Dzeko super. A hrajte dalej

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutocne, ake maju ti zobraci z AS stastie. Cely zapas ich AC bije a ten traged Dzeko tecom da gol ako keby ani nechcel trafit branu a vsetko je v prdeli...

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

, co ti jebe, ze bije

Reagovat
smazaný uživatel

Bit sme ich nebili ale o chlp sme dnes boli lepsi a dalo sa nato konečne pozerať, šťastie nám ale bolo dnes odklonene, a po nešťastnom teci sme prehrávali... Hakan potom korunoval svoj výkon , ale Montella to pokaslal tiež, mal ho už dávno vystriedať za Jacka....Celkovo je to paradox, že konečne hráme ako taky futbal a sme sa aj tlačili dopredu... ale takýto je futbal .

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajte stale naplno

Reagovat
Eldarion

Po tom ako hral Calhanoglu ho tam nehať a nevystriedať ho, bravo Vincenzo

Reagovat
smazaný uživatel

, co ti jebe, ze bije

Reagovat
Pipo123

Hakan top vykon

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale hlavne, že fanusici stále pitchovali , že prečo ho Montella nedáva do základu....

Reagovat
Pipo123

Neviem co ste od neho cakali, ani v Nemecku nehral nic extra, ma super videa na YT

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som od neho nič nečakal, čítal som, že ma výbornú kopaciu techniku a výborne zahráva standartky... v diskusii v bundeslige, ale osobne som ho nikdy nevidel hrať...

Reagovat
Eldarion

Minulú sezónu bol takmer každé kolo v tíme kola alebo nominácii v Bundeslige takže to by som moc netvrdil ale tam hral vo 4-4-2 na LM. V Taliansku je zatiaľ hrozný.

Reagovat
Eldarion

*samozrejme prvej polky sezóny keď hral

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Pičovali aj do rodrigueza, že v nemecku nič nehral a zatiaľ asi najväčšie pozitívum.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
cervo

to vazne? mna teda Rodriguez zatial nicim neocaril

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze v priprave hral lepsie a tie centre uz niesu take presne

Reagovat
10

Vždyť je to takovej De Ceglie s dobrým centrem, pohybově a takticky je to jak sledovat Paulina 1:1

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Stále je to naše najväčšie pozitívum. Najvyrovnanejšie výkony a a ak sa pozrieš na zahraničné weby, všade ho chvália. Ja som toľko zápasov nevidel aby som to mohol takto hodnotiť. Včera som bol na San Sire a na živo hrá lepšie ako v telke. Brúsi to tam a maká. I keď včera dispozične mimo pri druhom góle.

Reagovat
cervo

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale i tak je to oproti MdS upgrade.

Reagovat
M11

hlavne ze ma 10

Reagovat
Yanek

Mít tyhle výsledky i po zběsilém utrácení je tak trochu Liverpool style... Baví to ještě někoho? Každý rok pořád to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Že AS šťastie? Potenciál v AC je ale chýba tam iskra,zohratost aj Montela ako tréner zatiaľ z tohto mužstva nevie dostať viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr AC nešťastie, hlavne pri tom prvom góle, a to cely zápas zlomilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by mohlo mit za nasledek navrat Ancelottiho.

Reagovat
lnterista

nejlepe az po derby

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no ale ted si normalne po dnesnim vykonu AS cenim te vyhry nad nimi o dost vice.

Reagovat
smazaný uživatel

Anceloti? Si ho videl posledny rok v AC? Nam treba progresivne delo co nezaspal dobu nie Anceloti....

Reagovat
smazaný uživatel

Ok mozna bude vymena Strama za Montellu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol AC visel vo vzduchu a potom prisiel ten traged Dzeko a haluzou to dojebal...

Reagovat
smazaný uživatel

200 mega sa vyjebalo na posily a hráme rovnaké ak nie väčšie hovno ako minulý rok, neuveriteľne

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly rok sme doma prehrali 1-3 bez naroku, dnes sme boli lepsi ako AS no nemali sme stastie. Chce to cas a pojde to a AS nebude ziadna prekazka kedze toto je top co oni mozu hrat a my sme len na zaciatku...

Reagovat
M11

jedes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

13 je tvoj vek, však?

Reagovat
smazaný uživatel

nie to je cislo kolko krat som karom pretiahol hubu tvojej mamy

Reagovat
smazaný uživatel

poprosím BAN

Reagovat
smazaný uživatel

slabo prosis, skus na kolenach

Reagovat
Emmett Brown

si čávo

Reagovat
10

Mentálně ti ani tolik očividně není

Reagovat
smazaný uživatel

mentalne mozem byt tvoj otec, a mozno aj som, spytaj sa mamy ci nebola von 9 mesiacov pred tym ako si sa narodil

Reagovat
Pipo123

Len dve skupiny ľudí používajú slová kde urážajú mamu a otca, sú to deti do 15 rokov a reperi

Reagovat
smazaný uživatel

len dve skupiny ludi vidia urazku mamy a otca tam kde nieje, debili a fanusikovia Lazia

Reagovat
El-Pistolero-68

Chozé, klid.

Reagovat
10

Uff...a to se cervo bál msgoo

Reagovat
smazaný uživatel

Si robíš srandu? Veď hráči hornej dolnej vedia lepšie kombinovať a niečo vymyslieť, dostaneme gól a zosipeme sa ako domček z karát, a henten kkt akože kedy chce ešte striedať preboha? V 80 minúte prvé striedanie, jedna vec je zohranie sa z hráčmi keďže ten tým je nový ale kriste pane toto je tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

jasne zase sa vyhovor na Montelu, ani DF nestriedal a to hrali ovela horsie prakticky bez kridel ale to tu nenapises...

Reagovat
Eldarion

Nepovedal by som. Minulú sezónu sa s nami doma hrali ako proti mladším žiakom dnes to bol úplne vyrovnaný zápas a paradoxne keď sme ich začali tlačiť v druhom polčase a nepremenili veľke šance dal Džeko so štastím gól. Ja tomu tímu verím, má potenciál a chce čas. Či ale verím Vincenzovi to neviem, Calhanoglu mal byť dole po prvom polčase a nie tam byť so jednou žltou do 80 minúty v ktorej dostane červenú

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ešte dúfam že po prípadnej zmene trénera sa to zlepší ale ak nie tak aj keď ten tým je nový a nepozná sa ešte tak nemôžu hrať to čo minule kolo a dnes po inkasovanom góle, takto sa predsa nemôžu zosypat

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

novy trener bude potrebovat este viac casu aby ich zohral na to co on si bude predstavovat

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som z tebou o tom hodiť nejakú konverzáciu ale nemienim strácať čas z niekym kto tu uráža inému jeho vlastnú mamu, evidentne si hlúpe decko z ktorym to nemá význam

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne nikto nestoji o to viest s tebou nejaku konveryaciu tak sa tu nevnucuj traged...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

ved to nakupoval management z Interu, naopak je to az velmi uveritelne zaciname sa na ten Inter az strasidelne podobat, prestupovi krali a potom nevieme, co s tym hrat

a tusim k nam s Fassonem a Mirabellim prisiel aj MSgoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ktory hrac bol podla teba preplateny alebo je zly? To ze niesu zohraty je ina vec...

Reagovat
cervo

ved tiez som tu nepisal o nikom preplatenom, ci zlom... skor poukazujem na to, ze sme pred sezonou potrebovali doplnit zalohu a kridla, no namiesto toho sme vymenili vsetkych obrancov a hrotovych utocnikov

na papieri mohlo vyzerat mercato pekne, ale je nam tak trochu k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

pred mercatom sme potrebovali vymenit cely tim

Reagovat
El-Pistolero-68

Zatím bohužel Bonucci.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Yzemi

Reagovat
M11

Buffon; Lichtsteiner, Chiellini, Benatia, Asamoah; Bentancur, Matuidi; Bernardeschi, Dybala, Mandzukic; Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

někde je to s Ruganim

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta by mohla dneska sundat Juve.

Reagovat
Mihal

mohla veru ale Juve s Dybalom je valec...

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta je cerny kun.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten můýe jen do elka

Reagovat
Yzemi

máte někdo funkční ACE, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes da Dybala gol, sem si jisty, to je jeho zapas.tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak honem vsadit! Je tam 1,95

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala dnes asi rozhodne opat.

Reagovat
10

Fedeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

FEDERICO! ♥

Reagovat
M11

BERNAAAAAA !!!

Reagovat
mato Kreator

Jóoooo federico

Reagovat
M11

PIPITA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho bylo 3,85

Trosku jsem si pohraval s myslenkou ho dneska zkusiti

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska da Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska da Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Neda

Reagovat
10

To je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Na neco jsou ty kila dobry

Reagovat
10

Myslel jsem Juve, ale na něj to vlastně sedí taky

Reagovat
smazaný uživatel

Aha!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
mato Kreator

Gonzalo

Reagovat
Pipo123

Škoda že je tá skurvená repre pauza, zápas Juve - Lazio by som chcel vidieť čím skôr, takto zase čakať dva týždne

Reagovat
Mr.Jindros

Tak snad ho to psychicky zvedne.

Reagovat
Nuno čomes

Juve trošku našlapané.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jsme sli pred Neapol, museli by jsme vyhrat 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, Gasperini jde do rizika

Reagovat
10

Typická vlhkost v Bergamu, tentokrát nepomohla...

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi (1+1) s Caldarou (1+0) splněno. Teď ještě nějaké áčko nebo gól od Dybaly, Lichtsteinera a Matuidiho. Potřebuju body do fantasy ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

500 - Mattia Caldara has scored the 500th goal conceded by Gianluigi Buffon with Juventus (all competitions). Aim. #AtalantaJuve

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pressung Atalanta nemoze vydrzat. Este jeden tam urcite padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni dobre, jistota v kombinaci, strojove to je.Skoda toho golu, ale aspoň budeme porad v pozornosti a budem hrat naplno.Pipita super.Matuidi je neuveritelne platny hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bentancur je 1 z těch 3 hráčů, co jsme na ně dostali práva za návrat Teveze??

Reagovat
10

Ano, jedinej ale...Juve si mohlo vybrat

Reagovat
M11

MARIOOOOO !!!

Reagovat
10

Skvělá akce

Reagovat
smazaný uživatel

to jo

Reagovat
M11

Ale jdete do prdele

Reagovat
stuff

Blbost zlta

Reagovat
Mr.Jindros

Lichty.

Reagovat
10

Nepřišlo mi, že by ho nějak trefil, Papu tomu dost přidal

Reagovat
el Principito

takže to faul nebyl?

Reagovat
10

Faul ano, úmysl (tj. žlutou) bych v tom s ohledem na pohyb a výšku Gomeze nehledal...to, co píšu dole, na tom imho nic nemění

Ale pokud se všem bude měřit stejně, nemám s tím problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

To jsem neviděl, aby se rozhodčí vracel na půlku s varem zatím je v tomhle největší přísnost na Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S varem nebo bez, pořád se měří stejným metrem na všechny, nic se nezměnilo.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Lichtak jak si to nachystal

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu VAR-u, cisto teoreticky, povedzme, ze by nebola prerusena hra a Juve da gol po 15 minutach, tak ho moze kludne odvolat a hralo sa 15 minut zbytocne? Cely VAR nedava pri takychto situaciach zmysel...

Reagovat
10

Mělo by to řešit situace bezprostředně vedoucí ke gólu, což tohle nebylo...rozhodně jsem ještě neviděl, že by se to takhle vracelo

Reagovat
smazaný uživatel

No ved prave.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že to definici splňovalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Aka je ta definicia? Aka je ta hranica, kedy ano a kedy nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, at už je raději konec

Reagovat
DelPiero137

dpc ale pekna akcia od Atalanty. 3 nasi proti 4 superov v 16-ket.

Bude to chciet chladnu hlavu a nenechat sa vyviest z miery.

Reagovat
stuff

Ten Lichti tam teraz bude chybat.

Reagovat
stuff

Atmosfera neskutocna

Reagovat
smazaný uživatel

jim ta evropská liga nějak dodala sebevědomí

Reagovat
DelPiero137

Akoze Barza prevzal rolu beka po Litchym?

Reagovat
10

Proč se nejdřív nepodívá a hned dává kartu, když to ruka nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

Ciste kocurkovo, ked mu da rovno kartu, tak si bol asi isty rukou, naco sa potom isiel na to este pozret. A este k tomu to ruka ani nebola.

Reagovat
10

Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně kopnutá.

Reagovat
Mr.Jindros

WTF? To pískal to rameno?

Reagovat
10

Jo...ještě že to nedal

Reagovat
Mr.Jindros

Nebyl tam nějakej faul nebo něco? Jak to mohl nechat po konzultaci s videem...

Reagovat
10

Kartu nechal Petagnovi, takže asi ne...

Reagovat
el Principito

Reagovat
Benesse

ty vole.... on si to pozrel a nechal penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

co to akoze kurva malo byt ? ved to je vysmech videu vo futbale

Reagovat
smazaný uživatel

No ešte sa sťažujte na VAR, rozhodca si to pozrel, žiadna ruka nebola a predsa penalta plati aj žltá Ale hlavne, že už si tu robíte srandu, ako je zas proti Juve pískané aj s tým VAR

Reagovat
10

To jsem nepsal, tak si nevymýšlej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ani nepisem, ze si to pisal ty..ale boli tam take ironicke naznaky, ze s VARom alebo aj bez sa piska rovnako pre vsetkych A aj to tvoje, ze zatim je v tomto nejvecsi prisnost pro juve.. A teraz napis, ze to nebolo tak myslene.. Ja si na taketo veci nehram, nezvyknem tvrdit, ze Juve pripiskavaju alebo naopak...ale bolo to v kontraste s touto situaciou pre mna smiesne.. Inter kopal tiez Penaltu minule po simulacii Edera, a tiez si to pozrel videorozhodca... to bol tiez vysmech.. Ono to len dokazuje, ze ani tento system nie je dokonaly, kedze zaznamy stale pozeraju ludia... Ale zas uz vela spornych momentov vyriesili s tymto spravne...

Reagovat
10

Jen mi vadí, že používání VAR je zatím maximálně nekonzistentní, funguje dobře snad jen v zápasech AC, kdy opravilo několik nepochopitelně špatných rozhodnutí.

Třeba v zápasech Interu se VAR používá dost zvláštně. Buď se nepoužije, nebo se použije špatně. Viz zápas s AS a jasná penalta po faulu Škriniara, včera neuznali regulérní gól Beneventu (http://bit.ly/2xTSTlh), s Bolognou gól po pofiderní penaltě na Edera...

V kontrastu toho pak vidíš včerejší zápas, kde vrátí akci skoro z půlky, pak odsouhlasí VARrem penaltu po neexistující ruce, aby pak v nastavení vůbec neposuzovali situaci, kdy dojde k podezřelýmu kontaktu v pokutovým území - viz včera penalta na Higuaina v 91. minutě - https://youtu.be/F1IXV-HEkcA?t=6m.

Až půjde na jaře o hodně, tak tyhle všechny situace budou fanoušci a média řešit mnohem víc a ty rozhodčí pod tlakem budou dělat ještě větší chyby, než kdy dělali, ty zápasy pak budou trvat 5 hodin. To už s fotbalem nemá nic moc společnýho.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Je to len vec zvyku rozhodcov. Je to prvý rok, chce to čas aby sa s tým niektorí rozhodcovia naučili žiť.

Reagovat
10

Uvidíme, mám spíš obavy, že to bude dál multiplikovat nekvalitu rozhodčích a jejich rozhodnutí.

Reagovat
Votas

je to blbě nastavený, ale je dobře, že to je. Tohle všechno jsou odchytatelný nedostatky, ale musí to být zavedeno, aby ty nedostatky bylo vidět. Není to o nic horší, než když ty špatný rozhodnutí dělal hlavní sudí sám. Věřím, že časem se to vyvine do varianty, kdy bude mít každej tým 1 challenge (ala NFL) na poločas a jedinou odpovědnost za posouzení bude mít hlavní sudí a žádnej týpek u obrazovky.

Reagovat
10

Dobře, jedna věc jsou systémový věci, ale pak tam jsou i třeba ty situace jako včera Matri nebo ta ruka Petagni, kdy to i přes video rozhodnou špatně...to pak moc transparentnosti nepřináší, spíš je to ještě horší.

Musí se striktně vymezit, pro jaký situace se to může používat. Řešit faul v zárodku akce mi přijde nesmyslný suplování úlohy rozhodčího, kterej měl navíc dobrej výhled a byl u toho pomezní, to by pak musel rozhodčí kontrolovat třeba i většinu standartek nebo rohů, třeba ta před gólem na 1:2 včera nebyla. V dalším zápase ti pak přijde, že na tom stadionu asi VAR nemaj, pak zase kontrolujou každou kravinu.

Nevím, jestli to udělali moc rychle a nestihli se na to dostatečně připravit, ale je v tom každopádně dost bordel.

Reagovat
Votas

Bordel je v tom, že někdy "rozhoduje" týpek u televize a někdy hlavní. To musí být dycky hlavní, kterej nese tu odpovědnost. Vymezení situací pak taky buď musí být jen na něm nebo ten challenge systém.

Za takovejch podmínek si v situaci, kdy něco VAR napraví, něco bude posouzený stejně blbě, jako by to bylo bez VAR. Odpovědnost hlavního přezkoumá komise rozhodčích, která stejně v 99% případů neshledá důvod k potrestání. Takže si ve výsledku člověk jenom pomůže o těch pár případů VARem správně posouzených, nepohorší si o nic. A i v takovým případě podle mě za to to video stojí.

Reagovat
10

Pokud by si nepohoršil, tak dejme tomu, jenže já se obávám toho, že se pak opravdu dostaneme do situace, kdy ten zápas bude trvat 4 hodiny a bude z toho totální sračka bez šance vytvořit nějakej náboj nebo tempo...

Reagovat
Votas

To je právě možný v téhle realitě, kdy je teoreticky možné neomezeněkrát za zápas něco přezkoumávat. V situaci, kdy by byla challenge (třeba i vratná, kdyby bylo původní rozhodnutí otočeno), tak máš teoreticky 2 situace za poločas, který ale stejně často trenér nevyužije, protože bude čekat na tu fakt rozhodující situaci, nebo kdy si je opravdu jistej.

Obecně su ale silně skeptickej i k tomu, že by to natahovalo takto zápasy v současné podobě, kdyby prostě dycky běžel hlavní sudí rovnou k televizi. Takhle je největší zdržení to klubko hráčů kolem něho. V okamžiku, kdy to po zhlédnutí videozáznamu nějak rozhodl, tak co jsem viděl hráči už nedržkujou.

Reagovat
Nuno čomes

Měl by se nasadit trend, kdy se bude pískat jen do oka bíjící držení ve vápně. Tady se drželi oba, pak ho Caldara pustil a on upad. Ale to je na rozhodčím že a pokud mají pískat kontakty tak by zápasy měli končit 5:4 o ničem. V tomhle je expert lewandovski, kdy mu někdo sáhne na rameno a on se skácí k zemi.

Já jsem zastáncem toho pískat jen jasné a trvdé fauly ve vápně, takové doteky bych nechal a ještě bych se mu jako rozhodčí vysmál. Takhle bych to udělal Matrimu včera. Dyť to je kentus a ne fotbal. Mnohdy člověk nemá chuť ani sledovat ty předražené paničky. Zmrdi.

To jsem se zas vytočil

Reagovat
FuckT

Reagovat
10

tak konkrétně v tomhle případě šlo o to evidentní přišlápnutí a to, že se na to rozhodčí ani nepodíval v kontrastu s těma situacema předtím

Reagovat
Nuno čomes

Jasné, vždy tady bude to srovnání, že někde to čeknou a někde ne. Ale třeba to chce jen nějak ustálit a rozhodčím přišít pořádný koule.

Reagovat
Pipo123

Hlavne by ma zaujimalo podla coho vyhodbocuje ci sa pozrie na video alebo nie, vcera ten zakrok na Matrigo si ani nepozrel, asi sa bal co by videl

Reagovat
Nuno čomes

No a nedejbože by to foukl tak i tak po tom přezkoumání VARem

Reagovat
10

100%

Reagovat
Jajinek

ty jsi dobrej manipulátor...vždy, když sudí pomohou Juve, tak rychle najdeš nějakou situaci, kdy sudí Juve ublížil Penalta na Higuaina ani omylem

Reagovat
10

co to meleš? já mluvím o nekonzistentnosti v používání VARu, nejen obecně v rámci ligy, ale i v rámci jednoho zápasu, což bylo vidět včera v Bergamu...omyl je právě nevidět to došlápnutí Caldary v čase 6:15 a pak to přejít bez VAR

Reagovat
Dejwa

Teď jsem viděl v Brankách, jak to testovali v ČR dnes u juniorek a je škoda, že to na takové bázi není i v Calciu.. video rozhodčí promlouvá do zápasu při sporným okamžiku a ne že se VAR užije, když si umane hlavní..

Reagovat
M11

Paulito solidarne

Reagovat
stuff

Asi videl, ze to nebola ruka, ta to kopol chujovo

Reagovat
DelPiero137

Tak toto penalta nebola, nadvihol to ramenom a dobre ze to nedal. Chapem ze nasich nasralo neuznanie golu ale toto nie je cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR to na tom videu maju kockovanu grafiku ako na sege ?

Reagovat
smazaný uživatel

Preco si neisiel teraz pozret pridrzanie Higuaina?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by byl za ještě většího kokota, než je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Klasicke Maxove panic striedanie. V ako rozostaveni hrame vlastne? Kto ma aku poziciu? Je to chaoticke az kontra produktivne.

Reagovat
Nuno čomes

Jako takhle, ta VAR nebude špatná věc, jen to chce ohleduplné rozhodčí, protože asi ti nahoře nepočítali s tím, že borec to zhlédne na videu a stejně nechá pencku rozhodčí je prostě pán no

Reagovat
stuff

Barza na bekovi nemoze hrat

Reagovat
M11

Druhy polocas docela zoufalost

Reagovat
10

Ztratit dvougólový vedení by se stávat nemělo, ani na jednom z aktuálně nejtěžších hřišť v calciu. Ten důraz na hraně a často i za ní spoustě hráčům Juve neseděl, to může být s příchodem těch techničtějších hráčů časem problém...

Reagovat
M11

Nechali se dnes lehce a zbytecne brzo rozhodit.. i fyzicky slo citit ze to neni o tom.. pritom Atalanta hrala ve ctvrtek ve Francii.. po repre pauze to snad bude zase lepsi ve vsech smerech.. kazda takova zbytecna ztrata bude mrzet..

Reagovat
M11

*Neni ono

Reagovat
DelPiero137

Najviac nam uskodila psychika, nahanali sme ich ako zmyslov zbaveny ked to vobec nebola potreba. Na zaver neostali sily. Neuznany gol nam uskodil najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri teda vyzeral byt velmi nasraty...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, zase jít nasranej spát!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja takto chodím už 5 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

Incredybala

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta skončí veľmi vysoko podľa mňa.... Pod Gasperinim to úplne ožilo - hrajú krásny futbal a majú aj solídne výsledky, veľmi sympatický tím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele