Serie A - preview 34. kola

21.04.2018, 08:42, aktualizováno 23.04.2018, 08:30
Previews
Hellas Verona je na předposledním místě, na pozice zaručující záchranu ztrácí šest bodů a v dohrávce 34. kola tak nesmí prohrát. Pro minimálně bod jede do Janova, kde změří síly s tamním CFC...
Janov CFC - Hellas Verona  (pondělí 20:45)
Fotbalisté Janova se v pondělní dohrávce 34. kola utkají s Hellasem, který nutně potřebuje zabrat. Čtyři kola před koncem je veronský celek na předposledním místě a jen výhra stáhne manko na nesestupové pozice na tři body. Má to ale jeden háček, Hellas musí uspět na Stadio Luigi Ferraris, kde se mu to v novodobé historii nikdy nepovedlo.

Hellas slavil v Janově výhru jen jednou, v roce 2012 v Coppa Italia postoupil dál po výhře po pokutových kopech, ale jinak za devadesát minut nikdy na tomto stadionu neuspěl. Pro hosty začíná kritická fáze sezony, čtyři kola před koncem není na co čekat, šestibodová ztráta se zdá být příliš velká, nicméně šance na záchranu tu pořád je.

Pokud chce Hellas na hřišti Janova uspět, musí se zlepšit ve všech aspektech a zejména v ofenzívě, která povážlivě skřípe. Za posledních deset kol Verona nastřílela jen čtyři branky a to je žalostně málo. Zajímavé je, že pokud v oněch deseti zápasech vstřelila branku, znamenalo to tři body. Špatná nebo spíše nulová produktivita byla kamenem úrazu i v předchozích dvou kolech, ve kterých Hellas podlehl Boloni a Sassuolu.

Domácí Grifoni v týdnu přišli o čtyřzápasovou neporazitelnost, když nad jejich síly byl AS Řím. Jinak to poslední dobou Janovu šlape. Z nejhoršího už jsou Grifoni dávno venku a doma s Hellasem mohou učinit jeden z posledních kroků k jistotě záchrany. Případná výhra by totiž znamenala nejen posun na jedenácté místo, ale také dvanáctibodový náskok před sestupovými pozicemi.

Janov bude bez Izza, Biraschiho a Spolliho a tři hráče postrádá i Hellas. Hostům nepomohou zranění Kean s Calvanem a Ferrariho pro změnu nepustí do hry karetní trest.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Zukanovič, Rossettini, Pereira - Laxalt, Rigoni, Hiljemark, Bertolacci, Lazovič - Galabinov, Panděv
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - Felicioli, Vukovič, Caracciolo, Fares - Romulo, Valoti, Zuculini - Verde, Cerci, Ryder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.49 - 8.13
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Cagliari Calcio - Bologna FC  (neděle 12:30)
Cagliari dělí od sestupové propasti jen čtyři body a proto by v domácí prostředí stadionu Sant'Elia potřebovalo naplno bodovat. Svěřenci trenéra Lópeze ale přivítají tým, na který už nedokázali vyzrát přes pět let! Boloňa si navíc může definitivně zajistit účast v nejvyšší italské soutěži i pro příští rok.

Domácí fotbalisté v týdnu nedokázali navázat na víkendovou výhru nad Udinese a na milánském San Siru dostali od Interu čtyřbrankový příděl. Cagliari tak nadále hazarduje se svojí účastí v italské nejvyšší soutěži. V tuto chvíli mají Lópezovi svěřenci na sestupové pozice jen čtyřbodový náskok, takže tříbodový zisk z domácího prostředí by se jim náramně hodil. Aby se tak stalo, potřebují Sardiňané porazit celek, na který přes pět let nedokázali vyzrát. Poslední výhra Cagliari nad Boloňou se datuje k říjnu roku 2012! Od této doby Boloňa vyhrála čtyřikrát a dvakrát remizovala. Dělba bodů se urodila už v prvním vzájemném střetnutí této sezony a Cagliari v něm sahalo po vítězství, jenže nadějné vedení devět minut před koncem zápasu neudrželo, když na konečných 1:1 srovnával Mattia Destro.

Boloňa je na tom v tabulce o poznání lépe a pokud na Sardinii uspěje, může si s definitivní platností zajistit účast v Serii A pro příští rok. Pět kol před koncem má na sestupové příčky desetibodový náskok, takže pokud zvítězí a Crotone svoje utkání prohraje, bude hotovo.

Svěřenci Roberta Donadoniho v minulé kole nestačili na Sampdorii Janov a celkově za posledních pět kol zvítězili jen jednou. Formou tedy severoitalský celek rozhodně neoplývá

Cagliari se v bitvě s Boloňou musí vypořádat se třemi citelnými absencemi. Farías, Dessena i Joao Pedro patří za normálních okolností do základní jedenáctky, ale proti Boloni je do hry nepustí zranění, respektive karetní trest. Soupeř má ještě více starostí a Robertu Donadonimu nebudou k dispozici Helander, Pulgar, Donsah, Torosidis a Destro.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Pisacane, Ceppitelli, Castan - Faragó, Ionita, Cigarini, Barella, Padoin - Sau, Pavoletti
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, De Maio, Gonzalez, Masina -Poli, Crisetig, Džemaili - Verdi, Palacio, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.30 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Turín FC  (neděle 15:00)
Atalanta se ve vloženém kole znovu naplno obula do vyhrávání a zápas s Beneventem jí přišel vhod. Stále totiž zaostává za AC Milán, které usilovně drží poslední příčku znamenající Evropskou ligu. To je často snem i Turína, který se však i letos nachází o dost dál.

Atalanta má za sebou poměrně čerstvou zkušenost z Evropské ligy a jde o zkušenost velmi pozitivní. Orobici kromě dobrého a ofenzivního fotbalu produkují dobré výsledky a mimo jiné svou sázkou na mladé Italy si vytváří zajímavou reputaci v nejvyšší lize. Tým trenéra Gasperiniho by své zkušenosti moc rád sbíral v Evropě i nadále, ale k tomu potřebuje ustálit a zlepšit formu.

V posledních deseti utkáních v rámci všech soutěží se Orobici radovali z výhry jen čtyřikrát. Po dvou nešťastných remízách Atalanta vyhrála znovu až v minulém kole, které sehrála s Beneventem. Nováček neměl na svého soka kvalitativně, takticky ani fyzicky nárok a to se samozřejmě odrazilo na skóre. Atalanta zabrala a pomocí rychlých brejků porazila Čarodějky z Beneventa jasně 3:0.

Svou premiérovou branku zaznamenal také mladý útočník Musa Barrow, kterého posléze trenér Gasperini hodně chválil: "Dlouho jsme hráli vyrovnaný zápas, ale až gól Barrowa definitivně zlomil odpor Beneventa a rozhodl o tom, kdo vyhraje. Hodně nám to v tu chvíli pomohlo. Stále se ještě učíme, jak zvládat větší a těžší zápasy, ale myslím, že tohle je velmi kvalitní a talentované mužstvo. Věřím, že se co nejdříve posuneme v tabulce ještě výš."

Když Atalanta hostila Turín naposledy, domácí prostředí jí pomohlo k výhře 2:1. Pak se dvakrát zrodila mezi oběma týmy remíza. Turín patří k ambiciózním týmům a stejně jako Atalanta by velmi rád do Evropy. Oproti svému soupeři je ale ještě více "labilní", pokud jde o výsledky. Navíc se vracející trenér Walter Mazzarri nemůže pro tento duel spoléhat na karetní hříšníky De Silvestriho s Basellim.

Zraněni jsou navíc Iago Falque, Obi a Barreca a není jisté, zda se stihnou dát dostatečně dohromady. Trenér Gasperini na opačné straně může znovu počítat s Rafaelem Tolóiem, ale do hry pro změnu nezasáhnou Iličić, Spinazzola a Palomino, což bude opět velký problém. Turín prohrál utkání naposledy v polovině minulého měsíce a v poslední době si připsal dvě cenné remízy, naposledy s AC Milán.

A právě ta obránce Lorenza De Silvestriho hodně mrzela. "Sehráli jsme proti silnému soupeři parádní zápas a konečný výsledek mě hodně mrzí. Zasloužili jsme si víc, určitě by bylo spravedlivější, kdybychom za náš výkon vyhráli. To se ale nestalo, fotbal někdy není úplně logický. Věřím, že se nám to povede v příštím kole, i když před Atalantou mám respekt."
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Caldara, Masiello - Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens - Cristante - Petagna, Gomez
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - N'Koulou, Burdisso, Moretti - Ansaldi, Rincon, Acquah, Molinaro - Ljajić - Edera, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.26 - 6.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Inter Milán  (neděle 15:00)
Inter Milán bude mít na Stadio Bentegodi jasný úkol- porazit Chievo a udržet se ve hře o Ligu mistrů. Nerazzurri vinou několika bodových ztrát přepustili klíčovou čtvrtou příčku a jakkoliv na ní ztrácejí jenom bod, vrátit se na ní nebude lehké. Chievo zase bude usilovat o potřebné body k záchraně.

Fly Donkeys totiž regulérně bojují o záchranu. Na šestnáctém místě mají jen tříbodový náskok, takže v případě domácího krachu s Interem a výhrách Crotone či SPALu by mohl nastat velký problém. Do konce Serie A už moc zápasů nezbývá, navíc los není pro Chievo zrovna optimální. V tomto kole hostí Inter, v tom dalším zajíždí na horkou půdu AS Řím. Na závěr pak domácí družinu čekají soupeři z dolní poloviny tabulky - Crotone, Boloňa a Benevento.

Chievo si v minulém kole připsalo remízu 0:0 se SPAL a čtyři kola v řadě už nedokázalo zvítězit. Od posledího střetnutí s Interem Milán, v prosinci loňského roku, vyhráli Fly Donkeys pouhé dva duely.

Inter tak bude na Bentegodi velkým favoritem, nicméně ve Veroně se nehraje dobře žádnému z celků a nic na tom nezmění fakt, že Inter v prvním zápase na San Siru Chievo ponížil pěti brankami. Trenér Luciano Spalletti musí být za měsíc duben zatím pořádně zklamán. V týdnu sice Inter rozdrtil Cagliari 4:0, ale předtím třikrát v řadě nedokázal zvítězit a čtvrté místo přenechal římským celkům.

Veronský celek bude oslaben o zkušeného obránce Gobbiho, ale jedná se o jedinou ztrátu, kterou musí Rolando Maran řešit. Podobně je na tom i Inter, jenž nemůže počítat se zraněným záložníkem Robertem Gagliardinim.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Bani, Tomović, Jaroszynski - Castro, Radovanovič, Rigoni, Giaccherini - Inglese, Stěpinski
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cancelo, Škriniar, Miranda, D'Ambrosio - Borja Valero, Brožovič - Karamoh, Rafinha, Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.41 - 4.25 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Lazio Řím v minulém kole Serie A zprostředkovalo svým fanouškům i ostatním nestranným divákům epochální zápas, ve kterém nakonec dokázalo otočit výsledek ve svůj prospěch. Teď se pokusí o výhru bez nervů proti Sampdorii Janov, která do Říma nejezdí moc ráda.

Důvod, proč se Sampdoria Janov moc netěší na výlety do Věčného města, je prostý. Nesbírá tu body a občas si dokonce odveze docela potupnou porážku. Poslední návštěva Stadia Olimpica měla pro Dorii hodně těžkou a smutnou příchuť, protože od domácího Lazia dostala Doria hned sedm branek! V gólově bohatém utkání jich celkem padlo deset, ale drtivá většina z nich právě do sítě hostů z Janova.

S výprasky měla Doria ostatně své vlastní zkušenosti ještě v nedávné době, protože od Crotone dostala v březnu čtyři branky a hned poté jí milánský Inter nadělil ještě o jednu branku víc. Tři branky od Juventusu Turín ale Sampdoria naštěstí odčinila a v minulém kole se jí vedlo mnohem lépe. Dlouhou dobu to vypadalo, že si s Bolognou rozdělí body a z výhry zase nic nebude, ale v 93. minutě v posledních vteřinách nastavení rozhodl o těsné výhře Duván Zapata.

A to je věc, která může charakter mužstva i sebevědomí jednotlivých hráčů hodně nabudit. Právě Duván Zapata k tomu ostatně říká: "Jsem moc rád, že moje branka mohla pomoci týmu k výhře. Tu jsme potřebovali jako sůl. Spolupracovali jsme na ní ale všichni, každá inkasovaná nebo vstřelená branka padá na triko celého mužstva. Máme dostatek kvality na to, abychom se nemuseli nikoho bát. Silný kolektiv s dobrým trenérem, to jsou naše přednosti."

Sampdoria nebude zcela kompletní, neboť ji stále trápí nějaké absence. Mimo hru je zraněný Murru a jistý není ani start Linettyho. Ani Lazio nemůže postavit tu nejsilnější sestavu, protože limitu v počtu karet dosáhl Luis Alberto. Mimo hru jsou také Patric a Murgia. Do hry se ale vrací po diskvalifikaci v římském derby obránce Radu a zpět je také brankář Strakosha.

V minulém kole se Lazio opravdu ukázalo a byl to skvostný zápas se vším všudy. Fiorentina sice vedla, ale Biancocelesti se ani poté nenechali zaskočit. Především díky výbornému konci utkání a osobě záložníka Luise Alberta se vrátili do zápasu a dokonce domácí porazili 4:3! Tohle bylo hodně důležité utkání, neboť Lazio dlouhodobě bojuje s městským rivalem a Interem Milán o třetí příčku v tabulce.

Na tu se právě díky minulému kolu a výhře nad ambiciózní Fiorentinou Lazio vrátilo a má nadále 64 bodů. Strach musí soupeřům nahánět především výborný útok Biancocelesti, který nasázel už 79 branek a je nejlepším útokem v lize! A to není moc dobrá zpráva ani pro Dorii, jejíž obrana letos inkasovala už 49 gólů.

Za výhru nad Fiorentinou byl hodně rád i jeden z jejích strůjců, Luis Alberto. "Tohle utkání už vypadalo jako ztracené, ale dokázali jsme povstat z popela a ukázali, že máme kvalitní tým. Ani v době, kdy jsme hráli v deseti a museli otáčet utkání, jsme se nevzdali. To je naše síla, společně s dobře organizovanou hrou a velmi silným kolektivem. Každý tady má své místo a přesně ví, co má hrát. Jsem tu po osobní i profesní stránce moc spokojený," dodává někdejší talent španělské kopané.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, De Vrij, Radu - Marušić, Parolo, Lucas Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Felipe Anderson - Immobile
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Strinić - Praet, Torreira, Linetty - Ramirez - Zapata, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.48 - 7.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - FC Crotone  (neděle 15:00)
Massimo Oddo završil s Udinese desátou porážku v řadě a i když se mluvilo o jeho odvolání, zatím ve své funkci setrval. Zebry mohou přerušit černou sérii v domácím zápase s o záchranu bojujícím Crotone.

O nelichotivé sérii Udinese se toho už napsalo dost. Massimo Oddo se stal jedním z mála trenérů, kteří si připsali deset porážek v řadě a všichni na severu Itálie doufají, že se konečně podaří bodovat a to nejlépe naplno. Soupeř je k tomu na prvním pohled ideální, ovšem Crotone cestuje na půdu Udinese s odhodláním bodovat a zlepšit své vyhlídky na záchranu. Udinese v týdnu nestačilo na silnou Neapol, přestože v zápase vedlo. Utkání na San Paolo nakonec nabídlo divákům šest branek, z toho čtyři skončily v síti Zeber.

Naopak velký úspěch proti favoritovi udělalo Crotone, které doma uhrálo remízu s Juventusem. Jak moc to bude zlatý bod ukáže až konec sezony, který nám zodpoví všechny otázky, včetně té, jestli si Crotone zachová prvoligovou příslušnost. Zatím to s týmem Waltera Zengy nevypadá dobře, po třiatřiceti kolech je až osmnáctý, ovšem na SPAL ztrácí jen bod .

Udinese se s Crotone neutkává poprvé. Oba celky se v historii střetly už třikrát a úspěšnější bilanci má Udine. To v prosinci ovládlo i první duel hraný na hřišti Crotone a to poměrně suverénním způsobem. Díky dvěma brankám Jakuba Jankta a jedné Kevina Lasagny zvítězilo 3:0.

Domácí celek bude postrádat pouze zraněného Angellu, jinak má kouč Oddo k dispozici kompletní kádr. Dramatická situace nepanuje ani u soupeře, kterému nepomohou zranění Benali a Budimir.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Danilo, Samir - Widmer, Barák, Behrami, Adnan, Jankto - Perica, Lasagna
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Capuano, Martella - Barberis, Mandragora, Stoian - Ricci, Simy, Rohden
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.30 - 4.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - SSC Neapol  (neděle 20:45)
V neděli večer by mohla dospět ke konci další velká sága a hádanka o titulu by mohla být trochu více odkryta! Allianz Stadium v Turíně totiž hostí souboj domácího Juventusu s Neapolí. A jde o dva soupeře, kteří se přetahují o první příčku v lize.

Pamatujete na obří billboardy, které kdysi lákaly na poslední díl oblíbené ságy o čarodějnickém učni Harrym Potterovi? Bylo na nich napsáno "It All Ends". Tady všechno končí. A v jistém smyslu to platí právě pro Neapol. Pokud totiž Neapol prohraje, půjde zřejmě o konec jejích snů na mistrovský titul a tahle naděje skončí. Neděle 22. dubna je datum, které mají všichni fanoušci Neapole už dávno červeně a podrženě poznačené v diářích.

Poslední šance, přímá konfrontace, boj o všechno. To jsou slova, která ve spojitosti tohoto duelu budou zřejmě ještě mnohokrát používána. V současné době totiž Neapol není zase tak daleko, neboť Juventus v minulém kole ošklivě zaváhal a na hřišti zachraňujícího se Crotone jen remizoval, ačkoli od sedmnácté minuty vedl! Po hodině hry se totiž prosadil domácí útočník Simmy a srovnal na konečných 1:1.

Náznak, že Juventusu taky docházejí síly, nebo jen facka ve správný čas? To se dozvíme možná už v příštím kole. Juventus je sice stále první, ale na Neapol má náskok už jen čtyř bodů. A pokud Neapol dokáže Juventus na jeho půdě porazit, mohlo by to dramaticky ovlivnit celou sezonu. Kalendář, který před Juventusem stojí, není zrovna nejlehčí. Stará dáma ale doma příliš neprohrává a s Neapolí už vůbec ne.

V rámci Serie A se to Neapoli povedlo naposledy roku 2009, což je pěkná řádka let a byl u toho ze současného kádru jen kapitán Marek Hamšík. Od té doby se Neapol s Juventus utkala mnohokrát a občas ho dokázala porazit, ale jednalo se spíše o pohárové případy. Allianz Stadium v Turíně je prostě pevnost, která se pro mnohé kluby stala nedobytnou.

V rozhovoru pro Marte Sport Live se k utkání vyjádřil někdejší obránce Neapole Moreno Ferrario. "Utkání v Turíně je jedinečná příležitost, která se zase dlouho nemusí opakovat. Tohle je zápas pravdy, který ukáže sílu obou týmů. Nezbývá, než věřit, že budou hráči motivovaní a připravení. Pokud by tohle Neapol prohrála, obávám se, že její naděje na titul jsou definitivně pryč. Případná výhra může mít obrovskou morální sílu."

Jediným hráčem Juventusu, který do utkání s jistotou nezasáhne, je zraněný obránce De Sciglio. Na straně druhé se jedná o dlouhodobě zraněného beka Ghoulama. O slovo se hlásí několik navrátilců do sestavy a tím nejnebezpečnějším je polský útočník Arkadiusz Milik. Ten překonal hned dvě vyčerpávající zranění a dostává se zase do formy.

V minulém kole pomohl otočit utkání s Udinese a připsal si velmi důležitou branku. Utkání nakonec vyšlo lépe Neapoli, která Udinese porazila poměrem 4:2. Teď ji čeká utkání pravdy a to si uvědomuje i Juventus.

Například Andrea Bosco, editor webu Tuttojuve, zmínil: "Někteří hráči jsou z formy a nehrají podle svých možností. Jak jsem měl možnost pozorovat, tak někteří hráči jsou fyzicky a psychicky mimo. A nemluvím jen o těch, kteří nedostávají tolik prostoru. Myslím, že utkání v Turíně bude nejenom klíčové, ale také nádherné. Dva velké a slavné týmy proti sobě, navíc oba s obrovskou motivací. Těším se na takový svátek a doufám, že se Juventus i herně probere."
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Matuidi - Mandžukić, Dybala, Douglas Costa - Higuaín
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.25 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - AS Řím  (sobota 15:00)
Římané mají za sebou vyhrané utkání nad Janovem a po vloženém kole se musí dát rychle znovu dohromady. Už v sobotu odpoledne totiž jedou do Ferrary, kde je čeká místní SPAL. Nováček soutěže je sice jasný outsider, ale v této pozici už obral o body nejednoho favorita.

AS Řím se po vloženém kole dostane do hry jako první spolu se SPALem, protože jej čeká v týdnu utkání semifinále Ligy mistrů. Duel proti Liverpoolu bude zatím jeden z největších vrcholů Římanů v pohárové historii a už teď se o něm mluví s velkým obdivem i očekáváním. Klíčové ale bude, aby se Vlci dokázali koncentrovat na soupeře možná nižšího formátu, ale rovněž odhodlaného a především současnějšího.

To si uvědomuje i trenér Eusebio Di Francesco, který na adresu hráčů prohlásil: "Tohle pro nás aktuálně bude mnohem těžší duel než proti Liverpoolu. Asi se to nedá vytěsnit z hlavy úplně, ale přesto se musíme pokusit soustředit se maximálně jen na nadcházející utkání. SPAL umí produkovat hodně odvážný a nebojácný fotbal. Navíc bychom ho mohli jednoduše podcenit a to si nesmíme dovolit. Potřebujeme tři body," říká Di Francesco.

Ví moc dobře, o čem mluví. SPAL je sice až na 17. místě, ale už několikrát ukázal, že umí vytáhnout hodně odvážnou taktiku a překvapit soupeře. O body obral Bolognu, Juventus, Fiorentinu nebo Atalantu Bergamo a teď si brousí zuby na AS. Římané naposledy ve vloženém kole působili trochu rozpačitým a unaveným dojmem, ale jako již tradičně v jarní fázi sezony je spasil mladý Turek Cengiz Ünder.

Ten se jako první prosadil, v utkání byl hodně vidět a uzlobil obránce Janova svou rychlostí i technikou. A protože AS pomohla ještě vlastní branka obránce Zukanoviće, mohli si Římané připsat tři body. A ty byly hodně důležité, neboť jen pár hodin před nimi vyhrál Inter Milán a výtečnou přestřelku s Fiorentinou zase zvládlo Lazio. AS se tak stále musí prát o třetí místo v tabulce, které si vytyčilo jako cíl.

Pokud jde o absence, na obou stranách jich několik bude. Za hosty z Věčného města stále nebude moci nastoupit Rick Karsdorp a menší zdravotní obtíže trápí také útočníka Grégoireho Defrela. Nejistý je start Argentince Perottiho, naopak prosto by mohl opět dostat Pellegrini a především Patrik Schick, který by měl zaujmout místo Edina Džeka na hrotu útoku AS.

SPAL nemá v ideální kondici záložníka Kurtiće a především nemůže nasadit zraněného útočníka Borriella. Když se SPAL coby čerstvý nováček utkal s Římany poprvé, moc slavně to s ním nedopadlo. SPAL dostal tři branky a i když slavnému soupeři jednu dal, kvalitativně ani fyzicky na něj nestačil. Od patnáctého kola uběhlo už dost času, ale SPAL se pořád nevyškrábal dost daleko mimo příčky zaručující nechtěný sestup. Jeho náskok na 18. Crotone zatím činí jen jeden bod.

Jeho současné 17. místo je výsledkem především remízových klání, ve kterých si SPAL libuje. Tým trenéra Sempliciho uhrál až dosud už 14 remíz, což je spolu s Turínem nejvyšší číslo v lize. V minulém kole si rozdělil body s Chievem Verona, s nímž se zřejmě bude přetahovat o místo nad propastí. Za posledních deset zápasů prohrál SPAL jen a pouze dvakrát, takže je jasné, že AS Řím nebude mít jednoduchou roli.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Meret - Cionek, Vicari, Felipe - Lazzari, Everton Luiz, Viviani, Grassi, Mattiello - Paloschi, Antenucci
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Peres, Manolas, Juan Jesus, Silva - Pellegrini, De Rossi, Nainggolan - Perotti, Schick, Ünder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.14 - 3.66 - 1.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Sassuolo se postupně zvedá, pryč jsou příčky znamenající sestup nebo alespoň ostudu. Neroverdi neprohráli už od konce února a jejich forma dokázala obrat o body nejednoho favorita. Tím dalším bude Fiorentina, která se vzpamatovává z toho, co s ní v minulém kole provedlo Lazio.

Sedm branek, dvě červené karty a parádní utkání - to přesně nabídl souboj mezi domácí Fiorentinou a Laziem Řím. Ačkoli Fiorentina pokračovala v ofenzivním představení a i přes vyloučení brankáře Sportiella vedla o dvě branky, tak se ze tří bodů nakonec radovalo Lazio. To totiž v závěru využilo zkušeností i dvou branek Luise Alberta a vyhrálo 4:3! Velkolepý obrat opět jednou ukázal slabší místa v sestavě Violy.

A to má rozhodně v plánu. Na tiskové konferenci řekl: "Když tímhle způsobem ztratíte všechny body, i když vedete a hrajete dobře, je něco v nepořádku. Musíme přijít na to, proč jsme tak zkolabovali. Bohužel na to nemáme tak moc času, kolik bych chtěl, ale kalendář je pro všechny náročný. Věřím, že proti Sassuolu ukážeme lepší soudržnost a soustředěnější výkon. Potřebujeme získat tři body a přiblížit se pohárovým příčkám."

Trenér Stefano Pioli bude muset vyřešit poměrně složitý problém v obraně. V ní mu totiž chybí dva vůdci, brankář Marco Sportiello a obránce Germán Pezzella. Do hry je ale připraven Marco Benassi a výtečné výkony předvádí také Jordan Veretout. Ani Sassuolo si nemůže dovolit ten luxus, že by snad mělo kompletní kádr. Dobrou zprávou ale je fakt, že se již uzdravil obránce Letschert.

Hodně důležité a emotivní utkání pak čeká na domácího útočníka Khoumu Babacara. Jeho romance s Violou postupně nabyla spíše tragických rozměrů a neopětovaná láska ze strany klubu donutila Babacara v zájmu své kariéry jít o dům dál. Teď má mladý útočník šanci se ukázat a pokořit klub, který mu dle jeho názoru nedal dostatek šance.

Před utkáním Babacar prohlásil: "Netrpím vůči Fiorentině nějakým zahořklým nepřátelstvím, takový je fotbal. Chtěl jsem víc hrát došlo mi, že ve Fiorentině to nepůjde. Nechci, aby vznikl mylný dojem, že jsem na Fiorentinu nějak naštvaný, ale čekal jsem víc šancí. Nedostal jsem jich tolik a rozhodl jsem se odejít. Teď doufám, že se proti Viole prosadím a pomohu svému týmu k vítězství. Poslední týdny se nám začalo dařit," dodává Babacar.

Sassuolu bylo ještě před pár týdny zralé na sestup, ale teď je situace úplně jiná. V deseti posledních utkáních Neroverdi prohráli jen dvakrát a pomalu stoupají zpět ke středu tabulky. Aktuálně jsou na solidním 13. místě a pomohlo jim k tomu mimo jiné i minulé kolo. V něm si Sassuolo poradilo s Hellasem Verona.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lemos, Acerbi, Peluso - Adjapong, Mazzitelli, Magnanelli, Duncan, Rogerio - Babacar, Politano
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Laurini, Milenković, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Veretout, Dabo - Saponara - Chiesa, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.25 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Benevento Calcio  (sobota 20:45)
AC Milán hostí Benevento a tentokrát už potřebuje naplno bodovat, pokud si chce ještě udržet naději na Ligu mistrů. Rossoneri se také musejí ohlížet, protože ze zadních pozic dotírají Atalanta, Fiorentina nebo Sampdoria. Benevento se pomalu loučí s nejvyšší soutěží a už po tomto kole může být jeho osud definitivně zpečetěn.

Na San Siru také půjde o odplatu, alespoň v očích Gennara Gattusa, který právě proti Beneventu startoval svojí štaci na trenérské lavičce Milána. Benevento si tehdy proti favoritovi připsalo svůj vůbec první bod v Serii A, navíc nesmazatelným způsobem, když na konečných 2:2 vyrovnával v nastaveném čase brankář Alberto Brignoli! Ponížení slavného celku tím bylo dokonáno. Pravdou je, že se Milán pod Gattusem zvedl, ovšem v současnosti už je to s jeho formou opět všelijaké. Rossoneri v uplynulých pěti kolech nevyhráli a nejenže si prakticky zabouchli dveře do Ligy mistrů, ale ještě mohou přijít i o Evropskou ligu. Milán je pět kol před koncem šestý, pouze s jednobodovým náskokem.

Když už Benevento dokázalo Milán jednou překvapit, proč by se to nemohlo podařit podruhé? Nováček soutěže vyhrál za deset kol jen dvě utkání a je suverénně nejslabším článkem Serie A. Pouhých čtrnáct bodů na kontě nebude na záchranu stačit a už po tomto kole může být vše matematicky zpečetěno. Ještě připomeňme, že Benevento ve středu podlehlo Atalantě Bergamo 0:3.

AC Milán bude bez Hakana Calhanoglua i italských reprezentačních obránců Contiho a Romagnoliho. Tři hráče budou postrádat i hosté, jmenovitě se jedná o Anteie, Guilermeho a již delší dobu zákazem činnosti potrestaného Lucioniho.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Bonucci, Zapata, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Bonaventura - Suso, Kalinić, Borini
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sagna, Djimsiti, Tosca, Letizia - Cataldi, Sandro - Brignola, Iemmello - Djuričič, Diabaté
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.81 - 14.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC33274278:1985
2.SSC Neapol33256270:2381
3.SS Lazio33197779:4364
4.AS Řím33197752:2764
5.Inter Milán331712454:2263
6.AC Milán33159944:3754
7.Atalanta Bergamo331410950:3452
8.ACF Fiorentina331491047:3751
9.UC Sampdoria331561251:4951
10.Turín FC331114847:3947
11.Bologna FC331151737:4438
12.Janov CFC331081526:3338
13.US Sassuolo338101524:5334
14.Udinese Calcio331032042:5433
15.Cagliari Calcio33951930:5632
16.Chievo Verona337101629:5131
17.SPAL 2013335141430:5229
18.FC Crotone33771930:5828
19.Hellas Verona33742226:6525
20.Benevento Calcio33422728:7814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (236)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !!!

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE !!!

Reagovat
Abstinence

Benevento dá aspoň gól 1,85 za all in

Reagovat
Abstinence

Hotovka v 30. minutě, není zač kucí

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Gonalons, jeden polcas a idem na dedinsky futbal. Jebem na to

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci mame zapas s the reds,ale vyhrat dnes treba a na Spale nehrat ospalo...FORZA ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci mame zapas s the reds v hlave.-citaj romanisti.

Reagovat
smazaný uživatel

mal som taky sen ,ze na liverpoole vyhrame 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sasovia za co chcete jedenastku

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole, Tagliavento Už 3 žlté dokopy a teraz zastavil brejk Ríma

Reagovat
Largo

Hráme dost ospale a neobratně, SPAL nás přehrává

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, kde nas prehravaju???

Reagovat
smazaný uživatel

Coho sa ti mladi boja. Schick mohol potiahnut a vystrelit, teraz Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

Naaaadhera chlapci, takto je to ono

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Sak to zajeb nartom a nie bokom

Reagovat
smazaný uživatel

Z coho chcu dat gol, uz mohlo byt 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Dominantny vykon, chce to dalsie goly. Forza Roma

Reagovat
Alberto Aquilani

Aby to nemrzelo, ale hodne slušný polčas, hlavne druhá polovica... Šike už aj pár dobrých vecí spravil

Reagovat
Snatus

Shaarawy

Reagovat
smazaný uživatel

SCHICK SOLÍ

Reagovat
Snatus

Tečoval to?

Reagovat
Pipo123

Je tam

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Coutinho10

Patrik konecne a zadna smudla

Reagovat
smazaný uživatel

Schicky

Reagovat
jany kozak

neuveritelne Schick to predsa len dokazal

Reagovat
KillSwitch

Beneventooo

Reagovat
smazaný uživatel

AC to proste na kluby zo spodu tabuľky nevie zahrať a toho stojí aj LM, možno aj EL , nuž cesta na vrchol bude ešte tŕnistá a či vôbec?

Reagovat
smazaný uživatel

To tady dneska bojkotuje zbytek fans AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrôza AC , Keď nie sú schopní vyhrať z Beneventom tak Gattuso a spol. môžu zabudnúť na poháre sú tam kde minulé sezóny a to vymenili skoro celé mužstvo.

Reagovat
KillSwitch

ACM musí mať radosť z podpisu Gattusa :D...nie že by to bola jeho chyba, ale tak mal dobrú sériu no

Reagovat
FuckT

Nice. Ale ten uz prestupil k vam, nie?

Reagovat
10

přestoupil, ale očividně mu v Neapoli něco ukáplo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Mohli by ste sa tu dnes strašne pohádať

Reagovat
Fridgiee

VAR to přichystá

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
mato Kreator

Myslis zapas Juve-SSC? daka penalticka moze pomoct k hadke ale skor ocakavam nudu pri ktorej zaspim skor ako sa pohadam

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
PISTOLERO

Zdar borci chci se zeptat co je to za kampaň ty červený pruhy pod okem. Všiml jsem si toho už včera ale neměl jsem čas po tom nějak pátrat. Díky

Reagovat
Alberto Aquilani

proti násiliu na ženách

Reagovat
PISTOLERO

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo: Na akom poste hrá Milinkovič-Savič? AM alebo CM?

Reagovat
Pipo123

CM, tá pozícia, ako sa tomu vraví? box to box ? hraje na veľkom priestore,

Reagovat
smazaný uživatel

Takže náhrada za Dembelého Koľko by mohol stáť?

Reagovat
Pipo123

To netuším, myslím že pod 80 nepôjde, podľa mňa bude záležať na MS ako tam zahraje, ak dobre a ukáže sa tak verím že to bude 100+, samozrejme smer PL kde on sám chce hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je tá cena trochu prestrelená? Za 80? Z Lazia?

Reagovat
Pipo123

Na transfermarkt má hodnotu 70 miliónov, Lazio ho nepredá lacno

Reagovat
mato Kreator

ked predat tak podojit riadne ak ide o tim PL duplom

Reagovat
Baronne

A Dembe se chystá kam?

Reagovat
smazaný uživatel

preboha co toto zas je

Reagovat
Panděvova ofina

Dneska to vidím na upocenou výhru 0-1, v horším případě remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

kokos preco su taki spomaleni?

Reagovat
Inter Eterno Amore

asi boli včera vypic a žic

Reagovat
Nuno čomes

Lazio by dalo gola i kdyby hráli v sedmi

Reagovat
Pipo123

To je futbal od nás, Doria od 30 min nemá vôbec loptu, ale že vôbec, tlak jak hovado,

Reagovat
10

takže klasicky prohrajete

Reagovat
Pipo123

Btw celú sezónu premýšľam kto môže nahradiť De Vrija a pritom tam už máme Caceresa, ten keď nie je na marodke tak je fakt super, stále to v sebe má, dnes krásne súboje Caceres vs Zapata

Reagovat
Inter Eterno Amore

Inter môže isc bandurky sadzic .. Lazio si tú LM zaslúži

Reagovat
Nuno čomes

Jo no.

Reagovat
cresposuper

Vysvetli mi niekto, preco tam stale pretlaca Karamoha? On absolutne nevie, kde sa ma pohybovat.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Spal už nemá nervy na Candrevu to je asi jediný dôvod.

Reagovat
cresposuper

Vsak nehral az tak zle, zvlast Cancelo je pri nom lepsi, Karamoh mu naopak iba zavadza.

Reagovat
Inter Eterno Amore

No tak vidíš, povedz to Lučánovi.

Reagovat
Panděvova ofina

Neví, protože nehraje. Proto aby věděl, tak musí hrát Musí dostat ligu pod kůži a pak bude dobrej.

Reagovat
snuff24

já tam radši vidím Karamoha než Candrevu .. aspoň se rozehraje, talent má nezpochybnitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritooo VARitooo

Reagovat
Inter Eterno Amore

som myslel najprv, že fakt bol ofsajd, asi nebol teda

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem si, že to bylo těsné a mohl to pustit, opakovačka ukázala že to offside nebyl.

Reagovat
Panděvova ofina

Nakonec gol. DAmbrossio klobouček, za tu přihrávku

Reagovat
ED91

Vyzeralo to ako by nechcel prebrať zodpovednosť nad zakončením, tak to radšej nahral

Reagovat
snuff24

FOOOORZAAA VIDEOOOO

Reagovat
Inter Eterno Amore

ešte naskočí Eder nedá 2 tutovky a lietajúce osly vyrovnajú v 94. min

Reagovat
Inter Eterno Amore

si debil ? PERIŠIIIIIIČ !!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

OT: Rafael "býk" Nadal 12. titul v MC

Kráľ

Reagovat
Inter Eterno Amore

* samozrejme 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivaaaaaaaaaaan Tak teď už to jenom nezkurvit

Reagovat
Inter Eterno Amore

CHI NON SALTA ROSSONERO E ! E !

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bola krasna akcia

Reagovat
Nuno čomes

Santon

Reagovat
Panděvova ofina

Já si nemůžu pomoct, ale my máme v obraně jen Skriniara a Miranda může jít v klidu na párek. Ten slovenskej šupák má úplně všechno

Reagovat
dave30

Že by Udinese 11?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pazza Inter ako inak

Reagovat
smazaný uživatel

to je kreten ten Vecino. idiot sprosty takto stratit loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Strama na plac ! Ať se ukáže proti Beneventu

Reagovat
smazaný uživatel

No ta poslední šance... moje nervy

Reagovat
Pipo123

Inter len tak tak, tá šanca na konci

Reagovat
Nuno čomes

A?

Reagovat
Pipo123

A?

Reagovat
snuff24

A?

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
KillSwitch

A?

Reagovat
Inter Eterno Amore

no veľa nechýbalo

Reagovat
olis

Napoli (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne.

Juventus (4-3-3): Buffon; Howedes, Benatia, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanic, Matuidi; D. Costa, Higuain, Dybala

Forza Napoli!

Reagovat
Minister

fandím Vám

Reagovat
sinter

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri evidentne bojovne naladen

Reagovat
smazaný uživatel

Juve merda

Reagovat
Furia Ceca

"Mattia Caldara zaujal svými výkony na hostování v Atalantě Bergamo natolik, že si dost možná vyslouží šanci v mateřském Juventusu. Vedení klubu s ním údajně počítá pro příští ligový ročník jako součástí prvního týmu."

Vždyť to tak bylo dohudnutý už loni v lednu...

Reagovat
cubazi

link pls

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
Furia Ceca

Proč maj všichni ty červený čáry na xichtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prý proti domácímu násilí na ženách.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je škoda, že se dneška jako hráč nedožil Edgar Davids

Reagovat
Inter Eterno Amore

ani by nebolo vidno ten červený fľak na ňom tak ako na Asamoahovi

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že je to nějaká narážka na Ronalda

Reagovat
blaugrana

Andy Carroll a Djibril Cisse dislike this.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc maji hraci na tvari ten cerveny flek, nevite?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc

Reagovat
mike.84

už jsem se taky chtěl někoho zeptat, zda tam byla hromadná bitka nebo co :D

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro byla A jeste mozna bude

Reagovat
smazaný uživatel

ak dnes Napoli zvitazi,tak si myslim ze vyhraju aj scudeto

Reagovat
smazaný uživatel

furt by jim ještě 2 body chyběli

Reagovat
mato Kreator

Asa je moc nazaveny aby nefasol 2 zk

Reagovat
smazaný uživatel

Dneka to moc CALMA CALMA není...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hamšík by mohl strašit děti v obludáriu

Reagovat
Furia Ceca

Nebo by mohl rozšířit v ZOO výběh dikobrazů

Reagovat
10

vy ho vidíte poprvé, chlapci?

Reagovat
Furia Ceca

Ne, ale ten náš výkon i zápas celkově mě tak nudí, že se chytám v diskuzi každýho hovna!

Reagovat
10

to vidím, když reaguješ na S.O.B.a

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
FuckT

Superficial is thy name, you remind me of your penis.

Reagovat
Mr.Jindros

Zatím to nudí dokonce i mě.

Reagovat
mato Kreator

idem spat toto je hrozne na oci westworld o 3;00 rano ma zaujima viac

Reagovat
smazaný uživatel

V techto zapasech jsou vetsinou prvni polocasy plonkovno Kor v Italii. Ve druhe se to rozjede. Gol, bitka, mozna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Plonkovni

Reagovat
10

Costa s Dybalou 80 metrů od brány Neapole, Higuaina jsem viděl s míčem jednou...hlavně calma

Reagovat
Firkraag

Skvělej zápas , ty týmy jsou schopný hrát takticky a podržet balon, zkrátka hrát něco, co PL vůbec nezná. Neapol hodně přemotivovaná, to tempo v 2. poločase neudrží.

Reagovat
FuckT

Olis ako to vyzeralo? Cestoval som...

Reagovat
DelPiero137

Ako fanusil by som chcel vidiet hracov vlastneho tymu vidiet hrat FUTBAL...

Reagovat
DelPiero137

Fuha, toto su brutalne striedania...

Reagovat
Mr.Jindros

Dybala out? To si Allegri docela troufá.

Reagovat
10

Allegri je schopnej odpálit po Bonuccim dalšího hráče, co se mu na to v létě vysere

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Cuadrado za Dybalu? Začínám vážně přemejšlet, že půjdu spát a ráno si přivstanu, než čumět na tohleto... Něco mi říká, že dneska o nic nepřijdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, takovy slagr, a tady skoro nikdo Holt nehraje United, Chelsea nebo Arsenal s Liverpoolem, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

ta ked Neapol ma fanusikov 2 a Juventus 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

Škoda komentovať tento "šláger"

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda Uz by se to mohlo rozjet ale

Reagovat
10

Costa je nalevo nebránitelnej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Úžasný hráč, nalevo je nebezpečnější, jelikož hraje jednodušeji, což je v kombinaci s jeho rychlostí smrtící. “Pouze” mu chybí čísla, produktivitu má špatnou.

Reagovat
10

asistence docela má, často mu to taky zazdí spoluhráči a pak je tady ten fotbal, co tuhle sezonu Juve hraje...gólů by měl ale dávat mnohem víc, tam souhlasím, on v těch akcích s variantou zakončení většinou ani moc nepočítá, hledá spoluhráče i v jasných situacích na střelu, přitom jí má skvělu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc ho Bayern pustil. Muller a Lewa dostavali goly zdarma. Kazdopadne ty obalovacky ma skvele, zkouset to casteji, tak by tu byvaly goly tydne nebo mesice.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska je to teda od Juve naprostá šílenost i na Allegriho poměry. Podle mě Allegri v létě musí odejít, bude to dobře pro obě strany. Docela rád bych viděl na hrotu Neapole Milika.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea calling Tam jsou na tohle zvykli. Mourinho tam teto taktice udelal prostor

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry fans Juve, ale tomuto pomuze jen gol ve vasi siti Pak by zacali behat rychleji, a hlavne ofenzivneji

Reagovat
svkmd

snad vyhrá neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Procpak? Kdybyste vyhrali, titul uz jasny

Reagovat
Benesse

Táto naša záloha to je hrôza čo sa týka kreativity. Zlatý Pogba ten to niekedy vláčil a hral na seba príliš, ale aspoň sa nebál a bol schopný niečo skúsiť a nejak súpera prekvapiť. Tie naše prihrávky to je tak čitateľné až to nieje možné.

Reagovat
DelPiero137

Mandzu In a ide sa na udrziavacku-istotu.

Reagovat
Benesse

Costa dole

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze Allegri po sezone odide a zobere si so sebou aj toho tucniaka

Reagovat
smazaný uživatel

Costa mohl ke konci zapasu ty unavene beky pri brejcich vetrat, nechapu, proc ho sundal.

Reagovat
DelPiero137

Asi zacnem fandit Neapolu nech daju gol. Nemam slov ani radost z pripadneho titulu. Tato hra musi skoncit, te je za trest aj pre hracov.

Reagovat
stuff

Reagovat
Inter Eterno Amore

Vysvetlí mi niekto prečo tam pri Ultras Juve sú prázdne miesta ? To nedokážu zaplniť štadión na tak veľký zápas ???

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak hanba!,vidno ze v turine JUVENTUS neznasaju...pri ULTRAS prazdne miesta,pekna hanba

Reagovat
Inter Eterno Amore

A to ani nepozerám ten zápas veľmi, radšej FLYERS PENS. Let`s go Frajerz

Reagovat
smazaný uživatel

Pripadny sedmy zapas Flyers win

Reagovat
Inter Eterno Amore

síce som podal takto: http://vool.cz/xEVJ8 .. ale Flyers mám na východe najradšej

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny tiket. Sedmy zapas je mozne vse.

Reagovat
Inter Eterno Amore

no už som myslel, že CAPS to poserú, ale nakoniec ešte postúpia si myslím. ... ostatné sú nádejné, ale vždy sa to dá ešte posrať .. SJS som sa bál dosť a pritom hladko prešli, čo ma nesmierne potešilo

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem se dival na ten tiket, tak fakt vypada tento zapas jako nejriziovejsi. Kazdopadne Pens zkusenosti, domaci stadion, kdyz ostatni zapasy vyjdou, preju vyhru Pens, at jsou money

Reagovat
Inter Eterno Amore

díky.. no už 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Zaver mistru. Snad to daji, protoze ted musi byt nahore psychicky.

Reagovat
Inter Eterno Amore

4-2 Laughton krása

Reagovat
mato Kreator

konecne Flyers vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

toto ma byt vykon hodny majstra?

Reagovat
Lech

Reagovat
Kluivert9

Ty Sarriho střídání

Reagovat
smazaný uživatel

kokos hrozny zapas a to som sa tesil...radsej by pozrel beenvento s crotone

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari dneska 00, ale byl to lepsi zapas, nez tohle

Reagovat
10

njn, rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri Ikdyz toho udělal pro nás mnoho, tak bude lepší když v létě odejde nemá motivaci s tím nic už udelat

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli v soucasne forme bohuzel na prolomeni takoveho Juventusu Takze Allegrimu to asi opet vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyjde. Gooooool. Allegri zaplatil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Eldarion

Koulibalyyyyyyyyy

Reagovat
Nuno čomes

Jooo

Reagovat
smazaný uživatel

Anooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mishko

Golasooooooo

Reagovat
Coutinho10

Goooaaal Naapolii wow

Reagovat
Eldarion

Juventus totálne dnes prepadol a zaslúžili by si aj 3:0

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooool

Reagovat
10

calmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
cervo

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jim tak hrát doma takovou údržbu bez jakékoli snahy zaútočit je hnus

Reagovat
Benesse

Tak vám treba ked tam Howedes vyhral loptu a Pjanič sa ani za nou nerozbehol len pozeral či po nu pôjde niekto iný....

Reagovat
ED91

Keby ten pi*us vystriedal aspon jedného hráča v zálohe, tak by tam mozno aj mal do behať. To pretazovanie tych istých hracov je neskutočné. To isté nám dojebalo zápas v Madride..

Reagovat
Mr.Jindros

Neapol zaslouženě. Máme těžší los a tohle bude pro Neapol obrovská vzpruha.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Neapol

Reagovat
Pipo123

Prekvapivo, Juve si je vedome ze hraje na pode AS aj Interu a predsa dnes zahraju takto pod uroven, budu to mat zlozite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly tam letěl jak raketa

Reagovat
10

Benatia zase mimo...

Reagovat
Pipo123

Uz v Bayernu hral hrozne, kde je Rugani?

Reagovat
10

tak on v Juve hraje dobře, jenže má ve hře strašně blikanců, jemu prostě až moc často přepne a buď udělá penaltu, nebo je úplně mimo pozičně...Rugani je slabej v soubojích, neudělal zatím imho takovej progres, jak se čekalo, bohužel není náhoda, že hraje tak málo

Reagovat
cervo

no co, ved ste hladali nahradu za Bonucciho a aj ste ju ako vidim nasli

Reagovat
10

nahradíš každýho, bohužel ty náhrady jsou ve většině případů o úroveň a někdy víc slabší (Tevez-Higuain, Vidal-Khedira, Pirlo-Pjanić, Pogba-Matuidi, Bonucci-Benatia atd.), to si nemusíme nic nalhávat

Reagovat
stuff

mozno by Max nemal odchadzat sam

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cervo

skor som poukazoval na to, ze tvoj opis Benatii celkom sedi na Bonucciho v AC

Reagovat
10

v AC možná...jinak Bonucci hraje relativně dobře až pod Rinem, v době, kdy měl AC zvednout a dělat ten rozdíl, jak sliboval, byl jeden z nejhorších hráčů...tam se pro AC posrala sezona

Reagovat
cervo

nie jeden z... on bol vobec ten najhorsi a tie blikance ma stale, si pozri kde bol pri gole Beneventa, pozicne uplne mimo a to ma byt leader a tu obranu riadit

Reagovat
Yzemi

Možná ten progres neudělal, proto že ho Calma muž nestaví. 2 roky prakticky sedí na lavici a to je ve věku kdy potřebuje hrát. Ano má zápasy kdy nehraje optimálně, ale ve většině případů jde vidět, že to v něm pořád je.

Reagovat
DelPiero137

Massimiliano ty si tak vytrolil sam ze je to az nepekne. To je tak ked si niekto mysli ze je tak dobry ze mu staci hrat na pol plyna. Pycha predchadza pad, Neapol zasluzene.

Len tolko k tomu, v takomto zapase pod Contem by travnik horel, stadion buracal a fanusikovia Juve by boli v euforii. Mega hanba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Ani trochu mi to nie je luto. Ak maju na titul, nech vyhraju zvysne zapasy. A ani si nie som isty, ci nam ten titul treba.

Reagovat
stuff

A gratulacia Neapolu a najma Sarrimu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevystrelit doma ani na branku supera je hanba neskutocna ... Dufam ze Allegri po sezone konci na ten hnus sa uz rok neda pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
10

walking dead fotbal, celou sezonu gratulace Napoli, dneska zaslouženě

Reagovat
jany kozak

Normalne mam radost

Reagovat
Walter_Sobchak

To asi každý okrem fanúšikov Juve A kôli Hamšovi dvojitú.

Reagovat
Yzemi

Bohužel už i u nás Juventinů je to hodně rozpolcené.

Reagovat
PISTOLERO

Szper Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

NAPOLIIIII sancu na scudeto maju obrovsku

Reagovat
KingMaster13

Neapol Juventus čeká venku Řím a Inter, šance na Scudetto pro Neapol je letos obrovská

Reagovat
smazaný uživatel

ŘEKNĚTE MI NĚKDO: jak se může stát, že takový NEúspěšný trenér, zrovna jako on, dostane takové angažmá ??

To nebyl ojedinělý omyl, to co předvedl v Izraeli, bylo naprosto to stejné...utracené prachy, drazí hráči pod smlouvami a výsledky nikde, překopaný celý kádr a vše šlo do kytek...fakt by mě zajímalo, co je na něm tak lákavého

https://www.sport.cz/fotbal/serie-a/clanek/982965-vztek-a-nasili-fandove-chteli-vtrhnout-do-satny-stramaccioni-uz-se-chysta.html#hp-sez

Reagovat
smazaný uživatel

Pane boze ten Janov je tak trapny az to boli. S Veronou nejsou schopni sedm minut ziskat balon. Dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicka Serie A. Tym da gol brzy a prestane hrat. Na co taky, ze? Radsi se posetrime na modelky na doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele