Serie A - preview 34. kola

28.04.2017, 08:52, aktualizováno 30.04.2017, 08:39
Previews
Dva šlágry uvidí italští fanoušci v průběhu nedělního programu Serie A - vše odstartuje další římské derby, na závěr se pak proti sobě postaví Inter Milán s Neapolí. Fiorentina si jede pro body do Palerma, AC Milán se představí v Crotone...
AS Řím - SS Lazio  (neděle 12:30)
Nedělní poledne v italském fotbale nabídne menu pro ty, kdo mají velký apetit. Na programu je samotné Derby della Capitale, jedno z nejprestižnějších klání v evropské kopané. Jako domácí jsou tentokrát vedeni hráči AS a oba soupeři mají oč bojovat.

Právě Vlci vcházejí do derby v lepším rozpoložení, respektive na vyšší příčce. Patří jim zatím druhé místo a stále musí odrážet ataky Neapole. Mistrovské Scudetto je zřejmě odloženo až na další sezonu, ale i druhé místo s přímým postupem do Ligy mistrů by pro Vlky bylo úspěchem. Hlavním cílem je proto v nadcházejících utkáních uhrát alespoň deset bodů.

Tým trenéra Luciana Spallettiho se zatím udatně bije o své místo na slunci a chce sezonu v klidu dohrát. Poslední utkání na tomto stadionu domácím zase tak nevyšlo, protože si rozdělili body s Atalantou. V minulém kole si ale chuť napravili, když poslali Pescaru do druhé ligy a díky čtyřem brankám v její síti si mohli připsat cenné tři body.

Nelibě nesl utkání snad jen Edin Džeko, kterému se nelíbilo jeho střídání. Celý incident s následným gestem na adresu trenéra Spallettiho si ale oba aktéři již vyříkali a bosenský kanonýr by neměl chybět v základní sestavě. V té bude zcela určitě chybět Alessandro Florenzi a možná také Daniele De Rossi. V pořádku je už ale Emerson a nové kopačky nedávno obul také kapitán Francesco Totti.

Atmosféra ve Věčném městě stoupá každým dnem a média oslovují současné i bývalé hráče. Dres AS kdysi oblékal Fabio Simplicio, který před utkáním prohlásil: "Římské derby je zážitek na celý život. Pro mě umocněný tím, že jsem v něm dal gól, což bylo něco speciálního. To utkání s celou svou atmosférou a dramatem vás naprosto pohltí. Doufám, že se AS bude dařit, přál bych si výsledek 2:1 pro něj. I když Lazio bude hodně těžkým soupeřem, je ve formě.”

Palermo by ostatně mohlo vyprávět. V minulém kole dostalo od Biancocelesti hned šest branek a s potupou se potázalo. Lazio netáhne jen tandem Ciro Immobile - Keita Balde, ale velmi kvalitní je také obrana se zálohou. Lazio produkuje kvalitní fotbal založený na organizované hře, plnění taktických pokynů trenéra Inzaghiho a jednoduché hře. I díky tomu se římský celek drží na současné 4. příčce.

Ta zaručuje Evropskou ligu, ale vyhráno ještě Lazio nemá. Jen bod za ní se schovává Atalanta Bergamo, šest bodů na něj pak ztrácí AC Milán. Ani Lazio nemá výrazných absencí. Dlouhodobě zraněn je brankář Marchetti, zcela fit není mladík Murgia s obráncem Raduem. Lazio na svého soka umí vyzrát, což potvrdilo v nedávných pohárových střetech. Právě po duelech s AS se dostalo do finále, kde se utká s Juventusem Turín.

K současné situaci Lazia řekl něco málo slov někdejší trenér Giuseppe Materazzi. "Bude to klasické derby se vším všudy. Hodně emocí, hodně nabitá atmosféra. Hráči to cítí, takže budou muset uklidnit hlavu, aby se dokázali soustředit na své výkony. Lazio je pro mě příjemným překvapením sezony, ale na pohárových příčkách je naprosto zaslouženě. Má skvělého trenéra, který je precizně připraven na téměř vše a umí z hráčů dostat maximum,” dodal Materazzi.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Manolas, Fazio, Emerson - De Rossi, Strootman - Salah, Nainggolan, El Shaarawy - Džeko
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, De Vrij, Bastos - Basta, Parolo, Biglia, Milinković-Savić, Lulić - Felipe Anderson, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.75 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Delfino Pescara  (neděle 15:00)
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Isla, Pisacane, Bruno Alves, Murru - Barella, Tachtsidis, Ionita - Joao Pedro, Sau - Borriello
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Fiorillo - Zampano, Coda, Bovo, Crescenzi - Coulibaly, Muntari, Memushaj - Benali, Brugman, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Na stadionu Dall'Ara se v neděli odpoledne představí Zebry z Udine, aby se pokusily protáhnout svou sérii dobrých výsledků. Poslední dvě návštěvy zde vyhrály a vzhledem k nevalné formě domácích by si rádi připsali další body.

Udinese produkuje zajímavý fotbal, který i přes odchod mnoha klíčových hráčů v čele s Antoniem Di Natalem zatím stačí na solidní 11. příčku. Pozice dřívějších bardů zaplňují mladší hráči jako Perica, Widmer, Jankto, Samir nebo De Paul, kteří se postupně sehrávají. V minulém kole Udinese potvrdilo, že doma se mu daří. Poradilo si s Cagliari, kterému vstřelili góly Perica s Angellou.

A s tím byl trenér Delneri velmi spokojen. "Sehráli jsme velmi dobré utkání, I když mně mrzí ta inkasovaná branka v závěru. Když vedeme o dvě branky, máme tendenci trochu vypustit a šetřit síly, což se nevyplácí. Musíme zapracovat na koncentraci. Příští kolo hrajeme s Bolognou, která by nás za tohle mohla potrestat ještě víc. Bude to hodně náročné utkání,” uvedl Delneri pro Radio Rai.

Domácí Bologna se pokusí spoléhat opět na Mattiu Destra, který má velké problémy s nalezením své formy a naplněním svého potenciálu. V této sezoně dal někdejší hráč AC Milán nebo AS Řím jen sedm branek a zůstává za očekáváním. Ani na domácí půdě stadionu Dall'Ara to není o mnoho lepší, protože tam nedal gól už pět dlouhých měsíců. Na jeho půst není Bologna stavěná a absence střelce jí schází.

Momentálně Bologna dlí až na 15. místě Serie A, což není daleko od sestupového pásma. Ambiciózní celek, v němž dostávají mnoho prostoru také mladí hráči, nevyhrál už čtyři duely, z čehož třikrát prohrál. V minulém kole nestačil na Atalantu Bergamo, která na své půdě vsítila soupeři tři branky.

Domácí nebudou zcela kompletní, což jejich boj ztěžuje. Chybět budou zranění Rizzo, Nagy,Helander, Valencia a dost možná Mirante. Kvůli kartám nebude hrát Dzemaili. I hosté mají své absence, konkrétně to jsou zranění Faraoni, Gnoukouri, Fofana a také Samir.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, Maietta, Gastaldello, Masina - Donsah, Viviani, Taider - Verdi, Destro, Krejčí
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Angella, Felipe - Badu, Hallfredsson, Jankto - De Paul, Zapata, Perica
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.35 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Sunjić, González, Goldaniga - Rispoli, Gazzi, Bruno Henriqué, Aleesami - Salai, Lo Faso - Néstorovski
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Salcedo, Sánchez, Astori - Chiesa, Vecino, Badelj, Tello - Bernardeschi, Borja Valero - Babacar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.30 - 5.00 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - AC Milán  (neděle 15:00)
Ještě před měsícem vypadala situace Crotone dosti beznadějně, jenomže přišel zázračný duben a všechno je jinak. Čtyři zápasy bez porážky, z toho tři vítězství, dávají nováčkovi Serie A ještě naděje na záchranu. Na Stadio Ezio Scida teď zavítá AC Milán a musí se mít na pozoru, jinak by mohl dopadnout podobně jako jeho městský rival Inter, který se odsud vracel s nepořízenou.

Je přinejmenším zvláštní, jakou proměnou formy Crotone za poslední měsíc prošlo. Opravdu do té doby byl tým trenéra Nicoly hodně k uzoufání. Výhrou na půdě Chieva jakoby se vše zlomilo, hráči si uvědomili, že vlastně nemají vůbec co ztratit a začali si více věřit. Následovaly senzační výhry nad Interem Milán nebo na půdě Sampdorie a špatným výsledkem není ani remíza 1:1 na půdě Turína. Bohužel pro svěřence trenéra Nicoly se z jarního spánku probudilo i Empoli, které si udržuje pětibodový odstup.

Úplně jinak je na tom AC Milán, který bojuje o Evropskou ligu. Tedy bojuje...

Rossoneri se spíše předhánějí s Interem o to, kdo jí hrát příští rok nebude. Oba celky totiž jakoby ani nechtěly. AC se sice v derby vyhecovalo a vzájemný souboj v nastavení srovnalo na 2:2, ale následně nedokázalo využít zaváhání rivala v dalším kole a samo doma ostudně prohrálo s o záchranu hrajícím Empoli. Liga mistrů už je dávno fuč a zdali se po třech letech vrátí evropské poháry, je stále ještě nejisté.

AC by mělo být velkým favoritem, ale na Ezio Sciada ho nečeká vůbec nic lehkého. Domácí se budou chtít vytáhnout a smlsnout si i na druhém milánském velkoklubu.

Crotone je v plné síle, kdežto Milán bude postrádat zraněné Romagnoliho, Bonaventuru a Abateho. Scházet budou i karetní hříšníci De Sciglio se Sosou.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella - Rhoden, Barberis, Crisetig, Stoian - Trotta, Falcinelli
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Zapata, Paletta, Vangioni - Kucka, Locatelli, Fernández - Suso, Lapadula, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.35 - 3.80 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Muňoz, Burdisso, Gentiletti - Lazovič, Veloso, Cataldi, Laxalt - Rigoni, Palladino - Simeone
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Dainelli, Cesar, Gobbi - Castro, Radovanovič, Bastien - Birsa - Inglese, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.00 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Empoli se proti Sassuolu dlouhodobě příliš nedaří a jen těžko by se Neroverdi dali označit za jeho oblíbené soupeře. V posledních týdnech ale Empoli ukazuje velkou vůli zachránit se a poráží mnohem slavnější týmy.

Zabrat až ve chvíli, kdy jde o život. Těm, kdo znáte italskou mentalitu projevenou ve fotbale, asi nebude tohle myšlení neznámé. Mnoho italských týmů na poli pohárů i na ligové scéně ukazuje podobný styl. A čím víc se blíží konec sezony, tím častěji můžeme vidět podobné zázraky. Náhlé vzplanutí formy, kterou projevuje vstříc sestupovému ohrožení například Empoli.

Toskánský celek ukončil hodně rázně svou sérii porážek a začal náhle bojovat. Je totiž sedmnáctý, takže času není nazbyt. Po remíze s Pescarou se Empoli povedl zajímavý kousek, když v toskánském derby porazil Fiorentinu. Tím to ale neskončilo, protože po Fialkách si Empoli vyšláplo také na AC Milán. Branky Mčedlidzeho s Thiamem stačily na to, aby se Empoli z Milána vrátilo se třemi nečekanými body.

Právě mladý útočník Mame Thiam je jednou ze zbraní Empoli. A v rozhovoru pro Sky Sport senegalský střelec uvedl: "Četl jsem o tom, že mě lidé přirovnávají k Balotellimu. To mě samozřejmě těší, protože je to hvězda a zavedené jméno. Jsme ale v mnoha směrech odlišní. Odstěhoval jsem se ze Senegalu, abych se stal fotbalistou, což byl můj dětský sen. Teď všichni v Senegalu fandí Empoli. Jako svůj vzor bych uvedl Del Piera, kterého jsem si oblíbil,” dodal Thiam.

Sassuolo také nemá na růžích ustláno a vzhledem k jeho účasti v Evropské lize se není čemu divit. Ještě nedávno účastník druhé nejvyšší ligy v Itálii se ale statečně pere s absencemi i výpadky formy. Aktuálně mu patří 14. příčka Serie A, což není pro tým trenéra Eusebia Di Francesca nic pozitivního. V minulém kole ale Neroverdi předvedli dobrou show, když remizovali 2:2 s Neapolí a obrali ji coby favorita o body.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Barba, Pasqual - Mauri, Dioussé, Krunić - El Kaddouri - Thiam, Maccarone
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Adjapong, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Mazzitelli, Sensi, Duncan - Berardi, Matri, Ragusa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.45 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Třicáté čtvrté kolo italské nejvyšší soutěže zakončí šlágr mezi Interem Milán a Neapolí. O motivaci bude mít postaráno zejména Neapol, která ještě bojuje o přímou vstupenku do Ligy mistrů. Interu už o moc nejde, do Evropské ligy se nijak nehrne.

Přesto chce kouč Stefano Pioli vidět od svých svěřenců diametrálně odlišný výkon, než ten, který byl k vidění posledních pět kol. Přesně tolik zápasů totiž Nerazzurri nevyhráli a v tabulce spadli už na sedmé místo s dvoubodovou ztrátou na konkurenční AC Milán a už s osmibodovou na pátou Atalantu Bergamo. Inter tak dávno odpískal boj o Ligu mistrů a odpískává i Evropskou ligu. S tímto přístupem ale nejsou spokojeni fanoušci modročerných, kteří to dávají vehementně najevo. Inter v minulém kole podlehl Fiorentině divokým výsledkem 4:5 a jeho obrana inkasovala za posledních pět kol už třináct gólů.

Mnohem lépe si vede Neapol, která sice neatakuje vedoucí Juventus, ale ze třetí pozice vytváří tlak na druhý AS Řím. Ve hře je pochopitelně mnoho - přímá účast ve skupinové fázi Ligy mistrů. Na třetí místo a tedy předkolo už doplatilo nejedno mužstvo, včetně Neapole. Neapol ztrácí na AS Řím pět kol před koncem čtyři body.

Forma Parthenopei je solidní a čítá už šest kol bez porážky. Poslední kolo se ale Sarriho svěřencům nevyvedlo podle představ. Remíza 2:2 na půdě Sassuola je považována spíše za ztrátu.

Už je to dlouho, co Neapol naposledy na stadionu Giuseppe Meazzy nad Interem zvítězila. V roce 2011 tu vyhrála jasně 3:0, ale od té doby tu nevyhrála. Přesto bude v zápase mírnějším favoritem.

V poslední době má Inter výhodu takřka kompletního kádru, je proto záhadou, proč se výsledky nedostavují. V zápase s Neapolí mu bude chybět pouze obránce Ansaldi. Neapol je na tom dokonce ještě lépe, protože kouč Sarri má všechny své hráče plně k dispozici.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Medel, Miranda, Nagatomo - Gagliardini, Kondogbia - Candreva, Joao Mario, Perišič - Icardi
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinič - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.70 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Sampdoria Janov v poslední době začala ztrácet dech i síly, což musí velmi rychle zastavit. Zajímavá možnost se pro ni rýsuje v sobotu večer, kdy se představí na stadionu v Turíně. Tamní Býci ale mají pro strach uděláno.

Janovský celek je mladým týmem s mnoha perspektivními hráči. Tradiční italský tým býval zvyklý na mnohem vyšší postavení, ale teď by byl rád alespoň za první desítku. Z větší části má splněno, protože sídlí na desátém místě. Na jeho kontě je 45 bodů a nyní se mu naskýtá možnost, jak se dostat ještě výš. Stane se totiž hostem devátého Turína.

Sampdoria má vzácně vyrovnané skóre, které zní 41:41. Po povedeném únoru a březnu však forma Blucerchiati trochu klesá, což se projevilo zejména v posledních třech duelech. Na remízu proti Fiorentině navázal janovský tým prohrou se Sassuolem a v minulém kole to také nebylo ono. Patrik Schick sice poslal Námořníky do vedení nad Crotone, ale hosté v Janově otočili nepříznivý stav a slavili tři cenné body.

Ani na turínské Stadio Olimpico janovský tým nevzpomíná příliš dobře, protože za poslední dvě návštěvy zde dostal už sedm branek! Trenér Marco Giampaolo je ale odhodlaný vyhrát: "Dobře víme, že teď neplníme nejlépe naše cíle a forma se nám zhoršila, ale také víme, co s tím musíme dělat. Turín má velmi dobrý kádr, který hraje ofenzivně, takže se nesmíme nechat zastrašit. Jedeme tam pro tři body, tohle pro nás bude jako derby,” dodal Giampaolo.

Jeho Doria bude nadále postrádat střelce Luise Muriela, což opět dává dostatek prostoru pro Schicka. Toho by měl podporovat záložník Bruno Fernandes, jehož výkony jsou opět velmi kvalitní. Domácí budou zřejmě postrádat obránce De Silvestriho, který není zcela fit. A pro něj by to mohl být také zajímavý duel, protože do Turína přišel právě z Dorie. Otázkou je rovněž nasazení opomínaného Benassiho.

Turín rovněž chtěl působit ve vyšších patrech tabulky, ale nestálé výkony a nepříliš široký kádr způsobují, že se mu jeho cíle vytrácejí. Kádr, který měl v létě ambice dostat se do Evropy, se potácí ve středu. V minulém kole si po nepodařené remíze s Crotone spravil náladu, když vyhrál poměrem 3:1 nad Chievem.

V další branky doufá především Andrea Belotti, který hraje s Edinem Džekem o post nejlepšího střelce ligy. A sám k tomu říká: "Doufám, že se nám povede navázat na naše utkání s Chievem, protože v něm se nám dařilo. Samozřejmě bych moc rád dal další branky, ale vždy je pro mě důležitější tým, než moje osobní ambice,” říká Il Gallo Belotti.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Rossettini, Ajeti, Avelar - Acquah, Baselli - Iago, Ljajić, Boyé - Belotti
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Bereszyński, Škriniar, Silvestre, Regini - Linetty, Torreira, Praet - Fernandes - Quagliarella, Schick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.70 - 6.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Juventus FC  (pátek 20:45)
Trochu netradičně už v pátek večer čeká fanoušky italského calcia hodně zajímavý střet. Vzhledem k utkání Ligy mistrů se Juventus Turín přesune už před víkendem do Bergama, aby se tam pokusil protáhnout svou sérii výher na poli Orobici.

Šestnáct dlouhých let. Taková je doba, po kterou se Staré dámě daří kralovat nad Atalantou na jejím hřišti a pravidelně vozit cenné body. Když Atalanta doma naposledy zvítězila nad Juventusem, psal se rok 2001 a v únoru tehdy domácí vyhráli těsně 2:1. Od té doby ale doma s Juventusem hrát neumí. Tentokrát by se to mohlo změnit.

Atalanta je úplně jiný tým, než jaký jsme dlouhá léta vídali. Dynamický, mladý a organizovaný. Bez hvězdných jmen, ale semknutý a koncentrovaný. Trenér Gasperini našel ideální systém a do něj nasadil ideální hráče, kteří splňují jeho požadavky a navrch do něj svými schopnostmi zapadají. Namíchal tím mix dravého mládí se zkušeností. Atalanta je jedním z nejpříjemnějších překvapení tohoto ročníku a dokáže uhrát body i proti těm nejlepším týmům Itálie.

V únoru si poradila s Neapolí, v březnu remizovala s Fiorentinou a v dubnu zase s římským AS. V minulém kole se jí povedlo vyhrát nad Boloňou, třebaže to bylo hodně náročné utkání. K vidění bylo hned pět branek, z nichž tři vstřelili právě domácí Orobici. Rozdílovou trefu si připsal obránce Mattia Caldara, který by se nepochybně chtěl ukázat také proti Juventusu, jehož kmenovým hráčem se stal nedávno.

A sám říká, jak se na utkání těší: "Pro mě to bude hodně zajímavé utkání, ale nechci se nechat rozrušovat tím, že v Juventusu bude má budoucnost. Soustředím se jen na přítomnost a odehraji co nejlepší utkání. Právě to, jak moc dlužím Atalantě, mě bude pohánět, abych se soustředil na zápas. Doufám, že se nám povede zaujmout svou hrou a získat body, protože stále myslíme na evropské poháry,” dodal mladý obránce, jehož schopností je rovněž střílení branek.

Atalanta nemá mnoho zraněných, do hry se před utkáním s Juventusem vrací i Freuler s Kessiém. A jejich schopnosti budou také potřeba, protože Juventus je jasným favoritem, který nemá s nikým slitování. Stará dáma není zvyklá podceňovat menší týmy a v tomto aspektu se oproti minulým sezonám výrazně zlepšila. Může za to také přísun kvalitnějších hráčů a pověstná vítězná mentalita Juve.

I díky ní Bianconeri porazili Barcelonu a dostali se na její úkor do další fáze Ligy mistrů. Juventus vládne také v Itálii, kde mu patří první místo s náskokem pohodlných osmi bodů na často tápající AS Řím. V minulém kole přivítal Juventus na své půdě janovské Grify a pomohla mu mimo jiné i vlastní branka Ezequiela Muňoze. Kromě něj skórovali také Dybala, Mandžukić a Bonucci.

Před utkáním mluvil s médii Alessio Tacchinardi, který oblékal dres Atalanty stejně jako Juventusu. "Těším se na zápas především proto, že mám k oběma týmům velmi blízký vztah. Také ale vím, že se jedná o dva kvalitní kluby. Moc bych Atalantě přál, aby se dostala do pohárů, protože si to za svou letošní píli zaslouží. Pro Juventus nebude snadné získat v Bergamu body, bude o ně muset hodně bojovat a nedivil bych se, kdyby jel domů jen s bodem,” míní Tacchinardi.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Caldara, Tolói - Conti, Kessié, Freuler, Spinazzola - Kurtić, Gómez - Petagna
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Rugani, Asamoah - Khedira, Marchisio - Cuadrado, Dybala, Mandžukić - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.80 - 3.47 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC33272468:2083
2.AS Řím33243674:2875
3.SSC Neapol33218477:3571
4.SS Lazio33197760:3864
5.Atalanta Bergamo33196856:3763
6.AC Milán33177950:3758
7.Inter Milán331751163:4256
8.ACF Fiorentina331510855:4555
9.Turín FC331212963:5448
10.UC Sampdoria331291241:4145
11.Udinese Calcio331271443:4443
12.Chievo Verona331151736:5238
13.Cagliari Calcio331151746:6438
14.US Sassuolo331061742:5236
15.Bologna FC33981631:4935
16.Janov CFC33791732:5730
17.Empoli FC33781822:5129
18.FC Crotone33662128:5324
19.Città di Palermo33372327:7316
20.Delfino Pescara33282332:7414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (390)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele