Serie A - preview 34. kola

28.04.2017, 08:52, aktualizováno 30.04.2017, 08:39
Previews
Dva šlágry uvidí italští fanoušci v průběhu nedělního programu Serie A - vše odstartuje další římské derby, na závěr se pak proti sobě postaví Inter Milán s Neapolí. Fiorentina si jede pro body do Palerma, AC Milán se představí v Crotone...
AS Řím - SS Lazio  (neděle 12:30)
Nedělní poledne v italském fotbale nabídne menu pro ty, kdo mají velký apetit. Na programu je samotné Derby della Capitale, jedno z nejprestižnějších klání v evropské kopané. Jako domácí jsou tentokrát vedeni hráči AS a oba soupeři mají oč bojovat.

Právě Vlci vcházejí do derby v lepším rozpoložení, respektive na vyšší příčce. Patří jim zatím druhé místo a stále musí odrážet ataky Neapole. Mistrovské Scudetto je zřejmě odloženo až na další sezonu, ale i druhé místo s přímým postupem do Ligy mistrů by pro Vlky bylo úspěchem. Hlavním cílem je proto v nadcházejících utkáních uhrát alespoň deset bodů.

Tým trenéra Luciana Spallettiho se zatím udatně bije o své místo na slunci a chce sezonu v klidu dohrát. Poslední utkání na tomto stadionu domácím zase tak nevyšlo, protože si rozdělili body s Atalantou. V minulém kole si ale chuť napravili, když poslali Pescaru do druhé ligy a díky čtyřem brankám v její síti si mohli připsat cenné tři body.

Nelibě nesl utkání snad jen Edin Džeko, kterému se nelíbilo jeho střídání. Celý incident s následným gestem na adresu trenéra Spallettiho si ale oba aktéři již vyříkali a bosenský kanonýr by neměl chybět v základní sestavě. V té bude zcela určitě chybět Alessandro Florenzi a možná také Daniele De Rossi. V pořádku je už ale Emerson a nové kopačky nedávno obul také kapitán Francesco Totti.

Atmosféra ve Věčném městě stoupá každým dnem a média oslovují současné i bývalé hráče. Dres AS kdysi oblékal Fabio Simplicio, který před utkáním prohlásil: "Římské derby je zážitek na celý život. Pro mě umocněný tím, že jsem v něm dal gól, což bylo něco speciálního. To utkání s celou svou atmosférou a dramatem vás naprosto pohltí. Doufám, že se AS bude dařit, přál bych si výsledek 2:1 pro něj. I když Lazio bude hodně těžkým soupeřem, je ve formě.”

Palermo by ostatně mohlo vyprávět. V minulém kole dostalo od Biancocelesti hned šest branek a s potupou se potázalo. Lazio netáhne jen tandem Ciro Immobile - Keita Balde, ale velmi kvalitní je také obrana se zálohou. Lazio produkuje kvalitní fotbal založený na organizované hře, plnění taktických pokynů trenéra Inzaghiho a jednoduché hře. I díky tomu se římský celek drží na současné 4. příčce.

Ta zaručuje Evropskou ligu, ale vyhráno ještě Lazio nemá. Jen bod za ní se schovává Atalanta Bergamo, šest bodů na něj pak ztrácí AC Milán. Ani Lazio nemá výrazných absencí. Dlouhodobě zraněn je brankář Marchetti, zcela fit není mladík Murgia s obráncem Raduem. Lazio na svého soka umí vyzrát, což potvrdilo v nedávných pohárových střetech. Právě po duelech s AS se dostalo do finále, kde se utká s Juventusem Turín.

K současné situaci Lazia řekl něco málo slov někdejší trenér Giuseppe Materazzi. "Bude to klasické derby se vším všudy. Hodně emocí, hodně nabitá atmosféra. Hráči to cítí, takže budou muset uklidnit hlavu, aby se dokázali soustředit na své výkony. Lazio je pro mě příjemným překvapením sezony, ale na pohárových příčkách je naprosto zaslouženě. Má skvělého trenéra, který je precizně připraven na téměř vše a umí z hráčů dostat maximum,” dodal Materazzi.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Manolas, Fazio, Emerson - De Rossi, Strootman - Salah, Nainggolan, El Shaarawy - Džeko
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, De Vrij, Bastos - Basta, Parolo, Biglia, Milinković-Savić, Lulić - Felipe Anderson, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.75 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Delfino Pescara  (neděle 15:00)
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Isla, Pisacane, Bruno Alves, Murru - Barella, Tachtsidis, Ionita - Joao Pedro, Sau - Borriello
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Fiorillo - Zampano, Coda, Bovo, Crescenzi - Coulibaly, Muntari, Memushaj - Benali, Brugman, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Na stadionu Dall'Ara se v neděli odpoledne představí Zebry z Udine, aby se pokusily protáhnout svou sérii dobrých výsledků. Poslední dvě návštěvy zde vyhrály a vzhledem k nevalné formě domácích by si rádi připsali další body.

Udinese produkuje zajímavý fotbal, který i přes odchod mnoha klíčových hráčů v čele s Antoniem Di Natalem zatím stačí na solidní 11. příčku. Pozice dřívějších bardů zaplňují mladší hráči jako Perica, Widmer, Jankto, Samir nebo De Paul, kteří se postupně sehrávají. V minulém kole Udinese potvrdilo, že doma se mu daří. Poradilo si s Cagliari, kterému vstřelili góly Perica s Angellou.

A s tím byl trenér Delneri velmi spokojen. "Sehráli jsme velmi dobré utkání, I když mně mrzí ta inkasovaná branka v závěru. Když vedeme o dvě branky, máme tendenci trochu vypustit a šetřit síly, což se nevyplácí. Musíme zapracovat na koncentraci. Příští kolo hrajeme s Bolognou, která by nás za tohle mohla potrestat ještě víc. Bude to hodně náročné utkání,” uvedl Delneri pro Radio Rai.

Domácí Bologna se pokusí spoléhat opět na Mattiu Destra, který má velké problémy s nalezením své formy a naplněním svého potenciálu. V této sezoně dal někdejší hráč AC Milán nebo AS Řím jen sedm branek a zůstává za očekáváním. Ani na domácí půdě stadionu Dall'Ara to není o mnoho lepší, protože tam nedal gól už pět dlouhých měsíců. Na jeho půst není Bologna stavěná a absence střelce jí schází.

Momentálně Bologna dlí až na 15. místě Serie A, což není daleko od sestupového pásma. Ambiciózní celek, v němž dostávají mnoho prostoru také mladí hráči, nevyhrál už čtyři duely, z čehož třikrát prohrál. V minulém kole nestačil na Atalantu Bergamo, která na své půdě vsítila soupeři tři branky.

Domácí nebudou zcela kompletní, což jejich boj ztěžuje. Chybět budou zranění Rizzo, Nagy,Helander, Valencia a dost možná Mirante. Kvůli kartám nebude hrát Dzemaili. I hosté mají své absence, konkrétně to jsou zranění Faraoni, Gnoukouri, Fofana a také Samir.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, Maietta, Gastaldello, Masina - Donsah, Viviani, Taider - Verdi, Destro, Krejčí
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Angella, Felipe - Badu, Hallfredsson, Jankto - De Paul, Zapata, Perica
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.35 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Sunjić, González, Goldaniga - Rispoli, Gazzi, Bruno Henriqué, Aleesami - Salai, Lo Faso - Néstorovski
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Salcedo, Sánchez, Astori - Chiesa, Vecino, Badelj, Tello - Bernardeschi, Borja Valero - Babacar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.30 - 5.00 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - AC Milán  (neděle 15:00)
Ještě před měsícem vypadala situace Crotone dosti beznadějně, jenomže přišel zázračný duben a všechno je jinak. Čtyři zápasy bez porážky, z toho tři vítězství, dávají nováčkovi Serie A ještě naděje na záchranu. Na Stadio Ezio Scida teď zavítá AC Milán a musí se mít na pozoru, jinak by mohl dopadnout podobně jako jeho městský rival Inter, který se odsud vracel s nepořízenou.

Je přinejmenším zvláštní, jakou proměnou formy Crotone za poslední měsíc prošlo. Opravdu do té doby byl tým trenéra Nicoly hodně k uzoufání. Výhrou na půdě Chieva jakoby se vše zlomilo, hráči si uvědomili, že vlastně nemají vůbec co ztratit a začali si více věřit. Následovaly senzační výhry nad Interem Milán nebo na půdě Sampdorie a špatným výsledkem není ani remíza 1:1 na půdě Turína. Bohužel pro svěřence trenéra Nicoly se z jarního spánku probudilo i Empoli, které si udržuje pětibodový odstup.

Úplně jinak je na tom AC Milán, který bojuje o Evropskou ligu. Tedy bojuje...

Rossoneri se spíše předhánějí s Interem o to, kdo jí hrát příští rok nebude. Oba celky totiž jakoby ani nechtěly. AC se sice v derby vyhecovalo a vzájemný souboj v nastavení srovnalo na 2:2, ale následně nedokázalo využít zaváhání rivala v dalším kole a samo doma ostudně prohrálo s o záchranu hrajícím Empoli. Liga mistrů už je dávno fuč a zdali se po třech letech vrátí evropské poháry, je stále ještě nejisté.

AC by mělo být velkým favoritem, ale na Ezio Sciada ho nečeká vůbec nic lehkého. Domácí se budou chtít vytáhnout a smlsnout si i na druhém milánském velkoklubu.

Crotone je v plné síle, kdežto Milán bude postrádat zraněné Romagnoliho, Bonaventuru a Abateho. Scházet budou i karetní hříšníci De Sciglio se Sosou.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella - Rhoden, Barberis, Crisetig, Stoian - Trotta, Falcinelli
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Zapata, Paletta, Vangioni - Kucka, Locatelli, Fernández - Suso, Lapadula, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.35 - 3.80 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Muňoz, Burdisso, Gentiletti - Lazovič, Veloso, Cataldi, Laxalt - Rigoni, Palladino - Simeone
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Dainelli, Cesar, Gobbi - Castro, Radovanovič, Bastien - Birsa - Inglese, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.00 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Empoli se proti Sassuolu dlouhodobě příliš nedaří a jen těžko by se Neroverdi dali označit za jeho oblíbené soupeře. V posledních týdnech ale Empoli ukazuje velkou vůli zachránit se a poráží mnohem slavnější týmy.

Zabrat až ve chvíli, kdy jde o život. Těm, kdo znáte italskou mentalitu projevenou ve fotbale, asi nebude tohle myšlení neznámé. Mnoho italských týmů na poli pohárů i na ligové scéně ukazuje podobný styl. A čím víc se blíží konec sezony, tím častěji můžeme vidět podobné zázraky. Náhlé vzplanutí formy, kterou projevuje vstříc sestupovému ohrožení například Empoli.

Toskánský celek ukončil hodně rázně svou sérii porážek a začal náhle bojovat. Je totiž sedmnáctý, takže času není nazbyt. Po remíze s Pescarou se Empoli povedl zajímavý kousek, když v toskánském derby porazil Fiorentinu. Tím to ale neskončilo, protože po Fialkách si Empoli vyšláplo také na AC Milán. Branky Mčedlidzeho s Thiamem stačily na to, aby se Empoli z Milána vrátilo se třemi nečekanými body.

Právě mladý útočník Mame Thiam je jednou ze zbraní Empoli. A v rozhovoru pro Sky Sport senegalský střelec uvedl: "Četl jsem o tom, že mě lidé přirovnávají k Balotellimu. To mě samozřejmě těší, protože je to hvězda a zavedené jméno. Jsme ale v mnoha směrech odlišní. Odstěhoval jsem se ze Senegalu, abych se stal fotbalistou, což byl můj dětský sen. Teď všichni v Senegalu fandí Empoli. Jako svůj vzor bych uvedl Del Piera, kterého jsem si oblíbil,” dodal Thiam.

Sassuolo také nemá na růžích ustláno a vzhledem k jeho účasti v Evropské lize se není čemu divit. Ještě nedávno účastník druhé nejvyšší ligy v Itálii se ale statečně pere s absencemi i výpadky formy. Aktuálně mu patří 14. příčka Serie A, což není pro tým trenéra Eusebia Di Francesca nic pozitivního. V minulém kole ale Neroverdi předvedli dobrou show, když remizovali 2:2 s Neapolí a obrali ji coby favorita o body.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Barba, Pasqual - Mauri, Dioussé, Krunić - El Kaddouri - Thiam, Maccarone
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Adjapong, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Mazzitelli, Sensi, Duncan - Berardi, Matri, Ragusa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.45 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Třicáté čtvrté kolo italské nejvyšší soutěže zakončí šlágr mezi Interem Milán a Neapolí. O motivaci bude mít postaráno zejména Neapol, která ještě bojuje o přímou vstupenku do Ligy mistrů. Interu už o moc nejde, do Evropské ligy se nijak nehrne.

Přesto chce kouč Stefano Pioli vidět od svých svěřenců diametrálně odlišný výkon, než ten, který byl k vidění posledních pět kol. Přesně tolik zápasů totiž Nerazzurri nevyhráli a v tabulce spadli už na sedmé místo s dvoubodovou ztrátou na konkurenční AC Milán a už s osmibodovou na pátou Atalantu Bergamo. Inter tak dávno odpískal boj o Ligu mistrů a odpískává i Evropskou ligu. S tímto přístupem ale nejsou spokojeni fanoušci modročerných, kteří to dávají vehementně najevo. Inter v minulém kole podlehl Fiorentině divokým výsledkem 4:5 a jeho obrana inkasovala za posledních pět kol už třináct gólů.

Mnohem lépe si vede Neapol, která sice neatakuje vedoucí Juventus, ale ze třetí pozice vytváří tlak na druhý AS Řím. Ve hře je pochopitelně mnoho - přímá účast ve skupinové fázi Ligy mistrů. Na třetí místo a tedy předkolo už doplatilo nejedno mužstvo, včetně Neapole. Neapol ztrácí na AS Řím pět kol před koncem čtyři body.

Forma Parthenopei je solidní a čítá už šest kol bez porážky. Poslední kolo se ale Sarriho svěřencům nevyvedlo podle představ. Remíza 2:2 na půdě Sassuola je považována spíše za ztrátu.

Už je to dlouho, co Neapol naposledy na stadionu Giuseppe Meazzy nad Interem zvítězila. V roce 2011 tu vyhrála jasně 3:0, ale od té doby tu nevyhrála. Přesto bude v zápase mírnějším favoritem.

V poslední době má Inter výhodu takřka kompletního kádru, je proto záhadou, proč se výsledky nedostavují. V zápase s Neapolí mu bude chybět pouze obránce Ansaldi. Neapol je na tom dokonce ještě lépe, protože kouč Sarri má všechny své hráče plně k dispozici.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Medel, Miranda, Nagatomo - Gagliardini, Kondogbia - Candreva, Joao Mario, Perišič - Icardi
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinič - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.70 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Sampdoria Janov v poslední době začala ztrácet dech i síly, což musí velmi rychle zastavit. Zajímavá možnost se pro ni rýsuje v sobotu večer, kdy se představí na stadionu v Turíně. Tamní Býci ale mají pro strach uděláno.

Janovský celek je mladým týmem s mnoha perspektivními hráči. Tradiční italský tým býval zvyklý na mnohem vyšší postavení, ale teď by byl rád alespoň za první desítku. Z větší části má splněno, protože sídlí na desátém místě. Na jeho kontě je 45 bodů a nyní se mu naskýtá možnost, jak se dostat ještě výš. Stane se totiž hostem devátého Turína.

Sampdoria má vzácně vyrovnané skóre, které zní 41:41. Po povedeném únoru a březnu však forma Blucerchiati trochu klesá, což se projevilo zejména v posledních třech duelech. Na remízu proti Fiorentině navázal janovský tým prohrou se Sassuolem a v minulém kole to také nebylo ono. Patrik Schick sice poslal Námořníky do vedení nad Crotone, ale hosté v Janově otočili nepříznivý stav a slavili tři cenné body.

Ani na turínské Stadio Olimpico janovský tým nevzpomíná příliš dobře, protože za poslední dvě návštěvy zde dostal už sedm branek! Trenér Marco Giampaolo je ale odhodlaný vyhrát: "Dobře víme, že teď neplníme nejlépe naše cíle a forma se nám zhoršila, ale také víme, co s tím musíme dělat. Turín má velmi dobrý kádr, který hraje ofenzivně, takže se nesmíme nechat zastrašit. Jedeme tam pro tři body, tohle pro nás bude jako derby,” dodal Giampaolo.

Jeho Doria bude nadále postrádat střelce Luise Muriela, což opět dává dostatek prostoru pro Schicka. Toho by měl podporovat záložník Bruno Fernandes, jehož výkony jsou opět velmi kvalitní. Domácí budou zřejmě postrádat obránce De Silvestriho, který není zcela fit. A pro něj by to mohl být také zajímavý duel, protože do Turína přišel právě z Dorie. Otázkou je rovněž nasazení opomínaného Benassiho.

Turín rovněž chtěl působit ve vyšších patrech tabulky, ale nestálé výkony a nepříliš široký kádr způsobují, že se mu jeho cíle vytrácejí. Kádr, který měl v létě ambice dostat se do Evropy, se potácí ve středu. V minulém kole si po nepodařené remíze s Crotone spravil náladu, když vyhrál poměrem 3:1 nad Chievem.

V další branky doufá především Andrea Belotti, který hraje s Edinem Džekem o post nejlepšího střelce ligy. A sám k tomu říká: "Doufám, že se nám povede navázat na naše utkání s Chievem, protože v něm se nám dařilo. Samozřejmě bych moc rád dal další branky, ale vždy je pro mě důležitější tým, než moje osobní ambice,” říká Il Gallo Belotti.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Rossettini, Ajeti, Avelar - Acquah, Baselli - Iago, Ljajić, Boyé - Belotti
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Bereszyński, Škriniar, Silvestre, Regini - Linetty, Torreira, Praet - Fernandes - Quagliarella, Schick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.70 - 6.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Juventus FC  (pátek 20:45)
Trochu netradičně už v pátek večer čeká fanoušky italského calcia hodně zajímavý střet. Vzhledem k utkání Ligy mistrů se Juventus Turín přesune už před víkendem do Bergama, aby se tam pokusil protáhnout svou sérii výher na poli Orobici.

Šestnáct dlouhých let. Taková je doba, po kterou se Staré dámě daří kralovat nad Atalantou na jejím hřišti a pravidelně vozit cenné body. Když Atalanta doma naposledy zvítězila nad Juventusem, psal se rok 2001 a v únoru tehdy domácí vyhráli těsně 2:1. Od té doby ale doma s Juventusem hrát neumí. Tentokrát by se to mohlo změnit.

Atalanta je úplně jiný tým, než jaký jsme dlouhá léta vídali. Dynamický, mladý a organizovaný. Bez hvězdných jmen, ale semknutý a koncentrovaný. Trenér Gasperini našel ideální systém a do něj nasadil ideální hráče, kteří splňují jeho požadavky a navrch do něj svými schopnostmi zapadají. Namíchal tím mix dravého mládí se zkušeností. Atalanta je jedním z nejpříjemnějších překvapení tohoto ročníku a dokáže uhrát body i proti těm nejlepším týmům Itálie.

V únoru si poradila s Neapolí, v březnu remizovala s Fiorentinou a v dubnu zase s římským AS. V minulém kole se jí povedlo vyhrát nad Boloňou, třebaže to bylo hodně náročné utkání. K vidění bylo hned pět branek, z nichž tři vstřelili právě domácí Orobici. Rozdílovou trefu si připsal obránce Mattia Caldara, který by se nepochybně chtěl ukázat také proti Juventusu, jehož kmenovým hráčem se stal nedávno.

A sám říká, jak se na utkání těší: "Pro mě to bude hodně zajímavé utkání, ale nechci se nechat rozrušovat tím, že v Juventusu bude má budoucnost. Soustředím se jen na přítomnost a odehraji co nejlepší utkání. Právě to, jak moc dlužím Atalantě, mě bude pohánět, abych se soustředil na zápas. Doufám, že se nám povede zaujmout svou hrou a získat body, protože stále myslíme na evropské poháry,” dodal mladý obránce, jehož schopností je rovněž střílení branek.

Atalanta nemá mnoho zraněných, do hry se před utkáním s Juventusem vrací i Freuler s Kessiém. A jejich schopnosti budou také potřeba, protože Juventus je jasným favoritem, který nemá s nikým slitování. Stará dáma není zvyklá podceňovat menší týmy a v tomto aspektu se oproti minulým sezonám výrazně zlepšila. Může za to také přísun kvalitnějších hráčů a pověstná vítězná mentalita Juve.

I díky ní Bianconeri porazili Barcelonu a dostali se na její úkor do další fáze Ligy mistrů. Juventus vládne také v Itálii, kde mu patří první místo s náskokem pohodlných osmi bodů na často tápající AS Řím. V minulém kole přivítal Juventus na své půdě janovské Grify a pomohla mu mimo jiné i vlastní branka Ezequiela Muňoze. Kromě něj skórovali také Dybala, Mandžukić a Bonucci.

Před utkáním mluvil s médii Alessio Tacchinardi, který oblékal dres Atalanty stejně jako Juventusu. "Těším se na zápas především proto, že mám k oběma týmům velmi blízký vztah. Také ale vím, že se jedná o dva kvalitní kluby. Moc bych Atalantě přál, aby se dostala do pohárů, protože si to za svou letošní píli zaslouží. Pro Juventus nebude snadné získat v Bergamu body, bude o ně muset hodně bojovat a nedivil bych se, kdyby jel domů jen s bodem,” míní Tacchinardi.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Caldara, Tolói - Conti, Kessié, Freuler, Spinazzola - Kurtić, Gómez - Petagna
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Rugani, Asamoah - Khedira, Marchisio - Cuadrado, Dybala, Mandžukić - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.80 - 3.47 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC33272468:2083
2.AS Řím33243674:2875
3.SSC Neapol33218477:3571
4.SS Lazio33197760:3864
5.Atalanta Bergamo33196856:3763
6.AC Milán33177950:3758
7.Inter Milán331751163:4256
8.ACF Fiorentina331510855:4555
9.Turín FC331212963:5448
10.UC Sampdoria331291241:4145
11.Udinese Calcio331271443:4443
12.Chievo Verona331151736:5238
13.Cagliari Calcio331151746:6438
14.US Sassuolo331061742:5236
15.Bologna FC33981631:4935
16.Janov CFC33791732:5730
17.Empoli FC33781822:5129
18.FC Crotone33662128:5324
19.Città di Palermo33372327:7316
20.Delfino Pescara33282332:7414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (390)

Přidat komentář
Pinturicchio

"Rozdílovou trefu si připsal obránce Mattia Caldara, který by se nepochybně chtěl ukázat také proti Juventusu, jehož kmenovým hráčem se stal nedávno."

Přesně tak, Matti, dva vlastní góly a Juve si tě stáhne už tohle léto a budeš mít lepší výchozí pozici.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby si dal dva vlastence, tak ho spíš Beppe prodá zpátky do Bergama, nemyslíš si?

Reagovat
Pinturicchio

Nemyslím si, není vlastenec jako vlastenec.

Reagovat
Furia Ceca

Vlastenec je pořád vlastenec. Navíc si nemusíme pomáhat "vlastencema" když je v našich silách - a ještě v aktuální fazóně - Atalantu sejmout vlastníma gólama.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to byla narážka na korupci, ty taky nepochopíš srandu, i kdyby tě kopla do vajec.

Reagovat
Furia Ceca

Sorry, tak byl jsem po ránu... Já si taky říkal, jakej absurdní dialog to vedeme!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Tak nakonec jsme toho vlastence přece jen přivolali, akorát u jinýho kmenovýho hráče Juve.

Reagovat
cervo

dva vinkle z 25 metrov

Reagovat
Airus

0:2 Forza Juve

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/101770/conti-rejected-milan-inter-already

Teoreticky, kdyby byla možnost výběru mezi Contim a De Scigliem, koho byste brali?

Reagovat
olis

zoberete oboch predsa, neprichadza do uvahy nechat niekoho volneho pre konkurenciu

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
10

Mattia, jednoznačně

Reagovat
Pinturicchio

Též bych se přikláněl k MdS, jsem přesvědčený, že na pravé straně půjde zase strmě nahoru.

Reagovat
JuventusFC1897

max hostovanie s naslednou opciou.Ale nato ACM asi nepristupi.

Reagovat
Eldarion

De Sciglio bude mašina keď odíde od nás len ho nehajte hrať napravo

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě by se zase rozjel i v AC, kdyby hrával pravidelně napravo.

Reagovat
Eldarion

To hej ale ako to tu už niekto písal tak Abate bol jeho problém a to, že vie hrať aj na ľavej strane. Navyše po toľkých urážkach od Curva Sud sa mu nečudujem, každý si rád zapi*uje do neho pôsobí tak slušne ako dieťa keď sa ale ustáli na pravej strane bude vynikajúci

Reagovat
Pinturicchio

Jsem koukal na jeho FB profil a tam výhrůžky zabitím a podobné "perly".

Reagovat
Airus

hnus

Reagovat
Eldarion

Bohužiaľ

Reagovat
didosh

Co? To jsem nevěděl že mu tak hrabe....jeden z mojich nejoblíbenějších hráčů v AC

Reagovat
Mrvinho

Že mu hrabe? Co?

Reagovat
didosh

Jsem to blbě pochopil... To mu vyhrožují vlastní fanoušci jenom kvůli výkonům na hřišti?

Reagovat
Mrvinho

Mazec někteří no

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Urážky boli preto, lebo ON chce odísť z AC. Keby prejavil loajalitu, tak by urážky imho neprišli. Ale zase, ťažko prejaviť loajalitu keď............

Reagovat
Yanek

Reagovat
Airus

Tady není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

De Sciglia

Reagovat
Pettirosso

Conti

Reagovat
Eldarion

Gazzetta dello Sport claim Milan have reached an agreement in principle with Lazio for Stefan De Vrij for around €25m. Next week, Fassone and Mirabelli will have a decisive meeting with De Vrij's entourage to agree personal terms. Milan are willing to offer De Vrij a four-year contract worth €4m+bonuses linked to CL qualification. Inter are also interested in De Vrij and are offering him a four-year contract for €3.5m+bonuses but need to agree a deal with Lazio.

Nič oficiálne ale príde mi lepší De Vrij ako Musacchio navyše sa nemusí aklimatizovať na Seriu A.

Reagovat
Pinturicchio

U De Vrije je to jen o zdraví, když bude držet, tak bude super.

Reagovat
Pipo123

Tie zranenia ho stále limitujú, členok a koleno, neustále. Problém je že do tej starej formy sa už asi nikdy nedostane, aj túto sezónu spravil už niekoľko chýb, príde mi že stratil na rýchlosti. 25 by bola pre Lazio asi výhra, Hoedt sa vyhral to isté Wallace a je tam ešte Bastos.

Reagovat
Eldarion

Veď toto a Musacchio je náchylný ešte viac už to vidím jak zase bude sezónu dohravat v základe nerozohraty Paletta a Zapata

Reagovat
Pinturicchio

Ten návrat formy nebude okamžitý, viz Asa, zraněný byl i tenhle kalendářní rok ... a pořád je mu jen 25 let. Pokud ztratil něco z rychlosti, tak holt zlepší čtení hry, s tím se dá pracovat. Nebýt to v Juve na stoperu tak natřískané, tak bych ho klidně bral.

Reagovat
Pipo123

Tak jasne, já som dúfal že zostane, trošku nechápem tie prestupy hráčov ako Hernanes, Candreva a teraz to bude asi De Vrij, jediné v čom si polepšili, polepšia bola výplatná páska. Bohužiaľ Lazio nemá šancu konkurovať Interu a AC po finančnej stránke, De Vrij by dostal v Laziu maximum 2 mega ročne v AC až dvojnásobok, škoda ho, aby nedopadol podobne ako zvyšok hráčov čo nás opustilo.

Reagovat
Pinturicchio

No, i když Lazio zažívá dobré časy, tak AC i Inter jsou pořád jinde, poháry můžou oba týmy taky ještě udělat, teď tam navíc přitečou čínské peníze.

Pokud se bude SdV držet zranění, tak klidně může dopadnout i hůř než Candreva nebo Hernanes.

Reagovat
10

Zrovna rychlost nebyla nikdy jeho silnou stránkou, pořád je to minimálně o level nejlepší stoper Lazia, s těma třema se to nedá vůbec srovnávat.

Reagovat
Pipo123

Tak lepší je, ale nie je to už taká opora ako v tej prvej sezóne, bol by som rád keby zostal, lenže potom by zase Hoedt a Wallace toľko nehrali, čo je pri ich momentálne forme docela na škodu.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Klíčovej zápas... jeden ze dvou, kde je největší šance ztratit body. Pokud zvládneme tohle tak už je titul hodně blízko.

Reagovat
Pinturicchio

(Třetí palec, který ti během dvou dnů dávám, nějak z toho nemám dobrý pocit )

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
olis
Reagovat
M11

Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Reagovat
brenk

žeby Lichty na LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím fungujúci stream. Veľmi pekne ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, ten komentátor na Sport 1 říká pořád Higuaínovi YGVAJN

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Nejaký zanietenec čo sleduje hlbšie taliansky futbal. Sampdoria ma vela zaujímavých hráčov ročníkov 94,95,96 je nutená ich predávat alebo je šanca že ich jednu dve sezony podrží?

Reagovat
smazaný uživatel

Šance,že je udrží,je vždycky a já jako fanoušek Sampy bych si to přál,protože si myslím,že se současným kádrem by příští sezonu mohli hrát o poháry. Jakožto provinční klub ale bohužel nemůžeme konkurovat nabídkám špičkových klubů jako Juve,Inter,AC,AS,Neapol či zahraničním nabídkám.Jak moc jsme nuceni prodávat netuším,vše je v rukou majitele Massima Fererraa a sportovního ředitele Ostiho,který je zodpovědný za skladbu kádru.

Reagovat
Airus

pořád ztrácíme míče, tak se není čemu divit

Reagovat
Alberto Aquilani

Rafa Toloi je famózny. Hodne mi pripomína Manolasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusně se vyhrál. Potřeboval jen dostat důvěru. Už i u nás měl dobré náznaky, jen ho nepodrželi.

Reagovat
Hans82

Hnus fotbal to co predvadime zase to posrane odkopavani balonu na obrance z toho prameni plno chyb skoda ze v soucasnem kadru Juve neni zadny zaloznik ktery by si dokazal ve stredu hriste obejit 2-3 hrace a pak nahrat ty nahravky po stranach jsou strasne citelne a Atalanta si nas zase maze na chleba

Reagovat
Arne

Atalanta hraje super, živelnej fotbal... Dlouho se mi nikdo takhle nelíbil.

Rotuje ten Allegri vůbec? Nevím, jak moc se to shoduje s realitou, ale přijde mi, že tam jsou furt ti samí.

Reagovat
10

V lize rotuje minimálně, pro něj je každý utkání jako finále LM, takže prostě hraje to nejsilnější, zvlášť když není rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas bez komentáře. Výkon katastrofa. Uvidíme co přinese druhá půle.

Reagovat
10

Atalanta znovu skvěle připravená, bude to těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi s kludom, nechali sme Atalanti v prvom polcase vybehat a teraz otocime. FORZA JUVE

Reagovat
M11

LEO !!!

Reagovat
M11

tak own

Reagovat
brenk

z hovna bič

Reagovat
Airus

Hezky Leo Mira profík

Reagovat
Benesse

Tak ešte, že Spinazzola je náš

Reagovat
10

Spinazzoooooola...on ví

Reagovat
Pipo123

Chielo je obcas hrozne kopyto

Reagovat
M11

tak to byla jasna penalta

Reagovat
brenk

ofsajd po ruke súpera

Reagovat
10

Co je tohle za nesmyslný rozhodnutí, když ta ruka byla dávno předtím?

Reagovat
Mr.Jindros

Není to ofsajd už při začátku kopu? Komentátoři říkají, že ne.

Reagovat
10

Ne, jde o ovlivnění a zapojení se do hry. Takže tady asi vůbec ruku pískat nechtěl...

Reagovat
DelPiero137

Zaujimava statistika v TOP 100 vybojvanych lopt mame len dvoch hracov. Aj to Sandro na 40 mieste so 77 vybojovanymi a Leo 98 v poradi...

Vidal-Pogba zviera chyba...

Reagovat
Mr.Jindros

Otázka je, jestli chybí, když stejně vedeme ligu. Prostě to hrajeme jinak.

Reagovat
DelPiero137

To ano ale s takym borcom by to bolo este lepsie

viem som nenazrany

Reagovat
Mr.Jindros

To nevíš, jestli by to bylo lepší. Třeba by zase balóny ztrácel nebo by měl jiné deficity. Nevidím žádný faktický důkaz že by naše hra trpěla proti loňským sezónám.

Reagovat
DelPiero137

Cheillo dole, Ruga in.

Reagovat
Mr.Jindros

Stopeři se skoro nikdy nestřídaj, pokud nejsou zraněný.

Reagovat
DelPiero137

Viem a je to chyba si myslim, Chiello mi pride kazdou sezonou hrosi. Zakazdym trpim ci spravi faul, 11-ku alebo sa vykartuje. Skratka to uz ciste nevie a Ruga potrebuje hrat.

Reagovat
Benesse

Allegri včera na tlačovke hovoril že Rugani je zranený a dnes nenastúpi.

Reagovat
Pipo123

To ze sme podrzali Marchettiho na ukor Berishu je obrovska chyba, snad ho Atala ta nevykupi

Reagovat
lucius6

Za Gomeze bych ho klidně dal. Doufám, že o něj skutečně máme zájem, jak se před nějakou dobou psalo.

Reagovat
Airus

Ale hovno smetl za to si mohl Gomez sám

Reagovat
DelPiero137

Komentator vobec nie je zaujaty....

Reagovat
10

Na Sport 1?

Reagovat
DelPiero137

Jj vsetko nam pripiskavaju

Reagovat
10

Je mimo, přitom zrovna u toho Cuadrada to byl skok jak do bazénu, píská dobře. Není to Slepička?

Reagovat
DelPiero137

Presne to som mal namysli, to bol dive co aj na tej PAL kvalite co Sport1 vysiela som videl.

Nie je to slepicka ale podobny exprt

Reagovat
10

Má dost podobnej hlas, ale nesmrká, takže to asi fakt není on

Reagovat
M11

Nejaky bratranek asi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na začátku se představoval jako Hroník, ale jinak je to totální kopie Slepičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hroník? To je myslim ten, co v utorok komentoval DFB-Pokal a v predlzeni nevedel prist na to, preco muzstva striedaly 4ty krat

Reagovat
DelPiero137

Žán Piero Gasperiny a Žán Luigi Buffon , Andrea Barzágli

Reagovat
Alberto Aquilani

toto je ešte vpohode. Ja som bol pod Slepičkom "Agilany"

Reagovat
DelPiero137

No ked uz tam bol patrilo sa. Dani

Reagovat
brenk

krása

Reagovat
M11

ALVEEES !!!

Reagovat
Pipo123

Pjanic vyzera ako mrtvola, ale v tej nohe ma neskutocnu kvalitu

Reagovat
10

Dani paráda

Reagovat
brenk

ŽÁNLUJDŽI

Reagovat
brenk

ŽÁNLUJDŽI

Reagovat
Pipo123

Mam pocit he Atalanta trosku prestrelila ten 1. Polcas, v drohom ako keby nemaju dost sil

Reagovat
Mr.Jindros

Vy se hlavně v neděli vytáhněte v derby.

Reagovat
Pipo123

Dufam

Reagovat
DelPiero137

Trochu lamerina a trocha smola ale takyto gol...

Reagovat
M11

Pjanic si dela prdel

Reagovat
10

Njn, to je ten Pjanićův vpičismus...tohle dělá pravidelně

Reagovat
Largo

Vlastně od začátku angažmá v AS...

Reagovat
M11

slusne degraduje ty jeho golove asisty

Reagovat
Airus

zase to ale mohl Leo odkopnout a nesrat se s tím, ne? To není objahoba Miralena, ale jen poukázání jak arogantně hrál celej tým

Reagovat
10

Leo?

Reagovat
Airus

Sry, já si teď nevzpomenu kdo tam stál v šestnáctce a skoro se srazil s Pjaničem

Reagovat
Airus

Našel jsem to, Lichty.... mno, blbá situace, ale jeden nebo druhej si měl zařvat, takhle se tam zdrcli a byl z toho gól.

Reagovat
10

Pjanić nemůže v takovýhle situaci nahrávat, ještě k tomu to Stephanovi hodil jak psovi na levačku...ten gól jde jednoznačně za ním

Reagovat
Pipo123

Skôr sa mi zdalo že si ju chcel Pjanič spracovať, ale spravil to dosť nešikovne

Reagovat
Airus

Podle mě to nebyla přihrávka, spíš špatný zpracování, kdyby do tho Stephan nevstoupil tak to v klidu doběhne a odehraje do outu. Ta šance soupeře vznikla až po tom zmatku u míče, ne u toho zpracování/přihrávky.

Ale to je fuk, zápas jsme odehráli hrozně a tohle byl jenom další projev mentality s jakou celej tým vstoupil do utkání

Reagovat
10

njn, byli hlavou v Monaku, to se dalo čekat...snad to podle toho ve středu bude vypadat, když si včera odpočinuli

Reagovat
Airus

Reagovat
DelPiero137

Zapas sme odohrali dobre, dost sme Atalantu tlacili a ich goly prisli po nasich chybach. Nestastnych situaciach - zhoda nahod co sa udeje raz za 20 zapasov. Nevravim ze bola Atalanta zla, ale dost sme im pomohli my a naopak dost sanci pozahadzovali.

Reagovat
Airus

http://www.goal.com/en-india/match/atalanta-vs-juventus/2306084/stats

ono se stačí podívat na defenzivní práci Atalanty, jak šíleně snadnou práci měli a jak naše ofenzivní čtyřka bojovala. 22 zachycených přihrávek, 35 odkopů. Jenom šestkrát sme dokázali přejít přez obránce ve finální třetině, zatímco oni se osmkrát vymotali z problémů na vlastní polovině s míčem na noze. Těžiště naší hry se posunovalo především do stran a ne dopředu... já jsem si ten zápas opravdu neužil

Reagovat
Airus

nejde říct že by jsme si výhru zasloužili...

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby hral Petagna od začiatku, tak by možno Atalanta brala všetky body. Nie, že by som bol toho Shreka fanúšik, ale hrať s Gomezom ako falošnou 9kou, ked ho na krídlach "podporujú" Kurtic s Heteburom nemá vôbec žiadny význam.

Reagovat
Airus

už se těšim na jednotlivý staty hráčů

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, Spinazzola je ten týpek, čo ide po sezóne do Juventusu? V tom prípade super výkon. Vlastný gól, chyba pri 2. góle a to tam mal ešte ďalšie minimálne 2 ťažké zaváhania pred vlastnou bránou. BTW Cristante sa skvele vyhral...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak co ten Khedira robil pri prvom gole ? a to iste Pjanic u druheho

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten druhý gól ani nemal platiť, kedže sa odrazila Freulerovi od ruky pred neho a potom aj dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten druhý gól ani nemal platiť, kedže sa odrazila Freulerovi od ruky pred neho a potom aj dorazil

Reagovat
Pipo123

http://www.corrieredellosport.it/news/calcio/serie-a/lazio/2017/04/29-25004075/lazio_colpo_lotito_la_seleco_sulle_maglie/

Za toto má u mňa Lotito palec hore, bud nemáme žiadneho sponzora na drese, alebo tam máme kus histórie.

Reagovat
Eldarion

http://www.football-italia.net/101817/milan-intercept-roma-kessie

Takýmto vykupovaním ligy ala Juve moc obľúbený nebudeme ale ako nenahneval by som sa za Kessie-ho

Reagovat
JuventusFC1897

OT: za poslednych 8 zapasov v EPL padlo 5 golov , teraz hraje CP:Burnley, zatial 0:1, hody hody

Reagovat
Mates_Matesović

Schick

Reagovat
Maritazzi

Páťa byl neskutečnej už na Bohemce, ale tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Roste y rostoucí kvalitou okolí, tak to má být. Konečně někdo, kdo nehnije. Ale měl by tam ještě rok zůstat.

Reagovat
mastakillah

Páťa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
placa

ty pico dalsi nadhernej gol

Reagovat
Uwe háže buly

Ale ten komentátor je fakt šílenej horšího jsem dlouho neslyšel, když teda nepočítam Radotinskýho.

Reagovat
Adyss

Na čem kukáš?

Reagovat
Uwe háže buly

Sport 2.

Reagovat
Deki

Najednou těch 25 mega, o kterých se psalo před 2 měsíci, nezní vůbec šíleně. Vloží se do toho Juventus, možná nějaký týmy z PL a cena bude ještě vyšší. Hlavně ať mu to ale nedom*dá kariéru. Páťa je fantastický, takovýhle nástup jsem fakt nečekal a asi ani nikdo jiný!

Reagovat
Kluivert9

Dybala stál 32 a tady se dá počítat s hodně podobnou částkou.

Reagovat
pepinho2

Sampdoria by chtěla výstupní klauzuli 40 mega, ale na to nechce přistoupit Paska, takže těch cca 30 je dost pravděpodobných

Reagovat
smazaný uživatel

Snad půjde za co nejvíc, aby se pořádně napakovala i Sparta.

Reagovat
Deki

A dnes je jeho cena 3x taková no ale nevím, srovnávat potenciál Dybaly tehdy při přestupu do Juventusu a momentálního Schicka, do toho bych se asi nepouštěl. Dybala měl za sebou odehraných v Itálii daleko víc zápasů. Ale částka podobná bude... Minimálně rok by ale měl ještě Páťa zůstat v Dorii, tak snad to tak jeho budoucí klub i vyjedná.

Reagovat
Pipo123

Pochybujem ze to bude cez 20, je to prva sezona a naozaj necakam ze niekto zacne davat nehorazne prachy. Skor cakam ze zostane este v Dorii

Reagovat
Deki

Jo, snad zůstane, ale já myslím, že už teď si ho někdo zajistí. Přes 20 to bude, co to je v dnešním světě? V Itálii by si ho stejně vybral jenom Juventus nebo Inter a ti prachy mají. Pokud to bude jiný klub ze zahraničí, tak tam je to podobný. Spíš kdyby třeba ještě fungovalo spoluvlastnictví, je ta cena menší.

Reagovat
Maritazzi

Píše se i o nás, že to má bejt Monchiho cíl číslo jedna do útoku. Pořád mě sere, že za něj Sabatini nebyl ochotnej dát pitomý 4 miliony v létě.

Reagovat
Deki

Jj, všiml jsem si, že o tom nějaký fanda AS psal na FB. O tom vůbec nevím, to byla pokročilá jednání? Byste si ho nechali nebo ho poslali na hostovačku? Takových případů se v Interu zažilo No bude fakt zajímavý sledovat, co se s ním stane.

Reagovat
smazaný uživatel

To je až trapné. Dali jsme 5 za Eze Ponce, který nejspíš jen ztratil rok ve Špáňu, ale 4 za Schicka byly moc.

Budu jen rád, když ho koupí. Zatím vypadá, že na to má, a je komplexní, má všechno. Když zůstane rok v Sampě na hostování, Edin se vystřílí příští roka pak už si musí rovnocenně dělit mintuy s postupnou řevahou pro toho, kdo bude prostě dívat více gólů. S ním bychom hráli přímočařeji.

Reagovat
Maritazzi

On mi na svůj věk přijde i hodně psychicky odolnej, ví za čím jde, má sebevědomí, který se třeba s tím Džekovo nedá srovnat. To je právě ta věc, který si člověk všiml už na Bohemce, kde mezi těma kopytama běhal člověk, kterej byl schopnej uhrát skoro každej balon, dovolil si zidanovku na půlce, dokázal se uvolnit ve vápně... Teď s lepším vedením a spoluhráči je ten růst raketovej.

Souhlas, navíc Džeko si dlouho musel zvykat, že je v útoku sám, Páťa zvládá i tenhle systém. Těch 25 milionů mi přijde jako naprosto v pohodě částka, na to, že roste každým zápasem. Trošku se ale bojím, že pokud budeme dělat takovej nákup, zaplatí se z prodeje Pellegriniho.

Reagovat
10

...i při rozhovorech je jasně patrný, že to není žádnej trouba a že je mentálně na vysoký úrovni, na český poměry dost unikát

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, je to teda dost ovlivněný i tím, že utekl tak brzo, vůbec nepochybuju o tom, že strávit 2-3 roky ve Spartě, tak zapadne mezi ostatní a nic výjimečnýho z něj nevyroste. Jankto je podobný případ, Schick je sice mnohem geniálnější a může být hráčem světový špičky, ale to chování cením u obou stejně.

Jinak je hodně smutný, že ani s tak velkým talentem se v Česku neumí pracovat a dát mu opravdovou šanci na úkor "bojovnějších" typů.

Reagovat
10

Souhlasím, zůstat ve Spartě, tak by ho to prostředí asi taky časem semlelo. Venku se pracuje úplně na jiný úrovni a čím méně návyků ty hráči v ČR pochytí, o to větší mají šanci se prosadit, což je opravdu smutný. Těch příkladů potvrzujících pravidlo je spousta, pozitivních i negativních.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí pracovat? V 19-ti odešel hostovat do Bohemky a letos měl být jedničkou do útoku. Co je na špatnýho?

Reagovat
didosh

Taky s tím nesouhlasím,myslím že by se prosadil v útoku Sparty i celkově ligu by si dával.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, proto měl být letos jedničkou do útoku. V době kdy odcházel na hostování měl konkurenci jako hrom. Já teda nikde žádnou chybu nevidím.

Reagovat
didosh

Souhlas...+ Sparta má kvalitní zázemí co se týče zázemí...

Reagovat
didosh

*...trénování

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tím sebevědomím mě překvapil už před sezonou na Camp Nou, na půlce dal jesle Messimu, jako by se nechumelilo, žádná nervozita, naprosto se vymyká českým standardům. Pochvalu si zaslouží i Paska, který jeho kariéru řídí precizně a zbytečně ho nehypuje.

Reagovat
didosh

Paska je nesympatický čurák?

Reagovat
didosh

!

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vraj ho Sabatini chcel kupit, ale Pallotta povedal, ze nema prachy. Ale to je jedno. Aj keby Schick prisiel, pri Spallettim by neodohral ani minutu a nik by o nom nevedel. Spall je bulo, pri nom sa mladi nemaju sancu rozvijat. Dzeka by som po sezone poslal prec, on je najvacsi spalovac sanci. Sikovnejsi utocnik by mal o 20 golov viac

Reagovat
Hristo Stoichkov

Do AS by mi popravdě seděl nejvíc, ten by z těch Džekových šancí sázel mraky gólů. O Interu ani nepřemýšlet, Juve je na něj ještě moc vysoko. Hlavně doufám, že zůstane v Itálii.

Reagovat
Pinturicchio

Inter je kravina, pokud nemají v plánu prodávat Icardiho, který má 24 let. Navíc se stačí podívat, jak dopadá / dopadl Barbosa.

Naproti tomu Pipita, který má letos 30 a Džeko, kterému je 31. Budu moc rád, pokud ho Marotta koupí (klidně i za těch 40, po zvýšení té klauzule) a nechá ho rok nebo dva v Sampě.

Reagovat
olis

Schick bude aspon podla mna neskutocne delo, vidiet na nom ze okrem cuchu na goly ma aj dobre myslenie, nie je to drevo a vie dat aj dobre prihravky a pod., podla mna bude o neho v lete mega bitka a bude si mat z coho vyberat, ked to podobne vidia aj kluby ktore o neho maju zaujem tak so Sampou ani nebudu rokovat a tych 25 co ma vykupku bez problemov daju, viem si ale predstavit ze by tam ostal este rok hostovat

Reagovat
Kluivert9

Dybalu jsem v Palermu fakt nesledoval, takže taky nechcu moc porovnávat, ale letmý pohled na statistiky mluví dokonce pro Shicka + ceny za hráče jsou za ty 2 roky zase trošku jinde. Těch 30 fakt čekám.

Reagovat
smazaný uživatel

O Schicka se zajímají i Bayern a Dortmund.

Reagovat
DieFohlenBMG

sem zvědavej, jestli sampdoria zase prohraje 2:1

Reagovat
Kenneth

Proc Schick stridal? Zraneni?

Reagovat
Snatus

Ano, zranění.

Reagovat
didosh

Co se mu stalo?

Reagovat
M11

Alex vyzval na souboj v FK Dybalu.. Ten prijal a pripojil se Gigi s tim ze bude chytat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

Paulito utře nos

Reagovat
10

snad až po sezoně, teď se úplně nehodí ničit Paulitovo sebevědomí...

Reagovat
Pipo123

3-5-2 Strakosha - Wallace, De Vrij, Bastos- Basta, Parolo, Biglia, Milinkovic, Lulic - Immobile, Keita

Reagovat
Pinturicchio

Pome, Pipo, posnažte se.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
lucius6

Reagovat
10

proč bez Andersona?

Reagovat
Pipo123

Vcera povedal Inzaghi ze nevie kto nastupi ci Keita alebo Anderson

Reagovat
smazaný uživatel

To bude vyrovnané. Budou padat fíky, tipuju 3:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Idioti prohlásili, že neberou vlajky, a bůhví, jak půjdou slyšet, takže Lazio bude doma.

Jebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj CS nebude povzbudzovat

Reagovat
Maritazzi

Proč tentokrát?

Reagovat
Pipo123

Lukaku v zaklade?

Reagovat
Maritazzi

Immobile se zranil při rozcvičce.

Reagovat
pepinho2

Nezranil, má horečku.(nevím, jestli to zjistili až teď, nebo to byl zkoušet )

Reagovat
lucius6

Je tam.

Reagovat
lucius6

Dneska 3 body, ez win

Reagovat
Pipo123

To akoze hrame bez utocnika ?

Reagovat
lucius6

keita na hrotu, ale už od začátku je vidět, že tam nemá dostatečnou podporu a Lulič mi přijde úplně k ničemu v tomhle stylu s Lukakem.

Reagovat
Pipo123

Nechapem preco tam nedal Djordjevica alebo Andersona, Lulic v utoku to je picovina

Reagovat
lucius6

Strakosha, už 2 dobré zákroky.

Reagovat
Pipo123

Keitaaaaaaa

Reagovat
lucius6

KEITA

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson v podrepe bran strele ty magor

Reagovat
didosh

Co to křičeli?

Reagovat
Pipo123

Jasna penalta

Reagovat
10

Reagovat
Largo

ta obrana, fakt komici

Reagovat
lucius6

AS hratelné jako už dlouho v lize ne.

Reagovat
Maritazzi

Spal mě začíná celkem srát, ani nevim, jestli chtít, aby zůstal.

Reagovat
Pipo123

V 3-5-2 je Lukaku monstrum, on obeha sam celu nalu stranu

Reagovat
Largo

Lazio do toho šlape naplno, my se hrozně bojíme....

Reagovat
didosh

Zaberte AS!

Reagovat
smazaný uživatel

Salah vie tak davat finalne prihravky ako Dzeko premienat sance

Reagovat
smazaný uživatel

AS má druhej neproduktivnější útok soutěže, Džeko je s Belottim nejlepší střelec soutěže a stejně se tu najdou takoví jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Zo statistik sa este nikto nenajedol. Kolko zapasov si realne videl?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý víkend vidím vyjma 2 až 3 zápasů celé kolo ;-) Džeko dal nejvíc gólů v lize, rozhodně je to jedna z jeho nejlepších sezón v kariéře

Reagovat
smazaný uživatel

A kolko ich z cistych sanci nedal ta uz nezaujima? Lepsi strelec by mal o 20 golov viac. Nikdy v kariere nemal Dzeko tolko cistych sanci na gol ako tuto szeonu. Je to smatlave drevo, dnesny zapas to len potvrdzuje

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedomujes si, ze promenovani sanci zavisi na mnoha faktorech? Jestli distribuce probiha do nohy, vzduchem, na levou, pravou. Kolik casu na zakonceni je, jak vzdaleny je obrance a jak fuguje pohyb spoluhracu. Radja dnes nefunguje, sbiha hluboko, aby se vubec dostal do hry. Salah se boji Wallace a El Shaarawy to bere na sebe a nedostava se do vapna. Dzeko nema horsi percentualni uspesnost nez ostatni utocnici.. Podle tve logiky jsou teda vsichni utocnici v Serii A drevaci..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to ma a ovela horsiu percentualnu uspesnost. Pred par minutami to opat nebola jeho nemohucnost, ze nedal gol, ale vsetkych ostatnych, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty statistiky nedavno vysly na Gazette, i jinde.. Tak si to najdi a nehadej se se mnou Myslis, ze ti lzu?

Reagovat
Mrvinho

Ne, on jen musí každé kolo na kdeco zapičovat aby se cítil líp. V jednom kuse to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu mas svojho Dzeka v priamom prenose

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze ho nejak zboznuju? Naopak, je mi krajne nesympatickej.. jestli myslis tu sanci, kdy mu to fantasticky vytahnul Strakosha? To bylo zakonceny dobre, pak se mu nepovedla strela z uhlu, to je vsechno..

Reagovat
didosh

Jak to může být zakončené dobře,když to nebyl gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tebe je všechno, co není gól, špatně zakončený? Občas prostě gólman předvede skvělej zákrok, tak to je.. Neříkám, že Džeko promění všechno na světě, má šílený momenty.. Ale statisticky není horší než ostatní v Serii A a s Belottim dal nejvíc gólů v soutěži, proboha..

Reagovat
smazaný uživatel

Statisticky JE horší, protože má asi o 30% více střel než druhý nejčastěji střílejícía další samozřejmě mají ještě méně.

Reagovat
Pipo123

Keita nedostal tolko priestoru ani od obrany Palerma, vsetci pred nim ustupuju

Reagovat
10

Inzaghi si Spala zase maže na chleba...nechápu tu brejkovou sestavu AS, když se dalo počítat s tím, že Lazio bude bránit v 9 hráčích za míčem, zvlášť po zkušenosti v Coppě. AS neví, jen nakopávají dlouhý míče na Džeka.

Reagovat
Pipo123

Inzaghi je obrovske prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes to má jednoduché.

Jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Nasa rozohravka je uplne dno a tie nakopavane lopty na nikoho

Reagovat
Pipo123

Super rozhodca na smiech

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pipo123

Vymyslena penalta a pre nas jasnu neodpiska

Reagovat
didosh

To je hovado ten Strootman Myslel jsem že ju brankový zruší...

Reagovat
10

rigooooooooooooooooore paa Roma Strootman

Reagovat
smazaný uživatel

Strotman aký simulant neuveriteľné

Reagovat
Largo

Zrovna on to udělal ve vápně snad poprvý, on to ve zvyku nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to divné, však to je hráč čo má penu na hube a ide jak blázen. A potom takto spadne vo vápne Som zvedavý na vyjadrenie, či cítil kontakt...

Reagovat
didosh

Či cítil kontakt....

Reagovat
Gimme

Keve, Keve...

Reagovat
Mr.Jindros

Joooj... až si zase budete stěžovat, že to má Juventus zaplacený.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu říkám penalta

Reagovat
Pipo123

Orsato odpiskaj im este jednu a piskaj koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva uz nam rozhodcovia piskaju jak juventusu, je mi z toho zle. Uplne vymyslena jedenastka

Reagovat
smazaný uživatel

to len vam piskaju ty tupelo a skap

Reagovat
Emmett Brown

Dobrý hnus toto

Reagovat
Mr.Jindros

Padající Holanďan.

Reagovat
Lech

Učí se od Robbena

Reagovat
Maritazzi

Zrovna od Kevina mě to mrzí, z první mi přišla jasná, ale zas od čeho je tam ten brankovej rozhodčí..

Reagovat
10

klidně se vsadím, že tu simulaci nikdo zpětně trestat nebude...

Reagovat
Mr.Jindros

Přitom to má tak jednoduchý řešení - stačí přísné zpětné tresty za simulování a vymizí to hned.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdezee. Ani si nikto nato nespomenie, detto ako ked im pomohli doma s Empoli Tam bol vraj ofsajd pri regulernom gole hosti na 0-1

Reagovat
Ferguson6

Ten rozhodca má určite Tottiho vytetovaného na hrudi

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, takovej let...Taky bych si myslel na první pohled, že ho mohl trefit..humus

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba Dalsi teatralny blud... Heh. Juve beru pravoplatne penalty, no v Rime pozeram ze sa piskaju aj divadelne vlozky

Reagovat
smazaný uživatel

No prave na mieste juventusu by som drzal hubu. Tolko vymyslenych penalt sa ziadnemu inemu muzstvu v historii neodpiskalo

Reagovat
smazaný uživatel

Rimskyvlk ty si dobry retard Juve malo kolko 2-3penalty?? a vy?? s touto 13-14 kazde druhe kolo kopete vy nuly a skoro kazda druha penalta NAFILMOVANA. Neverim ze nepodplacate, takze snad spadnete do Serie B vy nuly. Aj tak vam ziadny rozhodca nepomoze zosadit Juve plackovia

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny kto vyplakava si ty. JUVENTUS je najskorumpovanejsie muzstvo na svete a najviac podplacajuce rozhodcov, tak si zavri svoje sedlacu upistanu picu. Co si posraty, sak mate 8 bodov naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Rimskyvlk tvoja matka je kurva a drz uz picu ty 15rocny kid

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto vykone si si urcite popozeral svaly v zrkadle ty zakomplexovane hovno

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

A na Lukakua neodpískal, neskutečný..

Reagovat
smazaný uživatel

Ou. hrozná penalta.

Nezasoužené srovnání. Edin opět Dřevo, nikdy nedá tu první, kar. Ať si před zápasem vystřelí desetkrát na kasu.

Zase se čeká, až to dědek spasí. Žádná kreativita. Naštěstí Monchi nikdy nehrál bez tvořivých záložníků.

Reagovat
Maritazzi

Já už ho viděl čtyřikrát při rozcvičce před zápasem a věř mi, že to, co vidíš v zápase je daleko nejlepší... Monchi je zas bržděnej Spalem, kterej mě tím svým sobectvím totálně sere, nejen totálně čitelná pomalá hra, ale ještě tyhle zdržovačky..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co převádíme už pár měsíců. Radja není Francek, aby to pokaždé zahasil.

Reagovat
Maritazzi

Radjovi přednosti by hlavně vynikly někde úplně jinde. Já nevím, jestli chce Spal nasrat všechny, aby mu to smlouvu ani dát nechtěli (četl jsem, že vedení už tím směrem i přemýšlí). Ale zrovna od něj jsem čekal větší flexibilitu, ten systém už prostě účinnej neni, vyhrává se na sílu.

Reagovat
Largo

Přesně, tam to nikdo neprožívá, nikdo nedokáže vymyslet nic navíc. Holt se musíme složit na Isca.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Španěláků, prosím.

Kreativnách hráčů je i jinde dost.

Reagovat
Largo

To jo, ale pro Isca mám dlouhodobě slabost.

Reagovat
Alberto Aquilani

ABBANGAAAA RIOMMMETTTAAA

Reagovat
Pipo123

Jasnu penaltu nepiskne a toto ano, Orsato skap do rana

Reagovat
smazaný uživatel

Spal už je domluvený na odchodu, tak na to mrdá či co? Tam není jediný zuřivec, ani Dani to vůbec neprožívá. Bezkrevný poločas.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Orsato normální kašpar.

A o Strootovi jsem měl teda vyšší mínění.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, celé AS už delší dobu.

Reagovat
Francesco Totti AS

já myslím že on ani simulovat nechtěl, prostě uhybal, u toho upadl a orsato to sežral

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, vypadalo to, že se i snažil té kose vyhnout, rozhodčí katastrofa každopádně.

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Jo, hlavně to hodnoťte po jedný chybě... on tohle nemá ve zvyku.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, počkám, až to udělá po 50, pak asi bude ok napsat, že simuloval.

Reagovat
Pipo123

Nic vypinam to, ta penalta mi znechutila zapas a to som sa tesil ze hrame dobre...

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, ale je to krásny pocit, keď nám pomôžu, a Lázio zarežu. Do toho vidieť toho retarda Inzaghiho (seriózne, zdravý človek sa hentak neksichtí) a bežím po servítky.

Džeko - Radja zas nefunguje, Spalletti sa zas posral proste, nakopávame lopty na Džeka. Chem vidieť ten trident z minuleho roka, ktorý Spallettimu spravil triliion bodov a s ktorým sme hrali kombinačný futbal.

Dal Džeko v nejakom významenššom zápase okrem Villarealu gól? Veď mu to aj posledne dávajú len pred prázdnu, inak góla nedá.

Reagovat
Pipo123

Ten retard a jeho supaci si mazu AS na chleba

Reagovat
Alberto Aquilani

jaj, ano... ešte by mohol 10 hodiť aj nejakú inú frázu, nech máš čo písať

Reagovat
Ferguson6

Veď má pravdu... AS síce malo loptu, ale nič z toho. Bez rozhodcu by ste boli v koncoch. Potom plačete, že nemáte na Juve ani z ďaleka.

Reagovat
Alberto Aquilani

plačem tak či tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky prijebany jak turinski sasovia. Nabuduce ked zareze rozhodca nas, tak sa z toho poseres. Mat krasny pocit z takto vymyslenej jedenastky moze mat len obycajny hajzel

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

AS Rim pekne spiny podvodnici. Tento rok snad uz 13.-14.penalta a vlastne tato bola nafilmovana ako aj polovica dalsich uboziaci neverim, ze nepodplacaju hlavne ze kazdy nadava na Juve, ktore kopalo mozno 2-3pencle, ale AS kope kazdy druhy zapas...

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Mr.Jindros

Podle statistik letos v Serii A

AS 9 penalt

Juve 3 penalty

Reagovat
Mr.Jindros

*zdejších statistik

Reagovat
10

Roma s tou dnešní 14

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa tu tieto sracky turinske vyrojili. Ano este aj zamykame rozhodcov v sprchach

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Largo

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pipo123

Gooooooll

Reagovat
Maritazzi

Zas za ty Džekovo spálený píčoviny, to se normálně omlouvám vlkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Haha Edin dopiči

Reagovat
smazaný uživatel

RETE

Reagovat
Emmett Brown

Zas tam bol Fazio pri góle

Reagovat
lucius6

Bastaa a a a

Reagovat
smazaný uživatel

Cakali, pokym vystreli

Reagovat
smazaný uživatel

Máme nejvíc kilo v lize, ale hrajeme jako sračky.

Reagovat
10

nejvíc kilo nadváhy? to by totiž na ty výkony docela sedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci jsou seklí;) Nikod nepřišel jako Fatso.

Byla statistika.

Reagovat
10

česky to?

Reagovat
smazaný uživatel

Nulové sebevědomí dozadu ani dopředu. Nechtějí. Nebo nemůžou, což nevěřím.

Perotti, super, Frantu pošle v 88. Zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazio

Reagovat
Ferguson6

Tá ženská

Reagovat
Emmett Brown

Hráme príšerne, zápas má rovnaký priebeh ako prvé semifinále coppy.

Reagovat
Pipo123

Keitaaaaa

Reagovat
Maritazzi

Tohle je Spalův těžkej fail..

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA Úplne odchodený zápas,

Reagovat
Pipo123

Dobre ze nasi supaci vyuzili slabsie obdobie AS

Reagovat
Emmett Brown

Absolútne zaslúžená výhra Lazia

Reagovat
lucius6

AS by mělo zrušit tým, 10x větší rozpočet a stejně na nás nemaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha. Hahaha.

Jedině je mi líto Ferka.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Emmett Brown

Očakávam turbulentné leto a som zvedavý, až sa teším na to, koho privedie Monchi, lebo tie mená, čo zaznievajú sú viac než zaujímavé. Trénerské aj hráčske.

Reagovat
Maritazzi

No nic, po dnešku už Džeka fakt nedávám.

Reagovat
10

capocannoniere

Reagovat
smazaný uživatel

RUDI-niga

Reagovat
Lech

To je prdel no

Reagovat
Pipo123

Po dnesku chod predavat ponozky, ked uz ti 2x dal jasle Lulic tak to je na koniec

Reagovat
lucius6

Reagovat
Eldarion

Reagovat
db18

Reagovat
jany kozak

Reagovat
lucius6

Reagovat
10

to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ještě divil.

Reagovat
Ferguson6

Rudiger - záchranca tiketov

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Pijem ten jahodový radler, a je to pekný hnus. Ešte väčší, jak kukať na Inzaghiho, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohe su tie Milanske celky AC mi je aj luto

Reagovat
smazaný uživatel

Sorac nemala byt reakcia...

Reagovat
CubONE

Reagovat
Alberto Aquilani

sa ukludni, myslím Simoneho

Reagovat
CubONE

Ja som myslel radler. Mne prekvapivo chutil, lepsi nez ten bylinkovy, ci co to bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a je fajn vidět, že Inzaghi sleduje českou ligu, tak jeho oslava třetího gólu jak od Petříka Rady.

Reagovat
smazaný uživatel

Donna skvělě

Reagovat
smazaný uživatel

škoda té remky v Bergamu přístí kolo jsme mohli slavit titul, takhle budem slavit až v Římě

Reagovat
Furia Ceca

Škoda, no... Mohli jsme se soustředit na LM a ligu odehrát s hráči, kteří zas nedostávají tolik prostoru.

Reagovat
Eldarion

Crotone vybehlo ako draci krása tak im treba sráči prehrať doma s Empoli nech aj dnes dostanú

Reagovat
mojmira

Reagovat
Nuno čomes

Ti rozhodčí jsou špatní. Chorobě neuznany jasný gol

Reagovat
smazaný uživatel

Crotone běhá, bojuje, chodí do hlavičkových soubojů...o jakymkoliv z těhle pojmů naši hráči maximálně slyšeli...Nemáme vepředu vysoký hráče a stejně hrajeme taktiku "nakopnem a uvidíme". Už jsme měli prohrávat 2:0, zatím jsme nepředvedli nic, za co bychom si zasloužili body.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
CubONE

Mne fakt pride, ze do tej EL nechceme, len aby sme mohli ist na letne turne.

Reagovat
db18

Na dvou stadionech ve stejnou minutu penalta za ruku.

Reagovat
GEGE

To je takový kripl španělský ubrečený ať už táhne

Reagovat
Fairplay

Ládík asistence

Reagovat
El Matador

A pěkná.

Reagovat
Eldarion

Po zranení Bonaventuru sme stratili aj tie malé náznaky postupného útoku toto je čistá sranda futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza...

Reagovat
Pipo123

AC a Inter majú jediné šťatie že Fiorentina je tak trápna a strháva celú pozornosť na seba, aby nevedeli dať gól Palermu tak to je už naozaj moc

Reagovat
Yanek

Prohra doma s Empoli, remíza s Crotone - to je zakončení sezony ve velkém stylu. V Serii B by se aspoň vyhrávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný výkon AC úplne bez nasadenia, myšlienky dúfam že po konci sezóny obmenia káder a Montela posledné zápasy tiež nezvládol ako tréner.

Reagovat
didosh

To byla zas bída....

Reagovat
olis

stavim sa ze dnes to uplne posereme a este bude znova starost o tretie miesto samozrejme dufam v opak, len skoda tolko zbytocnych remiz, uz sme mohli byt davno druhy :/

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dúfam vyhráte, ste najlepšie mužstvo na ihriskách súpera. No u Vás je škoda zakopnutí doma, ináč by ste atakovali nás.

Reagovat
olis

INTER (4-2-3-1): Handanovic; D'Ambrosio, Medel, Murillo, Nagatomo; Gagliardini, Brozovic; Candreva, Joao Mario, Eder; Icardi.

A disposizione: Carrizo, Andreolli, Kondogbia, Palacio, Biabiany, Banega, Sainsbury, Perisic, Yao, Barbosa. Allenatore: Pioli.

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Zielinski, Diawara, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne.

A disposizione: Rafael, Sepe, Strinic, Giaccherini, Allan, Maggio, Jorginho, Maksimovic, Chiriches, Rog, Pavoletti, Milik.

Forza Napoli!

Reagovat
Inter Eterno Amore

zase Naga

Reagovat
10

Jj, zase

Reagovat
mastakillah

Reagovat
cizinec

Nevěřím naši obraně, Neapol umí trestat a naše obrana je poslední dobou hrůzostrašná... a jsem zvědavý jak bude fungovat trio Gagli - Broža - Mário... Přáni: důstojný fotbal v podání Interu...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Sme Inter ! Poďme ich zničiť !

Reagovat
cizinec

Forza INTER!!!

Reagovat
sinter

Posledných 5 zápasov sme Inter...heslo : očakávať neočakavané

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pazza Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

Sa mi to zdá alebo je tam fakt dosť veľa diviakov ?

Reagovat
Rip

45 - 50tisíc tam bude.

Reagovat
didosh

To bylo první co jsem si řekl,nějak moc lidí...

Reagovat
olis

no, jak tak pozeram tak dnes gol nedame....

Reagovat
KnoxXx

Nagatomo

Reagovat
smazaný uživatel

Nagatomo.

Reagovat
10

Yuto jediná legenda v Interu

Reagovat
mastakillah

Dobry harakiri Josééé

Reagovat
stas87

Harakiri kurva.

Reagovat
olis

uz som si myslel ze gol nedame ani za tyzden, ok vedieme ale malo to byt uz aspon 3:0, takto je vsetko otvorene a Inter minimalne gol da...

Reagovat
Rip

Typický Yuto on je asi jediný Interista, který si drží svojí výkonnost nikdy nezklame

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Pinturicchio

Japonsko a Čína mají nějak napjaté vztahy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nagatomo, to je neskutečná mimóza.

Reagovat
didosh

Ten Inter vůbec neví...

Reagovat
smazaný uživatel

Pioli jako bývalý hráč Juve odvádí slušnou práci v Interu, dobře maká pro Marottu jen tak dále

Reagovat
cizinec

Neapol zaslouženě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele