Serie A - preview 3. kola

31.08.2018, 08:17, aktualizováno 02.09.2018, 09:08
Previews
Pořad zápasů italské Serie A je jako obvykle nabitý. Otevře ho v 18 hodin souboj Fiorentiny s Udine, následuje šest zápasů, z nichž zřejmě nejzajímavější je duel Sampdorie Janov s Neapolí, dále se utkají Lazio s Frosinone, Chievo s Empoli, Atalanta hostí Cagliari, Sassuolo si to rozdá s Janovem a Turín přivítá doma Spal...
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (neděle 18:00)
V neděli v podvečer se doma opět představí Fiorentina a její fanoušci budou doufat, že hráči zopakují výkon z minulého kola. Ofenzivní smršť může očekávat Udinese, které pod vedením nového trenéra rovněž dělá pokroky.

V rámci prvního kola se ještě Viola nemohla představit a její utkání bylo posunuto, ale o to větší radost mohli její fanoušci mít v kole minulém. Fiorentina předvedla vynikající představení založené na jednoduchém a efektivním útoku, kterým naprosto rozebrala obranu soupeře. Tím nešťastníkem bylo Chievo, které si po utkání s Juventusem věřilo. A byla to chyba, neboť Chievo dostalo od Violy dokonce šest branek!

Festival akcí a vstřelených branek ukázal, v jak dobrém rozpoložení se nyní toskánská pýcha nachází. I přesto, že klub v létě potkal nejeden odchod důležitých hráčů, se zdá, že noví hráči perfektně sedí do systému i herní filozofie. Mladé trio útočníků Chiesa, Simeone a Pjaca vzbuzuje respekt a navíc je podporováno zajímavými hráči jako Gerson nebo Benassi. Obrovský potenciál vidí v týmu také někdejší hráč Fiorentiny Ezio Sella.

"Fiorentina nakoupila velmi dobré a zajímavé hráče, kteří sedí do profilu týmu a do hry, kterou chce trenér Pioli praktikovat. Působí sehraně a v útoku velmi nebezpečně. Věřím, že tato Fiorentina je silnější než v minulém roce. Podle mého názoru bude bojovat o Evropskou ligu a rozhodně nebude pro nikoho snadným soupeřem."

Trenéra Pioliho může těšit také fakt, že do hry může povolat prakticky všechny opory. Mimo hru jsou jen karetní hříšník Jordan Veretout a také Kevin Mirallas, který je lehce zraněn. Karty z minulých zápasů nepustí do hry Mandragoru z Udinese a zraněni jsou jeho spoluhráči Balić, Badu a Ingelsson.

Udinese rovněž zažívá příliš nových hráčů a zejména si zvyká na filozofii nového trenéra. Julio Velazquez zatím působí velmi dobře, jeho tým vyznává ofenzivní styl fotbalu a ani obrana nevypadá špatně. Naposledy stačil Udinese ke třem bodům jen jeden gól, o který se postaral útočník Rodrigo De Paul. A protože obrana vydržela nápor Sampdorie Janov, tři body byly doma.

Během posledních dní přestupového léta navíc Udinese solidně rozšířilo kádr a zkvalitnilo lavičku, takže by se mohla prodloužit i jeho výdrž. Fiorentina ale bude pro Udinese a jeho obranu opravdu velkým testem.

Stoper Samir v rozhovoru pro oficiální stránky klubu zmínil: "Fiorentina je vynikající tým, který v minulém kole ukázal velký potenciál. Budeme muset být hodně všímaví a flexibilní, abychom dokázali eliminovat jejich silné stránky. Stačí jedna chyba a Fiorentina ji umí rychle potrestat. Jsem ale přesvědčen, že máme dostatek odvahy i kvality na to, abychom získali body," věří zkušený obránce Bianconeri.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Gerson, Edimilson, Benassi - Chiesa, Simeone, Eysseric
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Stryger, Nuytinck, Troost-Ekong, Samir - Behrami, Fofana - Barák, De Paul, Machis - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.19 - 6.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio  (neděle 20:30)
Atalanta Bergamo má za sebou hodně náročný program a ačkoli se to na herním projevu zase tak nepodepisuje, tři poslední duely už Bergamaschi nevyhráli. Dalším soupeřem, který je bude chtít obrat o sílu i body, bude Cagliari Calcio.

Už ve třech soutěžních utkáních se Atalanta musela spokojit s výsledkem bez výhry. Po úvodní kanonádě přišla na řadu remíza s Kodaní a následně také ligová remíza s AS Řím. Nutno ale podotknout, že v hodně okleštěné sestavě předvedli mladíci z Bergama vynikající formu a i proti kvalitnějšímu soupeři dokázali hrát výborně. Pouze ke konci utkání hosté ztratili koncentraci a lépe hrající soupeř v závěru vyrovnal.

Hráči Atalanty se totiž soustředili na utkání Evropské ligy. Doma nezačala nejlépe, třebaže šancí měli požehnaně. A odveta v Parkenu nebyla jiná. Rovněž zde Atalanta hrála velmi koncentrovaně a její převaha byla znát. Gól ale domácímu týmu nedala a to nakonec rozhodlo. Kodaň přemohla hosty z Bergama na penalty a radovala se z postupu. Atalantě zbyly oči pro pláč, skončila těsně před branami EL.

Trenéra Gasperiniho to samozřejmě mrzelo. Ale i on ví, že není čas litovat zahozených šancí. "Samozřejmě nás porážka hodně bolí, měli jsme na postup. Jenže jsme nevyužili naše šance a soupeř naopak ano. Nedá se a tím už nic dělat. Teď potřebujeme sebrat všechny síly a vymyslet, jak zlepšit naše výsledky. Nehrajeme špatně, ale ke konci utkání nám docházejí síly. Teď nás čeká Cagliari a to bude velmi náročným soupeřem,” nepochybuje zkušený trenér.

Joao Pedro je stále mimo hru kvůli diskvalifikaci a Cagliari si musí zvyknout na život bez něj. Lehké zranění pak trápí dvojici Ceppitelli a Castro. V dresu Atalanty se dost možná nepředstaví jen Josip Iličić, jehož od úvodu sezony limitují zranění. Kromě něj má ale trenér Gasperini k dispozici kompletní kádr.

Cagliari zatím stále hledá formu. Houževnatý celek ze Sardinie si zatím v této sezoně připsal jen jeden bod, konkrétně v minulém kole. To první mu moc nevyšlo a trochu překvapivě prohrál s nováčkem z Empoli. Reputaci si alespoň částečně napravil v minulém utkání proti Sassuolu.

V hodně dramatickém utkání se spolehl především na dva zásahy střelce Leonarda Pavolettiho, ale ani ty nakonec nestačily. V nastaveném čase druhé půle se totiž prosadil hostující záložník Kevin-Prince Boateng, který skóroval z penalty nařízené v 9. minutě nastavení! To byla pro domácí nadšence hodně studená sprcha.

Hodně mrzela i zkušeného obránce Daria Srnu. "Velmi nás mrzí způsob, jakým jsme přišli o všechny tři body. Podle mého názoru se penalta pískat vůbec neměla. Dostat vyrovnávací branku takhle pozdě je vždycky hodně těžké. Musíme se s tím ale vyrovnat, koneckonců to byla naše chyba, že jsme inkasovali tak pozdě. Máme na čem pracovat a věřím, že v příštím utkání ukážeme větší charakter. Proti Atalantě to bude náročné, ale dáme do toho všechno."

Cagliari s Atalantou sehrálo už několik duelů a trochu překvapivě se právě v posledních letech, kdy se Atalanta drápe dlouhodobě nahoru, daří více Cagliari. Dvě poslední utkání sardinský celek vyhrál a celkově je vzájemná bilance hodně vyrovnaná.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Mancini, Masiello - Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens - Rigoni, Barrow, Gómez
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacane, Romagna, Lykogiannis - Barella, Cigarini, Ionita - Sau - Pavoletti, Farias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.97 - 7.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Empoli FC  (neděle 20:30)
Chievu se zatím v novém ročníku vůbec nedaří a nenasbíralo ještě ani jeden bod. O nápravu ser pokusí na domácí půdě již v neděli večer, kdy se jejím hostem stane nováček z Empoli. Ten naopak působí velmi sympaticky.

Veronský celek v novém ročníku překvapuje, ale rozhodně ne v pozitivním slova smyslu. Za první dvě kola si Chievo nepřipsalo ani jeden bod a jeho výkony byly nevídaně špatné. V rámci premiéry doma podlehlo Juventusu a po těsné porážce mělo ještě důvod k optimismu. Ten však vzal za své v momentě, kdy skončilo utkání minulého kola.

Mussi Volanti naprosto nestačili na Fiorentinu a dostali od ní šest branek! Naprostý debakl obrany jindy vyhlášeného bojovníka nečekali snad ani fanoušci soupeře. Jediným sympatickým momentem bylo děkovné gesto skórujícího Nenada Tomoviće, který dal vzpomenout na zesnulého kapitána Violy Davida Astoriho. I samotní hráči dobře vědí, že podobný scénář zápasu se už nesmí opakovat.

Zkušený záložník Ivan Radovanović po zápase prohlásil: "Tohle byl možná nejhorší výkon, jaký si z naší strany pamatuji. Nemělo to nic společného s tím, co se učíme, co děláme na trénincích nebo s tím, jak se chceme prezentovat. Byla to katastrofální podívaná a už nikdy se tohle nesmí stát. Dělali jsme šílené chyby, které jsem dřív neviděl. Nic nám nevycházelo. Věřím ale, že se nám podaří obrátit list a proti Empoli ukážeme mnohem lepší tvář."

Chievo je poslední a dostalo už devět branek. I na to se Empoli může těšit, protože jeho herní projev je velmi působivý. Empoli si doma poradilo s Cagliari a ani v minulém kole to nebylo špatné. Toskánský tým však zaspal začátek utkání a brzy s Janovem prohrával o dvě branky, což ani korigující branka Samuela Mráze nezměnila.

Trenér Aurelio Andreazzoli ale dokázal týmu vtisknout nějakou tvář a z Empoli je hodně nepříjemný soupeř. Empoli navíc nemusí trápit takové absence jako Chievo. Tomu totiž chybí Sorrentino, Cesar, Hetemaj a Cacciatore, zatímco hostující Empoli postrádá jen dvojici hráčů Rodrigueze s Maiettou.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Seculin - Depaoli, Bani, Rossettini, Tomović - Rigoni, Radovanović, Obi - Giaccherini, Stepiński, Birsa
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Di Lorenzo, Rasmussen, Silvestre, Antonelli - Acquah, Bennacer, Krunić - Zajc - La Gumina, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.22 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Frosinone Calcio  (neděle 20:30)
Lazio mělo v prvních dvou kolech velmi těžký los, ale tentokrát na jeho půdu zavítá o poznání hratelnější soupeř - Frosinone. Pokud chtějí Biancocelesti získat tři body, nesmějí nic podcenit. Nováček Serie A zatím získal jeden bod, za bezbrankovou remízu.

Favorit zápasu je jasný. Lazio loni obsadilo pátou příčku, když jen tak tak nepostoupilo do Ligy mistrů, zatímco Frosinone je nováčkem. Podobná sezona se od Inzaghiho svěřenců čeká i tentokrát, i když začátek sezony mělo Lazio velmi obtížný.

V prvním kole Neapol a ve druhém Juventus. Lazio v ani v jednom zápase nebodovalo a není divu, že je v tabulce předposlední. To však chce v zápase s Frosinone změnit a jakýkoliv jiný výsledek, než výhra Římanů by bylo velkým překvapením.

Lazio se krom domácí soutěže může těšit i na Evropskou ligu. Páteční los mu přiřadil těžké soupeře - posledního finalistu Olympique Marseille, vítěze německého Pokalu Eintracht Frankfurt a kyperský Apollon Limasol.

Frosinone samozřejmě Evropskou ligu hrát nebude. Jeho hlavním cílem je pro tuto sezonu záchrana. Nováček nezačal zrovna ideálně, na Atalantě Bergamo prohrál vysoko 0:4 a o týden později remizoval 0:0 s Boloňou. Trenér Longo však doufá, že jeho tým je schopný Lazio zaskočit a uhrát s ním dobrý výsledek. Za největší nebezpečí považuje útočníka Cira Immobileho, který se hodně pohybuje na ofsajdové hranici a může kdykoliv udeřit.

Na Stadio Olimpico se určitě nepředstaví zraněné trio Beriša, Luiz Felipe a Lukaku, kteří laborují se zraněním. Hostující trenér Longo je na tom ještě hůře, protože k dispozici nemá Paganiniho, Hallfredssona, Goriho, Dionisiho, Ciofaniho a Campbella.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Wallace, Acerbi, Radu - Marušić, Parolo, Leiva, Milinković-Savić, Lulić - L.Alberto - Immobile
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Brighenti, Salamon, Krajnc - Zampano, Chibsah, Maiello, Crisetig, Molinaro - Ciano, Perica
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.22 - 15.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - SSC Neapol  (neděle 20:30)
Carlo Ancelotti by se svou Neapolí asi už konečně rád zažil utkání, ve kterém bude jeho tým dominovat a zároveň nebude prohrávat. Další šance se mu naskýtá v Janově, kde jej bude hostit domácí Sampdoria. Ta totiž mnoho štěstí zatím nepotkala.

Neapol je v prvních dvou duelech týmem dvou tváří. Pravda, měla před sebou hodně těžké konkurenty. Ti ale vždy zvládli lépe úvod utkání a zpravidla nad Partenopei vedli. Lazio jen o branku, v minulém kole AC Milán hned o dvě branky. Tou dobou to s Neapolí vždy vypadalo hodně špatně. Jenže druhé poločasy má Neapol zkrátka famózní.

Proti Laziu se jí povedlo otočit výsledek na 2:1 a v minulém kole ukázala ještě větší chuť do boje. Druhou brankou Piotra Zielińskiho Neapol srovnala duel s Milánem a deset minut před koncem proměnil převahu ve vítěznou trefu Belgičan Dries Mertens. I díky tomu brala Neapol tři body a dál baví svoje fanoušky. Změny oproti loňské Neapoli za Maurizia Sarriho jsou evidentní.

Všímá si jich například známý žurnalista Mario Sconcerti, který v rozhovoru pro TMW uvedl: "Neapol je v mnohém jiná oproti minulému ročníku. Trenér Ancelotti méně sází na organizovanost až do detailu, hra nepůsobí tak svázaně geometricky. Mnohem větší prostor je pak pro hráče s dobrou technikou a větším talentem. Postupně si určitě sedne více i obrana, která zatím inkasuje poměrně hodně branek."

Neapol se Sampdorií sehrála už mnoho bitev a většinou byli úspěšnější hráči Partenopei. Pět posledních utkání v řadě vyhráli a naposledy na Dorii nestačili před více než osmi lety. Za dlouhých jedenáct let vyhrála Sampdoria Janov jen dvakrát a není příliš pravděpodobné, že by se teď mělo něco měnit.

Oba trenéři musí trochu improvizovat, neboť ani jeden z nich nemá k dispozici kompletní kádr. Marco Giampaolo nemůže do hry nasadit trio Regini, Praet a Tavares, neboť jsou všichni tři zranění. A stejné důvody nepustí do hry na opačné straně ani čtveřici Ruiz, Ghoulam, Meret či Younes, což je pro Neapol zejména v prvních dvou případech velká ztráta.

Sampdoria se stále tak trochu vzpamatovává z tragédie, která janovské obyvatele nedávno postihla při zhroucení mostu Morandi. První kolo bylo pro oba týmy z Janova odložené, druhé pak mnohem lépe zvládli Ballardiniho Gifové. Doria nehrála v minulém kole vyloženě špatně, ale osudnou se jí stala devátá minuta a branka Rodriga De Paula. Na ni po zbytek celého utkání nedokázala Doria nijak reagovat, i když šancí měla dostatek.

Tři body proto bralo lépe hrající Udinese, které útočníky Dorie nepustilo k oslavám žádného gólu. V tuto chvíli jí proto patří průběžné osmnácté místo, z něhož se bude chtít janovský celek co nejrychleji zase vyškrábat nahoru. Zavedený model trenéra Giampaola k tomu ale možná nepovede, jak říká někdejší hráč Bruno Pizzul.

"Proti Udinese nefungovalo téměř nic za celou první půli. Zažil jsem jen málo horších prvních poločasů. Věci se začaly měnit k lepšímu až v době, kdy trenér Giampaolo zareagoval na špatný výkon a nasadil nové hráče. S jejich příchodem vypadala Sampdoria mnohem živějším dojmem a začala hrát. Takové chyby, jakých se Doria dopustila na úvod, se proti Neapoli nesmí stávat. Pokud se jich hráči vyvarují, mohli by mít šanci na dobrý výsledek."
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Sala, Colley, Tonelli, Murru - Linetty, Ekdal, Jankto - Ramírez - Quagliarella, Defrel
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Hamšík, Zieliński - Callejon, Milik, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.57 - 4.50 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Janov CFC  (neděle 20:30)
Po druhé v sezoně se na stadionu Cittá del Tricolore představí domácí Sassuolo, které hostí FC Janov. Minulou sezonu padla v obou vzájemných duelech jen jedna branka a z domácí výhry se tenkrát radoval Janov. Fanoušci obou táborů doufají, že týmy tentokráte předvedou ofenzivnější podívanou.

Zvláště když se jim v začátku sezony poměrně daří. Ano, Janov odehrál teprve jedno ligové utkání, ale s Empoli předvedl dobrý výkon a zvítězil 2:1. Pak ještě triumfoval v Coppa Italia s Lecce (4:0). Sassuolo si zase připsalo další skalp Interu Milán, aby o týden později získalo bod ze Sardínie (2:2 s Cagliari).

Sassuolo zatím pod trenérem De Zerbim šlape, přitom před sezonou to byla jedna velká neznámá. Do týmu však skvěle zapadly nové akvizice jako Manuel Locatelli či ještě lépe Kevin-Prince Boateng.

Vzájemné zápasy obou týmů nabízejí vyrovnanou statistiku. Jak už bylo řečeno, loni v obou zápasech padl dohromady jediný gól. Výhru Janova na Luigi Ferraris zařídil Andrej Galabinov. Za poslední tři roky padá v těchto zápasech celkově málo gólů. Čím víc se však vracíme do historie, tím více branek padalo. V roce 2014 a 2015 padlo v jednom zápase shodně šest branek! S podobnými hody by byli fanoušci Sassuola i Janova jistě spokojeni.

Týmu Neroverdi budou scházet zkušení Peluso, Magnanelli a Marlon. První dva jmenovaní mají zdravotní potíže, zatímco u Marlona se jedná o trest. Tři hráče postrádá i FC Janov. Se zraněními laborují Sandro, Gunter a Romero.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Magnani, Ferrari, Rogério - Bourabia, Locatelli, Duncan - Berardi, Boateng, Di Francesco
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Biraschi, Spolli, Zukanovič, Lazovič - Romulo, Hiljemark, Criscito - Panděv - Piatek, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.18 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - SPAL 2013  (neděle 20:30)
SPAL na začátku sezony předvádí perfektní výkony a jeho fanoušci mohou být naprosto spokojení. Dalším adeptem, který se pokusí obrat SPAL o body, bude FC Turín. Domácí Býci sice hrají velmi dobře, ale často mají smůlu.

V Itálii je v tuto chvíli jen jeden jediný tým, který ještě neinkasoval. Už dvě kola drží na svém kontě nulu v kolonce obdržených branek. Nejpřekvapivější ale je to, že se nejedná o Juventus, AC Milán nebo Neapol. Tím týmem je SPAL. Ten SPAL, který tradičně bojuje o záchranu do posledních kol, pokud už tedy startuje v první lize.

Pod vedením trenéra Fabia Sempliciho ale ve dvou duelech SPAL ještě ani jednou neprohrál a neinkasoval. K oběma výhrám mu vždy stačila jen jediná vstřelená branka. Naposledy proti Parmě se o ni postaral Mirko Antenucci a ani Parma s novými akvizicemi nedokázala obranu z Ferrary reálně ohrozit. Obrana je v calciu hodně klíčová a ví to i trenér Semplici.

"Máme za sebou jen dvě kola, takže nic nechci přeceňovat. Občas se stává, že nějaký nováček vystřelí vzhůru, ale po chvíli mu dojde nadšení i síly a bojuje o záchranu. To se samozřejmě může stát i nám. Klíčem je, abychom si užívali každý jednotlivý zápas, na každý se připravili maximálně a dělali postupné kroky. Turín bude hodně nebezpečný, musíme se připravit na obrovský nápor."

Pravdu má v tom, že současný Turín vůbec nehraje špatný fotbal a pro mnoho soupeřů je jeho neustálé napadání hodně nepříjemné, někdy až vysilující. Navíc se ještě pořádně do formy nedostaly dva klíčové elementy, které výtečně zapadají do stylu trenéra Waltera Mazzarriho - nové posily Roberto Soriano a Simone Zaza.

I bez nich ale Turín ukázal, že je hodně nebezpečný. Nejprve smolně nestačil na AS Řím, přestože si mohl po utkání stěžovat na výroky sudího. V minulém kole nechytil začátek utkání proti Interu Milán, ale ani za stavu 2:0 se nevzdal. Výsledkem byla zlepšená hra a konečná remíza 2:2 po výkonu, za který se Turín rozhodně nemusel stydět.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N'Koulou, Moretti, De Silvestri - Soriano, Rincón, Meïte, Berenguer - Belotti, Iago Falqué
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Vicari, Felipe, Lazzari - Schiattarella, Valdifiori, Kurtić, Costa - Antenucci, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.89 - 6.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Inter Milán  (sobota 18:00)
V sobotu podvečer se na stadionu Renato Dall'Ara střetnou dvě prozatímní zklamání. Boloňa pod Filippem Inzaghim dosud neskórovala a má jen jeden bod, tedy stejně jako Inter Milán. Od posílených Nerazzurri se přitom očekávalo mnohem víc.

Luciano Spalletti chtěl a očekával šest bodů. Proti Sassuolu a Turínu to zkrátka nemělo být jinak. Tým s milionovými akvizicemi však zklamal. Na Sassuolu prohrál a o týden později doma s Granatou neudržel dvoubrankové vedení. "Je to začátek, který jsme nečekali, ale jsou zase jsou to jen dva zápasy. Chci o výsledcích mluvit až příští rok na konci května," nechal se slyšet generální ředitel Alessandro Antonello, jenž byl ve čtvrtek přítomen na losovacím ceremoniálu Ligy mistrů. Inter se do milionářské soutěže kvalifikoval ze čtvrtého místa, po několika letech.

"Nemáme žádné pevně stanovené cíle ani limity. Chceme ve všech zápasech předvést to nejlepší a ukázat, že Inter je zpátky tam, kam patří. Jsme poslední italský tým, který Ligu mistrů vyhrál a musíme hrát s pocitem hrdosti, který dres nosíme," dodal Antonello. Inter byl nalosován do skupiny s Barcelonou, Tottenhamem a PSV Eindhoven. Ještě než se Liga mistrů rozjede, čekají Inter důležité ligové zápasy.

Ještě o něco hůře si vede Boloňa. Severoitalský celek má sice stejně jako Inter jeden bod za remízu, ovšem tu uhrál s Frosinone, navíc bez branek. Střelecky vyšel na prázdno i v prvním zápase proti SPALu, kterému podlehl nejtěsnějším rozdílem. Filippo Inzaghi tak nezačal svojí štaci na lavičce Rossoblu zrovna optimálně a do dalších zápasů mají jeho svěřenci na čem pracovat.

Ve třetím kole jí doma čeká Inter Milán, který nedokázala přes pět let porazit. V minulé sezoně doma s Nerazzurri remizovali a v Miláně prohráli.

Proti svému někdejšímu zaměstnavateli nebude moci nastoupit Rodrigo Palacio, argentinský útočník je na seznamu zraněných, stejně jako Paz, Valencia, Donsah a Da Costa. Inter je oproti tomu téměř kompletní, výjimku tvoří zraněný Asamoah.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - González, Danilo, Helander - Mattiello, Poli, Pulgar, Džemaili, Dijks - Destro, Falcinelli
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar - Vršaljko, Vecino, Brožovič, Dalbert, Nainggolan - Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.84 - 3.17 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma Calcio - Juventus FC  (sobota 20:30)
Po letech strádání se Parma opět může těšit na zvučné domácí soupeře. Ve třetím kole zavítá na její půdu ten nejzvučnější - Juventus. Všichni očekávají, že se konečně prosadí Cristiano Ronaldo, ale dokáže Parma překvapit a Starou dámu zaskočit? V historii se Juventusu na Ennio Tardini příliš nedařilo.

"V Parmě Juventus často ztrácel. Historicky to není naše oblíbené místo. Pro každý tým existují místa, kde trpíte a pro Juventus je to stadion Ennia Tardiniho," prohlásil na webových stránkách klubu kouč Massimilliano Allegri. Parma naposledy hostila Juventus v dubnu 2015. Už tehdy Stará dáma kralovala Apeninskému poloostrovu, což platí i nadále a na Ennio Tardini prohrála 0:1.

Zatím to Parmě příliš nejde. Doma si sice rozdělila body s Udinese, ale pak ztratila dost možná důležitý zápas se SPALem. Ze dvou zápasů má tak pouze bod, ale Serie A je teprve na svém začátku.

Juventus se nadřel v prvním kole, v tom druhém už nenechal nikoho na pochybách a Lazio pohodlně porazil 2:0. Přitom právě římský celek loňskou sezonu Juventusu několikrát překazil plány, tentokrát ale nestačil. Všichni zatím marně čekají na první ligový gól největší hvězdy Cristiana Ronalda, i bez jeho gólového příspěvku ale Stará dáma vítězí a má plný počet bodů.

Massimilliano Allegri však vidí prostor ke zlepšení, pokud chce Juventus znovu obhájit titul. "Abychom vyhráli Scudetto, musíme letos pracovat ještě lépe. Týmy se vyrovnávají, jdou nahoru, například Inter je silný, Neapol má vítězného trenéra, Řím se obnovil a nezapomínejme ani na týmy jako Atalanta nebo Fiorentina, které bude velmi obtížné porazit."

Vedle Scudetta je Juventus rovněž jedním z největších kandidátů na vítězství v Lize mistrů. Čtvrteční los byl k italskému mistrovi hodně krutý a do skupiny mu nadělil Manchester United, Valencii a Young Boys Bern.

Parma má v začátcích sezony velké problémy s marodkou. Trenér D'Aversa nemůže počítat s Bastonim, Cicirettim, Dezim, Munarim, Sierraltou, Scozzarellou i ex-sparťanem Biabianym. Aby toho nebylo málo, tak trest si odpykává Calaió. Do karet Juventusu hraje i fakt, že právě jeho kádr je takřka kompletní. Jedinou absenci znamená Spinazzola, který však není členem Allegriho základní jedenáctky.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alvés, Gagliolo, Gobbi - Grassi, Stulac, Barillá - Di Gaudío, Inglese, Da Cruz
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Can, Pjanič - Cuadrado, Dybala, Douglas Costa - C.Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.60 - 6.44 - 1.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - AS Řím  (pátek 20:30)
Netradičně už v pátek se v Itálii odehraje velký šlágr mezi AC Milán a AS Řím. Rossoneri před týdnem vstoupili do nového ročníku porážkou a v prvním domácím zápase je čeká další obtížný soupeř. S AS Řím loni na San Siru padli, ovšem letos v únoru vše odčinili výhrou v italské metropoli.

Hodně hořkou porážku musel před týdnem skousnout AC Milán. V Neapoli vedl po změně stran už 2:0, ale výsledek nedokázal udržet a nakonec prohrál 2:3. Trenér Gennaro Gattuso chce proti Římu vidět dobrý výkon po celých devadesát minut, jinak jeho tým znovu doplatí na sílu soupeře. "Řím se hodně změnil a my musíme věřit v to, co děláme. Do zápasu jdeme z porážky, která hodně bolí, ale trénovali jsme s velkou intenzitou. Chci vidět těch 55 minut, které jsme hráli v Neapol, nesmíme všechno zahodit. Musíme zlepšit herní projev, musíme zůstat v závodu, nemůžeme to zítra vzdát. Budeme hrát doma a musíme hrát celých 95 minut," nabádal své svěřence k maximální koncentraci trenér Gennaro Gattuso.

Pro Milán to bude teprve druhé ligové utkání. První domácí zápas s Janovem byl odložen. Dnes na Milán čeká rovněž losování základních skupin Evropské ligy. Slavný celek vinou hubených let ztratil koeficient a v pro nasazení bude až ve druhém výkonnostním koši.

Losování už má naopak za sebou AS Řím. V Lize mistrů se ocitl ve společnosti Realu Madrid, CSKA Moskva a Viktorie Plzeň. Loňský semifinalista bude mít jediný úkol, postoupit do další fáze.

AS Řím má zatím ze dvou zápasu čtyři body.Zvítězil v Turíně, ale doma s Atalantou Bergamo se překvapivě nadřel, aby vůbec získal bod. Vlci totiž prohrávali s Bergamaschi už 1:3, ale nakonec dotáhli výsledek do nerozhodného konce. S výkonem soupeře i vlastních hráčů byl hodně překvapen trenér Eusébio Di Francesco: "Abych byl upřímný, tak jsem to nečekal. Měli jsme na přípravu o den víc, protože jsme hráli v pondělí, ale moji hráči nebyli v nejlepším rozpoložení. Naštěstí jsme nakonec vydřeli alespoň bod. Vtipné na tom je, že jsme toho naběhali stejně jako oni, ovšem my neběhali dobře. Teď chci vidět skvělou reakci proti AC Milán."

Zatím pouze jako střídající hráč zasáhl do všech utkání Patrik Schick, jenž měl dobrou přípravu, ale v ostrém soutěžním zápase se i vinou málo strávéného času na hrací ploše neprosadil. "Schick je skvělý hráč se specifickými dovednostmi. Mohl by začít od začátku nebo pokračovat jako střídající hráč. V posledním zápase měl nějaké dobré šance," odpověděl mlživě Eusébio Di Francesco.

AC Milán nemůže počítat s Contim, Zapatou, Strinićem a Montolivem, neboť všichni laborují se zraněním. Na druhou stranu do sestavy se vrací klíčový záložník Hakan Calhanoglu, který v předchozím duelu s Neapolí absentoval. Také Římané nepřicestovali na sever Itálie v kompletním složení. Do hry se neapojí Florenzi, Perotti a Nura.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnaruma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Bonaventura - Suso, Calhanoglu, Higuaín
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Karsdorp, Fazio, Manolas, Kolarov - N'Zonzo, De Rossi - Schick, Pastore, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.51 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC22005:26
2.SSC Neapol22005:36
3.SPAL 201322002:06
4.Atalanta Bergamo21107:34
5.AS Řím21104:34
6.Udinese Calcio21103:24
 US Sassuolo21103:24
8.ACF Fiorentina11006:13
9.Empoli FC21013:23
10.Janov CFC11002:13
11.Inter Milán20112:31
 Parma Calcio20112:31
 Turín FC20112:31
14.Bologna FC20110:11
15.Cagliari Calcio20112:41
16.Frosinone Calcio20110:41
17.AC Milán10012:30
18.UC Sampdoria10010:10
19.SS Lazio20021:40
20.Chievo Verona20023:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (495)

Přidat komentář
Largo

Daje Roma, daje

Reagovat
snuff24

FORZA INTER noo konečně nehrajeme v neděli večer to nám beztak přináší akorát smůlu, ostatně jako jakýkoliv jiná herní doba.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo zkusenost s koupi listku na LM do Neapole ? na ligu uz sem tady byl, to nebyl problem primo pred zapasem koupit, ale ted bych tam chtel jet na Neapol - PSG.. pripadne jestli se uz nevi, kdy se spousti predprodej a jestli to je pres net nebo jak.. diky

Reagovat
Kaka14

FORZA MILAN

Higuaín sa hadam uz odtrhe a da tam par kuskov, Calhanoglu da nejake tocene z dialky a Donnaruma zatiahne roletu

Reagovat
dextroza_m

Budíček

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Hakan bude mať podľa mňa rozpačitý výkon, nebude hrať ani celý zápas.. Ale konečne by to tam mohol niekdy hádza Gonzalovy, leb bol v predu úplne odrezaný.

Reagovat
smazaný uživatel

V pondelok a hned v piatok? Vedenie ligy nas nemusi dojebavat, urobime to aj sami

Reagovat
Vtáky cez tepláky

"fanúšik"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

33-13 zpátky v obraně.Comeback is real.FORZA MILAN!

Reagovat
CubONE

Reagovat
Eldarion

Pravdepodobne bude hrať Musacchio a nie Caldara

Reagovat
Andis

Diplomaticke vyjadreni trenera jak rict ze Schick neni hrac pro zaklad a tahoun

Reagovat
bobis21

a proto ho pak dal do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, poradili byste mi, kde se díváte na Serii A? Vždycky jsem se díval na sport 1, ale od nové sezony mám smůlu. Klidně i placený stream, kde by se zaplatilo jednorázově (jestli něco takového je)

Reagovat
smazaný uživatel

Xiptv jsem si zakoupil co to tu někdo doporučoval a jsem spokojen. Máš tam přes 5000 stanic i české včetně HBO 1,2,3 a i O2 TV například. Jinak jsem se třeba já díval na Juve na rumunsky Digi sport a jede to v pohodě. Můžeš se dívat na mobilu nebo na smart TV a nebo na pc.

Reagovat
CubONE

No ta skupina. Podla mna len tak tak postupime az v siesty hraci den. Betis aj Olympiakos nie su velkokluby, aby sme postavili to najlepsie, ale dost silne, aby nas obrali o body aj doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo už v preview 5 zápasov a teraz len 1 ?

Reagovat
didosh

Reagovat
pepinho2

AS 3-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, přesněji 3-4-1-2.

Flaco na trequ jo jo jo Patrik základ, musí vsítt.

Reagovat
pepinho2

Těším se, že uvidím fotbal.(Teď koukám totiž na Spartu)

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej dobrej stream?

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA (3-4-1-2): Olsen - Fazio, Manolas, Marcano - Karsdorp, De Rossi, Nzonzi, Kolarov - Pastore - Schick, Dzeko

Tak to som zvedavy

Reagovat
Pettirosso

Hakana to baví. Hraje takto dobře už dýl? Vím akorát, že první sezónu byl na facku

Reagovat
Eldarion

Prvú polku sezóny mal zlú podľa jeho slov sa potreboval aklimatizovat, v tej druhej polovici náš najlepší hráč

Reagovat
dextroza_m

Ta hra As je prostě na haluz...

Reagovat
Pipo123

AS je hrozne pasívne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc na takový typ profesorskýho fotbalu absolutně nemají kádr, ten jejich přístup nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

7 defenzivnych hracov, 3 ofenzivni, nie je o com

Reagovat
Pettirosso

AC nehraje nic moc, ale při tom podání AS vypadají jak Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Me se to teda vubec nelibi..

Reagovat
smazaný uživatel

Karsdorp mi prijde tragicky a celkove je to proste bez myslenky a stred zalohy radsi ani nekomentuju..

Reagovat
cresposuper

AS hra este vacsiu grcku nez minuly rok, a to je uz co povedat.

Reagovat
10

Džeko na křídle byl od Di Francesca hodně povedenej tah

Reagovat
rossoneri89

Nudaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine pozitivum je, ze Schick zatim hraje vyborne

Reagovat
Andis

Český fanoušek řekl by, nejlepší na place a ostatní mu to kurví

Reagovat
smazaný uživatel

To nerikam vubec, ja jsem jen rad, ze letos vsem zavre hubu a ukaze, jak dobrym hracem je.

Reagovat
Andis

Zatím ji všem zavírá zcela nepochybně a i když je teprve začátek sezóny jako útočník těch 15-20 zcela jistě nasází

Reagovat
Eldarion

Reagovat
olis

zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem to chtěl napsat

Reagovat
Eldarion

Ak by sme už nedali gól proti tomuto AS tak neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Famozna obrana

Reagovat
10

Lol, to je bránění...Fazio se otočil s Rodriguezem už když Kessie minutu slavil gól

Reagovat
rossoneri89

Kessieeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecnejsiho a horsiho hrace nez je Nzonzi jsem tam dlouho nevidel fakt, on nevymysli dopredu samozrejme nic, ale dozadu jako defenzivni zaloznik absolutne neumi pracovat, v klidu sk odbehne od hrace k dalsimu, u ktereho uz jsou dva nasi a ten volny samozrejme dostane prihravku a za 5 sekund gol

Reagovat
wiggum

Mne se libi, jak ma kazdy po polocase hned jasno...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadaval jsem uz pri spekulacich o prichodu, po prestupu a nadavat budu porad, je to prumerak. Navic nemuze hrat vedle De Rossiho prece, tam musi byt nekdo kreativni.

Reagovat
wiggum

Hodnot v pulce sezony a ne kdyz hraji hovno vsichni (i Schick).

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslis, ale zrovna Patrik patri svym vykonem do nejlepsi petky z obou tymu.

Reagovat
wiggum

A k cemu je to dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

No, k cemu asi.. je na cem stavet po zbytek zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si pomyslim, ze mohol skoncit u nas este teraz mi beha mraz po chrbte ... Mal by prestupit do nejakeho priemerneho muzstva, trebars spat do Sampdorie, alebo aspon nieco ako Fiora a pravidelne hravat ... Na AS Rim nema, zbytocne tam zabera miesto Underovi s Kluivertom v ktorych je omnoho vacsi potencial

Reagovat
Furia Ceca

AS vzadu docela propadá... Ten nuovo Škrtěl – dobrej srandista.

Reagovat
Gimme

Čorič na plac, potřebuje to dát myšlenku

Reagovat
Lech

, jen misto koho

Reagovat
Pettirosso

kohokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na té hře dobré, že dřív nebo později bude muset Anteho vyzkoušet

Reagovat
smazaný uživatel

Ked vidim, kto beha v rimskych dresoch, ani sa mi to nechce pozerat. Fazio, Marcano, Kolarov absolutne mali v pici pri gole

Reagovat
Gimme

Hlavně Kolarov se mi ještě v žádným letošním zápase nelíbil...

Reagovat
Lech

mechtel jsem to tu psat prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, hra akoby sa mu ani nechcelo

Reagovat
GEGE

První poločasy by ušly.Těd pls žádny black out jak v Neapoli...Calha pokracuje ve fazone s druhé půlky sezony.Ten bude absolutně klíčový...A Jack skvělá mezzala jen tak dál.

Reagovat
Eldarion

Vyzdvihol by som ešte Bigliu tá hra vyzerá diametrálne odlišne keď mu ide a zbiera tie lopty a rozdáva, okamžite aj Kessie aj Bonaventura sa môžu venovať hre dopredu. Za mňa najlepší Hakan, Biglia, Rodriguez.

Reagovat
Yanek

Reagovat
GEGE

nevím no přijde mi spíš,že jde většina mimo něj než,že by to nějak rozdával a zbíral lopty...Ale je fakt,že dneska zatím nekiksuje a není tak špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

3 zapas a 3 zapas hrame totalne hovno... znova to iste hovno ako s Bergamom, obrovsky utocny potencial ,zdvojene posty a nic z toho....di francesco tahaj do riti ak mienis hrat takyto humus....cakanie na gol

Reagovat
smazaný uživatel

Gonalons ktoreho z Rima vyhanali vidlami ,vcera gol za Sevillu !!!rozmyslam kde bola chyba v Rime ..........

Reagovat
smazaný uživatel

v lige

Reagovat
Whitemedia

To je ten Fazio takhle v hajzlu pořád?

Reagovat
Whitemedia

tak nic no, koukám, že jsem si to přenesl i do Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že máme silný druhý půle

Reagovat
smazaný uživatel

obrana je strasne v riti,monchi to posral ze kupoval len vsetko do utoku

Reagovat
Lech

Tak do obrany prisly 2 hraci a jeden navic z marodky. Hrace mame dobre, jen ta predvedena hra trochu vazne. Dneska znovu uvidime, jak umi DiFra reagovat na prubeh zapasu, alias 5 utocniku na plac a hra na nahodu

Reagovat
Lech

Prisli, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by asi nespravilo ani pet stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

idem zobrat 2 pivo a otocime !

Reagovat
Andis

Absolutní ignorace Di Franceska v útočném potenciálu jako třeba Kluivert Cristance Čořič, Under...místo toho si v útoku leda překážejí Schick a Džeko. Taková síla na křídlech absolutně využito a Edin musí stát na hrotu a dostávat balony ne si pro ně chodit třicet metrů od brány a rozehrávat. Úplně chybí mezihra, kterou dokáží konkrétní hráči z lavičky udělat

Reagovat
Pipo123

Fazio úplne stratil formu, už na MS hral hrozne, nemá rýchlosť, ani pozične to nie je žiadna istota. Od fans AC čítam stále kritiku na Bigliu, pritom hraje výborne, neprehráva súboje, lopty rýchlo posúva

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Roma absolutně postrádá tempo, na to se fakt nedá dívat. Sedm defenzivních hráčů a tři statici vepředu, s tím se uspět nedá. Dokud nedostanou do hry minimálně dva z trojice El Sha/Under/Kluivert, nedokážu si představit, že by s tím zápasem mohli něco udělat. V Evropě se mi ten di Francescův fotbal hodně líbil, ale v lize u těch jeho tahů postrádám jakoukoliv logiku.

Reagovat
Andis

Souhlas s těmi jmenovanými hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Do pice, on tam necha tragickeho Fazia. Stephan pooood

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj teraz poprosim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

fazio vas pocul

Reagovat
wiggum

Fazio poserte se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

He heeeeeeee, ja to jebem. To jak naschval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fazio odpoveda

Reagovat
Pipo123

Brankár AS

Reagovat
stuff

Pipitaaa

Reagovat
Eldarion

El Pipitaaaa

Reagovat
Yanek

HIGUAIN!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted zs Manolas neudelal krok zpet no..

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín solí do ran!

Reagovat
smazaný uživatel

neplati

Reagovat
Firkraag

Tyvole, neuznat tohle, to je proti fotbalu....

Reagovat
Pipo123

tak video má riešiť milimetre

Reagovat
smazaný uživatel

tu ciaru si tam upravili aby to bol ofsajd nie

Reagovat
REPLIKATOR

Fazio a Olsen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Pipita nejrychlejší sprint v životě a stejně k hovnu, to nasere

Reagovat
Yanek

????????

Reagovat
GEGE

PIPITAAAA!!!To je kondička kurva

Reagovat
GEGE

skurvený var...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
Largo

Hnus! On to 4-2-3-1 proste nevyuzije

Reagovat
Pipo123

To Olsenove vybehnutie a následne ako zastavil bolo super

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. na Petu Cecha

Reagovat
wiggum

On ten offside videl.

Reagovat
10

Jak ještě vystrčil ruku a pak si lehnul, to bylo jak když přijdu z města ve 3 ráno

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pettirosso

offside

Reagovat
Yanek

Smesne.....

Reagovat
Gimme

Ty trotlové vzadu a ten na lavičce maj takový štěstí...

Reagovat
rossoneri89

do pice uz

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee on to odvolal, vsak to nebyl ofsajd, mozna tak peticentimetrovy

Reagovat
smazaný uživatel

no stastie, ze Jose nie je na stadione, ani si nechcem predstavit kde by ten rozhodca tu pistalku momentalne mal

Reagovat
smazaný uživatel

Jose by išiel iné perly tu v diskuzii

Reagovat
Firkraag

VAR má opravovat jasné věci, tohle jsou 3cm nohy v ofsajdu.. navíc, jak chceš prokázat přesně ten čas nahrávky, to je peklo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pettirosso

VAR tímto zabíjí fotbal, říkejte si o pokroku co chcete..

Reagovat
Yanek

Je to uplne mimo, kolik tam bylo pet centimetru? Vsichni se raduji a po trech minutach rozhodci otoci cely prubeh, katastrofa

Reagovat
10

Taky to mohlo být o metr, tohle nemohl pomezní správně posoudit...a když už se dívají na video, tak prostě i centimetry hrajou roli, tak to je v pravidlech

Reagovat
Yanek

O metr? Aby se udrzela ta spravedlnost, po ktere tu volate, musela by se posuzovat kazda situace. Nemozne => dojde jeste k vetsim zarezum.

Reagovat
10

po roce používání bych čekal, že budeš vědět, jak VAR funguje on se totiž pro všechny ty situace, PRO KTERÉ JE UČEN (GÓLY - OFSAJDY, PENALTY, PŘÍMÉ ČERVENÉ KARTY) používá...

Reagovat
10

btw. kolikrát takhle vrátili gól proti AC minulou sezonu?

Reagovat
Yanek

Tys videl podobnou situaci neuznanou?

Reagovat
10

asi tak 20x..?

Reagovat
Yanek

Ja 5 cm ne, ok.

Reagovat
10

prosimtě...

Reagovat
cresposuper

V poslednom derby napriklad dal obdobny "gol" Icardi.

Reagovat
Gimme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

jasne, neregulerne goly su super

Reagovat
Yanek

Ok pojdme posuzovat kazdou kontroverzi teda chybi ti cit.

Reagovat
cresposuper

Gol na 2-1 =kazda kontroverzia? To potom mozes relativizovat kazde pravidlo, piskat penalty za zakrok 20cm mimo sestnastky a podobne...

Reagovat
Yanek

Ne, kazda regulerni prunikova prihravka na utocnika v nabehu. Samozrejme, ze se to tak nikdy posuzovat nebude.

Reagovat
10

když ta přihrávka půjde do ofsajdu a padne z toho gól, tak se to posuzovat bude vždycky, píšeš tady nesmysly

Reagovat
bobis21

ale to je přesně ten problém - to jestli potom padne gól nebo ne nemá přeci žádný vliv na to, jestli to ofsajd byl nebo ne ...

Reagovat
10

co je problém? problém jsou ovlivnění zápasu špatným rozhodnutím rozhodčích, proto je VAR v pravidlech vymezenej pro situace, který zápas přímo ovlivňují - góly, penalty a červený karty

Reagovat
bobis21

vezmi si že by tu střelu nzoziho brankař vyrazil na roh, ze kterého by dali gól - roh neměl být, takže by to byl taky neregulérní gól, ale video by jej dle současných pravidel zkoumat nemohlo. Já nejsem proti VAR, ale jsem pro to, aby bylo nastaveno správně a opravdu řešilo problematické situace ...

Reagovat
10

samozřejmě, VAR není 100%, ale zrovna tohle je jedna z mála situací, kdy to prostě líp vyřešit nejde...takových situací je promile, takže se to dá brát

Reagovat
bobis21

jenže pokud říkáme že musíme odvolat gól kvůli tomu, že měl 40 metrů od brány špičku kopačky v ofsajdu, je potom těžké obhajovat argument "takových situací je promile, takže se to dá brát" v jiných situacích. Já nemám problém s tím že se to neuznalo, podle pravidel to bylo správně, jen se mi nelíbí že jsme takto hákliví v jedné situaci a o pár minut později špatně odpískanou situaci třeba o několik metrů neřešíme, protože hráč nedokázal přesně zakončit - což podle mě prostě nemá nic společného s tím, zda se o ofsajd jednalo nebo ne ...

Reagovat
10

myslím, že ti trošku uniká podstata VARu...primárně jde o snížení vlivu chyb rozhodčích na výsledek zápasu, což se VARu daří

pokud pomezní nevidí metrovej ofsajd, po kterým ten tým kope roh, tak je to prostě výjimečná situace, která může nastat a stala by se úplně stejně bez VARu...díky VARu je ale jistota, že kdyby z tý ofsajdový situace padl gól, tak ho rozhodčí neuzná, což by se dřív nestalo, dneska ten přínos VARu byl moc dobře vidět na obě strany

Reagovat
bobis21

já přeci nejsem proti VAR, tak nevím proč mi to pořád podsouváš já jen říkám, že by se měly posuzovat i situace které k tomu gólu vedou nepřímo, ne jen ty které jej přímo zaviní. Já to naopak chci rozšířit a ty jsi ten kdo se proti tomu staví

Reagovat
10

ne, to vůbec nepíšu...jen říkám, že kvůli tomu promile situací, na který ty narážíš (ofsajd - roh - gól), nemá cenu VAR rozšiřovat, protože by to kvůli naprosto zanedbatelnýmu počtu situací násobně nabobtnalo, v současný době imho našli dobrej kompromis, co zápas zase tolik nezdržuje

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten pokrok musí vidět každý.

Reagovat
bobis21

ale pak se musíš smířit, že i s VAR pořád budou padat neregulérní góly, což je podle mě ta věc kterou to mělo vyřešit ...

Reagovat
10

pokud si z toho nepochopil, že to promile "neregulérních" gólů po rozích a podobných situacích, kterých bude za sezonu naprostý minimum, je pro mě v kombinaci s těmi zásadními přínosy a malým dopadem na tempo zápasu akceptovatelný, tak asi nemá cenu pokračovat v diskusi

Reagovat
bobis21

já se ti snažím vysvětlit v čem já vidím problém, nesnažím se tě o ničem přesvědčit já chápu tvou pozici, jen jsem ti chtěl ujasnit tu mojí, jelikož to vypadalo že si myslíš že jsem proti VAR ...

Reagovat
cresposuper

Asi tak, nechapem, preco tu kolegovia kritizuju prave tie veci, ktore na VAR funguju. Chyby to ma inde.

Reagovat
Yanek

Posuzuje kazdy gol VAR v realnem case?

Reagovat
10

ne, posuzuje ho 5 minut předem...co je to za otázku panebože?

Reagovat
Yanek

A stejne pada x golu po kontroverznich situacich... Zrovna Juve jich dava docela dost, abych ti odpovedel na tu predchozi narazku.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

zamotáváš se do vlastních nesmyslů a neznalosti základních pravidel, tak vytáhneš Juve? to je trošku zoufalost...

Reagovat
cresposuper

*Neregulerna, bol to ofsajd.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
bobis21

co ovlivní zápas víc, špička kopačky v ofasjdu kousek od půlky, nebo nepísknutý faul před šestnáctkou? Video posuzuje jen jeden z těchto momentů. V SA to zatím funguje opravdu špatně, i minulý rok to byla tragédie

Reagovat
ED91

Reagovat
Firkraag

Já jsem příznivce VAR, ale toto je píčovina...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, ide o spravodlivost. Ako teraz

Reagovat
bobis21

live se mi zdálo že je o kousek před obranou, ale že to nakonec neuznají kvůli půlce chodidla v ofajdu 40 metrů od brány, to je trochu extrém

Reagovat
smazaný uživatel

Schick to za chvilku celé otočí...

Reagovat
KillSwitch

To som pocul uz asi 20x

Reagovat
smazaný uživatel

To je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Santon pojďme

Reagovat
mastakillah

EDF chce prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Kingburgerovi odvolali ten gol?!

Reagovat
smazaný uživatel

Santon, este to tu chybalo

Reagovat
smazaný uživatel

Chleba..

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

jasna ruka

Reagovat
Pipo123

Kurva a v zápasoch Lazia to video nevedia nikdy adekvátne využiť

Reagovat
smazaný uživatel

ruka jak noha

Reagovat
KillSwitch

Ruka to bola ale Kessie mal ruku medzi Nzonziho a Nzonziho telom, tak si tu ruku telu asi ani nemohol dat

Reagovat
smazaný uživatel

Kil svič je předkapela Mejdnů - ale po pravdě, žádnej zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Co až se v tom zápase LM v Plzni ukáže i českým fans, že ten Schick je úplně k hovnu?

Reagovat
smazaný uživatel

zacne sa hypovat druhy hrac

Reagovat
Gimme

Běž už taky do prdele se Schickem

Reagovat
bobis21

sleduješ jiný zápas? Lepší než on je dneska v AS snad jen faraon, Džeko a Olsen ...

Reagovat
Pipo123

Karsdorp má dosť veľké problémy v obrane, škoda pre AC že toho nedokázali využiť

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz davno vystridal.

Reagovat
mastakillah

To je Santon

Reagovat
Pipo123

ved 80 minút ho tam trápili

Reagovat
Gimme

Ty vole hrát se Santonem na lajně je jako hrát se zlomenou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Lepsi jak Karsdorp

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mi aj padol stream z tej tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze si to rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Co zas nedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain

Reagovat
10

teď ho neuzná zase a spadne San Siro

Reagovat
Pipo123

ZONZI gooooool

Reagovat
Lech

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych to nahore nepsal, Nzonzi zkurveny curak, zmrd, picus

Reagovat
KillSwitch

Aj proti Atalante mal takyto kix

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pica hned bych mu rozvazal smlouvu

Reagovat
Pettirosso

Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

Rimskyvlk dúfam, že nesklameš s pikantným review na Monchiho

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ani nemam chut, naco sa zbytocne opakovat. Ale je to skurvena skodna. Myslel som, ze horsie byt od Sabatiniho nejde. Ale ono sa to da

Reagovat
smazaný uživatel

di francesco odchod !!!

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
smazaný uživatel

dzeko nedal golovku ,nato 95 dostaneme gol....nadherny vecer

Reagovat
Pipo123

AC vyzerá zaujímavo, jediné čo ich v oboch zápasoch zrážalo dolu bola kondička, od cca 60 min už nehrali v takom tempe, to ich stálo body aj proti Neapolu, ale herne majú výborné pasáže

Reagovat
Bily

Idioti všichni v římským, Džeko to kope v 90. min jak Jelito ploužák 8m vedle, a super posila basketbalista Nzonzi to namaže na chleba.

Vidím to of 60. minuty a v Miláně asi 40 Celsia dle toho jak se hýbaly, s tímhle na titul možná příští sezónu, dyliny!

Reagovat
GEGE

tohle kurva můžu...CUTROOOOOOOOOOOOO!!!FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Nzonzi SPICKOVY HRAC. Kde je ten picus, co to o nom vyhlasil

Reagovat
Eldarion

World class assist od Gonzala v 95. minúte a chladnokrvné zakončenie SuperCutroneho A po záverečnom hvizde okamžite bežiaci Gattuso sa radovať s hráčmi a samozrejme ich fackať Čo viac si priať no dobrú noc

Reagovat
Pipo123

Gonzalo to celý zápas strielal, už som čakal že aj teraz to napáli nad bránu, prekvapil

Reagovat
Eldarion

Presne už som stál s ovladačom pri telke a presne som čakal, že to lavačkou niekam odjebe ale potešil

Reagovat
Lech

Reagovat
Yanek

Higuain by to takhle mohl nahrávat častěji, ale to už asi nikdy nezmění Laxalt pěkně oživil a Gattuso pro tentokrát super střídání. FORZA MILAN

Reagovat
Mihal

Ale len vdaka tomu, ze to dopadlo ...inak by az tak super neboli

Reagovat
10

Higuain potřebuje Cutroneho, podle mě už minimálně rok nemá na to, aby hrál sám na hrotu, měl by být seconda punta...včera ten rozdíl byl vidět i za těch pár minut, do tý doby se Higuain spíš trápil

Reagovat
Yanek

Proč na to nemá? Při tom neuznaném gólu ukázal, že se do produktivních náběhů dokáže dostávat, ale musí mu někdo přihrát. Podle mě spíš potřebuje fungující a kreativní zálohu, tak jako každý útočník. Zkreslovat může i to, že s nasazením Cutroneho hrál Gattuso tak trochu vabank, takže tam bylo víc prostoru. Ale chápu tvůj point, do budoucna by to mohlo dávat smysl...

Reagovat
10

to byla taky dost výjimka, podle mě fyzicky a rychlostně nemá na to, aby se na hrotu dostával k míči zády k bráně, stopeři ho celkem snadno předskakují, což bylo vidět celej zápas a celou minulou sezonu v Juve...jeho největší síla je teď imho z druhý vlny do volnějších prostorů jako druhej útočník

Reagovat
10

tím nechci říct, že by na hrotu pořád nebyl nadstandardní hráč, ale využití jeho plnýho potenciálu bych viděl v týhle roli s Cutronem

Reagovat
Yanek

Pokud dokáže pravidelně přidávat technickou nádstavbu a dávat góly, tak si myslím, že v rámci kontinuity to Gattuso nemusí řešit. Kdyby hrál na dva hroty (na což mj. nemá šířku kádru), tak to bude taky znamenat o jednoho hráče méně v defenzivní fázi a to si představit neumím, když se momentálně obě křídla pohybují po celé délce hřiště.

Reagovat
Yanek

Ale vím, kam tím míříš. I včera bylo patrné, že se netlačil vždycky za každou cenu do vápna. Myslím ale, že v současné situaci s přihlédnutím ke kvalitě týmu je to něco, s čím bude tým pracovat, než aby se to snažil potlačit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se líbil celý zápas a do stylu AC mi pasuje, jeho skillset je pro ně výborný - potřebují takovýho zabijáka, který zároveň dokáže podržet míče, dát jim možnost doplňovat to z druhý vlny, což se jim daří. V určitých momentech můžou hrát i spolu s Cutronem, ale pravidlo bych z toho nedělal. Každopádně od nich čekám pořádný progres, ten tým si viditelně zvedá, bude mít snad i stabilnější vedení a mají za sebou slušný mercato. Vidím je před Interem

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež sa toho bojím, už tu nie je Benevento aby ich psychicky zdeptalo

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mario u nás bude hnít teda ten půlrok? Nebo je ještě šance že se prodá?

Jinak Karamoha škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Karamoha je nejlepší že odešel a snad bude pravidelně hrát u nás by jen hnil na lavce a to by byla škoda navíc je to hostováni bez opce takže za rok je zpět silnější vyhranějši Mario je podobná veš v kožichu jako Nagatomo a Santon dokud ho nedáme za zlomek ceny tak ho nikdo neveme

Reagovat
Nuno čomes

Není nikde dáno, ze tam bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že daleko víc jak u nás

Reagovat
Recoba Inter

J.Mario se měl prodat... podle mě to není jeho chyba, ale neschopnost vedení a těch co jsou za přestupy odpovědni. Mladej, zdravej borec, co evidentně hrát umí, ale nikdo ho nechce? nechápu to. Měl se prodat i kdyby za menší peníze než 27 mega nebo kolik že za něj chtěli. Tahle budou rádi, pokud za něj dostanou aspoň 10 a navíc budou dál brát ten jeho plat. Bravo.

Reagovat
KillSwitch

Roma fans are protesting the club’s transfer strategy after a last-gasp 2-1 defeat to Milan. “Your only trophies are profits.”

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

(nedojebte to zas prosim, fakt vas prosim uprimne)

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
Inter Eterno Amore

zaujímavé .. Keitovi moc fandím

Reagovat
cresposuper

Vecino a Icardi na lavicke, Spall ma gule

Reagovat
Mihal

Spalleti nabral gule a zostavu poriadne premiešal...škoda, že danilo mu asi fajčí keď ho stále pchá do základu, mohol tam byť Šime. Ale som úprimne rád, že sedí Mauro... Forza Inter

Reagovat
cresposuper

Sime hral prvy zapas prd a mal aj lahke zranenie. A Mauro je nakoniec mimo kvoli zraneniu.

Reagovat
Mihal

tak s tým Maurom som to netušil..mierne zranenie mal aj Asamoah a je v základe, zápas proti Turínu som nevidel tak neviem ako hral Šime ale čo som videl zostrih tak danilo tiež nič moc...

Reagovat
cresposuper

Danilo hral prvy polcas dobre, potom zavahal pri prvom gole.

Reagovat
smazaný uživatel

BOLOGNA: 28 Skorupski; 4 De Maio, 23 Danilo, 18 Helander; 14 Mattiello, 16 Poli, 5 Pulgar, 31 Dzemaili, 35 Dijks; 9 Santander, 91 Falcinelli.

A disposizione: 29 Santurro, 99 Pirana, 3 Gonzalez, 7 Orsolini, 8 Nagy, 11 Krejci, 15 Mbaye, 19 Valencia, 22 Destro, 30 Okwonkwo, 32 Svanberg, 33 Calabresi.

Allenatore: Filippo Inzaghi

INTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 6 De Vrij, 37 Skriniar, 18 Asamoah; 77 Brozovic, 5 Gagliardini; 16 Politano, 14 Nainggolan, 44 Perisic; 11 Keita Balde.

A disposizione: 27 Padelli, 2 Vrsaljko, 8 Vecino, 9 Icardi, 10 Lautaro, 13 Ranocchia, 15 Joao Mario, 20 B. Valero, 23 Miranda, 29 Dalbert, 87 Candreva.

Allenatore: Luciano Spalletti

Reagovat
Nuno čomes

Spall už neví co by?

Reagovat
lnterista

Maurito zranenej...ale jestlu nebude stavet Lautara tak at jde

Reagovat
Nuno čomes

Ale na lavici je ne? No Lautaro jeden zapas a už bude dostávat minuty horko tezko Sime taky no a D´ambrosia nemůže chápat nikdo

Reagovat
lnterista

Me Danilo nevadi a Sime je asi zranenej

Reagovat
Rip

Místo Keity bych dal na hrot Lautara.

Reagovat
Inter Eterno Amore

myslím, že tuto rozhodlo to, že Keita má viac skúseností z ligy ( ide teda viac na istotu ) a Lautarovi ešte natoľko ŠPagety neverí

Reagovat
Rip

Špalkovo střídání v druhém poločase -> Vecino, Valero, Vrsaljko.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
snuff24

to už povedeme 5-0 takže to je šumák

Reagovat
snuff24

*0-0

Reagovat
Euphael

Icardi se dostane do hry hned v poločase

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Rip

Snad je Radja 100% fit a nebude muset ze hřiště po 30minutách.

Reagovat
Pipo123

Inter nastúpi bez utocnika

Reagovat
Inter Eterno Amore

Keita je tak tragický útočník podľa teba ?

Reagovat
Pipo123

Ako útočník je lepsi nez ako kridlo, ale sam na hrote nemoze hrat, prakticky nevyhrá súboj vo vzduchu, nepojde do subojov proti stoperom, nejakeho typického utocnika musi mat po svojom boku

Reagovat
cresposuper

To su mudrosti

Reagovat
smazaný uživatel

Skorupskisaveeverywhere

Reagovat
sinter

brozo je moja srdcova zalezitost ... infarktova

Reagovat
Mihal

Neviete niekto prečo to digisport 3 nedáva aj keď v programe to písané majú?

Reagovat
M11

Tam jese nejaky problem ani na digi 1 2 4 nejde fotbal

Reagovat
olis

davali to ale zacalo im to vypadavat

Reagovat
Mihal

Prišiel som akurát z roboty a vidím upútavky tak som nechápal

Reagovat
M11

Uz to frci

Reagovat
Mihal

aha, už to vysielajú...to je to tak na piču futbal, že tam asi radšej pustia upútavky ?

Reagovat
Furia Ceca

Inter výkon na facku. Nainggolan je zralej na Zlatou popelnici, to bude ještě trojskej kůň.

Reagovat
smazaný uživatel

Po jednom polčase zlatá popelnice?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Alberto Aquilani

Ved to už tieto miestne "legendy" majú presne nalinajkované pred sezónou, kedy na koho čo napíšu a pri prvej príležitosti s tým začnú. Radja je jasná popelnica predsa, to vidíš po prvom polčase...

Reagovat
Furia Ceca

Ty aby sis nepřisadil, ty legendo slizkýho rádoby nadhledu...

Jasně, samozřejmě... Mám ve Wordu napsaný komenty na jednotlivý hráče a jenom je kopíruju podle toho, jak se mi to hodí.

Reagovat
Alberto Aquilani

ano

Reagovat
Furia Ceca

Říct, že dosavadní výkon za poločas je zralej na Zlatou popelnici je něco špatnýho...? Já jsem nikde nepsal, že ji nakonec dostane...

Reagovat
cresposuper

Jj, zlata popolnica sa udeluje za polcasy

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby se udělovala, tak by ji dneska měl!

Reagovat
smazaný uživatel

po polocase..

Reagovat
Yanek

Inter mě uspává.

Reagovat
Mihal

Si zdriemni

Reagovat
Euphael

Co ten Inter, oplati se zkusit livko?

Reagovat
lnterista

ne

Reagovat
Euphael

podle statistik je bijete.. a vzhledem k tomu, ze hrajete bez utocnika, tak 0:0 odpovida

Reagovat
lnterista

jj bijeme je jak zito ale na Inter se nedava

Reagovat
Euphael

Ten kurz je slusny a dneska uz musi

Reagovat
lnterista

jak myslis ale pak tady nebec

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja som dal minule x2 .. aspoň trochu to zmiernilo rozhorčenie

Reagovat
Mihal

Na bolognu ?

Reagovat
Euphael

na Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

No minulý týždeň to bol pekný 1. polčas a tragický 2. .. tak snáď teraz to bude naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zatim, nuda, chybi kreativita a nejaky moment prekvapeni.

Reagovat
Dejwa

Hrajem tak strašně profesorsky a alibisticky až to bolí.. absolutně žádná přímočarost k soupeřově bráně a paradoxně jsme i měli vést, Keita 100% šance

Reagovat
Mihal

Nevieme nič prekvapivé vymyslieť a ešte aj tie rohy zadrbeme riešením na krátko ...úplne mi to pripomína našu hru pri tom výpadku minulú sezónu...toto ak vyhráme tak iba nejakou haluzou ...otras

Reagovat
Mihal

Kurva ...goool a neni zase signal akurat

Reagovat
Mihal

Zlata popelnice skoruje

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Alberto Aquilani

Popelnica

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Interisti mi teď můžou líbat ruce, protože kdybych ho nekritizoval, tak gól nedá!

Reagovat
Inter Eterno Amore

<3 Grande Furia Grazie .. a potom ešte keď to vyhráme ti aj pobozkáme ruky

Reagovat
Furia Ceca

Výhra je za líbání nohou

Reagovat
Inter Eterno Amore

to bude až keď postúpime zo skupiny LM

Reagovat
cink

Takže určitě ne letos

Reagovat
Rip

Radja pičo !!!

Reagovat
GEGE

piči zrovna,když to zapnu...Pome Bologna vyrovnat

Reagovat
cresposuper

Popolnica

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Inter Eterno Amore

aneb kontajner

Reagovat
Nuno čomes

Ninja!

Reagovat
Nuno čomes

Barca se Spurs nás rozbijou jak nikdy

Reagovat
Inter Eterno Amore

aspoň si zahrajú chlapci na pekných štadiónoch bez atletickej dráhy

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole Keita

Reagovat
Mihal

Spall je kokot ak nebude dávať šance Lautarovi

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
snuff24

CANDREEEVVAAA UDELAAL NECO DOBREEEE WWWTTTFFFF

Reagovat
Mihal

Candrevaaaaaaa

Reagovat
Dejwa

Tonda po roce

Reagovat
10

15.4.2017 poslední gól

Reagovat
Dejwa

Dokonce, neskutečný

Reagovat
M11

Pekna akce

Reagovat
snuff24

zlatá popelka gol a asistence ve svém prvním zápase.Zajímalo by mě jak by to vypadalo kdyby vyhrál zlatej míč.

Reagovat
Mihal

? Asistencia ? Ved už nehrá

Reagovat
snuff24

právě vidíš jak je dobrej

Reagovat
Mihal

Reagovat
Dejwa

Nahrával Ivan

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle vykonu uz si mauro nezahraje ani lautaro.

Reagovat
Nuno čomes

Ivaaan

Reagovat
10

s takovouhle bude Pippo první venku, to je tragédie co předvádí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nainggolan prvy zapas, este aj po zraneni a hned gol. Radjaaaaa . MERDA MONCHI

Reagovat
10

navíc určitě i po kalbě

Reagovat
smazaný uživatel

Co je kalbě?

Reagovat
Mihal

Najebávka

Reagovat
smazaný uživatel

He he, v jeho pripade to nehra rolu

Reagovat
Furia Ceca

Po chlastačce

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
M11

MARIO !!! Zatim tezke goly dava :)

Reagovat
Mihal

Juventus hrá v obrovskej pohode...im tam padne hocičo...

Reagovat
Han střelil první

Co tam ten Sepe dělal? Úplně zkameněl, měl jít po balónu.

Reagovat
DelPiero137

Copy paste zostava + Ronaldo. Zacala uz nova sezona alebo opakuju minuly rocnik

Reagovat
smazaný uživatel

link na Juventus ???

Reagovat
Pettirosso

Wojta je strašně přeceňovanej brankář.. jsem zvědavej, jesli dá Max šanci i Perinovi

Reagovat
Furia Ceca

No přeceňovanej... Od fandů PL šel na něj vždycky pravidelně hate.

Perin šanci určitě dostane, ale až časem, třeba v Coppě ne LM , až budeme mít jistej postup... Každopádně Max Sczesznyho po pár chybách hned neposadí – podle mě má od Allegriho zaručenou nějakou tolerenci za to, že loni vydržel na dvojce, aniž by si nějak stěžoval...

Reagovat
Furia Ceca

* nebo v LM

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že se po tom gólu na 1:1 pletu!

Reagovat
Pettirosso

to říkám. Průměr. Bohužel, známe Maxe.. stačí si domyslet, po tom co řekl o Khedirovi

Reagovat
M11

Fede hraje hodne v pohode

Reagovat
10

konečně... Alex taky vypadá mnohem líp

Reagovat
Furia Ceca

Pro mě zatím suverénně náš nejlepší hráč.

Reagovat
10

Ronaldo v Itálii nikdy gól nedá

Reagovat
Furia Ceca

Chceš to zakřiknout?

Reagovat
10

když už mu nepomůže tohle, tak nic

Reagovat
Pettirosso

hyped

Reagovat
10

bublina splaskla...a nás to stálo 100 mega

Reagovat
Ed_Hazard

Aspon ze sa tie dresy, hrnceky, kapeaniky predavaju, na FB pribudaju likes a na insta followers

Reagovat
smazaný uživatel

nekedy tu penaltu dostat musi

Reagovat
Mr.Jindros

Cuadrado zbytečně... co čekal tvle...

Reagovat
Pettirosso

je to tady... jdem se trápit s Parmou

Reagovat
Mihal

Chcel by som tomu veriť

Reagovat
10

Gervinho zaslouženě, hraje výborně...

Reagovat
Furia Ceca

Sczeszny! No ty vole...

Reagovat
10

Inglese to před ním zvednul...

Reagovat
10

spíš Leoš zase mimo, jak s Chievem

Reagovat
Furia Ceca

https://www.youtube.com/watch?v=Ujd1633o_HA

Tak Ingkese to nezvedl, ale vychýlil ze směru, kam Sczeszny běžel. No to je jedno, Wojta v tom byl nakonec nevinně.

Leoš je hroznej mimoň... Ale já se obával, že on si ten svůj les z AC přitáhne, nikde nebylo psáno, že se mávnutím proutku přemění v TOP stopera, kterým byl před odchodem z Juve. Teď nám chybí Buffon, kterej by ho po takovým vyklusávání sprdl jak malýho kluka... A nebo nám Bonucci přebejvá.

Reagovat
10

Zase bránil vzduch, takových gólů s ním nejen AC ale i předtím Juve dostalo strašně moc...pokud mu tohle nesebere Chiellini, tak je většinou mimo. O to smutnější j, jak rychle se pro Allegriho stal zase stoperem č. 1.

Reagovat
Mr.Jindros

Gervinho, Alves... taková skrytá síla... ani mi před zápasem necvaklo, že za Parmu hrajou.

Reagovat
M11

Kolikrat byl Sami u mice ?

Reagovat
Pettirosso

Tys ho dneska videl?

Reagovat
Mr.Jindros

Párkrát tam dobře vybojoval míč.

Reagovat
Mihal

co ten Can? aj hral v priprave ? Nebol by lepsi ako sami ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nez Sami by bola lepsia aj tycka o ktoru by si si mohol narazit a mala by aj vacsiu precentualnu uspesnost prihravky a viac dotykov s lopto

Reagovat
10

Matuidi + Khedira + Pjanic = anticalcio...jednoduchá rovnice, ověřená už 150x

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira a Matuidi tam nemaj co dělat

Reagovat
FCSL

Gervinho > Ronaldo

Reagovat
Mr.Jindros

Tvle... ještě že jsou to takový dřeváci ta Parma...

Reagovat
10

Dybala nemůže sedět 2 zápasy za sebou, pak to takhle vypadá...čistá marnost

a záloha v tomhle složení je to nejhorší, co Allegriho kdy napadlo

Reagovat
Pipo123

Chcelo by to skusit 4-2-3-1, aj ked neviem kto v tej zalohe by dokazal adekvátne hrat v dvojčlennej zalohe, Pjanic by to asi nedal. Verim ze keby bol Dybala pod Ronaldom a na krajoch Berna a Costa hned by to vyzeralo inak.

Reagovat
10

jak nedal? v tomhle složení s Pjanićem a Khedirou jsme hráli finále LM...ideální to není, ale pořád lepší než hrát s 2 dřevákama a Pjanićem proti Parmě a doma s Chievem...a pak od nich stejně dostat 3 góly

Reagovat
Pipo123

Ta Pjanicova lenivost, on by dokazal vypustiť aj suboj kedy by bol posledným hracom. Khedira je u vas prežitok.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Mr.Jindros

Blbý je, že Dybala je ideálně second striker ve dvoučlenném útoku, ne křídlo nebo podhrot.

Reagovat
10

v zápasech jako ten dnešní nám imho na podhrotu chybí, uprostřed je strašná díra...

Reagovat
Pipo123

Chudak Ronaldo, docela casto si nabieha, pyta si loptu no nikto mu nevie poriadne nacentrovat, Sandrove centre ho preletia o dva metre

Reagovat
Mr.Jindros

Blbý je, že kvůli všem těm křídlům se ani nemůžeme vrátit k 3-5-2 v případě nouze, které by lépe sedělo Bonuccimu, Dybalovi a asi i záložní trojici.

Reagovat
Pipo123

3-4-3

Reagovat
Mr.Jindros

Jo, to nezní tak blbě.

Reagovat
10

Crisovi se nějak rozjela linka, ne?

Reagovat
Furia Ceca

Berna teď podle mě chtěl vymodlit penaltu pro Ronalda!

Reagovat
Furia Ceca

Costa na plac ok, ale zase za Bernardeschiho?

Reagovat
10

posledních 30 minut Fede neudělal dobře vůbec nic

Reagovat
Furia Ceca

Tos mu do toho započítal i poločasovou pauzu, ne?

Reagovat
M11

MATUIDI !!!

Reagovat
10

teď dá ještě Sami a můžem se na to letos vysrat

Reagovat
Mr.Jindros

Mandžukič je stejně génius.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Ronaldo jak to zkoušel na Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Ruskej koment povídal, že kličkuje jak Alberto Tomba

Reagovat
Visca el barca

Zatim zlatá popelnice ne?

Reagovat
Furia Ceca

2× Mandžukić, Bernardeschi, Khedira, Pjanić, Matuidi... Hráčů Juve, co se už v nový sezóně trefili, přibývá. Ronaldo je trollenej jako prase!

Reagovat
Mr.Jindros

Costa má asi jen jednu nevýhodu - on je fakt nejlepší, když přijde z lavičky útočit na unavenou obranu.

Reagovat
Nuno čomes

Skoda, dneska mohli ztratit.

Jak to bere Dybala, ze nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

On to chape ze Allegri je mentalne retardovany cize v pohode

Reagovat
10

Inglese proti naší obraně vypadá jak Ibra

Reagovat
DelPiero137

Tato obrana uz v ppsled finale nebola svetova... a teraz repete a par rokov navyse

Reagovat
olis

85 mega

Reagovat
10

Aby ještě nelitoval, že řekl tak málo

Reagovat
Spalovač šancí

Nebude Dybala chtít odejít?

Reagovat
Mr.Jindros

Cris dneska nějakej línější výkon se mi zdá proti prvním dvěma.

Reagovat
Andis

Neskutečně otřesný výkon Juventusu, kopání si uprostřed hřiště spolu se zaděláváním na problémy od presující Parmy. A naprosto zoufalý pokusy na osamoceného ronalda v útoku. Tohle není hodno Juve. To se jen tak nevidí, takový top hráči a top tým a taková top sračka

Reagovat
Furia Ceca

Jediný co se počítá jsou body a Juve získalo v Parmě všechny tři. A víc mě nezajímá.

Reagovat
Mercury

To ja teda od fotbalu ocekavam porad predevsim zabavu

Reagovat
vladino10

Reagovat
Visca el barca

Tak to máš dost jednoduchej pohled na fotbal

Reagovat
Fridgiee

Winning is not important, it's the only thing that counts.

Reagovat
Furia Ceca

Myslel jsem to na zápasy Juventusu, ty jednoduchej... A tys to hned vztáhnul do úplně jiný oblasti.

U ostatních zápasů se taky chci bavit – a když tomu tak není, tak vypínám.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
GEGE

On je jednoduchý celkově...radši ty jeho hovna ignorovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Aha, jasně... Možná jsem někdy cholerickej a žlučovitej, ale to automaticky neznamená, že jsem jednoduchej celkově.

Ale tvoje věc. Nezáleží mi na tom, co si tady o mě myslí druzí.

Reagovat
snuff24

Fotbal má bejt zábava.Je rozdíl říct to v situaci kdy jde o kejhál, o postup do další fáze LM apod. Ale říct to v situaci kdy můj klub už 150let v řadě dominuje v lize, tak mám asi jiný nároky než si jen odfajkovat povinnou výhru.

Reagovat
Furia Ceca

Juventus v SA "fajfkuje výhry" už x let. Takže nevím, čemu se teď divíš... Kór u tebe, když tu ligu sleduješ a víš jak to s náma je.

Navíc ty tři dosavadní zápasy v porovnání se zápasy z minulý sezóny byly na naše poměry ultrazábavný.

Reagovat
mastakillah

tak to se není čím chlubit, když poslední tři zápasy byly na vaše poměry ultrazábavný .... docela smutný zjištění

Reagovat
Furia Ceca

To nebylo chlubení jako spíš suchý konstatování faktu.

Smutný-nesmutný, důležitý jsou tři body. Těžko očekávat, že se tenhle Juventus hecne proti slabším soupeřům – kór venku, kde už roky předvádíme profesorský výkony.

Reagovat
DelPiero137

pride LM a vytriezvenie. Je fakt umenie sperkovat hru 2 roky po sebe s rovnakymi hracmi ktory nato nemaju a dufat v zlepsenie hry.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu to vypada na popelnici pro ronalda.

Reagovat
Pipo123

Dnes vyhrame minimalne o 5 golov

Reagovat
Yzemi

To doufám, ve fantě mám skoro celou vaši zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže plichta?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohatstvo Lafont sa mi zranil RIP fanta

Reagovat
Tomanatura

Chiesa je poklad.

Reagovat
olis

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Co ten Mertens bude pořád z lavičky chodit? Ho nemá Ancelloti rád?

Reagovat
Alberto Aquilani

Oleee, Defrelito

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten bude ďalší prípad toho typického rímskeho "tragéda", ktorý sa zrazu po odchode od nás "zázračne" naučí hrať fotbal.

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
smazaný uživatel

Z protiútoků na hrotu nebo s druhým hrotem bude dávat góly stejně jako dával v Sassu.

Navíc je zdravý a po přípravě.

Reagovat
KillSwitch

Barcelona 8-2

Reagovat
10

pak tam Ronaldo neměl dávat 40 kusů ročně

Reagovat
alcantara

Ako napriklad minulu sezonu.

Reagovat
Visca el barca

A kdy je tam naposledy dal?

Reagovat
LesyJePan

Neapol ma strasne odporne dresy.

Reagovat
LesyJePan

Babacar Sassuolo

Reagovat
olis

rozhodca

Reagovat
mastakillah

To upřednostňování Milika mě vážně s*** ... vždyť hraje totální .... všichni ví, že s Mertensem na hrotu jsme dvakrát kvalitnější

Reagovat
olis

ved dnes je spolu s Allanom jediny co hra aspon obstojne, dal aj gol, nie je jeho chyba ze rozhodca je kkt...

Reagovat
mastakillah

Vždyť a ním na hrotu hrajeme totální sracku ... Insigne s mertensem a josém jsou úplně jinak sehraní ...

Reagovat
olis

nie je jeho chyba ze Insigne a Verdi hraju hovno, on je pozicne dobre postaveny, dobre presuje, robi co ma, ak si niekto zasluzi kritiku tak je to hlavne Insigne. S Mertensom to na hrote nefungovalo idealne uz pol roka a taktiez by bolo dobre zohladnit aj to ze sa pripojil do pripravy ovela neskor kvoli MS

Reagovat
mastakillah

Ano ale proste je to hráč, na kterým stojí naše hra. Proste takovej hráč musí být v základu... což je vidět i za těch par minut ve druhem poločase .... proste já jsem pro pokračovat v tom co fungovalo celej minulej ročník a pomalu zapracovavat nové hráče. Insigne byl dneska slabej, to mas pravdu ... proste mi milik do toho našeho fotbalu nesedí ..

Reagovat
10

fungovalo to, že jste hráli celou sezonu s 12 hráčema, což asi při pohledu na dnešní zápas nebyl od Sarriho zase tak špatnej tah

Reagovat
mastakillah

No právě. Je tady něco zeběhlý několik let, tak v tom (alespoň na začátku) musíme pokračovat ...samozřejmě jsem pro to zapracovavat nový hráče, ale postupně ... poradně to nefungovalo ani v jednom z těch tři zápasu a dneska se to ukázalo úplně na plno ... plus navíc je naše obrana asi na drogách na začátku sezóny, jinak si to nedokážu vysvětlit

Reagovat
Largo

Benassi ten sprint před gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Ti kluci baví.

Reagovat
10

Audero úplně jistě nevypadá, ale zatím má dost kliku, že mu to vypadává mimo hráče Neapole...naopak Q hraje skvěle, ten roste s věkem jak Di Natale

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

heh toto otocka nebude, Ancelotti out

Reagovat
10

Qénius

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej Fabio

Reagovat
10

hezčí gól už tuhle sezonu možná neuvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

A Fabio si teď s nima krásně vytřel řiť

Reagovat
lnterista

Nazdar

Reagovat
mastakillah

dneska to je slušnej grc ...

Reagovat
Furia Ceca

To máš za tu dnešní připomínku

Reagovat
mastakillah

už se na mě vařila voda

Reagovat
M11

Fabio je kral

Reagovat
mastakillah

Ronaldo na hřišti

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

Ospina mi príde strašne strčený pri bližšej tyči vždy všetko, čo ide na vzdialenejšiu je gól. (skoro)

Reagovat
mastakillah

Kterej z těch gólů mohl dneska chytat? max ten druhej ... ty zbyly dva by nechytil nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím, ale proste aj s predošlím zápasom mi vždy tá vzdialenejšia tyč tak trčí. Možno sa mi to len zdá ale...

Reagovat
mastakillah

No nevím .. s AC to byly taky těžný střely na chytání ... sice jsem nikdy nebyl gólman, ale Bonnaventura to trefil nečekaně a calabria pod nohou obrancovi ... podle mě se s tím moc dělat nedá a za vinu bych mu to nedával. Ale dostat pět gólů ve dvou zápasech rozhodne není dobrý začátek angažmá

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra nad Neapolí po osmi letech!!! Zrovna dneska bych to čekal nejmíň.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele