Serie A - preview 6. kola

23.09.2017, 09:12, aktualizováno 24.09.2017, 09:05
Previews
Na italské scéně se AC Milán krátce po obědě postaví janovské Sampdorii. Cagliari poměří síly s Chievem, Crotone hostí Benevento a Inter čeká souboj s Janovem. Lazio se pro změnu představí na hřišti veronského Hellasu, Sassuolo bude chtít zdolat Bolognu a Fiorentina se na závěr tohoto kola střetne s Atalantou...
UC Sampdoria - AC Milán  (neděle 12:30)
Přes dlouhých sedm let čekají fotbalisté Sampdorie Janov na to, až na Marassi porazí slavný AC Milán. Námořníkům by se to tentokrát mohlo povést, dosud v lize nenašli přemožitele a doma jsou dokonce stoprocentní, ovšem musíme brát v potaz jen jedno odehrané domácí utkání.

Je to paradox. Sampdoria doma nad AC nevyhrála dlouhých sedm let, nicméně poslední vzájemný souboj ovládla, když na San Siru zvítězila díky brance Luise Muriela 1:0. Stejný výsledek si ještě domácí pamatují z roku 2012, kdy také v Miláně zvítězili nejtěsnějším rozdílem. Vítězství na stadionu Luigi Ferraris je stařičké něco málo přes sedm let a tehdy u toho byli hráči jako Marco Storari, Andrea Poli, Antonio Cassano nebo Giampaolo Pazzini. Že vám ta jména něco říkají ? Aby také ne, všichni totiž posléze oblékali milánský dres.

Sampdoria zatím na svého přemožitele čeká. Ze čtyř odehraných duelů brala dvě výhry a dvě remízy a se současnou osmou pozici musí být trenér Giampaolo spokojen. Námořníci brali minulý víkend bod za nerozhodný výsledek 0:0 na půdě Hellasu Verona.

AC Milán zatím prohrál jen jednou a to nad Laziem, jinak ve všech ostatních zápasech zvítězil. V posledním kol Rossoneri porazili nováčka SPAL 2:0. Milánští potřebují zvítězit i proto, že na vedoucí Neapol ztrácí tři body. Milánské navíc v týdnu čeká další kolo Evropské ligy a slavný celek se doma ve skupinové fázi představí po několika letech. Jejich soupeřem bude chorvatská NK Rijeka.

Zatímco trenér domácího celku Giampaolo bude mít k dispozici nejsilnější sestavu, jeho protějšek Montella nemůže počítat s Contim, Antonellim a dalším věčným marodem Montolivem.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Bereszynski, Silvestre, Regini, Strinič - Barreto, Torreira, Praet - Ramírez - Quagliarella, Zapata
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Zapata, Bonucci, Romagnoli - Borini, Kessié, Bíglia, Bonaventura, Rodríguez - Suso - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.76 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Crotone - Benevento Calcio  (neděle 15:00)
Ze spodku ligové tabulky na sebe v důležitém utkání narazí Crotone a Benevento. Jakkoliv je liga ještě na začátku, půjde o naprosto zásadní duel, který může na konci sezony mnohé znamenat. Crotone i Benevento jsou totiž horkými kandidáty na sestup.

Crotone má na svém kontě bod a na předposledním místě tabulky si rozhodně nemůže vyskakovat. Pitagorici se horko těžko zachraňovali už minulou sezonu, ale nakonec se jim to díky povedenému závěru podařilo.

Dosavadní bod získali ve druhém kola doma s Hellasem za nudnou remízu 0:0, takže v podstatě můžeme říci, že spíš než získali bod, dva ztratili. Pochopitelně pro kouče Nícolu je to prekérní situace, týmu se nedaří dělat výsledky a sbírat body a tlak na jeho osobu neustále roste. I díky bodové ztrátě doma s Hellasem je další domácí zápas velice klíčový.

Benevento poznává realitu nejvyšší soutěže a zatím tempu nestačí. Statistiky hovoří jasnou řečí - pět zápasů, pět porážek. A střelecky to také není ono, pouze jedna vstřelená branka na půdě Sampdorie Janov z úvodního kola.

I když je Benevento naprostým nováčkem, svého soupeře zná ještě z nižších soutěží. V sezoně 2008/2009 hrály oba celky až Legu Pro 1, tedy ani ne druhou nejvyšší soutěž a úspěšnější bylo Crotone. Výhra Beneventa se datuje až k roku 2004.

Na obou stranách bude scházet několik opor. Crotone nepomohou Nalini, Martella a Toněv. Hostům zase Ciricetti, Antei, Djimsiti, Iemmello a D'Alessandro. Hrát nebude ani kapitán Fabio Lucioni, jenž byl pozitivně testován na anabolické steroidy a kterému zároveń hrozí až čtyři roky bez fotbalu.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Pavlović - Rohden, Mandragora, Barberis, Stoian - Trotta, Tumminello
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Di Chiara, Venuti, Costa, Letizia - Parigini, Cataldi, Memushaj, Lazaar - Coda, Puscas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.47 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Cagliari se léčí z poslední porážky v minulém kole a doufá, že si vzpomene na dobrou formu z úvodu. Dříve byl jeho stadion pevností, kterou jen tak někdo nedobyl. Právě Chievo Verona je ale jedním z týmů, kterým se v Cagliari hraje dobře.

Vložené páté kolo se víc usmálo na Chievo. To si po cenné remíze proti Atalantě Bergamo dokázalo získat další bod, i když v Janově proti Grifům prohrávalo. Mussi Volanti se ale nevzdali a nakonec byli za svou aktivitu odměněni. Patnáct minut před koncem srovnal na konečných 1:1 zkušený obránce Alessandro Gamberini a bod byl pro Chievo zlatý. Další utkání zavede Chievo na Sardinii, kde se mu daří.

Proti Cagliari se na jeho stadionu hraje jen málokomu dobře, ale právě Chievo mezi ty šťastlivce patří. Za posledních téměř třináct let se mu totiž povedlo prohrát zde jen čtyřikrát, což je umění. Pětkrát si naopak bralo všechny tři body. V minulém střetu mu to tak úplně nevyšlo, protože právě tehdy mu Cagliari uštědřilo vysoký debakl, když vyhrálo 4:0. A za to bude Chievo žádat odplatu.

Jedním z klíčových hráčů veronského celku je Perparim Hetemaj a jeho agent věří, že i proti Cagliari předvede Hetemaj dobrý výkon. Daniele Piraino pro TMW uvedl: "Perparim je ve velmi dobré kondici. Vrátil se do skvělé formy a opět je z něj ten fotbalista, kterého velmi dobře známe. Je to zkušený hráč, lídr na hřišti i mimo něj. Kromě toho ale vyspěl po technické i taktické stránce, takže pro Chievo bude nepostradatelným hráčem," míní Piraino.

Cagliari se hrubě nepovedl začátek nového ročníku, ve kterém prohrál úvodní dva duely. Mohl ale žehrat na příliš kvalitní soupeře, protože se utkal s AC Milán i Juventusem Turín. Poté si ale svěřenci trenéra Rastelliho začali vést mnohem lépe a výsledky se brzy dostavily. Proti Crotone a SPALu si nejen připsali tři body, ale v obou duelech také udrželi čisté konto.

Minulé kolo k nim už tak přívětivé nebylo, protože se opět vrátily horší časy. Jediným úspěšným střelcem utkání se Sassuolem se stal Alessandro Matri, který proměnil nařízený pokutový kop. Cagliari navíc stále nemá k dispozici některé hráče a Rafael s van der Wielem stále nejsou fit.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Padoin, Pisacane, Andreolli, Capuano - Barella, Cigarini, Ionita - Joao Pedro - Farias, Sau
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Gamberini, Dainelli, Tomović - Castro, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Inglese, Pucciarelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.34 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Janov CFC  (neděle 15:00)
Fotbalisté Janova cestují na půdu velice neoblíbeného soupeře. Inter Milán vyhrál drtivou většinu vzájemných zápasů a favoritem bude i tentokrát. Nerazzurri se chtějí výhrou udržet na průběžné pozici v TOP 4.

Inter má za sebou první bodovou ztrátu a netřeba zatím panikařit. Je sice pravdou, že Nerazzurri v Boloni herně nepřesvědčili, ovšem zaváhali až po šesti ligových výhrách v řadě. Milánský celek se bude chtít na San Siru vrátit na vítěznou vlnu a bude k tomu mít ideálního soupeře FC Janov. Nerazzurri s ním doma nikdy neprohráli a celkově ztratili jen ve třech případech za posledních deset let!

Grifům se zatím vůbec nedaří a v dosavadních dvou kolech získali pouze dva body za remízy se Sassuolem a Chievem, což je pochopitelně málo. Trenér Ivan Jurič se ocitá pod palbou kritiky, na druhou stranu na podobnou roli už je zvyklý i z minulé sezony. Připomeňme, že chorvatský trenér byl v minulé sezoně z pozice kouče nejprve odvolán a poté znovuzvolen.

V tomto kole na něj čeká složitý úkol - uspět na půdě soupeře, proti kterému se jeho týmu dlouhodobě nedaří. Dokáže to, nebo se ještě více přiblíží svému vyhazovu? Od vedení má údajně ultimátum vyhrát další kolo s Boloňou, pokud by se tak nestalo, mohl by jej nahradit Massimo Oddo.

Inter bude takřka kompletní až na obránce Cancela. Janovu zase nepomohou Lapadula, pro kterého by to byl pikantní zápas, neboť v loňském roce oblékal dres úhlavního rivala AC, Spolli a Izzo.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Dalbert - Gagliardini, Vecino - Candreva, Brožovič, Perišič - Icardi
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Rossettini, Zukanovi - Rosi, Bertolacci, Veloso, Laxalt - Panděv, Taarabt, Pellegri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.54 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio se pokusí znovu sebrat veškeré síly a přes množství důležitých absencí vybojovat další body. O víkendu zamíří do Verony, kde jej bude čekat tamní Hellas. Ačkoli se to nezdá, Hellas doma proti Laziu hrát umí velmi dobře.

Římský celek si ve Veroně od roku 2000 připsal zatím jen jedno jediné vítězství! Konkrétně v sezoně 2015/2016 se mu povedlo na domácí vyzrát těsně 2:1 poté, co dokázalo díky brankám Biglii a Parola otočit vývoj zápasu. Jinak se ale domácímu mužstvu daří s římskou návštěvou pravidelně sbírat body a favorita pořádně potrápit. Nyní se navíc tým trenéra Simoneho Inzaghiho musí poprat kromě soupeře také sám se sebou.

Přesněji řečeno s množstvím absencí. V létě kádr opustil nizozemský stoper Wesley Hoedt a trenér Inzaghi počítal s adekvátní náhradou. Ta nedorazila a nyní se ukazuje, jak velká chyba to byla. Po zápase s Neapolí se totiž naplnila noční můra nejen trenéra Inzaghiho, protože se mu zranil klíčový stoper Stefan de Vrij a také Bastos. Kromě nich jsou mimo hru kvůli svalovému zranění také Dušan Basta se Sergejem Milinkovićem-Savićem, což je obrovská ztráta.

Trenér Inzaghi se tak náhle ocitl téměř bez obrany a už ve druhé půli utkání s Neapolí musel v obranné řadě zaskočit Adam Marušić s Lucasem Leivou. Svou úlohu, která byla nad jejich síly, nezvládli. Od Neapole proto Lazio jen ve druhé půli dostalo hned čtyři branky a notně decimovaný celek skončil utkání bez bodů. Trenér Inzaghi nyní musí vymyslet, koho vlastně do obrany proti Veroně postaví.

Páté kolo s Neapolí zakončilo jinak výborný start římského celku do sezony. Stále však jsou Bianconeri na solidním šestém místě s deseti body. Hlavní problém je v obraně, což ukazuje i Fernando Orsi: "Kdyby dorazil stoper poté, co odešel jeden z hlavních obránců minulé sezony, tato situace by nebyla tak kritická. Opět se ale ukazuje, že Lazio neinvestuje v pravý čas a spíše se snaží látat mezery, než aby jim předcházelo. Teď upřímně nevím, jak by trenér Inzaghi měl reagovat," míní Fernando Orsi.

Utkání s Hellasem Verona tak přichází ve správnou chvíli, neboť je to soupeř, kterému se hrubě nedaří. V pěti kolech zatím získal veronský celek jen dva body, oba za bezbrankovou remízu. Ostatní výsledky už nebyly tak příjemné. Tři branky dostal Hellas od Neapole i AS Řím, hned pět branek mu pak nadělila Fiorentina. V minulém kole alespoň udržel soupeřovy střelce na uzdě, když si rozdělil body se Sampdorií Janov. Zcela vážně se o Hellasu ale mluví jako o jednom z nejslabších celků ligy.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Romulo, Caracciolo, Heurtaux, Souprayen - Fossati, Buchel, Bessa - Cerci, Pazzini, Valoti
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Patric, Luiz Felipe, Radu, Lukaku - Parolo, Lucas Leiva, Lulić - Milinković-Savić, Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.87 - 4.30 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Bologna FC  (neděle 18:00)
Souboj dvou týmů z druhé poloviny tabulky uvidí stadion Cittá del Tricolore kam zavítá Boloňa. Oba celky o víkendu překvapily, domácí Sassuolo zvítězilona Cagliari a Boloňa dokázala obrat o body Inter Milán.

Sassuolu se minulý víkend konečně podařilo zvítězit a o to překvapivější to bylo, že se to povedlo na horké sardinské půdě. Cagliari skolil jedinou brankou z pokutového kopu Alessandro Matri. Sassuolo si v tabulce polepšilo, ale zatím příliš jásat nemůže. Průběžné čtrnácté místo je stále velkým zklamáním.

Boloňa na tom není o moc lépe, v tabulce má jen o bod více. Svěřenci trenéra Donadoniho se v minulém kole vytáhli a s Interem Milán dokonce sahali po vítězství, ale na brzkou Verdiho branku odpověděl až pár minut před koncem proměněnou penaltou Mauro Icardi.

Boloni se v Sassuolu poměrně daří. Prohrála tu je jediné ze tří utkání. V minulé sezoně tu dokonce slavila vítězství díky brance Matii Destra.

Neroverdi nastoupí bez Dell'Orca a dlouhodobě zraněného Berardiho, který ofenzívě Sassuola zatím citelně schází. Ani Boloňa není v kompletním stavu. Fit nejsou Falletti, Keita ani Krejčí.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Cannavaro, Acerbi, Letschert - Lirola, Sensi, Magnanelli, Duncan, Adjapong - Politano, Matri
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Gónzalez, Helander, Masina - Donsah, Pulgar, Poli - Verdi, Palacio, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.47 - 4.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo  (neděle 20:45)
Těžký zápas čeká Fiorentinu, která hostí Atalantu Bergamo. Pro hosty půjde zároveň o generálku na další kolo Evropské ligy. Oba celky se po matném začátku rozjíždějí.

A nic na tom nemění ani víkendová porážka Fialek na půdě mistrovského Juventusu. Viola sehrála s Juventusem vyrovnanou partii, kterou ale ve prospěch turínského giganta rozhodl Mario Mandžukič. Svěřenci trenéra Pioli se v zápase s Atalantou pokusí navázat na předchozí vystoupení s Hellasem a Boloňou, obě utkání Fiorentina zvládla za tři body.

Dařit se začalo i Atalantě. Ta si v minulé sezoně nasadila laťku hodně vysoko a i letos to zatím Gasperiniho hochům klape. V prvních dvou zápasech sice nebodovala, ale měla těžké soupeře jako AS Řím a Neapol. Bergamaschi se chytli až v domácím zápase se Sassuolem a dobrý výkon následně potvrdili v Evropské lize na půdě Evertonu. Minulý víkend si pak Atalanta smlsla na Crotone, kterému nadělila nepopulárního bůra.

Bergamaschi se tedy po dvou porážkách chytli a v tabulce vyšplhali už na deváté místo. Na svěřence trenéra Gasperiniho čeká v tomto kole ryze neoblíbený soupeř Fiorentina, se kterým má výrazně zápornou bilanci. Atalanta naposledy porazila Violu před dlouhými pěti lety a až do minulé sezony s ním prohrála všechna utkání. Ale ani průlomová minulá sezona výhru nezajistila, Atalanta s Fiorentinou dvakrát plichtila.

Oba celky budou takřka kompletní, Fiorentině bude scházet akorát klíčový záložník Badelj, hostům zase Schmidt.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Bruno Gaspar, Pezzella, Astori, Biraghi - Veretout, Sánchez - Benassi, Eysseric, Chiesa - Simeone
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Palomino - Hateboer, De Roon, Cristante, Gosens - Kurtič - Gómez, Petanga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.50 - 3.38
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Řím - Udinese Calcio  (sobota 15:00)
Sobotní program 6. kola Serie A začne trochu netradičně již ve tři hodiny a rozehraje jej domácí AS Řím. Na Stadio Olimpico se k prestižnímu duelu dostaví Udinese, které se pokusí napravit dosud nepříliš pozitivní bilanci ve Věčném městě.

Udinese patří ke stálicím první ligy, takže je jasné, že s AS Řím sehrálo už mnoho vzájemných duelů. Především na Stadio Olimpico jich ale moc nevyhrálo. Od roku 2000 přesně tři zápasy. S klubem z Věčného města má Udinese pevné vazby podpořené mnoha nákupy a obchody a mezi vedením obou celků panuje spíše přátelské klima. V zápasech si ale AS servítky nebere.

Když Udinese zavítalo do Říma naposledy a hostilo jej AS, první poločas ještě moc atraktivity nepřinesl. V tom druhém se ale obrana Zeber úplně sesypala a domácí toho využili čtyřmi góly! Dva z nich měl na svědomí penaltový mág Diego Perotti. Stejný počet gólů zaznamenalo AS také v posledním ligovém klání. Jeho soupeřem bylo Benevento a moc dobře to s ním nedopadlo.

Nováček ligy se celkově prezentuje hodně špatnými výkony a patří mezi to nejslabší, co Serie A v posledních letech nabízí. Šest branek mu nadělila Neapol, AS se spokojilo "jen" se čtyřmi přesnými zásahy. Dva z nich měl na svědomí Edin Džeko a dvakrát si hráči Beneventa vstřelil míč do vlastní sítě, což dokonale podtrhuje jejich dosavadní výkony v první lize. Mnoho práce s ním favorit neměl.

Přesto byl trenér Eusebio Di Francesco spokojen. V rozhovoru pro klubovou televizi poznamenal: "Jsem moc rád, že jsme nedostali ani jeden gól a opět udrželi čisté konto. Mohlo by se zdát, že proti Beneventu nebo předtím proti Hellasu to bylo snadné, ale opak je pravdou. Dnes už žádný zápas nemůžete brát na lehkou váhu a do každého musíte jít na sto procent. Jsme na dobré cestě, i když pořád vidím možnosti ke zlepšení," zmínil někdejší hráč.

Di Francesco často míchá sestavou a to samé se dá očekávat také o víkendu. Do hry by se měli podívat Defrel, Manolas, Florenzi nebo De Rossi. Utkání naopak zmeškají Emerson, Rick Karsdorp nebo také Patrik Schick, který si obnovil zranění. Ani Udinese nebude kompletní, neboť v pořádku stále není obránce Widmer a po minulém utkání má menší potíže také Kevin Lasagna.

Minulé kolo se ostatně Udinese vůbec nepovedlo a trenér Luigi Delneri se ocitl pod drobnohledem vedení. Jeho tým sice nepodal špatný výkon a bylo na něm vidět, že chce bojovat, ale na Turín nestačil. Býci si z Udine odvezli tři body za výhru 3:2 a to trenéra hodně mrzelo. Možná i proto, že jeho tým nevyhrál ve čtyřech utkáních z pěti a aktuálně mu patří až 16. místo s pouhými třemi body na kontě.

Zkušený trenér Udinese Luigi Delneri ostatně popsal: "V minulém utkání jsme udělali dvě hloupé chyby a zaplatili jsme za ně hodně draze. Tohle se nám už nesmí stát, v podstatě jsme Turínu darovali dva góly. A to je něco, co hrubě ovlivnilo zápas v náš neprospěch. Mrzí mne, že jsme zklamali naše fanoušky a věřím, že brzy najdeme způsob, jak se dostat zpátky do sedla," dodal trenér Delneri.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Juan Jesus, Manolas, Kolarov - Strootman, De Rossi, Nainggolan - Defrel, Džeko, Perotti
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Larsen, Angella, Nuytinck, Samir - De Paul, Fofana, Behrami, Jankto - Lasagna, Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.02 - 13.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - SSC Neapol  (sobota 18:00)
Sobotní program italské Serie A pokračuje podvečerním utkáním, ve kterém nováček z Ferrary na stadionu Paola Mazzy přivítá Neapol. Ta hraje v posledních dnech ve velké pohodě a proti SPALu se chce připravit na další utkání Ligy mistrů.

Už je to hodně dlouho od doby, kdy se oba soupeři střetli naposled. Ačkoli je to k neuvěření, bylo to dokonce ve třetí lize, konkrétně v letech 2004 a 2005. Současná Neapol od té doby ušla obrovský kus cesty a je pravidelným vyzyvatelem slovutného Juventusu Turín. Podle mnohých by vedle něj právě Neapol měla být letos nejvážnějším uchazečem v boji o titul. Neapol je zavedeným pojmem také v pohárové Evropě.

Právě na další duel v Lize mistrů se bude chtít tým trenéra Maurizia Sarriho připravit v utkání se SPALem. Zatím jí hraje do karet téměř všechno. Její obrana poměrně dobře funguje, záloha čítá jedno slavné jméno vedle druhého a útok se také činí. Stále má ale ve své hře ještě mnoho prostoru pro zlepšení, což bylo vidět také z minulého kola Serie A.

V něm Neapol narazila na Lazio Řím a v první půli s ním měla velké potíže. Především obranná práce Lazia šlapala na výbornou a Neapol dlouho nedokázala srovnat po brance de Vrije. Pomohlo jí až zranění nizozemského obránce a fakt, že vzhledem k nízkým stavům vzadu musel trenér Inzaghi hodně lepit obranu. Od té chvíle se Neapoli hrálo přeci jen lépe a ve druhé půli se jí povedlo vstřelit dokonce 4 branky.

Ofenzíva je největší zbraní novodobé Neapole, která kráčí v duchu doby, při níž se pod Vesuvem proháněl ikonický Diego Armando Maradona. Současný kádr Neapole dokázal vyprodukovat jen za pět prvních klání neuvěřitelných 19 branek, což je hned o pět víc než Juventus a o devět víc než hvězdami nabitý AC Milán. Ani obrana v čele s Pepem Reinou není vyloženou slabinou, protože inkasovala jen tři branky.

Neapol míří v této sezoně hodně vysoko a to potvrzuje expert Mario Sconcerti v rozhovoru pro stanici Rai. "Neapol hraje opět nejlepší fotbal v Itálii a doufám, že se jí povede také v Evropě. Pokud má být narušen stereotyp o defenzivní Itálii, Neapol je vlajkovou lodí. Myslím, že letošní kádr může konkurovat Juventusu a bude to hodně těsné. V současné době má Neapol na první místo a myslím, že ho jen tak nepustí," míní Sconcerti.

Ve zmiňovaných dvou duelech SPALu s Neapolí mnoho branek nepadlo (celkem jedna), což by se nyní mělo změnit. SPAL byl při postupu do první ligy pasován do role nejlepšího z nováčků a zatím se mu to daří s menšími problémy naplňovat. SPAL nehraje pod vedením trenéra Sempliciho špatný fotbal, ale doplácí na nezkušenost. Vidět to bylo například z posledních tří duelů, ve kterých se SPAL dopustil několika zásadních chyb.

Všechny tři duely skončily výhrou soupeře o dvě branky, naposledy obral nováčka o body AC Milán. Ani v tomhle duelu si SPAL nepočínal špatně, jenže dvakrát nešikovně fauloval ve vlastním vápně, za což musel dvakrát čelit pokutovému kopu. První proměnil obránce Ricardo Rodríguez, druhý si vzal na starost záložník Franck Kessié, který pojistil výhru Rossoneri. Dokáže maličký tým překvapit dalšího favorita?
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Salamon, Vicari, Felipe - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Mora, Costa - Paloschi, Borriello
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam - Zielinski, Diawara, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.70 - 6.93 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Turín FC  (sobota 20:45)
Večerní duel sobotního programu přinese jedno významné utkání. Jedná se o turínské derby dvou prvoligových účastníků, Juventusu a FC. Tradiční italské kluby se poperou o nadvládu nad městem, která v drtivé většině případů patří Staré dámě.

Turínské derby nabízí velmi atraktivní podívanou. Nyní už může obránce Leonardo Bonucci vzít svého synka na fotbal v barvách turínských Býků bez obav, že mu způsobí zklamání, neboť v týmu Juventusu už nepůsobí. A jeho malý syn Lorenzo si derby oblíbené Granaty určitě nenechá ujít. I bez Bonucciho seniora je obrana Juventusu pevná a Stará dáma nadále bojuje na špici.

Aktuálně je Juventus Turín druhým týmem tabulky jen za lépe střílející Neapolí, bodově jsou na tom oba celky stejně. Může za to skvělá fazóna, kterou Bianconeri v rámci ligy mají. Duelem proti Turínu se budou chtít připravit na utkání Ligy mistrů s řeckým Olympiakosem, protože naposledy se jim utkání s Barcelonou hrubě nepovedlo.

V Serii A to bylo mnohem lepší a Juventus si od té doby poradil jak se Sassuolem, tak především s Fiorentinou. Oproti Sassuolu, kterému vstřelil tři branky, se spokojil s úspornější variantou výhry, ale tři body přesto dokázal sebrat. Zasloužil se o to jedinou trefou utkání Mario Mandžukić, kterému se povedlo překonat jinak dobře fungující obrannou linii silné Fiorentiny. Ta Juventusu zisk tří bodů značně usnadnila také vyloučením bojovníka Milana Badelje, který se poroučel ze hřiště pětadvacet minut před koncem.

Přesto nebyl trenér Massimiliano Allegri s výkonem týmu tak úplně spokojen. V rozhovoru pro JTV sdělil: "Myslím, že jsme neodehráli špatné utkání. Ale ke konci jsme se dostali trochu pod tlak a nelíbilo se mi, jak jsme se stáhli. Dost jsme tím riskovali, tohle se nám nesmí stávat. Každé utkání chceme dotáhnout do vítězného konce a nesmíme se spoléhat na aktuální výsledek. Doufám, že zvládneme také derby, které bude hodně emotivní. Pokud chceme obhájit titul, musíme si umět poradit s kýmkoli."

Při posledním vzájemném utkání na Juventus Stadium se body jen dělily, o což se zasloužili Adem Ljajić v dresu hostí a domácí střelec Gonzalo Higuaín. Argentinský útočník využil domácí početní přesilovku a v nastaveném čase srovnal na konečných 1:1. Dlouhodobě ale převládá vítězství Juventusu a Turínu se příliš nedaří vyhodit ho ze sedla.

Turínské FC si stále ještě může říkat, že je týmem, který letos neprohrál. Po zatím odehraných pěti kolech nasbírali svěřenci trenéra Mihajloviće 11 bodů za tři výhry a dvě remízy. Zpátky na vítěznou vlnu se po remíze proti Sampdorii Janov dokázali vrátit v minulém kole, i když se jejich soupeř vůbec nevzdával. Díky chybě brankáře Scuffeta a vlastní brance záložníka Hallfredssona ale nakonec bojující Udinese přeci jen porazili. Postaralo se o to především duo Ljajić - Belotti.

To by mělo být varováním také pro obranu Staré dámy, o čemž je přesvědčen také trenér Mihajlović. "Jsem rád, že jsme Udinese přestříleli, protože takové náročné zápasy mohou posílit naše sebevědomí. To teď budeme hodně potřebovat, protože Juventus je týmem, proti kterému se nám dlouhodobě nedaří. Doufám, že každý odvede maximum možností a povede se nám dobrý výsledek. Samozřejmě spoléháme také na dvojici Ljajić s Belottim, která podává vynikající výkony," dodal srbský trenér.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro - Matuidi, Pjanić - Cuadrado, Dybala, Mandžukić - Higuain
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Ansaldi, N’Koulou, Moretti, Molinaro - Rincon, Baselli - Iago Falquè, Ljajic, Niang - Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.88 - 8.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol550019:315
2.Juventus FC550014:315
3.Inter Milán541011:213
4.AC Milán540110:612
5.Turín FC532010:511
6.SS Lazio531110:810
7.AS Řím43019:39
8.UC Sampdoria42206:48
9.Atalanta Bergamo52129:77
10.ACF Fiorentina52038:76
11.Cagliari Calcio52034:66
12.Chievo Verona51225:85
13.Bologna FC51224:75
14.SPAL 201351133:84
 US Sassuolo51133:84
16.Udinese Calcio51047:103
17.Janov CFC50235:92
18.Hellas Verona50231:112
19.FC Crotone50141:111
20.Benevento Calcio50051:140

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (460)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1,X,X

Reagovat
FuckT

Juve a Neapol aby stratili v ten isty den, to by som sa hned ozenil so svojim penisom, coz I'm in love with my dick.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
FuckT

Co sa ti nezda, kocur moj? Este si sa nikdy v sobotu nezobudil s dobrou naladou?

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Kixi Syhimour

Okej

Reagovat
Furia Ceca

Dobrá sobotní nálada, to u tebe znamená kocovina jako prase, ne?

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
FuckT

Vcera praveze nie, dnes som sa ale zobudil tak trochu dost zle... a od odbrej nalady to malo daleko.

Reagovat
Furia Ceca

Ještě teď, jo?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Milan.B

il Gallo ze da gola, to by mohlo vyjst

Reagovat
10

spíš il Porco

Reagovat
CubONE

Reagovat
Milan.B

je to mozne

Reagovat
Pipo123

Návrat strateného syna http://dai.ly/x61ooek

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota 15:00, uz prijebanejsi cas dat nemohla. Defrel na kridle nieeee

Reagovat
Frantszek

Hlavně aby to nepodělali s Radjou. Prej zažehnal problémy se svalem, ale rvát ho tam za každou cenu, aby si s tím něco udělal. Cas je to uplně na rit, ale mám chripajznu, tak si to v klidu a v chrchli vychutnám.

Reagovat
smazaný uživatel

To iste urobili so Schickom, takze to hrozi aj u Radju. Kludne by mohol hrat zase Pellegrini alebo Florko v strede. Ja som nastastie zdravy, tak by som radsej niekam vypadol, aj ked cas total na chuja

Reagovat
Furia Ceca

Dneska bych prosil jednoho z dvojice Costa - Bernardeschi v základu.

Co Höwedes? V týdnu se zranil, ale mezi zraněnými mám pocit nefiguruje...

Reagovat
Furia Ceca

Nebo ideálně oba a Mandžukić na hrotu. Tučňák ať si vybojuje místo v základu z lavičky, 90 mega, ne90 mega.

Reagovat
Airus

Tak podle všeho se dočkáš.

http://www.calciomercato.com/en/news/juventus-team-news-allegri-makes-seven-changes-from-fiorentina-w-74916

Madzukič prý nenastoupí a křídla budou Cuadrado a Costa. Furt to není podle mých představ a Berna se na nás v lednu asi vysere a nedivil bych se mu

Reagovat
smazaný uživatel

"Berna se na nás v lednu asi vysere a nedivil bych se mu" - co to je zase za závěr?

Reagovat
Airus

V klidu zase Já jenom jak se koupil nejlepší hráč konkurenca za 40M aby u nás hrál pětiminutový segmenty

Reagovat
Furia Ceca

Však on se dočká.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych byl radsi, kdy dal 2 goly, chytil se a zacal zase makat

Reagovat
Furia Ceca

Taky možnost, ale poslední dobou na něj fakt nemám náladu...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne oba

Reagovat
Airus

Doufám že Max zkusí Madzukiče na hrotu a Higuaina střídat. Cuadrado by taky mohl dostat dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po minulém kole a souboji měst Verona-Janov tu máme zítra opět dvojnásobný souboj,tentokrát Milán vs. Janov

Reagovat
Furia Ceca

Dobře se to sešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram tabulki, Inter zatial najlepsia obrana v lige aka Skriniar aproved

Reagovat
snuff24

musel jsem se sám podívat jestli nekecáš protože podle toho co jedeme za bomby na hřišti by mě to nenapadlo

Reagovat
Eldarion

Dal som 1 takže ak to poserete dáme vám o týždeň v Nedeľu 4:0 a nie len 3:0

Reagovat
Furia Ceca

Ten Totti v levým dolním rohu tam dělá co?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Alberto Aquilani

smeje sa

Reagovat
Furia Ceca

...a dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Fazio , El Shaarawy super

Reagovat
Largo

Džekíííííííí¨ňo! Reteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
wiggum

Dobre Edin.

Reagovat
Eldarion

Už teraz sa teším na súboje Kessie vs. Radja

Reagovat
wiggum

Dobra akce

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Řím jede Cp to zpívají?

Reagovat
wiggum

Vole co to za obranu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Akože, sú to lemry a tak, ale hráme super, má to hlavu a pätu, dobre sa aj na to kuká a je tam chuť od hráčov.

Reagovat
Largo

Minule to říkal Fazio. "Že je to jednoduchý soupeř? Ne, to jen my jsme hráli tak, že jsme si to udělali jednoduché." Nebo něco takovýho.

Reagovat
Eldarion

Ale no veď prvý gól bol darovaný (z offsidu El Shaarawyho) sa tam piaty pozerajú jak Naingolan padne na zem s loptou zaviaže si šnúrky dá 10 klikov a jedno espresso a postaví sa prihrá Džekovi na gól a druhý to ani nehovorím čo prihral Shaarawymu to mohol si dať rovno vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Druhe Sassuolo ty expert

Reagovat
Alberto Aquilani

ano

Reagovat
Furia Ceca

OT: Nedvěd se jako hráč vrací do Skalný u Chebu. No to jsem zvědavej, jak to bude stíhat.

Reagovat
Largo

Bude dojíždět z Turína?

Reagovat
Furia Ceca

No právě proto mě zajímá, jak to bude zvládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to aby jsme jeli zafandit

Reagovat
10

pochybuju, že mu trenér Skalný uzná tréninky z nějakýho Juventusu

Reagovat
Largo

Konečně Defrel, přeju ti gól. Eště Gerson nebo Moreno, ať šetříme.

Reagovat
wiggum

Nevi nekdo, jak sledovat placene presnosy na tvcom zdarma?

Reagovat
Frantszek

ochcavacplacenychprenosu.cz

Reagovat
Largo

Škoda toho inkasovanýho gólu, Perotti měl dát... Ale i tak jsem spokojenej s výsledkem i hrou.

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam; Zielinski, Diawara, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. All. Sarri.

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvetlit proc je Hamsik skoro v kazdem zapase Neapole stridan jako prvni? Kolikrat uz v 60min. To ma tak spatnou fyzicku nebo hraje spatne - to by pak ale nebyl v zaklasu, ne? Ja jen, ze tam z nej delaji Boha a pritom toho moc neodehraje

Reagovat
QooBo

Sarri sa vyjadril nieco v zmysle, ze ho potrebuje kazdy zapas v zaklade preto ho strieda tak skoro .. ja tomu velmi neverim predtym s tym nebol problem .. Marek na mna posledne tyzdne/mesiace posobi akokeby nie je na 100% zdravy .. alebo to tak nie je a je to proste len pokles formy .. aj ked je pravda ze Kozak ho na repre tiez stiahol z ihriska skor

Reagovat
olis

akoze uz fakt neviem ci sa to ludia pytaju ako provokaciu alebo su len tak tupy ked tu tato otazka zaznieva po kazdom zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

neznam pripad z prednich lig, ze by byl nekde tak brzy a kazdy zapas stahovan kapitan tymu ze hry. evidentne je mimo formu a trener nema koule ho nechat sedet

Reagovat
olis

naco sa pytas ked v tom mas jasno? ....

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mastakillah

Ghoulam

Reagovat
10

to je tragédie ten SPAL...třetina týmů v lize nezvládá základní věci

Reagovat
M11

Gonzalo sedi

Reagovat
M11

Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Matuidi, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Douglas Costa; Mandzukic

Reagovat
10

ta stoperská dvojice se snad konečně ustálí, to je každý kolo jiná zatím...dneska jsem čekal Barzu s Chiellem, který asi vypadají nejlíp a přitom spolu nehráli ani jednou

Reagovat
10

jinak jsem zvědavej na Higuainovu reakci...podle jeho chování si nejsem úplně jistej, že to chytí za správnej konec

Reagovat
olis

urcite nie potom ked ho nahodou predate tak sa pripravte na reci ako ste sa k nemu zle spravali a nevazili ste si ho

Reagovat
10

vy jste aspoň dostali 90m

Reagovat
M11

vsude ctu od Allegriho jaky je to profik.. tak doufam ze to prijme jak chlap.. jinak se z te prdelky nedostane a budeme v ni taky

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Dani s Bernou bohužel taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, Higuain fakt na lavičce!

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu si rychle vsadit Dybala gól

Reagovat
Furia Ceca

Ale slušný tempo.

Reagovat
brenk

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

FC Dybaltus

Reagovat
smazaný uživatel

Za 6 kol je na celosezoním vučiničovým maximu

Reagovat
mato Kreator

Iaquinta bol este horsie nemehlo

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nebyl, vučiničema byl nejhorší útočník v pocalciopolli éře

Reagovat
mato Kreator

ale bol a to jeho vyplakavanie bolo hrozne liezol na nervy viac

Reagovat
Airus

Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Anelku, Bentnera a toho kokota z AS jak nosil tu buřinku, ty vůbec neberu - to byli jen takový epizody

Reagovat
Airus

Osvaldo. Fajn, tak porad je nejhorsi Borriello

Reagovat
JuventusFC1897

Amauriho ste kde nechali? Najvacsi traged co kedy hral u nas v utoku.

Reagovat
Airus

Marco byl podle mě ještě o úroveň jinde

Reagovat
brenk

konečne hráme s útočníkom

Reagovat
Furia Ceca

No jako je fakt, že ten Higuaín tam vůbec nechybí

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo Pinsoglio jak sedí na lavičce je co za pozici?

Reagovat
smazaný uživatel

už vím

Reagovat
brenk

Baselli

Reagovat
M11

To je blazen

Reagovat
Eldarion

Wtf co to je za magora ten Baselli RIP zápas

Reagovat
Airus

Allegri na me zatim dal a slape to, jen vyflakat tu nasi super star kolobezku

Reagovat
10

Baselli totální výmaz

Reagovat
mato Kreator

no to je kkot este sa cuduje ze fasol kartu

Reagovat
Furia Ceca

Baselli zesíšel?! A je po zápase...

Reagovat
Airus

Tvl Baselli nemohl cekat nic jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej kurz je vypsanej, že si Higuain na lavičce vybalí svačinu? Vypadá, že by si něco dal...

Reagovat
JuventusFC1897

V batohu ma skvarky

Reagovat
DelPiero137

Max spravi dve dobre veci (Mandzu, Costa) aby to zazdil Chuadradom (zo 100 situacii vyriesi jednu dobre) a Benatia.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme si kazdej zápas stěžovat na hráče, co připravuje góly

Reagovat
DelPiero137

Samozrejme ze si budem na neho stazovat. Vacsina akcii ide cez neho ktore on na 99% zajebe. Hrac ktory sa tolko krat ocitne v sanci, v jedenastke zakonite musi mat aspon nejake cisla. Zadrbe toho na kvanta a jeho pridana hodnota do defenzije je nedostacujuca (ked sa vracia nedokaze vybojivat loptu, zabranit prihravke len tam obletuje ako splasena muska).

Vcera zazdil tak 3 tutovky v precislni (okrem dalsich situacii v poli), ak by pokazil aj tu pri asistencii tak to je na povraz. Dal povinnu!!! presnejsiu prihravku spoluhracovi a minule z mnozstva centrov 1-2 spoluhrac zuzitkoval. Sorry je to malo, obzvlast na Juve, ked na jeho miesto cakaju 2-3 lepsi hraci. Toto si moze predvadzat v inych kluboch nie v Juve kde ma muzstvo posuvat a byt rozdielovy hrac.

Je to fajn chalan, tymovy hrac ale ako zolik/nahradnik ale nie zaklad. Uz ma nebavi pozerat sa na neho pri kazdej akcii vidiet to iste. Nespracuje si prihravku, priliz si predkopne, zasekne, prihraje domov, odstreli to na tribunu atd. Mame tam hracov ktory maju vacsi potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší hráči

Reagovat
DelPiero137

No jo Bernardeschi, Costa, este aj Dybala (ktory by zvladol tuto poziciu) su daleko za Cuadradom. Bravo, mas dobry prahlad.

To este Pjaca sa tlaci na jeho miesto (ked bol zdravy).

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala může hrát jen jednou v sestavě pane "přehled"

Lepší soudíš podle FM, že tam maj lepší hodnocení nebo co. Ještě ani nehráli a už víš, že jsou lepší. Názory úplně mimo mísu, ale tak to je tady běžný.

Reagovat
DelPiero137

Videl som co dokaze Berna, Costa mal tiez dobre obdobie a obidvaja daleko predcili Cuadrada. Samozrejme ze Dybala nebude hrat na dvoch miestach. Ale jeho prinos na kridle je stale vacsi nez Juanov. A jeho miesto moze zaujat viacej hracov, pripadne zmena systemu.

Skratka Juan je hrac ktory nas nikam neposunie.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado se náhodou snaží, poslední zápasy vždy mezi nejlepšími!

Dneska to ještě ozdobí gólem

Reagovat
svkmd

Ten costa je vidieť že ešte nieje zohratý s týmom ako napríklad matuidi ale to sa dalo čakať. Ale 1v1 je užasný

Reagovat
mato Kreator

Cuadrado nechce prezliect dres ked uz tak nahrava

Reagovat
10

Cuadrado

Reagovat
Airus

Co jsi cekal, ma od Maxe jistotu, tk hraje hovna na paradu._.

Reagovat
Furia Ceca

No a teď má áčko a už je zase nesundatelnej.

Reagovat
Airus

Klasika no, jako proti Fiore

Reagovat
10

labilní tragédi s labilním tragédem na lavičce

Reagovat
Alberto Aquilani

ukludni sa mladý

Reagovat
Airus

Reagovat
10

výjimečně jsem nemyslel AS

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta ty se to taky hodí!

Reagovat
olis

az na Belottiho teda, je ho tam skoda

Reagovat
M11

PJANIIIIC !!!

Reagovat
mato Kreator

wow krasa

Reagovat
M11

Mandzukic 100 : 1 Higuain

Reagovat
Airus

Miraaaaaaaaaaaaa

Reagovat
brenk

Cuadrado brejk roka

Reagovat
Hans82

Parada bez tlustocha a hned to lip vypada ta hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre je to, vseci dobre.Do druhého polocasu ať posle Bernu a Pipitu, mohli by se chytit.Matuide je všude, on obeha neskutecny prostor, dlouho sem takového zaloznika v Juve neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzala ne

Reagovat
Hans82

Tlustocha ne at si uvedomi ze i on je nahraditelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak Max řekne, že tlusťocha šetřil na LM (aby mohl hrát v základu!)

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, s tím jsem počítal. I kdyby dal dneska Mandžukič hattrick, tak bude hrát v LM tučňák.

Kdyby radši přivedli Belottiho

Reagovat
Airus

Toho nam Toro neprodaj. Navic ma ted dostat masivni vykupku

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, já vim, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť hovno umí

Reagovat
Airus

V deseti se moc neukaze

Reagovat
Furia Ceca

Já ho teda ani nějak zvlášť nechci.

Reagovat
JuventusFC1897

To je dalsi hrac jak Higuain.Naco by nam bol.Technika 0, sam nic nevytvori, 1vs1 je jalovy .Ked noveho utocnika, tak niekoho ako Aubameyang a nie dalsie kladivo.

Reagovat
Airus

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Viděli jste dneska co ten náhradník Neuera v Bayernu pustil??

Reagovat
brenk

SANDRO borec

Reagovat
M11

ALEX SANDROOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Alexsandro

Reagovat
10

Pjanić 1+2

Reagovat
Furia Ceca

Tuhle sezónu si to zatím hrozně dává (ťuk, ťuk).

Reagovat
10

je to takovej Mirko Vučinić v záloze, zrovna má dobrý období

Reagovat
Furia Ceca

Tahle charakteristika docela sedí.

Reagovat
10

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu nadáváte? Vždyť se snaží

Reagovat
Furia Ceca

S.O.B.e, ty jseš nějakej... Bystrej.

Reagovat
Airus

Klasickej zacatek sezony. Ted si vsimate jak hraje a pak budete chtit zase jeho hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

S Matuidim je skvělej.

Reagovat
Furia Ceca

I nejlepší hráč TJ Skalná vypadá spokojeně, jako by mu ta tribuna vůbec nevadila.

Reagovat
10

6 leváků za Juve na hřišti...to je asi docela unikát

Reagovat
mato Kreator

konecne sla kukurica dole

Reagovat
Furia Ceca

Kukuřice! Ten těch přezdívek od K už má: Kukuřice, Kurvadrát, Koloběžka, Kondom, Křovák... Škoda, že Xi-Xao není od K, bylo by to komplet.

Reagovat
Airus

Foneticky jde i xi-xao

Reagovat
Furia Ceca

Ksi-xao!

Reagovat
10

myslíš ksi-xaa?

Reagovat
Airus

Lobo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumný střídání. Bál jsem se, že přijde Kingburger

Reagovat
10

Stephan prostě pořád nejlepší RB v týmu, dneska hraje super

Reagovat
Airus

A proto nepatri do LM

Reagovat
brenk

na jar ho budú znova dopisovať na súpisku a vyzerať jak blbci aj keď musím povedať, že aj jemu už pribúdajú zápasy, keď vyzerá, že nestíha

Reagovat
Furia Ceca

Jj, a proto ho v létě kopneme do řiti jako prašivýho psa. Zrovna on si to po 7 letech věrných služeb zaslouží.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
mato Kreator

to je bago v 16ke

Reagovat
Furia Ceca

Ty woe, takovej závar! Škoda...

Reagovat
M11

Sirigu

Reagovat
10

s Hartem už by to bylo 7

Reagovat
Furia Ceca

...a nepočitatelně vtipů a zastání ze strany PL odborníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Suzukám dochází benzín, teď je Jeep převálcuje

Reagovat
Airus

Nebylo to zle od Matuidiho, ale pojd Rodrigo

Reagovat
M11

Berna uz nedal za tech par minut ale slusnou porci tutovek

Reagovat
Furia Ceca

Nevím, odkud to Mandžukić bere, ale i ve 30 je kurevsky dobrej.

Reagovat
Airus

Nvm, no me prijde ze porad hrajem okolo vlastniho hrota. Ale prvni polocas mel fajn, v druhym az na tu strelu nic. Ono je asi jedno kdo tam bude ztracet mice

Reagovat
brenk

po dlhej dobe si nejaký zápas fakt užívam a je mi jedno, že súper hrá v 10

Reagovat
Alberto Aquilani

máš to ťažké Braňo, za posledné roky si si toho musel veľa odtrpieť, ale konečne vám to ide...

Reagovat
brenk

za posledné roky mám práveže vyššie nároky

Reagovat
JuventusFC1897

Aj druhe miesto je pekne

Reagovat
brenk

koľko gólov dnes chytil Sirigu?

Reagovat
10

3 minimálně

Reagovat
mato Kreator

4-5 isto

Reagovat
Furia Ceca

Dva góly chytil způsobem, že ani nevěděl jak to udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Xixi...čo sa stalo s Tonellim? Prečo neodohral v podstate nič a prečo neodišiel?

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
10

Basellimu asi kluci za tenhle ass-rape mooooc poděkujou

Reagovat
Airus

Co se stalo? Padnul mi stream

Reagovat
mato Kreator

pozeral pred zapasom a potom v zapase zahral https://www.csfd.cz/film/226216-kung-fu-panda/prehled/

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

Jop moje chyba, to jeho kungfu drcnuti jsem videl. Myslel jsem ze se stalo jeste neco extra pozdeji

Reagovat
Furia Ceca

Proto jsem se smál.

Reagovat
svkmd

chudák higuaín konečne si mohol dat gol a dybala mu to takto zobere

Reagovat
Furia Ceca

Po zápase taky vypadal pěkně nasraně, asi jako když si doma otevřeš sáček od Mcdonaldu chybí v něm zaplacenej Big Mac!

Reagovat
Furia Ceca

* a

Reagovat
Furia Ceca

Ten Bentancur je taky super... Nevěřím, že je mu jenom 20!

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Mihal

dufam, ze sa prebrali a zase budu hrat futbal, lebo posledne dve kola to bola velka bieda

Reagovat
Dejwa

Doma musíme být silní a myslím, že zatím jsme vyhráli tyhle zápasy celkem v poho.. venku máme velký problémy, bohužel..

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Riviera Kid

Mám vsazeno na AC, je to poslední zápas na tiketu, vybrat nebo počkat??

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraju 1:0 golom Kalinica

Reagovat
Mrvinho

Nemyslím že si dá vlastňáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakeho vlastnaka ked pisem 1:0 pre AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

těžkej soupeř i hřiště, záleží kolik tam máš já na jednom tiketu hraju neprohru Dorie za 1.9

Reagovat
Mrvinho

Dneska jdeme před Inter FORZA AC

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Eldarion

To pôjdeme tak či tak ale dnes to konečne nebude SPAL alebo Udine troška zábavy

Reagovat
snuff24

hihi

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Mrvinho

Stejně to přijde

Reagovat
Inter Eterno Amore

keď to povieš ty tak určite hej

Reagovat
Eldarion

#ACMilan XI: Donnarumma; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Abate, Kessie, Biglia, Bonaventura, Rodriguez; Suso, Kalinic

Subs | Panchina: Donnarumma A., Storari, Musacchio, Paletta, Calhanoglu, Locatelli, Mauri, Borini, Cutrone, André Silva

#SampdoriaMilan ForzaMILAN!

Reagovat
Dejwa

Penalta

Reagovat
Dejwa

Ještě, že tak

Reagovat
GEGE

kripl sudí

Reagovat
Eldarion

Slepec

Reagovat
10

z jeho pozice se mu nedivím, Kessie tam tu ruku nejdřív vystrčenou měl

Reagovat
10

zasranej VAR

Reagovat
rossoneri89

vyborne ... v ziadnom pripade to penalta byt nemohla

Reagovat
GEGE

forza VAR

Reagovat
10

Leo zatím hraje skvěle

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Eldarion

Aj Samp aj AC sa zatiaľ predbiehajú kto dá nepresnejšiu prihrávku

Reagovat
Eldarion

Wtf čo tam robíme

Reagovat
Dejwa

Sampdoria ještě dát gól

Reagovat
Pettirosso

Na Sampu je zatim letos radost koukat.

Reagovat
danko10

Jeden Zapata lepší, než druhý.

Reagovat
rossoneri89

katastrofa zatial .... do pice nechapem preco sa nedaju tie prihravky riesit jednoducho ... na aku p*icu sa to riesi zlozito cez sirku ihriska ..... do riti tam !!!

Reagovat
Eldarion

Páči sa mi naša taktika na dnešný zápas, získať loptu prihrať aj zo súperovej polovice na našich stopérov tam nech to rozohráva Pirlozapata a potom pokaziť prihrávku alebo si nehať zobrať loptu to je veľmi zaujímavé

Reagovat
Mrvinho

Pirlozapata

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jankul18

Též nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor na Sport 1: Fanoušci Sampdorie si zápas zatím užívají. Zvláštní, že jde slyšet jenom Forza Milan a Rosonera.

Reagovat
Eldarion

Hej hej hráme v našich klasickým dresoch a na ľavo máme Ricarda Ramireza

Reagovat
Pipo123

Na hru AC sa neda pozerat a nie je to po 1x v sezone

Reagovat
danko10

Ty drž hubu. Vy ste mali len šťastie.

Reagovat
Pipo123

Stastie ze si nevedeli prihrat, prrsne tak

Reagovat
danko10

Už to bude len horšie. Sa teším, čo ocas napíše po dnešku.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
cervo

a co chces od muzstva, ktore cele leto vyhlasuje, ze primarna formacia ma byt 4-3-3 a minie 200 milionov na to, aby zrazu zistili, ze do tej formacie nemaju hracov ,tak prejdeme do 3-5-2 aby sme pri pevnej obrane videli v protiutoku namiesto Susa Abateho, ktory si este dokaze zastavit loptu a nasledne ju prihrat do ofsajdu

Reagovat
GEGE

Jako bylo mi jasné,že proti Giampalově Sampě to bude peklo ale takový shit poločas od nás nepamatuju dlouho...a ten náš 40 milionový capitano by se měl trochu zbrchat a ty jeho pičoviny nechat v Turině...to nás nejednou bude stát zápas...

Reagovat
Jankul18

přesně

Reagovat
10

tohle kung-fu bez karty?

Reagovat
olis

Reagovat
Eldarion

Rozhodca to asi chce nehať hrať ale dnes slabučký ako polčas AC

Reagovat
10

strašně chyb a to ho ještě zachránil VAR...podle mě i u toho Bonucciho byl kontakt a mohlo se to pískat

Reagovat
Alberto Aquilani

Cenzo podľa mňa v týždni pred zápasom príde na tréning, na tabuľu im namaľuje formáciu, povie kde kto bude hrať a hodí im loptu na ihrisko : "hrajte". Ja v tom jeho futbale za roky nevidím nič typické, nič prekvapujúce, žiadne schémy.

Sampa pekne, ale vpredu často až moc kombinujú.

Reagovat
danko10

Práveže Sampa to hrá super, až do chvíle, kedy to dostane Duván. Ten chlapec by v Anglicku išiel tak za 50 minimálne.

AC hrozné no. Podľa mňa sa Monty počas ošetrovania Bigliu pýtal Kessiého, či by sa nemohol aspoň raz rozbehnúť skrz všetkých, jak to robil v Atalante.

Reagovat
Alberto Aquilani

ale jakože áno, hrajú super, len už mohli viesť 2 :0 celkom v klídku. Takto očakávam nejakú haluz od Milána.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hrozný.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ty vole co to bylo za bodycheck na Jacka?!?

Reagovat
cervo

mne sa zda, ze my sme v lete vyhodili sto milionov na obrancov, aby mohol byt Zapata nasim najlepsim obrancom

Reagovat
10

dneska mi to taky tak přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Montela sa nedozije vianoc...

Reagovat
CubONE

Podla mna ma len Sampdoria stastie, ze sme to este nerozbalili.

Reagovat
Jankul18

Reagovat
CubONE

Boze Suso

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze niektory hraju hru "dostan prihravku a nepohni sa"

Reagovat
mastakillah

Ten Torreira je skvělej ... v Sampě vydrží max. do léta

Reagovat
10

Reagovat
Dejwa

Taky se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Zapataaa . Zapata 2

Reagovat
Dejwa

Nechápu, ale dobrý

Reagovat
mastakillah

Duvánek

Reagovat
10

zrovna když jsem chtěl psát, že Doria v 60. minutě odešla

Reagovat
M11

nase obrana ma k dokonalosti daleko ale když vidim Lea

Reagovat
10

kolegiálně je v tom nechce nechat

Reagovat
Eldarion

Zaslúžene, 3 hrúbky v priebehu 2 sekúnd

Reagovat
Yanek

Zapata a Abate je ultimátní kombo...

Reagovat
Jankul18

Reagovat
Benesse

Ja na bráchu, brácha na mne

Reagovat
Inter Eterno Amore

si ma predbehol

Reagovat
Jankul18

Reagovat
Inter Eterno Amore

Zapata prihráva na Zapatu ... já na bráchu brácha na mne

Reagovat
Mrvinho

Já mám fakt štěstí na ty naše zápasy

Reagovat
10

sleduj Beckenbauera

Reagovat
Eldarion

Tak on bude aspoň u nás hrať, Il futuro Maldini u vás asi len presedí na lávke Teraz ale neviem čo by bolo lepšie keby dnes Bonucci sedí alebo hrá

Reagovat
10

"Il futuro Maldini" má být kdo?

Reagovat
CubONE

MdS

Reagovat
10

to už asi nedá, no...

Reagovat
Eldarion

Tak volali De Sciglia po jeho prvej sezóne ako senior.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zapata ted předvedl neskutečný odklízení míče do bezpečí

Reagovat
danko10

ZZ Top

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

škoda, že se spolu nikdy nesešli...ať už na stoperech nebo v útoku, to už je jedno

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
smazaný uživatel

Montela moze ist do pice a nech si rovno berie toho africkeho kokota

Reagovat
10

Kessieho?

Reagovat
olis

podla mna myslel Donnarummu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolumbijskeho..

Reagovat
Jankul18

a Mussachio na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

75 min totální sračky bez střídání...bravo mister

Reagovat
Inter Eterno Amore

toto ste videli ?

Giusseppe Meazza, Milan, 1926

http://vool.cz/4gxyy

Reagovat
Vtáky cez tepláky

San Siro sa to volalo od začiatku... aj postavené to bolo ako san siro.

Reagovat
Eldarion

To fans Interu štrajkujú aby sa San Siro volalo Giusseppe Meazza

Reagovat
Ragazzo d'oro

Neni se čeho bát, prijde BORINI

Reagovat
GEGE

tohle už je total fet...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Náš mister to totálně nezvládá..

Reagovat
smazaný uživatel

nemám ho rád, ale striedal abateho, lebo na miesto neho nie je náhrada. hral hovno a uz nevladal. dobre striedanie.

Reagovat
Pipo123

Strakosha; Patric, Luiz Felipe, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Lulic, Lukaku; Luis Alberto; Immobile

Ta obrana...

Reagovat
smazaný uživatel

Montela to nejak v AC nezvláda , hráči sú bez nasadenia, myšlienky aj herný prejav mužstva je slabý a uhrať LM bude zrejme sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem prečo nedáva spolu hakana a silvu, proti Viedni im to spolu išlo, pomaly ale isto mi montela lezie na nervy, navyše namiesto susa zase cutroneho, prečo?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Viedeň a sampdoria je doosť rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini? Si robíš picu?

Reagovat
Pipo123

Aby Montelu nepolozil vyprask od AS

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jak moc velkej mindrak z AC máš? Je to kvůli Bigliovi (ja vim, Lucas je stejně dobry)?

Reagovat
Pipo123

Nemam, mam u riti AC, som tu v lete pisal ze Montela nevydrzi celu sezonu v AC, cez vikend cakam debakel od AS a to nie som fanusiknAC ani AS

Reagovat
Eldarion

Buď rád, že sme vás nehali vyhrať dobre

Reagovat
cervo

zase ojebavas, urcite si fanusik AS

Reagovat
Ragazzo d'oro

V posledni době se při jakékoliv příležitosti trefujes do AC, tohle fakt neni o nějaké tvé predsezonní predikci..

Reagovat
Pipo123

A čuduješ sa prečo ? Lebo ten kokot Jose sa jebe do Lazia, veď len pri vzájomnom zápase Lazia a AC sme tu spolu zaspamovali celé vlákno.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot je tvoj cigansky tatko usmudlany ty zobrak

Reagovat
Pipo123

4:1 náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte si kus postriekaj nad tým, kým Lazio padne na hubu

Reagovat
Pipo123

Lucas je este lepsi :-*

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam , ze ho vyjebu cim skor

Reagovat
10

Ferrari a Silvestre nemají vůbec tušení o nějaký řízený ofsajd pasti, ale vychází jim to dokonale

Reagovat
Inter Eterno Amore

Handa - Dalbert, Škriniar, Miranda, D`Ambrosio - Borja Valero, Vecino - Perišić, Brozovič, Candreva - Icardi

Sakra dúfal som v Edera

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem na toho Broza dost zvědavý.

Reagovat
Inter Eterno Amore

leggenda Ricky

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
Dejwa

Alvarez

Reagovat
Ragazzo d'oro

Top, priste prosim znovu Zapatu s Abatem

Reagovat
GEGE

hlavně,že odstřelíme Palettu,který byl loni několikrát náš nejlepší stoper aby jsme pak mohli sledovat toho kolumbijského pičuse...

Reagovat
Pipo123

Leo ma trosku v pici ne?

Reagovat
mastakillah

Sampa

Reagovat
Setwo

Zapata slušný výkon

Reagovat
10

chytil někdy Donna střelu po zemi?

Reagovat
CubONE

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo! A nazdááááááár!!!!

Reagovat
mastakillah

Duván zatím splňuje očekávání hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím výbornej,škoda jen,že šňůru neudržel minule na Hellasu.Ještě potřebuje víc šancí na gól. Ale takovýho hráče jsme potřebovali!

Reagovat
Mrvinho

Skvěle

Reagovat
Eldarion

Čakal som ťažký match ale túto tragikomédiu som nečakal ale stále lepšie jak Inter minulý rok

Reagovat
Artaxerxes

No to je teda útěcha

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Eldarion

Reagovat
olis

Sampa hra dobre, ked si udrzia takyto pristup mozu hrat o EL a este narobia problemy aj inym timom

Reagovat
Alberto Aquilani

Čakám na Josého

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si nebol slepy kkt videl by si, ze uz som tu komentoval

Reagovat
Yzemi

už je tady a ve velké stylu

Reagovat
Alberto Aquilani

*milanskyvlk

Reagovat
Yzemi

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

římskej si tě ale poslední dobou docela maže na chleba, měl by ses vzpamatovat

Reagovat
Alberto Aquilani

a akože, akoby som mal naňho reagovať?

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Riadne komplexy mas zo mna ty sedlacik

Reagovat
stuff

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CubONE

No to bolo trapne teda.

Reagovat
Dejwa

Brozo ještě dostává jednu šanci na úkor Edera

Reagovat
Yzemi

Dnes je ale krásný den

Reagovat
smazaný uživatel

Co skoro odpadne i Inter a AS od prvni dvojky.

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=ooZnpWoW55o

ten první gól jde imho hlavně za Bonuccim, kterej úplně komicky vypustil první i poslední souboj s Duvanem, po tom propadnutí už toho druhej Zapata zase tolik dělat nemohl...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
M11

takove věci predvadel v jeho začátcích u nas..

Reagovat
10

tyhle souboje mu v Juve sbíral Chiello, on do nich ani moc nechodil, maximálně se zapřel a toho hráče naremploval, nebo nechal míč propadnout a stáhnul si ho...v AC na tohle nikoho nemá

Reagovat
Furia Ceca

Ten se fakt vrátil v čase...

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci na to ze bol oznacovany ako naj obranca sveta je pekne hovno. Cakal som viac. Ale to bude trenerom a jeho posranymi treningami a stylom hrania

Reagovat
Furia Ceca

(ten tvůj sranec nebudu ani komentovat)

Reagovat
cervo

ja tomu nerozumiem, ako sa tu kyda na Zapatu a nikto nevidi tu trapnost Bonucciho

Reagovat
10

z těch tří byl Zapata dneska "nejlepší", o Bonuccim se nemusíme moc bavit, ale Romagnoliho jsem taky nepoznával, vždyť hořel šíleně...

Reagovat
cervo

je to tak, najsmutnejsie na tom vsetkom je, ze Zapata hra stale rovnako, ako po minule roky

Reagovat
cervo

a este by som dodal, ze tu nejde ani nic hodit na nezohratost, pretoze Bonucci robil doslova iba skolacke chyby, venoval Sampe asi styri velke sance, nevidel som nic lepsie ako zo zapasu s Laziom, naopak bolo to este o dost horsi, iba sme mali stastie ze Sampa nedokazala vyuzit svoje sance

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, a to keby si videl diskusiu na fan stránkach AC, niektorý tam vinia Zapatu aj za zle počasie.. a Bonucciho bránia aj keby hocičo, alebo rovno nápisu , že Leo hra hovno lebo hra vedľa Zapatu

Reagovat
Yzemi

Mimochodem u druhého gólu taky pozdě přistoupil k střílejícímu hráči, vůbec si nehlídal náběh Alvaréze, i když tam Kessie prohrál souboj tak šel Alvarez v podstatě do tří a Bonucci ho měl zdvojit.

Reagovat
Pipo123

https://www.youtube.com/watch?v=Cizk5h66owQ

Pôsobí spôsobom, mám v piči za miliónov ronče

Reagovat
Pipo123

*dojmom

Reagovat
10

ne že by to do sebe nezapadalo, že prostě až moc věří tomu, jak je nejlepší stoper na světě...

Reagovat
cervo

tu si trafil presne klinec po hlave, dnes pri tej strate lopty v strede, on si ani neuvedomil, zeby snad mohol stratit loptu, neuveritelna lezerna arogancia na lopte

Reagovat
Furia Ceca

Ale zase si všimni toho famózního rozhození rukama

Reagovat
Pipo123

Neskutočné tak chýba nám Wallace, De Vrij, Bastos a Basta a on Inzaghi dá znova 3-5-2 a stopéra hraje nejaký Felipe čo nehral ani v Serii B a Patric Prečo nehráme na 4 obrancov kua

Reagovat
mastakillah

Kdo dá víc gólů tak vyhraje útok máte dobrej, tak se snažte

Reagovat
Pipo123

Já som dal obaja gól, je tam 1,80 čo by mala byť tutovka pri forme Cira a pri našej obrane

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tribúny krásne čiernomodré pásy

Vyzerá to na opäť veľmi slušnú návštevu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Perišić Candreva dobrý center

Reagovat
lnterista

to klikani mysi je kouzelny

Reagovat
10

někdo by tomu komentátorovi mohl říct, že je to Pietro Pellegri, ne Pellegrini...řekl to teprve 160x

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu první akci dobrá nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Mauro poslední hráč zachraňoval

Reagovat
Inter Eterno Amore

srdciar

Reagovat
lnterista

cekame na gol

Reagovat
lucius6

Ciro je neuvěřitelnej

Reagovat
Pipo123

Ciro Messi

Reagovat
M11

Ciro jede jak dabel

Reagovat
cresposuper

Slaby vykon, treti zapas po sebe, v ktorom nie sme lepsi. Dal by som Edera za Maura, ten sa uplne trapi.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial hrozne nieco

Reagovat
Pipo123

Ciro je v TOP forme, minulu sezonu zahadzoval obrovske sance, ale teraz? Az na zapas proti Chievu hraje ako Messi, brankarom nedava ziadnu sancu, na nom je vidiet ako si zacal verit

Reagovat
lucius6

Přijde mi, že je rychlejší a hbitější, jeho pohyb je o hodně lepší než minulý rok a zakončování je taky někde jinde.

Reagovat
Eldarion

Po tom čo predvádzal v Dortmunde som myslel, že zhasne ale minulú sezónu excelentný, túto ešte o level vyššie

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Je neuveriteľné, ako sa niektorí hráči v tom laziu vedia nakopnúť. Najsmutnejšie na tom je to, že mi tie fašistické kurvy začínajú byť sympatické

Reagovat
Alberto Aquilani

tak toto si prehnal :D

Reagovat
Eldarion

No neviem dnes (posledných 5 rokov ) tie Milána hrôza, des

Reagovat
smazaný uživatel

My rozehrajeme roh tak že si nahrajeme na půlku

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Dejwa

Dalbert se začal osmělovat a nevypadá to zle, mohlo by z toho něco vzniknout.. ale Candreva a Icardi tragédie.. rohy nechápu kdo vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme je celou dobu mátli aby si mysleli že z toho nemůže být nebezpečí a pak jsme to konečně kopli normálně

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Dejwa

ale hrůza

Reagovat
10

AC s Interem si dneska můžou podat ruce, to je slušný deja vu minulých sezon

Reagovat
10

nebýt Handanoviće, tak mají i stejně bodů

Reagovat
olis

som cakal ze vydrzia aspon do zimy

Reagovat
10

jedinej rozdíl je teda v tom, že má Spal štěstí na tyhle výhry, měl je už v Římě

Reagovat
Alberto Aquilani

ale no tak...

Reagovat
olis

to som dojebal

Reagovat
Eldarion

Reagovat
mastakillah

Hnus. Akorát Inter ten zápas i přes předvedenou holomajznu vyhraje

Reagovat
FuckT

Tak Mourinho takym sposobom napriklad dokaze vyhrat LM...

Reagovat
Eldarion

OT : SAGAAAAAN zase to vyhral mňa jebne KING

Reagovat
olis

Reagovat
Kixi Syhimour

sranda mistrovství

Reagovat
smazaný uživatel

Znalec sa pozná hneď...

Reagovat
Majk91

stale este len 27 rokov a uz teraz sa moze radit medzi legendy cyklistiky

Reagovat
Eldarion

Reagovat
FuckT

To zas bude reklam do pice...

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Golasooooooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

No že to tomu Interu trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toho Edera se taky někdo jenom dotkne a už je na zemi

Reagovat
lnterista

fotbalista no

Reagovat
Pipo123

Verona absolútne tragická, ani len jednu šancu nemali, pritom v obrane nám hral Patric a nejaký borec čo má za sebou 11 štartov v Serii B

Reagovat
10

takhle slabý nováčky nepamatuju, to je až nedůstojný

Reagovat
Panděvova ofina

Tak ten Karamoh . Tri fauly, dvě zluté a červená za pár minut. Ten kluk musí hrát, talent!

Reagovat
smazaný uživatel

Předvedl více než Barbosa za celý minulý rok

Reagovat
Panděvova ofina

Jako za těch pár doteků s míčem ukázal, že je nutno sním počítat. Obcházení hráčů mu nedělá problém

Reagovat
Inter Eterno Amore

a to ma sralo za celý zápas nikto neobíde hráča

Reagovat
Dejwa

Hodně šikovnej

Reagovat
Visca el barca

Ten Karamoh udělal za pár minut víc průniků, než ten dřevák Candreva za karieru v Interu

Reagovat
Antijuve

Ještě tak 20 min.... a Karamoh by poslal do šatny všechny hráče Janova.

Reagovat
Eldarion

Chiesa krásny gól

Reagovat
olis

Reagovat
10

to je jak koukat na jeho tátu

Reagovat
lnterista

Toho chci

Reagovat
Dejwa

Sportiello

Reagovat
Dejwa

Babacar dřevák tušil jsem, že pak vyrovnají

Reagovat
danko10

Vo Florencii kvalita zápasu aj rozhodcu priamo úmerná kvalite trávnika. Bizarný zážitok se všim všudy. Viola namiesto toho, aby vyhrala v pohode 3:0, prišla o Biraghiho, za ktorého tam prišiel týpek, ktorý smiešnosťou zdatne konkuruje Souprayenovi. Nedala dva góly preto, lebo Khouma je drevo jak málo čo a rozhodca pre zmenu mongooiidná piča. A korunu tomu nasadil Freuler, ktorý vyzeral byť zrelý na striedanie asi už v autobuse po ceste do Florencie, aby si počkal kým dá rozhodca píšťalku do úst a trafil hentaké chirurgické delo.

No, nechcel by som byť teraz fanúšik Violy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele