Serie A - preview 7. kola

01.10.2016, 08:49, aktualizováno 02.10.2016, 08:57
Previews
Tradiční porci zápasů přináší nedělní menu Serie A. Juventus po obědě zajíždí do Empoli, odpoledne jsou posléze na programu střetnutí na hřištích Atalanty, Bologny, Cagliari a janovské Sampdorie. AC Milán poměří síly se Sassuolem, zatímco Turín s Fiorentinou. Večerní duel nás potom zavede do Říma, kde místní AS hostí milánský Inter...
Empoli FC - Juventus FC  (neděle 12:30)
Juventus už se krátce po poledni představí na půdě Empoli a pochopitelně nic jiného, než zisk tří bodů, nepřipadá v úvahu. Domácí by slavnějšího soka rádi zaskočili, v této sezoně se jim ale vůbec nedaří.

Empoli je s pouhými čtyřmi body na předposledním místě a kouč Martusciello zatím nemůže být spokojen. Ani herně to hráčům Azzurri příliš nejde, za což je Martusciello zřejmě právem kritizován. Oproti loňským sezonám je to zatím markantní rozdíl, holt časy Maurizia Sarriho jsou dávno pryč.

Každopádně Empoli se v nadcházející bitvě s Juventusem předem nevzdává, byť o favoritovi nemůže být pochyb. Vzájemná bilance je pro domácí tristní. Empoli prohrálo většinu zápasů a jediným dobrým výsledkem, kterým se může pochlubit, je bezbranková remíza z března 2008 a to už je nějaká doba. Azzurri v letošní sezoně dokázali porazit pouze nováčka z Crotone a v souboji s turínským FC remizovali 0:0.

Juventus, to je jiná písnička. Stará dáma v lize kraluje. Derby d'Italia s Interem sice prohrála, ale vadit jí to příliš nemusí, neboť o průběžné vedení nepřišla. Hosté se navíc zdají být při chuti. V zápase Ligy mistrů na půdě Dinama Záhřeb zvítězili vysoko 4:0 a když to sečteme, ve třech soutěžních utkání nejenže neprohráli, ale ani neinkasovali.

Trenér domácího výběru Martusciello nemůže počítat s Tchanturiou, Costou a Laurinim. Hosté jsou na tom ještě hůře, ze základní sestavy chybí Marchisio, dalšími marody jsou Mandragora, Benatia, Asamoah i Rugani, který se právě v Empoli rozehrál k vynikajícím výkonům.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Zambelli, Bellusci, Barba, Pasqual - Tello, Mauri, Croce - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Bonucci, Barzagli, Chiellini - Dani Alvés, Khedira, Lemina, Pjanič, Alex Sandro - Higuaín, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 5.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Fotbalisté Boloni přivítají v rámci 7. kola FC Janov. Hosté zatím prohráli pouze jednou, jinak pravidelně sbírají body. Na druhou stranu výher se dočkali jen v úvodních dvou kolech. Domácí se navíc zdají v dobré formě a výhru nad Sampdorií potvrdili cenným bodem ze hřiště Interu.

Povedený začátek angažmá prožívá Ladislav Krejčí. Český křídelník byl jedním ze strůjců povedeného utkání proti Sampdorii, kde své spoluhráče zásoboval dvěma přesnými asistencemi. Není tak náhodou, že byl v klubu zvolen hráčem měsíce. Své umění bude moci Krejčí ukázat v dalším domácím utkání proti dalšímu z janovských celků. Boloňa má zatím na svém kontě deset bodů, což znamená, že jí dělí od třetího místa, které znamená Ligu mistrů, jen bod.

Grifové si zatím pod Jurićovým vedením nevedou špatně, nicméně v posledním kole doma s Pescarou ztratili dva body. Remíza 1:1 s nováčkem se zrodila až pět minut před koncem, kdy Delfíni odpověděli na branku Simeoneho ze začátku druhého poločasu. V tabulce patří Grifům až jedenácté místo, na druhou stranu je tu ještě nedohrané utkání s Fiorentinou.

Boloňa v posledních sezonách na Janov poměrně umí. Už loni zvládla obě utkání, aniž by přitom inkasovala. Grifové naposledy zvítězili na stadionu Renata Dall'Ara před dlouhými sedmi lety!

Domácí se musejí vypořádat s absencemi Miranteho, Gomise, Sadiqa a Vivianino. Podobně je na tom i Juričova družina. Mimo hru je Pavoletti, Ocampos, Edenílson i zkušený Panděv.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Krafth, Gastaldello, Maietta, Torosidis - Nagy, Pulgar, Džemaili - Verdi, Destro, Krejčí
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Gentiletti - Lazovič, Rincón, Veloso, Laxalt - Ntcham, Simeone, Gakpé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - FC Crotone  (neděle 15:00)
Cagliari, které doma ještě neprohrálo přivítá beznadějné poslední tým Crotone. Nováček soutěže zatím funguje spíše jako otloukánek, nicméně že by Nicolyho svěřenci pocestovali na Sardinii jen na výlet, to se říci nedá.

Oba celky se loni potkávaly v Serii B, takže se velmi dobře znají. Crotone doma dokázalo nad Sardiňany zvítězit, ovšem na stadionu Sant'Elia utrpělo ošklivý debakl. Bylo to hned v prvním kole Serie B a rozhodně nic nenasvědčovalo tomu, že by se Crotone mělo zvednout a nakonec postoupit.

Cagliari se po rozpačitém začátku chytlo a z posledních tří kol vydolovalo hned šest bodů. Svěřenci trenéra Rastelliho proměnili domácí svatostánek v nedobytnou tvrz. Neuspěli tu Atalanta, Sampdoria i AS Řím, kterému nestačilo ani dvoubrankové vedení. Domácí se zatím mohou spolehnout na ofenzívu, v každém zápase minimálně alespoň jednou skórovali. Na druhou stranu inkasovali už dvanáctkrát, hůře už je v tomto směru jen Crotone, jenž inkasovalo ještě o dvě branky více.

Crotone zatím na první výhru stále čeká. Doposud získalo jen jeden bod za domácí remízu s Palermem a to je pochopitelně velmi málo. Hosté naposledy podlehli Atalantě Bergamo 1:3 a pět dní před tím schytali v Římě debakl 0:4. Crotone každopádně ztrácí na nesestupovou pozici už pět bodů a i proto by v zápase s Cagliari potřebovalo alespoň bodovat.

Domácí se musejí obejít bez Desseny, Ionity, Faríase i brankařské jedničky Storariho, kterého mezi tyčemi nahradí Rafael. Kompletní nebude ani Crotone. Zranění jsou Fazi, Rosi a Mesbah.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Isla, Ceppitelli, Bruno Alvés, Murru - Tachtsidis, Di Gennaro, Padoin - Joa Pedro - Borriello, Sau
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Ferrari, Dussenne, Ceccherini - Sampirisi, Capezzi, Crisetig, Salzano, Martella - Falcinelli, Palladio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Dosud neporažená Neapol cestuje na stadion Azzurri d’Italia a doufá, že za jistých okolností předskočí první Juventus Turín. Proti ale budou domácí, jejichž herní projev i výsledky se postupně zlepšují.

Duel s Cagliari sice Atalantě vůbec nevyšel a Orobici dostali tři branky, ale po hodně výživném tréninku a vyříkání se muži trenéra Gian Piera Gasperiniho sebrali. I když se jim proti proti Palermu ještě nepovedlo vyhrát, jejich hra dávala mnohem větší smysl a La Dea nakonec prohráli o jedinou branku. Zlepšující se trend potvrdili v minulém kole, kdy už konečně vyhráli. Jejich obětí se stal nováček z Crotone, který inkasoval tři branky. Atalanta vyhrála i přesto, že byl po hodině hry vyloučen mladík Franck Kessié.

Celkově je favoritem samozřejmě Neapol, a to i z hlediska vzájemných duelů. Přesto je zde něco, co Partenopei nesmí podcenit: forma Atalanty na jejím hřišti. Orobici sehráli s Neapolí 19 prvoligových duelů na své půdě, ale prohráli s ní jen osmkrát. Ve zmíněném duelu s Crotone se Atalanta trefila třikrát v prvním poločase, s čímž má dlouhodobě problémy. Naposledy se jí to povedlo před téměř pěti lety. Přesto se budoucnost trenéra Gian Piera Gasperiniho neustále řeší a ani poslední výhra ji definitivně nerozlouskla.

Atalanta nebude mít k dispozici několik důležitých hráčů. Kvůli minulé červené kartě z duelu proti Crotone bude chybět Franck Kessié, který je nejlepším střelcem týmu a jeho hlavním motorem. Kromě něj bude scházet také zraněná dvojice Aleksandar Pešić a Emanuele Suagher. Ani Neapol nebude kompletní, protože dlouhodobě je kvůli menisku mimo hru rumunský stoper Vlad Chiriches, jehož čerstvě doplnil obránce Raul Albiol.

Ten se zranil v duelu s portugalskou Benfikou, který ale jinak Neapoli skvěle vyšel. Partneopei na San Paolu zcela kontrolovali hru a dočkali se jasné výhry. V ódě na ofenzivní fotbal se Neapol prosadila hned čtyřikrát a i když pak hosté dvěma góly trochu zdramatizovali utkání, přeci jen se dá hovořit o klidné výhře Italů. A v Serii A to jde Neapoli dost podobně, protože naposledy si bez problémů poradila s Chievem Verona. Tehdy hodně slavil i záložník Marek Hamšík, který se v utkání dočkal jubilejní sté trefy.

Neapol se opírá o skvělou domácí formu, ale jediné dvě remízy nastaly právě v duelech mimo stadion San Paolo. Navíc to byla utkání s menšími týmy v podobě Pescary a janovského CFC, k nimž by se Atalanta klidně mohla počítat také. Když jela Neapol naposledy do Bergama, bylo z toho hodně emotivní utkání. Tři branky pro Neapol, jedna pro domácí, po červené kartě na obou stranách. Teď je to ale ještě silnější Neapol.

A myslí si to i známý trenér Fabio Capello. V rozhovoru pro plátek Il Mattino sdělil: "Tahle Neapol se klidně může dostat až do finále Ligy mistrů. Je to skvělý tým plný výborných hráčů, kterému se navíc daří produkovat výborný fotbal. Dobře se na ni dívá, prakticky nemá slabin a má po delší době schopnou lavičku. Neapol je velmi dobře organizovaná, rychlá a umí měnit taktiku uprostřed hry. Tak trochu doufám v italské finále letošní Ligy mistrů. Neapoli hodně věřím jak v Evropě, tak i v Serii A," dodal někdejší trenér Juventusu či AS Řím.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Toloi, Zukanović, Konko - Freuler, Grassi, Kurtić - D’Alessandro, Paloschi, Gomez
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Koulibaly, Maksimović, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Milik, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.80 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Sampdoria i Palermo mají jedno shodné: oba týmy v minulém kole smolně prohrály a ztratily body. V případě Sampdorie se jedná o dlouhodobější problém, který teď bude chtít na domácí půdě napravit.

Sampdoria Janov se před začátkem sezony jevila jako velmi ambiciózní tým, který vedl schopný trenér. Vedení přes léto přivedlo několik velmi zajímavých hráčů s velkým potenciálem, který měl trenér Giampaolo rozvíjet. To se mu ale v poslední době nedaří. Leitmotivem posledních dní u Blucerchiati je stav, kdy tým hraje dobře, produkuje zajímavý fotbal, ale pak se najde individuální nebo systémová chyba, která Námořníky připraví o vše. V takové době se už pak složí celý tým a inkasuje další góly.

Jako třeba v Cagliari. Domácí celek vedl, i když lépe hrála Sampdoria. Na jejích hráčích už je ale vidět mírná deka, která leží na hlavách hráčů. Ještě pět minut před koncem dokázala Sampdoria srovnat, ale nakonec opět chybovala v rozehrávce zadních řad. Velkých problémů si všímá i trenér Gianluca Atzori, který má k oběma klubům blízko. V Palermu končil profesionální hráčskou kariéru, Samopdorii chvíli v roce 2011 trénoval. Co očekává od utkání?

V rozhovoru pro stadionews.it prozradil: "Pamatuji si na své působení u obou týmů a mám je spojené s pozitivními vzpomínkami. Především jsem zvědav na Sampdorii, která vždycky chtěla být mezi předními týmy, ale v letošní sezoně ji opustilo štěstí. Hráči už jsou psychicky unavení a potřebují podle mého názoru jen jeden dobrý start, aby je to nabudilo. Ten kádr má ohromný potenciál, ale často jej omezují individuální chyby vzadu. Tam by vedení mělo v lednu investovat, protože kvalitativně i z hlediska kvantity je Doria pod průměrem."

Atzori dál pokračuje: "Palermo už také zažilo lepší chvíle, ale musím uznat, že minule proti Juventusu na mě velmi dobře zapůsobilo. Není tam tolik skvělých hráčů, ale pod vlivem trenéra je vidět disciplína i obrovská chuť bojovat až do posledních chvil. Psychologicky je ten tým v lepší pozici než Doria, bude určitě agresivnější. Sampdoria nesmí dělat vzadu chyby a chce to první branku. Palermo bude hodně těžký soupeř a myslím, že uvidíme hodně dobrých momentů," zakončuje někdejší hráč Palerma.

Sampdoria má několik zraněných hráčů, konkrétně jsou to Carlos Carbonero, Daniel Pavlović a Jacopo Sala. Své místo v útoku by měl dostat Ante Budimir, který po přesunu z Crotone zatím nenaplňuje očekávání. Palermo také nemá kompletní kádr a mimo budou hráči jako Robin Quaison, Aleksandar Trajkovski, Slobodan Rajković, Simone Bentivegna a zřejmě také Carlos Embalo. Poslední vzájemný duel na Marassi zvládli lépe domácí, kteří vyhráli po brankách Soriana s Ivanem, zatímco Palermo neskórovalo ani jednou.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Eramo, Silvestre, Škriniar, Regini - Fernandes, Cigarini, Linetty - Alvarez - Muriel, Budimir
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Goldaniga, Gonzalez, Cionek - Rispoli, Gazzi, Bruno Henrique, Aleesami - Diamanti, Hiljemark - Nestorovski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - ACF Fiorentina  (neděle 18:00)
Turín po návratu střelce Belottiho opět nabral dech a připsal si cennou výhru. Střílet branky ale umí také Fiorentina, o čemž by takový Karabach mohl vyprávět hodně dopodrobna.

Nedělní podvečer bude patřit dvěma duelům. Kromě AC a Sassuola se ve stejnou hodinu utká také Turín s Fiorentinou a dá se čekat skvělé utkání. Turín sice prožíval menší mizérii, ale ta byla velmi rychle vyléčena. Hlavním lékem na ni byl mladý Ital Andrea Belotti. Talentovaný útočník se vrátil po zranění a hned první zápas, kdy naskočil z lavičky, byla na útočném projevu Turína vidět změna. I trenér Mihajlović pěl chvály na svého svěřence a označil ho jako klíčového hráče.

Jeho chválu Belotti vyslyšel v minulém kole, v němž už začal od začátku. A právě ten se Býkům povedl, protože Andrea Belotti už v osmé minutě dal první branku do sítě římského AS. Další dvě přidal Iago Falqué a Turín mohl slavit výhru 3:1. Po jedné porážce a dvou remízách tak Turín opět naskočil a vděčí za to právě Belottimu. Ve čtyřech utkáních první ligy si připsal už pět gólů a nehodlá zpomalovat.

Velký podíl na dobré hře má také brankář Joe Hart. Pro mnohé bylo překvapení to, že si vybral za své hostování právě menší z turínských celků. A pro ještě víc lidí byly minimálně šokující zprávy o tom, že Turín uvažuje o trvalém nákupu anglického brankáře. Hvězdné jméno, hvězdný plat a turínský celek bez pohárů? Přesto to podle mnohých jde dohromady. Jedním z takových lidí je i Cesare Prandelli.

Nový trenér Valencie pro Tuttosport sdělil: "Hodně se mi líbí koncepční práce Turína. Trenér Mihajlović má konečně to správné prostředí, aby zazářil. V týmu má Belottiho, který bude skvělým tahounem, nebo je tam i Ljajić, ve kterém se skrývá velký potenciál. Nejlepší nákup ale podle mě znamená Joe Hart. S ním v bráně může Turín pomýšlet i na evropské poháry, protože se jedná o skvělého brankáře, který může ještě růst. Je to signál pro celý fotbalový svět, že se Itálie nebojí investic do těch správných lidí," dodal Prandelli.

Uvidíme, jak Hartta vyzkouší jeho další soupeř. Tím bude nakopnutá Fiorentina, která sice v lize moc nezáří, ale evropské poháry jí sedí. Karabachu v minulém kole Evropské ligy dala dokonce pět branek a bavila fotbalem. Po takovém výsledku se dá očekávat, že bude týmový duch hodně nahoře a že se hráči budou chtít ukázat také v lize. Proti Fiorentině by rád nastoupil i hráč, který je s ní hluboce spjat: Srb Adem Ljajić. Turín nemůže počítat se zraněnými Ajetim, Avelarem, Maxi Lopezem, Molinarem a Obim, Vives má stopku za karty. Viola nemá jen Astoriho.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Bovo, Castán, Barreca - Acquah, Valdifiori, Benassi - Iago Falqué, Belotti, Boyè
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomović, Rodriguez, Salcedo - Bernardeschi, Sánchez, Badelj, Milić - Iličić, Borja Valero - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - US Sassuolo  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer je v Itálii vyhrazen také souboji Milána se Sassuolem. Rossoneri nemívají na Sassuolo zrovna dobré vzpomínky, za posledních několik sezon jim Neroverdi uštědřili nejednu porážku. Tentokrát si AC může v jedné věci oddechnout, neboť se na trávníku určitě neobjeví vrchní milánský kat Domenico Berardi.

AC Milán vstoupil do této sezony pod zbrusu novým koučem Vincenzem Montellou a po rozpačitém začátku se zdá, že si vše sedá, tak jak má. Milán už tři kola v řadě neokusil hořkost porážky a co více, třikrát udržel nulu a ne zrovna proti snadným soupeřům. Překonat obranu Rossoneri se nepovedlo Sampdorii, Laziu a naposledy Fiorentině. To je pro mladičkou obranu v čele s brankářem Donnarummou velmi dobrá vizitka. Aby se AC vrátilo tam, kam historicky patří, je třeba v tom nadále pokračovat a právě tady je ten hlavní problém. Už minulou sezonu nedokázalo AC dobrou formu udržet a přišel pád, o který se svým způsobem postaralo i Sassuolo.

"Budeme hrát proti silnému soupeři a z tohoto důvodu by bylo chybou, kdybychom si mysleli, že jsou po Evropské lize unavení. Hrají spolu dlouhou dobu, to je cesta jak hrát automaticky. Bude to důležitý zápas, uděláme vše pro vítězství, chceme tak dát prezidentovi dárek," zmínil 80. narozeniny Silvia Berlusconiho kouč Vincenzo Montella.

Sassuolo v této sezoně bojuje na vícero frontách. Vedle ligy a poháru válčí v Evropské lize, kde má po dvou kolech bilanci jednoho vítězství a jedné porážky. Právě ve čtvrtek se Sassuolu vůbec nepovedl zápas na půdě belgického Genku, kterému podlehlo 1:3. V ligové soutěži je situace obdobná, šest zápasů a rovnou polovina výher a polovina porážek. Naposledy si Neroverdi poradili s Udinese, utkání rozhodl jedinou brankou Gregoire Defrel.

Vzájemná utkání, to je něco, co Milán doslova straší. Sassuolu se proti Milánu daří zejména doma na Stadio Cittá del Tricolore, ale i na San Siru už dokázal zvítězit a není to tak dlouho - minulý rok v lednu.

Domácí se budou muset obejít bez obránce Zapaty a záložníků Bertolacciho a Fernándeze. Na druhé straně je marodka mnohem rozsáhlejší. O absenci Berardiho už byla řeč, dalšími, kdo na San Siru nenastoupí, jsou Sensi, Gazzola, Missiroli, Cannavaro, Duncan nebo ex-milánský Matri.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Montolivo, Bonaventura - Suso, Bacca, Niang
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Acerbi, Antei, Peluso - Biondini, Magnanelli, Pellegrini - Politano, Defrel Ragusa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Inter Milán  (neděle 20:45)
AS Řím si s chutí zastřílelo v Evropské lize a připsalo si minimálně pro morálku velmi důležitou výhru. Inter naopak těžce narazil a podlehl pražské Spartě. O to víc ale bude chtít uspět v nedělním šlágru Serie A.

Zatímco Interu Milán se v první lize poslední dobou daří a od prvního kola nového ročníku, kdy jej přemohlo Chievo, se mu pravidelně daří sbírat body. I když třeba ne všechny tři, jako tomu bylo minule proti Bologně, tak je na týmu vidět práce trenéra de Boera. Jenomže jestli se tohle dá v lize považovat za pozitivní, evropské poháry jsou noční můrou pro fanoušky Nerazzurri. Euro-horor. I takové nadpisy jsme mohli v italských médiích číst.

Proč? První kolo skupinové boje v Evropské lize totiž Inter naprosto podcenil a nezvládl, protože doma ostudně prohrál s Hapoelem Beer-Shevou. Kdekdo čekal, že se Inter probere a v duelu s pražskou Spartou odčiní blamáž. On k ní ale ještě přidal. Je pravda, že nenastoupil například Mauro Icardi a dostalo se i na jiné hráče mimo základní jedenáctku, ale prohru 3:1 čekal asi málokdo. Ani herně se Inter sparťanskému mužstvu nevyrovnal. Není divu, že byl trenér de Boer hodně rozladěn.

Po zápase si de Boer pro Inter Channel posteskl: "Hráli jsme jako amatéři, nedalo se na to ani dívat. Dělali jsme obrovské chyby, které by se profesionálům stávat neměly. Pokud bychom takto pokračovali, nevyhráli bychom už ani zápas. Bylo těžké hrát v početním oslabení, ale i to jsme si přivodili sami. Teď nás čeká velká porce práce, chceme se zlepšit. Je před námi duel s AS a my si nesmíme dovolit dělat takové hloupé chyby," popisoval své pocity nizozemský stratég.

Inter jasně vede ve vzájemných zápasech s týmem AS, vyhrál už 71 utkání, zatímco Vlci jen 47. Poslední dobou se ale tento trend obrací, protože za posledních deset duelů se mu podařilo brát tři body jen dvakrát. Teď však mají lepší pozici, protože jsou v tabulce před AS a navíc mají zraněného jen stopera Andreolliho. Dres Vlků prozatím stále neobléknou Rüdiger, Nura, Mario Rui a Vermaelen, který stále ještě není fit.

Hlavní událost, která se v Římě řešila během uplynulého týdne, byly mohutné oslavy 40. narozenin legendárního Francesca Tottiho. Trochu nemístně je narušilo vyjádření Tottiho manželky Ilary Blasi, která kritizovala trenéra Spallettiho, ale nakonec se vše usmířilo. A to do té míry, že v pohárovém týdnu AS působilo mnohem klidněji. Koncentrované a nebezpečné AS s Tottim v sestavě porazilo rumunskou Astru pohodlně 4:0 a jedním z hlavních herců byl opět Totti. Teď si dost možná nuceně odpočine a šanci dostane Edin Džeko.

AS musí napravovat zklamání z minulého kola, kdy nestačilo na Turín. Po brankách Iaga Falquého a Belottiho padlo 3:1 a snášela se na něj kritika. Tu Vlci zažehnali právě v EL. A nadšený z výhry byl i legendární útočník AS, Roberto Pruzzo: "Pokud AS hraje dobře a přidává k tomu góly, soupeři často nemají žádnou šanci. To potvrzuje historie. Teď je střelba branek trochu problémem, stejně jako defenzíva, ale časem se to srovná. Někteří hráči se uzdraví a AS najde tu správnou rovnováhu. Proti Astře to bylo skvělé utkání, ale Inter je v lize někde úplně jinde," varuje Pruzzo.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Peres, Manolas, Fazio, Florenzi - De Rossi, Strootman - Salah, Nainggolan, Perotti - Džeko
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Santon, Miranda, Murillo, Ansaldi - Joao Mario, Medel - Candreva, Banega, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Delfino Pescara - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Delfíni na své půdě uvítají Chievo a budou doufat v podařenou premiéru. Tým z Verony totiž v rámci první italské ligy ještě nikdy neporazili. Teď ale nejsou v moc dobré formě a Chievu se poměrně daří.

Povedlo se mu za poslední čtyři duely prohrát jen jednou, a to v minulém kole. Tehdy se Mussi Volanti utkali s Neapolí, která se v posledních měsících hodně těžko zastavuje. Ačkoli na hřišti od začátku nepůsobily veličiny jako Milik nebo Mertens, přesto si Neapol díky zásahům Gabbiadiniho a Hamšíka poradila celkem bez problémů. Předtím ale porazili Udinese i Sassuolo. Chievu se hodně špatně cestuje, což podtrhuje následující statistika. Od přelomu roku Chievo na půdě soupeře zvítězilo jen čtyřikrát!

Radost mu dělá snad jen Argentinec Mariano Izco, který se teď čerstvě vrátil do hry po více než třinácti měsících mimo hru. Veronský celek má průměrně nejstarší tým z celé ligy, ale trochu překvapivě ho netíží žádné absence a může jet do Pescary s plnou silou. V dobrý výsledek domácí ale doufá záložník Ledian Memushaj, který hovořil s médii před duelem s Chievem.

"Víme, že se nám příliš nedaří, ale jsme odhodlaní to zlomit. Každý z nás může hrát lépe a odevzdávat víc. Chievo je tým plný zkušených hráčů, kteří umí znesnadnit hru každému soupeři. Znám tam velmi dobře Perparima Hetemaje, který byl v Chievu vždycky hodně spokojený a talentu má na rozdávání. Přesto věřím, že se nám povede je překvapit a vyhrát," dodal zkušený záložník.

Pescara se stala přímým účastníkem několika trochu kontroverzních momentů. Za všechny zmiňme duel s Janovem. Domácím byli vyloučeni hned dva hráči, upřena jasná penalta a Francesco Zampano dostal červenou kartu až dodatečně. Takže ten hrát určitě nebude. Není to ale jediná ztráta pro Pescaru. Ta má v týmu několik výborných a talentovaných fotbalistů, jejichž um se stále ještě neprojevil naplno. Zazářit chtějí Verre, Cristante, Caprari nebo Jean-Christophe Bahebeck. Ten je teď ale zraněn, stejně jako Pepe, Coda nebo Gyömber.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Crescenzi, Fornasier, Campagnaro, Biraghi - Verre, Cristante, Memushaj - Brugman, Caprari - Manaj
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi - Castro, Radovanović, Rigoni - Birsa - Floro Flores, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - SS Lazio  (sobota 20:45)
Na Stadio Friuli, čili dnešní Dacia Aréna, zavítá Lazio Řím a v duelu dvou nevyzpitatelných týmů bude mírnějším favoritem. V případě vítězství se mohou Biancocelesti posunout na třetí místo, navíc konkurenční AS hraje ve vzájemném duelu s třetím Interem.

Je tedy na Laziu jak se s nastalou situací popasuje. V minulém kole hosté dokázali doma sestřelit Empoli brankami Keity a Luliće 2:0 a dali zapomenout na předchozí nezdar v Miláně. Pokud Lazio v této sezoně zvítězilo, vždy další kolo prohrálo a to by chtěl kouč Inzaghi změnit. "Chybí nám dvě vítězství v řadě, tak doufám, že to příjde teď. Uvidíme co se bude dít, ale kluci pracují velmi dobře," pochvaloval si trenér Simone Inzaghi. Loni Lazio s Udinese ani jednou neprohrálo. Doma zvítězilo 2:1 a z Udine si přivezlo bod za bezbrankovou remízu.

Udinese pokračuje v matných výkonech. Před týdnem prohrály Zebry se Sassuolem, když jedinou branku vystřelil Defrel. Domácí se tak opět propadli tabulkou a aktuálně jim patří až čtrnácté místo. V domácí Dacia Aréně však zebry ztrácet nechtějí a s Udinese budou chtít vyhrát. "Vážíme si našich soupeřů. Mají velkou kvalitu. S Inzaghim pracují od konce minulého roku, mají důležité schopnosti. Musíme být ve střehu a soustředění. Musíme zopakovat to, co jsme předvedli v některých dobrých zápasech," nechal se slyšet kouč Giuseppe Iachini.

Zebry počítají raněné, v tuto chvili je na marodce hned pětice hráčů - Faraoni, Samir, Widmer, Hallfredsson a Badu. To hosté z Říma jsou na tom o poznání lépe, chybět sice bude jednička Marchetti, ale toho už minule zastoupil Strakosha. Dalšími absentéry jsou někdejší hráč Udine Dušan Basta a Bastos.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Heurtaux, Danilo, Felipe, Adnan - Fofana, Kums, Koné - De Paul - Zapata, Perica
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Felipe Anderson, Parolo, Cataldi, Milinković-Savić, Lulić - Immobile, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC650112:415
2.SSC Neapol642014:514
3.Inter Milán63218:611
4.AS Řím631214:810
5.SS Lazio631210:710
6.AC Milán63128:710
7.Chievo Verona63127:610
8.Bologna FC63128:1010
9.US Sassuolo63036:89
10.Turín FC622211:78
11.Janov CFC52217:58
12.ACF Fiorentina52215:48
13.Cagliari Calcio62139:127
14.Udinese Calcio62136:97
15.Delfino Pescara61327:86
16.Atalanta Bergamo62049:126
17.UC Sampdoria62046:96
18.Città di Palermo61233:75
19.Empoli FC61142:84
20.FC Crotone60154:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (256)

Přidat komentář
Airus

http://www.italianfootballdaily.com/juventus-marchisio-im-feeling-really-good-missed-pitch-teammates/

Už aby byl Claudio zpátky, bez něj si moderní Juve skoro nejde představit

+ Na ten film se taky těšim

Reagovat
Pipo123

Simone povedal že dnes dostane šancu Patric a asi aj Hoedt, predpokladá sa že nastúpime v 4-4-2Lazio (4-4-2) – Strakosha; Patric, De Vrij, Hoedt, Radu; F.Anderson, Parolo, Milinkovic-Savic, Lulic; Keita, Immobile.

Reagovat
olis

PORTIERI: Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluigi Donnarumma (Milan), Mattia Perin (Genoa);

DIFENSORI: Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Angelo Obinze Ogbonna (West Ham), Alessio Romagnoli (Milan);

CENTROCAMPISTI: Federico Bernardeschi (Fiorentina), Giacomo Bonaventura (Milan), Antonio Candreva (Inter), Domenico Criscito (Zenit S. Pietroburgo), Matteo Darmian (Manchester United), Daniele De Rossi (Roma), Mattia De Sciglio (Milan), Alessandro Florenzi (Roma), Riccardo Montolivo (Milan), Marco Parolo (Lazio), Marco Verratti (Paris Saint Germain);

ATTACCANTI: Andrea Belotti (Torino), Eder Citadin Martins (Inter), Manolo Gabbiadini (Napoli), Ciro Immobile (Lazio), Graziano Pellè (Shandong Luneng), Nicola Sansone (Villareal).

Reagovat
snuff24

po té sračce v Praze, aby člověk chodil kanálama a v práci je to taky šikana Takže zítra chcu vidět 3 body, nic jinýho FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

ten ukazkovy priklad situacie "vyborny futbalista-napicu trener" zas nenominoval Broza. nech uz ide doprdele vazne.

Reagovat
snuff24

asi nemá rád s olivama.

Reagovat
Rip

na co Broža? Však tam máme Mela a Kondogbiu.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne hej. takto som sa na to nepozeral :)

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
FuckT

Kurva prave som po obede tak na 2 hodiny zaspal, a snivalo sa mi, ze je 80 minuta prec z remizujeme 1:1 v Atalante. Asi 6 krat som sa v tom sne presvedcil, ze je sobota a hrame az zajtra po obede, ale nasledne som aj tak potom na to zabudol a zase som pozeral, ako remizujeme 1:1 s plnou doverou v moj sen... Zivot ma muci...

Reagovat
Pipo123

Keď budeš brať viac drôg a viacej piť alkohol tak možno v 88 minute budete vyhrávať 2:1

Reagovat
FuckT

Tak ono psychadelika nie su zrovna drogy na dlhodobe uzivanie, skor tak 1 alebo 2 skusenosti za rok, mozno viac, podla toho ako velmi chces badat. Ale bohuzial, aj ked si uvedomis ake dolezite je tvoje vnimanie co sa tyka tvojej existencie, tak zrovna realitu celeho zapasu asi nezmenim, ale mozno aspon zastavim ten sen. XD

Reagovat
10

Chievo už se na to italský trápení v předkolech LM nemohlo dívat a jde to protrhnout

Reagovat
GEGE

Maran

Reagovat
Zark

na jejich 40letou obranu si ani barcelonsky trojzubec neprijde

Reagovat
Milan.B

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██

█──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──█

██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────█

_____________________11¶¶¶¶¶11____________________

_________________11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1_________________

______________1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1______________

____________1¶¶¶¶¶¶¶¶1______11¶¶¶¶¶¶¶1____________

___________¶¶¶¶¶¶1______________1¶¶¶¶¶¶1__________

_________1¶¶1¶¶1______¶¶¶¶¶¶¶______¶¶¶¶¶¶_________

________¶¶1¶¶¶__1¶¶_1¶¶________1¶____¶¶1¶¶________

_______¶¶1¶¶1__1¶1¶_¶¶_________¶¶¶____¶¶1¶¶1______

______¶¶1¶¶___1¶__¶1¶¶________1¶¶¶_¶¶__1¶1¶¶______

_____¶¶1¶¶____¶¶1¶¶¶_¶¶11__1¶_¶¶_¶¶¶¶1__1¶1¶¶_____

____¶¶1¶¶____¶¶11__¶1__1¶¶¶11_¶__¶¶_1¶___1¶1¶¶____

___1¶1¶¶1___¶¶_______________________¶1___¶¶1¶¶___

___¶¶1¶1___¶¶___11¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1___1¶____¶¶1¶___

__¶¶1¶¶______1¶¶¶¶¶¶¶¶111¶¶_____¶¶¶¶1______1¶1¶¶__

__¶¶¶¶_____1¶¶¶11¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶1¶¶¶¶1____¶¶1¶1_

_¶¶1¶¶___¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶¶¶1___¶1¶¶_

_¶¶1¶__1¶¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶__¶¶__¶¶1¶_

¶¶1¶¶_1¶¶¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶___¶¶__¶1¶1

¶¶1¶11¶11¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶1___1¶1¶¶1¶

¶11¶¶¶111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶1____1¶¶¶1¶

¶11¶¶¶111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶1_____¶¶¶1¶

¶1¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶_______¶¶1¶

¶1¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶1______1¶11

¶1¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶¶¶¶¶¶111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11

¶1¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶11111111111111111111¶11

¶1¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶11111111111111111111¶11

¶1¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶¶¶¶¶¶1111¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11

¶1¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶1______1¶11

¶1¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶_______¶¶1¶

¶11¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶1_____¶¶¶1¶

¶11¶¶¶111¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶1____1¶¶¶11

1¶1¶11¶11¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶1___1¶1¶¶¶_

_¶1¶¶_¶¶¶¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶___¶¶__¶¶¶_

_¶¶1¶__1¶¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶__¶¶__¶¶¶¶_

__¶1¶¶___¶¶¶¶1111¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶111¶¶¶¶1___¶¶¶__

__¶¶¶¶_____¶¶¶¶11¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶1¶¶¶¶1____¶¶¶1__

___¶1¶¶______1¶¶¶¶¶¶¶1111¶¶_____¶¶¶¶¶1_____1¶¶¶___

___1¶1¶1_________1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶11_________¶¶¶1___

____¶¶¶¶1_____1_1__________1____111_______¶¶¶1____

_____¶¶¶¶_____1¶¶__¶111__1111__¶¶_1¶1____1¶¶1_____

______¶¶¶¶_____¶1_1¶11¶_1¶__¶¶_¶¶11¶¶___1¶¶¶______

_______¶¶¶¶___¶¶__¶¶_¶¶__¶¶1¶¶__1¶1¶¶__¶¶¶¶_______

________¶¶¶¶1_1___¶¶1¶¶__1¶1¶¶___111__¶¶¶1________

_________1¶¶¶¶______1_____11________1¶¶¶1_________

___________1¶¶¶1___________________¶¶¶1___________

_____________1¶¶¶¶______________1¶¶¶1_____________

_______________1¶¶¶¶¶11_____11¶¶¶¶1_______________

___________________1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1___________________

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná práce!

Reagovat
mojmira

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Russo ty tři vlasy hozený do zadu to je něco

Reagovat
smazaný uživatel

Ital no možná si to geluje..

Reagovat
lucius6

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiro

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes to je taký ten zápas, ktorý môže skončiť o 3 góly pre hocikoho. Vraj by mohol hrať Peres s Florenzim spolu na pravo a Jesus na ľavo. Salah by hral falošnú 9ku.

Reagovat
FuckT

No dnes som na nas zvedavy, pred repre asi Sarri uz moc nikomu sancu neda, takze dnes to asi bude Insigne zaklad, pocitam, ze namiesto Allana bude hrat Zielinski a samozrejme Albiol bude nahradeny Maksimovicom.

Mimochodom AS-Inter dnes jasna 2.

Reagovat
olis

zielinski skor namiesto hamsa, mozno strinic namiesto ghoulama, 55% gabbi vs. milik, mertens/insigne 50/50

Reagovat
FuckT

No Gabbi podla mna bude dnes hrat od zaciatku, nejak som na nho predtym nemyslel. Hamsa by som pochopil, ten by sa mal posetrit najma ak bude hrat aj za repre, co je u nas jasne, kedze nahradit ho tam nebude nikto vediet este aspon 10 rokov, bude musiet hrat este ako 40 rocny... Insigneho ocakavam ale v zaklade, je to menej dolezity a prestizny zapas ako LM a zase sa tam natlaci podla mna aby sa nepovedalo, ale uvidime a snad bude hrat zaklad Mertens

Reagovat
M11

Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Cuadrado, Khedira, Hernanes, Pjanic, Alex Sandro; Dybala, Higuain

Lichtak

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes, Cuadrado a zase 352

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jde Max do prdele.

Reagovat
Pettirosso

Lemina zase sedi

Reagovat
brenk

Hernanes má jeden podarený zápas a zas sa ho nezbavíme pol roka

Reagovat
Alberto Aquilani

Saponara sedí kvôli výkonom?

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, videli ste ten Payetov gól? Najlepší je ten ľavý obranca, ktorý sa tam len tak hodí

https://www.youtube.com/watch?v=8Yqw_IJQKJY

Reagovat
FuckT

Spickove branenie.

Reagovat
10

nebo ten první, jak se běží napít

Reagovat
olis

Tak ale najlepšia liga na svete, pozri jak s ti ľudia tešia, na čo branenie, to je moc zložité...

Reagovat
brenk

Reagovat
Mr.Jindros

wtf Sami

Reagovat
homeles8

Cuadrado

Reagovat
homeles8

taková vzpomínka na Miloše Krasiče, taky jsem ho měl rád a ostatní ne

Reagovat
10

to je zase kopaná tyvole

Reagovat
brenk

nemám slov

Reagovat
10

bože, to je kretén

Reagovat
10

zavře oči a napálí to přímo do brankáře z metru...za co tyvole

Reagovat
M11

Sami je dnes napity nebo co

Reagovat
10

není sám, to je šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je uz par zapasov mimo formu

Reagovat
M11

tam je 50 stupnu ve stinu nebo co to je sakra za fotbal

Reagovat
10

paralympiáda

Reagovat
Alberto Aquilani

čakám, že rozhodne Dybala po chybe Skorupskeho. Lukazs je totižto zatiaľ výborný, takže nejaký klasický podskočený center. Naopak, Dybala zatiaľ oničom, občas by mu nezaškodilo skúsiť šprint s loptou a lenie len ju ťahať.

Reagovat
Pettirosso

na tom by měl zapracovat

Reagovat
M11

Dybala je tuto sezonu zatim jen jeho stinem

Reagovat
10

vůbec mu tahle pozice nesedí, nikdy to nehrál...a hlavně si teda vůbec nerozumí s Higuainem

Reagovat
M11

ja vim ze to neni jen jeho chyba.. ale jde videt ze celkove neni v pohode..

Reagovat
Mr.Jindros

Ty dva se to spolu naučit zkrátka musí, jiná cesta není.

Reagovat
Alberto Aquilani

ale najlepší je aj tak Maccarone, ten nespravil nič dobre, úplne odovzdané súboje a pak tam len mácha rukami

Reagovat
Hans82

Ty vole ten Kurvadrat je nekop nechapu co na nem Allegri vidi

Reagovat
10

když tak koukám na United, tak bych se nedivil, kdyby Pogba přišel v lednu zpátky na hostování s opcí 20m

Reagovat
Mr.Jindros

Hrůza jo? Jako já čekal, že tam nenaplní očekávání, ale nějaký megaprůser zase ne...

Reagovat
10

hraje jak za Francii, prostě nic moc...zatím jsem ho neviděl odehrát aspoň průměr z Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude hrát v té záložní dvojici, tak bude pořád špatný. Je až s podivem, že to těm uznávaným kapacitám (Deschamps, Mourinho) pořád nedochází.

Reagovat
FuckT

nejde dnes ssc na nejakom ceskom sportovom programe?

Reagovat
olis

sport 1

Reagovat
FuckT

thx, ten tu tusim v praci aj mam.

Reagovat
brenk

už tomu chýba len inkasovaný gól zo štandartky aby sa dodržala tradícia

Reagovat
10

i kdyby na hřišti byl Juninho, Beckham, Pirlo, Roberto Carlos, Figo...tak si první bude míč na standardku brát Leo

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
brenk

DYBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

Sandro skvelá práca

Reagovat
FuckT

Netreba stresovat, ako poznam Juve po 80 minute date gol. Jeden kus mojich genitalii na to stavim, i ked teraz co spalil Piggy Boy, nuz asi chudne na piku a je premotivovany ako kazda smazka.

Reagovat
FuckT

Dybala

Reagovat
M11

DYBALA !!! Diky alberto :)

Reagovat
10

konečně se Paulito dostal do prostoru, kam normálně může jen Higuain...snad u něj nebude mít průser

Reagovat
Zark

určitě dostane mírné pokáráníčko od Gonzala, ten to nenechá jen tak

Reagovat
Mr.Jindros

No je fakt, že i přes tu relativní bídu to mohlo bejt klidně 3-4:0 s přehledem.

Reagovat
10

což je smutný hlavně z pohledu fanoušků Empoli

Reagovat
Hans82

Konecne Dybala

Reagovat
Fridgiee

Gonzalooooooo

Reagovat
brenk

a už to ide

Reagovat
M11

GONZALO !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Piče, už ma to nebaví

Reagovat
M11

GONZALO !!!

Reagovat
Fridgiee

A znovaaaaaa

Reagovat
10

hlavně že se tady smějem bránění v PL

Reagovat
FuckT

Asi tak, ked sa clovek na taketo veci pozera aj chape, ze podaktori by najradsej nechali iba 8 timov alebo tak v SA.

Reagovat
10

když vidím týmy v Serii B a ty nováčky posledních sezon, tak je bohužel aktuálně maximum tak 16 týmů...

Reagovat
FuckT

Nuz, taky je zivot, snad sa to v buducnosti zlepsi.

Reagovat
Pipo123

Empoli druhá liga volá

Reagovat
smazaný uživatel

Lemina sebecky zmrd skaredy

Reagovat
brenk

čo vlastne robí celý zápas Hernanes?

Reagovat
Furia Ceca

Co myslíte: stihne Higuaín hattrick? Už ani nevím, kdo naposledy hattrick za nás dal... Tuším, že Tévez proti Sassuolu.

Reagovat
FuckT

Aj ked dal 2, tak viac si to podla mna zasluzil dohrat Dybala. On zlomil zapas, bez jeho golu uz bolo mozne, ze Juve bude trochu stresovat, ale Dybala to tam zajebal ako pan, cim vymazal aj Piguainove predchadzajuce zavahanie.

Reagovat
Furia Ceca

Dybala je třída.

Reagovat
olis

ATALANTA (3-5-2): Berisha; Caldara, Toloi, Masiello; Conti, Freuler, Gagliardini, Kurtic, Dramè; Petagna, Gomez. All. Gasperini

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam; Zielinski, Jorginho, Hamsik; Callejon, Milie:k, Insigne. A disposizion Rafael, Sepe, Strinic, Tonelli, Lasicki, Maggio, Allan, Rog, Diawara, Gabbiadini, Insigne, Mertens. All. Sarri

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Az na toho Gabbiho som dobre tipoval, dpc mal by byt menej predvidatelny ten Sarri.

Reagovat
10

Neapol si docela koleduje, už to mohlo být 2:0...

Reagovat
olis

kludne aj 3

Reagovat
FuckT

Tak zase ale aj my sme 2 mohli dat... :P

Reagovat
FuckT

Hnus, Insigne zas nezahral ani kokot, Ghoulam je asi 5x nebezpecnejsi ako on, Zielinski tiez nic moc, Hamsik na picu strely... Tento zapas sme nechali Atalantu robit si co len chcu, stacilo aby dali 1 gol a hned sme sa stiahli... Nechapem, preco niekedy nenecha dole aj Callejona, on je sice super hrac, ale proti tymto betonom by sme to mali podla mna vsadit na uplnu ofenzivu, dnes by som dal kridla Giache - Mertens a kurva neverim, ze by to teraz nebolo 0:3...

Reagovat
FuckT

Tym som chcel povedat, ze Callejon nie je zrovna najkreativnejsie kridlo, Mertens a Giache naopak dokazu prejst do nebezpecnej pozicie jednou kluckou.

Reagovat
olis

a naco by ti tam bol Giak na uplnu ofenzivu ked sa viac branime ako utocime...

Reagovat
FuckT

A preco sa branime? Lebo Insigne kazdy prechod do utoku dojebe a Callejon to iste, uvod zapasu moze byt velmi dolezity a do golu sme si isli svoje, ale co z toho ked to bolo bez naznaku sance?

Reagovat
olis

dneska to fakt nepada na Insigne a Callejonovi ale na zalohe ako vo vacsine zapasov, Jorginho totalne mimo formu, Hamsik nevie nahrat na 5 metrov a strely dava na mesiac, Zielinski sa tam dnes vobec nehodi, mal tam byt Allan ktory by nam pomohol ovela viac dominovat

Reagovat
FuckT

Tak ale ja hovorim o prvych minutach, kde sme mali celkom pekne naznaky ale ani jedno z kridiel nedokazalo dostat loptu do 16tky. A Hamsik aspon na 1 sancu nahral. Stred pola padol podla mna s celou hrou po gole Atalanty.

Reagovat
10

Souhlasím, není moc čitelnějších hráčů, než Insigne a Callejon. Když hrajete v tempu, tak to není tolik vidět, ale v zápasech jako dneska je to fakt bolest.

Reagovat
olis

dneska vsetci na hovno, trapas hanba, zial tieto dve slova som musel tuto sezonu pouzit snad viac krat ako spojenie dobry vykon, vsetci hraju ako napity, kazdopadne co som si uz vsimol vo vela zapasoch, pozicia registu je pre nas najdolezitejsia, ked tam nas hrac nedominuje a nie je v pohode mame velky problem a zial Jorginho este stale nenasiel formu, skoda ze dnes Sarri neskusil Diawaru, kazdopadne ked ich Sarri cez prestavku dobre nezrbe a nezacnu makat tak to nebude ani remiza

Reagovat
olis

Žiadna zmena

Reagovat
Dominator

sampdoria

Reagovat
smazaný uživatel

Neapoli prostě chybí Gonzalo.

Reagovat
FuckT

Netreba este robit zavery, aj s nim sme mali take zapasy v minulej sezone a ani do sance sa nedostal poriadne...

Reagovat
wiggum

FuckT nakonec ten sen byl ještě dobrý.

Reagovat
FuckT

Tomu ver, kurva ale fakt som necakal, ze sa to naozaj aj splni... Skurveny vykon dnes, Insigne ked bude takto hrat tak nema ani na Serie B... Ale pozitivne nie je ani to, ze nas tak zlomil 1 gol na zaciatku zapasu, i ked Atalanta to hrala naozaj dobre.

Reagovat
olis

ty si tym Insignem posadnuty

Reagovat
FuckT

Tak povedz mi jednu situaciu ktoru dnes vyriesil dobre? :D A kolko ich cez neho islo? Ved uz aj ten cesky komentator hovoril, ze Atalanta prehustuje lavu stranu a Neapol ide stale cez nu tak ci tak, a aspon ja som tam videl to iste.

Reagovat
olis

sak ja nehovorim ze hral dobre ale zle hrali vsetci a ty sa vkuse zameriavas iba na neho, mi to pride trosku smiesne aj ked verim ze ta asi nasral tou platovou poziadavkou ale aj tak to nie je dovod pre mna aby som hadzal spinu len na neho ked zle hrali vsetci

Reagovat
FuckT

To nie, ale ked ide cez neho vacsina nasich sanci, tak nikto iny prakticky moc sanci na nieco kreativne nemal. A dnes to islo vsetko cez neho, az na zopar svetlych momentov, ale ani Mertens ani Giache do toho zapasu uz naskocit nedokazali, co som ocakaval z toho dovodu, ze to pre nich bolo ako keby skocili do vriacej vody, kedze cely tim od 1 golu nedokazal ani poriadne ohrozit branu.

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
smazaný uživatel

MILAN: Donnarumma; Abate, Paletta, Gustavo Gomez, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Suso, Bacca, Luiz Adriano

FORZA MILAN

Reagovat
panca

ten kucka mi trha srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme AC, pro výhru!

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes som si prvýkrát uvedomil, že je Paletta pravák

Reagovat
panca

tam nemel donnarumma chodit...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

AC kazdy zapas tazky rozbeh,toho Sosu vlastne naco kupili?no dnes to bude asi trapenka.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo, přišli do zálohy Soda, Fernandez a ten mladík z Chelsea a nehraje nikdo. Soda hrál dvakrát s nic moc, Fernandez přišel nedoleceny a než se dál do kupky tak odjel hrát do Bolívie, kde po 10 minutách skončil na nosítkách, takový hráče fakt potrebujem. A ten třetí pro jistotu nedostal ani minutu. Lapadulla v útoku to samý, jedinej Gomez občas hraje, to pak člověk na tu práci Montérky kouká obdivne, když pracuje vlastně se stejným kádrem co loni vyhořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo hraje bez Berardiho, to musíme vyhrát. Ta zbytečná ztráta vedení to radši nekomentuju.

Reagovat
M11

Mario zase gol

Reagovat
M11

az na tu redku no

Reagovat
Dominator

a k tomu cervena

Reagovat
mojmira

ted jsem dorazil domu, jak to hrajeme? koukam ze vedeni nam dlouho nevydrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

Pár šancí AC mělo, ale jinak je to takový trápeníčko trochu.. Adriano byl bídnej..

Reagovat
GEGE

Adri už je taky odepsaný...

Reagovat
brenk

AC skúsene

Reagovat
smazaný uživatel

gomeza riadne vyškolil

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes ked dostaneme, tak rimskehovlka porazí dvojnásobne keď zistí, že ACčko potopili naši odchovanci

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

tak já snad zase abych šel ... ruka v sádře, můj tým rupec, AC 2 góly jen co to zapnu ...

Reagovat
Yanek

Tak zas někdy.

Reagovat
smazaný uživatel

No obrana ac hrôza,zase zakopnutie a pohare sa im vzdialuju, vlastne v ac sa nic nezmenilo akurat Mihajlovica vystriedal Montela a priemerny hraci ostali.cest vinimkam.

Reagovat
10

Sassuolo a Chievo do LM

Reagovat
10

polibek smrti

Reagovat
smazaný uživatel

neomluvitelný chyby v obraně.

Reagovat
Furia Ceca

Teď jsem přišel a koukám, že AC svoje tradiční Derby Nuovo tradičně nezvládá!

Sassuolo!

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani snaha strelit nejaky ten gol a troska to zdramatizovat ziaden tlak nic proste to ac uz zabalilo.treba si brat priklad z Anglicka tam sa hra az do konca

Reagovat
Furia Ceca

Anglie je nej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prognostik

Reagovat
mojmira

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

niang

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ešte raz niekto bude spomínať, že niang je priemerný

Reagovat
smazaný uživatel

Tu je jasne vidieť úzkosť kádra. Vypadol Romagnolli a obrana zrazu obrovské chyby. Paletta to sám nezachráni ak vedľa neho hra mladý Gomez ktorý nikdy nehral v tejto lige, nedávno prišiel a nie je rozohratý.

Reagovat
smazaný uživatel

wooo

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Locatelli, budúce kolo by mohol hrať od začiatku miesto Montoliva. Za pokus to stojí

Reagovat
mojmira

krásná rána, už by konečně mohl dostat víc prostoru než ty půlhodinky, přijde mi pokaždé lepší než montolivo

Reagovat
panca

tvl

Reagovat
mojmira

goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO JE

Reagovat
smazaný uživatel

mega obrat. krasa

Reagovat
smazaný uživatel

joooo kurva anoooo

Reagovat
GEGE

ale ta pentle asi nebyla tam je sudí zařezal....

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN

Reagovat
Furia Ceca

AC to přeju, ale ne zrovna proti Sassuolu.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Furia Ceca

Fanoušci AC, co to zabalili, budou u výsledku koukat. Ale ještě není konec...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
cervo

fanusik, co to za stavu 1:3 vypne si ani nic ine nezasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Už od začátku soutěže z tohodle Milánskýho kolektivu cítím něco dobrýho.

Reagovat
blaugrana

Aký bol kurz na AC, keď prehrávalo 1:3?

Reagovat
mojmira

gigi

Reagovat
Alberto Aquilani

RADJA NA LAVICI!!!

Roma: Szczesny; Peres, Manolas, Fazio, Jesus; De Rossi, Strootman; Salah, Florenzi, Perotti; Dzeko.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Alberto, toto teraz nikoho nezaujíma .. tu sa udialo niečo, čo fanúšikovia AC nevideli od čias Maldiniho a Seedorfa

Reagovat
cervo

pamatam si ako Big Bang Boateng tocil z 0:3 na 4:3

Reagovat
Vtáky cez tepláky

jj.. asi máš pravdu.. proti Lecce, ale vtedy tu bol Zlatan..

Reagovat
smazaný uživatel

Handa - Santon, Murillo, Miranda, Ansaldi - Medel, J. Mário - Perišič, Banega, Candreva - Icardi

Forza INTER

Reagovat
Rip

Moc dobrá sestava jen ten Santon tam škube do oka, ale jinak super

Reagovat
Yanek

Mimochodem, Gomez fakt není lepší obránce než Ely a ten by před ním měl dostat přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

montella to pochopí skôr či neskôr

Reagovat
smazaný uživatel

Ansaldi konecne v zaklade. Maju co odcinovat dnes.

FORZA INTER!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

MAGICA NERAZZURRA !

Reagovat
Pipo123

Podané na Inter, takže AS vyhraje 3:0

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

tak dik

Reagovat
Rip

Jo fakt a kdo dá ty goly Džeko? :-D

Reagovat
Pipo123

Teraz dal

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
brenk

už to začína

Reagovat
smazaný uživatel

neaky fajný stream. ideal sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

nechci to

Reagovat
smazaný uživatel

nepozerá sa na to zle. len komu fandiť

Reagovat
smazaný uživatel

Sport1

acestream://224647f6b35f20a68f72633d588a8f208a896bcc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

DžEKOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze nas strasne rozjebu.. zas hanba bude

Reagovat
Rip

Neklop hlavu je teprve začátek zápasu:-)

Reagovat
smazaný uživatel

tam bolo 57 chyb naraz

Reagovat
smazaný uživatel

Mantava kobyla Jesus v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Florko nehra obrancu

Reagovat
Nuno čomes

Největší drevak nám dá gol já už na to nemam nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je tragedia

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky Salah, 300 sanci 1 gol.

Reagovat
Largo

Hezky Edineeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Santon je zo Salaha uplne mimo. najhorsie ze jediny kto by ho stihal je Yuto

Reagovat
Largo

Tak to sorry, ale Moma by nestihal ani Yuto. Not a Chance.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som to tak ze kto u nas vie behat z krajnych

Reagovat
Rip

Jenom Usain Bolt by stíhal.

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

To je sulin.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus uz uraduje, co za kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Florkooooo

Reagovat
Pipo123

Keby hráči zakončovali lepšie tak mohol byť polčas tak 4:3 pre AS

Reagovat
smazaný uživatel

este aj z Wojta spravime dobreho brankara.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moze normalny trener postavit Jesusa

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas piska Mathew McConoughy?

Reagovat
Rip

Ty vole taky fotbal :-D

Reagovat
Alberto Aquilani

Hh, to je futbal ty vole. Ale aj tak sme kreténi, tie 2 najväčšie šance Interu prišli hneď po tom, čo spálili tie tutovky Salah s Florem.

Reagovat
Antijuve

Dneska se nebrání očividně.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to jak keby sa treneri rozhodli hrať bez obrán. prekvapko, že len jeden gol padol

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej zápas pro diváka, ale možná právě proto, že oba dva týmy nabízejí soupeři tolik šancí je odraz toho kde momentálně jsou.Miranda loňskou sezonu se mě neskutečně líbí, letos velký pokles formy.Těším se na druhou půlku..Banega, jak sem byl ohledně něho skeptickej, Inter ho nemít, tak by neměl vubec šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

a candreva ten je uplne levej nebeha proste nic

Reagovat
smazaný uživatel

kludne by som skusil gabigola za candrevu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Rip

A možná Santona stáhnout dolů, bojím se aby nebyl vyloučený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

poďme do nich !

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas herne aj na sance vyrovnany, ale s trochou kludu v konecvke mohlo AS vyhravat. Minimalne Florenziho sanca mal byt gol. De Rossi je moj najoblubenejsi def.zaloznik, ale on je minmalne v tomto zapase brzda AS, mal by byt presunuty asi na lavicku a hravat stopera ked tak. Co je s Radjom?

Zatial krasny zapas! !!! FORZA ROMA !!!

Sem to patri

Reagovat
Rip

Jinak na takový zápas to vypadá na bídnou návštěvnost.

Reagovat
Emmett Brown

36340, AS ma tento rok hroznu navstevnost

Reagovat
smazaný uživatel

Gabigol na plac candreva uz jen stoji a blbe cumi.

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je einstein ten de boer. trenersky mag.

Reagovat
Furia Ceca

Jednou jeden přehmat náhodou vyšel, vyjde to i podruhý.

Reagovat
Rip

A Brožo sedí doma.

Reagovat
Rip

Dává Joveho?? Není možné :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Éver je Bohuzial fantasticky...

Reagovat
Rip

Eveeeeeeeer !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Banega je uplne inde. Maurito skvele tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Golasooooo

Reagovat
smazaný uživatel

hahaa toto uz je komedia. jovetic faul ako z pripravky

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas!!

Reagovat
Furia Ceca

Kostas Jenom za dnešek se mi trefili čtyři hráči z Fanty! Bacha na mě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Florko paradny center

Reagovat
Largo

Kostaaaaaas! Parada!

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin dnes vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Florko parada

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic fantazia

Reagovat
Antijuve

AS v suchým triku.

Reagovat
Rip

Ale fotbal to byl dobrý, bavil mě, ikdyž teď půjdu spát zase nasraný:-D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele